توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات کاربران درباره سایت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
Ali Chelsea
28-06-2010, 21:23
من تا حالا به این مشکل بر نخوردم....
به یه نفر خواستم پیغام خصوصی بدم که این پیغام رو داد:
شما در تنظیمات شخصی خود , گزینه " فعال سازی پیام های شخصی " را انتخاب نکرده اید و یا ممکن است به xxxxxxxx اجازه دریافت پیام های خصوصی داده نشده است. به هرحال شما نمی توتید به او پیام خصوصی ارسال کنید.
اون xxxxxx اسم طرفه:6qwup3:
R9TheBest
28-06-2010, 21:52
داش سعید راست میگه بعضی وقتا ERROR میده
بعضی وقتا هم ERROR به این شکله !
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
IMAN.BestBoY
28-06-2010, 22:10
این سایت خیلی سنگین شده و مطالب و صفحه هاش به سختی LOAD میشه ...من که ADSL دارم به سختی میاد بالا ...خدا به داد اینایی برسه که اینترنت زغالی دارن:1b56b5:
ArtesheSorkh
28-06-2010, 22:12
این سایت خیلی سنگین شده و مطالب و صفحه هاش به سختی LOAD میشه ...من که ADSL دارم به سختی میاد بالا ...خدا به داد اینایی برسه که اینترنت زغالی دارن:1b56b5:
دوست عزيز فكر كنم مديران چندين و چند بار توضيح دادن!!!
با توجه به بازيهاي جام جهاني و افزايش بازديدكنندگان از فروم مديران مجبور به بفزايش تعداد تبليغات ها شدن تا بتونن بخشي از هزينه اينجا رو دربيارن!
ان شالله بعد از جام جهاني رفع ميشه!
داش سعید راست میگه بعضی وقتا ERROR میده
بعضی وقتا هم ERROR به این شکله !
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
این ارور مربوط به لود نشدن تشکر هست. احتمال داره به دلیل مشکلی که گاهی برای دیتابیس پیش میاد با چنین صفحه ای مواجه شده باشید وگرنه سایت در اون لحظه آپ هست.
بله حق با شماست ولی سیستم ویبولتین خودش سنگین هست. حالا این ماه مجبور شدیم که کمی بنر ها رو زیاد بزاریم ولی از روزها و ماههای دیگه حجم تبلیغات کاهش پیدا میکنه.
من تا حالا به این مشکل بر نخوردم....
به یه نفر خواستم پیغام خصوصی بدم که این پیغام رو داد:ایشون پیغام خصوصی رو غیر فعال کردن یا دریافت پیغام رو فقط محدود به مدیران و دوستان کردن.
IMAN.BestBoY
28-06-2010, 22:35
دوست عزيز فكر كنم مديران چندين و چند بار توضيح دادن!!!
با توجه به بازيهاي جام جهاني و افزايش بازديدكنندگان از فروم مديران مجبور به بفزايش تعداد تبليغات ها شدن تا بتونن بخشي از هزينه اينجا رو دربيارن!
ان شالله بعد از جام جهاني رفع ميشه!
دوست خوبم حرف شما متین هست ولی هم تبلیغات و درآمد مهمه و هم اینکه من و شما که بتونیم با اعصاب راحت از این فروم استفاده کنیم ...ما هم باید در روزهایی که جام جهانی برگزار میشه از این فروم لذت ببریم ... خوب امیدوارم شرایط بهتر بشه و از نظر من مسئله تموم شده هست و حتما مدیران در فکر حل مشکلات هستند:72::winksmiley02:
IMAN.BestBoY
04-07-2010, 22:00
امیدوارم مکان برای این سوال مناسبب باشه
سوال من این است که دوستانی که در یک تاپیک یا هر جای دیگری پست های توهین آمیز می فرستند و یا از کلمات رکیک استفادخ می کنند و قبل از رویت توسط مدیران ذی ربط و بعد از گذشت چند دقیقه پست خود را حذف میکنند آیا برای آنها مجازاتی اعمال میشود یا اصولا دیگر پست آنها قابل رویت حتی برای مدیران نیست؟:-??
سلام
بله بررسی میشه. اگر چنین چیزی مشاهده کردین لینک تاپیک و صفحه مورد نظر رو برای مدیر مربوطه ارسال کنید تا رسیدگی بشه.
امیدوارم مکان برای این سوال مناسبب باشه
سوال من این است که دوستانی که در یک تاپیک یا هر جای دیگری پست های توهین آمیز می فرستند و یا از کلمات رکیک استفادخ می کنند و قبل از رویت توسط مدیران ذی ربط و بعد از گذشت چند دقیقه پست خود را حذف میکنند آیا برای آنها مجازاتی اعمال میشود یا اصولا دیگر پست آنها قابل رویت حتی برای مدیران نیست؟:-??
اگه منظورت منم
پست منو در صورت امکان بر گردونید اگه کوچکترین توهینی توش بود من رو برای همیشه محروم کنید!
IMAN.BestBoY
04-07-2010, 22:49
رفیق جان کسی با شما نبود ... شما و دووستانتون برای من قابل احترام هستید ... این سوال مدتی تو ذهنم بود ... موفق باشی :72:
هر از چند گاهی از این موارد رو میبینم :winksmiley02: که بعضی ها یه پست توهین امیز میدن تا میبینن مدیرا پیداشون شد یا ویرایش می کنن یا سریع حذفش می کنن
IMAN.BestBoY
07-07-2010, 00:43
سلام دوباره انگار جز من کسی اینجا مشکل نداره127fs3556139
با عرض معذرت
من می خوام بدونم چجوری میتونم یک پیام بازدیدکننده رو در صندوقم به طور کامل پاک کنم؟؟؟
آخه بعد از اینکه پاک می کنم باز هم آثارش میمونه و نوشته که( این ارسال توسط IMAN.BestBoY ([Only registered and activated users can see links]) حذف شده است.)
من می خوام بطور کامل حذف بشه ...منتظر جوابتون هستم:labkhand:
سلام دوباره انگار جز من کسی اینجا مشکل نداره127fs3556139
با عرض معذرت
من می خوام بدونم چجوری میتونم یک پیام بازدیدکننده رو در صندوقم به طور کامل پاک کنم؟؟؟
آخه بعد از اینکه پاک می کنم باز هم آثارش میمونه و نوشته که( این ارسال توسط IMAN.BestBoY ([Only registered and activated users can see links]) حذف شده است.)
من می خوام بطور کامل حذف بشه ...منتظر جوابتون هستم:labkhand:
سلام
کاربران فقط امکان حذف معمولی پیغام بازدید کننده رو دارند، نه حذف کلی.
mohabbathaye_bija
07-07-2010, 21:06
در دانلود بازی ایران آمریکا من هر 9 پارت رو دانلود کردم ولی پارت 10 ارور میده و نمیشه دانلودش کرد اگه میشه پارت 10 رو درست کنید که من زحمتم هدر نره ممنونم:N_aggressive:
ashabilord
13-07-2010, 15:38
سلام.من هفته قبلی در این سایت برای خرید گلهای برتر جام جهانی از سال 94 تا الان ثبت نام کرده بودم.امروز دی وی دی به دستم رسیده اما شکسته ست.چکار کنم؟
ArtesheSorkh
13-07-2010, 15:41
سلام ... خسته نباشید ...
ببخشید امکانش هست تولد افراد در روزهای آینده رو دید ..
بر فرض مثال دید که پس فردا تولد کدوم کاربرهاست؟
Rossonery
13-07-2010, 16:47
سلام ... خسته نباشید ...
ببخشید امکانش هست تولد افراد در روزهای آینده رو دید ..
