توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} تحلیل و تبادل نظر بازيهای پرسپولیس در نیم فصل دوم 87-88 {::}
اگه نیکبخت 2 تا پنالتی خراب کرد توره که 3 تا پنالتی خراب کرد البته یکیش تکرار بود ولی بازم خراب کرد
اصلا توره در حد نیکبخت نیست
تو بازیهای اینده پرسپولیس خواهید دید که نیکی چه جوری بازی میکنه
در ضمن تو بازی با استقلال توره که موقعیت هاش بهتر بود پسر الکی چیزی نگو
اگه یه تیم بازیکن خارجی میگیره باید یه سر وگردن از بقیه بالاتر باشه نه اینکه پایین تر باشه
توره همچین تو زمین بازی میکنه انگار از بارسا اومده
نیکبخت خیلی وقته که فوتبالش تموم شده...
از موقعی که از شهرستان اومد تهران و عکسشو تو دو تا روزنامه دید و بلوتوسش همه جا پخش شد فوتبالش تموم شد...
احتمالا شما ندیدی....
من به عنوان یه پرسپولیسی همه بازیکنارو دوست دارم به یه اندازه (به غیر از علی کریمی کهبیشتر از همه دوسش دارم )
اما یه چیز رو راست حسینی باید همه قبول کنیم نیکبخت بیشتر دنبال حاشیه هست وتو همون فیلم مرد 2000 چهره هم بهش اشاره شد
نمونه آخر این حاشیشم همون حرف B بود که به قول خودش اول اسم اون عزیزی هست که تو خیابون بهار شیراز هست
خوب عیب نداره هر کی رو دوست داشته باشی واول اسمشو هم روپیراهنت بزاری
اما تو مصاحبت نباید اینو بگی که بخوای حاشیه بسازی
.:AoShiMa SaN:.
17-04-2009, 13:32
نیکبخت هم از فیلمش که قیافشو ناراحت میکنه...
توره اگه 4 تا موقعیت از دست بده 2 تا گل هم میزنه....نیکبخت اگه بازی تو آزادی باشه نصف هواسش به اسکوربورد ورزشگاه...!
علیرضا شکی تو غیرتش نیست ، حد اقل اینکه همه تیمای بزرگ لیگ دلشون ازش خونه باهاش عمرا تبانی نمی کنن ، در ضمن علیرضا اگه گل نزنه برا خودش بد میشه و محبوبیتش ، ولی توره چی ؟ پولشو می گیره میزه ور دل مامانش به ریش ماها میخنده:wagfinger1:
جالبه همین علیرضا داربی 62 پنالتی هدر رفته ی مهرزادو جبران کرد ، امسال بازی با سپاهان اگه با گلای استثناییش نمی بردیم چنان کمر تیم میشکست که الان رتبمون دو رقمی بود ، تو آسیا هم اگه گلا و پاس گلای علیرضا رو کم کنی میفهمی فرقش با توره چیه ، اگه علیرضا افت میکنه ، به خاطر مظلومیتشه که یه سره زیر فحش ناموسیه بازم سرشو بالا میگیره و برا تیم میجنگه ، امسالم وقتی دایی اون حاشیه رو با فدراسیون براش دزست کرد یهو افت کرد ، من کار ندارم چرا علیرضا از فرودگاه برگشته ، حتما یه چیزی دیده بوده که قید تیم ملیو زده والا مثل علی کریمی از اولش قبول نمی کرد. در ضمن تو لیگ ششم هم جور گلنزن شدن مهرزاد و نبود فورواردو همین آقا کشید ، پارسالم کمکایی که به تیم کرد خیلی بیشتر از حواشیش بود ، الانم اگه دقت کرده باشی شکمش از مازیار و علی کریمی و بادامکی و حتی کریم کمتره و لاقر شده چون میخواد تو آسیا بدرخشه:13:
خوب عیب نداره هر کی رو دوست داشته باشی واول اسمشو هم روپیراهنت بزاری
اما تو مصاحبت نباید اینو بگی که بخوای حاشیه بسازی
یه نیگا به حواشی اس اس و سپاهان بکنی نظرت عوض میشه ، بابا تو تیمای دیگه ببینید چه جور بازیکنایی دارن ، همین خطیبی جباری منیعی کوشکی ، اونوقت شما به علیرضا میگین حاشیه ساز ، نه اینکه بگم حاشیه نداره ولی خوب بابا علی کریمی هم حاشیه داره ، همین محسنم وقتی رو نیمکت بود داشت حاشیه ساز میشد ، خوب هر بازیکنی که تحمل نیمکتو نداره ، تازه توره آخر تبانی و حاشیس ، یادتون رفته دو روز چکش دیر شد چه آبروریزی را انداخت گهت این باشگاه حرفه ای نیست ، تبانیاشم که بماند ، ولی علیرضا با کی میتونه تبانی کرده باشه ؟ اس اس ؟ سپاهان ؟ میثاقیان ؟ فیروز ؟ یا مثلا با برق؟
بازیکنی نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه...
گلهاشم کم کردیم و پاس گلهاشم حساب نکردیم ...چیزی نشد:6qwup3:
17-04-2009, 14:45
بازیکنی نیست که ارزش بحث کردن داشته باشه...
