توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} تحلیل و تبادل نظر بازيهای پرسپولیس در نیم فصل دوم 87-88 {::}
Loverboy
06-12-2008, 00:24
دوستان پرسپوليسي عزيز شما ميتونيد در اين تاپيك به تحليل و بحث درباره بازيهاي پرسپوليس در ليگ برتر بپردازيد .
خواهشا از مطرح كردن بحث هاي حاشيه اي هم پرهيز كنيد و فقط در مورد بازي بحث كنيد نه چيز ديگه اي .
اسم تاپيك هر هفته با توجه به بازي پرسپوليس با تيم مقابل عوض خواهد شد .
از توجه و همكاري شما سپاسگزاريم .
[Only registered and activated users can see links]
Fenrir Greyback
06-12-2008, 00:29
پرسپولیس وسایپا کرج
سه شنبه 19/09/87 ساعت 15
مکان : ورزشگاه آزادی تهران
آخرین نتیجه : سایپا کرج 0 - پرسپولیس 1
آقا بازی با سایپا شروع دوباره ای برای تیمه !! ایشالا میبرم این نیم فصل تا آخرش دیگه جای حاشیه نیست فقط باید امتیاز جمع کرد
پ.ن. محمد جان دستت درد نکنه خوب کاری کردی نظم بیشتری دادی به بخش پرسپولیس
MAHDI_ITALIA
06-12-2008, 01:19
سایپا به تمام تیم های لیگ باخت. حالا که نوبت باخت به پرسپولیس شده ، رفته مایلی کهن رو اورده . البته پرسپولیس سایپا رو با مایلی کهن هم میبره
AmiR Tifo36
06-12-2008, 01:26
اره تو این نیم فصل همه چی تغییر پیدا میکنه
امیدوارم حاشیه ها از تیم دور بشه و با خیالی راحت همه بازیهارو به کوریه چشم دشمنها ببریم...
امیدوارم ایوان جونم :heartsmile:به دادن پاس گاهاش ادامه بده و به سایپا 1 ظربه کاشته استادانه بزنه
Moein-Chelsea
06-12-2008, 07:46
به نظرم پرسپولیس روی دور نباختن هست رحمان رضایی هم که میتونه بازی کنه من میگم پرسپولیس برنده قاطع این دیداره
King_Of_BOYS
06-12-2008, 10:31
نیم فصل دوم رو هم مثل 7 دور قبلی با قدرت شروع میکنیم ولی بقیش رو.... خدا به خیر کنه.
ALi ReZa
06-12-2008, 12:16
هیچ دلیلی برای نبردن تیمی که به همه دنیا باخته و تازه 7 تا از ذوب آهن هم خورده نداریم. محکوم به برد هستیم و ان شاالله با حضور تماشاگران که یار دوازدهم تیمن بتونیم 3 امتیاز حساس دیگه رو هم بگیریم و با توجه به لغزش احتمالی استقلال در مشهد دوباره مدعی شماره 1 شیم.:13:
AmiR Tifo36
06-12-2008, 12:52
هیچ دلیلی برای نبردن تیمی که به همه دنیا باخته و تازه 7 تا از ذوب آهن هم خورده نداریم. محکوم به برد هستیم و ان شاالله با حضور تماشاگران که یار دوازدهم تیمن بتونیم 3 امتیاز حساس دیگه رو هم بگیریم و با توجه به لغزش احتمالی استقلال در مشهد دوباره مدعی شماره 1 شیم.:13:
واقعا راست میگی
شنیدم که 3شنبه هم تعطیله پس قید کارو زندگی و زن و بچه رو میزنیم و میروییییییم استد:5:
دوست دارم ببینم اقا زاده ی سلطان رو جلو پرسپولیسچیکار میکنه و ...:-&
راستی یاد بازیه اول فصل افتادم که همه به زبون لری میگفتن میرزاپور شیه شیه؟ سوراخه تیم ملیه:32:
بنده خدا هر پاس رو به عقبی که میومد طرفش حول میکرد و میشوتید تو باقالیها... در کل فکر کنم بالای 3تا بزنیم
خدا کنه ایوان دهمین پاس گلشم بده و 1 گلم بزنه:d0s69thbefhifftitrz:smil4337dd8b9eb25:
arash_2000
06-12-2008, 12:54
البته نمیشه با قاطعیت گفت میبریم چون فوتبال 90 دقیقست ولی خدا کنه ببریم با این برد حتما هیئت مدیره از پیروانی بیشتر حمایت میکنن.
ابراهیم توره اماده نشون داده و تا حالا 5 گل به تیمهای ( ذوب اهن . پگاه گیلان . پیکان ( 2 گل ) . راه اهن ) زده. 1 پاس گل هم در بازی با پگاه به کریم باقری داد و دو پنالتی رو هم گرفته. من که بی صبرانه منتظرم تا خلیلی هم برگرده و دیدن زوج خلیلی و توره میتونه جالب باشه در مورد هافبک دفاعی به نظر من لازم نیست محمد علوی رو دوباره جذب کنیم. چون اگه یک موقع مازیار زارع به علت محرومیت یا مصدومیت نتونه بازی کنه اون وقت میشه از فرانک اتسو توی پست هافبک دفاعی استفاده کرد. فرانک اتسو سال قبل در ابومسلم هم دفاع وسط بازی میکرد و هم هافبک دفاعی.
محمد مایلی کهن هم امروز صبح به عنوان سرمربی سایپا معرفی شد. هیئت مدیره سایپا در غیاب علی دایی در این جلسه مایلی کهن رو به عنوان سرمربی سایپا انتخاب کردند و باید دید موقع برگشتن علی دایی چه اتفاقاتی پیش میاد یادم می آید ، زمانی که حمید درخشان سرمربی پرسپولیس بود ، محمود خوراکچی گلهای بدی می خورد
در جلسه ای دوستانه به حمید درخشان پیشنهاد دادم که از نیما نکیسا که دروازه بان سوم تیم بود در بازی بعدی استفاده کند
از قضا بازی بعدی پرسپولیس مقابل پاس بود ، نکیسا در آن بازی با توجه به جوانیش و با انگیزه ای که پیدا کرده بود با رفلکس های به موقعش چندین موقعیت پاس را مهار کرد و چهره خوبی از خود نشان داد تا جایی که بعد از آن بازی دروازه بان شماره یک پرسپولیس شد و حتی به تیم ملی هم راه یافت
حالا نوبت حقیقی ست که با توجه به جوانیش و با انگیزه بالا خودش را نشان دهد و پله های طرقی را یکی یکی طی کند
با توجه به اختلاف چهار امتیاز با صدر جدول ، در نیم فصل دوم می توانیم به صدر جدول برسیم و تنها تیمی باشیم که برای دومین سال پیاپی قهرمانی لیگ برتر را جشن می گیریم
زنده باد شیر مردان پرسپولیس و هواداران پاکش
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
King_Of_BOYS
06-12-2008, 13:14
مایلی کهن و دایی. بچه ها منتظر یک دعوای درست و حسابی باشید. راستی یک جا خوندم که خلیلی گفته بود از بهمن ماه به میادین برمیگرده.
Ferguson
06-12-2008, 13:59
با توجه به ناکامی های سایپا در این هفته های اخیر . با کمی دقت می تونیم با اختلاف 3 تا هم ببریم سایپا رو . اصلا روحیه ندارن و تیم ما هم روحیش بالاست . شک نکنید !
پ.ن : اینقدر خلیلی خلیلی نکنید ! این بابا مصدومیتشم تموم بشه تازه 6 ماه طول می کشه تا بدنش اماده بشه و 6 ماه دیگه هم طول می کشه تا دوباره گل زن بشه . پس کلا امسال روش حساب نکنید . در این مورد هم باز شک نکنید !
arash_2000
06-12-2008, 14:37
با توجه به ناکامی های سایپا در این هفته های اخیر . با کمی دقت می تونیم با اختلاف 3 تا هم ببریم سایپا رو . اصلا روحیه ندارن و تیم ما هم روحیش بالاست . شک نکنید !
پ.ن : اینقدر خلیلی خلیلی نکنید ! این بابا مصدومیتشم تموم بشه تازه 6 ماه طول می کشه تا بدنش اماده بشه و 6 ماه دیگه هم طول می کشه تا دوباره گل زن بشه . پس کلا امسال روش حساب نکنید . در این مورد هم باز شک نکنید !
حرفت درسته ولی ممکنه تو جام باشگاهای آسیا که سال دیگست مثمر ثمر باشه آخه قراردادش 2سالست
alireza77777m
06-12-2008, 15:01
به نظر من حالا كه مايلي كهن اومده و من هم بسيار ازش خوشم نمياد، دوست دارم حالا ديگه حتماً پرسپوليس با اختلاف ببره 4 تا !!!!:2:
ولي فكر كنم پرسپوليس سه بر يك ببره.(قابل توجه Sahar_Mohamad)
King_Of_BOYS
06-12-2008, 15:38
به نظر من حالا كه مايلي كهن اومده و من هم بسيار ازش خوشم نمياد، دوست دارم حالا ديگه حتماً پرسپوليس با اختلاف ببره 4 تا !!!!:2:
ولي فكر كنم پرسپوليس سه بر يك ببره.(قابل توجه Sahar_Mohamad)
من که از خدامه پرسپولیس ببره. ولی من به تو مشکوکم. استقلالیها به خون پرسپولیسیها تشنه هستند. گفتم که اگر پرسپولیس با یک تیم دسته شیشمی هم بازی کنه بازم میگن پرسپولیس میباره. حالا شما استثنائی توشون.
اگر هم بخوای پیش بینی کنی با این که استقلالی هستی منطقی ترش اینه که بگی پرسپولیس یک بر صفر میبره. ولی خداییش پیش بینی یک استقلالی درباره برد پرسپولیس اونم با 4 گل یک کم غیر منطقیه. اگر میگفتی اهواز تو استان گیلانه منطقیتر بود.
به هرحال ما هم دوست داریم رابطه بین هواداران پرسپولیس و استقلال همیشه خوب باشه. چون ما با هم دشمنی نداریم. چون این دوتا تیم نماد و سمبل فوتبال ایران هستند.
MasihArsenaL
06-12-2008, 16:03
حالا كخ مايلي كهن اومده سايپاييا براي اينكه آبروي مايلي كهن نره با جون و دل بازي مي كنن. بچه ها بايد خيلي مواظب باشن
Liverpudlian
06-12-2008, 16:37
ما میایم با یه بازی منطقی و بدون حاشیه میبریم :heartsmile:و دوباره و دوباره با صدر اشتی میکنیم تا هم راه قهرمانی رو پیش بگیریم و هم حال این پیکان و.............. تیم های دیگرو هم میگیریم :evilgrin:امتیاز ها به هم خیلی نزدیک پس ما میتونیم خواستن توانستن است:34: . پیش بینی من 3-0:flowerysmile:
manchester7
06-12-2008, 16:42
بردن سايپا كه مثل اب خوردنه البته يه خورده اسونتر:6qwup3: اما در كل فكر نكنم سايپا واسمون مشكلي ايجادكنه
با حرفت در مورد خليلي موافقم خليلي احتمالا سال ديگه ميتونه بهمون كمك كنه همونطور كه اتوو بعد مصدوميتش از هوادارا خواست كه بهش مهلت بدن و بعد از پارسال حالا صدر جدول گلزنانه
Fenrir Greyback
06-12-2008, 17:13
من که از خدامه پرسپولیس ببره. ولی من به تو مشکوکم. استقلالیها به خون پرسپولیسیها تشنه هستند. گفتم که اگر پرسپولیس با یک تیم دسته شیشمی هم بازی کنه بازم میگن پرسپولیس میباره. حالا شما استثنائی توشون.
اگر هم بخوای پیش بینی کنی با این که استقلالی هستی منطقی ترش اینه که بگی پرسپولیس یک بر صفر میبره. ولی خداییش پیش بینی یک استقلالی درباره برد پرسپولیس اونم با 4 گل یک کم غیر منطقیه. اگر میگفتی اهواز تو استان گیلانه منطقیتر بود.
به هرحال ما هم دوست داریم رابطه بین هواداران پرسپولیس و استقلال همیشه خوب باشه. چون ما با هم دشمنی نداریم. چون این دوتا تیم نماد و سمبل فوتبال ایران هستند.
محمد جان بیخیال این بیچاره شو حالا طرفدار هرکی هست مهم اینه که الان داره از تیم محبوب تو طرفداری میکنه!!! (اتفاقا اگه استقلالی باشه هم بهتره چون نشون میده پرسپولیس محبوب تمام قلب هاست!!)
Fenrir Greyback
06-12-2008, 22:11
وقتى سوت پايان بازى پرسپوليس و راه آهن به صدا درآمد، تمام تماشاگران حاضر در ورزشگاه غريو شادى سر دادند و اين به معناى رضايت از نتيجه بازى بود. پرسپوليس مقابل شاگردان ياورى برترى نسبى داشت و در يك كلام مستحق پيروزى هم بود اما با آن پرسپوليسى كه انتظار مى رود فاصله داشت. اين تيم البته زمان قطبى هم به جز ۲ يا ۳ بازى، خيلى خوب بازى نكرد اما بعد از رفتن او هم تغيير خاصى در پرسپوليس مشاهده نشده و فقط كمى تهاجمى تر شده و شعاع حركتى چند بازيكن اين تيم وسعت يافته است. پرسپوليسى ها مقابل راه آهن يك گل مشكوك به آفسايد زدند و البته پنالتى راه آهن هم مشكوك بود اما گل دوم پرسپوليس جاى هيچ حرفى نداشت و با اين گل موفق شد هر ۳ امتياز بازى را كسب كند و ۲۹ امتيازى شود. مهمترين نكته مثبت در كار تيمى پرسپوليس حركات ۲ نفره توره و پترويچ بود كه در چند صحنه واقعاً خوب و هماهنگ ظاهر شدند و گل اول پرسپوليس هم حاصل سانتر خوب ايوان و ضربه سر شيرجه اى توره بود. در چند صحنه ديگر هم توره در نقش سازنده ظاهر شد اما پترويچ ضربه آخر را خوب نزد. على كريمى هم كه انگار افت كرده در بازى با راه آهن ۲ ، ۳ پاس عمقى بى نظير داد اما نتوانست گلزنى كند يا پاس گل بدهد. حركات او با كريم هم جواب نداد و آنها فقط يك بار در نيمه اول دروازه راه آهن را با تهديد مواجه كردند.
•••
با گذشت ۱۷ هفته از ليگ، پرسپوليس هرگز نتوانست به شرايط مطلوب فصل گذشته نزديك شود. آنها در نيم فصل قبلى يك باخت داشتند اما امسال با ۴ شكست نيم فصل را تمام كرده اند. از آن گذشته قرمزها هنوز خيلى خوب بازى نمى كنند اما فعلاً كه تماشاگر به كسب نتيجه فكر مى كند و توقع بيشترى ندارد. براى اثبات اين ادعا كافى است به ۲ بازى آخر آنها در ليگ رجوع كنيد كه با حداقل نتيجه، استقلال اهواز و راه آهن را شكست دادند اما از سوى هوادارانشان حمايت شدند و افشين پيروانى هم كاملاً از سوى سكوها تشويق شد. شايد خيلى ها فكر مى كردند بعد از رفتن قطبى، تماشاگران از مربى بعدى (هر كس كه باشد) حمايت نكنند اما در اين چند بازى مشخص شد اينگونه نيست و مردم هر كسى كه روى نيمكت باشد را حمايت مى كنند. در زمان قطبى هم شاهد بوديم مقابل برق شيراز وقتى ديكارمو چند فرصت خوب را هدر داد جمعيت نيكبخت را تشويق كردند و همين اتفاق در ديدار با راه آهن هم تكرار شد. اين قبيل اعتراضات هميشه هست و تماشاگران كارى به اين ندارند كه چه كسى روى نيمكت نقش سرمربى را بازى مى كند. مهم آن است كه پرسپوليس ببرد. اتفاقى كه فعلاً دارد مى افتد و باشگاه هم چاره اى جز حمايت از پيروانى ندارد، به اين دليل كه فعلاً بهانه اى براى جذب يك مربى جديد ندارد و پيروانى بدون باخت به كارش ادامه مى دهد. پرسپوليس اين هفته هم به مصاف تيم بحران زده سايپا مى رود كه پنجشنبه با ۲ گل مغلوب صباباترى شد و حالا با ۱۶ امتياز از ۱۷ بازى وضعيت متزلزلى در جدول دارد. البته حالا با آمدن مايلى كهن ، معلوم نيست كه كار پرسپوليس مقابل سايپا گره مى خورد يا نه .
منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy
06-12-2008, 22:35
Sahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]) بابا چرا تو انقدر گيري ؟ عليرضا رو ميشناسم تا به حال نشده كه به كسي توهين كنه پس زياد تو نخشون نرو .
من نميدونم چرا انقدر خودتونو درگير حاشيه ميكنيد . اگه يه طرفدار رقيب بياد يه حرف منطقي بزنه ( كه 90 درصد نميزنن ) هممون ميفتيم به جونش كه برو تو بخش خودت و ... . خيلي وقتا شده كه خيلي شاكي شدين و مجبورم كردين كه پست طرف رو ويرايش كنم . اگه ويرايش نكنم حرف طرف هر چقدر هم كه منطقي باشه و به ضرر ما باشه همتون ميفتيد به جونش و ... .
يه كم عينك بد بيني رو برداريد . من خودم الان ميدونم كي منطق حاليشه كي نيست . پس نياز نيست ذهن خودتون و منو انقدر درگير كنيد . اينجا سايت همه هستش و همه حق اظهار نظر دارن . خيلي جلوي خودمو گرفتم كه نگم ولي ديگه چاره اي نداشتم . خواهشاً مراعات كنيد . من همه ي كاربرا رو ميشناسم و ميدونم كي ميخواد جو رو خراب كنه و كي دوست داره بحث منطقي كنه .
King_Of_BOYS
07-12-2008, 13:18
Sahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]) بابا چرا تو انقدر گيري ؟ عليرضا رو ميشناسم تا به حال نشده كه به كسي توهين كنه پس زياد تو نخشون نرو .
من نميدونم چرا انقدر خودتونو درگير حاشيه ميكنيد . اگه يه طرفدار رقيب بياد يه حرف منطقي بزنه ( كه 90 درصد نميزنن ) هممون ميفتيم به جونش كه برو تو بخش خودت و ... . خيلي وقتا شده كه خيلي شاكي شدين و مجبورم كردين كه پست طرف رو ويرايش كنم . اگه ويرايش نكنم حرف طرف هر چقدر هم كه منطقي باشه و به ضرر ما باشه همتون ميفتيد به جونش و ... .
يه كم عينك بد بيني رو برداريد . من خودم الان ميدونم كي منطق حاليشه كي نيست . پس نياز نيست ذهن خودتون و منو انقدر درگير كنيد . اينجا سايت همه هستش و همه حق اظهار نظر دارن . خيلي جلوي خودمو گرفتم كه نگم ولي ديگه چاره اي نداشتم . خواهشاً مراعات كنيد . من همه ي كاربرا رو ميشناسم و ميدونم كي ميخواد جو رو خراب كنه و كي دوست داره بحث منطقي كنه .
ای بابا . باز تو رفتی تو سو تفاهم. من داشتم با این شوخی میکردم اصلا منظورم این نبود که میخواد جو رو خراب کنه.
.
.
اقا اصلا من دیگه اینجا تو بخش پرسپولیس پست نمیدم. همش سو تفاهم میشه. علیرضا خودش میدونه. ما با هم رفیقیم. من قصد توهین بهش رو نداشتم.
خداحافظ
arash_2000
07-12-2008, 13:56
ای بابا . باز تو رفتی تو سو تفاهم. من داشتم با این شوخی میکردم اصلا منظورم این نبود که میخواد جو رو خراب کنه.
.
.
اقا اصلا من دیگه اینجا تو بخش پرسپولیس پست نمیدم. همش سو تفاهم میشه. علیرضا خودش میدونه. ما با هم رفیقیم. من قصد توهین بهش رو نداشتم.
خداحافظ
تو رو خدا بیا پست بده:29: نه ازت خواهش میکنم منو تنها نزار رو عشقم پانزار:6qwup3:اشتباه کردیم..... ببخشید:-t
بابا حالا محمد مجبور بود یه چیزی گفت تو هم گیر نده خب اون که نمیدونه تو داشتی باش شوخی میکردی جیگر جون شکلک(:6qwup3:)اینو اختراع کردن تا یه وقت سوءتفاهم پیش نیاد اونم سرپرسته خب وظیفشه حالا یه دیالوگ از خود محمد:سریع همدیگرو ماچ کنید تا نزدم شل و پلتون کنم زود باشید سریع:7:
ها چیه؟تو دلت چه فحشی نثارم میکنی؟:33:
Loverboy
07-12-2008, 14:57
.
.
خداحافظ
من فقط خط اولي كه نوشتم خطاب به تو بود . هر پستي كه عليرضا داده شما يه گيري دادي كه من مشكوكم و ... .
باقيشو كلي گفتم حتي خودم .
King_Of_BOYS
07-12-2008, 16:23
من فقط خط اولي كه نوشتم خطاب به تو بود . هر پستي كه عليرضا داده شما يه گيري دادي كه من مشكوكم و ... .
باقيشو كلي گفتم حتي خودم .
من بهش گیر ندادم:29: شوووووخی کردم. خود علیرضا هم میدونه باهاش شوخی میکنم. دیدی که اخرش هم نوشته بود قابل توجه Sahar_Mohammad
اصلا اینجا بحث پرسپولیس و سایپاست یا منو علیرضا؟ بیخیال شید دیگه. راجب بازی بحث کنید.
manchester7
07-12-2008, 18:36
اين مايلي كهن ساخ شده و داره واسه پرسپوليس شاخ و شونه ميكشه گفته سايپاي واقعي رو سه شنبه ببينيد البته من كه مطمئنم ما جلوي ممد مايلي كم نمياريم
mojtaba1370
07-12-2008, 21:32
پرسپولیس 10 _ سایپا 0
ما میبریم
درود بر همه پرسپولیسی ها
Sepahan 4 Ever
07-12-2008, 22:49
سایپا امسال خیلی خرج کرده(حدود5-6 میلیارد) واقعا قدر پولو ندارن شدن 16 ام
من فکر میکنم فردا با اختلاف بالا میبرید بخصوص اینکه مایلی رو نیمکته
اصلا معلوم نیست تو این سایپا چه خبره از بد به بدتر رسیدند
هر دم از اين باغ دمي مي رسد ...
ما شاالله سايپا خيلي وضعش خوب بود رفتن يكي رو آوردن كه شديدترين دشمن داييه و عمرا دايي از حج برگرده باهاش كنار بياد
من نمي دونم اين مسئولاي سايپا نمي خوان يه بارم شده به حرف دايي گوش كنند ؟ بابا اون از ليت بارسكي و اينم از اين اينطوري پيش بره فكر مي كنم سايپا آخر بيوفته مخصوصا كه امسال هم قراره 4 تا تيم بيوفته
اما از اون كه بگذريم منم فكر مي كنم بردن اين سايپا فعلا تا اطلاع ثانوي كاري نداره
Fenrir Greyback
07-12-2008, 23:06
متاسفانه نمیتونم با حرفاتون موافق باشم ، عوض کردن مربی خودش یه انگیزه ی مضاعف ایجاد میکنه حالا اگه مربی ای باشه که میخواد دوباره اسم در کنه کار سخت تره.... خواهیم دید.... به امید برد پر گل پرسپولیس
متاسفانه نمیتونم با حرفاتون موافق باشم ، عوض کردن مربی خودش یه انگیزه ی مضاعف ایجاد میکنه حالا اگه مربی ای باشه که میخواد دوباره اسم در کنه کار سخت تره.... خواهیم دید.... به امید برد پر گل پرسپولیس
اينا همه درست اما تو تيمي كه سايه علي دايي تا الان روش سنگيني مي كرده و عوامل دايي هنوز هستند خيلي سخته كه مايلي خودشو بتونه جا كنه البته يه كارشناس حرف خوبي زد به جز پيام كه ديگه در آستانه انحلاله تو اين ليگ اصلا تو يه بازي نميشه يه تيم رو برنده دونست
منم اميدوارم كه پرسپوليس بتونه موف بشه
arash_2000
07-12-2008, 23:58
اينا همه درست اما تو تيمي كه سايه علي دايي تا الان روش سنگيني مي كرده و عوامل دايي هنوز هستند خيلي سخته كه مايلي خودشو بتونه جا كنه البته يه كارشناس حرف خوبي زد به جز پيام كه ديگه در آستانه انحلاله تو اين ليگ اصلا تو يه بازي نميشه يه تيم رو برنده دونست
منم اميدوارم كه پرسپوليس بتونه موف بشه
مطمئن باشید دایی با اون نفوذی که داره همینطور که زیر آب لیت بارسکی زد زیر آبه اینو هم میزنه عوامل داخل تیم مثه یه مافیان آقای 99ساله:32:
Fenrir Greyback
09-12-2008, 02:09
چه عجب سایت باز شد!!! دقیقا یک روز در مورد پرسپولیس حرف نزدیم!!!!
[Only registered and activated users can see links] مایلی VS دایی[Only registered and activated users can see links]
این انتخاب مایلی کهن عجب داستانی بشه.:evilgrin:
اعضای هیئت مدیره سایپا (یا بهتره بگیم مدیرعامل سایپا) تا چشم دایی رو دور دیدن به سرعت مایلی کهن رو انتخاب کردن تا مثلاً دایی رو تو عمل انجام شده قرار بدن[Only registered and activated users can see links]
ولی من بعید میدونم دایی زیر بار بره واحتمالاً از هیئت مدیرۀ سایپا استعفا میده.البته باید صبر کرد و دید شاید هم یه جوری با هم کنار بیان یا اصلاً شاید میلی کهن کنار بره که البته این آخری از همه بعیدتره.:1:
امیدوارم تو این بازی هم توره رو سر حال ببینیم ویه برد با اختلاف رو تجربه کنیم (البته نه دیگه 10-0[Only registered and activated users can see links] ) که با شرایط کنونی سایپا و پرسپولیس اصلاً دور از ذهن نیست.
