توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [+|+] گلهای بازی امارات و ایران | مقدماتی جام جهانی [+|+]
Arsenal-4ever
19-11-2008, 18:32
بسم الله الرحمن الرحیم
دور سوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 - منطقه آسیا
UAE VS Iran
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] امـارات 1 - 1 ایــران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | فرمت AVI - H.264 | شبکه جام جم [Only registered and activated users can see links]
عبدالرحیم جمعه 1-0 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
کـریم باقــری 2-0 [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] امـارات 1 - 1 ایــران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | فرمت AVI - H.264 | شبکه Al Jazeera Sport +2 [Only registered and activated users can see links]
باقــری 1-1 [Only registered and activated users can see links]
خـلاصه بـازی ( مدت زمان 05:43 دقیقه | حجم 43.6 مگابایت )
DOWNLOAD
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
19-11-2008, 18:34
بسم الله الرحمن الرحیم
دور سوم مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 - گروه B منطقه آسیا
UAE VS Iran
[Only registered and activated users can see links] امـارات 1-1 ایــران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Al Jazeera Sport +2 | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
باقــری 1-1 [Only registered and activated users can see links]
خـلاصه بـازی ( مدت زمان 05:43 دقیقه | حجم 43.6 مگابایت )
[Only registered and activated users can see links] عربستـان 0-2 کره جنوبی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه Art Sport | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]
لی کین هو 0-1 [Only registered and activated users can see links]
پارک چو یونگ 0-2 [Only registered and activated users can see links]
DOWNLOAD
([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
Amir Argentina
19-11-2008, 20:42
کریم یک امتیاز گرفت رحمتی نگه داشت
رضایی 3 امتیاز رو پروند
.:AoShiMa SaN:.
19-11-2008, 20:47
آقایون استقلالی بازی کاپیتانشونو دیدن؟شانس اوردیم که مهدی یه روز خوبشو گذروند و کریم یک امتیازو گرفت
alireza77777m
19-11-2008, 20:47
کریم یک امتیاز گرفت رحمتی نگه داشت
رضایی 3 امتیاز رو پروند
رضايي نپروند داور پروند.آخه اونو منم بودم مي ديدم پنالتيه ، در كل داوري مشكل داشت.
ان شاالله بازي بعدي رو با كره جنوبي كه تو تهران داريم رو حتماً مي بريم.:13:
Amir Argentina
19-11-2008, 20:51
رضايي نپروند داور پروند.آخه اونو منم بودم مي ديدم پنالتيه ، در كل داوري مشكل داشت.
ان شاالله بازي بعدي رو با كره جنوبي كه تو تهران داريم رو حتماً مي بريم.:13:
میتونست با زدن یه شوت معمولی توپ رو گل کنه
ولی قبول دارم داور میتونست پنالتی بگیره
کاش یه شوت میزد
ولی به امید خدا تو تهرون امارات را داغون میکنیم
من آدم بي تربيتي نيستم ولي ري.. تو اين داوري :53::53::7::7:
چشم این عربا کوووووووووووووور شد =)))
اون اسماعیل مطر آخر بازی داشت گریه می کرد! کسی ندونه فکر می کنه اینا از سه بازیشون 9 امتیاز گرفتن حالا چون اینجا 1 امتیاز گرفتن ناراحتن :)))
امین جون لطفا گل کریم رو از روی "تمام شبکه های عربی" اگر گیر آوردی بزار من با صدای گزارشگر هاشون حال می کنم :*:84:*:
Amir Argentina
19-11-2008, 20:54
مهدی باید میموند تجربه مهدی خیلی بدرد لحظات آخر بازی میخورد
Loverboy
19-11-2008, 20:57
:دي من انقدر از دايي بدم مياد كه كل ايل و طايفه ميدونن 127fs3556139
ولي سر موقعيت رضايي همچين داد زدم كه ويرايش شد ... :دي بزن تو گل ديگه يه دفعه دور و برم رو نگاه كردم ديدم همه :-o:117::-o:-?? شدن به ترتيب به خاطر فريادي كه زدم :دي . هر چقدر ميخوام از اين دايي حمايت نكنم نميتونم 127fs3556139
ولي ايشالله بريم جام جهاني :دي
با عرض تشكر لطفاً ضربه كاشته شجاعي را هم بزاريد
رو فرم نبود ، تازه کنترلش کرده بودن ، ولی مهرزاد باید از اول تو ارنج گذاشته میشد
آره معدنچي عالي بود لطفا دريبل دو طرفه معدنچي هم بزاريد D:
19-11-2008, 21:00
مهدی باید میموند تجربه مهدی خیلی بدرد لحظات آخر بازی میخورد
رو فرم نبود ، تازه کنترلش کرده بودن ، ولی مهرزاد باید از اول تو ارنج گذاشته میشد
Amin-TopGoal
19-11-2008, 21:00
هر چقدر کریم انگیزه داشت، انگار شجاعی و نکونام انگیزه شونو تو اسپانیا جا گذاشته بودن. آخه چقدر پاس اشتباه؟!!