گلهاشم کم کردیم و پاس گلهاشم حساب نکردیم ...چیزی نشد:6qwup3:
برا تورو نمی دونم ولی برا من سمبل تعصبه ، تو آسیا هم بعد از کریمی بهترین بازیکنمون بوده ، شما نمی دونم چن وقته پرسپولیسی شدی ، لیگ ششم و لیگ هفتم که هیچ ، همین امسالم جزو بهترینای تیم بوده
علیرضا درسته که نیگاش به اسکور بورد ولی این دلیل نمیشه
اره عاشق حاشیه هم هست ولی همیشه بودنش تو زمین یه وزنه حساب میشه
نمیدونم چی از توره دیدی که تعریفشو میکنی اصلا در حد پرسپولیس نیست
به گواه کارشناس ها نیکبخت تو 3 سال اخیر همیشه تو اخر فصل جزو 3-4 تا بازیکن برتر پرسپولیس بوده اونوقت با توره مقایسش میکنی که با هزار تا ناز اومده و داره بی توجه و بی غیرت بازی میکنه ؟
همه امار نشون میده که علی بهتر از توره هستش
نمیدونم شما چند ساله که نیکبخت رو میشناسیش ولی من فکر کنم که یه پولی از توره گرفتی که اینجوری سنگشو به سینه میزنی
فعلا اگه کریمی - نیکبخت و باقری نباشن ما نمیتونیم گل بزنیم
اگه خلیلی اماده بشه که توره باید بار و بندیل شو جمع کنه بابا
TheSpecialOne
17-04-2009, 16:06
تو اينكه توره بي غيرته و هيچي جز پول براش مهم نيست فكر نكنم كسي باشه كه مخالف اين حرف باشه. اما نيكبخت هم زندگيش تو حاشيست و تقريباً هر هفته يا هر ماه يه حاشيه اي برا خودش جور ميكنه. اما من ميخوام در مورد مربي كه از اردن اخراج شد و اومد تو پرسپوليس حرف بزنم:
موقعي كه ايشون اومد پرسپوليس سوم جدول بود. الآن چندمه؟؟؟؟ تو تمام بازيهاي خارج از خانه تيم رو براي مساوي تو زمين فرستاد و فقط تونست 6 امتياز از سپاهان و برق و مس و داماش بگيره. يه نكته ي جالب ديگه هم اينكه تيم برق شيراز تو نيم فصل دوم تا اينجاي كار تنها يك امتياز گرفته اونم از پرسپوليس بوده!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o ايشون در يك حركت عجيب و استثنايي به علي كريمي روز بازي با صبا استراحت داد تا مقابل الغرافه آماده بشه در صورتي كه بين بازي با صبا و الغرافه يه چيزي حدوده 4 روز فاصله بود كه حتماً كريمي ميتونست تو اين فاصله ريكاوري بشه.
يه عده هم ميگن اگه ما بازي ديروز رو هم ميبرديم تاثيري به حالمون نداشت. سوال من اينجاست كه چه كسي باعث شده كه 2 هفته قبل از ليگ حتي به سومي هم اميد نداشته باشيم. اگر فكر ميكنيد وينگادا وقت كافي نداشته خوب خودش كه اينو ميدونسته و با علم به اين موضوع مربيگري پرسپوليس رو قبول كرده پس ديگه اين حرف كه شناخت نداره فقط يه دليل مضحك براي پوشاندن بي لياقتيهاشه.
نكته ي ديگه هم تركيبهاي بي نظير ايشون طي بازيهاست. آيا علي عسگر و نوروزي و عبدي بايد ثابت بازي كنند و پترويچ كه يكي از بهترين پاسورهاي ليگه بشينه رو نيمكت؟؟؟ كسي از شما تا حالا بازي خوب از اين 3 نفر ديده؟؟
نكته ي آخر هم اينكه يه ذره بشينيد و فكر كنيد ببينيد كه آيا واقعاً اين پرسپوليس ميتونه قهرمان آسيا بشه؟؟؟ من فكر ميكنم كه خيلي از ماها درك درستس نسبت به آسيا نداريم. به خدا قسم صعود از بين اين 4 تيم در حالي كه 2 تيم اين شانس رو دارن اصلاً معجزه نيست و اتفاقيه كه بايد بيفته. اما مراحل بعد چي؟؟؟ آيا پرسپوليس ميتونه جلوي تيمهاي ژاپني و كره اي نتيجه بگيره؟؟؟؟ تنها چيزي كه ما بهش اميد داريم علي كريميه و بس و اگه خداي ناكرده علي نباشه 100% ما از قبل حذف شده هستيم. به نظر من با وجود وينگادا احتمال قهرمانيه ما 5-6% بيشتر نيست.
در آخر هم بايد براي پرسپوليس آرزوي موفقيت بكنم . بگم كه حتي اگه آخر هم بشه بازم فقط پرسپوليس.
کاملا با صحبت های دوستمون ش البته در مورد بازی ندادن به کریمی موضوع حاضر نشدن کریمی سر تمرینات بوده چون کریمی یکم بعد از تعطیلات دیر به تمرین اومد وبازی با صبا وینگادا اونو تنبیه کرد اما اگه کریمی نباشه دیگه فاتحه ما خونده شده درسته کریمی عالیه ولی نباید مربی باید این همه به یه بازیکن متکی باشه ( البته تیم ملی هم به کریمی وابستس ) اما باید این فوتبال طوری باشه که مربی هم نقشی توش داشته باشه من میخوام بدونم اگه کریمی تو بازیهای آسیا محروم بشه یا مصدوم این وینگادا چه بلایی سرمون میاره موقعی که پیروانی بود همه اونو هو میکردند ولی چون این مربی خارجی هست کسی چیزی بهش نمیگه پرسپولیس حتی امید به قهرمانی هم داشت اما الان چی به این روز افتاده اگه وینگادا اینجوری ادامه بده باید به فکر رفتن باشه
برا تورو نمی دونم ولی برا من سمبل تعصبه ، تو آسیا هم بعد از کریمی بهترین بازیکنمون بوده ، شما نمی دونم چن وقته پرسپولیسی شدی ، لیگ ششم و لیگ هفتم که هیچ ، همین امسالم جزو بهترینای تیم بوده
سمبل تعصبی که واسه یه تیم دیگه یاغی باشه سمبل نیست...
چه کسی رو سمبل تعصب میخونی واقعا!!!
من چون تعصب امثال پروین و پیروانی و .... رو دیدم حتما نظرم با شما خیلی فرق داره... تعصب واسه من مدل مو و زیرابرو برداشتن و 10 کیلو اضافه وزن نیست که مثل اینکه برای شما اینا تعصبه!
