توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلیپی از زلاتان ابراهیموویچ که 1000 با پا عوض میکنه!!!
The Serie A Clip For ZLATAN IBRAHIMOVIC
IL GENIO ([Only registered and activated users can see links])
2مگ حجم داره و ارزش دیدنش رو داره.
پله هم هست و اینزاگی میاد و گند میزنه به همه چیز...:girl_sigh:
حتما ببینید و نظر بدید واقعا با حاله...
seedorf10
25-10-2008, 12:07
بد نبود . دستت درد نکنه.
بد نبود . دستت درد نکنه.
خیلی نامردی :29:
بد نبود یعنی چی؟ :7:
انصافا کلیپ باحالیه :d0s69thbefhifftitrz
هم نسبت به حجمش :girl_sigh:
آخرش هم که اینزاگی میاد دیگه ته خنده میشه :6qwup3:
Mohammad_AcMilan
26-10-2008, 17:03
دارم دانلود می کنم به نظر می یاد خوب باشه
i-love-inter
28-03-2009, 07:47
دوست عزیز کلیپ جالبی گذاشتی
ممنونم
بازم اززلاتان کلیپ داری بزار
جالب بود:flowerysmile:
:wavesmile::heartsmile:
Baggio-Inter
13-04-2009, 15:05
ممنونم دوست من
این ایبرا معرکه
با این قد :-o
بازم کلیپ از زلاتان بزار
قشنگ بود
خداییش اینزاگی کتک میخواد
قشنگ بود دستت درد نکنه.البته اگه تمام روپاییهاش رو نشون میداد بهتر بود.:fkr::heartsmile:
دانیال خان اینو تو یه هاست رسوم دار مثل مدیا فایر اپ میکنی لطفا :flowerysmile:
m_acmilan
26-04-2009, 16:19
خیلی جالب بود مرسی
iranianmahdi
27-04-2009, 13:39
خیلی قشنگ بود .:34:
alipourfar
24-05-2009, 19:35
جناب DaNiOK
([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links])سلام دوست عزیز
این لینک و کامنت فکر میکنم محلی واسه مراودات مسائل فوتبالیه و نه سیاسی.
حلا که شما سیاسیش کردین منم یه داستان از حضرت علی میگم واستون که فکر کنم والا تر از مقام معظم رهبری باشن...
خلایق هر چه لایق...
اشکال کارمون اینکه قرآن و نهج البلاغه و تاریخ امامان و گذشتگانمونا ول کردیم و عقل و شعورمونا دادیم دست 5تا بازیگردان
حدود 1400 سال پیش وقتی حضرت علی بتوسط ابن ملجم ضربت میخورن و در بستر بیماری قرار میگیرن به دو پسرشون امام حسن و امام حسین ((که 2تا از مجرب ترین افراد همون حال بودن که هم من خوب میدونم هم شما که هر دوی آنها امام بودن و آگاه به علم لدنی و توانایی معجزه))در چند فرسنگیه نجف طبیبی نصارائی(یهود) زندگی میکنه که در علم زهر شناسی تبهر و شناخت داره. اون طبیبا به بستر من بیارید تا به درمان من بپردازه.خلاصه وقتی اون طبیب نصارائی میاد و سر بزی را جدا میکنه و روی محل ضربت مولا میذاره و ادامه داستان...
بنظر شما امام علی و حسن و حسین خودشون علم لدنی نداشتن و بقول ما مستجاب الدعوه نبودن...یعنی نمیتونستن با یه دعا خوب بشن...چرا خیلی خوب میتونستن به آنی اثر زهر و ضربتا مداوا کنن...
حضرت علی میخواستن حدود 1400 سال پیش به منا شما بگن آقایون در اداره امور و تمام مسائل روز مره کارهارا به متخصص ترین بدین نه به مجربترین...
امکان داره شما بهتر از حتی خود رهبر معظم یا خود آقای احمدی نژاد از مردم باشینا درد مردم را بفهمین و غیره..آیا شما باید ضمامت ریاست جمهوری را بعهده بگیرید...
ما مسلمانیم و یعنی اسلام داریم...پس چرا وقتی خدا تو قرآن بارها و بارها قسم خورده کسانی که اسلام را بهتر ادا کنن بهترین زندگی در دنیا و آخرت را دارن.پس مطمئن باشیم یه جا کارمون داره میلنگه..
