توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : \\// گلهای هفته دوازدهم لیگ برتر ایران \\//
Loverboy
26-10-2008, 16:32
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته دوازدهم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 3-2 سپاهان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]
باقري ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عماد رضا ([Only registered and activated users can see links])
عماد رضا ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نيكبخت ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نيكبخت ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
موقعيت اول دي كارمو ([Only registered and activated users can see links]) 127fs3556139
موقعيت دوم دي كارمو ([Only registered and activated users can see links]):-??
ويدئواي از حاشيه ي بازي - لينك از saratan ([Only registered and activated users can see links])
Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])
لينك از Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) :d0s69thbefhifftitrz
خلاصه بازی ([Only registered and activated users can see links])
مصاحبه کریمی، قطبی و فیرات ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] استقلال 3-2 پيكان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]
لطفي ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ( پنالتي ) ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ايمان حيدري ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مهار پنالتي توسط طالبلو ([Only registered and activated users can see links])
دريبل جباري در دقيقه 66 ([Only registered and activated users can see links])
ويدئواي از حاشيه ي بازي - لينك از saratan ([Only registered and activated users can see links])
Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])
لينك از Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links]) :d0s69thbefhifftitrz
مصاحبه مدیر روستا و قلعه نویی ([Only registered and activated users can see links])
MamadMunchen
26-10-2008, 18:34
دی کارمو :-w
2 تا موقعیت گل این یارو :D رو بزار . دستت طلا .
CHAMPION
26-10-2008, 18:40
دی کارمو :-w
2 تا موقعیت گل این یارو :D رو بزار . دستت طلا .
یاد معدنچی بخیر روی اون رو سفید کرد+:42:+
HaMeD BaXfOOt
26-10-2008, 18:48
یاد معدنچی بخیر روی اون رو سفید کرد+:42:+
عزیز من دی کارمو روحیه نداره:1:. اگه روحیه بگیره جان تری هم نمیتونه جلوشو بگیره. نکته انحرافیش اینجاس که اصلا کسی اونو نگرفته بود دروازه خالی بود 127fs3556139
vincenzo
26-10-2008, 18:50
چرا مثل دفعه پیش با کیفیت 1500 نذاشتی؟
خیلی عالی بود.
قررررررررررررررمزته فقط
santaclaus
26-10-2008, 19:07
ويرايش شد ...
Loverboy
26-10-2008, 19:09
گلها و موقعيتهاي دي كارمو به پست اول اضافه شد . جان من درخواست خلاصه بازي نكنيد چون انقدر محو بازي شدم يادم رفت موقعيتها رو يادداشت كنم :-??
زنده باد پرسپولیس
موقعیتای دیکارمورو بزار
megraban
26-10-2008, 19:17
شنیدم اخر بازی دیکارمو گریه کرده؟؟
راسته؟:nocomment:
اگه اره بیزحمت اونم بزارین مرسی!
ایشالله رو فرم بیاد تاپ و توپ گل بزنه !
Loverboy
26-10-2008, 19:19
شنیدم اخر بازی دیکارمو گریه کرده؟؟
راسته؟:nocomment:
اگه اره بیزحمت اونم بزارین مرسی!
من كه چيزي نديدم :-??
megraban
26-10-2008, 19:23
من از اینجا خوندم!
دي كارمو، مهاجم برزيلي پرسپوليس در ديدار مقابل سپاهان دو فرصت طلايي را از دست داد. وي در پايان مسابقه به شدت از عملكردش ناراحت بود. هنگامي كه سوت محسن تركي به نشانه پايان مسابقه اعلام شد، در چمن ورزشگاه آزادي گريه ميكرد. چند نفر از بازيكنان با مشاهده ناراحتي دي كارمو، به سوي وي رفتند و از هواداران خواستند كه وي را مورد تشويق قرار دهند.
به هر حال دستتون درد نکنه
خدا خیرتون بده
vincenzo
26-10-2008, 19:26
گلها و موقعيتهاي دي كارمو به پست اول اضافه شد . جان من درخواست خلاصه بازي نكنيد چون انقدر محو بازي شدم يادم رفت موقعيتها رو يادداشت كنم :-??
