توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سر مربی جدید سپاهان ؟؟؟
labkhande_ejbari20
28-10-2008, 12:34
در پی اخراج فیرات گفته میشود مسئولان باشگاه با استیلی وارد مذاکره شدند
آیا با مربیگری استیلی موافق هستید یا خیر
Sepahan 4 Ever
28-10-2008, 12:55
از یه لحاظ خوبه که مربی جنجالیه و میتونیم هرروز کلکلشو با قطبی تو روزنامه ها بخونیم.
labkhande_ejbari20
28-10-2008, 13:48
من که اصلا از این استیلی خوشم نمیاد
چطوری تو ورزشگاه تشویقش کنیم
labkhande_ejbari20
28-10-2008, 13:56
به نظر من الان باید دکتر را بیارن
alireza77777m
28-10-2008, 14:49
اگر استيلي بشه سپاهان از اين رو به اون رو ميشه ولي كي ميدونه كدوم رو !؟
شايد خوب شايد بد... اگر بهش فرصت بدن ميتونه آخر فصل سپاهان رو تيم 4 جدول كنه.
Masoud Golden
28-10-2008, 14:54
استیلی اصلا به نظر من خود چرخابی خیلی بهتره چون مربی اصیل اصفهانی
دکتر که اصلا بدرد سپاهان نمیخوره ببخشیدااااااا
مربی که خودش اینجا باشه و دلش پیش پرسپولیس به درد ما نمیخوره . ما یه مربی میخوایم که نسبت به تیم تعصب داشته باشه .به نظر من الان دکتر ذوالفقارنسب بهترین گزینه است . چون فوتبال رو خیلی علمی بلده و کارمیکنه و پرسپولیسی و استقلالی هم نیست .
amin_eshghesepahan
28-10-2008, 22:56
اخراج فیرات اشتباه بزرگی بود
چون تو بازی با
برق ، سایپا ، پیکان ، سپاهان بازی رو به داور باخت نه به چیز دیگه ای
درست که فیرات نیمه های دوم رو تو چندتا بازی باخته بود که نیمه مربیاست
ولی همنطور که دیدیم جلوی پرسپولیسم تو نیمه اول خیلی خوب بازی کرد و باید
حداقل 2 تا گل دیگم می زدیم تو نیمه دوم با اینکه 10 نفر بودیم خیلی خوب بازی کردیم
وپرسپولیس تو نیمه خودش دفاع می کرد و فقط ضد حمله می زد تیمی که همه می گن فقط حمله می کنه جلوی سپاهان 10 نفره فقط دفاع می کرد
هر مربی که بیاد سپاهان تا 4 هفته ممکن نیست نتیجه بگیره ولی فیرات ممکن بود نتیجه بگیره و می تونستیم تو نیم فصل با آرامش مربی عوض کنیم
labkhande_ejbari20
28-10-2008, 23:38
وایییییییییییی
فکرش را بکنید تو ورزشگاه بخواییم استیلی را تشویق بکنیم
من که نمیتونم
M E H R D A D
29-10-2008, 10:10
به نظر من که استیلی فعلا در بین گزینه های داخلی بهترین هست به دلیل اینکه اگیزه اش خیلی بالاست
در بین مربی های خارجی دنیزلی خوب که داره انگار در بشیکتاش کار می کنه لوکا فقط بهترین هست
ambordastghofli
29-10-2008, 10:26
استيلی 5 سال کمک مربی بود.
با مربی های شاخسی چون دنيزلی، آری هان و قطبی کار کرده و به نظر من حقشه که بخواد از الان مربی گری کنه.
انگيزه بسيار زيادی داره که خودش رو نشون بده.
من خودم فکر ميکنم نقش استيلی در قهرمانی پرسپليس خيلی بيشتر از قطبی بود.
استيلی با فوتبال ما آشناست و ميتونه تيم رو جم جور کنه.
اصلاً برام مهم نيست که مربی استقلالی باشه يا پرسپليسی، هر مربی که پول ميگيره برای يه تيمی مربی گری کنه، تلاش ميکنه تا برای همان تيم موفق بشه.
من موافقم.
labkhande_ejbari20
29-10-2008, 12:32
من هم خودم فکر کنم استیلی جواب بده به خاطر اینکه زیر نظر قطبی کار کرده
ambordastghofli
30-10-2008, 09:07
من هم خودم فکر کنم استیلی جواب بده به خاطر اینکه زیر نظر قطبی کار کرده
نه فقط قطبی.
