PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::><:: ویدئوی منتخب نود | بیست و نهم مــــــهـر 1387::><::

Mohsen_Bar3lona
21-10-2008, 01:12
[Only registered and activated users can see links]

بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - بیست و نهم مهر 1387

در خواست هاتون رو بگید تا براتون بذارم

معرفی برنامه 90

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 2:23 دقیقه | 14.8 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 29%20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

سوتی جالب عادل در وارد کردن شماره برای انتخاب برندگان مسابقه اس ام اسی که...

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 34 ثانیه | 3.6 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 090%20%20%2828%20mehr%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lo na.rar)

فلاش بک 10 سال پیش از شمس (درخواستی)

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 1:02 دقیقه | 6.3 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

داد و بیداد جالب پور حیدری سر بازی پاس

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 24 ثانیه | 2.5 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 20mehr%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

تیکه ی جالب مصاحبه ی اکبر میثاقیان (درخواستی)

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 20 ثانیه | 2.07 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] %20mehr%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

اینم مصاحبات کامل فیروز کریمی (درخواستی)

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 2:23 دقیقه | 14.8 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 0%2828%20mehr%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

خلاصه بازی استقلال - برق با تمامی حواشی و مصاحبات

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت| 5:22 دقیقه | 38.7 مگا بایت| فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links] 20mehr%2087%29%20By%20Mohsen_Bar3lona.rar)

j.klinsmann
21-10-2008, 03:47
محسن جان خلاصه حضور قطبی رو میخوام...مصاحبه فیروز رو میخوام...مصاحبه میثاقیان رو میخوام...در ضمن 1 انتقاد از تو و امین داشتم گلچین برنامه 90 درطول 3 هفته گذشته رو دیر برای دانلود قرار میدادید و به اکثر درخواستها هم اهمیت چندانی نمیدادید البته مطمئنم مشکلاتی داشتید...در هر صورت ممنونم از زحمات محسن و دوست خوبمون امین...

mrg1212
21-10-2008, 09:31
اگه میشه کل برنامه دیشب رو قرار بدید
مشکلی از لحاظ دانلود نیست
ممنون

Clemenza
21-10-2008, 10:00
اگه میشه کل برنامه دیشب رو قرار بدید
مشکلی از لحاظ دانلود نیست
ممنون
کل برنامه میدونی چقدر میشه؟ اصلاً ارزش آپلود کردن واسه این عزیزان رو داره آخه؟

محسن جان اون قسمت فلش بک شمس رو هم بذار

Desire
21-10-2008, 12:45
من دیشب نتونستم برنامه را ببینم اگه میشه هر قسمت که جالب و مهم بود بزاری

خب اگه قطبی را اورده بوده منم اون قسمت حضور قطبی را می خوام

emperor
21-10-2008, 13:41
سلام آقا محسن
اگه خلاصه ای از حضور امپراتور تو 90 و مصاحبه با فیروز کریمی رو بزاری ممنون میشم!

Mohsen_Bar3lona
21-10-2008, 13:59
دوستان باور کنید حضور قطبی هیچ چیزه خاصی نداشت و فقط یه سری جواب ساده به سوالای ساده ی عادل داد.فقط یه تیکه به قول فضلی قطبی گفت مصلحت چیه رو خواهم گذاشت.

آخر فصل پرسپولیس یا قهرمان میشه یا نمیشه.اون موقع این ویدئو ها خیلی بی معنی و به درد نخور میشه.یه چیزی رو بگید بذاریم که همیشه قشنگیش رو داشته باشه.اینو هم نمیگم که از زیر کار در برم.ولی انصافا کار بیهوده ای هست مصاحبه ی قطبی رو گذاشتن

m_s_d
21-10-2008, 14:23
سلام محسن جان
خسته نباشی
اگه میشه خلاصه بازی برق-استقلال با مصاحبه هاشو برامون میذاری؟

manchester7
21-10-2008, 16:01
اون تیکه dog house رو هم بزار هم چنین تیکه ای که میگفت توره رفته پیش مامانش
راستی میشه تیکه ای که بازیکنان فوتسال سلام میکردن رو بزاری خیلی باحال بود 43 تاشون یه جمله رو تکرار کردن

Arsenal-4ever
21-10-2008, 17:04

توره - مامانش !!!

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| 35 ثانیه | 4.46 مگا بایت | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

Download ([Only registered and activated users can see links])

دی کارمو - مامانش !!!

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| 26 ثانیه | 3.30 مگا بایت | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

قطبی - مصلحت

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| 49 ثانیه | 5.90 مگا بایت | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

j.klinsmann
21-10-2008, 22:14
محسن حداقل3 دقیقه از حضور قطبی را به صورت گزیده بذار...لحظاتش رو خودت انتخاب کن اگه گواردیولا را دوست داری بذار

afridunz
22-10-2008, 12:10
سلام ممکنه خواهش کنم مصاحبه ی زندی با گزارشگر 90 رو بعد از بازی با کره ی شمالی (همین هفته) هم بگذارید؟
با تشکر

Topsoccer
23-10-2008, 13:54
محسن جان اگه تونستی گلهای پیام-استقلال اهواز رو بذار.

Mohsen_Bar3lona
23-10-2008, 21:32
سلام محسن جان
خسته نباشی
اگه میشه خلاصه بازی برق-استقلال با مصاحبه هاشو برامون میذاری؟

درخواست شما به پست اول اضافه شد...

قسمت های جالب مصاحبه ی قطبی قرار داده شده...

فایل 90 این هفته رو پاک کردم.خواهشا دیگه درخواست نفرمایید...با تشکر...

afridunz
24-10-2008, 10:54
آقا دست شما درد نکنه درخواست همه رو گذاشتی جز ما ....

Mohsen_Bar3lona
25-10-2008, 01:28
آقا دست شما درد نکنه درخواست همه رو گذاشتی جز ما ....

باور کنید قصد و قرضی نبوده.من فایل 90 رو به دلیل حجم بسیار بالایی که داشت نمیتونستم زیاد نگه دارم و پاکش کردم...

مشکل ما با اکثر کاربرای عزیز همینه.ما هاردمون جا نداره و نمیتونیم بیشتر از 24 نگه داریم فایل اصلی رو.دوستان تازه بعد از 2 روز میان درخواست میکنن.خب ما هم شرمنده شون میشیم متاسفانه...اگه لطف کنید ازین به بعد سریع تر درخواستتون رو بگید احتمال مهیا شدن درخواستتون 80% افزایش پیدا میکنه...ضمنا درخواست شما از ساده ترین درخواست ها بود که اگه امکانش وجود داشت حتما براتون میذاشتم.ولی چون میخواستم بازی های لیگ قهرمانان رو ضبط کنم مجبور شدم پاک کنم 90 رو...

afridunz
25-10-2008, 15:45
خواهش می کنم بنده هم قصد جسارت نداشتم فقط برای یکی از دوستان می خواستم که به شدت به این ویدئو نیاز داره. شما مصاحبه ی دیگه ای از زندی که جدید باشه (مال همین دو هفته) ندارید ؟ یکی پارازیت شبکه خبرم بود. لینکش اینه [Only registered and activated users can see links]
و این[Only registered and activated users can see links]
ولی مال من دانلود نمیشه. اگر لطف کنید ببینید می تویند اینو با سایز کم آپلود کنید خوشحال میشم.
با تشکر