Fenrir Greyback
09-12-2008, 02:38
سه شنبه ۱۹/۹/،۸۷ هفته هجدهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه آزادى، ساعت ۱۵:00، داور: رحيم رحيمى مقدم، كمك ها: جواد تقى پور و حسين نجاتى
ايران ورزشى - پرسپوليس مى خواهد برنده باشد و شايد همين ويژگى مهمترين عامل پيروزى يك تيم باشد. در روزهايى كه افشين پيروانى هدايت پرسپوليس را به عهده گرفته و بديهى است كه راه دشوارى به خصوص در جام باشگاه هاى آسيا پيش رو دارد، اين تيم در بهترين شرايط روحى روانى و فنى به سر مى برد. تيمى كه اكنون در اختيار افشين پيروانى قرار گرفته بى ترديد به لحاظ مهره اى برترين تيم فوتبال ايران است و مى تواند خود را به عنوان يكى از مدعيان اصلى قهرمانى مطرح كند. پرسپوليس به واسطه نتايج مطلوبى كه در ۳ بازى گذشته به دست آورده در رتبه قابل توجهى قرار گرفته است. هماهنگى، ميل به خواستن و تجربه فراوان عواملى است كه باعث حركت پرسپوليس به سوى قهرمانى شده است. پرسپوليس فردا در بهترين و عالى ترين شرايط ممكن مقابل تيمى قرار مى گيرد كه به لحاظ فنى و تاكتيكى يكى از ضعيف ترين تيم هاى نيم فصل نخست لقب گرفت. البته حضور محمد مايلى كهن در رأس كادر فنى سايپا باعث به وجود آمدن يك شوك روحى مناسب در اين تيم شده است اما بعيد به نظر مى رسد حضور مايلى در اين چند روز بتواند تاثير آنچنانى در رويه بازيكنان سايپا داشته باشد. اگر بخواهيم براساس منطق به بازى نگاه كنيم بايد بگوييم پرسپوليس بيش از ۷۰ درصد شانس برترى دارد. 10 درصد براى تساوى و ۲۰ درصد هم پيروزى سايپا، كه اين يكى بسيار بعيد به نظر مى رسد، به هر حال يك دوئل تمام پرسپوليس در راه است!
تركيب احتمالى پرسپوليس:
دروازه بان: عليرضا حقيقى- مدافعان ميانى: نبى الله باقرى ها و سپهر حيدرى- مدافعان كنارى: مجتبى شيرى و عليرضا محمد- هافبك ها: كريم باقرى، ايوان پتروويچ، مازيار زارع و حسين بادامكى- مهاجمان: على كريمى و ابراهيم توره
تركيب احتمالى سايپا
دروازه بان: ابراهيم ميرزاپور- مدافعان ميانى: الو ترائوره و سيد جلال حسينى- مدافعان كنارى: مجيد ايوبى و حسين كعبى- هافبك ها: ابراهيم صادقى، كيانوش رحمتى، محمد پروين و جواد آشتيانى- مهاجمان: عيسى ترائوره و صابر ميرقربانى
چهره ويژه
افشين پيروانى (پرسپوليس)
پيروانى فكرش را هم نمى كرد يك روز دست تقدير او را مقابل كسى قرار دهد كه باعث حضورش در تيم ملى فوتبال شد. امروز پيروانى در جايگاهى مى نشيند كه بايد براى برترى مقابل مربى اسبق خود تلاش كند. اين تقابل استاد و شاگردى البته براى محمد مايلى كهن هم مهم است اما افشين پيروانى كوهى از انگيزه است تا مقابل پر سروصداترين مربى ۱۰ سال اخير فوتبال ايران به برترى دست يابد.
محمد مايلى كهن (سايپا)
مايلى كهن در همه اين روزها بارها نامش به عنوان مربى و حتى مديرعامل باشگاه پرسپوليس مطرح بود اما دست تقدير او را هم بار ديگر به سوى سايپا برد. مايلى كهن خيلى دوست دارد در اولين گام نامش را جاودانه كند. او كه اين روزها به واسطه مشكلاتش با على دايى به سوژه اصلى مطبوعات بدل شده بود با اين پيروزى مى تواند بار ديگر در صف خبرسازترين مربى ها قرار بگيرد.
Fenrir Greyback
09-12-2008, 14:35
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران
تماشاگر احتمالي : 60 هزار نفر
آخرين نتيجه رو در روي دو تيم : پرسپوليس 1 _ سايپا 0
اتفاق احتمالي : اولين شكست مايلي كهن با تيم سايپا
ستاره احتمالي : ايوان پتروويچ
داور مسابقه : رحیم رحیمی مقدم
اولين هفته از دور برگشت نيم فصل دوم رقابت هاي ليگ برتر باشگاه هاي كشور امروز با برگزاري بازي تيم هاي پرسپوليس و سايپا به پايان خواهد رسيد . دو تيمي كه از نظر آمادگي و تاكتيكي در هفته هاي اخير قابل قياس نبوده اند و مسلما پرسپوليس قبل از بازي و روي كاغذ قدرتمندتر از حريف است .
سايپا در فصل جاري به لحاظ مهره هيچ كم از تيم هاي مدعي بالاي جدول نداشته و حتي در بعضي از پست ها بازيكنان به مراتب بهتري نسبت به تيم هايي چون ذوب آهن و پيكان در اختيار دارد اما مشكل اصلي تيم كرجي نداشتن برنامه و تاكتيك مشخص است كه اين تيم را آزار داده است .
آنها با وجود در اختيار داشتن هافبك هايي خلاق و بازيساز كمتر در بازي هايشان گل هاي تاكتيكي به ثمر مي رسانند و اغلب گل هايشان يا از روي ضربات ايستگاهي است و يا شوت هاي پشت محوطه جريمه كه صد البته وجود بازيكني چون كيانوش رحمتي مي تواند خطرات زيادي را براي پرسپوليس ايجاد كند .
ارتش سرخ براي اين بازي مي بايست خط هافبك سايپا را تحت فشار قرار دهد كاري كه استقلال با اين تيم كرد . در آن مسابقه نيمه اول استقلال احتياط كرد و ديديم كه سايپا چقدر بدون برنامه بود كه نتوانست براي ضد حملات و حتي توپ هاي بلند پشت مدافعان استقلال برنامه ريزي كند تا نيمه دوم ورق برگشت پرسپوليس نيز براي اين مسابقه مي بايست با فشار مضاعف بر روي خط هافبك سايپا بازي را باز كند و به گل برسد .
تيم پيرواني نشان داده هفته به هفته بهتر مي شود و انصافا زيبا بازي مي كند . ديگر خبري از محدود شدن بازيكنان در يك جاي مشخص و حتي بازي گرفتن از آنها در پست هاي غير تخصصي نيست و پرسپوليس در اين چند بازي نشان داده مي تواند هر حريفي را از پاي در آورد . در بازي مقابل راه آهن شايد تنها 2 موقعيت براي تيمي بدست آمد كه مربي خوش فكري چون ياوري را بالاي سر خود مي ديد.
سايپا براي بازي امروز مسلما سمت چپ خط دفاعي پرسپوليس را هدف قرار داده است . جايي كه بازيكناني چون كعبي و شريفي نسب حضور دارند و وظيفه آنها براي بازي فردا دور زدن بازيكنان كناري پرسپوليس در جناح چپ و ارسال توپ از اين منطقه است كه شايد حضور احتمالي رحمان رضايي در كنار سپهر حيدري اين حربه مربي جديد سايپا را خنثي كند . همچنين نمي توانيم از بازيكني چون جواد آشتياني در سمت چپ سايپا براحتي عبور كنيم . عليرضا محمد كه بازيكن مستقيم آشتياني است در اين بازي مي بايست سايه به سايه او حركت كند چراكه اگر به اين بازيكن فضا برسد كار براي پرسپوليس سخت خواهد بود .
اما ارتش سرخ همانطوري كه گفتيم براي رسيدن به گل مي بايست عمق دفاع حريف را هدف قرار دهد . اين درست كه سايپا در خط دفاع بازيكن بسيار خوبي چون جلال حسيني را در اختيار دارد اما هرگز فراموش نكنيد زوج حسيني و الو ترائوره در خط دفاع هرچقدر در توپ هاي هوايي خوب و دقيق است برروي توپ هاي زميني بسيار آسيب پذير نشان مي دهد و پرسپوليس مي تواند با چند كار تركيبي پشت محوطه و پاس هاي عمقي كار حريف را يكسره كند . همچنين با وجود ابراهيم ميرزاپور در درون دروازه سايپا كار براي بازيكنان شوت زن پرسپوليس ساده تر مي شود چرا كه اين گلر تك به تك ها را به طرز عجيبي مهار مي كند اما روي توپ هاي سنگين پشت محوطه بسيار آسيب پذير است و نمونه آن را نيز در بازي رفت ديديم .
نكته ديگر در مورد تيم سايپا به خط دفاع اين تيم باز مي گردد كه تنها استقلال اهواز از آنها كمتر گل خورده است چراكه اين تيم در 17 مسابقه 29 گل دريافت كرده كه اين نشان دهنده ي ضعف مفرط حريف كرجي دركارهاي دفاعي است .
در مجموع نمي توان عنوان كرد بازي ساده اي در انتظار سرخپوشان است چراكه به هرحال تيم سايپا با يك شوك مواجه شده و محمد مايلي كهن نيز اصلا دوست ندارد كارش را با شكست آغاز كند اما اگر پرسپوليس بتواند به همان طروات بازي هاي قبلي خصوصا بازي مقابل راه آهن حاضر شود شكست سايپا حتمي است .
تركيب احتمالي : عليرضا حقيقي _ عليرضا محمد _ سپهر حيدري _ رحمان رضايي _ مجتبي شيري _ كريم باقري _ مازيار زارع _ ايوان پتروويچ _ علي كريمي _ عليرضا واحدي نيكبخت_ ابراهيم توره
سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.4.2
سيستم احتمالي سايپا : 4.4.2
زمان گذشته از آخرين گل زده پرسپوليس : 19 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل زده سايپا : 210 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل خورده پرسپوليس : 21 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل خورده سايپا: 9 دقيقه
احتمال برد پرسپوليس : 40 درصد
احتمال برد سايپا : 10 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد
Fenrir Greyback
09-12-2008, 15:02
آقا خیلی خوب شروع کردیم انصافا برد با ماست با این طرز بازی
King_Of_BOYS
09-12-2008, 15:55
فعلا که مساوی کردیم. چه چشم شوری داره این خیابانی . تا از دفاع تعریف کرد گل خوردیم. به خشکی شانس. استقلال با اون دفاع افتضاحش گل نمیخوره اون وقت دفاع ما یک اشتباه میکنه سریع گل میخوریم. واقعا استقلال خوش شانسه. ولی این بازی رو میبریم. سه بر یک. مطمئنم.
وای که چقدر راحت گل می خوریم خدا کنه که نیمه دوم بزنیم
ديگه حالم از دفاع پرسپوليس بهم مي خوره واقعا كه اين دفاع با اون همه ستاره نمي خواد درست بشه :-w عين نقل و نبات داره گل مي خوره بابا هر چيم كه مهاجما گل مي زنند اينا هي خراب مي كنند
اره همش دارن عينه هلو گل مي خورند :29:
اين سپهر حيدري هم با اون سوتي خفنش خودش رو به هوادا اثبات كرد :-w
من نمي دونم اين برا چي به رحمان بازي نميده ؟ :27:
حداقل اون تجربه اش رو داره كه اونجوري تو 18 سوتي نده ~x(
الانم كه هرچي دارن جون مي كنند نمي تونن يه گل بزنند :29::29::29:
مساوي تو آزادي به به اونم جلوي تيم سايپا كه ما شاالله از همه خورده ... 127fs3556139
مساوي تو آزادي به به اونم جلوي تيم سايپا كه ما شاالله از همه خورده ... 127fs3556139
مساوي تموم شد رفت :29:
فعلا که مساوی کردیم. چه چشم شوری داره این خیابانی . تا از دفاع تعریف کرد گل خوردیم. به خشکی شانس. استقلال با اون دفاع افتضاحش گل نمیخوره اون وقت دفاع ما یک اشتباه میکنه سریع گل میخوریم. واقعا استقلال خوش شانسه. ولی این بازی رو میبریم. سه بر یک. مطمئنم.
اين خياباني انقدر ذر زد كه مساوي شد من كه خيلي ازش بدم مياد روز به روز داره نفرتم بهش بيشتر ميشه :53:
King_Of_BOYS
09-12-2008, 16:58
اینم اضافه کن از همه مهمتر جلوی 60 هزار نفر تماشاگر
قطبی به درد همین روزها میخورد. خوب میدونست وقتی بازی گره میخوره چطوری با تعویضهاش گره رو باز کنه.
مرتیکه انگار تعویض کردن بلد نیست. دقیقه 82 تعویض میکنه. باز هم خدا رو شکر که همه مدعی ها به جوز استقلال امتیاز از دست دادن و گرنه الان هفتم میشدیم.
ولی باز هم میگم امسال جام مال پرسپولیسه.
با اینکه اصلا خوب بازی نکردیم ولی باز هم اگه از موقعیت ها استفاده میکردیم میتونستیم بازی رو ببریم :53:
متاسفانه باز هم خیلی راحت گل خوردیم ~x(
با اين نوع بازي كردن به هيچ جا نميرسيم .
من كه فكر نميكنم پيرواني بتونه پرسپوليس رو به جايي برسونه .
دو تعويض در دقيقه 86 !!!!!!!!
چه ضد حالی شد
خیلی دیر تعویض می کنه
می خواستم برم استادیوم خوب شد نرفتم
ولی ترکیب به نظر من خوبه فقط باید سپهرو با رحمان عوض کنه
Alireza59sg
09-12-2008, 17:02
الکی بازی رو مساوی کردیم موقعیت های خوبی داشتیم که هدر رفت. به نظرم کریمی نیمه دوم باید تعویض مشد
نمیدونم چرا به رضایی بازی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قطبی به درد همین روزها میخورد. خوب میدونست وقتی بازی گره میخوره چطوری با تعویضهاش گره رو باز کنه.
مرتیکه انگار تعویض کردن بلد نیست. دقیقه 82 تعویض میکنه. باز هم خدا رو شکر که همه مدعی ها به جوز استقلال امتیاز از دست دادن و گرنه الان هفتم میشدیم.
ما بايد از اين فرصت ها استفاده كنيم و بريم بالا نه اينكه وايسيم نگاه كنيم بگيم خوب شد خوب شد :34:
پرسپولیس 10 _ سایپا 0
ما میبریم
درود بر همه پرسپولیسی ها
چقدر واقعا اين نتيجه به حقيقت پيوست !!! :6qwup3:
من نمیدونم چه جوری ضربه سرو دو قدمی دروازه میزنه به تیر
arash_2000
09-12-2008, 17:08
به دلم اومده بود هروقت خیابانی گزارش میکنه پرسپولیس درست نتیجه نمیگیره همین سایپا جلو استقلال 10تایی حمله می کردن ها حالا 11 نقری داشتن دفاع می کردند پترویچ که خیلی بد بود داوری دیگه ضایع تر با سوتای بیخود اعصاب همه رو خورد میکرد واقعا چقدر ما بدشانسیم شیخ ویسی میشه الیور کان ضربه سر توره می خوره به تیر دروازه تعویض خیلی دیر انجام میشه سپهر داره تویه هر بازی گل میزنه یکی برای ما یکی برای حریف گزارشگر هم رو اعصابمون راه میره من موندم که این شیخ ویسی چه جوری اوون ضربه سر توره رو گرفت واقعا هم تیم ما هم توره بدشانسن خیلی راحت میتونستیم امیدوار شیم به قهرمانی هرچند استقلال بازی بعد با یه تیمی داره که خودشم نمیدونه چندمه ما هم یه بازی سخت مقابل پاس تو همدان داریم خدا کنه نتایجمون بهتر شه روز عید حالم بد گرفته شد ولی من امیدوارم به بازیهای بعد. ولی آخه چرا نوری رو سکو بود شاید به خاطر مصاحبه ای که کرده بود:-??
مساوي تموم شد رفت :29:
اين خياباني انقدر ذر زد كه مساوي شد من كه خيلي ازش بدم مياد روز به روز داره نفرتم بهش بيشتر ميشه :53:
به خياباني چه آخه خياباني صد دفه از دروازه بان اونام تعريف كرد مگه گل خورد بابا اين مشكل از خودمونه نه خياباني و بياباني و امثال اينا
راحت فاصمون با صدر 2 مي شد اما الان رفت رو چهار يعني در بهترين حالت دو هفته تا صدر فاصله داريم
با اینکه اصلا خوب بازی نکردیم ولی باز هم اگه از موقعیت ها استفاده میکردیم میتونستیم بازی رو ببریم :53:
متاسفانه باز هم خیلی راحت گل خوردیم ~x(
با اين نوع بازي كردن به هيچ جا نميرسيم .
من كه فكر نميكنم پيرواني بتونه پرسپوليس رو به جايي برسونه .
دو تعويض در دقيقه 86 !!!!!!!!
من موندم چرا تعويض دقيقه 86 بازيكن خدا هم باشه تو 4 دقيقه هيچ كار نمي تونه بكنه
چه ضد حالی شد
خیلی دیر تعویض می کنه
می خواستم برم استادیوم خوب شد نرفتم
ولی ترکیب به نظر من خوبه فقط باید سپهرو با رحمان عوض کنه
آخه فايده نداشت وقتي گلرو خورديم كه رحمان بودن يا نبودنش فرقي نمي كرد چون اونا حمله نمي كردند كه ما دفاع بخواييم
الکی بازی رو مساوی کردیم موقعیت های خوبی داشتیم که هدر رفت. به نظرم کریمی نیمه دوم باید تعویض مشد
نمیدونم چرا به رضایی بازی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمي دونم چرا به نوري بازي نميده آخه :29:
چقدر واقعا اين نتيجه به حقيقت پيوست !!! :6qwup3:
اين نتيجه نتيجه كرننرا بود نه گلا:6qwup3:
به اندازه منچستر برا تیم تماشاگر میره ولی یکی نیست تعویض بکنه
تو این سرما این هوادارا میرن اونوقت طرف به تیم حریف پاسه گل میده
به خياباني چه آخه خياباني صد دفه از دروازه بان اونام تعريف كرد مگه گل خورد بابا اين مشكل از خودمونه نه خياباني و بياباني و امثال اينا
راحت فاصلمون با صدر 2 مي شد اما الان رفت رو چهار يعني در بهترين حالت دو هفته تا صدر فاصله داريم
من موندم چرا تعويض دقيقه 86 بازيكن خدا هم باشه تو 4 دقيقه هيچ كار نمي تونه بكنه
آخه فايده نداشت وقتي گلرو خورديم كه رحمان بودن يا نبودنش فرقي نمي كرد چون اونا حمله نمي كردند كه ما دفاع بخواييم
من نمي دونم چرا به نوري بازي نميده آخه :29:
اين نتيجه نتيجه كرننرا بود نه گلا:6qwup3:
چون خياباني استقلاليه همش داره حرف مفت مي زنه و ذرت پرت مي كنه :-w
اين رفيقمون ميگه رحمان در كل بايد تو بازي باشه چون اين سپهر كلا مشكل داره :53:
اما اگه پژمان بره چپ اون سمت فعال تر ميشه و نفوذ هاش بيشتر ميشه :wagfinger1:
بالا بريد پايين بيايد اين تيم با پيرواني نتيجه نمي گيره
به دلم اومده بود هروقت خیابانی گزارش میکنه پرسپولیس درست نتیجه نمیگیره همین سایپا جلو استقلال 10تایی حمله می کردن ها حالا 11 نقری داشتن دفاع می کردند پترویچ که خیلی بد بود داوری دیگه ضایع تر با سوتای بیخود اعصاب همه رو خورد میکرد واقعا چقدر ما بدشانسیم شیخ ویسی میشه الیور کان ضربه سر توره می خوره به تیر دروازه تعویض خیلی دیر انجام میشه سپهر داره تویه هر بازی گل میزنه یکی برای ما یکی برای حریف گزارشگر هم رو اعصابمون راه میره من موندم که این شیخ ویسی چه جوری اوون ضربه سر توره رو گرفت واقعا هم تیم ما هم توره بدشانسن خیلی راحت میتونستیم امیدوار شیم به قهرمانی هرچند استقلال بازی بعد با یه تیمی داره که خودشم نمیدونه چندمه ما هم یه بازی سخت مقابل پاس تو همدان داریم خدا کنه نتایجمون بهتر شه روز عید حالم بد گرفته شد ولی من امیدوارم به بازیهای بعد. ولی آخه چرا نوری رو سکو بود شاید به خاطر مصاحبه ای که کرده بود:-??
اتفاقا اگر يادت باشه اون گلي كه خليلي دقيقه 94 به سايپا زد گزارشگرش همين خياباني بود
و اين خيلي بده كه اين كه يه باخت و مساوي بندازيم گردن يكي ديگه به ما تماشا چيا هم سرايت كرده حالا داوري رو بگي يه چيزي اما ديگه چشم شور و شيرين ترش اصلا توجيه خوبي نيست.
به اندازه منچستر برا تیم تماشاگر میره ولی یکی نیست تعویض بکنه
تو این سرما این هوادارا میرن اونوقت طرف به تیم حریف پاسه گل میده
پارسال بازيكنا و مربيا و مديرا قدر تماشاچيا رو مي دونستند و همينطور تماشاچيا هم قدر بازيكنا و مربيا و مديراشونو مي دونستند اما الان خدا رو شكر نه بازيكنا و مديرا قدر تماشاچيا رو مي دونند نه تماشاچيا قدر مربيا و بازيكناشونو مي دونند
فکر کنم برا قضاوت زوده
ترکیبو خوب می چینه فقط باید تو تعویض ها هوشیارتر باشه
ali.j-u-v-e
09-12-2008, 17:36
تحلیل بازی پرسپولیس و سایپا
اعصاب خردی از نوع پیشرفته
فکر کنم برا قضاوت زوده
ترکیبو خوب می چینه فقط باید تو تعویض ها هوشیارتر باشه
بابا افشين خوبه بچه ها از موقعيت استفاده نميكنن :53:
پس اون بردي كه جلوي استقلال اهواز و صنايع سمنان اورديم و داشتيم پيكان هم مي برديم چي بود ؟
اگه تعبير شما از نتيجه چيز ديگريه بگو ؟ :32:
اتفاقا اگر يادت باشه اون گلي كه خليلي دقيقه 94 به سايپا زد گزارشگرش همين خياباني بود
و اين خيلي بده كه اين كه يه باخت و مساوي بندازيم گردن يكي ديگه به ما تماشا چيا هم سرايت كرده حالا داوري رو بگي يه چيزي اما ديگه چشم شور و شيرين ترش اصلا توجيه خوبي نيست.
پارسال بازيكنا و مربيا و مديرا قدر تماشاچيا رو مي دونستند و همينطور تماشاچيا هم قدر بازيكنا و مربيا و مديراشونو مي دونستند اما الان خدا رو شكر نه بازيكنا و مديرا قدر تماشاچيا رو مي دونند نه تماشاچيا قدر مربيا و بازيكناشونو مي دونند
اون محسن خليلي بود نه ابراهيم توره :33:
محسن اگه بود ما الان اول بوديم از بس اين دوكارمو و توره موقعيت خراب كردند :-w
Liverpudlian
09-12-2008, 17:40
من که دیگه خسته شدم هیچ وقت پرسپولیس اشک منو در نیاورده بود ولی امروز اشک منو در اورد دیگه خسته شدم خسته اخه من موندم این باقریها از رحمان بهتره . پتروویچ که اصلا ازش نگیم بهتره . به خدا اگه من جای پیروانی بودم علی عسگری رو جای نیکبخت بازی میدادم فقط راه میره تو زمین . مصطفوی حیا کن پرسپولیسو رها کن . مدیر استقلالی نمیخواییم
ali.j-u-v-e
09-12-2008, 17:44
محسن رفت و برگشت
کجایی
بابا افشين خوبه بچه ها از موقعيت استفاده نميكنن :53:
پس اون بردي كه جلوي استقلال اهواز و صنايع سمنان اورديم و داشتيم پيكان هم مي برديم چي بود ؟
اگه تعبير شما از نتيجه چيز ديگريه بگو ؟ :32:
اون محسن خليلي بود نه ابراهيم توره :33:
محسن اگه بود ما الان اول بوديم از بس اين دوكارمو و توره موقعيت خراب كردند :-w
پس این خلیلی کی خوب میشه
خیلی تاثیر داشت تو تیم
فعلا که هیچ کسی نتونسته جاشو پر کنه
به خدا اگه من جای پیروانی بودم علی عسگری رو جای نیکبخت بازی میدادم فقط راه میره تو زمین .