زير نظر آری هان و دنيزلی هم بوده.
sepahan_zard
30-10-2008, 09:38
به نظر من استيلي ميتونه خوب باشه فقط بخاطر اينكه اون مسائل براش ايجاد شد .. و به خير و خوبي از پرسپوليس بيرون نيومد .. اون خيلي انگيزه داره .. درسته يه زماني پرسپوليسي بوده ولي دايي هم يه زماني پرسپوليسي بود ولي زمانه و رفتار مسئولين باعث شد فاصله بگيره .. من خودم استيلي رو حمايت ميكنم ... تا جايي هم كه بتونم اگه بخوان تو استاديوم ضدش حرف بزارن نميزارم ..
labkhande_ejbari20
30-10-2008, 14:16
استیلی فکر کنم فوتبال حرفه ای را خوب بلد باشه
من بعید می دونم استیلی تو سپاهان موفق بشه الان سپاهان به یه مربی با تجربه احتیاج داره نباید ریسک بکنه و استیلی رو که تا حالا سر مربی نبوده انتخاب بکنه .
M E H R D A D
30-10-2008, 19:55
من هم خودم فکر کنم استیلی جواب بده به خاطر اینکه زیر نظر قطبی:-&:-&:-& کار کرده
به نظر من قطبی نقطه ی سیاهی روی کارنامه ی استیلی هست
در ضمن این رو هم بگم که این سال ها فقط مربی جوان به درد تیم ها می خوره
بچه ها خواهشا انقدر حرف از قطبی نزنید تا اسمش می یاد یه حالی می شم
M E H R D A D
30-10-2008, 19:59
من بعید می دونم استیلی تو سپاهان موفق بشه الان سپاهان به یه مربی با تجربه احتیاج داره نباید ریسک بکنه و استیلی رو که تا حالا سر مربی نبوده انتخاب بکنه .
چه ربطی داره آخه مربی با تجربه
همین مربی بارسا مگه تجربه ای داشت یا همین کلینزی این ها فقط انگیزه دارند که هیچ کدوم از مربی های با تجربه ندارن چون افتخار هایی را که می خواستند به دست آوردند
Amir Argentina
30-10-2008, 20:05
آره استیلی برای سپاهان در حال حاضر بهترین گزینه هست
استیلی در کنار قطبی تجربه های زیادی کسب کرده
با توجه به انگیزه ای که داره میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
sepahan_zard
31-10-2008, 08:18
راستي بچه ها ديروز اومده بود فولاد شهر ... به نظر من استيلي به خاطر انگيزه بالاش و كربكندي به خاطر تجربه بالاش .. هر كدومشون باشن خوبه ... بستگي به ساكت داره .. بايد ببينيم اون چي ميگه و صلاح رو تو چي ميدونه .... فقط كاشكي سريعتر اعلام بشه .. ميگم امروز(جمعه) بعدالظهر از مالزي ساكت مياد و تا نياد چيزي امضا نميشه .....فقط چرخابي رو نگر نداره
labkhande_ejbari20
31-10-2008, 11:20
کی امده بود فولاد شهر؟
حمید استیلی میشه
amin_eshghesepahan
31-10-2008, 18:10
چه ربطی داره آخه مربی با تجربه
همین مربی بارسا مگه تجربه ای داشت یا همین کلینزی این ها فقط انگیزه دارند که هیچ کدوم از مربی های با تجربه ندارن چون افتخار هایی را که می خواستند به دست آوردند
استیلی فکر کنم فوتبال حرفه ای را خوب بلد باشه
با توجه به انگیزه ای که داره میتونه گزینه ی مناسبی باشه.
چرا این حرفو می زنین یه نگاه به پستهای قبلی بندازین همه می گفتیم که فیرات
تا حالا سر مربی نبوده و فقط یه دستیار بوده اونم نمیدونم تو فلان تیم ترکیه وکجا و کجاو..
کاری نداریم منظور اینه که همه از بی تجربگی و سرمریی نبودن فیرات مینالیدیم و اول فصل
انگیزه بالای فیرات رو نقطه قوتش می دونستیم ولی حالا چی .....
