توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار، حاشیهها، تغييرات و اطلاع رسانی انجمن
سلام
در این تاپیک از آخرین اخبار، حواشی و تغییر و تحولات سایت با خبر می شوید. عزل، استعفا و انتصاب سرپرستان و مدیران در اینجا به اطلاع شما می رسد.
ممکن است بخش یا امکانی جدید به سایت اضافه و از این طریق به شما اعلام شود و...
فیلد های جدیدی به مشخصات کاربران اضافه شده که عبارتند از: "تیمهای محبوب" ، "بازیکنان محبوب" و "مربیان محبوب".
شما می توانید با مراجعه به قسمت "تنظیم مشخصات" از قسمت "کلیدهای میانبر"، فیلدهای مربوطه را پر کنید تا در هر پست شما و در قسمت زیر آواتار نمایش داده شود.
سلام
مَهدی (جوگا بونیتو) از سرپرستی اسپانیا انصراف داد و از جمع تیم مدیریتی سایت خارج شد. بدون تردید یکی از بهترین مدیرانی بود که فوتیران تا به حال به خودش دیده و در آینده خواهد دید...
البته همچنان به عنوان فردی صاحب نظر روی او حساب می کنیم و در مورد سایت با او مشورت خواهیم داشت و از نظرات مفیدش بهره مند خواهیم شد.
از صمیم قلب براش آرزوی موفقیت و سربلندی دارم.
همون طوری که در معرفی گروههای کاربری دیده اید، گروه کاربری جدیدی اضافه شده با عنوان سرپرست آزمایشی؛ از این به بعد تمام کاربرانی که به عنوان سرپرست انتخاب شوند، مدتی را به عنوان سرپرست آزمایشی مشغول می شوند و پس از مدتی در صورت تائید نهایی جزو سرپرستان قطعی سایت محسوب می شوند.
RealMadrid ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید اسپانیا از امشب کارش رو شروع می کنه.
Amin-TopGoal
26-04-2008, 21:53
Joga Bonito ([Only registered and activated users can see links]) جان خسته نباشی!
حالا که میری سربازی کی به من گیر بده؟ :29:
-------------
یه بخش جدید به انجمن تاپ گل و فایلهای ویژه اضافه شده به نام ( ورزشهای دیگر ) فعلا ارسال تاپیک در این قسمت بسته ست. تا چند مدت دیگه ویدئوهای سایر ورزشها مخصوصا رقابتهای ملی پوشان ایران در المپیک رو در این قسمت قرار میدیم. کار جدیدی و نویی می تونه باشه که از ورزشهای غیر فوتبالی هم ویدئو بزاریم. اگه با مدال آوری قهرمانان ایران هم همراه باشه که نورعلی نور میشه :D
انجمن کل کل بسته شد.
هدف از ایجاد انجمن کل کل این بود که بحث های احساسی و کری خوندن در اونجا انجام بشه، یعنی یه حالت فوق برنامه، یعنی یه انجمن فرعی، یعنی علاوه بر بحث های عادی که در انجمنهای دیگه انجام میشه، هر از گاهی در اونجا هم یه کری خونده بشه. ولی متاسفانه گویا برای کاربران سوء تفاهم پیش آمد و در بخش های دیگه فقط خبر گذاشته میشد و اکثر بحث ها در انجمن کل کل انجام میشد. طوری که دیگه از حدش گذشت و انجمن کل کل شد اصل، و بقیه تالارها حالت فرعی به خودشون گرفتند و در مجموع از کیفیت فوروم کاسته شد...
بنابراین تصمیم گرفته شد انجمن کل کل بسته بشه و تمامی بحث ها در تالارهای دیگه انجام بشه. البته نه به صورتی که در بخش کل کل انجام میشد. بلکه منطقی تر و با رعایت احترام کاربران دیگر، سلایق و علایق اونها و ... اینجا محلی برای گفتگو های سطح پایین، کری خواندن، گرفتن حال رقبا و مسائلی از این دست نیست و این شدنی نیست، مگر با همکاری شما. مطمئناً این تصمیم (بسته شدن بخش کل کل)، با همکاری شما باعث بالا رفتن بار فنی بحث ها خواهد شد.
اگر کاربری مراعات نکنه و محیط انجمن رو محلی برای کری خوندن و بحث های بی ارزش بدونه، باید انتظار عواقب بعدیش رو داشته باشه و جای گله گذاری باقی نخواهد ماند.
پیشاپیش از همکاریتان تشکر می کنیم.
CHAMPION
28-04-2008, 18:35
انجمن کل کل بسته شد..
سلام
با نظر شما کاملا موافقم مهدی جان
همینطور که تو این پست هم اندر حکایات کل کل ([Only registered and activated users can see links]) به هش اشاره کردم
روزبه عزیز از سرپرستی پرسپولیس استعفا داد. بهش خسته نباشید میگم و از زحماتی که کشید تشکر می کنم.
MamadMunchen ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید بخش پرپسولیس انتخاب شد.
سلام
sabina ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد.
MamadMunchen
04-05-2008, 12:17
سلام
sabina ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد.
:29:يادش به خير :32: منو ليگ قهرمانان چه دوراني داشتيم با هم :D
سبينا اگه ليگ قهرمانان تو "محبوبترين تالارها" از رنك 5 پايين تر بره من ميدونم با تو :D
=================================
تو كليدهاي ميانبر و پروفايل يه سري چيز ميز اضافه كردين ! دربارش همينجا توضيح بدين ..
الان مثلا "گروه هاي دسته جمعي" يعني چي ؟؟!
1-:29:يادش به خير :32: منو ليگ قهرمانان چه دوراني داشتيم با هم :D
سبينا اگه ليگ قهرمانان تو "محبوبترين ارسالها" از رنك 5 پايين تر بره من ميدونم با تو :D
=================================
2-تو كليدهاي ميانبر و پروفايل يه سري چيز ميز اضافه كردين ! دربارش همينجا توضيح بدين ..
الان مثلا "گروه هاي دسته جمعي" يعني چي ؟؟!
1- یادش به خیر!:-L چه پدری از صاب بچه ما درآوردی تا از اونجا جدا بشی!!:34:
2- سر فرصت توضیح میدم. گروههای دسته جمعی گروههایی هست که کاربران خودشون ایجاد می کنند و بعد در اونها عضو میشن. مثلاً گروه طرفداران ایتالیای کبیــــــــــــــــــر:D در یورو 2008 یا هر چیزی که دوست داشته باشن.
CHAMPION
04-05-2008, 12:24
:29:يادش به خير :32: منو ليگ قهرمانان چه دوراني داشتيم با هم :D
سبينا اگه ليگ قهرمانان تو "محبوبترين ارسالها" از رنك 5 پايين تر بره من ميدونم با تو :D
تو فروم قبل می گفتی هیچکس نمی تونه برای من حاشیه درست کنه .
حالا دیدی با قبول کردن سرپرستی باشگاه پرسپولیس چه حاشیه های که واست درست
نمی شه:7:
Joga Bonito
04-05-2008, 17:33
روزبه عزیز از سرپرستی پرسپولیس استعفا داد. بهش خسته نباشید میگم و از زحماتی که کشید تشکر می کنم.
MamadMunchen ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید بخش پرپسولیس انتخاب شد.
خسته نباشيد اين صوبتا.... همينطور تبريك به روزبه:دي الان منم هوس كردم آبي بشم خيلي حال ميده فكر كنم:دي
اين تالار UCL هم كلا خيلي جاي جالبيه! به هيچ كس وفا نمي كنه الان اگه اشتباه نكنم سابينا (سعيد بودي؟:دي) چهارميشه! اميد دارم يكي دوماه ديگه پنجميش هم ببينم /:)
اين تالار UCL هم كلا خيلي جاي جالبيه! به هيچ كس وفا نمي كنه الان اگه اشتباه نكنم سابينا (سعيد بودي؟:دي) چهارميشه! اميد دارم يكي دوماه ديگه پنجميش هم ببينم /:)
مهدي مي خواستي اسم منو لو بدي اما كور خوندي اشتباه گفتي:5: تنها كسي كه اسم منو تو فروم مي دونست تو بودي كه تو هم فعلا يادت رفته
چي چي رو پنجميش رو هم ببيني من ديگه از اينجا بيرون برو نيستم مهدي هم ديگه نميتونه منو از سرپرستي خلع كنه:2:
پ ن: نگاه از سرپرست شدنش يه روز هم نمي گذره چه پر رو شده:D
1-مهدي مي خواستي اسم منو لو بدي اما كور خوندي اشتباه گفتي:5: تنها كسي كه اسم منو تو فروم مي دونست تو بودي كه تو هم فعلا يادت رفته
2-چي چي رو پنجميش رو هم ببيني من ديگه از اينجا بيرون برو نيستم مهدي هم ديگه نميتونه منو از سرپرستي خلع كنه:2:
پ ن: نگاه از سرپرست شدنش يه روز هم نمي گذره چه پر رو شده:D
1- اون مَهدی که کلاً از مخ آزاده:D الان ازش بپرسی شام چی خوردی یادش نمیاد، اون وقت اسم تو رو یادش بیاد؟!!
خودم اصل آدم اطلاعاتی هستم!:26: در عرض دو سه روز اسمت رو در میارم!:^O
2- من هم نتونم، محمد که می تونه!:15:
ج.پ.ن: کاملاً تائید میشود!!:17:
سلام
در بخش فوتبال انگلیس امیر یونایتد از سرپرستی کنار گذاشته شد و از این لحظه سمتی نخواهد داشت. متاسفانه به دلیل مشکلاتی که داشت مدت زمان آنلاین بودن و فعالیتش خیلی کم شده بود و علی رغم میل باطنی، مجبور به این کار شدیم.
Elham ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید فوتبال انگلیس منصوب شد.
با سلام و ضمن تبریک به Elham ([Only registered and activated users can see links]) بابت سرپرستی
خبر خوبی براتون دارم
قالب جدید انجمن پس از مدتها کار و طراحی توسط مدیران آماده شد که امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیره.این قالب نارنجی است.
هرچند هیچ چیز بی عیبی وجود نداره و طبیعتا این قالب هم ایراداتی داره که به مرور و به کمک شما دوستان حل خواهیم کرد.
قالب نو مباركمان باشد.قالب قبلي بهتر بود.
خبر خوبی براتون دارم
قالب جدید انجمن پس از مدتها کار و طراحی توسط مدیران آماده شد که امیدوارم مورد پسند شما عزیزان قرار بگیره.این قالب نارنجی است.
هرچند هیچ چیز بی عیبی وجود نداره و طبیعتا این قالب هم ایراداتی داره که به مرور و به کمک شما دوستان حل خواهیم کرد.
نميشد يه كم كمرنگ تر بود آخه چشم رو اذيت ميكنه مثل رنگ فوتيران مرحوم
Joga Bonito
14-05-2008, 21:12
به يكي ديگه از چيزايي كه آلرژي دارم:دي قالب مايل به قرمز هست، چون باعث ميشه لينكهاي درون متني به خوبي ديده نشند.
من با اينهمه كاردرستي:دي نفهميدم كجا بايد تنظيم كنم كه قالب انتخابيم همون قالب پيش فرض وي بولتين باشه! فكر كنم نداشته باشه اصلا... فرومهاي ديگه دارند.
با سلام و ضمن تبریک به Elham ([Only registered and activated users can see links]) بابت سرپرستی
خبر خوبی براتون دارم
قالب نو مبارک. :31:قالب بدی به نظر نمی رسه. فقط یه ذره طول می کشه بهش عادت کنیم.:117: خسته نباشید. :winksmiley02:
به Elham ([Only registered and activated users can see links]) هم به نوبه ی خودم بابت سرپرستی تبریک می گم.
Elbimbo deoro
14-05-2008, 23:50
به نظرم اگه یه کم رنگش آروم تر بود بهتر بود ، دلم گرفت
بالاخره من نفهمیدم شما چی میخواین
یک نفر میگه رنگ آبی بده
یک نفر یه قرمز آلرژی داره
یک نفر میگه روشنه و چشم رو میزنه
یک نفر میگه تیره است و دل میگیره
تکلیف ما رو معلوم کنید بالاخره :d
هرجاش رو میدونید ایراد داره بگین برطرف بشه
RealMadrid7
15-05-2008, 00:20
بالاخره من نفهمیدم شما چی میخواین
یک نفر میگه رنگ آبی بده
یک نفر یه قرمز آلرژی داره
یک نفر میگه روشنه و چشم رو میزنه
یک نفر میگه تیره است و دل میگیره
تکلیف ما رو معلوم کنید بالاخره :d
هرجاش رو میدونید ایراد داره بگین برطرف بشه
محمد جان در کل خوبه ولی رنگش تو چشم میزنه.یعنی یه جورایی تنده.یکم ملایمتر باشه بهتر میشه:31:
مثلا من الان چراغ اتاقم خاموشه کلی آزار میبینم با این رنگ:D
خب دقیقا همه بگن رنگ کجاهاش تنده که عوض بشه
میتونی عکس هم بگیرین و توی عکس مشخص کنید(که اینجوری بهتره)
ITALIANO
15-05-2008, 09:22
من هم به Elham ([Only registered and activated users can see links]) عزیز تبریک میگم.
دوستان قالب سایت قشنگ تر شده که باید یه خسته نباشید به مهدی و محمد بگم.دستتون درد نکنه قالب خوبی شده ولی اگر آبی بود بهتر نبود؟:D نه شوخی کردم این قالب شاد و قشنگه.
HaMi.News
15-05-2008, 09:24
قالب قشنگ شده !!!
ولی هیپی مشکی نمیشه ! من خودم طراحی میکنم مرض رنگه مشکی دارم :))
در مجموع جلب رضايت همه غير ممكنه ولي نظراتتون رو بگيد، چيزي كه بيشترين موافق رو داشته باشه اجرا ميشه.
:31:
غرض، آزار رسوندن به بعضي ها:1: بوده كه خوشبختانه گويا حاصل گرديده!:13:
دوستان قالب سایت قشنگ تر شده که باید یه خسته نباشید به مهدی و محمد بگم.دستتون درد نکنه قالب خوبی شده.
من كاري نكردم، همه زحماتش رو محمد كشيده.
Clemenza
15-05-2008, 11:54
منم تبریک می گم. اگه بشه قالب رو شخصی کرد و یه تعداد رنگ واسه انتخاب هر کس وجود داشته باشه شاید مشکل حل شه. البته می دونم خیلی وقت می خواد. خسته نباشید.