جان من خلاصه نباشه اصلا نمی چسبه:13:
یه کاریش بکن دیگه. می ارزه یه بار دیگه بازی رو ببینی:*:84:*:
صحنه دریبل کریمی که وار محوطه سپاهان شد(از سمت چپ تیم سپاهان) مرسی
ballackgermany
26-10-2008, 19:35
این دیکارمو رو ببین چه بازیکنی بشه الان زوده روحیه نداره
به جای گیری هاش دقت کن دیدنیه
Loverboy
26-10-2008, 19:37
جان من خلاصه نباشه اصلا نمی چسبه:13:
یه کاریش بکن دیگه. می ارزه یه بار دیگه بازی رو ببینی:*:84:*:
به جون خودم وقت نميكنم . امشب كه نميتونم ببينم اگه شد فردا ولي قول نميدم چون فردا هو بازي استقلال رو دارم .
j.klinsmann
26-10-2008, 19:44
سپاهان مستحق برد بود...با ناداوری باخت...اگر 10 نفره نمیشد بازی رو میبرد....دی کارمو در حد تیم مالدیو هم نیست....
XxX_SHAyAN_XxX
26-10-2008, 19:46
خیلی خوشهالم که پرسپولیس برد واقعا ایول به داش علی نیکی
به امید بردهال بیشتر
Loverboy
26-10-2008, 19:48
سپاهان مستحق برد بود...با ناداوری باخت...اگر 10 نفره نمیشد بازی رو میبرد....دی کارمو در حد تیم مالدیو هم نیست....
ممنون از نظرات كارشناسيتون .
بايد عرض كنم گل اول سپاهان 100% آفسايد بود و گل دومشون كاملاً باقريها شارژ شد . عقيلي هم كاملاً مشخص بود كه فيلم بازي كرد و خودشم قبول داشت . كاسه ي داغ تر از آش شدن شما هم قابل بحثه . :-??
افشين جان اين صحنه ي گل اوله در حين پاس دادن به عماد رضا . يه توضيح كارشناسي ميدين بچه ها از شك در بيان ؟
XxX_SHAyAN_XxX
26-10-2008, 20:00
خدایی شانس آورد سپاهان اگر داور خوب داوری میکرد و دیکارمو خوب از موقعیتاش استفاده میکرد جشنواره گل میشد
ballackgermany
26-10-2008, 20:06
ممنون از نظرات كارشناسيتون .
بايد عرض كنم گل اول سپاهان 100% آفسايد بود و گل دومشون كاملاً باقريها شارژ شد . عقيلي هم كاملاً مشخص بود كه فيلم بازي كرد و خودشم قبول داشت . كاسه ي داغ تر از آش شدن شما هم قابل بحثه . :-??
افشين جان اين صحنه ي گل اوله در حين پاس دادن به عماد رضا . يه توضيح كارشناسي ميدين بچه ها از شك در بيان ؟
انقدر بدم میاد از آدمایی که انساف ندارن
اولا گل آول که افساید بود / گل دوم خطا / کارت قرمز 100% درست :1::1::1::1:
دیکارمو اصلا بدرد نمیخوره
بازیش شبیه برهانی میمونه
این مهاجم در حد تیم پرسپولیس نیست بدرد تیمهای ضعیفتر مثل ...
بقول معروف مثلث طلائی شکل میگیره
...
