PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات کاربران درباره سایت

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Mehdi
02-04-2008, 15:13
با سلام

شما کاربران عزیز می توانید سوالات و مشکلات خود را که مرتبط با سایت باشند، در اینجا مطرح کنید تا در حد امکان پاسخگوی آن باشیم.

لیست سوالات متداول کاربران رو مشاهده می کنید که با کلیک بر روی هر سوال، به پاسخ آن هدایت می شوید. بنابراین قبل از طرح سوال با دقت این لیست رو جستجو کنید و در صورتی که سوال مورد نظر خود را نیافتید، نسبت به طرح آن اقدام کنید.

تذکر مهم: از آنجایی که لینک های داخل متن برای مهمانان نمایش داده نمی شوند و چنانچه شما مثلاً با دومین TopGoal.Ir وارد شده باشید و روی لینکی از دومین FootIran.Ir کلیک کنید به عنوان مهمان شناخته می شوید و قادر به مشاهده لینک های داخل پست نخواهید بود، بنابراین در مقابل پاسخ هایی که داخل آنها لینک به کار رفته است، لینک هایی از دیگر دومین های سایت نیز قرار داده شده است. به این معنی که لینک اصلی مربوط به FootIran.Ir است و چنانچه شما با دومین دیگری وارد شده اید (مثلاً با TopGoal.Ir)، با کلیک روی عبارت TopGoal.Ir که در مقابل آن به چشم می خورد وارد پاسخ مورد نظر خود شوید تا قادر به دیدن لینک های داخل آن باشید.

الف) امضا (تصویر یا متنی که در پایین همه ارسال های کاربران نمایش داده می شود):

1- طریقه قرار دادن امضا (و تصویر در امضا ([Only registered and activated users can see links]))
2- قرار دادن تبلیغات در امضا ([Only registered and activated users can see links])FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
3- پیغام خطا هنگام ویرایش امضا مبنی بر وجود بیش از یک تصویر، علی رغم استفاده از یک عکس ([Only registered and activated users can see links])
4- پیغام خطا در مورد محدودیت کاراکترهای امضا و BB Code ([Only registered and activated users can see links])
5- عدم نمایش امضا هنگام استفاده از پاسخ سریع ([Only registered and activated users can see links])

ب) آواتار (تصویری که در قسمت سمت راست همه ارسال های کاربران نمایش داده می شود):

1- قرار دادن آواتار ([Only registered and activated users can see links])| ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |

ج) گل و کلیپ:

1- اشکال در اجرا شدن برخی فرمت ها و یا نداشتن تصویر در گلها و کلیپ ها ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
2- چگونگی قرار دادن گل و کلیپ در سایت ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
3- قرار دادن عکس یا فایل (گل، کلیپ و...) در سایت ([Only registered and activated users can see links])FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | ([Only registered and activated users can see links])FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | ([Only registered and activated users can see links])TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) | ([Only registered and activated users can see links])
4- پسورد گلها و کلیپ های اختصاصی سایت ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
5- ارور در هنگام وارد کردن پسورد فایلها ([Only registered and activated users can see links])
6- طریقه دانلود فایل از Zshare ،RapidShare و MegaUpload ([Only registered and activated users can see links])
FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links])

د) تاپیک، پست، پیغام های بازدید کننده، ایجاد نظرسنجی و مواردی از این دست:

1- چگونگی ایجاد موضوع جدید ([Only registered and activated users can see links])
2- طریقه ویرایش تیتر تاپیک ([Only registered and activated users can see links])
3- ثابت ماندن تعداد ارسالها، با وجود دادن پست ([Only registered and activated users can see links])
4- راهنمای ایجاد نظرسنجی ([Only registered and activated users can see links])
5- عدم توانایی ایجاد موضوع جدید در بخش های خاص ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
6- نقل قول چندگانه (پاسخگویی به چندین پست همراه با نقل قول در یک پست، به منظور جلوگیری از ارسال پست های پیاپی) ([Only registered and activated users can see links])
7- لینک دادن به متن ([Only registered and activated users can see links])
8- استفاده از امکان "نمایش پست تنها" ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links])
9- حذف پست ([Only registered and activated users can see links])
10- طریقه استفاده از نقل قول در گروههای دسته جمعی و پیغامهای پروفایل ها ([Only registered and activated users can see links])
11- طریقه پیوست فایل ([Only registered and activated users can see links])
12- رفع مشکل عدم نمایش کاراکترها در هنگام تایپ ([Only registered and activated users can see links])
13- چگونگی استفاده از امکان «نقل قول سریع» ([Only registered and activated users can see links])
14- جستجوی ارسال‌های اولیه کاربران در فروم ([Only registered and activated users can see links])

ه) سوالات و مشکلات عمومی کاربری:

1- وارد کردن تیم، بازیکن و مربی محبوب ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
2- وارد کردن سن برای نمایش در پست ها ([Only registered and activated users can see links])
3- تغییر رمز عبور ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
4- تغییر نام کاربری ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
5- ارسال پیام خصوصی ([Only registered and activated users can see links])
6- عناوین کاربری و تعداد پست های مورد نیاز برای رسیدن به آنها ([Only registered and activated users can see links])
7- عدم وجود کلید تشکر در پست های خود ([Only registered and activated users can see links])
8- علت فعال نبودن کد های html ([Only registered and activated users can see links])
9- ویرایش پست در بخش پیش بینی ([Only registered and activated users can see links])
10- چگونگی قبول کردن دعوتنامه عضویت در گروههای دسته جمعی ([Only registered and activated users can see links])
11- فراموش کردن رمز عبور ([Only registered and activated users can see links])
12- مفهوم علامت + که در کنار برخی نامهای کاربری به چشم می خورد ([Only registered and activated users can see links])
13- شکلک‌های متداول و منطبق بر کدهای یاهو مسنجر
([Only registered and activated users can see links])

ن) متفرقه:

1- دائمی یا موقت بودن اخطارهای تخلف ([Only registered and activated users can see links])
2- بازگرداندن اطلاعات آماری پایین صفحه اصلی انجمن (در صورت حذف) ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
3- عکس گرفتن از محتویات صفحه و قرار دادن آن در سایت ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
4- چگونگی اضافه کردن کاربران به لیست دوستان و محدود نمودن دریافت پیام خصوصی و غیره به لیست دوستان ([Only registered and activated users can see links])| FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links])
5- فعال / غیرفعال کردن پخش موزیک پروفایل کاربران برای شما ([Only registered and activated users can see links])

ی) سوالات مربوط به کاربران ویژه ([Only registered and activated users can see links]):

1- طریقه قرار دادن دو تصویر در امضا ([Only registered and activated users can see links])
2- استفاده از تصویر پس زمینه در پروفایل ([Only registered and activated users can see links])
3- قرار دادن عنوان کاربری دلخواه ([Only registered and activated users can see links])
4- برطرف کردن مشکل دانلود از لینک های مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
5- چگونگی اطلاع یافتن از پایان یافتن مدت اکانت ([Only registered and activated users can see links])
6- نحوه قرار دادن موزیک در پروفایل ([Only registered and activated users can see links])
7- معرفی سایت برای آپلود موزیک جهت اجرا در پروفایل ([Only registered and activated users can see links])

Sabina
03-04-2008, 01:17
همين الان من بخش كل كل يووه و اينتر رو زدم حالا ميبينم نيست چرا پاك شده؟

viva barca
06-04-2008, 12:10
اقا من ی عکس امضا انتخاب کردم. چی کار کنم به طور خودکار بیاد زیر پیام هایم.:16:

Amin-TopGoal
06-04-2008, 13:03
اقا من ی عکس امضا انتخاب کردم. چی کار کنم به طور خودکار بیاد زیر پیام هایم.:16:

اگه از پاسخ سریع استفاده می کنی گزینه نمایش امضا شما رو تیک بزن.

Steven Gerrard
07-04-2008, 15:32
خب اقا مهدی من اونجا سوالم رو مطرح کردم

میشه جوابم رو بهم بدی؟

Mehdi
07-04-2008, 15:35
خب اقا مهدی من اونجا سوالم رو مطرح کردم

میشه جوابم رو بهم بدی؟

برای بخش های "بازی های کامپیوتری" و "گفتگوی آزاد" و "عکس و والپیپر" در حال حاضر احتیاج به سرپرست نداریم و فعلاً برنامه ای برای سرپرستی اون بخش ها نداریم.

ولی در آینده ممکنه شرایط عوض بشه.

Totti_M72
07-04-2008, 17:56
برای امضا میشه اسم سایت بزاریم؟:1:

Mehdi
07-04-2008, 18:02
برای امضا میشه اسم سایت بزاریم؟:1:

پیشنهاد می کنم قوانین سایت ([Only registered and activated users can see links]) رو مطالعه کنید.

طبق بند 11 مجاز هستید که در امضایتان تبلیغ سایت یا وبلاگتان را قرار دهید.

تبصره برای قانون شماره 11) قرار دادن بنر تبلیغاتی در امضا ممنوع است. تنها قرار دادن آدرس سایت ( به صورت لینک به متن ) مجاز می باشد.

Arastoo 10
07-04-2008, 18:11
سلام!
من تو top goal عضو شدم اما هر وقت username & password خودمو وارد ميكنم پيام مياد :"مدير سايت به شما اجازه ورود نمي دهد!"چرا؟
از mohammad چه خبر چرا ديگه تو سايت و جزو مديرا نيست؟

Mehdi
07-04-2008, 18:34
سلام!
1-من تو top goal عضو شدم اما هر وقت username & password خودمو وارد ميكنم پيام مياد :"مدير سايت به شما اجازه ورود نمي دهد!"چرا؟
2-از mohammad چه خبر چرا ديگه تو سايت و جزو مديرا نيست؟

سلام

سوالت منتقل شد به اینجا.

1- تاپ گل در فوتیران ادغام شده.

2- mohamad ([Only registered and activated users can see links]) در حال حاضر مسافرته و همچنان مدیر کل سایته.

LINKIN_PARK LOVE
09-04-2008, 18:16
آقا ما هرچی چیزی ارسال میکنیم تعداد ارسالها 3 تا بالاتر نمیره تا حالا حداقل10 ارسال داشتم:29:

Steven Gerrard
09-04-2008, 18:23
آقا ما هرچی چیزی ارسال میکنیم تعداد ارسالها 3 تا بالاتر نمیره تا حالا حداقل10 ارسال داشتم:29:

احتمالا شما توی بخش "گفتگوی آزاد " یا "ورزشهای دیگر" ارسال میکنید

ارسال های اون بخش ها به حساب نمیاد

LINKIN_PARK LOVE
10-04-2008, 14:24
درضمن این امضای ما کار نمیکنه

Totti_M72
10-04-2008, 21:45
برای ارسال نظرسنجی با ییش از 10 انتخاب باید چی کار کنیم؟:29:

Elbimbo deoro
10-04-2008, 22:45
مگه میخوای چی بزاری که بیشتر که از 10 انتخاب میخوای؟
از این تداد بیشتر نمیشه مگه اینکه مدیران بخوان بیشترش کنن

Iker Casillas
16-04-2008, 13:38
با سلام.
چه جور میشه از این صفحه ودیو کلیپ دانلود کرد؟لطفا کامل توضیح بدید.مرسی.
[Only registered and activated users can see links]

Amin-TopGoal
16-04-2008, 13:46
با سلام.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

اینجا صفحه مشکلات کاربران فوت ایران و تاپ گله، نه بخش ویدئوی گوگل!

در هر صورت این لینک برای من فیلتر بود

the cat
16-04-2008, 14:57
ببخشید اینجا تاپ گله آخرش یا فوتیران؟ اگه فوتیرانه چرا توی لینکش اسم تاپ گل هست اگه
تاپ گله چرا یوزر نیم اون فوتیرانه
در ضمن واسه سایز آواتار حداکثر چه قدر باید باشه چون واسه فروم قبلیه کوچولوش کردم ولی اینجا خیلی تابلوه اگه جواب بدین ممنون میشم آها یه سوال دیگه من که با موبایل آنلاین میشم همه سایتارو بالا میاره جز اینجارو چرا؟

Amin-TopGoal
16-04-2008, 15:14
ببخشید اینجا تاپ گله آخرش یا فوتیران؟ اگه فوتیرانه چرا توی لینکش اسم تاپ گل هست اگه
تاپ گله چرا یوزر نیم اون فوتیرانه
در ضمن واسه سایز آواتار حداکثر چه قدر باید باشه چون واسه فروم قبلیه کوچولوش کردم ولی اینجا خیلی تابلوه اگه جواب بدین ممنون میشم آها یه سوال دیگه من که با موبایل آنلاین میشم همه سایتارو بالا میاره جز اینجارو چرا؟

1. اگه از نظر شما ایرادی نداره اینجا هم فوت ایرانه هم تاپ گل با هر چهار ادرس زیر هم میاد :1:

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) - [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

2. سایز آواتار هم 200 در 300 هست که تو همون بخش انتخاب آواتار نوشته شده :6:

3. این یکی رو دیگه نمی دونم :wagfinger1:

Joga Bonito
16-04-2008, 15:38
با سلام.