Totti_M72
15-05-2008, 12:18
به به ...قالب خوبیه:13:ولی کلا رنگ تندیه اگه یه خورده رنگش رمانتیک تر باشه بهتره:D
[یه چیزی میگم فقط نزنی ها :smil4337dd8b9eb25: قالب قبلی بهتر نبود؟:34:]
در کل دستتون دردنکنه:72:
Elbimbo deoro
15-05-2008, 13:30
من کلا دوست دارم فوتیران یه قالب اختصاصی داشته باشه که داره همینش خوبه
از اینکه تشکر نکردیم از مدیران شرمیون یعنی شرمنده حالا میگم خیلی مرسی
King_Of_BOYS
15-05-2008, 13:50
سلام. اگه رنگ سبز و سفید بود بهتر بود( به رنگ زمین فوتبال)
راستی یک مسئله ای دیروز برام پیش اومد میخواستم در یک تاپیکی که مربوط به این موضوع باشه مطرح کنم ولی پیدا نکردم. دیروز میخواستم وارد سایت بشم. وقتی رمز عبور رو وارد میکردم میگفت اشتباه . در حالی که من دو سه بار با دقت وارد کردم ولی بازم میگفت که اشتباه وارد کردید تا اینکه بیشتر از 5 بار شد و به قول خودشون 15 دقیقه از ورود من جلو گیری شد. ولی از ساعت 2 بعد از ظهر تا ساعت 8 شب من نتونشتم وارد سایت بشم چون 15 دقیقه تموم نشده بود!!!!!!!!! یکی به من بگه 1 دقیقه اینجا چند ثانیست؟ یا بهتر بگم چند دقیقست که از ساعت 2 تا 8 من نتونستم بیام تو سایت چون 15 دقیقه از ورود من جلوگیری شده بود. خواهش میکنم رسیدگی کنید . ببینید مشکل کجاست . اینطوری که نمیشه.
شما اگر با این مشکل روبرو شدین میتونین از دومین های دیگر وارد سایت بشین
ما چهار دومین داریم که اگر با یکی مشکل داشتین از دیگری استفاده کنید.[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
Totti10hr
15-05-2008, 15:27
سلام
به نظر من هم قالب قشنگيه دست محمد درد نكنه
اما چندتا اشكال كوچيك داره كه همش هم مربوط به رنگه :D
1-رنگ اين لينكها :
يه خورده پر رنگتر باشه بهتره
2-اينها هم به زور ديده ميشه(چشم آدم درد مياد[Only registered and activated users can see links])
و
رنگ پيش زمينشون عوض بشه بهتره
3-اين ابزارها هم اول قشنگتربود رنگش روشن باشه بهتره:1:
4- ودر آخر رنگ پيام بايد مثل عنوان سفيد بشه
ARG MUTD
15-05-2008, 16:02
این قالب شاد و قشنگه.
كجاش شاد و قشنگه ؟ :-??
بخدا تا كه اين رنگو ديدم دلم بدجور گرفت :winksmiley02:
توروخدا يه رنگ شادتري بزار :27:
Amin-TopGoal
15-05-2008, 16:10
كجاش شاد و قشنگه ؟ :-??
بخدا تا كه اين رنگو ديدم دلم بدجور گرفت :winksmiley02:
توروخدا يه رنگ شادتري بزار :27:
نمیخوای که صورتی بزاریم مثل سایتهای عاشقانه؟! :d0s69thbefhifftitrz
در مجموع ایول
20 شد
هر چی باشه یکم از قبلیه بهتره
HaMi.News
15-05-2008, 16:18
باید تغییر بدین تو PHP فایل ها . یا Themes رو عوض کنین . به مشکل میخوریم اینجوری ... !
HaMi.News
15-05-2008, 16:18
راست میگه هر چی که هست از اولی بهتره !!! ای ول پس ! :))
King_Of_BOYS
15-05-2008, 16:23
ببین محمد جون همون سبز و سفیدی که گفتم رو بزن . خیلی قشنگتره . تازه به نظر من همه هم دوستش دارن . مگه نه؟
فعلا مدت کمی با این قالب افتضاح بسازین تا قالب جدیدتر و بهتر آماده بشه
هرچند که ایرادات این قالب رو هم برطرف خواهم کرد
به نظرم اگه یه کم رنگش آروم تر بود بهتر بود ، دلم گرفت
محمد جان در کل خوبه ولی رنگش تو چشم میزنه.یعنی یه جورایی تنده.یکم ملایمتر باشه بهتر میشه:31:
دستتون درد نکنه قالب خوبی شده ولی اگر آبی بود بهتر نبود؟:D نه شوخی کردم این قالب شاد و قشنگه.
قالب قشنگ شده !!! ولی هیپی مشکی نمیشه ! من خودم طراحی میکنم مرض رنگه مشکی دارم :))
منم تبریک می گم. اگه بشه قالب رو شخصی کرد و یه تعداد رنگ واسه انتخاب هر کس وجود داشته باشه شاید مشکل حل شه. البته می دونم خیلی وقت می خواد. خسته نباشید.
به به ...قالب خوبیه:13:ولی کلا رنگ تندیه اگه یه خورده رنگش رمانتیک تر باشه بهتره:D
[یه چیزی میگم فقط نزنی ها :smil4337dd8b9eb25: قالب قبلی بهتر نبود؟:34:]
در کل دستتون دردنکنه:72:
من کلا دوست دارم فوتیران یه قالب اختصاصی داشته باشه که داره همینش خوبه
سلام. اگه رنگ سبز و سفید بود بهتر بود( به رنگ زمین فوتبال)
سلام
به نظر من هم قالب قشنگيه دست محمد درد نكنه
اما چندتا اشكال كوچيك داره كه همش هم مربوط به رنگه :D
كجاش شاد و قشنگه ؟ :-?? بخدا تا كه اين رنگو ديدم دلم بدجور گرفت :winksmiley02: توروخدا يه رنگ شادتري بزار :27:
در مجموع ایول
20 شد. هر چی باشه یکم از قبلیه بهتره
باید تغییر بدین تو PHP فایل ها . یا Themes رو عوض کنین . به مشکل میخوریم اینجوری ... !
راست میگه هر چی که هست از اولی بهتره !!! ای ول پس ! :))
ببین محمد جون همون سبز و سفیدی که گفتم رو بزن . خیلی قشنگتره . تازه به نظر من همه هم دوستش دارن . مگه نه؟
من واقعا دلم براتون کباب می خواد. :29: این همه نظر و سلیقه های مختلف رو راضی نگه داشتن خداییش کار مشکلیه. واقعا خسته نباشید و بازم خسته نباشید :winksmiley02:
Amin-TopGoal
16-05-2008, 10:42
نظر همه بچه ها واسه ما قابل احترامه و قطعا بهش توجه میشه. اما اگه به همشون بخواد همزمان عمل بشه ماجرای اون پدر و پسری که میخواستن برن خرشونو بفروشن پیش میاد.
قطعا اونقدرها هم این قالب ایراد نداره و شاید با عوض کردن رنگ چند بخش ایده آل میشه
King_Of_BOYS
16-05-2008, 11:48
نظر همه بچه ها واسه ما قابل احترامه و قطعا بهش توجه میشه. اما اگه به همشون بخواد همزمان عمل بشه ماجرای اون پدر و پسری که میخواستن برن خرشونو بفروشن پیش میاد.
قطعا اونقدرها هم این قالب ایراد نداره و شاید با عوض کردن رنگ چند بخش ایده آل میشه
بابا سبز و سفیدش کن همه راضیند دیگه. مگه نه؟
سبز و سفید یک
سبز و سفید دو
سبز و سفید سه . کسی نبود؟
اقا سبز و سفید تصویب شد .
من به عنوان يه خانم ميگم صورتي باشه كه حس عشقولانه بهمون دست بده:d
ولي جدي همينو يه ذره كم رنگترش كنين خوبه خوبه
King_Of_BOYS
16-05-2008, 12:15
من به عنوان يه خانم ميگم صورتي باشه كه حس عشقولانه بهمون دست بده:d
ولي جدي همينو يه ذره كم رنگترش كنين خوبه خوبه
بابا میگم همون سبز و سفید بهتره. اقا اصلا کلا سایت فوتیران چند؟ میخوام بخرمش . صد هزار تومان؟ دویست ؟ هرچقدر هست بگید خودم در خدمتم
بابا سبز و سفیدش کن همه راضیند دیگه. مگه نه؟
سبز و سفید یک
سبز و سفید دو
سبز و سفید سه . کسی نبود؟
اقا سبز و سفید تصویب شد .
بابا میگم همون سبز و سفید بهتره. اقا اصلا کلا سایت فوتیران چند؟ میخوام بخرمش . صد هزار تومان؟ دویست ؟ هرچقدر هست بگید خودم در خدمتم
شما نظرت رو یک بار گفتی، لازم نیست چند بار تکرار کنی.
در ضمن اینجا بنگاه معاملات و ... نیست.
RealMadrid7
16-05-2008, 13:49
آقا بهتره هیچ ایرادی به قالب جدید نگیرید.رنگش مشکل خاصی نداره و همه سریع بش عادت میکنن مثل خوده من که بش عادت کردم.
از آقا محمد که فکر کنم بیشتر کارای قالب رو کرده به اضافه ی بقیه ی مدیرای محترم هم تشکر میکنم.
خیلی عالی شده
از این بهتر نمیشه
دست همتون درد نکنه
ولی اگه چند تا رنگ وجود داشت (هر نفر هر رنگی رو که دوست داشت قراربده)بهتر میشد
یا اینکه چند تا قالب جداگانه داشت خیلی بهتر میشد و این بحث ها هم بوجود نمی اومد
King_Of_BOYS
16-05-2008, 14:55
شما نظرت رو یک بار گفتی، لازم نیست چند بار تکرار کنی.
در ضمن اینجا بنگاه معاملات و ... نیست.
بابا شوخی کردم . چقدر بی جنبه ای تو. میدونم بنگاه معاملات نیست. بهتره ادم یک کم جنبه داشته باشه داش مهدی.
Arastoo 10
16-05-2008, 17:27
به نظر منم عالي شده!
مگه چيه كه اين قدر گندش ميكنيد!؟
"نميتونيم بهش عادت كنيم.چشممون اذيت ميشه و...":loudlaff:
لطفا لوس نشين!
سبز وسفيد اصلا خوب نيست اين قدرم نظرتو تحميل نكن آقا محمد رضا:wagfinger1:
هر چيه بهتر از قبليه مرسي.:13:
King_Of_BOYS
16-05-2008, 17:31
به نظر منم عالي شده!
مگه چيه كه اين قدر گندش ميكنيد!؟
"نميتونيم بهش عادت كنيم.چشممون اذيت ميشه و...":loudlaff:
لطفا لوس نشين!
سبز وسفيد اصلا خوب نيست اين قدرم نظرتو تحميل نكن آقا محمد رضا:wagfinger1:
هر چيه بهتر از قبليه مرسي.:13:
بابا چرا همتون به من گیر دادید ؟ من که گفتم شوخی کردم. اقا از این به بعد من اظهار نظر نمیکنم.
سلام
یک سری تغییرات دادم و تیره تر کردم که چشمتون اذیت نشه
بازم اگر جاییش اذیت میکنه چشم رو بگین
بعدشم مهدی با جنبه ترین مدیر این سایته
Loverboy
16-05-2008, 17:36
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای
جان من بیخیال شید .
من تو سایت خودمون که تو امضام هست 6 ماهی هست نرفتم به خاطر همین مسائل . بابا بیخیال این جوری باشه ادمین سایت دو روزه Game Over میشه که . هر کی نظر خودشو داره ولی بهتره که هر چی هست مدارا کنیم .
loverboy عزیز خب بالاخره اینها هم نظری دارند و رنگ قبلی باعث ناراحتی چشمشون میشده
به هر حال ما هم در حد توانمون به مشکلات رسیدگی خواهیم کرد و به زودی سایت رو چند قالبه خواهیم کرد که هر کاربری بنابر سلیقه خودش قالبش رو انتخاب کنه
King_Of_BOYS
16-05-2008, 17:53
loverboy عزیز خب بالاخره اینها هم نظری دارند و رنگ قبلی باعث ناراحتی چشمشون میشده
به هر حال ما هم در حد توانمون به مشکلات رسیدگی خواهیم کرد و به زودی سایت رو چند قالبه خواهیم کرد که هر کاربری بنابر سلیقه خودش قالبش رو انتخاب کنه
ببخشید ها . نمیشد همینو از اول بگی؟ در با جنبه بودن مهدی که شکی نیست . من زیاده روی کردم. از همه هم به خاطر این موضوع معذرت میخوام
من هم از اولین پستی که دادم گفتم ایرادات رو بگین تا برطرف کنم
اگر چیزی غیر از این گفته باشم حق با شماست
در ضمن این تاپیک برای اعلام اخبار و تغییرات سایت هستش و بحث ادامه پیدا نکنه بهتره
اگر نظری بود در قسمت پیشنهادات مطرح کنید
با تشکر
Loverboy
16-05-2008, 18:14
به نظر من چند تا از بچه ها باهم باید جمع بشن و نظراشون رو رو هم بذارن و یه قالبی رو انتخاب کنن که هر کی برای اولین بار تو سایت اومد کلی حال کنه و بره واسه بچه محله هاشم تعریف کنه :d
Prison Break
17-05-2008, 05:43
سلام
به نظر من عالی شده خیلی زیباست
یکم باهاش سر کنید بهش عادت میکنید
چیز زیبایی و تکه و کسی نداره!
همین بهتر از همست:winksmiley02:
با تشکر از زحمات مدیران:72:
محمد جان از تلاشت برای قالب سایت به نوبه خودم تشکر می کنم. کلید های بالای صفحه ی "پاسخ به موضوع" عالی شده. همچنین رنگ زمینه ی قالب و کلا همه چیز . . . خسته نباشی
اشكالِ الكى نگيريد خيلى هم خوبه محمد آقا ممنون.:قلیون::30:
سلام به همگی
Retex ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید انجمن استقلال، این بخش رو تحت نظارت خواهد داشت.
HaMi.News
23-05-2008, 22:20
سلام به همگی
Retex ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید انجمن استقلال، این بخش رو تحت نظارت خواهد داشت.
تبریک ان شالله موفق باشه ......... ! آرزوی موفقیت
ITALIANO
24-05-2008, 00:37
رضا جون منم بهت تبریک میگم عزیز.
امیدوارم در تمامی مراحل زندگی موفق باشی.