بر فرض مثال دید که پس فردا تولد کدوم کاربرهاست؟
به تقویم ([Only registered and activated users can see links])سایت مراجعه کنید
Amin-TopGoal
13-07-2010, 16:56
سلام.من هفته قبلی در این سایت برای خرید گلهای برتر جام جهانی از سال 94 تا الان ثبت نام کرده بودم.امروز دی وی دی به دستم رسیده اما شکسته ست.چکار کنم؟
محصولات در پاکت های حباب دار ارسال میشه که آسیبی نبینه. مشخص نیست شرکت پست چه بلایی سر مرسوله آورده که شکسته شده! شما لطف کن آدرستو از طریق پیام خصوصی به من بده
ArtesheSorkh
13-07-2010, 20:55
سلام
ببخشید در تقویم برای امروز 4 تا تولدت اعلام کرده ولی در پایان فروم فقط 2 تا رو نوشته ... علتش چیه؟؟
ashabilord
13-07-2010, 22:46
آدرس و شماره م رو واستون ارسال کردم.میشه بگید چکار میتونید واسم انجام بدید،در حالیکه من پول بسته رو هم دادم؟
lampard8
17-07-2010, 04:28
چرا من نمیتونم تشکر کنم یعنی برای من غیر فعال شده . باید کاربر ویژه بشم تا بتونم تشکر کنم.
Prison Break
17-07-2010, 09:18
چرا من نمیتونم تشکر کنم یعنی برای من غیر فعال شده . باید کاربر ویژه بشم تا بتونم تشکر کنم.
سهمیه هر کاربر در هر روز 35 تشکر هست و شما 35 تشکرتون رو انجام دادین و سهمیتون برای اون روز تموم شده.
Chelsea London
17-07-2010, 09:34
آیا امکانش هست که بتونیم تاریخ عضویت سایر کاربر ها رو ببینیم ؟!
saeed_cris
17-07-2010, 11:04
آیا امکانش هست که بتونیم تاریخ عضویت سایر کاربر ها رو ببینیم ؟!
تو پروفايل كاربر سمت چپ بالاي صفحه قسمت آمار كوتاه..
[Only registered and activated users can see links]
Chelsea London
21-07-2010, 17:39
برای قسمت آهنگهای پروفایل ، سایت دیگه ای هست جز اون دو سایت که توش بشه آهنگ آپلود کرد ؟!
چون سایـــتهای Fileden که قیلـــطره و PersianGig هست که قاطی کرده و تقریبا هیچی آهنگی تو پروفایل ها اجراء نمیشه !
رو امتحان کن اگر اینم قیلتره بگو یکی دیگه بیابم :D
میخواستم بدونم تو بخش تحریریه فقط اعضای تحریریه میتونند مقاله ها یا ترجمه های شخصیشونو قرار بدن؟
میخواستم بدونم تو بخش تحریریه فقط اعضای تحریریه میتونند مقاله ها یا ترجمه های شخصیشونو قرار بدن؟
فقط اعضای تحریریه امکان ایجاد تاپیک جدید رو دارند اما معنیش این نیست که سایر کاربران نمیتونند مطلبی قرار بدند. مطلب مورد نظرتون رو به Clemenza ([Only registered and activated users can see links]) بدید تا در صورت تایید ایشون، به نام خودتون در تحریریه قرار بگیره.
kiyan592002
01-08-2010, 09:44
با سلام
من نمي تونم از لينك مستقيم دانلود كنم و هر بار كه ميخوام اينكارو كنم پيغام ميده كه شما بايد كاربر ويژه سايت باشيد در حاليكه من كاربر ويژه هستم و تمام تنظيماتو هم انجام دادم.لطفا منو راهنمايي نماييد
با تشكر
Ghermezeteh
01-08-2010, 17:09
با سلام
من نمي تونم از لينك مستقيم دانلود كنم و هر بار كه ميخوام اينكارو كنم پيغام ميده كه شما بايد كاربر ويژه سايت باشيد در حاليكه من كاربر ويژه هستم و تمام تنظيماتو هم انجام دادم.لطفا منو راهنمايي نماييد
با تشكر
سلام
یه سر اینجا ([Only registered and activated users can see links])بزنید، احتمالاً مشکلتون حل میشه :72:
هر مشکلی توی سایت خوردید به اینجا ([Only registered and activated users can see links])مراجعه کنید اگر دیدید مشکلتون اونجا مطرح نشده، اینجا مطرحش کنید :72:
mohsen_khafan8
02-08-2010, 11:15
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من میخواستم بگم چرا تو تالار pes 2010 بیشتر لینک هایی که قرار میگیره ف/ی/ل/ت/ر شده هستش و نمیشه دانلود کرئ؟:297:
ArtesheSorkh
03-08-2010, 02:49
سلام ...
2 روز هر وقت فروم رو باز ميكنم با ژيغام زير مواجه ميشم ...!! علتش چيه ؟
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
خسته نباشید
من امروز هر صفحه ای رو که می خوام باز کنم این پیغام رو میدهد
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
یک مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که نمی تونم به صفحه 9 " تاپیک پیشرفته ترین سیستم مربی گری fc derby" برم ............ دوباره صفحه 8 لود میشه و به صفحه 9 نمیره
HAMID BARCA
03-08-2010, 16:57
من تمام گل های جام جهانی رو با کیفیت hdخریداری کردم ولی الان حدود 2هفته از زمان سفارش گذشته ولی هنوز به دستم نرسیده
HoseinBallack13
03-08-2010, 18:01
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان من میخواستم بگم چرا تو تالار pes 2010 بیشتر لینک هایی که قرار میگیره ف/ی/ل/ت/ر شده هستش و نمیشه دانلود کرئ؟:297:
ف/ی/ل/ت/ر بودن سایت های دیگه اصلا به ما ربطی ندراه سایتهایی که ما پچ از اونجا دان میکنیم اونجا فایلهارو آپ می کنند متاسفانه مخابرات هستش که سایت های آپلود بسته
Tom Riddle
03-08-2010, 18:46
یه مشکلی دارم توی درج امضا
هر عکسی با هر سایزی که میزارم سیستم خودش عکسو کوچیک میکنه
اگه میشه راهنمایی کنید
ببخشید
ببخشید
این پیغام
Internal Server Error
More information about this error may be available in the server error log
مارو به fu@ckبرده مشکل از چیه
ممنون
Amin-TopGoal
03-08-2010, 20:57
من تمام گل های جام جهانی رو با کیفیت hdخریداری کردم ولی الان حدود 2هفته از زمان سفارش گذشته ولی هنوز به دستم نرسیده
مشخصاتتون رو برای من بفرستید تا بررسی کنم.
INTERISTA
03-08-2010, 23:22
ببخشید
ببخشید
این پیغام
Internal Server Error
ممنون
آره منم چند روزیه با این مشکل مواجهم.دهنمو رسما آسفالت کرده:2mo5pow:
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی من پُست می دم ... اون پُستم نه در لیست آخرین پست ها میاد و نه در قسمت مربوطه بولد می شه و حتی آخرین نویسنده اش هم درست نمی شه !!! یه فکر به حـال این مشکلات بکنید . بدجوری این 1-2 روزه کـارو سخت کرده .
ArtesheSorkh
03-08-2010, 23:36
سلام ...
در ضمن بايد بگم هرچي ژست ارسال ميكنيم شمرده نمي شه!!!
فكر كنم فروم بازم داره سكته ميكنه
Only Gerrard 8
03-08-2010, 23:40
مدیران کجا هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیایید جواب بدید دیگه
Alessandro
03-08-2010, 23:44
رسما برای دادن سه پست دو ساعت طول کشید چون هی من ارسال میزدم هی ارور میداد....
فکر کنم سرور سایت از ریشه اشکال پیدا کرده..
سلام ...