هرچقدر برد تیم بهم چسبید گل نزدن این مهاجم اعصبمو خورد کرد
به امید بردهای دیگه تیم
عشق است پرسپولیس
Loverboy
26-10-2008, 20:09
اگه درخواستي داريد با ذكر دقيقه بگيد
وقتی توپها گل نشه تازه بعضیها کری هم میخونن.باید خدا رو شکر کنن که خلیلی مصدومه.اگه جای دیکارمو خلیلی بود تو همین بازی تفاضل گله پرسپولیس از همه تیمها میزد بالا
ballackgermany
26-10-2008, 20:16
نه داداش اشتباه نکن این روحیه نداره به حرکتاش دقت کن فوق الادست :perspolis::perspolis::perspolis:
:perspolis::perspolis::perspolis:
ویرایش شد
XxX_SHAyAN_XxX
26-10-2008, 20:19
به نظر من هنوز کاملا آماده نشده به زودی با اومدن داش محسن پرسپولیس تو آسیا هم کولاک میکنه :d0s69thbefhifftitrz
به نظر من هنوز کاملا آماده نشده به زودی با اومدن داش محسن پرسپولیس تو آسیا هم کولاک میکنه :d0s69thbefhifftitrz
واقعا الان جاش خالیه. چه تیمی بشیم با اومدن خلیلی در کنار کریمی نیکبخت کریم و پتروویچ تا اون موقع الونگم میاد دفاع هم ردیف میشه
pooyababak
26-10-2008, 20:31
دیکارمو بزرگترین اشتباه قطبی در دنیای مربیگریه بین الملی بود
آقای loverboy عزیز این گل سوم پرسپولیس رو اگر میشه حجمشو بیار تا 5مگابایت برای ما Dial UP ها سخته اینو دانلود کنن راستی از همه زاویه ها گل رو نشون بده خیلی ممنون!!
XxX_SHAyAN_XxX
26-10-2008, 20:44
واقعا الان جاش خالیه. چه تیمی بشیم با اومدن خلیلی در کنار کریمی نیکبخت کریم و پتروویچ تا اون موقع الونگم میاد دفاع هم ردیف میشه
آره موافقم به امید اون روز
loverboy جان میشه لطفا گل ها را با کیفیت WMV هم بذارید
ممنون میشم
alireza77777m
26-10-2008, 21:39
بازي قشنگي بود گلها هم خيلي قشنگ بود مخصوصاً گلهاي واحدي خوشگله :6qwup3:
عكسهاي بازي پرسپوليس - ([Only registered and activated users can see links])سپاهان ([Only registered and activated users can see links])
AmiR Tifo36
26-10-2008, 21:51
خدا بگم این دی کارمورو چیکار نکنه...:-w
اگه گل زده بود 5تاییشون میکردیم
L . F . C
26-10-2008, 21:55
واقعا دم نیکی جون گرم با این گلای مشتی که زد ! :2:
alireza77777m
26-10-2008, 22:15
اگه درخواستي داريد با ذكر دقيقه بگيد
اون دقايقي كه منو نشون داد بذار !!!:6qwup3:
سلام این برد شیرین رو به همه تبریک میگم. دم نیکی وکریمی گرم گل اول باقری کار نمیکونه پسووردشو میگم مگه این نیست؟ ([Only registered and activated users can see links])
gladiatorsmhm
26-10-2008, 22:53
سلام- ممنون از اینکه گلها رو گذاشتی - میشه گلها رو با کیفیت 1500 بذاری همچنین خلاصه بازی رو میخوام - نتونستم بازی رو ببینم
فقط امپراطور قطبی
:قلیون::قلیون::قلیون::قلیون:: لیون::قلیون::قلیون:
گل اول باقری کار نمیکونه پسووردشو میگم مگه این نیست؟ ([Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]))
چرا، پسورد همینه. احتمالاً فایل به صورت ناقص دانلود شده. چون پسورد تست شده و مشکلی نداره. یکبار دیگه دانلود کنید.
BRITNEY SPEARS
26-10-2008, 23:03
اگر بخش انالیز بازیهای لیگ رو هم به سایت اضافه کنید عالی میشه..
Loverboy
26-10-2008, 23:12
اگر بخش انالیز بازیهای لیگ رو هم به سایت اضافه کنید عالی میشه..
به به آقا افشين گل . يوزر جديد مباركه .
hamid_chelsea
26-10-2008, 23:46
عجب بازي كردن شيراي پرسپوليس . دمتون گرم..........:5::6qwup3:
دیکارمو اصلا بدرد نمیخوره
بازیش شبیه برهانی میمونه
این مهاجم در حد تیم پرسپولیس نیست بدرد تیمهای ضعیفتر مثل ...