ASSASSINS CREED
24-05-2008, 00:52
be carefull!the pink means that you are not decided to be for sure
Amin-TopGoal
25-05-2008, 23:43
همونطور که در پایین سایت می بینید، شمارنده وبگذر رو به سایت اضافه کردیم. این شمارنده کار خودش رو از سوم خرداد شروع کرده و در این سه روز به آمار خوبی رسیدیم. نکته جالب رتبه سایت ما در بین سایتهای ورزشی هست که از امکان وبگذر استفاده می کنند. جدول زیر رتبه سایت ما رو نشون میده
همونطور که می بینید ما فعلا در رتبه سوم قرار داریم و اختلاف بسیار زیادی هم با رده چهارم ایجاد کردیم. قطعا در آینده می تونیم به رتبه نخست هم برسیم.
البته رتبه سایت در بین تمامی سایتها با موضوعات مختلف 82 هست که اونم به دلیل فاصله نزدیک بین سایتهای مختلف قطعا قابل کاهش هست.
Joga Bonito
28-05-2008, 14:08
خب مث اينكه **يد (sabina) علاوه بر بخش سي ال قمست عكس و والپيپير رو هم مديريت مي كنه؛ مدرك:
نگفته بوديد ناقلاها:دي
1-خب مث اينكه **يد (sabina) علاوه بر بخش سي ال قمست عكس و والپيپير رو هم مديريت مي كنه؛ مدرك:
2-نگفته بوديد ناقلاها:دي
1-هر سرپرست گالری مربوط به انجمنش در بخش عکس و والپیپر رو هم زیر نظر داره. یعنی RealMadrid گالری های رئال و بارسلونا، رامتین گالری بایرن و الی آخر. سبینا هم دو گالری "تیم ملی" و "عکس های دیدنی و کاریکاتور" رو. چیزی هم نبود که نخواهیم کسی بفهمه و اینطور صوبتا:D . هر انجمنی که واردش بشی مدیرش پایینش دیده میشه، اینجا ([Only registered and activated users can see links]) هم که همه مدیران و بخش های تحت نظارتشون دیده میشه.
**ید؟ (اون که تکذیب کرد سعید بودنش رو:-?) مجید؟ حمید؟ وحید؟:117:
2- تا وقتی شیطون بلاهایی:D مثل تو حواسشون به همه جای فوروم هست، نیازی نیست ناقلاهایی:D مثل ما به خودشون زحمت اطلاع رسانی بدهند، تغییرات خودشون تابلو میشن!
خب مث اينكه **يد (sabina) علاوه بر بخش سي ال قمست عكس و والپيپير رو هم مديريت مي كنه؛ مدرك:
من خودم يادم رفته نبود اونجا تحت مديريت منه:D مهدي رفته دليل و مدرك و سند و سفته و:D ... آورده, بابا همينجوري هم ميگفتي ما بهت ميگفتيم
**ید؟ (اون که تکذیب کرد سعید بودنش رو:-?) مجید؟ حمید؟ وحید؟:117:
غير از مهدي جوگا الان محمد هم ميدونه ميگم از كجا فهميدي؟ ميگه حدس زدم:-?
CHAMPION
01-06-2008, 16:36
همچنین با وجود بسته بودن تاپیک زیر mojtaba1370 ([Only registered and activated users can see links]) پست جدید و تکراری هم زدن.
چطوری شاید بعدن اعلام شه که............:D
با سلام
سه قالب جدید به سایت اضافه شد
یک قالب که همون قالب قبلی است با کمی تغییرات که با نام blue میتونید انتخاب کنید
قالب دیگر با توجه به حال و هوای یورو 2008 گذاشته شده که فقط در طول این بازی ها میتونید ازش استفاده کنید.این قالب با نام euro 2008 در لیست قالبها موجوده
قالب سوم هم قالبی جدید و با رنگ قرمز هستش که میتونید انتخاب کنید به نام RED
قالب فعلی هم که قالب Gold هستش
در ضمن این قالبها ممکنه ایرادهایی داشته باشه که با کمک شما رفع میشه
HaMi.News
05-06-2008, 20:38
برای ویراش و انتخاب قالب جدید هم باید به آدرس زیر برین !
جهت اطلاع زدم گفتم شاید کسی ندونه از کجا باید تنظیم کنه .
HaMi.News
05-06-2008, 20:39
با سلام
سه قالب جدید به سایت اضافه شد
یک قالب که همون قالب قبلی است با کمی تغییرات که با نام blue میتونید انتخاب کنید
قالب دیگر با توجه به حال و هوای یورو 2008 گذاشته شده که فقط در طول این بازی ها میتونید ازش استفاده کنید.این قالب با نام euro 2008 در لیست قالبها موجوده
قالب سوم هم قالبی جدید و با رنگ قرمز هستش که میتونید انتخاب کنید به نام RED
قالب فعلی هم که قالب Gold هستش
در ضمن این قالبها ممکنه ایرادهایی داشته باشه که با کمک شما رفع میشه
توی قالب euro2008 این لینک عکس باز نمیشه
سلام
اگر در معرفی عناوین کاربری دقت کنید، گروه جدیدی به وجود اومده تحت عنوان "اسپمر". همون طوری که از عنوانش مشخصه، کاربرانی که ارسالهای بیهوده و پیاپی (اصطلاحاً اسپم) انجام بدهند، به این گروه منتقل می شوند. پست هایی که با هدف بالا بردن ارسالها فرستاده میشه و باعث به هم خوردن نظم انجمن میشه. خواه خبرهای پی در پی باشه، خواه پست های یکی دو خطی پی در پی؛ این موارد از دید ما اسپم محسوب میشه. البته تعداد کاربرانی که در حال حاضر کاندید اضافه شدن به این گروه هستند، شاید به زحمت به تعداد انگشتان دو دست برسه.
تفاوت این گروه با گروه "عضو انجمن"، در محدودیت هاییه که برای جلوگیری از دادن اسپم اعمال شده: محدودیت در ارسال پست ( بین هر دو پست باید حداقل بیست دقیقه فاصله باشد ) و عدم توانایی زدن تاپیک. البته کاربران این گروه از نظر ظاهر تفاوتی با اعضای عادی نخواهند داشت.
ناگفته پیداست که هر انجمنی از کاربران فعال استقبال می کنه، ما هم از این قاعده مستثنی نیستیم. از دید ما فعالیت مثبت در انجمن، با اسپم دادن تفاوت داره و این تصمیم تنها در راستای بهبود کیفیت انجمن گرفته شده.
Amin-TopGoal
16-06-2008, 21:53
سلام
یکی از دوستان به عنوان عضوی جدید به همکاران تاپ گل اضافه شد. Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) یا همون فضل الله در غیاب من که میرم یه مسافرت کوچیک گلهای بازی فردای یورو 2008 رو هم میذاره. با تشکر از این دوست عزیز
Mostafa United
17-06-2008, 00:48
سلام
اگر در معرفی عناوین کاربری دقت کنید، گروه جدیدی به وجود اومده تحت عنوان "اسپمر". همون طوری که از عنوانش مشخصه، کاربرانی که ارسالهای بیهوده و پیاپی (اصطلاحاً اسپم) انجام بدهند، به این گروه منتقل می شوند. پست هایی که با هدف بالا بردن ارسالها فرستاده میشه و باعث به هم خوردن نظم انجمن میشه، خواه خبرهای پی در پی باشه، خواه پست های یکی دو خطی پی در پی؛ این موارد از دید ما اسپم محسوب میشه. البته تعداد کاربرانی که در حال حاضر کاندید اضافه شدن به این گروه هستند، شاید به زحمت به تعداد انگشتان دو دست برسه.
تفاوت این گروه با گروه "عضو انجمن"، در محدودیت هاییه که برای جلوگیری از دادن اسپم اعمال شده. محدودیت در ارسال پست، عدم توانایی زدن تاپیک و همین طور درج عنوان "اسپمر" در عنوان کاربری، تعدادی از ویژگی های این گروهه.
ناگفته پیداست که هر انجمنی از کاربران فعال استقبال می کنه، ما هم از این قاعده مستثنا نیستیم. از دید ما فعالیت مثبت در انجمن، با اسپم دادن تفاوت داره و این تصمیم تنها در راستای بهبود کیفیت انجمن گرفته شده.
لیست اینا رو کجا میشه دید ؟ :d
کیا فعلا اینجوری شدن ؟ :d
ُُُِِ بخش سپاهان هم به فوتبال داخلی اضافه شد مخصوص طرفداران این تیم
البته این بخش فعلا آزمایشی است و ممکنه بعدها بنا بر میزان استقبال و تعداد طرفداران تصمیم گیری های بیشتر روش انجام بگیره
Amin-TopGoal
27-06-2008, 17:14
جوگای عزیز بنا به تغییرات در شرایط به خدمت گیری همکاران تاپ گل از جمع ما جدا شد. البته خودشم تمایل به این کار داشت. ضمن اینکه البته همچنان به عنوان یکی از اعضای فعال در فوروم همکاری می کنه.
چه بهتر:دي من يكي كه دنبال يه بهانه اي بودم؛ ولي بعيد مي دونم كسي از بچه هاي اينجا توكار ضبط و دي وي بي و اينا باشه حالا اونم بخره تبديل و ايناش رو معضليه...
بگذريم؛ من كي آبي ميشم؟:دي
در ضمن به زودی هم شاهد تغییرات و جابجایی هایی در سرپرست ها خواهیم بود
Rossonery
27-06-2008, 17:28
سلام
اقا امین میشه لینک این مطلب جوگا رو درست بکنید.هرچی روش میزنم میاد این صفحه:29:
راستی پس چرا جوگا نیستش؟
مهدی چی؟نکنه کنکوری,امتحانی داره؟
Amin-TopGoal
27-06-2008, 17:35
سلام
اقا امین میشه لینک این مطلب جوگا رو درست بکنید.هرچی روش میزنم میاد این صفحه:29:
راستی پس چرا جوگا نیستش؟
مهدی چی؟نکنه کنکوری,امتحانی داره؟
پستی که مهدی داده در بخش همکاران تاپ گل هست که اعضای دیگه نمی تونن ببینن به خاطر همین یه لینک دیگه داره!
مهدی هم امتحاناش 15 تموم میشه و برمیگرده
کاربر حامی نیوز به دلیل عدم رعایت قوانین و ساختن چند یوزر و تشکر از خودشون محروم شدند(تا وقتی سایت هست!)
البته اگر این یوزرها رو هم نگاه کنید میبینید که همشون بالای نود درصد از جناب حامی نیوز تشکر کردند!!! من نمیدونم تشکر و پست زیاد چه فایده داره؟الان مثلا من پست و تشکرم کمه باید برم خود کشی؟
این هم لیست نام های کاربری ایشون:
reza_toores ([Only registered and activated users can see links])
ehsan_bago ([Only registered and activated users can see links])
Joga Bonito
01-07-2008, 00:00
تبریک به همه سرپرستای جدید
با سلام
یک سری سرپرست و مدیر جدید اضافه شدند:
Totti10hr ----------------------------- مدیر انجمن ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])-- فوتبال ملی (و گالری تیم ملی) و لیگ برتر ایران
Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])----- فوتبال ایتالیا (و گالری های میلان، اینتر، یوونتوس و رم)
mes que un club ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------- ([Only registered and activated users can see links]) فوتبال فانتزی و پیش بینی مسابقات
30yamak ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------------- ([Only registered and activated users can see links])-- بازی های کامپیوتری
Rossonery ([Only registered and activated users can see links])----------------------------- ([Only registered and activated users can see links]) گفتگوی آزاد
مردک:D بذار اعلام کنم بعد تبریک بگو!
منم به همشون تبريك مي گم و اميد وارم بلكم يه كم وضع آشفته و بهم ريخته بعضي از انجمن ها مخصوصا بحث آزاد يك مقدار ترقي پيدا كنه و يه مقدار كار توشون راحتتر بشه
فقط شرمنده ميشه درباره وظيفه مدير انجمن توضيح بديد چون يه پست جديده و اطلاعي ازش نداريم
کاربر حامی نیوز به دلیل عدم رعایت قوانین و ساختن چند یوزر و تشکر از خودشون محروم شدند(تا وقتی سایت هست!)
البته اگر این یوزرها رو هم نگاه کنید میبینید که همشون بالای نود درصد از جناب حامی نیوز تشکر کردند!!! من نمیدونم تشکر و پست زیاد چه فایده داره؟الان مثلا من پست و تشکرم کمه باید برم خود کشی؟
ببخشید این سوال را می پرسم. از کجا می فهمین که یه کاربر 2 تا یوزر داره؟
با سلام
Totti10hr ----------------------------- مدیر انجمن ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])-- فوتبال ملی (و گالری تیم ملی) و لیگ برتر ایران
Fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])----- فوتبال ایتالیا (و گالری های میلان، اینتر، یوونتوس و رم)
mes que un club ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------- ([Only registered and activated users can see links]) فوتبال فانتزی و پیش بینی مسابقات
30yamak ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------------- ([Only registered and activated users can see links])-- بازی های کامپیوتری
Rossonery ([Only registered and activated users can see links])----------------------------- ([Only registered and activated users can see links]) گفتگوی آزاد
مردک:D بذار اعلام کنم بعد تبریک بگو!
به به رنگین کمانمون کامل شد
از همه رنگ پیدا میکنی :loudlaff:
صورتی . سبز . بنفش و......:10:
ایول به مدیران:13:
گل کاشتن:72: (چقدر حواسشون جمع هست):2:
منم میخوام همین رو بگم پست و تشکر زیاد چه حالی میده؟؟
همیشه بدون کلک و نامردی زندگی کنید (پیام رو حال کردین ؟):10:
راستی یه سئوال از مدیران محترم سایت
هیچ راهی نداره که این تخلفهای من کمتر یا پاک بشن ؟؟
دیگه پسر خوبی شدم.:d
POORIA BAYERNI
01-07-2008, 01:39
ایول به مدیران:13:
گل کاشتن:72: (چقدر حواسشون جمع هست):2:
منم میخوام همین رو بگم پست و تشکر زیاد چه حالی میده؟؟
همیشه بدون کلک و نامردی زندگی کنید (پیام رو حال کردین ؟):10:
راستی یه سئوال از مدیران محترم سایت
هیچ راهی نداره که این تخلفهای من کمتر یا پاک بشن ؟؟
دیگه پسر خوبی شدم.:d
به چه فايده اگرم پاك بشه دو روز ديگه سايتو به گند ميكشي:d...ولي من ضمانتتو ميكنم و از مديران ميخوام اين لكه ننگ 50% رو از اسمت پاك كنند:13:(حالا چون من ضماتتو كردم مطمئن باش اضافه ميشه ولي كم شدن تو كارش نيست:5:)
(حالا چون من ضماتتو كردم مطمئن باش اضافه ميشه ولي كم شدن تو كارش نيست:5:)
خیلی ممنون شما زحمت نکشید:d
من همین %50 هم زیادیمه دیگه نمیخوام بیشتر بشه :26:
يكي ديگه از كاربرها هم چنين كاري كرده ولي براي حفظ حقوق شهروندي اسمش رو صراحتآ لو نمي دهم.اگه مديران سايت خواستند در خدمتم.
