PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران ابومسلم و پیام مشهد

King_Of_BOYS
21-10-2008, 14:09
در این تاپیک به بحث و تبادل نظر راجب بازی پیام و ابومسلم میپردازیم. حتما میدونید که این دو تیم اخرین بار در ورزشگاه 15000 نفری تختی مشهد در سال 77 به میدان رفتند که تماشاگری در حدود 70000 نفر به ورزشگاه اومدن ولی موفق به ورود نشدند. این بازی در نهایت با نتیجه 3 بر 2 به سود ابومسلم به پایان رسید. لطفا نظراتتون رو راجب این دربی که معلوم میشه پر حادثه هم خواهد بود بگید.

King_Of_BOYS
21-10-2008, 14:18
رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی با اشاره به اینکه فوتبال خراسان ظرفیت داشتن دو تیم در لیگ برتر و برگزاری شهرآورد را دارد، گفت: بازی جذابی را بین دو تیم پیام و ابومسلم شاهد خواهیم بود.
سید هاشم حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با بیان اینکه شهرآورد مشهد در عین رفاقت، رقابت هم است افزود: برای برگزاری بازی آمادگی کامل داریم برای همین منظور 50 دستگاه اتوبوس برای برگرداندن تماشاچیان از ورزشگاه ثامن به مشهد در نظر گرفته شده است.
وی تصریح کرد: هر دو تیم به سه امتیاز بازی نیاز دارند و امیدواریم از هر دو تیم بازی جذاب و رو به جلویی را شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه ابومسلم در این بازی میهمان است گفت: تماشاچیان این تیم تنها می‌توانند از یک سوم ظرفیت ورزشگاه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه پیش‌بینی می شود بین 7 تا 15 هزار تماشاچی به ورزشگاه بیاید، اظهار داشت: امیدوارم در این بازی ظرفیت کامل ورزشگاه پرشود و شاهد حضور زیاد تماشاچیان باشیم.
وی با اشاره به اینکه مجبوریم به دلیل برنامه‌ریزی لیگ تا هفته 15 تمامی بازی‌ها را وسط هفته برگزار کنیم، گفت: البته به دلیل برگزاری بازی در یک روز کاری، امکان عدم استقبال از بازی وجود دارد.
بازی پیام و ابومسلم هیچ حساسیت خاصی ندارد
خداداد عزیزی سرمربی تیم پیام نیز در خصوص دربی مشهد افزود: این بازی هم مانند سایر بازی‌ها برای ما تنها 3 امتیاز دارد و هیچ حساسیت خاصی برای آن وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه هیچگاه دنبال دفاع کردن یا کسب تساوی نیستیم، گفت: پس از چند هفته نتایج خوب در لیگ برتر شرایط بهتری نسبت به گذشته داریم و روند رو به رشدی پیدا کرده‌ایم که امیدوارم این روند ادامه پیدا کند.
سرمربی تیم فوتبال پیام خراسان رضوی در خصوص شرایط "اشپیتم آرفی" مهاجم تیمش گفت: آرفی مهاجم بسیار خوبی است اما می‌توانست بهتر از این هم کار کند زیرا ما هم اکنون با مشکل گلزنی روبه‌رو هستیم و اگر یک مهاجم حرفه‌ای در تیم بود شاید بیشتر از این‌ها می‌توانستیم گل بزنیم.

King_Of_BOYS
21-10-2008, 14:19
از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خداداد عزیزی با محرومیتی دو جلسه‌ای از همراهی تیم پیام مشهد روبرو شد تا در بازی امروز این تیم مقابل ابومسلم مشهد حق نشستن روی نیمکت را نداشته باشد.
به گزارش خبرنگار مهر، خداداد عزیزی که در جریان دیدار پیام مشهد مقابل پیکان قزوین توسط داور از زمین مسابقه اخراج شده بود، در پایان این مسابقه از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم شد.
بالاخره روز گذشته نشست کمیته انضباطی با حضور خداداد عزیزی برگزار شد و این کمیته رای به محرومیت دو جلسه‌ای این مربی از همراهی تیم پیام مشهد داد. این محرومیت دو جلسه‌ای جدا از یک جلسه محرومیتی است که خداداد عزیزی به دنبال اخراج در بازی پیام مشهد - پیکان قزوین پشت سرگذاشته است. کمیته انضباطی علاوه بر محرومیت دو جلسه‌ای خداداد عزیزی، این مربی جوان را به پرداخت 15 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
با این شرایط خداداد عزیزی امروز و در بازی تیم پیام مقابل ابومسلم مشهد نمی تواند سبزپوشان خراسانی را همراهی کند. تیم او در هفته گذشته موفق به شکست 2 بریک استقلال اهواز شد.
کمیته انضباطی همچنین مهدی هاشمی نسب، بازیکن تیم فوتبال پیام مشهد که در جریان بازی این تیم مقابل پیکان قزوین از زمین مسابقه اخراج شده بود را به یک جلسه محرومیت از همراهی این تیم و پرداخت 10 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد. این محرومیت یک جلسه جدا از محرومیتی است که هاشمی نسب به علت اخراج در بازی یاد شده متحمل شده است. بدین ترتیب مدافع با تجربه تیم فوتبال پیام مشهد می تواند در بازی امروز مقابل ابومسلم مشهد به میدان برود.
علاوه بر این حسین پاس مربی دروازه بانان تیم فوتبال پیام مشهد به علت تخلف در بازی این تیم مقابل پیکان قزوین از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به یک جلسه محرومیت و پرداخت پنج میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
خداداد عزیزی، مهدی هاشمی نسب و حسین پاس همچنین درکمیته انضباطی فدراسیون فوتبال متعهد شدند در صورت تکرار تخلف در دیدارهای آینده کمیته انضباطی فدراسیون این حق را دارد که تا پایان فصل آنها را همراهی تیم پیام محروم کند.

King_Of_BOYS
21-10-2008, 16:27
هاشمي نسب با برگي زر آشتي كرد
خبرگزاري فارس: پيش از آغاز دربي مشهد مدافع تيم فوتبال پيام با دسته گل به سمت سرمربي تيم ابومسلم رفت.
مهدي هاشمي نسب پيش از شروع بازي به همراه مرتضي برگي زر به سمت هادي برگي زر رفت و با دسته گل با او به خوش وبش پرداخت. با اين حركت كدورت هاي گذشته هاشمي نسب با سرمربي ابومسلم از بين رفت.
*خداداد عزيزي به دليل محروميت از سوي كميته انضباطي، از روي سكوها به تماشاي دربي مشهد پرداخت.
* سيروس سنگچولي دروازه بان تيم پيام به دليل خطا روي بازيكن ابومسلم در دقيقه 34 اخراج شد تا مجيد غلامي جاي او را بگيرد. از سوي ديگر به دليل خطاي هاشمي نسب روي شهاب گردان، دروازه بان تيم ابومسلم مصدوم شد و جاي خود را به مهدي ثابتي داد. اين مصدوميت باعث شد تا هشت دقيقه جريان بازي به تعويق بيفتد و داور در نيمه اول 11 دقيقه وقت اضافه بگيرد.
* اعضاي تيم ابومسلم قبل از بازي به مرحوم علي زادعلي بازيكن تيم پيام اداي احترام كردند.
* در حالي كه تصور مي شد از اولين دربي شهر مشهد استقبال قابل توجهي شود، فقط پنج هزار نفر در ورزشگاه ثامن حضور پيدا كردند و نكته قابل توجه برابري هواداران دو تيم بود.

alireza77777m
10-11-2008, 20:44
ناصر حجازي ديدار ابومسلم مقابل برق شيراز را در ورزشگاه حافظيه از نزديك ديد تا بيشتر با شرايط تيم جديدش آشنا شود. او معتقد است كه مشكل ابومسلم در حال حاضر در خط دفاع است كه قصد دارد با به خدمت گرفتن سه بازيكن جديد مشكل اين تيم را حل كند.
بازي ابومسلم مقابل برق را از نزديك ديديد. تيم جديدتان در اين ديدار چطور بود؟
ابومسلم در اين بازي بد بازي نكرد و نسبت به بازي‌هايي كه خارج از خانه بازي كرده بود بهتر كار كرد. برق شيراز چند هفته‌اي بالاي جدول بود و در مقابل اين تيم و خارج از خانه يك امتياز هم يك امتياز است. ابومسلم سه، چهار بازيكن مصدوم دارد و در حال حاضر دفاع ندارد.‌هافبك‌ها هم لطف مي‌كنند و در اين شرايط در خط دفاع بازي مي‌كنند. با اين شراط مساوي مقابل برق خيلي خوب بود حتي در دقايق پاياني فرصت داشتيم و مي‌توانستيم بازي را ببريم.
پتانسيل ابومسلم را در اين بازي در چه حدي ديديد؟
ابومسلم اگر سه تا بازيكن بتواند بگيرد به مراتب بهتر مي‌شود. نمي‌دانم اول فصل اين تيم را چه كسي بسته كه يك دفاع نگرفته است. فرانك آتسوي، سيد محمد حسيني و مهدي‌هاشمي نسب از ابومسلم رفته‌اند اما يك دفاع نگرفته‌اند.
مشكل اصلي تيم فقط خط دفاع است؟
بله، فقط خط دفاع است چون همه،‌هافبك و دفاع كناري هستند. بچه‌ها از جان و دل بازي مي‌كنند كه حاضر مي شوند در دفاع وسط كار كنند.
مشهد شرايط خاصي دارد، كار كردن در اين شهر خيلي سخت است با اين شرايط فكر نمي‌كنيد به مشكل بخوريد؟
همه جا كار كردن سخت است. در تهران هم سخت است. هر جايي كه بروي يك عده برايت مي‌زنند. مگر در استقلال يك عده بسيج نشده بودند كه برايم بزنند و زدند. اين مشكل همه جا هست.
چه انتظاري از تماشاگران مشهدي داريد؟
فقط تيم مورد علاقه‌شان را تشويق كنند و به ابومسلم و بچه‌هاي تيم انگيزه بدهند تا هميشه در حد نام ابومسلم باشند.
در مورد ليست تيم ملي صحبت كنيم.
به نظر من جاي چند بازيكن مثل آرش برهاني،‌ سياوش اكبر‌پور و سعيد رمضاني در اين ليست خالي است. آنها چي كم دارند كه دعوت نشده‌اند؟ بقيه چه كار كرده‌اند كه آنها نكرده‌اند؟ نفرات ديگري هم هستند كه انتظار مي‌رفت در ليست باشند اما نيستند.
فكر نمي‌كنيد آرش برهاني و سياوش اكبر‌پور با اين شرايط دوباره وارد بحران شوند؟
نه،‌ خود من سه بار از تيم ملي خط خوردم ولي تمام تلاشم را كردم و دوباره برگشتم. فوتبال فقط تيم ملي نيست. فوتباليست جاي زيادي براي رشد دارد و اينطوري نيست كه اگر به تيم ملي نرفت فوتبالش تمام شود. آرش بايد همين روندي كه دارد را ادامه دهد و با عملكرد خود ثابت كند كه لياقت پيراهن تيم ملي را دارد.
بازي تيم ملي مقابل امارات را چطور پيش‌بيني مي‌كنيد؟
به نظرم اين بازي مشكل‌تر از بازي‌هاي قبلي است. آنها شانسي براي صعود ندارند و فقط براي دفاع از حيثيت شان مي‌آيند كه بگويند ما هم فوتبال داريم و فقط بدشانس بوديم كه در بازي‌هاي قبلي نتيجه نگرفتيم اما ما با استرس و نگراني مي‌رويم چون اگر نتيجه نگيريم در ادامه راه كارمان سخت مي‌شود اما امارات بدون ترس و نگراني بازي مي‌كند. آنها اگر ببرند برايشان افتخار است چون مي‌گويند ما ايران را برده‌ايم. در كل بازي مشكلي است.

منبع:روزنامه گل

alireza77777m
10-11-2008, 20:45
مشكلات را مانند آوار بر سرش خراب كردند كه ديگر طاقتش طاق شده است. انگار در اين جنگ يك طرفه خداداد تنها سيبل براي نشانه‌گيري بوده است. البته اسطوره‌كشي جزو لاينفك مشهدي‌هاست. آنقدر بر خداداد فشار آوردند كه او مي‌خواهد براي فرار از دست آقايان سربه بيابان بگذارد. غزال تيزپا حالا از پا افتاده وديگر نمي‌خواهد بابت تمام كم‌كاري‌ها و دروغ‌گويي‌‌هاي مالكان پيام، مسوولان استان و حتي بازيكنانش كه مي‌گفتند برايش جان مي‌دهند به پيام برگردد. عزيزي براي هميشه از پيام رفت تا شايد بار اين كار وجدان‌هاي خاموش آنهايي را كه به وي جفا كردند بيدار كند. او كه در جنجال و گرفتن حق يد طولايي داشت حالا تمام كم‌كاري ديگران را به دوش مي‌كشد تا متهم نشود. آنهايي كه چنين تراژدي را رقم زدند بايد به تاريخ پاسخ دهند. آخرين حرف‌هاي خداداد را پس از خداحافظي هميشگي از پيام مي‌خوانيم.
با رفتن من شايد پول بيايد
ديگر كشش و گنجايش اين همه فشار را ندارم. نمي‌خواهم جلوي بازيكنان خراب شوم، با بازيكنان صحبت كردم ديگر نباشم. خداداد بدون مقدمه حرف‌هاي دلش را اينگونه آغاز كرد:« من نه عشق شهرت هستم و نه در اين فوتبال دنبال پول مي‌گردم. به خدا آمده بودم تا به جوانان مشهدي خدمت كنم اما حالا ديگر نمي‌توانم و از روي تك‌تك‌شان شرم‌سارم. به خدا اگر ميلياردها پول هم بياورند من ديگر نيستم. من از خانواده‌ام خجالت مي‌كشم، آنها فقط مشكلات مرا مي‌بينند، مي‌خواهم بروم تا با رفتن من مشكلات حل شود.» سرمربي پيام جواب مخالفانش را هم اينگونه مي‌دهد:«شايد يكي از دلايل كمك نكردن به پيام من باشم چرا كه در مقاطعي به خاطر بدقولي‌هاي مسوولان استانداري و تربيت بدني مصاحبه كرده بودم و آنها گله‌مند بودند، حالا مي‌روم تا در نبود من اگر مي‌خواستند كمك كنند، راحت باشند.
مگر دلالم كه براي پيام مشتري پيدا كنم
خداداد مي‌خواهد منفجر شود، او ديگر نمي‌خواهد با نام و اعتبارش بازي شود:«مديركل تربيت بدني از من خواسته بود تا تيم را 10 تا 15 روز ديگر سرپا نگه دارم تا با فولاد نيشابور سر انتقال امتياز توافق قطعي كند اما آنها هم اعلام كردند اين كار را نخواهند كرد. دو شب پيش صلاحي و شاكري به من پيشنهاد دادند كه با در اختيار گرفتن صددرصد سهام باشگاه دنبال مشتري باشيم. راستش را بخواهيد مي‌خواستم اين كار بكنم اما حالا منصرف شده‌ام، چرا كاري كنم كه فردا همه بگويند خداداد دلال باشگاه است. من وظيفه‌ام كار فني است و نبايد كه دنبال مشتري باشم. من هم مثل خيلي از مربيان دوست دارم اتاق كنفرانس داشته باشم و براي بازيكنانم جلسه آناليز بگذارم و مشكلات فني تيم را بررسي كنم اما تنها كاري كه انجام ندادم در اين مدت، كار فني بود.
همه كار براي اين تيم كردم، جز كار فني!
خداداد ادامه مي‌دهد: «گناه من چيست كه در اين فوتبال بايد همه كار انجام دهم جز كار فني! چرا من نبايد مثل قطبي و اصغر مديرروستا فقط دغدغه كارهاي فني تيم را داشته باشم. به خدا در اين مدت همه كار براي پيام كردم از رزرو هتل و هواپيما گرفته تا جور كردن لباس و زمين تمرين. در كجاي دنيا سرمربي دنبال اين مسايل است آنهم بدون پول! ديروز آرفي رفت آلمان و گفت تا زماني كه پول نباشد نمي‌آيد و رودريگو هم رفت پيش دي‌كارمو تا با او به برزيل برود. من بابت فداكاري اين دو بازيكن خارجي و همه بازيكنان متشكرم.
از همه عذرخواهي مي‌كنم حتي آنهايي كه عليه من بودند
سرمربي از اين پس سابق پيام از يكي از روزنامه‌هاي استاني گله‌مند است: «متاسفانه بعضي‌ها كه خودشان را دوست ما مي‌دانند با درج برخي مطالب ذهن مردم را منحرف مي‌كنند. من پس از بازي برابر ذوب‌آهن از بازيكنان انتقاد كردم اما اين روزنامه خراساني طوري انعكاس داد كه انگار من عليه بازيكنانم فحاشي كرده‌ام. البته من از آنها و هيچكس توقعي ندارم و امروز كه مي‌روم از همه به خصوص بازيكنان و هواداران پيام به خاطر كم كاري‌‌هاي احتمالي عذرخواهي مي‌كنم. اميدوارم همه مرا ببخشند. امروز كه از پيام مي‌روم اول به خاطر خودم، دوم به خاطر خودم و سوم به خاطر پيام است كه مي‌روم. شايد جدايي من شوكي به تيم وارد كند هر چند معتقدم كه اين تيم با كيفيتي كه دارد نياز به شوك ندارد به شرطي كه مشكلات مالي حل شود.
بازيكنان فداكاري كردند
خداداد كسي نيست كه ميدان را خالي كند، تمام تقصيرات را به گردن مي‌گيرد: «روز اول به آنها گفتم اگر بابت مشكلات مالي اعتراضي داريد وارد زمين نشويد، اما وقتي وارد زمين شديد بايد براي تيم جان دهيد و آنها غير از اين نكردند امروز هم كه با شما صحبت مي‌كنم تمام ناكامي‌ها را به گردن مي‌گيرم. شايد من مقصرم كه نتوانستم به لحاظ فني روي آنها خوب كار كنم هر چند با اين دغدغه‌ها هيچ زماني براي كارفني نداشتم. شايد مردم به نتايج تيم نگاه كنند اما از كارشناسان بپرسيد؛ اگر از كيفيت فني پيام تعريف نكردند. اين شرايط فني هم به خاطر فداركاري بازيكنان است.
از ايران مي‌روم تا پيدايم نكنند
اينكه مي‌گويند مشهد قطب صنعتي است و نبايد پيام اين مشكلات را داشته باشد، با خواندن جواب خداداد ديگر سوال نخواهد شد: «مطمئن باشيد با رفتن من هم هيچ كارخانه‌اي جلو نمي‌آيد يكسري مديران صنايع مثل كوكاكولا، خوشاب و... آمدند تا در فوتبال مشهد تيمداري كنند اما آنقدر بدرفتاري ديدند كه ديگر هيچ كس حاضر نيست در اين شهر سرمايه‌گذاري كند. متاسفانه جو فوتبال در اين شهر اينگونه است. من به ناصرخان حجازي هم كه رفته بودم پيشش گفتم كه كار كردن در اين شهر سخت است و به حالت شوخي گفتم: «به جهنم مشهد خوش آمديد.» حالا هم براي 20 روز به سفر خارجي مي‌روم تا ديگر مرا پيدا نكنند و براي هميشه گم مي‌شوم.»

King_Of_BOYS
10-11-2008, 21:02
مدیرعامل باشگاه فوتبال پیام خراسان آمادگی خود را برای انتقال این باشگاه به خارج از استان اعلام نمود.
به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سردار علی صلاحی ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: باشگاه فولاد ماهان اصفهان پذیرفته است که این باشگاه را به مبلغ 60 میلیارد ریال خریداری نماید با این شرط که تا پایان فصل این تیم با همین نام و در همین شهر بماند.
وی گفت : با توجه به مشکلات مالی که با آن دست به گریبان هستیم، در صورتی که مدیرکل تربیت بدنی استان و نیز هواداران تیم این اجازه را به من بدهند برای نجات این تیم آمادگی عقد قرارداد به باشگاه فوق را داریم.
صلاحی ضمن رد استعفای خداداد عزیزی گفت: بعد از بازی با ذوب آهن در جلسه ای که با حضور سهامداران داشتیم مقرر شد به خداد عزیزی وکالت بدهیم که نسبت به فروش باشگاه اقدام نماید اما هنوز این کار صورت نگرفته است.
وی اظهار داشت : با وضعیتی که این باشگاه با آن دست به گریبان است، بهترین راه نجات آن از سقوط انتقال آن به خارج از استان است.

alireza77777m
11-11-2008, 20:13
پس از آنكه عليرضا منصوريان به دعوت ناصر حجازي براي همكاري با او در ابومسلم جواب منفي داد و از سرمربي پيشين خود عذرخواهي كرد حالا صحبت از حضور مهدي پاشازاده، مدافع و كاپيتان سابق استقلال و تيم ملي در كنار حجازي مطرح است. اطرافيان حجازي يا به عبارت بهتر آتيلا پسر ناصرخان طي تماسي با همبازي و هم تيمي سابق خود در استقلال از او دعوت كرده تا در كنار رضا احدي و اميرحسين پيرواني با پدرش در مشهد همكاري داشته باشد. البته پاشازاده هنوز جواب قطعي را نداده و براي تصميم‌گيري بهتر فرصت خواسته است. ماجرا زماني جالب مي‌شود كه پاشازاده پيش از اين با رد درخواست ساير مربيان براي كمك و دستيار شدن اعلام كرده بود كه پس از سال‌ها بازي در تيم‌هاي مختلف اتريش و فعاليت به عنوان مربي تيم آدميرا واكر اين كشور توان خود را در حد سرمربيگري در ليگ ايران مي‌بيند و حاضر نيست زير نظر مربيان ايراني كار كند. هرچند كه كار او براي گرفتن سرمربيگري هماي تهران در دسته اول هم قطعي شده بود اما بنا به دلايلي هرگز او موفق نشد تيمي را به عنوان سرمربي براي خود فراهم كند. حالا به نظر مي‌رسد او قبول كرده تا زير نظر سرمربي سابق خود كار كند تا بلكه به اين طريق اولين تجربه خود به عنوان مربي يك تيم ليگ برتري را در كنار حجازي و در ابومسلم تجربه كند. اگر حضور پاشازاده هم قطعي شود دركنار رضا احدي و سه بازيكن استقلالي جمع استقلالي‌هاي مشهد جمع خواهد شد.

alireza77777m
14-11-2008, 18:56
بني اسد در گفت و گو با فارس:
منصوريان براي حضور در ابومسلم از حجازي مهلت خواست

خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ابومسلم گفت: عليرضا منصوريان با حجازي براي مربيگري در تيم ما صحبت كرد؛ اما خواستار وقت بيشتري براي فكر كردن شد.
[Only registered and activated users can see links]
مصطفي بني اسد در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در خصوص شايعه حضور عليرضا منصوريان در تيم ابومسلم به عنوان دستيار ناصر حجازي گفت: كاپيتان سابق استقلال براي اين امر با ناصر حجازي صحبت كرد و از ايشان وقت بيشتري خواست تا در اين زمينه فكر كند. اگر صحبت جديدي مطرح شده است من بي خبرم، زيرا حجازي اكنون در تهران است و خود را براي سفر به امارات آماده مي كند.
وي ادامه داد: ايشان روز پنج شنبه امير حسين پيرواني را به عنوان دستيارش در تيم معرفي كرد.
امروز برخي منافع اعلام كردند منصوريان به عنوان دستيار ديگر حجازي به تيم ابومسلم مشهد اضافه خواهد شد.

alireza77777m
14-11-2008, 18:59
به دليل حل نشدن مشكلات مالي
بازيكنان پيام مشهد حاضر به انجام تمرين نشدند

خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پيام مشهد به دليل حل نشدن مشكلات مالي باشگاه حاضر به انجام تمرين نشدند.
مجيد حسيني پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: قراربود روز چهارشنبه و بعد از چهار روز تعطيلي تمرينات را از سر بگيريم. بازيكنان نيز در محل تمرين حضور پيدا كردند؛ اما خواستار حل شدن مشكلات مالي خود و روشن شدن وضعيت باشگاه شدند و چون از مدير عامل و مالك اصلي باشگاه خبري نشد آنها نيز تمرين نكردند.
وي افزود: روز پنج شنبه نيز بازيكنان بر سر تمرين نيامدند و امروز(جمعه) نيز خبري نبود. بايد ديد روز شنبه چه اتفاقي رخ خواهد داد.بازيكنان مي گويند بر روي حرف مربيان حرفي نمي زنند؛ اما بايد وضعيت تيم مشخص شود. خداداد عزيزي نيز كه آبرو و حيثيت خود را وسط گذاشت با اين حال هنوز شرايط مشخص نيست.
تيم پيام مشهد يك باشگاه خصوصي است؛ اما مالك آن عنوان مي كند پولي براي اداره باشگاه ندارد.

alireza77777m
14-11-2008, 19:00
با امضا قرارداد رسمي
ابومسلم مشهد بار ديگر يك مدافع توگويي جذب كرد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ابومسلم با امضا قراردادي به مدت دو فصل و نيم يك بازيكن اهل توگو را جذب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، "عبدالجبار موموني" با امضا قرار داد رسمي به مدت دو فصل و نيم به طور رسمي به ابومسلم مشهد پيوست.
اين بازيكن متولد نوامبر 1982 است و 26 سال سن دارد.
پيش از اين ابومسلم يك مدافع توگويي به نام فرانك آتسو داشت كه در ابتداي اين فصل به پرسپوليس رفت.
ناصر حجازي سرمربي جديد اين تيم براي تقويت ابومسلم خواستار جذب چند بازيكن خارجي شده است.