بقول معروف مثلث طلائی شکل میگیره
بدون داری درباره کی حرف می زنی
آرشی که با گلهای اون به قطر بود که ایران تونست به دور دوم مقدماتی 2006 صعود کنه
آرشی که چندین گل به پرسپولیس زده آرشی که یکی از بازیکنان ایران تو جام جهانی بود
اصلا با این بازیکنی که داری می گی قابل قیاس نیست و هیچ ربطی هم به هم ندارن
A T I L A
27-10-2008, 01:56
سلام آقا میگم مگه فولاد نبود که پرسپولیس رو در هم کوبید و در این هفته هم بهترین نتیجه رو گرفت چرا گلهای فولاد رو نمیزاری ؟
sinaamirakbari
27-10-2008, 08:44
فقط پرســــــــــــــــــــــ ـــــــپولیس
تبریک میگم.باخت سپاهان.باخت برق.
دمه همتون گرم بچه هــــــــــــــــــــا.گل کاشتین.
پیش بسوی قهرمانی.
برد پرسپولیس یطرف......باخت سپاهان یطرف دیگه:32:
Amir Argentina
27-10-2008, 09:56
فقط پرسپولیس
چه میکنه نیکبخت
کاش دی کارمو توپا رو گل میکرد
وگرنه حالا چه به سر سپاهان اومده بود
Loverboy
27-10-2008, 18:45
گلهاي بازي استقلال - پيكان به پست اول اضافه شد .
این استقلالی که من میبینم هیچ تیمی نمیتونه جلوش رو بگیره...فوق العادست این ژنرال....گل برهانی گل ماه اسیا....من دقیقه 66 بازی رو میخوام که جباری 3 نفر رو دریبل کرد
HaMeD BaXfOOt
27-10-2008, 18:58
محمد جان اون صحنه پنالتی که طالبلو گرفتو بزار یه کم حال کنیم :flowerysmile:
BRITNEY SPEARS
27-10-2008, 19:00
چه فوتبالی بازی میکنه این استقلال....استقلال فراتر از اسیا....اقای X خواب قهرمانی پرسپولیسو ببینی....ژنرال ارش رو احیا کرد....40 دقیقه 10 نفره بودن و دوام اوردن مقابل صدرنشین کار هیچ تیمی نیست
j.klinsmann
27-10-2008, 19:07
هو هو هو هو هو هو هو هو طوفان ژنرال در ازادی....وحشت همه از استقلال...با قدرت همه رو کنار میزنیم....
Loverboy
27-10-2008, 19:17
این استقلالی که من میبینم هیچ تیمی نمیتونه جلوش رو بگیره...فوق العادست این ژنرال....گل برهانی گل ماه اسیا....من دقیقه 66 بازی رو میخوام که جباری 3 نفر رو دریبل کرد
چه فوتبالی بازی میکنه این استقلال....استقلال فراتر از اسیا....اقای X خواب قهرمانی پرسپولیسو ببینی....ژنرال ارش رو احیا کرد....40 دقیقه 10 نفره بودن و دوام اوردن مقابل صدرنشین کار هیچ تیمی نیست
هو هو هو هو هو هو هو هو طوفان ژنرال در ازادی....وحشت همه از استقلال...با قدرت همه رو کنار میزنیم....
آقاي افشين خان . نيازي نيست با سه نام كاربري مختلف به سايت بياي . با A.PIRLO ([Only registered and activated users can see links]) هم بيا يه پست بده بد نيست
درخواستها به پست اول اضافه شد
ويرايش : يه تشكر جانانه از saratan ([Only registered and activated users can see links]) به خاطر ضبط - كانورت و آپلود حواشي مربوط به بازي پرسپوليس :d0s69thbefhifftitrz
آقا محمد، گل سوم استقلال از بعد از استپ اکبرپور گذاشته شده.
ممنون میشم استپ اکبر پور رو هم بزارین:wavesmile:
تبریک به همه استقلالیا...