نگران نباشین ایشون هم زیر نظر هستند!
در ضمن اینجا اخبار انجمن اعلام میشه نه چیز دیگه!
نگران نباشین ایشون هم زیر نظر هستند!
در ضمن اینجا اخبار انجمن اعلام میشه نه چیز دیگه!
یعنی با ما بودی ؟
ITALIANO
01-07-2008, 03:06
به همه مدیران جدید تبریک و تهنیت عرض می کنم و امیدوارم در زندگی حقیقی نیز موفق و موید باشند:72:
Carles Puyol
01-07-2008, 04:07
منم به همه ی سرپرستای جدید تبریک میگم امیدوارم بتونن در کارشون موفق باشن .
بچه ها کاسه ایی زیر نیم کاسست :-?? معلومه از قبل میدونسته به این میگن پلیس مخفی بچه ها هر جا مهدی اومد ............ :kap:
Iker Casillas
01-07-2008, 04:31
یکی نیست بگه اخه ما باید چیکار میکردیم که نکردیم تا اینکه سرپرست جایی بشیم؟
باید چیکار کنیم؟چه شرایطی میخواد؟
Rossonery
01-07-2008, 04:49
بچه ها کاسه ایی زیر نیم کاسست :-?? معلومه از قبل میدونسته به این میگن پلیس مخفی بچه ها هر جا مهدی اومد ............ :kap:
سلام:d0s69thbefhifftitrz
واسه جوگا شایعه نسازید لطفاً.:Dمهدی(مدیر سایت)یه نیم ساعتی بعد از تغییرات این پست رو دادن و هرکسی با دیدن قسمت کاربران آنلاین متوجه تغییرات میشد.جوگا هم یکی از این نفرات بود.شما هم زرنگی میکردید میومدید میگفتید!:D
سلام به مدیران گرامی انجمن ببخشید در موردکاربر حامی نیوز نمیشه یه تخفیفی قائل بشین البته من نمی خوام فضولی کنما چون این کاربر حداقل هیچی نگیم هیچی نگیم خبرهای مفیدی توی سایت گذاشته چون مجازاتش یه جوری سنگینه اگه میشه اینو تو تایپیک مدیران مطرح کنین که یکم تخفیف بش بدین:72:
ببخشید این سوال را می پرسم. از کجا می فهمین که یه کاربر 2 تا یوزر داره؟
با ردیابی آی پی طرف میشه به این موضوع پی برد :1:
البته داش محمد حرفه ای تر از این حرفاست، شاید از یک راه دیگه پی برده :-t
CHAMPION
01-07-2008, 12:21
سلام
فکر کنم شدت عکس العملتون نسبت به این بنده خدا بیش از اندازه بود حدالعقل بهترین ارسال کننده سایت بود.
مثل خیلی از سایت های دیگه می تونستید اون رو مدت زمان خاصی محروم کنید.
این مزدش نبود
گناه داشت ، چه موقعی هم حذفش کردند ، درست وسط استودیو 90 و جایی که داشت مینوشت
من توی کارم هیچ تقلبی نمیکنم و فقط کار سالم میکنم !
آقا نباید ما زود تصمیم ببگیریم ، شاید اون دو نفر دوستاش بودن ، یا برادراش باشن که با کامپیوتر خودش میان بالا ؟ نه ؟
TheSpecialOne
01-07-2008, 13:57
کاش میشد قبل از محاکمه کردن حکم صادر نکنین!!
مثل اینکه با بعضی از مدیرا مشکل داشت...
نیازار موری که دانه کش است که جان دارد و جان شیرین خوش است:34:
خواهشاً درباره این مسائل توی کار مدیران دخالت نکنید.
تخلف با تخلف فرق داره و موردی که کاربری مستحق اخراج از سایت باشه، بدون توجه به شخص این کار انجام میشه. در غیر این صورت عدالت معنی نخواهد داشت.
کاش میشد قبل از محاکمه کردن حکم صادر نکنین!!
مثل اینکه با بعضی از مدیرا مشکل داشت...
کاش میشد درباره چیزی که نسبت بهش آگاهی نداریم، قضاوت نکنیم. تعداد کسانی که با بعضی از مدیران مشکل دارند خیلی بیشتر از اینهاس، اگه قرار بر محرومیت با این دلایل واهی بود که...
متاسفانه ساختن یوزر و تشکر از خود و فعالیت همزمان با چند یوزر داره باب میشه که اگه همینجا برخورد قاطع انجام نشه دو روز دیگه سنگ روی سنگ بد نمیشه.
===============================
کاربر Mohamad021 ([Only registered and activated users can see links]) به دلیلی مشابه حامی نیوز برای همیشه محروم شد.
یوزر دوم: persianrap ([Only registered and activated users can see links])
با تبریک زیاد به سرپرستایه جدید و آرزویه موفقیت براشون:72:
منم از مدیرا خواهش میکنم حالا یکم با این بنده خدا را بیاین
در بدترین شرایطش اون دو تا یوزر دیگرو پاک کنین یا مثلا تشکرایی که از اون دوتا شده رو پاک کنین
بهتره اینطوری
TheSpecialOne
01-07-2008, 14:22
آقا نباید ما زود تصمیم ببگیریم ، شاید اون دو نفر دوستاش بودن ، یا برادراش باشن که با کامپیوتر خودش میان بالا ؟ نه ؟
میشه یکی به سوال این جواب بده؟؟
Clemenza
01-07-2008, 14:23
با سلام
totti10hr ----------------------------- مدیر انجمن ([Only registered and activated users can see links])
loverboy ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])-- فوتبال ملی (و گالری تیم ملی) و لیگ برتر ایران
fabio13 ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------- ([Only registered and activated users can see links])----- فوتبال ایتالیا (و گالری های میلان، اینتر، یوونتوس و رم)
rossonery ([Only registered and activated users can see links])----------------------------- ([Only registered and activated users can see links]) گفتگوی آزاد
به مدیرای جدی تبریک میگم. فقط وظیفه مدیر انجمن چیه؟
ما هر وقت متوجه بشیم و مطمئن بشیم برخورد می کنیم، می خواد وسط استودیو نود باشه، می خواد شب فینال یورو باشه، یا روز قهرمانی تیم محبوبش.
فرض می کنیم دوستش یا برادرش بوده باشه، بلند شده رفته کل پست هاش رو سرچ کرده و از تک تکشون تشکر کرده؟؟؟ شما دوست یا برادرت بیاد عضو بشه همچین کاری می کنه؟
در ضمن به جز اون دو یوزری که معرفی شد، سه یوزر دیگه هم ساخته بود که بعضی هاش هنوز فعال نشده بود و با بعضی های دیگه هم هنوز کاری انجام نداده بود. نکنه همه اونها برادر یا دوستش بودند؟
به مدیرای جدی تبریک میگم. فقط وظیفه مدیر انجمن چیه؟
مدیر انجمن به همه انجمنها نظارت می کنه و در همه اونها می تونه مدیریت کنه.
Hami.News1
01-07-2008, 14:33
واقعا متاسفم برای مدیران این سایت !!!!
من بچه نیستم که بخوام چند اکانت بسازم که از خودم تشکر کنم !
از بن شدن اصلا ناراحت نیستم . فقط حیفم امد که مفت اینجا زحمت کشیدم !!!
مدیر این سایت ! فقط از IP فهمیده که یوزر هایی از یه شهر کانکت شدن .
این IP اداره ای که من توش کار میکنم . اینجا خیلی ها کار میکنن خیلی هم دوستای من هستن و منو میشناسن ! میان تو سایت . این یوزرهایی هم که زدین همه رو میتونم شماره تماس هاشون رو بدم ! دوسته من حق تشکر از من نداره ؟؟ این واقعا خنده داره ! شما اگه ثابت کردین این یوزرها از یک کامپیوتر NAME ساخته شده میتونین ادعا کنین ! ببین ثابت کردن این کار خیلی راحته ! مطمنم که مدیر اینجا بلد نیست از DetaBase سایت data بگیره . بخواد کمکش میکنم ! که ثابت شه !! در مورد تشکر کردن !! اگه من بخواستم خودم از خودم تشکر کنم ! کاری نداره IP عوض کردن و اکانت ساختن !!!! با یک VPN میشه !!! و آسونترین راهش ! خرید یک کارت اینترنت دیگه هست ! واقعا کاره مدیران اینجا مثه زمان هیلتر میمونه ! باور کنین من ناراحت نیستم میخواد اکانت من بازشه میخواد نشه ! ولی هر جای دنیا یکی رو متهم یه چیزی میکنن ! اول بهش مهلت دفاع میدن ! بعد اگه ثابت شد حکم میدن بعد از حکم ده بار میتونن فرجام خواهی کنن ! این چیزها که هنر نیست ! کاری نداره یه اکانت دیسیبل کردن !!! به حرکت موس !
در آخر هم از تمامی دوستانی که از بودن من تو این سایت استقبال کردم ممنونم !
و اینو هم باید بگم !! بعضی از مدیران دنبال بهونه بودن که منو BEN کنن !! دلیلش واسه خودمم مشخص نیست . تا من Been شدم مدیران و سرپرست های جدید انتخاب شدن که اینم در نوع خودش جالب بود . بی نظمی از سر و روی تاپیک ها داشت میبارید زمانی که من اینجا امدم .... تاپیک هایی که من زدم رو برین ببینین و بازدید کننده هاشون رو !! نظم هایی که ایجاد کردم رو ببنین !!! کمک هایی که به USER ها کردم رو ببنین !! واقعا خدا جای حق نشسته ! من توی زندگیم از نامردمیها زیاد دیدم اینم روش !!!!
فعلا !!! حق نگهدار .
R9TheBest
01-07-2008, 14:44
مگه یادت نیست که تو استودیو نود گفته بود بو که من خدا رو شکر نه خواهر دارم و نه برادر و با کسی هم دوست نمیشم :wagfinger1:
واقعا متاسفم برای مدیران این سایت !!!!
من بچه نیستم که بخوام چند اکانت بسازم که از خودم تشکر کنم !
از بن شدن اصلا ناراحت نیستم . فقط حیفم امد که مفت اینجا زحمت کشیدم !!!
مدیر این سایت ! فقط از IP فهمیده که یوزر هایی از یه شهر کانکت شدن .
این IP اداره ای که من توش کار میکنم . اینجا خیلی ها کار میکنن خیلی هم دوستای من هستن و منو میشناسن ! میان تو سایت . این یوزرهایی هم که زدین همه رو میتونم شماره تماس هاشون رو بدم ! دوسته من حق تشکر از من نداره ؟؟ این واقعا خنده داره ! شما اگه ثابت کردین این یوزرها از یک کامپیوتر NAME ساخته شده میتونین ادعا کنین ! ببین ثابت کردن این کار خیلی راحته ! مطمنم که مدیر اینجا بلد نیست از DetaBase سایت data بگیره . بخواد کمکش میکنم ! که ثابت شه !! در مورد تشکر کردن !! اگه من بخواستم خودم از خودم تشکر کنم ! کاری نداره IP عوض کردن و اکانت ساختن !!!! با یک VPN میشه !!! و آسونترین راهش ! خرید یک کارت اینترنت دیگه هست ! واقعا کاره مدیران اینجا مثه زمان هیلتر میمونه ! باور کنین من ناراحت نیستم میخواد اکانت من بازشه میخواد نشه ! ولی هر جای دنیا یکی رو متهم یه چیزی میکنن ! اول بهش مهلت دفاع میدن ! بعد اگه ثابت شد حکم میدن بعد از حکم ده بار میتونن فرجام خواهی کنن ! این چیزها که هنر نیست ! کاری نداره یه اکانت دیسیبل کردن !!! به حرکت موس !
در آخر هم از تمامی دوستانی که از بودن من تو این سایت استقبال کردم ممنونم !
و اینو هم باید بگم !! بعضی از مدیران دنبال بهونه بودن که منو BEN کنن !! دلیلش واسه خودمم مشخص نیست . تا من Been شدم مدیران و سرپرست های جدید انتخاب شدن که اینم در نوع خودش جالب بود . بی نظمی از سر و روی تاپیک ها داشت میبارید زمانی که من اینجا امدم .... تاپیک هایی که من زدم رو برین ببینین و بازدید کننده هاشون رو !! نظم هایی که ایجاد کردم رو ببنین !!! کمک هایی که به USER ها کردم رو ببنین !! واقعا خدا جای حق نشسته ! من توی زندگیم از نامردمیها زیاد دیدم اینم روش !!!!
فعلا !!! حق نگهدار .
هر وقت طریقه نوشتن ban رو یاد گرفتی بیا اطلاعات بالات رو به رخ بکش.
انتخاب سرپرست چه ربطی به محروم شدن تو داره؟ از چندین روز پیش داره روی انتخاب سرپرست های جدید توی انجمن مدیران بحث میشه.
مشکلت عوض کردن آی پی نبوده، مساله اینجاست که انقدر ما رو دست کم گرفتی که فکر کردی متوجه نمیشیم. از بیانات گهر بارت راجع به بک آپ معلومه!
بچه ها از من به شما نصیحت سنگ هیچ کسی رو به سینه نزنید من تجربه دارم که بهتون میگم آخرش همش میفته پای شما و شما این وسط داغون میشید:29: بی خیال مدیرا هر کاری رو صلاح بدونن میکنن یه پیشنهاد دادید بسه:27:
من مطمئن هستم که شما از یک کامپیوتر و با یک اشتراک وارد شدی و همه یوزرها هم کار خودته وگرنه محرومت نمیکردم ، بعدشم محرومیت یک چیزیه که اختیارش در دست مدیره و ما هم مرض نداریم الکی یک نفر رو محروم کنیم.ساختن بیشتر از یک نام کاربری غیر قانونیه و به کسانی که چند شناسه دارم توصیه میکنم از همین امروز فقط یک شناسه رو استفاده کنند وگرنه عواقبش با خودشون . اتفاقا آقای حامی نیوز از وقتی شما وارد سایت شدی بی نظم شد با تاپیک ها و خبرهای بی ارزش!