البته من چون تعصب رو تو لیگ تخت جمشید و .... دیدم این نظرم هست که فکر میکنم شما از اواسط لیگ حرفه ای پرسپولیس رو شناختی
17-04-2009, 16:46
تو اينكه توره بي غيرته و هيچي جز پول براش مهم نيست فكر نكنم كسي باشه كه مخالف اين حرف باشه. اما نيكبخت هم زندگيش تو حاشيست و تقريباً هر هفته يا هر ماه يه حاشيه اي برا خودش جور ميكنه. اما من ميخوام در مورد مربي كه از اردن اخراج شد و اومد تو پرسپوليس حرف بزنم:
موقعي كه ايشون اومد پرسپوليس سوم جدول بود. الآن چندمه؟؟؟؟ تو تمام بازيهاي خارج از خانه تيم رو براي مساوي تو زمين فرستاد و فقط تونست 6 امتياز از سپاهان و برق و مس و داماش بگيره. يه نكته ي جالب ديگه هم اينكه تيم برق شيراز تو نيم فصل دوم تا اينجاي كار تنها يك امتياز گرفته اونم از پرسپوليس بوده!!!!!!!!!!!!:-o:-o:-o:-o ايشون در يك حركت عجيب و استثنايي به علي كريمي روز بازي با صبا استراحت داد تا مقابل الغرافه آماده بشه در صورتي كه بين بازي با صبا و الغرافه يه چيزي حدوده 4 روز فاصله بود كه حتماً كريمي ميتونست تو اين فاصله ريكاوري بشه.
يه عده هم ميگن اگه ما بازي ديروز رو هم ميبرديم تاثيري به حالمون نداشت. سوال من اينجاست كه چه كسي باعث شده كه 2 هفته قبل از ليگ حتي به سومي هم اميد نداشته باشيم. اگر فكر ميكنيد وينگادا وقت كافي نداشته خوب خودش كه اينو ميدونسته و با علم به اين موضوع مربيگري پرسپوليس رو قبول كرده پس ديگه اين حرف كه شناخت نداره فقط يه دليل مضحك براي پوشاندن بي لياقتيهاشه.
نكته ي ديگه هم تركيبهاي بي نظير ايشون طي بازيهاست. آيا علي عسگر و نوروزي و عبدي بايد ثابت بازي كنند و پترويچ كه يكي از بهترين پاسورهاي ليگه بشينه رو نيمكت؟؟؟ كسي از شما تا حالا بازي خوب از اين 3 نفر ديده؟؟
نكته ي آخر هم اينكه يه ذره بشينيد و فكر كنيد ببينيد كه آيا واقعاً اين پرسپوليس ميتونه قهرمان آسيا بشه؟؟؟ من فكر ميكنم كه خيلي از ماها درك درستس نسبت به آسيا نداريم. به خدا قسم صعود از بين اين 4 تيم در حالي كه 2 تيم اين شانس رو دارن اصلاً معجزه نيست و اتفاقيه كه بايد بيفته. اما مراحل بعد چي؟؟؟ آيا پرسپوليس ميتونه جلوي تيمهاي ژاپني و كره اي نتيجه بگيره؟؟؟؟ تنها چيزي كه ما بهش اميد داريم علي كريميه و بس و اگه خداي ناكرده علي نباشه 100% ما از قبل حذف شده هستيم. به نظر من با وجود وينگادا احتمال قهرمانيه ما 5-6% بيشتر نيست.
در آخر هم بايد براي پرسپوليس آرزوي موفقيت بكنم . بگم كه حتي اگه آخر هم بشه بازم فقط پرسپوليس.
صد در صد موافقم ، پرسپولیس با این بازیکنا یه مربی مثل دنیزلی میخواد ، بابا ما که این همه خرج می کنیم ، خوب جای پیروانی و وینگادا دنیزلیو بیاریم ، بابا طرف بشیکتاش که خوب شروع نکرده بود رو الان داره قهزمان میکنه ، اونم تو لیگ ترکیه ، شناختشم که عالیه از ایران ، با مدیرای این تیمم که دوسته ، بهترین گزینس
arash_2000
17-04-2009, 18:16
صد در صد موافقم ، پرسپولیس با این بازیکنا یه مربی مثل دنیزلی میخواد ، بابا ما که این همه خرج می کنیم ، خوب جای پیروانی و وینگادا دنیزلیو بیاریم ، بابا طرف بشیکتاش که خوب شروع نکرده بود رو الان داره قهزمان میکنه ، اونم تو لیگ ترکیه ، شناختشم که عالیه از ایران ، با مدیرای این تیمم که دوسته ، بهترین گزینس
دنیزلی مربی بزرگیه فقط یه مشکل داره و اونم اینه که تعویضاش اصلا حساب شده نیست مثلا اون بازی حذفی با سپاهان:27: اگه بادامکی رو تعویض نمیکرد نویدکیا که مامور مهارش بود آزادانه اومد جلو:53:
17-04-2009, 18:21
دنیزلی مربی بزرگیه فقط یه مشکل داره و اونم اینه که تعویضاش اصلا حساب شده نیست مثلا اون بازی حذفی با سپاهان:27: اگه بادامکی رو تعویض نمیکرد نویدکیا که مامور مهارش بود آزادانه اومد جلو:53:
آره خوب ولی اون موقع که بازیکنی نداشتیم ، ولی با این تیم وایییی ، غوغا می کنه ، الان تیمش صدره اونوقت فنرباغچه با آراگونس پایینشه ، این تیمی که دنیزلی متحول کرده همونیه که 8 تا از لیورپول خورد ، تازه سبک فوتبالش به نظر من زیباترینه ، تنها سیستمی که هجومیتر و چشم نوازتره مال مورینیو هستش :flowerysmile:
خاک تو سر وینگادا من تو محلمون شرط بندی کردم که پرسپولیس سوم میشه
حالا چکار کنم
خدا کنه تو اسیا قهرمان بشه
alireza77777m
27-04-2009, 13:43
بازي خيلي سرد و باروني بود.تماشگران به 2هزار نفر هم نمي رسيدند.و خوب شد كه حداقل پرسپوليس اين فصل را با پنجمي تمام كرد.
Liverpudlian
27-04-2009, 14:19
اين بازی سرد و کسل ک ننده هم تموم شد حالا موند سپاهان که رقيب ديرينه ما بوده تو چند سال اخير که بايد اين بازی رو ببريم .اگه سپاهان همين سپاهان باشه که از بنيادکار ميخوره تو فولادشهر.مقامت رو نميتونه ببره بياد جلوی ما شک نکنيد برنده هستيم با گل خليلی>:D<
من معتقدم فردا همه بازیکنها رو فرمن به خصوص داش علی خودمون
ديشب گاس هيدينگ تا حدودي تونست مسي رو مهار كنه ولي علي كريمي رو هرگزززززز
خدایا از خلقت علی كريمى متشکرم
كيست كه جادوگر آسيا را مهار كند؟؟؟؟؟؟
Only Gerrard 8
29-04-2009, 23:55
من ميتونم علی کريمی رو مهار کنم :6qwup3:. البته با تکل زدن تو ساق های خوشگلش :6qwup3:
30-04-2009, 00:00
کلا علی کریمی تنها بازیکنیه که منو یاد مارادونا میندازه ، ویرایش شد ...
