PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : .::|::. گلهای دور ششم گروه A لیگ قهرمانان | فصل 09-2008 .::|::.

Amin-TopGoal
10-12-2008, 01:31
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2008-09

دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا - گروه اول

[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 2-0 بـوردو [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

بریگـی 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])

تـوتـی 2-0 [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] چلسی 2-1 کلــوژ [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه ART Sport | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

کـالـو 1-0

کـونـه 1-1 [Only registered and activated users can see links]

دروگبـا 2-1 [Only registered and activated users can see links]

Mohsen_Bar3lona
10-12-2008, 01:39
بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2008-09

دور ششم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا - گروه اول

[Only registered and activated users can see links] آ.اس.رم 2-0 بـوردو [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلـــــــوبایت | شبکه سوم سیما | کیفیت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]

بریگـی 1-0 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

تـوتـی 2-0 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

moha_totti
10-12-2008, 06:37
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) اینم خلاصه بازی رم -بوردو

Ali Chelsea
10-12-2008, 15:26
عوض اینکه 2 نفر گلهای بازی رم و خلاصه این بازی رو بذارن
1 نفر رو هم برای بازی چلسی اختصاص بدید

ssr_70
10-12-2008, 17:07
عزیز من ربطی به این دو نفری که زحمت گلا رو کشیدن نداره که از اول قرار بوده امین گل بازی رم رو بزاره بعدش محسن بارسلونا هر بازی که شبکه 3 اختصاصی نشون داد رو بزاره

Ali Chelsea
10-12-2008, 17:50
عزیز من ربطی به این دو نفری که زحمت گلا رو کشیدن نداره که از اول قرار بوده امین گل بازی رم رو بزاره بعدش محسن بارسلونا هر بازی که شبکه 3 اختصاصی نشون داد رو بزاره
خوب وقتی آقا محسن قراره گلهای بازی رم رو از شبکه سه بذاره بهتر نیست آقا امین اول گلای چلسی رو بذارن بعد رم؟

Terry
10-12-2008, 18:10
عزیزم (ssr_70 ([Only registered and activated users can see links]))رو سردر این تایپک رو بخون ببین نوشته شده .::|::. گلهای دور ششم گروه A لیگ قهرمانان | فصل 09-2008 .::|::. نه فقط گل های رم چلسی هم جز گروه A است دیگه

Ali Chelsea
10-12-2008, 18:58
عزیزم (ssr_70 ([Only registered and activated users can see links]))رو سردر این تایپک رو بخون ببین نوشته شده .::|::. گلهای دور ششم گروه A لیگ قهرمانان | فصل 09-2008 .::|::. نه فقط گل های رم چلسی هم جز گروه A است دیگه
منتها چون تو این سایت طرفدارای رم زیاد هستن باید چند بار گلهای رم گذاشته بشه

Arsenal-4ever
10-12-2008, 19:03
خوب وقتی آقا محسن قراره گلهای بازی رم رو از شبکه سه بذاره بهتر نیست آقا امین اول گلای چلسی رو بذارن بعد رم؟

به نظرت اگه فقط محسن از شبکه 3 میزاشت اونوقت چند نفر دیگه نمیگفتن که چرا فقط گزارش فارسی هست و ...
ولی تو هم به امین حق بده که بازی تیم محبوبش رو اول ضبط کنه !
هر چند کسی نگفته که گلهای چلسی قرار نمیگیره !
اون بالا امین نوشته به زودی و اگه تا حالا هم نذاشته چون فرصت این کار رو نداشته !
یه کم دیگه صبر کن گلها با کیفیت بالا قرار میگیرن که شما هم راضی باشی !