همینجا هم دوباره به همه میگم توی کار مدیران دخالت نکنند و فقط پیشنهاد بدن چون ما هر کاری میکنیم برای پیشرفت سایته و خودتون میدونین سایت به جز خرج و دردسر چیز دیگه نداره و فقط به خاطر کاربران خوب سایت ارزش پیدا میکنه
@li_K@K@
01-07-2008, 15:08
بچه ها از من به شما نصیحت سنگ هیچ کسی رو به سینه نزنید من تجربه دارم که بهتون میگم آخرش همش میفته پای شما و شما این وسط داغون میشید:29: بی خیال مدیرا هر کاری رو صلاح بدونن میکنن یه پیشنهاد دادید بسه:27:
شما که همین چند پست قبل داشتی سنگ HaMi News رو ب سینه می زدی
سلام به مدیران گرامی انجمن ببخشید در موردکاربر حامی نیوز نمیشه یه تخفیفی قائل بشین البته من نمی خوام فضولی کنما چون این کاربر حداقل هیچی نگیم هیچی نگیم خبرهای مفیدی توی سایت گذاشته چون مجازاتش یه جوری سنگینه اگه میشه اینو تو تایپیک مدیران مطرح کنین که یکم تخفیف بش بدین
TheSpecialOne
01-07-2008, 15:21
این اتفاقی که واسه حامی افتاد ممکنه واسه همه رخ بده. یکی ممکنه تو خونشون داداشش یا خواهراش هم نام کاربری داشته باشن. آیا مدیران میتونن اینو تشخیص بدن؟؟
نباید بدون خواستن توضیح و قبل از محاکمه کردن حکم صادر کرد. اونم تو دنیای مجازی اینترنت که هر دوز و کلکی توش ممکنه. حامی نیوز که گذشت ولی امیدوارم اون آخرین کسی باشه که بدون محاکمه محروم میشه.(قصد دخالت ندارم. فقط نظر دادم)
با سلام
من یه برنامه دارم که ip رو مخفی نگه میداره و هیچکس نمیتونه ip رو بفهمه (حتی اونهایی که سایتها رو فیلتر میکنن) ولی هیچ موقع از این برنامه استفاده نمیکنم چون که از این کارا خوشم نمیاد که مخفی باشم تا برم چند تا یوزر بسازم و از خودم تشکر کنم.:-&
واقعا که مردم چه فکرهایی میکنن که میرن چند تا یوزر میسازن و از خودشون تشکر کنن.:-&
فقط یه کلام: متاسفم براشون:-&
ARG MUTD
01-07-2008, 15:28
سلام بچه ها
به مديران جديد و محترم تبريك ميگم
ايشالا مبارك باشه . شيريني يادتون نره
پ.ن راسي آقا امين :-?
اين محمد مدير محترم كل سايت , توهيني كرده بود فحشي داده بود كه اون بالا پستش رو ويرايش كردي ؟ :33:
پ.ن.2 اين يكي شوخي بودا . نه يه وقت محروم بشم. :flowerysmile:
TheSpecialOne
01-07-2008, 15:29
یه لحظه گوش کنین:
ما تو دانشگاهمون فقط یک ip داریم. یعنی با هر کامپیوتری که وصل باشین ip یه سرور به عنوان ip یه اون کامپیوتر به حساب میاد. خوب اگه 2 یا چند نفر تو دانشگاهمون یوزر داشته باشن باید مادام العمر محروم بشن؟؟
خواهشا دیگه این بحث رو تموم کنید چون مطمئن باشید اگه مدیر ها مطمئن نباشند که ایشون این کار رو کردند هیچوقت محرومشون نمیکردن چون به ضرر خودشونه تا به نفعشون !
Amin-TopGoal
01-07-2008, 15:32
سلام بچه ها
به مديران جديد و محترم تبريك ميگم
ايشالا مبارك باشه . شيريني يادتون نره
پ.ن راسي آقا امين :-?
اين محمد مدير محترم كل سايت , توهيني , فحشي كرده بود كه اون بالا پستش رو ويرايش كردي ؟ :33:
پ.ن.2 اين يكي شوخي بودا . نه يه وقت محروم بشم. :flowerysmile:
تو هم فقط اومدی اینجا به من گیر بدی؟ :d
من و محمد نداریم که! من ویرایش کردم انگار خودش ویرایش کرده
شما که همین چند پست قبل داشتی سنگ hami news رو ب سینه می زدی
گفتم که یه بار پیشنهاد میدید میاین بیرون میل خودتونه اصلا به درک به من چه 20 تا پیام خصوصی میدید
Clemenza
01-07-2008, 15:34
من مطمئن هستم که شما از یک کامپیوتر و با یک اشتراک وارد شدی و همه یوزرها هم کار خودته وگرنه محرومت نمیکردم ، بعدشم محرومیت یک چیزیه که اختیارش در دست مدیره و ما هم مرض نداریم الکی یک نفر رو محروم کنیم.ساختن بیشتر از یک نام کاربری غیر قانونیه و به کسانی که چند شناسه دارم توصیه میکنم از همین امروز فقط یک شناسه رو استفاده کنند وگرنه عواقبش با خودشون . اتفاقا آقای حامی نیوز از وقتی شما وارد سایت شدی بی نظم شد با تاپیک ها و خبرهای بی ارزش!
همینجا هم دوباره به همه میگم توی کار مدیران دخالت نکنند و فقط پیشنهاد بدن چون ما هر کاری میکنیم برای پیشرفت سایته و خودتون میدونین سایت به جز خرج و دردسر چیز دیگه نداره و فقط به خاطر کاربران خوب سایت ارزش پیدا میکنه
آقا من از زحمات همه ی مدیران تشکر می کنم. جداً کار سختیه و خسته نباشید میگم به همه. فقط یه چیزی:1: پست شما رو چرا آقا امین ویرایش کرده؟:34: (شوخی بودا. امیدوارم ناراحت نشید. من قصد دخالت ندارم در کار شما و روابط بین خودتون رو ندارم. و می دونم هم به من مربوط نیست:26: فقط برام جالب بود)
در ضمن واقعاً اگر از یه کامپیوتر خوب چند نفر on بشند مشکل مشابهی پیش نمی یاد؟
ITALIANO
01-07-2008, 15:44
دوستان دیگه این بحث هارو تموم کنید.
حالا هرچی بوده تموم شده و رفته پی کارش،تو همه جا همینطوره،در مورد این کاربر بی انضباط هم باید گفت:اینکار اصلا درست نیست،اگر برادر یا خواهر یا کسی در خانه شما میخواد از فوتیران استفاده کنه دلیل نمیشه که از هر پست اسپم شما تشکر کنه!!!
این تشکر برای ارسال های مفید هست،نه برای پست های غیر مفید!!
البته مدیران کاملا شفاف و بامنطق توضیح دادن ولی من به عنوان یک عضو در اینجا میگم که اگر میخواد به من بگه تا من از همه پست هاش تشکر کنم چون اینطوری بهتره تا اینکه خودشو کوچک کنه!!!
در ضمن انتقادی که از مدیران کرد اصلا به جا و منطقی نبود،چون برای مدیران یک کاربر بیشتر یا یک کاربر کمتر هیچ فرقی نداره،تازه مدیران هم فوتیران پر بازدید رو دوست دارند ولی کاربران با انضباطش رو.
از همه دوستان عذر میخوام ولی یکم بهم فشار اومد که اومدم نظرمو گفتم.
پ ن: جدیدا به قسمت 10تا دارنده تشکر که دقت کردم دیدم یوزر ممدمونشن از لیست خارج شده و حامی نیوز پیشرفت چشم گیری در گرفتن تشکر داشته!!:d
ولی من به عنوان یک عضو در اینجا میگم که اگر میخواد به من بگه تا من از همه پست هاش تشکر کنم.
پس دستت درد نکنه از تمام پست های من تشکر کن.:10:
شوخی کردم جدی نگیرید.(فقط واسه این که یکم شادشین):d0s69thbefhifftitrz
یک چیز بگم روشن بشین
کسانی که میخوان از یک کامپیوتر استفاده کنند باید به ما اعلام کنند وگرنه محرومیت و ... در انتظارشونه.دیگه هم این بحث رو ادامه ندین. همه پستهای اضافه پاک خواهد شد
ARG MUTD
01-07-2008, 16:08
این اتفاقی که واسه حامی افتاد ممکنه واسه همه رخ بده. یکی ممکنه تو خونشون داداشش یا خواهراش هم نام کاربری داشته باشن. آیا مدیران میتونن اینو تشخیص بدن؟؟
نباید بدون خواستن توضیح و قبل از محاکمه کردن حکم صادر کرد. اونم تو دنیای مجازی اینترنت که هر دوز و کلکی توش ممکنه. حامی نیوز که گذشت ولی امیدوارم اون آخرین کسی باشه که بدون محاکمه محروم میشه.(قصد دخالت ندارم. فقط نظر دادم)
اين حرفتون رو قبول ندارم چون كه يه بار اين اتفاق براي من هم افتاد ولي محروم نشدم :13:
يكي از برادرام با يه نام كاربري ادعا كرده بود كه من رئيس اصلي اين سايت هستم و خلاصه آبرومون رو ريخت . ولي بعد تونستم آبها رو جمع كنم و به روم بزنم :26:
مديران اول مطمئن ميشن و بعد تصميم ميگيرن
تو هم فقط اومدی اینجا به من گیر بدی؟ :d
من و محمد نداریم که! من ویرایش کردم انگار خودش ویرایش کرده
خودتو لو دادي :26:
يعني تو و محمد هم يك روح در دو بدن هستين ؟
آقا من از زحمات همه ی مدیران تشکر می کنم. جداً کار سختیه و خسته نباشید میگم به همه. فقط یه چیزی:1: پست شما رو چرا آقا امین ویرایش کرده؟:34: (شوخی بودا. امیدوارم ناراحت نشید. من قصد دخالت ندارم در کار شما و روابط بین خودتون رو ندارم. و می دونم هم به من مربوط نیست:26: فقط برام جالب بود)
در ضمن واقعاً اگر از یه کامپیوتر خوب چند نفر on بشند مشکل مشابهی پیش نمی یاد؟
اين محمد بعضي وقتا خيلي عصباني ميشه و يه چيزايي ميگه
بعدش وظيفه ي امين يا مهديه كه دست بكار بشن :d
البته شك دارم :-?شايد هم اون روح در سه تا بدن تقسيم شده باشه :21:
یک چیز بگم روشن بشین
کسانی که میخوان از یک کامپیوتر استفاده کنند باید به ما اعلام کنند وگرنه محرومیت و ... در انتظارشونهببخشيد
كجا بايد اعلام كنيم ؟
من يه ليست طولاني دارم كه شبيح به طومار ميونه
Iker Casillas
01-07-2008, 18:35
چرا mohammad021 محروم شده
Clemenza
01-07-2008, 18:53
به دلیل مشابه حامی نیوز. داشتن چند یوزر
بخشهای جدید به قسمت گالری ها اضافه شد:
آیکون و فایلهای گرافیکی ([Only registered and activated users can see links])
اسکرین سیور و تم ویندوز ([Only registered and activated users can see links])
گالری موبایل ([Only registered and activated users can see links])
گالری عکسهای متفرقه ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy و Sabina هم به مباحث عمومی فوتبال داخلی و خارجی نظارت میکنند
بخش والنسیا هم به انجمن فوتبال اسپانیا اضافه شد.
کاربر AmiRoFfF ([Only registered and activated users can see links])
به دلیل ساختن دو نام کاربری دیگر، تشکر از خود و فعالیت موازی با 3 یوزر، برای همیشه محروم شد.
یوزر دوم: neda.ariamehr ([Only registered and activated users can see links])
یوزر سوم: David.7 ([Only registered and activated users can see links])
Amin-TopGoal
03-08-2008, 22:46
بنرهای جدید و یکسان، در رنگهای مختلف برای سه قالب سایت اماده و نصب شد.
Amin-TopGoal
05-08-2008, 10:39
بخش باشگاه سپاهان از حالت آزمایشی خارج شد
30yamak ([Only registered and activated users can see links]) از سرپرستی بخش بازیهای کامپیوتری کناره گیری کرد و Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) با حفظ سمت، مسئولیت این بخش رو هم به عهده خواهد داشت.
Amin-TopGoal
09-08-2008, 10:54
همکاران تاپ گل برای امسال تغییر کرده اند و لیست جدید شامل این دوستان می باشند
Amin-TopGoal با محوریت لیگ اسپانیا و لیگ ایران
Fabio13 با محوریت لیگ ایتالیا
MamadMunchen با محوریت لیگ آلمان
Arsenal-4ever با محوریت لیگ انگلیس
تمامی اعضای گروه توانایی ضبط دیدارها رو دارند و سعی می کنیم با این تیم که بعدا تکمیل تر هم میشه بیشتر بازیها رو به صورت اختصاصی پوشش بدیم
Joga Bonito
09-08-2008, 11:08
یادت نره تاپیک رو قفل کنی:دی
Elham ([Only registered and activated users can see links]) خانم از سرپرستی انگلیس انصراف داد. ضمن تشکر از ایشان، Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید بخش انگلیس انتخاب شد.
در ضمن گالری سپاهان ([Only registered and activated users can see links]) هم به بخش عکس و والپیپر اضافه شد.
Rossonery
17-08-2008, 16:40
تبریک میگم به علی جان:72:
TheSpecialOne
17-08-2008, 16:46
حالا چرا یه آرسنالی؟؟؟
تعداد منچستریا که بیشتر بود....
حالا چرا یه آرسنالی؟؟؟
تعداد منچستریا که بیشتر بود....
دلیل نمیشه. اتفاقاً چون هر دو سرپرست قبلی منچستری بودند، بهتر بود که سرپرست بعدی، سومین منچستری پیاپی نباشه. هر چند که برای ما تیم مورد علاقه مهم نیست و اون چیزی که اهمیت داره اخلاق، میزان فعالیت، اطلاعات فوتبالی، مدت زمان آنلاین بودن و... هست.
ضمن تبریک به علی جان می خواستم بگم که بهتره این تایپیک واسه کاربرا بسته بشه چون با توجه به سلیقه ای که هر نفر تو انجمن داره قطعا این قسمت باعث جدال میشه بهتره که وقتی مدیرا کاریو انجام میدن با بستن این تاپیک تمام این حرف و حدیثا رو پایان بدن
Rossonery
17-08-2008, 16:59
من که از این انتخاب راضی هستم.
علی هم اخلاق خوبی داره و هم سطح آگاهی و فوتبالش زیاد تر هست.یکی از بچه های پاک فروم هست که گله ای ازش نشده و تخلفی هم نداشته:72:میتونه بخش رو خوب اداره بکنه.
از زحمات الهام خانم هم قدردانی میشه.:72:
S K i L L E T
19-08-2008, 21:00
آقا Mehdi.A چرا محروم شد.
