توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : = تاپیک اتحاد و همدلی ارتش سرخ ، طوفان زرد ،آبی دلان و صبا در آسیا =
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 00:29
خوب با حل و فصل شدن مشکل سهمیه ها و همچنین حضور 4 تیم ایرانی در لیگ قهرمانان بار دیگه طب لیگ قهرمانان در ایران بالا گرفته...
مطمئننا دشمنی ها وحسد ها و.. که در فوتبال ایران بین تیم ها وجود داره در این تاپیک و در آسیا دیگه ازش خبری نمیشه و در واقع یک طرفدار سرخ یا زرد یا آبی طرفدار پرچم جمهوری اسلامی ایرانی هست که روی قلب بازیکنا در جام باشگاههای آسیا هست.
[Only registered and activated users can see links]
پس با هم متحد میشیم برای کوتاه کردن دست عربها از جام و بوسه زدن یک ایرانی بر جام
فکر نکنم تاپیک خوبی باشه
من که هیچ وقت نمیتونم با هوادارای سپاهان همدل شم
البته ببخشیدا
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 00:46
فکر نکنم تایپیت خوبی باشه
البته ببخشیدا
پس حس ناسیونالیستیمون کجا رفته؟
یعنی استقلال یا سپاهان قهرمان نشن ولی الهلال قهرمان بشه؟
درست نگرفتید این تاپیکیه که در واقع هممون برای افتخار ایران متحد میشیم
آرزویه ماست که یه ایرانی قهرمان بشه و یه عرب یا چشم بادومی قهرمان نشه:13:
Special Two
28-11-2008, 00:50
اگه تاپيك همدليه چرا فقط عكس سپاهان توشه!:D
حالا همدل ميخوايد بشيد كه چي بشه!دست عربها رو كوتاه كنيد!:117:مگه عربها هم تو اين انجمن سر ميزنند!:33:
گمونم هدف استراتژيك سياسي داشتي!:D
چند دقيقه بعد:حالا شد يه چيزي!
فکر نکنم تاپیک خوبی باشه
البته ببخشیدا
حالا همدل ميخوايد بشيد كه چي بشه!دست عربها رو كوتاه كنيد!:117:مگه عربها هم تو اين انجمن سر ميزنند!:33:
گمونم هدف استراتژيك سياسي داشتي!:D
منم موافقم این حرفها(همدلی و این صحبتها ) مال جواد خیابانیه وبس
لزومی نداره که حتماً عرب ها و چشم بادامی ها به این انجمن سر بزنند تا ما ایرانی ها با هم همدل بشیم!!
تاپیک ها و بحث هایی از این دست اگر باعث نشه که مثلاً یک پرسپولیسی دو آتیشه که احیاناً دل خوشی از سپاهان نداره ( و بلعکس ) با برد سپاهان توی آسیا خوشحال و با باختش غمگین بشه، اقلاً می تونه باعث این بشه که بعد از باخت احتمالیشون توی آسیا نیاد توی انجمنشون و بهشون تسلیت بگه و تیکه بندازه! اگه تا همین جاش رو هم بتونیم جا بندازیم گمون می کنم کافی باشه...
فکر نکنم تاپیک خوبی باشه
البته ببخشیدا
یادمه پارسال توی لیگ قهرمانان رائول متعصب:girl_sigh: گفت دوست دارم بارسلون قهرمان بشه
چون یک تیم اسپانیاییه :flowerysmile:
فکر کنم شما فکر میکنین تیماتون سطح بالاتری هستن :5:شایدم اونا اماتورن ما حرفه ای :-??
Sepahan_Sarvar
28-11-2008, 05:37
چه تاپيک به جايی بود.
من خودم سپاهانی هستم ولی از ته دل ميخوام يه تيم ايرانی قهرمان آسيا بشه، آخه تيم های ژاپنی خيلی پرو شدن.
در درجه اول سپاهان،، ولی اگه احتمالاً سپاهان حذف شد، من دعا ميکنم يا استقلال يا پرسپليس يا صبا قهرمان بشن، چون اين وسط بحث ايران هست.
King_Of_BOYS
28-11-2008, 09:52
به خدا خود من وقتی سپاهان نتونست تو جام باشگاههای اسیا قهرمان بشه گریه کردم. با اینکه پرسپولیسیم. مهم اینه که برای ایران افتخار کسب کنیم. اما استقلالیها که دو بار قهرمان این جام شدن همش این موضوع رو به رخ پرسپولیسیها میکشن. با اینکه اونها برای خودشون افتخار کسب نکردند بلکه برای ایران افتخار کسب کردندو پرسپولیس هم جزوی از ایرانه و افتخار استقلال برای پرسپولیس هم هست چون ایرانیه. همینطور سپاهان. من دلم میخواد یعنی ارزومه در فینال دو تا تیم ایرانی به هم بخورن و برام هم فرقی نمیکنه کدوم تیمها باشن . چه صبا چه سپاهان چه استقلال و چه پرسپولیس. مهم اینه که فوتبال ایران رو به اسیا نشون بدیم. چرا دو سال پیاپی تیم ها شرق اسیا به جام برسن اونوقت تیمهای ایرانی حتی تو 10 سال به نیمه نهایی هم نرسن؟
بهتره به جای عربها مینوشتید شرق اسیاییها چون اونها بیشتر ادعاشون میشه از این عربهای بیچاره. این عربها هیچ وقت برای ایران شاخ نشدند. ولی شرق اسیا مثل کره و حتی چین همیشه صحبت از بردن ایران میکنند. و من تو سایت ای اف سی خواندم که بازی بعدی ایران و کره رو با برد کره پیش بینی کرده بود و این خیلی ظلمه در حق وتبال ایران ولی به قول علی دایی ما باید تو زمین به اینها نشون بدیم که بهترینیم. خیلی دلم میخواست با ژاپن و استرالیا همگروه میشدیم تا بهشون ثابت کنیم ایران همیششه بر بام اسیاست.
به امید قهرمانی پرسپولیس یا یه تیم ایرانی در اسیا
MAHDI_ITALIA
28-11-2008, 09:54
ما هممون ایرانیم و تو جام باشگاه های اسیا فقط باید به این توجه کنیم که هر تیمی که از ایران شرکت کنه نماینده ایرانه و رفته که از ابروی فوتبال ایران دفاع کنه
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 11:23
پارسال یادمه توی بازی آرسنال-لیورپول تو باشگاههای اروپا یه دفعه هیاهوی تماشاچیا بلند شد و خوشحالی کردند (نه همشون -اکثرا) به خودم گفتم حتما چلسی تو بازی هم زمان گل خورده اما فردوسی پور چند دقیقه بعدش گفت چلسی هم تونسته از حریفش جلو بیفته!!!
مسلما از این تاپیک و از این فروم رسانه ها و روزنامه ها گاه گاه سر میزنند (مطمئن باشید) و از این تاپیک به جامعه و ورزشگاهها سرایت میشه و فرهنگ سازی میشه(چیزی که خیلی تو فوتبال بهش احتیاج داریم.)
و در کل باعث کم شدن تنش میشه و اینکه به جون هم نیفتیم
Divar-Ricord
28-11-2008, 11:47
همه ايرانيان در ارزوي بالا رفتن پرچم .
چه زرد و سرخ و ابي !!!!!
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 13:12
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
Loverboy
28-11-2008, 13:44
بعد از ماهها من يه پست تو بخش سپاهان دارم ميدم و اميدوارم دوستان سپاهاني كه دوست نداشتن منو تو بخششون ببينند ما رو ببخشند
ديگه در مواردي كه يه طرف فوتبال ايران هست نبايد طرفدار تيمهاي خارجي باشيم . اگه كل كل يا بحث و هر چيز ديگه اي داريد بذاريد واسه بازيهاي داخلي . دوستان زرد و آبي با عرض پوزش بايد بگم درسته من از سپاهان و استقلال دل خوشي ندارم ولي دليل نميشه وقتي نماينده ي ايران تو آسيا يا هر جاي ديگه است طرفداريشو نكنم . شايد بياين بگيد كه سرپرست بخش پرسپوليس تعصب نداره ولي بايد بگم تعصب من رو فوتبال و افتخار ايرانه .
هيچ وقت يادم نميره اون بازي سپاهان تو عربستان كه با گل سيد صالحي تو آخرين دقايق بازي . به ايراني بودنم افتخار كردم كه روي اين عربها رو كم كرديم . ميگم روشونو كم كرديم يعني اون موقع سپاهان و پرسپوليس يا ... حاليم نبود و سپاهانو نماينده ي ايران ميديدم . اون كسايي كه ميان ميگن من عمراً هوادار سپاهان شم تو آسيا هم حاضرم قسم بخورم الكي ميگن و ته دلشون رضا نميده كه سپاهان يا ... به تيم هاي عربي يا شرقي ببازن . البته به شرايط سني و احساساتي بودنشون هم برميگرده . من در يه صورت دست از طرفداريه سپاهان و استقلال برميدارم . در صورتيكه اين تيمها بخورن به پرسپوليس .
اينم بگم كه اون كسايي كه تو سايت منو ميشناسند ميدونن چه آدمي هستم و چه عقايدي دارم . دل من فقط به فوتبال ايران خوشه و اميدوارم موفق باشند
ALi ReZa
28-11-2008, 13:51
بعد از ماهها من يه پست تو بخش سپاهان دارم ميدم و اميدوارم دوستان سپاهاني كه دوست نداشتن منو تو بخششون ببينند ما رو ببخشند
ديگه در مواردي كه يه طرف فوتبال ايران هست نبايد طرفدار تيمهاي خارجي باشيم . اگه كل كل يا بحث و هر چيز ديگه اي داريد بذاريد واسه بازيهاي داخلي . دوستان زرد و آبي با عرض پوزش بايد بگم درسته من از سپاهان و استقلال دل خوشي ندارم ولي دليل نميشه وقتي نماينده ي ايران تو آسيا يا هر جاي ديگه است طرفداريشو نكنم . شايد بياين بگيد كه سرپرست بخش پرسپوليس تعصب نداره ولي بايد بگم تعصب من رو فوتبال و افتخار ايرانه .