alireza77777m
14-11-2008, 19:01
پس از معرفي دستيار خود در ابومسلم
حجازي مشهد را به مقصد امارات ترك كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد پس از معرفي دستيارش به بازيكنان اين شهر را به مقصد امارات ترك كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي روز پنج شنبه امير حسن پيرواني را به عنوان دستيار خود در تيم ابومسلم به بازيكنان معرفي كرد.
حجازي پس از اين تمرين از مشهد عازم تهران شد تا روز يكشنبه راهي امارات شود.
اصغر رحيمي مدير اجرايي ابومسلم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: حجازي براي شركت در مراسم انتخاب بهترين بازيكن آسيا كه در امارات برگزار مي شود راهي اين سفر شده است و چهار روز در اين كشور مي ماند.
رحيمي در خصوص شايعه سفر حجازي براي جذب حامي مالي براي باشگاه ابومسلم گفت: چنين خبري صحت ندارد و او فقط براي برپايي مراسم بهترن هاي آسيا راهي امارات مي شود.
مراسم انتخاب بهترين بازيكن آسيا از سوي يك مجله اماراتي و به تقليد از مجله فرانس فوتبال برگزار مي شود.
جوايزي كه در اين مراسم به برگزيده ها اهدا مي شود از جوايز كنفدارسيون فوتبال آسيا از نظر مالي بيشتر است.
حجازي يكي از اعضاي كميته فني اين مجله است و افراد سرشناس ديگري از جهان فوتبال نيز در اين مراسم حضور دارند.

alireza77777m
15-11-2008, 22:05
صلاحي در گفت و گو با فارس:
قرارداد پيش نويس خريد باشگاه پيام مشهد نوشته شد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيام مشهد گفت: پيش نويس قرارداد خريد سهام نوشته شده و خريدار روز آينده در اين مورد نظر نهايي خود را اعلام مي كند.
علي صلاحي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: امروز جلسه اي با خريدار انجام داديم و پيش نويس قرارداد واگذاري تهيه شد.
وي افزود: مسلم جباري پس از تهيه پيش نويس، گفت بايد آن را به وكيل حقوقي خود ارائه بدهد و روز آينده تصميم نهايي اش را در اين رابطه خواهد گرفت.
مديرعامل پيام در مورد اينكه اگر اين قرار داد امضا نشود چه خواهد شد، گفت: در آن صورت، شاكري 75 درصد سهام خود را به اداره كل تربيت بدني واگذار خواهد كرد.
پيام مشهد درگير مشكلات مالي زيادي است و مالكان فعلي اعلام كرده اند قادر به تهيه پول براي اداره آن نيستند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

alireza77777m
16-11-2008, 21:13
در گفت و گو با فارس
عزيزي: براي دريافت طلبم از پيام مشهد شكايت مي‌كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: ديگر به اين تيم بازنمي گردم و براي دريافت طلبم از باشگاه شكايت خواهم كرد.
خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص واگذاري سهام باشگاه پيام به اداره كل تربيت بدني استان اظهار داشت: از اين موضوع بي خبرم. اميدوارم آنها بتوانند مشكلات مالي باشگاه را حل كنند، زيرا بحران اين تيم فقط مربوط به مسايل مالي است.
عزيزي در خصوص اين كه استعفاي رسمي خود را به فدارسيون فوتبال ارائه نكرده است، گفت: روز گذشته به كميته انضباطي رفتم و نامه اي نوشتم كه با توجه به اينكه باشگاه نتوانست تعهدات خود را نسبت با بازيكنان انجام دهد، ادامه همكاري من با اين باشگاه مقدور نيست. اين نامه را به شريفي رئيس كميته انضباطي ارائه كردم.
عزيزي در مورد اين كه سهامدار باشگاه پيام است عنوان كرد: من سهام نمي خواهم. فصل گذشته به جاي طلب 45 ميليون توماني خود 5 درصد از سهام را به من دادند. اين سهام به درد من نمي خورد. از باشگاه به كميته انضباطي شكايت مي كنم تا 45 ميليون طلبم را بگيرم.
سرمربي تيم پيام درمورد احتمال بازگشتش به اين تيم گفت: ديگر به پيام برنخواهم گشت، البته اميدوارم اين تيم مشكلاتش حل شود.

alireza77777m
17-11-2008, 16:37
داوري در گفت و گو با فارس:
واگذاري سهام پيام به تربيت بدني خراسان رضوي صحت ندارد

خبرگزاري فارس: مدير كل تربيت‌بدني خراسان رضوي گفت: واگذاري سهام پيام به اين اداره كل صحت ندارد و اين تيم در بلاتكليفي به سر مي‌برد.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه برخي منابع خبري مدعي شدند 85 درصد از سهام باشگاه پيام مشهد به اداره كل تربيت‌بدني استان خراسان رضوي واگذار شده، ‌افشين داوري اين خبر را تكذيب كرد.
وي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: هيچگونه نقل و انتقالي در زمينه واگذاري سهام به اداره كل تربيت‌بدني انجام نشده و پيام مشهد همچنان در بلاتكليفي كامل به سر مي برد. در تلاشيم تا با مسئولين استان به نحوي اين مشكل را حل كنيم.

alireza77777m
17-11-2008, 16:38
در گفت و گو با فارس
پيرواني: دستيار اول حجازي در ابومسلم هستم

خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: به عنوان دستيار اول ناصر حجازي فعاليت مي‌كنم.
امير پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در تيم ابومسلم شرايط ايده آل است و با برنامه اي كه از طرف حجازي هماهنگ شده است كار را شروع كرده ايم. تا امروز نيز روزي دو جلسه تمرين مي كرديم؛ اما از روز آينده فقط يك جلسه تمرين خواهيم داشت.
سرمربي سابق تيم داماش درباره اين كه چرا پذيرفته است به عنوان دستيار در ليگ برتر فعاليت كار كندف گفت: آقاي حجازي به من پيشنهادي دادند كه از همه نظر ايده آل بود و قبول كردم به عنوان دستيار اول با ايشان كار كنم.
پيرواني در خصوص مذاكره حجازي با عليرضا منصوريان براي حضور در كادر فني ابومسلم عنوان كرد:از اين مسئله اطلاعي ندارم؛ اما من دستيار اول حجازي هستم.
مربي تيم ابومسلم درباره اين كه كادر فني سابق از مشكلات مالي باشگاه گلايه داشت، گفت: در اين زمينه مديريت محترم باشگاه با آقاي حجازي صحبت كرده اند. من به عنوان مربي به خود اجازه نمي دهم در مورد اين مسايل صحبت كرده و روي آن تمركز كنم. اميدوارم با تلاش مسئولان مشكلات بر طرف شود.

alireza77777m
17-11-2008, 16:44
در گفت و گو با فارس
داوري: در حال حاضر پيام مشهد وجود خارجي ندارد

خبرگزاري فارس: مديركل تربيت بدني خراسان رضوي گفت: اكنون تيمي به نام پيام وجود خارجي ندارد و در تلاشيم تا مشكل را با كمك مسئولان حل كنيم.
افشين داوري در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: به شاكري، مالك 85 درصد از سهام گفتم، صد در صد سهام را به اداره كل تربيت بدني واگذار كند تا بتوانيم براي اين باشگاه تصميم بگيريم و آن را از بحران خارج كنيم.
وي افزود: در رابطه با واگذاري 85 درصد از سهام، با اداره كل تربيت‌بدني تفاهمنامه‌اي امضا كرد و قرار شد 15 درصد ديگر سهام را نيز بگيرد و 100 درصد سهام را به طور رسمي به نام اداره كل تربيت‌بدني منتقل كند. تا اين لحظه چنين اتفاقي رخ نداده است.
مدير كل تربيت‌بدني خراسان رضوي تاكيد كرد: بنابر اين نه سهامي به كسي داده شده و نه كسي آن را تحويل گرفته است كه بخواهيم از اداره باشگاه پشيمان شويم. باشگاهدار نيستيم؛ اما گفتيم براي اينكه باشگاه از شرايط بحراني خارج شود، آن را تحويل بگيريم. پس از آنكه آن را به يك شخص حقيقي يا حقوقي منتقل كرديم هزينه‌هاي مالكان پيشين را پرداخت كنيم.
داوري با اشاره به استعفاي علي صلاحي مديرعامل باشگاه پيام، عنوان كرد: نمي‌دانم اين چگونه استعفايي است. مديرعامل بايد استعفايش را تقديم هيئت مديره كند؛ نه آنكه خطاب به مردم نامه‌اي بنويسد و رونوشت آن را به خبرگزاري‌ها بدهد. اگر بر اين آقايون تكليف شده و به فكر جوانان هستند، بهتر است صد در صد سهام را واگذار كنند. ما كه مي‌دانيم به فكر پول نيستند. پس بيايند چنين كاري را انجام دهند تا بتوانيم تيم را از بحران خارج كنيم.
وي اظهار داشت: اكنون پيام مشهد وجود خارجي ندارد و آقايان در اداره آن مستاصل هستند. سرمربي تيم استعفا نمي‌كند و فقط در رسانه‌ها اين موضوع را اعلام مي‌كند. البته از شريفي رئيس كميته انضباطي نيز در خصوص نامه خداداد عزيزي استعلام خواهم كرد. مديرعامل نيز استعفايش به گونه‌اي عجيب است. اين دوستان در حال بازي هستند و نمي‌دانم آنسوي قضيه به چه شكلي است.
داوري ادامه داد: در تلاشيم تا با مسئولان استان راهي براي اين باشگاه بحران زده پيدا كنيم. آقايان مي‌گويند بخش خصوصي هستيم. پس اگر بخش خصوصي هستيد، بايد هزينه‌هاي تيم را متقبل شويد. اگر نمي‌توانيد آن را به يك نهاد دولتي واگذار كنيد تا در رابطه با آن تصميم‌گيري شود، نمي‌گذاريم اين آقايان متضرر شوند؛ به شرط آنكه كارها را اصولي انجام دهند.

Kourosh Villa
18-11-2008, 17:13
سلام من کورش هستم در مشهد زندگی می کنم

alireza77777m
19-11-2008, 20:59
براي انجام آزمايش فني صورت گرفت
سيد عباسي و منصوري در تمرينات ابومسلم مشهد

خبرگزاري فارس: بازيكنان فصل گذشته استيل آذين و سپاهان اصفهان در تمرينات ابومسلم مشهد حاضر شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، داود سيد عباسي بازيكن فصل گذشته تيم استيل آذين كه سابقه بازي در استقلال و پرسپوليس را دارد، به همراه محمد منصوري مدافع سابق تيم سپاهان در تمرينات تيم ابومسلم حضور دارد.
اين دو بازيكن در حال حاضر با هيچ تيمي قرارداد ندارند و اگر كادر فني ابومسلم اين دو بازيكن را تاييد كند، اين فصل در مشهد بازي خواهند كرد.
فهرست ابومسلم سه جاي خالي دارد.
اين تيم هفته گذشته نيز يك مدافع توگويي جذب كرد.
ناصر حجازي سرمربي اين تيم در حال حاضر براي شركت در انتخاب بهترين بازيكن فوتبال آسيا در امارات به سر مي برد.
اين مراسم از سوي يك مجله اماراتي برگزار شده است.

alireza77777m
21-11-2008, 11:12
براي بازي مقابل راه آهن
پيام مشهد با 10 بازيكن راهي تهران شد

خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پيام مشهد فقط با 10 بازيكن و 2 مربي عازم تهران شد تا برابر راه آهن به ميدان برود.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پيام مشهد شب گذشته در حاليكه فقط 10 بازيكن خود را به همراه داشت به اتفاق علي حنطه سرمربي موقت و آرمين رهبر دستيار وي راهي تهران شد.
بازيكناني مثل مهدي هاشمي نسب پيام را همراهي نمي كنند. كاپيتان تيم پيام اعلام كرده است به دليل مصدوميت قادر به بازي كردن نيست.
علي حنطه و دستيارش نيز بدون امضاي قرارداد با باشگاه پيام به تهران آمده اند و بعيد است مجوز نشستن روي نيمكت را دريافت كنند.
پيام به اين دليل با چنين شرايطي راهي تهران شده است كه در صورت حاضر نشدن برابر راه آهن در ديدار امروز امكان داشت بازيكنانش از سوي كميته انضباطي فدراسيون با محروميت هايي مواجه شوند.
در حالي كه يك تيم فوتبال براي انجام مسابقه بايد 11 بازيكن اصلي داشته باشد،‌ اين تيم با 10 بازيكن عازم تهران شده است.
باشگاه پيام در روزهاي گذشته دچار بحران شديدي شده است. مالكان پيام پولي براي اداره باشگاه ندارند و بر سر انتقال باشگاه به اداره كل تربيت بدني نيز به توافق نرسيدند.
خداداد عزيزي سرمربي سابق اين تيم از سمت خود استعفا كرده است.
ديدار پيام و راه آهن از هفته پانزدهم ليگ برتر ساعت15/14 امروز بايد در ورزشگاه راه آهن برگزار شود.

alireza77777m
21-11-2008, 19:06
وعده مالك باشگاه به بازيكنان
بخشي از مطالبات پيامي‌ها پيش از مسابقه با استقلال پرداخت مي‌شود

خبرگزاري فارس: مالك باشگاه پيام مشهد به بازيكنان اين تيم وعده داد تا پيش از مسابقه برابر استقلال تهران بخشي از مطالبات اعضاي تيم پرداخت مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم پيام مشهد كه به دليل مشكلات مالي تا پيش از مسابقه با راه آهن در هفته پانزدهم ليگ، 15 روز تمرين نكرد از روز يكشنبه تمرينات خود را در مشهد از سر مي گيرد.
مجيد حسيني پور در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: شاكري مالك باشگاه به دنبال تهيه پول است و به بازيكنان وعده داد كه تا پيش از مسابقه با استقلال تهران بخشي از مطالبات را پرداخت كند.
پيام در هفته شانزدهم بايد به مصاف مقاوت سپاسي برود و در هفته هفدهم نيز برابر استقلال تهران بازي خواهد كرد.

King_Of_BOYS
21-11-2008, 19:16
باز هم مساوی. میتونستیم با این برد حدود سه پله بالا بیایم. شانس نداریم که. اه

alireza77777m
22-11-2008, 16:58
/اخبار كوتاه از ابومسلم/
قرارداد امير پيرواني روز آينده امضا مي شود

خبرگزاري فارس: قرارداد مربي جديد ابومسلم روز آينده در هيئت فوتبال استان خراسان رضوي ثبت خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرارداد امير پيرواني كه قرار است به عنوان دستيار حجازي در تيم ابومسلم فعاليت كند، فردا در هيئت فوتبال استان ثبت خواهد شد.
اين مربي در ديدار روز گذشته برابر آرمين در جام حذفي نيز روي نيمكت حضور نداشت و اصغر جانداري تيم را هدايت كرد.
ناصر حجازي هنوز قراردادي با ابومسلم امضا نكرده است. اين مربي ساعت 11 روز آينده به مشهد سفر خواهد كرد و با مديرعامل باشگاه جلسه اي خواهد داشت.
امروز نيز تيم ابومسلم در مسابقه اي تداركاتي، جوانان خود را 2 بر يك شكست داد.

alireza77777m
22-11-2008, 17:07
در گفت و گو با فارس
حجازي: قراردادي با ابومسلم مشهد امضا نكرده‌ام

خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با باشگاه ابومسلم قراردادي امضا نكرده ام و فقط پيش نويس قرارداد تهيه شده است.
ناصر حجازي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در حال حاضر در تهران هستم و كاري با باشگاه ابومسلم ندارم، زيرا با اين باشگاه قراردادي امضا نكرده ام.
حجازي در مورد شايعه قهر خود از اين باشگاه گفت: قهر نكرده ام. روز آينده اگر باشگاه بتواند برايم بليت تهيه كند به مشهد مي روم. جمعه نيز مي خواستم به مشهد بروم كه نتوانستم.
حجازي در مورد اين كه همكاري وي با ابومسلم چه زماني آغاز خواهد شد، اظهار داشت: بايد بروم و شرايط را ببينم. مرتبه اول فقط دو روز در مشهد بودم. بايد برخي از مشكلات حل شود. قراردادي با اين باشگاه امضا نكرده ام و فقط پيش نويس قرارداد تهيه شده است.
سرمربي اسبق تيم استقلال در مورد اين كه مهم ترين مسئله وضعيت مالي باشگاه ابومسلم است يا مسايل ديگر، اظهار داشت: مسئله اصلي مشكلات مالي است كه بني اسد مدير عامل باشگاه وعده داده است آن را حل كند و در تلاش هستند تا در دو هفته اين مشكلات حل شود.
حجازي در مورد جذب بازيكنان جديد در ابومسلم با نظر وي تصريح كرد: به احتمال زياد با داود سيد عباسي قرارداد امضا مي شود و يك مدافع توگوئي نيز جذب شده است.
حجازي در خصوص ديدار تيم ملي برابر امارات گفت: اين مسابقه ضعيف ترين بازي ايران بود. متاسفانه لژيونر ها دير به تيم ملحق شدند و فرصت زيادي براي هماهنگي با ساير بازيكنان وجود نداشت. اگر قرار است شرايط به اين صورت باشد بهتر است علي دايي از بازيكنان داخلي به جاي لژيونر ها استفاده كند، زيرا اين بازيكنان را بيشتر در اختيار دارد.
حجازي در خصوص اين كه مشاور تيم ملي است يا خير، گفت: من به عنوان كارشناس براي اين بازي در شبكه تلويزيوني دوبي اسپورت حاضر شدم و با تيم ملي همكاري ندارم.
دروازه بان تيم ملي در جام جهاني 1978 آرژانتين در مورد مراسم انتخاب بهترين بازيكن سال آسيا از سوي يك مجله اماراتي اظهار داشت: قرار است اين مجله بهترين بازيكن آسيا را در ژانويه اعلام كند در حال حاضر گزينه ها به 10 نفر كاهش پيدا كرداند.
حجازي در خصوص اين كه عضو كميته فني مجله سوپر مگزين است يا رئيس اين كميته، گفت: به هر حال در كميته فني اين مجله حضور دارم. در ايران هيچ كاره هستم؛ اما آنجا همه كار انجام مي دهم.

esfboy
23-11-2008, 23:26
عده اي قبل از هر بازي براي ما حاشيه‌سازي مي‌کنند سرپرست ابومسلم

سرپرست ابومسلم مشهد گفت: انتشار اخباري درخصوص قطع همکاري ناصر حجازي با ابومسلم کذب محض است و اين مربي بدون هيچ مشکلي در بازي روز سه شنبه روي نيمکت تيمش خواهد نشست.

"منعمي" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: ناصر حجازي امروز ساعت 11 به مشهد آمد و در تمرين حاضر خواهد شد. او مشکلي با مسئولان باشگاه ندارد و طبق قرارداد به همکاري اش با ابومسلم ادامه مي دهد.
سرپرست ابومسلم با رد خبر مشکلات ابومسلم با حجازي خاطر نشان کرد: ايشان طبق قرارداد مبلغ خود را دريافت کرده و تنها بخش بسيار کمي از قراردادش پرداخت نشده که آن را نيز پرداخت خواهيم کرد.
منعمي در پايان تصريح کرد: متاسفانه عده اي سعي دارند ابومسلم را وارد حاشيه کنند. شما دقت کنيد قبل از هر بازي يک چنين اخباري را انتشار مي دهند تا تمرکز تيم را به هم بزنند.ما به دنبال اين جريان هستيم تا آن را از اطراف ابومسلم ريشه کن کنيم.

صلاحی در گفتگو با مهر: واگذاری سهام پیام منتفی شد

مدیرعامل باشگاه پیام مشهد از منتفی شدن واگذاری سهام این باشگاه تا پایان نیم فصل نخست لیگ برتر خبر داد.

علی صلاحی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد آخرین وضعیت فروش سهام این باشگاه گفت: تا پایان نیم فصل نخست لیگ برتر بحث فروش سهام باشگاه منتفی شد و شاکری هم جدی تر از گذشته در اندیشه حل مشکلات مالی باشگاه است. در همین راستا طی چند فقره چک، 5/16 درصد قرارداد بازیکنان را پرداخت کرده است و تمام این چک ها تا پایان نیم فصل نقد خواهد شد.

وی با بیان اینکه یکی از هواداران تیم پس از کسب یک امتیاز پیام از راه آهن، به هر کدام از بازیکنان مبلغ یک میلیون ریال پاداش داده است، ادامه داد: در آن دیدار بازیکنان با توجه به اینکه 14 روز تمرین نکرده بودند، با غیرت و تعصبی مثال زدنی به میدان رفتند و اجازه ندادند میزبان با پیروزی زمین مسابقه را ترک کند. قطعا این تساوی برای ما نتیجه بسیار خوبی بود.

مدیرعامل باشگاه پیام مشهد درمورد برنامه این تیم برای آینده اظهار داشت: ما با قدرت در مسابقات لیگ و جام حذفی به میدان می رویم. البته قرار بود روز پنجم آذرماه نخستین دیدار خود در جام حذفی را برگزارکنیم اما به علت نامشخص بودن حریفمان، تا بازی بعدی برابر مقاومت سپاسی، مسابقه ای را پیش رو نخواهیم داد و با استراحت کامل در آن دیدار به میدان می رویم.

وی در مورد دلایل عدم عقد قرارداد با حنطه به عنوان مربی تیم خاطرنشان کرد: وی روز نخستی که قرار بود در تمرینات شرکت کند، نیامد. حنطه اعلام کرده بود تا زمانیکه قرارداد رسمی بین وی و باشگاه منعقد نشود، در تمرینات شرکت نمی کند، به همین دلیل قراردادش را امضا نکردیم.

صلاحی در پایان در مورد سمت خداداد عزیزی در باشگاه پیام گفت: خداداد به عنوان قائم مقام و سهامدار باشگاه، با ما همکاری می کند.

احتمال قطع همکاری حجازی با ابومسلم/ پیروانی سرمربی می شود

با توجه به انصراف ناصر حجازی از حضور در تیم فوتبال ابومسلم مشهد، امیر حسین پیروانی گزینه اصلی مسئولان این باشگاه برای هدایت سیاه جامگان مشهدی در لیگ برتر است.

به گزارش خبرنگار مهر، شرایط مالی نه چندان مناسب تیم فوتبال ابومسلم حضور ناصر حجازی دراین تیم را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است، تا جائیکه گفته می شود سرمربی پیشین تیم فوتبال استقلال بزودی با مشهدی ها قطع همکاری خواهد کرد.

ظاهرا مسئولان باشگاه ابومسلم تا ظهر امروز باید مبلغ 60 میلیون تومان به ناصرحجازی پرداخت می کردند که عمل به این تعهد متضمن آغاز همکاری وی با این باشگاه مشهدی خواهد بود، موردی که تا به این لحظه بدان عمل نشده و حضور سرمربی پیشین استقلال در جمع سیاه‌ جامگان مشهدی را در هاله‌ای از ابهام فرو برده است.

درعین حال مسئولان باشگاه ابومسلم مشهد، بی میل نیستند در بحران مالی که در آن گرفتار آمده‌اند تیم‌شان را به امیرحسین پیروانی بسپارند که بدون هیچ پیش شرط مالی از هفته گذشته با این باشگاه البته به عنوان نفر دوم کادر فنی (او قرار بود دستیار اول ناصر حجازی در تیم ابومسلم باشد) کار خود را آغاز کرده است.

به احتمال فراوان پس از آنکه باشگاه ابومسلم مشهد از استخدام ناصرحجازی قطع امید کرد، هدایت سیاه جامگان مشهد به پیروانی سپرده می شود.

ss_ss gahreman
24-11-2008, 15:22
فروزاني: بلاتكليفي حجازي ما را هم دچار مشكل كرده است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: اين كه نمي دانيم كدام مربي ابومسلم را هدايت مي كند، كار ما را دشوار كرده است.
رضا فروزاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: بازي كردن در مشهد برابر ابومسلم بسيار دشوار است، البته حريف هم بازي آساني پيش رو نخواهد داشت.
فروزاني با اشاره به تغيير كادر فني ابومسلم و اين كه حجازي هنوز با ابومسلم قراردادي امضا نكرده است، گفت: با اين تغييرات، در سيستم و روش بازي ابومسلم تغيراتي ايجادخواهد شد، البته اين كه نمي دانيم روز سه شنبه كدام مربي اين تيم را هدايت مي كند كار ما را دشوار مي كند، زيرا تفكرات كادر فني حريف را نمي شناسيم.
وي افزود:نمي دانيم ناصر حجازي روز ديدار با ما در ورزشگاه حضور دارد يا نه، به هر حال آمدن مربي جديد باعث مي شود بازيكنان روحيه بهتري پيدا كنند، البته بازيكنان ابومسلم را به خوبي مي شناسيم.
فروزاني در مورد تساوي 2 بر 2 اين تيم برابر برق شيراز گفت: بازيكنان ملي پوش ما 41 ساعت بعد از ديدار با امارات در ليگ به ميدان رفتند و اين مسئله روي تيم ها اثر گذار بود.

پيرواني: فقط با اجازه حجازي روي نيمكت ابومسلم مي‌نشينم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: حجازي سرمربي تيم است و فقط در صورتيكه به من اجازه دهد، روي نيمكت خواهم نشست.
امير پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص نحوه همكاري خود با باشگاه ابومسلم اظهارداشت: قراردادم را با اين باشگاه ثبت كرده ام؛ اما فقط در صورتي كه ناصر حجازي به من اجازه بدهد روي نيمكت تيم مي نشينم.
وي ادامه داد: برخي شايعاتي را مطرح كرده اند مبني بر اين كه مي خواهم سرمربي تيم ابومسلم شوم؛ اما اين شايعات بي اساس بوده و حجازي سرمربي تيم است. ايشان امروز هم در تمرين حاضر بود و روز سه شنبه و در ديدار با سايپا هم در ورزشگاه حضور پيدا خواهد كرد و فقط روي نيمكت نمي نشيند.
مسابقه اين دو تيم از هفته پانزدهم ليگ برتر روز آينده در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار خواهد شد.