2 روز هر وقت فروم رو باز ميكنم با ژيغام زير مواجه ميشم ...!! علتش چيه ؟
Internal Server Error
خسته نباشید
من امروز هر صفحه ای رو که می خوام باز کنم این پیغام رو میدهد
یک مشکل دیگه ای هم که دارم اینه که نمی تونم به صفحه 9 " تاپیک پیشرفته ترین سیستم مربی گری fc derby" برم ............ دوباره صفحه 8 لود میشه و به صفحه 9 نمیره
یه مشکلی دارم توی درج امضا
هر عکسی با هر سایزی که میزارم سیستم خودش عکسو کوچیک میکنه
اگه میشه راهنمایی کنید
ببخشید
ببخشید
این پیغام
Internal Server Error
ممنون
آره منم چند روزیه با این مشکل مواجهم.دهنمو رسما آسفالت کرده:2mo5pow:
یه مشکل دیگه هم اینه که وقتی من پُست می دم ... اون پُستم نه در لیست آخرین پست ها میاد و نه در قسمت مربوطه بولد می شه و حتی آخرین نویسنده اش هم درست نمی شه !!! یه فکر به حـال این مشکلات بکنید . بدجوری این 1-2 روزه کـارو سخت کرده .
سلام ...
در ضمن بايد بگم هرچي ژست ارسال ميكنيم شمرده نمي شه!!!
فكر كنم فروم بازم داره سكته ميكنه
مدیران کجا هستین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بیایید جواب بدید دیگه
رسما برای دادن سه پست دو ساعت طول کشید چون هی من ارسال میزدم هی ارور میداد....
فکر کنم سرور سایت از ریشه اشکال پیدا کرده..
سلام
بله مشکلات رو میبینیم و هر اقدامی لازم بوده انجام شده و انجام خواهد شد. بار اول و دوم نیست که مشکل پیش میاد برای سایت و احتمالاً بار آخر هم نخواهد بود. جایی هم نرفتیم و شدیداً تا جایی که وقت و انرژیمون اجازه بده داریم میرسیم به مشکلات. بابت اینکه اذیت شدید در این مدت عذرخواهی میکنیم و حداکثر تلاشمون رو داریم میکنیم. همون طوری که حدس زدید مشکل از سرور هست که داره روی اون کار میشه.
پ.ن: کاربر D@RREN
بارها و بارها بابت نوع الفاظی که در محیط فروم به کار میبری، تصاویری که در امضا و آواتار استفاده میکنی تذکر دریافت کردی. فقط یک مورد دیگه از شما دیده بشه دسترسیتون قطع خواهد شد.
در مورد اون دوستی که مشکل امضا داشت و اگه اشتباه نکنم قبلاً هم سوال کرده بود. هر ابعادی ریسایز نمیشه توسط سیستم. ابعاد بزرگتر از اندازه مجاز (500 در 200 پیکسل) این اتفاق براشون میافته. بعد حل شدن این مشکلات، یک نمونه از تصاویری که باهاش مشکل دارید رو به صورت خصوصی بفرستید تا بررسی بشه.
یه مشکلی که هر از گاهی با اون مواجه میشم اینه که وقتی پستی رو توی تاپیک میدم و ثبت میشه، بعد از رفرش کردن، آخرین پست ثبت شده توی لیست نمایش آخرین پست ها و حتی جلوی نمایش امار تاپیک همون پست نفر قبلیه!!
به طور مثال این ([Only registered and activated users can see links])، الان پست دادم اما نه توی نمایش آخرین پست ها اومده نه در جلوی آمار تاپیک در خود بخش مربوطه و همچنین به شمار پست ها اضافه نمیشه و توی لیست یافتن پست ها توی پروفایلمم نیست!
Legendary_Alessandro
04-08-2010, 12:49
سایت یکمی مشکل داره من هر صفحه ای که باز می کنم این ارور رو میده
Internal Server Error
بعضی وقتا باید چند بار ریفرش کنم نا بیاد بعضی وقتا هم که اصلا نمیاد
KiAn MuNiCh
04-08-2010, 21:09
دقيقا براي من هم چني اتفاق افتاد فكر كردم مال اينترنت آشغال خودمه نگو مشكل از سايته.
همين پيغام
Internal Server Error
مشكل سايت چيه؟
اميدوارم در اسرع وقت حل شه با كمك مديران و مسئولان محترم.
Only Gerrard 8
05-08-2010, 01:24
نمیشه حدودی بگین سایت کی درست میشه ؟؟؟؟؟؟؟ اخه ادم اعصابش خراب میشه
نه میتونه پست بده چون پستم که میده حساب نمیشه و تو اخرین ارسال ها هم نیست
اگه پست ندی سنگین تره
:2mo5pow:
The Better One
05-08-2010, 11:36
منم الان وارد سايت شدم هر تاپيكي كه ميرم بايد هي رفرش بدم !
اين مشكل
Internal Server Error
همه هم انگار دارن مشكلو ! :15479:
درسته این مشکل همگانیه و امیدوارم سریع برطرف بشه .
بعضی وقت ها هم که پست میدی این پیغام میاد و وقتی چند بار رفرش میکنی ، میبینی که 2-3 تا پست از تو ثبت شده ! :1:
خب، دوستان ضمن عرض پوزش مجدد بابت اشکالات اخیر، به نظر میرسه که مشکل به طور کامل حل شده. اگه با ارور مواجه شدید، ctrl + f5 بگیرید یا هیستوری مرورگرتون رو پاک کنید و مجدد امتحان کنید تا اطلاعات از کش خونده نشه.
در مورد اون مشکلات قبلی از قبیل ارور موقع تشکر کردن، باز نشدن صفحات آخر تاپیکها، شمارش نشدن پستها و ... از این لحظه به بعد اگه با مشکلی مواجه شدید در این تاپیک اطلاع بدید تا بررسی بشه.
BLACK BIRD
06-08-2010, 01:07
من فک کنم هنوز مشکل لینک های مستقیم حل نشده !! لطف کنید اگه لینکای مستقیم ایراد دارن اون رو قرار ندین که بی فایده دانلود بشه !
ممنون و خسته نباشد واسه ی رفع مشکلات اخیر :72:
The Better One
06-08-2010, 11:50
سلام ! :دي
من رفتم تاپيك بحث و تبادل نظر چلسي توي صفحه 36 ! بعد زدم صفحه آخر يعني صفحه 37 اين لينك اومد و باز شد : [Only registered and activated users can see links] !! ولي باز صفحه 36 هست !
pandora tomorrow
06-08-2010, 12:01
دقیقا خواستم بیام همین رو بگم! قبل اینکه بگین مشکل حل شده مشکل وجود داشت الانم که رفته صفحه ی بعد باز همچنان مشکل داره...
Clemenza
06-08-2010, 12:06
من رفتم تاپيك بحث و تبادل نظر چلسي توي صفحه 36 ! بعد زدم صفحه آخر يعني صفحه 37 اين لينك اومد و باز شد : [Only registered and activated users can see links] !! ولي باز صفحه 36 هست !
سلام مراجعه کنید درست شده
اقا مهدی
2باره مشکل سایت اومد
(من اومدم 30وقت نادم بعد پست دادم نه ثبت نشد )
یک راه حلی پیدا کنید
منم فکر کنم تو پیغام خصوصی هم مشکل داره , چون به یکی از مدیرا 2 روز پ.خ دادم ولی جواب نداده :781:
2 تا احتمال داره یا به علت مشکلات سایت ارسال نشده یا ..............
حالا می خوام ببینم مشکل اولی وجود داشته یا نه !؟!؟! ممنون
BLACK BIRD
06-08-2010, 14:49
دقیقا همین مشکل از دیشب تا الان وایه ی تاپیک بحث و تبادل نظر پیرامون فیلم و سینما افتاده که هنوز هم برطرف نشده !
پ.ن : به جای اینکه صفحه ی 432 باز بشه صفحه ی 431 دوباره باز میشه !