هيچ وقت يادم نميره اون بازي سپاهان تو عربستان كه با گل سيد صالحي تو آخرين دقايق بازي . به ايراني بودنم افتخار كردم كه روي اين عربها رو كم كرديم . ميگم روشونو كم كرديم يعني اون موقع سپاهان و پرسپوليس يا ... حاليم نبود و سپاهانو نماينده ي ايران ميديدم . اون كسايي كه ميان ميگن من عمراً هوادار سپاهان شم تو آسيا هم حاضرم قسم بخورم الكي ميگن و ته دلشون رضا نميده كه سپاهان يا ... به تيم هاي عربي يا شرقي ببازن . البته به شرايط سني و احساساتي بودنشون هم برميگرده . من در يه صورت دست از طرفداريه سپاهان و استقلال برميدارم . در صورتيكه اين تيمها بخورن به پرسپوليس .
اينم بگم كه اون كسايي كه تو سايت منو ميشناسند ميدونن چه آدمي هستم و چه عقايدي دارم . دل من فقط به فوتبال ايران خوشه و اميدوارم موفق باشند
ایول بابا به قول علیرضا عصار :
ایران من ایران من جانم فدایت
کل زمین و آسمانها خاک پایت
ایران من ایران من روح و تن من
سبز و سفید و سرخ تو پیراهن من
RealMadrid7
28-11-2008, 14:36
به به بالاخره چیزی که من همیشه دوست دارم اینجا دیدم.حس ناسیونالیستی و ملی گرایی:d0s69thbefhifftitrz
گفتنیها گفته شد فقط در یه جمله بگم که هیچوقت از ناکامی هموطنم مقابل کشورای خارجی خوشحال نمیشم و میدونم که خیلی از شماها هم این احساس رو دارید.
به امید موفقیت همیشگی ایران و ایرانی:d0s69thbefhifftitrz
Mohammad_AcMilan
28-11-2008, 15:07
منم واقعا خوشحالم که بالاخره با هم دیگه هماهنگ شدیم و میگم با این که پرسپولیسیم اما هیچ وقت در بازی مقابل تیم های خارجی ضد تیم های ایرانی نیستم بلکه طرفدارشونم و سر همین بازی که سایپا 5 تا خورد کلی ناراحت شدم
Topsoccer
28-11-2008, 15:31
انصاً تاپیک خوبیه...
من خودم به شخصه سپاهان رو هم مثل پرسپولیس دوست دارم چون از اعتبار فوتبال ایران دفاع کرد و همون قدر که دوست دارم پرسپولیس موفق بشه ، دست دارم سپاهان هم موفق بشه.
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 17:42
اختیار دارید این تاپیک متعلق به تمام تاپ گلیهاست نه فقط سپاهانیا:30upn9j:
البته اونایی که از بالا رفتن پرچم ایران خوشحال میشن:13:
Sepahan 4 Ever
28-11-2008, 17:52
به قهرماني در ليگ قهرمانان آسيا فكر ميكنيم
مديرعامل صبا در گفتوگو با ايسنا:
استاديوم قم تقريبا آماده است
خبرگزاري دانشجويان ايران
مديرعامل باشگاه صباي قم گفت: فقط به حضور و حتي موفقيت نسبي در ليگ قهرمانان آسيا فكر نميكنيم و هدفگذاري ما براي اين مسابقات، تنها كسب بالاترين عناوين و قهرماني در آن است.
ملاحي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)؛ پيرامون آمادگي تيم فوتبال صباي قم براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا اظهار كرد: با توجه به اينكه ما از قبل هم ميدانستيم كه در اين مسابقات حضور خواهيم داشت، تدارك اين مساله را ديده بوديم و بدين منظور ستادي را براي حضور مقتدر تيم صبا در اين مسابقات تشكيل داديم. اكنون تمامي كارهاي ستادي ما در حال انجام است و حتي كارشناس فدراسيون فوتبال هم بازديدهايي را از ورزشگاه صبا در قم داشتهاند.
وي افزود: در حال حاضر در بحث سختافزاري و امكانات استاديوم قم، تنها برخي مسايل كوچك نظير نصب يك دستگاه اسكوربورد و تجهيز هر چه بيشتر ورزشگاه مطرح است كه آنها را هم به سازمان تربيت بدني استان قم اطلاع دادهايم كه فكر ميكنم بزودي حل خواهد شد.
ملاحي درباره تقويت تيم صبا براي حضور در اين مسابقات نيز به ايسنا گفت: فكر ميكنم كادر فني ما نيازي به تقويت ندارد اما در بحث بازيكنان ما نيازمند جذب بازيكنان مختلف از جمله مدافع وسط هستيم؛ تيم ما اكنون هم چند جاي خالي دارد و با در نظر گرفتن اينكه چهار بازيكن ديگر هم ميتوانيم براي استفاده در اين مسابقات جذب كنيم، محدوديت خاصي را در اين زمينه نميبينم و خوشحالم كه از نظر تامين بودجه و هزينه كردن براي اين مساله هم مشكلي نداريم و صبا را قدرتمندتر خواهيم كرد.
وي گفت: بدون شك ما فقط به حضور در ليگ قهرمانان آسيا و حتي موفقيت نسبي در آن فكر نميكنيم چرا كه هدفگذاري ما در اين مسابقات كسب بالاترين عناوين و قهرماني در آن است كه براي اين منظور تمامي تلاشمان را خواهيم كرد.
منم به عنوان يه پرسپوليسي كوچك و فوتيراني واقعا از اين طرح ها استقبال مي كنم و معتقد هستم كه وقتي نمايندگان يك كشور در يك جام شركت مي كنند ديگه اسمها و رنگها مهم نيست مهم موفقيت و سربلندي نام و پرچم با افتخار كشور بزرگ و اسلامي خود يعني ايران هست پس با اتحاد و همدلي هر چهار باشگاه اميد وارم كه نام و پرچم ايران در آسيا و دنيا بدرخشه و هر چهار باشگها به اون مقامي كه لياقت نام ايران هست دست پيدا كنند :13:
منم به عنوان یک پرسپولیسی دوست دارم نماینده ایران تو مسابقات آسیایی موفق باشه
هرچند خیلی دوست دارم پرسپولیس قهرمان آسیا بشه !!!
labkhande_ejbari20
28-11-2008, 20:43
من هم به عنوان یک سپاهانی دوست دارم امسال فینال کاملا ایرانی باشه و جام تو ایران یمونه
از دوست عزيزمان جناب Sepahan 4 Life ([Only registered and activated users can see links])بخاطر ايجاد اين تاپيك تشكر و قدرداني ميكنم. ايده بسيار خوب و مفيدي است و چه خوب است كه همه در جهت ايجاد جو يكدلي و همدلي براي حمايت و پشتيباني از تيم هاي راه يافته به جام قهرمانان آسيا ، در كنار هم قرار بگيريم و از فوتبال كشور عزيزمان ايران حمايت كنيم .
اينكار بسيار زيبا و پسنديده است . اما چنبه زشت و بد آن اين اينست كه بعد از كسب عنوان قهرماني ،از جانب يك تيم ، آن را هميشه به سر هواداران ساير تيمها بزنند و هر زمان آن را در جهت اثبات خود به رخ بكشند . كه اميدوارم اينچنين نباشد.
با آرزوي موفقيت براي هر چهار تيم راه يافته به جام قهرماني باشگاههاي آسيا.
Mostafa United
29-11-2008, 22:33
من دارم به يه روز جالب فكر ميكنم ! :1:
اگه 4 تيم پاياني ليگ قهرمانان آسيا بر حسب اتفاق ! بشن اين 4 تا تيم ... :1:
يا كلا اين 4 تا تيم يه جايي تو ليگ قهرمانان آسيا با هم بازي كنن ... :1:
بنظرتون سرنوشت اين تاپيك چي ميشه ؟ [Only registered and activated users can see links]
به عقیده من شما اصلا نمیخواد برای پیروزی تیم دیگه که ازش بدتون میاد دعا کنید اما اینقدر با هم جنگ نکنید اخه اون یارویی که طرفداره سپاهان پرسپولیس یا استقلاله فقط از اون تیم خوشش میاد گناه که نکرده فقط یه طرفداره دشمن که نیست اونم یه ادم شما فرض کن اصلا طرفدار هیچ تیمی نیست اه
Moein-Chelsea
30-11-2008, 09:31
این 4 تیم نمایندگان ایران هستند و ما باید از اونا حمایت کنیم نه که در مقابل هم موضع بگیریم
چیزی که امروز فوتبال ایران شدیدا بهش نیاز داره کسب افتخاره.
من نمیدونم الان یه فوتبالدوست کره ای وقتی تیمشو جلوی تیم ملی ما می بینه چقدر دلهره داره. الان برای ما مهمه که این دلهره تو دل حریفامون زیاد بشه. و راهش هم کسب افتخاره.
امروز یه مساله مهم در فوتبال دنیا مطرحه و اون بحث بهبود آمارهاست. گرچه فوتبال چیزی بسیار فراتر از آمارهاست.
یعنی اینکه وقتی یه کره ای ، ژاپنی ، عرب ، .... آمار بازی های گذشته تیم محبوبش رو در مقابل تیم های ایرانی میخونه واقعا بترسه. و شما با دیدن اون آمارها دلگرم بشی.
بحث دیگه ای که مطرحه بحث اسطوره ها و افتخارات فردی و قهرمانان ملیه. که امروزه باشگاه ها و فدراسیون ها خیلی براش برنامه ریزی میکنن و اهمیت قائلن.
این یعنی اینکه وقتی یه هلندی میبینه ون باستن سرمربی تیم فوتبال کشورش شده اعتماد میکنه و دلگرم میشه.یا وقتی یه آلمانی یورگن کلینزمن رو به عنوان سرمربی یا بکن بائر رو به عنوان یه مقام عالی تو فدراسیون کشورش میبینه.
اینا سرمشق هایی که ما باید شروع کنیم از روش تمرین کردن.
ما هر كدوم كه طرفدار هر تيمي كه هستيم يه دليلي واسش داريم يكي به خاطر سابقه يه باشگاه اونو دوست داره يكي بخاطر شهرشون ولي واقعا افتخار نام ايران اينقدر بي ارزشه كه در مقابل نام باشگاهي خاص كه خيلي ها بخاطر شهرشون باشگاهشونو دوست دارند اينقدر اونو كوچيك مي كنيم ؟؟؟ يعني بالا رفتن پرچم جمهوري اسلامي ايران در آسيا و حتي رسيدنش به جهان اينقدر بي ارزشه كه حاظر نيستيم فقط براي يه مدت كم ارق تيمي رو كمي كمرنگ كنيم و ارق ميهن رو جايگزينش كنيم ؟؟؟
واقعا ما ايراني ها واسه چي از فوتبال طرفداري مي كنيم بخاطر چند رنگ مختلف ؟؟؟ بخاطر چند اسم ساده كه هر روز عوض ميشه و پرسپوليس روزي پرسپوليس و روز پيروزي و سپاهان روزي شاهين و روزي سپاهان و استقلال هم روزي كاخ و روزي هم استقلال بوده ؟؟؟ يعني اين نام ها اينقدر براي ما مهم شده كه نام ايران رو در برابرش كوچك مي كنيم ؟؟؟
اگر واقعا اين مسائل حقيقت داشته باشه واقعا بايد به حال خودمون تاسف بخوريم كه كشور بزرگ و با تمدن 2500 ساله و با تديني مثال زدني رو به چند اسم متغير و رنگ مي فروشيم بايد تاسف خورد كه حتي حاظر نيستيم براي 90 دقيقه تعصب باشگاهي را كنار نهاده و به فكر افتخار كشورمون باشيم و نام ايران رو به نام اعراب و چشم بادامي ها بفروشيم واي به حال ما واي ...