کلا لژیونرهای ایران فقط اسم داشتن :-w
پ.ن: خلاصه بازی ایران به زودی اضافه میشه
19-11-2008, 21:02
هر چقدر کریم انگیزه داشت، انگار شجاعی و نکونام انگیزه شونو تو اسپانیا جا گذاشته بودن. آخه چقدر پاس اشتباه؟!!
کلا لژیونرهای ایران فقط اسم داشتن :-w
پ.ن: خلاصه بازی ایران به زودی اضافه میشه
تقصیر این سرمربی جدیدشونه که روحیشونو داغون کرده
Er Pupone
19-11-2008, 21:04
من فقط میخوام بدونم این هاشمیان چه گلی به سر تیم ملی میزنه که باید فیکس باشه اصلا چرا باید تو تیم ملی باشه ؟؟ فکر کنم اخرین گلی که برای تیم ملی زد 4سال پیش به ژاپن بود
مهاجم های داخل کشور خیلی بیشتر به کار میان
مهدوی کیا هم دیگه باید کم کم ... :34:
Don Corleone
19-11-2008, 21:04
سلام ما امیر و اصغر از ترکیه. بازی رو ندیدیم امین جون قربون چشات خلاصه رو هم بذار.
قبلا تشکر:flowerysmile:
Mehdi Bayern
19-11-2008, 21:07
دمه رحمتی گرم خیلی عالی بود
معدنچی و سید صالحی دقیقه 60 باید میومدن تو زمین نه دقیقه 75
خطیبی هم میتونست بیاد من نمیدونم علی دایی از این غلام نژاد چی دیده :53::54:
19-11-2008, 21:11
من فقط میخوام بدونم این هاشمیان چه گلی به سر تیم ملی میزنه که باید فیکس باشه اصلا چرا باید تو تیم ملی باشه ؟؟ فکر کنم اخرین گلی که برای تیم ملی زد 4سال پیش به ژاپن بود
مهاجم های داخل کشور خیلی بیشتر به کار میان
مهدوی کیا هم دیگه باید کم کم ... :34:
آخرین گلش به کره بود ، دو سال پیش ، اگه رو فرم باشه بهترینه ، البته قبول دارم که اگه محسن مصدوم نمیشد باید جاشو می گرفت ، ولی وحید همین الانشم از خطیبی که بهتره.
ابن قربانی از اسماعیل مطر برا ما خطرناکتر بود
moshfeghnahvi
19-11-2008, 21:12
ایول کریم :girl_sigh:
ali.messi10
19-11-2008, 21:15
خطیبی اصلا تو 18 نفر هم نبود واقعا هم بازی بلد نیست!:6qwup3:
نیکبخت کجایی که یادت بخیر.........:301:
ITALIANO
19-11-2008, 21:16
بچه ها دستتون درد نکنه که بازیها رو در کمترین فاصله ممکن تو سایت قرار میدید .
فقط ای کاش بازی ایران و امارات رو از Dubai Sport ضبط می کردین :labkhand: عجب گزارشگری داشت !!
سر تک به تک های امارات طوری گزارش می کرد که اگر تصویر رو نمی دیدین فکر می کردین گل شده !!! یا سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااط !
