PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پرسپولیسی ها برن و امضا کنن تا 6 امتیاز برگرده

mardan
16-04-2008, 21:29
همه پرسپولیسی ها به خط شن :wagfinger1:

برای حمایت از تیم و زیاد شدن احتمال برگشت 6 امتیاز این اعتراض رو امضا کنید :72:

[Only registered and activated users can see links]

کاشانی هم تو برنامه نود گفت که یه سری اقداماتی کردن و امکان این هست که رای به نفع پرسپولیس بشه یا حداقل امتیاز رو فصل بعد کم کنن. :13:

پس تنبلی رو بزارید کنار و همین الان برید و امضا کنید :7:

Elbimbo deoro
16-04-2008, 21:53
من امضا کردم و 478اُمین نفر بودم ولی والا نمی دونم معتبر هست یانه من برحسب وظیفه انجام دادم

mardan
16-04-2008, 22:01
سایت پتیشن آنلاین مرجع رسمی اعتراضه

حتی اگر فایده ای نداشته باشه وظیفه ما اینه که واسه حمایت از تیممون شرکت کنیم.
:72:

Loverboy
16-04-2008, 22:20
انصافا خیلی نامردیه اگه برنگرده

Ghermezeteh
17-04-2008, 06:06
طریقه رای دادن

صفحه سایت که باز شد روز گزینه click Here to sign petition

کلیک کنید و بعد در صفحه بعد مشخصات خود را به این ترتیب وارد کنید

1- name ( اسم خودتان )

2- email addres (امیلتون رو وارد کنید)

3-Comments (میتونید اظهار نظر کنید مثلا بنویسید i love perspolis یا هر چیز دیگه

4-Country (نام کشورتون رو وارد کنید)

بعد بروید رو گزینه preview yoursignature کلیک کنید و در صفحه بعد بروید روی گزینه APPROVE Signature کلیک کنید و در صفحه بعد روی گزینه View Current Signatures ([Only registered and activated users can see links])
کلیک کنید و بعد روی آخرین شماره کلیک کنید نام خودتان را خواهید دید

پرسپولیسی ها یه لحظه هم صبر نکنن

hami_sami
17-04-2008, 06:40
منم 835 نفر بودم..

خدايا :smil4337dd8b9eb25:

hamed6429
17-04-2008, 07:30
من امضا كردم دو بار نفر 852 و853 بودم در ضمن به هر تعداد آدرس ايميل داشته باشيد مي تونيد راي بدبد:5: :5:پس بجنبيد.
ميزان راي ملت است. :301:

mardan
17-04-2008, 13:52
اقایون کمی تبلیغ لینک اعتراض رو کنید تا تعداد امضا ها بره بالاتر :72::72::72:

mahtab
17-04-2008, 14:04
من امضا كردم ۱۱۱۳ نفر بودم. فقط خدا كُنه فايده داشته باشه

Elbimbo deoro
17-04-2008, 14:10
منم 1114 اُمین نفر بودم که چندبار رای دادم ولی هنوز کمه
ضمنا شما هم اگه فروم دیگه ای عضوین این کر منو بکنین و لینکو بزارین تو امضاتون

David23
17-04-2008, 14:44
منم امضا كردم 1138 نفر بودم:13:

Valencia
17-04-2008, 14:50
منم امضا کردم
باید امتیازا برگرده:wagfinger1:

Ghermezeteh
17-04-2008, 14:55
ترجمه نامه ارسالی به فیفا

I am writing this letter on behalf of 30 million of Iranian people. I am feeling a
massive and heavy responsibility on my shoulders

I am going to talk about the great Iranian football club called “PERSPOLIS” . The team which has the most fans in ASIA and let me say even the world

As probably you are completely aware about the current atmosphere of Iranian football, there is a huge will to return the decreased 6 points of this club

I have several reasons to this urge and I am pretty sure that they will persuade you. But, to shorten the letter, I will mention just 3 of them