من فقط همين قدر بگم كه بشخصه با تمام دل پري كه از تيم هاي آبي و زرد بر دل دارم و البته نه از رنگ ها و نام ها بلكه از هواداران اين دو تيم دارم اما هيچ گاه اين فكر را هم به خود راه نمي دهم كه پيروزي تيم هاي نماينده كشورم رو جز در بازي هاي مقابل تيم خود با هيچ تيم و كشوري مقايسه كنم ...
Sepahan 4 Ever
30-11-2008, 20:02
یه در خواستی که از دوستان دارم اینه که :
اگه امضاشون توهینی به یکی از 4 تیم آسیایی توش هست رو وقتی تو این تاپیک نظر میدن بردارن
مثل خودم:قلیون:
وقتی طرفدار یه تیمی میشی باید تا اخر پای همون تیم وایسی که معنیش میشه تعصب. اصلا نمیتونم حتی تصور کنم که واسه قهرمانی سپاهان یا استقلال خوشحالی کنم
Amin-TopGoal
01-12-2008, 00:22
تاپیک پاکسازی شد. همینطور به بخش مباحث عمومی فوتبال منتقل شد.
لطفا دوستانی که نمی تونن با عنوان تاپیک همراه باشند مسیر تاپیک رو منحرف نکنند.
ambordastghofli
01-12-2008, 06:56
تاپيک خوبيه.
فقط اتحاد.
استقلال و سپاهان با هم یه جواریی کنار میان ولی بعید میدونم پرسپولیس با سپاهان کنار بیاد .....
ما که رفتیم آسیا .. سپاهان تو هم بیا ......و خیلی از شعارها .....
این چند ساله هم دائما پرسپولیس و سپاهان دیدارهای مرگ و زندگی داشتن..
King_Of_BOYS
01-12-2008, 14:01
استقلال و سپاهان با هم یه جواریی کنار میان ولی بعید میدونم پرسپولیس با سپاهان کنار بیاد .....
ما که رفتیم آسیا .. سپاهان تو هم بیا ......و خیلی از شعارها .....
این چند ساله هم دائما پرسپولیس و سپاهان دیدارهای مرگ و زندگی داشتن..
اتفاقا فکر کنم این شعار رو اشتباهی شنیدی. برای اولین بار هواداران پرسپولیس وقتی سپاهان رو بردن تو ازادی میگفتن: ما که رفتیم اسیا ..... اس اس تو هم بیا. من خودم بودم و شنیدم. خیلی هم تعجب کردم.
labkhande_ejbari20
01-12-2008, 16:24
دوستان اینقد کل کل نکنید.تو تاپیک که نباید کل کل کرد.
قرعه کشی کی هستش؟
alireza77777m
01-12-2008, 16:35
اميدوارم يكي از4 تيم ايران در آسيا مخصوصاً استقلال يا پرسپوليس اول بشوند.:wagfinger1:
ambordastghofli
01-12-2008, 16:42
من به شخصه فکر ميکنم استقلال با اين تيم و اين مربی ميتونه خيلی حرف ها برای گفتن داشته باشه تو آسيا.
پرسپليس هنوز معلوم نيست مربيش کيه، اگ پيرووانی باشه که فکر نکنم اصلاً بتونه به فينال برسه.
سپاهان هم فکر ميکنم دوباره تو آسيا قدرت نمايی کنه.
صبا باطری هم ميتونه با داشتن مهره های خوب و مربی با سابقه خوب نتيجه بگيره.
اميدوارم يكي از4 تيم ايران در آسيا مخصوصاً استقلال يا پرسپوليس اول بشوند.:wagfinger1:
ای بابا ما که با شما ها اصلا مساله ای نداریم پس قضیه چیه تو دسته تو گذاشتی تو دسته اونا؟؟؟؟؟
Amir Argentina
01-12-2008, 17:29
اگه تیپیک همدلی پس همه با هم مهربون باشین نه اینکه برای هم کل کل کنید
ولی بعید بدونم با این وضعیت همدل بشین
Sepahan 4 Ever
01-12-2008, 21:33
ببخشید من منظورم اون بردی بود که بعد از از قهرمانی استقلا اووردیم تو فینال جام حذفی
اشتباهی بازی نیمه نهایی 86 رو گفتم
پس اول این شعارو طرفدارای استقلال گفتن
چون دوستمون گفته بود اول طرفدارای پرسپولیس درست کردن و منظورش همین امساله اما استقلالیا سال 85 شعار ما که رفتیم آسیا... .... تو هم بیا روگفتن
فکر کنم یه کم سوء تفاهم شده
من فقط میخواستم همینو بگم حالا کی تحریک شده؟:wagfinger1:
Rahavard
01-12-2008, 22:04
دوستان اگه واقع بین باشید هیچ کدوم از تیمهاتون قهرمان نمیشند--------حالا شاید برن فینال----
Topsoccer
01-12-2008, 22:09
به امید اینکه با این تاپیک مدیران سایت هم کمی به بخش گلهای جام باشگاه های آسیا برسن
چون آسیا هم داره از این فصل مثل لیگ اروپا برگزار میکنه و حداقل گلهای بازها مم رو بزارن(نه فقط گلهای تیمهای ایرانی)
King_Of_BOYS
02-12-2008, 16:02
اتفاقا بر خلاف این دوستمون که میگه شاید تیمها برن فینال ولی قهرمان نمیشن. من میگم امسال جام مال ایرانه. چون هر 4 تا تیم تیمهای خوبی هستند. و شانس قهرمانیشون هم زیاده.
ambordastghofli
02-12-2008, 18:06
حريف اصلی ما تيم های ژاپنی خواهند بود.
سپاهان که تجربه بازی و شکست تيم های پر قدرت ژاپنی رو داره، اميدوارم بقيه تيم هامونم هم خوب نتيجه بگيرند مقابل تيم های ژاپنی.
Liverpudlian
06-12-2008, 21:06
امیدوارم همه ی نمایندگان ایرانی خوب نتیجه بگیرند و جلوی این عربی ها زانو نزنند به امید قهرمانی ارتش خونین در اسیا و موفقعیت دیگر نمایندگان
Sepahan 4 Ever
07-12-2008, 22:14
تو این تاپیک اخبار و حواشی تیم های آسیایی در آسیا رو هم میذاریم و تبادل نظر میکنیم.
یه در خواستی که از دوستان دارم اینه که :
اگه امضاشون توهینی به یکی از 4 تیم آسیایی توش هست رو وقتی تو این تاپیک نظر میدن بردارن
مثل خودم:قلیون:
دیدم چقدر بهش عمل کردی!!!!
Sepahan 4 Ever
07-12-2008, 22:35
برای حضور در لیگ قهرمانان ؛
باشگاههای ایران باید تا 17 دیماه نواقص ورزشگاههای خود را برطرف کنند
با توجه به چهار سهمیه ای شدن فدراسیون فوتبال ایران در آسیا و معرفی دو استادیوم ورزشی یادگار امام (ره) در قم و فولاد شهر در اصفهان ،مسئولین تا هفدهم دیماه فرصت دارند تا نواقص این دو ورزشگاه را برطرف کنند.
به گزارش خبرگزاری مهر، منصور عظیم زاده مدیرکل روابط بین المللی فدراسیون فوتبال ضمن اعلام این مطلب افزود: این باشگاهها از تاریخ 17/9/87 تا 17/10/87 فرصت دارند قبل از حضور بازرسین AFC مشکلات را برطرف نمایندو در این راستا لازم است قوانین مشخص مربوط به شرایط محل برگزاری بازیها و استادیومها که تحت عنوان قوانین قهرمانان باشگاههای آسیا سال 2009 که در تاریخ 26 نوامبر 2008 در کمیته اجرایی و کمیته ویژه لیگ قهرمانان آسیا AFC تصویب شده مطالعه نمایند.
وی افزود: این قوانین در اختیار باشگاهها قرار گرفته و روی وب سایت AFC قابلیت دانلود را نیزدارند.
عظیم زاده در ادامه خاطر نشان ساخت: این در حالی است که امور بین الملل فدراسیون پیش از این با همکاری سازمان لیگ برتر مشکلات جاری در خصوص این استادیومها در ماه گذشته را به اطلاع مسئولین ذیربط رسانده و به نظر می رسد مشکلاتی نظیر اتاق دوپینگ، جایگاه ویژه خبرنگاران، جایگاه VIP، تجهیزات لازم برای ناظرین بازی ، اینترنت ، فاکس ، Mixe Zone ، نور استادیوم، تیره های دروازه از مواردی است که می بایست مورد توجه جدی مسئولین قرار گیرد.
وی گفت: سایر موارد در نوع خود مهم و لازم است که طبق این ضوابط در فرصت باقی مانده با تشکیل یک کار گروه ویژه توسط هیئت های فوتبال استانها، باشگاهها برطرف شود.
رئیس کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال ادامه داد: برای رفع مشکلات دو استادیوم دلیلی بر نبود مشکلی در ورزشگاه آزادی تهران برای دو باشگاه پرسپولیس و استقلال نیست و لازم است مسئولین این ورزشگاه نیز برخی از مشکلات باقی مانده نظیر اینترنت وایرلس و Mixe Zone را برطرف نمایند.
وی در پایان گفت:غیر از قوانین مربوط به استادیومها دو سر فصل مجزا تحت عناوین قوانین کلی لیگ قهرمانان آسیا و قوانین مرتبط با امور بازاریابی و تجاری ACL در سایت AFC وجود دارد که توصیه اکید روابط بین الملل دقت کافی در رعایت نکایت و مصوبات کنفدراسیون فوتبال برای این رخداد ورزشی می باشد.