ویرایش : مشکل بر طرف شد !
pandora tomorrow
06-08-2010, 16:34
و همچنین...
باید کاملا درست بشه نمیشه که همش بیایم بگیم فلان تاپیک مشکل داره|!
BLACK BIRD
06-08-2010, 16:45
بخش آپلود هم فک کنم مشکل داشته باشه
من الان خواتم عکس پیوست کنم با این پیغتم خطا مواجه شدم : algeriafansmiles_2469398.jpg:
Upload of file failed.
عکس های دیگه هم امتحان کردم باز ارور میداد همچنین لینک مستقیم عکس رو هم که میدادم باز این ارور رو میداد !
:72:
Digital Art
06-08-2010, 20:59
تو انجمن نمیشه بصورت مخفی (invisible) اومد ؟
هر چی می گردم این گزینه نیست ...
BLACK BIRD
06-08-2010, 21:28
تو انجمن نمیشه بصورت مخفی (invisible) اومد ؟
هر چی می گردم این گزینه نیست ...
این ویژگی فقط برای کاربران ویژه قابل استفادست !
Death Angel
07-08-2010, 11:54
دوستان و مدیران محترم این مشکل صفحه ای که دوستان اشاره کردن کماکان واسه بعضی از تایپیکها پابرجاست و صفحه ی آخر باز نمیشه.مثل تایپیک تبادل نظر نراتزوی
Alessandro
07-08-2010, 13:25
سلام و خسته نباشید
صفحه ی آخر این ([Only registered and activated users can see links])تاپیک برای من باز نمی شود....
سلام
از دیروز روی هر سه مشکل داره کار میشه. چه مشکل فایلهای پیوست، چه مشکل صفحات آخر تاپیکها و چه لینکهای مستقیم. از همکاریتون در زمینه گزارش مشکلات و صبر و تحملی که دارید، تشکر میکنم.
Ali Del Piero
07-08-2010, 17:32
ميگم چرا اين شكلك ها برا من فعال نيست!!؟
واسه ما اعصاب نذاشته به هر كي ميگيم جواب نميده آخه ما بايد اين دردمون و به كي بگيم!!
ميگم چرا اين شكلك ها برا من فعال نيست!!؟
واسه ما اعصاب نذاشته به هر كي ميگيم جواب نميده آخه ما بايد اين دردمون و به كي بگيم!!
تا جایی که به سایت و تنظیمات یوزر شما مربوط میشه، شکلکها هیچ مشکلی ندارند. در جای جای سایت کاربران از شکلکها استفاده میکنند و ادیتور یوزر شما هم در حالت پیشرفته است. احتمالاً مشکل به مرورگر یا اینترنت شما برمیگرده.
arash_2000
08-08-2010, 00:39
ن یه سوال داشتم میخواستم میخواستم بگم بعضی کاربرا هستن که وقتی میرم تو پروفایلشون پروفایلشون به روز نیست یعنی مثلا هنوز پیامهای 3روز پیش هستش و بقسه پیامها نیست خودمم نمیتونم پیام ارسال کنم واسشون میخواستم بدونم این مشکل از منه یا از فروم.
The Better One
08-08-2010, 06:42
ن یه سوال داشتم میخواستم میخواستم بگم بعضی کاربرا هستن که وقتی میرم تو پروفایلشون پروفایلشون به روز نیست یعنی مثلا هنوز پیامهای 3روز پیش هستش و بقسه پیامها نیست خودمم نمیتونم پیام ارسال کنم واسشون میخواستم بدونم این مشکل از منه یا از فروم.
خب شايد 3 روز براشون پيام نيومده ! البته اگه اينطور نيست مشكل از مرورگرته ! :11234: ! هر صفحه اي كه ميري يه رفرش بكن شايد درست شد ! :wha5D:
MeHDi ArSeNaL
10-08-2010, 14:33
گزینه تشکر واسه من حذف شده.چه کنم؟
The Better One
10-08-2010, 14:39
گزینه تشکر واسه من حذف شده.چه کنم؟
مگه نميدوني تشكر سهميه بندي شده ؟ :دي سهميه 24 ساعتت تموم شده :125e:
SJD_MESSI
11-08-2010, 12:50
ما باید چند تا ارسال داشته باشیم که رده ما بالا بره
CraZy Man
11-08-2010, 13:40
ما باید چند تا ارسال داشته باشیم که رده ما بالا برهکمه کم باید 50 تا ارسال داشته باشی که از عضو جدید خارج بشی.
ولی اگه منظورت سرپرستی و ایناست مدیر ها باید تصمیم بگیرن.
The Better One
11-08-2010, 14:03
ميگم من جرات ندارم برم توي پروفايل كاربراي ويژه يا مسوولان ! هي اين آهنگ هاشون لود ميشه گند ميكشه به حجم دانلود من ! چه بايد كنم ؟ :دي
The Better One
13-08-2010, 10:01
ميگم چرا اين كاربر هم اسم تيم محبوبشو نوشته هم عكس تيم هاشو زده ؟ :دي
([Only registered and activated users can see links])
Prison Break
13-08-2010, 10:29
ميگم چرا اين كاربر هم اسم تيم محبوبشو نوشته هم عكس تيم هاشو زده ؟ :دي
([Only registered and activated users can see links])
این کار رو میتونه انجام بده. مثلاً شاید دوست نداشته باشند که لوگو تیمشون رو بزنند و دوست دارند اسمش رو فقط بزنند یا میخوان جفتش رو بزنن یا اینکه مثلاً تیم های محبوبش بیش از 3 تا هست ، 3 تاشو لوگوشو میزنه و بقیه رو مینویسه!
در اینجا میتونید اسم تیم رو وارد کنید :
ميگم من جرات ندارم برم توي پروفايل كاربراي ويژه يا مسوولان ! هي اين آهنگ هاشون لود ميشه گند ميكشه به حجم دانلود من ! چه بايد كنم ؟ :دي
یک قسمت جدید برای فعال / غیرفعال کردن پخش موزیک پروفایل اضافه شد:
کلیدهای میانبر ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] -----> [Only registered and activated users can see links] ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) -----> فعال / غیر فعال کردن پخش موزیک پروفایل کاربران برای شما
که به صورت پیش فرض روی حالت فعال تنظیم شده و با غیرفعال کردن اون، بخش موزیک پروفایل برای کاربر نمایش داده نخواهد شد.
The Better One
13-08-2010, 21:22
بعد يه چيز ديگه :دي ميخواستم چند نفر رو بسيج كنم حمله كنيم به پروفايل مردم :دي مثلا نيگا كنيد پروفايل من رو [Only registered and activated users can see links] !! اگه ميشد مثلا توي هر پروفايلي كه ميري فاصله ي 2 پيام كه بخواي ارسال كني مثلا 30 ثانيه بود از اين اتفاقا نميفتاد :دي
پ.ن : [Only registered and activated users can see links]
:15479:
Ali Del Piero
16-08-2010, 00:16
ميگم چرا صفحه ي آخر بحث و تبادل نظر هوادارن بيانكونري برام باز نميشه؟!!
ممنون
The Better One
16-08-2010, 09:04
سلام ! Top 10 Stats هاي پايين سايت براي من رفته ! :دي
Clemenza
16-08-2010, 10:29
ميگم چرا صفحه ي آخر بحث و تبادل نظر هوادارن بيانكونري برام باز نميشه؟!!
ممنون
مشکلی در اون تاپیک نیست.
سلام ! Top 10 Stats هاي پايين سايت براي من رفته ! :دي
بازگرداندن اطلاعات آماری پایین صفحه اصلی انجمن (در صورت حذف) ([Only registered and activated users can see links]) FootIran.Net ([Only registered and activated users can see links]) | FootIran.Com ([Only registered and activated users can see links]) | TopGoal.Ir ([Only registered and activated users can see links]) |
ميگم اين Fenrir Greyback ([Only registered and activated users can see links]) بيشتر از دوازده ساعته كه نيومده استوديوي نود.