ARG MUTD
20-08-2008, 16:35
حالا چرا یه آرسنالی؟؟؟
تعداد منچستریا که بیشتر بود....اين آقاي محترم با اينكه آرسنالي هست ولي من هرگز نديدم كه نظرات متعصبانه بده
از همينجا بهش تبريك ميگم :72:اميدوارم كه موفق باشه.
آقا mehdi.a چرا محروم شد.
خب معلومه ديگه
يا فحش داده يا يكي رو مسخره كرده :dيا حرف سياسي زده و از اين چرتوپرتا
آقا mehdi.a چرا محروم شد.
آقا یه نفر درست حسابی به این سوال جواب بده؟؟؟
Loverboy
21-08-2008, 13:08
آقا یه نفر درست حسابی به این سوال جواب بده؟؟؟
ایشون به دلیل توهین به mohamad ([Only registered and activated users can see links]) در پروفایلش به مدت یک هفته محروم شدن .
S K i L L E T
22-08-2008, 19:23
ایول دمش گرم پس بعد از یه هفته برمیگرده.
Amin-TopGoal
22-08-2008, 22:25
کاربر Romax ([Only registered and activated users can see links]) به عناون همکار تاپ گل انتخاب و به جمع ما اضافه شد. تا کادر همکاران تقریبا تکمیل بشه.
ویرایش: ایشون نیومده انصراف خودش رو اعلام کرد
Mohsen_Bar3lona
22-08-2008, 22:31
کاربر Romax ([Only registered and activated users can see links]) به عناون همکار تاپ گل انتخاب و به جمع ما اضافه شد. تا کادر همکاران تقریبا تکمیل بشه.
منم به جناب آقای Romax ([Only registered and activated users can see links]) عزیز یک خوش آمدید جانانه میگم...خوشحالم به جمع ما پیوستی(منظور از ما کلا فوتیران بود...)
خوش اومدی...
Valencia
22-08-2008, 22:35
کاربر جدید روماکس خوش اومدی
یعنی الان عضو شده و همکار شده ؟:-o
نخیر کجا ایشون کاربر جدیده؟
سه ماه عضو سایت بوده.
خب valencia نوشته کاربر جدید
Iker Casillas
23-08-2008, 01:28
یه پیشنهاد
اقای روماکس خواهشا تو معرفی اعضا اگر مایل هستید یه بیوگرافی بدید
با تشکر
فقط واسه اشنایی بیشتر:d0s69thbefhifftitrz
Romax ([Only registered and activated users can see links]) جان من هم همکاری تاپ گل رو بهت تبریک میگم، موفق باشی عزیز :labkhand:
Loverboy
23-08-2008, 10:54
مبــــــــــــــــروك يــــــــــــــا Romax ([Only registered and activated users can see links]) جان :D
نخیر کجا ایشون کاربر جدیده؟
سه ماه عضو سایت بوده.
سه ماه عضویت و 1 پست؟:34:
Loverboy
23-08-2008, 12:44
سه ماه عضویت و 1 پست؟:34:
من كه نميدونم مشكل شما چيه ؟ همكار تاپ گل بودن به جز مسئوليت ضبط بازي با كيفيت خوب و آپلود و زماني كه صرف ضبط كردن و آپلود كردن ميشه چيز ديگه اي نداره . كدوميك از شما كه انتقاد ميكنيد از اين انتخاب , تواناييه انجام اين كارها رو داريد ؟
بابا محمد جان تازگی ها خیلی عصبی شدی تا یکی یه چیزی می گه می خوای بزنیشا :d
در ضمن منم بهش تبریک و تسلیت وافری عرض می کنم چون علاوه بر مسئولیت و سختی هایی که داره باید نق این ملت ایراد گیر بنی اسررائیلی رو جواب بده :d
Loverboy
23-08-2008, 12:52
بابا محمد جان تازگی ها خیلی عصبی شدی تا یکی یه چیزی می گه می خوای بزنیشا :d
در ضمن منم بهش تبریک و تسلیت وافری عرض می کنم چون علاوه بر مسئولیت و سختی هایی که داره باید نق این ملت ایراد گیر بنی اسررائیلی رو جواب بده :d
نه عصبي نشدم . فقط پرسيدم كدومشون تواناييه اين كار رو دارن كه در صورت صلاحديد همكار تاپگل بشن . خدايي بعضيا خيلي بي انصافي ميكنن كه آدم دل چركين ميشه .
آره اینو که قبول دارم که اصلا قدر کارو نمی دونند هرکس که زحمتی رو قبول می کنه و کاریو واسشون انجام میده به جای تشکر هی نق می زنند و اون بنده خدا علاوه بر کار باید جواب اونا رو هم بده که اعصابی براش نمی مونه واقعا این نامردی تو حق اون بنده خداییه که کاری می کنه کاش یه مقدار رفتارامونو تعغیر بدیم
من كه نميدونم مشكل شما چيه ؟ همكار تاپ گل بودن به جز مسئوليت ضبط بازي با كيفيت خوب و آپلود و زماني كه صرف ضبط كردن و آپلود كردن ميشه چيز ديگه اي نداره . كدوميك از شما كه انتقاد ميكنيد از اين انتخاب , تواناييه انجام اين كارها رو داريد ؟
اتفاقاً منم نمیدونم مشکل شما چیه؟
دوست عزیز خطاب من اصلاً به شما نبود و این قضیه اصلاً به شما مربوط نیست..:3ztzsjm:
الان اگر هر مدیری به من هر چیزی میگفت اصلاً ناراحت نمیشدم. ولی این برای من خیلی سخته که بعضی ها صرفاً برای نزدیک کردن خودشون به مدیرا تو هر مسئله ای دخالت کنن و خودشون رو نخود هر آشی بکنن....
از این برخوردها تو این انجمن زیاد دیدم.
آره اینو که قبول دارم که اصلا قدر کارو نمی دونند هرکس که زحمتی رو قبول می کنه و کاریو واسشون انجام میده به جای تشکر هی نق می زنند و اون بنده خدا علاوه بر کار باید جواب اونا رو هم بده که اعصابی براش نمی مونه واقعا این نامردی تو حق اون بنده خداییه که کاری می کنه کاش یه مقدار رفتارامونو تعغیر بدیم
شمام نشون دادی که دنبال موقعیتی.
چه خوبه هر کس اول کاری که بهش محول شده رو به خوبی انجام بده و از عهده ی مسئولیت های خودش بر بیاد. بعد بیاد ضعف دیگران رو بیان کنه.
سعی کن رفتارای خودتم تغییر بدی تاخدای ناکرده فکر نکنیم فقط بلدی حرف بزنی.
Mohsen_Bar3lona
23-08-2008, 14:00
دوست عزیز خطاب من اصلاً به شما نبود و این قضیه اصلاً به شما مربوط نیست..:3ztzsjm:
الان اگر هر مدیری به من هر چیزی میگفت اصلاً ناراحت نمیشدم. ولی این برای من خیلی سخته که بعضی ها صرفاً برای نزدیک کردن خودشون به مدیرا تو هر مسئله ای دخالت کنن و خودشون رو نخود هر آشی بکنن....
دوست عزیز!
احساس نمی کنید یک مقدار دارید تند میرید؟
خط اول پستت یعنی به تو چه...
خط دومت یعنی اینجا مدیر داره پس بیجا میکنی به چیزی که به تو مربوط نیست دخالت میکنی...
2 خط آخر پستت هم از مسخره ترین چزیایی هست که توی انجمن دیدم...که یه نفر برای خود شیرینی و چاپلوسی طرف مدیران رو بگیره...اگه Loverboy چیزی هم گفته سر پرست هست.یعنی به بالاترین درجه ای که می تونسته توی این انجمن رسیده(ضمن اینکه ایشون سر پرست 2 بخش هم هستند) پس دلیلی نداره که فعل زشت چاپلوسی رو انجام بده...
هنوز تعجب میکنم که شما هنوز اخراج نشدید یا اخطار نگرفتید...همه جوره توهین کردی و هنوزم داری ادامه میدی...
ضمنا.کلی سایت خارجی برای دانلود گل هست.اگه کوچکترین مشکلی برای دانلود گل های اینجا داری به سرعت هر چه تمام تر می تونی یک صفحه ی internet explorer دیگه باز کنی و به جای آدرس تاپ گل از دیگر سایت ها استفاده کنی...منت هم نذار.اینجا طرفداران خودش رو داره و کارش رو یکی دو روزه شروع نکرده که شما اینجوری ایراد میگیری...
شاد و سر بلند باشید...
Amin-TopGoal
23-08-2008, 14:02
تعیین همکار تاپ گل مثل تعیین سرپرست نیست که نیاز به سابقه حضور در سایت و ... داشته باشه. اگه کسی رو حتی از بیرون سایت بدونم می تونه در گذاشتن گلها کمک کنه به عنوان همکار تاپ گل انتخابش می کنم. حتی اگه یک روز هم در سایت حضور نداشته باشه.
--------------------------------------------------
شمام نشون دادی که دنبال موقعیتی.
چه خوبه هر کس اول کاری که بهش محول شده رو به خوبی انجام بده و از عهده ی مسئولیت های خودش بر بیاد. بعد بیاد ضعف دیگران رو بیان کنه.
سعی کن رفتارای خودتم تغییر بدی تاخدای ناکرده فکر نکنیم فقط بلدی حرف بزنی.
شما هم خوب نشون دادید که از ادب اصلا بویی نبردید و این هم قطعا از حسادت شخص شماست که نمی تونید ببینید شخصی مثل Loverboy در کارش موفق شده و تونسته به سرپرستی دست پیدا کنه یا من که با فعالیتم تونستم با اکثریت قریب به اتفاق اعضای فعال سایت دوست باشم
خدا شکر که توی این سایت قسمتی داره به نام لیست سیاه که میشه کاری کرد که پست های افرادی مثل شما نمایش داده نشه و من بهتون اخطار می کنم که اگر بخوایید بازم به این نوع صحبتاتون اگر محروم نشید ولی کن مطمئنم که فقط ازتون یه اسم باقی می مونه و تو لیست سیاه همه جای خواهید گرفت پس سعی کنید روش صحبت کردن خودتونو تعغیر بدید
تمومش کنید این بحث رو. اگه فکر کردید با ادامه دادنتون تاپیک بسته میشه در اشتباهید. به جای بسته شدن تاپیک با کاربری که ادامه بده برخورد میشه.
سلام
Mohsen_Torabi ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست بخش سپاهان انتخاب شدند.
Loverboy
03-09-2008, 22:39
خب خدا رو شكر سرپرست آزمايشي سپاهان هم مشخص شد
Mohsen_Torabi ([Only registered and activated users can see links]) عزيز تبريك ميگم بهت . ايشالله موفق باشي .
Clemenza
03-09-2008, 22:43
امیدوارم در کارش موفق باشه و بخش سپاهان رو نظم بیشتری بده
منم به ایشون تبریک و امیدوارم بخش سپاهان از این وضع درگیری و تهمت زنی در بیاد و به یه محیط دوستانه برای بحث و تبادل نظر تبدیل بشه و امیدوارم ایشون تو کارشون موفق بشند
Mostafa United
03-09-2008, 22:58
من هم اميدوارم تو كارش موفق باشه و بتونه نماينده خوبي براي اصفهانيا باشه !
MamadMunchen
03-09-2008, 23:03
طرف بايرنيه :evilgrin: بدجوري تائيدش ميكنم :D
Rossonery
03-09-2008, 23:08
طرف بايرنيه :evilgrin: بدجوري تائيدش ميكنم :D
وای آلمانی هم هست:5:
دیگه بدجور تایید میشه!:دی
خدایا روز به روز سرپرستای آلمانی رو زیادتر بفرما :smil4337dd8b9eb25: ( الهی آمین.):32:
من با آلمان کاری ندارم ولی همین که ایتالیایی نیست مهبتی بزرگ برای ما آنتی ایتالیای هاست :D
ITALIANO
03-09-2008, 23:12
محسن عزیز منم به نوبه خودم بهت تبریک میگم.
امیدوارم تو کارت موفق باشی.
S K i L L E T
03-09-2008, 23:36
آقا محسن مبارکه
Iker Casillas
04-09-2008, 02:39
منم به عنوان یک متخلف تبریک میگم:29:
به به یه سرپرست آلمانی :5:
منم تبریک میگم به ایشون
تبريك و تسليت خدمت داش محسن.
منم به نوبه خودم به شما تبریک میگم
تبریک داش محسن، ایشالا همیشه موفق، شاد و سلامت باشی :winksmiley02:
منم به تبریک میگم موفق باشی
Amin-TopGoal
05-09-2008, 00:25
Loverboy در کنار سایر وظایفی که داشت به جرگه همکاران تاپ گل هم اضافه شد
Rossonery
05-09-2008, 00:29
این بابا اولین کسیه که زیر یوزرش سه خطه شد!:دی
ای تو روحش!:دی
ویرایش!: مثل اینکه همون دو خطس![Only registered and activated users can see links]
ولی یه روزی که سه خطه میشه.پس ای تو روحش!:دی
به به مباركه.همكار تاپگل كه هست.سرپرست 2-3 جا هم كه هست.هر جا هم كه دعوت مي شيد ايشون رو مي فرستيد.خوش تيپ هم كه هست (چه ربطي داشت).يه دفعه يه جارو هم بديد دستش كه ...
اما از شوخي گذشته واقعآ ممد بچه پر تلاشي براي فوتيران هستش و ان شا الله كه در همه زمينه هاي كارش موفق باشه.
فقط يه درخواست:اگه مي شود ايشون رو بفرستيد پي كار گلهاي ليگ ايران.توي قسمت برنامه نود هم كمك كار محسن باشه بد نيست.حالا باز هم اين يك پيشنهاد بود.
ایول بابا...:flowerysmile:
ترکوندیا داش محمد
آقا سبزش کنین دیگه راحت دیگه یا حتی قرمز(اصلا به من چه که دارم فوضولی میکنم) :34:
محمد جان با تمام این قوم بنی اسرائیلی که تو این سایت هست بهت تسلیت و تعزیت :29: عرض می کنم و امید وارم اگر وفات نکردی به جرگه مدیران ارشد بپیوندی :29:
پ.ن: پسر خوبی بود حیف شد اینطوری از سر راه برداشتنش :29:
Mohsen_Bar3lona
05-09-2008, 00:55
زنده باد محمد جان...میدونی که من ویژه هستم...بهت تبریک میگم ...خوش اومدی...به قوله دوست بالایی...مکافاتت تازه شروع شده (نیشخند)
Iker Casillas
05-09-2008, 02:07
سلام
مححد جان رسما بیجاره شدی رفت:5:
دور از شوخی
مسئولیت پذیریت رو عشقه:31:
تبریک و تسلیت میگم:d0s69thbefhifftitrz
Loverboy
05-09-2008, 10:12
ممنون از همه ي دوستان كه لطف دارن نسبت به من . انشالله كه بتونم وظيفم رو بخوبي انجام بدم .