30-04-2009, 00:36
من یه چیزی میدونم پرسپولیس سرور همه است بعدا منچستر باید بازی کردن رو از پرسپولیس یاد بگیره اون هم به خاطر تماشاچی هاشه که باصفاترین طرفدار تو دنیان.
:heartsmile:
به امید خدا میبریمشون
حیف که خلیلی نیست
اگه نیکبخت و کریمی آماده باشن کار سپاهان تمومه
جام حذفی رو باید ببریم و گرنه خیلی زشت میشه
بابا من نمیدونم چرا این همه در مورد سپاهان حرف میزنید
تمام طرفدارانشم سرجمع 5000 نفر هستند
اینو از کجا میشه فهمید از بازی دربی برگشت پرسپولیس واستقلال
که فقط برای تماشای بازی سپاهان 5000 نفر اومدن پس همینا طرفدار سپاهانند
ما که 30000000 طرفدار داریم
امروز با نتیجه 8 بر صفر ميبريم
کریمی هم هر هشت گل رو به احترام شماره8 خودش میزنه
Amir Argentina
30-04-2009, 12:49
بابا من نمیدونم چرا این همه در مورد سپاهان حرف میزنید
تمام طرفدارانشم سرجمع 5000 نفر هستند
اینو از کجا میشه فهمید از بازی دربی برگشت پرسپولیس واستقلال
که فقط برای تماشای بازی سپاهان 5000 نفر اومدن پس همینا طرفدار سپاهانند
ما که 30000000 طرفدار داریم
امروز با نتیجه 8 بر صفر ميبريم
کریمی هم هر هشت گل رو به احترام شماره8 خودش میزنه
بابا ایول داره به تو
مگه سپاهان پگاه گیلان
ولی من مطمئنم پرسپولیس برای جبران نتایج ضعیف تو لیگ و اینکه هوادارا رو با تیم آشتی بده امروز هر طور شده این بازی رو میبره
امیدوارم امروز پرسپولیس خوب بازی کنه مخصوصا خط دفاعی
از وقتی وینگادا اومده پرسپولیس معمولا 3-5-2 بازی میکنه که نوری مدافع هافبک چپه که تو حمله خوبه ولی تو دفاع افتضاح
این سیستمه خوبی برایه پرسپولیس که دفاع چپه خوبی نداره نیست
این سیستم باعث شده که پتروویچ هم نیمکت نشین بشه پرسپولیس به یه توپ پخش کن (پلی میکر) تو وسط زمین نیاز داره
در کل وینگادا سر مربی هست و از همه ما بیشتر میفهمه امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیره
Only Gerrard 8
30-04-2009, 13:42
اميدوارم به پنالتی نکشه چون تو پنالتی بجز علی کريمی و مازيار زارع بقيه پنالتی زدن بلد نيستن نمونش همين نيکبخت و باقری اميدوارم به پنالتی نکشه و کارشون تو زمين تموم شه
30-04-2009, 13:49
آره به پنالتی بکشه تمومه اونم با این دروازه بانامون ، ولی اگه ایشالا بردیم خودمونو گول نزنیم دوباره ، در هر صورت این مردک کچل باید بره
اینم یه عکس از جلسه هیئت مدیره با کادر فنی وبازیکنان قبل از بازی
[Only registered and activated users can see links]
30-04-2009, 16:57
آقا عجب گل خوشگلی زد مازیار ، واقعا که جتنشین سیروس قایقرانه ، اگه اشتبا نکنم اولین گل غیر پنالتیش بر پرسپولیس بود نه؟:13:
Only Gerrard 8
30-04-2009, 17:21
چه گلی زد اين مازيار فکر کنم کار سپاهان ديگه تمومه :25: . استقلال هم که ديگه :30:
ایول به همه پرسپولیسی ها
نیمه اول خوب حال سپاهان گرفته شد
گل مازیار هم که دیگه جایی برای بحث کردن نذاشت ، عالی بود
Amir Argentina
30-04-2009, 17:31
تبریک میگم نیمه اول خوب بودیم
امیدوارم نیمه دوم هم همینطور باشیم
و بتونیم پیروز باشیم
استقلال هم که .......
King_Of_BOYS
30-04-2009, 17:33
بچه ها هنوز همه چی تموم نشده. 45 دقیقه مونده. تو 45 دیقیقه خیلی چیزها اتفاق میافته. مطمئنا این بازی هنوز هم گل داره. چشم نخورن دفاع فعلا خوب کار کرده. تا ببینیم نیمه دوم چی میشه.
30-04-2009, 17:39
آره من که دلم داره میاد تو دهنم ، یه سوتیای وحشتناکی میدن گهگاهی ، اون سوتی علیرضا که اصلا زانوهام سست شد یه لحظه
King_Of_BOYS
30-04-2009, 17:50
بچه ها داره خطرناک میشه. ممکنه 15 دقیقه اخر اگر سپاهان نتیجه نگیره رو به شوتزنی بیاره. الان دو تا شوت زدن هر دو تا رو واعظی دو ضرب گرفت. اونوقت ممکنه تو 15 دقیقه اخر دستور شوت زنی بده سرمربیشون تا اگر گل شد که هیچ چی و گرنه از ریباند استفاده کنند. خدا کنه دومی رو هرچی زودتر بزنیم. من که دارم میمیرم.