به نظر من اومدن استیلی تکرار سناریو فیرات هستش استیلی مرد روزهای بزرگ نیست چون تو پرسپولیس تو روزهای سخت رفت پشت قطبی قایم شد و دو دستگی ایجاد کرد
بهترین گزینه ایرانی اومدن ذوالفقار نسب هستش همه دیدیم فصل قبل ذوب اهن بحران زده رو چطوری قهرمان نیم فصل کرد و تو خارجی هام لوکا بهترین گزینس وگرنه باید تا نیم فصل صبر کنیم و یه مربی با تجربه خارجی بیاریم
labkhande_ejbari20
31-10-2008, 19:00
استیلی با مربیهای بزرگی کار کرده
دنیزلی
آری هان
قطبی
DaviD Cesc
04-11-2008, 21:08
فقط یه چیزا می دونم که پرسپولیس قهرمانیشو از اون داره و بس.
DaviD Cesc
04-11-2008, 21:10
و در ضمن حرف دوست عزیزم در مورد همکاری با مربیان بزگ هم درسته.
labkhande_ejbari20
04-11-2008, 21:29
حالا که دیگه حسین چرخابی شد و بحث در مورد استیلی تمام شد
ambordastghofli
05-11-2008, 04:37
اين تاپيک هم ميتونه قفل بشه.
فعلاً که چرخابی شده مربی.
اگه دوباره خواست تغيير کنه باز بشه لطفاً.
حميد استيلى:
اميدوارم پرسپوليس و سپاهان موفق باشند
ايران ورزشى- حميد استيلى يك قدم بيشتر با نيمكت مربيگرى سپاهان فاصله نداشت اما مخالفت مديرعامل و هواداران اين تيم همه چيز را منتفى كرد تا مربى فصل گذشته پرسپوليس از سپاهان هم فاصله بگيرد. استيلى حالا خودش در اين باره مى گويد: قبل از هر چيز از مردم خوب اصفهان كه در اين مدت مرا مورد لطف قرار دادند تشكر مى كنم. همين طور از اعضاى هيات مديره باشگاه سپاهان و اميدوارم فوتبال دوستان اصفهان از آقاى چرخابى حمايت كنند، چون پس از سال ها حضور در فوتبال و زحماتى كه متحمل شده بودند حقشان سرمربيگرى سپاهان بود.
---------------------------------------------------
به نظر من چرخابي گزينه خوبي هست و موفق ميشود چون موفقيت فقط سرمربي خوب نيست بلكه امكانات ، مديريت، عدم حاشيه و آرامش مهمتر است.
ولي از يك طرف هم حيف شد كه استيلي را از دست داديد چون فصل گذشته اين استيلي بود كه پرسپوليس را قهرمان كرد نه قطبي(من اخلاق قطبي را ميپسندم ولي از نظر فني نه)
و مطمئن هستم كه استيلي در سپاهان موفق ميشد چون چندين سال است كه مربيگري ميكند. و سپاهان با استيلي ميتوانست مدعي جدي تري باشد تا با چرخابي.
ambordastghofli
05-11-2008, 10:16
چرخابی امتحان خودش رو پس داده.
استيلی هنوز نه؛ ريسک بود اگه مييوردنش.
sepahan_zard
06-11-2008, 16:53
به نظر من چرخابي گزينه خوبي هست و موفق ميشود چون موفقيت فقط سرمربي خوب نيست بلكه امكانات ، مديريت، عدم حاشيه و آرامش مهمتر است.
ولي از يك طرف هم حيف شد كه استيلي را از دست داديد چون فصل گذشته اين استيلي بود كه پرسپوليس را قهرمان كرد نه قطبي(من اخلاق قطبي را ميپسندم ولي از نظر فني نه)
و مطمئن هستم كه استيلي در سپاهان موفق ميشد چون چندين سال است كه مربيگري ميكند. و سپاهان با استيلي ميتوانست مدعي جدي تري باشد تا با چرخابي.
