PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ~~~ ویدئوی منتخب نود | 26 فروردین ~~~

Amin-TopGoal
16-04-2008, 01:12
در این تاپیک گلچینی از برنامه نود این هفته که مربوط به هفته بیست و هفتم لیگ برتر ایران بود رو میذارم. پنج ویدئو از این برنامه انتخاب کردم که یکی یکی می تونید مشاهده و دانلود کنید.

[Only registered and activated users can see links]

ویدئوی اول مربوط به معرفی برنامه نود هست که من معرفی بازی تیمهای استقلال و پرسپولیس رو براتون انتخاب کردم :دی

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دانلود ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

ویدئوی دوم مربوط میشه به مصاحبه بازیکنان استقلال بعد از شکست مقابل پگاه. همچنین مصاحبه نکردن حجازی و کریمی در پایان همین بازی :-??

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دانلود ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

اینم مصاحبه افشین قطبی بعد از شکست مقابل استقلال اهواز :117:

و این هم دو گل منتخب این هفته. یکی گل فرهادی به ابومسلم که یه گل نیمچه رباح ماجری بود و یکی هم گل آبوچا به پیکان که از پشت محوطه زده شد. هر دو گل با کیفیت 1000 براتون آماده شده :wagfinger1:

[Only registered and activated users can see links] دانلود گل فرهادی ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] دانلود گل آبوچا ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

mardan
16-04-2008, 14:15
صحنه ای که شیث دفاع رو رها کرده بود رو هم اگه میشه بزار ...
همچنین یه گلچین از بحث کاشانی و انصارفرد رو میتونی خلاصه بزاری ؟ :117:

r-sociedad
16-04-2008, 16:55
من اون صحنه ای رو میخوام که تو بازیه کرمانشاه دکتر تو زمین بود و بازی ادامه داشت

Amin-TopGoal
16-04-2008, 17:05
برای این برنامه فایل درخواستی نمی تونم بزارم. از برنامه های بعد حتما این کار رو هم می کنم

lilyfff
16-04-2008, 18:10
مصاحبه ی نکونام در برنامه ی 90 بزاری ممنون میشم

aberar
17-04-2008, 14:09
منم می خواستم از همشهری عزیز ، آقا امین درخواست کنم که این سری اگه تونست گل های پگاه رو هم از نود ضبط کنه... چون بقیه ی بازی ها که توی تهران نیست از کانال سه پخش نمی شه و کلیپ هاش گیر نمی یاد...

AliReza
18-04-2008, 02:52
صحنه ای که شیث دفاع رو رها کرده بود رو هم اگه میشه بزار ...
همچنین یه گلچین از بحث کاشانی و انصارفرد رو میتونی خلاصه بزاری ؟ :117:
اینهم حاشیه بازی پرسپولیس و استقلال اهواز
به مدت حدودا 5 دقیقه

AliReza
18-04-2008, 03:02
این یک هم گزارش مربوط به زدن گاز اشک آور در بازی
پرسپولیس و استقلال اهواز
با کیفیت عالی
:13:

kave666
15-02-2009, 06:37
لطفا گلهاي بازي داماش رو هم بذارين

gooolile
19-02-2009, 06:31
Hashieh%20Esteghlal%20Ahvaz%20vs%20Perspolis.avi ([Only registered and activated users can see links]) (7.14 مگابایت, 519 نمایش)
این لینکی که گذاشتی برای حاشیه بازی پرسپولیس و استقلال اهواز کار نمی کنه
میشه یه چکش کنین