تبررررررررررررررررررررررر ریک
بابا من گفتم این سپاهان هیچی نیست
یعنی از اولشم هیچی نبوده
دم همه گرم
به خصوص علی کریمی که دریبل های ریزی زد وپنالتی رو گرفت
البته مازیار شانس آورد پرسپولیس بازی رو برد وگرنه خودشو نمیبخشید
Amir Argentina
30-04-2009, 18:27
تبریک میگم به همه
با اینکه اشتباه داشتیم ولی مهم بود این بازی سخت رو ببریم
امیدوارم تو بازیهای حساس آینده این اشتباهها دیگه نباشه
وای ترتیبمون داده شد یعنی لزل المعده مون اومد تو دهنمون
ولی حالی داد این سپاهانو حذف کردیم
کریمی چه کرد عالی بود، پژمان هم خوب بود. اگه مازیار پنالتی رو گل کرده بود الان با خیال راحت بازی رو تا اخر میدیدیم
خوب دیگه شانسمون زیاده که بریم جام باشگاه ها
قابل توجه آقای ساکت
به حکم خدا بهشت آزادی بازم برای سپاهان جهنم شد
Only Gerrard 8
30-04-2009, 18:38
عجب بازی کرد اين کريمی يه نعمت هست برای تيم خدايا اين نعمت رو از ما نگير خدايا دم زارع گرم با اين که پنالتی رو خراب کرد ولی يه گل 3 امتيازی زد بازم دمش گرم خدايی شيری هم خوب دفاع رو جمع کرده بود
30-04-2009, 18:48
ایولا ، تبریک به همه ، دقت می کردیم بالای 10 تا می زدیم بهشون :*:84:*:
خدا رو شکر بردیم
ولی واقعا مردیم تا بردیم
باید وقتی پتروویچ تو زمین هست پنالتی تیمو اون بزنه
به امید قهرمانی
ArtesheSorkh
30-04-2009, 18:52
تبریک برای همه پرسپولیسیها ... قهرمان پرسپولیس
manchester7
30-04-2009, 18:57
برد خوبی بود اما تو 10 دقیقه پایانی نزدیک بود گل مساوی رو بخوریم
این طرز پنالتی زدن به درد نمیخوره
جالب ترین حرکت بازی حرکت ترکی بود که با علیرضا محمد لج بازی میکرد و نمیذاشت دکتر تیم ببیندش واقعا از یکی از بهترین داورای ایران بعید بود
تبریک میگم. بازی قشنگی بود. با برنامه بازی کردیم. این بار علاوه بر کریمی بقیه تیم هم خوب بازی کردن. مازیار بجز صحنه پنالتی خیلی خوب بود، نوری، شیری، محمد و پتروویچ هم خیلی آماده کار کردن. کریمی مثل همیشه فوق العاده بود. امیدوارم بتونیم همین روند رو در ادامه جام حذفی ادامه بدیم.
پ.ن: بردن سپاهان در حضور امپراطور خیلی چسبید. :5: تجدید خاطره قشنگی بود. >:D<
30-04-2009, 19:03
نمی دونم این ترکی چش بود ، واعظی و پتروویچ هم افتاده بودن انگار نه انگار ، ظاهرا اینبارم قرار بود مثل دفعه های قبلی بشه که خدا نذاشت
ALi ReZa
30-04-2009, 19:03
این همه ساله طرفدار پرسپولیسم , آرزو به دلم موندم که یه بار هم که شده تیمم قبل از سوت پایان کار حریف رو تموم کنه:53:
همش باید جیگرمون رو خون کنه:D
پنالتی :-&
نیکبخت:-&
من موندم این بشر فوتبال خودش رو ببینه حالش به هم نمیخوره:-&
فقط بلده سرعت تیم رو بگیره:53:
یه سانتر بلد نیست
یه هد بلد نیست بزنه
از همه هم انتظار پاس داره
در کل تبریک میگم:flowerysmile:
برد شیرینی بود:flowerysmile:
زیبایی فوتبال به همین چیزاست
ولی بنگر باید اخراج میشد
رو صحنه پنالتی باید کارت زرد دوم رو می گرفت
کریمی هم طبق معمول عالی بود
توره هم که فقط رفته بود عقیلی رو بزنه
سپاهان هم مالی نبود
بازم تبریک
Unrepeatable Seven
30-04-2009, 19:04
به نظر من حضور افشين قطبي توي ورزشگاه به نفع ما پرسپوليسيا تموم شد ، هم جو خيلي وحشتناك بود و هم كيفيت بازيكنايي مثل شيري و نوري و كريمي خيلي بالاتر رفته بود.
در هر حال لايق پيروزي ما بوديم.:30upn9j:
بازی بعدی تو همدانه یا باید قرعه کشی بشه؟
به نظر تا فینال مسیر همواره
در هر صورت بابت برد مقابل سپاهان تبریک می گم
Only Gerrard 8
30-04-2009, 19:06
اگه اون توپ بنگر ميرفت تو گل تماشاگر ها ميريختن تو زمين :D مرتيکه ترکی ادم چی بگه آخه به آين :3ztzsjm:
30-04-2009, 19:07
اگه جای امپراطور بودم اینارو دعوت می کردم:
علی کریمی:d0s69thbefhifftitrz ، مازیار:*:84:*: ، عقیلی ، محمد:13: ، پاپی ، نوری>:D<
Only Gerrard 8
30-04-2009, 19:09
اگه جای امپراطور بودم اینارو دعوت می کردم:
علی کریمی:d0s69thbefhifftitrz ، مازیار:*:84:*: ، عقیلی ، محمد:13: ، پاپی ، نوری>:D<
پاپی کيلو چنده بابا :6qwup3:
30-04-2009, 19:11
پاپی کيلو چنده بابا :6qwup3:
دیدم ضایس فقط یکی از سپاهان باشه ، هرچی فک کردم بهتر از این توشون نبود :D
ALi ReZa
30-04-2009, 19:15
بازی بعدی تو همدانه یا باید قرعه کشی بشه؟
به نظر تا فینال مسیر همواره
در هر صورت بابت برد مقابل سپاهان تبریک می گم
قاعدتا باید قرعه کشی بشه
ولی خوب پاس امسال با پاس فصل قبل خیلی فرق داره
گاله شده:6qwup3:
امیدوارم وینگادا کچل بتونه از پس بگوویچ کچل هم بربیاد
تا بعدش برسیم به راه آهن
برق شیراز:29:
Only Gerrard 8
30-04-2009, 19:31
آقا من به دلم افتاده جام مال ماست چون جدی ترين رقيب سپاهان بود که رفت کنار :6qwup3: استقلال هم که ديگه :*:84:*:
به نظرم بازیه خوبی بود با توجه به اینکه فشاره سنگینی روی بازیکنا و کادره فنی بود ولی نتیجه رو گرفتن !! پنالتی هم اگر گل میشد کاره سپاهان تموم بود!!!
