PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |=|=| گلهای دور سوم گروه F لیگ قهرمانان | فصل 09-2008 |=|=|

Loverboy
21-10-2008, 22:19
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2008-09

دور سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا - گروه ششم

[Only registered and activated users can see links] بايرن 3-0 فيورنتينا [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] Sport 2 | AVI | گزارش عربی [Only registered and activated users can see links]

كلوزه ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]

شوان اشتايگر ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

زي روبرتو ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] استوا 3-5 ليون [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Nova |کیفیت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

آرسورو ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

گويان ([Only registered and activated users can see links])

كيتا ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

بنزما ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

مارين ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

فرد ([Only registered and activated users can see links])

بنزما ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

فرد ([Only registered and activated users can see links])

Majid_4553
22-10-2008, 00:24
ايول به سرعت محمد خان :heartsmile:

Amin-TopGoal
22-10-2008, 00:34
نتیجه بازی بایرن وفیورنتینا اصلا با جریان بازی یکی نیست. تو خلاصه بازی که دیدم حداقل سه گل صد در صد رو فیورنتینا نزد. و خیلی هم موقعیت هاش بیشتر از بایرن بود اما بایرن فقط موقعیت هاشو رو گل کرد اما فیورنتینا نتونست.

Majid_4553
22-10-2008, 01:19
نتیجه بازی بایرن وفیورنتینا اصلا با جریان بازی یکی نیست. تو خلاصه بازی که دیدم حداقل سه گل صد در صد رو فیورنتینا نزد. و خیلی هم موقعیت هاش بیشتر از بایرن بود اما بایرن فقط موقعیت هاشو رو گل کرد اما فیورنتینا نتونست.

امين خان خلاصه بازي رو هم ميزاريد كه نه؟ :34:

ShahaB-MuncheN_Mr.13
22-10-2008, 01:51

امین خان... فیورنتینا جلوی بایرن کاری نمیتونست بکنه!!! انقدر که حساب شده کار کردند. واقعا اون ژیلاردینو که ظاهرا بهترین گلزنه سری آ هست و تو هر بازی گل میزد چرا نتونست کاری کنه؟ چون بایرن منطقی و حساب شده بازی میکرد و کاملا مسلط بود. تازه فیورنتینا باید هم حمله میکرد. چیزی واسه از دست دادن نداشت. آبروریزی شده بود بابا:wagfinger1:

:*:84:*:تبریک به همه طرفداران گل بایرنی و آلمانی:13:

Fabio13
22-10-2008, 01:58
امین خان... فیورنتینا جلوی بایرن کاری نمیتونست بکنه!!! انقدر که حساب شده کار کردند. واقعا اون ژیلاردینو که ظاهرا بهترین گلزنه سری آ هست و تو هر بازی گل میزد چرا نتونست کاری کنه؟ چون بایرن منطقی و حساب شده بازی میکرد و کاملا مسلط بود. تازه فیورنتینا باید هم حمله میکرد. چیزی واسه از دست دادن نداشت. آبروریزی شده بود بابا:wagfinger1:

:*:84:*:تبریک به همه طرفداران گل بایرنی و آلمانی:13:
بازی رو ندیدم و نمیتونم قضاوت بکنم، ولی 5 نوامبر بازی برگشت در فلورانس هست !

فورتسا ویولا

Loverboy
22-10-2008, 02:06
من بازي رو ركورد كردم و بايد بگم كه انصافاً حق بايرن برد نبود . موقعيتهاي فيورنتينا خيلي بيشتر بود ولي بد شانسي زياد آوردن .