اینجا صفحه مشکلات کاربران فوت ایران و تاپ گله، نه بخش ویدئوی گوگل!
حالا بي خي خيل:D ميشه يه جواريي ربطش داد! كلا و اصولا اگه بخواي، ميشه هر چيزي رو به به بي ربط ترين چيزها ربط داد :loudlaff:

30na_me30
16-04-2008, 17:26
گفتین که تو گفتگوی ازاد ارسالها به حساب نمیاد.
ولی من چند تا ارسال داشتم به حساب که نمیاد هیچ فرداش میام میبینم اصلا ارساله نیست پاک شده
این جریانش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Alessandro
16-04-2008, 17:30
برای من هم همینطور بود نمیدونم چرا ارسالهای من پاک میشه بدون هیچ دلیلی.

Iker Casillas
16-04-2008, 17:48
با سلام چه جور می تونم عنوان تایپیک خودم رو عوض کنم؟

Amin-TopGoal
16-04-2008, 18:23
برای من هم همینطور بود نمیدونم چرا ارسالهای من پاک میشه بدون هیچ دلیلی.

ارسالهای شما که معلومه واسه چی پاک میشه. یه تذکر هم به شما داده شده قبلا

البته قبلش به خاطر فعالیتت تو سایت ازت ممنونم. اما خب ارسالهای کم ارزش هم کم نداری :1: مثلا میای خبر بازی پارما و یوونتوس رو میفرستی. بعد یه پست دیگه تو همون تاپیک که خودت دادی میفرستی میگی اگه این بازی رو ببریم چنین میشه و چنان /:) بعد دوباره یه پست دیگه همونجا میدی یه پوستر از بازی میذاری که این باشه

خب بالاخره یا اینا باید پاک بشه یا ادغام که من ادغامشون کردم. اما بعضی ها مثل برنامه بازیهای لیگ یک رو پاک می کنم.

Mehdi
16-04-2008, 18:40
با سلام چه جور می تونم عنوان تایپیک خودم رو عوض کنم؟

سلام

روی کلید ویرایش پست اول تاپیک کلیک می کنی و بعد وارد صفحه پیشرفته میشی و تیتر رو ویرایش می کنی.

mohamad
16-04-2008, 20:44
به به
سلام
مبیبینم که سایت رو کاملا حرفه ای کردین
من اومدم
با تشکر از زحمات امین و مهدی و سایر مدیران که گل کاشتن
من هم یک مشکلی دارم اینکه مثل مدیران دیگه محبوب نیستم:دی
-------------------------------------
پی نوشت:1 پست خیلی ضایعست!

Mehdi
16-04-2008, 20:52
به به
سلام
مبیبینم که سایت رو کاملا حرفه ای کردین
من اومدم
با تشکر از زحمات امین و مهدی و سایر مدیران که گل کاشتن
من هم یک مشکلی دارم اینکه مثل مدیران دیگه محبوب نیستم:دی
-------------------------------------
پی نوشت:1 پست خیلی ضایعست!

سلام محمد جان:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz

آقا کی از تو محبوبتر؟:D

خوش اومدی به سایت خودت:31:

:72::72:

Elbimbo deoro
16-04-2008, 21:35
من ورود دوباره ادمین سایت رو به خودش و همه تبریک میگم
به محمد هم میگم نه اینکه محبوب نباشی بلکه چون تو فروم قبلی هم وارد جریانات نمی شدی و مثلا از تیم محبوبت حمایت نمی کردی و اینا زیاد بچه ها باهات آشنا نیستند بخصوص اینایی که تازه واردند

Sabina
16-04-2008, 23:05
جناب محمد خان خوش امدي به سايت خودت
ازت ميخوام كه بيشتر تو سايت فعاليت كني مورد خاصي رو نميگم منظورم كليه

Mehdi Bayern
18-04-2008, 10:49
من وقتی پست میدم زیر امضام خیلی خالیه چجوری میشه این مشکلو حل کرد

Amin-TopGoal
18-04-2008, 11:35

احتمالا از پاسخ سریع استفاده می کنی. اگه میخوای اینطور نشه روی ارسال پاسخ بزن و متنتو بنویس.

Mehdi Bayern
18-04-2008, 11:42
الان ارسال پاسخ رو زدم ولی بازم اینطوریه

Iker Casillas
25-04-2008, 15:36
با سلام لطفا یه توضیح کامل برای تغییر دادن عنوان تایپک بدید.. با تشکر...چرا یکی نیست توضیح بده...

mohamad
25-04-2008, 17:30
شما وقتی پست اول یک تاپیک رو ویرایش کنید میتونید عنوان تاپیک رو هم عوض کنید
ویرایش رو میزنید و صفحه پیشرفته رو انتخاب میکنید

viva barca
26-04-2008, 19:09
اقا من چه جوری می تونم گل یا کلیپ بزارم.البته ببخشید اگه تکراریه.

Amin-TopGoal
27-04-2008, 11:30
تو یکی از سایتهای رایگان مثل [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) یا [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) برو و فایلتو آپلود کن و لینکشو بیار بزار اینجا

CHAMPION
27-04-2008, 12:16
سلام.

چرانام کاربری و رمز عبور با وجود اینکه ذخیره می کنم هر بار که وارد سایت می شم بازم رمز عبور ونام کاربری باید وارد کنم

Lo1357
27-04-2008, 12:36
سلام کسی نرم افزاری برای تبدیل انواع فرمت های ویدئو داره چون من بعضی از ویدوهایی را که دارم با مدیا پلیر اجرا نمی شود و می خواهم آن را به فرمت مدیا پلیر تبدیل نمایم~x(:301::kap::loudlaff:

Mehdi
27-04-2008, 12:39
سلام.

چرانام کاربری و رمز عبور با وجود اینکه ذخیره می کنم هر بار که وارد سایت می شم بازم رمز عبور ونام کاربری باید وارد کنم

سلام

این مشکلیه که در حال تلاش برای بر طرف کردنش هستیم.

سلام کسی نرم افزاری برای تبدیل انواع فرمت های ویدئو داره چون من بعضی از ویدوهایی را که دارم با مدیا پلیر اجرا نمی شود و می خواهم آن را به فرمت مدیا پلیر تبدیل نمایم~x(:301::kap::loudlaff:

سلام

در خواستت رو در درخواست و دانلود نرم افزارهای کامپیوتر ([Only registered and activated users can see links]) مطرح کن، کسی داشته باشه همونجا میذاره.

Clemenza
09-05-2008, 23:25
چرا من همچنان عضو جدیدم؟ اما بعضی ها عضو فعالند؟ ملاکش چیه؟
سوال بعدم اینه که منظور از این که مشترک هیچ تاپیکی نشدین چیه؟

Retex
10-05-2008, 13:48
سلام.

اگر از مرورگر فایر فاکس استفاده کنی به دلیل قابلیت remember password که داره این مشکل تقریبا حل می شه. از طرفی فایرفاکس ده برابر امن تر از اکسپلورر هست :13:

Retex
10-05-2008, 19:32
چرا من همچنان عضو جدیدم؟ اما بعضی ها عضو فعالند؟ ملاکش چیه؟
سوال بعدم اینه که منظور از این که مشترک هیچ تاپیکی نشدین چیه؟

یکی از ملاک ها تعداد پست های ارسالی از طرف کاربران هست و تا اونجا که من می دونم فعلا با تعداد پست های بالاتر از 200، به عنوان عضو فعال شناخته خواهید شد.

احتمالا در هنگام قرار دادن عکس در امضا زیر عکس خالی بوده (مثلا با چند Enter مکان نما رفته پایین) به قسمت ویرایش امضا بروید و اگر مکان نما پایین هست با کلید Back Space تا اونجا که امکان داره مکان نما را به عکس نزدیک کنید.

امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم و مشکلت برطرف بشه. :winksmiley02:

A-DELL
12-05-2008, 17:00
سلام دوستان خسته نباشید
میخام بدونم چه جوری میشه زیر اسممون یا همون id عکس گذاشت؟ و این که تیم محبوب،بازیکن و ... نوشت؟

Mehdi
12-05-2008, 17:10
سلام دوستان خسته نباشید
1-میخام بدونم چه جوری میشه زیر اسممون یا همون id عکس گذاشت؟
2-و این که تیم محبوب،بازیکن و ... نوشت؟

سلام

1- کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links]) (گوشه سمت راست و بالای سایت)----> انتخاب / ویرایش آواتار ([Only registered and activated users can see links])
تیک "از آواتار شخصی استفاده می کنم" رو بزن و روی دکمه Brows کلیک کن و آدرس فایل رو از روی هاردت بده. سایز تصویر نباید از 200 در 300 پیکسل بیشتر باشه و حجمش هم باید از 58.6 کیلو بایت كمتر باشه.

2- کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links])---------> اطلاعات خود را ویرایش کنید ----------> اطلاعات بیشتر (پایین صفحه) ([Only registered and activated users can see links])

Iker Casillas
14-05-2008, 14:03
سلام.
من هر چی ارسال میکنم تعداد ارسالها تغییر نمی کنه.
باید بگم که تو بخش گلهای لیگ اسپانیا ارسال کردم.

Mehdi
14-05-2008, 14:08
سلام.
من هر چی ارسال میکنم تعداد ارسالها تغییر نمی کنه.
باید بگم که تو بخش گلهای لیگ اسپانیا ارسال کردم.

سلام

اشتباه می کنی، الان 75 تا ارسال داری، می تونی بری همونجا یه پست دیگه بدی و ببینی که یکی به تعداد پست هات اضافه میشه.

Arastoo 10
18-05-2008, 11:42
سلام.
چرا بعضي چيزايي كه ارسال ميكنم يا مينويسم دوباره غيب ميشن؟!

Mehdi
18-05-2008, 12:25
سلام.
چرا بعضي چيزايي كه ارسال ميكنم يا مينويسم دوباره غيب ميشن؟!

سلام

تمام ارسالهایی که غیب میشن از چند حالت خارج نیستن:

1- فینگلیش بوده و پاک شده.

2- تکراری بوده و پاک شده.

3- خبر بوده و براش تاپیک زده شده و ادغام شده در تاپیک اخبار.

Arastoo 10
18-05-2008, 18:32
سلام

تمام ارسالهایی که غیب میشن از چند حالت خارج نیستن:

1- فینگلیش بوده و پاک شده.

2- تکراری بوده و پاک شده.