درضمن تشکر میکنم بابت لینکهای دانلود
mohi_d63
27-10-2008, 20:00
سلام
لطفا خلاصه بازي استقلال-پيكان رو بزاريد
LoverBoy خسته نباشي
مرسی اس اس عالی بود دم آرش برهانی گرم ترکوند وقابلیتهای فنی شو نشون داد خدایی گل سومش ده بیستا ستاره داشت خیلی تمیز زد دیگه قشنگترین گل لیگ تا الان بوده خداییش دیگه
عزیزم انساف با ص هست یعنی انصاف
دم بر و بچه های تیم گرم که با بردشون این روز ولادتمون :دی رو به کاممون شیرین کردن :2:
[Only registered and activated users can see links] استقلال 3-2 پيكان [Only registered and activated users can see links]
لطفي ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ( پنالتي ) ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ([Only registered and activated users can see links])
برهاني ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
ايمان حيدري ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
مهار پنالتي توسط طالبلو ([Only registered and activated users can see links])
دريبل جباري در دقيقه 66 ([Only registered and activated users can see links])
امروز از صبح بیرون بودم و بازی رو ندیدم، شنیدم می خوای به عنوان کادوی تولد خلاصه بازی رو برام آپ کنی :1:
می پذیرم ازت :دی:دی
Loverboy
27-10-2008, 22:25
دم بر و بچه های تیم گرم که با بردشون این روز ولادتمون :دی رو به کاممون شیرین کردن :2:
امروز از صبح بیرون بودم و بازی رو ندیدم، شنیدم می خوای به عنوان کادوی تولد خلاصه بازی رو برام آپ کنی :1:
نه خيرم از اين خبرا نيست :33:
بي خود شكمتو صابون نزن كف ميكني :5:
حالا ببينم اخلاقتون چطوره شايد يه تجديد نظري كنم .
پ.ن : فضلي قراره از نود ضبط كنه و آپ كنه . البته با كيفيت خوب از ماهواره ميضبطه :32:
hamid_96
27-10-2008, 22:30
ايول داري داداش :13:
مخصوصآ گل ســوم بـــرهـاني :X
Loverboy
27-10-2008, 22:32
با تشكر از saratan ([Only registered and activated users can see links]) عزيز بابت ضبط حاشيه ي بازي استقلال .
حاشيه ي بازي استقلال هم به پست اول اضافه گشت :32:
alireza77777m
27-10-2008, 22:36
بازي استقلال خيلي قشنگ بود تماشاگران پيكان تقريباً 500 تا بودند.محمدي هم خيلي بد گل مي خورد هر چي ميومد مي رفت تو گلش !!!!
عكسهاي بازي استقلال - پيكان ([Only registered and activated users can see links])
دوستان کسی میتونه یه صحنه بزاره که بشه توش ورم چشم سید صالحی رو دید
من یه صحنه از تلوزیون دیدم
عجب بادی کرده بود
:*:84:*::2::snapoutofit::220:
عشق است برهانی :30:
راستی جمعه با ذوب آهن بازی داریم
باید بزنیم بترکونیم
پیش به سوی صدر جدول
:25::1522:[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Cesc 4 Arsenal
28-10-2008, 06:18
سلام
لطفا خلاصه بازي استقلال-پيكان رو بزاريد
LoverBoy خسته نباشي
من خلاصه استقلال - پاس رو می خوام.
شما رو به خدا یکی پیداش کنه .
reza_35751
28-10-2008, 07:45
تشكر از زحماتتون
آقا بابت حاشيه هاي بازي دستتون درد نكنه خيلي عالي بود
عزیزم اولا اگر شما برنامه 90 رو دیده باشی، گل اول عماد رضا آفساید بود. یک پنالتی هم روی دیکارمو انجام شد که اومد برگردون بزنه زیرشو خالی کردن. عقیلی هم من خودم از رادیو ورزش شنیدم که گفته هر دو تا کارت زردش درست بوده!
درضمن تیری هانری پارسال توی بارسلونا دقیقا همین وضعیت الان دیکارمو رو داشت. یک سال بهش فرصت دادن و الان داره لیگ اسپانیا رو به آتیش میکشه. چند وقت دیگه نوبت دیکارمو میشه.