بخدا دلم میخواست رئیس جمهوری داشته باشم که روزی 5تا گوسفند بریان شده بخوره و درست و بجا کار کنه تا 70 میلیون نفر بتونن روزی 3تا نون بخورن و زندگی و کاسبی بشون سخت نباشه تا اینکه یه رئیس جمهوری بالا سرم باشه که هیچی نخوره بخاطر درد فقرا اما روزیی ام به 70میلیون آدم تنگ کنهبخاطر اینکه درسی واسه اداره امور مملکت نخونده که اگه خونده بود اینجوری نمیشد
حکومت حکومت دار میخواد.کسی که ضمام داری بلد باشه.
یک مسئله ریاضی پیچیده به من و شما میدن.من در طول یک هفته از سختترین راهها و شب و روز کار کردن به جواب مسئله میرسم اما شما بخاطر اینکه هوشت بهتره و ریاضی در وجودته این مسئله را از کوتاهترین راه در نیم ساعت حل میکنی .حالا من ریاضیم بهترم یا شما....
Pazza-Inter
24-05-2009, 21:14
ایول علیپورفر حرف دل خیلی ها رو زدی
دمت گرم دنی جان. ته خنده بود. واقعا اینزاگی با جنبه است!!
جناب DaNiOK
([Only registered and activated users can see links])سلام دوست عزیز
این لینک و کامنت فکر میکنم محلی واسه مراودات مسائل فوتبالیه و نه سیاسی.
حلا که شما سیاسیش کردین منم یه داستان از حضرت علی میگم واستون که فکر کنم والا تر از مقام معظم رهبری باشن...
خلایق هر چه لایق...
اشکال کارمون اینکه قرآن و نهج البلاغه و تاریخ امامان و گذشتگانمونا ول کردیم و عقل و شعورمونا دادیم دست 5تا بازیگردان
حدود 1400 سال پیش وقتی حضرت علی بتوسط ابن ملجم ضربت میخورن و در بستر بیماری قرار میگیرن به دو پسرشون امام حسن و امام حسین ((که 2تا از مجرب ترین افراد همون حال بودن که هم من خوب میدونم هم شما که هر دوی آنها امام بودن و آگاه به علم لدنی و توانایی معجزه))در چند فرسنگیه نجف طبیبی نصارائی(یهود) زندگی میکنه که در علم زهر شناسی تبهر و شناخت داره. اون طبیبا به بستر من بیارید تا به درمان من بپردازه.خلاصه وقتی اون طبیب نصارائی میاد و سر بزی را جدا میکنه و روی محل ضربت مولا میذاره و ادامه داستان...
بنظر شما امام علی و حسن و حسین خودشون علم لدنی نداشتن و بقول ما مستجاب الدعوه نبودن...یعنی نمیتونستن با یه دعا خوب بشن...چرا خیلی خوب میتونستن به آنی اثر زهر و ضربتا مداوا کنن...
حضرت علی میخواستن حدود 1400 سال پیش به منا شما بگن آقایون در اداره امور و تمام مسائل روز مره کارهارا به متخصص ترین بدین نه به مجربترین...
امکان داره شما بهتر از حتی خود رهبر معظم یا خود آقای احمدی نژاد از مردم باشینا درد مردم را بفهمین و غیره..آیا شما باید ضمامت ریاست جمهوری را بعهده بگیرید...
ما مسلمانیم و یعنی اسلام داریم...پس چرا وقتی خدا تو قرآن بارها و بارها قسم خورده کسانی که اسلام را بهتر ادا کنن بهترین زندگی در دنیا و آخرت را دارن.پس مطمئن باشیم یه جا کارمون داره میلنگه..
بخدا دلم میخواست رئیس جمهوری داشته باشم که روزی 5تا گوسفند بریان شده بخوره و درست و بجا کار کنه تا 70 میلیون نفر بتونن روزی 3تا نون بخورن و زندگی و کاسبی بشون سخت نباشه تا اینکه یه رئیس جمهوری بالا سرم باشه که هیچی نخوره بخاطر درد فقرا اما روزیی ام به 70میلیون آدم تنگ کنهبخاطر اینکه درسی واسه اداره امور مملکت نخونده که اگه خونده بود اینجوری نمیشد
حکومت حکومت دار میخواد.کسی که ضمام داری بلد باشه.