من که خیلی حال کردم ، این کانال ها خوبیش اینه که نه کد میشه نه شماره سریال میخواد !
کانال Saudi Sport هم در حال حاضر داره بازی کره و عربستان رو نشون میده !
samandooooon
19-11-2008, 21:19
دم کریم گرم خیلی مرده تیم رو نجات داد ولی رضایی اگه یه ذره به فکر گل زدن بود بهتر بود
من بازی رو ندیدم ولی دم کریم و مهدی گرم بابا کارشون خیلی درسته
Valencia
19-11-2008, 22:47
سلام از گل ها ممنون
کسی گل ایران رو از دبی اسپورت داره؟ می خوام وقتی امارات گل رو خورد واکنش گزارشگر اماراتی رو ببینم:evilgrin:
دمه رحمتی گرم خیلی عالی بود
معدنچی و سید صالحی دقیقه 60 باید میومدن تو زمین نه دقیقه 75
خطیبی هم میتونست بیاد من نمیدونم علی دایی از این غلام نژاد چی دیده :53::54:
خطیبی آخرین گلی که برای تیم ملی زده سال 2006 تو بازی دوستانه با تیم سوم غنا بود :D بیاد چیکار آخه؟ :6qwup3:
HaMeD BaXfOOt
19-11-2008, 23:12
ابن قربانی از اسماعیل مطر برا ما خطرناکتر بود
حالا من نمیدونم تو چرا زوم کردی رو پیروز :117:
19-11-2008, 23:40
حالا من نمیدونم تو چرا زوم کردی رو پیروز :117:
به خدا به خاطر پرسپولیسی بودنم نیست ، اعصابمو به هم ریخت ، همش فضا میداد و جا میموند. بی خود نیس میگن اضافه وزن داره.
Loverboy
20-11-2008, 00:05
به خدا به خاطر پرسپولیسی بودنم نیست ، اعصابمو به هم ریخت ، همش فضا میداد و جا میموند. بی خود نیس میگن اضافه وزن داره.
حرفت از نظر من بي منطقه . قرباني درسته استقلاليه ولي اينو بدون كه وقتي كسي نماينده ي كشوري ميشه بايد حمايتش كرد نه تخريب . پيروز قرباني تجربه ملي نداره و كم كم خودشو بايد هماهنگ كنه . كار دفاع تيمي مشكل داره نه دفاع فردي .
Amir Argentina
20-11-2008, 00:07
خوب شد مساوی کردیم
یاد نیکبخت و کریمی بخیر
اگه بودن حالا وضع اینجوری نبود
بابت گلها ممنون
ITALIANO
20-11-2008, 00:39
نکته جالبی که یادم رفت بگم :
اگر کسی بازی رو از شبکه دوبی اسپورت دیده باشه ، بعد از بازی تو استودیو تحلیلی ناصر حجازی رو دعوت کرده بودند که یه کروات هم زده بود و با یه مشت عرب داشت فارسی صحبت می کرد !!
اگر ویدئویی ازش به دستم رسید حتما ارائه میدم .
Liverpudlian
20-11-2008, 00:41
ایوال کریم باید به این 1 امتیاز هم قانع باشیم چون امارات خدایی موقعیت بیشتر داشت:34:
20-11-2008, 01:38
حرفت از نظر من بي منطقه . قرباني درسته استقلاليه ولي اينو بدون كه وقتي كسي نماينده ي كشوري ميشه بايد حمايتش كرد نه تخريب . پيروز قرباني تجربه ملي نداره و كم كم خودشو بايد هماهنگ كنه . كار دفاع تيمي مشكل داره نه دفاع فردي .
یه بار موقعیتای اماراتو مرور کن ، به حرف من میرسی ، تازه دوران قلعه نویی این زیاد بازی میکرد
*only_Esteghlal*
20-11-2008, 02:43
خدا رو شكر 1 امتياز گرفتيم تو كورس زياد عقب نمونديم.
كلا تيم مشكل داشت،ولي قدرت فوتبال ايران بيش از عرباست كه تو يه روز بد خودش 1امتياز گرفت.