سيدعباسي رسما به ابومسلم مشهد پيوست
خبرگزاري فارس: هافبك سابق تيم فوتبال استيل آذين با باشگاه ابومسلم قراردادي شش ماهه امضا كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، داود سيد عباسي امروز قراردادش را با باشگاه ابومسلم امضا كرد.
مدت اين قرارداد تا پايان فصل جاري فوتبال است.
اين بازيكن به توصيه ناصر حجازي به ابومسلم پيوست و هفته گذشته در تمرينات اين تيم براي انجام آزمايش فني شركت كرد.
پيش از اين ابومسلم يك مدافع از كشور توگو جذب كرد.
اين تيم روز آينده در مشهد ميزبان تيم سايپا است.

ss_ss gahreman
25-11-2008, 21:50
تا پيش از مسابقه با استقلال مشكلات مالي پيام حل مي شود
خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه پيام مشهد گفت: به بازيكنان وعده داده شده است تا پيش از مسابقه با استقلال تهران مشكلات مالي حل خواهد شد.
خداداد عزيزي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، در خصوص سرمربيگري در تيم ملي اميد اظهار داشت: تيم اميد متعلق به همه مردم است و هر مربي نيز دوست دارد چنين تيمي را در اختيار داشته باشد؛ اما تاكنون فدراسيون با من در اين رابطه صحبتي انجام نداده است.
بازيكن سابق تيم ملي در مورد اين كه همبازيش علي دايي در تيم ملي سرمربي است و امكان دارد فدارسيون چنين سمتي را به وي بدهد، گفت: در اين زمينه من تصميم گيرنده نيستم و مسئولان كميته ملي المپيك و فدراسيون فوتبال سرمربي تيم اميد را انتخاب مي كنند.
قائم مقام پيام در مورد مشكلات مالي اين باشگاه عنوان كرد: در حال حاضر تيم مشغول تمرين است و به بازيكنان گفته شده تا پيش از مسابقه با استقلال تهران مشكلات مالي حل خواهد شد.
وي ادامه داد: بازيكنان پيام فقط 13 درصد از پيش قراردادهاي خود را دريافت كرده اند، اين در حالي است كه طبق مقررات و بندي كه در قرارداد بازيكنان ثبت شده است، باشگاه ها بايد در ابتداي فصل و زمان عقد قرارداد، 20 درصد از پيش پرداخت بازيكنان را پرداخت كنند. ما حتي اين كار را هم نكرده ايم و بازيكنان معترض هستند؛ اما با حضور شاكري مالك اصلي باشگاه، اميدواريم مشكلات حل شود.

تساوي ابومسلم برابر سايپا ده نفره
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال ابومسلم مشهد با تساوي بدون گل برابر سايپا ده نفره متوقف شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين مسابقه در ورزشگاه ثامن مشهد و به قضاوت سعيد بخشي زاده برگزار شد.
حدود 1500 تماشاگر اين ديدار را از نزديك تماشا كردند.
داور مسابقه به ميلاد زنيد پور از سايپا و احسان خرسندي از ابومسلم اخطار داد.
در دقيقه 70 زنيد پور با دريافت كارت زرد دوم از ميدان اخراج شد.
سايپا با اين تساوي 16 امتيازي و ابومسلم 15 امتيازي شد.

پيرواني: ابومسلم پيشرفت خوبي داشته است
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: در ديدار با سايپا مشخص شد كه تيم ما پيشرفت خوبي داشته است.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير پيرواني پس از تساوي بدون گل برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت: كادر فني تيم ابومسلم از نحوه بازي بازيكنان راضي است. بازيكنان ما در اين مسابقه نشان دادند پيشرفت خوبي داشتند.
وي افزود: امروز دو مشكل عمده داشتيم، اول اين كه كادر فني هنوز روي توانايي بازيكنان اشراف كامل ندارد و دوم غيبت بازيكناني مثل عرفان اولروم و سعيد خاني. با اين حال عملكرد امروز تيم نشان داد كه اين تيم شايستگي حضور در جمع تيم هاي بالاي جدولي را دارد.
دستيار حجازي در ابومسلم در خصوص قرارداد سرمربي تيم عنوان كرد: هنوز قرارداد ايشان با باشگاه ثبت نشده است؛ اما با اضافه شدن ايشان به جمع كادر فني پيشرفت تيم بهتر خواهد شد.

فروزاني : تساوي با 10 نفر نتيجه راضي كننده اي است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: تساوي با يك بازيكن كمتر در خانه حريف نتيجه اي راضي كننده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، رضا فروزاني پس از تساوي بدون گل برابر ابومسلم در جمع خبرنگاران گفت: از قبل هم پيش بيني مي كرديم كه ديدار سنگيني پيش رو داشته باشيم. در نيمه نخست بازي برابري هر دو تيم انجام دادند، البته چند فرصت خوب گلزني را از دست داديم.
وي افزود: در نيمه دوم حريف كه در خانه اش بازي مي كرد، بازي تهاجمي را ارائه داد. بعد از 10 نفره شدن تلاش كرديم بازي را اداره كنيم كه موفق به انجام اين كار شديم. اين نتيجه براي تيم ما راضي كننده بود، البته فرصت هايي را هم از دست داديم كه نمونه شاخص آن ضربه ترائوره بود كه به تير دروازه برخورد كرد.
مربي سايپا در مورد اخراج ميلاد زنيد پور اظهار داشت: از صحنه دور بودم و نمي توانم حرفي در اين خصوص بزنم. هرچه بود تمام شد و ديگر تصميم داور عوض نمي شود، پس بهتر است در اين خصوص صحبت نكنيم.

King_Of_BOYS
30-11-2008, 19:42
مشهد - خبرگزاری مهر: مربی تیم فوتبال ابومسلم با اشاره به ضعف تیم در خط دفاعی گفت: یک مدافع توگویی به ترکیب تیم اضافه شده ضمن اینکه مشغول مذاکره با چند بازیکن دفاعی نیز هستیم.
امیر حسین پیروانی در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد با بیان اینکه هنوز زمان نیاز است تا نسبت به بازیکنان شناخت پیدا کرد افزود: در حال حاضر مسابقات لیگ با فشردگی بالایی پی‌گیری می‌شود و ما فرصت کافی را برای هماهنگ کردن بازیکنان با یکدیگر نسبت به برنامه‌هایمان نداریم که تصور می‌کنم این زمان در بین نیم‌فصل ایجاد شود.
پیروانی با بیان اینکه ابومسلم بازیکنان زیادی را از دست داده است تصریح کرد: یک مدافع توگویی به اسم "عبدالجبار" و" داوود سیدعباسی" به ترکیب تیم اضافه شده اند ضمن این که مشغول مذاکره با چندین بازیکن دیگر برای پست دفاع وسط هستیم.
وی تعطیلات نیم‌فصل را فرصت مناسبی برای تمرینات بیشتر عنوان کرد و در مورد همکاریش با ناصر حجازی گفت: حجازی از مربیان به روزو آشنا با مسائل علمی فوتبال است و من با تفکرات و خط مشی وی مشکلی ندارم و با وی در ارتباط هستم.
وی خاطر نشان کرد: یکی از شرطهای حجازی پیش از ثبت قراردادش با باشگاه ابومسلم مشخص شدن وضعیت قراردادها و مطالبات بازیکنان این تیم است که باید پرداخت شده و وضعیت روشنی پیدا کند؛ از این رو قرار شده که این مسایل هم به همت مسوولان باشگاه حل شود.

sepahan_zard
01-12-2008, 10:31
كسي ميدونه .. توي اون دعوا تو شيراز كه خدادا عزيزي هم بوده .. آيا كسي از بازيكن ها بوده كه احتمال محروميت داشته باشه يا فقط طرفدارا با عزيزي بودند ؟

Hassan_Bar3lona
04-12-2008, 01:50
تو می خواهی چه كسی را بسازی؟ از گل اول تا گل دوم... از كریم تا خداداد![Only registered and activated users can see links]رفتار خداداد عزیزی كاملاً قابل پیش بینی بود. كسی از آنچه خداداد در قبال یك خبرنگار میهمان در كنار زمین انجام داد شگفت زده نشد. هنوز فراموش نكرده ایم بازیكنی كه در تیم ملی ایران تا مرز اسطوره بودن پیش رفت، چگونه خود را به دست فراموشی سپرد و از اذهان عمومی هم پاك شد.[Only registered and activated users can see links]رفتار خداداد عزیزی كاملاً قابل پیش بینی بود. كسی از آنچه خداداد در قبال یك خبرنگار میهمان در كنار زمین انجام داد شگفت زده نشد. هنوز فراموش نكرده ایم بازیكنی كه در تیم ملی ایران تا مرز اسطوره بودن پیش رفت، چگونه خود را به دست فراموشی سپرد و از اذهان عمومی هم پاك شد. خداداد خبرنگاری را مورد ضرب و شتم قرار می دهد و البته در پس این اتفاق قلدرمآبانه سر و سینه بالا می دهد و ادعا می كند باید هم این خبرنگار را می زد!
می خواهیم كمی به گذشته بازگردیم. او فرزند ناخلف همین خانواده فوتبال است كه گاهی به واسطه رفتارهای ناهنجارش از سوی گروهی كه مانند خود او فكر می كردند، حرف می زدند و زندگی می كنند نوازش و تشویق می شد. می خواهیم به روزهایی برگردیم كه میروسلاو بلاژویچ به ایران آمد تا تیمی را به جام جهانی ببرد كه با عربستان، عراق، تایلند و بحرین همگروه بود. روزهایی كه از هرگروه فقط یك تیم به جام جهانی می رسید.
مرحوم محمد رنجبر در تیم ملی سرپرستی می كرد. موی سپید او اسباب احترام جمع را برایش به ارمغان می آورد. روزی همین مرد كه سنی بیش از یك پدر را در مقابل خداداد عزیزی داشت خطاب به خداداد عزیزی گفت: «تو هنوز نان همان گل به استرالیا را می خوری!» و خداداد كه همان زمان هم نشان می داد نه برای مقام سرپرست احترامی قائل است و نه موی سپید، طرف مقابل را مانعی برای هتك حرمت می داند، به مرحوم رنجبر گفته بود: «تو هم داری نان گل من به استرالیا را می خوری...»
برای مردی چون او چه می توان نوشت؟ تصور كنید كه قرار است چون اویی معلم و تربیت كننده دیگران باشد!
خداداد عزیزی اگر همان تك به تك را با پیروزی پشت سر نمی گذاشت، اگر مارك بوسنیچ زود به زمین نمی نشست و كمی جلوتر می آمد، اكنون یكی بود درست مثل علی اصغر مدیرروستا، بازیكنی مانند محسن گروسی و حتی پایین تر از درجه فرهاد مجیدی... خداداد عزیزی به جز در روز ۸ آذر ماه ۷۶ دیگر هرگز برای فوتبال ایران خالق اتفاقی بزرگ نشد، پاس گل فوق العاده ای نداد و دروازه ای را باز نكرد كه قفل شده باشد.
اما در همان روز ۸ آذر ماه ۷۶، ۸ دقیقه قبل از گلی كه خداداد عزیزی به ثمر رساند، بازیكنی مقدمه صعود ایران را فراهم كرد كه نمی توان در هیچ ظرف و قالبی او را با عزیزی قیاس كرد. كریم باقری دروازه استرالیا را باز می كند و اما هرگز نمی گوییم اگر باقری گل اول را نمی زد، ما با تك گل خداداد چگونه به جام جهانی می رسیدیم، هرگز نگفتیم بازیكنی كه خبرگزاری آسوشیتدپرس به او لقب «شوالیه آریایی» داده بود، ایران را در تهران برابر عربستان به تساوی رساند، مقابل كویت در كویت از شكست نجات داد، برابر قطر گل زد، به چین رفت و برگشت گل زد، استرالیا را مغلوب كرد و بی شك شایسته ترین گزینه برای كسب عنوان مرد سال آسیا شد.
خداداد عزیزی را با كریم باقری قیاس كنید. مجموع دو گل زده در تمام طول رقابتهای انتخابی جام جهانی ۹۸ فرانسه. بازیكنی كه با محمد مایلی كهن، جلال طالبی، تومیسلاو ایویچ، میروسلاو بلاژویچ، برانكو ایوانكوویچ، منصور پورحیدری، مجید جلالی، مصطفی دنیزلی و هر كسی كه بالای سرش بود مشكل داشت. بازیكنی مانند خداداد كه همواره در تلاش بود شخصیت پرخاشگر و بی حد و مرز خود را مقابل عامه مردم علنی كند، را نباید در مقابل كریم باقری گذاشت كه بی شك به لحاظ شخصیتی، یكی از برترین بازیكنان كنونی فوتبال ایران است. باقری فخر و احترامی بی مثال را برای خود می خرد و باز هم به تیم ملی دعوت می شود، اما همین خداداد عزیزی ولو در لباس مربیگری به یاغی گری و پرده دری خود ادامه می دهد.
چه زمان از زبان باقری شنیدید كه گلهای خود را به رخ ملت ایران بكشد؟
آیا به یاد می آورید احمد رضا عابدزاده در قبال تمامی رشادتهای خود در ۱۵ سال ملی پوشی كسی را زیر سؤال ببرد؟
آیا علی دایی كه بیش از ۵۰ بخیه روی صورت، دست، پاها و البته معده اش خورده است تا امروز خود را طلبكار مردم نامیده و به كسی هجوم برده است؟
در اینكه رفتار هر شخص گویای تشخص و سطح فرهنگ اجتماعی او می باشد، نمی توان تردیدی داشت، اما برای خداداد كه در تمامی طول تاریخ نشان داده است اصلاح پذیر نیست، باید نوشت كه او همه چیزش را یكجا باخته است.
بلاژویچ روزی او را از تیم ملی ایران حذف كرد و در وصف او گفت «برایش متأسفم. او حتی نمی تواند یك تیم محلی را هدایت كند، اما از من ایراد می گیرد...» امروز همان پیرمرد سرمربی تیم ملی بوسنی است و خداداد با تمام وجود، خود را به تیم بحران زده پیام چسبانده و خبرنگاران را مضروب می كند. محصولات او در این تیم چه خواهند شد؟ بازیكنانی كه عزیزی به فوتبال ایران تحویل می دهد چه آینده ای برای فوتبال ایران از نظر شخصیتی رقم می زنند؟ سال قبل بازیكن تیم او را دیدیم كه چگونه مشت به دهان خبرنگار كوبید. او هم شاگرد خداداد بود. امروز می فهمیم كریم باقری چرا از نشستن روی نیمكت مربیگری و شروع یك عمر فوتبالی جدید گریزان است!
● عزیزی در كمیته انضباطی
به دنبال اتفاقات دیدار پیام - مقاومت سپاسی، كمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خداداد عزیزی را برای ادای توضیحات احضار كرد.
وی باید ساعت ۱۸ امروز در محل فدراسیون فوتبال حضور یابد.
● عزیزی با وثیقه آزاد شد
شوشتری رئیس مركز اطلاع رسانی فرماندهی انتظامی خراسان رضوی با بیان اینكه بازداشت افرادی مانند عزیزی به علت دارا بودن تبعات اجتماعی صورت نخواهد گرفت، تصریح كرد: گویا خبرنگار مصدوم مدعی شده است كه فردی دیگری غیر از عزیزی وی را هل داده و قاضی پرونده نیز دستور جلب آن فرد را صادر كرده است و عزیزی با سپردن یك وثیقه ۲ میلیون تومانی آزاد شده است.
● صلاحی: آن قدرها هم خداداد مقصر نبوده است!
مدیرعامل باشگاه پیام خراسان رضوی گفت: در حادثه ورزشگاه ثامن، آن قدر كه رسانه ها می گویند، خداداد مقصر نبوده است!
علی صلاحی افزود: این برخورد خارج از بازی دو باشگاه و شخصی بوده است و به همین دلیل باشگاه مقاومت سپاسی شكایت شخصی مطرح كرده و هیچ شكایتی از باشگاه پیام نداشته است، ولی با پیگیریهای انجام شده، آنها شكایتشان از خداداد عزیزی را نیز پس گرفتند.
وی با تأكید بر این مطلب كه «اشپیتم آرفی» و «دیگو ماكسیمو» بازیكنان خارجی پیام هیچ نقشی در این درگیری نداشتند، به ایسنا گفت: معتقدم نقش اطرافیان خداداد در این درگیری زیاد بوده و به گمانم آنها باعث تشدید این درگیریها شده اند.
● محكومیت اقدام غیرفرهنگی خداداد
انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشی خراسان با صدور اطلاعیه ای درگیری فیزیكی «خداداد عزیزی» با یكی از خبرنگاران ورزشی در مشهد را محكوم و با ابراز تأسف شدید از واقعه پیش آمده از رییس فدراسیون فوتبال خواسته اند با بررسی دقیق ابعاد این اتفاق تلخ، برخورد تنبیهی و انضباطی لازم با فرد خاطی انجام شود.
همچنین دبیركل انجمن نویسندگان، خبرنگاران و عكاسان ورزشی ایران گفت: با شناختی كه از خداداد عزیزی در مدت بازیگری و مربیگری فوتبال داریم، این گونه رفتارها از وی امری عادی است.
«منوچهر زندی» با اشاره به رفتارهای متعدد غیراخلاقی و حتی فاجعه آمیز عزیزی در دوران بازیگری و مربیگری در داخل و خارج كشور، افزود: اگر رفتار وی را در هنگام تعویض شدنش در بازی جام جهانی زیر ذره بین داشتیم، به الفاظ او دقت می كردیم و در آن زمان برخورد متناسب با شخصیت او انجام می دادیم، اكنون دیگر شاهد چنین اتفاقهایی در ورزش نبودیم.
سازمان تربیت بدنی نیز با محكوم كردن حركت غیرورزشی و ناجوانمردانه «خداداد عزیزی»، خواستار شدیدترین نوع برخورد با مدیر فنی باشگاه پیام شد.
«كیومرث هاشمی» معاون سازمان تربیت بدنی با بیان اینكه چنین حركات غیر ورزشی، تمامی زحمات باشگاهها و فدراسیونها را بر باد می دهد، گفت: معتقدم این افراد باید از صحنه ورزش حذف شوند.
● محمدی: خداداد را به خدا واگذار كردم
خبرنگار روزنامه خبرجنوب گفت: خداداد عزیزی و اطرافیانش وحشیانه مرا كتك زدند و آنها را به خدا واگذار می كنم.
قاسم محمدی درباره وضعیت فعلی خود گفت: در حال حاضر برای ادامه مداوا در شیراز هستم.
محمدی تصریح كرد: بسیاری از مسؤولان و اهالی فوتبال مشهد با من تماس گرفتند. افشین پیروانی خواهش كرد رضایت دهم. او از طرف كریم باقری و علی كریمی از من خواست شكایت نكنم. در آن شرایط تحت تأثیر این تماسها حاضر شدم رضایت دهم؛ اما از اطرافیان او نخواهم گذاشت. البته نمی دانستم عزیزی در مصاحبه اعلام كرده من باید بیشتر كتك می خوردم و اگر از انجام این مصاحبه مطلع بودم، هرگز رضایت نمی دادم.
وی در ادامه به بیمار شدن مادر خود اشاره كرد و گفت: به آن از خدا بی خبران بگویید مادرم با شنیدن این خبر دچار حمله قلبی شده و در حال حاضر در بیمارستان بستری است. اگر برای او اتفاقی رخ دهد چه كسی می خواهد پاسخگو باشد؟
● مدیر مسؤول خبر ورزشی: از حق روزنامه نمی گذریم
مدیر مؤسسه خبر ورزشی از پیگیری برای دفاع از حقوق مطبوعات در ارتباط با ضرب و شتم خبرنگار این مؤسسه توسط خداداد عزیزی خبر داد.
غلامحسین واحدی پور تبریزی گفت: بحث گذشت «محمدی» یك بحث شخصی است و دفاع از حقوق روزنامه بحث دیگری است، به همین منظور از وكیل روزنامه خواسته ایم این ماجرا را به لحاظ حقوقی پیگیری و از حق روزنامه دفاع كند.

پیام یونسی پور
[Only registered and activated users can see links]نقد : روزنامه قدس ([Only registered and activated users can see links])

Hassan_Bar3lona
04-12-2008, 10:47
پس از باخت مقابل استقلال تهران
حسيني پور: با خداداد عزيزي در ارتباط نبودم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: در جريان بازي با خداداد عزيزي در ارتباط نبودم.
[Only registered and activated users can see links] به گزارش خبرگزاري فارس، رضا حسيني پور پس از شكست 5 بر صفر پيام مقابل استقلال اظهار داشت: يك ماه و نيم است كه تمرين انجام نداده و فقط ريكاوري داشته ايم. براي اين بازي تمرين خوبي برگزار نكرديم.
وي افزود: در يك ماه و نيم گذشته فقط 3 جلسه تمرين انجام داديم. استقلال تيم بزرگي است و توان ما بيشتر از اين نبود.
حسيني پور ادامه داد: استقلال تيم برتر ميدان بود. در نيمه دوم قصد داشتيم وضعيت را كنترل كنيم؛ اما شيرازه اين تيم از هم پاشيد. اين برد را به قلعه نويي تبريك مي‌گويم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا در اين شرايط در هفته هجدهم به ميدان مي‌روند؟ گفت: وقتي بازيكناني كه در شهر خودمان هستند سر تمرين حاضر نمي‌شوند چگونه مي‌توانيم به ميدان برويم؟ بازيكناني كه در تهران هستند با ما به مشهد باز نمي‌گردند و با اين شرايط نمي توانيم بازي كنيم. قبل از اين بازي هم پور مسلمي استعفا كرد و به همدان رفت.
حسيني پور همچنين با رد ارتباط با خداداد عزيزي در جريان بازي گفت: هيچكس از ما در جريان بازي با خداداد عزيزي حرف نزديم و ارتباطي نداشتيم.

ss_ss gahreman
05-12-2008, 22:26
پيرواني به عنوان سرمربي جديد به بازيكنان ابومسلم معرفي شد
خبرگزاري فارس: سرمربي ابومسلم مشهد شب گذشته اين شهر را ترك كرد و دستيار وي به عنوان سرمربي تيم امروز معرفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ناصر حجازي بعد از ديدار ابومسلم و ملوان شهر مشهد را ترك كرد و به تهران آمد.
امروز در ورزشگاه تختي مشهد امير پيرواني به عنوان سرمربي به بازيكنان معرفي شد.
مصطفي بني اسد مدير عامل باشگاه در اين مراسم حضور داشت و از ناصر حجازي به عنوان مدير فني تيم ياد كرد.
اين در حالي است كه بعيد است حجازي روز يكشنبه و در ديدار با استقلال در مشهد حضور داشته باشد.
حجازي با ابومسلم قرارداد داخلي امضا كرد؛ اما هيچ گاه اين قرارداد به طور رسمي به ثبت نرسيد.

ss_ss gahreman
06-12-2008, 15:12
پيرواني: قلعه‌نويي براي اجراي تاكتيك‌هاي مختلف دغدغه ندارد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: قلعه نويي براي اجراي تاكتيك هاي مختلف دغدغه ندارد و ما هم به دنبال ارائه يك بازي قابل قبول هستيم.
اميرحسين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: ابتدا قرار بود ناصر حجازي سرمربي ابومسلم شود و از من خواست كه در كنارش باشم و من هم با كمال افتخار اين پيشنهاد را پذيرفتم تا در خدمتش باشم؛ اما در ادامه به دليل مشكلات شخصي و مشغله كاري از حضور در ابومسلم عذر خواهي كرد و من هم قصد جدايي از اين تيم را داشتم؛ اما حجازي مرا به عنوان سرمربي تيم به مسئولان باشگاه پيشنهاد داد.
وي افزود: گفتم فقط در صورتي اين سمت را مي پذيرم كه ايشان با باشگاه همكاري كند و به فعاليت خود ادامه دهد و قرار شد با ابومسلم همكاري داشته باشد؛ اما نه از نوع نزديك آن زيرا با شبكه دوبي اسپورت قرارداد همكاري دارد.
سرمربي تيم ابومسلم در خصوص سمت حجازي در باشگاه ابومسلم گفت: وي به عنوان استاد بنده در باشگاه حضور دارد و در تصميم گيري هاي كلان در حوزه فوتبال صاحب نظر است.
پيرواني در مورد اين كه حجازي در ديدار با استقلال در مشهد حاضر خواهد بود يا نه، گفت: اميدوارم ايشان را در ورزشگاه ببينم؛ اما اگر در اين ديدار هم به دليل مشغله كاري به مشهد نيامد، از مسابقه بعدي حتما در ورزشگاه حاضر خواهد بود.
سرمربي ابومسلم در مورد رويارويي با استقال تهران گفت: اين تيم بسيار پر مهره و خوب است و از سرمربي خوبي هم بهره مي برد كه دغدغه اي براي اجراي تاكتيك هاي مختلف ندارد، زيرا ابزار لازم را در اختيار دارد و اين تيم روند رو به رشدي داشته است و هم اكنون به در مكان دوم جدول قرار دارد؛ اما نبايد توانايي هاي ابومسلم را ناديده بگيريم.
وي ادامه داد:با راهنمايي هايي كه از حجازي مي گيرم، قول مي دهم ابومسلم روز يكشنبه فوتبالي در خور نام اين تيم ارائه دهد. از شكست قطعي هيچ حريفي حرف نمي زنم بلكه به دنبال ارائه يك فوتبال قابل قبول هستيم.

alireza77777m
06-12-2008, 18:46
به پيشنهاد پيرواني
برمك براي مربيگري در ابومسلم وارد مشهد شد

خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس امروز براي حضور در كادر فني ابومسلم وارد مشهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كوروش برمك امروز براي مذاكره با مسئولان باشگاه ابومسلم جهت حضور در كادر فني اين تيم وارد مشهد شد.
برمك به پيشنهاد پيرواني قرار است به كادر فني اين تيم اضافه شود، البته هنوز مشخص نيست كه او با اين باشگاه قرارداد امضا خواهد كرد يا خير.
وي در تيم داماش كه در دسته اول ليگ حضور داشت با پيرواني در كادر فني همكاري مي كرد.
كوروش برمك در تيم هاي نظير پرسپوليس و كشاورز به عنوان بازيكن حضور داشته است.

alireza77777m
11-01-2009, 11:01
شفق در گفت و گو با فارس:
تكليف مالكيت باشگاه ابومسلم اين هفته مشخص مي‌شود

خبرگزاري فارس: مدير عامل تراكتور سازي تبريز گفت: اين هفته تكليف مالكيت باشگاه ابومسلم مشخص خواهد شد.