دم بر و بچه های تیم گرم که با بردشون این روز ولادتمون :دی رو به کاممون شیرین کردن
اینقدر از کادوهایی که به دیگران هم سود میرسونه خوشم میاد که نگووو :5:
بدون داری درباره کی حرف می زنی
آرشی که با گلهای اون به قطر بود که ایران تونست به دور دوم مقدماتی 2006 صعود کنه
آرشی که چندین گل به پرسپولیس زده آرشی که یکی از بازیکنان ایران تو جام جهانی بود
اصلا با این بازیکنی که داری می گی قابل قیاس نیست و هیچ ربطی هم به هم ندارن
آره خداییش منم موافقم! ربطی به هم ندارن! دیکارمو یه سر و گردن بالاتره! :34:
لطفا اينقدر ارش ارش نكنيد چون اولا برهاني ابتدا مال پرسپوليس بود و استقلال با حيله و نيرنگ او را خريد و دوما اگر يك مسابقه نفر به نفر با كريمي بزارند :كريمي (پادشاه فوتبال ايران) ارش برهاني را غورت ميدهد :6qwup3::6qwup3:
:perspolis: :بارسلونا: :میلان: :آرسنال:
farzadpt08
28-10-2008, 13:11
beine hameye timhaye donya eshghast esteghlall
Arsenal-4ever
28-10-2008, 14:02
به نام خدا
خلاصه بازیهای پرسپولیس و استقلال ( هفته دوازدهم لیگ برتر 87-88 )
( پخش شده از برنامه 90 __ 6 آبان 87 )
[Only registered and activated users can see links] پرسپولیس 3-2 سپاهان [Only registered and activated users can see links]
مصاحبه کریمی، قطبی و فیرات ([Only registered and activated users can see links])
مصاحبه مدیر روستا و قلعه نویی ([Only registered and activated users can see links])
کسی از دوستان میدونه شبکه جام جم(irib2) برنامه نود رو کی نشون میده تو چه ساعتی؟
Arsenal-4ever
28-10-2008, 14:18
کسی از دوستان میدونه شبکه جام جم(irib2) برنامه نود رو کی نشون میده تو چه ساعتی؟
اولا که اینجا جای پرسیدن این سوالات نیست !
دوما :دی نود رو IRIB 1 امشب ساعت حدود 22:30 یا 23:00 به وقت ایران و IRIB 2 هم، صبح چهارشنبه ساعت 10:30 پخش میکنه.
andalib_amir
28-10-2008, 14:23
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته دوازدهم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 3-2 سپاهان [Only registered and activated users can see links]
باقري ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
عماد رضا ([Only registered and activated users can see links])
عماد رضا ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نيكبخت ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
نيكبخت ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
موقعيت اول دي كارمو ([Only registered and activated users can see links]) 127fs3556139
موقعيت دوم دي كارمو ([Only registered and activated users can see links]):-??
آقا این لینکای پرسپولیس رو من میخوام با اینترنت دانلود منیجر دانلود کنم، هی میگه که فایل مورد نظر موجود نیست! :-o البته اولش یه ذره اش دانلود شدا! بعد اینطوری شد :-? میشه بگید مشکل چیه؟ /:):6qwup3:
اولا که اینجا جای پرسیدن این سوالات نیست !
دوما :دی نود رو IRIB 1 امشب ساعت حدود 22:30 یا 23:00 به وقت ایران و IRIB 2 هم، صبح چهارشنبه ساعت 10:30 پخش میکنه.
داش خودم میدونم اینجا جای این سوال نیست ولی وقتی شما خلاصه بازی رو با حجم 49 mb میزاری برای منی که Dial Up دارم سخته دانلود کنم مجبور از برنامه نود با کپتچر ضبط کنم !!!
piroozi_manutd
28-10-2008, 15:30
سلام
گل های پرسپولیس با حجم کم رو اگه می تونید بگذارید
متشکرم
ShahaB-MuncheN_Mr.13
28-10-2008, 15:32
بابا اییییییییییییییول. پرسپولیس یعنی این.