نیکبخت الان از نظر روحی خیلی مشکل داره :wagfinger1: ایشالا اگه یه گل بزنه وضعیتش بهتر میشه :301:
محسن رفت و برگشت
کجایی
پس این خلیلی کی خوب میشه
خیلی تاثیر داشت تو تیم
فعلا که هیچ کسی نتونسته جاشو پر کنه
محسن خلیلی:
اگه برنامه تمرینی ام در آلمان مرتب پیش بره از اواسط دی ماه توی تمرینات پرسپولیس شرکت میکنم
از اوایل بهمن نيز شرایط بازی رو بدست میارم :5:
یعنی احتمالا به بازی هفته ششم به بعد دور برگشت میرسه:flowerysmile:
همون بهتر که بازی های پرسپولیسو روزهای تعطیل نمی اندازن چون پرسپولیس متخصصه خراب کردنه روزهای تعطیله
من که دیگه خسته شدم هیچ وقت پرسپولیس اشک منو در نیاورده بود ولی امروز اشک منو در اورد دیگه خسته شدم خسته اخه من موندم این باقریها از رحمان بهتره . پتروویچ که اصلا ازش نگیم بهتره . به خدا اگه من جای پیروانی بودم علی عسگری رو جای نیکبخت بازی میدادم فقط راه میره تو زمین . مصطفوی حیا کن پرسپولیسو رها کن . مدیر استقلالی نمیخواییم
چرا شما از مصطفوي بدت مياد ؟ :-w
كي گفته اين بد بخت استقلايه؟:fkr:
نیکبخت الان از نظر روحی خیلی مشکل داره :wagfinger1: ایشالا اگه یه گل بزنه وضعیتش بهتر میشه :301:
نيكبخت كارش درسته فقط يه ذره پر حاشيه است :evilgrin:
اما چند روز ديگه بهتر ميشه :5:
همش هم تقصيره اين علي دائيه :-w~x(
Amir Argentina
09-12-2008, 17:57
تا زمانی که مصطفوی مدیر عامل و پیروانی سرمربی هست
به هیچ جا نمیرسیم
آقای مربی تازه دقیقه 86 یادش اومده روی نیمکت هم بازیکن داره
چرا پژمان باید روی سکو باشه
چرا با این همه هوادارا با تیم بحران زده سایپا مساوی میکنیم
کی حالا باید جوابگوی ما باشه
امپراطور کجایی
یادت بخیر تو همچین بازی تیممون چنان میجنگید بلاخره دقیقه آخر 3 امتیاز رو میگرفت :29::29::29:
ali.j-u-v-e
09-12-2008, 18:02
من فکر میکنم این مصطفوی باید بره تا ....
King_Of_BOYS
09-12-2008, 18:05
فکر کنید اگر تو جام باشگاههای اسیا به اوراواردز بخوریم با این طرز بازی کردن. 6 تا نمیخوریم؟
دفاع که نداریم. ابراهیم توزه هم که فقط بلده بزنه به تیرک. کریمی هم که میخواد بگه خیلی با تکنیکه. محمد هم همینطور. فقط میمونه باقریها و باقری بدبخت که باید جور اینا رو بکشن.
MAHDI_ITALIA
09-12-2008, 18:06
وقتش رسیده که سپهر رو نیمکت نشین کنند
ali.j-u-v-e
09-12-2008, 18:12
سپهر این دقت زیادش کار دسش میده همیشه
Liverpudlian
09-12-2008, 18:12
من بدم نمیاد اون 60 هزار نفر تو استادیوم ازش بدشون میاد مگه شعار هارو نشنیدی
Alexi_juve10 نوشته است: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
چرا بدمون مياد ؟ چون اون بود كه تيمو به اين روز كشوند اون بود كه افشينو با يه سري كاراش خراب كرد و باعث در رفتنش شد اون بود كه با بستن قرارداد هاي هنگفت اينقدر بازيكنا رو از پول ارضا كرد كه الان ديگه بي غيرت و از روي شكم سيري بازي مي كنند اون بود كه ...
چرا بدمون مياد به اين علت ها استقلالي بودن و پرسپوليسي بودن مهم نيست چون عابد زاده هم استقلالي بود و افتخار پرسپوليس شد اما اين آقا باشگاه رو داره نابود مي كنه
Amir Argentina
09-12-2008, 18:59
مثلا تمام مشکلات تیم ما فقط سپهر حیدریه
نه مشکل ما چیزهای دیگست
بابا ما چقدر كم حافظه ايم:53:
ببينم اگر سپهر نيمكت نشين شه اونقت چطور بازي با راه آهن ببريم و تو دقيقه 96 قهرمان شيم ؟؟؟
مشكل تيم ما سپهر نيست مشكل تيم ما مربي نيست مشكل تيم ما جاهاي ديگس ...
King_Of_BOYS
09-12-2008, 19:13
ببخشید امیر حسن خان میشه ازتون بپرسم مشکلمون کجاست؟
Amir Argentina
09-12-2008, 19:18
مشکل ما همونه که 60 هزار نفر یک صدا گفتن
مدیر عامل استقلالیمون
معلوم چنین آدمی به فکر موفقیت تیم نیست
خدا بیا بداد میلیونها هوادار پرسپولیس برس :29::29::29:
Amir Argentina
09-12-2008, 19:21
میدونین امروز عید بود مثلا
عید رو برای من یکی کردن روز عزا
اگه برده بودیم میدونین چقدر وضعیت تیممون خوب میشد
حیف حیف از این همه هوادار
King_Of_BOYS
09-12-2008, 19:33
بابا ناراحت نباشید . اتفاقیه که افتاده. نتیجه هم ثبت شده و تغییر نمیکنه. هنوز 16 تا بازی دیگه مونده. جبران میکنیم. مطمئنم. استقلال هم کم میاره.
به قول قطبی
صد در صد
انقدر ناامید نباشید :301: درسته خوب نبودیم ولی انقدرا هم بد نبودیم حتی میتونستیم ببریم :wagfinger1:
اختلاف که 4 امتیاز بیشتر نیست :1: پارسال 4 هفته مونده بود به آخر فصل 7 امتیاز از سپاهان کمتر بودیم و قهرمان شدیم امسال هم به امید خدا دوباره قهرمان میشیم :smil4337dd8b9eb25:
انقدر ناامید نباشید :301: درسته خوب نبودیم ولی انقدرا هم بد نبودیم حتی میتونستیم ببریم :wagfinger1:
اختلاف که 4 امتیاز بیشتر نیست :1: پارسال 4 هفته مونده بود به آخر فصل 7 امتیاز از سپاهان کمتر بودیم و قهرمان شدیم امسال هم به امید خدا دوباره قهرمان میشیم :smil4337dd8b9eb25:
البته پارسال كاشاني داشتيم خليلي داشتيم قطبي داشتيم غيرت داشتيم الان هيچ كدومو نداريم :29:
AmiR Tifo36
09-12-2008, 20:19
سلام به بکس
دیگه اعصاب مصاب:3ztzsjm: واسم نمونده ها هر کی میاد جلو پرسولیس بازی کنه یاد بازیه دفاعی میوفته.دیگه حال پست دادنم ندارم.تو این سرما پاشدیم رفتین استد زمین و زمان و داور تیرک دست به دست هم میدن که پرسپولیس نبره...
اخي كوجكولو........اطمينان رو داشته باشين!!!!! :^o
خب دختر خوب, شما كه كل افسايد به اون تابلويي ميزنين شانس ندارين ديكه ها؟؟؟ااااااااا......! اس اسو جيكار داري, تيم خودتو بجسب ابجي اخر سر كارتون به كريه و زاري نيفته...............شير فهم؟؟؟؟؟:wagfinger1:
اولا جناب ... يه دقت كني مي بيني كه اين بنده خدا پسره و سحر اسم آواتنارشه :32: و محمد اسم خودش
دوما اگر به شانس و اينا بخوايم چند مرده حلاج بودن يه تيمو بسنجي كه اگر شانس رو از همه تيما بگيرند فكر نمي كنم كه ما از اول پايين تر باشيم و شما از ...
Amir Argentina
09-12-2008, 20:22
امیدوارم بچه ها به خودشون بیان
ما جام باشگاهها رو پیش رو داریم
واقعا حیفه این همه هوادار پر شور بیاد استادیون و ناامید برگرده
خدا وکیلی تو استد اعصاب همه خراب بود از دست این بازی
نیکبخت رو باید اول نیمه دوم تعویض میکرد .داد همه رو تو استد در اورده بود:3ztzsjm:
اقای پیروانی هم منصوریو باید زودتر میاورد تو تا بار هجومی تیم زیادتر بشه
در کل نباید خودتونو ناراحت و عصبانی کنید تا پایان راه بسیاری در پیش است باید صبور بود:labkhand:
arash_2000
09-12-2008, 21:07
اولا که پیروانی از قانونی برای نیکبخت پیروی میکنه که معمولا تمام مربی های دنیا اینکارو میکنن و اون اینه که ستاره هارو تو همچین بازیایی نگه میدارن چون مثمر ثمرترین کارشون فقط 1ثانیست و اونجاست که ممکنه نتیجه ی بازیو تغییر بدن مثله سرمربی ایتالیا تو مقدماتی جام جهانی98 اگه اشتباه نکنم که وقتی ازش انتقاد میکردن که چرا باجو رو تو زمین 90دقیقه نگه میداره گفت یه ستاره اگه 90دقیقه تو زمین راه بره ممکنه دقیقه 91 نتیجه رو به سود تیمش تغییر بده همینطور که نیکبخت رو سانتری که کرد و توره به تیرک زد خوب کار کرد.
محسن خلیلی:
اگه برنامه تمرینی ام در آلمان مرتب پیش بره از اواسط دی ماه توی تمرینات پرسپولیس شرکت میکنم
از اوایل بهمن نيز شرایط بازی رو بدست میارم :5:
یعنی احتمالا به بازی هفته ششم به بعد دور برگشت میرسه:flowerysmile:
خوشتیپ اینو تو کلوپ هوادارا گفتم:33:
تا زمانی که مصطفوی مدیر عامل و پیروانی سرمربی هست
به هیچ جا نمیرسیم
آقای مربی تازه دقیقه 86 یادش اومده روی نیمکت هم بازیکن داره
چرا پژمان باید روی سکو باشه
چرا با این همه هوادارا با تیم بحران زده سایپا مساوی میکنیم
کی حالا باید جوابگوی ما باشه
امپراطور کجایی
یادت بخیر تو همچین بازی تیممون چنان میجنگید بلاخره دقیقه آخر 3 امتیاز رو میگرفت :29::29::29:
خودت جواب خودتو دادی چون بازیکنا اون تعصب واسه برد رو ندارن
من بت میگم مشکل فنی پرسپولیس اینه که با تاکتیک 2-4-4 پیروانی هنوز عادت نکردن محمد تا نوک حمله میره ولی به خاطر پاس ندادن توپ از دست میره-پترویچ واسش مهم نیست تعویض بشه یا نه-کریم اون صلابت همیشگی رو نداره چون دوندگیش کمه(نه بخاطر تعصب)
البته پارسال كاشاني داشتيم خليلي داشتيم قطبي داشتيم غيرت داشتيم الان هيچ كدومو نداريم :29:
اینو هم اضافه کن روزنامه ها کاری باش نداشتن غیر از شیث تو نیم فصل دوم بقیه روزا حاشیه صفر بود مدیر عاملش یه حاجی به تمام معنا بود استیلی کاری باش نداشت داوری باش دشمن نبود آره مديريت خيلی مهمه. در کنار همه فاکتورهايی که گفتی ، شخصيت فردی مدير هم خيلی مهمه. بايد يه شخصيت کاريزماتيک داشته باشه. مثل عابدينی و انصاريفر و کاشانی.
ولی یه چیزی میگم بم نخندین من به دروازه سمت راستی تو نیمه ی دوم خیلی اعتقاد دارم بازیایی که بردیم:اس.اهواز2/پرسپولیس3(تهران فصل قبل)-اس.تهران1/پرسپولیس2(سال85 زمان دنیزلی)سپاهان(قهرمانی)اس.اه واز(این فصل)راه آهن(این فصل)و.....البته بعضی بازیا هم استثناء داره.
alireza77777m
09-12-2008, 21:29
بازي خيلي خيلي بدي بود ، مخصوصاً سايپا خيلي بازي رو خراب كرد مخصوصاً نيمه ي دوم كه داشت مثل نيمه اول بازي با استقلال مي كرد.در كل خوب نبود.
عكسهاي بازي پرسپوليس - سايپا ([Only registered and activated users can see links])
Liverpudlian
09-12-2008, 21:46
نگاه کنید مشکل ما فقط و فقط مدیر عامل همین استقلال اول فصل 17 بود مدیر عاملشو عوض کرد 1 شد این یعنی مدیر عامل رو تیم خیلی تاثیر میزاره اگه ما هم عوض کنیم مطمئن باشید قهرمانیم
Liverpudlian
09-12-2008, 21:49
همینطور که نیکبخت رو سانتری که کرد و توره به تیرک زد خوب کار کرد.
.
من هم با شما موافقم نیکبخت فقط به درد ارسال از جناهین میخوره:13: اگه فوروارد باشه با دیکارمو فرقی نمیکنه:-&
Abidelan
09-12-2008, 21:53
دوستان پرسپولیسی . من نمی دانم هر وقت که تیم می بازد یا مساوی می کنم دوستان هیچ وقت بازی تیمشان در نظر نمی گیرند. که میندازند تقصیر داور . بازیکنای حریف . تیر درواره . زمین بازی. و یا کلاغ سیاهی که از اسمان بگذرد و ان را شوم بخوانند که برای تیم خوش یوم نیست . خوبه که پرسپولیس بهترین ستاره های لیگ را در اختیار دارد که این طوری در بعضی از بازیها نتیجه نمی گیرد
arash_2000
09-12-2008, 21:59
من هم با شما موافقم نیکبخت فقط به درد ارسال از جناهین میخوره:13: اگه فوروارد باشه با دیکارمو فرقی نمیکنه:-&
حاجی تا حالا گلایه نیکبخت رو تو اینفصل دیدی؟کجاش به درد سانتر از جناحین میخوره؟نیکبخت از بازی با پیکان متاسفانه خیلی خوب نبود که من دلیلشو نمیدونم:-??
Liverpudlian
09-12-2008, 22:12
حاجی تا حالا گلایه نیکبخت رو تو اینفصل دیدی؟کجاش به درد سانتر از جناحین میخوره؟نیکبخت از بازی با پیکان متاسفانه خیلی خوب نبود که من دلیلشو نمیدونم:-??
دلیلش اون کمیته انضباتیه همین نیکبخت بعد از بازی با پیکان دیگه اون نیکی نیست اون تک به تک کامل بازی با استقلال اهواز با همین موقعیت دقایق اول همین بازی با سایپا که توپو به هوا زد اگه اون موقعیت رو میزد شاید الان انقدر جای بحث نداشت
Fenrir Greyback
09-12-2008, 22:47
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه آزادي تهران
ميزان تماشاگر : 75 هزار نفر
وضعيت مسابقه : سرد و كسل كننده
نكته تلخ : ادامه ناداوري ها عليه پرسپوليس
ضعيف ترين بازيكن مسابقه : ايوان پتروويچ
پرسپوليس 2 امتياز ديگر در تهران از دست داد تا بار ديگر تا حدودي از قافله مدعيان عقب بيفتد . اين تيم در شرايطي اين بازي را آغاز كرد كه از قبل از بازي و روي كاغذ شايد بدبين هوادار نيز پرسپوليس را فاتح اين رقابت مي دانست اما بازي ضعيف سرخپوشان باعث شد پرسپوليس فاصله اش با رقيب ديرينه به 4 برسد كه تا اينجاي فصل سابقه نداشته است .
ابتدا از ارنج تيم مي گوييم . جايي كه رحمان رضايي با تجربه كه با مبلغ زيادي به پرسپوليس آماده براي دومين بازي متوالي نيمكت نشين مي شود تا بازهم شاهد اشتباهات زوج حيدري - باقري ها باشيم و مشخص نيست رحمان تا چه زماني مي بايست ازروي نيمكت بازيكن پرسپوليس باشد !
اما مي رسيم به خود جربان مسابقه كه در همان دقايق ابتدايي مسابقه نيكبخت مي توانست پرسپوليس را پيش انداخته و كلا روند بازي را تغيير دهد اما اين بازيكن بسان بازي با استقلال اهواز اين فرصت طلايي را هدر داد تا سايپايي كه مربي جديدي را بالاي سرخود مي ديد رفته رفته به خود باوري دست پيدا كند . بازي تقريبا تا دقيقه 20 در اختيار سايپا بود و آنها بودند كه با حضور در زمين پرسپوليس خطرهاي نصفه و نيمه اي را ايجاد مي كردند كه يكي دوبار نيز نزديك بود به گل برسند !
سايپا مي دانست كه اگر به بازي هجومي روي آورد برروي ضدحملات غافلگير مي شود و بنابراين طبيعي بود كه آنها از اين لحظه به بعد به فكر نگه داشتن جريان بازي باشند و براي ضدحملات برنامه ريزي كنند . گفته بوديم كه سايپا با سيستم 4.4.2 بازي را آغاز مي كند و در اين سيستم ترائوره مهاجم نوك مايلي كهن بود و شريفي نسب نيز در نقش مهاجم سايه بازي مي كرد . در ميانه زمين نيز كيانوش رحمتي و ابراهيم صادقي حضور داشتند كه به جرات مي توان گفت رحمتي را در جريان بازي زياد نديديم !
اما پرسپوليس كه بار ديگر با خلاقيت يك بازيكن به گل رسيد . علي كريمي با تكنيك فوق العاده ي خود چند بازيكن سايپا را جا گذاشت تا توره گل اول را به ثمر برساند . جدا از اين گل نكته اي بسيار جالب را شاهد بوديم كه متاسفانه پرسپوليس و كادرفني اش آن را متوجه نشدند ضعف مفرط سايپا در پاس هاي عمقي و بازي سرعتي بود . در آناليز قبل از بازي هم اشاره كرده بوديم كه پرسپوليس با سانترهاي بي هدف از كناره ها شانس زيادي براي رسيدن به گل ندارد و ديديم كه حضور مدافعان سرزن در قلب دفاع سايپا چقدر به اين تيم كمك كرد اما اصرار كادرفني به استفاده از اين تاكتيك بر ما كه پوشيده است .
پرسپوليس برخلاف گذشته بعد از رسيدن به گل به دفاع كامل روي نياورد و شايد اگر اشتباه عجيب سپهر حيدري نبود سايپا نمي توانست به گل دست پيدا كند چراكه هنوزهم معتقدم سايپا از نظر كار تاكتيكي حتي از پيام هم ضعيف تر است !
با آغاز نيمه دوم انتظار مي رفت كه پيرواني با يكي دو تعويض و تغيير مكان بازيكنان فاتح نيمه مربيان شود اما شايد پرسپوليس خوش شانس بود كه آن طرف مايلي كهن نيز نشان داد مربي شجاعي نيست و تيمش را دفاعي كرد وگرنه مشخص نبود آيا تيم سرخپوش به همين يك امتياز دست پيدا كند يا خير ! چراكه مشخص بود با توجه به بازي ضعيف كيانوش رحمتي در مركز زمين و عدم آمادگي ابراهيم صادقي در اين منطقه سايپا در ميانه هاي زمين تيمي بيمار است و مي توان با بردن نيكبخت به جناح چپ و آزاد كردن پتروويچ در مركز زمين و پشت محوطه جريمه حريف پرسپوليس نتيجه لازم را كسب كند .
بازهم مي رسيم به بازي ضعيف كريم باقري در اين مسابقه كه قبلا هم گفته بوديم رفتن باقري به تيم ملي نه به نفع خودش است و نه به نفع پرسپوليس و درهر بازي شاهد بازي هاي نه چندان خوب از اين بازيكن هستيم و در همين مسابقه نيز در چند مرحله او با پاس هاي اشتباهش تيم را از حالت حمله جداكرد . همچنين در مورد پتروويچ كه مي توان به جرات گفت اين بدترين بازي او از زماني است كه پرسپوليس آمده در شرايطي كه پيش بيني مي كرديم به خاطرهمان ضعف هاي سايپا در كارهاي عمقي پتروويچ ستاره اين بازي شود او را مي توان درحال حاضر ضعيف ترين بازيكن ميدان قلمداد كرد .
در مجموع پرسپوليس اگر تغييراتي در سبك بازي اش ايجاد نكند قطعا در همين مكان چهارمي نيز نخواهد ايستاد و روز به روز تضعيف تر مي شود . در شرايطي كه پيش بيني مي كرديم پرسپوليس بازي به بازي بهتر شود و به همان تيم مقتدر گذشته بازگردد عملا مي بينيم كه سانتر و زيرتوپ زدن ها از هر نقطه زمين مجددا آغاز شده و مشخص نيست با اين حربه ارتش سرخ به كجا خواهد رسيد .
نمرات بازيكنان :
اين نمرات از 7 نمره مي باشد .
عليرضا حقيقي ( 5 ) _ عليرضا محمد ( 4 ) _ سپهر حيدري ( 4 ) _ نبي باقري ها ( 4 ) _ مجتبي شيري ( 5 ) _ مازيار زارع ( 4 ) _ ايوان پتروويچ ( 2 ) _ كريم باقري ( 3 ) _ علي كريمي ( 5 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 4 ) _ ابراهيم توره ( 6 )
سرمربي : افشين پيرواني ( 4 )
Fenrir Greyback
09-12-2008, 22:51
متاسفم!!! بعد هزار تا حمله و به سختی گل میزنیم با یه حمله گل میخوریم!!!
خسته کننده شده اون شادابی پرسپولیس که باعث بیداری هواداراش شده بود داره باز از بین میره هیچ تاکتیکه خاصی جلوی دفاع کردن تیم حریف نداریم قثط منتظر اینیم که یه تقی به توقی بخوره و گل شه !!! مثالشم میتونین ببینیم که تو بازی های قبلی پرسپولیس بازیکنانی گل زدن که وظیفشون دفاع بوده!!!
دوستان پرسپولیسی . من نمی دانم هر وقت که تیم می بازد یا مساوی می کنم دوستان هیچ وقت بازی تیمشان در نظر نمی گیرند. که میندازند تقصیر داور . بازیکنای حریف . تیر درواره . زمین بازی. و یا کلاغ سیاهی که از اسمان بگذرد و ان را شوم بخوانند که برای تیم خوش یوم نیست . خوبه که پرسپولیس بهترین ستاره های لیگ را در اختیار دارد که این طوری در بعضی از بازیها نتیجه نمی گیرد
استاد شما که خودتون بدترین وقتی با ملوان مساوی کردین یه پنالتی به نفع ملوان گرفتن شما ها شروع کردین آقا اون کجاش پنالتی بود به نفع ملوان گرفتن قلعه نوعی که داشت خودشو میکشت بعد وقتی کارشناس داوری گفت اون 100% پنالتی بوده شماها ... !!!
من در مورد بازی هم بگم افتضاح بود من نمیدونم وقتی بازی با راه آهن تو نیکبختو میزاری بیرون و جواب میده سیستمه1-5-4 رو اجرا میکنی با حضوره توره تو نوک خط حمله دیگه چرا الکی بازی با سایپا میای تغییر سیستم میدی این همون سیستم مزخرفیه که بازی با پیکان انجام دادیم و نتیجه نگرفتیم.
مصطفوی هم که از خیلی وقت پیش باید میرفت!!!
Loverboy
09-12-2008, 23:04
من كه از تعويض هاي پيرواني چيزي نفهميدم . دقيقه 81 براي تيمي كه بايد بازي رو ببره و احتياج به برد داره خيلي افتضاحه . كجايي دنيزلي كه يادت بخير [Only registered and activated users can see links][1].gif
طرفداران قطبي شاكي نشنا ولي هيچ مربي رو مثل دنيزلي نديدم . لذت ميبردم از بازي تيمش . 12 امتياز از استقلال عقب بوديم و با حضور دوكارمويي مثل معدنچي بهترين خط حمله رو داشتيم و تو 6 تا بازي آخر استقلالو گرفتيمو اومديم بالا سر اونا و با اختلاف 3 امتياز قهرمان نشديم .
نترس بودن مربي خيلي شرطه . قطبي هم ميترسيد يه مقدار ( البته حق داشت ) ولي اين پيرواني خيلي ميترسه . اميدوارم كه مصطفوي با رفتنش يه شوك به تيم بده كه مثل رقباي آبي خودمونو پيدا كنيم . متاسفانه تا اين علي آبادي ... هست نبايد انتظار داشت كه حاج حبيب [Only registered and activated users can see links] به پرسپوليس برگرده چون طاقت ديدن اينكه يه نفر پاك كار بكنه رو ندارن
من كه از تعويض هاي پيرواني چيزي نفهميدم . دقيقه 81 براي تيمي كه بايد بازي رو ببره و احتياج به برد داره خيلي افتضاحه . كجايي دنيزلي كه يادت بخير [Only registered and activated users can see links][1].gif
طرفداران قطبي شاكي نشنا ولي هيچ مربي رو مثل دنيزلي نديدم . لذت ميبردم از بازي تيمش . 12 امتياز از استقلال عقب بوديم و با حضور دوكارمويي مثل معدنچي بهترين خط حمله رو داشتيم و تو 6 تا بازي آخر استقلالو گرفتيمو اومديم بالا سر اونا و با اختلاف 3 امتياز قهرمان نشديم .
نترس بودن مربي خيلي شرطه . قطبي هم ميترسيد يه مقدار ( البته حق داشت ) ولي اين پيرواني خيلي ميترسه . اميدوارم كه مصطفوي با رفتنش يه شوك به تيم بده كه مثل رقباي آبي خودمونو پيدا كنيم . متاسفانه تا اين علي آبادي ... هست نبايد انتظار داشت كه حاج حبيب [Only registered and activated users can see links] به پرسپوليس برگرده چون طاقت ديدن اينكه يه نفر پاك كار بكنه رو ندارن
البته اينم بگم مربا تو ايران و مخصوصا تو پرسپوليسي واقعا حق دارن بترسند چون با يه خورده نتيجه ضعيف و بيرون گذاشتن يه اسم نامي كه خوب بازي نمي كنه انواع شعار ها بر عليهشون از سوي تماشاچيا داده ميشه و هنوز دو هفته از ليگ نگذشته سايه اومدن يه مربي ديگه جاشون تمركز كاري و شجاعت خودشونو از دست مي دن ...