ShahaB-MuncheN_Mr.13
22-10-2008, 02:22

Only: FC.Bayern Munchen EV
Only: FC.Bayern Munchen EV

Alii
22-10-2008, 11:29
برد رو به بایرنیها تبرییییییییک میگم:13:

حق بایرن برد بود و بس اگه نبود نتیجه این نمیشد
گریه نکنید حالا

Loverboy
22-10-2008, 11:39
برد رو به بایرنیها تبرییییییییک میگم:13:

حق بایرن برد بود و بس اگه نبود نتیجه این نمیشد
گریه نکنید حالا

دوست عزيز . هر كي منو ميشناسه تو سايت ميدونه كه طرفدار هيچ تيم اروپايي نيستم . دليلي نداره الكي بيام حرف بزنم

بايرن با تجربه بازي كرد ولي فيورنتينا بد شانسي آورد . نتيجه مساوي عادلانه بود ولي به هر حال برد با بايرن بود

تبريك به هواداراشون مخصوصاً به ممد مونشن گل :flowerysmile:

mastey
22-10-2008, 11:44
من تا به حال نشنیده بودم که بگن تمی که 3 تا گل زده حقش برد نبوده.من خودم بازی رو ندیدم ولی بخش مهمی از بازی فوتبال استفاده از فرصتهای بدست آمده است و همیشه گفتند که تیمی که گل نزنه گل می خوره.اگر اینطوری بخواهیم حساب کنیم پس حق یوونتوس هم مقابل رئال برد نبود.چون رئال بسیار هجومی تر کار کرد.

SASAN
22-10-2008, 17:17
من تا به حال نشنیده بودم که بگن تمی که 3 تا گل زده حقش برد نبوده.من خودم بازی رو ندیدم ولی بخش مهمی از بازی فوتبال استفاده از فرصتهای بدست آمده است و همیشه گفتند که تیمی که گل نزنه گل می خوره.اگر اینطوری بخواهیم حساب کنیم پس حق یوونتوس هم مقابل رئال برد نبود.چون رئال بسیار هجومی تر کار کرد.
منظور ما ایتالیایی ها :117:از این صحبت ها و این حرف ها فقط افسوس و حسرت به خاطر فیورنتینا هست :29:. آخه هر چی باشه اون یه تیم از کشور خودمون ( ایتالیاست ) :30upn9j: و ما دوست داریم هر چهار تیم کشورمون :30upn9j: ( حتی اینتر ~x() به دور بعد صعود کنه و حتی اگه شده قهرمان هم بشه :53:.
زنده باد رم :2: ، یووه ~x( ، اینتر :53: و فیورنتینا +:42:+

MamadMunchen
25-10-2008, 15:49

من بازي رو ركورد كردم و بايد بگم كه انصافاً حق بايرن برد نبود . موقعيتهاي فيورنتينا خيلي بيشتر بود ولي بد شانسي زياد آوردن .

باز شما اومدین برد بایرن رو لوس کنید ؟ :-w

از شما 2 نفر توقع بیشتری داشتم . الان اگه فیورنتینا همینطوری برده بود امین میگفت خوب تیمی برنده میشه که از موقعیتهاش بهتر استفاده کنه :-&:-&

Loverboy
25-10-2008, 16:26
باز شما اومدین برد بایرن رو لوس کنید ؟ :-w

از شما 2 نفر توقع بیشتری داشتم . الان اگه فیورنتینا همینطوری برده بود امین میگفت خوب تیمی برنده میشه که از موقعیتهاش بهتر استفاده کنه :-&:-&

حاج ممد تو كه خودت ميدوني من طرفدار تيمي از اروپا نيستم ولي يه نمه از بايرن خوشم مياد اونم به امضام بر ميگرده كه جادوگر اونجا بود :6qwup3:

راستي منظورت از لوس همون لوث بيده ؟ 127fs3556139:5:

MamadMunchen
25-10-2008, 16:50
راستي منظورت از لوس همون لوث بيده ؟ 127fs3556139:5:

به ما تو دانشگاه لوث رو لوس درس دادن :D

juninho
26-10-2008, 16:20
استو 3 - 5 ليون . بنزما اقا چه بازيكني . بارسلونا و منچستر و... حالاحالاها بايد التماس كنند تا ليون راضي شه [Only registered and activated users can see links]

juninho
27-11-2008, 18:09
تیم فقط لیون ..... عشق فقط juninho