3- خبر بوده و براش تاپیک زده شده و ادغام شده در تاپیک اخبار.
:53:ولي باور كنيد براي من هيچ كدوم از اين موارد نبوده!

mohamad
18-05-2008, 23:05
دقیقا ارسالت رو بگو چی بوده و در کجا تا پیگیری بشه

Arastoo 10
19-05-2008, 09:43
دقیقا ارسالت رو بگو چی بوده و در کجا تا پیگیری بشه
خيلي از اينجور موارد برام پيش اومده (قبلا هم تو footiran مرحوم اين طور شده بود!)
مثلا اين آخريا دو تا كليپ موبايل تو تايپك "تمام كليپهاي بازيكنان براي موبايل..." يا تو تايپك "پرسپوليس قهرمان هفتمين..." هم بعضي چيزايي كه فرستادم غيب شده!:27:

Iker Casillas
19-05-2008, 09:57
باید چندتا ارسال داشته باشم یا چه شرایطی داشته باشم که عضو فعال بشم

Totti_M72
19-05-2008, 11:07
باید چندتا ارسال داشته باشم یا چه شرایطی داشته باشم که عضو فعال بشم

200 ارسال =عضو فعال

50 ارسال=عضو معمولی

mohabc
19-05-2008, 13:25
میشه یکی بگه چرا پست من تو قسمت قهرمانی پرسپولیس پاک شد؟؟؟
نکنه اسم حمزه ی پشمکی جرمه؟؟؟

Valencia
19-05-2008, 13:44
سلام
چطوری می تونم ایجاد نظر سنجی کنم ؟

mohamad
19-05-2008, 15:12
اگر راهنمای سایت رو بخونین اینها توش توضیح داده شده:
ایجاد نظرسنجی جدید
هنگامیکه موضوع تازه ای ایجاد می کنید، ممکن است این اختیار بشما داده شود تا نظرسنجی جدیدی را نیز بوجود آورید. بدین معنی که بشما امکان طرح سئوال تازه ای داده می شود و تعدادی جواب ممکن نیز تعیین می کنید، سایر کاربران قادر خواهند بود که به یکی از پاسخ های شما رای داده و نتایج رای گیری در موضوع نشان داده خواهد شد.
نمونه ای از نظرسنجی بصورت زیر است:
رنگ مورد علاقه شما چیست؟

قرمز
آبی
زرد
سبز
آبی آسمانی با نقطه های زرد بر روی آن

جهت ایجاد نظرسنجی وقتی موضوع تازهای میفرستید، کافیست بر روی دکمه (بلی، یک صندوق رای با مشخصات زیر درست کنید) که در پائین صفحه قرار دارد کلیک کنید و پاسخ ممکن را بنویسید
هنگامیکه دکمه ارسال گفتگو را فشار میدهید، به صفحه ایجاد نظرسنجی خواهید رفت، در این صفحه می توانید سوال خود را مطرح کرده و پاسخ های ممکن را نیز وارد کنید.
این امکان نیز وجود دارد که جهت نظرسنجی خود محدوده زمانی مشخص کنید، بطوریکه مثلا بخواهید فقط یک هفته در معرض دید باشد.
جهت رای دادن به یک نظرسنجی، کافیست که آنچه که می خواهید رای بدهید را انتخاب کنید و دکمه (رای بدهید) را کلیک کنید. قبل از رای دادن می توانید با کلیک کردن پیوند (جواب رای گیری)، آرائ موجود را ببینید. رای دادن به نظرسنجی کاملا اختیاری است و شما می توانید به هر یک از مطالب رای داده، و یا اصلا به هیچ یک رای ندهید. بطور کلی، وقتی به نظرسنجی رای دادید، دیگر نمی توانید نظرتان را تغییر دهید، بنابراین لازم است که با دقت رای بدهید!

mohamad
19-05-2008, 15:24
mohabc ([Only registered and activated users can see links]) پست شما هم توسط mamadmunchen سرپرست پرسپولیس حذف شده و حتما مشکلی داشته از خودش توی پیغام خصوصی بپرس
پست Red 10 ([Only registered and activated users can see links]) هم دوباره توسط ممد حذف شده که شما هم میتونی ازش بپرسی

ara1988
20-05-2008, 20:51
من 10 بار عکس رو خذف کردم و دوباره ابلود کردم ولی بازم نیست؟ چرا؟

mohamad
20-05-2008, 21:26
با توجه به شناختی که از پستهای شما دارم حتماً موردی داشته!

ara1988
20-05-2008, 21:32
بابا منظورم عکس خودمه مسلا شما مال لامبارد رو گذاشتی

ولی من نیست؟

Scouser
21-05-2008, 11:53
نمیشه تعداد کاراکترای بازیکنای محبوب رو زیر آواتر یه کم بیشتر کنین؟

Retex
21-05-2008, 12:53
من 10 بار عکس رو خذف کردم و دوباره ابلود کردم ولی بازم نیست؟ چرا؟

آقا حتما می دونی که برای این که عکست زیر اسمت بیاد باید عکس رو توی قسمت انتخاب / ویرایش آواتار بذاری نه در قسمت ویرایش عکس شخصی ؟ :winksmiley02:

Retex
21-05-2008, 12:56
آقا ساعتی که برای من توی سایت نشون داده می شه یک ساعت جلو هست؟ جایی برای تنظیم ساعت وجود داره یا سایت کلا یک ساعت جلو هست :1: :-??

e30united
21-05-2008, 13:01
براي من كه يك ساعت عقبه؟؟
الان ساعت 2!
اما ساعت سايت 1!؟؟
چرا اين جوريه؟؟!

mohamad
21-05-2008, 13:27
سلام
شما اگر از ایران هستید که مشکلی نباید داشته باشید
چون برای من که مشکلی نداره برای مدیران دیگه هم ، مگر اینکه موقع ثبت نام یا بعدا ساعت فروم رو روی +3.5 گذاشتی،چون کشور ایران با بقیه فرق داره و ما چند ماه زودتر ساعتمون رو عقب و جلو میکشیم این مشکل پیش میاد پس روی +4.5 تنظیم کنید.
الان خود فروم به طور پیش فرض روی این ساعت قرار داره

--------------------------
در مورد طول کاراکتر بازیکن محبوب هم به نظرم کافیه چون اسمش روشه و بازیکن محبوبه نه تیم محبوب، نهایت شما چهار بازیکن محبوبت رو میتونی بزاری اگر بیشتر میخوای فامیلیش رو بگذار فقط
--------------------------
در مورد آواتار یا همون عکسی که این بغل میاد:
بعد عکس خودت رو یا آپلود میکنی یا لینک سایتش رو میدی
فقط دقت به حجم و سایزش میکنی که زیرش نوشته شده

HaMi.News
21-05-2008, 14:38
آقا ساعتی که برای من توی سایت نشون داده می شه یک ساعت جلو هست؟ جایی برای تنظیم ساعت وجود داره یا سایت کلا یک ساعت جلو هست :1: :-??

توی تنظیمات config سایت هست . باید تنظیم بشه که 3:30 + باشه . یه راه دیگه اش هم موقع ثبت نام سایت خودمون روی 3:30 بزاریم .

King_Of_BOYS
21-05-2008, 15:33
اقا اومدیم یکی ارسالاش از 1000 بیشتر شد. همونطور عضو فعال میمونه؟

Prison Break
21-05-2008, 15:39

آره حالا شما چه اصراریب به این ارسال ها دارین؟:117:
به چه درد میخوره عضو فعال
بیخیال بابا
همون عضو فعال میمونه:fkr:

CHAMPION
21-05-2008, 15:43

اگه مثل فروم قبل باشه و به همین منوال پیش بره 900 ارسال داشته باشی عضو قدیمی می شی

King_Of_BOYS
21-05-2008, 16:01
اگه مثل فروم قبل باشه و به همین منوال پیش بره 900 ارسال داشته باشی عضو قدیمی می شی
عضو قدیمی؟ این دیگه چه جورشه؟ به چه درد میخوره حالا ؟ عضو قدیمی؟ باید یه تقدیری ازش بشه اخه این بابا 900 پست فرستاده. حالا اومدیم یکی 2500 پست فرستاد همون عضو قدیمی میمونه؟:^O

CHAMPION
21-05-2008, 16:37
عضو قدیمی؟ این دیگه چه جورشه؟

این دیگه به مسوولین سایت ربط داره که چه عنوانی رو طراحی کنن.

به چه درد میخوره حالا ؟ عضو قدیمی؟

به چه درد می خوره؟ اینم زیاد مهم نیست و به دردی هم نمی خوره ظاهرن:D

باید یه تقدیری ازش بشه اخه این بابا 900 پست فرستاده

تقدیر!!:loudlaff: خوب یه پیشنهاد بده

حالا اومدیم یکی 2500 پست فرستاد همون عضو قدیمی میمونه؟

در مورد موندن یا نموندن مسئله این ست بودن یا نبودن اگه موندی که هیچ اگرم نموندی بازم هیچ پس اگه دوست داری می مونی اگرم دوس نداری نمی مونی

ara1988
21-05-2008, 19:34
آقا حتما می دونی که برای این که عکست زیر اسمت بیاد باید عکس رو توی قسمت انتخاب / ویرایش آواتار بذاری نه در قسمت ویرایش عکس شخصی ؟ :winksmiley02:

مرسی مشکل حل شد

چرا امضا درست نمیشه؟

Prison Break
21-05-2008, 20:59
چرا امضا درست نمیشه؟
شما اشنباه میکنی برو ویرایش امضا بعد درست کن :1:

ara1988
21-05-2008, 21:50
چرا من تعداد ارسالهام بالا نمیره ؟:53:

Elbimbo deoro
21-05-2008, 22:00
چرا من تعداد ارسالهام بالا نمیره ؟:53:

خودشو ناراحت نبکن ، حتما تو بخش گفتگوی آزاد فرستادی اونجام پست ها حساب نوچ نمیشه

Clemenza
22-05-2008, 17:31
آقا از دیروز یه مشکلی که من دارم اینه که هر چقدر username و password رو میزنم هی میگه خوش آمدید ولی عملاً وارد سایت نمیشه. تو Internet Explorer که اصلاً نمیشه. تو موزيلا هم امروز باز 10 بار زدم تا منو وارد کرد. صفحه خوش آمدید رو میده اما وارد نمیشه.

mohamad
22-05-2008, 17:59
ببینید مشکل حل شد یا نه

Mehdi
22-05-2008, 21:43
براي من كه يك ساعت عقبه؟؟
الان ساعت 2!
اما ساعت سايت 1!؟؟
چرا اين جوريه؟؟!

الان ساعت به وقت ایران، +4.5 GTM هست، ساعت سایت و همین طور ساعت کاربران روی +4.5 تنظیم شده. شما هم برای تنظیم ساعت یوزرت باید به کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links]) بروید و بعد وارد ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) ، قسمت " تنظیمات تاریخ & زمان" رو روی +4.5 تنظیم کنید.

با بالا رفتن ارسالها، رتبه کاربران هم بالاتر میره، فکر می کنم اگه صبر کنید و ببینید بهتر باشه...

عضو قدیمی؟ این دیگه چه جورشه؟ به چه درد میخوره حالا ؟ عضو قدیمی؟ باید یه تقدیری ازش بشه اخه این بابا 900 پست فرستاده. حالا اومدیم یکی 2500 پست فرستاد همون عضو قدیمی میمونه؟:^O

سقف ارسالها برای رسیدن به بالاترین رتبه کاربری، تعداد مشخصی پست هست و خوب طبیعیه که بعد از رسیدن به بالاترین رتبه کاربری، رتبه ارتقاء پیدا نکنه.
و اما در مورد تقدیر از کاربران؛ تعداد پست ملاک خوبی برای تقدیر نیست. محتوای پست مهمتره. فرض کن بعد از گذشت دو سال، تعداد کسانی که به قول شما 2500 پست ارسال کرده اند چقدر زیاد میشه و در صورتی که قرار باشه از همه اونها تقدیر به عمل بیاد، عملاً باید در سایت تخته بشه!!

Retex
22-05-2008, 22:29
و اما در مورد تقدیر از کاربران؛ تعداد پست ملاک خوبی برای تقدیر نیست. محتوای پست مهمتره. فرض کن بعد از گذشت دو سال، تعداد کسانی که به قول شما 2500 پست ارسال کرده اند چقدر زیاد میشه و در صورتی که قرار باشه از همه اونها تقدیر به عمل بیاد، عملاً باید در سایت تخته بشه!!

پس اصل مطلب یعنی تقدیر هست. امیدوار باشیم :13: :D :1:

mohamad
23-05-2008, 01:23
صد درصد هر سال از کاربران برتر تقدیر میکنیم
امسال که گذشت و سایت درگیر مشکلاتی شد و نتونستیم وگرنه همین امسال برنامه داشتیم برای کاربران خوب

ara1988
23-05-2008, 21:50
من چرا نمیتونم موضوع جدید ارسال کنم؟

Mehdi
23-05-2008, 21:56
من چرا نمیتونم موضوع جدید ارسال کنم؟

توی کدوم بخش نمی تونی موضوع جدید ارسال کنی؟
در بخش های گلهای مسابقات خارجی ([Only registered and activated users can see links])، گلهای فوتبال داخلی ([Only registered and activated users can see links])، تورنمنت ها ([Only registered and activated users can see links]) و استودیو نود ([Only registered and activated users can see links]) اعضای سایت نمی تونن موضوع جدید ایجاد کنند.