استيلي با چرخابي هيچ فرقي نميكرد ... هر دوتاشون تا حالاسر مربيگري ليگ برتر رو نكردن و بدرد نميخورند .. فقط لوكا بوناچيچ .. من مطمئنم به زور هيئت مديره چرخابي شده و به قول معروف توافق كردند نه استيلي هيئت مديره باشه نه لوكاي ساكت ... چرخابي !
labkhande_ejbari20
08-11-2008, 13:44
لوکا را اگر میخواند بیارن باید از همین الان بیارن
تا تو باشگاهای آسیا یک کاری بکنه
labkhande_ejbari20
11-11-2008, 21:39
دوباره گفته میشه با استیلی دارن صحبت میکنند؟؟؟؟
این بحث مربی واقعا دیگه خسته کننده شده~x(
ALi ReZa
12-11-2008, 10:25
همه میدونن پارسال استیلی و مرزبان پرسپولیس رو قهرمان کردن نه افشین خان قطبی و بانو یوروم
داش حمید
12-11-2008, 11:18
به نظر من نه استیلی ونه فیرات ونه هیچ کس دیگه ای نمی تونه سپاهان را اداره کنه:-? به نظرم باید برای تیم بزرگی مثل سپاهان مربی بزرگ می خواد:d0s69thbefhifftitrz مانند :فرگوسن !!!:1::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: :13::13::13:
ambordastghofli
12-11-2008, 15:21
ماچالا يا برانکو اگه ميشد خيلی خوب بود.:2:
sepahan_zard
14-11-2008, 08:42
فقط لوكا.... بوناچيچ ميتونه ما رو فينال آسيا ببره !!
ambordastghofli
15-11-2008, 05:36
لوکا دوباره ممکنه با محمود قرمز سوراخ کن و محرم پا طلا مشکلی پيش بياد
labkhande_ejbari20
15-11-2008, 16:08
الان فقط حسین چرخابی
خوب بالاخره تکلیف سر مربی هم معلوم شد;تا اخر فصل با چرخابی.
sepahan_zard
18-11-2008, 23:46
نه من فكر نكنم .. ساكت چنين ريسك خطرناكي رو بكنه و چرخابي رو نگر داره .. ميدونين اگه از 3 جام حذف شيم چه عواقبي داره ؟؟؟
RealMadrid7
18-11-2008, 23:51
نه من فكر نكنم .. ساكت چنين ريسك خطرناكي رو بكنه و چرخابي رو نگر داره .. ميدونين اگه از 3 جام حذف شيم چه عواقبي داره ؟؟؟
الان گزینه ی پیشنهادی شما واسه سرمربیگری سپاهان کیه؟
راستی فرهاد کاظمی:d0s69thbefhifftitrzهنوز با استیل آذینه؟اگه آزاد باشه فک کنم گزینه ی خیلی خوبیه
labkhande_ejbari20
19-11-2008, 13:31
فرهاد خان با استیل اذین نیست دیگه
به نظر من بهتر از لوکا هستش
Sepahan_Sarvar
19-11-2008, 15:35
فرهاد کاظمی هم ميتونه گزينه خوبی باشه، هر چی باشه فرهاد خان بود که ما رو قهرمان ليگ کرد.
ولی فعلاً با همين چرخابی باشيم بهتره، از 3 بازی 7 امتياز خيلی خوبه اونم با 6-7 تا مصدوم و محروم.
labkhande_ejbari20
19-11-2008, 15:39
دیگه از فکر لوکا بیایید بیرون
او احتمالا میره پرسپولیس
Sepahan_Sarvar
19-11-2008, 15:48
کی فکر لوکا بود؟
لوکا هر جا که خواست بره. پرسپليس مطمئن باشيد با لوکا هم درست نميشه.
اون سپاهانی رو که ديديد رفت فينال اسيا، رفت جام باشگاه های جهان تنها نتيجه مربی گری لوکا نبود!
ناکس نباشيد و حد آقال نصف اعتبار اين کار رو هم به آقای ابراهيم زاده بديد. ببينيد چه جوری داره ذوب آهن رو قهرمان ميکنه.
کاش ميشد مربی سپاهان يا حد آقال کمک مربی.
sepahan_zard
21-11-2008, 08:04
کی فکر لوکا بود؟
لوکا هر جا که خواست بره. پرسپليس مطمئن باشيد با لوکا هم درست نميشه.
اون سپاهانی رو که ديديد رفت فينال اسيا، رفت جام باشگاه های جهان تنها نتيجه مربی گری لوکا نبود!
ناکس نباشيد و حد آقال نصف اعتبار اين کار رو هم به آقای ابراهيم زاده بديد. ببينيد چه جوری داره ذوب آهن رو قهرمان ميکنه.
کاش ميشد مربی سپاهان يا حد آقال کمک مربی.