Ali Chelsea
10-12-2008, 19:49
به نظرت اگه فقط محسن از شبکه 3 میزاشت اونوقت چند نفر دیگه نمیگفتن که چرا فقط گزارش فارسی هست و ...
ولی تو هم به امین حق بده که بازی تیم محبوبش رو اول ضبط کنه !
هر چند کسی نگفته که گلهای چلسی قرار نمیگیره !
اون بالا امین نوشته به زودی و اگه تا حالا هم نذاشته چون فرصت این کار رو نداشته !
یه کم دیگه صبر کن گلها با کیفیت بالا قرار میگیرن که شما هم راضی باشی !
خوب وقتی گلها توسط محسن گذاشته میشه چرا باید همون لحظه توسط امین هم باشه
حالا چند نفر گلهارو فارسی ببینن بعدش انگلیسیش رو هم مبذارید!
تازه هوادارای رم می تونستن بازی تیمشون رو زنده ببینن این رو هم در نظر داشته باشید!

moha_totti
10-12-2008, 20:29
رم حریف میطلبه بیچاره اون تیمی که جمعه با قرعه قربانی شهر رم میشه .[Only registered and activated users can see links]

Arsenal-4ever
10-12-2008, 21:03
خوب وقتی گلها توسط محسن گذاشته میشه چرا باید همون لحظه توسط امین هم باشه
حالا چند نفر گلهارو فارسی ببینن بعدش انگلیسیش رو هم مبذارید!
تازه هوادارای رم می تونستن بازی تیمشون رو زنده ببینن این رو هم در نظر داشته باشید!

لزومی نداشت که اینو بگم ولی برای اینکه ابهامت برطرف بشه میگم !
هر هفته که امین لیست بازیها رو میده و تعیین میکنه که هر کسی کدوم بازی رو ضبط کنه هیچ وقت برای محسن بازی ای تعیین نمیشه !
چون :
1. شبکه 3 هر بازی که ما بخوایم رو پخش نمیکنه
2. کیفیت تصاویر شبکه 3 به هر حال از کانالهای خارجی پایین تره

محسن تنها همیشه تاپیک نود رو داره که باید :32: انجامش بده و این بازیهایی که داره با گزارش فارسی میزاره داره یه جورایی خارج از برنامه به دوستداران گزارش فارسی حال میده :6qwup3:
و همونطور که حتما متوجه شدی همیشه اینطور نیست که محسن بازیهای شبکه 3 رو هم ضبط کنه !
حالا دیشب وقت داشته و ضبط کرده !
فکر کنم دیگه با این توضیحات قانع بشی ( البته امیدوارم :winksmiley02: ) !

Ali Chelsea
10-12-2008, 21:14
لزومی نداشت که اینو بگم ولی برای اینکه ابهامت برطرف بشه میگم !
هر هفته که امین لیست بازیها رو میده و تعیین میکنه که هر کسی کدوم بازی رو ضبط کنه هیچ وقت برای محسن بازی ای تعیین نمیشه !
چون :
1. شبکه 3 هر بازی که ما بخوایم رو پخش نمیکنه
2. کیفیت تصاویر شبکه 3 به هر حال از کانالهای خارجی پایین تره

محسن تنها همیشه تاپیک نود رو داره که باید :32: انجامش بده و این بازیهایی که داره با گزارش فارسی میزاره داره یه جورایی خارج از برنامه به دوستداران گزارش فارسی حال میده :6qwup3:
و همونطور که حتما متوجه شدی همیشه اینطور نیست که محسن بازیهای شبکه 3 رو هم ضبط کنه !
حالا دیشب وقت داشته و ضبط کرده !
فکر کنم دیگه با این توضیحات قانع بشی ( البته امیدوارم :winksmiley02: ) !
همه این حرفا به کنار (قانع نشدم)
الان چرا هنوز بازی گلای بازی چلسی رو نذاشتید؟؟؟
همه بازی ها گلهاشو گذاشتید به جز بازی بارسا که اونم 3 گلش رو گذاشتید!