ياد اين جمله مرحوم جوگا كبير :6qwup3: تو استيديو نود ميوفتم كه در جواب خودت محمد درباره فوتبال ايران گفته بود (( فوتبال ايران بارها ثابت كرده لياقت آدماي بزرگ رو نداره ))
و واقعا هم همينه با رفتاري كه فوتبال ايران با دنيزلي ها و آري هان ها و بقول من قطبي ها و ... كرد اصلا نميشه براش آدم بزرگي رو تصور كرد:29:
arash_2000
10-12-2008, 00:02
میدونید دنیزلی چه وجه تمایزی با دیگر مربیایه پرسپولیس داشت؟ اون چیزی بود که حتی تو دنیا نظیرش کمه و اون فوتبال زیبایی بود که بازی میکرد واقعا تماشاچی رو به هیجان و تشویق بیشتر وادار میکرد در واقع تماشاچی کل 90 دقیقه از جاش بلند میشد و دنیزلی رو تشویق میکرد چه میبرد چه میباخت چون میدید واقعا داره زیبا فوتبال بازی میکنه ولی بر عکس مربیایه دیگه که آخر بازی فقطشاچی واسش کف میزد که اگه میبرد حتی قطبی که مهرش هنوز از دلم بیرون نرفته ولی در مورد تعویضایه دنیزلی اصلا موافق نیستم که خوب بود چون وحشتناک تعویض ضایع میکرد در واقع تو بازی حذفی مقابل سپاهان اگه بادامکی رو بیرون نمیکشید خیلی راحت پرسپولیس میتونست ببره چون نویدکیا دیگه به داخل نفوذ نمیکرد شاید اون تعویض دودمان دنیزلی رو به باد داد شاید اگه مسئولان نمیخواستن دنیزلی رو هر جور شده با وقاحت بیرونش کنن الان دنیزلی واسه ما یه اسطوره ی مربی های خارجی بود و شاید کنار اسم مربی محبوب ما نام مصطفی دنیزلی هم بود شاید خود من هم همینکارو میکردم.
بعد از رفتن قطبی کاری به مسائل عطفیش ندارم که نمی دونین وقتی قطبی بود و دور افتخار میزد چه جوی تو ورزشگاه بود 90 دقیقه میگفتن فشین امپراطور بازی زیبا میدیدن و جو ورزشگاه عالی پر و سر شار از شادی بود.قطبی با یه نگاه به هواداران 70000نفر رو بلند میکرد و وادار به تشویق میکرد.همه عاشقش بودن .حالا که رفت کاری نداریم اما بعد از رفتن قطبی کریم ...کریمی.....نیکبخت....پترویچ.... نوری...بازی کنانی هستن که بازیشون افت کرده چون سیستم غلطه و از این بازیکنا بازی گرفته نمی شه.
خدایا مشکلات ما کی تموم میشه ...؟؟؟؟؟ما هواداران خسته شدیم از انتقادهای بی فایده که فقط مقطعی خالیمون میکنه و بی فایدست.خسته شدیم از نتیجه نگرفتن در عین صلاحیت داشتن.
بخدا همه دلشون برای قطبی تنگه بخدا همه با هم که صحبت میکردن از خاطرات قطبی میگفتن.ای کاش به قطبی ظلم نمی کردیم تا با او به اوج میرسیدیم.بگذریم
امیدوارم تیم هر چه زود تر به اوج برگرده و امید وارم پیروانی بتونه از پسش بر بیاد
Ferguson
10-12-2008, 19:32
تا زمانی که یه ادم نوچه و بی سوادی مثل پیروانی سر مربی باشه همین اش و همین کاسه هست . توی اون لینکی که گذاشتم هم قبلا همه چیزو گفته بودم .
mohammad.sh
10-12-2008, 20:05
آخه واسه چی پژمان نوری که از کم حاشیه ترین بازیکنان پرسپولیس بوده و واسه تیم خیلی زحمت میکشه بر رو سکو بشینه؟
سلام بچه ها .
نمی دانم چرا هر تیمی میاد جلوی پرسپولیس 11 نفر دفاعی بازیه می کنه.
ولی بدون شکپرسپولیس قبل از تعطیلات نیم فصل میاد صدر جدول.
:13::13::13::13::13::13:
King_Of_BOYS
10-12-2008, 20:59
آخه واسه چی پژمان نوری که از کم حاشیه ترین بازیکنان پرسپولیس بوده و واسه تیم خیلی زحمت میکشه بر رو سکو بشینه؟
وقتی که با افشین قهرمان شدیم. همین شماها ( حتی خودم )که الان دارین این بیچاره رو میکوبین میاین داد میزنین پادشاه پیروانی پادشاه پیروانی.
قیافه همتون اخر فصل دیدنیه. خواهش میکنم این پستها رو نگه دارید تا یک مقایسه اخر فصل براتون بزارم بین این پستها و پستهای بعد از بازی با راه اهن هفته 34.
Fenrir Greyback
10-12-2008, 23:01
گلها: ابراهيم توره(دقيقه ۲۵) براى پرسپوليس و اميد شريفى نسب(دقيقه ۳۲) براى سايپا
داور: رحيم رحيمى مقدم كمك ها: حسين نجاتى و جواد تقى پور
اخطار: مازيار زارع، كريم باقرى و عليرضا نيكبخت(پرسپوليس) و مجيد ايوبى، حسين كعبى و جواد آشتيانى(سايپا)
تماشاگر: ۷۰ هزار نفر
ورزشگاه:آزادى
پرسپوليس
عليرضا حقيقى(۱۵)، سپهر حيدرى(۱۳) از دقيقه ۸۵ محمد منصورى، نبى الله باقريها(۱۵)، مجتبى شيرى(۱۵)، عليرضا محمد(۱۵)، مازيار زارع(۱۴)، كريم باقرى(۱۴)، على كريمى(۱۴) ايوان پترويچ(۱۳) از دقيقه ۸۸ حسين بادامكى، عليرضا نيكبخت(۱۳) و ابراهيم توره(۱۷)
سرمربى: افشين پيروانى(۱۵)
سايپا
وحيد شيخ ويسى(۱۵)، سيدجلال حسينى(۱۴)، مجيد ايوبى(۱۳)، رضا حمودى(۱۴) از دقيقه ۶۷ الو ترائوره، حسين كعبى(۱۱) از دقيقه ۸۴ كاظم برجلو، ابراهيم صادقى(۱۵)، كيانوش رحمتى(۱۵)، روزبه شاه عليدوست(۱۴) از دقيقه ۶۴ سعيد بيگى، جواد آشتيانى(۱۷)، اميد شريفى نسب(۱۶) و عيسى ترائوره(۱۷)
سرمربى: محمد مايلى كهن(۱۶)
شرح گلها
گل پرسپوليس: على كريمى با عبور از ابراهيم صادقى توپ در عمق خوبى را پشت دفاع به توره داد كه اين بازيكن با چند گام پيشروى با يك ضربه بغل پا توپ را وارد دروازه شيخ ويسى كرد.
گل سايپا: روى اشتباه مسلم سپهر حيدرى كه توپ را پيش پاى شريفى نسب قرار داد اين بازيكن با يك ضربه بغل پاى خوب گل تساوى را وارد دروازه عليرضا حقيقى كرد.
لحظات حساس
دقيقه :۱ ايوان پترويچ از چپ توپ خوبى را روى دروازه سايپا فرستاد كه توپ در موقعيتى خوب به نيكبخت رسيد كه اين بازيكن با بى دقتى توپش را به فضا زد.
دقيقه :۷ پاس عمقى شريفى نسب در پشت دفاع پرسپوليس به ترائوره رسيد كه ضربه او به تور كنار دروازه برخورد كرد.
دقيقه :۱۱ پاس رو به عقب آشتيانى با ضربه شاه عليدوست همراه شد كه حقيقى آن را در آستانه ورود به دروازه مال خود كرد.
دقيقه :۱۹ روى ارسال يك توپ بلند، دفاع سايپا روى سر توره توپ را زد كه توپ روى پاى نيكبخت در داخل ۱۸ قدم پايين آمد كه ضربه او با فاصله از كنار دروازه به خارج رفت.
دقيقه :۳۷ پاس عالى توره در داخل ۱۸ قدم براى نيكبخت كه از سوى ۲ بازيكن سايپا كنترل مى شد او را صاحب يك موقعيت خوب كرد كه ضربه آرام نيكبخت را شيخ ويسى درازكش مال خود كرد.
دقيقه :۵۳ روى خطاى زارع بر روى شريفى نسب در پشت محوطه ۱۸ قدم رحيمى مقدم داور بازى يك خطا به نفع سايپا گرفت كه ضربه خطا را رحمتى با فاصله كمى به بيرون زد.
دقيقه :۵۸ سانتر از چپ نيكبخت براى توره و ضربه سر اين بازيكن را تير دروازه برگرداند كه توپ برگشتى به باقرى رسيد كه ضربه چكشى باقرى را شيخ ويسى مال خود كرد.
دقيقه :۵۹ سانتر از چپ پترويچ روى تير يك به توره رسيد كه ضربه سر او با فاصله اندك از كنار تير دروازه سايپا به بيرون رفت.
دقيقه :۶۳ سانتر پترويچ از چپ روى تير ۲ با ضربه سر توره همراه بود كه توپ او را شيخ ويسى به كرنر فرستاد.
دقيقه :۶۵ پاس رو به عقب كريمى به نيكبخت رسيد تا او با يك ضربه پاى چپ توپش را با فاصله كم به بيرون بزند.
دقيقه :۸۲ روى پرتاب بلند سپهر حيدرى ضربه سر توره مى رفت كه كار را براى پرسپوليس تمام كند كه شيخ ويسى توپ را در آخرين نقطه مال خود كرد.
دقيقه :۸۶ پترويچ كرنر خوبى را از چپ روى دروازه سايپا فرستاد كه ضربه سر باقريها را برجلو از روى خط دروازه برگرداند.
شرح بازى
پرسپوليس در ديدارى كه به ۳ امتياز آن نياز داشت به آنچه مى خواست دست پيدا نكرد تا محمد مايلى كهن در نخستين حضورش در روى نيمكت سايپا بدون كسب امتياز زمين را ترك نكند و اين تيم فانوس به دست موقتاً از جمع ۳ تيم انتهاى جدول جدا شود و اصطلاحاً فانوس اين تيم خاموش گردد ! تاكتيك پرسپوليسى ها در مقابل سايپايى كه پرتعداد دفاع مى كرد، ارسال توپ از جناحين بود كه اين تاكتيك با توجه به حضور سيدجلال حسينى در اغلب اوقات بازى ثمرى براى سرخپوشان نداشت تا در نهايت نارنجى و سفيدپوشان تهرانى به آنچه مى خواستند دست يابند. تعويض هاى پرسپوليس ديرهنگام صورت گرفت و پيروانى از تعويض سوم خود نيز بهره نبرد تا ۲ امتياز در مقطعى حساس از دست سرخپوشان بپرد هر چند نمى توان شوك حريف و آمدن مايلى كهن را نيز بى تأثير دانست. براى پرسپوليس در ديدار با سايپا كه يارگيرى منطقه اى را در دستور كار خود قرار داده بود كريم باقرى عليرضا نيكبخت، على كريمى و ايوان پترويچ عملاً از كار افتاده آن كارايى هميشگى را نداشتند چرا كه به محض دريافت توپ توسط سرخپوشان نزديك ترين بازيكن تيم سايپا وظيفه داشت كه بر روى او رفته و اجازه هيچ كارى را به بازيكن صاحب توپ ندهد، تاكتيكى كه در طول ۹۰ دقيقه براى سايپايى ها بسيار كارگر افتاد و عملاً بازى را متعادل كرده بود. مايلى كهن در بازگشت دوباره به سايپا با دست پر و با يك امتياز از ميدان خارج شد.
تا زمانی که یه ادم نوچه و بی سوادی مثل پیروانی سر مربی باشه همین اش و همین کاسه هست . توی اون لینکی که گذاشتم هم قبلا همه چیزو گفته بودم .
زود قضاوت نکن تا اخره فصل وایسا ببین پرسپولیس چه جوری قهرمان میشه داداش
ALi ReZa
11-12-2008, 09:02
به خدا سایپا جلو استقلال با ضربه سر شیرجه ای بین 8 تا دفاع گل میخوره اون موقع جلو پرسپولیس .... چی بگم؟
بهتره که دم نزنم / حرفی از عشقم نزنم
راستی یه سوال: چند جا خوندم پژمان میخواد بره آلمان بادامکی هم با صبا به توافق رسیده
اگه این دو تا برن خودم شخصا میام تهرون تو آزادی مصطفوی رو ....
Fenrir Greyback
11-12-2008, 11:30
به خدا سایپا جلو استقلال با ضربه سر شیرجه ای بین 8 تا دفاع گل میخوره اون موقع جلو پرسپولیس .... چی بگم؟
بهتره که دم نزنم / حرفی از عشقم نزنم
راستی یه سوال: چند جا خوندم پژمان میخواد بره آلمان بادامکی هم با صبا به توافق رسیده
اگه این دو تا برن خودم شخصا میام تهرون تو آزادی مصطفوی رو ....
نه شایعه شده پژمان نوری میخواد بره ملوان (در صورت استمرار نیمکت نشینی) بادامکی هم با هیچ تیمی مذاکره نکرده کجا براش بهتر از پرسپولیس
Loverboy
11-12-2008, 14:38
خب دوستان از نظرهاي كارشناسانتون :-&:دي درمورد بازي با سايپا متشكرم . حالا در مورد بازي با پاس بزنيد تو سرو كول هم :34:
King_Of_BOYS
11-12-2008, 15:03
وقتی ما جلوی تیم شونزدهم جدول مساوی میکنم اونم تو ازادی جلوی 60 هزار نفر . دیگه جلوی پاس تو همدان که سپاهان رو تو اصفهان زمین گیر کرده و پیکان رو هم برده .به نظرتون 4 تا بخوریم خوبه؟
وقتی ما جلوی تیم شونزدهم جدول مساوی میکنم اونم تو ازادی جلوی 60 هزار نفر . دیگه جلوی پاس تو همدان که سپاهان رو تو اصفهان زمین گیر کرده و پیکان رو هم برده .به نظرتون 4 تا بخوریم خوبه؟
پاس همون تیمیه که 4تا از استقلال تو ورزشگاه خودش خورده...
من که اصلا به پیروانی اعتقاد ندارم, یا قطبی یا یه مربیه خارجیه خوب به نظرم بازی با پاس رو میبازیم!!!
ببین هر تیمی در هر جای جدول که باشه جلوی پرسپولیس تو آزادی با انگیزه بازی میکنه.من فکر میکنم بازی با پاس رو میبریم.
:perspolis:
alireza77777m
11-12-2008, 19:49
به نظر من بازي قشنگي نميشه چون كه 90 % پرسپوليس برنده است و من خودم بازي رو نگاه نمي كنم چون نتيجه مشخصه ...:-w
ولي فكر كنم پاس بدك نباشه ، بايد ببينيم آيا پاس همون تيميه كه پرسپوليس 3 بر 1 تو آزادي برده يا نه ؟ (البته بدون تماشاگر) وگرنه با تماشاگر كه الان 4 5 تا رو شاخش بود.:13:
King_Of_BOYS
11-12-2008, 20:29
به نظر من بازي قشنگي نميشه چون كه 90 % پرسپوليس برنده است و من خودم بازي رو نگاه نمي كنم چون نتيجه مشخصه ...:-w
ولي فكر كنم پاس بدك نباشه ، بايد ببينيم آيا پاس همون تيميه كه پرسپوليس 3 بر 1 تو آزادي برده يا نه ؟ (البته بدون تماشاگر) وگرنه با تماشاگر كه الان 4 5 تا رو شاخش بود.:13:
حیفه نبینی. میخوایم پاس رو با 7 گل بترکونیم.:117: ببین بابا.
البته شاید هم برعکس شد و پاس ما رو با 7 گل بترکونه . نهههههههههههه علیرضا؟:6qwup3:
پرسپولیس مجبوره پاس رو ببره .
ویرایش شد. دعوای شخصی کاربران ربطی به محیط فروم ندارد.
AmiR Tifo36
11-12-2008, 21:53
کاپیتان متعصب تیم پروین امروز مجموعه ای را در دست دارد که اگر نگوییم بهتر ین های تاریخ پرسپولیس در دست او هستند می توان با قاطعیت حکم داد این تیم یکی از سه تیم برتر تاریخ از حیث مهره و پتانسیل است .به رغم این واقعیت آنها امروز همان گونه بازی می کنند که تیم کم مهره پیروانی بزرگ در شیراز . آنچه هواداران پرسپولیس را در شامگاه سوزناک نوزدهم آذر ماه رنجاند توپی نبود که توره به تیر زد بلکه فوتبال تکرای و رو شده پیروانی بود که در آن نه از تنوع خبری بود و نه راه کار جدید. افشین در تنهایی نیمکت سردش شده بود دستانش را محکم به هم قلاب می کرد ، استرس و ترس از او جاری بود ، نه خودش به ساعت نگاه می کرد و نه ساعت گویی کنار دستش بود .سایپا تیم تازه جان گرفته مایلی کهن هوشیارانه همه توپ های بلند را می زد و شایسته دفاع می کرد اما مردان نیمکت نشین پرسپولیس فقط گرم می کردند و پژمان از روی سکو بازی سر در گم کریم و دیگر یاران را می دید و با خود می گفت :« به راستی من از اینها کمترم؟ »
اقا چیزی که معلومه اینه که ما باید بازی با پاس رو ببریم وگر نه دیگه از کورس عقب میوفتیم ...پاس هم تیم خوبیه ، مسلما جلو پرسپولیس هم انگیزشون ۱۰۰ برابر میشه ..
از طرفی دوست دارم این مصطفوی رو بندازن بیرون ..
خدا کنه ببریم ولی مصطفوی رو بندازنش بیرون
ALi ReZa
12-12-2008, 07:03
به رغم این واقعیت آنها امروز همان گونه بازی می کنند که تیم کم مهره پیروانی بزرگ در شیراز .
امیر جون خواستم فقط یاد آوری کنم که :
مهرزاد معدنچی - علی سامره - مهدی رجب زاده - امیدرضا روانخواه - غلامرضا رضایی - سوشا مکانی - سید مهدی رحمتی - فراز فاطمی - سیاوش اکبرپور - هاشم بیک زاده و ....
همگی در همین تیم بی مهره پیروانی بزرگ به فوتبال معرفی شدند.
نفر بعدی هم رضا خالقی فر است. این حرف منو به خاطر داشته باشید.
اگه بخوایم منطقی فکر کنیم پرسپولیس جلوی سایپا افتضاح بود. اگه همون بازی رو جلوی پاس انجم بدیم باختمون حتمیه.
ويرايش شد ... توهين ممنوع
Arastoo 10
12-12-2008, 17:36
اميدوارم اين بازي رو ببريم
پيرواني واسه سرمربي گري پرسپوليس خيلي كوچيكه ميترسم بريم آسيا آبرومون بره!!!
يه خبر هم بدم كه اينجا (همدان) هوا گرم و آفتابيه و پرسپوليس هيچ مشكلي با دماي هوا (مثل پارسال تو جام حذفي!)نخواهد داشت.هوا خيلي خوبه.
هر چي ميكشيم از دست اين مصطفويه.... من ميشناسمش
اصلا چه دليلي داره كه يه آدم استقلالي سرمربي پرسپوليس بشه؟!!
نميخوام ندونسته حرف بزنم و (شايد)گناه تهمت گردنم بيفته اما خودتون قضاوت كنين واقعا چه لزومي داره؟!
يه چيز ديگه هم اينكه لطفا اميد واهي ندين!
با اين وضعيت عمرا ما بتونيم قهرمان بشيم...
King_Of_BOYS
12-12-2008, 17:45
اگه بخوایم منطقی فکر کنیم پرسپولیس جلوی سایپا افتضاح بود. اگه همون بازی رو جلوی پاس انجم بدیم باختمون حتمیه.
ويرايش شد ...
ويرايش شد ... توهين ممنوع
اگر جلوی پاس ببازیم باید قید قهرمانی رو بزنیم. ولی اگر ببریم. میشه هنوز امید داشت
اميدوارم اين بازي رو ببريم
پيرواني واسه سرمربي گري پرسپوليس خيلي كوچيكه ميترسم بريم آسيا آبرومون بره!!!
يه خبر هم بدم كه اينجا (همدان) هوا گرم و آفتابيه و پرسپوليس هيچ مشكلي با دماي هوا (مثل پارسال تو جام حذفي!)نخواهد داشت.هوا خيلي خوبه.
هر چي ميكشيم از دست اين مصطفويه.... من ميشناسمش
اصلا چه دليلي داره كه يه آدم استقلالي سرمربي پرسپوليس بشه؟!!
نميخوام ندونسته حرف بزنم و (شايد)گناه تهمت گردنم بيفته اما خودتون قضاوت كنين واقعا چه لزومي داره؟!
يه چيز ديگه هم اينكه لطفا اميد واهي ندين!
با اين وضعيت عمرا ما بتونيم قهرمان بشيم...
من نمیدونم چرا هر تیمی که قراره جلوی پرسپولیس بازی کنه حتی اگر بدترین تیم ایران هم باشه از دو هفته قبلش خوب نتیجه میگیره و با روحیه میاد. مثل پاس و بعدش ملوان.
بازی فردا عیار پرسپولیس مشخص میشه. ولی فکر کنم امسال قهرمان از بین استقلال و ذوب اهن انتخاب بشه.
Topsoccer
12-12-2008, 21:22
مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: پاس همدان از تيمهاي پرقدرت ليگ برتر است و بازيكنان پرسپوليس براي پيروزي بايد در ضربات آخر دقت كافي داشته باشند.
داريوش مصطفوي اظهار داشت: اميدوارم برخلاف بازيهاي گذشته كه با وجود فرصتهاي زيادبدشانس بوديم اين بار با استفاده از فرصت ها حريف را شكست دهيم .
وي ادامه داد: صبح فردا به همدان خواهم رفت و از نزديك بازي را تماشا خواهم كرد. اين كار واقعا برايم سخت است. به همين دليل هميشه درورزشگاه آزادي سعي ميكنم مقابل رختكن پرسپوليس با صداي هواداران بازي را ببينيم نه به چشمان خود.
مصطفوي درباره حضور محمود خوردبين در سمينار تيمهاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا گفت: در باشگاه تمام كارها برنامهريزي شده است. در اين شرايط نميتوانستم پرسپوليس را تنها بگذارم و از مردي كه سال ها عمر خودش را براي پرسپوليس گذاشته است و سرپرست بسيار دلسوزي است استفاده كرديم .او نماينده من است و مطمئن باشيد در حال حاضر خودم را در اين جلسه ميبينم.
وي افزود: ما همه به دنبال يك هدف هستيم و بايد آسياييها از پرسپوليس در اين فصل ترس وحشتناكي داشته باشند.
Topsoccer
12-12-2008, 21:29
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: پاس همدان حريف آساني براي ما نيست ولي با اين وجود براي كسب پيروزي به ميدان مي رويم.
افشين پيرواني اظهار داشت: پس از بازي برابر سايپا تمرينات خوبي انجام دادهايم و آمادهايم مقابل پاس بازي خوبي انجام دهيم.
وي ادامه داد: براي سه امتياز به همدان ميرويم . اميدوارم بازيكنان ما با خودباوري بيشتر واستفاده از موقعيتها بتوانند حريف را در خانه شكست دهند.
پيرواني افزود: نبود كريم باقري كه تجربه زيادي دارد براي ما مشهود است. اميدوارم افرادي كه جاي او را پر ميكنند بتوانند تاثيرگذار باشند.
پيرواني يادآور شد: پاس همدان را به خوبي ميشناسم .در ديدار رفت در ورزشگاه آزادي نقاط ضعف اين تيم را ديدم و در چند فيلمي كه آنها در ديدارهاي ليگ برتر تماشا كردم توانستم به خوبي آنها را آناليز كنم.اميدوارم با ضعفهايي كه پيدا كرديم بتوانيم ضربه نهايي را به اين تيم بزنيم.
وي تاكيد كرد: شرايط براي ما سخت است چون برابر تيمي بازي ميكنيم كه ازعلاقمندان زيادي سود مي برد. به همين دليل يك روز بسيار سخت را بايد سپري كنيم.
پيرواني درباره احتمال حضور پژمان نوري مقابل پاس همدان گفت: هر احتمالي وجود دارد.شايد بازيكني كه چند هفته بازي نكرده باشد فردا در تركيب اصلي باشد و شايد بازيكن اصلي روي نيمكت ذخيره بنشيند. براي من ملاك ،خوب تمرين كردن و مسائل تاكتيكي است . بازيكنان را بر همين اساس در داخل زمين ميچينيم پس احتمال حضور نوري نيز وجود دارد.
وي درخصوص صدور حكم سرمربيگري اش تا پايان فصل از سوي باشگاه پرسپوليس گفت: از روز اولي كه به من اعتماد شد به فكر اين بودم تا پرسپوليس را موفق كنم. اميدوارم بتوانم پاسخ اعتماد هئيت مديره و هواداران را بدهم.
Topsoccer
12-12-2008, 21:31
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس براي حضور در سمينار تيمهاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا شب گذشته راهي ژاپن شد.
با تصميم داريوش مصطفوي، مديرعامل باشگاه پرسپوليسر، محمود خوردبين بعنوان نماينده باشگاه پرسپوليس براي حضور در اجلاس تيمهاي راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا در سال جاري راهي ژاپن شد.