سوالات سه نفر هم رو هوا مونده . . .
حالا چي ميشه؟
kiyan592002
18-08-2010, 11:10
با سلام و خسته نباشي
من تنظيمات اون لينك را انجام دادم ولي متاسفانه هنوز مشكلم حل نشده و هنوز نمي تونم از لينك مستقيم دانلود كنم.لطفا منو راهنمايي فرماييد.
با تشكر
Amin-TopGoal
18-08-2010, 15:27
با سلام و خسته نباشي
من تنظيمات اون لينك را انجام دادم ولي متاسفانه هنوز مشكلم حل نشده و هنوز نمي تونم از لينك مستقيم دانلود كنم.لطفا منو راهنمايي فرماييد.
با تشكر
سوالات بخش دانلود رو اینجا باید بپرسید
پست زیر رو هم برای حل مشکلتون بخونید و انجام بدید
آقا اين پروفايل من چرا موزيك پخش نميكنه؟
از پرشين گيگ آپلود كردم و ام پي 3 هم هست.
ArtesheSorkh
23-08-2010, 18:33
سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیران محترم
نمیدونم این مشکل فقط مال منه یا مال سایر کاربران هم هست...
2 روزه سرعت فروم بیش از اندازه پایین اومده و به سختی تاپیک ها باز میشه؟؟؟
خواهشا پیگیری کنید
سلام و خسته نباشید خدمت شما مدیران محترم
نمیدونم این مشکل فقط مال منه یا مال سایر کاربران هم هست...
2 روزه سرعت فروم بیش از اندازه پایین اومده و به سختی تاپیک ها باز میشه؟؟؟
خواهشا پیگیری کنید
براي من تو مرورگر IE سرعتش به شدت پايين اومده ولي توي كروم خيلي خوبه.
آقا اين پروفايل من چرا موزيك پخش نميكنه؟
از پرشين گيگ آپلود كردم و ام پي 3 هم هست.
يكي جواب من رو بده:2mo5pow:
Clemenza
25-08-2010, 20:21
يكي جواب من رو بده:2mo5pow:
موزیک پروفایلتون پخش میشه و مشکلی نداره
چرا براي خودم پخش نميكنه؟
IMAN.BestBoY
25-08-2010, 23:22
سلام من مدتی هست اینجا فعالیت نمی کنم آیا میتونم امتیاز کاربر ویژه رو به یکی از دوستانم بدم تا بتونه بهتر اینجا فعالیت کنه؟:thankyou:
سلام من مدتی هست اینجا فعالیت نمی کنم آیا میتونم امتیاز کاربر ویژه رو به یکی از دوستانم بدم تا بتونه بهتر اینجا فعالیت کنه؟:thankyou:
سلام
خیر نمیشه. عضویت ویژه مخصوص فردی هست که عضو این گروه شده.
درباره موزیک پروفایل هم یک بار کوکی ها و فایلها و کش مرورگر رو خالی کنید احتمالا موزیک بصورت ناقص لود شده
IMAN.BestBoY
26-08-2010, 12:59
اینجا ما چندتا مدیر کل سایت و چندتا مدیر انجمن داریم و شرایط انتخاب چجوری هست؟ آیا ملاک خاصی دارد یا سلیقه ای بوده یا مدیران از دوستان یا همسایگان هستند؟
IMAN.BestBoY
26-08-2010, 13:02
اگر یکی از مدیران یا زیز مجموعه ها از روی عمد و یا قدرت نمایی از قوانین سایت برداشت دیگری کرد و به ضرر بعضی کاربران استفاده کرد آیا کسی هست با او برخورد کند؟ و اگر از وی حمایت شود باید به کجا برای احقاق حق مراجعه کرد؟
اینجا ما چندتا مدیر کل سایت و چندتا مدیر انجمن داریم و شرایط انتخاب چجوری هست؟ آیا ملاک خاصی دارد یا سلیقه ای بوده یا مدیران از دوستان یا همسایگان هستند؟
سلام
مدیران بر اساس توانایی ها و اخلاق و فعالیتشون انتخاب شدن و هیچ کدوم نه سمت خانوادگی دارند نه همسایه و دوست بودن و همه دوستی هاشون هم در سایت بوده.
3 تا مدير كل هست ! 1 مدير انجمن ! سايت هم در حال حاضر مدير انجمن نميخواد :2qcmh45: سابقت هم بايد درست حسابي باشه :دي :1:
فكر نكنم :winksmiley02:
سلام
به نظر من بهتره هرکس در جایی که بهش مربوط میشه دخالت داشته باشه. این سوال جوابش فقط و فقط باید توسط مدیر سایت داده بشه.
اگر یکی از مدیران یا زیز مجموعه ها از روی عمد و یا قدرت نمایی از قوانین سایت برداشت دیگری کرد و به ضرر بعضی کاربران استفاده کرد آیا کسی هست با او برخورد کند؟ و اگر از وی حمایت شود باید به کجا برای احقاق حق مراجعه کرد؟
جواب این سوال مشخصه. به یکی از مدیران سایت این مسئله رو بگین. ولی اگر چند مدیر کار سرپرست رو تایید کردن حتما نباید به خاطر دوستی و رابطه اونها باشه و حتما هم نباید حق با شما باشه.
سلام.
ميشه يه آمار از تعداد هوداران تيم ها در اين فروم بزاريد؟
مثل كاري كه در جام جهاني كرديد.
maryam_21
27-08-2010, 12:30
salam.man har kari mikonam ozve goro0h haie daste jamee nemisam chekar konam?:thankyou:
Clemenza
27-08-2010, 12:40
salam.man har kari mikonam ozve goro0h haie daste jamee nemisam chekar konam?:thankyou:
با سلام
1- در محیط انجمن فقط فارسی بنویسید و از فینگلیش نویسی اجتناب کنید. ارسالهای فینگلیش، بلافاصله و بدون اطلاع قبلی پاک خواهند شد.
نرم افزارهای تبدیل فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])
تبدیل کننده فینگلیش به فارسی ([Only registered and activated users can see links])
فارسی ساز ([Only registered and activated users can see links])
2- عضویت در گروه های دسته جمعی با دعوت نامه میسر خواهد بود.
چگونگی دریافت دعوتنامه عضویت در گروههای دسته جمعی ([Only registered and activated users can see links])
Mehran14233
31-08-2010, 14:37
سلام . خسته نباشید .
من 2تا مشکل دارم :
1-وقتی میخوام وارد سایت بشم باید چند بار نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنم تا وارد شه . (یعنی بعد از وارد کردن و اینتر زدن دوباره همون صفحه اصلی سایت میاد و وارد نشده . چند بار باید بزنم تا وارد شه)
2-چند تا پست پشت سر هم توی تاپیک میزنم با هم ادغام میشه و جدا جدا ارسال نمیشه .
با تشکر !
ay_ulduz
31-08-2010, 15:05
من یه کلوپ هواداران ترکیه باز کردم به چه دلیلی حذفش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟
1-وقتی میخوام وارد سایت بشم باید چند بار نام کاربری و رمز عبور رو وارد کنم تا وارد شه . (یعنی بعد از وارد کردن و اینتر زدن دوباره همون صفحه اصلی سایت میاد و وارد نشده . چند بار باید بزنم تا وارد شه)
يك بار كافيه ! شما وقتي يك بار رو زديد بزاريد خود سايت به طور اتوماتيك شما رو مياره به صفحه اصلي.
2-چند تا پست پشت سر هم توی تاپیک میزنم با هم ادغام میشه و جدا جدا ارسال نمیشه .
فاصله بين دو پست 15 دقيقه است كه بايد براي اينكه ادغام نشن بين دو پستتون 15 دقيقه فاصله بندازيد.