None of current managers, coaches and players were involved in the story

With this planned action (decreasing 6 points) you will have a very negative effect on football fans mentality in Iran. In other words the impression about FIFA will extremely bad

There is a better way to punishment. PERSPOLIS can start next Iranian football season with -6 points Like has been done in Italian league A

At the end I hope you can feel the emotions in IRAN about this team. Just as an example I want say that in last defeat of PERSPOLIS in Iran league, two of its fans have been dead due to heart stroke

My letter will be accompanied by a signed petition

Regards
Written by Zartosht from one of the largest Persian websites -

-------------------------------------------------------------------------------

ویرایش کردم تا ترجمه اش رو هم اضافه کنم:

من این نامه از طرف 30 میلیون از جمعیت ایران برای شما می نویسم و مسئولیت بسیار بزرگ و سنگینی رو بر روی شانه های خود احساس می کنم.

من می خواهم برای شما درباره یک تیم بزرگ ایرانی به نام "پرسپولیس" صحبت کنم. تیمی که پر طرفدار ترین تیم آسیاست و به من اجازه بدهید تا بگویم که پر طرفدار ترین تیم جهان است.

همانطور که شما احتمالا" از جو حاکم بر فوتبال ایران آگاه هستید، می دانید که یک درخواست بزرگ جهت بازگرداندن 6 امتیاز کسر شده از پرسپولیس وجود دارد.

من دلایل متعددی برای این درخواست دارم که مطمئن هستم شما را کاملا" قانع خواهد کرد. اما جهت کوتاه کردن سخن فقط به ذکر سه مورد آنها بسنده می کنم:

1- هیچکدام از مدیران، مربیان و بازیکنان فعلی این تیم در این ماجرا مقصر نیستند!

2- در صورت اجرایی شدن تصمیم شما (کسر 6 امتیاز) ، این تصمیم تاثیر بسیار منفی بر ذهنیت فوتبالدوستان ایرانی خواهد داشت.

3- راه بهتری برای تنبیه این تیم وجود دارد. اینکه تیم پرسپولیس فصل آینده را با 6 امتیاز منفی شروع کند. شبیه کاری که در سری آ فوتبال ایتالیا انجام شد.

در پایان امیدوار هستم که شما بتواند احساسات موجود درباره این تیم را در ایران درک کنید. فقط به عنوان مثال می خواهم ذکر کنم که در شکست اخیر پرسپولیس در لیگ ایران دو تن از هواداران این تیم به دلیل حمله قلبی ذرگذشتند!

این نامه به همراه طوماری از امضا به شما فرستاده خواهد شد.

با احترام
زرتشت از یکی از بزرگترین سایتهای فارسی زبان دنیا-

محمد
17-04-2008, 15:40
من 2 تا راي دادم.1161 و 1162...

ان شاء الله كه راي بر مي گرده، ولي اينا چه 6 امتياز رو برگردونن،چه بر نگردونن،پرسپوليس قهرمان ميشه.

شك نكنيد!:13::perspolis::perspolis:

Totti_M72
17-04-2008, 18:27
منم رای دادم-نفر 1239
اگه 6 امتیاز بدن که..[Only registered and activated users can see links]

حسین1
18-04-2008, 14:53
من هم امضا کردم نفر 1589
انشالله درست میشه
ما قهرمان هستیم

mardan
18-04-2008, 15:29
آمار به سرعت داره بالا میره .... لطفا از یاهو مسنجرتون هم این لینکو بفرستید واسه دوستانتون

من الان دوباره امضا کردم

1626 Signatures Total

mardan
18-04-2008, 21:25
حبیب کاشانی :
......
وی با اشاره به اقدامات باشگاه پرسپولیس برای رفع کسر شش امتیاز تیم فوتبال این باشگاه از سوی فیفا گفت: در این خصوص اقداماتی انجام شده و منتظر پاسخ فدراسیون جهانی فوتبال هستیم. اینکه جوابی مثبت باشد یا منفی، پیش بینی های لازم را کرده ایم که با راهکارهایی دیگر این موضوع را پیگیری کنیم تا به نتیجه مورد نظر دست یابیم.