===========================================
در پي معرفي دو ورزشگاه به AFC باشگاههاي صبا و سپاهان تنها يك ماه فرصت دارند تهران ، خبرگزاري جمهوري اسلامي ۱۷/۰۹/۸۷
ورزش. فوتبال. باشگاه ها
مسئولان دو باشگاه صباي قم و سپاهان اصفهان تا ۱۷دي ماه امسال فرصت دارند تا نواقص ورزشگاههاي يادگار امام (ره) و فولاد شهر را برطرف كنند.
رييس كميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال روز يكشنبه در گفت وگو با سايت خبري اين فدراسيون گفت: دو باشگاه صباي قم و سپاهان اصفهان تا پيش از حضور بازرسان كنفدراسيون فوتبال آسيا ( ) AFCدر ۱۷دي ماه امسال فرصت دارند تا مشكلات ورزشگاههاي خود را رفع كنند.
منصور عظيم زاده افزود : ورزشگاههاي يادگار امام (ره) و فولاد شهر بايد بر اساس قوانين جديد كنفدارسيون فوتبال آسيا مجهز شود تا دو تيم صباي قم و سپاهان اصفهان بتوانند ديدارهاي خانگي خود را در ليگ قهرمانان آسيا در اين ورزشگاهها برگزار كنند.
عظيم زاده با بيان اينكه كميته روابط بينالملل فدراسيون فوتبال مشكلات جاري ورزشگاهها را ماه گذشته به مسئولان ذي ربط اعلام كرد، افزود : مشكلات ورزشگاهها مانند اتاق دوپينگ ، جايگاه ويژه خبرنگاران، جايگاه ويژه مهمانان، تجهيزات لازم براي ناظران بازي ، اينترنت، فاكس ، محل مصاحبه بازيكنان ( , )Mixe Zoneنور استاديوم، تيرهاي دروازه از مواردي است كه بايد مورد توجه جدي مسئولان باشگاهها قرار گيرد.
وي گفت: چهار باشگاه حاضر در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا بايد با تشكيل كار گروه ويژه در هياتهاي فوتبال استانها و باشگاه ها، نواقص خود را برطرف كنند.
رئيس كميته بينالملل فدراسيون فوتبال افزود: مسئولان دو باشگاه استقلال و پرسپوليس تهران نيز بايد مشكلات ورزشگاه آزادي در خصوص اينترنت بدون سيم و Mixe Zoneرا رفع كنند.
وي اظهار داشت : غير از قوانين مربوط به ورزشگاه ها، دو سر فصل مجزا با عنوان قوانين كلي ليگ قهرمانان آسيا و قوانين مرتبط به امور بازاريابي و تجاري ( )ACLدر سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا وجود دارد كه چهار نماينده ايران بايد به دقت اين موارد را رعايت كنند.
Fenrir Greyback
08-12-2008, 01:53
به امید اینکه با این تاپیک مدیران سایت هم کمی به بخش گلهای جام باشگاه های آسیا برسن
چون آسیا هم داره از این فصل مثل لیگ اروپا برگزار میکنه و حداقل گلهای بازها مم رو بزارن(نه فقط گلهای تیمهای ایرانی)
خداوکیلی بازیه این عربای ملخ خور دیدن داره که حالا بخوان گل های بازی هارو بزارن برا دانلود؟
شناختن تیم های آسیایی فقط به درد این میخوره که ممکنه رقیبت باشن وگرنه به درد بخور نیست تعقیب کردن بازی هاشون
جنگ فوتبال آسیا یادته ؟ همه چیزو با بدبختی تحمل میکردیم تا نوبت به بازی ایران برسه...
هدف ما(منظور تیمای ایرانی)در این مسابقات قهرمانی و ثابت کردن فوتبال ایران به دیگر تیمها.
جدیدا ایران به تیمهای درجه دو آسیاتبدیل شده.
ما باید جایگاهمونو دوباره بدست بیاریم.
دوستان اگه واقع بین باشید هیچ کدوم از تیمهاتون قهرمان نمیشند--------حالا شاید برن فینال----
خودت داري ميگي هيچ كدوم از تيماتون ولي ما به تيمامون اعتماد داريم و با يه كمي تلاش ميتونيم قهرمان شيم و اين درست نيست ما از همين الان بگيم ما نميتونيم قهرمان شيم.
اينكه شما ميگين تيماتون معلومه اصلا براتون اهميت نداره كه قهرمان بشيم يا نه ولي اينجا بحث مليه و همه بايد از تيماي ايراني حمايت كنيم.:flowerysmile:
Sepahan 4 Ever
12-12-2008, 22:46
:72:لیگ قهرمانان آسیا رسما افتتاح شد [Only registered and activated users can see links]
لیگ قهرمانان جدید آسیا روز جمعه22/9/87 در میان حضور طرفداران فوتبال طی مراسم باشکوهی در توکیو ژاپن افتتاح شد.
به گزارش واحد خبر و ارتباطات رسانه ای باشگاه فولاد مبارکه سپاهان به نقل از سایت ای اف سی رئیس فیفا جوزف سپ بلاتر و مسئولان بلندپایه کنفدراسیون فوتبال آسیا و فدراسیون های فوتبال در کنار ستارگان فوتبال و میهمانان ویژه و محمد رضا ساکت مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان که تیم متبوعش در سالهای اخیر به عنوان نماینده ثابت ایران در لیگ قهرمانان آسیا حضور دارد، حاضرین اصلی مراسم افتتاحیه لیگ حرفه ای سال 2009 آسیا بودند.
سابورو کاوابوچی مدیر سال های اخیر فدراسیون فوتبال ژاپن که مدیریت لیگ جدید آسیا را بر عهده دارد در این مراسم گفت : " آسیا به لیگ قدرتمندی احتیاج دارد. ما امیدواریم که لیگ جدید چه از لحاظ اداری و چه از لحاظ فنی بتواند زمینه پیشرفت باشگاه ها را فراهم کند . برای تغییرات در شیوه بازیها زحمات زیادی کشیده شده و افراد متخصص کوشش فراوانی برای بهبود اوضاع کرده اند تا امروزما با خوشحالی بتوانیم لیگ را افتتاح کنیم".
در لیگ 2009 به جای بیست و هشت تیم 32 شرکت خواهند داشت و جایزه قهرمانی به یک و نیم میلیون دلار و جایزه نایب قهرمانی به 750 هزار دلار افزایش یافته است.
با این وجود برای ورود باشگاه ها شرایط تازه ای در نظر گرفته شد تا فقط آنهایی که به عنوان موسسه تجاری فعالیت دارند و با روش های حرفه ای کار می کنند بتوانند وارد لیگ شوند. برای همین تنها 10 فدراسیون توانستند جواز حضور مستقیم باشگاه هایشان را بدست آورند و باشگاه های کشورهای دیگر باید از طریق جام ای اف سی یا در مسابقه پلی آف با قهرمان و نایب قهرمان جام ای اف سی به لیگ قهرمانان صعود کنند.
محمد بن همام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا نیز گفت : " مجبور بودیم شرایط را سخت تر از گذشته کنیم تا تنها باشگاه ها یا لیگ هایی که حرفه ای تر کار می کنند جواز ورود پیدا کنند". این تنها راه بالابردن اعتبار بازیها بود. در آخر هم این فوتبال آسیاست که سود تغییرات به عمل آمده را خواهد برد. ما برای همه فدراسیون ها انگیزه بوجود آوردیم تا برای اصلاحات در فوتبال کشورشان به حرکت بیفتند و حالا منتظر بازیهای جذاب تری در لیگ قهرمانان آسیا هستیم".
سپ بلاتر رئیس فیفا هم گفت: " فوتبال آسیا در مسیر پیشرفت قراردارد. خاطرات من از جام جهانی 2002 در ژاپن و کره جنوبی هنوز برایم جذاب است".
فیفا برای پیشرفت فوتبال در همه قاره ها خود را مسئول می داند و با تغییرات جدید لیگ قهرمانان آسیا ما منتظر قهرمان قوی تری از آسیا در جام باشگاه های جهان در دبی هستیم".
در این مراسم از لوگوی جدید مسابقات لیگ قهرمانان آسیا پرده برداری شد
Sepahan 4 Ever
14-12-2008, 23:02
راي شركت در ليگ قهرمانان آسيا،
مدارک تيم استقلال تکميل شد
پرسپوليس، صبا و سپاهان به دنبال رفع نواقص
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
باشگاه استقلال تهران کليه مدارک خود را براي شرکت در ليگ قهرمانان به فدراسيون فوتبال ارائه كرد.
به گزارش ايسنا، بنا به اعلام روابط بين الملل فدراسيون از ميان 4 باشگاه صباي قم، پيروزي، استقلال تهران و فولاد مبارکه سپاهان تنها باشگاه استقلال تهران کليه مدارک خود را شامل معرفي مديران تيم، مسابقات، رسانه و بازاريابي همراه با رزومه آنان براي شرکت در کنفرانس کاري 9 و 10 ژانويه تا ساعت 17 يکشنبه (امروز) به صورت کامل تحويل روابط بين الملل داد و ساير باشگاه ها در صدد تکميل نواقص مدارک خود هستند.
نواقص ياد شده از جمله عدم امضا و مهر فرمها توسط برخي مديران عامل باشگاه ها که در سفر ژاپن بوده اند و يا کمبود مدارک پرسنل نظير عکس و کپي پاسپورت و تغيير اسامي برخي نمايندگان باشگاه هاست که با پيگيري روابط بين الملل فدراسيون فوتبال اين سه باشگاه نيز مدارک خود را تکميل کرده و فرم کليه مدارک فردا به AFC ارسال مي شود.
آخرين مهلت AFC در خصوص اين فرمها که مربوط به مديران تيم، مسابقات، رسانه و بازاريابي باشگاههاست، سه شنبه هفته جاري است.
Sepahan 4 Ever
15-12-2008, 14:09
محمدرضا ساکت :AFC هیچ قصور و نقصی را از سوی باشگاهها برای برگزاری مطلوب لیگ
قهرمانان نمی پذیرد:-??
مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت : کنفدراسیون فوتبال آسیا با برگزاری سمینار بزرگ افتتاحیه لیگ قهرمانان آسیا در توکیو نشان داد که چقدر برای برپایی منظم و مطلوب این لیگ اهمیت قائل است و حضور ژوزف سب بلاتر رئیس فیفا نیز موید این مطلب بود .