در کل اگه به کسی بی احترامی شد و یا کسی از دستم عصبانی شد از شون معذرت می خوام:heartsmile:
با تشکر از زحمات همه شما عزیزان:flowerysmile:
تعجب کردین یهو متحول شدم؟!؟!؟:D

Arsenal-4ever
10-12-2008, 21:32
الان چرا هنوز بازی گلای بازی چلسی رو نذاشتید؟؟؟

این از اون حرفا بود !
از کجا میدونی که بازی چلسی تکرار شده ! :winksmiley02:
بازی بارسا همین 30 دقیقه پیش تکرار شد که من تازه تونستم گلهایی که دیشب نزاشتم رو ضبط کنم !
یه کمی هم رعایت بعضی چیزا رو بکن !
اینجا هیچ کدوم از همکارای تاپگل با گروهی یا هوادارای یه تیم دشمنی ندارن !

Mehdi
10-12-2008, 21:35

جالبه که توی هر تاپیکی میریم شاهد تلاش بی وقفه مدیران و همکاران برای رفع اتهامات(!) موجود هستیم.

گاهی اوقات آدم دلش می خواد در اینجا رو تخته کنه بره پی کارش و خلاص...

Ali Chelsea
10-12-2008, 21:35
این از اون حرفا بود !
از کجا میدونی که بازی چلسی تکرار شده ! :winksmiley02:
بازی بارسا همین 30 دقیقه پیش تکرار شد که من تازه تونستم گلهایی که دیشب نزاشتم رو ضبط کنم !
یه کمی هم رعایت بعضی چیزا رو بکن !
میدونم با تیمی کسی مشکل نداره!
بگذریم در کل
از همه هم که معذرت خواهی کردم

Amin-TopGoal
10-12-2008, 21:37
همین یه ربع پیش تکرار بازی چلسی تموم شد و من گلاشو ضبط کردم. اما اصلا وقت ندارم گلارو بزارم. گلای بازی امشبم وقت ندارم بزارم. چون فردا تحویل موقت پروژه دارم و باید روش کار کنم. فردا که اومدم گلارو اماده می کنم

ArSeNaL
10-12-2008, 21:37
جالبه که توی هر تاپیکی میریم شاهد تلاش بی وقفه مدیران و همکاران برای رفع اتهامات(!) موجود هستیم.

گاهی اوقات آدم دلش می خواد در اینجا رو تخته کنه بره پی کارش و خلاص...

آقا مهدي من مي گم بجاي اينكه درشو تخته كنيد اون افراد رو محروم كنيد و پست هاشون هم پاك كنيد
البته اينو بايد تو بخش انتقادات مي گفتم :D

Ali Chelsea
10-12-2008, 21:47
همین یه ربع پیش تکرار بازی چلسی تموم شد و من گلاشو ضبط کردم. اما اصلا وقت ندارم گلارو بزارم. گلای بازی امشبم وقت ندارم بزارم. چون فردا تحویل موقت پروژه دارم و باید روش کار کنم. فردا که اومدم گلارو اماده می کنم
یه پیشنهاد دوستانه :72:
خوب گل هارو بدید یک دیگه از دوستان بذارند:labkhand:

Amir Argentina
10-12-2008, 22:52
ای ول به رم ای ول به کاپیتان توتی
دمشون گرم خیلی حال کردم
امیدوارم تو ادامه بازیها هم موفق باشن
تبریک به همه هوادارای رم

Fabio13
10-12-2008, 22:59
یه پیشنهاد دوستانه :72:
خوب گل هارو بدید یک دیگه از دوستان بذارند:labkhand:
خوب گلها رو کسی دیگه رکورد نکرده !

اگرم امین بخواد جدا کنه و آپ کنه و بفرسته که کسی دیگه بزاره، که همون وقت رو میزاره و تو سایت قرارمیده دیگه !

اگرم بخواد فایل رو برای یکی دیگه از همکارا بفرسته یه چند روزی طول میکشه !

کلا نشدنیه در حال حاضر.