Clemenza
31-08-2010, 15:18
دکمه ذخیره رو بزنید و پس از خروج کوکی ها و پسووردها رو پاک کنید.
من یه کلوپ هواداران ترکیه باز کردم به چه دلیلی حذفش کردین؟؟؟؟؟؟؟؟
حدف نشده اونجا تاپیک موجوده ولی بسته شده دلیلش رو هم ذکر کردم
سلام.
ميشه جواب من رو هم بديد ؟
Clemenza
31-08-2010, 15:47
ميشه جواب من رو هم بديد ؟
شدنش میشه اما به دلیلی آمارش قابل اطمینان نیست.
شدنش میشه اما به دلیلی آمارش قابل اطمینان نیست.
مهم نيست.
شما بزاريد آمار رو.
Chelsea London
31-08-2010, 20:22
سلام
امکان اضافه شدن بخش کاربران ویژه ([Only registered and activated users can see links]) به منوی آبشاری سایت برای کاربرهای ویژه نیست ؟!
Mehran14233
01-09-2010, 04:26
يك بار كافيه ! شما وقتي يك بار رو زديد بزاريد خود سايت به طور اتوماتيك شما رو مياره به صفحه اصلي.
.
شما این صفحه اصلی سایت رو قبل از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور در نظر بگیرید . من بعد از وارد کردن نام کاربری و رمز عبور و زدن اینتر صفحه ی جدید که لود میشه و تا آخر هم لود میشه دوباره همین صفحه اولی هست !
دکمه ذخیره رو بزنید و پس از خروج کوکی ها و پسووردها رو پاک کنید.
من نمیخوام ذخیره بشه . میخوام لینک ها و پست های جدید رو بعد از هر بار لاگین شدن داشته باشم !
Clemenza
01-09-2010, 11:08
من نمیخوام ذخیره بشه . میخوام لینک ها و پست های جدید رو بعد از هر بار لاگین شدن داشته باشم !
مشکلی نداره. حتی در صورت ذخیره شدن با هر بار باز شدن پست ها و لینک های جدید رو خواهید داشت.
Ali Chelsea
01-09-2010, 15:29
من وایمکس ایرانسل گرفتم جدیدا ولی هر سایتی رو باز می کنه به جز تاپگل !!! نمی دونم مشکل از کجاست ؟! یه مدت در حد 24 ساعت باز می کرد ولی بعد اون هر کار می کنم باز نمی کنه!! دامین های دیگه سیات رو هم امتحان کردم ولی بازم باز نمیشه سایت....
الانم با دایال آپ نوشتم این رو
من وایمکس ایرانسل گرفتم جدیدا ولی هر سایتی رو باز می کنه به جز تاپگل !!! نمی دونم مشکل از کجاست ؟! یه مدت در حد 24 ساعت باز می کرد ولی بعد اون هر کار می کنم باز نمی کنه!! دامین های دیگه سیات رو هم امتحان کردم ولی بازم باز نمیشه سایت....
الانم با دایال آپ نوشتم این رو
سلام
بطور قطع مشکل از ایرانسل هست. چند نفر هم گفتند سایت تاپگل رو ایرانسل فیلتر کرده. شما با پشتیبانی ایرانسل تماس بگیرید تا مشکل رو حل کنند.
از دیشب تا حالا هر بار میخوام سایت رو باز کنم این error رو میده:
The connection was reset
The connection to the server was reset while the page was loading.
وقتی ریفرش میکنم نصف صفحه باز میشه، بعد دوباره میپره این صفحه. هر صفحه رو باید 10-20 بار ریفرش کنم تا شاید درست باز کنه. میخواستم بدونم مشکل از منه یا سرور سایت.
پ.ن: با بقیه سایت ها مشکلی ندارم.
pandora tomorrow
02-09-2010, 11:22
سلام
سایت به شدت کند شده ! من فکر میکنم یه مشکلی هست ها...
Ali Chelsea
02-09-2010, 11:28
این مشکل ایرانسل من هم از دیروز شروع شد!! احتمالا یه مشکلی سایت داره....
The Better One
02-09-2010, 12:01
سلام
سایت به شدت کند شده ! من فکر میکنم یه مشکلی هست ها...
الان تست کنید.
بعضي وقت ها اصلا باز نميشه ! همچين اروري مياد !
Server not found
* Check the address for typing errors such as
ww.example.com instead of
* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.
* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.
از هر دامنه اي هم وارد ميشي همينطوره ! :6:
ويرايش : بعضي وقت ها هدر سايت هم كامل load نميشه ! يعني تصويرش نصفه كاره ميمونه !
براي من ديشب افتضاح بود وضعيت سايت.فقط صفحه اصلي سايت رو تا نصفه مياورد بقيه صفحه ها رو حتي يك ساعت گذاشتم ولي اصلا نيورد.مشكل از چيه؟براي من يه بار هم اينطوري شده بود.
IMAN.BestBoY
02-09-2010, 12:24
سلام قرار بود بعد از جام جهانی حجم تبلیغات سایت و لوگوهای تبلیغاتی سنگین برداشته بشه ...امیدوارم هر چه زودتر مشکلات سایت حل بشه ...
Milad Peser
02-09-2010, 12:25
براي منم همين طور بود از ساعت 12:30 كه وارد سايت شدم تا نصف باز ميكرد و بعد ارور ميداد و قطع ميشد
واقعا منو كلافه كرده بود ديشب از هر اروري كه دلتون بخواد برام اومد فقط هم همين سايت مشكل داشت چون من هر سايت ديگري رو باز ميكردم به راحتي باز ميشد
با تشكر
Clemenza
02-09-2010, 12:30
براي من ديشب افتضاح بود وضعيت سايت.فقط صفحه اصلي سايت رو تا نصفه مياورد بقيه صفحه ها رو حتي يك ساعت گذاشتم ولي اصلا نيورد.مشكل از چيه؟براي من يه بار هم اينطوري شده بود.
یه اشکالاتی برای سرور پیش اومده بود
سلام قرار بود بعد از جام جهانی حجم تبلیغات سایت و لوگوهای تبلیغاتی سنگین برداشته بشه ...امیدوارم هر چه زودتر مشکلات سایت حل بشه ...
سلام. این قضایا ارتباطی به تبلیغات سایت نداره ضمن این که بنر بزرگی که در طول جام جهانی داشتیم برداشته شده.
براي منم همين طور بود از ساعت 12:30 كه وارد سايت شدم تا نصف باز ميكرد و بعد ارور ميداد و قطع ميشد
واقعا منو كلافه كرده بود ديشب از هر اروري كه دلتون بخواد برام اومد فقط هم همين سايت مشكل داشت چون من هر سايت ديگري رو باز ميكردم به راحتي باز ميشد
با تشكر
برای همه همین طور بوده الان باز اگر مشکلی هست بفرمائید.
سلام
امکان اضافه شدن بخش کاربران ویژه ([Only registered and activated users can see links]) به منوی آبشاری سایت برای کاربرهای ویژه نیست ؟!
سلام
از اونجایی که در منوی فوق بخش "تبادل نظر و اخبار" مربوط به بخشهای فوتبالی هست، بخش درخواستی شما به قسمت "سرگرمی و مسابقات" اضافه شد و چون اون قسمت قابلیت قرار دادن منوی کشویی نداره (به دلیل خارج شدن زیر بخشها از صفحه)، بنابراین بدون نمایش زیر بخشها قرار داده شد.
سلام.
سلام
همون طوری که کلمنزا گفت آمارش صد در صد قابل اطمینان نیست اما به هر حال ...