ASSASSINS CREED
24-05-2008, 00:56
i think you can present a new role by creating the new group for those that are still a normal because of many reasons

fernando tores
24-05-2008, 05:55
اقا مهدی چگونه میتوان عضویت معمولی یا فعال را گرفت

Prison Break
24-05-2008, 07:01
اقا مهدی چگونه میتوان عضویت معمولی یا فعال را گرفت

سلام
اگه ارسال هایت از 50 بره بالا میشه عضو معمولی عضو فعال هم 200 به بالاست:31:
ممنون:72:

i think you can present a new role by creating the new group for those that are still a normal because of many reasons
چه حرفه ای:2:
من فکر کنم ایشون حارجی اند:117:
سایت ترجمه بیارین :10:
کسی بلده به این بگه چه خبره:loudlaff:

mana_kazemian
24-05-2008, 17:03
دوستان میشه برای بازیکنانتاپیک جداگانه ای زد؟
مثلا طرفداران کاظمیان یا....؟

fernando tores
24-05-2008, 17:35
عصر به خیر اقا مهدی چگونه میتوان یک گروه ساخت

mohamad
24-05-2008, 19:16
تاپیک جدا میشه منتها توی بخش مخصوص خودش (مثلا کاظمیان توی مباحث عمومی داخلی)
ساختن گروه هم فعلا غیر فعاله
بعدشم از اندازه مناسب برای فونت استفاده کنید که چشم رو نزنه

ASSASSINS CREED
24-05-2008, 22:30
چه حرفه ای:2:
من فکر کنم ایشون حارجی اند:117:
سایت ترجمه بیارین :10:
کسی بلده به این بگه چه خبره:loudlaff:
im not a foreigner:wagfinger1:
there is no need to a translator too:loudlaff:
i can get your mean as you see my reply!then be friendly as much as you learned:13: to do

mohamad
25-05-2008, 00:30
ok dear assassins creed
follow the below link and use that for typing farsi
persian keyboard ([Only registered and activated users can see links])

------------------------

fernando tores
25-05-2008, 10:58
ا
اقا مهدی برای وارد کردن تشکر در ارسالهایم چه کارکنموچه فایدههایی داره

Mehdi
25-05-2008, 11:50
ا
اقا مهدی برای وارد کردن تشکر در ارسالهایم چه کارکنموچه فایدههایی داره

اگه منظورت تشکر کردن از ارسالهای بقیه کاربران باشه، باید روی دکمه [Only registered and activated users can see links] کلیک کنی. البته چون تا به حال 12 تشکر کردی، بعید می دونم منظورت این بوده باشه.

برای اینکه دیگران از پست های شما تشکر کنند، خوب طبیعیه که باید با پست شما موافق باشند (در بحث ها) یا از محتویات پست شما خوششون اومده باشه (مثلاً مطلب خوبی باشه، عکس یا ویدئوی جالبی باشه و...)

در مورد اینکه تعداد تشکرها چه فایده ای داره، باید بگم که نشان دهنده مفید بودن و محتوای پست های شماست.

ASSASSINS CREED
25-05-2008, 22:58
ok dear assassins creed
follow the below link and use that for typing farsi
persian keyboard ([Only registered and activated users can see links])

------------------------
thanks.but the following error is the result
:29:The page cannot be displayed

can i continue for a while by this way:-??

Mehdi
25-05-2008, 23:04
thanks.but the following error is the result
:29:The page cannot be displayed

can i continue for a while by this way:-??

here, this is another persian keyboard:

and that one is a convertor from finglish to persian:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

ASSASSINS CREED
25-05-2008, 23:12
here, this is another persian keyboard:

and that one is a convertor from finglish to persian:

i need a convertor in english to persian:53:

MamadMunchen
25-05-2008, 23:51
i need a convertor in english to persian:53:

I've A Question :D
If You Understand Farsi , Why Don't Type Finglish ? If No ! How You Can Activity In This Site ? M

اين قضيه چيه بابا ؟ از مديران خواهش ميكنم يكم شفاف سازي كنن :D
ياده اون پسر عربه افتادم تو فوتيران قبلي :D

ASSASSINS CREED
26-05-2008, 00:03
If You Understand Farsi , Why Don't Type Finglish ? If No ! How You Can Activity In This Site ? M

i can read and understand your words but i cant type it!im not active too much but as i said i can read your words.thats enough:kap:this is not indignity:wagfinger1:if you are angry with this i can be an observer:-??

MamadMunchen
26-05-2008, 00:38
A - i can read and understand your words but i cant type it!im not active too much but as i said i can read your words.thats enough:kap:
B - thats enough:kap: this is not indignity:wagfinger1:
C - if you are angry with this i can be an observer:-??

A - /:)

B - But I Think Is Indignity :^O

C - I'm Not Angry Just That Was Rummy For Me

D - I Should Invention A English To Persian Convertor For You :D

E - Can You Presentation YourSelf Here ([Only registered and activated users can see links]) ? How Old Are You ? Where Are You Live ? Where Was You Born ? What's Your Hobbies ? And ... M

خودم نفهميدم چي چي نوشتم :loudlaff:

ASSASSINS CREED
26-05-2008, 00:56
D - I Should Invention A English To Persian Convertor For You :D

E - Can You Presentation YourSelf Here ([Only registered and activated users can see links]) ? How Old Are You ? Where Are You Live ? Where Was You Born ? What's Your Hobbies ? And ... M

all you can do for me is stop juking me:7:
do you really like to know my habbies an personal info/:)
whenever i reply or asked something there was so many guys that answered me quickly:wagfinger1:dont snigger me again plz
if you wanna intend to invent a conventor/:) no need:wagfinger1:you can be my conventor:13:

MamadMunchen
26-05-2008, 01:34
all you can do for me is stop juking me:7:
do you really like to know my habbies an personal info/:)
whenever i reply or asked something there was so many guys that answered me quickly:wagfinger1:dont snigger me again plz
if you wanna intend to invent a conventor/:) no need:wagfinger1:you can be my conventor:13:

خوب ببين دوست عزيز اينا رو فارسي مينويسم تا راحت تر بتونم منظورمو بگم ! در مورد يه كانورتر انگليسي به فارسي من اصلا حواسم به بابيلون نبود .

ديكشنري بابيلون نصب داري ؟
ورژن 7 !

بابيلون يه بخش كانورتر داره كه فارسي به انگليسي رو هم ساپورت ميكنه :D اما خيلي خوب ترجمه نميكنه ولي به راحتي ميشه متوجه شد كه منظور از اون نوشته چيه .

من ورژه 6 رو دارم آپلود كردم تا دانلود كني ( البته خودم 7 نصب دارم :32: )‌ اما نميدونم اين ورژن هم يه همچين قابليتي داره يا نه كه احتمال خيلي زياد داره !

بابيلون ورژن 6 ([Only registered and activated users can see links])

تو اين عكس زير مشخص كردم بايد تو كدوم قسمت بري كه البته واسه ورژن 7 هست .

fernando tores
26-05-2008, 05:51
سلام کد htmlچیست و چگونه میشود فعال کرد

Prison Break
26-05-2008, 06:10

قریق الشعب بود که با راهنمایی مدیران تونست یه 9 تا پست بده در مورد الشعب:loudlaff:

Mehdi
26-05-2008, 20:41
سلام کد htmlچیست و چگونه میشود فعال کرد

سلام

منظور کدهای زبان html (یک زبان برنامه نویسی تحت وب) هست که می تونه توسط مدیران فعال بشه و به دلایل امنیتی فعلاً غیر فعاله.

ASSASSINS CREED
28-05-2008, 00:55
hello,finally i found out a convertor! i have used [Only registered and activated users can see links] to typing persian. do you understand now?
کشف کردم ! convertor سلام ،سرانجام من یک
به فارسی تایپ کردن به کاربرده ام www . parstranslator من
شماحالامی فهمید

mohamad
28-05-2008, 02:49
بله الان باز بهتر شد !
البته من که تا حدود زیادی میفهمیدم ولی چون قوانین این سایت فارسی نوشتنه علاقه به فارسی نوشتن شما داشتیم :26:

Joga Bonito
28-05-2008, 09:03
خيلي جالب بود استفاده برديم:دي

ara1988
29-05-2008, 13:41
من ارسال هام دو روز بيش 126 بود ولي الان 122:53:

Mehdi
29-05-2008, 13:56

ممكنه به هر دليلي ارسالت توسط يكي از مديران پاك شده باشه، فينگليش نوشتن و...

هه ورامان
31-05-2008, 14:14
اين منم
شما نمیتوانید وارد سایت شوید ! دسترسی شما به سایت به دلیل زیر قطع شده است :</SPAN>
هیچ دلیلی اتخاذ نشده است
پایان مدت محرومیت شما :</SPAN> هرگز يعني جي؟

<!-- / main error message -->

mohamad
31-05-2008, 14:21
شما خودت بهتر دلیل محرومیتت رو میدونی

fernando tores
31-05-2008, 16:20
من توی ارسالی هایم چیزی به نام تشکر وجود نداره چگونه میشود اضافه کرد

Mehdi
31-05-2008, 16:23
من توی ارسالی هایم چیزی به نام تشکر وجود نداره چگونه میشود اضافه کرد

هر کاربری فقط داخل ارسالهای دیگران کلید تشکر رو می بینه و می تونه از اونها تشکر کنه و چون هیچ کسی نمی تونه از خودش تشکر کنه، بنابراین در پست های خودش کلید تشکر رو نمی بینه. به عنوان مثال الان من در ارسال شما کلید تشکر می بینم ولی داخل پست خودم کلید تشکر رو نمی بینم و این طبیعیه.

Clemenza
01-06-2008, 16:22
من دو تا مروگر دارم. ( Explorer 7 و Mozilla) الان هرکاری می کنم با موزیلا نمیشه فارسی تایپ کنم و مجبورم از اکسپلورر استفاده کنم. مشکل از سیستم خودمه؟ آخه درست بود تا ظهر

mohamad
01-06-2008, 18:36
قاعدتا باید از سیستم خودت باشه مشکل
چون من هم فایر فوکس دارم

Carles Puyol
03-06-2008, 23:06
ببخشید بخش پیغام توی پروفایل هر کسی چت یا همون بیغام من ندارمش باید خودم بیارمش یا اینکه من نمیتونم اونو ببینم ؟

mohamad
04-06-2008, 00:59
شما احتمالا خودتون غیر فعال کردین
به کنترل پنل کاربری میری و ویرایش تنظیمات شخصی رو میزنی یا به لینک زیر میری:
بعد در قسمت پیغام بازدید کنندگان گزینه فعال نمودن دریافت پیغام بازدیدگنندگان از طریق پروفایل رو تیک میزنی

Carles Puyol
04-06-2008, 02:27
اقا محمد همین کارو کردم بازم نشد !!!!!!!!

mohamad
04-06-2008, 02:32
غیر از این چیز دیگه ای نمیتونه باشه!
چون همه دارند به خوبی استفاده میکنند
شناسه ات هم که فعاله

Prison Break
04-06-2008, 08:38
اتفاقا منم همین مشکل. دارم
برای من تیک داره ولی...

mohamad
04-06-2008, 17:07
فعال نکرده بودید که!
من برات فعال کردم

HaMi.News
04-06-2008, 18:35
ببخشید بخش پیغام توی پروفایل هر کسی چت یا همون بیغام من ندارمش باید خودم بیارمش یا اینکه من نمیتونم اونو ببینم ؟

اگه مشکل از اکانت نباشه یه بار HISTory اینترنت اکسپلورت رو پاک کن ! شاید از CASH سایت رو برات باز میکنه . یه اگه نمیخوای پاک کنی CTRL +F5 هم بزن ببین میشه یا نه .

Segreda
04-06-2008, 18:51

اقا محمد همین کارو کردم بازم نشد !!!!!!!!

غیر از این چیز دیگه ای نمیتونه باشه!
چون همه دارند به خوبی استفاده میکنند
شناسه ات هم که فعاله

اتفاقا منم همین مشکل. دارم
برای من تیک داره ولی...

منم اول این مشکل رو داشتم:53:
نمیدونستم باید چیکار کنم:smil4337dd8b9eb25:
تا اینکه یک نفر برام یه پیام فرستاد و من تونستم ببینم:13:
اگه میخواید فعال بشه باید یه نفر براتون پیام بفرسته:301:
(ببخشید بد توضیح دادم انشام زیاد خوب نیست):29:

Carles Puyol
05-06-2008, 03:07
اگه مشکل از اکانت نباشه یه بار History اینترنت اکسپلورت رو پاک کن ! شاید از Cash سایت رو برات باز میکنه . یه اگه نمیخوای پاک کنی Ctrl +f5 هم بزن ببین میشه یا نه .