بابت فيلمها تشكر.
khoda be dademon berese bazi ba korea, hamin :D
20-11-2008, 02:53
اگه تو بازی با کره به مهرزاد هم از اول بازی بدن و جای قربانی عقیلی باشه میبریم و صدرو میزنیم
manam_dige
20-11-2008, 05:36
لطفا کلیپی از صحنه هایی که سانسور میکرد ایران نشون بده
مثل این صحنه
([Only registered and activated users can see links])
آقا اون اقتداری که از علی دایی انتظلز داشتیم کمتر توی بازی تیم تو نیمه اول به چشم اومد و بازم نیمه اول بازی ایران بسیار ضعیف بود پیروز قربانی هم به نظر من برای اولین بازی خوب جواب داد و اگه دقت کنین اون موقعیت های گل امارات و گلی که ب ثمر رسید با اشتباهات ما بود وتو این زمینه نه پیروز بلکه کل تیم مقصر هستند مثل گل امارات که وحید آقا سوتی داد
از اینا بگذریم می رسیم به ناصر حجازی یا همون کاپیتان ناصر به قول دبی اسپرت
عجب تیپی زده بود ناکس بعدشم به نظرم با این وضع سانسور باید بازیهایی که تو آزادی هم برگزار میشه رو از شبکه هایی به جز ایران ببینیم
خطیبی آخرین گلی که برای تیم ملی زده سال 2006 تو بازی دوستانه با تیم سوم غنا بود:6qwup3:
آخرين گل مليش يادم نيست كي بود ولي تو با تيم هشتم غنا عنايتي و نكونام و عقيلي گل زدند (عنايتي 2 تا).آهان يادم اومد.آخرين گل ملي خطيبي تو بازي با جامائيكا بود كه گل هفتم رو زد.
سلام از گل ها ممنون
کسی گل ایران رو از دبی اسپورت داره؟ می خوام وقتی امارات گل رو خورد واکنش گزارشگر اماراتی رو ببینم:evilgrin:
سر گل ايران كه ما نفهميديم چي شد چون يك جيغ و دادي به راه كه ... .ولي سر گل امارات خودش رو از وسط دو تيكه كردش.:-??
ناصر حجازی رو دعوت کرده بودند که یه کروات هم زده بود و با یه مشت عرب داشت فارسی صحبت می کرد !!
.
چه كراوات مزخرفي هم بود.در ضمن اون يارو ترجمه مي كرد صحبتهاش رو . از اون طرف هم صحبتهاي كارشناس ها رو واسه حجازي تو گوشي ترجمه مي كرد.
اگه مي توني اون جا رو كه گفت دايي به جز تعويض معدنچي كار مفيدي نكرد رو بذار.
مثل این صحنه
اين تازه از خوبهاشه.يه جا وسطاي نيمه اول بود كه ... من زدم تلويزيون ايران ديدم داره گل امارات رو نشون ميده.:5:
پ.ن:يه سري برادران گرامي هم دخل پيروز قرباني رو آورده بودند.خدمت اين عزيزان بگم كه اين بد بخت هنوز بازي هاي مليش دو رقمي نشده پس يه نمه صبور باشيد.بعدش هم خيلي بد بازي نكرد.
ويرايش:همكاران گل تاپگل واكنشهاي رحمتي رو هم يادشون نره.چاكريم.
Amin-TopGoal
20-11-2008, 10:47
خلاصه بازی ایران به پست اول و دوم اضافه شد
تبلیغ در سایت ممنوع است !
ali.messi10
20-11-2008, 13:13
به نظر من مشکل دفاع ایران اینه که هیچکی با سید جلال هماهنگ نمیشه بعدشم پیروز تو استقلال تو سیستم 3 دفاعه دفاع چپه و وقتی میاد تیم ملی معلومه که کمی دچار مشکل میشه!
این مسعود شجاعی هم بعضی وقتها چه تو ایران چه تو اوساسونا فکر خودشه دوست داره هی باکلاس بازی کنه!
