PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | 27 آبان 1387::><::

Mohsen_Bar3lona
18-11-2008, 00:59
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - بیست و هفتم آبان 1387

در خواست هاتون رو بگید تا براتون بذارم

ویدئو های مختلف فرستاده شده از سوی بینندگان ، به برنامه 90

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 6:40 دقیقه | 44.5 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

قسمت اول
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] y%20Mohsen_Bar3lona_NEW.part1.rar)

قسمت دوم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] y%20Mohsen_Bar3lona_NEW.part2.rar)

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 6:40 دقیقه | 15.3 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

قسمت اول
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] %29%20By%20Mohsen_Bar3lona.part1.rar)

قسمت دوم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] %29%20By%20Mohsen_Bar3lona.part2.rar)

توجه: برای اجرای ویدئو ، می بایست هر 2 قسمت را دانلود کنید.

سوتی های جالب حین انتخاب برندگان مسابقه 90 بهمراه نیکولیچ

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 1:40 دقیقه | 11 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] ..90%20%2827%20Aban%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lona _NEW.rar)

[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال آپ)| 1:40 دقیقه | 3.91 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] ..90%20%20DIAL%20%2827%20Aban%2087%29%20By%20Mohse n_Bar3lona.rar)

مکالمه ی تلفنی کامل عادل و مصطفوی

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 11:50 دقیقه | 28.3 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

به دلیل تایم بالای کلیپ با کیفیت پایین گذاشتم

قسمت اول
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 29%20By%20Mohsen_Bar3lona.part1.rar)

قسمت دوم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 29%20By%20Mohsen_Bar3lona.part2.rar)

توجه: برای اجرای ویدئو ، می بایست هر 2 قسمت را دانلود کنید.

مصاحبه ی قطبی
(به گونه ای آخر مصاحبه ی قطبی به عنوان سر مربی پرسپولیس:163: )
الان که رفته میشه بوی رفتن رو توی این مصاحبه اش به خوبی حس کرد

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 6:46 دقیقه | 15.5 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links] 20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

King_Of_BOYS
18-11-2008, 16:45
:72:به نظر من برنامه دیشب چیزه خاصی نداشت فقط همین کلیپهایی که خودت گذاشتی . راستی کی لینک دانلود این کلیپها رو میزاری. یک کلیپ هم از بازی قدیمی ایران و امارات نشون داد که فکر کنم انصاری فرد یا محمد خانی بود که 6 نفر رو پشت سر هم دریبل کرد. اون کلیپ رو هم اگه میشه بزار.:72:

m_s_d
18-11-2008, 17:32
تشکر از زحماتتون
اگه میشه صحبت های مصطفوی و فردوسی پور رو بذارید
ممنون

Mohsen_Bar3lona
18-11-2008, 20:57
بچه ها یکمی سرم شلوغه.ولی سعی میکنم هرچه زودتر بذارمشون...قرار نبود من 90 رو بردارم ولی خب افتاد گردن ما...یکمی فرصت بدید

reza ghermez
19-11-2008, 15:39
:72:به نظر من برنامه دیشب چیزه خاصی نداشت فقط همین کلیپهایی که خودت گذاشتی . راستی کی لینک دانلود این کلیپها رو میزاری. یک کلیپ هم از بازی قدیمی ایران و امارات نشون داد که فکر کنم انصاری فرد یا محمد خانی بود که 6 نفر رو پشت سر هم دریبل کرد. اون کلیپ رو هم اگه میشه بزار.:72:

اختیا ر دارید کل کل عادل و مصطفوی خودش یه سوژه توپ بود نه غلام!!

Mehdi.A
20-11-2008, 08:25
داش محسن من نود رو نديدم.هر جاي باحالي به نظرت اومد بذار.صحبتهاي عادل و مصطفوي رو هم اگه تو وسعت هست رديفش كن چون ظاهرآ حرفاي جالبي بينشون رد و بدل شده.اگه از بازي هاي تاريخي ايران و امارات اون 6-0 رو نشون داده اون رو هم رديف كن.خيلي آقايي>:D<

kasra_mehdi
20-11-2008, 09:43
سلام اگه ممكنه مصاحبه قطبي در تمرين پرسپوليس رو بزاريد با تشكر

King_Of_BOYS
20-11-2008, 14:20
فکر کنم این داداش محسن ما خیلی سرش شلوغه . محسن جان 5شنبه شد هنوز ویدئوها رو نزاشتی.

Mohsen_Bar3lona
20-11-2008, 22:23
2 تا از کلیپ ها رو با کیفیت بالا گذاشتم.همین الآن با کیفیت دایال هم آپ شد که بزودی میذارم توی پست اول.خلاصه ی بازی رم و لاتزیو رو آپلود کردم که حدود 14 دقیقه شد و حجمش حدود 115 مگا بایت شد.الآن هم کلیپ های مصاحبه ی قطبی و مکالمه تلفنی مصطفوی و عادل از کلیپ اصلی جدا شده و در دست کانورت هست.دیگه با سرعت تمام دارم کارا رو انجام میدم.شرمنده همتون هستم بچه ها.درسهام مشکله و یکمی با کمبود وقت مواجه هستم...

Gezal
20-11-2008, 22:53
سلام
اون قسمت که فردوسی پور امار دیکارمو را میذاشت را اگه دارین بذارین

Gezal
20-11-2008, 22:57
این هفته نودو ندیدم
شنیدم دوباره تو گفتن شماره ها اشتباه کردن(البته این دفعه یه خارجی)
اگه کسی این قسمتو بذاره ممنون میشم.

hkarimi
23-11-2008, 08:55
آقا این هفته مگه معرفی برنامه نداشت

Mohsen_Bar3lona
23-11-2008, 14:00
آقا این هفته مگه معرفی برنامه نداشت

نه کامی جان.این هفته نداشت...

اگرچه خیلی دیر شد ولی بالاخره تمامی کلیپ ها قرار گرفتند...
پرونده این 90 رو هم بستیم :6qwup3:

amir milan
23-11-2008, 16:23
صحبت دايي با عادل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