فعال نکرده بودید که!
من برات فعال کردم

منم اول این مشکل رو داشتم:53:
نمیدونستم باید چیکار کنم:smil4337dd8b9eb25:
تا اینکه یک نفر برام یه پیام فرستاد و من تونستم ببینم:13:
اگه میخواید فعال بشه باید یه نفر براتون پیام بفرسته:301:
(ببخشید بد توضیح دادم انشام زیاد خوب نیست):29:
نمیدونم همین کارو کردم داش حامد ولی نشد
============
اقا محمد من فعالش کردم شماهم فعالش کردید بازم نی
==============
خوب داش بارسلونا اگه میتونی هم اسمتو بگو هم میشه یک دونه پیغام بفرست :13:

Segreda
05-06-2008, 08:52
خوب داش بارسلونا اگه میتونی هم اسمتو بگو هم میشه یک دونه پیغام بفرست :13:
چشم برات یه پیام میفرستم
راستی اسم من احسان است

Rossonery
05-06-2008, 10:40
سلام:72:
ببخشید من یه پستی داده بودم که نمیدونم چرا حذف شده.من توی این پست فقط از آقا مهد احمدی خواهش کرده بودم که به آقای احمدی نژاد توهین نکنند و از سر معده صحبت نکنند. بخدا قسم میخورم که تموم قوانین رو توش رعایت کرده بودم.نمیدونم چرا حذف شده.من فقط حرف های آقا امین رو تایید کرده بودم و آخرش هم از مسئولین خواسته بودم که موضوع و ببندند.حالا خودتون برید ببینید اینجا چه خبره.واقعا افتضاح هست و به راحتی به شخصیت های مملکت توهین میکنند.موضوع رو حتما باید ببندید.

Carles Puyol
05-06-2008, 12:12
ازتون تشکر میکنم درست شد !!!! مرسی احسان جون دستت درد نکنه حامد دوباره مرسی داش محمد:72:

Scouser
05-06-2008, 15:21
آقا انتخاب آواتر مشکلی پیدا کرده؟!
من هر کاری میکنم صفش باز نمیشه!

Prison Break
05-06-2008, 15:25
آقا انتخاب آواتر مشکلی پیدا کرده؟!
من هر کاری میکنم صفش باز نمیشه!

من همین الان امتحان کردم باز شد مشکلی نداره مشکل از سیستم خودته:winksmiley02:

R9TheBest
05-06-2008, 15:31
اقا من میخواستم که کلوپ ایتالیا باز کنم ... بعد تمام مشخصات ایتالیا و .... در مورد ایتالیا توی جدول هست . وقتی که این چیزا رو توی صفحه پیش رفته میزارم همه چیز درست در میاد . ولی وقتی که ارسال می کنم همه چیز خراب میشه ... کسی دلیلش رو میدونه ؟

mohamad
05-06-2008, 17:33
دقیقا چه جوری خراب میشه؟چیا خراب میشن

R9TheBest
05-06-2008, 17:48
تمام جدول ها از بین میرن ........ و به جاشون نوشته های انگلیسی میاد .. با از این چیزا : :>< ...

HaMi.News
05-06-2008, 18:47
تمام جدول ها از بین میرن ........ و به جاشون نوشته های انگلیسی میاد .. با از این چیزا : :>< ...

خوب از اونجایی که شما کپی کردین HTML یا PHP بوده ولی وقتی شما عمل کپی رو انجام میدین فقط شماره ها رو کپی میکنه و اطلاعات رو تیبل ها رو کپی نمیکنه شما باید به کد نویسی وارد بشین تا بتونین جدول بندی کنین

مثال :

<table border="1" width="42%" id="table1">
<tr>
<td>4</td>
<td>1</td>
</tr>
<tr>
<td>2</td>
<td>3</td>
</tr>
</table>

شما باید کد رو کپی کنین منظور از کد هم کدهای HTML هست .

the cat
06-06-2008, 12:26
با سلام و خسته نباشید ببخشید من حدود یک ماه پیش اومدم تو سایت و میخواستم به پیام خصوصی دوستم جواب بدم اما یه پیام انگلیسی داد و گفت شما نمیتونین پیام بدین و باید به مدیر سایت اطلاع بدین الن هم که میخوام پیام بدم هیچ کلیدی واسه پیام خصوصی وجود نداره که مثلا من پروفایل یکی دیگرو باز میکنم اما هیچ دکمه ای نیست یا زیر پست هیچ کدوم از بچه ها همچین چیزی نیست میشه راهنماییم کنین؟:27:

Retex
06-06-2008, 13:03
با سلام و خسته نباشید ببخشید من حدود یک ماه پیش اومدم تو سایت و میخواستم به پیام خصوصی دوستم جواب بدم اما یه پیام انگلیسی داد و گفت شما نمیتونین پیام بدین و باید به مدیر سایت اطلاع بدین الن هم که میخوام پیام بدم هیچ کلیدی واسه پیام خصوصی وجود نداره که مثلا من پروفایل یکی دیگرو باز میکنم اما هیچ دکمه ای نیست یا زیر پست هیچ کدوم از بچه ها همچین چیزی نیست میشه راهنماییم کنین؟:27:

روی اسم هرکاربر (بالای آواتارش) کلیک کنی، چند تا گزینه میاد که ارسال پیام خصوصی هم توش هست. روش کلیک کن میری توی ارسال خصوصی. متوجه شدی ؟

Rossonery
06-06-2008, 23:09
لطفا این تاپیک رو ببندید که شده جای بحث و جدل.

Seyed
08-06-2008, 14:21
سلام خسته نباشيد مي خواستم بدونم چطوري ميشه سرپرستي يك تالار يا باشگاه رو كسب كرد لطفا راهنمائي كنيد

mohamad
08-06-2008, 14:35
وقتی مدیران یک نفر رو بپسندند سرپرست میکنند :d

Seyed
08-06-2008, 15:02
مشكل شد دوتا چطوري مي پسندن

Prison Break
08-06-2008, 15:50
مشكل شد دوتا چطوري مي پسندن

1-فعال
2-ادب
3-رئایت کردن قوانین
4-یه چیزی از فوتبال سرش بشه:D
5-از مدیران بپرس:winksmiley02:

Seyed
08-06-2008, 16:25
فعاليت يعني چه مثلا من تو دوروز 50 پست گذاشتم فعالم

Prison Break
08-06-2008, 17:02
فعاليت يعني چه مثلا من تو دوروز 50 پست گذاشتم فعالم

اون فعالیت نه هی الکی ارسال کنی ارسالات باید خوب و پر محتوا باشه:winksmiley02:

ho3ein2
08-06-2008, 17:46
سلام . من واسه آواتارم عكس گذاشتم ولي تا توش نري نشونش نميده ميخوام روي پست ارساليم و پايين اسمم مثل عكس بقيه كاربران نمايش داده شه .ممنون ميشم جواب بدين

Seyed
08-06-2008, 17:54
ممنون از تذكرت پرهام جان ولي مثل اينكه نه گالري پرسپوليس رفتي نه استقلال كه اين حرفا رو ميزني

mahtab
08-06-2008, 18:30
ببخشید من یک سوال داشتم اونم اینکه می تونم پیغام های بازدید کنندگان را پاک کنم؟

Mehdi
08-06-2008, 22:06
سلام . من واسه آواتارم عكس گذاشتم ولي تا توش نري نشونش نميده ميخوام روي پست ارساليم و پايين اسمم مثل عكس بقيه كاربران نمايش داده شه .ممنون ميشم جواب بدين

سلام
شما باید از قسمت انتخاب / ویرایش آواتار ([Only registered and activated users can see links]) اقدام کنید.

ببخشید من یک سوال داشتم اونم اینکه می تونم پیغام های بازدید کنندگان را پاک کنم؟

امکان مدیریت پیغام های بازدید کننده در پروفایل هر کاربر به اختیارات کاربران اضافه شد. یعنی هر کاربری می تونه پیغام های بازدید کننده ای که براش ارسال شده رو حذف کنه.

Mostafa United
09-06-2008, 09:44
چرا قسمت Top Statsسایت کار نمیکنه ؟ :117::53::-??

اگه ممکنه فعالش کنید ... :smil4337dd8b9eb25::D

Amin-TopGoal
09-06-2008, 10:05
این بخش سالم و فعاله!!

Mostafa United
09-06-2008, 10:12
برای چی من نمیتونم ازش استفاده کنم ؟!

وقتی میزنم مثلا 100 امار رو بده یه صفحه جدید باز میشه که توش نوشته :

Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator ([Only registered and activated users can see links]) and describe the action you performed before you received this error.

the cat
11-06-2008, 17:37
روی اسم هرکاربر (بالای آواتارش) کلیک کنی، چند تا گزینه میاد که ارسال پیام خصوصی هم توش هست. روش کلیک کن میری توی ارسال خصوصی. متوجه شدی ؟
ببخشید به من میگه شما هنوز نمیتونین پیام ارسال کنین چرااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

CAPITAN
11-06-2008, 18:39
يه سوال اين اخطارهايي که ميگيريم احتمال پاک شدنش هست؟؟؟

Mehdi
11-06-2008, 18:45
يه سوال اين اخطارهايي که ميگيريم احتمال پاک شدنش هست؟؟؟

هر اخطاری یک تاریخ انقضا داره و وقتی به موعد مشخصش برسه به طور خودکار پاک میشه.

qwerty11
11-06-2008, 19:16
آقا نمیشه یه محیطه مردونه هم درست کنی تا یه کم بشه راحت حرف زد؟

qwerty11
11-06-2008, 19:19
آقا چجوری میشه نظرسنجی گذاشت؟

Mehdi
11-06-2008, 19:30
آقا نمیشه یه محیطه مردونه هم درست کنی تا یه کم بشه راحت حرف زد؟
تا منظور از محیط مردونه چی باشه و منظور از راحت حرف زدن؟:-??
به فرض هم که یه محیط مردونه ساختیم، از کجا بفهمیم کی واقعاً مرده، کی نیست؟!:d

آقا چجوری میشه نظرسنجی گذاشت؟

حتی الامکان نظرسنجی نذارید، اگه میذارید درست حسابی باشه، چون مدتیه سایت پر شده از نظرسنجی های سطحی و سرکاری.

اگر راهنمای سایت رو بخونین اینها توش توضیح داده شده:
ایجاد نظرسنجی جدید
هنگامیکه موضوع تازه ای ایجاد می کنید، ممکن است این اختیار بشما داده شود تا نظرسنجی جدیدی را نیز بوجود آورید. بدین معنی که بشما امکان طرح سئوال تازه ای داده می شود و تعدادی جواب ممکن نیز تعیین می کنید، سایر کاربران قادر خواهند بود که به یکی از پاسخ های شما رای داده و نتایج رای گیری در موضوع نشان داده خواهد شد.
نمونه ای از نظرسنجی بصورت زیر است: رنگ مورد علاقه شما چیست؟

قرمز
آبی
زرد
سبز
آبی آسمانی با نقطه های زرد بر روی آن

جهت ایجاد نظرسنجی وقتی موضوع تازهای میفرستید، کافیست بر روی دکمه (بلی، یک صندوق رای با مشخصات زیر درست کنید) که در پائین صفحه قرار دارد کلیک کنید و پاسخ ممکن را بنویسید
هنگامیکه دکمه ارسال گفتگو را فشار میدهید، به صفحه ایجاد نظرسنجی خواهید رفت، در این صفحه می توانید سوال خود را مطرح کرده و پاسخ های ممکن را نیز وارد کنید.
این امکان نیز وجود دارد که جهت نظرسنجی خود محدوده زمانی مشخص کنید، بطوریکه مثلا بخواهید فقط یک هفته در معرض دید باشد.
جهت رای دادن به یک نظرسنجی، کافیست که آنچه که می خواهید رای بدهید را انتخاب کنید و دکمه (رای بدهید) را کلیک کنید. قبل از رای دادن می توانید با کلیک کردن پیوند (جواب رای گیری)، آرائ موجود را ببینید. رای دادن به نظرسنجی کاملا اختیاری است و شما می توانید به هر یک از مطالب رای داده، و یا اصلا به هیچ یک رای ندهید. بطور کلی، وقتی به نظرسنجی رای دادید، دیگر نمی توانید نظرتان را تغییر دهید، بنابراین لازم است که با دقت رای بدهید!