من به شما تبریک میگم چه بلاهایی که سر شما اومده بود و خواهد امد ولی امیدوارم موفق باشی
S K i L L E T
05-09-2008, 11:42
مبارکه انشا... موفق باشی
سلام
حامد ( mes que un club ([Only registered and activated users can see links]) ) به دلیل مشغله درسی از سرپرستی کناره گیری کرد. بهش خسته نباشید میگم و براش آرزوی موفقیت می کنم.
GerrardBarayeHamishE ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید بخش فوتبال فانتزی انتخاب شد.
ضمناً Retex ([Only registered and activated users can see links]) مسئولیت بخش پیش بینی مسابقات رو هم عهده دار خواهد بود.
منم به علی آقای گل " GerrardBarayeHamishE ([Only registered and activated users can see links]) " سرپرستیشونو تبریک و تهنیت عرض می کنم و از صمیم قلب امیدوارم تو کارش در بخش نسیتا پیچیده فوتبال فانتزی موفق باشد
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
به حامدم خسته نباشید می گم دیگه درس خونیه دیگه :1::D
این فوتبال فانتزی و بخش پیش بینی کار خیلی مردافکنیه. دست حامد درد نکنه.
ممنون از این انتصاب بجا :Dو تشکر از اونایی که تبریک گفتن:heartsmile:
just juve
18-09-2008, 21:40
به علی اقا تبریک و اقا حامد خسته نباشید میگم امیدوارم هر دو در کارهاشون موفق باشن :flowerysmile:
من هم بعد از چند ماه تشکر کردم ولی نمیدونم چرا به تعداد تشکر هام اضافه نشد :1:
من هم به علی تبریک میگم و امیدوارم که موفق باشه:13:
Loverboy
18-09-2008, 22:10
چيه بابا اسپمكده راه انداختين ؟ :D
اين تاپيكو ([Only registered and activated users can see links]) مري زده واسه چي ؟
پ.ن :حامدي دلمون برات ميتنگه :29:
Iker Casillas
19-09-2008, 03:10
به اقا حامد خسته نباشید میگم
و به علی و رضا هم تبریک و البته تسلیت میگم(به خاطر سر و کله زدن با ...)و(بار مسئولیت)
:d0s69thbefhifftitrz
سلام
من هم به علی تبریک میگم انشالله که هر چه زودتر بشی بنفش:D
حامد تو هم زحمت کشیدی ایول ( یه دونه بارسلونایی از سرپرستا کم شد خدا رو شکر:D)
سلام
با توجه به تغییر ساعت رسمی کشور و اینکه اکثر قریب به اتفاق کاربران سایت در داخل کشور هستند، علاوه بر ساعت سایت، ساعت کاربران نیز به صورت گروهی روی GTM +3.5 تنظیم شد.
بنابراین آن دسته از کاربرانی که در خارج از کشور سکونت دارند، باید به صورت دستی و از مسیر زیر ساعت کاربری خود را تنظیم کنند:
کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links])---------> [Only registered and activated users can see links] ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) ---------> تنظیم ساعت
سلام
با توجه به تغییر ساعت رسمی کشور و اینکه اکثر قریب به اتفاق کاربران سایت در داخل کشور هستند، علاوه بر ساعت سایت، ساعت کاربران نیز به صورت گروهی روی GTM +3.5 تنظیم شد.
بنابراین آن دسته از کاربرانی که در خارج از کشور سکونت دارند، باید به صورت دستی و از مسیر زیر ساعت کاربری خود را تنظیم کنند:
کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links])---------> [Only registered and activated users can see links] ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) ---------> تنظیم ساعت
افرادی که ساعت کاربریشون همچنان تنظیم نیست، باید وارد مسیر زیر شوند:
کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links]) --------> [Only registered and activated users can see links] ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) --------> تنظیم ساعت --------> "همچنین می توانید گزینه مربوط به تغییر ساعت فصلی DST را نسبت به محل سکونت خود مشخص نمایید.( تغییر ساعت شش ماهه اول سال)"
روی "این بخش همیشه غیر فعال باشد" تنظیم کنید.
با سلام
Ramtin Munchen و MamadMunchen به دلیل مشکلات شخصی از مسئولیت هایشان انصراف دادند.
Loverboy سرپرست جدید باشگاه پرسپولیس خواهد بود.
Mehdi Bayern ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید فوتبال آلمان منصوب شد.
Rossonery و GerrardBarayeHamishE به ترتیب بر بخش های لیگ برتر ایران و فوتبال ملی نظارت خواهند داشت.
بخش های جدیدی در قسمت عکس و والپیپر ایجاد شد و تغییراتی در این قسمت اعمال شد که به شرح زیر است:
گالری های باشگاههای اروپایی به داخل بخش های کشورها منتقل شد.
گالری های فوتبال ملی، استقلال، پرسپولیس و سپاهان به بخش فوتبال داخلی منتقل شد.
گالری های "اسکرین سیور و تم ویندوز"، "آیکون و فایل های گرافیکی" و "موبایل" به بخش متفرقه انتقال یافت.
ضمناً تغییراتی در ظاهر گروه کاربری اسپمر داده شد و این گروه از نظر ظاهر تفاوتی با گروه عضو انجمن نخواهد داشت ولی محدودیت ها ( لزوم فاصله بیست دقیقه ای بین دو پست و عدم امکان ایجاد تاپیک جدید ) همچنان پابرجاست.
miladperspolis
30-09-2008, 23:41
منم به محمد آقا یا همون LOVERBOY تبریک می گم مبارکت باشه خوش حال شدم
alireza77777m
30-09-2008, 23:58
به ممد تبريك ميگم.حالا دستمون براي مطلب نوشتن تو پرسپوليس بازه.!!!!:13:
Iker Casillas
02-10-2008, 14:48
به اقا محمد،مهدی و علی تبریک میگمن به خاطر مسولیت جدیدشون و البته مسولیت پذیریشون
امید وارم در کارشون موفق باشن:72:
Amin-TopGoal
05-10-2008, 20:50
Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) عزیز به عنوان همکار تاپ گل انتخاب شد که بازیهایی که از شبکه سه پخش میشه رو پوشش میده :labkhand:
Hassan_Bar3lona
05-10-2008, 21:04
من هم به همه دوستان ارتقا یافته تبریک عرض مینماییم :d0s69thbefhifftitrz
پ.ن1:فعل جمله با فاعل جور در نمیاد:-?
پ.ن2:محسن هفته بعد اومدی اینجا شیرینیشو میدی :دی
Loverboy
05-10-2008, 21:37
محسن جان تبريك و تسليت من رو پذيرا باش [Only registered and activated users can see links]
محسن جان تبریک :labkhand:
محسن تبریک که زرد شدی :flowerysmile:
Iker Casillas
06-10-2008, 00:50
از اون اول باید زرد میشد
با توجه به کلیپهایی که از شبکه سه میزاشت و به صورت اختصاصی درج میکرد
در کل مبارک باشه
Mohsen_Bar3lona
06-10-2008, 02:13
Mohsen_Bar3lona ([Only registered and activated users can see links]) عزیز به عنوان همکار تاپ گل انتخاب شد که بازیهایی که از شبکه سه پخش میشه رو پوشش میده :labkhand:
ممنونم از شما...ما انتظاری نداشتیما.همینجوری داشتیم کارمونو میکردیم.ولی بازم ممنونم...در خدمتیم...
من هم به همه دوستان ارتقا یافته تبریک عرض مینماییم :d0s69thbefhifftitrz
پ.ن1:فعل جمله با فاعل جور در نمیاد:-?
پ.ن2:محسن هفته بعد اومدی اینجا شیرینیشو میدی :دی
خسته نباشی.همه رو جمع کردی تو یه پست تبریک گفتی اونوقت شیرینی هم میخوای؟ سیشین بینیم بابا ! :D
محسن جان تبريك و تسليت من رو پذيرا باش [Only registered and activated users can see links]
صمیمانه همدردی ات رو می پذیرم :53: و ازت تشکر میکنم :31:.خیلی نوکرتم محمد جان.:flowerysmile:
محسن جان تبریک :labkhand:
خیلی ممنونم دوست عزیز.تشکر
محسن تبریک که زرد شدی :flowerysmile:
خیلی ممنونم بابت تبریکت.تا باشه واسه شما ها...
از اون اول باید زرد میشد
با توجه به کلیپهایی که از شبکه سه میزاشت و به صورت اختصاصی درج میکرد
در کل مبارک باشه
شما لطف داری دوست عزیز.گفتم که من واسه خوده بچه ها اینکارو میکنم و قصدی به این شکل نداشتم.خب ازین به بعد وظیفم مشکل تر شدش...خیلی ممنونم...
از همه ی بچه هایی که تبریک گفتن و احتمالا خواهند گفت واقعا ممنونم...
محسن جان زرد شدنت بهت مثل همیشه که به همه گفتم تسلیت و کمی تبریک عرض می می گم امید وارم زیر بار نق ما دووم بیاری و سر به کوه و دشت نزاری محسن جان :1::D
به تمام سرپرست های جدید هم بعد اندکی تأخیر تبریک عرض می کنم :D
Ghermezeteh
06-10-2008, 11:40
سلام
آقا همه میگن تبریک :fkr:
خوبیت نداره ما هم تبریک میگیم :D
محسن جان سمت جدید توی فوت ایران رو بهت تبریک میگم و آرزوی موفقیت توی همه مراحل زندگیت و فعالیت گستردت توی تاپگل رو از صاحب کرم خواستاریم :smil4337dd8b9eb25:
arash_2000
06-10-2008, 13:54
منم میخوام به اقا محمد تبریک بگم ولی یه گله از سربرست قبلی داشتم من قریب به 20تا مقاله مختلف و جالب تو باشگاه قرمز زدم زدم تمام اخبارام هم منبع داشت ولی یه دفعه تمامش بیخود حذف کردن امیدوارم این اقا محمد با ما مشکل نداشته باشه البته از ایشون مطمئنم.
Amin-TopGoal
13-10-2008, 15:30
دوستان از این به بعد قرار دادن بنر تبلیغاتی در امضا هم ممنوع خواهد بود. فقط می تونید ادرس سایت رو به متن دلخواهتون لینک بدید و در امضا قرار بدید.
مثال:
نادرست = [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
درست = تالار گفتگوی ورزشی ([Only registered and activated users can see links])
دوستانی که از بنر تبلیغاتی در امضاشون استفاده کردن نسبت به تصحیح این مورد اقدام کنند تا نیاز به دخالت مدیران نباشه. با تشکر
کاربر Numeo 9 ([Only registered and activated users can see links])
به دلیل ساختن یوزر دوم و فعالیت همزمان محروم شد. نام کاربری دوم: Armin 4 Real ([Only registered and activated users can see links])
باز نیاید بگید شاید دوستش باشه و از این حرفها. چون تا وقتی مطمئن نشده باشیم نسبت به محروم کردن اقدام نمی کنیم. پس سوال نکنید.
یکبار دیگه هم همینجا اعلام می کنم کاربرانی که نام کاربری دوم به بعد بسازند به هیچ عنوان باهاشون شوخی ندارم و بلافاصله بعد از مطمئن شدن محرومشون می کنم.
سلام
همون طوری که در معرفی گروههای کاربری به چشم می خوره، گروه جدیدی ایجاد شده تحت عنوان "همکار سرپرست" که به نوعی حکم دستیاران سرپرست انجمن رو در بخش های باشگاهی فوتبال انگیس، اسپانیا و ایتالیا دارند. بدین ترتیب که امکان مدیریت ارسالها ( حذف و ویرایش پست، بستن تاپیک و ... ) رو در بخش های خودشان خواهند داشت. البته همکاران هر قسمت با نظر مستقیم سرپرست اون بخش انتخاب شده اند و به نوعی با سرپرستان بخش خودشان در تعامل خواهند بود. همچنین لازم می دونم این نکته رو هم گوشزد کنم که حضور همکاران به معنی نفی اختیارات سرپرست در اون بخش ها نیست.
لیست همکاران اضافه شده به شرح زیر می باشد:
CR7 ([Only registered and activated users can see links]) ------------------------------------------------------- همکار فوتبال انگلیس ( در بخش منچستر یونایتد )
GerrardBarayeHamishE ([Only registered and activated users can see links]) ------------------------------ همکار فوتبال انگلیس ( در بخش لیورپول )
Jose Mourinho_A8 ([Only registered and activated users can see links]) ------------------------------------ همکار فوتبال انگلیس ( در بخش چلسی )
arianb ([Only registered and activated users can see links]) --------------------------------------------------- همکار فوتبال اسپانیا ( در بخش بارسلونا )
Valencia ([Only registered and activated users can see links]) -------------------------------------------------- همکار فوتبال اسپانیا ( در بخش والنسیا )
Sabina ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------------------------------------- همکار فوتبال ایتالیا ( در بخش یوونتوس )
Alireza59sg ([Only registered and activated users can see links]) ---------------------------------------------- همکار فوتبال ایتالیا ( در بخش میلان )
Er Pupone ([Only registered and activated users can see links])------------------------------------------------ همکار فوتبال ایتالیا ( در بخش آ.اس.رم )
ناگفته پیداست بخش های آرسنال، رئال مادرید و اینترمیلان تحت نظارت مستقیم سرپرستان خواهد بود.
just juve
18-10-2008, 22:56
به به چه کار جالبی شد
اینطوری یه بار سنگسن از رو دوش سرپرست بخشها برداشتید
به همکاران جدید تاپ گل هم رسیدن به این امر رو تبریک میگم امیدوارم موفق باشن
Iker Casillas
19-10-2008, 06:19
به همه ی همکاران تبریک میگم
Totti_M72
19-10-2008, 08:24
به تمامی همکاران اضافه شده،تبریک میگم،مخصوصا به Er pupone:wavesmile:
Amin-TopGoal
19-10-2008, 11:38
اطلاعیـه
طبق تصمیم جدید، حجم صندوق پیامهای خصوصی برای کاربران به 100 پیام کاهش پیدا خواهد کرد.
لذا دوستان توجه داشته باشن که در صورتی که بیشتر از این مقدار در صندوق پیام های فرستاده و دریافت شده داشته باشید نمی توانید پیام جدید دریافت و یا پیام بفرستید.