برد رو به همه تبریک میگم
حال سپاهانو گرفتیم
با این برد یه رکورد خوب زدیم
برای سومین بار پیاپی سپاهان رو تو آزادی بردیم
ایشالله که قهرمانی نزدیکه تا این اس اسی ها اینقدر متلک نگن
باید از بازی خوب کریمی تشکر کرد البته تیم که میبره همه خوبن
به امید قهرمانی توی جام حذفی و آسیا
دیدم ضایس فقط یکی از سپاهان باشه ، هرچی فک کردم بهتر از این توشون نبود :D
عزیزم میخواتی بگب لااقل حاج صفی را میگفتی که همیشه دعوت میشه
اینم ضمیمه میشه به حرفم که من باز یه حرفی میزنم شما جوشی فکر میکنید کری توصیه دوستانه بود
30-04-2009, 20:07
عزیزم میخواتی بگب لااقل حاج صفی را میگفتی که همیشه دعوت میشه
اینم ضمیمه میشه به حرفم که من باز یه حرفی میزنم شما جوشی فکر میکنید کری توصیه دوستانه بود
آخه حاج صفی هم تکروی زیاد کرد ، هم شوتاش خیلی ضایع بود ، ولی نظرت منطقیه :-?
ولی علی کریمی بدجوری بازیکنای سپاهان رو رقص اورده بودا نمیتونستن توپو ازش بگیرن, پنالتی دادن !!
Liverpudlian
30-04-2009, 20:25
علی کريمی چيکارد کرد منم تبريک ميگم خدايی وقتی توپو نویدکيا شوت زد چشمام نا خداگاه بسته شد بعد که گل نشد نا خداگاه باز شد :6qwup3:
Only Gerrard 8
30-04-2009, 20:49
نویدکيا[/COLOR] شوت زد چشمام نا خداگاه بسته شد بعد که گل نشد نا خداگاه باز شد :6qwup3:
اره آقا منم اونجا کپ کردم :33::33:
به ازن خداوند
جهنم آزادی برای سپاهان گلستان شد -- البته گلستان سعدی:2::2::2:
آقا من استادیوم بودم جاتون خالی چه بارونی بود این مازیار هم حال داد هم گرفت
ALi ReZa
30-04-2009, 21:18
بسی شاد شدیم از این نتیجه
یه حالی هم به امضام دادم
عکس دوست عزیزمون SpEeD :72: رو در طی یک اقدام محیر العقول به ساین تبدیل کردم127fs3556139
30-04-2009, 21:22
30-04-2009, 21:24
بازي خيلي قشنگي بود
گزارش بازي:
1-طبقه ي اول ورزشگاه كاملاً پر شده بود.:-o
2-باران به حدي زياد بود كه من گفتم بازي لغو ميشه:6qwup3:
3-تماشاگران سپاهان به 500 نفر هم نمي رسيدند:1:
4-افشين قطبي در ورزشگاه حضور داشت:d0s69thbefhifftitrz
5-بازيكنان سپاهان براشون زور داشت كه از پرسپوليس ببازند:53:
پايان
Pou Manchester
30-04-2009, 21:29
دیدید گفتم سپاهان تیمی نیست که جلودارمون باشه !
خدا رو شکر که بردیم البته میتونستیم با 2 یا 3 گل ببریم ولی مهم صعود به جمع 8 تیم بود .
بازی بعد هم که با پاس همدان داریم . امیدورام انتقام 3-0 فصل قبلو بگیریم .
با این برد بسی به قهرمانی تیم تو جام حذفی امیدوار شدم !
اینم دوتا عکس از بازی
ALi ReZa
30-04-2009, 21:36
تکل خیرخواه رو حال کردین؟:7:+:42:+
فنایی تو جام جم گفت باید اخراج میشد:7::D
تو لیگ که بهش 3 تا زدیم
ایشالا تو حذفی هم میزنیمشون
ALi ReZa
30-04-2009, 21:41
این طور که پیداست باید منتظر صبا باشیم
میگم فینال تک بازیه یا مثل قبلا دو تا بازی؟؟؟
Only Gerrard 8
30-04-2009, 22:03
این طور که پیداست باید منتظر صبا باشیم
میگم فینال تک بازیه یا مثل قبلا دو تا بازی؟؟؟
فکر کنم 2 بازی باشه يه چيزی خدا کنه راه آهن تراکتورسازی رو ببره بازی هرجور بشه تو تهران هست ولی اگه تراکتورسازی ببره اگه تو تبريز بيفتيم سختر ميشه :33:
30-04-2009, 22:14
کلا تراکتور سازی تیم خفنیه ، دسته اولیا هم معمولا تو حذفی دردسر ساز میشن:30upn9j:
m_acmilan
30-04-2009, 22:26
این بازی باتوجه به شرایط بازی و لغزندگی زمین خیلی سنگین بود.
در کل من از برد پرسپولیس مقابل سپاهان خوشحال شدم چون دوست نداشتم سپاهان بیاد بالا.
تو یه روزنامه خوندم حمید استیلی گفته بود دوست دارم استقلال قهرمان لیگ شود
خیلی حال کردم دمش گرم.
به نظر من ما نباید با هم دشمن باشیم چون از این فرصت تیمای دیگه استفاده میکنن و مفت و مفت شاخ میشن.
اگر پرسپولیس و استقلال باهم رقیب هستن باید یه رقابت سالم داشته باشن و این فرصت را به تیمای دیگه ندن که ازشون جلو بزنن.
من از صمیم قلب آرزو دارم پرسپولیس قهرمان بشه و به آسیا بره.
دقیقا مثل پارسال.