برای چی من نمیتونم ازش استفاده کنم ؟!

وقتی میزنم مثلا 100 امار رو بده یه صفحه جدید باز میشه که توش نوشته :

Your submission could not be processed because a security token was missing or mismatched.

If this occurred unexpectedly, please inform the administrator ([Only registered and activated users can see links]) and describe the action you performed before you received this error.

مشکل حل شد.
با کلیک روی Top 10 Stats در گوشه بالا و سمت راست آمار، می تونید آمار رو برای تعداد بیشتری از داده ها مشاهده کنید.

Alessandro
12-06-2008, 04:07
من این رو تازه دیدم:2:

قضیه چیه یک کم شفاف سازی کنید.:قلیون:

Prison Break
12-06-2008, 09:15

شما به خاطر اینه که تغیرر نام کاربری داشتی و سیستم خود ش به اون تاریخ میبره یعنی فارسیش: 11 دی 48 یا 3 دی 48

CAPITAN
12-06-2008, 11:42
نميشه اعتبار رو به انجمن اضافه کنين منظورم همون امتياز بود که کاربرا بر مبناي شناختشون به طرف مقابل امتياز ميدادن

Mehdi
12-06-2008, 12:04

تاریخ شمسی که روی فوروم نصب شده بود به طور کامل با سیستم سازگاری نداره و باعث میشه به مرور تاریخ عضویت کاربران به Jan 1970 یا همون 11 دی 48 تغییر کنه.

نميشه اعتبار رو به انجمن اضافه کنين منظورم همون امتياز بود که کاربرا بر مبناي شناختشون به طرف مقابل امتياز ميدادن

قبلاً هم که وجود داشت چیز جالبی نبود و به درخواست خود کاربران و تصمیم مدیران برداشته شد و دوباره اضافه نخواهد شد.

David23
12-06-2008, 12:44
يه سوال اگه بخوام عكساي يه بازيكن رو بزارم كه تيمش تو گالري تيم ها نيست چه كنم؟

Mehdi
12-06-2008, 12:52
يه سوال اگه بخوام عكساي يه بازيكن رو بزارم كه تيمش تو گالري تيم ها نيست چه كنم؟

می تونی داخل بدنه اصلی خود انجمن عکس و والپیپر ([Only registered and activated users can see links]) بذاری.

Mehrnaz
12-06-2008, 13:13
من هر چی به بعضی کاربرا پیغام می دم جوابی نمی یاد
یعنی بهشون نمی رسه یا من کم سعادتم؟

Mehdi
12-06-2008, 13:20
من هر چی به بعضی کاربرا پیغام می دم جوابی نمی یاد
یعنی بهشون نمی رسه یا من کم سعادتم؟

احتمالاً میرسه ولی جواب نمیدن.

شاید هم دریافت پیام خصوصیت رو محدود به لیست دوستانت کردی؟

یه سری به اینجا بزن:
ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links])

قسمت پیام خصوصی.

Mehrnaz
12-06-2008, 19:10
خیلی ممنون از راهنمائیتون
ولی همه چیز درست بود
فکرکنم فرصت نمی کنن جواب بدن:72:

Mostafa United
13-06-2008, 18:27
معلوم نشد چرا Stats سایت خرابه و درست نمیشه ؟

Mehdi
13-06-2008, 19:08
معلوم نشد چرا Stats سایت خرابه و درست نمیشه ؟

صفحه قبلی همین تاپیک گفتم که درست شده.

ARG_MANUTD 4 EVER
15-06-2008, 14:51
سلام کسی نمی تونه من را راهنمایی که چگونه عکس و یا والپیر در پستم قرار دهم

تو فوت خدا بیامورز یک چهار خونه بود که عکس مورد مورد علاقت را از هارد انتخاب می کردی و در انجا gennemse می کردی اما الان چنین چیزی را مشاهده نمی کنم
در ضم عکسی را که از نت کپی می کنم در اینجا نمی توانم past کنم:-??

mohamad
15-06-2008, 15:15
شما اول عکس رو یک جا آپلود میکنی مثل tinypic.com
بعد دکمه [Only registered and activated users can see links] رو میزنی و آدرس عکس رو داخل کادر وارد میکنی

ARG_MANUTD 4 EVER
15-06-2008, 17:38
شما اول عکس رو یک جا آپلود میکنی مثل tinypic.com
بعد دکمه [Only registered and activated users can see links] رو میزنی و آدرس عکس رو داخل کادر وارد میکنی

این کار را هم قبلا امتحان کرده بودم اما یک صفحه کوچک از صفحه اول سایت باز می شود:-??
اصلا کلن چرا نمی شود past کرد قبلا می توانستم عکسهای خود را past کنم اما الان نمی شود

mohamad
15-06-2008, 18:10
الان من عکس امضای تو رو کپی کردم خیلی راحت

ARG_MANUTD 4 EVER
16-06-2008, 03:19
جالبه الان مي توانم از [Only registered and activated users can see links] استفاده كنم :-??

ITALIANO
17-06-2008, 14:29
می خواستم ببینم در حال حاضر کسی هست که اسپمر باشه؟
ممنون

mohamad
17-06-2008, 14:35
فعلا نداریم
اگر کسی بود بعدا پست بزنه خودتون میفهمین و یا در آمار صفحه اصلی رنگش معلوم میشه

Segreda
17-06-2008, 15:05
می خواستم ببینم در حال حاضر کسی هست که اسپمر باشه

یکی توضیح بده اسپمر چیه ؟

Mehdi
17-06-2008, 15:19
یکی توضیح بده اسپمر چیه ؟

قبلاً توضیح داده شده:

Spyro
17-06-2008, 15:36
ببخشید
چرا توی این گروه ها که توش عضو میشی فقط گروه طرفداران ایتالیاست؟

Mehdi
17-06-2008, 15:51
ببخشید
چرا توی این گروه ها که توش عضو میشی فقط گروه طرفداران ایتالیاست؟

ساختن گروه غیر فعال شده، اون گروه طرفداران ایتالیا هم قبل از غیر فعال شدنش توسط کاربران به وجود اومده.

Mostafa United
17-06-2008, 17:37
قبلاً هم که وجود داشت چیز جالبی نبود و به درخواست خود کاربران و تصمیم مدیران برداشته شد و دوباره اضافه نخواهد شد.[/quote]

به نظر من که جالب بود اگه میشه برگردونیدش !:72:

Mamad_Peach
18-06-2008, 08:07
اقا من بلد نیستم تاپیک پیدا کنم و چیزی که میخوام رو مورد دسترس دیگران قرار بدم
لطفا منو راهنمایی کنید

mohamad
18-06-2008, 12:42
:-?

الان همین جایی که شما نوشتی یک تاپیک هست!
شما میتونین از صفحه اصلی تاپیک ها رو پیدا کنید
در آخرین ارسالها یا در هر بخش پر از تاپیکه

Rossonery
18-06-2008, 16:31
سلام
بالاخره یه نفر اسپمر مشخص شد.فکرش رو میکردم.
سوال:
اگه فردی رو دیدیم که چند جایی؛تکرار مطلب کرده و نظر تکراری تو تاپیک ها داده؛میتونیم از کلید [Only registered and activated users can see links] استفاده کنیم؟
در صورت بله؛باید پست های مشابه رو هم نام ببریم درسته؟!:-?

The
18-06-2008, 17:26
آقا اینجا معلوم هست کی به کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط 10% تخلف داشتم. ولی منو محروم کردین. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
qwerty11

Mohamad021
18-06-2008, 19:04
اسپمر بدرد چی میخوره ؟
چیکاره هست ؟
بعد بالاتر از چه پستی و پایین تره چی هست ؟
بعد اینم بگید چندتا پست بزنی به این درجه میرسی

Ronaldo_tores
18-06-2008, 19:10
ببخشید این اسپمر یعنی چی؟
چون من اسپمر شدم

ALI_SS
18-06-2008, 19:22
چون من اسپمر شدم

با عرض پوزش اسمپر به کسی میگن که پستای غیر مفید میندازه و فقط برای بالا بردن تعداد پستاش تو سایت مطلب قرار می ده .

Ronaldo_tores
18-06-2008, 19:32
حالا راهی نیستش که از اسپمر خارج شم

بار آخرمه ها:29:

Mehdi
18-06-2008, 19:47
آقا اینجا معلوم هست کی به کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من فقط 10% تخلف داشتم. ولی منو محروم کردین. چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
qwerty11

کاملاً معلومه کی به کیه. این شمائید که فکر کردین کسی به کسی نیست. به صراحت در قانون عنوان شده که ساختن چند نام کاربری جرمه، علت محرومیتت هم همین بود.

چون من اسپمر شدم

حالا راهی نیستش که از اسپمر خارج شم

بار آخرمه ها:29:

اخطارهای "ارسالهای پی در پی" که به شما داده شد فرصتی برای جبران بود.
متاسفم.

Seyed
19-06-2008, 19:38
سلام تو اون تايپيك كه جوابمو نداديد لطفا تو اينجا بگيد كه درست كردن پست كوري كردن محترمانه خلاف است يا خير

Mehdi
19-06-2008, 19:41
سلام تو اون تايپيك كه جوابمو نداديد لطفا تو اينجا بگيد كه درست كردن پست كوري كردن محترمانه خلاف است يا خير
سلام
قبلاً بخش مجزایی برای کل کل وجود داشت که متاسفانه کاربران رعایت نکردند و بسته شد.
اگه قرار بود محلی برای کل کل باشه، همون بخش رو هم نمی بستیم.

Rossonery
20-06-2008, 13:02
ببخشید؛سوال داشتم؛اونم اینه که چرا گروه دسته جمعی ایتالیا حذف شد؟!:-?
البته زیاد بهره ای نداشت.

جواب این رو هم لطفا بگید:
سلام
بالاخره یه نفر اسپمر مشخص شد.فکرش رو میکردم.
سوال:
اگه فردی رو دیدیم که چند جایی؛تکرار مطلب کرده و نظر تکراری تو تاپیک ها داده؛میتونیم از کلید [Only registered and activated users can see links] استفاده کنیم؟
در صورت بله؛باید پست های مشابه رو هم نام ببریم درسته؟!:-?
با تشکر:d0s69thbefhifftitrz

mohamad
20-06-2008, 13:37
سلام
اول اینگه گروه ایتالیا به دلیل رعایت عدالت در حق همه پاک شد، چون این امکان برای همه بشته بود و فقط یک سری از کاربران ایتالیایی میتونستن از تنها گروه سایت استفاده کنند که جالب نبود
دوم بله هر گونه خلاف ، پست تکراری ، توهین و .... رو میتونین گزارش کنین[Only registered and activated users can see links]
فقط در استفاده از اون افراط نکنین، مثلا گاهی دیده شده که یک نفر به فردی گفته امشب تیممون فلان تیم رو میبره و یک نفر دیگه که طرفدار اون یکی تیمه میاد و پست رو گزارش میکنه
یک دفعه هم یکی از کاربران پست خود من که بهش تذکر داده بودم رو گزارش کرده بود!
حرفم اینه که پستهای واقعا مورد دار گزارش بشه

Seyed
20-06-2008, 13:55
سلام يه سوال داشتم مي خواستم ببينم چطور ميشه در انجمن موضوعات مهم ايجاد كرد اصلا كاربران عادي ميتونند همچين كاريو انجام بدن يا نه

mohamad
20-06-2008, 14:00
اگر موضوعی توسط مدیران مهم تشخیص داده بشه تبدیل به مهم خواهد شد

Fabio13
20-06-2008, 21:55
سلام به مدیران گرامی !!
قصد داشتم در ویدئو های لیگ ایتالیا موضوع جدید ایجاد کنم که اجازه نداد. در این بخش :

میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟

مرسی

TheSpecialOne
20-06-2008, 21:58
آقا میشه یکی از مدیرای کل سایت Id شو به من بده تا باهاش چت کنم؟
یه کار واجب دارم.

Amin-TopGoal
20-06-2008, 22:00
سلام به مدیران گرامی !!
قصد داشتم در ویدئو های لیگ ایتالیا موضوع جدید ایجاد کنم که اجازه نداد. در این بخش :

میخواستم ببینم مشکل از کجاست ؟؟

مرسی

تو بخش گلهای داخلی و خارجی و همینطور تورنمنت ها، فقط گروه کاربری " همکار تاپ گل " می تونه تاپیک ایجاد کنه.