محمدرضا ساکت در گفتگو با واحد خبر و ارتباطات رسانه ای باشگاه با اعلام این مطلب افزود : همچنین این مراسم نشانگر آن بود که همه بخشهای ای اف سی بسیج شده اند تا بدون هیچ نقص و معضلی لیگ قهرمانان پیش رو را به بهترین شکل برگزار کنند و بیش از پیش کیفیت برگزاری آن را به معیارهای لیگ قهرمانان اروپا که همیشه دغدغه و مورد تاکید بن همام است نزدیک کنند و طبعا در برگزاری مسابقات هیچ قصور و نقصی را از باشگاهها نمی پذیرند .
وی ادامه داد : سمینار توکیو فرصت خوبی بود تا تعاملات و ارتباطات ایده آلی را با دیگر باشگاههای حاضر در لیگ قهرمانان از غرب و شرق قاره کهن برقرار کنیم و درآن فضا به جهت کمبود ورزشگاههای استاندارد در ایران بیشتر نگران شویم. محمد رضا ساکت همچنین از دیدار با مسئولان باشگاه کاوازاکی ژاپن و شرکت آموزشی ICT ژاپن در مدت حضور در توکیو خبر داد و افزود : با توجه به عقد قرارداد خواهر خواندگی که پیشتر با باشگاه کاوازاکی |ژاپن از سوی باشگاه فولاد مبارکه سپاهان انجام شده بود دیداری را با مسئولان این باشگاه مطرح آسیایی برای پیگیری مفاد توافقنامه به عمل آوردیم .همچنین از سوی موسسه آموزشی تجاری ICT ژاپن پیشنهاد شد تا باشگاه فولاد مبارکه سپاهان نمایندگی این موسسه را در ایران برای پیگیری برنامه های علمی – آموزشی پذیرا باشد که با ارزیابی های لازم برای عملیاتی شدن این پیشنهاد اقدام خواهیم کرد .
labkhande_ejbari20
15-12-2008, 20:29
تازه ترين اخبار از ليگ قهرمانان آسيا/
مدارک باشگاههاي ايراني تکميل شد
دعوت از کاپيتان و سرمربي تيمها به مراسم قرعه کشي
روابط بين الملل فدراسيون فوتبال اعلام کرد: با توجه به ارائه آخرين مدارک تکميلي و رفع نواقص از سوي باشگاه پرسپوليس، مدارک سه باشگاه صباي قم – فولاد مبارکه سپاهان اصفهان و پرسپوليس تهران نيز به AFC ارسال شد.
به گزارش ايسنا، فرم مربوط به باشگاه استقلال نيز يكشنبه براي AFC ارسال شده بود.
بر اين اساس 4 نفر معرفي شده از سوي باشگاهاي مربوطه به شرح زير هستند:
استقلال تهران:
علي نظري (مدير تيم) – علي اصغر حصيري اميري (مدير مسابقات) – محمد حيراني نژاد (مدير رسانه ها ) – امير حسين فتحي (مدير بازاريابي)
پيروزي تهران:
محمود خوردبين ( مدير تيم) – محمد امام وردي (مدير مسابقات) – محسن رنجکش (مدير رسانه ها ) – مرتضي ضرابي (مدير بازاريابي)
صباي قم:
سيدمجتبي پيامبري (مدير تيم) – هدايت سليمي مقدم (مدير مسابقات) – علي ابراهيمي (مدير رسانه ها ) – يوسف عسگري (مدير بازاريابي)
فولاد مبارکه سپاهان:
مجيد بصيرت (مدير تيم ) – مسعود تابش (مدير مسابقات) – سيدحامد اصفاء (مدير رسانه ها) – عبدالرضا غديري (مدير بازاريابي)
روابط بين الملل فدراسيون به اين باشگاهها توصيه كرد با رعايت دقت و سرعت در ساير مراحل ليگ قهرمانان آسيا، از بروز مشکلات جلوگيري كنند.
از نقاط قوت باشگاهها در ارتباط با AFC بهره مندي و تسلط به زبان انگليسي و قوانين ليگ قهرمانان 2009 ، AFC است.
** دعوت AFC از کاپيتان و سرمربي تيمهاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا به مراسم قرعه کشي
بنا به دعوت رئيس کنفدراسيون فوتبال آسيا، کاپيتان و سرمربي هر يک از چهار باشگاه ايراني راه يافته به ليگ قهرمانان آسيا براي مراسم قرعه کشي اين مسابقات که هفتم ژانويه مصادف با 18 دي ماه سال جاري در امارات برگزار مي شود، دعوت شده اند.
کليه هزينه هاي مربوط به عهده AFC است.
منبع: خبرگزاري دانشجويان ايران
ss_ss gahreman
15-12-2008, 21:15
به امید همه ی تیم های ایرانی در اسیا
alireza77777m
15-12-2008, 21:30
خدا كنه حداقل پرسپوليس استقلال از گروهشون بالا بيان.:smil4337dd8b9eb25::esteghlal::perspolis:
Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 16:42
شاهکار ای اف سی:اگر تیمی اول شود در گروهش با تیم دوم گروه X واگر دوم شود با تیم اول گروه Y بازی میکنه:117:تازه تک بازی
براساس قرعه كشي ليگ قهرمانان آسيا، امكان تقابل چهار تيم ايراني حاضر در اين رقابت ها با يكديگر وجود دارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، تيم هاي ايراني پرسپوليس، استقلال، سپاهان و صباي قم به عنوان چهار نماينده باشگاه هاي كشور در رقابت هاي سال 2009 ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند كه برطبق قرعه كشي انجام شده؛ صبا در گروه a، پرسپوليس در گروه b، استقلال در گروه c و سپاهان در گروه d اين رقابتها حضور دارند.
امكان تقابل تيمهاي ايراني در مرحله يك هشتم ليگ قهرمانان به اين شرح است:
صدرنشين گروه a با تيم دوم گروه c: در اين حالت امكان مصاف صباباتري با استقلال وجود دارد.
صدرنشين گروه b با تيم دوم گروه d: در اين حالت احتمال رويارويي پرسپوليس با سپاهان وجود دارد.
صدرنشين گروه c با تيم دوم گروه b: احتمال رويارويي استقلال و پرسپوليس وجود دارد.
صدرنشين گروه d با تيم دوم گروه a: در اين حالت احتمال تقابل سپاهان با صباباتري وجود دارد.
همچنين در منطقه شرق آسيا نيز رقابتهاي مرحلهي يك هشتم به اين شرح خواهد بود:
.------------------------------------
برنامه؛ زمان و نحوهي بازي تيمها در برابر حريفان در رقابتهاي ليگ فوتبال قهرمانان آسيا در فصل ٢٠٠٩ مشخص شد.
به گزارش ايسنا؛ تيمها حاضر در اين رقابتها در بازيهاي مرحلهي گروهي و در هفتهي اول آن از دهم و يازدهم مارس ٢٠٠٩ مصادف با ٢٠ و بيست و يكم اسفندماه به ديدار هم خواهند رفت و در پايان اين مرحله از هر گروه ٢ تيم به مرحلهي بعد صعود ميكنند كه اين تيمها نيز در مرحلهي يكهشتم به صورت تك حذفي با يكديگر رقابت ميكنند كه زمان و برنامه اين رقابتها از مرحلهي يكهشتم تا فينال به اين شرح است:
* مرحله يكهشتم (يک بازي – حذفي):
٢٧/٠٦/٢٠٠٩ = ٧ تيرماه ٨٨
Group A Winner vs Group C Runner-Up
Group B Winner vs Group D Runner-Up
Group C Winner vs Group B Runner-Up
Group D Winner vs Group A Runner-Up
٢٤/٠٦/٢٠٠٩ = ٤ تيرماه ٨٨
Group E Winner vs Group G Runner-Up
Group F Winner vs Group H Runner-Up
Group G Winner vs Group F Runner-Up
Group H Winner vs Group E Runner-Up
* مرحله يکچهارم ( رفت و برگشت – حذفي)
بازي رفت :
٢٠٠٩/٠٩/٢٤ = ٣ مهرماه ٨٨
(Wednesday)
يا
٢٠٠٩/٠٩/٢٣ = ٤ مهرماه ٨٨
(Wednesday)
بازي برگشت:
٢٠٠٩/٠٩/٣٠ = ٩ مهرماه ٨٨
* رقابتهاي نيمه نهايي
بازي رفت:
٢٠٠٩/١٠/٢١ = ٣٠مهرماه ٨٨
بازي برگشت:
٢٠٠٩/١٠/٢٨ = ٧ آبانماه ٨٨
فينال: ( توكيو)
٢٠٠٩/١١/٦ = ١٦ آبانماه ٨٨
يا
٢٠٠٩/١١/٧ = ١٧ آبانماه ٨٨
Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 16:46
پیش بینی من اینه که سپاهان و پرسپولیس به راحتی اول میشن
ولی استقلال و صبا کار سختی دارند اما با این وجود به استقلال میخوره که بتونه شاهکار کنه و اول یا دوم بشه
صبا رو امیدی ندارم
ولی با این وجود زنده باد سپاپراستصبا:117:
Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 23:13
برنامه كامل ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد
خبرگزاري فارس: برنامه كامل ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، برنامه كامل اين رقابت ها به شرح زير است:
گروه A:
الهلال عربستان،پاختاكور ازبكستان ،الاهلي امارات و صبا قم
*سه شنبه 20/12/87
الهلال - صبا قم؛ فهد –رياض
الاهلي - پاختاكور؛ الرشيد-دبي
*سه شنبه27/12/87
صبا قم - الاهلي؛ يادگار امام-قم
پاختاكور - الهلال ؛ پاختاكور-تاشكند
*سه شنبه 18/1/88
صبا قم - پاختاكور؛يادگار امام-قم
الهلال - الاهلي؛ فهد –رياض
*چهارشنبه 2/2/88
پاختاكور - صبا قم؛ پاختاكور-تاشكند
الاهلي - الهلال؛ الرشيد –دبي
*چهارشنبه:16/2/88
صبا قم - الهلال؛ يادگار امام-قم
پاختاكور - الاهلي؛ پاختاكور -تاشكند
*چهارشنبه 30/2/88
الهلال - پاختاكور؛ فهد الرياض
الاهلي - صبا قم؛ الرشيد دبي
گروه B:
پرسپوليس -الشباب عربستان-الغرافه قطر-دمپو هند يا الشارجه امارات
*سه شنبه 20/12/87
پرسپوليس - دمپو هند يا الشارجه امارات؛ آزادي-تهران
الغرافه قطر - الشباب عربستان؛ الغرافه دوحه
*سه شنبه27/12/87
دمپو هند يا الشارجه امارات - الغرافه قطر