به امید موفقیت تیمای ایرانی از جمله استقلال پرسپولیس در آسیا
30-04-2009, 22:44
منم پارسال از قهرمانی استقلال تو حذفی خوشحال شدم ، ولی متاسفانه تو نقل و انتقالات چنان برخوردی از آبیا دیدم که پشت دستمو داغ کردم دیگه از استقلال طرفداری نکنم
وظیفه خودم دونستم پیروزی پرسپولیس در مقابل سپاهان رو به طرفداران پرسپولیس و مخصوصاً دوست بسیار خوبم محمد تبریک بگم. ایشالا حذفی رو هم شما ببرید تا جام ها همینجا تهران بمونن :30upn9j:
01-05-2009, 12:40
ایشالا قهرمان حذفی می شیم ، ولی در هر صورت این یارو کچلرو باید بیرون کنن:-&
reza ghermez
01-05-2009, 12:54
مازيار قايقران بالاخره گل زد درجريان بازي ولي حيف پنالتي گل نشد نيمه دوم كمي عقب كشيديم . استقلال و سپاهان حذف شدند:6qwup3: فقط موندند صبا وذوب البته فكر كنم چون ذوب سهميه داره جام حذفي را بي خيال شه بقيه تيم ها هم مالي نيستند ولي خوب بايد مواظب بود بلاي سال قبل در همدان سرمان نياد
مازيار قايقران بالاخره گل زد درجريان بازي ولي حيف پنالتي گل نشد نيمه دوم كمي عقب كشيديم . استقلال و سپاهان حذف شدند:6qwup3: فقط موندند صبا وذوب البته فكر كنم چون ذوب سهميه داره جام حذفي را بي خيال شه بقيه تيم ها هم مالي نيستند ولي خوب بايد مواظب بود بلاي سال قبل در همدان سرمان نياد
البته پیشم نمیاد چون نه پاس امسال پاس پارساله و نه شرایط الان ما مثل شرایط اون موقعست چون اگر یادتون باشه اون موقع که 3-0 به پاس باختیم دقیقا مصادف شده بود با زمان شروع شدن اون حاشیه که هفته بعدشم البته به سپاهان 2-1 باختیم اما الان شرایط فرق می کنه چون گفتم پاس امسال پاس پارسال نیست و البته ما هم تنها امیدمون به همین راه هست برای آسیا و فکر نمی کنم که پاس مشکلی برای بتونه ایجاد کنه
اما ذوب آهن چون قهرمانی لیگ برتر رو از دست داده بعید نیست که الان بخواد همین جامو بگیره در ضمن اگر ذوب آهن قهرمان بشه هم هم شهریش سپاهان به عنوان تیم چهارم میره بالا پس بعید نیست که بخاطر اونم شده اینا بخوان قهرمان بشند :53:
01-05-2009, 13:22
البته پیشم نمیاد چون نه پاس امسال پاس پارساله و نه شرایط الان ما مثل شرایط اون موقعست چون اگر یادتون باشه اون موقع که 3-0 به پاس باختیم دقیقا مصادف شده بود با زمان شروع شدن اون حاشیه که هفته بعدشم البته به سپاهان 2-1 باختیم اما الان شرایط فرق می کنه چون گفتم پاس امسال پاس پارسال نیست و البته ما هم تنها امیدمون به همین راه هست برای آسیا و فکر نمی کنم که پاس مشکلی برای بتونه ایجاد کنه
اما ذوب آهن چون قهرمانی لیگ برتر رو از دست داده بعید نیست که الان بخواد همین جامو بگیره در ضمن اگر ذوب آهن قهرمان بشه هم هم شهریش سپاهان به عنوان تیم چهارم میره بالا پس بعید نیست که بخاطر اونم شده اینا بخوان قهرمان بشند :53:
همشون رو هم خوراک یه دقه ی علی کریمی هم نمیشن ، فقط از صبا نگرانم من ، خیلی جدی گرفتن حذفیو ، البته شموشکم تیم نبود که :d0s69thbefhifftitrz
King_Of_BOYS
01-05-2009, 13:28
خوب از کجا معلوم ذوب اهن ببره؟ درسته بازي تو اصفهانه ولي ممکنه فولاد ببره و بياد بالا . به هر حال هم پاس هم فولاد هم صبا و هم ذوب اهن هر چهار تا خطرناکند. نبايد هيچ کدوم رو دست کم گرفت . حتي تراکتور سازي تبريز رو.
01-05-2009, 14:16
به هر حال خوبه که فولاد و صبا و ذوب همه اونورن ، فقط یکیشون تو فینال بهمون میخوره ، ولی اینورم نباید دست کم گرفت ، هر کدوم از این سه تا بازی تا جام یه فیناله
این بازی باتوجه به شرایط بازی و لغزندگی زمین خیلی سنگین بود.
در کل من از برد پرسپولیس مقابل سپاهان خوشحال شدم چون دوست نداشتم سپاهان بیاد بالا.
تو یه روزنامه خوندم حمید استیلی گفته بود دوست دارم استقلال قهرمان لیگ شود
خیلی حال کردم دمش گرم.
به نظر من ما نباید با هم دشمن باشیم چون از این فرصت تیمای دیگه استفاده میکنن و مفت و مفت شاخ میشن.
اگر پرسپولیس و استقلال باهم رقیب هستن باید یه رقابت سالم داشته باشن و این فرصت را به تیمای دیگه ندن که ازشون جلو بزنن.
من از صمیم قلب آرزو دارم پرسپولیس قهرمان بشه و به آسیا بره.
دقیقا مثل پارسال.