در همين ارتباط بعدازظهر روز گذشته جلسهاي در دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار و پيرامون خط و مشي باشگاه توضيحاتي به محمود خوردبين داده شد كه در اجلاس مطرح كند.
گفتني است، خوردبين سه روز در اين اجلاس شركت خواهد كرد و سپس به ايران باز مي گردد.
Topsoccer
12-12-2008, 21:33
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بازيهاي ليگ برتر سرنوشتساز شده است و اميدوارم ديگر خاطره تلخ فصل گذشته در همدان تكرار نشود.
عليرضا نيكبخت واحدي اظهار داشت: بازي سختي پيش رو داريم. پاس همدان هميشه براي ما دردسرساز بوده و بازيكنان خطرناكي دارد.
وي ادامه داد: براي 3 امتياز به همدان ميرويم .فقط اميدوارم خاطره تلخ فصل گذشته در جام حذفي ديگر براي ما پيش نيايد چون هرگز تحمل آنرا ندارم.
نيكبخت خاطرنشان كرد: بازيكن خودخواهي نيستم. اگر فرصت لازم را پيدا كنم گلزني ميكنم تا تيم موفق شود در غير اين صورت سعي ميكنم براي بازيكنان ديگر فضا سازي كنم.
وي يادآور شد:برابر پاس بايد تلاش بيشتري انجام دهيم تا به نتيجه دلخواه برسيم.
Topsoccer
12-12-2008, 21:35
تركيب احتمالي تيم فوتبال پرسپوليس براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص شد.
افشين پيرواني با توجه به تمرين امروز در ورزشگاه راهآهن تركيب احتمالي پرسپوليس را براي ديدار فردا مقابل پاس همدان مشخص كرد.
در اين تركيب عليرضا حقيقي، رحمان رضايي، مجتبي شيري، عليرضا محمد، نبيالله باقريها، مازيار زارع، پژمان نوري، علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي، حسين بادامكي و ابراهيم توره حضور دارند.
گفتني است، امكان تغيير بين نبيالله باقري با سپهر حيدري و پژمان نوري با محمد منصوري وجود دارد.
Topsoccer
12-12-2008, 21:42
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس به دليل مصدوميت از ناحيه زانو بازي مقابل پاس همدان را از دست داد.
ايوان پتروويچ هافبك تيم فوتبال پرسپوليس كه به دليل پيچخوردگي از ناحيه زانو احساس درد شديدي داشت روز گذشته از پاي مصدومش MRI گرفت.
پس از بازبيني اين عكس مشخص شد پتروويچ بازي مقابل پاس همدان را از دست خواهد داد.
دكتر زرينه ضمن تاييد خبر فوق گفت: مشكل پتروويچ حاد نيست. MRI او نشان داد اين بازيكن بايد چهار جلسه فيزيوتراپي كند تا به شرايط ايدهآل برسد.
Fenrir Greyback
13-12-2008, 00:25
topsoccer عزیز اخبارتو با منبع توی جای مناسبش (اخبار پرسپولیس) بزار
ممنونم
Fenrir Greyback
13-12-2008, 00:26
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه قدس همدان
تماشاگر احتمالي : 8 هزار نفر
آخرين نتيجه رو در روي دو تيم : پرسپوليس 3 _ پاس همدان 1
رتبه پرسپوليس : تيم چهارم جدول
رتبه پاس همدان : تيم چهاردهم جدول
خطرناكترين بازيكن پاس همدان : مهرداد كريميان
ستاره احتمالي مسابقه : عليرضا واحدي نيكبخت
داور مسابقه :
هفته نوزدهم مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي كشور فردا به پايان خواهد رسيد و پرسپوليس در يك بازي بسيار سخت و نفسگير مي بايست رو در روي پاس همدان قرار گيرد . تيمي كه به تازگي روند رو به رشد خود را آغاز كرده و تا حدودي با روزهاي تلخ گذشته فاصله گرفته است .
اما براي پرسپوليس كه هفته ي گذشته در تهران 2 امتياز بسيار حساس را از دست داد اين بازي بسيار حساس و سرنوشت ساز خواهد بود . چراكه اگر در بازي فردا پرسپوليس امتيازي از دست دهد مي بايست حداقل تا چند هفته قيدحضور در جمع مدعيان اصلي قهرماني را بزند و مسلما مشكلات حاشيه اي بيش از گذشته خواهد بود .
پاس همدان را تيمي فيزيكي مي ناميم كه با حضور چند بازيكن درگيرشونده در مركز زمين سعي در تخريب بازي حريف و احتمالا تاكتيك هاي تيم مقابل دارد . اما راه شكست دادن اين تيم را در همدان استقلال چند هفته پيش به همگان نشان داد . براي شكست دادن پاس مي بايست ميانه زمين را از اين تيم گرفت و با چند كارسرعتي در قلب دفاع اين تيم جايي كه حنيف عمران زاده و اميد خورج حضور دارند ضربه نهايي را زد و به گل رسيد .
تيم وينگو در فصل جاري برخلاف فصل گذشته در خط دفاع داراي ثبات آنچناني نيست و آمار 27 گل زده اين گواه اين ادعا است اما فراموش نكنيم كه پاس در اين فصل 2 عنصر بسيار تعيين كننده اش به نام هاي همچون علوي و اكبري را از دست داد كه اين خود در برهم زدن سازماندهي تيمي پاس نشان عمده اي داشت كه متاسفانه به دليل برخي سليقه هاي عجيب محمد علوي كه امروز مي توانست ميانه زمين پرسپوليس را با حضورش بيمه كند فردا وظيفه تخريب بازي پرسپوليس را دارد !
پاس همدان تقريبا با سيستم 4.2.3.1 مقابل حريفانش صف آرايي مي كند . به جز عمران زاده و خورج در سمت راست غلام نژاد و در جناح چپ جواد شيرزاد حضور دارند . حاجي زاده و ماماني دو هافبك دفاعي سابق پرسپوليس نيز در مركز زمين هستند و مهرداد كريميان طراح و يكي از اصلي ترين عناصرهجومي پاس همدان است . معتقدم اگر در بازي فردا بازيكنان پرسپوليس در مركز زمين ارتباط اين بازيكن با مهاجمان پاس كه به احتمال فراوان غلامي خواهد بود را قطع كنند سرخپوشان نيمي از راه را براي پيروزي طي كرده اند چراكه اين بازيكن بوشهري بسيار خوب فضاهاي خالي را پيدا مي كند و در نقش سازنده و پاسور عالي ظاهر مي شود .
پرسپوليس براي اين بازي نيز به مانند بازي گذشته كه مي بايست به عمق دفاع حريف حمله مي كرد و اين كار را انجام نداد اگر پيروزي مي خواهد بايد از طريق توپ هاي زميني به دروازه حريف حمله كند چراكه فضاي بين دو مدافع كناري پاس با دو دفاع اصلي اين تيم فضاي زيادي است و مي توان از طريق توپ هاي عمقي دروازه اين تيم را فتح كرد . ارتش سرخ در اين بازي دو بازيكن اصلي خود براي اين كار يعني پتروويچ و باقري را در اختيار ندارد كه برخلاف ادعاهاي وينگو معتقدم اين خود يك اتفاق بسيار شيرين براي پاسي ها قبل از اين مسابقه است .
از ديگر خصوصيات پاس سرعت انتقال بازي اين تيم از دفاع به حمله است . گفتيم كه بازيكنان پرسپوليس مي بايست تحت هرشرايطي مهرداد كريميان را مهار كنند چراكه اين بازي به خوبي مواقع ضدحمله در زمين پاس صاحب توپ مي شود و با پاس هاي قطري بلند مهاجمان اين تيم را در فرصت ايده آل قرار مي دهد كه اين يك خطربالقوه براي پرسپوليس محسوب مي شود . اگر به خاطر داشته باشيد در بازي رفت نيز پاسي ها با چنين حربه اي توسط اميد ابولحسني در تهران به تك گل خود رسيدند.
همچنين در آنسوي زمين معتقدم براي بازي فردا علي كريمي و نيكبخت بايد به عنوان بازيكن آزاد در زمين قرار گيرند و اگر قرار است ارسالي از جناحين صورت گيرد به وسيله منصوري از چپ انجام شود چراكه نفوذهاي محمد و شيري كه در بازي هاي قبلي بيش از پيش به چشم مي آمد با توجه به خصوصيات پاس همدان مي تواند در ضدحملات پيرواني و شاگردانش را غافلگير كند .
در كل فردا پرسپوليس حتي با يك امتياز نيز به مكان سوم خواهد رسيد اما پيرواني اين را بايد به خوبي بداند كه احتياط و ترس براي اين بازي و هدف گذاري تنها براي يك امتياز عاقبت خوشي را براي پرسپوليس نخواهد داشت چراكه ارتش سرخ مي تواند حتي در غياب پتروويچ و باقري با يك بازي منطقي و استفاده از فضاها در خط دفاعي پاس همدان سه امتياز بازي را تصاحب كند و خود را به عنوان ضلع سوم مثلث قهرماني معرفي نمايد .
تركيب احتمالي : عليرضا حقيقي _ عليرضا محمد _ سپهرحيدري _ رحمان رضايي _ مجتبي شيري _ مازيار زارع _ علي كريمي _ پژمان نوري _ عليرضا واحدي نيكبخت _محمد منصوري _ ابراهيم توره
سيستم احتمالي پرسپوليس : 4.4.2
سيستم احتمالي پاس همدان : 4.2.3.1
زمان گذشته از آخرين گل زده پرسپوليس : 65 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل خورده پرسپوليس : 58 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل زده پاس همدان : 12 دقيقه
زمان گذشته از آخرين گل خورده پاس همدان : 1 دقيقه
احتمال برد پرسپوليس : 30 درصد
احتمال برد پاس همدان : 20 درصد
احتمال مساوي : 50 درصد
ALi ReZa
13-12-2008, 14:01
فقط امیدوارم ببریم همین و بس چون اگه خدای نکرده 3 امتیاز رو نگیریم کلاهمون پس معرکه است. مثل اینکه شروع شد
King_Of_BOYS
13-12-2008, 15:08
بازم نیمه اول مساوی شد. ولی پرسپولیس گل اول رو بزنه خوبه. چون تو این هفت دوره گذشته کم پیش اومده پرسپولیس گل اول رو بزنه ولی بازی رو ببازه.
Mohammad_AcMilan
13-12-2008, 15:56
3-0 بردیم:13:
Iker Casillas
13-12-2008, 15:57
این برد دلچسب و قاطعانه رو به همه تبریک میگم
Fenrir Greyback
13-12-2008, 16:06
برد شیرینی بود!!! این پرسپولیس قدر موقعیتاشو بدونه خوب گل میزنه ها!!!! توره شانس آورد که 2 تا گل زد چون چندتا موقعیت 100% رو گل نکرد ولی حالا چون 2 تا گل زده زیر سیبیلی رد میکنیم!!!
نیمه ی اول بی هدف و مسخره بازی کردیم نیمه ی دوم به مراتب با برنامه تر حمله کردیم که از شانس خوبمون دفاع جوونی به اسم علی آبادی سمت چپ دفاع پاس بود که خیلی بی تجربه بود از اون جناح میتونستیم گل های بیشتری بزنیم ولی ما به همین 3 گل هم راضی هستیم!!!!!
بچه ها تبریک
vahid1364
13-12-2008, 16:08
ای ول پرسپولیس نوکرتم ای ول توره
ali.j-u-v-e
13-12-2008, 16:13
تبریک به همه پرسپولیسی ها
ای ول علی کریمی و ابراهیم توره
الحق و الانصاف حقیقی هم امروز خوب کار کرد
Arastoo 10
13-12-2008, 16:17
منم تبريك ميگم
واقعا خوشحال شدم
كاش نيكبخت هم يه گل مي زد شايد از بحران خارج ميشد!
به نظر من منصوري خيلي بازيكن خوبيه آينده داره
دم حقيقي هم گرم
Liverpudlian
13-12-2008, 16:19
ایول بچه ها ایول توره ایول منصوری به همه ایول نیمه اول که خیلی گند زدیم شانس اوردیم دروازمون باز نشد ولی نیمه دوم عالی بودیم دفاع هم بد کار نکرد ها با امدن رحمان خوب کار کرده این برد پرسپولیس رو به فال نیک میگیرم وامیدوارم این برد مارو به جاده قهرمانی ببره
به به به به به به بعد مدتها یه برد واقعا شیرین که به آدم می چسبه رو تجربه کردیم آخه خیلی وقت بود با اختلاف بیشتر از یه گل نبردیم ( این فصل اشتباه نکنم دو بازی یکی با همینپاس یکی هم با پگاه) و خیلی وقتم بود که گل نخورده نداشتیم
این برد که خیلی به من چسبید
البته اینقدر برد شیرین بود که می ترسم مرض قند بگیرم آخر :32:
Loverboy
13-12-2008, 16:22
ببخشيدا ولي اي تو اون روح هممون :دي
هر بازي كه ميگيم ميبريم رو يا ميبازيم يا مساوي ميكنيم و هر بازي كه ميگيم ميبازيم تيم حريفو ميتركونيم :دي
از اين به بعد هركي بگه ميبريم اخطار دريافت ميكنه :دي
Arastoo 10
13-12-2008, 16:24
ميگم چي ميشد اين خوشحالي ادامه دار مي شد؟
مثلا خبر مي رسيد مصطفوي رفته و...:smil4337dd8b9eb25:
Mohammad_AcMilan
13-12-2008, 16:25
بازی بعدی رو می بازیم اونم با اختلاف 6تا!!!!!!!!!!!!!!!!
انصافا منصوری خیلی بازیکن خوبیه و نباید نیمکت نشین بازیکن .... مثل نیکبخت بشه!!!
ALi ReZa
13-12-2008, 16:25
ظهور دوباره جادوگر در آسمان فوتبال:13:
ابی آقای گل هم ایول داشت فقط کاشکی هتریک میکرد.:13:
حقیقی هم که انصافا منو برد به دهه 70 و یاد و خاطره عقاب آسیا رو زنده کرد.:13:
در کل ایول به همشون که یه حال حسابی بهمون دادن اول هفته ای:13:
به نظر من تعطیلات بیشترین سود رو واسه افشین پیروانی و پرسپولیس داره و بیشترین ضرر رو برای قلعه نوعی و استقلال.
15 روز فرصت خوبیست تا تیم را به بالاترین شرایط آرمانی برسانی مثل نیمه دوم امروز در همدان.
پس بجنب افشین خان
هر بازي كه ميگيم ميبريم رو يا ميبازيم يا مساوي ميكنيم و هر بازي كه ميگيم ميبازيم تيم حريفو ميتركونيم :دي
راست میگه ها :6qwup3:آقا از این به بعد شعارمون این باشه :6qwup3: ÷رس÷ولیس بازند بازنده بازنده :6qwup3:
همین الان به عنوان بدعت گذار این طرح اعلام می کنم که مطمئنا 9 دی تو آزادی از ملوان خواهیم خورد اونم با تفاضل :D
ALi ReZa
13-12-2008, 16:29
ولی محمد جون من میترسم یه موقع این مرغ آمین هست که میگن دعاها رو برآورده میکنه رد شه و خدای ناکرده به ملوان ببازیما:6qwup3:
King_Of_BOYS
13-12-2008, 16:30
حالا هی بگین مصطفوی بده. پیروانی خوب نیست.پرسپولیس زلزله همینه همینه. امروز نشون دادیم که هنوز هم در بدترین شرایط باز هم قدرت مطلق فوتبال ایرانیم.
ویرایش:
این سرپرستمون راست میگه هااا. هر وقت میگیم میبریم میبازیم . هر وقت میگیم میبازیم میبریم.
مثل همین مسئله که هر وقت پرسپولیس گل اول رو زده . نباخته. البته پیش اومده ولی خیلی کم. اخرین بارش سال 81 جلوی همین پاس بود که گل اول رو دقیقه 5 زدیم. گفتیم 6 تایی میشه تیم پاس ولی اخرش بازی رو 3 بر1 باختیم. دیگه بعد از اون رو یادم نمیاد.
اینو میگن پرسپولیس زلزله .توره یه کم دقت کنه میشه خلیلی ایول
Liverpudlian
13-12-2008, 16:32
پرسپولیس از ملوان 4 یا 5 تا میخوره:6qwup3:
Loverboy
13-12-2008, 16:38
بابا حالا من يه چيز گفتم شما مثل طوطي تكرار نكنيد :دي [Only registered and activated users can see links]
پرسپوليس كلاً مشكل داره اونم اينه كه مارو سر كار گذاشته . :دي
بالاخره يه تغيير تاكتيك ما ديديم كه منجر به برد شد :دي
انتقام گرفتیم فجیع ...
بچه ها راست میگن از این به بعد بگیم پرسپولیس میبازه تا ببره !!!!
King_Of_BOYS
13-12-2008, 16:50
حقیقی هم که انصافا منو برد به دهه 70
یعنی شما الان تو دهه هفتادی ؟!:117::32:
ali.j-u-v-e
13-12-2008, 16:51
حالا هی بگین مصطفوی بده. پیروانی خوب نیست.پرسپولیس زلزله همینه همینه. امروز نشون دادیم که هنوز هم در بدترین شرایط باز هم قدرت مطلق فوتبال ایرانیم.
ویرایش:
این سرپرستمون راست میگه هااا. هر وقت میگیم میبریم میبازیم . هر وقت میگیم میبازیم میبریم.
مثل همین مسئله که هر وقت پرسپولیس گل اول رو زده . نباخته. البته پیش اومده ولی خیلی کم. اخرین بارش سال 81 جلوی همین پاس بود که گل اول رو دقیقه 5 زدیم. گفتیم 6 تایی میشه تیم پاس ولی اخرش بازی رو 3 بر1 باختیم. دیگه بعد از اون رو یادم نمیاد.
اما من هنوزهم میگم باید این مصطفوی بره
اصل بد نکو نگردد
عالي بود حتي خوشبين ترين طرفدار پرسپوليس هم فكر سه هيچ رو نداشت :-o
چون كل نيمه اول رو توپ دسته پاس بود من به يه مساوي راضي شده بودم:33:
ولي الان هم تفاضل گلمون نسبت سپاهان و پيكان بهتر شده:13:
هم مثلث قهرماني رو با ذوب اهن و استقلال تشكيل داديم :-w
و با روحيه اي خوب به تعطيلات نيم فصل ميريم :evilgrin:
Ferguson
13-12-2008, 16:57
مارادونای اسیا ملقب به جادوگر :دی چه کرد در این بازی ! یاد صحبت های یه عده دکتر و مهندس افتادم که یه زمان برای خودشون خیال بافی می کردن و می گفتن این بازیکن فوتبال بلد نیست . دیمی فوتبال رو یاد گرفته و ... حتما ! باشه ! شماها راست می گفتین :34:
just juve
13-12-2008, 17:01
منم این برد خیلی خوب رو بهمتون تبریک میگم و امیدوارم این بردها ادامه داشته باشه
یه نکته:نمیدونم توجه کردین یا نه بعد بازی کارشناسه گفت دو گل ترائوره خیلی موثر بود به توره گفت ترائوره :6qwup3:
Amir Argentina
13-12-2008, 17:13
تبریک میگم با این برد با روحیه بالا و خوبی به تعطیلات نیم فصل میریم
خیلی نتیجه خوبی بود
تبريك به همه سرخدلان عزيز :
بازي خوبي بود . البته نيمه اول چنگي بدل نميزد و تقريبا تيم پاس بيشتر بازي رو در اختيار داشت و حتي بيشترين موقعيت گل و شوت به دروازه در اختيار پاس بود .
اما با شروع نيمه دوم كفه ترازو كاملا به سمت پرسوليس برگشت و در انتها هم با يك نتيجه دلچسب بازي به پايان رسيد .
خدا رو شكر پرسپوليس با يك پيروزي شيرين به استقبال تعطيلات نيم فصل رفت و اميدواريم پيرواني بتواند تيم را در اين تعطيلات به خوبي جمع و جور كند و در آغاز نيم فصل دوم با شروعي طوفاني و حتي الامكان بدون باخت پرسپوليس را به صدر جدول برساند .
تبريك به تمام سرخپوشان ارتش سرخ
اين برد شيرين را به تمام شما عزيزان تبريك ميگويم و اميدوارم با اين بازي خوبي كه بازيكنان ارزشمند پرسپوليس از خودشان نشان دادند روند پيروزيهاي ارتش سرخ نيز ادامه داشته باشد
:perspolis: :میلان: :آرسنال: :بارسلونا:
Moein-Chelsea
13-12-2008, 17:40
قبلا هم گفتم افشین کارشو خوب بلده فقط باید از حاشیه ها به دور باشه که این مرد واقعا یک آدم خون سرده و همین راز موفقیتشه تبریک منو هم پذیرا باشید
یه نکته:نمیدونم توجه کردین یا نه بعد بازی کارشناسه گفت دو گل ترائوره خیلی موثر بود به توره گفت ترائوره :6qwup3:
آهر چند بارم گفت اینقدر با اطمینان گفت و مجریه هم بهش هیچی نگفت گفتم یعنی تو همین یه هفته رفتیم ترائوره رو از سایپا خریدیم :6qwup3: یذرم شاخ در آوردم که من که از 24 ساعت 28 ساعت فوتیرانم چرا فهمیدم بازیکن خریدیم :6qwup3:
Roma_Gladiator
13-12-2008, 17:43
برد پرسپولیس را تبریک میگم نکته جالب اینه که از وقتی این افشین(پیروانی)مربی شده توره همینجوری داره گل میزنه:-o
King_Of_BOYS
13-12-2008, 17:45
نخواست بزنه تو ذوقش. بیچاره تازه گرم صحبت بود. حالا یک بار توره بشه ترائوره. مگه یک بار مهدوی کیا رو کارشناسه شصت بار نگفت تیموریان؟!!!:32:
ALi ReZa
13-12-2008, 17:51
یعنی شما الان تو دهه هفتادی ؟!:117::32:
نخیر عزیزم در حد چند ثانیه رفتم و برگشتم . چی گیری میدیا:6qwup3:
البته میدونم مشکل شما نیست کل یوم طرفدارای میلان اینجورین:6qwup3:
البته شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت
King_Of_BOYS
13-12-2008, 18:12
نخیر عزیزم در حد چند ثانیه رفتم و برگشتم . چی گیری میدیا:6qwup3:
البته میدونم مشکل شما نیست کل یوم طرفدارای میلان اینجورین:6qwup3:
البته شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت
به قول علی صادقی (چــــــــــــــــی میگـــــــــــــــــــی)
بچه های گل میلان خیلی هم باحالن.
نمونش خودم:32:
منم شوخی کردم . در ضمن به جای این کلمه باید بنویسی کلهم .
کلهم به زبون عربی یعنی همشون. و کل یوم که شما نوشتی یعنی هر روز.
امیدوارم پند لازم رو گرفته باشی :6qwup3:
Amir Argentina
13-12-2008, 18:32
بابا چه کار این کارشناسهای بدبخت دارین میان جلوی دوربین هول میشن
Ghermezeteh
13-12-2008, 18:44
سلام
منم این برد رو به همه تبریک میگم
Alexi_juve10 ([Only registered and activated users can see links])
امروز به دلیلی نتونستم بازی رو ببینم (خونه نبودم), به قول یکی از دوستان خوش بین ترین هوادار هم یه همچین نتیجه ای رو پیش بینی نمیکرد, من خودم تو بخش پیش بینی گفته بودم که 2-2 میشه, داشتم از خیابون رد میشدم که دیدم بازی تموم شده, از مغازه داره پرسیدم, آقا چند چند شد, گفت 3-0, گفتم از این به بعد باید به فکر سقوط نکردن باشیم :D , تا خونه, داغون بودم که بابام گفت تیمتون ترکوندش, فکر کردم داره تیکه میندازه, جواب ندادم, بعد دیدم میگه اگه کریمی و منصوری نبودن, عمراً یه همچین نتیجه ای نمیگرفتید, اونجا بود که فهمیدم .... :*:84:*:
الآن هم منتظر اخبار 18/45 (ویرایش شد؛ طبقه گفته Alexi_juve10 ([Only registered and activated users can see links]) :d0s69thbefhifftitrz اخبار ساعت 18/45 پخش میشه, نه 19/45 :D) شبکه سه هستم
پ.ن: به نظرم اگه پرسپولیس قهرمان بشه, مدیون این برد هستش
پ.ن 2: استقلال بازی بعدیش تو اصفهان با سپاهان هستش, ما هم با ملوان بازی داریم, بهترین فرصته که بچسبیم به صدر
پ.ن 3: برای بازگشت خلیلی لحظه شماری میکنم :smil4337dd8b9eb25:
بازم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم :72:
Gunner08
13-12-2008, 19:00
من هم به نوبه خودم برد شیرین پرسپولیس رو مقابل پاس همدان تبریک میگم
انشاالله بعد تعطیلات ملوان رو هم گل بارون میکنیم
سلام
امروز به دلیلی نتونستم بازی رو ببینم (خونه نبودم), به قول یکی از دوستان خوش بین ترین هوادار هم یه همچین نتیجه ای رو پیش بینی نمیکرد, من خودم تو بخش پیش بینی گفته بودم که 2-2 میشه, داشتم از خیابون رد میشدم که دیدم بازی تموم شده, از مغازه داره پرسیدم, آقا چند چند شد, گفت 3-0, گفتم از این به بعد باید به فکر سقوط نکردن باشیم :D , تا خونه, داغون بودم که بابام گفت تیمتون ترکوندش, فکر کردم داره تیکه میندازه, جواب ندادم, بعد دیدم میگه اگه کریمی و منصوری نبودن, عمراً یه همچین نتیجه ای نمیگرفتید, اونجا بود که فهمیدم .... :*:84:*:
الآن هم منتظر اخبار 19/45 شبکه سه هستم
پ.ن: به نظرم اگه پرسپولیس قهرمان بشه, مدیون این برد هستش
پ.ن 2: استقلال بازی بعدیش تو اصفهان با سپاهان هستش, ما هم با ملوان بازی داریم, بهترین فرصته که بچسبیم به صدر
پ.ن 3: برای بازگشت خلیلی لحظه شماری میکنم :smil4337dd8b9eb25:
بازم به همه پرسپولیسی های عزیز تبریک میگم :72:
قربونه داش حامد گل :flowerysmile:
اخباره شبكه سه يه چند سالي هست ساعته 45/18پخش ميشه :evilgrin:
ولي انصافا تو گل سوم منصوري خيلي قشنگ اون يارو رو پيچوند :5:
منم این برد خیلی خوب رو بهمتون تبریک میگم و امیدوارم این بردها ادامه داشته باشه
اون يارو زادمهر ماله سايپا بود چون با علي دايي كمك كرد سايپا قهرمان شد باهاش قهرم :-w:6qwup3:
alireza77777m
13-12-2008, 20:03
ديدين به همتون گفتم كه پرسپوليس اين بازي رو مي بره.البته سخت اتفاق افتاد.دليلش هم اين بود كه پيرواني بايد زودتر منصوري را مي آورد.آخه بازي با راه آهن هم هنگامي كه مي خواست بياد تو پرسپوليس گل زد.خدا وكيلي خيلي خوش قدمه !!!:13: اين مطلب را نزديكان پيرواني بهش اطلاع بدن... :6qwup3:
مینیاتوری در هگمتانه
نویسنده : مهدی طاهرخانی
اینک تعطیلات دیر رس نیم فصل ، برای پرسپولیس و سایپا آرامش بخش تر از هر برهه دیگری خواهد بود چرا اولی موفق شدند با نتیجه سه بر صفر از سد حریفی بگذرند که دقیقا یکسال قبل در چنین روزهایی با همین نتیجه قرمزها را از گردونه جام حذفی خارج کرد و دومی با عبور از فولاد نشان داد با مایلی کهن تیم دیگری شده است. مصدومیت ایوان پتروویچ و سه اخطاره بودن کاپیتان باقری دو تغییر عمده را در میانه میدان قرمزها به وجود آورد. حسین بادمکی و پژمان نوری جانشینان باقری و ایوان شدند البته چند متر عقب تر سپهر حیدری مقصر بازی قبل ، جایش رابه رحمان رضایی داد تا این انگاره که هر اشتباه منجر به خروج از ترکیب اصلی می شود ،به اثبات برسد. البته به غیر از این تغییرات آنها تغییر دیگری هم در نوع فوتبال شان داشتند ؛ دیگر خبری از سانتر های پرتعداد و بی حساب نبود اما با این وجود همین تحول موجب شد آنها در بیشتر دقایق نیمه نخست مالکیت توپ و میدان را به میزبان بدهند.