دوستان این اعتراض رو جدی بگیرید .. امروز جزو 25 اعتراض تاپ ( برتر ) تو سایت پتیشن معرفی شده بود .... حمایت ما می تونه امتیازات رو برگردونه ....

:d0s69thbefhifftitrz :13: :13: :13: :d0s69thbefhifftitrz

Hossein505
19-04-2008, 14:52
منم رای دادم

Sabina
21-04-2008, 01:17
همانطور كه ميدانيد تيم فوتبال پرسپوليس تهران بدليل تعلل در پرداخت بدهي "شركت فنلاندي كوپيان" از سوي فدراسيون جهاني فوتبال FIFA به پرداخت اصل بدهي و جريمه ديركرد آن و همچنين كسر شش امتياز از مجموع امتيازات كسب شده اين تيم در اين فصل از رقابت هاي ليگ برتر شده است.
البته همه بخوبی میدونید که این جریمه اعمال و اجراء شده و زمان هم کمی از دست رفته است ... و مارشالیزمهای عزيز پرسپوليسی بجاي متهم كردن مديريت قديم و جديد پرسپوليس همگي بايد دست در دست هم از طريق راه هاي ارتباطي با فدراسيون جهاني راه را براي تعديل اين حكم باز نموده و بار ديگر پرسپوليس را به كورس سالم قهرماني بازگردانند
به همين دليل گروه اینترنتی مارشال مدرن بعنوان بزرگترین گروه و پایگاه مردمی اینترنتی در ایران با بیش از 220 هزار نفر عضو ایرانی ، اقدام به تهيه و تنظيم نامه اي به زبان انگليسي نموده كه مي تواند مورد استفاده هواداران مارشالی قرمز قرار گرفته و در نهايت فيفا را متقاعد به تعديل اين حكم نمايد و به جذابیت مسابقات لیگ برتر امسال کمک شایانی کند
البته فکر کنم اکثر شماها شوکه شدید چرا امیر حجوانی استقلالی اونهم از نوع دو آتیشه و تعصبی همچین درخواستی از شما مارشالیها داره ؟!
باید بگم که بعنوان یک ایرانی بهیچ عنوان علاقه ای نداشتم که فیفا در کار فدراسیون ایران و لیگ برتر ایران ، اونهم به این صورت که در تاریخ بی سابقه بوده دخالتی کنه و خب برای اینکه حسن نیت تمامی استقلالیهای مارشالی رو در این امر اعلام کنیم از مارشالیزمهای دوست داشتنی آبی هم میخوام تا این نامه را به فیفا بفرستند تا مرام و معرقت هوادران آبی پایتخت هم بر قرمزها و هم بر کل فوتبالدوستان ایران ثابت شود
این مورد را کاملا به دور از تعصب به رنگ انجام دهید تا شاید اگر مشکلی مثل مشکل سال قبل تیم استقلال تهران در مورد حذف شدن از آسیا بدلیل تاخیر در ارسال مدارک بازیکنان ، رخ داد هواداران قرمز هم مرام و معرفت خود را (بر خلاف سال گذشته) از این به بعد به ما آبی ها نشان بدهند

برای ارسال این نامه دستورات زیر را انجام دهید :

1. به سایت زیر مراجعه کنید :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