الشباب عربستان -پرسپوليس؛ الفهد
*چهارشنبه 19/1/88
دمپو هند يا الشارجه امارات؛ الشباب عربستان
پرسپوليس - الغرافه؛ آزادي-تهران
*سه شنبه 1/2/88
الشباب عربستان- دمپو هند يا الشارجه امارات؛ فهد الرياض
الغرافه - پرسپوليس ؛الغرافه دوحه
*چهارشنبه 16/2/88
دمپو هند يا الشارجه امارات - پرسپوليس
الشباب عربستان - الغرافه قطر؛ فهد الرياض
*چهارشنبه 30/2/88
پرسپوليس - الشباب؛ آزادي-تهران
الغرافه- دمپو هند يا الشارجه امارات؛ الغرافه
گروه C
الجزيره امارات – استقلال ايران – الاتحاد عربستان – ام صلال قطر
*چهارشنبه 21 اسفند 87
الجزيره – ام صلال؛ محمدبن زايد ابوظبي
الاتحاد – استقلال؛ پرنس عبداله جده
*چهارشنبه 28 اسفند 87
ام صلال – الاتحاد ؛ ام صلال دوحه
استقلال – الجزيره؛ آزادي تهران
*سه شنبه 18 فروردين 88
ام صلال – استقلال؛ ام صلال دوحه
الجزيره – الاتحاد ؛محمدبن زايد ابوظبي
*چهارشنبه 2 ارديبهشت 88
استقلال – ام صلال؛ آزادي تهران
الاتحاد – الجزيره؛ پرنس عبداله جده
*سه شنبه 15 ارديبهشت
ام صلال – الجزيره؛ ام صلال دوحه
استقلال – الاتحاد؛ آزادي تهران
*سه شنبه 29 ارديبهشت 88
الجزيره – استقلال ؛ محمدبن زايد ابوظبي
الاتحاد – ام صلال؛ پرنس عبدالله جده
گروه D
بنيادكار ازبكستان - الشباب امارات – سپاهان ايران – الاتفاق عربستان
*چهارشنبه 21 اسفند 87
بنيادكار – الاتفاق؛ جار تاشكند
فولاد سپاهان - الشباب؛ نقش جهان اصفهان
*چهارشنبه 28 اسفند 87
الاتفاق – فولاد سپاهان؛ پرنس محمد دمام
الشباب امارات - بنيادكار آل مكتوم دوبي
*چهارشنبه 19 فروردين 88
الاتفاق – الشباب، پرنس محمد دمام
بنيادكار – فولاد سپاهان؛ جار تاشكند
*سه شنبه اول ارديبهشت 88
الشباب – الاتفاق؛ آل مكتوم دوبي
فولاد سپاهان – بنياد كار؛ نقش جهان اصفهان
*سه شنبه 15 ارديبهشت
الاتفاق – بنيادكار؛ پرنس محمد دمام
الشباب – فولاد سپاهان؛ آل مكتوم دوبي
*سه شنبه 29 ارديبهشت 88
بنياد كار – الشباب؛ جار تاشكند
فولاد سپاهان – اتفاق؛ نقش جهان اصفهان
گفتني است طبق اعلام قبلي قرار است ديدارهاي سپاهان در ورزشگاه فولادشهر برگزار شود اما در برنامه اعلام شده از سوي فدراسيون فوتبال ورزشگاه نقش جهان به عنوان محل ديدارهاي سپاهان معرفي شده است.
Sepahan 4 Ever
10-01-2009, 23:15
در ديداري دوستانه
حريف استقلال مقابل بايرن مونيخ شكست خورد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال الجزيره امارات در ديداري دوستانه برابر بايرن مونيخ شكست خورد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال الجزيره امارات يكي از حريفان تيم استقلال ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا امروز در ورزشگاه محمد بن زياد به مصاف بايرن مونيخ آلمان رفت و در پايان با نتيجه 3 بر 2 تن به شكست داد.
اين بازي در نيمه اول با نتيجه مساوي يك بر يك به اتمام رسيد. گل اول مسابقه را بايانو بازيكن برزيلي الجزيره در دقيقه 4به ثمر رساند. سپس شوان اشنايدر در دقيقه 31 بازي را تساوي رساند.
در نيمه دوم ون بويتن بازيكن هلندي بايرن مونيخ موفق شد براي دومين بار در دقيقه 47 گل دوم تيمش را به ثمر برساند، اما در دقيقه 76 ون بويتن يك بار ديگر گلزني كرد،اما اين بار وي گل به خودي زد تا مونيخي ها گل تساوي را دريافت كنند.
در دقيقه 2+ 90 ميروسلاو كلاوزه براي بايرن مونيخ گلزني كرد تا نماينده آلمان برابر الجزيره ، پيروز ميدان مسابقه را ترك كند.
هم اكنون تيم فوتبال الجزيره با 25 امتياز صدرنشين ليگ 12 تيمي امارات است.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
/ اخبار كارگاه آموزشي ليگ قهرمانان آسيا/3
در صورت تاييد پزشك AFC تيم ها بازيكن جذب مي كنند
خبرگزاري فارس: در صورتي تاييد پزشك كنفدراسيون آسيا تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا مي توانند با خارج كردن يك الي سه بازيكن مصدوم، نفرات جديد به خدمت بگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به اينكه فصل نقل و انتقالات به پايان رسيده است، تيم هاي حاضر در ليگ قهرمانان آسيا تنها در صورتي مي توانند بازيكن جديد به جمع خود اضافه كنند كه داراي بازيكن مصدوم بوده و پزشك AFC بر مصدوميت و نرسيدن بازيكن به اين مسابقات صحه بگذارد.
تيم ها فقط در فاصله يك هفته به شروع اين رقابت ها مي توانند درباره خارج كردن بازيكن مصدوم خود از فهرست و اضافه كردن بازيكن جديد اقدام كنند.
Sepahan 4 Ever
20-01-2009, 13:33
الاتفاق ، الشباب را شکست داد
پیروزی حریف سپاهان بر حریف پرسپولیس
حریف تیم سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا ، شب گذشته در لیگ عربستان به پیروزی دست یافت.
حریف تیم سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا ، شب گذشته در لیگ عربستان به پیروزی دست یافت.
به گزارش خبرگزاری اسپادانا ؛ در چارچوب هفته شانزدهم لیگ قهرمانان آسیا ، تیم الاتفاق( حریف سپاهان در لیگ قهرمانان آسیا ) برابر الشباب ( حریف پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا ) به پیروزی رسید. این بازی دو بر یک به سود الاتفاق به اتمام رسید.
نکته قابل توجه ، قرار گرفتن الاتفاق در رده چهارم جدول رده بندی لیگ عربستان است. این تیم از 14 بازی خود صاحب 6 برد ، 5 تساوی و 3 شکست است ، با 23 امتیاز در رده چهارم جدول جای گرفته است.
الاتفاق در لیگ عربستان هم اکنون جایگاه خوبی ندارد و در صورتی که تیمهای پنجم و ششم جدول این لیگ بازی عقب افتاده خود را با پیروزی پشت سر بگذارند ، باعث خواهند شد تا الاتفاق تا رده ششم جدول سقوط کند.
Sepahan 4 Ever
20-01-2009, 13:34
طبق نظر سنجی کاربران سایت AFc
گروه استقلال سخت ترین گروه لیگ قهرمانان آسیا است
کاربران سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ، همچنان گروه Cاین رقابتها را که استقلال در آن حضور دارد ، به عنوان گروه مرگ این رقابتها انتخاب کرده اند.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کاربران سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا ، همچنان گروه Cاین رقابتها را که استقلال در آن حضور دارد ، به عنوان گروه مرگ این رقابتها انتخاب کرده اند.
به گزارش خبرگزاری اسپادانا ؛ طبق نظرسنجی سایت رسمی AFC ، تاکنون بیش از 36 درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی ، به گروه C این رقابتها گروه مرگ لقب داده اند. در این گروه تیمهای استقلال تهران ، الجزیره امارات ، الاتحاد عربستان و ام سلال قطر حضور دارند.
به نظر کاربران این سایت ، بعد از گروه استقلال ، گروه A که تیم پرسپولیس در آن حضور دارد به عنوان سخت ترین گروه لیگ قهرمانان آسیا لقب گرفته است. 21 درصد کاربران ، به این گروه ، گروه مرگ لقب داده اند.
نکته قابل توجه این که در بین گروه های یک تا چهار این رقابتها که تیمهای ایرانی در آن حضور دارند ، گروه D که تیم سپاهان در آن حضور دارد ؛ کمترین درصد را از بابت نظر کاربران مبنی بر سخت بودن گروه به خود اختصاص داده است.
مطما هستم صبا و پرسپوليس حذف ميشن
سپاهان هم احتمال ميره حذف بشه
فقط استقلال شانس صعود داره
marde.gharib60
20-01-2009, 18:54
man ke nemitunam tarafdare timaye dige besham faghat perpolis
.:AoShiMa SaN:.
15-02-2009, 12:07
مطما هستم صبا و پرسپوليس حذف ميشن
سپاهان هم احتمال ميره حذف بشه
فقط استقلال شانس صعود داره
شما رمالی یا دعانویس که اینجوری مطمئنی؟ من میگم پرسپولیس اول میشه ، اس اس و سپاهان دوم ، صبا هم حذف میشه.:wagfinger1:
ambordastghofli
15-02-2009, 13:40
هر 4 تا تيم از گروه سعود ميکنند.:wavesmile:
در مراحله بعدی هست که حريف ها خيلی سخت تر ميشند و احتمال حذف بيشتر ميشه.127fs3556139
16-02-2009, 00:55
هر 4 تا تيم از گروه سعود ميکنند.:wavesmile:
در مراحله بعدی هست که حريف ها خيلی سخت تر ميشند و احتمال حذف بيشتر ميشه.127fs3556139
خدا کنه ایرانیا تا نیمه نهایی به هم نیفتن.:smil4337dd8b9eb25:
King_Of_BOYS
16-02-2009, 01:12
استقلال به احتمال زیاد در دور دوم حذف میشه.
16-02-2009, 02:31
استقلال به احتمال زیاد در دور دوم حذف میشه.
