PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر سنجی در مورد ادامه فعالیت فیرات

labkhande_ejbari20
18-10-2008, 21:30
دوستان نظر خودشان را اعلام کنند

amin_eshghesepahan
18-10-2008, 22:58
مخالفم رفتن فیرات تو این شرایط مثل انتخاب بدتر
بین بد و بدتر
فیرات باید بمونه پس اگه جای سایپا بودین چیکار می کردین که با اسم بزرگتر لیت بارسکی
سر میکنه اگه 6 تا گل می خوردین که حکم به اعدام مربی می دادین
بزرگترین مشکل فوتبال ما عدم ثبات هستش الان داریم نتیجه ثبات مدیریت اقای ساکت رو تو تیم می بینید حداقل تا اخر فصل باید به فیرات فرصت داد تازه با اومدن محرم و کریمی خیلی از چیزا درست می شه

labkhande_ejbari20
19-10-2008, 00:54
مخالفم رفتن فیرات تو این شرایط مثل انتخاب بدتر
بین بد و بدتر
فیرات باید بمونه پس اگه جای سایپا بودین چیکار می کردین که با اسم بزرگتر لیت بارسکی
سر میکنه اگه 6 تا گل می خوردین که حکم به اعدام مربی می دادین
بزرگترین مشکل فوتبال ما عدم ثبات هستش الان داریم نتیجه ثبات مدیریت اقای ساکت رو تو تیم می بینید حداقل تا اخر فصل باید به فیرات فرصت داد تازه با اومدن محرم و کریمی خیلی از چیزا درست می شه
دوست عزیز من خودم هم با اینکه بعد از چند هفته نتیجه بد گرفتن و مربی عوض کردن مخالف هستم ولی فیرات کاملا با شرایط فوتبال ایران آشنای داشت هم تو تیم ملی بود وهم سایپا با یه مربی که هیچ آشنایی با فوتبال ایران نداشت فرق میکرد پس موندنش چیزی جز از دست دادن امتیاز واسه سپاهان نیست
فیرات در حد اسم سپاهان نیست

RealMadrid7
19-10-2008, 01:30
من یکی از همون اول فیرات رو قبول نداشتم و گفتم اصلا در حد اسم سپاهان نی بچه ها گفتن باید زمان داشته باشه.اینم زمان همینجوری امتیازهای مهم و حساس رو داریم از دست میدیم.اصلا از وقتی ویرا اومد تو تیم مرض گل خوردن تو ثانیه های آخر افتاد تو جون تیم فیرات هم اصلا نتونست ترمیمش کنه.بازی با برق یه نمونه و بدتر ازون بازی امروز با سایپا که واقعا مخم رو ترکوند.چقدر خوب میشه اگر یه گزینه ی داخلی خوب و مناسب پیدا کنن و تیم رو بدن دستش.انصافا دلم میسوزه با این همه پتانسیل وضعمون این باشه.

ambordastghofli
19-10-2008, 04:19
با وجود اينکه در 2 با متوالی 4 امتياز رو مفت از دست داديم ولی در جمع ميشه گفت خوب کار کرده. آخه ببينيد بازی با پيام که عقب مونده رو ببريم ميشيم 17 امتياز از پرسپليس استقلال هم جلو مييفتيم.

من مخالفم. خيلی زود هست که مربی رو بيرون کرد. باخت که نداشتيم، تيم هم آنقدر بد کار نکرده فقط بد شانس بوده.

labkhande_ejbari20
19-10-2008, 13:01
اخه تیمی که با سابپا مساوی بکنه مربیش مشکل داره

ambordastghofli
19-10-2008, 15:35
به نظر من تا حالا خدا وکيلی فيرات خوب کار کرده، حد اقل نتيجه خوب گرفتيم و فقط بد شانس بوديم تو اين 2 بازی اخير.
محرم و محمود وقتی برگردند ايشالا از اين بهتر هم نتيجه خواهيم گرفت.