2. سپس در قسمت Type your message here متن زیر را كپي گرفته و Paste كنيد:
Dear Sirs;
We are writing to note that Persepolis football club has got six points deduction due to delaying of debt paying to Coopian Company. deduction of these six points abruptly demoralized the club and culminates in precipitation of the team which was it top of IRAN pro league for 26 weeks to third level , consequently this team`s fan`' hope for ` championship after 6 years reduced.
we, the Group`s authorities Of "The biggest yahoo! group in iran" front of more than 30 million red fans in Iran and more than 10 million in other countries , are sending this letter to commissioner board of this international association . We hop that you consider the request of millions fans of this team and pave the way for remitting of these six points or minimally for reduction of this sanction, or postponing of this deduction to next season.
We hope that you gladden more than 30 million waiting fans of Persepolis, with remitting of this sanction, and return this team to sound championship competition.
Sincerely;
3. سپس در كادر What is your name نام و نام خانوادگي خود را به صورت كامل وارد نمائيد.
4. سپس در قسمت Email آدرس ايميل خود را به صورت كاملا صحيح و حقيقي وارد كنيد.
5. سپس در قسمت Subject عبارت Hi FIFA Important زا تايپ نمائيد.
6. در پايان در قسمت Enter the numeric code shown in the image below كد امنيتي كه در سمت راست ميبينيد را عينا وارد نموده و در پايان روي كليد Submit كليك كنيد.

در صورت موفقيت ارسال نامه شما به مقر فيفا عبارت Thanks for your comments, your message has been succesfully submitted. را به همراه يك علامت تيك سبز رنگ مشاهده ميكنيد كه نشان از ارسال موفقيت آميز نامه شما دارد.

Seyed
21-06-2008, 22:45
منم با شماره 3538 راي دادم ولي متمعنم اين كارا جواب نمي ده

sepahan_zard
30-07-2008, 10:32
نه برميگرده .. دوباره امتحان كنين .. نا اميد نشين

Loverboy
30-07-2008, 11:52

البته بايد خدمتتون عرض بشه
اولاً : نيازي به ياد آوريه شما نبود ؟
دوماً : نيازي به بازگشت امتيازات نيست . تيمهاي پرسپوليس و استقلال انقدر بزرگ هستند كه نيازي به التماس كردن به فيفا و شوراي استيناف و ... نداشته باشن . مثل تيمهاي كوچيك نيستند كه هر چي بشه به فيفا نامه بفرستندو شكايت كنن .

Seyed
30-07-2008, 12:53

چدتا مسئله می خوام در مورد چندتا پستی که گذاشتی توی انجمن پرسپولیس بگم تا حساب کار دستت بیاد

1- این پستات ایجاد جنجال می کنه و دقیقا توهین به باشگاه و هواداراشه هواستو جمع کن اگر بخوای جنجال درست کنی یا توهین کنی سروکارت با مدیریته پس هواستو جمع کن

2- اگر هم می خوای تعداد پستاتو زیاد کنی لازم نیست همچیین پست های جنجال بر انگیز و توهین داری بدی راه های دیگه ای هم هست

اما در مورد حرفت

لازم نبود شما بگی چون ما نیازی به این امتیاز نداریم اگرم داشتیم واسه فصل قبل بود که خدارو شکر بدون اونم تونستیم قهرمان شیم و قهرمانیمون بی حرف و حدیث باشه از لحاظ اینکه اگر امتیاز بهشون نمی دادند اگر فلان اگر بیسار ما قهرمان بودیم در ضمن راستم میگی بهمون نمی دن چون فیفا مثل شورای استیناف نیست که با کمی رابطه و پول بشه رایشو خرید

*c*f*c*
30-07-2008, 13:26
میخوام که بر نگرده چه فرقی میکنه وقتتتونو الکی صرف نکنید پرسپولیس که قهرمان شد

Ferguson
30-07-2008, 15:01
دیگه احتیاجی نیست که ...... ای بابا مگه نمی دونی شما ؟ نفهمیدی مگه ازادی چی شد ؟ بابا همون بازی که یه تیم زرد بود 90 دقیقه کشید زیرش اخرشم باخت :5: همون تیمه که هم اخلاق باخت و هم فوتبال و هم جام رو و هم........ یادت اومد ؟ خوب دیگه . پس اگه یادت اومد فهمیدی که احتیاجی به 6 امتیاز نیست . بلاخره دست فیفا درد نکنه که لیگ رو حساس کرد با کسر 6 امتیاز و به اون تیم زرد :-& یه روحیه ای داد بلاخره . ما که خوشحال شدیم . چی می شه اونا هم فکر کنن تیمن ؟ نه ؟