به ترتیب لیست:
آرسنال 72
چلسی 97
لیورپول 43
منچسترسیتی 10
منچستر یونایتد 102
اتلتیکو مادرید 3
اوساسونا 1
بارسلونا 149
دپورتیوو 5
رئال مادرید 121
والنسیا 32
اینتر 65
رم 41
فیورنتینا 3
لاتزیو 0
میلان 72
یوونتوس 61
بایرلورکوزن 7
بایرن مونیخ 35
دورتموند 2
شالکه 4
وردربرمن 4
هامبورگ 1
بوردو 1
لیون 1
موناکو 0
پورتو 1
آژاکس 2
آیندهوون 1
ابومسلم 2
استقلال اهواز 0
استقلال تهران 126
استیل آذین 6
برق شیراز 3
پاس 0
پرسپولیس 135
پیام 1
پیکان 0
تراکتورسازی 16
ذوب آهن 4
راه آهن 0
سایپا 0
سپاهان 24
شاهین اهواز 0
شاهین بوشهر 16
شموشک 0
شهرداری تبریز 4
شیرین فراز 1
صبای قم 0
صنعت نفت 10
فولاد 3
مس 2
مقاومت 1
ملوان 3
نساجی مازندران 2
آرژانتین 41
آلمان 38
آمریکا 2
اروگوئه 3
اسپانیا 78
انگلیس 47
اوکراین 0
ایتالیا 66
ایران 13
برزیل 28
پاراگوئه 0
پرتغال 2
ترکیه 5
روسیه 1
ژاپن 0
ساحل عاج 2
سوئد 1
سوئیس 0
غنا 1
فرانسه 6
کامرون 0
کره جنوبی 1
کره شمالی 0
مکزیک 0
نیجریه 0
هلند 19
به ترتیب طرفدار:
بارسلونا 149
پرسپولیس 135
استقلال تهران 126
رئال مادرید 121
منچستر یونایتد 102
چلسی 97
اسپانیا 78
میلان 72
آرسنال 72
ایتالیا 66
اینتر 65
یوونتوس 61
انگلیس 47
لیورپول 43
رم 41
آرژانتین 41
آلمان 38
بایرن مونیخ 35
والنسیا 32
برزیل 28
سپاهان 24
هلند 19
شاهین بوشهر 16
تراکتورسازی 16
ایران 13
منچسترسیتی 10
صنعت نفت 10
بایرلورکوزن 7
فرانسه 6
استیل آذین 6
ترکیه 5
دپورتیوو 5
شالکه 4
وردربرمن 4
ذوب آهن 4
شهرداری تبریز 4
اتلتیکو مادرید 3
ملوان 3
فولاد 3
برق شیراز 3
فیورنتینا 3
اروگوئه 3
مس 2
نساجی مازندران 2
آمریکا 2
پرتغال 2
آژاکس 2
دورتموند 2
ابومسلم 2
ساحل عاج 2
مقاومت 1
اوساسونا 1
سوئد 1
غنا 1
کره جنوبی 1
روسیه 1
شیرین فراز 1
پیام 1
هامبورگ 1
بوردو 1
لیون 1
آیندهوون 1
پورتو 1
کره شمالی 0
مکزیک 0
نیجریه 0
کامرون 0
سوئیس 0
لاتزیو 0
ژاپن 0
پاراگوئه 0
اوکراین 0
موناکو 0
صبای قم 0
شموشک 0
راه آهن 0
سایپا 0
شاهین اهواز 0
پاس 0
پیکان 0
استقلال اهواز 0
------------------------
دو توضیح در مورد این مشکلات اخیر و مخصوصاً مشکلی که از دیشب به وجود اومد خدمت دوستان بدم: اول اینکه مشکل دیشب یه جورایی دقیقاً مصادف شد با اختلالات مناسبتی اینترنت از قبیل بسته شدن flash ،gmail ،yahoo mail ،yahoo messenger و ... که باعث شد این شائبه برای ما پیش بیاد که مشکل سرور ما هم از همون نوع هست و با گذشتن این یکی دو روز حل خواهد شد که خب بعداً و با بررسیای که صورت گرفت مشخص شد اینطور نیست و این وسط چند ساعت هدر شد بابت اون تصور اشتباه و البته این توضیح رو لازمه بدم که این اختلالاتی که به وجود آورده میشه در اینترنت، مستقیماً روی دسترسی ما به سرور هم اثرگذار هست و بعید نیست طی این یکی دو روز همین مساله برامون مشکلساز بشه (امروز و برای رفع این مشکل اخیر هم کم دردسر درست نکرد که خوشبختانه به خیر گذشت). توضیح دوم اینکه تمام اقداماتی که بعد از به هم ریختگی سایت در چند روز قبل (اینترنال سرور ارورها و مشکل فایل پیوست و ...) صورت گرفت به نوعی موقتی هست. کما اینکه این روزها هم در برخی ساعات شاهد کند شدن یا اینترنال سرور ارورها هستیم و ان شاء الله طی چند روز آینده و با رفع موانع، مشکل به طور کامل و اصولی حل خواهد شد.
برای همه همین طور بوده الان باز اگر مشکلی هست بفرمائید.
نه ديگه خدا رو شكر فعلا مشكلي نيست:دي چون اگه بود همين صفحه رو هم نمي اورد:دي
فقط ميشه بپرسم شما از چه سرور هايي استفاده ميكنيد؟
چر گلهای لیون را در فصل جدید نمی گذارید ؟ نکنه ما را فراموش کردید؟
بنام خدا
سلام......همونطور که میدونید نرم افزار KM player یکی از بهترین پلیر های دنیاست که تقریبا اکثر فرمت ها رو ساپورت میکنه. با رواج پیدا کردن کلیپ های HD توی سایت; بسیاری از کاربران با اجرای صحیح این فایل ها مشکل دارن.از جمله :
اجرا نکردن فایل توسط پلیر (ارور دادن)
کندشدن تصویر به حد زیاد
نداشتن صدا
هماهنگ نبودن صدا و تصویر
سیاه شدن صفحه پلیر و داشتن فقط صدا
و...
برای حل تمامی این مشکلات شما نیاز به تنظیمات خاص نرم افزار kMplayer دارید .
اول از همه آخرین ورژن نرم افزار KMplayer رو از اینجا ([Only registered and activated users can see links])با لینک مستقیم و حجم 14 مگابایت دانلود و نصب کنید.
در مرحله دوم پکیج کدک HD PACK 2.4 رو از اینجا ([Only registered and activated users can see links])از MEDIAFIRE و حجم 17 مگابایت دانلودو نصب کنید. (برای نصب این کدک تنظیم خاصی لازم نیست فقط تا جایی که امکانش هست گزینه Cyberlink Video Decoder PDVD10 رو انتخاب کنید.)
بعد از نصب هر دو نرم افزار ; آموزش تصویری تنظیمات KMplayer رو از اینجا ([Only registered and activated users can see links])از لینک MEDIAFIRE
با حجم 12 مگابایت دانلود کنید و تنظیمات KMplayer خودتونو دقیقا مثه فیلم آموزشی هماهنگ کنید.(برای راحتی کار در هماهنگ کردن KMplayer خود با فیلم آموزشی ; میتونید از فایل موجود در زیپ به اسم All Setting KMP.reg استفاده کنید...یعنی فایل رو اجرا کرده و گزینه YES و OK رو انتخاب کنید...به این ترتیب همه تنظیمات پلیرتون بطور کامل انجام خواهد شد.)