labkhande_ejbari20
19-10-2008, 22:29
امیدوارم وضع تیم خوب بشه

Masoud Golden
20-10-2008, 14:41
باید به مربی خارجی فرصت داد به نظر من تیم روند خوبی داشته

ambordastghofli
20-10-2008, 15:29
باید به مربی خارجی فرصت داد به نظر من تیم روند خوبی داشته
من هم همين رو ميگم.
روند خوب بوده فقط از نظر شانس خيلی بد اورديم.:winksmiley02:

DaviD Cesc
21-10-2008, 08:30
تا دیر تر از این نشده وامتیازات بیشتری از کف سپاهان نرفته باید این یارو فیاتِ،فیراتِ هرچی که هستو بندازنش بیرون

iran_pg
21-10-2008, 14:10
آقا یکی به من بگه کجای دنیا می یان کسی رو که تا حالا مربی نبوده چه برسه به سرمربی،می کنن سرمربی یه تیم،حالا خوب شد دایی این رو از آلمان پیداش کرد و به تیم ملی آورد و گرنه....!!!
به نظر من ایرانیا بالا برن،پایین بیان،بایدسرمربی ایرانی داشته باشن...

حالا اگه خارجی آوردن،لااقل آلمانی نیارن...
کی مربی آلمانی تو ایران جواب داده بود که این دومیش باشه،ماشاا...خدا برکت بده از این مربی های آلمانی که نتیجه نگرفتن...
مثل کخ،سوبل، فیرات،لیت بارسکی و...

................................................

:heartsmile:سپاهان تنها تیم بین المللی ایران:heartsmile:
:heartsmile:منچستر تنها شیاطین سرخ جهان:heartsmile:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ambordastghofli
21-10-2008, 15:17
اگه ويرا رو نگاه داشته بودم الان قهرمان بوديم.
به خدا پارسال تيم خيلی خوب بازی ميکرد با وجود خستگی شديد بچه ها، نتيجه هم خوب ميگرفتيم.
نميدونم چرا ويرا را اجولانه بيرون کردند. حيف شد..!!

labkhande_ejbari20
21-10-2008, 15:54
اگه این فیرات همنطوری مساوی بگیره امسال هم قهرمان نمیشیم

sepahan_zard
21-10-2008, 16:51
چه خبرتونه !!!!!
مگه به فولاد باختيم
چقدر كم طاقت ...
مربي آلماني ميخوايم ! ميخوايم
هر چي ساكت بگه همونه ...دوستان اگه بازي هفته ديگه رو باخت منم حرف شما رو ميزنم ولي الان زوده .. فقط حمايت .. همين

labkhande_ejbari20
21-10-2008, 16:56
اگه امسال هم با فیرات قهرمان نشدیم چی؟
کسی به فکر ما هست
آخر سر هم میاند میگنند ما از هوادارن معذرت خواهی میکنیم

labkhande_ejbari20
22-10-2008, 17:29
بازم بگید بمونه
بابا
مربی آلمانی نمیخوایم نمیخوایم

Mahmata
22-10-2008, 17:52
باید این یارو فیاتِ،فیراتِ هرچی که هستو بندازنش بیرون

آقا یکی به من بگه کجای دنیا می یان کسی رو که تا حالا مربی نبوده چه برسه به سرمربی،می کنن سرمربی یه تیم،حالا خوب شد دایی این رو از آلمان پیداش کرد و به تیم ملی آورد و گرنه....!!!
به نظر من ایرانیا بالا برن،پایین بیان،بایدسرمربی ایرانی داشته باشن...