آقا میشه یکی از مدیرای کل سایت Id شو به من بده تا باهاش چت کنم؟
یه کار واجب دارم.

می تونی پیام خصوصی بزنی

Mehdi Saberi
20-06-2008, 22:06
سلام
اول اینگه گروه ایتالیا به دلیل رعایت عدالت در حق همه پاک شد، چون این امکان برای همه بشته بود

دوژاری داری داداش!:6:

Fabio13
20-06-2008, 22:49
تو بخش گلهای داخلی و خارجی و همینطور تورنمنت ها، فقط گروه کاربری " همکار تاپ گل " می تونه تاپیک ایجاد کنه.

مرسی امین جان. پس من با اجازه تاپیک رو تو بخش فوتبال ایتالیا باز میکنم .

شاد باشید :72:

SASAN
20-06-2008, 23:16
کور شدیم رنگ این قالب رو مثله اول کنید

Seyed
20-06-2008, 23:19
شما اگه به پايين سايت مراجعه كنيد مينونيد رنگ قالبو عوض كنيد كه اينم از خلاقيت مديرانه

Seyed
21-06-2008, 00:31
سلام و عرض خسته نباشيد

دوتا سوال مهم داشتم اوليش اينكه مي خواستم ببينم اگر كسي موضوعي ايجاد كنه خودش مي تونه اون عنوان موضوع رو اصلاح يا كل موضوع حذف كنه

دوما كسي مي تونه پستشو به جايي ديگه انقال بده

با تشكر

Rossonery
21-06-2008, 01:26
سلام و عرض خسته نباشيد

دوتا سوال مهم داشتم اوليش اينكه مي خواستم ببينم اگر كسي موضوعي ايجاد كنه خودش مي تونه اون عنوان موضوع رو اصلاح يا كل موضوع حذف كنه

دوما كسي مي تونه پستشو به جايي ديگه انقال بده

با تشكر
سلام
بله میتونید ویرایش کنید.اما حذف موضوع رو نمیدونم.شاید امکان پذیر نباشه.چون بیشتر مدیران هستند که موضوعات رو حذف و با موضوعات دیگه ادغام میکنند.
برای انتقال موضوعتون هم؛وارد صفحه پستتون بشید؛همون بالای تیتر موضوعتون؛یه نوار هست. روی ابزار های موضوع کلیک کنید.گزینه ی انتقال موضوع دیده میشه.
موفق باشید

Seyed
21-06-2008, 03:16
حالا كه ميشه ويرايش كرد مي شه بگيد چطوري مي شه اين كارو كرد

سلام خسته نباشيد به سوال قبلي من كه پاسخ داده نشد ولي ميخواستم ببينم كه چرا انجمن كوپه آمريكا تعطيله و امكان ايجاد موضوع هم تو اون نيست و اجازه دسترسي به ما رو نمي ده

sargat
21-06-2008, 23:25
سلام چرا امضاء منو نشون نمیده

Seyed
21-06-2008, 23:48
شما بايد حواستونو جمع كنيد كه اگر از جواب سريع استفاده مي كنيد گزينه نمايش امضا شما تيك خورده باشه

اين گزينه پايين قسمت طوسي كه محل نوشتن پست هست سمت چپ پايين صفحه است

شابد موقع ثبت امضا اشتباه كردي به قسمت پروفايلت برو بعد برو به قسمت درباره من برو اونجا ببين امضات ثبت شده يا نه

البته من الان رفتم ديدم امضات ثبت نشده دوباره ثبتش كن

mohamad
22-06-2008, 14:13
اول که شما امضایی نداری که نشون بده!
ویرایش عنوان تاپیک هم با ویرایش پست اول هر تاپیک مقدوره

Scouser
22-06-2008, 17:57
اینو یکم برام توضیح میدین
بعضی وقتا که بعضی صفحه هایه سایت رو سیو میکنم دوباره که میخام ببینمشون اینطوری میشن:-t

Seyed
22-06-2008, 18:44
البته منم واسه امضام عكس گزاشتم ولي نشون نمي ده و لي شما اصلا امضا نزاشتي

سلام خسته نباشيد به سوال قبلي من كه پاسخ داده نشد ولي ميخواستم ببينم كه چرا انجمن كوپه آمريكا تعطيله و امكان ايجاد موضوع هم تو اون نيست و اجازه دسترسي به ما رو نمي ده

چرا كسي به سوالات من جواب نمي دهد

Rossonery
22-06-2008, 21:12
سلام
اینو یکم برام توضیح میدین
بعضی وقتا که بعضی صفحه هایه سایت رو سیو میکنم دوباره که میخام ببینمشون اینطوری میشن:-t
مرورگرت؛اینترنت اکسپلورر 7 بود آره؟
وقتی میخوای صفحه ای رو سیو بکنی؛بعد از این که پنجره ی Save as باز شد؛قسمت Save as type رو به

(Webpage complete (html
تغییر بده.من سیو کردم مشکلی نداشته.
البته منم واسه امضام عكس گزاشتم ولي نشون نمي ده و لي شما اصلا امضا نزاشتي
تو قسمت ویرایش امضا؛برای آپلود؛عکست رو وارد کن. بعد کلید آپلود رو بزن.وقتی که آپلود شد؛پیش نمایشش؛همون قسمت کوچیک میاد.گزینه ی وارد کردن عکس رو بزنی؛یه کد میره تو صفحه ی امضا.اون کد رو باید قشنگ میزون بذاری جایی که میخوای امضات باشه.اگه با نوشته ی امضات قاطی بشه؛ممکنه کار نکنه.
امیدوارم که تونسته باشم راهنمایی کنم.

Seyed
24-06-2008, 13:58
ميشه يكي به من بگه كه چطور ميشه از نقل قول چند گانه استفاده كرد آخه من واسه اين كه دچار اخطار از چندتا پست پياپي نشم مجمورم همه نقل قول ها رو توي يك پست بيارم ولي راهشو بلد نيستم لطفا كمك كنيد

Rossonery
24-06-2008, 15:04
روش نقل قول چندگانه:

1) یه کلید بغلدست کلید نقل قول رو در شکل زیر میبینی
(شکل کلید بستگی به قالب انتخابی شما داره. در قالب Red این کلید بشکل [Only registered and activated users can see links] و در قالب Blue بشکل [Only registered and activated users can see links] هست.)

2) روش کلیک میکنی تا به این شکل در بیاد:

3) بعد هر چند تا پستی رو که میخوای در موردشون نظر بدی، کلید نقل قول چندگانش رو میزنی تا مثل شکل دوم بشه.

در آخر هم کلید نقل قول رو میزنید:

Seyed
24-06-2008, 15:23
بازم سلام و طرح يه سوال ديگه بعضي وقت ها تو قسمت جديد ترين پستها تايپيكي مياد با نام طرح مشكلات انجمن كه وقتي روي اون كليك مي كنم اخطار مي ده و حرف هاي زير رو انتقال ميديه
perspolis-abtahi, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :

ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
مي خواستم بگم علتش چيه ؟؟؟

mohamad
24-06-2008, 15:34
علتش اینه که اونجا مدیران حرف میزنند
در واقع گزینه اول

Amin-TopGoal
24-06-2008, 15:35
بازم سلام و طرح يه سوال ديگه بعضي وقت ها تو قسمت جديد ترين پستها تايپيكي مياد با نام طرح مشكلات انجمن كه وقتي روي اون كليك مي كنم اخطار مي ده و حرف هاي زير رو انتقال ميديه
perspolis-abtahi, شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید . به یکی از دلایل زیر :

ممکن است این موضوع مخصوص مدیران سایت باشید
ممکن است نام کاربری شما توسط مدیریت سایت تائید نشده باشید
ممکن است این موضوع به دلیل عدم رعایت قوانین سایت منتقل شده باشد
ممکن است این موضوع برای گروه کاربری بالاتری از شما باشد
در صورتی که مطمئن بودید هیچ یک از گزینه های بالا صحیح نیست با مدیریت سایت تماس بگیرید
مي خواستم بگم علتش چيه ؟؟؟
این بخش مخصوص طرح مشکلات توسط سرپرست ها و مدیرانه

farhad1122
24-06-2008, 15:39
سلام خسته نباشید
من عضو جدید هستم و دوست دارم فعالیت بیشتری داشته باشم
راستی چجوری من عکسم را می تونم بذارم؟

Seyed
24-06-2008, 15:43
سلام خسته نباشید
من عضو جدید هستم و دوست دارم فعالیت بیشتری داشته باشم
راستی چجوری من عکسم را می تونم بذارم؟

اولا خوش اوموديد
دوما : راه اول شما وقتي كه تو قسمت پيشرفته ارسال بريد قسمتي است كه نوشته ارسال فايل ضميمه كه اونجا مي تونيد آپلود كنيد
سوما : راه دوم شما يه بخشي داريد كه آلبوم شماست مي تونيد اينجا عكستونو آپلود كنيد و مستقيما اون رو از آلبومتون كپي پيس كنيد
چهارما اميد وارم كه فعاليت خوب در انجمن بدون پرداختن به حاشيه داشته باشيد

-----------------------------------------------------
پنجما من خودم يه سوال ديگه داشتم اونم اين بود كه من مي خوام يه تايپيك بزنم با نام نحوه آشنايي اعضا با سايت تاپ گل مي خواستم ببينم بايد تو كدوم تالار اين تايپيكو بزرنم

mohamad
24-06-2008, 15:43
از بالای انجمن کلیدهای میانبر رو میزنی و بعد:
انتخاب / ویرایش آواتار ([Only registered and activated users can see links])

Scouser
25-06-2008, 07:25
سلام

مرورگرت؛اینترنت اکسپلورر 7 بود آره؟
وقتی میخوای صفحه ای رو سیو بکنی؛بعد از این که پنجره ی Save as باز شد؛قسمت [
تغییر بده.من سیو کردم مشکلی نداشته.
.

خداییش گرفتی مارو؟!/:)
اصلا اون عکسرو دیدی که میگی ie
ie کیلیو چنده بابا
opera بود
مشکل اصلا این حرفا نیست.فقط یه صفحه هست که اونو سیو میکنم اینطوری میشه.خودم موندم چرا
اصلا هم با encode کارش را نمیفته

Seyed
25-06-2008, 14:44
سلام يه سوال مهمي داشتم دوستاني درخواست دوستي زدن ولي من نمي دونم چطوري ميشه اونا رو تائيد كرد ميشه سريع جواب منو بديد

Scouser
25-06-2008, 15:13
اون پایین روی اسم کسی که میخاد جز دوستانت کنه تیکشو بزن و روی اون گزینه بغلیه کلیک کن
حله دیگه

Seyed
25-06-2008, 22:55
ولي يه كي از اعضا پيشنهاد دوستي داده منم تيك اصليو زدم ولي تيك دوستيش غير فعاله يعني نه ميشه فعالش كرد نه غير فعال

BALLACK-13
26-06-2008, 09:45
سلام به همه ی فوتبال دوستان عزیز
من یک عضو جدیدم میخواستم بدونم چه جوری میتونم Videoهایی رو که میخواو دانلود کنم
با تشکر

HaMi.News
26-06-2008, 11:11
سلام به همه ی فوتبال دوستان عزیز
من یک عضو جدیدم میخواستم بدونم چه جوری میتونم Videoهایی رو که میخواو دانلود کنم
با تشکر

دوست عزیز این سوال شما به چند بخش تقسیم میشه !
1- لینک اون وئیدو رو شما دارین یعنی لینک رو پیدا کردین ! پس لینک آماده هست .
روی لینک کلیک راست موس رو فشار میدیم پنجره محاوره ای باز میشه گزینه SAVE As Target رو کلیک میکنیم بعد اگه خواستیم مسیر میدیم و دانلود میشه .

2- شما لینک مورد نظر رو ندارین از طریق قسمت جستجو در سایت اون لینک رو پیدا میکنین و دانلود میکنین .

Gamer
27-06-2008, 19:17
یکی از مشکلات من اینه که مدیر سایت یعنی امین حاضر نیست چند دقیقه از وقتشو به من بده و بیاد یاهو.اگر امکانش بود pm میزدم اما واجبه تو یاهو دربارش صحبت کنم.میشه بدونم چرا نمیای؟

Amin-TopGoal
27-06-2008, 19:27
یکی از مشکلات من اینه که مدیر سایت یعنی امین حاضر نیست چند دقیقه از وقتشو به من بده و بیاد یاهو.اگر امکانش بود Pm میزدم اما واجبه تو یاهو دربارش صحبت کنم.میشه بدونم چرا نمیای؟
فکر کنم تا حالا بیشتز از پنج تا پیام خصوصی زدی که کارت دارم. منم گفتم تو همین پیام خصوصی بگو. تا الان گفته بودی تمومم شده بود!