ناصر شفق در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت:هفته گذشته مصطفي بني اسد قرار بود به تهران بيايد تا در مورد مالكيت باشگاه ابومسلم مذاكره كنيم اما ايشان به تهران نيامدند. شايد مشغول عزاداري بودند و فرصت سفر را پيدا نكردند.
وي افزود: در اين هفته تكليف مالكيت باشگاه ابومسلم پس از آمدنم از تبريز به تهران به طور قطع مشخص خواهد شد.
گفتني است شفق باشگاه ابومسلم را به مصطفي بني اسد واگذار كرده است. بنا به ادعاي شفق، بني اسد به تعهداتش در اين زمينه عمل نكرده و به همين دليل خواستار باز پس گيري باشگاه ابومسلم است.

alireza77777m
11-01-2009, 20:38
چمنيان: حريف را دستكم نگرفيتم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: حريف را به هيچ عنوان دستكم نگرفيتم و توانستيم به پيروزي برسيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس چمنيان پس از پيروزي 3 بر صفر برابر پيام شهداي كلار آباد در جمع خبرنگاران گفت: پيروزي هفته گذشته برابر داماش به بازيكنان ما روحيه داد. امروز پيش از آغاز مسابقه به بازيكنان تيم گفتم به هيچ عنوان نبايد حريف را دستكم بگيريد، زيرا در جام حذفي يك اشتباه مي تواند باعث حذف يك تيم شود. بنابراين به شاگردانم توصيه كردم تصور نكنند حريف تيم كم تجربه اي است.
چمنيان درمورد نحوه قضاوت داور گفت: اشكالاتي در كار داوري وجود داشت اما اين اشتباهات تاثير گذار نبود.
چمنياين در مورد دليل غيبت اشپيتم آرفي در اين ديدار اظهار داشت: دو بازيكن تيم ما دچار مصدوميت جزيي بودند كه ترجيح دادم در اين مسابقه از آنها استفاده نكنم آنها را براي ديدار با استقلال اهواز در هفته آينده اماده نگه دارم.

alireza77777m
16-01-2009, 23:27
پس از شكست مقابل استقلال اهواز
چمنيان: داور عامل شكست پيام بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: داور باعث باخت ما شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، عباس چمنيان پس از شكست برابر استقلال اهواز اظهار داشت: اين مسابقه دو نيمه متفاوت را داشت. نيمه اول ما بهتر بوديم. در نيمه دوم اين استقلال اهواز بود كه بازي را در دست گرفت.
وي در مورد داوري اين بازي عنوان كرد: در اهواز شاهد مسائل تازه اي در مورد ضعف داوري ايران بودم. من به استقلال اهواز تبريك مي گويم اما داور عليه ما سوت زد.
چمنيان ادامه داد: اسير ضعف داوري شديم. بازي را به همين دليل واگذار كرديم. ديگر نمي دانم در مورد داوري فوتبال چه بگويم.
سرمربي پيام با بيان اينكه اميدوار است تعطيلات ليگ تمام شده باشد؛ تصريح كرد: اميدوارم ليگ دوباره تعطيل نشود چون اين موضوع به ما ضربه زده است.

alireza77777m
17-01-2009, 20:18
امروز اتفاق افتاد
دزديده شدن كيف سرپرست پيام و سرگرداني بازيكنان

خبرگزاري فارس: كيف سرپرست تيم فوتبال پيام مشهد ظهر امروز در راه فرودگاه اهواز دزديده شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اعضاي تيم پيام مشهد كه قصد داشتند ظهر امروز با هواپيما به مشهد بازگردند در مسير فرودگاه با مشكل روبرو شدند.
واقفي سرپرست اين تيم در حالي كه كيف خود كه حامل مقداري پول، كارت تمامي بازيكنان تيم و بليت هاي هواپيما بود را حمل مي كرد با فردي موتور سوار روبرو شد. اين موتور سوار كيف حامل مدارك را ربود و باعث سرگرداني اعضاي اين تيم شد.
مسئولان پيام براي بازگرداندن تيم به مشهد مجبور هستند دوباره بليت هواپيما تهيه كنند.
اين تيم ديروز مقابل استقلال اهواز يك بر صفر شكست خورد.

alireza77777m
18-01-2009, 15:47
شفق در گفت وگو با فارس:
تكليف مالكيت باشگاه ابومسلم دوشنبه مشخص مي شود

خبرگزاري فارس: مديرعامل تراكتورسازي گفت: دوشنبه تكليف مالكيت باشگاه ابومسلم به طور قطع مشخص خواهد شد.

ناصر شفق در مورد وضعيت مالكيت باشگاه ابومسلم اظهار داشت: روز شنبه نشستي با مصطفي بني اسد داشتم و مذاكرات نهايي را در مورد مالكيت باشگاه با ايشان انجام دادم. قرار است روز دوشنبه كه ايشان مجددا به تهران مي آيند وضعيت مالكيت باشگاه به طور قطعي مشخص شود.
وي در مورد اينكه آيا شرايط خاصي را در جلسه با بني اسد عنوان كرده است گفت: دوشنبه همه چيز مشخص خواهد شد. بايد ببينيم تا اين روز چه پيش خواهد آمد و خدا چه مي خواهد.
شفق در مورد علت انتخاب مديرعامل باشگاه پيام به عنوان مدير عامل ابومسلم عنوان كرد: از پيش مذاكراتي با رحمان نادري انجام داه بوديم و از بين دو سه گزينه اي كه براي مدير عاملي وجود داشت انتخاب شدند.
مديرعامل سابق ابومسلم در مورد اينكه آيا اين انتقال بمب خبري وي در اين باشگاه است گفت: به دنبال بمب خبري نيستم اما همانطور كه بازيكنان از باشگاهي به باشگاه ديگر منتقل مي شوند گاهي اوقات اين شرايط براي مديران ايجاد خواهد شد.

alireza77777m
19-01-2009, 22:05
داوري در گفت و گو با فارس:
نادري مدير عامل باشگاه پيام مشهد نبود

خبرگزاري فارس: مدير كل تربيت بدني استان خراسان رضوي گفت: رحمان نادري هيچ گاه به صورت رسمي به عنوان مدير عامل باشگاه پيام معرفي نشده است.

افشين داوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد انتقال مدير عامل پيام به ابومسلم اظهار داشت: رحمان نادري هيچ گاه مدير عامل پيام مشهد نبوده است و نمي دانم چه منبعي ايشان را به عنوان مدير عامل پيام معرفي كرده است.
وي افزود: نادري مدتي براي كمك به باشگاه در پيام فعاليت كرد. ايشان كمك حال هر دو تيم ابومسلم و پيام بودند.خود ايشان تمايل داشتند بيشتر در ابومسلم فعاليت كنند.
مدير كل تربيت بدني استان خراسان رضوي در مورد مديريت پيام مشهد عنوان كرد: هاشم حسيني از ابتدا مديريت اين باشگاه را در اختيار داشت. شرايط تيم در حال حاضر خوب است و تمرينات منظمي انجام مي دهد. ما هم در حد مقدورات كمك وحمايت مي كنيم.
داوري در مورد اينكه از نتايج تيم رضايت دارد يا نه گفت: بله. حاشيه ها در تيم ازبين رفته است و عباس چمنيان زحمت زيادي براي تيم مي كشد و آنطور كه گزارش مسابقه با استقلال اهواز هم ديدم بازي خوبي برابر اين تيم انجام شده است.
----------------------------------------------------------------------------------------------
در گفت وگو با فارس
نادري: نام من را در كتاب گينس ثبت كنيد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ابومسلم مشهد گفت: نام من بايد در كتاب ركوردهاي جهاني گينس ثبت شود.

رحمان نادري درگفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: بر اساس تفاهمي كه بين دو باشگاه به وجود آمد از مديرعاملي باشگاه پيام به مديرعاملي ابومسلم منصوب شدم. سابقه انتقال بازيكن بين دو باشگاه وجود دارد، اما شايد براي اولين مرتبه است كه يك مديرعامل بين دو باشگاه جابه جا مي شود و از اين نظر نام من بايد در كتاب ركوردهاي جهاني گينس ثبت شود.
وي ادامه داد: براي من اين دو باشگاه تفاوت ندارد. آرزو دارم هر دو تيم موفق شوند زيرا امروز فقط با ورزش و به ويژه فوتبال مي توان جوانان را از ناهنجاري هاي اجتماعي دور نگه داشت. روز ديدار ابومسلم و پيكان لحظه به لحظه اخبار مسابقه پيام و استقلال اهواز را هم پيگيري مي كردم.
مديرعامل ابومسلم در مورد اينكه اين تيم در ليگ برتر باقي خواهد ماند يا نه گفت: تلاش بر اين است كه ابومسلم در آخر فصل رتبه اي تك رقمي به دست بياورد. البته مشكلات مالي امسال گريبان تمامي باشگاه ها حتي باشگاه هاي دولتي هم كه دغدغه اي در اين زمينه نداشتند را هم گرفت. با اين حال در تلاش هستيم با كمك دوستان مشكلات به حداقل برسد.
نادري در مورد وضعيت مالكيت باشگاه ابومسلم عنوان كرد: بر اساس تفاهمي كه بين ناصر شفق و مصطفي بني اسد ايجاد شد سمت مدير عاملي در اين باشگاه را پذيرفتم. قرار است بني اسد به تعهدات مالي خود پايبند باشد و شفق هم به دنبال حل اين مشكل است. اختلاف اين دو كمرنگ شده است. اميدوارم باشگاه ابومسلم پايدار باشد و دوستي اين دو نفر هم بيشتر از قبل مستحكم شود.

alireza77777m
20-01-2009, 19:17
پس از مذاكرات در دو روز آينده
شفق: باشگاه ابومسلم را تحويل خواهم گرفت

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه تراكتور سازي تبريز گفت: پس از مذاكرات نهايي در دو روز آينده باشگاه ابومسلم را از بني اسد تحويل خواهم گرفت.

ناصر شفق در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: مذاكراتم با مصطفي بني اسد همچنان ادامه دارد. محور مذاكرات بر اين است كه پس از توافق نهايي در دو روز آينده، باشگاه ابومسلم را تحويل بگيرم و پس از حسابرسي هزينه هايي كه بني اسد در دوران حضورش در باشگاه انجام داده به او بازگردانده شود.
رئيس هيات مديره باشگاه ابومسلم تاكيد كرد: در دو روز آينده مذاكراتم با بني اسد در دفترم ادامه خواهد داشت.تمايل دارم اين مساله هر چه سريعتر حل شود.
گفتني است پيش از اين شفق گفته بود روز دوشنبه (ديروز) وضعيت مالكيت باشگاه ابومسلم مشخص خواهد شد.
-----------------------------------------------------------------------------------------
در گفتگو با فارس
هاشمي نسب: تا پول نگيرم بازي نمي كنم

خبرگزاري فارس: كاپتيان تيم فوتبال پيام مشهد گفت: تا زماني كه مطالباتم پرداخت نشود، حاضر نيستم براي تيم بازي كنم.

مهدي هاشمي نسب در گفت و گو با خبرگزاري فارس، اظهار داشت: در حال حاضر حق و حقوقم مهمتر از هر چيزي در تيم پيام مشهد است. تا زماني كه مطالباتم پرداخت نشود براي تيم بازي نمي كنم.
وي در مورد مديريت باشگاه پيام گفت: نمي دانم چه كسي مديرعامل باشگاه است، اما حرف براي گفتن بسيار دارم چه در مورد مديريت قبلي و چه در مورد مديريت كنوني. در حال حاضر شرايط به گونه اي است كه نبايد صحبت كنم زيرا در آن صورت عامل اصلي سقوط تيم پيام معرفي خواهم شد. هر چند اميدوارم اين تيم سقوط نكند و چنين اتفاق تلخي رخ ندهد. به همين دليل سكوت مي كنم.
هاشمي نسب ادامه داد: تاكنون فقط 28 درصد از مبلغ قراردادم را دريافت كرده ام . در زمان خداداد عزيزي بازيكنان براي پرداخت شدن مطالباتشان اعتصاب مي كردند اما اكنون ظاهرا حتي اگر حقوقشان پرداخت نشود باز هم بازي مي كنند، نمي دانم شايد آنها به پول نياز ندارند اما من نمي توانم به صورت رايگان بازي كنم.
اين مدافع در مورد شكايت بازيكنان پيام از اين باشگاه عنوان كرد: شكايت خود را از كميته انضباطي پيگيري نكرديم زيرا براي هر شكايت به فدراسيون فوتبال بايد مبلغ 100 هزار تومان به حساب فدراسيون واريز شود كه متاسفانه در جيب بازيكنان تيم پيام فقط عقرب وجود دارد و خبري از پول نيست.
هاشمي نسب در مورد اينكه آيا مشكلي با سرمربي تيم پيام دارد؛ گفت: هيچ مشكلي با چمنيان ندارم. حتي به ايشان گفتم خيلي دوست دارم كمكش كنم. اما به دليل پرداخت نشدن مطالباتم اين امكان برايم وجود ندارد. در آخر عمر فوتبالي خود هستم و نمي خواهم بدون دريافت حق و حقوق مصدوم و خانه نشين شوم.

alireza77777m
21-01-2009, 19:44
حنطه در گفت و گو با فارس:
اگر از ابتداي فصل سرمربي بودم ابومسلم مدعي قهرماني بود

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: اگر از ابتداي فصل سرمربي بودم اكنون ابومسلم يكي از مدعيان قهرماني در ليگ برتر محسوب مي شد.

علي حنطه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: كادر فني تيم ابومسلم يعني هادي برگي زر،ناصر حجازي و اميرحسين پيرواني از 19 ديدار فقط 16 امتياز كسب كردند و من در سه مسابقه 9 امتياز براي ابومسلم گرفتم. اگر از ابتداي فصل در ابومسلم سرمربي بودم اين تيم اكنون يكي از 3 تيم بالاي جدول بود و در كورس قهرماني قرار داشت.
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم ادامه داد: روز جمعه ذوب آهن و ابومسلم هر دو براي كسب 3 امتياز به ميدان مي آيند. ذوب آهن مي خواهد همچنان در كورس قهرماني بماند و ما هم براي فاصله گرفتن از انتهاي جدول به برد احتياج داريم. البته حريف براي جبران شكست 4 بر صفر در ديدار رفت هم انگيزه زيادي دارد.
حنطه در مورد اينكه رمز موفقيتش در ابومسلم چيست گفت: فقط صداقت. مربيان گذشته فقط به بازيكنان وعده مي دادند كه هيچ كدام از اين قول ها عملي نشد. به همين دليل بازيكنان نسبت به آنها بي اعتماد شدند اما امروز مربيان و بازيكنان يكدل و صميمي هستند. بازيكنان از خود گذشتگي مي كنند. با ادامه روند رو به رشد تيم مسئولان ورزشي استان هم از تيم حمايت هاي لازم را انجام خواهند داد.

alireza77777m
23-01-2009, 19:45
پس از شكست ذوب آهن اتفاق افتاد
پاداش يك ميليون توماني به گلزنان ابومسلم

خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه ابومسلم پس از پيروزي برابر ذوب آهن يك ميليون تومان به گلزنان تيمش پاداش داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، زمان؛ قائم مقام باشگاه ابومسلم پس از پيروزي 3 بر صفر تيمش برابر ذوب آهن به رختكن ابومسلم رفت و به هر بازيكن 700 هزار تومان پاداش داد.البته به گلزنان اين مسابقه پاداش يك ميليون توماني اهدا شد.
رضا ناصحي، سعيد خاني و ميثم بائو گل هاي ابومسلم را در اين ديدار به ثمر رساندند.
اين چهارمين پيروزي متوالي ابومسلم پس از حضور علي حنطه به عنوان سرمربي در اين تيم است.
------------------------------------------------------------------------------------------

حنطه: هميشه با ميثاقيان مشورت مي‌كنم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: با ميثاقيان بعد هر بازي مشورت مي كنم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي حنطه پس از پيروزي مقابل ذوب آهن در پاسخ به اين سوال كه گفته مي شود با خداداد عزيزي و اكبر ميثاقيان در ارتباط است؛ اظهار داشت: با خداداد عزيزي تماس نداشته‌ام و در حد سلام و عليك با او ارتباط دارم اما با اكبر ميثاقيان مشورت مي‌كنم. بعد از هر بازي به صورت تلفني در مورد بازي صحبت مي‌كنم.
وي در مورد بازي عنوان كرد: من از غيرت بازيكنان ممنون هستم ، بايد دست و پاي آنها را طلا گرفت. اين سه امتياز لطف خدا بود. ما پيش بيني بازي سختي را مقابل ذوب آهن داشتيم و به خوبي هم اين تيم را آناليز كرديم.
حنطه ادامه داد: مطمئن هستم عدم حضور خلعتبري 30 درصد توان هجومي آنها را كم كرده بود ضمن اينكه ما نيز از فرصت‌هايمان به خوبي استفاده كرديم.
سرمربي ابومسلم با بيان اينكه اين تيم را ابتداي فصل به همراه ميثاقيان بسته است؛ تصريح كرد: به خوبي بازيكنان را مي‌شناسم. هيچ معجزه‌اي در كار نيست و فقط شماري از مهره‌ها را جا به جا كرده‌ام و از نظر رواني هم روي آنها كار كردم.
حنطه خاطر نشان كرد: با تمام قدرت در حال كار كردن هستيم. احساس مي‌كنم اين توانايي را داشته باشيم تا در پايان فصل رتبه يك رقمي به دست آوريم.

ss_ss gahreman
24-01-2009, 00:38
"چمنيان" در نشست خبري حاضر نشد
مربي تيم فوتبال پيام:
اگر منطقي‌تر بازي مي‌كرديم نتيجه را جبران مي‌كرديم!
بركناري چمنيان شايعه است

مربي تيم فوتبال پيام پس از شكست سنگين مقابل پاس همدان گفت: اگر منطقي‌تر بازي مي‌كرديم شايد مي‌توانستيم نتيجه را جبران كنيم.

به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، منطقه خراسان، مجيد مرتضايي كه در غياب عباس چمنيان سرمربي اين تيم كه حاضر به انجام مصاحبه نشده بود در جمع خبرنگاران سخن مي‌گفت، افزود: متاسفانه دو گلي در انتهاي نيمه اول بازي دريافت كرديم باعث شد كه تيم از هم بپاشد و ديگر نتوانستيم بازي را جبران كنيم.

وي ادامه داد: پيش‌بيني چنين بازي را از تيم پاس مي‌كرديم و مي‌دانستيم كه اين تيم با استفاده از بازيكنان سرعتي خود قصد حمله به سمت دروازه ما را دارد اما متاسفانه بر روي اشتباهات فردي مدافعان تيم‌مان دو گل در انتهاي نيمه اول دريافت كرديم.

مرتضايي تاكيد كرد: نيمه دوم بازي را احساسي آغاز كرديم و اگر منطقي‌تر بازي مي‌كرديم مي‌توانستيم نتيجه را جبران كنيم اما اين تيم پاس بود كه با استفاده از ضد حملات توانست به گل‌هاي بيشتري دست يابد.

وي در خصوص عدم حضور سرمربي تيم پيام در كنفرانس مطبوعاتي گفت: چمنيان به دليل حالت روحي كه داشت صلاح نديد در اين مصاحبه شركت كند.

مربي تيم پيام خراسان در پاسخ به سوالي در خصوص شايعه بركناري عباس چمنيان گفت: اين مطلب را اولين بار از شما مي‌شنوم و تاكنون چنين چيزي را نشنيدم.

وي افزود: با مشكلاتي كه تيم پيام داشت زمان كافي براي بازسازي تيم نبود و شايد اگر زمان بيشتري مي‌داشتيم شرايط‌مان متفاوت بود.

مربي تيم پيام خراسان در خصوص داوري اين بازي گفت: داوري خوب بود و جزء چند صحنه كوچك مشكل ديگري نداشت.

تماشاچيان تيم پيام خراسان پس از دريافت گل سوم تيم‌شان عليه مديركل تربيت‌بدني استان خراسان رضوي شعار داده و با شعار استاندار حمايت حمايت، خواستار توجه استانداري خراسان رضوي به اين تيم شدند.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم:
نبود خلعتبري ذوب‌آهن را ضعيف كرده بود
از ميثاقيان مشورت مي‌گيرم اما از خداداد عزيزي نه!

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: پيش از آنچه از سه امتياز ديدار خوشحال باشم از غيرتي كه بازيكنانم به خرج دادند، خوشحالم و امروز بازيكنانم با جان و دل بازي كردند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)ـ منطقه اصفهان؛ علي حنطه پس از پيروزي سه بر صفر تيمش در برابر ذوب‌آهن و در جمع خبرنگاران افزود: پيش‌بيني اين بازي سخت را مي‌كرديم و از قبل برنامه‌هاي زيادي براي اين ديدار داشتيم هرچند نبود محمدرضا خلعتبري براي تيم ذوب آهن موجب شده بود تا سي درصد از توانايي‌هاي تيم ذوب آهن كاسته شود.

وي افزود: مشكلي كه ابومسلم پيش از آمدن من داشت، اين بود كه چند بازيكن تاثير گذار تيم در جاي اصلي خود بازي نمي‌كردند اما، با آمدنم به اين تيم سعي كردم از مهره‌ها به خوبي استفاده كنم و در حقيقت به جز اينكار، كار خاص ديگري انجام ندادم.

سرمربي ابومسلم خراسان درخصوص اين شايعه كه وي از خداداد عزيزي مشورت مي‌گيرد، گفت: با عزيزي دوست هستم اما، از زماني كه سرمربي تيم شدم با وي تماس خاصي نداشتم البته با ميثاقيان بعد از هر بازي تماس مي‌گيرم و با يكديگر مشورت مي‌كنيم.

حنطه؛ پيرامون جر و بحث خود با كمكش براي تعويض سوم، گفت: زماني كه من در جايگاه ويژه بودم كمكم مي خواست كه تعويض سوم را خودش انجام دهد كه از او خواستم كمي دست نگه دارد اما، بعد از دقايقي همان تعويض را به احترام كمك خود انجام دادم.

وي در مورد جايگاه پايان فصل تيم ابومسلم خراسان گفت: اميدوارم در پايان رتبه‌اي يك رقمي در ليگ برتر داشته باشيم.

Mahmata
24-01-2009, 14:19
علی حنطه در گفتگو با مهر:
جزو هشت تیم برتر لیگ خواهیم بود / ابومسلم احیا شده است
سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مدعی شد در پایان مسابقات لیگ برتر، تیمش به جمع هشت برتر این رقابت‌ها خواهد پیوست.

علی حنطه در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب در خصوص دیدار ابومسلم مشهد مقابل ذوب آهن اصفهان گفت: می دانستیم بازی سختی را پیش رو داریم. ذوب آهن تیمی تاکتیکی، پرمهره و خوب است که از کادر فنی توانمندی بهره می برد. بازی با چنین تیمی نمی تواند آسان باشد به ویژه اینکه قرار باشد در خانه این تیم به میدان بروید.

وی در ادامه مدعی شد در بازی با ذوب آهن به دنبال کسب چهارمین پیروزی پی در پی با تیم ابومسلم بوده است اما گمان نمی کرد تیمش در پایان این تیم اصفهانی را با سه گل شکست دهد.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد غیبت خلعتبری در ترکیب ذوب آهن را یکی از عوامل شکست این تیم در بازی روز گذشته عنوان کرد و گفت: خلعتبری بازیکن توانمندی است که 30 درصد از بار تهاجمی حملات ذوب آهن را بر دوش دارد. زمانی که متوجه شدیم او در ترکیب ابومسلم جایی ندارد، تغییر سیستم داده و توانستیم به اهداف خود دست یابیم.

حنطه بازی بابرنامه، حفظ نتیجه، اداره بازی و استفاده از حفره‌های دفاعی ذوب آهن را در پیروزی پرگل ابومسلم موثر خواند و گفت: در طول مسابقه با اینکه از تیم خوب ذوب آهن پیش بودیم اما هیچ گاه روی به دفاع و ضد فوتبال نیاوردیم. تعویض‌های هجومی من نشان می دهد که به هیچ عنوان دنبال دفاع نبوده‌ایم.

وی در پاسخ به این سئوال که چطور تیم بحران زده ابومسلم احیا شده و چهار پیروزی پی در پی در چهار هفته اخیر کسب کرده است، گفت: من در ابتدای فصل این تیم را با اکبر میثاقیان بستم. برای تیم ابومسلم از ابتدای فصل تا به امروز زحمات زیادی کشیده شده است. نباید از کنار زحمات مربیان پیشین ابومسلم به سادگی گذشت. ما در تیم ابومسلم کار خاصی انجام ندادیم. فقط سعی‌مان بر این بوده که از پتانسیل موجود در تیم به نحو احسن استفاده کرده و جابجایی‌هایی در ترکیب تیم به وجود آوردیم که خوشبختانه ثمربخش بوده است.

سرمربی تیم فوتبال ابومسلم مشهد صداقت و تعامل بازیکنان و مربیان را از دیگر عوامل موفقیت این تیم برشمرد و گفت: تیم ما احیا شده است. بازیکنانی که پیش از این بازی نمی کردند یا اینکه کمتر فرصت بازی به آنها داده نمی شد امروز در تیم تاثیرگذار هستند.

اینکه ابومسلم در پایان مسابقات لیگ برتر چه جایگاهی در جدول رده بندی لیگ برتر خواهد داشت؟ سوژه پرسش دیگر خبرنگار مهر از حنطه بود که وی در پاسخ به آن گفت: ما در هفته‌های گذشته امتیازات زیادی از دست داده‌ایم که جبران آن بسیار دشوار است. با این حال در پایان لیگ یکی از هشت تیم بالای جدول خواهیم بود.

وی در خاتمه با ابراز خرسندی از دعوت میثم بائو به اردوی تیم ملی گفت: تیم ابومسلم این پتانسیل را دارد که حداقل 3 تا 4 بازیکن در اردوی تیم ملی داشته باشد. این را در ادامه مسابقات لیگ ثابت خواهیم کرد.

منبع: خبرگزاری مهر

شايد کسي باور نکند،اما...
سرپرست ابومسلم: سومي ليگ و قهرماني جام حذفي را مي‌خواهيم!
کسب چهارمين برد ابومسلم مشهد در اصفهان سبب شد سرپرست اين تيم اعلام کند که هدف نهايي اين باشگاه کسب مقام سومي در ليگ برتر و عنوان قهرماني در جام حذفي است.