به دست پرسپولیس :6qwup3:
Sepahan 4 Ever
16-02-2009, 08:38
خدا کنه ایرانیا تا نیمه نهایی به هم نیفتن.:smil4337dd8b9eb25:
من هم امیدوارم
ولی فکر کنم سپاهان دوم میشه پرسپولیس هم اول و بعد به هم میفتن:33:
16-02-2009, 14:12
امسال دیگه قهرمانی و نایب قهرمانی مال ماس ، پرسپولیس که خیز قهرمانی برداشته.
sepehr.handsome
26-02-2009, 20:03
به امید روزی که پرچم ایران اونقدر بره بالا که به قله برسه...فرقی نداره,قرمز-آبی-زرد!مهم ایران هست که سر افراز باشه
Death Angel
26-02-2009, 20:06
تيم هاي اسيايي خيلي قدر شدن ديگه بردنشون به همين راحتيا نيست بروبچ ليست بازيها رو ميشه بزارين؟
mamad-sansiro
07-03-2009, 19:00
اقا این وسط اتحاد با فیروز خان بنده خدا کوش پس؟!!!!!
:33:
.::BIANCONERI::.
07-03-2009, 22:11
هر چهار تا تيم قوي هستند ميتونند صعود كنند يه نكته خوب ديگه اينكه سه مربي ايراني جزئ بهترين مربي هاي ايران هستند
10-03-2009, 23:40
آقا نظرسنجی بذارید که کدوم تیم حریف ارتش سرخ تو فیناله؟
1-استقلال
2-سپاهان
3-صبا
4-هیچ تیمی ... شو نداره که جلو زلزله بازی کنه:5:
اولين تيم ايراني تو نيمه اول گل كاشت.:iran: تبريك ميگم به همه ايرانيهاي عزيز
11-03-2009, 16:21
اولين تيم ايراني تو نيمه اول گل كاشت.:iran: تبريك ميگم به همه ايرانيهاي عزيز
این تیم کارش همینه :iran:
خدا رو شکر پرسپولیس یکی از نمایندگان ایران کشور عزیزمون تونست با پیروزی بازی رو تمام کنه
من که امیدوارم تیم های دیگه ایرانیاز جمله استقلال سپاهان و صبای قم بتونند تو دیدار های خودشون موفق باشند و نام ایران و ایرانی رو سر بلند کنند:iran:
من هم این برد رو به همه پرسپولیسی های عزیز و کلا به همه اونایی که قلبشون برای ایران عزیز می تپه تبریک میگم. و برای هر چهار تیم ایرانی حاضر در این رقابت ها آرزوی موفقیت میکنم.
پرسپولیس کارش رو با برد شروع کرد و امیدوارم این برد براشون مبارک باشه.:72:
11-03-2009, 17:22
ایشالا صبا میبره و پدیده ی گروهش میشه ، با گلای کلاه کج و فضلی:5:
Death Angel
11-03-2009, 17:33
خب منم به همه تبريك ميگم نيمه اول پرسپوليس عالي بازي كرد ولي نيمه دوم بازي به شدت كسل كننده بود به قول خياباني پرسپوليس داشت مدارا ميكرد ايشالله بقيه تيم ها هم خوب نتيجه بگيرن
برد پرسپوليس رو به عنوان اولين نماينده ايران به همه ايرانيها تبريك ميگم.برد روحيه دهنده اي بود.به اميد پيروزي صبا تو بازي امشب و استقلال وسپاهان تو بازي فردا:iran:
manchester7
11-03-2009, 19:02
خوب اولين قدم ايرانيها محكم برداشته شد منتظر بقيه هستيم
ambordastghofli
12-03-2009, 02:08
آفرين به پرسپليس.
با وجود اينکه الشارجه تيم قوی نيست ولی برد اول خيلی مهم بود که پرسپليس هر 3 امتياز رو گرفت.
به اميد برد 3 تا تيم ديگر ايرانی:2:.
manchester7
12-03-2009, 17:30
چه ميكنن اين ايرانيها دومين نماينده ايران هم بازيشو برد
ايشالا استقلال و صبا هم ببرن البته اونا كارشون سخته تو خونه حريف بازي دارن اما ايراني ميتونه هر كاري كه ميخواد انجام بده
12-03-2009, 18:53
دو تيم ميزبان ايراني از امتياز ميزباني استفاده كردند و بازيهاشون را بردند به اميد پيروزي دوتيم ديگه كه كارشون سخت تره تو زمين حريف
آقا من که تبریک می گم به همه سپاهانیا آفرین بهشون این نمایندمونم با برد بازیشو پشت سر گذاشت و نشون دادند که ایرانی می تواند ...
امیدوارم استقلال و صبا هم همین نتایج رو ادامه بدن و هفته اول بازی ها رو همه ایرانی ها با برد پشت سر بزارند:5:
12-03-2009, 20:13
ایولا صبا ، خیلی قشنگ بازی کرد ، فقط اشتباه اسدی باعث شد گل بخورن ، نیمه دوم احتمال بردنش اونقدرها هم کم نیست ، دم فیروز گرم:5:
هر چهار تا تيم عالي بودند
پرسپوليس با هنر نمايي کريمي و البته نيکبخت و نوروزي نيمه اول رو کوبنده ظاهر شد و نيمه دوم منطقي بازي کرد
سپاهان خيلي خوب بود و اگه بخت يارشون بود حداقل 4 تا گل ميزدند
صبا از همه بهتر بود و اگه يه تموم کننده 6 دانگ داشت بازي رو تو زمين حريف برده بود
اما استقلال
گر چه تو خونه حريف بازي ميکرد ولي بازي قابل قبولي رو ارائه داد و اگه مجيدي يه کم دقت ميکرد الان وضعيت فرق ميکرد رو گل دوم الاتحاد هم مجيدي ميتونست بهتر کار کنه .
مطمئنم استقلال تو بازي برگشت با نتيجه خوب اين تيم رو ميبره
به ياري خدا و امام زمان و با دعاي مردم هر 4 تا تيممون از گروهشون صعود ميکنن . البته اميدوارم تو مرحله حذفي به هم نخورن
Sepahan 4 Ever
13-03-2009, 02:50
از همین الآن منتظر انتقام سخت استقلال از الاتحاد صعودی با 100000 تماشاگر هستیم:7:
البته انتقام اول ایرانی هارو هفته دیگه سپاهان و پرسپولیس از الاتفاق و الشباب میگیرن:1:....
13-03-2009, 13:35
البته تو بازی با شارجه استقلالیا نیومده بودن حمایت ، ما هم نمیریم ، ولی واقعا دعا می کنیم که این نماینده ایران هم صدرنشین گروهش بشه
یا باید هر چهار تا تیم تو گروهشون دوم بشند یا اول وگرنه امکان داره مرحله بعد به هم بخورند :163:
alireza77777m
13-03-2009, 14:07
بچه ها هر 4 تيم خوب بودند.بعد هم شما از كجا ميدوني بازي الشارجه استقلالي ها نيامدند ؟ حتماً بايد پرچم آبي با خود مياوردند ؟ در ضمن اميدوارم همه ي نمايندگان ايران انتقام سختي از اين تيم هاي عربي بي محتوا بگيرند .
manchester7
13-03-2009, 17:28
واقعا استقلال حالمونو گرفت
هر سه تا تيم ديگه خوب نتيجه گرفتن اما استقلال بازي برده رو با باخت عوض كرد
ویرایش شد...
لطفا رعایت کنید . شاید بعضیا تو این انجمن از اهل سنت باشن :72:
من بیست دقیقه اول بازی رو تونستم ببینم و با اون بازی که دیدم میدونستم استقلال میبازه فقط وقتی نتیجه رو دیدم تعجب کردم که استقلال جلو افتادو بد باخت. استقلال بی برنامه و با ترس داشت بازی میکرد. امیدوارم هر ۴ تا تیم ایرانی بیان بالا حال این عربا گرفتره شه
Yasin Gunner
13-03-2009, 19:26
به نظر منم هر 4 نمایندمون خوب کار کردن ولی حیف استقلال اگه اون دقایق آخر نتیجرو میگرفت همرو خوشحال میکرد .
با آرزوی موفقیت برای هر 4 نمایندمون
14-03-2009, 01:03
هر چهار تيم خوب كار كردند بخصوص صبا كه تو خونه حريف بر خلاف انتظار خيلي تهاجمي بازي كرد اگه اشتباهات فردي نبود حتما مي برد
saeed.ss
14-03-2009, 02:57
اقایون من یک خواهشی دارم البته از دوستان پرسپولیسی که روز 4شنبه به ورزشگاه برید و استقلال رو حمایت کنید.تو لیگ میخواین سر به تنش نباشه مشکل نیست.ولی این بازی رو برید.حیف که من تو ایران نیستم ولی بازی با الجزیره که استقلال میاد دبی اگه مثل بازی با سپاهان که این عربا رامون ندادن نکنن میریم تو و پدرشونو در میاریم هر چند تو ورزشگاهشون سگ میارن.ازتون خواهش کردم که برید که استقلال روحیه پیدا کنه.به نظر من پرسپولیس صعود میکنه به خاطر اینکه هم قدرتشو داره هم گروه زیاد سخت نیست.سپاهان هم همینطور به دلیل تجربه داشتن.صبا و استقلال رو به دلیل بی تجربگی میترسم هرچند صبا خیلی عالی کار کرد ولی استقلال با این بازی که کرد میترسم تو زمین های حریف نتیجه نگیره.پس دوستان لطفا حمایت کنید از نام ایران.
Amir Argentina
14-03-2009, 10:54
نماینده ها خوب بودن
وای این تازه اول راه
من که مطمئنم همشون به راحتی از گروهشون صعود میکنن
ولی تازه کار اصلیشون تو دوره بعده
واقعا به استقلاليا از يه جهت تبريك ميگم و از يه جهتم تسليت
تبريك به خاطر اينكه به اين زيبايي در مقابل تيم اول ليگ عربستان بازي كردن
و تسليت به خاطر باختشو انشاءالله تو تهران جبران كنند
manchester7
14-03-2009, 19:32
اقایون من یک خواهشی دارم البته از دوستان پرسپولیسی که روز 4شنبه به ورزشگاه برید و استقلال رو حمایت کنید.تو لیگ میخواین سر به تنش نباشه مشکل نیست.ولی این بازی رو برید.حیف که من تو ایران نیستم ولی بازی با الجزیره که استقلال میاد دبی اگه مثل بازی با سپاهان که این عربا رامون ندادن نکنن میریم تو و پدرشونو در میاریم هر چند تو ورزشگاهشون سگ میارن.ازتون خواهش کردم که برید که استقلال روحیه پیدا کنه.به نظر من پرسپولیس صعود میکنه به خاطر اینکه هم قدرتشو داره هم گروه زیاد سخت نیست.سپاهان هم همینطور به دلیل تجربه داشتن.صبا و استقلال رو به دلیل بی تجربگی میترسم هرچند صبا خیلی عالی کار کرد ولی استقلال با این بازی که کرد میترسم تو زمین های حریف نتیجه نگیره.پس دوستان لطفا حمایت کنید از نام ایران.