به امید موفقیت تیمای ایرانی از جمله استقلال پرسپولیس در آسیا
ما که با شما هیچ دشمنی نداریم
هرجاهم استقلالی دیدیم تبریک گفتیم ولی پارسال همه شما استقلالی ها به ما میگفید شانسی قهرمان شدید
انشا الله جامه حذفی رو میگیریم تا بیایم اسیا:13::flowerysmile:
Only Gerrard 8
02-05-2009, 11:24
آقام من از پاس خيلی ميترسم اگه تو همدان بيفتيم کارمون زاره اون دفعه هم که 3 تا زديم شانسی بود خدا کنه تو همدان نيفتيم بگوييچ برنامه ريزی کرده :41:
Liverpudlian
02-05-2009, 11:28
آقام من از پاس خيلی ميترسم اگه تو همدان بيفتيم کارمون زاره اون دفعه هم که 3 تا زديم شانسی بود خدا کنه تو همدان نيفتيم بگوييچ برنامه ريزی کرده :41:
شک نکن يه جوری قرعه کشی ميکنن تو تهران بيفته نگران نباش ما پارتيمون کلفته :6qwup3:
ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 12:11
شک نکن يه جوری قرعه کشی ميکنن تو تهران بيفته نگران نباش ما پارتيمون کلفته :6qwup3:
پارتیمون زیاد کلفت شده بود یهو ترکید بازی افتاد تو همدان!!!:D:29:
ViVa LiverP♥♥L
02-05-2009, 12:40
صحبتای سپاهانیا رو بعده بازی دیدید می گفتن با تک موقعیتشون به گل رسیدن بازی رو بردن!:6qwup3:
فکر کنم بازی رو ندیده بودن!:6qwup3:
arash_2000
03-05-2009, 23:05
سلام برو بچ باز ما آدم بشو نیستیم خب شکست این تیمه چیه اسمش بس که الکیه یادم نیست:32: بس که .... اسمش یادم نمیاد در کل خیلی حال کردم تیمم بدک بازی نکرد هرچند که پنالتی حیف شد و اگه منطقی باشیم تو تا موقعیت شانس آوردیم گل نشد در کل این بازی واسه من چیزی جز خودمو به در و دیوار زدن نداشت:32:
فعلا.
باید پاس رو بزنیم
هم یه انتقامی گرفته باشیم
هم یه قدم دیگه به جام نزدیک شیم
06-05-2009, 19:01
شک نکنید می بریم ، تا علی کریمی رو داریم غم نداریم :30upn9j:
Liverpudlian
06-05-2009, 22:09
آقا کار خيلی اسون شد امروز راه اهن تراکتورسازی رو تو تبريز برد 1 بر 0 اونم شانسی يعنی ما اگه پاس رو ببريم بعد با راه اهن تو ازادی يه برد ديگه به دست مياريم و با دست پر ميريم واسه فينال خدا کنه آينجور که من ميگم باشه
با برد راه اهن کار خيلی اسون شد چون اگه تراکتورسازی ميبرد قرعه کشی ميکردن امکان داشت بيفتم تبريز ولی راه اهن اگه ميزبان هم باشه تو ازادی هست
07-05-2009, 00:03
ایول واقعا خدا همه چیزو برا قهرمانی ما فراهم کرده اگه بعضیا سوسه نیان و کرم نریزن کار تمومه:5:
ViVa LiverP♥♥L
09-05-2009, 18:57
ایول واقعا خدا همه چیزو برا قهرمانی ما فراهم کرده اگه بعضیا سوسه نیان و کرم نریزن کار تمومه:5:
اگه میشد کسی کرم نریزه و سوسه نیاد که هر سال قهرمان میشدیم!:-??
alireza77777m
10-05-2009, 18:30
من فقط چند دقيقه از بازي رو ديدم.فقط مي تونم بگم كه متاسفم كه پرسپوليس از جام حذفي حذف شد.و بايد از الان بازيكنان هم قسم بشند تا در آسيا مقام خوبي كسب كنند.اميدوارم سريعتر وينگادا تعويض شود.
10-05-2009, 19:55
نمی دونم چی بگم هنوز باورم نمیشه ، انگار نه انگار که این آخرین امیدمون بود ، هیچ برنامه ای ، هیچ چی
تیمی که نتونه پاسه همدان رو ببره چطوری میخواد الاتحاد یا بنیادکارو ببره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10-05-2009, 20:54
متاسفم که امروز تیم نبودیم ، اگه اونا نه تا شدن ، ما از اولش پنج نفره بازی می کردیم
وقتی به بازیه این فصل و فصله قبل فکر میکنم میبینم که امپراطور واقعا معجزه کرد
با اینهمه بازیکن گند زدیم رفته
ViVa LiverP♥♥L
10-05-2009, 22:40
من فقط چند دقيقه از بازي رو ديدم.فقط مي تونم بگم كه متاسفم كه پرسپوليس از جام حذفي حذف شد.و بايد از الان بازيكنان هم قسم بشند تا در آسيا مقام خوبي كسب كنند.اميدوارم سريعتر وينگادا تعويض شود.
واقعا ازت ممنونم بعد از مدتها یه استقلالی اومد اینجا که به جای اینکه کل کل رله بندازه قوت قلب داد بهمون.:flowerysmile:
Sir Amir
10-05-2009, 22:55
ما اگر بتوانیم قبل از بازی های یک هشتم نهایی اسیا وینگادا را برکنار کنیم ویک مربی خوب
را برای پرسپولیس بیاوریم انشاا..:smil4337dd8b9eb25: که بتونیم قهرمان اسیا بشویم وافتخاری برای ایران
کسب کنیم.:72::72:
به امید آن روز
EMPERATOOR_96
10-05-2009, 23:23
ویرایش : دوستانی که کمبود شخصیت دارند سعی کنند اینجا پست ندند
11-05-2009, 00:09
چه قد طرف زور زده ، این شعارو درس کرده که مسخره کنه ، خوبه پارسال استقلال همینجوریش جوک بود نیازی به این کارا نداشت ، البته بعضی از این استقلالیا واقعا بچه های با معرفتین
این استقلالی ها چه زود یادشون میره تازه به مسه رفسنجان باختنا
این رفسنجان کلا 20 نفر سکنه داشت 10 تاشونم زن بودن من نمیدونم 11 بازیکن اینا از کجا اوردن:D
یادشون رفته به شاهین بوشهر و مقاومت فارس که همشون طلبه(اخوند) بودن باختن
ViVa LiverP♥♥L
11-05-2009, 12:11
ویرایش
این بیچاره تازه عضو شده نمیدونه اینجا چه خبره بذارید خوش باشه
iranfoot
13-05-2009, 12:07
اشکالی ندارد
13-05-2009, 13:01
فک نمی کردم این تایپک اینقد زود تاریخ مصرفش تموم شه ، فردا باید جلو راه آهن بازی می کردیم برا فینال فقط اگه یه ذره از غیرت بازیکنایی مثل علی کریمی و مهدنچی و خلیلی تو وجود بقیه هم بود ، از حق نگذریم مازیار و نوری و حتی سپهر خوب بودن
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1