"هادي مباشري" در گفت و گو با خبرنگار ورزشي برنا اظهار داشت: 12 امتياز از 4 بازي اخير گرفته‌ايم.اين ابومسلم شباهتي با ابومسلم ابتداي فصل ندارد و قصد داريم با همين وضعيت به روند خود ادامه دهيم.
وي افزود: شايد کسي باور نکند،اما هدف گذاري مديران جديد ابومسلم اين است که در پايان ليگ برتر رده سوم جدول را به خود اختصاص دهيم و از طرف ديگر قهرمان جام حذفي شويم که چندان هم دور از دسترس نيست.
مباشري شرايط مالي ابومسلم را نيز مناسب مي داند:"بعد از هر بازي پاداش پيروزي بازيکنان را پرداخت کرده ايم و پاداش ويژه شکست دادن ذوب آهن در اصفهان نيز قبل از بازي هفته آينده پرداخت مي‌شود."

منبع: برنانیوز

خداداد عزيزي در تجمع مقابل باشگاه پيام:
نمي‌دانم در فوتبال آلوده به دنبال چه هستند
آخر فصل كارمندان تربيت‌بدني در تيم بازي مي‌كنند!
خداداد عزيزي با انتقاد از وضعيت باشگاه پيام گفت: فكر مي‌كنم مديركل تربيت بدني خراسان رضوي، مفهوم اصل 44 قانون اساسي را نمي‌داند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) _ منطقه خراسان، سرمربي و قائم مقام سابق باشگاه پيام خراسان رضوي امروز در حاشيه تجمع بازيكنان، طلبكاران و هواداران در اين باشگاه، در جمع خبرنگاران افزود: منظور از اصل 44 قانون اساسي واگذاري تصدي‌گري دولتي به بخش خصوصي است ولي مديركل تربيت بدني استان برعكس اين عمل مي‌كند.

وي ادامه داد: زماني كه باشگاه پيام توسط بخش خصوصي اداره مي‌شد، ما چند رده با انتهاي جدول فاصله داشتيم ولي اكنون پيام در قعر جدول جا خوش كرده و اين نشان دهنده مديريت دولتي است.

خداداد در رابطه با واگذاري سهامش گفت: سهامم را به هر كسي غير از مديركل تربيت بدني حتي با 10 ميليون تومان هم مي‌دهم ولي مطمئن باشيد كه با قيمت 500 ميليون تومان هم به تربيت بدني نخواهم داد.

عزيزي در خصوص طلبش از باشگاه پيام گفت: صد و يك ميليون تومان از باشگاه پيام طلبكارم كه به كميته انضباطي هم شكايت كرده و در صورتي كه باشگاه طلب من را طي يك مهلت قانوني نپردازد، تعليق خواهد شد.

وي تاكيد كرد: در اين رابطه به هيچ وجه از شكايتم صرف‌نظر نمي‌كنم.

عزيزي خاطرنشان كرد: نمي‌گويم صلاحي و شاكري در مديريتشان اشكال نداشتند ولي وضعيت باشگاه در زمان آن‌هايي كه با ورزش هم بيگانه بودند، به مراتب بهتر از الان بود.

وي ادامه داد: مگر اين استان افرادي تحصيلكرده و ورزشي كم دارد كه بعضي‌ها به مسووليت برسند؛ متاسفانه بعضي از آقايان به فكر منافع خود هستند.

قائم مقام سابق باشگاه پيام خراسان رضوي ادامه داد: متاسفانه همه اين برنامه‌ها و دسيسه‌ها براي اين بود كه خداداد محروم شود.

وي در پاسخ به سوالي كه مبني بر اين كه دوست داريد به پيام بازگرديد، گفت: مطمئن باشيد اگر روزي هم بخواهم به پيام برگردم، با حضور چنين افرادي در باشگاه، هركز چنين كاري نخواهم كرد.

وي افزود: فوتبال آلوده است ولي نمي‌دانم بعضي‌ها در اين فوتبال به دنبال چه هستند، آقايان به دنبال محروميت من در فوتبال بوده‌اند و حال كه خيالشان راحت شده مثل بختك به روي فوتبال افتاده و آن را رها نمي‌كنند.

سرمربي سابق تيم فوتبال پيام خراسان افزود: تمام اين بازيكنان به عشق من به پيام آمده‌اند و از زماني كه رفته‌ام اختلافات در پيام زياد شده و هر روز يك نفر را اخراج مي‌كنند. در صورت با استمرار اين اخراج‌ها، تا آخر فصل كارمندان تربيت‌بدني استان در تيم بازي خواهند كرد!

به گزارش ايسنا، خداداد عزيزي تحت هيچ شرايطي حاضر به حضور در باشگاه پيام نشد و مصاحبه خبرنگاران با وي در خارج از باشگاه صورت گرفت.

همچنين محسن زاهدي، يكي از بازيكنان تيم فوتبال پيام در رابطه با مشكلات مالي گفت: 70 درصد مطالباتم را نگرفته‌ام ضمن اين كه من را بي دليل اخراج كرده و گفته‌اند كه سر تمرين نروم.

وي ادامه داد: با اين وجود من به تمرينات تيم خواهيم رفت، مگر اين كه به صورت كتبي از پيام اخراج شوم.

حسين كوشكي، ديگر بازيكن پيام خراسان نيز گفت: اين‌گونه تجمع‌ها محدود به امروز نبوده و چند وقتي است كه انجام مي‌شود ولي الان فشار زيادي روي ماست و ديگر تحمل آن را نداريم.

وي تاكيد كرد: در بيشترين حالت تنها 25 درصد مطالبات خود را گرفته‌ام.

كوشكي ادامه داد: متاسفانه هر كس در باشگاه پيام براي گرفتن حقش اعتراض كند، اخراج مي‌شود.

به گزارش ايسنا، مهدي عسگري، مالك ساختمان باشگاه اداري باشگاه پيام نيز گفت: از شهريور ماه تاكنون 10 ميليون و 500 هزار تومان از باشگاه طلبكارم كه هنوز براي دريافت آن راه‌حلي پيدا نكرده‌ام.

وي عنوان كرد: در اين رابطه پرونده تشكيل داده ولي هنوز حكم تخليه نگرفته‌ام.

محمد رضا جهان‌پناه، نماينده كانون هوداران باشگاه پيام نيز به خبرنگاران گفت: متاسفانه وضعيت باشگاه خيلي نامناسب است و هواداران از اين بابت ناراحت هستند.

وي تاكيد كرد: به عشق خداداد عزيزي حاضرم يكي از هتل‌هايم را بفروشم و براي پيام خرج كنم ولي حاضر نيستم كاري براي تيم مديريتي فعلي انجام دهم.

منبع: ایسنا

alireza77777m
24-01-2009, 20:12
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون آراي خود را در خصوص تيم ها و بازيكنان متخلف صادر كرد.

جريمه مالي براي پيام
حسب گزارش داور مسابقه بين تيم پيام و استقلال اهواز كه در تاريخ 27/140/87 در شهر اهواز برگزار شد تيم پيام داراي چهار بازيكن اخطاري بوده به همين علت كميته انضباطي به استناد بند الف ماده 69 تيم مذكور را به دو ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كرد.

Alessandro
17-02-2009, 13:00
امیدوارم تیم ابومسلم بتونه مقابل پیروزی یک بازی زیبا رو انجام بده و خودش رو برای دربی شهر مشهد که هفته ی آینده هست آماد کنه و خودش رو در جدول سروسامان بده.

Rahavard
28-02-2009, 21:35
پس از شكست برابر مس / حسيني پور: نيمه دوم برتر از حريف بوديم / می شد که بازنده نباشیم

سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: در نيمه دوم بسيار برتر از حريف بوديم و مي‌توانستيم در اين ديدار بازنده نباشيم.

مجيد حسيني پور پس از شكست 2 بر يك برابر مس كرمان تصريح كرد: اين برد را به پرويز مظلومي تبريك مي‌گويم. مس كرمان در نيمه اول برتر از ما بود و از تك موقعيت‌هاي خود نهايت استفاده را برد. در نيمه دوم كاملا بر حريف مسلط بوديم ولي به دليل بد شانسي به گل مساوي نرسيديم.
سرمربي پيام ادامه داد: بايد كارشناسان فوتبال نظر بدهند كه چرا تيم ما در نيمه‌ اول بد بازي مي‌كند اما در نيمه دوم هميشه برتر از حريف هستيم.
حسيني پور در مورد درگيري با ليدر‌هاي پيام مشهد گفت: طرفداران تيم بايد پس از پايان مسابقه با ما صحبت كنند آن هم خارج از ورزشگاه نه آنكه درست پس از پايان مسابقه گلايه هاي خود را بگويند.
حسيني پور در مورد بقاء در ليگ برتر عنوان كرد: متاسفانه امروز نتوانستيم خوب بازي كنيم و يك فرصت ايدآل را براي كم كردن فاصله را با تيم هاي بالاتر از دست داديم.
گفتني است به دليل آنكه برخي از ليدر‌ها و تماشاگران پس از پايان مسابقه به راحتي به رختكن‌ تيم پيام مشهد رفتند درگيري بين بازيكنان و سرمربي تيم به وجود آمد. اين مسئله در حالي است كه خبرنگاران مشهدي همواره از مسئولان برگزاري مسابقه گلايه دارند كه آنها براي رفتن به نشست خبري با موانع زيادي روبرو مي‌شوند. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Rahavard
28-02-2009, 21:56
پس از شكست برابر داماش / حنطه: داور در حد اين مسابقه نبود

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: داور در حد قضاوت چنين مسابقه اي نبود.

علي حنطه پس از شكست يك بر صفر برابر داماش گيلان تصريح كرد: اين برد را به داماش تبريك مي‌گويم. به هر حال آنها توانستند نتيجه لازم را بگيرند. اما شاهين حاج بابايي در حد اين ديدار نبود و نتوانست چنين ديدار حساسي را خوب سوت بزند.
سرمربي ابومسلم در مورد حمله به سمت داور در پايان مسابقه اظهار داشت: قصد درگيري با داور را نداشتم فقط او را به قرآن قسم دادم كه آيا آن صحنه در دقيقه 98 واقعا پنالتي بوده يا نه؛ كه داور گفت پنالتي كاملا صحيح بود.
حنطه با اشاره به برنامه هاي آينده خود براي ابومسلم گفت: براي اين تيم برنامه 3 ساله دارم. ابومسلم در فصل آينده با هزينه اندك شگفتي ساز ليگ خواهد شد.
سرمربي ابوسلم با اشاره به محروميت نامشخص شهاب گردان دروازه بان اين تيم عنوان كرد: از رئيس كميته انضباطي تقاضا دارم وضعيت اين بازيكن را مشخص كند و ما بدانيم در چند مسابقه نمي توانيم از وجود اين دروازه بان استفاده كنيم. منبع ([Only registered and activated users can see links])

kave666
04-03-2009, 15:16
در گفت و گو با فارس
هاشمي نسب: بايد تكليفم با باشگاه پيام روشن شود
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال پيام مشهد گفت: بايد ابتدا تكليفم با باشگاه پيام مشهد روشن شود و بعد به فكر همكاري با استقلال اهواز باشم.

مهدي هاشمي نسب در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد حضور در استقلال اهواز به عنوان مربي اظهار داشت: روز گذشته به كميته انضباطي فدراسيون رفتم اما مسئولان باشگاه براي پاسخگويي به شكايت من نيامده بودند.
وي افزود: قرار است يك مرتبه ديگر مسئولان باشگاه احضار شوند. تصور مي كنم هفته آينده جلسه دوم شكايتم از پيام مشهد برگزار شود.
هاشمي نسب ادامه داد: بعد از اينكه تكليفم با باشگاه پيام مشخص شد با تيم ديگري همكاري خواهم كرد اما در حال حاضر نمي توانم بر روي نيمكت مربيگري تيم استقلال اهواز بنشينم. البته در كنار خداداد عزيزي هستم و حتي با او به همدان مي روم تا در ديدار استقلال اهواز و پاس كنارش باشم اما روي نيمكت نخواهم نشست.

No.10
04-03-2009, 17:41
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: اگر در ديدار با راه آهن پيروز شويم به ليگ دسته اول سقوط نخواهيم كرد.

علي حنطه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مسابقه با راه آهن براي ما بسيار حساس است. 3 امتياز اين ديدار براي آينده ابومسلم و ورزش استان تعيين كننده است.
وي ادامه داد: بازيكنان تيم را براي رويارويي با راه آهن آماده كرده ام و آنها انگيزه كافي براي پيروزي را دارند. حريف مربي باتجربه و كاربلدي دارد و از بازيكنان تكنيكي خوبي هم برخوردار است. اگر در اين مسابقه پيروز شويم خيالمان از بقا در ليگ برتر آسوده مي شود، زيرا هر تيمي كه 34 امتيازي شود سقوط نمي كند.
سرمربي ابومسلم تاكيد كرد: روز شنبه براي بازيكنان جلسه گذاشتم و شرايط تيم و موقعيت خود را در جدول براي آنها تشريح كردم. همواره تلاش مي كنم درباره داوري حرف نزنم؛ اما سيماي گيلان صحنه پايان مسابقه را بد نشان داد و ظاهر قضيه جوري بود كه انگار من قصد حمله به داور را دارم در حاليكه چنين چيزي نبود و فقط مي خواستم شاهين حاج بابايي را به قرآن قسم دهم؛ اما تمام صحنه ها و حركت هاي امير عابديني را سانسور كردند.
حنطه در مورد ياوري عنوان كرد: سرمربي راه آهن پير فوتبال ايران است و كوله باري از تجربه و علم دارد و چند دوره هم در تيم ملي حضور داشته است. او به خوبي مي تواند تيمش را هدايت كند؛ اما 3 امتياز اين مسابقه براي ما حكم مرگ و زندگي را دارد و بايد آن را كسب كنيم.
خبرگزاری فارس/

2+2
06-03-2009, 00:06
چقدر برد توپي رو پيام داشت ابومسلم هم كه بد كار نكرد مساوي شد به هر حال نتايج امروز رو به خراساني ها ي عزيز تبريك ميگم

No.10
06-03-2009, 16:36
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال پيام مشهد گفت: بازي خوبي ارائه كرديم و با كمك باد پيروز شديم.

به گزارش خبرگزاري فارس، كاظم غياثيان پس از پيروزي 2 بر يك برابر سايپا تاكيد كرد: سايپا امروز دو سه بازيكن اصلي خود را نداشت و بازيكنان ما نيز انتحاري بازي كردند.شرايط زمين خوب بود و باد به نفع ما بود و توانستيم سه امتياز اين ديدار را كسب كنيم.
سرمربي پيام مشهد ادامه داد: محكوم به پيروزي بوديم و خوشبختانه به اين هدف خود رسيديم. از 5 ديدار باقيمانده دو ديدار در خانه داريم و سه مسابقه ميهمان هستيم. تلاش مي‌كنيم با پيروزي در اين ديدارها تيم رادر ليگ برتر حفظ كنيم.
غياثيان در مورد تاكتيك شوتزني اين تيم گفت: روي اين تاكتيك كار خاصي انجام نداده بوديم اما با كمك باد موفق شديم دروازه سايپا را باز كنيم در نيمه اول با يك مهاجم به ميدان آمديم اما در نيمه دوم تيم را تهاجمي‌تر كرديم.
خبرگزاري فارس/

No.10
07-03-2009, 17:04
([Only registered and activated users can see links])شكستگي دست كاپيتان تيم و جلسه انضباطي گردان
خبرگزاري فارس: روز آينده جلسه انضباطي دروازه‌بان خاطي اين تيم برگزار مي شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، شهاب گردان دروازه‌بان خاطي تيم روز شنبه در كميته انضباطي فدراسيون حاضر خواهد شد تا راي نهايي درباره اين بازيكن صادر شود.
گردان در ديدار با پرسپوليس يك توپ جمع كن را كتك زد كه تا اطلاع ثانوي محروم شد. اين جلسه به دليل سفر مجتبي شريفي به اصفهان براي ديدار استقلال و ذوب آهن از روز چهارشنبه به شنبه موكول شد.

*سعيد خاني در ديدار با راه آهن از ناحيه دست دچار شكستگي شد. قرار بود دست اين بازيكن روز گذشته تحت عمل جراحي قرار گيرد اما به دليل اينكه پلاتين با تاخير از تهران رسيد جراحي او به روز شنبه موكول شد.
تيم ابومسلم روز يكشنبه در چارچوب جام حذفي بايد در مشهد به مصاف ذوب آهن برود.
خبرگزاری فارس/

Rahavard
07-03-2009, 17:18
هاشمي نسب: با 5 ساعت مربيگري نمي توان معجزه كرد

كاپيتان سابق تيم پيام مشهد گفت: با 5 ساعت مربيگري در يك تيم نمي توان كار خاصي انجام داد كه از عزيزي انتظار معجزه داشته باشيم.

مهدي هاشمي نسب در مورد شكست 5 بر يك استقلال اهواز اظهار داشت: در فوتبال از اين اتفاق ها زياد رخ مي دهد. چهارشنبه روز خوب پاس همدان بود و هر توپي كه روي دروازه تيم ما آوردند گل شد. حتي شوت هاي 30 متري آنها نيز با برخورد به بازيكنان ما وارد دروازه شد.
وي افزود: بدن بازيكنان استقلال اهواز ناآماده است. خداداد اميدوار است در تعيلات ليگ بتواند تغييرات مثبتي در تيم ايجاد كند. هيچ مربي با 5 ساعت حضور در يك تيم نمي تواند كار خاصي انجام دهد. من و خداداد عزيزي ساعت 10 صبح روز مسابقه به همدان رسيديم و ساعت 15 بازي داشتيم. با اين شرايط نبايد از عزيزي انتظار معجزه داشت.
وي ادامه داد: در حال حاضر در اهواز هستم اما فقط بيرون نشسته ام و تمرينات را نظاره مي كنم. ابتدا بايد تكليفم با پيام مشهد مشخص شود بعد در تيم استقلال اهواز مربيگري كنم.
هاشمي نسب در مورد اينكه علي كفاشيان گفته عزيزي با حضور در استقلال اهواز به كميته انضباطي فدراسيون دهن كجي كرده است تصريح كرد: بهتر است در اين زمينه خود عزيزي پاسخگو باشد اما تا آنجايي كه من مي دانم عزيزي از حضور روي نيمكت مربيگري محروم است اما اجازه حضور در ورزشگاه ها را دارد. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Rahavard
07-03-2009, 21:29
مراسم امضاي قرارداد حنطه تا سال 1390 برگزار مي‌شود

مراسم امضاي قرارداد 3 ساله سرمربي تيم فوتبال ابومسلم مشهد شب آينده برگزار مي شود.

اين جلسه ساعت 19 در هتل پرديسان مشهد برگزار خواهد شد و مديرعامل و اعضاي هيات مديره به همراه نمايندگان رسانه هاي گروهي حضور خواهند داشت.
علي حنطه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس با تاييد اين خبر اظهار داشت: قراردادم 3 ساله است و تا سال 1390 اعتبار خواهد داشت. اين اولين مرتبه در ايران است كه قرارداد يك مربي در حضور رسانه هاي گروهي امضا مي شود.
وي افزود: روز يكشنبه اين قرارداد در هيات فوتبال مشهد ثبت مي شود و روز دوشنبه به فدراسيون ارسال خواهد شد. بازيكنان براي ديدار با ذوب آهن در هتل حضور دارند اما در اين مراسم حاضر نخواهند شد. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Alessandro
08-03-2009, 22:22
حضور مهاجم ابومسلم در خط دفاع!
علي حنطه:
تمام بازيكنانم را داشتم ذوب آهن شكست سنگيني مي‌خورد
قرارداد 3 ساله‌ام با ابومسلم قطعي شده است
سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: با توجه به غيبت بازيكنانم فردا كار سختي در مقابل ذوب‌آهن داريم.

علي حنطه در گفت‌وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) - منطقه خراسان، اظهار داشت: مطمئن باشيد اگر تمام بازيكنان ابومسلم در اختيارم بودند ذوب‌آهن شكست سنگيني در مشهد مي‌خورد اما با توجه به وضعيت فعلي كار سختي پيشرو داريم.

وي ادامه داد: با وجود اين شرايط نامناسب به عنوان سرمربي تيم تمام تلاش خود را مي‌كنم تا ابومسلم به دور بعد جام حذفي صعود كند.

وي در رابطه با تيم فوتبال ذوب‌آهن نيز عنوان کرد: ذوب‌آهن اصفهان تيم خوب و قابل احترامي است و آن‌ها فردا به طور قطع با تمام قوا وارد زمين مي‌شوند.

وي در مورد با بازيكنان غايب تيم خود اظهار داشت: شهاب گردان و عبدالجبار مومني را به دليل محروميت و جواد رزاقي، وحيد عسگري، سعيد چاهجويي و سعيد خاني را به دليل محروميت در اختيار نداريم و در بازي فردا از جان دي نگودي، مهاجم تيم در خط دفاعي استفاده خواهم کرد.

حنطه همچنين در رابطه با قرارداد خود با ابومسلم به ايسنا گفت: قرارداد 3 ساله من با ابومسلم قطعي شده و امشب در يك نشست خبري جزئيات آن بيان خواهد شد.

kave666
09-03-2009, 19:11
اعتراض ابومسلم به رئيس فدراسيون فوتبال:
چرا مديرعامل ما را به مجمع عمومي دعوت نكرديد؟
خبرگزاري فارس: باشگاه ابومسلم با انتشار نامه اي به رئيس فدراسيون فوتبال اعتراض كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه ابومسلم با ارسال نامه اي سرگشاده به علي كفاشيان اعتراض خود را نسبت به عدم دعوت مديرعامل اين باشگاه به مجمع عمومي فدراسيون اعلام كرد.
در اين متن اين نامه آمده است:
احتراما به استحضار جنابعالي مي‌رساند كه باشگاه ابومسلم خراسان كه قدمت حضور بيش از سه دهه حضور در فوتبال خراسان و ايران را دارد در طول اين سالها خدمات زيادي به فوتبال ايران داشته و در اين بين بازيكنان زيادي را به فوتبال ايران معرفي كرده است.
جناب آقاي كفاشيان مستحضر هستيد كه مجمع ساليانه فدراسيون فوتبال روز شنبه با رياست جناب مهندس علي‌آبادي رئيس محترم سازمان تربيت‌بدني با حضور خانواده فوتبال در مركز بين‌المللي همايش‌هاي صدا و سيما برگزار شد كه در ميان توجه و بهت همگان هيچگونه دعوتي از مسئولان باشگاه ابومسلم براي شركت در اين مجمع بسيار مهم به عمل نيامده و ما از حضور در اين جلسه به عنوان يكي از باشگاه‌هاي قديمي ايران به دلايلي كه براي ما هنوز مشخص نيست محروم شديم.
من از جنابعالي كه مديري توانا و آگاه هستيد و در طول مديريت خود در اين سال ها در عرصه‌هاي مختلف ورزشي واقعا نشان داديد كه نگاهي پدرانه و محبت‌آميز به زير مجموعه‌هاي خود داشته‌ايد تقاضا دارم علت عدم حضور مديريت باشگاه ابومسلم را در اين مجمع به آگاهي مجموعه باشگاه برسانيد.
جناب كفاشيان مجموعه مديريتي باشگاه ابومسلم از بخش خصوصي تشكيل شده و تعدادي از مديران دلسوز و عاشق به رشته پرطرفدار فوتبال با تمام سختي‌هايي كه در اين راه وجود دارد وارد عرصه مشكل مديريت باشگاه داري در رشته فوتبال شدند و تصميم دارند با برنامه‌ريزي جامع و مدون به بهترين نحو به امر باشگاه‌داري پرداخته‌اند. و بنا به فرموده مقام معظم رهبري در مورد واگذاري امور دولتي به بخش خصوصي كه در اصل 44 قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران به صراحت به ان تاكيد شده وارد اين ميدان سخت شده‌اند.
لذا از شما تقاضا دارم راهنمايي‌هاي دلسوزانه خود به باشگاه‌هاي خصوصي اعم از ابومسلم را تداوم بخشيده تا اين بخش در اينده با اشتياق بيشتري وارد عرصه باشگاه‌داري شده تا بتواند خدمات مفيدي به قشر جوان و ورزشكار ايران اسلامي بدهند.
جناب آقاي كفاشيان اينجانب از بدو ورود به باشگاه برنامه منسجم و مدوني را براي اداره باشگاه تدوين كرده و در نظر دارم با استفاده از تجربيات گرانبهاي پيشكسوتان ورزش به خصوص خراسان بستر مناسبي را براي ساختن يك باشگاه مدرن به وجود بياورم.
درپايان از جنابعالي تقاضا دارم به سوال اين بنده براي شركت نكردن مديريت ابومسلم خراسان در مجمع ساليانه فدراسيون فوتبال پاسخ دهيد و هيچگاه مديريت اين باشگاه را از نصايح و راهنمايي‌هاي پدرانه خود محروم نفرماييد تا اينجانب و مجموعه باشگاه ابومسلم بتوانيم با پتانسيل بيشتر در امر باشگاه‌داري قدم برداريم.
ضمنا به پيوست اين نامه مدارك انتقال قانوني اسناد باشگاه ابومسلم خراسان از مديريت قبلي جناب آقاي شفق به هيات مديره جديد به حضورتان ارسال مي‌گردد.

ali_da98
10-03-2009, 04:00
برق شيراز صفر - پيام يك

بى تابى برق براى ليگ يك!
يكشنبه ۱۸/۱۲/،۸۷ معوقه هفته هجدهم از هشتمين دوره ليگ برتر، ورزشگاه: حافظيه شيراز، ساعت: 15:15 ، تماشاگر: 10 هزار نفر
پيام يك
گل: روح الله سلطانى (۸۱)
داور: خداداد افشاريان، كمك ها: صفدر احمدى و بهرام كيانى
اخطار: نناد تيمكوف (برق)، محمد مطورى، رودريگو ماكسيمو (پيام)
اخراج: -
برق: محمد صالح خليل آزاد (۵)، همت عابدين نژاد (۱)، نناد تيمكوف (۳)، بهمن شيروانى (۵/۲)، آرمين هنرور(۲)، محمد آفند (۳)، ستار زارع (۲)، مهدى كريميان (۵/۳)، مسعود نظرزاده (۵) (مهرداد علمدارى ۶۱)، فريد عابدى (۵/۱) (رضا نظرزاده ۷۹) و سعيد جعفرى (آلن آوديچ ۴۶) (۵/۱)
سرمربى: رسول كربكندى
پيام: سيروس سنگچولى (۷)، محسن ارزانى (۵)، روح الله بهرامى (۵)، روح الله سلطانى (۵/۶)، عليرضا جليلى (۵/۴)، رودريگو ماكسيمو (۵)، محمد مطورى (۵/۴) (رضا حقيقى ۷۰)، محمد رجب زاده(۴) (ابراهيم شكورى ۶۲)، محمد سهيمى (۵/۵)، حسين كوشكى(۶) (عليرضا بيك زاويه ۸۴) و اشپيتيم آرفى (۵/۶)
سرمربى: كاظم غياثيان

ايران ورزشى - به نظر مى رسد برقى ها براى ليگ يكى شدن بى تابى مى كنند! برق ديروز در ديدار فينال گونه قعر جدول و در خانه به پيام باخت تا كمترين شانس را در انتهاى جدول براى بقا داشته باشد. در دقيقه ۲۵ وقتى ستار زارع كاپيتان برق از روى نقطه پنالتى مقابل سنگچولى مغلوب شد، تمام اميدها به نااميدى تبديل شد. بعد از اين پنالتى بود كه پيام با انگيزه بيشترى بازى كرد. در نيمه دوم به رغم تعويض هاى هجومى كربكندى، برق نسبت به نيمه اول ضعيف تر ظاهر شد. پيامى ها هم با برنامه كار را ادامه مى دادند.ضدحملات خطرناك پيام اجازه نمى داد تا برق دست به هجوم همه جانبه بزند. سرانجام هم در دقيقه ۸۱ پيام به هدفش رسيد. دفع اشتباه همت عابدين نژاد باعث شد تا آرفى در محوطه جريمه صاحب توپ شود. شوت مهاجم آلمانى را خليل آزاد دفع كرد تا در برگشت روح الله سلطانى گل برترى پيام را وارد دروازه برق كند.