در 2-4-4 مورد نظر پیروانی بازی به گونه ای گره خورده بود که توره و نیکبخت بسان جزیره ای دور افتاده از خط هافبک پرسپولیس ، بدون تغذیه و منفعل نشان می دادند. در همین اتمسفر ، محمد غلامی با جاگیری در بین مدافعان پرسپولیس در چند نوبت موقعیت گلزنی پیدا کرد که در همه آنها بی دقتی ،مانع از گلزنی این مهاجم شمالی شد. مردان کناری پرسپولیس اجازه نفوذ داشتند اما عدم حمایت از آنها موجب شده بود محمد و شیری اکثر توپ های پایه را از دست بدهند ؛همان توپ هایی که قرار بود منجر به حمله سرخپوشان شود عینا مبدل به ضد حملات پاس می شد. تنها در دقایق پایانی نیمه نخست بود که مجددا هافبک های قرمز به فرماندهی کاپیتان کریمی کنترل میانه میدان را در اختیار گرفتند که از این برتری هیچ سودی برای انان عاید نشد. دقیاق ابتدایی نیمه دوم دقیقا برشی بود از چهل و پنج دقیقه اول. پرسپولیس همچنان پر سکته فوتبال می کرد و در سوی مقابل حملات کم دامنه پاس هرگز کارگر نمی افتاد.
به جرات می توان مدعی شد تنها حمله زهر دار میهمان در دقیقه 50 خلق شد جایی که پاس رو به بیرون نوری به زارع رسید و شوت سر کش شماره 11 پرسپولیس با کمترین اختلاف ممکن راهی اوت شد. پنج دقیقه بعد از این خطر، پاس فرصت داشت که کار را به نفع خود تمام کند اما ضربه سر خطرناک محمد غلامی به وسیله حقیقی دفع شد تا هنوز زندگی برای قرمزها ادامه داشته باشد. دقیقه 63 سر انجام انتظار میهمان به پایان رسید . علی کریمی پشت ضربه ایستگاهی ایستاد و توپ ارسالی او با ضربه سر توره روانه درون دروازه سامان صفا شد و این یعنی شوک مثبت به پیکره تیمی که برای گلزنی متد خاصی را دنبال نمی کرد. درست هنگام شادی قرمزها پیروانی همان کاری را کرد که برای رهایی پرسپولیس و حفظ برتری لازم به نظر می رسید؛ خروج علی واحدی نیکبخت -که دیگر هیچ نشانی از ان بازیکن تاثیر گذار گذشته نداشت- و به میدان فراخواندن محمد منصوری علاوه بر تغییر سیستم در تغییر نتیجه هم تاثیر گذار بود. آمدن منصوری موجب شد توره در نوک پیشانی خط حمله حضور پیدا کند و حسین بادمکی دقیقا در جناح راست همان کاری را کند که منصوری در چپ می کرد. فقط 5 دقیقه از این تحول گذشت که پرسپولیس اختلاف راب ه دو گلا رساند، اتفاقی که تنها یک بار و آن هم در بازی مقابل داماش در تهران رخ داده بود.
منصوری بعد از عبور از مدافع مستقیم توپ مناسبی را برای بادامکی ارسال کرد و برای شماره 7 چاره ای باقی نماند جز باز کردن مجدد دروازه سامان صفا. اما این پایان کار نبود چرا که در دقیقه هشتاد ، توره بعد از آنکه یک گل نود و نه درصدی را نزد و به ان یک درصد باقی مانده قناعت کرد این بار قدر توپ ارسالی کریمی را دانست و با ضربه ای سر ضرب عوض تیر دروازه ، تور را نشانه رفت و نتیجه چیزی نشد جز برتری سه بر صفر پرسپولیس. بعد از این گل پاس رسما شکست را پذیرفت و دقایق پایانی فقط زمانی بود برای رد کردن زمان. با این وجود مهمترین حادثه این دقایق اخراج امید خورج مدافع پیش تاخته پاس بود. سر انجام قرمزها با همین نتیجه کار رابه پایان رساندند و این بهترین هدیه برای مجموعه ای بود که در صورت شکست و یا توقف می توانستید انواع اخبار ناخوشایند را از بطن با شگاه آنها بشنوید.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
AmiR Tifo36
13-12-2008, 23:01
بچه ها متشکریم پرسپولیس متشکریم خدا رو شکر با پیروزی پر گل به تعطیلات نیم فصل میریم وقتی پرسپولیس میبره همه یه روحیه خوبی پیدا میکنن بازم تبریک. منم مثل داش حامد بیرون بودم نتونستم بازیرو (بنا به دلایلی...:6qwup3:127fs3556139 )ببینم...:53:
ایشالا بازیه بعد ملوان رو با 4تا گل میشکستیم:2: و اس اس هم به زردها :fkr::evilgrin:میشکسته عروسی میگیریم...:121fs725372:
داشته باشین که تعداد تشکر و ارسالهام برابره :6::قلیون:
پ.خ : واااااااای حامد این شعر امضات منو کشت:flowerysmile:
Alex.Del piero
13-12-2008, 23:26
سلام برو بچ منم اين برد رو به تمام قرمزهاي اصيل پرسپوليسي تبريك ميگم
arash_2000
13-12-2008, 23:26
امروز عاقلانه بازي كردن . نيمه اول زياد ندويدن انرژيشون رو گذاشتن واسه نيمه دوم! ايشالا بازم بهتر از اين ادامه بدن تا اختلاف امتياز رو جبران كنيم ! حيف بازي با سايپا چه موقعيت خوبي بود... [Only registered and activated users can see links] ولی میتونی بهتر باشیم هرچند یادمون نره اگه حقیقی اون توپو نمیگرفت و گل میخوردیم معلوم نبود چند چند میشدیم؟
L . F . C
13-12-2008, 23:31
تو بازی امروز به نظر من حقیقی _ توره _ کریمی و منصوری بهترین بودن :-?
ولی از اینم خوشحال شدم که بالاخره و در یه بازی اونم بااومدن رحمان گل نخوردیم ! :*:84:*:
MAHDI_ITALIA
13-12-2008, 23:33
امدم ، خوش امدم
برد رو تبریک میگم . خیلی به موقع بود . واقعا حیفه منصوری رو نیمکت باشه
Liverpudlian
13-12-2008, 23:49
واقعا حیفه منصوری رو نیمکت باشه
واقعا گل گفتی قربون دهنت :2: حیف این منصوری که روی نیمکت باشه :53:. عشق من منصوری شما نمیدونید من چقدر منصوری رو دوست دارم تو ابومسلم هم بود ازش خوشم میومد . امد تو پرسپولیس خیلی حال کردم :evilgrin:
Ghermezeteh
13-12-2008, 23:57
من بازی رو ندیدم ولی گلها رو که دیدم, نشون میداد که پاس حرفی برای گفتن نداشت
اون صحنه ای که توره توپ رو زد به تیرک رو دیدم, فقط برام سوال شده که چی جوری اون توپ رو گل نکرد:-??, یعنی از موقعیت گل اول, گل کردنش سخت تر بود :D
بچه ها کریمی چطور بود ؟
رحمان هم بازی کرد ؟
AmiR Tifo36
14-12-2008, 00:05
آره رحمان بازی کرده و ترکونده:-??
هادی من از تو بیشتر منصوری رو دوست دارم.بدون کریم خط هافبک رویاییه من اینه
----مازیار:wagfinger1:----
منصوری:flowerysmile:-----ایوان:heartsmile:-----کریمی :2::*:84:*:
L . F . C
14-12-2008, 00:06
من بازی رو ندیدم ولی گلها رو که دیدم, نشون میداد که پاس حرفی برای گفتن نداشت
اون صحنه ای که توره توپ رو زد به تیرک رو دیدم, فقط برام سوال شده که چی جوری اون توپ رو گل نکرد:-??, یعنی از موقعیت گل اول, گل کردنش سخت تر بود :D
بچه ها کریمی چطور بود ؟
رحمان هم بازی کرد ؟
کریمی خیلی خوب بازی کرد و 2 پاس گل داد
رحمان هم 90 دقیقه بازی کرد و بد بازی نکرد و اشتباه هم نداشت !
Liverpudlian
14-12-2008, 00:10
بچه ها کریمی چطور بود ؟
رحمان هم بازی کرد ؟
کریمی که عالی بود 2 تا پاس گل داد و بهترین بازیکن بود :heartsmile:. رحمان هم که دفاع رو مستحکم نشان داد و نذاشت پرسپولیس گل بخوره:wagfinger1: . به نظر من بهترین میدون منصوری بود که خیلی عالی بود یه پاس گل هم داد و چند تا دریبل خوب هم زد حیف منصوری که روی نیمکت :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbe fhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
sadegh.saberi
14-12-2008, 00:14
بازی بد بود ، اما نتیجه خوب شد
منصوری واقعا خوب بازی کرد،
راستی این علیرضا محمد چرا تو جمع تیم ملی نیست !:-?
الان واقعا عالی بازی میکنه !چرا این دایی:-& دعوتش نمیکنه !!؟~x(
از کعبی واقعا بهتره:53:
Liverpudlian
14-12-2008, 00:20
هادی من از تو بیشتر منصوری رو دوست دارم
اگه دوسش داری پس چرا بین بازیکنان محبوبت نیست:53::6qwup3:
arash_2000
14-12-2008, 00:21
واقعا گل گفتی قربون دهنت :2: حیف این منصوری که روی نیمکت باشه :53:. عشق من منصوری شما نمیدونید من چقدر منصوری رو دوست دارم تو ابومسلم هم بود ازش خوشم میومد . امد تو پرسپولیس خیلی حال کردم :evilgrin:
آره رحمان بازی کرده و ترکونده:-??
هادی من از تو بیشتر منصوری رو دوست دارم.بدون کریم خط هافبک رویاییه من اینه
----مازیار:wagfinger1:----
منصوری:flowerysmile:-----ایوان:heartsmile:-----کریمی :2::*:84:*:
کریمی که عالی بود 2 تا پاس گل داد و بهترین بازیکن بود :heartsmile:. رحمان هم که دفاع رو مستحکم نشان داد و نذاشت پرسپولیس گل بخوره:wagfinger1: . به نظر من بهترین میدون منصوری بود که خیلی عالی بود یه پاس گل هم داد و چند تا دریبل خوب هم زد حیف منصوری که روی نیمکت :d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbe fhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
بازی بد بود ، اما نتیجه خوب شد
منصوری واقعا خوب بازی کرد،
راستی این علیرضا محمد چرا تو جمع تیم ملی نیست !:-?
الان واقعا عالی بازی میکنه !چرا این دایی:-& دعوتش نمیکنه !!؟~x(
از کعبی واقعا بهتره:53:
من احساس میکنم اگه آقای منصوری خودش پاشو میزاشت اینجا حالش از اینهمه تعریف به هم میخورد:-&وقتی سرمربی تشخیص داده اون کی بیاد میخوام بدونم ما چیکاره ایم یکی گفت منصوری حیفه رو نیمکته همه فهمیدن میتونین با تشکر حرفشو تصدیق کنین نه اینکه دهنه این بخشو سرویس کنید با اینکه منصوری منصوری و......:53:
Fenrir Greyback
14-12-2008, 00:59
محل برگزاري مسابقه : ورزشگاه قدس همدان
نتيجه نهايي : پاس همدان 0 _ پرسپوليس 3
وضعيت كلي مسابقه : بازي جذاب و پرهيجان
ستاره مسابقه : ابراهيم توره ( علي كريمي )
وضعيت داوري : متوسط
پرسپوليس امروز در حالي در زمين هگمتانه يك برد بسيار شيرين را كسب كرد كه شايد بتوان گفت خوش بين ترين هوادار نيز انتظار چنين پيروزي شكوهمندي را نداشت و حداقل برد با اختلاف يك گل را پيش بيني مي كرد .
شاگردان پيرواني در بازي امروز بار ديگر به همان نظريه رسيدند كه يكي از اصلي ترين عوامل موفقيت در فوتبال امروز عمل پرسينگ است . در خيلي از تحليل هاي قبل و بعد از بازي هاي پرسپوليس بر اين نكته تاكيد كرده بودم كه براي تيمي همچون پرسپوليس كه حريفانش با انگيزه كامل مي آيند بهترين كار براي خنثي كردن تاكتيك هاي حريف و به اصطلاح ضدتاكتيك همان عمل پرس در يك سوم دفاعي حريف است . و پرسپوليس امروز اين كار را به خوبي انجام داد و مزد آن را نيز گرفت . در گذشته نيز حتي در زمان كادرفني قبلي در هر مسابقه كه بازيكنان پرسپوليس پرس را در دستور كار قرار مي دادند موفق مي شدند و اكثرا پيروز !
پرسپوليس با تركيبي تقريبا دگرگون شده به نسبت بازي قبل رو در روي پاس همدان قرار گرفت . بازگشت پژمان نوري به تركيب مساوي بود با تخريب بازي پاس همدان همان نكته اي كه در آناليز قبل از بازي عنوان كرديم و گفتيم كه مي بايست مهرداد كريميان اصلي ترين طراح پاس از بازي محو شود كه تا حدود بسيار زيادي اين كار صورت گرفت همچنين قرارگرفتن رحمان رضايي در تركيب اصلي بازي پاس كه بيشتر ميل به سانتر از كناره ها داشتن را خنتي نمود و در جنگ هاي هوايي به جز يكي دو صحنه اين مدافعان تيم ميهمان بودند كه ضربات اول را مي زدند .
پاس همدان نيز با يكي دو تغيير به نسبت بازي قبل پاي به اين ميدان گذاشته بود . زوج علوي و اديشون در مركز زمين وظيفه تخريب هافبك هاي خلاق پرسپوليس را به عهده داشتند و از كناره ها نيز علي آبادي و شيرزاد وظيفه ارسال توپ را انجام دادند كه غلامي در چند صحنه خطرآفرين شد. پاس در نيمه اول تا حدود بسيار زيادي برزمين مسلط بود اما مي توان به خط دفاعي و همچنين عليرضا حقيقي نمره قبولي داد .
اما در آنسوي زمين گفتيم كه پرسپوليس اگر مي خواهد به گل دست پيدا كند بايد با مستقر شدن در زمين پاس و استفاده از عمق دفاع حريف اين كار را صورت دهد . اگر بازي را به خوبي ديده باشيد به اين موضوع صحه مي گذاريد كه هرگاه پرسپوليس با پاس هاي كوتاه فضاي بين عمران زاده و خورج را هدف قرار داد موفق بود و ايجاد خطر كرد اما در توپ هاي ارسالي از كناره ها معمولا بيشتر توپ ها را خصوصا در نيمه اول بازيكنان پاس برگشت مي دادند .
در آغاز نيمه دوم نيز بازهم تيم پاس حاكم مسابقه بود اما بازهم روز خوب مدافعان و دروازه بان پرسپوليس به اين اجازه پيش افتادن نداد تا در نهايت ابراهيم توره بار ديگر شم گلزني اش را نشان دهد و پرسپوليس را پيش بيندازد .
پس از اين گل تعويض بسيار خوب افشين پيرواني كه معتقدم مي بايست در ابتداي نيمه دوم صورت مي گرفت انجام شد و نيكبخت واحدي كه بار ديگر نا آمادگي خود را به رخ كشيد جاي خود را به منصوري داد تا عملا توره به عنوان تك مهاجم درزمين ظاهر شود . منصوري بار ديگر نشان داد كه استحقاق حتي ثابت بازي كردن در تركيب پرسپوليس را دارد . اوكه حتي مي توانست امروز درنقش گلزن ظاهر شود در چند صحنه آمادگي خود را نشان داد و مشخص شد ذخيره طلايي پرسپوليس است .
در ادامه مسابقه بازي احساسي پاسي ها و صدالبته بازي منطقي پرسپوليس باعث شد گل هاي دوم و سوم وارد دروازه حريف شود تا شاگردان پيرواني با خاطره خوش به استقبال تعطيلات نيم فصل بروند و آينده ي بهتري را براي تيم ترسيم كنند .
البته نبايد فراموش كرد كه پرسپوليس هنوزهم ضعف هاي مشخصي دارد كه اگر در اين فرصت حدودا 17 روزه به آنها رسيدگي نشود چه بسا بازهم مشكلات تيم آغاز شود و نتايج تلخ بارديگر كام هواداران را تلخ كند . در بازي هاي آينده مربيان به مراتب بهتر و بازيخوان تر از بگوويچ روي نيمكت تيم ها خواهند بود و ازكنار اين ضعف ها به سادگي عبور نمي كنند .
افشين پيرواني نيز بايد كارهاي تاكتيكي بيشتري را به شاگردانش آموزش دهد چراكه پرسپوليس با اين همه بازيكن طراز اول بايد صدرنشين مسابقات شود و فاصله 4 امتيازي با استقلال فاصله زيادي نيست و با توجه به بازي هاي مشكل استقلال و ذوب آهن در هفته هاي آينده پرسپوليس مي تواند بارديگر صدر جدول را از آن خود كند . در روز هاي آينده بيشتر در مورد نقاط قوت و ضعف پرسپوليس كه بايد بيشتر بررسي شود خواهيم نوشت .
يك توضيح : ( زننده تك گل پاس همدان در بازي رفت غفوري بود كه به اشتباه اميد ابوالحسني عنوان كرديم و از همه هواداران پوزش مي خواهيم )
نمرات بازيكنان :
اين نمرات از 7 نمره مي باشد .
عليرضا حقيقي ( 6 ) _ عليرضا محمد ( 5 ) _ رحمان رضايي ( 5 ) _ نبي باقري ها ( 6 ) _ مجتبي شيري ( 4 ) _ مازيار زارع ( 5 ) _ پژمان نوري ( 5 ) _ علي كريمي ( 7 ) _ حسين بادامكي ( 5 ) _ عليرضا واحدي نيكبخت ( 3 ) _ ابراهيم توره ( 7 )
بازيكنان جايگزين : محمد منصوري ( 7 ) _ سپهر حيدري ( 5 ) _ هادي نوروزي ( _ )
سرمربي : افشين پيرواني ( 7 )
پرسپولیس تا نیمه اول خوب نبود
ولی از نیمه دوم به بعد با هجومی تر شدن تیم توسط اضافه شدن محمد منصوری یکی از بهترین بازیهایش را به نمایش گذاشت
اگه پرسپولیس بتونه همین روندنیمه دوم بازی رو همیشه ادامه بده باید منتظر قهرمانی اسیا بود همین وبس
این تیم شیرانه یا علی مدد......پرسپولیس ایرانه یا علی مدد
sajad_shahin999
14-12-2008, 08:29
درسته امروز بردیم...ولی وقتی تو مربی تیم بودی همه میدونن تیم یک چیز دیگه بود...
واقعا تیم یک چیز دیگه بود...
امروز پاس همدان کم اورد وگرنه خیلی مشکل ساز بود...
قطبی عاشقتیم...
كاش افشين عزيز امروز شما اينجا بودي و وقتي بچه ها گل ميزدن مثل هميشه خوشحالي خودت رو نشون ميدادي گرچه اين برد هم متعلق به شماست چون اگه پيرواني چيزي ياد گرفته مطمئنم از بودن در كنار شما ياد گرفته اينو بدون كه هوادارهاي واقعي شما هم دلشون برات تنگ شده و هميشه به فكر شما هستن شما هميشه براي ما يه اسطوره اي يه امپراطور واقعي دوستت داريم و به وجودت افتخار ميكنيم گرچه قدرت رو ندونستيم ولي بدون الان مي فهميم كه چه گوهر گرانبهايي رو از دست داديم
11. نوشته شده توسط afsaneh, روشن 23 آذر 1387,ساعت 17:07:42
كاش افشين عزيز امروز شما اينجا بودي و وقتي بچه ها گل ميزدن مثل هميشه خوشحالي خودت رو نشون ميدادي گرچه اين برد هم متعلق به شماست چون اگه پيرواني چيزي ياد گرفته مطمئنم از بودن در كنار شما ياد گرفته اينو بدون كه هوادارهاي واقعي شما هم دلشون برات تنگ شده و هميشه به فكر شما هستن شما هميشه براي ما يه اسطوره اي يه امپراطور واقعي دوستت داريم و به وجودت افتخار ميكنيم گرچه قدرت رو ندونستيم ولي بدون الان مي فهميم كه چه گوهر گرانبهايي رو از دست داديم
امیدوارم هرجاباشی موفق باشی خیلی دوستت دارم چون میدونم هرجا باشی و کار کنی هیچ وقت پرسپولیس و مارو از یاد نمی بری افشین امپراطور فاتح لیگ دلها
Loverboy
14-12-2008, 08:54
sajad_shahin999 ([Only registered and activated users can see links]) عزيز . با عرض سلام و خير مقدم بايد به عرضتون برسونم اين تاپيك جاي اين مطالب نيست
در ضمن ارسالهاتون رو پشت سر هم نفرستيد و لينك منبع رو حتماً قرار بديد
اين افشين حساب آن افشين را صاف كرد
پرسپوليس 3 - پاس همدان 0
گلها: ابراهيم توره (دقايق ۶۳ و ۸۱) و حسين بادامكى (دقيقه ۶۹)
داور: يدالله جهانبازى كمك ها: مجيد شمس و سعيد زارع
اخطار: حنيف عمران زاده و محمد علوى (پاس همدان) على كريمى و مازيار زارع (پرسپوليس)
اخراج: اميد خورج (دقيقه ۴+۹۰ پاس)
تماشاگر: ۲۰ هزار نفر
ورزشگاه: قدس همدان
پاس همدان صفر
سامان صفا (۱۳)، حنيف عمران زاده (۱۴)، اميد خورج (۱۲)، وحيد على آبادى (۱۱)، جواد شيرزاد (۱۶)، جوزف اديشون (۱۳) از دقيقه ۷۵ ابوالفضل حاجى زاده، سيدمحمد علوى (۹)، مهرداد كريميان (۱۵)، وريا غفورى (۱۴)، شهباز آركينوف (۱۱) از دقيقه ۷۳ اميد ابوالحسنى و محمد غلامى (۱۶)
سرمربى: وينكو بگوويچ (۸)
پرسپوليس ۳
عليرضا حقيقى (۱۷)، عليرضا محمد (۱۸)، پژمان نورى (۱۷) از دقيقه ۸۶ سپهر حيدرى، مجتبى شيرى (۱۸) نبى الله باقرى ها (۱۸)، على كريمى (۱۸) از دقيقه ۹۰ هادى نوروزى، مازيار زارع (۱۶)، ابراهيم توره (۱۸) رحمان رضايى (۱۸)، حسين بادامكى (۱۸) و عليرضا نيكبخت (۱۵) از دقيقه ۶۵ محمد منصورى
سرمربى: افشين پيروانى (۱۹)
شرح گلها
گل اول پرسپوليس:
دقيقه ۶۳ خطاى محمد علوى بر روى حسين بادامكى، يك ضربه ايستگاهى را در جناح راست پاس نصيب پرسپوليسى ها كرد. توپ را على كريمى استادانه به روى دروازه فرستاد و ابراهيم توره كه به خوبى در ميان مدافعان پاس «جا» گرفته بود با يك ضربه سر، گل اول بازى را به ثمر رساند.