اين رو قبول دارم كه تيم رقيب با لوكا درست نميشه .. نه به خاطر اينكه لوكا مربي بزرگي نيست بلكه به خاطر اينكه حاشيه تو تيم ساكت معني نميده و بازكن سالاري نيست مربي ميتونه راحت كارشو بكنه ولي اونجا هر كي ساز خودشو ميزنه و وقتي بازيكن بعد بازي بطري آب و ميكوبونه زمين مربي جرات نميكنه حتي 1 بازي بزاردش بيرون ... ولي تيم ما عماد اون روز( بازي با ذوب ) كه بطري و شوت كرد 3 جلسه نيومد تو بازي !! در حالي كه بهترين بازيكن ما هستش .
به نظر من ابراهيم زاده در حد مربيه ... البته من آسيا رو ميگم
amir milan
22-11-2008, 18:13
به نظر من حق سپاهان بيشتر از اينا
واقعا خيلي نسبت به قبل افت كرد
بايد يك مربي خارجي بيارن
labkhande_ejbari20
22-11-2008, 18:20
به نظر من حق سپاهان بيشتر از اينا
واقعا خيلي نسبت به قبل افت كرد
بايد يك مربي خارجي بيارن
الان سپاهان خیلی خوب شده بچها واقعا هماهنگ شدند با هم.خیلی خوب بازی میکنند چرخابی بهترین مربی واسه سپاهان 1 فاکتور خوب که داره غیرت و تعصب خاصی رو سپاهان داره چون اصفهانیه ولی مربیه خارجی هیچ غیرتی رو تیم نداره فقط پول را میشناسه
amir milan
22-11-2008, 22:16
به نظر من بايد بوناچيچو برگردونن
Sepahan_Sarvar
23-11-2008, 05:49
چرخابی فعلاً از 4 بازی 10 امتياز گرفته بدون هيچ باخت.
تيم هم اينجور که معلومه خيلی روون تر از قبل بازی ميکنه.
واقعاً که چرخابی يه مربی بزرگيه. اون از شاهکارش با سپاهان نوين اينم از تيم اصلی سپاهان. اگه همينطور پيش بره اميدوارم چرخابی بمونه، لوکا ميخوايم چيکار!
labkhande_ejbari20
23-11-2008, 12:04
به نظر من بايد بوناچيچو برگردونن
الان سپاهان خیلی خوب شده بچها واقعا هماهنگ شدند با هم.خیلی خوب بازی میکنند چرخابی بهترین مربی واسه سپاهان 1 فاکتور خوب که داره غیرت و تعصب خاصی رو سپاهان داره چون اصفهانیه ولی مربیه خارجی هیچ غیرتی رو تیم نداره فقط پول را میشناسه
sepahan_zard
23-11-2008, 12:35
آخه من نميتونم تصور كنم بتونه تو آسيا موفق بشه ... البته اين نظر شخصي منه و من به عنوان يه هوادار در هر صورت هر كي سرمربيش باشه حمايت ميكنم و حتي اگه آخرم بشه بازم برا من سروزه ولي قلبا زياد اعتمادي به چرخابي تو آسيا ندارم البته فعلا تا ببينم دور 8/1 جام حذفي مقابل تيم سرخ چكار ميكنه
Divar-Ricord
23-11-2008, 19:02
با چرخابی تو لیگ موافقم
ولی آیا جام باشگاه های آسیا ؟؟؟؟؟؟
labkhande_ejbari20
23-11-2008, 23:43
چرخابی اونقدر بزرگ و فهمیده هست که واسه جام باشگاههای آسیا هم نتیجه میگیره
RealMadrid7
23-11-2008, 23:46
من یکی که کلا عاشق مربیهای زحمت کش و بومی هستم.از آقای چرخابی هم خیلی خوشم میاد.از سال قبل که خوب شناختمش با سپاهان نوین یه جورایی چهره ی زحمت کشش به دلم نشست.امیدوارم تو همه ی تورنمنتها بتونه سپاهان رو موفق کنه.
لوکا مربی خوبی بوده و هست ولی به نظر شما کسی که تیممونو پارسال تو اون شرایط ول کردو رفت ارزش اینو داره که دوباره بریم دنبالش!!!؟
sepahan_zard
30-11-2008, 18:23
... خب به نظر من بايد ببينيم چرخابي چطور ميره جلو و تو بحران چطور جوابگوه .. وگرنه همين قطبي هم پارسال تا نيم فصل حتي 1 باخت نداشت ولي با اولين باخت و شروع بحران تيمش از هم پاشيد
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1