بازيكن برتر
سيروس سنگچولى (پيام): دروازه بان باتجربه پيام بيشترين سهم را در برد تيمش داشت. سنگچولى ديروز وقتى پنالتى زارع را گرفت از نظر روانى به شدت كفه ترازو را به سود تيمش سنگين كرد.

kave666
13-03-2009, 12:47
براي حضور در مسابقات
پدر يكي از بازيكنان ابومسلم حامي مالي اين تيم شد
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه ابومسلم قصد نداشتند تيم نوجوانان خود را براي حضور در ليگ منطقه اي به آستارا اعزام كنند اما در نهايت اين تيم با هزينه يكي از والدين بازيكنان به اين مسابقات اعزام شد و موفق شد به مرحله بعدي صعود كند.
هادي مباشري معاون ورزشي باشگاه در اين مورد به خبرگزاري فارس گفت: تا آنجايي كه من مي دانم اين تيم اسپانسر گرفته است. ما به دليل هزينه هاي زياد مي خواستيم فصل آينده تيم استيل آذين مشهد را در اين رده در اختيار بگيريم اما پدر يكي از بازيكنان گفت اسپانسر دارد و تيم را به مسابقات اعزام كنيد. اگر هم نتيجه نگرفت مهم نيست زيرا اين بازيكنان حدود يكسال است كه مشغول تمرين هستند. حالا نمي دانم اين آقا خودش حامي مالي تيم شده يا حامي مالي براي اين منظور در اختيار داشته است.

Rahavard
16-03-2009, 21:46
جام حذفي فوتبال/ بازيكنان تيم پيام با تعداد زيادي تاكسي به مشهد بازگشتند

بازيكنان تيم پيام مشهد به علت نبود اتوبوس با تعداد زيادي تاكسي شهري به شهر خود بازگشتند.

بازي تيم‌هاي پيام مشهد و پاس درچارچوب مرحله‌ي يك هشتم نهايي جام حذفي با حاشيه‌هايي همراه بود.

بازيكنان تيم پيام در ادامه‌ي مشكلات خود امروز نيز پس از پايان بازي به علت نبود اتوبوس با تعداد زيادي تاكسي به مشهد بازگشتند.

با وجود قرارگيري زمان بازي در روز تعطيل استقبال بسيار كمي از بازي شد كه رييس كانون هواداران پاس همدان در اين مورد گفت: درگيري مردم در روزهاي قبل از عيد عامل حضور كم‌رنگ تماشاگران بوده است.

"حاجي‌بابايي" نماينده مردم همدان در مجلس از جمله حاضران در ورزشگاه بود.

تعدادي از خبرنگاران كه در بازي‌هاي گذشته پاس به ورزشگاه مي‌آمدند در اين بازي حضور نداشتند. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Orange
31-03-2009, 15:56
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مديرعامل باشگاه ابومسلم تاکيد کرد: قرارداد 3 ساله علي حنطه با اين باشگاه به هيچ وجه رسميت ندارد.

حسين قاسمي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ منطقه خراسان، افزود: اين قرارداد جنبه قانوني ندارد و لغو شده است و اصلا چنين قراردادي وجود ندارد.

وي تصريح کرد: قرارداد آلکس فرگوسن با آن عظمتش سالانه تمديد مي‌شود.

وي هم‌چنين برکناري مهدي زمان از سمت قائم مقامي باشگاه را تاييد کرد و گفت: وي به دليل آن که نتوانست به تعهدات مالي خود عمل کند از اين سمت کنار گذاشته شد.

قاسمي در رابطه با مشکلات مالي ابومسلم گفت: اين مشکلات در حال حل شدن است و مطمئن باشيد که در فصل آينده اصلا وجود نخواهند داشت.

مديرعامل باشگاه ابومسلم خاطرنشان کرد: براي فصل آينده ليگ‌برتر برنامه مفصلي داريم و به دنبال تشکيل يک تيم قوي هستيم.

وي از هواداران ابومسلم خواست تا در بازي روز جمعه اين تيم در مقابل برق شيراز در ورزشگاه ثامن حضور پيدا کنند و گفت: تيم فوتبال ابومسلم در ايام تعطيلات تمرينات خوبي را پشت سر گذاشت و از اين بابت وضعيت خوبي دارد.

Rahavard
03-04-2009, 19:33
علي حنطه: 35 درصد ابومسلم با برق بازي كرد / هيچ تعطيلي و يا اعتصابي در كار نبوده است

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: با 35 درصد تيمم در مقابل برق قرار گرفتم.

علي حنطه پس از تساوي تيمش در مقابل برق شيراز در جمع خبرنگاران افزود: به دليل تعداد زياد مصدومان و محرومان تيم، امروز تنها با 35 درصد بازيكنان اصلي‌ام به مصاف برق رفتيم و مجبور شدم از چند بازيكن اميد و جوانان تيم استفاده كنم كه خوشبختانه جواب اعتمادم را دادند و از بازي تيم راضي هستم.

وي درمورد داوري اين ديدار گفت: داوري بسيار خوب بود و دو پنالتي كه در طول بازي گرفته شد هر دو صحيح بود و من سعي مي‌كنم كه هيچگاه از داوري انتقاد نكنم و ديگر از من انتقاد از داوري نخواهيد شنيد.

سرمربي تيم فوتبال ابومسلم در خصوص شايعات تعطيلي تمرينات اين تيم و مشكلات مالي بازيكنانش گفت: به انتهاي فصل رسيديم و تمامي بازيكنان در فكر تسويه حساب و قراردادهايشان هستند و بر اساس همين مساله تنها خواسته‌شان اين بود كه به وضعيت قراردادشان رسيدگي شود كه مديرعامل تيم با حضور در ميان آن‌ها قول پرداخت قراردادهايشان را داده است و هيچ تعطيلي و يا اعتصابي در كار نبوده است. منبع ([Only registered and activated users can see links])

Liverpudlian
05-04-2009, 16:08
قاسمي در گفت و گو با فارس:
قائم مقام سابق ابومسلم به فكر فرافكني در رسانه‌ها است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ابومسلم گفت: مهدي زمان درباره بركناري خود در رسانه ها فرافكني مي‌كند.

حسين قاسمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد نحوه بركناري مهدي زمان از سمت قائم مقامي ابومسلم اظهار داشت: زمان با تشكيلات مديريتي آشنا نيست. وي بايد بداند قائم مقام باشگاه را فقط مديرعامل مي‌تواند انتخاب يا عزل كند. او با صحبت‌هايش در رسانه‌ها فرافكني مي‌كند. با قدرت تاكيد مي‌كنم كه ساير اعضاي هيات مديره نقشي در عزل زمان نداشته‌اند.
قاسمي افزود: "زمان " فقط به دليل ناهماهنگي با مديرعامل بركنار شده و مصاحبه‌هاي وي در رسانه‌ها كذب است.
مديرعامل ابومسلم اظهار داشت: "زمان " يك ريال هم از جيب خودش براي ابومسلم هزينه نكرده و تمام بودجه پرداخت شده با كمك اسپانسر باشگاه (مؤسسه مالي اعتباري شهر) بوده و اظهارات وي در زمينه صرف هزينه‌هاي شخصي صحت ندارد.
قاسمي عنوان كرد: باشگاه ابومسلم با قدمتي بيش از 40 سال از پشتوانه مردمي برخوردار است و مشهدي‌ها حامي اين تيم هستند.

منبع.فارس

چالش جديد در باشگاه ابومسلم
حكم جلب بني اسد صادر شد
خبرگزاري فارس: حكم جلب رئيس هيات مديره باشگاه ابومسلم صادر شد و اين باشگاه را دچار چالش جديدي كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، فردي به نام رستمي به دليل 11 ميليون تومان چك برگشتي از مصطفي بني اسد شكايت كرده و حكم جلب رئيس هيات مديره باشگاه ابومسلم را گرفته است.
بني اسد پيش از اين باشگاه را از ناصر شفق در ازاي عقد قرارداد خريداري كرده است
منبع.فارس

بني اسد در گفت و گو با فارس:
به خاطر 11 ميليون قصد حاشيه‌سازي براي ابومسلم را دارند
خبرگزاري فارس: رئيس هيات مديره باشگاه ابومسلم گفت: برخي قصد دارند با گرفتن حكم جلب من به خاطر 11 ميليون تومان براي ما حاشيه سازي كنند، اما اين كار عقلاني نيست.

مصطفي بني اسد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در واكنش به صدور حكم جلبش اظهار داشت: از اين موارد در باشگاه ها زياد است. ما كه حدود 3 ميليارد و نيم براي يك باشگاه هزينه كرده ايم، براي 11 ميليون تومان معطل نمي مانيم؛ اما برخي مي خواهند باشگاه ما را به حاشيه بكشانند.
وي تاكيد كرد: اين كه مي خواهند با 11 ميليون تومان براي ما حاشيه سازي كنند كار عقلاني نيست، زيرا همانطور كه گفتم هزينه ميلياردي در باشگاه انجام داده ايم. با اين حال اين مشكل قابل حل است.
فردي به نام رستمي به دليل 11 ميليون تومان چك برگشتي از مصطفي بني اسد شكايت كرده و حكم جلب رئيس هيات مديره باشگاه ابومسلم را گرفته است.
منبع.فارس

در گفت و گو با فارس
فريادشيران: براي اعاده حيثيت به مصاف ابومسلم مي‌رويم
خبرگزاري فارس: مربي تيم فوتبال سايپا گفت: بعد از شكست برابر استقلال اهواز اعتبارمان زير سوال رفت و به همين دليل براي اعاده حيثيت به مصاف ابومسلم مي‌رويم.

نادر فريادشيران در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: با اينكه ابومسلم تا حدي از خطر سقوط دور شده است اما براي جدايي از انتهاي جدول با تمام توان به ديدار ما خواهد آمد.
وي ادامه داد: سايپا با شكست برابر استقلال اهواز اعتبارش زير سئوال رفت اما بايد توجه داشته باشيم كه در اين ديدار ما 8 بازيكن اصلي خود را به دليل مصدوميت و محروميت و حتي خستگي حضور در تيم ملي به همراه نداشتيم. كيانوش رحمتي، حسين كعبي، سيد جلال حسيني، حميد زوهاني، مجيد ايوبي، اميد شريفي نسب، امين منوچهري، رضا محمودي از جمله بازيكنان غايب ما در اين ديدار بودند.
مربي سايپا تاكيد كرد: اين در حالي است كه زماني كه يك تيم يك بازيكن شاخص خود را ندارد مربيانش از اين مسئله گلايه مي كنند. ما در ديدار با ابومسلم براي اعاده حيثيت به ميدان خواهيم رفت تا هر 3 امتياز مسابقه را بگيريم.
فريادشيران در مورد اينكه سرمربي تيم با توجه به انتخابش براي تيم ملي وقت كافي را براي تمرين هاي سايپا داشته يا نه گفت: مايلي كهن حتي يك دقيقه هم از تمرين تيم سايپا غافل نشد و در تمام تمرين ها به موقع حضور داشت.
وي در مورد احتمال حضورش در تيم ملي به عنوان دستيار مايلي كهن عنوان كرد: در مورد تيم ملي حرفي نمي زنم. بهتر است سرمربي تيم ملي خودش در اين مورد صحبتكند خبرگزاري فارس

Liverpudlian
13-04-2009, 16:45
/حاشيه ديدار پيام و راه آهن/
سردترين استقبال در هفته سي و دوم
خبرگزاري فارس: سردترين استقبال تماشاگران در هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال در ديدار دو تيم پيام و راه آهن اتفاق افتاد.

به گزارش خبرگزاري فارس، استقبال كم تماشاگران از ديدار تيم‌هاي پيام و راه آهن باعث كاهش جذابيت اين مسابقه شده است. حدود 250 تماشاگر از نزديك شاهد اين مسابقه هستند.

* بارش باران در ابتداي مسابقه باعث لغزنده شدن زمين مسابقه شده است و بازيكنان دو تيم را با مشكل مواجه كرده است. بازيكنان بر اثر لغزنده بودن زمين بارها به زمين خوردند.
خبرگزاري فارس

/هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال/
پيام با راه‌آهن از قعر جدول فرار كرد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال پيام مشهد با نتيجه 2 بر يك راه آهن را شكست داد و از قعر جدول فاصله گرفت.

به گزارش جبرگزاري فارس، ديدار تيم‌هاي پيام و راه آهن از ساعت 16:45در ورزشگاه ثامن مشهد و حدود 250 تماشاگر از نزديك شاهد اين مسابقه بودند. اين مسابقه با نتيجه 2 بر يك به سود پيام به پايان رسيد.
گل‌هاي پيام را محسن زاهدي در دقيقه 29 و اشپيتيم آرفي در دقيقه 60 زدند و گل راه آهن را بهنام بيرانوند در دقيقه 37 به ثمر رساند.
قضاوت اين مسابقه به عهده يدا... جهانبازي بود. وي در اين ديدار به محمد مطوري و محمد رجب زاده از پيام و داود حقي از راه آهن كارت زرد نشان داد.
پيام با اين پيروزي 32 امتيازي شد و با توجه به شكست تيم‌هاي استقلال اهواز و داماش تا رده پانزدهم جدول بالا آمد.
خبرگزاري فارس

/حاشيه ديدار پيام و راه آهن/
پاداش 20 ميليوني مديرعامل پيام به بازيكنان
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيام مشهد پس از پيروزي اين تيم مقابل راه آهن به بازيكنان و كادر فني قول پاداش 20 ميليون توماني داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بازيكنان تيم پيام مشهد كه در هفته سي و دوم ليگ برتر با شكست راه آهن به رده پانزدهم جدول ليگ برتر صعود كردند، با وعده پاداش 20 ميليون توماني مدير عامل باشگاه تشويق شدند.

* روح ا.. سلطاني و روح ا.. بهرامي 2 بازيكن تيم پيام مشهد كه به علت درگيري در تمرينات روز گذشته تنبيه شده بودند از روي نيمكت بازي را دنبال كردند و اجازه حضور در ميدان را پيدا نكردند.

* ديدار تيم‌هاي پيام مشهد و راه آهن در چارچوب هفته سي و دوم ليگ برتر فوتبال با نتيجه 2 بر يك به سود تيم مشهدي به پايان رسيد.
خبرگزاري فارس

پس از تساوي برابر سايپا
حنطه: از سپاهان هم امتياز مي‌گيريم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ابومسلم گفت: در هفته آينده برابر سپاهان نيز امتياز كسب مي كنيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي حنطه پس از تساوي بدون گل برابر سايپا در جمع خبرنگاران گفت:‌ زماني كه به ابومسلم آمدم اين تيم فقط 16 امتياز گرفته بود و همه ما را يك تيم سقوط كرده مي‌دانستند. مشكلات مالي زيادي نيز داشتيم اما من 17 امتياز براي اين تيم گرفتم.
وي ادامه داد: در ديدار با سپاهان نيز بايد امتياز بگيريم. و با انگيزه كامل به ميدان برويم. هدف ما امتياز گرفتن در آن بازي است.
حنطه در مورد درگيري بازيكنانش با يكديگر گفت: از فصل آينده فقط بازيكنان خارجي را جذب خواهيم كرد كه زبان فارسي را بلد باشند. ندانستن اين زبان براي آنها مشكلات ايجاد مي‌كند. امروز نيز شايد اين مسئله باعث درگيري بازيكنان خارجي و ايراني ما شد. 15 درصد از قرارداد اين بازيكنان خاطي كم خواهد شد.
وي در مورد پرخاشگري خود در كنار زمين خاطرنشان كرد: وضعيتمان حاد است و اگر حرص و جوش مي‌خورم فقط براي آن است كه تيم موفق شود وگرنه اهانتي به هيچ بازيكني نمي‌كنم خبرگزاري فارس

پس از برتري در هفته سي و دوم
غياثيان: كاپيتان پيام، جانشين من است
خبرگزاري فارس: سر مربي تيم فوتبال پيام مشهد گفت: در صورت غيبت من در جلسات تمريني، كاپيتان تيم نقش سرمربي را ايفا خواهد كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سيد كاظم غياثيان پس از پيروزي 2 بر يك پيام برابر راه آهن اظهار داشت: بازيكنان ما بازي خوبي را به نمايش گذاشتند و مستحق پيروزي بوديم. پيام تمرينات خوبي را براي اين مسابقه انجام داده بود و در اين ديدار به تمامي اهداف خود دست پيدا كرد.
وي ادامه داد: راه آهن هم در اين مسابقه بازي جوانمردانه‌اي به نمايش گذاشت و بازيكنان اين تيم پرتوان ظاهر شدند، اما شرايط در اين شرايط به گونه‌اي پيش رفت كه ما 3 امتياز مسابقه را به دست آورديم.
سرمربي تيم فوتبال پيام مشهد در مورد شايعه اخراج مرتضي برگي زر، كاپيتان پيام گفت: كاپيتان، جانشين سرمربي است و يك روز كه من در تمرين حضور نداشتم، قرار بود كه برگي زر تيم را تمرين دهد، اما وي در تمرين غيبت كرد و علت اين موضوع را خراب شدن اتومبيل خود عنوان كرد.
وي افزود: اميدوارم در آينده بتوانيم اين بازيكن را به تيم برگردانيم، زيرا حضور او در اين شرايط حساس به تيم كمك مي‌كند.
گفته مي‌شود مرتضي برگي زر كاپيتان تيم پيام از اين تيم اخراج شده است، اما مسئولان اين تيم اين خبر را تِاييد نمي‌كنند. از طرفي اين شايعه نيز وجود دارد كه برگي زر به عمد در تمرينات حاضر نمي‌شود تا با اخراج از اين تيم به تيم اتكاي گلستان كه سرمربيگري آن با برادرش هادي برگي زر است بپيوندد.
ديدار تيم‌هاي پيام مشهد و راه آهن در چهار چوب هفته سي و دوم ليگ برتر با نتيجه 2 بر يك به سود تيم مشهدي به پايان رسيد.
خبرگزاري فارس

قاسمي در گفت و گو با فارس:
مسئولان خراسان رضوي بين ابومسلم و پيام تبعيض قائل مي‌شوند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ابومسلم مشهد گفت: مسئولان استان خراسان رضوي بين تيم‌هاي پيام و ابومسلم تبعيض قائل مي‌شوند.

حسين قاسمي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، در مورد بازي ابومسلم برابر سايپا اظهار داشت: روز گذشته بازي خوبي انجام داديم و حتي مستحق پيروزي بوديم، اما با بدشانسي مواجه شديم و توپ‌هايمان درون دروازه سايپا قرار نگرفت.
وي در خصوص شرايط ابومسلم تاكيد كرد: به مردم مشهد و تمامي هواداران قول مي‌دهم ابومسلم در ليگ برتر خواهد ماند و هيچ‌گونه نگراني از اين بابت وجود ندارد. مشكلات مالي بازيكنان را حل كرده و به هر كدام از بازيكنان چهار تا پنج ميليون تومان از قراردادشان را پرداخت كرده‌ايم.
مديرعامل باشگاه ابومسلم درباره حمايت مسئولان از تيم‌هاي مشهدي تاكيد كرد: مسئولان خراسان رضوي فقط به فكر پيام هستند و ابومسلم كه با 50 سال قدمت در مشهد فعاليت مي‌كند را فراموش كرده و تمام امكانات را در اختيار تيم تازه تاسيس پيام قرار مي‌دهند.
وي ادامه داد: امتيازات خاصي را براي پيام در نظر مي‌گيرند؛ از جمله اينكه در تلويزيون بازي اين تيم را تبليغ كرده و تماشاگران را به ورزشگاه دعوت مي‌كنند، بليت‌هاي ورزشگاه را به صورت رايگان در اختيار هواداران قرار مي‌دهند و... در حالي كه هيچگونه از اين امكانات را براي ابومسلم در نظر نمي‌گيرند.
مديرعامل باشگاه ابومسلم خاطرنشان كرد: اميدوارم مسئولان در اين 2 بازي مانده تيم ابومسلم را بيشتر مورد توجه قرار دهند.
قاسمي در خصوص بازي هفته آينده برابر سپاهان تصريح كرد: در جلساتي كه با كادر فني و هيات مديره باشگاه برگزار كرديم در مورد بازي با سپاهان و شرايط فني تيم تصميم‌گيري شد. ما براي برد به ميدان خواهيم رفت و 90 درصد پيروزي بازي از آن ما است. فكر مي كنم 3 امتياز بازي را كسب خواهيم كرد.
تيم هاي ابومسلم و سپاهان از هفته سي و سوم ليگ برتر ايران پنج شنبه هفته جاري در ورزشگاه ثامن مشهد با يكديگر روبرو خواهند شد.
خبرگزاري فارس

خرسندي در گفت و گو با فارس:
با مومويي درگيري لفظي كوتاهي داشتم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال ابومسلم مشهد گفت: درگيري من با مومويي فيزيكي نبود و فقط درگيري لفظي داشتم.

احسان خرسندي در گفت و گو با خبرگزاري فارس در مورد درگيري با همبازيانش در ديدار با سايپا تصريح كرد: با جان نگودي به هيچ عنوان درگير نشده ام اما با عبدالجبار مومويي درگيري لفظي كوتاهي داشتم كه بر سر يارگيري بود اما كتكاري نكرديم.
خرسندي در مورد اينكه حنطه در نشست خبري بعد از مسابقه اعلام كرد 15 درصد از قرار داد 4 بازيكن متخلف كسر خواهد شد اظهار داشت: از اين موضوع بي خبرم اما طبق روال معمول اول بايد چنين چيزي را به خودم بگويند.
بازيكن سابق تيم پرسپوليس در مورد اينكه روز آينده با مديرعامل باشگاه در اين زمينه جلسه دارد گفت: ترجيح مي دهم پس از اين جلسه حرف بزنم. خبرگزاري فارس

alex 8
29-04-2009, 12:01
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: به احتمال زياد "ژان تيگانا" سرمربي فصل بعد ابومسلم خواهد بود.

حسين قاسمي اظهار داشت: برنامه‌ريزي‌هاي لازم براي فصل بعد ابومسلم و حضور در ليگ‌برتر را انجام داده‌ايم و هفته بعد برنامه‌ها و اهداف خود را اعلام خواهيم كرد و اجازه نخواهيم داد مثل اين فصل دچار تنش شويم، چون در 10 روز پاياني ليگ برتر نفهميديم چطور زندگي كرديم و دچار اضطراب بوديم.
وي افزود: در حال حاضر سه گزينه براي سرمربيگري ابومسلم در فصل بعد مدنظر هستند كه دو نفر آن‌ها داخلي و يك نفر خارجي است كه به احتمال 80 درصد ژان تيگانا سرمربي اسبق المپيك ليون و موناكو فرانسه و كاپيتان اسبق تيم ملي فرانسه، سرمربي فصل بعد ابومسلم خواهد بود چون برنامه‌هايي كه در اختيار ما قرار داده برنامه‌هاي كامل و خوبي است و صحبت‌هاي لازم را با ايشان انجام داده‌ايم.
وي تاكيد كرد: براي سرمربيگري ابومسلم اصلا به مربيان بومي استان فكر نمي‌كنيم و دو مربي ديگر هم كه براي سرمربيگري كانديدا هستند بومي نيستند.
قاسمي گفت: تا زماني كه هستم اجازه نمي‌دهم ابومسلم شرايط فصل گذشته را پيدا كند و از حالا عزم خودمان را براي هر چه بهتر بستن تيم جزم كرده‌ايم و در كادر فني نيز ثبات برقرار خواهيم كرد و مثل فصل گذشته مدام با تعويض سرمربي مواجه نخواهيم بود.
وي در خصوص بازيكنان فصل آينده ابومسلم اظهار داشت: حدود 50 درصد بازيکنان از تيم جدا خواهند شد و اصلي‌ترين برنامه ما استفاده از بازيكنان بومي است و چند بازيكن طراز اول هم مي‌خواهيم و دو سه نفر از بازيكنان پيام را هم در نظر گرفته‌ايم.
مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان در پايان در خصوص آخرين ديدار ابومسلم در ليگ‌برتر فوتبال در مقابل ملوان خاطرنشان كرد: بازي بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم به خصوص اين كه صبح روز بازي زمين خشك بود اما ملواني‌ها زمين را آب داده بودند و براي ما كار سخت شده بود اما بازيكنان بسيار همدل بودند و سنگ تمام گذاشتند و زحمت زيادي كشيدند و از همه آن‌ها سپاسگزارم

منبع : varzeshnews.blogfa.com

ss_ss gahreman
02-05-2009, 18:19
جشن ابومسلمي‌ها براي بقا در ليگ برتر
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال ابومسلم امشب در جشني كه به مناسبت ماندگاري اين تيم در ليگ برتر برگزار مي‌شود شركت مي‌كنند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه ابومسلم، بازيكنان را به همراه خانواده هايشان به جشني كه به مناسبت بقاي اين تيم در ليگ برتر تدارك ديده اند دعوت كرده اند. اين مراسم در منطقه اي در شانديز مشهد برگزار مي شود.
ابومسلم در هفته پاياني ليگ برتر و با تساوي برابر ملوان در ليگ برتر ماندگار شد.
انتهاي پيام/

saeed_cris
13-05-2009, 16:44
استويچکوف سرمربي تيم ابومسلم

[Only registered and activated users can see links]حسين قاسمي مدير عامل باشگاه ابومسلم از انتخاب بازيکن و سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال بلغارستان به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.