گل دوم پرسپوليس:
دقيقه ۶۹ محمد منصورى از جناح چپ پا به توپ حركت كرد و پس از جا گذاشتن يك مدافع پاس، توپ را در دهانه دروازه براى بادامكى ساخته و پرداخته كرد، ضربه دقيق بادامكى در حضور مدافعان پاس، گل دوم را براى پرسپوليس به ارمغان آورد.
گل سوم پرسپوليس:
دقيقه ۸۱ اشتباه مدافعان پاس و يك توپ ربايى عالى از على كريمى، او را در موقعيت خوبى قرار داد، پاس زيباى كريمى براى ابراهيم توره و ضربه سرضرب توره از ميان پاهاى سامان صفا گل سوم پرسپوليس و گل دوم توره را رقم زد.
لحظات حساس
دقيقه :۱۲ نفوذ پاسى ها از جناح راست و ضربه زمينى محمد غلامى در زاويه بسته با واكنش حقيقى راهى به دروازه پرسپوليس نيافت. دقيقه :۲۲ سانتر بلند به پشت دفاع پرسپوليس، محمد غلامى را در حالت تك به تك با حقيقى قرار داد اما او به گمان آفسايد نتوانست ضربه خوبى به توپ بزند و توپ راهى اوت شد. دقيقه :۳۰ محمد غلامى كه بهترين بازيكن پاس در نيمه اول بود بعد از جا گذاشتن يك مدافع پرسپوليس، با يك چرخش سريع و ضربه محكم، توپ را به فاصله بسيار اندكى از تيرك دروازه به بيرون فرستاد. دقيقه :۵۵ پژمان نورى از چپ حركت كرد و بعد از جا گذاشتن مدافع ملوان توپ را در دهانه دروازه براى بادامكى آماده كرد، بادامكى با پرش از روى توپ، يك موقعيت عالى را براى مازيار زارع فراهم كرد كه ضربه بد و بى دقت مازيار زارع از كنار دروازه به بيرون رفت. دقيقه :۸۰ پاس رو به جلوى على كريمى توره را در موقعيت تك به تك با دروازه بان پاس قرار داد، ضربه محكم توره در ميان ناباورى همگان به تيرك افقى پاس اصابت كرد.
شرح بازى
اين ديدار از ۲ نيمه كاملاً متفاوت تشكيل شده بود؛ به نيمه اول پاس همدان با استفاده از امتياز ميزبانى و حضور تماشاگران، توپ و ميدان را در اختيار داشت و توانست فرصت هاى نسبتاً زيادى را روى دروازه پرسپوليس خلق كند. از سوى ديگر پرسپوليس محتاطانه تر به بازى آمده بود و با يك استراتژى منطقى، گل نخوردن را اساس كار خود در نيمه اول قرار داده بود كه با بى دقتى مهاجمان پاس و دفاع فشرده توانستند به هدف خود برسند. اما حكايت نيمه دوم كاملاً متفاوت بود پرسپوليسى ها از تمام راه هاى هجوم چه از عمق و چه از جناحين براى رسيدن به گل استفاده مى كردند و فرصت هاى فراوانى نيز نصيب آنها شد. نيمه مربيان را بايد كاملاً به افشين پيروانى اختصاص داد كه با آزاد كردن نيروهاى تهاجمى اش چهره پرسپوليس را دگرگون كرد. پرسپوليس برخلاف نيمه اول در انتقال توپ از دفاع به حمله بسيار سريع تر عمل مى كرد و به موقع نيز در زمين خودى جمع مى شد كه همين امر فضاى محل را از پاس همدان سلب مى كرد. على كريمى، ابراهيم توره و حسين بادامكى در فاز هجومى و نبى الله باقرى ها مجتبى شيرى و عليرضا محمد از بهترين هاى پرسپوليس در اين ديدار بودند.
پرسپوليس از اين بازى ۲ امتياز ويژه را دشت كرد :
۱ - آن شكست سنگين ۳ - صفر را صاف كرد كه منجر به حذف پرسپوليس از جام حذفى شده بود كه نهايتاً به قهرمانى استقلال در اين جام منتهى شد .
۲ - بار ديگر ثابت شد كه قطبى اصرار بيهوده اى بر حضور ديكارمو و حذف توره داشت . توره از روز وداع قطبى در ليگ و جام حذفى گل هاى حساسى براى پرسپوليس به ثمر رسانده است .
منبع ([Only registered and activated users can see links])
arash_2000
14-12-2008, 13:08
خدا را شكر قطبى رفت و توره از « داگ هاوس »خارج شد
هر چند که من معتقدم توره باید تنبیه میشد بازیکنی که تیمشو تو سخت ترین شرایط رها کنه بهتره همون بلا سرش بیاد
manchester7
14-12-2008, 17:44
با يه تاخير يه روزه برد پرسپوليس رو تبريك ميگم هر چنذ ميتونستيم بيشتر هم گل بزنيم پيرواني هم اگه يه كار مفيد كرده باشه تعويض نيكبخت بود بازيكن بي روحيه نميتونه تو پرسپوليس فيكس باشه نيكبخت رو از تيم ملي محروم كردن اما ضررش به ما رسيده چون روحيه ي نيكبخت رو ازش گرفتن و حالا بد بازي ميكنه
arash_2000
14-12-2008, 20:13
خاطره 3 – صفر سال 71
پرسپوليس در سال 71 هم موفق شد تيم پاس را با نتيجه سه – صفر شكست دهد، البته پرسپوليس در اين 16 سال، پاس را پنج – دو و چهار – صفر هم شكست داده است اما برد سه – صفر در سال 71 به دست آمد. در اين سال پرسپوليس، پاس، قهرمان آسيا را با اين نتيجه شايسته برد. گل به يادماندني حميد روزبهاني در اين بازي را قطعا از ياد نخواهيد برد. مطمئن هستيم!
تكرار بهترين برد خارج از خانه
برد سه – صفر پرسپوليس برابر تيم پاس همدان، بهترين برد خارج از خانه پرسپوليس در تاريخ ليگ حرفهاي بوده است، البته پرسپوليس يك بار هم تيم فوتبال ابومسلم را در مشهد با نتيجه سه – صفر شكست داده ولي به هر حال بهترين برد خارج از خانه پرسپوليس به اين ترتيب تكرار شده است. سرخپوشان بهترين برد خود را برابر پاس در تاريخ مسابقات فوتبال ليگ حرفهاي دشت ميكردند.
همدان 3 – يك از پرسپوليس عقب است
پاس از روزي كه به همدان رفته سه بار برابر تيم فوتبال پرسپوليس بازنده بوده است و جالب آنكه باختهاي همدان رفته رفته بدتر شده است. پاس همدان ابتدا در خانه خود به پرسپوليس دو – يك باخت، سپس در تهران، برابر پرسپوليس با نتيجه سه – يك بازنده شد و حالا نتيجه ديدار برد سه – صفر پرسپوليس است، بنابراين بايد بگوييم كه در حال حاضر پاس همدان با نتيجه سه – يك از پرسپوليس عقب است.
10 روز كمتر از يك سال؛ فاصله انتقام
10 روز كمتر از يك سال! پرسپوليس در روز سوم دي ماه سال 1386 در جام حذفي با نتيجه سه بر صفر برابر تيم پاس همدان بازنده شد. 355 روز بعد از پيروزي سه بر صفر پاس همدان برابر پرسپوليس، سرخپوشان در همان شهر موفق شدند تيم فوتبال پاس همدان را با نتيجه سه بر صفر شكست دهند. پرسپوليس فاصله انتقام را در مدت زماني كمتر از يك سال طي كرده است.
بگوويچ بيشترين خدمت را به پرسپوليس كرد
هر چقدر در سال گذشته ونكو بگوويچ، با يك مساوي در بازي برگشت ليگ و يك برد سه بر صفر برابر سرخپوشان در جام حذفي برابر حريف عالي كار كرد اما امروز دو باخت سه بر صفر و سه بر يك او برابر تيم فوتبال پرسپوليس باعث شد اينگونه بگوييم كه ونكو بگوويچ بيشترين خدمت را در مسابقات ليگ امسال براي تيم فوتبال پرسپوليس داشته است.
بهترين مدافع عنوان قهرماني
پرسپوليس سال گذشته صاحب عنوان قهرماني شد. سرخپوشان در پايان هفته نوزدهم سال گذشته 39 امتياز داشتند و امروز با شش امتياز كمتر روي پله سوم قرار دارند، با اين حال بين مدعيان قهرماني و مدافعان كسب اين عنوان، پرسپوليس را ميتوان بهترين مدافع عنوان قهرماني در مسابقات فوتبال ليگ ايران لقب داد. پرسپوليس تنها چهار امتياز تا صدرجدول فاصله دارد.
اين بار هفته نوزدهم شيرين در آمد
پرسپوليس در هفته نوزدهم ليگ سال گذشته برابر تيم فوتبال پگاه گيلان با نتيجه يك بر صفر شكست خورد. با آن باخت پرسپوليس 39 امتيازي ماند ولي امروز پرسپوليس با پيروزي سه بر صفر برابر تيم فوتبال پاس همدان، 33 امتيازي شد. اگر هفته نوزدهم سال گذشته براي پرسپوليس يك هفته تلخ بود، اين بار هفته نوزدهم براي سرخپوشان يك هفته شيرين از آب درآمد.
پيشبيني دكتر زادمهر درست از آب درآمد
دكتر زادمهر، كارشناس تلويزيوني بازي ديروز پرسپوليس و پاس همدان بود. در بين دو نيمه زادمهر اعلام كرد كه دوندگي نيكبخت در منطقه چپ كم است و اگر او به همين روال ادامه دهد جايگزينياش با محمد منصوري مناسب است، اتفاقا پيشبيني دكتر زادمهر درست از آب درآمد و با آمدن منصوري پرسپوليس جان تازهاي گرفت و توانست حريف را با نتيجه سه بر صفر شكست دهد.
Rahavard
14-12-2008, 20:30
بازی جالبی بود پاس تو همدان تیم ضعیفی نیست---تبریک----
arash_2000
12-01-2009, 19:18
این داش ممد چرا اسم تاپیک رو ع.ض نمیکنه مگه بازی جمعه نیست؟
Mohammad-Ghotbi
12-01-2009, 19:52
سلام
ما که میدونیم بازی با فولاد هست! یکی بحث رو شروع کنه، ما سخنش رو تأیید کنیم!
.:AoShiMa SaN:.
12-01-2009, 20:53
کلید عبور از تیم فوق تاکتیکی مجید جلالی علی کریمی و باقرین ، اگه وسط زمینو نگیریم روز بدیو می گذرونیم
alireza77777m
12-01-2009, 22:26
به نظر من پرسپوليس اين بازي رو دو هيچ مي بره.چون كه پرسپوليس هميشه وقتي مدير عاملش عوض ميشده ،نتيجه مي گرفته...:6qwup3:
Liverpudlian
12-01-2009, 23:27
پزسپولیس باید خوب بازی کنه مجید جلالی خیلی مربیه خطرناکیه همیشه واسه همه ی تیما مشکل میسازه ولی خدا کنه حد اقل پیروانی این بازی رو گند نزنه من میگم با پیروانی مساوی بگیریم انگار بردیم ناراحت نشینا چون از ملوان تو ازادی 2 تا بخوریم با فولاد مساوی کنیم انگار بردیم
12-01-2009, 23:54
پزسپولیس باید خوب بازی کنه مجید جلالی خیلی مربیه خطرناکیه همیشه واسه همه ی تیما مشکل میسازه ولی خدا کنه حد اقل پیروانی این بازی رو گند نزنه من میگم با پیروانی مساوی بگیریم انگار بردیم ناراحت نشینا چون از ملوان تو ازادی 2 تا بخوریم با فولاد مساوی کنیم انگار بردیم
البته بازیکنا الان پولشونو گرفتن ، اگه نگیم بعضیاشون کم کاری می کردن و مثل توره عشوه میو مدن ، اقلا روحیشون بالا رفته. :1:
Liverpudlian
13-01-2009, 00:55
البته بازیکنا الان پولشونو گرفتن ، اگه نگیم بعضیاشون کم کاری می کردن و مثل توره عشوه میو مدن ، اقلا روحیشون بالا رفته. :1:
ما هم دوست داریم ببره پرسپولیس :heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::h eartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::hea rtsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::heart smile:
reza ghermez
13-01-2009, 01:30
پرسپوليس مي بره مطمئنم اگه هم يه وقت .... باز هم اونو دوستش دارم
13-01-2009, 01:37
بچه ها محسن گفته میخواد خیز برداره برا آقای گلی آسیا ، استقلالم که هنوز بازیا شروع نشده گفته ما دیگه قول جام نمی دیم ، آسیارو می لرزونیم.:5:
manchester7
13-01-2009, 11:08
من كه فكر ميكنم اگه بچه ها بتونن كارهاي تاكتيكي فولاد رو خنثي كنن بازيو ميبريم درسته اين يه ذره دفاعيه ولي نتيجه ميده
Mohamad Reza
13-01-2009, 11:16
اگه بشه از فولاد خوزستان اطلاعاتی بدست بیاریم میتونیم در موردش بحث کنیم وگرنه چطوری بحث کنیم ؟؟
نمودار برد و باخت فولاد :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
فولاد : تیمی که در 5 بازی آخر خود فقط توانسته پیام خراسان ته جدولی رو ببره ، فولاد تا قبل از بازی رفت مقابل پرسپولیس وضعیت مطلوبی نداشت اما اونا استارت شروع خوب خودشون رو از بازی مقابل تیم ما زدند و روند خوبی رو طی کردند تا حتی استقلال رو در آزادی شکست دادند اگرچه تساوی مقابل ذوب آهن برای فولاد در اصفهان حکم برد داشت اما خوردن 3 گل از ملوان تازه جان گرفته نتیجه ای بد برای تیم مجید کامپیوتر رقم زد .
فولاد فعلا رده هشتم رو در اختیار داره و در کسب نتیجه تناسب جالبی داره اونا تا اینجا 7 برد و 7 باخت و 7 تساوی از 21 بازی خودشون بدست آوردند و با 28 امتیاز در فاصله 5 امتیازی سرخپوشان قرار دارند .
29 گل زده و 28 گل خورده و تفاضل 1+ تا اینجای کار نتیجه زدوخورد حمله و دفاع تیم جلالی بوده اونا دوگل هم از پرسپولیس کمتر خوردند .
بهترین گلزن این تیم جوونیه که در آزادی به استقلال گل زد . سجاد فیض اللهی 19 % گل های تیمش رو زده و با 6 گل بهترین گلزن تیم خوزستانیه بعد از اون هم سعید رمضانی با تجربه قرار داره که 5 گل برای تیمش به ثمر رسونده .
13-01-2009, 14:30
این سجاد فیض الهی خیلی خفنه ، پدیده ی لیگه 23 سالشه و هم سرعتیه و هم عین مبعلی می شوته ، تازه با اینکه قدش کوتاهه با سرم خوب گل می زنه.
Amir Argentina
13-01-2009, 23:49
اگه از فولاد نبریم باید بی خیال قهرمانی بشیم
پس فقط باید به یه چیز فکر کنیم اونم برده
Liverpudlian
14-01-2009, 09:48
اگه از فولاد نبریم باید بی خیال قهرمانی بشیم
پس فقط باید به یه چیز فکر کنیم اونم برده
واقعا شما هنوزم به قهرمانی امیدوارید :27:قهرمان امسال قبل از برنامه ریزی لیگ اعلام شده البته پشت پرده امسال یا واسه ذوب اهن یا استقلال به قول افشین قطبی لیگ ایران باند بازیه نمیزارن یه تیم 2 بار قهرمان شه:27: پرسپولیس رو هم دارن عین استقلال پارسال میکنن که 2 تا سر مربی عوض کرد و تیمش همش تو حاشیه بود پرسپولیس هم فعلا 2 تا سر مربی عوض کر ده با این همه حاشیه سر بازی با سایپا رو برد پاس رو برد سر بازی با ملوان داور یه پنالتی ناعادلانه گرفت دیدن پرسپولیس داره میبره گفتن امسال تو قهرمان نیستی:27: امدن ناداوری کردن سر بازی با مس یارو دستش بازه بازه مرادی میگه پنالتی نیست برو بابا:7: استقلالی که برهانی سر بازی با راه اهن گل افساید میزنه باید قهرمان شه :smoke:. استقلالی که با استقلال اهواز تبانی میکنه باید قهرمان شه همین حقیقتی بیش نبود:29:
manchester7
14-01-2009, 10:03
واقعا شما هنوزم به قهرمانی امیدوارید :27:قهرمان امسال قبل از برنامه ریزی لیگ اعلام شده البته پشت پرده امسال یا واسه ذوب اهن یا استقلال به قول افشین قطبی لیگ ایران باند بازیه نمیزارن یه تیم 2 بار قهرمان شه:27: پرسپولیس رو هم دارن عین استقلال پارسال میکنن که 2 تا سر مربی عوض کرد و تیمش همش تو حاشیه بود پرسپولیس هم فعلا 2 تا سر مربی عوض کر ده با این همه حاشیه سر بازی با سایپا رو برد پاس رو برد سر بازی با ملوان داور یه پنالتی ناعادلانه گرفت دیدن پرسپولیس داره میبره گفتن امسال تو قهرمان نیستی:27: امدن ناداوری کردن سر بازی با مس یارو دستش بازه بازه مرادی میگه پنالتی نیست برو بابا:7: استقلالی که برهانی سر بازی با راه اهن گل افساید میزنه باید قهرمان شه :smoke:. استقلالی که با استقلال اهواز تبانی میکنه باید قهرمان شه همین حقیقتی بیش نبود:29:
يادت نره ما بهترين بازيكنهاي ليگو داريم حيف درسته بعضي بازيها حق مارو خوردن اما بعض جاها به خودمون باختيم مثل همين ذوب اهن كه اگه اون باخت الكيو نميداديم:53: الان وضعيتمون خيلي بهتر بود هنوزم دير نشده مگه ما پارسال از سپاهان عقب نبوديم اما با همت بچه ها قهرمان شديم :d0s69thbefhifftitrz
يادت نره ما بهترين بازيكنهاي ليگو داريم حيف درسته بعضي بازيها حق مارو خوردن اما بعض جاها به خودمون باختيم مثل همين ذوب اهن كه اگه اون باخت الكيو نميداديم:53: الان وضعيتمون خيلي بهتر بود هنوزم دير نشده مگه ما پارسال از سپاهان عقب نبوديم اما با همت بچه ها قهرمان شديم :d0s69thbefhifftitrz
البته یادت نره پارسال هم حاج حبیب مربیمون بود هم همه با هم همدل بودن (بازیکنا) هم بازیکنا در حد لیگ افغانستان بازی نمی کردند هم کادر مربیمون و مدیریتمون ثابت بود در ضمن یه دربازه بان درست درمونم داشتیم
نه مثل امسال که 6 ماه یه مدیر داغون داشتیم 1 مربی عوض کردیم که دومیشم در آستانه تعغیره نه مدیر عوض کردیم و در ضمن کل نیم فصلم صدر جدول بودیم بازیکنامونم خیلی بخواییم بالاشون بگیریم در حد لیگ دسته 4 افغانستان بازی می کنند و از طرفی هم لیگ قهرمانان آسیا هم داریم و البته دروازمونم که ....
فکر نمی کنم این دو شرایط با هم یکی باشه :D
manchester7
14-01-2009, 10:38
البته یادت نره پارسال هم حاج حبیب مربیمون بود هم همه با هم همدل بودن (بازیکنا) هم بازیکنا در حد لیگ افغانستان بازی نمی کردند هم کادر مربیمون و مدیریتمون ثابت بود در ضمن یه دربازه بان درست درمونم داشتیم
نه مثل امسال که 6 ماه یه مدیر داغون داشتیم 1 مربی عوض کردیم که دومیشم در آستانه تعغیره نه مدیر عوض کردیم و در ضمن کل نیم فصلم صدر جدول بودیم بازیکنامونم خیلی بخواییم بالاشون بگیریم در حد لیگ دسته 4 افغانستان بازی می کنند و از طرفی هم لیگ قهرمانان آسیا هم داریم و البته دروازمونم که ....
فکر نمی کنم این دو شرایط با هم یکی باشه :D
من گفتم بهترين بازيكناي ليگو داريم هنوزم رو حرفم هستم ما مشكلمون ثبات نداشتنه تو همه ي زمينه ها:6qwup3: هم مربي هم مدير و هم بازيكنا يه روز يكي خوبه اون يكي بده فرداش برعكس همش ارزو ميكرديم واعظي برگرده بازي با ذوب اهن به غلط كردن افتاديم گفتيم همون حقيقي بهتره اگه بازيكنا نصفه بازيشونو بكنن قهرمانيم شك نكن البته اگه پيرواني بفهمه منصوري:72: هم ادمه بد نيست (اگه پيرواني موندگار باشه ه:1:ا)
arash_2000
14-01-2009, 13:35
البته اون موقع یهآدم ارزشمند و با دانشی داشتیم به اسم امپراطور که نه دشمن داشت نه کسی میخواست یره روحیه هم داشت و منتظر موند تا تیم قهرمان شه طوری هم رفتار میکرد که تو اون مقطع که پرسپولیس بد نتیجه میگرفت کسی دلش نمیومد حتی ازش انتقاد کنه.از قدیم گفتن خود کرده را تربیر نیست خودمون بیرونش کردیم خودمونم باید زجرشو بکشیم.
14-01-2009, 13:37
لوکا برای عقد قرار داد وارد تهران شد. :13:
Liverpudlian
14-01-2009, 16:05
خوب اون موقعه بین بچه ها همت بود و یه امپراطور هم بالا سرمون بود و یه مدیر عامل توپ بالا سرمون بود الا کدوم همتی پتروویچ تو بد ترین شرایط که نیازش داریم بلند شده رفته صرب این یعنی همت حیدری با باشگاه دعواش شده این یعنی همت یه سر مربی داریم که اولین بارشه سر مربیه مدیر عاملمون رو که نمیگم ما به خودمون نباختیم به همت همدلی بازیکنانمون باختیم :27::27: تیم ما از این همت ها داره مثلا همت نیکبخت با کریمی برای حضور در تیم ملی و روحیه نیکبخت هم خراب سر بازی با پیکان 2 پنالتی خراب میکنه تیم ما امسال از این همت ها داره :-o البته کی گفته ما بازی با ذوب اهن رو به خودمون باختیم داور 2تا پنالتی دیگه هم نگرفته مگه 90 رو ندیدید البته اون پنالتی اخر هم باید تکرار میشد
14-01-2009, 17:04
تعجبی نداره که سپاهان چهار تا سرمربی عوض مبکنه و پول هنگفت مملکتو میریزه تو جوب ولی برا پرسپولیس حکم میدن حق ندارید سرمربی خارجی بیارید با همین پیروانی کار کنید ، به هر حال شواهد و قرائن از نفوذ غیرعادی اصفهانیها تو فدراسیون خبر میده ، طبیعیه که روند داوری ها و برنامه ریزیها و پول خرج کردنا به سمتیه که ذوب آهن قهرمان بشه و سپاهان از بحران بیرون بیاد. متاسفم برا فدراسیونی که شعور مردمو در حد نخود در نظر میگیره.