نه اگه ما بريم جا واسه خود استقلاليها تنگ ميشه:6qwup3:
شوخي كردم اما اگر دقت كرده باشين حتي تو باز پرسپوليس الشارجه هوادارا ميگفتن پرسپوليس سرور استقلاله(نميدونم چه ربطي داشت اما ميگفتن)
از اون طرفم احتمالا استقلاليها هم تو بازيشون اين شعارو ميگن
نتيجه اخلاقي هركس واسه تيم خودش بره ورزشگاه
(البته اگه ميتونين اين شعار هارو تحمل كنين خوب واسه تيم حريف هم بريد:6qwup3:)
Valencia
14-03-2009, 19:55
نه اگه ما بريم جا واسه خود استقلاليها تنگ ميشه:6qwup3:
شوخي كردم اما اگر دقت كرده باشين حتي تو باز پرسپوليس الشارجه هوادارا ميگفتن پرسپوليس سرور استقلاله(نميدونم چه ربطي داشت اما ميگفتن)
از اون طرفم احتمالا استقلاليها هم تو بازيشون اين شعارو ميگن
نتيجه اخلاقي هركس واسه تيم خودش بره ورزشگاه
(البته اگه ميتونين اين شعار هارو تحمل كنين خوب واسه تيم حريف هم بريد:6qwup3:)
واقعیت میدونی چیه
این شعار ها مثل یک نوار ضبط شده تو استادیوم ها باقی مونده
یعنی اگه یک سری از هوادارا اسم تیم محبوبشو با هم صدا کنند اون طرف استادیوم بطور ناخوداگاه شعارهای ضد آبی و قرمز رو میگه
بهتره واسه آسیا این کار صورت نگیره
اما خوب نمیشه کاری کرد:-??
14-03-2009, 21:13
واقعیت میدونی چیه
این شعار ها مثل یک نوار ضبط شده تو استادیوم ها باقی مونده
یعنی اگه یک سری از هوادارا اسم تیم محبوبشو با هم صدا کنند اون طرف استادیوم بطور ناخوداگاه شعارهای ضد آبی و قرمز رو میگه
بهتره واسه آسیا این کار صورت نگیره
اما خوب نمیشه کاری کرد:-??
اين خيلي طبيعيه و فقط تو ايران همچين چيزي است و حتي شده تو يه بازي كه هيچكدوم از تيم هاي استقلال و پيروزي نيستند از اين شعار ها داده ميشه
labkhande_ejbari20
14-03-2009, 23:02
اگر استقلال هم میبرد نمایندهای ایران گل میکاشتند ولی خدایش بازی سختی بود.امیدوارم تو بازیهای بعد 4نماینده ایران برنده بیاند بیرون
14-03-2009, 23:03
اساسا این بی فرهنگیارو استقلالیا رواج میدن ، و الا ما که باشگاه فرهنگی هستیم و فقط از تیممون حمایت می کنیم ، ولی طبیعیه که عکس العمل نشون بدیم ، مثلا علیرغم همه ی حرفا تو بازی با شارجه استقلالیا از پرسپولیس حمایت نکردن ، پس پرسپولیسیا هم همچین کاری نمیکنن ، ولی ما همیشه به اسطوره های رقیب مثل حجازی و پورحیدری و مظلومی و چنگیز و ... احترام گذاشتیم ، چون اونا هم به پرسپولیس احترام گذاشتن.
حرف issatice شدیدا تایید میشه :72::heartsmile:
اساسا این بی فرهنگیارو استقلالیا رواج میدن ، و الا ما که باشگاه فرهنگی هستیم و فقط از تیممون حمایت می کنیم ، ولی طبیعیه که عکس العمل نشون بدیم ، مثلا علیرغم همه ی حرفا تو بازی با شارجه استقلالیا از پرسپولیس حمایت نکردن ، پس پرسپولیسیا هم همچین کاری نمیکنن ، ولی ما همیشه به اسطوره های رقیب مثل حجازی و پورحیدری و مظلومی و چنگیز و ... احترام گذاشتیم ، چون اونا هم به پرسپولیس احترام گذاشتن.
کاملا از طرز حرف زدنت مشخصه شما چقدر بافرهنگی!!!!!!!
ما نیاز نداریم امثال تو بیان به استادیوم یا حتی از استقلال حمایت کنن یا دل بسوزونن..استقلال انقدر طرفدار داره که نیازی به تو و امثال تو نداره
در ضمن اگه به اسطوره های ما احترام میذاشتین انقدر به حجازی و پورحیدری وقتی مربی اس اس بودن توهین نمیکردین.
HaMeD BaXfOOt
14-03-2009, 23:46
مثلا اینجا تاپیکه همدلی بین 4 تا تیمه آسیاییه نه این که بیاین با هم کل کل کنید
ambordastghofli
15-03-2009, 05:04
اشکال نداره آدم بازی سختش رو ببازه.
پرسپليس هنوز بازی سختش با الشباب مونده:34:.
Amir Argentina
15-03-2009, 10:59
تو رو جون خودتون تو این تاپیک کل کل نکنید
یا اسم تاپیک رو عوض کنید
نزارید همدلی این چه همدلیه
دوباره این هفته تیمها بازی دارن
امیدوارم دیگه این هفته باخت بین ایرانیها نباشه
البته پرسپولیس و سپاهان بیرون خونه بازی دارن
بازیهای بیرون خونه هم سخته
ولی یه مساوی میتونه نتیجه راضی کننده باشه
چون دو تاشون بازی اول رو بردن
از اونجایی که لزوم زیادی برای ادامه ی فعالیتِ این تاپیک با وجود تاپیک برای هر کودوم از تیمها نمیبینم اگه بازم کل کلی یا توهینی مشاهده بشه تاپیک بسته و به آرشیو منتقل میشه
Loverboy
15-03-2009, 18:50
از اونجایی که لزوم زیادی برای ادامه ی فعالیتِ این تاپیک با وجود تاپیک برای هر کودوم از تیمها نمیبینم اگه بازم کل کلی یا توهینی مشاهده بشه تاپیک بسته و به آرشیو منتقل میشه
به نظر من ببندیش بهتره . چون همش شده فیلم بازی کردن . تو تاپیکها و بخش و کلوپها بدترین توهینها رو به هم در همین بازیهای آسیایی انجام میدن و واسه باخت همدیگه ذوق میکنن میان اینجا ...
کاملا از طرز حرف زدنت مشخصه شما چقدر بافرهنگی!!!!!!!
ما نیاز نداریم امثال تو بیان به استادیوم یا حتی از استقلال حمایت کنن یا دل بسوزونن..استقلال انقدر طرفدار داره که نیازی به تو و امثال تو نداره
در ضمن اگه به اسطوره های ما احترام میذاشتین انقدر به حجازی و پورحیدری وقتی مربی اس اس بودن توهین نمیکردین.
حرف rabin شدیدا تایید میشه....................!:72:
15-03-2009, 20:06
خوبه آتیشتون تنده ، منتها دامن مارو میگیره نه الاتحاد ، متاسفم برا این فوتبال که هر کی آتیش می سوزونه دودش تو چش بقیه میره ، تبانی و ناداوری که دیگه قانونیم شده ، توهین به تیمای دیگه تو تورنمنتهای بین الملل هم که بابه ، حیف تیم من که تو این جهنم میسوزه ، حیف عشق من که یه عمره ناکامه چون اگه به کام باشه نون خیلیا آجر میشه ، می سوزیم و می سازیم خیالی نیست ، به قول انوری ثانی:
ماییم که از پادشهان باج گرفتیم *زان پس که از ایشان کمر و تاج گرفتیم
دیهیم و سریر از گهر و عاج گرفتیم * اموال و ذخایرشان تاراج گرفتیم
وز پیکرشان دیبه دیباج گرفتیم *ماییم که از دریا امواج گرفتیم
و اندیشه نکردیم ز طوفان و ز تیار
درچین و ختن ولوله از هیبت ما بود *در مصر و عدن غلغله از شوکت ما بود
در اندلس و روم عیان قدرت ما بود *غرناطه و اشبیلیه در طاعت ما بود
صقلیه نهان در کنف رأیت ما بود *فرمان همایون قضا آیت ما بود
خوبه آتیشتون تنده ، منتها دامن مارو میگیره نه الاتحاد ، متاسفم برا این فوتبال که هر کی آتیش می سوزونه دودش تو چش بقیه میره ، تبانی و ناداوری که دیگه قانونیم شده ، توهین به تیمای دیگه تو تورنمنتهای بین الملل هم که بابه ، حیف تیم من که تو این جهنم میسوزه ، حیف عشق من که یه عمره ناکامه چون اگه به کام باشه نون خیلیا آجر میشه ، می سوزیم و می سازیم خیالی نیست ، به قول انوری ثانی:
ماییم که از پادشهان باج گرفتیم *زان پس که از ایشان کمر و تاج گرفتیم
دیهیم و سریر از گهر و عاج گرفتیم * اموال و ذخایرشان تاراج گرفتیم
وز پیکرشان دیبه دیباج گرفتیم *ماییم که از دریا امواج گرفتیم
و اندیشه نکردیم ز طوفان و ز تیار
درچین و ختن ولوله از هیبت ما بود *در مصر و عدن غلغله از شوکت ما بود
در اندلس و روم عیان قدرت ما بود *غرناطه و اشبیلیه در طاعت ما بود
صقلیه نهان در کنف رأیت ما بود *فرمان همایون قضا آیت ما بود
یه مدت اومدی توی بخش استقلال هی توهین کردی هیچی نگفتیم اینجا هم که هی داری جو رو به هم میزنی
ایشالا 4شنبه 1000000 تماشاگر میرن ازادی تا پرافتخارترین تیم آسیا رو تشویق کنن....
ویرایش شد...
من پري شب داشتم به شبكه abu dhabi نگاه ميكردم
كه ديدم در رياض تيم الشباب در مقابل هواداران پر تعداد النصر
در وقت معمول 0-0 مساوي شد و در ضربات پنالتي بازي رو بردن و
يك جام رو فتح كردن نميدونم جام چي بود
ولي هر چي بود روحيشون الان خيلي بالا هست
خدا رجم كنه
از اونجایی که عنوانِ تاپیک هیچ ربطی به حرفهایی که توش زده میشه نداره این تاپیک قفل و به آرشیو منتقل میشه...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1