[Only registered and activated users can see links] حسين قاسمي مدير عامل باشگاه ابومسلم از انتخاب بازيکن و سرمربي پيشين تيم ملي فوتبال بلغارستان به عنوان سرمربي فصل آينده تيم فوتبال اين باشگاه خبر داد.
مدير عامل باشگاه ابومسلم ضمن اعلام اين خبر گفت: مذاکرات مقدماتي را با «هريستو استويچکوف» در امارات انجام داديم و با وي براي هدايت تيم فوتبال ابومسلم در ليگ نهم به توافق رسيديم. قرار است اين مربي هفته آينده براي انجام مذاکرات نهايي و عقد قرارداد به ايران سفر کند.
مديرعامل ابومسلم اضافه كرد: قرارداد ابومسلم با اين مربي دو ساله خواهد بود و قرار است يک مربي بلغار نيز به عنوان دستيار وي را همراهي کند.
«هريستو استويچکوف» بازيکن و کاپيتان تيم ملي فوتبال بلغارستان در جام هاي جهاني 1990 و 1994 بود و از سال 2004 تا 2007 به عنوان سرمربي تيم ملي فوتبال بلغارستان فعاليت کرده است. وي در تيم هاي فوتبال بارسلونا ، پارما ايتاليا ، النصر عربستان بازي کرده است.

در گفت وگوي اختصاصي با فارس
استويچكوف: با ابومسلم قرارداد نبسته‌ام
خبرگزاري فارس: بازيكن سال اسبق فوتبال جهان گفت: تا اين لحظه هيچ قراردادي با باشگاه ابومسلم امضا نكرده ام.

هريستو استويچكوف در گفت و گوي اختصاصي به رابط خبري خبرگزاري فارس در بلغارستان گفت: تنها چيزي كه تا به اين لحظه مي توانم بگويم اين است كه با باشگاه ابومسلم ايران قراردادي امضا نكرده ام.
وي افزود: تنها در همين حد عنوان مي كنم. مطلع هستم مذاكراتي با مدير برنامه هايم انجام شده است.
مربي اسبق تيم ملي فوتبال بلغارستان و باشگاه سلتاويگو اسپانيا اين اظهارات را يك روز پس از صحبت هاي حسين قاسمي،‌ مديرعامل باشگاه ابومسلم و انعكاس گسترده اين خبر در سطح رسانه هاي خبري بلغارستان،‌فرانسه،‌ اسپانيا و برزيل عنوان كرد.
استويچكوف در دوران بازيگري براي تيم هاي سزكاصوفيه، ‌بارسلونا اسپانيا،‌ پارما ايتاليا، ‌النصر عربستان،‌ كاشيوا ريسول ژاپن، ‌شيكاگو فاير و دي سي يونايتد امريكا بازي كرده است. وي از سال 2004 تا 2007 سرمربي تيم ملي بلغارستان شد و بعد هدايت تيم سلتاويگو اسپانيا را برعهده گرفت.

اردوي ابومسلم در كمپ اختصاصي بارسلونا
مديرعامل باشگاه ابومسلم از برپايي اردوي تداركاتي اين تيم در كمپ اختصاصي بارسلونا خبر داد.

به گزارش فارس، ابومسلم قصد دارد پيش از آغاز ليگ برتر نهم در اسپانيا اردوي تداركاتي برپا كند.
حسين قاسمي در گفت و گو با فارس با اعلام اين خبر گفت: با استويچكوف صحبت كردم. ايشان به من گفت براي استفاده از كمپ اختصاصي بارسلونا هيچ مشكلي وجود ندارد و ما پيش از ليگ برتر نهم در بارسلونا اردوي تداركاتي برگزار مي كنيم.

مديرعامل ابومسلم تاكيد كرد: استويچكوف به زودي به ايران مي آيد و هيچ مشكلي در اين زمينه وجود ندارد.

گفتني است اين مربي بلغاري روز گذشته با باشگاه ابومسلم به توافق رسيد و بنا بر اعلام مديرعامل باشگاه اين قرار داد دوساله بسته است.

saeed_cris
15-05-2009, 14:11
دو هافبك آبي‎پوش در ليست خريد ابومسلم/قاسمي:"پاپن" مدنظرم بود اما به دليل شهرت بيشتر"استويچكف" سرمربي شد!

مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: براي سرمربيگري ابومسلم "ژان پير پاپن" مد نظرم بود اما به دليل شهرت بيشتر استويچكف، با او قرارداد خواهيم بست.

حسين قاسمي تصريح كرد: همان زماني كه با تيگانا صحبت كرده بودم، با استويچكف هم صحبت‌هايي داشتم تا اين که وي جواب مثبت داد ضمن اينكه در ابتدا مي‌خواستيم در صورت عدم حضور تيگانا، ژان پير پاپن، مربي فرانسوي را به عنوان سرمربي ابومسلم انتخاب كنيم و حتي صحبت‌هايي با او داشتيم و او اعلام آمادگي كرده بود.

وي گفت: به دليل اينكه كلاس استويچكف را بالاتر از ژان پير پاين ديدم و ريز نمرات بهتري دارد، وي به عنوان سرمربي انتخاب شد!

وي در پاسخ به اين سوال كه چرا از عقد قرارداد با مربيان داخلي خصوصا نادر دست‌نشان منصرف شديد، عنوان كرد: دست‌نشان يكي از گزينه هاي اصلي ما بود اما متاسفانه شايعاتي براي او به وجود آمد و به همين دليل روي گزينه‌هاي خارجي فکر كرديم.

قاسمي افزود: ما به دنبال بهترين افراد براي ابومسلم هستيم و تلاشمان را انجام داديم و توانستيم با استويچكف به توافق برسيم.

وي در خصوص بازيكنان مورد نظر خود براي فصل آينده اظهار كرد: در حال حاضر يك ليست تهيه كرديم اما بايد با نظر سرمربي به دنبال بازيكنان باشيم و منتظريم تا وي بيايد و در اين مورد نظر بدهد.

مديرعامل باشگاه ابومسلم خراسان گفت: در ليستي كه قرار است به سرمربي ارائه بدهيم بازيكنان ستاره هم وجود دارند.

وي با بيان اين که دو هافبك آبي‎پوش هم در نظر ما هستند، افزود: در حال حاضر با چند بازيكن قرارداد داخلي بسته‌ايم اما شايد سرمربي آن‌ها را نخواهد و مجبور باشيم قرارداد را لغو كنيم به همين دليل نمي‌توانم از آنها اسم ببرم.

kave666
16-05-2009, 18:21
استويچکوف سرمربي تيم ابومسلم

ما كه از كاراي اين مشهدي ها سر در نياورديم:-??. يه روز ميگن پول نداريم به بازيكنامون بديم,يه روزم با استويچكوف مذاكره مي كنن.لااقل خدا كنه پولش رو به موقع بهش بدن تا آبروي ايرانو نبرن.

Alessandro
19-05-2009, 01:59
قاسمی مدیرعامل تیم ابوموسلم با قاطعیت فراوان گفته که چهارشنبه به همراه استویچکوف وارد ایران می شود و هر بازیکنی را که او بخواهد به ابومسلم خواهد اورد.

ما مشهدی ها که امیدواریم یک مربی بزرگ بیاد و تیم بزرگ ابومسلم رو به قهرمانی ایران برسونه که دور از دسترس هم نیست.

hamedss
19-05-2009, 03:18
از اول، چهارم بودند از آخر، چهارم شدند!

ابومسلم
اگر در ليگ هشتم سياه جامگان خراسانى نتوانستند مثل هميشه نتيجه بگيرند شايد بتوان تمام گناه آن را به گردن مسئولان آن انداخت. مسئولانى كه عملكردشان به گونه اى بود كه ابومسلم نتوانست در آرامش اهداف بزرگش را پيگيرى كند. پيش از شروع ليگ چنين پيش بينى مى شد كه ابومسلمى ها پس از خداحافظى غلام حسين پيروانى به عنوان اولين مربى اين فصلشان با اكبر ميثاقيان كار را آغاز كنند و به همين دليل هم بود كه چند تن از بازيكنان هميشگى همراه اين سرمربى به ابومسلم رفتند تا با پوشيدن پيراهن آن تيم وفادارى خودشان را به ميثاقيان نشان دهند، در حالى كه اين اتفاق نيفتاد و ابومسلم، ليگ را با هادى برگى زر به عنوان سومين سرمربى اين فصل ابومسلم آغاز كرد. سياه جامگان خراسانى در ليگ هشتم برخلاف ادوار گذشته آن آرامش لازم را نداشتند و همين عامل كافى بود تا آنها هيچ گاه در طول ليگ رنگ خوشى را نبينند. ابومسلم در طول روزهاى ليگ هشتم فراز و فرود بسيارى در كارش ديده شد، روزهايى كه ابومسلمى ها در عرش سير مى كردند و روزهاى ديگرى كه از بيم سقوط روز و شب نداشتند اما آنها نيز به مانند استقلال اهواز با خوش شانسى تمام در ليگ ماندنى شدند كه اين بقا را بيشتر از اينكه از بازيكنان خود ممنون باشند بايد از تيم هاى برق، داماش و پيام سپاسگزار باشند كه چنان امتياز گرفتند كه باعث بقاى سياه جامگان در ليگ شدند.
8 سرمربى
ابومسلمى ها امسال ركورد سرمربى را در بين تيم هاى ليگى شكستند. آنها قبل از شروع بازى ها و در طول فصل ۷ سرمربى را معرفى كردند، مربيانى كه در مجموع به خاطر شرايط خاص ابومسلم نتوانستند انتظارات به حق طرفداران اين تيم مشهدى را برآورده نمايند. آنها ليگ را پس از عقد قرارداد و كار با غلام حسين پيروانى و اكبر ميثاقيان رسماً با هادى برگى زر آغاز كردند و اين مربى صرفاً توانست ۱۳ هفته بر روى نيمكت اين تيم بنشيند كه حاصل عملكرد او نيز آنچنان نبود كه سياه جامگان انتظار داشتند شكست
۳ بر صفر ابومسلمى ها از راه آهن باعث شد تا آنها ناصر حجازى را به عنوان جانشين برگى زر معرفى كنند كه اين مربى و اين انتخاب به نوعى تبليغاتى بود چرا كه ناصر حجازى هرگز بر روى نيمكت اين تيم ننشست و در همان ابتداى كار اميرحسين پيروانى را به عنوان كمك برگزيد تا او به جاى حجازى هدايت سياه جامگان را بر عهده بگيرد اما پيروانى نيز بنا به دلايلى نتوانست با ابومسلمى ها ادامه دهد و به ناچار از اين تيم جدا شد تا آنها على اصغر جهاندارى را به عنوان ششمين سرمربى خود برگزينند. اما انتخاب جهاندارى هم مشخص بود كه يك انتخاب موقت است چرا كه بعد از يكى ، دو هفته او هم رفت تا على حنطه به ابومسلم بيايد، مربى كه آمدنش به جمع سياه جامگان با سر و صداى بسيارى همراه بود اما هر چه ليگ به پايان راه خود نزديك مى شد، نتايج او نيز ابومسلم را از سقوط دور نكرد تا اينكه براى بازى آخر با ملوان، سياه جامگان براى دومين بار على اصغر جهاندارى را همراه با مديرعامل خود قاسمى به عنوان سرمربى انتخاب كردند تا در اين تيم ۷ نفر به عنوان ۸ سرمربى سياه جامگان معرفى شوند.
تغيير
ابومسلم با مصطفى بنى اسد به عنوان مدير عامل، ليگ هشتم را آغاز كرد، هر چند كه در اواسط فصل مسائل مالى و مشكلات مديريتى باعث شد تا يك بار ديگر پاى ناصر شفق هم به ميان بيايد. همان مديرى كه خيلى ها از او به عنوان مدير اصلى ابومسلم در همان ايام ياد مى كردند اما بنى اسد با تكذيب تمام آن مسائل خود را مدير اين تيم مى دانست اما حضور حسين قاسمى به عنوان مدير عامل در روزهاى پايانى ليگ كلاف را پيچيده تر كرد.
رنگ و بوى سقوط
شايد بدبين ترين افراد هم تصور اين را نمى كردند كه روزى سياه جامگان خراسانى از بيم سقوط، روزهاى بدى را سپرى كنند اما اين اتفاق افتاد و شرايط ليگ در روزهاى پايانى به گونه اى رقم خورد كه احتمال سقوط ابومسلم به ليگ دسته اول هم به يكى از دغدغه هاى اصلى طرفداران فوتبال در مشهد تبديل شد. روزهايى كه خيلى ها نگران سقوط تيم ريشه دار ابومسلم به دسته پايين تر بودند چرا كه در مشهد كمتر علاقمند به فوتبالى وجود داشت كه بخواهد حضور ابومسلم در ليگ دسته اول را بپذيرد.
شايعه
در روزهايى كه خطر سقوط ابومسلمى ها را تهديد مى كرد و اكبر ميثاقيان هم بنا به دلايلى از استقلال اهواز جدا شده بود، بحث حضور ميثاقيان در ابومسلم دهان به دهان پيچيد و حتى به عنوان يك خبر مهم بر روى خروجى برخى از خبرگزارى ها هم رفت اما اكبر ميثاقيان با تكذيب چنين خبرى اعلام كرد كه اگر قرار است او هدايت سياه جامگان را بر عهده بگيرد ترجيح مى دهد كه اين اتفاق در ليگ نهم براى ابومسلمى ها بيفتد، به هرحال ابومسلمى ها فصل قبل چهارم شده بود، امسال از آخر چهارم شد!
2 پيروزى با ارزش
گويا ابومسلمى ها تنها تيمى بودند كه راه رسيدن به پيروزى مقابل ذوب آهن را بلد بودند چرا كه هم در ديدار رفت و هم در ديدار برگشت اين ابومسلمى ها بودند كه حريف خود را در عين قدرت شكست دادند تا مشخص شود هر تيمى را كه نتوانند ببرند، خوب مى توانند ذوب آهن را شكست بدهند! ابومسلمى ها در ديدار رفت مقابل ذوب آهن و در ورزشگاه ثامن توانستند با حساب ۴ بر صفر حريف خود را شكست دهند، همچنان كه در ديدار برگشت و در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان هم موفق به تكرار اين نتيجه با يك گل كمتر شدند، هر چند كه در جام حذفى ذوب آهن بر ابومسلم فائق آمد.
محروميت
شهاب گردان دروازه بان جوان ابومسلم در ديدار برگشت تيمش مقابل پرسپوليس دست به اشتباه بدى زد و در حالى كه تيمش مقابل تيم تهرانى يك بر صفر عقب بود ، بر سر تصاحب يك توپ اوت شده چنان رفتارى را با يك نوجوان توپ جمع كن داشت كه به هيچ وجه از بازيكنى مانند او پذيرفتنى نبود. گردان با توپ محكم به توپ جمع كن ورزشگاه آزادى كوبيد تا مورد خشم و غضب جامعه فوتبال قرار گيرد. اين عمل گردان با عكس العمل كميته انضباطى فدراسيون فوتبال و محروميت چند جلسه اى همراه شد.
پرگل ترين پيروزى
پرگل ترين پيروزى سياه جامگان در ليگ هشتم در بازى با پرسپوليس در دور رفت رقابت هاى ليگ به دست آمد. ديدارى كه ابومسلمى ها طى آن موفق شدند با حساب پرگل ۴ بر ۳ حريف خود را شكست دهند. در آن ديدار كه در تاريخ هفدهم مهر ماه انجام شد، ابومسلم با ۲ گل بائو و گل هاى دانشدوست و خانى توانست ۴ بار دروازه سرخپوشان تهرانى را بگشايد تا شكست ۴ بر ۳ پرسپوليسى ها در ورزشگاه ثامن مشهد رقم بخورد، شكستى كه خيلى ها آن را حق پرسپوليسى ها نمى دانستند.
خارجى هاى ابومسلم
عرفان اولروم، عبدالجبار مومونى، جاسم محمد غلام و جان دى نگودى ۴ بازيكن خارجى تيم ابومسلم در ليگ هشتم بودند، بازيكنانى كه بعضاً براى ابومسلم بسيار هم مؤثر ظاهر شدند اما آنچه كه باعث شد تا اولروم بازيكن خارجى اين تيم درخشش هميشگى را نداشته باشد، به خاطر مشكلات مالى بسيارى بود كه گريبان اين تيم را گرفت. اولروم به دفعات از نحوه پرداخت مالى سياه جامگان گلايه كرد هرچند كه مديران وقت ابومسلم گاه و بيگاه چنين مسأله اى را تكذيب كردند.
سرخابى ها در ابومسلم
حميد شفيعى بازيكن فصل پيش استقلال و داود سيد عباسى بازيكن سال هاى پيش پرسپوليس بازيكنانى بودند، كه در اواسط راه ليگ هشتم براى كمك به ابومسلم پيراهن اين تيم را پوشيدند اما وضعيت آنها به گونه اى بود كه هرگز نشانى از گذشته خود بروز ندادند. شفيعى اگرچه از همان ابتداى فصل به ابومسلم رفت اما به دليل شرايطى كه داشت كمتر در اين تيم به بازى گرفته شد و اين درحالى است كه سيد عباسى كه در نيم فصل دوم پيراهن اين تيم را برتن كرده بود، توانست ركورد بمراتب بهترى نسبت به شفيعى از نظر مجموع زمان حضور در ميدان از خود برجاى بگذارد.
روزهاى طلايى
شروع كار على حنطه در ابومسلم با ۴ پيروزى پى در پى مقابل تيمهاى پاس، استقلال اهواز، پيكان و ذوب آهن همراه بود كه اين ۴ پيروزى باعث شد تا خيلى ها حنطه را فراتر از يك مربى معمولى معرفى كنند و كار او را يك كار بزرگ بدانند اما در همان ايام هم مشخص بود كه اين يك شوك موقتى است. به طورى كه اين اتفاق هم افتاد و پس از آن ۴ پيروزى ناكامى هاى ابومسلم با حنطه آغاز شد شكست در مقابل فولاد، پرسپوليس، داماش و سپاهان نتايجى بود كه حنطه و ابومسلم را در مقابل كوهى از مشكلات قرار داد و آنها هرگز تا پايان رقابت ها در ليگ و جام حذفى رنگ برد را نديدند.
27 بازيكن
ميثم بائو، سعيد خانى، رضا ناصحى، سعيد بيات، داود دانشدوست، عرفان اولروم، على حقدوست ، شهاب گردان، وحيد على عسگرى، مهدى ثابتى، جواد رزاقى، امير اظهرى، داود سيد عباسى، عبدالجبار مومونى، امجد شكوه مقام، سعيد چاهجويى، احسان خرسندى، جان دى نگودى، مهدى آقا محمدى، مصطفى شهركى، جاسم محمد غلام، جواد ضيغمى، يونس شاكرى، ايمان نعمت پور، مهدى محمدزاده، حميد شفيعى و معين عباسيان ۲۷ بازيكنى بودند كه در طول ليگ هشتم براى ابومسلم به ميدان رفتند.
اخراجى ها
ابومسلمى ها در ليگ هشتم شرايطى داشتند كه باعث عصبانيت بازيكنان اين تيم در برخى از بازى هاى ليگ شده بود، عصبانيتى كه تعداد كارت هاى زرد و قرمز آنها دال بر گواه اين واقعيت است. جاسم محمد غلام، وحيد عسگرى، شهاب گردان، احسان خرسندى، رضا ناصحى، سعيد بيات و عبدالجبار مومونى ۷ بازيكنى بودند كه در طول ليگ هشتم توسط داوران از زمين بازى براى سياه جامگان اخراج شدند با اين تفاوت كه در بين ۷ اخراجى ابومسلم، عبدالجبار مومونى با ۲ بار اخراج از اين حيث يك ركورددار به حساب مى آيد.
خشن ترين بازيكن
رضا ناصحى خشن ترين بازيكن
ابومسلم در طول ليگ هشتم بود. او در ۲۹ ديدارى كه براى سياه جامگان به ميدان رفت، يكبار توسط رحيم مهرپيشه در بازى با راه آهن از زمين بازى در دقيقه ۷۹ اخراج شد و ۸ بار هم كارت زرد داوران را مقابل ديدگان خود ديد. ناصحى در ابومسلم در حالى صاحب اين عنوان شد كه بازيكنانى چون بيات و مومونى براى كسب چنين عنوانى در يك قدمى او قرار داشتند.
تماشاگر
۱۹۲ هزار تماشاگر در طول رقابت هاى ليگ هشتم از بازى هاى اين تيم مشهدى در ورزشگاه ثامن و ديگر ورزشگاه هاى كشور ديدن كردند و اين درحالى بود كه استقبال تماشاگران براى تماشاى بازيهاى ابومسلم در نيم فصل اول مراتب بيشتر از نيم فصل دوم بود. به طورى كه در نيم فصل اول
۱۰۵ هزار تماشاگر توانست در ورزشگاه هاى كشور به تماشاى بازى هاى ابومسلم بنشيند اما با شروع نيم فصل دوم و حال و روز نه چندان خوب سياه جامگان استقبال تماشاگران هم كم شد و تنها ۸۷ هزار تماشاگر به ورزشگاه ها رفتند.
داورى
خداداد افشاريان، احمد صالحى و سعيد مظفرى زاده در بين ديگر داوران فوتبال ايران ركورددار قضاوت بازى هاى ابومسلم در ليگ هشتم بودند. آنها هركدام با ۴ بار قضاوت چنين عنوانى را به خود اختصاص دادند. حاصل قضاوت سعيد مظفرى زاده براى سياه جامگان ۴ شكست بود. ابومسلم با قضاوت صالحى صاحب ۲ پيروزى و ۲ تساوى شد، ضمن اينكه ابومسلمى ها در ديدارهايى كه قضاوت آن را افشاريان برعهده داشت صاحب ۲ پيروزى و ۲ شكست شدند.
بهترين گلزن
ميثم بائو با زدن ۱۱ گل بهترين گلزن ابومسلم در ليگ هشتم بود. بائو در دور رفت بازى ها مقابل تيم هاى ذوب آهن، پرسپوليس ۲ گل، داماش ۲ گل و ملوان ۶ گل از مجموع ۱۱ گل خود را به ثمر رساند، ضمن اينكه در دور برگشت هم توانست در بازى با تيم هاى استقلال اهواز، پيكان، ذوب آهن، فولاد و سپاهان براى تيمش گلزنى كند. بائو در دور برگشت در ۴ بازى متوالى زننده ۴ گل براى ابومسلمى ها بود.
ميانگين ها
ميانگين برد: ۲۵/۴
ميانگين تساوى۰۹:/۳
ميانگين باخت: ۲۶/۲
ميانگين گل زده: ۱
ميانگين گل خورده: ۲۰/۱
ميانگين امتياز: ۰۲/۱