بنابراین تا روز یکشنبه 5 آبان فرصت دارید تا نسبت به پاکسازی و حذف پیام های قدیمی اقدام کنید تا با مشکل روبرو نشید.
با سلام
Farhad ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان همکار مُرتضی در بخش گفتگوی آزاد منصوب شد.
پ.ن: بدیهیه که انتخاب همکاران در بخش های مختلف منوط به نظر مدیران و نیاز انجمن خواهد بود، بنابراین لطفاً بعد از این انتصاب سیل پیشنهادات دوستان برای در نظر گرفتن همکار در بخش های مختلف سرازیر نشه :دی
ممنون :72:
سلام
پس از مدتی وقفه مجدداً MamadMunchen ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان همکار تاپ گل در خدمت شما عزیزان خواهد بود :دی
ITALIANO
18-11-2008, 01:29
ممدی ، بدبختی هات شروع شد :D فقط بپا به تور " طور " (حالا هرچی :D ) من نیفتی !! :32:
آخر ترم اول اینطوری میشی 127fs3556139:D
Alex Emperatoor
18-11-2008, 02:46
سلام
پس از مدتی وقفه مجدداً MamadMunchen ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان همکار تاپ گل در خدمت شما عزیزان خواهد بود :دی
ممد جون منم هم بهت تبریک میگم هم تسلیت:6qwup3::6qwup3:
Iker Casillas
18-11-2008, 14:04
منم به ایشون تبریک میگم:d0s69thbefhifftitrz
و تو کاراش و درسش ارزوی موفقیت دارم:*:84:*:
هکاری با تاپگل سخته:301:
مرامتو عشقه:قلیون:
King_Of_BOYS
18-11-2008, 15:02
منم بهت تبریک میگم ولی خدایی کاره سختیه. همکار تاپ گل بودن علکی نیست.
RealMadrid ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان سرپرست جدید باشگاه سپاهان انتخاب شد.
منم به نوبه ی خودم سمت سرپرستی باشگاه بزرگ سپاهانو بهتون تبریگ میگم.
امیدوارم در اداره ی این بخش موفق باشید:flowerysmile:
labkhande_ejbari20
18-11-2008, 19:22
از مسئولان سایت تشکر میکنم بابت سرپرست سپاهان
وبه دوست عزیز RealMadrid ([Only registered and activated users can see links]) تبریک میگم
Iker Casillas
18-11-2008, 22:15
مسئولیت جدید realmadrid رو بهش تبریک میگم
و براش ارزوی موفقیت دارم
منم به نوبه ی خودم سمت سرپرستی باشگاه بزرگ سپاهانو بهتون تبریگ میگم.
امیدوارم در اداره ی این بخش موفق باشید:flowerysmile:
ای بابا کی سرپرست شدی ما خبر دار نشدیم ما هم تیریک حله حله ایو ایول
>>کاربران عزیزی که در فعالسازی یوزرشان مشکل دارند توجه کنند<<
نظر به اینکه بنا به دلایلی امکان ارسال پیام خصوصی از کاربران منتظر فعال سازی گرفته شده و این دسته از کاربران امکان برقراری ارتباط با مدیران از طریق پیام خصوصی را ندارند و با توجه به مواردی که دیده شده گاهاً کاربران عزیز به اشتباه ایمیل خودشون رو همراه با www وارد می کنند و همین طور به دلیل مشکلات مقطعی سرور و مواردی از این دست موفق به دریافت ایمیل فعالسازی نمی شوند، چنانچه دوستان در این زمینه مشکلی داشته باشند، می توانند برای ارسال مجدد ایمیل فعال سازی درخواست نمایند.
بدین منظور از طریق ارسال پست الکترونیک به ایمیل [Only registered and activated users can see links] با ما مکاتبه کنید. ضمناً یا نام کاربری خود را ذکر کنید یا به وسیله همان ایمیلی که ثبت نام کرده اید با ما ارتباط برقرار کنید.
موفق باشید.
>> اطلاعیه <<
همان طوری که در جریان هستید به منظور رعایت حال کاربران دیال آپی و سبک شدن صفحات، برای امضا محدودیت حجم در نظر گرفته شده ولی با توجه به اینکه این محدودیت فقط روی تصاویر آپلود شده در خود سایت توسط سیستم اعمال میشه، شاهد هستیم که کاربران تصاویر بسیار پر حجم خودشون رو در سایت های دیگه آپلود می کنند و با استفاده از تگ Image ( [Only registered and activated users can see links] یا [Only registered and activated users can see links] ) بدون هیچ مشکلی تصویر مربوطه رو در امضاشون قرار می دهند.
برای مقابله با این مورد ضمن افزایش حجم مجاز تصاویر امضا به 80 کیلو بایت، به زودی امکان استفاده از گزینه [Only registered and activated users can see links] در امضا از کاربران گرفته خواهد شد و طبیعتاً تصاویری که تا قبل از آن با استفاده از [Only registered and activated users can see links] در امضای کاربران قرار گرفته به لینک تبدیل خواهد شد و به صورت تصویر نمایش داده نخواهد شد. بنابراین تا روز پنج شنبه هفتم آذر ماه فرصت دارید تصاویری که در امضاتون قرار داره و محل آن روی سایت های دیگر است را با توجه به محدودیت حجم در نظر گرفته شده روی خود سایت آپلود کنید.
روش کار هم به این صورته که هنگام قرار دادن امضا لینک تصویری که در حال حاضر روی اینترنت قرار داره رو در داخل فیلد شماره یک وارد می کنید و یا در فیلد شماره دو روی کلید Browse کلیک کرده و تصویر مورد نظر رو از داخل کامپیوتر انتخاب می کنید و سپس روی "ذخیره امضاء" کلیک می کنید:
پس از اینکه تصویر مورد نظر آپلود شد، با کلیک روی "وارد کردن عکس امضاء" و سپس "ذخیره امضاء"، تصویر آپلود شده در امضای شما نمایش داده خواهد شد:
برای حذف تصویر باید ابتدا کد زیر رو از داخل ادیتور پاک کنید و سپس تیک "حذف تصویر کنونی" رو فعال نموده و روی "ذخیره امضاء" کلیک کنید:
کد فوق به منزله تصویر امضای شماست و در صورتی که امضا شامل متن نیز باشه، هر جای امضا که این کد قرار بگیره، تصویر امضا نیز در همان جا قرار خواهد گرفت و در صورتی که هنگام حذف تصویر این کد در داخل ادیتور امضای شما موجود باشد، پیغام خطا مشاهده می شود.
با توجه به مواردی که دیده شده متاسفانه مطالب مستهجن توسط پیام خصوصی به کاربران ارسال میشه، امکان گزارش کردن پیام خصوصی اضافه شد. نحوه استفاده از اون هم در شکل کاملاً مشخصه و هنگام خواندن پیام خصوصی می تونید ازش استفاده کنید.
همچنین در صورت مشاهده تبلیغاتی که در پیام خصوصی انجام میشه و اصطلاحاً به تبلیغات زیرزمینی معروفه نیز می توانید از امکان گزارش استفاده کنید تا با کاربر خاطی برخورد بشه.
دقت کنید مواقعی که کاربری در پیام خصوصی از الفاظ رکیک استفاده می کنه از امکان گزارش پیام خصوصی استفاده نکنید و کاربر مورد نظر رو داخل لیست سیاهتون قرار بدید تا پیامهای اون شخص به شما نرسه. چرا که رسیدگی به این موارد ( درگیری های خصوصی کاربران ) در حیطه وظایف مدیران نیست. لذا در صورت گزارش هم برخوردی صورت نخواهد گرفت.
نکته دیگه ای که لازم می دونم مطرح کنم اینه که در مورادی که مطالب مستهجن در سایت قرار داده میشه خونسردی و آرامش خودتون رو حفظ کنید و پست رو گزارش کنید تا مدیران در اسرع وقت رسیدگی کنند و مطمئن باشید چنانچه یکی از مدیران یا سرپرستانی که دسترسی به بخش مربوطه دارند آنلاین باشند بدون درنگ برخورد می کنند. در این مواقع از پست دادن در تاپیک های مذکور جداً خودداری کنید چرا که فقط باعث میشید تاپیک مرتباً بالا بیاد و بیشتر دیده بشه...
يكي بياد اين جدول مديرا يعني از اول تا حالا كي مدير بوده رو به ترتيب به صورت نموداري دربياره بذاره ببينيم چي شده تا حالا
سلام
Jose Mourinho_A8 ([Only registered and activated users can see links]) مدتی پیش از همکاری فوتبال انگلیس در بخش چلسی انصراف دادند.
M.ballack ([Only registered and activated users can see links]) به عنوان جانشین ایشون انتخاب شدند.
سلام
پس از مشورت بین مدیران تغییراتی در عناوین کاربری داده شد که به این شرح می باشد:
عضو جدید------------------------------------ ( زیر 50 پست )
عضو معمولی---------[Only registered and activated users can see links] ( بین 50 تا 199 پست )
عضو نیمه فعال--------[Only registered and activated users can see links] ( بین 200 تا 799 پست )
عضو فعال--------------[Only registered and activated users can see links] ( بین 800 تا 1499 پست )
عضو ارشد-------------[Only registered and activated users can see links] ( از 1500 تا ....... )
البته دوعنوان کاربری دیگر نیز وجود دارد و حداکثر ستاره های کاربران نیز بیش از 4 عدد خواهد بود که اعلام نمیشه تا به مرور مشخص بشه.
نکته دیگر هم اینکه عنوان کاربری "عضو ویژه" در آینده مورد استفاده قرار خواهد گرفت که به موقع در چند و چون کار قرار خواهید گرفت.
با سلام
ساعت سرور از دقایقی پیش تنظیم شد و با توجه به اینکه از دیشب و پس از بازگشایی سایت، تاریخ و ساعت پست های ارسال شده اشتباهاً مربوط به امشب می شوند، بنابراین تا ساعت 21:43 امشب تمامی پست هایی که ارسال می شوند قبل از این پست ها قرار می گیرند. بنابراین آخرین ارسالهای سایت تا ساعت فوق دست نخورده باقی می مانند و پست های جدید در آن نمایش داده نخواهد شد.
همین طور کاربرانی که دیشب آنلاین بوده اند به دلیل اینکه آخرین زمان آنلاین بودنشان بر اساس تنظیمات ساعت قبلی مربوط به امروز میشه، همچنان در وضعیت آنلاین دیده می شوند.
تا ساعاتی دیگر و از ساعت 12 امشب سایت برای حل مشکلات بسته خواهد شد و بعد از 2 روز دوباره باز میشود.
این کار برای حل مشکلات فایلها و آواتار و .... انجام میگیره.
سلام
بخش جدیدی اضافه شد تحت عنوان "لیگ قهرمانان آسیا". تمامی بحث ها در مورد لیگ قهرمانان آسیا در این بخش انجام میشه و همین طور اخبار این رقابت ها هم در اونجا قرار داده خواهد شد. به دلیل اینکه اکثر فعالیت بخش فوق در رابطه با نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا خواهد بود، در قسمت فوتبال داخلی قرار گرفت.
تیمهایی مثل استقلال، پرسپولیس و سپاهان که دارای بخش مجزایی هستند هم از این قاعده مستثنی نیستند و ارسال هایی که در رابطه با این تیمها و در ارتباط با لیگ قهرمانان باشه باید در این بخش انجام بشه. چیزی شبیه به اون چیزی که در مورد لیگ قهرمانان اروپا و باشگاههای اروپایی صادقه.
مدیریت این بخش بر عهده GerrardBarayeHamishE ([Only registered and activated users can see links]) می باشد.
ضمناً سرچ زمانبندی شده مجدداً به منوی بالای سایت اضافه شد. ( گزینه New Posts )
با سلام
GerrardBarayeHamishE ([Only registered and activated users can see links]) از سرپرستی فوتبال فانتزی کناره گیری کرد و Farhad ([Only registered and activated users can see links]) جایگزین ایشون شد.
ضمناً گالری های جدیدی هم به بخش عکس و والپیپر اضافه شدند:
گالری جام جهانی ([Only registered and activated users can see links])
گالری جام ملت های اروپا ([Only registered and activated users can see links])
گالری لیگ قهرمانان آسیا ([Only registered and activated users can see links])
سلام
تالار جدیدی به انجمن اضافه شد با عنوان "تحریریه ([Only registered and activated users can see links])" که اعضای تحریریه سایت، مقاله های تخصصی و دست نوشته های فوتبالیشون رو در اونجا قرار خواهند داد.
البته در حال حاضر تنها عضو تحریریه، آقای بهنام مددی ([Only registered and activated users can see links]) هستند که از اهالی مطبوعات ورزشی کشور می باشند.
برای ایجاد پستهای متوالی و پشت سر هم در یک تاپیک یک فاصله 15 دقیقه ای ایجاد شده که فکر میکنم فاصله زیادی نباشه و مناسبه
به این ترتیب از این به بعد در صورتی که در موضوعی پستی را ارسال کنید و کمتر از 15 دقیقه بعد هم پست دیگری در زیر آن ارسال کنید با پست قبلی خود ترکیب خواهد شد
برای ایجاد پستهای متوالی و پشت سر هم در یک تاپیک یک فاصله 15 دقیقه ای ایجاد شده که فکر میکنم فاصله زیادی نباشه و مناسبه
به این ترتیب از این به بعد در صورتی که در موضوعی پستی را ارسال کنید و کمتر از 15 دقیقه بعد هم پست دیگری در زیر آن ارسال کنید با پست قبلی خود ترکیب خواهد شد
لطفا خط قرمزی که برای این کار استفاده میشه رو کوتاه کنین تا دو تیکه نشه :flowerysmile:
Clemenza
21-02-2009, 21:21
لطفا خط قرمزی که برای این کار استفاده میشه رو کوتاه کنین تا دو تیکه نشه :flowerysmile:
نه اتفاقاً به نظر من خوبه. حالا رنگش رو نمی گم اما اینکه دو پست رو به دو بخش مجزا تبدیل کنه لازمه. به خصوص برای اخباری که با هم ادغام می شوند
نه اتفاقاً به نظر من خوبه. حالا رنگش رو نمی گم اما اینکه دو پست رو به دو بخش مجزا تبدیل کنه لازمه. به خصوص برای اخباری که با هم ادغام می شوند
منظورش این نبودا 127fs3556139
منظورش این بود این خط قرمزی که کشیده میشه وسطش یه تیکه خالی میشه و اینا
مثلا اینطوری
______________________ _________
افتاد ؟ :34:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1