شما هم کمی صبر کنید فردا ایشالا گلارو میزاره امین عزیز.

موفق باشید

Ali Chelsea
10-12-2008, 23:09
خوب گلها رو کسی دیگه رکورد نکرده !

اگرم امین بخواد جدا کنه و آپ کنه و بفرسته که کسی دیگه بزاره، که همون وقت رو میزاره و تو سایت قرارمیده دیگه !

شما هم کمی صبر کنید فردا ایشالا گلارو میزاره امین عزیز.

اگرم بخواد فایل رو برای یکی دیگه از همکارا بفرسته یه چند روزی طول میکشه !

کلا نشدنیه در حال حاضر.

موفق باشید
ولی حق اعتراض رو به ما هوادارای چلسی هم بدید!
حالا دیگه ولش کننی
منم دیگه جوابی نمیدم
به هر حال دوستان خیلی زحمت می کشن

dashtekahe
11-12-2008, 06:46
سلام به دوستان زحمت کش سایت،

ویرایش شد !
لطفا حقوق تاپگل رو رعایت کنید

dashtekahe
11-12-2008, 09:42
من لینک گلهای چلسی رو گذاشتم ولی نمیدونم چرا پست من رو حذف کردن!!!؟؟؟؟؟

Ali Chelsea
11-12-2008, 10:57
من لینک گلهای چلسی رو گذاشتم ولی نمیدونم چرا پست من رو حذف کردن!!!؟؟؟؟؟
چون می خوان گلهارو به صورت اختصاصی تاپگل بذارن

mogre12
11-12-2008, 12:48
متاسفانه این استقلالیها خیلی زود جوگیر میشن

Ali Chelsea
11-12-2008, 13:12
متاسفانه این استقلالیها خیلی زود جوگیر میشن
چه ربطی داشت؟

Esien
11-12-2008, 14:05
همه ی اینا به کنار ولی خداوکیلی گنده شو درآوردین یعنی تو این 5 تا مدیر و 50 تا سرپرستو 500 تا همکار تاپگل یه نفر نیست گلهای چلسی رو بذاره؟؟؟
حالا هی بگید تبعیض تو سایت نیست.
بعد از 6 ماه میخوایم یه گل از دروگبا ببینیما اگه گذاشتید. ( گل برنلی رو حساب نکنید حالا :wagfinger1:)

الان 2 روز میگذره من موندم این به زودی کی میرسه ؟
خوب از این به بعد گلهای چلسی رو بنویسین به دیری گذاشته میشه تا خیال همه راحت بشه.

Loverboy
11-12-2008, 14:09
همه ی اینا به کنار ولی خداوکیلی گنده شو درآوردین یعنی تو این 5 تا مدیر و 50 تا سرپرستو 500 تا همکار تاپگل یه نفر نیست گلهای چلسی رو بذاره؟؟؟
حالا هی بگید تبعیض تو سایت نیست.
بعد از 6 ماه میخوایم یه گل از دروگبا ببینیما اگه گذاشتید. ( گل برنلی رو حساب نکنید حالا :wagfinger1:)

الان 2 روز میگذره من موندم این به زودی کی میرسه ؟
خوب از این به بعد گلهای چلسی رو بنویسین به دیری گذاشته میشه تا خیال همه راحت بشه.
دوست عزيز اگه ناراحتي ميتوني بري از سايتهاي ديگه دانلود كني . پدرمون دراومد از بس توضيح داديم .
در ضمن ما نوكر جنابعالي نيستيم كه ميگي گندشو درآوردين . اصلاً دوست نداريم گلاشو بذاريم . فكر كنم اينجوري راحت تر باشي شما .
در ضمن تيم ما به جز محسن و ممد 4 نفرست . محسن بازيهاي شبكه 3 رو اگه عشقش بكشه ميذاره و ممد هم 1 بازي در هفته . شورشو درآوردين ديگه . از ديروز با 60 نفر سر و كله زديم . انگار ما بيكاريم كه 24 ساعت وقتمونو واسه شماها بذاريم

