PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازی تاریخی: اینترمیلان 3 - 2 آ.ث میلان

Mehryar
17-11-2008, 22:47
سلام دوستان
یک ویدئو براتون آماده کردم از بازی اینترمیلان و آ.ث میلان در سه فصل پیش. در بازی ای که دو تیم تا دقیقه نود و یک ۲-۲ مساوی بودند اما آدریانو گل پیروزی را در واپسین لحظات وارد دوازه دیدا کرد. مسلما این بازی از شیرین ترین خاطره های هر اینترمیلانی از دربی چند سال اخیر است. البته طرفداران اینتر مطمئنا همه این گل را بارها دیدن اما این بازی با گزارش آقای "اسکارپینی" گزارشگر اصلی کانال اینتر براتون آماده کردم که واقعا تا به حال آقای اسکارپینی را تا این حد خوشحال ندیده بودم! :2:

[Only registered and activated users can see links] Milan 2 - 3 Inter Milan [Only registered and activated users can see links]
گل آدریانو

Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])

اميدوارم لذت ببرید :34:

ITALIANO
17-11-2008, 22:52
دوست عزیز ، کل گلها رو میتونی به همین صورت قرار بدی ؟!
سایت توتو اینتر که بیشتر گلهای اینتر رو با گزارش روبرتو میذاره فقط گلهای اینتر رو داره که من دنبال گلهای میلان هم هستم ، این بازی رو خودم کامل با گزارش فارسی عادل فردوسی پور دارم ، کیفیت هم خیلی خوبه ولی بعیده بتونم بذارم .
اگر تونستم میذارم.
فقط بی زحمت کل گلها رو قرار بده .
Mehryar
18-11-2008, 00:03
دوست عزیز ، کل گلها رو میتونی به همین صورت قرار بدی ؟!
سایت توتو اینتر که بیشتر گلهای اینتر رو با گزارش روبرتو میذاره فقط گلهای اینتر رو داره که من دنبال گلهای میلان هم هستم ، این بازی رو خودم کامل با گزارش فارسی عادل فردوسی پور دارم ، کیفیت هم خیلی خوبه ولی بعیده بتونم بذارم .
اگر تونستم میذارم.
فقط بی زحمت کل گلها رو قرار بده .
والا من هرچی گیر بیارم میزارم واستون ولی اسکارپینی گزارشگر کانال اینتر هست و طبیعتا فقط بازی های اینترمیلان رو گزارش می کنه
به هر حال من گل های ابراهیمویچ را هم با گزارش آقای اسکارپینی در تاپیک گل های هفته 12 سری آ گذاشتم: لینک ([Only registered and activated users can see links])

:girl_sigh:

Mehdi.A
20-11-2008, 09:03
داش مهريار اگه ممكنه گل هاي اينتر رو جدا جدا با گذارش اسكارپيني بذار.