hamedss
20-05-2009, 05:19
هنوز نيامده، خداحافظى كردند

پيام
دومين تيم ليگى فوتبال مشهد، هنوز به ليگ برتر نيامده با آن خداحافظى كرد.پيامى ها كه سال پيش با بخت و اقبال بسيار جواز حضور در ليگ برتر فوتبال را به دست آورده بودند، در جريان رقابت هاى ليگ برتر نشان دادند كه هنوز به آن حد از بلوغ نرسيده اند كه بتوانند شانه به شانه تيم هاى ليگ برترى بيايند.نوع حضور پيامى ها در ليگ برتر خود نشان دهنده اين واقعيت بود كه اگر پيامى ها مى خواهند در ليگ برتر نيز چهره اى مانند ليگ يك داشته باشند، بايد سرمايه هاى خود را حفظ كنند، نه اينكه باعث ناراحتى آنها گردند. در واقع بايد گفت كه مشكلات پيامى ها از پيش از شروع ليگ و از جلسه اى آغاز شد كه استاندار براى تقدير از پيامى ها ترتيب داده بود. در آن جلسه صلاحى، مديرعامل وقت پيام مشهد با قائم مقام خود يعنى على شيخ الاسلامى كه نقش بسزايى در صعود اين تيم به ليگ برتر داشت. دچار مجادله شد، بطورى كه از همان زمان شيخ الاسلامى عطاى كار كردن در پيام را به لقايش بخشيد و با وجود زحمات بسيارى كه در اين تيم متقبل شده بود از جمع تيمى كه در تشكيل آن نقش بسزايى ايفاء كرده بود جدا شد، هرچند كه بعد از جدايى قائم مقام خيلى ها تلاش كردند كه شيخ الاسلامى را به پيام برگردانند اما او هرگز به اعتقاداتش پشت نكرد و هرگز به پيام برنگشت تا عدم حضور او در اين تيم ليگى در طول فصل كاملاً عيان شود.
4 مدير
پيام مشهد در طول ليگ، ۴ مديرعامل را در كنار خود ديد، مديرانى كه بعضاً آمدن و رفتن آنها چندان به چشم نيامد. پيام در ابتداى فصل كارش را با صلاحى آغاز كرد، سپس هاشم حسينى رئيس هيأت فوتبال مشهد مديريت اين تيم را بر عهده گرفت اما حضور او نيز در اين تيم دوامى نداشت تا اينكه رحمان نادرى رئيس اسبق هيأت فوتبال مشهد (خراسان) جايگزين او شود اما رحمان نادرى هم ادامه نداد و بالاخره جاى خود را به جواد ايزدى داد تا پيامى ها ليگ را با او به پايان برساندند.
تيم فروشى
در طول ليگ هشتم مشكلات مالى بسيار، تيم پيام را به يك تيم پرحاشيه تبديل كرده بود، بطورى كه به دفعات در طول فصل خبر فروش تيم پيام گوش ها را نوازش داد اما چون خريدارى نبود، پيامى ها با پشتيبانى اداره كل تربيت بدنى به بقاى خود ادامه دادند و به تعبيرى با سيلى صورت خود را سرخ نگه داشتند. پيامى ها تا روز آخر ليگ اعتقاد داشتند كه اين آمادگى را دارند كه تيمشان را به هر فرد يا سازمانى كه توانايى اداره آن را داشته باشد با يك نرخ معقول بفروشند.
هاشمى نسب
مهدى هاشمى نسب كه خيلى ها حضور او را در پيام تنها به دليل حضور خداداد عزيزى در اين تيم مى دانستند، تا روزى كه خداداد به عنوان سرمربى بر روى نيمكت اين تيم مى نشست، خيلى خوب با پذيرش شرايط موجود مانند يك بازيكن منظم كارش را مى كرد اما با رفتن خداداد مشكلات مهدى هاشمى نسب هم با پيامى ها آغاز شد. مهدى با شروع نيم فصل دوم پيام را رها كرد و به تهران بازگشت. او پس از بازگشت به تهران بار ديگر همراه خداداد عزيزى شد و با او به اهواز رفت تا خداداد را تنها نگذاشته باشد.مهدى با اين كار خود ميزان علاقه مندى اش را به خداداد عزيزى به بهترين شكل ممكن نشان داد، بطورى كه خيلى ها پيش بينى مى كنند كه زوج خداداد عزيزى و مهدى هاشمى نسب در فوتبال ايران به يك زوج جدانشدنى تبديل خواهد شد.
ماجراى جنجالى
در پايان ديدار رفت ۲ تيم پيام مشهد و مقاومت سپاسى شيراز در ورزشگاه ثامن مشهد اتفاقاتى افتاد كه تاوان سختى را براى خداداد عزيزى و برخى از مسئولان تيم پيام به همراه داشت. در پايان آن بازى آنطور كه گفته شد، تعدادى از دوستان خداداد عزيزى با يك خبرنگار شيرازى كه در VIP ورزشگاه نشسته بود، درگير شدند و خداداد عزيزى هم به واسطه همين موضوع يكسال از فوتبال محروم گشت.
خارجى هاى پيام
اشپيتين آرفى، ديه گو ماكسيموف، ماكچيچ و گالوالو ۴ بازيكن خارجى تيم پيام در طول ليگ هشتم بودند كه در بين آنها وضعيت آرفى با بقيه به لحاظ نوع فوتبالش فرق مى كرد. بعد از آرفى هم ماكسيموف بازيكنى بود كه تا حدودى توانست پاسخ اعتماد پيامى ها را بدهد اما او هرگز نتوانست نقشى به مانند آرفى در پيام داشته باشد. به تعبيرى بايد گفت كه درخشش و نقش مؤثر آرفى در پيام به حدى بود كه بازى ديگر بازيكنان خارجى تيم پيام تحت تأثير بازى هاى خوب او گم شده بود.
30 بازيكن
محسن ارزانى، محمد سهيمى، محمد مطورى، عليرضا جليلى، اشپيتين آرفى، مرتضى برگى زر، روح الله بهرامى، سيروس سنگچولى، ابراهيم شكورى، محسن زاهدى، روح الله سلطانى، ديه گو ماكسيموف، مهدى هاشمى نسب، مجيد غلامى، محمدحسن رجب زاده، محمد صنعتى، حسين كوشكى، رضا حقيقى، سجاد اميرى، عليرضا بيك زاويه، على زادعلى، مهدى شعبانى، محمد سيروس زاده، ماكچيچ، مرتضى بيگدلى، يونس مسعودى، وينگو گالوالو، مهدى چاهجويى، منصور جماليان و منصور توحيديان ۳۰ بازيكنى بودند كه براى پيام در طول رقابت هاى ليگ هشتم به ميدان رفتند.
146 هزار تماشاگر
مجموع تعداد تماشاگرانى كه در طول ليگ هشتم به تماشاى باز هاى پيام در ورزشگاه ثامن مشهد و ديگر ورزشگاه هاى كشور نشستند چيزى حدود ۱۴۶ هزار تماشاگر بود. تعداد ۸۰ هزار تماشاگر در نيم فصل اول به تماشاى بازى هاى پيام نشستند اما با شروع نيم فصل دوم و تحليل چهره پيام و احتمال سقوط اين تيم تعداد تماشاگران اين تيم نيز تقليل يافت و به ۶۶ هزار تماشاگر رسيد تا به نوعى تماشاگران مشهدى عدم رضايت خود را از عملكرد اين تيم مشهدى نشان داده باشند.
بيشترين بازى
محسن ارزانى با ۲۸۸۰ دقيقه بازى بيشترين بازى را براى پيامى ها در طول ليگ هشتم انجام داد. بعد از ارزانى بازيكنانى چون محمد سهيمى، محمد مطورى و عليرضا جليلى به ترتيب با ۲۴۹۰ ، ۲۴۰۰ و ۲۳۹۲ دقيقه بازى در تعقيب او بودند. بازيكنانى كه اگر چه با ارزانى اختلاف زمانى فاحش داشتند اما در بين خودشان در طول فصل رقابت سختى را به نمايش گذاشتند.
اولين و آخرين
زننده اولين و آخرين گل پيامى ها در ليگ هشتم بازيكنى به نام اشپيتين آرفى بود. او گل اول خود و تيمش را در نخستين بازى ليگ و مقابل تيم برق شيراز به ثمر رساند. ارزانى در آن بازى كه در ورزشگاه ثامن مشهد برگزار شد، در دقيقه ۱۹ موفق به باز كردن دروازه حريف شد، هرچند كه تك گل آرفى نيز براى فرار پيامى ها از شكست كافى نبود و در نهايت به شكست ۲ بر يك آنها منجر شد. آرفى در بازى سى وسوم ليگ و مقابل مقاومت سپاسى هم در دقيقه ۸۷ و از روى نقطه پنالتى آخرين گل خود و تيمش را به ثمر رساند.
پرگل ترين بازى
پرگل ترين بازى پيامى ها در طول رقابت هاى ليگ هشتم مقابل مس كرمان به دست آمد، ديدارى كه در ورزشگاه شهيد باهنر كرمان برگزار شد و ۲ تيم يك بازى پرگل را به نمايش گذاشتند. ديدار ۲ تيم مس كرمان و پيام مشهد در تاريخ پنجم آبان ماه برگزار شد و در نهايت هم با تساوى ۳ بر ۳ به پايان رسيد تا آنها در نزد هواداران خود به يك نتيجه قابل قبول دست يافته باشند.
بهترين گلزن
اشپيتين آرفى در جريان رقابت هاى ليگ هشتم بيشترين گل را براى پيامى ها به ثمر رساند، تا به عنوان بهترين گلزن اين تيم مشهدى لقب بگيرد. آرفى در ليگ، ۱۸ گل براى پيام زد تا علاوه بر عنوان بهترين گلزن پيام، به عنوان دومين گلزن ليگ هم چهره شود. آرفى بعد از آرش برهانى كه با ۲۱ گل زده عنوان بهترين گلزن ليگ را از آن خود كرد. با ۱۸ گل زده نشان داد كه در گلزنى مى تواند يك رقيب سرسخت براى مهاجمان فوتبال ايران باشد.
ماجراى تلخ
على زادعلى بازيكن بااخلاق تيم پيام بعد از هفته سوم رقابت هاى ليگ كه براى پيامى ها مقابل فولاد به ميدان رفت، ديگر اجل مهلت فوتبال بازى كردن به او نداد و بازيكن محبوب و محجوب مشهدى ها در يك سانحه رانندگى و تصادف در جاده شمال غربى كشور جان به جان آفرين تسليم كرد و جامعه فوتبال ايران را داغدار كرد. مرحوم زادعلى از جمله بازيكنان خوب فوتبال ايران به حساب مى آمد كه آينده خوبى برايش پيش بينى مى شد. روحش شاد و يادش گرامى.
ركورددار مربيان
پيام مشهد در خصوص تعويض سرمربى نيز در ليگ هشتم يك ركورد قابل قبول از خود بر جاى گذاشت، حضور ۶ مربى در طول فصل نشان از اين داشت كه اين تيم با آرامش فاصله بسيارى دارد. پيامى ها فصل را با خداداد عزيزى آغاز كردند و در طول فصل به دليل اتفاقاتى كه در اين تيم به وقوع پيوست مربيانى چون على اكبر پورمسلمى، مجيدرضا حسينى پور، عباس چمنيان، دوباره مجيد رضاحسينى پور و كاظم غياثيان هم اين فرصت را پيدا كردند كه به عنوان سرمربى بر روى نيمكت اين تيم بنشينند. در اين بين مجيد رضا حسينى پور تنها كسى بود كه ۲ بار توانست به عنوان سرمربى در تيم پيام نقش ايفاء كند.
ميانگين ها
ميانگين برد: ۷۷/۳
ميانگين مساوى: ۲۵/۴
ميانگين باخت: ۲
ميانگين گل زده: ۹۷/۰
ميانگين گل خورده: ۵۲/۱
ميانگين امتياز: ۰۲/۱

milad.ns
21-05-2009, 03:14
قاسمي بدون استويچكوف به ايران آمد
نام سرمربي ابومسلم يكشنبه اعلام مي‌شود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ابومسلم صبح امروز بدون مربي بلغارستاني به ايران آمد.

به گزارش خبرگزاري فارس، حسين قاسمي در روزهاي گذشته گفته بود با هريستو استويچكوف به توافق رسيده است. مديرعامل باشگاه ابومسلم روز دوشنبه به امارات سفر و عنوان كرد روز چهارشنبه با اين مربي بلغارستاني به ايران خواهد آمد اما او امروز تنها به كشور بازگشت.
قاسمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در اين باره اظهار داشت:ت رجيح مي دهم تا روز يكشنبه سكوت كنم و تا آن زمان حرفي نمي زنم. روز يكشنبه آينده نام سرمربي ابومسلم را اعلام مي كنيم.
--------------------------------------
این قاسمی فکر کنم جوک جدید لیگ برتر بشه:32:

ss_ss gahreman
25-05-2009, 17:00
قاسمي: استيلي اصلي‌ترين گزينه براي هدايت ابومسلم است
خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه ابومسلم گفت: حميد استيلي اصلي ترين گزينه سرمربيگري تيم فوتبال ما است.

حسين قاسمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با حميد استيلي در دفتر خود ملاقات داشته ام و ايشان هم با موافقت خود با حضور در مشهد را كرده اند، با اين حال تا زماني كه سرمربي تيم به طور رسمي تعيين نشود و قراردادي به امضا نرسد نمي توان گفت وي سرمربي تيم ما شده است. روز آينده سرمربي تيم فوتبال ابومسلم انتخاب خواهد شد.
مدير عامل باشگاه ابومسلم در مورد احتمال حضور وينگو بگوويچ در اين باشگاه گفت: شايد با 10 مربي صحبت كرده باشم؛ اما دليل نمي شود كه هر 10 نفر سرمربي تيم ما شوند.
وي در مورد دليل تكذيب مذاكره با استيلي در روز گذشته گفت: استيلي از من خواست تا امضا نشدن قرارداد اين مساله در رسانه ها مطرح نشود و به همين دليل اين مذاكرات را تكذيب كردم.
قاسمي درباره سعيد بيات بازيكن دوپينگي ابومسلم گفت: از ايشان شناخت زيادي ندارم و فقط 2 ماه است كه در اين باشگاه حاضرم؛ اما معتقدم بازيكن اگر خلافي مرتكب شده بايد پاسخگويش باشد.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 12:37
خداداد: فوتبال ما چون دولتی است، کیلویی بازیکن می خرند.

[Only registered and activated users can see links] g

خداداد عزیزی هرگاه در مورد فوتبال صحبت می کند اظهارنظرهای جالبی دارد. او خاک این فوتبال را خورده و بالا و پایین فوتبال را زیاد دیده است و به همین دلیل خوب می داند در فصل نقل و انتقالات چطوری بازیکن بگیرد که پول زیادی پای جذب بازیکن ندهد. او معتقد است در فوتبال ما کیلویی بازیکن می خرند چون پول دولت است و کسی اهمیت به کیفیت فوتبالیست نمی دهد.
• لیگ هشتم حرفه ای برای شما چطور گذشت؟
- لیگ بود اما حرفه ای نبود. هم خوب بود و هم بد. خوبی هایش با استقلال اهواز بود که آخر لیگ برای ما خوب تمام شد اما با پیام خوب نگذشت.
• چرا؟
- به خاطر عمل نکردن به تعهدات مالی بود. آن هم آخر و عاقبت پیام بود.
• اگر پول بود، پیام چه شرایطی داشت؟
- همه دیدند که پیام چقدر خوب بازی می کرد. اگر پول بود پیام در
لیگ برتر می ماند.
• قرار است این تیم را به بخش خصوصی بفروشند.
- در مشهد کسی نمی آید تیم بخرد و هزینه کند. هیچ کس پیام را نمی خرد.
• چرا؟
- پیام ۵/۲ میلیارد تومان بدهی دارد. تیم لیگ یکی را چه کسی با این همه بدهی می خرد؟ قیمت تیم لیگ یکی ۵۰۰ میلیون تومان است.
• در مورد واگذاری تیم ها به بخش خصوصی چه نظری دارید؟
- با این شرایطی که الان هست فکر نمی کنم کسی بیاید و تیم بخرد. چرا باید هزینه کنند؟ به جز استقلال اهواز که شفیعی زاده ها آلوده آن شده اند، تیم خصوصی دیگری نداریم و همه الکی می گویند خصوصی هستیم چون اصلاً پول ها پرداخت نمی شود. مگر پول های ابومسلم و پیام که می گویند خصوصی است پرداخت شد؟
• مگر استقلال اهواز بدهی هایش را پرداخت کرده است؟
- تا جایی که من می دانم آنها هم هنوز تسویه حساب کامل با بچه هایشان نکرده اند اما آنها ۸ سال است در این کار هستند و عاشق و آلوده شده اند اما الان کسی نمی آید و این طوری هزینه کند چون بازدهی ندارد. وقتی پول طرف برگشت ندارد، چه فایده ای دارد که بیاید و خرج کند. من به علی شفیعی زاده گفتم چرا هنوز ادامه می دهی که گفت عشق من فوتبال است و عاشق این کار هستم و آلوده شده ایم و می خواهیم اسم استقلال اهواز باشد و مردم اهواز به استادیوم بیایند.
• چراخود شما یک تیم نمی خرید ؟
- تخصص من فوتبال است و ۱۸ سال است جان می کنم که پول درآورم. حالا برای کی خرج کنم. برای بازیکنان؟
• مگر برای شما خرج نکردند؟
- شاید داشتند و خرج کردند اما من این پول را از زمین کنده ام و درآورده ام. از حق زن و بچه ام برای فوتبالیست ها خرج نمی کنم.بعد هم تیم های صنعتی بودند و خرج کردند، من از کجا خرج کنم؟
• در مورد فوتبال دولتی ایران چه نظری دارید؟
- فوتبال که دولتی باشد، سیاسی می شود. در همه جای دنیا فوتبال را خصوصی می کنند تا آن را از سیاسی کاری بیرون بکشند اما در مملکت ما چون کسی نمی آید در فوتبال خرج کند، فوتبال دولتی باشد بهتر است.
• فوتبال دولتی چه معایبی دارد؟
- اولین عیب آن این است که نه مدیر حاشیه امنیت دارد و نه مربی. اگر مدیرعامل تیمش ۲ تا نتیجه نگیرد، معترض زیاد دارد و سریع او را عوض می کنند. مربی هم همین طور است اما تیم خصوصی چون صاحب دارد و تصمیم گیرنده یک نفر است، مربی را عوض نمی کند چون به کسی که گذاشته ایمان دارد. در بخش صنعتی و دولتی رابطه بیشتر از لیاقت آدم ها کار می کند چون پول، پول دولت است و کسی دلش نمی سوزد اما در بخش خصوصی چون طرف از جیب خودش خرج می کند به انتخاب هایی که می کند اهمیت می دهد اما در فوتبال دولتی کار کارشناسی نمی کنند و کیلویی بازیکن می خرند.
• برای لیگ نهم با استقلال اهواز چه برنامه ای دارید؟
- با توجه به اینکه استقلال اهواز در روز آخر در لیگ برتر ماند، سعی می کنیم امسال یک تیم خوب ببندیم. در حال جذب بازیکن هستیم و از
۱۶ خرداد هم تمرینات تیم را شروع می کنیم. هدف مسئولان باشگاه این است که در فصل بعد سهمیه آسیایی بگیرند و به همین دلیل می خواهند سرمایه گذاری کرده و بازیکنان خوبی جذب کنند تا بالای جدول باشند. برای این کار اول باید خوب یارگیری کرده، بعد خوب تمرین کنیم تا تیم خوبی راهی مسابقات نماییم.
• شما حاضرید برای جذب یک بازیکن سطح اول ایرانی چقدر هزینه کنید؟
- یکی از عمده ترین مشکلات ما همین است. چون فوتبال دولتی است، پول زیاد به بازیکن می دهند. ما هر رقمی که بگوییم تیم های صنعتی ۲ برابر می دهند اما بازیکن سطح اول ایران بیشتر از ۲۵۰ میلیون تومان نمی ارزد. اگر بیشتر بدهند بازار خراب می شود. الان سراغ هر بازیکنی که می روی
۳۰۰ میلیون تومان قیمت می دهد چون حساب و کتاب ندارد. همه جای دنیا قیمت بازیکن مشخص است و نرخ دارد اما در ایران بازیکن می گوید ۲۰ تیم مرا می خواهند و ۳۰۰ میلیون هم درخواست می کند اما ۱۰ روز که از شروع
نقل و انتقالات گذشت و شمارش معکوس شروع شد به زمین و زمان آویزان می شود و راضی می شود با ۵۰ میلیون هم بازی کند.

ss_ss gahreman
27-05-2009, 13:07
سعيد بيات" مقصر نيست
پزشك تيم فوتبال ابومسلم: اشتباه ماساژور تيم باعث دوپينگ شده است

پزشك تيم فوتبال ابومسلم خراسان گفت: من و سعيد بيات از دوپينگ اطلاعي نداشتيم. دكتر علي امين‌الشريعه نجفي اظهار كرد: سعيد بيات دو ماه پيش و قبل از بازي با سپاهان به خاطر مشكلي كه در سيستم پزشكي باشگاه بود، از ماساژر تيم يك آمپول به عنوان ويتامين دريافت مي‌كند كه همان آمپول باعث مثبت شدن تست بيات شده است. وي تصريح كرد: هيچ كس از دوپينگ اطلاع نداشته و حتي خود ماساژر هم نمي‌دانسته كه ممكن است مشكلي پيش آيد و ما اين مساله را دوشنبه به فدراسيون فوتبال اعلام كرديم و بايد ببينيم در كميته استيناف چه تصميمي گرفته مي‌شود چون خود بيات هم بي‌تقصير است. پزشك تيم فوتبال ابومسلم افزود: ما در طول هفته به بازيكنان ويتامين و مكمل مي‌داديم ولي زير نظر سيستم پزشكي بوده اما در آن روز من حضور نداشتم و ماساژر تيم خودسرانه اين كار را انجام داده و يا شايد عدم آگاهي او علت اصلي اين كار بوده است.
نجفي در پاسخ به اين سوال كه آيا دارويي كه ماساژر تيم به بازيكنان مي‌دهد توسط پزشك تيم تاييد نمي‌شود، گفت: ما معمولا مسكن‌هايي كه در اختيار داريم در مراحل مختلفي استفاده مي‌كنيم كه بعضي‌ها در نيم فصل و بعضي‌ها در دوران مسابقات استفاده مي‌شود و دگزامتازون هم جزو مسكن‌هاست كه آن روز ماساژر احساس كرده بهتر است از آن استفاده كند، در حالي كه اين مساله تخصصي‌تر است و بايد بدانيم اين دارو را در چه جايي استفاده كنيم و چه جايي نبايد استفاده كنيم. پزشك تيم فوتبال ابومسلم خراسان اظهار كرد: همه اين مسايل را به فدراسيون فوتبال گزارش كرديم و سعي مي‌كنيم براي محروميت سعيد بيات تخفيف بگيريم، چون خودش هم بي‌اطلاع بوده و اين اشتباه از كل سيستم پزشكي باشگاه صورت گرفته و نمي‌توان فرد خاصي را مقصر دانست. وي افزود: در جلسه‌اي تمام اعضاي كادر پزشكي را بازخواست كرديم تا فهميديم اين اشتباه از سوي چه كسي رخ داده و منشا چه بوده است. اكنون قرار شده براي ماساژر تنبيهاتي در نظر گرفته شود و حتي به كميته انضباطي و كميته پزشكي معرفي شود و قرار شده صحبت‌هايش را انجام دهد و شايد برايش تخفيف قايل شوند چون به وجود وي در باشگاه احتياج داريم و خيلي از تزريقات را هم او انجام مي‌دهد. نجفي خاطرنشان كرد: اگر دوپينگ از روي عمد انجام مي‌شد، روزي كه براي تست دوپينگ آماده شديم بايد استرس مي‌داشتيم در حالي كه خيلي راحت به اتاق تست رفتيم.

منبع=[Only registered and activated users can see links]

saeed_cris
29-05-2009, 16:18
([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
جلسه هيات مديره بي‌نتيجه تمام شد
قاسمي: با ارسال ايميل‌ استويچكوف را ترساندند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ابومسلم گفت: هريستو استويچكوف را با ارسال ايميل هايي ترساندند.

حسين قاسمي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد انتخاب سرمربي تيم فوتبال ابومسلم عنوان كرد: آخر هفته گذشته هيات مديره باشگاه جلسه اي در اين مورد تشكيل داد اما اين جلسه بي نتيجه به پايان رسيد. اعضاي هيات مديره 3 گزينه را براي مربيگري در تيم ابومسلم در نظر داشتند اما براي انتخاب نهايي به توافق نرسيدند.
وي در مورد گزينه هاي هدايت ابومسلم اظهار داشت: دو مربي ايراني كه يكي از آنها حميد استيلي است و ديگري را در حال حاضر نمي توانم نامش را بگويم و يك مربي خارجي گزينه هاي مربيگري ابومسلم هستند.
مديرعامل باشگاه ابومسلم در مورد اينكه چرا شب گذشته با برنامه 90 صحبت نكرد گفت: با تلفن عادل فردوسي پور تماس گرفتم اما نتوانستم صحبت كنم اما مشكلي در زمينه حرف هاي مجري برنامه 90 ندارم. من با استويچكوف پيش قرارداد هم امضا كرده بودم اما به دليل ايميل هايي كه برخي از مشهد براي اين مربي فرستادند او را ترساندند.
قاسمي تصريح كرد: در اين ايميل ها به مربي بلغاري گفتند ابومسلم پول ندارد كه به شما را بدهد و هيچ امكاناتي ندارد. حتي زمين فوتبال ندارد. من با استويچكوف صحبت كردم و گفتم زمين براي شما اجاره مي كنيم حتي امكان دارد ورزشگاه تختي را در اختيار بگيريم. به هر حال او را پشيمان كردند. من هفته آينده پيش قراردادي را كه استويچكوف امضا كرده را منتشر خواهم كرد.

Alessandro
01-06-2009, 14:44
([Only registered and activated users can see links]) ([Only registered and activated users can see links])
دعوتنامه يك تيم چيني براي اولروم
خبرگزاري فارس: يك تيم چيني دعوتنامه اي را براي جذب مهاجم تيم فوتبال ابومسلم ارسال كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، يك باشگاه چيني دعوتنامه اي را براي باشگاه ابومسلم ارسال كرده است و خواهان جذب عرفان اولروم شده است.
مدير برنامه هاي اولروم با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: باشگاه هاي چيني از گذشته اولروم را مي خواستند. آن موقع پيشنهادي از داليان داشت كه به دليل اينكه عرفان با يك باشگاه قرارداد داشت به آنها پاسخ منفي داد.
وي ادامه داد: اكنون نيز يك تيم چيني كه به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا هم صعود كرده است خواهان اوست اما ترجيح مي دهم اسمش را نگويم. اولروم قراردادش هم با باشگاه ابومسلم تمام شده است. اكنون زمان تعطيلات نيم فصل ليگ چين است و ليگ آنها تمام نشده است.

ss_ss gahreman
07-06-2009, 12:41
گزينه‌هاي مربيگري ابومسلم مشخص شدن
خبرگزاري فارس: در نشست شب گذشته هيات مديره باشگاه ابومسلم نام 4 مربي ايراني مطرح شد اما اين جلسه بدون نتيجه خاصي به پايان رسي

به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته هيات مديره 7 نفره باشگاه ابومسلم تشكيل جلسه داد. در اين نشست نام 4 مربي داخلي به عنوان گزينه مطرح شد.
پرويز مظلومي،‌ نادر دست نشان، كاظم غياثيان و حميد استيلي 4 گزينه اي بودند كه اعضاي هيات مديره در مورد انتخاب آنها با يكديگر بحث كردند اما اين جلسه به دليل اختلاف نظر اعضا بدون نتيجه به پايان رسيد.
قرار است امشب دومين جلسه هيات مديره در مورد انتخاب سرمربي برگزار شود.

nesta
11-06-2009, 08:42
طی حکمی از سوی حسین قاسمی مدیرعامل باشگاه ابومسلم مشهد، نادر دست نشان به عنوان سرمربی این تیم مشهدی انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران(ایپنا)، بعد از مذاکراتی که روز گذشته در هتل استقلال تهران بین نادر دست نشان و رئیس هیات مدیره باشگاه ابومسلم مشهد انجام شد، این مربی برای فصل آینده رقابت های لیگ برتر هدایت ابومسلم معرفی شد.

مدیرعامل باشگاه ابومسلم با تائید این خبر گفت : قرار است به زودی اعضای دیگر کادر فنی با نظر دست نشان انتخاب و به بازیکنان معرفی شوند.