Esien
11-12-2008, 14:43
دوست عزيز اگه ناراحتي ميتوني بري از سايتهاي ديگه دانلود كني . پدرمون دراومد از بس توضيح داديم .
در ضمن ما نوكر جنابعالي نيستيم كه ميگي گندشو درآوردين . اصلاً دوست نداريم گلاشو بذاريم . فكر كنم اينجوري راحت تر باشي شما .
در ضمن تيم ما به جز محسن و ممد 4 نفرست . محسن بازيهاي شبكه 3 رو اگه عشقش بكشه ميذاره و ممد هم 1 بازي در هفته . شورشو درآوردين ديگه . از ديروز با 60 نفر سر و كله زديم . انگار ما بيكاريم كه 24 ساعت وقتمونو واسه شماها بذاريم

من وقت ندارم روزی 2 ساعت تو اینترنت بگردم بینم کدوم سایت داره شما 1 سایت به ما معرفی کن البته اگه تبلیغات نیست :-?!!!
مگه آدم به نوکرش میگه گندشو درآوردی آدم به دوستا تازه چیزای دیگم میگه:34:

چطوره که تیم شما وقت گذاشتن گلای 70 تا تیم دیگرو داره ولی وقت گذاشتن گلای بهتری تیم دنیارو نداره؟ تازه وقتی بهترین مهاجم جهانم توش گل زده باشه:13:
شما از دیروز فقط با یه نفر سرو کله زدی اونم با 60 تا پستی که داده علی_چلسی که همینجا میگم که دمش گرم که با قدرت هر چه تمامتر پست داده و البته به شمام تبریک میگم که با قدرت هرچه تمامتر... (به اصطلاح دست پیشو گرفتید تا پس نیفتید)

اینم یادم رفت بگم:

اگه از دوستان کسی سایتی واسه دانلود گل داشت پ.خ بده.

Loverboy
11-12-2008, 14:47
من وقت ندارم روزی 2 ساعت تو اینترنت بگردم بینم کدوم سایت داره شما 1 سایت به ما معرفی کن البته اگه تبلیغات نیست :-?!!!
مگه آدم به نوکرش میگه گندشو درآوردی آدم به دوستا تازه چیزای دیگم میگه:34:

چطوره که تیم شما وقت گذاشتن گلای 70 تا تیم دیگرو داره ولی وقت گذاشتن گلای بهتری تیم دنیارو نداره؟ تازه وقتی بهترین مهاجم جهانم توش گل زده باشه:13:
شما از دیروز فقط با یه نفر سرو کله زدی اونم با 60 تا پستی که داده علی_چلسی که همینجا میگم که دمش گرم که با قدرت هر چه تمامتر پست داده و البته به شمام تبریک میگم که با قدرت هرچه تمامتر... (به اصطلاح دست پیشو گرفتید تا پس نیفتید)
من سايتي سراغ ندارم ولي اگه سراغ داشتم حتماً بهت ميدادم كه ديگه نياي اينجا دستور بدي
در ضمن من هيچ علاقه اي به هيچ تيم اروپايي ندارم و برام مهم نيست كه بازي چلسي رو ضبط كنم يا تيمهاي دسته 3 سريلانكا رو . دست پيشو نگرفتم كه پس نيفتم چون وظيفه اي در قبال شما نداريم و هر موقع دوست داشته باشيم گلها رو ميذاريم

Ali Chelsea
11-12-2008, 14:53
منم میدونم که شما مدیران خیلی زحمت می کشید
حالا تیمای بزرگ رو نمیگم ولی گلای بازی چلسی از گلای بازیهای فیورنتینا - استوا و پاناتینایکوس-آنورتوسیس و دیناموکیف -فنرباغچه و بازل -اسپورتینگ مهم تر نیست؟
تمام گلهای این بازی ها که هوادارای کمتری دارن گذاشته شده ولی چلسی ...:53:

Esien
11-12-2008, 14:54
من سايتي سراغ ندارم ولي اگه سراغ داشتم حتماً بهت ميدادم كه ديگه نياي اينجا دستور بدي
در ضمن من هيچ علاقه اي به هيچ تيم اروپايي ندارم و برام مهم نيست كه بازي چلسي رو ضبط كنم يا تيمهاي دسته 3 سريلانكا رو . دست پيشو نگرفتم كه پس نيفتم چون وظيفه اي در قبال شما نداريم و هر موقع دوست داشته باشيم گلها رو ميذاريم

باشه.
پس برو بذار مسولش بیاد جواب بده.

Ali_chelseafc ([Only registered and activated users can see links]) من رفتم خودت یه جوری جمش کن فقط یه کاری کن که من شب اومدم حداقل گل دروگبارو ببینما!!!

Loverboy
11-12-2008, 14:57
منم میدونم که شما مدیران خیلی زحمت می کشید
حالا تیمای بزرگ رو نمیگم ولی گلای بازی چلسی از گلای بازیهای فیورنتینا - استوا و پاناتینایکوس-آنورتوسیس و دیناموکیف -فنرباغچه و بازل -اسپورتینگ مهم تر نیست؟
تمام گلهای این بازی ها که هوادارای کمتری دارن گذاشته شده ولی چلسی ...:53:
دوست عزيز ما 4 نفريم . هر كدوممون 1 گروه رو بايد پشتيباني كنيم . اين گروه هم با امين هستش كه داره الان گلها رو آپ ميكنه . خيلي سخت گرفتيد . در ضمن فراموش نكنيد كه الان وقت امتحانات هم داره ميرسه و بايد صبور باشيد

Clemenza
11-12-2008, 15:07
واقعاً بهضی ها کم لطفند و طلب کار البته بعضی ها منطقی هستند. به هر حال همه ی دوستان و همکاران مطمئناً در پی این هستند تا بتونند با کمترین زمان با کیفیت ترین خدمات رو ارائه بدند که از سوی کاربران خوب این قضیه حتماً درک میشه.

ssr_70
11-12-2008, 15:18
آقا من می گم اصلا بیاید از یه شبکه هایی مثل sf یا tsr یا tvp2 که خلاصه بازی ها رو بلافاصله بعد بازی نشون می دن بزارید که نه تکرار آنچنانی داره و نه گزارش زنده
این همه وقت خودتونو واسه بعضی افراد بی مروت تلف نکنین این همه بازی بهشون مفت و مجانی با بالاترین کیفیت دادین بعد به خاطر یک تا دو روز تاخیر اینطوری می کنن

Ali Chelsea
11-12-2008, 15:18
واقعاً بهضی ها کم لطفند و طلب کار البته بعضی ها منطقی هستند. به هر حال همه ی دوستان و همکاران مطمئناً در پی این هستند تا بتونند با کمترین زمان با کیفیت ترین خدمات رو ارائه بدند که از سوی کاربران خوب این قضیه حتماً درک میشه.
تاپگل سایت معروف و واقعا عالیی هست
از همچین سایتی تاخیره دو روزه انتظار نمیره

Clemenza
11-12-2008, 15:26
قطعاً همین طوره که شما می فرمایین و بچه ها هم در تلاش هستند همین کارو رو انجام بدند که البته در این راه به علت کمبود کادر و مشغله های دیگه ی افراد این مشکلات پیش میاد.

Amin-TopGoal
11-12-2008, 16:56
گلهای چلسی در پست اول قرار گرفت.

امیدوارم مواقعی هم که هنوز بازیها تموم نشده گلها روی سایت قرار میگیرن، همینقدر بچه ها رو مورد محبت خودتون قرار بدید!!