Gamer
27-06-2008, 19:48
فکر کنم تا حالا بیشتز از پنج تا پیام خصوصی زدی که کارت دارم. منم گفتم تو همین پیام خصوصی بگو. تا الان گفته بودی تمومم شده بود!
شاید درباره همکار شدن تو تاب گل باشه.شاید راجع به خیلی چیزایی باشه که نیاز باشه شما جواب بدی و من سوال کنم و نظر بدم.۱ روز طول میکشه:-??!بیا یاهو ضرر نمیکنی که!چند دقیقه فقط.منو باش کارت تی وی و ریسیور رو واسه رایانم ردیف کردم کمکت کنم...اقا تکلیف منو مشخص کن میای یا نه...:29:

pooyajoon
28-06-2008, 10:44
با سلام
خوشحالم توی سایت شما عضو شدم
من با همین نام کاربری توی یکی از تالارهای گفتمان مدیر ورزش هستم
می خوام توی اون تالار مسابقات فوتبال فانتزی رو شروع کنم
گفتم با شما مشورت کنم و اطلاعاتی بگیرم
مثلا می خواستم ببینم برای مسابقات
بازی ها دقیقا چطور انجام میشه؟
من خودم باید بازی هارو برگزار کنم؟
کسانی که تیم بر می دارند و شرکت می کنند حتما خودشان باید بازی را داشته باشن؟
این سوالامو جوا ب بدین خواهشا
و راهنمایی های دیگه ای هم می تونین بکنین
خیلی خیلی ممنون

Seyed
28-06-2008, 12:22
دوست عزيز به شما خوش آمد مي گيم ولي بهتره كه به مدير انجمن پيام خصوصي بزنيد تا ايشون كمكتون كنند

BALLACK-13
29-06-2008, 10:35
سلام هقایون میخواستم بدونم چه جوری میتونم عضو یک انجمن بشم ؟
با تشکر !

Seyed
29-06-2008, 12:23
دوست خوبم اولا زدن دوتا پست پياپي اونم با يك متن ارسالي خلاف مقرراته
دوما ما اينجا هر انجمن عضويت خاصي نداره و فقط اعضا ميرن و در هر انجمني كه خواستند نظر مي دهند

SASAN
29-06-2008, 12:38
خوب راست میگه امین:1: ، برو ببین چیکارت داره هرچند یه بچه هم میدونه که چیکارت داره !:D
میخواد با ماهواره از فصل آینده بازیها رو ضبط کنه و کمکت آپلود کنه ! :13:البته به نظر میرسه که میخواد کسب درآمد هم بکنه ! :wagfinger1:به نفعته امین:301: ، میتونی از این آقا کمیسیون هم دریافت کنی ! :10:

Amin-TopGoal
29-06-2008, 13:10
خوب راست میگه امین:1: ، برو ببین چیکارت داره هرچند یه بچه هم میدونه که چیکارت داره !:d
میخواد با ماهواره از فصل آینده بازیها رو ضبط کنه و کمکت آپلود کنه ! :13:البته به نظر میرسه که میخواد کسب درآمد هم بکنه ! :wagfinger1:به نفعته امین:301: ، میتونی از این آقا کمیسیون هم دریافت کنی ! :10:
رفتم باهاش صحبت هم کردم

Mohamad021
29-06-2008, 13:48
آقا 10 بار دزخواست دادم
اما کی گوش میکنه
تو بخش گفتگو آزاد واسه چی مدیر نداره
تو قسمتش موزیکش که اصلا نظم نداره
من میام هر روز نت رو روشن میکنم جدیدتین آهنگ ها بدون تگ صوتی میزارم تو سایت
اونوقت یه آدم ناشی که نمیفهمه بین چیه میاد آهنگی که من 2 هفته پیش میزارم تو سایت شما میزاره
از اونور از شانس ما یه نفر دیگه میاد با این کل میکنه که قدیمیه
نمیشه اینجوری پیش بره
خیلی بهم ریخته
خیلی
بهم یه جواب درستی بدید
بگید برو فردا بیا و نمیدونم بعدا......

اینطوری نمیشه
بیا مثلا من دو قیقه رفتم .... و اومدم
یه سر به موزیک سایت بزن...
اصلا نظم نیست ......................

Amin-TopGoal
29-06-2008, 19:54
آقا 10 بار دزخواست دادم
اما کی گوش میکنه
تو بخش گفتگو آزاد واسه چی مدیر نداره
تو قسمتش موزیکش که اصلا نظم نداره
من میام هر روز نت رو روشن میکنم جدیدتین آهنگ ها بدون تگ صوتی میزارم تو سایت
اونوقت یه آدم ناشی که نمیفهمه بین چیه میاد آهنگی که من 2 هفته پیش میزارم تو سایت شما میزاره
از اونور از شانس ما یه نفر دیگه میاد با این کل میکنه که قدیمیه
نمیشه اینجوری پیش بره
خیلی بهم ریخته
خیلی
بهم یه جواب درستی بدید
بگید برو فردا بیا و نمیدونم بعدا......
قراره واسه بخشهای مختلف چند تا سرپرست اضافه بشه.

شما هم اگه پست تکراری می بینی گزارش بده

samanta
29-06-2008, 20:44
می خواستم بدونم چه از عضو جدید به عضو معمولی تبدیل می شم

Seyed
29-06-2008, 20:54
می خواستم بدونم چه از عضو جدید به عضو معمولی تبدیل می شم
با اجازه مديران
دوست عزيز درجه بندي ها بر اساس تعداد ارساله (البته به جز مديران و سرپرست ها) كه درجه به شرح ذيل است
1- تعداد پست 0-49 عضو جديد(بي ستاره)
2- تعداد پست 50-199 عضو معمولي (تك ستاره) "[Only registered and activated users can see links](3).gif"
3- تعداد پست 200-799 عضو فعال(دو ستاره) "[Only registered and activated users can see links](3).gif[Only registered and activated users can see links](3).gif"
4- تعداد پست 800-به بالا عضو ويژه(سه ستاره)"[Only registered and activated users can see links](3).gif[Only registered and activated users can see links](3).gif[Only registered and activated users can see links](3).gif"

البته من خودم يه پيشنهاد هم داشتم كه براي اينكه دوپسته نشه اينجا ميگم

من ميگم بهتره كه اين تقسيم بندي ها و درجه بندي ها رو تو يه تايپيك مديران محترم توضيح بدن كه كاربران دچار مشكل نشند

HaMi.News
30-06-2008, 00:56
بچه ها این خیلی راحته کسایی که اکتیو هستن ! حتما که نباید یه پستی تو سایت داشته باشن خودشون باید کمک کنن به مدیران .

Farshad Bayern
30-06-2008, 13:02
آيا تخلفات هم به مرور زمان پاك مشوند ؟؟؟؟؟
مخصوصا براي كساني كه حقشون نبوده:people_blagube:

HaMi.News
30-06-2008, 13:03
آيا تخلفات هم به مرور زمان پاك مشوند ؟؟؟؟؟
مخصوصا براي كساني كه حقشون نبوده:people_blagube:

دوست عزیز هر تخلفی یه تاریخ داره به تاریخ توجه کنید بعد از تاریخ به پایان میرسه و حذف میشه از لیستون . حق یا ناحق بودنش با مدیران سایت . توجه :: تاریخ هم به میلادی ثبت میشه

Carles Puyol
01-07-2008, 17:25
سلام
اقا امین اقا مهدی اقا محمد به دادم برسید !!!!
من نمیدونم چرا تشکر میکنم به ارسالهام اضاف میشه من عادت دارم از هر پستی نشکر کنم به همین دلیل ارسالام رفته بالا لطفا کمکم کنید !!

Xerxez
01-07-2008, 19:57
كسي ميدونه چرا نوشته ي اطلاعات من چرا اينقد بلنده؟واسه من كه خيلي بلنده شما هم همينجوري ميبينين

Spyro
01-07-2008, 20:00
واسه بازیکنانه محبوبه بینشون فاصله بزار

Mehdi
01-07-2008, 23:16
سلام
من نمیدونم چرا تشکر میکنم به ارسالهام اضاف میشه من عادت دارم از هر پستی نشکر کنم به همین دلیل ارسالام رفته بالا لطفا کمکم کنید !!

یه چک کن ببین درست شد یا نه؟

Clemenza
02-07-2008, 09:27
ببخشید بخش اخبار، حاشیه ها، تغییرات و اطلاع رسانی چرا بسته شد؟ مشکل خاصی داشت؟

pesar jan
02-07-2008, 17:20
سلام خسته نباشيد من تازه در جريان مسائل انجمن تو اين چند روزه قرار گرفتم و كاري هم به كاربراي محروم شده ندارم لابد صلاح انجمن بوده ولي من يه سوال داشتم مي خواستم علت رفتن يا اخراج كاربر A-Perspolis يا همون آقاي ابطحي رو بدونم مي خوام ببينم كه نكنه ايشون هم تخلفاي داشته كه باعث شده ايشون اخراج شه آخه من هرچي فكر مي كنم چز پست خوب و يا مفيد چيزي كه تخلف ايشون باشه به ياد نميارم تازه ايشونو يكي از فعال ترين هاي اين انجمن مي دونم اگر ميشه يكي از مديراي محترم جواب اين سوال منو بده
ممنون

Scouser
02-07-2008, 17:33
سلام
:-o چرا کار نمیکنه؟

Mehdi
02-07-2008, 18:21
ببخشید بخش اخبار، حاشیه ها، تغییرات و اطلاع رسانی چرا بسته شد؟ مشکل خاصی داشت؟

مشکل خاصی نداشت، اون تاپیک برای اعلام اخبار سایته و داشت به بیراهه می رفت که بسته شد. قبلاً هم به صورت مقطعی بسته شده بود.

سلام خسته نباشيد من تازه در جريان مسائل انجمن تو اين چند روزه قرار گرفتم و كاري هم به كاربراي محروم شده ندارم لابد صلاح انجمن بوده ولي من يه سوال داشتم مي خواستم علت رفتن يا اخراج كاربر A-Perspolis يا همون آقاي ابطحي رو بدونم مي خوام ببينم كه نكنه ايشون هم تخلفاي داشته كه باعث شده ايشون اخراج شه آخه من هرچي فكر مي كنم چز پست خوب و يا مفيد چيزي كه تخلف ايشون باشه به ياد نميارم تازه ايشونو يكي از فعال ترين هاي اين انجمن مي دونم اگر ميشه يكي از مديراي محترم جواب اين سوال منو بده
ممنون

کاربر A-Perspolis که محروم نشده.

سلام
:-O چرا کار نمیکنه؟

فقط اون شکلک نبود، علاوه بر اون (:^o) هم گاهی اوقات کار نمی کرد. تغییری در کدش داده شد که از این به بعد درست کار می کنه. مثال: ( :-o :^o )

POORIA BAYERNI
02-07-2008, 18:37
سلام خدمت مديران سايت...من يك مشكلي دارم اونم اينكه هر صفحه اي رو باز ميكنم دوباره اسم كاربري و رمز عبور ميخواد...اگر بتونين كاري بكنيد ممنون ميشم

Spyro
02-07-2008, 19:09
سلام خدمت مديران سايت...من يك مشكلي دارم اونم اينكه هر صفحه اي رو باز ميكنم دوباره اسم كاربري و رمز عبور ميخواد...اگر بتونين كاري بكنيد ممنون ميشم

شما باید تو همه ی آدرس ها نام کاربری و رمزتو بنویسی من هم اول همین مشکل رو داشتم یه بار هم کوکی هات رو پاک کنی بد نمیشه

mohamad
02-07-2008, 19:43
شما با دومین footiran.ir حتی الامکان وارد میشی و نام کاربری و رمز عبور رو میزنی ذخیره رو میزنی.
احتمالا با کارهایی که کردیم حله مشکل :1:

Mehdi
02-07-2008, 22:53
سلام

با عرض پوزش از مشکلی که پیش اومده بود، تعداد ارسالهای بعضی کاربران به حالت اولیه برگشت داده شد و برای بقیه کاربران نیز تا حد امکان انجام خواهد شد.