زنده باد طوفان سرخ آسیا
دمتون بابت گلها گرم.
آره خداییش منم موافقم! ربطی به هم ندارن! دیکارمو یه سر و گردن بالاتره! :34:
عجب از چی به این نتایج رسیدی دی کارمو گل نزدن چیز دیگه ای به جا نزاشته
ShahaB-MuncheN_Mr.13
28-10-2008, 17:28
به ما که میرسه بعضیا میگن اینجا جای کل کل نیس. حالا دارم میبینم بجای تشکر همه دارن کل کل میکنن.:3ztzsjm: خوبه والا:34::-??
افتخار ایرانی امید ایرانی
نگین تابنده استقلال همیشه پاینده
ابر قدرت قاره کهن
تلاش استقلال برای کسب سومین قهرمانی آسیا:2:
ويرايش شد ...
نماد قاره ی کهن
Liverpudlian
28-10-2008, 22:46
ممد جون اینجا یواش یواش داره کل کل شروع میشه ها کل کل کردیم ناراحت نشی:1:
miladperspolis
28-10-2008, 23:43
اولا سلام به همه بچه های سایت چه قرمز چه آبی آنقدر دی کارمو را نکشید اون هایی که هوادار اصیل پرسپولیس هستند دیدند که بعد بازی با سپاهان چه جور دی کارمو را تشویق کردند من خودم استادیوم بودم محمد داداش عزیز آقا لطف میکنی گل ها رو با کیفیت پایین تر بزاری ممنونت میشم واقعا تو سایت زحمت میکشی ((بابا دمت گرم))
دقیقه 53 دریبل کریمی
دقیقه 55 دریبل دو طرفه دیکارمو
مرسی
hosseinyasi
29-10-2008, 02:02
این استقلاله منه دوسش دارم خیلی زیاد .....قهرمانی بهش میاد
HaMeD BaXfOOt
29-10-2008, 02:08
این استقلاله منه دوسش دارم خیلی زیاد .....قهرمانی بهش میاد
نه بابا ؟:30upn9j:
LOTAR MATEUS
29-10-2008, 02:17
اولا سلام به همه بچه های سایت چه قرمز چه آبی آنقدر دی کارمو را نکشید اون هایی که هوادار اصیل پرسپولیس هستند دیدند که بعد بازی با سپاهان چه جور دی کارمو را تشویق کردند من خودم استادیوم بودم محمد داداش عزیز آقا لطف میکنی گل ها رو با کیفیت پایین تر بزاری ممنونت میشم واقعا تو سایت زحمت میکشی ((بابا دمت گرم))
همه دنبال کیفیت بالا هستند شما میگی بیار پایین کیفیتو ... خیلی عجیبه
behnam/a
29-10-2008, 09:23
گلهایی كه با لینك مستقیم میزارید رو من نمیتونم دانلود كنم ... كلا دانلودش شروع نمیشه .... مشكلش چیه ؟
javadjtv
29-10-2008, 12:01
خدائیش گل برهانی رو پرسپولیسی ها هم دانلود کنند
چون واقعا ارزش دیدن 100 باره رو داره
sadrasamir
30-10-2008, 09:18
ویرایش شد
فقط پرسپولیسه که لیاقت سروری لیگ رو داره
همه دنبال کیفیت بالا هستند شما میگی بیار پایین کیفیتو ... خیلی عجیبه
بهتره که مثل قبل تمام گلها با 2 کیفیت باشن...
سلام لطف کن گلهای بازی رو با کیفیت بالاتر بذار تا لذت ببریم
sina1100
22-02-2009, 14:08
ببخشید تو این تاپیک پست دادم... کسی پل سوم برهانی رو با کیفیت بالا نداره ؟ با کیفیت خوب میخواما... تورو خدا اگه دارین بذارین... ممنون میشم
Esteghlal
10-06-2009, 17:06
لینک های بازی استقلال - پیکان خرابه، دانلود نمیشه.... اگر امکانش است درست کن...
a_njm_66
14-08-2009, 22:38
اقا لینکا ی استقلال خرابه اگه میشه درست کنید....
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1