Liverpudlian
15-01-2009, 00:12
بچه ها کسی از اومدن رحمتی خبر نداره میگن می خواد بیاد پرسپولیس چه خبره میاد اگه بیاد که عالی میشه هم واسه لیگ مناسبه هم واسه اسیا و خودشم گفته از امدنم به پرسپولیس استقبال میکنم معلومه خیلی دوست داره بیاد البته اگه اون مظلومی بذاره
15-01-2009, 00:42
تا فصل بعد نمیتونه بیاد ، ولی گفتن میخوان نوری صبری رو بگیرن
بچه ها کسی از اومدن رحمتی خبر نداره میگن می خواد بیاد پرسپولیس چه خبره میاد اگه بیاد که عالی میشه هم واسه لیگ مناسبه هم واسه اسیا و خودشم گفته از امدنم به پرسپولیس استقبال میکنم معلومه خیلی دوست داره بیاد البته اگه اون مظلومی بذاره
باش تا اون مظلومی استقلالی بزاره بیاد اگر هدایتی 1 میلیاردم بده نمیزاره بیاد :6qwup3: اما خیالتون راحت حداقل فصل بعد میاد :13:
Liverpudlian
15-01-2009, 09:44
باش تا اون مظلومی استقلالی بزاره بیاد اگر هدایتی 1 میلیاردم بده نمیزاره بیاد :6qwup3: ا
ولی امروز تو روزنامه ابرار ورزش خوندم مدیر عامل مس رحمتی را به پرسپولیس میدهیم:1:
arash_2000
15-01-2009, 09:47
فعلا تو این شرایط به نظر من این حرفا بیخوده باید یه فکری به حال این کادر فنی معلق کرد معلوم نیست چیکار میکنن؟:-wفردا هم بازی با فولاد:smil4337dd8b9eb25:
reza ghermez
15-01-2009, 10:55
:-wآقا من كه ميگم اين بازي را مي بريم و هنوز هم ميگم شانس قهرماني داريم اگه ا يران نشد نبايد ديگه آسيا را از دست بديم با يه برنامه ريزي درست پيش رفت ميشه آسيا را فتح كرد
arash_2000
15-01-2009, 13:35
به نظر من لوکا واسه جام حذفی و باشگاههای آسیا عالیه و بهترین گزینه خارجی بعد از دنیزلی میتونه باشه:smoke:
sepahe sorkh
15-01-2009, 14:15
باید رو زمین بازی کنیم رمز پیروزی تو این بازی کریمه باید خیلی رو روحیه بازیکنان کار رد . باید از کناره ها نفوظ کنیم اونوقت توپو بدیم تومحوطه . برا خبط دفاع هم باید به افساید گیری زیاد فکر نکنیم . اگه مهدی دروازه وایسه بهتره چون میخواد جبران کنه من خودم گلرم درکش میکنم
وسط زمین خیلی مهمه
به امید خوشحالیه مثل دقیقه
96
manchester7
15-01-2009, 14:25
خوب اون موقعه بین بچه ها همت بود و یه امپراطور هم بالا سرمون بود و یه مدیر عامل توپ بالا سرمون بود الا کدوم همتی پتروویچ تو بد ترین شرایط که نیازش داریم بلند شده رفته صرب این یعنی همت حیدری با باشگاه دعواش شده این یعنی همت یه سر مربی داریم که اولین بارشه سر مربیه مدیر عاملمون رو که نمیگم ما به خودمون نباختیم به همت همدلی بازیکنانمون باختیم :27::27: تیم ما از این همت ها داره مثلا همت نیکبخت با کریمی برای حضور در تیم ملی و روحیه نیکبخت هم خراب سر بازی با پیکان 2 پنالتی خراب میکنه تیم ما امسال از این همت ها داره :-o البته کی گفته ما بازی با ذوب اهن رو به خودمون باختیم داور 2تا پنالتی دیگه هم نگرفته مگه 90 رو ندیدید البته اون پنالتی اخر هم باید تکرار میشد
همه ي حرفاتو قبول دارم منظورم واعظي بود كه دو تا گلو تقديم ذوب اهن كرد
تعجبی نداره که سپاهان چهار تا سرمربی عوض مبکنه و پول هنگفت مملکتو میریزه تو جوب ولی برا پرسپولیس حکم میدن حق ندارید سرمربی خارجی بیارید با همین پیروانی کار کنید ، به هر حال شواهد و قرائن از نفوذ غیرعادی اصفهانیها تو فدراسیون خبر میده ، طبیعیه که روند داوری ها و برنامه ریزیها و پول خرج کردنا به سمتیه که ذوب آهن قهرمان بشه و سپاهان از بحران بیرون بیاد. متاسفم برا فدراسیونی که شعور مردمو در حد نخود در نظر میگیره.
اونا كه حساب نيست اقاي ساكت فقط بلده هزينه ي تيماي ديگرو حساب كنه
به نظر من لوکا واسه جام حذفی و باشگاههای آسیا عالیه و بهترین گزینه خارجی بعد از دنیزلی میتونه باشه:smoke:
لوكا كيه بابا با اون اخلاق چيزيش. خدا كنه بتونن دنيزلي رو بيارن البته چون تيم ما دفاعش مشكل داره و دنيزلي هم كلا با يك دفاع:6qwup3: بازي ميكنه اونم خيلي به كار ما نمياد
15-01-2009, 16:10
اگه دنیزلی یا فاتح تریمو میاوردن بهتر بود.:wagfinger1:
Mohamad Reza
15-01-2009, 16:19
اگه دنیزلی یا فاتح تریمو میاوردن بهتر بود.:wagfinger1:
اینجا تاپیک بازی پرسپولیس فولاد مگه نیس ؟ خب چرا همش دارین درباره انتخاب مربی و اینطور مسائل حرف میزنین پس چرا اسم تاپیک شده تحلیل و تبادل نظر بازی پرسپولیس فولاد ؟؟؟؟؟؟
15-01-2009, 16:56
اینجا تاپیک بازی پرسپولیس فولاد مگه نیس ؟ خب چرا همش دارین درباره انتخاب مربی و اینطور مسائل حرف میزنین پس چرا اسم تاپیک شده تحلیل و تبادل نظر بازی پرسپولیس فولاد ؟؟؟؟؟؟
آخه کسی بحث فنی راه نمیندازه.:D
manchester7
15-01-2009, 16:59
آخه کسی بحث فنی راه نمیندازه.:D
اول كادر فني درست بشه بعد بحث فني ميكشيم وسط:6qwup3:
15-01-2009, 17:07
آقا با توجه به هنرنماییهای خط دفاعی تو دو بازی اخیر بیاین یه بحث راجع به بهترین ارنج دفاعی و شرح وظایفشون راه بندازیم.:-?
نظر من : محمد_________ نبی________ سپهر____________ زارعی
عمق دفاع با سپهر باشه و فقط زارعی اجازه ی حمله و نفوذ داشته باشه. :D
Mohamad Reza
15-01-2009, 17:13
در مورد ترکیب خط دفاع واسه بازی فردا بحث باید بکنم دیگه ؟
manchester7
15-01-2009, 17:17
دلم واسه زارعي تنگ شده بود پارسال سر بازيهاي اخر تركوند ولي امسال اصلا بهش بازي نميدن منم ميگم سپهر و نبي وسط باشن بهتره رحمان اصلا هماهنگ نيست
15-01-2009, 17:20
زارعی اگه بیاد حد اقل از این رحمان بهتره ولی پیروانی نمیتونه رحمانو بنشونه رو نیمکت
Liverpudlian
15-01-2009, 22:01
آقا با توجه به هنرنماییهای خط دفاعی تو دو بازی اخیر بیاین یه بحث راجع به بهترین ارنج دفاعی و شرح وظایفشون راه بندازیم.:-?
نظر من : محمد_________ نبی________ سپهر____________ زارعی
عمق دفاع با سپهر باشه و فقط زارعی اجازه ی حمله و نفوذ داشته باشه. :D
به نظر من سپهر امسال خیلی بعد شده :27:ممد سوتیه پارساله عین پارسال خوب نیست+:42:+ سر بازی با سایپا دیدین چه پاسی به شریفی نسب داد:7: سر بازی با سر بازی با سپاهان گل دوم رو دیدین فقط نبی دنبال عماد بود معلوم نبود سپهر کجا بود:7: سپهر رو سر بازی با ابومسلم دیدیم میثم بائو چطوری سر توپ زد گل اولو میگم گل سومو چهارمم سپهر مقصر بود:7: به نظر من اتسو بهتره:d0s69thbefhifftitrz هم تکلاش مناسبه هم ضربه ی سراش:d0s69thbefhifftitrz دیدین چه تکل هایی سر بازی با مس میزد:heartsmile:
15-01-2009, 22:47
مشکل از سپهر نیست ، تو تقسیم وظائف مشکل داریم ، پارسال دفاع کنارا هم دفاع می کردن ، تازه هر چی باشه از این رحمان بهتره ، ولی محمدو راس میگی ، خیلی سوتی میده. خط هافبکم ایراد داره ، مثل زمان امپراطور تقسیم وظایف کریم و کریمی روشن نیس بازی جفتشون افت کرده ، بادامکی تازه مداوا شده هم که جای منصوری آماده میاد ، توره ی بی غیرتم که جای علیرضا رو گرفته. دروازه هم که هیچی.
Jack Wilshere
15-01-2009, 23:40
بدون شك ضعيف ترين مدافع اين فصل تيم سپهر بوده خيلي اشتباه داشته.
به نظر من :
محمد نبي اتسو شيري
در كل اين فصل بر خلاف فصل پيش كه تيم ثبات سيستم داشت اين فصل بعد22 هفته هنوز مدافع هامون رو نشناختيم هر بازي هم گل مفت مي خوريم. به گلهايي كه از ابومسلم - فولاد - ملوان - استقلال - پيكان - مس - ذوب اهن - سپاهان خورديم دقت كنيد!!!!!!!!!!!!! همه ناشي از ضعف دفاع و دروازه بان بود وجالب اينه كه هيچ فكري براي ترميم نميشه ما اول فصل از ملوان روي يك پاس به جلو گل خورديم بعد از گذشت 17 هفته دوباره همون جوري گل خورديم! اول فصل حقيقي به ذوب اهني ها پاس گل داد دور برگشت واعظي هنر نمايي حقيقي رو تكرار كرد اونم نه يه بار بلكه 2 بار !!!!!!!!!!!!!!!!!
15-01-2009, 23:55
سپهر اگه قلب دفاعو بگیره خوب بازی می کنه
Liverpudlian
16-01-2009, 05:21
مشکل از سپهر نیست ، تو تقسیم وظائف مشکل داریم ، پارسال دفاع کنارا هم دفاع می کردن ، تازه هر چی باشه از این رحمان بهتره ، ولی محمدو راس میگی ، خیلی سوتی میده. خط هافبکم ایراد داره ، مثل زمان امپراطور تقسیم وظایف کریم و کریمی روشن نیس بازی جفتشون افت کرده ، بادامکی تازه مداوا شده هم که جای منصوری آماده میاد ، توره ی بی غیرتم که جای علیرضا رو گرفته. دروازه هم که هیچی.
ولی با امدن محسن رفت و برگشت و امدن لوکا همه ی اینا حله :2::2::2::2::2::2::2::2:
بدون شك ضعيف ترين مدافع اين فصل تيم سپهر بوده خيلي اشتباه داشته.
به نظر من :
محمد نبي اتسو شيري
در كل اين فصل بر خلاف فصل پيش كه تيم ثبات سيستم داشت اين فصل بعد22 هفته هنوز مدافع هامون رو نشناختيم هر بازي هم گل مفت مي خوريم. به گلهايي كه از ابومسلم - فولاد - ملوان - استقلال - پيكان - مس - ذوب اهن - سپاهان خورديم دقت كنيد!!!!!!!!!!!!! همه ناشي از ضعف دفاع و دروازه بان بود وجالب اينه كه هيچ فكري براي ترميم نميشه ما اول فصل از ملوان روي يك پاس به جلو گل خورديم بعد از گذشت 17 هفته دوباره همون جوري گل خورديم! اول فصل حقيقي به ذوب اهني ها پاس گل داد دور برگشت واعظي هنر نمايي حقيقي رو تكرار كرد اونم نه يه بار بلكه 2 بار !!!!!!!!!!!!!!!!!
نگران نباش با اومدن رحمتی این مشکل هم حل میشه انصاری فرد گفته قبل از سر مربی جدید دروازه بان جذب میکنیم تو ایسنا خبرش هست:heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsm ile:
مشكل اينه كه انگيزه ندارن نمي دونم چرا بچه ها امسال اينجوري شدن :33:
خودشون هم نمي خوان خوب بازي كنند :117:
Ghermezeteh
16-01-2009, 10:09
امسال این پرسپولیس یکی از بهترین تیمهای لیگ هست که, اگه نگیم همه, میتونیم بگیم اکثراً ستاره هستن
بازیکنایی که تو لیگ برتری دارن, هیچ وقت انگیزشون رو از دست نمیدن, ولی اگه اونا خوب بازیکنن و گل به ثمر نرسه, طبیعی هستش که روحیه, خود به خود از بین میره
حرف قطبی رو به یاد بیارید که اون موقع خیلی ها تمسخر میکردن (مشکل از دروازبان و دفاع و هافبک نیست, بلکه مشکل از خط حمله هستش)
پارسال اگه پرسپولیس جذاب بازی میکرد, چون امکان نداشت پرسپولیس تا دقیقه 30 یه گل نزنه, یا گلهای دقیقه پایانی که چقدر به تیم روحیه میده رو نزنه, ولی امسال تا گل نخوره یاد گل زدن نمیافته, یا یه گل میزنه, 3 تا نمیزنه)
آره پارسال خلیلی از 4 تا موقعیت 3 تاش رو گل میکرد. نمیگم توره بد بازی میکنه, ولی هرگز نمیتونه جای خلیلی رو پر کنه
امسال اگه خلیلی بودش مطمئنا پرسپولیس هم صاحب آقای گل لیگ (خلیلی یا نیکبخت) و هم صاحب برترین گل ساز (کریمی یا پتروویچ یا نیکبخت)
هنوز هم دیر نشده, محسن که بیاد, ببینید تیم چی جوری جون میگیره
پ.ن: خیلی دوست دارم محسن بیاد, تا جواب اونایی که میگفتن خلیلی امسال به دردمون نمیخوره :-L رو بدم, (( بازیکنی که 6 ماه از فوتبال دور بوده, وقتی که بیاد روحیه ای که داره رو نمیشه حساب کرد ))
دقت کردید که چرا اسکولزی که اینقدر زیاد مصدوم میشه, هر وقت بر میگرده, همون نقش کلیدی یا بهتر از قبل رو هنوز هم داره؟
در مورد لوکا هم نباید بگیم که لوکا سپاهانی هستش, ربطی نداره که, اگه منظور اینه که از اول تو سپاهان بوده, فکر کنم که لوکا اولین تیمش فولاد خوزستان بوده (دقیقاً حضور ذهن ندارم), ولی میدونم که اولین تیمش سپاهان نبوده
به نظر من این لوکا هم که اومدنش 80% قطعی هستش, نمیتونه جای قطبی رو برای پرسپولیس پر کنه :72:
بس داش حامد چرا اين تماشاگر نماهاي برسبوليس به اون مصطفوي بيچاره مي گفتند استقلالي اونم كه زياد تو استقلال بازي نكرده بود /:)
من از مصطفوي خيلي خوشم مي اومد خيلي با حال بود :6qwup3:.
Ghermezeteh
16-01-2009, 10:43
بس داش حامد چرا اين تماشاگر نماهاي برسبوليس به اون مصطفوي بيچاره مي گفتند استقلالي اونم كه زياد تو استقلال بازي نكرده بود /:)
اگه اینجوری بخوایم حساب کنیم نیکبخت استقلالی هستش, عابدزاده هم استقلالی هستش
متاسفانه با غرور کذب این حرفا زده میشه, استادیوم رفتی که, صد هزار نفر از تعداد محدودی (لیدرها) دستور میگیرن
سوال:
چرا وقتی برای اولین بار به مصطفوی گفتن مدیر استقلالی نمیخوایم, روز بعد تو جلسه همه لیدرها از مصطفوی معذرت خواهی کردن
با شعارهای استادیومی نمیشه نتیجه گیری کرد, پیروانی مگه بد کار کرده بود, یه باخت جلوی ملوان آورد, تو استادیوم گفتن که پیروانی حیا کن و ...., کجای دنیا با یه باخت مربی رو هو میکنن, خوب این طبیعی هستش که پیروانی هم دیگه روحیه ای نداشته باشه, بعد با این شعارها ابهتی که پیروانی به عنوان سرمربی تیم داشت, از بین رفت
متاسفانه جو فوتبال ایران خیلی افتضاح هستش, ما دوست داریم که بازیکنا همیشه رو اوج و جز بهترین بازیکنای ایران باشن
پ.ن: ما که هی حاشیه ای دورمون نیست, بعضی موقعها چند روزی میشه که حوصله هیچکس رو نداریم, اون بد بختا هم آدمن و حق دارن که وقتی براشون مشکل پیش میاد, کمی بی حوصله بشن, حالا فرض کن که این حاشیه رو هزاران نفر برات درست کنن, اون حیدری یه اشتباه تو بازی با سایپا کرد, اینقدر براش حاشیه درست کردن که ..., یا کریم, اون موقع که خوب گل میزد, باقری کانتونا بود, ولی الآن که کم گل میزنه, همونایی که بهش لقب کانتونا رو داده بودن, میگن که کریم بازیکن نود دقیقه نیست و نمیدونم چرا کریم خداحافظی نمیکنه, کریم بی خودی جای یه بازیکن جوون رو گرفته و..., افشین امپراطور امسال بهش چه لقب و صفاتی دادن؟ همونایی که میگفتن افشین امپراطور, امسال نگفتن مربی بی دانش و ....
یه کم منطقی باشیم به همه این حقیقتهای پشت پرده فوتبال کثیف ایران پی می بریم :72:
اگه فوتبال ایران جو خوبی داشت, قطبی با حوصله فرار نمیکرد
ولی با امدن محسن رفت و برگشت و امدن لوکا همه ی اینا حله :2::2::2::2::2::2::2::2:
دمت گرم این حرفت کاملا درسته
Mohamad Reza
16-01-2009, 12:15
سرمربي تيم فوتبال فولاد خوزستان در گفتگو با آريا:از تعويق ليگ راضي هستيم
خبرگزاري آريا- جلالي گفت: براي بازي مقابله پرسپوليس برنامه هاي زيادي داريم چون آنها تيم بزرگ و قدرتمندي هستند و براي غلبه بر آنها بايد شناخت كافي را بدست آورد كه اين 2 هفته تمرينات را متمركز بر اين موضوع انجام داديم.
مجيد جلالي ، سرمربي فولاد خوزستان در گفتگو با آريا افزود: در اين مدت تعطيلات تمرينات مناسبي را با نفرات انجام داديم و براي مقابله با پرسپوليس هيچ مشكلي نداريم كه البته چند مصدوم داشتيم كه به همت پزشك تيم به اين بازي دشوار مي رسند.
وي تصريح كرد: در اين دو هفته كه ليگ برتر به تعويق افتاد ، بازيكنان ما روزي 2 بار تمرينات سنگين و مناسبي را انجام دادند كه اطمينان دارم نتيجه آن را در مقابل پرسپوليس خواهيد ديد.
جلالي به خبرنگار آريا اضافه كرد: تيم فولاد با شرايط خاصي كه دارد نيازمند اين تعطيلات بود كه نهايت استفاده را از اين موقعيت برديم و فكر مي كنم كه اين تعويق ليگ بسيار به نفع ما تمام شد چون اين فرصت را بدست آورديم كه بيشتر روي بازيكنان و حريف سرسخت خود تمركز كنيم.
خبرگزاری آریا
Amir Argentina
16-01-2009, 12:33
امروز اگه نبریم که دیگه هیچ
ولی پرسپولیس یه سرمربی خوب یه دروازه بان خوب
و البته به محسن رفت و برگشت نیاز اساسی داره
16-01-2009, 14:11
شما انگار اون رای جنجالی مصطفوی برا داربی نا تمومه که استقلالو سه هیچ برنده کرد ، یادت نیست ، تازه مصطفوی تا چند روز قبل از مدیر عاملی پرسپولیس قرار بوذ به هیئت مدیره استقلال تزریق شه.:wagfinger1:
arash_2000
16-01-2009, 15:56
بالاخره داور نشون داد ما هم هستیم اخراج توره به ضررمونه:27:
Amir Argentina
16-01-2009, 16:55
پرسپولیس برد
10 نفره هم بردیم
arash_2000
16-01-2009, 17:07
تو این 12 سالی که طرفدار پرسپولیسم و 90%بازیاشو دیدم این دومین باریه که از برد پرسپولیس اصلا خوشحال نشدم یکی زمان پروین یکی الان آخه میخوام بدونم کدوم....مدرک مربیگری رو به این پیروانی داد آخه مردک این تعویض که تو میکنی؟تو رو خدا نگید تیم 10نفره بود که شک میکنم از فوتبال چیزی میدونید:Dآخه زمانی که میتونست تو بهترین شرایط زوج نیکبخت و کریمی و باقری پشت سرش رو به تماشاچی نشون بده میاد بادامکی....با خیر خواه رو میاره منصوری رو هم این همه تو زمین نگه میداره آخه مردک میمردی به جای خیرخواه شیری رو دقیقه 85بیاری که تیم مستحکم تر بشه؟ اگه گل میخوردیم چی؟میمردی منصوری رو نیمه اول میاوردی بیرون؟بیجا کردی بزاری پترویچ بره مسافرت پس بازیکن واسه چی پول میگیره؟حیف وقت که درسو کنار گذاشتمو گفتم شاید با دیدن فوتبال از بازی لذت ببریم.
تو رو خدا هرکی با من مخالف منو توجیه کنه شاید من از عصبانیت این حرفارو دارم میزنم و غیر منطقیه.
King_Of_BOYS
16-01-2009, 17:10
وای خدا قلبم اومد تو دهنم فکر کنم 15000 بار گفتم یا زهرا. خدا رو شکر که بردیم. وقتی داور سوت رو زد پریدم هوا و گفتم خدا رو شکر.
پ ن : خیلی سعی کردم تو این بخش پست ندم اما عشق پرسپولیس نذاشت و به خاطر این پست از سرپرست اینجا معذرت میخوام.
به نظر من بهتره کدورتهای قبلی پاک بشه. اون قضیه هم اصلا تقصیر من نبود و شما زود قضاوت کردی. اینجا هم جای بحث کردن نیست و بهتره هم راجبش بحث نشه. مهم اینه که پرسپولیس برد .
خدا رو شکر .
Loverboy
16-01-2009, 17:14
تو این 12 سالی که طرفدار پرسپولیسم و 90%بازیاشو دیدم این دومین باریه که از برد پرسپولیس اصلا خوشحال نشدم یکی زمان پروین یکی الان آخه میخوام بدونم کدوم....مدرک مربیگری رو به این پیروانی داد آخه مردک این تعویض که تو میکنی؟تو رو خدا نگید تیم 10نفره بود که شک میکنم از فوتبال چیزی میدونید:Dآخه زمانی که میتونست تو بهترین شرایط زوج نیکبخت و کریمی و باقری پشت سرش رو به تماشاچی نشون بده میاد بادامکی....با خیر خواه رو میاره منصوری رو هم این همه تو زمین نگه میداره آخه مردک میمردی به جای خیرخواه شیری رو دقیقه 85بیاری که تیم مستحکم تر بشه؟ اگه گل میخوردیم چی؟میمردی منصوری رو نیمه اول میاوردی بیرون؟بیجا کردی بزاری پترویچ بره مسافرت پس بازیکن واسه چی پول میگیره؟حیف وقت که درسو کنار گذاشتمو گفتم شاید با دیدن فوتبال از بازی لذت ببریم.
تو رو خدا هرکی با من مخالف منو توجیه کنه شاید من از عصبانیت این حرفارو دارم میزنم و غیر منطقیه.
سلام
با تمام احترامي كه بهت قائلم بايد بگم كه كاملاً باهات مخالفم :دي . البته نظرت محترمه
تعويضهايي كه انجام داد فوق العاده بود . بايد بازيكناي كند رو ميكشيد بيرون كه مدافعان فولاد رو با بازيكنان سرعتي سر گرم كنن كه اين كار رو عالي انجام داد .
براي اولين بار از تعويضاش خوشم اومد :دي . در كل تو نيمه اول تيم افتضاح بود چون هيچ تاكتيكي نداشتن 127fs3556139 . هر چند تو نيمه دوم هم چيزي نداشتن ولي به هر حال تبريك به هواداران .
پ ن : خیلی سعی کردم تو این بخش پست ندم اما عشق پرسپولیس نذاشت و به خاطر این پست از سرپرست اینجا معذرت میخوام.
مشكلاتي كه من با ديگران و از جمله شما در بيرون از فروم دارم ربطي به اينجا نداره . من تو سايت با كسي مشكلي ندارم .
Amir Argentina
16-01-2009, 17:16
درباره این بازی نمیشه زیاد صحبت کرد
آخه یه تیم 10 نفره هیچ وقت نمیتونه اون برنامه های از پیش تعیین شده خودش رو تو زمین بر پا کنه ولی تعویض کریمی زیاد خوب نبود
به هر حال خدا را شکر 3 امتیاز رو گرفتیم
HaMeD BaXfOOt
16-01-2009, 17:18
بازی خوبی بود ولی حق فولاد باخت نبود این چه طرز بازی کردنه آخه مثلا اینا میخوان برن آسیا . کل کل نبودااااا واقعیت رو گفتم . در کل شانس تو این بازی برا پرسپولیس بود گرچه بازیکونشونم اخراج شد:6:. آخ جون ذوب آهن مساوی کرد:5:
batistuta
16-01-2009, 17:18
جونمون به لب رسید تا بردیم
arash_2000
16-01-2009, 17:36
سلام
با تمام احترامي كه بهت قائلم بايد بگم كه كاملاً باهات مخالفم :دي . البته نظرت محترمه
تعويضهايي كه انجام داد فوق العاده بود . بايد بازيكناي كند رو ميكشيد بيرون كه مدافعان فولاد رو با بازيكنان سرعتي سر گرم كنن كه اين كار رو عالي انجام داد .
براي اولين بار از تعويضاش خوشم اومد :دي . در كل تو نيمه اول تيم افتضاح بود چون هيچ تاكتيكي نداشتن 127fs3556139 . هر چند تو نيمه دوم هم چيزي نداشتن ولي به هر حال تبريك به هواداران .
مشكلاتي كه من با ديگران و از جمله شما در بيرون از فروم دارم ربطي به اينجا نداره . من تو سايت با كسي مشكلي ندارم .
ولی بالاخره فولاد حملشو کرد موقعیتم خیلی داشت به نظر من که هیچکدوم از مدافعا هم کاری به این 3تا...نداشتن ولی قبول داری اگه کریمی بود میتونست 1گل دیگه بزنیم؟اقلا اون موقعیت بادامکی رو گل میکرد به نظرت چقدر مدافعا رو خیرخواه متمرکز شدن اگه دقیقه85 شیری رو تو قلب دفاع جا نداده بود بهتر نبود؟اگه گل میخوردیم به نظرت کدوم یک از این تعویضها میتونست به ثمر بشینه؟این همه ضد حمله اگه کریمی یا باقری بودن هرچی هم کند کار میکردن 1گل میتونستن بزنن در کل امیدوارم با اومدن لوکا اگه واقعیت داشته باشه بتونیم به حقمون برسیم هرچند که هربازی دارن به ما یادآوری میکنن که داوری حرف اول رو میزنه:27:توره واسه بازی سختی مثل مس نیست:27:خدا رحم کنه میترسم فراز دهنمونو سرویس کنه نباید یادمون بره که اگه فیض اللهی تو اوج بود میتونست اشکمونو دربیاره.البته رو نظر شما هم میشه فکر کرد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1