حالا اگه خارجی آوردن،لااقل آلمانی نیارن...
کی مربی آلمانی تو ایران جواب داده بود که این دومیش باشه،ماشاا...خدا برکت بده از این مربی های آلمانی که نتیجه نگرفتن...
مثل کخ،سوبل، فیرات،لیت بارسکی و...
اگه امسال هم با فیرات قهرمان نشدیم چی؟

مربی آلمانی نمیخوایم نمیخوایم
.
ببینید من هم قبول دارم که آقای فیرات در حد تیم بزرگی مثل سپاهان نیست ولی توی این اوضاع و احوال مربی دلخواهمونو نمیتونیم استخدام کنیم.
قبلا هم گفتم به نظر من باید حداقل تا شروع لیگ قهرمانان آسیا بهش مهلت داد.

iran_pg
22-10-2008, 17:54
چه خبرتونه !!!!!
مگه به فولاد باختيم
چقدر كم طاقت ...
مربي آلماني ميخوايم ! ميخوايم
هر چي ساكت بگه همونه ...دوستان اگه بازي هفته ديگه رو باخت منم حرف شما رو ميزنم ولي الان زوده .. فقط حمايت .. همين

اين هم اون باختي كه دنبالش بودي...اونم با اين نتيجه...خاك بر سر اين تيم بي غيرت كه ازپيكان 4تا مي خوره....

ساكت دو راه بيشتر نداره:
يافيرات رو با لگد بيرون كنه و يه مربي بياره كه سرش به تنش بي ارزه
و
يا در باشگاه رو گل بگيره بره قابلمه فروشي...

بچه ها چقدر دلشون خوشه كه با اين يارو قهرمان بشن با اين وضعيت كه الان يازدهم جدوليم،اگه همين جور به سير صعودي!!! ادامه بديم ،ان شاا... در آخر فصل قهرمان مي شيم البته قهرمان انتهاي فصل...!!!

labkhande_ejbari20
22-10-2008, 18:16
ما قهرمانی نمیخوایم نریم دسته یک قهرمانی پیش کش

only Delpiero
22-10-2008, 18:50
تیم وقتی روند خوبی داره که بعداز چند هفته حداقل بازی خوب انجام بده. من که تو این فصل بازی خوب از سپاهان ندیدم . اصلا تیم تاکتیک نداره فقط سانتر میکنن تا تا اینجا هم شانس اوردیم ته جدول نیستیم .
فیرات تیم قهرمان فصل پیش رو تحویل گرفته واگه بمونه سپاهان میره لیگ 1

ambordastghofli
23-10-2008, 08:40
تیم وقتی روند خوبی داره که بعداز چند هفته حداقل بازی خوب انجام بده. من که تو این فصل بازی خوب از سپاهان ندیدم . اصلا تیم تاکتیک نداره فقط سانتر میکنن تا تا اینجا هم شانس اوردیم ته جدول نیستیم .
فیرات تیم قهرمان فصل پیش رو تحویل گرفته واگه بمونه سپاهان میره لیگ 1
مشکل ساکت بود که ميره مربی آلمانی ميياره و ويرا به اين خوبی رو.....:27:

ALi ReZa
23-10-2008, 11:09
نایب قهرمان بزرگ آسیا در خانه 4 تا از پیکان میخوره. به نظر من سپاهان شخصیت بزرگش رو مدیون بوناچیچ و ابراهیم زاده است . فیرات :34: اصلا در سطح لیگ ایران نیست.

AmiR Tifo36
23-10-2008, 12:06
ویرایش شد، به تیم حریف احترام بگذارید، همون طوری که توقع دارید به تیم شما احترام بگذارند.

labkhande_ejbari20
23-10-2008, 13:25
دوستان عزیز من خودم این قسمت را درست کردم و مخالف فیرات هسستم ولی خدایش دیروز خوب بازی کردند

sepahan_zard
23-10-2008, 13:43
ساکت در خصوص احتمال برکناری فیرات تاکید کرد: با این اشتباهات کادر فنی چه کاری می توانست انجام دهد. وقتی گل سالمان مردود می شود، 2 ضربه ما به تیر دروازه حریف برخورد می کند، یک پنالتی ما نادیده گرفته می شود و در موقعیت صددرصد آفساید حریف گل برتری را به ثمر می رساند، چه انتظاری می توان از کادر فنی داشت. البته باید بگویم هم کادر فنی و هم بازیکنان ما خوب بازی کردند ولی عملکرد کادر داوری مانع از نتیجه گیری آنها شد.