یک مسئله ریاضی پیچیده به من و شما میدن.من در طول یک هفته از سختترین راهها و شب و روز کار کردن به جواب مسئله میرسم اما شما بخاطر اینکه هوشت بهتره و ریاضی در وجودته این مسئله را از کوتاهترین راه در نیم ساعت حل میکنی .حالا من ریاضیم بهترم یا شما....
دوست عزیز این تاپیک کاملا فوتبالیه. اون چیزی که شما زیر پست دنی میبینی امضای اونه. یعنی دنی در هر تاپیکی هر پستی بده این امضا زیرش قرار میگیره. همونطور که امضای میرحسین عزیز در پایان پست های من میاد. قرار دادن تبلیغ کاندیداها در امضا کاملا مجازه. :flowerysmile:
Hassan_Bar3lona
25-05-2009, 00:50
ایول علیپورفر حرف دل خیلی ها رو زدی
خیلی قشنگ بود .:34:
بد نبود . دستت درد نکنه.
منم طلبه شدم ببينم:34:
خیلی جالب بود مرسی
1 قابلیت هست تو سایت برای جلوگیری از اسپم به نام [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]):دی
بعدشم این عنوان تاپیک 1 دونه ر کم داره
هی پسر به سوپر پیپو اینزاگی ما توهین نکن:7::7::7::7::7:
TheProfessor
29-05-2009, 19:11
ای ول!! خیلی قشنگ بود....
مطمئنم اینزاگی بیشتر از زلاتان پول گرفته!!! آخه بدجوری تحقیر میشه!!! :6qwup3:
Death Angel
29-05-2009, 19:20
آره بسیار زیبا هستش.دنی کارت عالیه
rm.kasra
02-06-2009, 00:04
دستت درد نکنه، بیچاره دهنش سرویس شد!
اونجا پله به اسپانیایی حرف زد؟!
اصلا چی گفت؟
هی پسر به سوپر پیپو اینزاگی ما توهین نکن:7::7::7::7::7:
خب خودش خواسته که بیاد به من چه :32: :D
دستت درد نکنه، بیچاره دهنش سرویس شد!
اونجا پله به اسپانیایی حرف زد؟!
اصلا چی گفت؟
بهش میگه تو نتونستی رکورد 1000تا رو بزنی و توی 999 رد شدی...
ولی بعدش میگه که شوخی کردم و مینویسه 1000:d0s69thbefhifftitrz
اینم برای کسری عزیز که خواسته بود تو مدیافایر آپ کنم...
[Only registered and activated users can see links]
دوستان اگه امضای من کسی رو آزرده شرمنده ام...
ولی هرکی برای خودش میتونه نظری داشته باشه :winksmiley02:
Katalonia ARMY
06-07-2009, 12:25
الحق که تکنیکی ترین مهاجم ایتالیاست
ممنون که اینو گذاشتی
inter_is_mylife
19-07-2009, 03:41
اين كليپ تبليغاتي رو شبكه هاي ايتالي دوسال پيش مرتب پخش ميكردن
تبليغ كفش هستش
reza_1388
26-10-2009, 10:06
بد نبود چون من فقط چند ثانیه اولیش رو میتونم دانلود کنم.
delpiero10
16-11-2009, 14:16
جالب بود . دور دوره ایناست دیگه . اون موقع که دلپیرو خدای تبلیغات بود اینا کجا بودن . ای بابا .
مرسی
reza_1388
08-12-2009, 10:22
وقعا کلیپه جالبی بود واین اینزاگی رو باید حسابی کتک زد تا دیگه بی موقع وارد جایی نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:999:zlatan:999:
:999:
climbing
18-11-2010, 12:49
بد نبود لطفا کلیپ کریس رونالدو بگذارید
بد نبود لطفا کلیپ کریس رونالدو بگذارید
هر دو تا لینک خراب بود، چطور گفتی بد نبود :دی
Reza_Borriello
18-11-2010, 15:53
لینک خرابه که
من قبلا دیدمش تو شبکه های ایتالیا اما اگه لینک رو درس کنی دانلود کنیم عالی میشه:دی
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1