امیدوارم دایی نیکبخت رو ببخشه(چون اگه دایی ببخشه کمیته انضباطی کیلو چند!!!) و دوباره دعوتش کنه لازمشداریم بدجوری!:2:
راستی سید صالحی عجب انگیزه ای داشت هم اومد تو زمین هی میدوید دنبال توپ ایول بهش!:13:
ArtesheSorkh
20-11-2008, 16:40
بازي كجا بود؟
امارات - دبی - ورزشگاه آل مکتوم
persia_id
20-11-2008, 19:43
معدنچی نشون داد می تونه از اول در ترکیب ثابت تیم باشه. تعویض های دایی روند بازی رو عوض کرد. ماشالله بچه ها
persia_id
20-11-2008, 19:46
به نظر من مشکل دفاع ایران اینه که هیچکی با سید جلال هماهنگ نمیشه بعدشم پیروز تو استقلال تو سیستم 3 دفاعه دفاع چپه و وقتی میاد تیم ملی معلومه که کمی دچار مشکل میشه!
این مسعود شجاعی هم بعضی وقتها چه تو ایران چه تو اوساسونا فکر خودشه دوست داره هی باکلاس بازی کنه!
امیدوارم دایی نیکبخت رو ببخشه(چون اگه دایی ببخشه کمیته انضباطی کیلو چند!!!) و دوباره دعوتش کنه لازمشداریم بدجوری!:2:
راستی سید صالحی عجب انگیزه ای داشت هم اومد تو زمین هی میدوید دنبال توپ ایول بهش!:13:
موافقم که مسعود اواخر بازی، بازی رو رها کرد ولی به آمارش دقت کنید: سه بازی سه پاس گل!!!
علی دایی ائینادوگ دان سورا(امارات دان) نه گپ چالدی هر کیم واری قیسون تا دانلود ادگ چخ چخ ممنون الام باقوشلایز:flowerysmile:
HaMeD BaXfOOt
20-11-2008, 21:52
علی دایی ائینادوگ دان سورا(امارات دان) نه گپ چالدی هر کیم واری قیسون تا دانلود ادگ چخ چخ ممنون الام باقوشلایز:flowerysmile:
یوخدی 127fs3556139:6qwup3::flowerysmile:
Liverpudlian
21-11-2008, 11:03
یوخ بابا:6qwup3::6qwup3::6qwup3::32:
آقایون استقلالی بازی کاپیتانشونو دیدن؟شانس اوردیم که مهدی یه روز خوبشو گذروند و کریم یک امتیازو گرفت
دنبال حاشیه میگردی ؟:-?
21-11-2008, 21:06
دنبال حاشیه میگردی ؟:-?
نه فقط میخام گوشزد کنم ، بعدا سر تمرین شعار ندین فلانی باید دعوت شه:wagfinger1:
:33::33::33::33::33:يكي ترجمه كنه :1::1::1::1::1:
تاپ گل داره جهاني ميشه :قلیون::قلیون::6qwup3:
ali.messi10
21-11-2008, 22:32
issatice ([Only registered and activated users can see links]) عزیز شما خیلی تعصبی نظر میدی البته به نظر من ها!
به نظر من مسعود شجاعی یه جوری بازی میکنه که بد بازی میکنه ولی یه دفعه پاس گل معرکه میده!
در هر حال الان واسه ایران جای علی کریمی رو پر کرده!
21-11-2008, 23:29
issatice ([Only registered and activated users can see links]) عزیز شما خیلی تعصبی نظر میدی البته به نظر من ها!
به نظر من مسعود شجاعی یه جوری بازی میکنه که بد بازی میکنه ولی یه دفعه پاس گل معرکه میده!
در هر حال الان واسه ایران جای علی کریمی رو پر کرده!
اتفاقا من از خیلی از استقلالیا مثل مجیدی و جباری و طالب لو خوشم میاد
صحنه مشکوک به پنالتی ایران را لطف کنید
amir milan
22-11-2008, 21:01
گل كريم خيلي باحال بود ايران تو اين بازي خوب بازي نكرد ولي رضايي اگه اون توپو اخر بازي گل ميزد ايران ميبرد ولي به نظر من بازيكنها خيلي خسته بودن
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1