اين ميدونين دليل چيه ؟ دليل اينه كه آقاي ساكت كدخدامنشي ميكنه و سكوت خبري و جواب ندادن به ناحق ها .. آخرش ميشه اين كه علنا سر تيم رو ميبرن .. آقاي ساكت تو و سپاهان تو قلب مايي و هميشه هستي ولي يه كم از آذري ياد بگير ...كاري هم كه پارسال كردي و سيد رو به خاطر حرفهاش به پرسپوليس بعد از بازي ردش كردي رفت عاقبتش و ديدي ؟ ميديدي بعد بازي چي ميگفت .. ؟ سپاهان تيم منه ! عشق منه ! اين همونيه كه ردش كردي تو پيكان تا فراموش بشه ... آقاي ساكت اگه بخواي با كلاس و .. باشي و اعتراض نكني تيم و ميپكونند !

ambordastghofli
23-10-2008, 14:49
کار بسيار احمقانه اي هست اگه فيرات رو به اين زودی بيرون کنند.
حالا که آمده بهتره تا نيم فصل بمونه.
بعدش اگه باز هم بد نتيجه گرفتيم، کربکندی يا چرخابی مياريم.

Mahmata
23-10-2008, 14:55
به نظر من هم باید بهش فرصت بدیم.
این سر و صداهایی که دیروز بیرون ورزشگاه بود ، اصلا در شان سپاهان نیست.
فیرات خوب یا بد الان سرمربی تیم ماست.

labkhande_ejbari20
23-10-2008, 15:01
به نظر من هم باید بهش فرصت بدیم.
این سر و صداهایی که دیروز بیرون ورزشگاه بود ، اصلا در شان سپاهان نیست.
فیرات خوب یا بد الان سرمربی تیم ماست.
مگه چی شد بعد از بازی؟

ambordastghofli
24-10-2008, 08:03
مگه چی شد بعد از بازی؟
حتماً شعار بيرون کردن فيرات رو دادن با يه مشت فحش ديگه.:163:
به جای اينکه به تيم روحيه بدن....:-w

sepahan_zard
24-10-2008, 09:40
نه لوكا رو تشويق كردند .. خودش از فحش بدتره !
همه چيز بستگي به بازي اين هفته داره !!!!

ambordastghofli
24-10-2008, 14:25
نه لوكا رو تشويق كردند .. خودش از فحش بدتره !
همه چيز بستگي به بازي اين هفته داره !!!!
با شما هم عقيده هستم.
اگه بازی با پرسپليس نتيجه مطلق را بگيريم، همه چيز به حال عادی بر ميگرده.
ميريم برای برد .

labkhande_ejbari20
24-10-2008, 14:47
فقط سپاهان

sepahan_zard
30-10-2008, 12:09
مهم نيس .. باز خوب موقع شك به تيم وارد شد ... استقلال هم همين كار رو كرد و بعد از 3 باخت ميبينيم كه چطور تيمش زنده شد ... اول اينكه دست از حمايت برنداريم .. بيايم فولادشهر تيم و تشويق كنيم .. دوم اينكه بازيهاي برگشت ذوب آهن و سپاهان با تيمهاي سرخابي تو اصفهانه .. وقت زياده براي جبران

ambordastghofli
30-10-2008, 12:47
آره تو اصفهان پرسپليس رو سولاخ سولاخ ميکنيم.:13:
به طرز خيلی وحشتناک!!

labkhande_ejbari20
30-10-2008, 14:09
دوستان عزیز فیرات اخراج شد
دیگه تو این قسمت چیزی ننویسید