ویِژگی ها این تنظیمات:
اجرای تمامی فایل های تصویری
اجرای صحیح.کامل. و بدون مشکل فایل های HD
اجرای صحیح فایل های MKV
اجرای صحیح فایل های TS ( اچ دی های خام)
اجرای صحیح فایل های wmv
اجرای صحیح و بدون مشکل فایل های FLV
صدا دار بودن تمامی ویدئو های قابل اجرا
بهترین تنظیم برای ویدئو رندر ها (مناسب برای تغییرات کنتراست و رنگ تصویر)
هماهنگ بودن صدا با تصویر در فایل ها Divx
اجرای بهترین کیفیت در فایل های AVI
کمی یا کاستی اگه دیدین به بزرگیه خودتون ببخشین.:72:
(فقط بخاطر داشته باشید که برای دانلود و نصب نرم افزار ها حتما از همین ورژن ها استفاده کنید)
IMAN.BestBoY
06-09-2010, 13:47
سلام با توجه به تغیییر سرورو آدرس سایت کاربرانی که هنوز به ادرس قبلی میروند چگونه باید متوجه تغییر ادرس بشوند؟:labkhand:
سلام با توجه به تغیییر سرورو آدرس سایت کاربرانی که هنوز به ادرس قبلی میروند چگونه باید متوجه تغییر ادرس بشوند؟:labkhand:
سلام
به این دومین هدایت میشند.
Ali Chelsea
06-09-2010, 14:07
من قبلا گفته بودم وایمکس ایرانس سایت رو باز نمی کنه.....
بهشون گفتم! گفتن که بررسی می کنیم تا 3 روز آینده معلوم میشه! ولی footiran.net رو باز می کنه !!!!
اگر امکانش باشه گل ها رو واسه دانلود هم از همین دامین بزارید ممنون می شم! چون وقتی رو لینک مسقتیم کلیک می کنیم می ره رو همون دامین قبلی
من قبلا گفته بودم وایمکس ایرانس سایت رو باز نمی کنه.....
بهشون گفتم! گفتن که بررسی می کنیم تا 3 روز آینده معلوم میشه! ولی footiran.net رو باز می کنه !!!!
اگر امکانش باشه گل ها رو واسه دانلود هم از همین دامین بزارید ممنون می شم! چون وقتی رو لینک مسقتیم کلیک می کنیم می ره رو همون دامین قبلی
اینکه footiran.net رو باز میکنه یعنی با سرور جدید مشکل نداره و وقتی بقیه دومینها هم ست بشند روی سرور جدید، همه رو باز خواهد کرد.
همون طوری که در تاپیک اخبار و حاشیهها توضیح دادم، فایلهای ویدئوها در حال انتقال به سرور جدید هستند و بعد از انتقال مشکلی از بابت دانلود فایل از لینک مستقیم نخواهید داشت.
Farhad B
06-09-2010, 14:54
با سلام خدمت همه
من یک مشکل داشتم که از تو پروفایلم نمیشه دیگران برام پ.خ بفرستن اگه میشه بگین مشکل از چیه ممنون میشم.>:D<
با سلام خدمت همه
من یک مشکل داشتم که از تو پروفایلم نمیشه دیگران برام پ.خ بفرستن اگه میشه بگین مشکل از چیه ممنون میشم.>:D<
سلام
تصور میکنم منظورتون پیغام بازدیدکننده هست، نه پیغام خصوصی. به مسیر زیر مراجعه کنید:
[Only registered and activated users can see links] ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links]) -----> پیغام بازدید کنندگان
و تیک این قسمت رو بردارید:
محدود نمودن ارسال پیغام های بازدید کنندگان از طریق پروفایل تنها برای کاربرانی که در لیست تماس میباشند و مدیران سایت
IMAN.BestBoY
06-09-2010, 16:24
سلام
به این دومین هدایت میشند.
ممنون . موقعی که من این سوال رو پرسیدم با دوماین قبلی هیچ چیزی باز نمیشد ...باز هم تشکر .. بابت زحمات شما که مشکلات سایت رو برطرف کردید :thankyou:
R9TheBest
07-09-2010, 08:14
سلام
من با آی پی اصلی خودم به هیچ وجه نمیتونم وارد دامین footiran.net بشم. اررور سرور نات فاوند میده.الانم که اومدم با ف ی لتر شکن تونستم بیام!
مشکل از کجاس؟
چون اینطوری خیلی کارا رو نمیتونم انجام بدم از جمله پست دادن و پ.خ و ....
ممنون
پ . ن : این مشکل کاربر Ever for ever بود که به من گفت تا اینجا بگم.
Yasin Gunner
07-09-2010, 16:16
سلام
من با آی پی اصلی خودم به هیچ وجه نمیتونم وارد دامین footiran.net بشم. اررور سرور نات فاوند میده.الانم که اومدم با ف ی لتر شکن تونستم بیام!
مشکل از کجاس؟
منم دقیقا این مشکل رو دارم .
از دیشب تا حالا نتونستم وارد سایت شم و الانم با چیز شکن اومدم :D
més que un club
07-09-2010, 16:21
مشکلی که 2 دوست بالایی داشتن رو من هم دارم !
نمیدونم مشکل از چیه ! ولی از Footiran.net هم نمیتونم وارد سایت بشم و باید از قندشک ن استفاده کنم :دی
ویرایش : مثل اینکه مشکل من برطرف شده و با Footiran.net بدون قند شک ن میتونم وارد شم، اُمیدوارم همینجوری بمونه :دی
ممنون . موقعی که من این سوال رو پرسیدم با دوماین قبلی هیچ چیزی باز نمیشد ...باز هم تشکر .. بابت زحمات شما که مشکلات سایت رو برطرف کردید :thankyou:
به هر حال از شب قبل از انتقال که فروم بسته شد اشاره شد که از footiran.net مراجعه کنید و بعد هم که سایت روی سرور جدید بازگشایی شد، همزمان اون صفحه اطلاع رسانی (سفید رنگ) روی سرور قبلی قرار گرفت و تمام مدت اون جریان به اطلاع عموم میرسید. اینکه برای شما نمایش نمیداده مشکلش به جای دیگهای مربوط میشده احتمالاً.
سلام
مشکل از کجاس؟
ممنون
پ . ن : این مشکل کاربر Ever for ever بود که به من گفت تا اینجا بگم.
منم دقیقا این مشکل رو دارم .
از دیشب تا حالا نتونستم وارد سایت شم و الانم با چیز شکن اومدم :D
مشکلی که 2 دوست بالایی داشتن رو من هم دارم !
نمیدونم مشکل از چیه ! ولی از Footiran.net هم نمیتونم وارد سایت بشم و باید از قندشک ن استفاده کنم :دی
ویرایش : مثل اینکه مشکل من برطرف شده و با Footiran.net بدون قند شک ن میتونم وارد شم، اُمیدوارم همینجوری بمونه :دی
سلام
این مشکل کاملاً طبیعیه. چون باید DNS های جدید ست بشند و این زمانبر هست. برای دومینهای ir زودتر انجام میشه و برای دومینهای com و net دیرتر. اما از اونجایی که ما دومین footiran.net رو زودتر فرستادیم روی سرور جدید، این دومین در حال حاضر برای اکثریت قابل استفاده هست و ممکنه هیچ کدوم از اونها برای بعضی از دوستان قابل استفاده نباشند یا حتی footiran.ir و topgoal.ir زودتر از footiran.net ست بشند. به هر حال همون طوری که اطلاع داده شد بر مبنای محل سکونت، ISP و نوع دومین تفاوت میکنه اما به مرور درست خواهد شد.
در مورد پیش بینی مسابقات بازیهارا copyمیکنم ولیpasteنمی شود؟ممنون
در مورد پیش بینی مسابقات بازیهارا copyمیکنم ولیpasteنمی شود؟ممنون
سلام
اصلا کپی نمیشه یا درست کپی نمیشه؟
اگر کامل و درست کپی نمیشه از مرورگر دیگه استفاده کنید. ولی بعید میدونم اصلا کپی نشه! اگر اینطور بود باز هم از مرورگر دیگه امتحان کنید
(پیشنهاد سایت:فایرفوکس)
چطوری لوگو باشگاه مورد علاقه رو زیر آواتارم بذارم؟
Ali Chelsea
11-09-2010, 22:08
چطوری لوگو باشگاه مورد علاقه رو زیر آواتارم بذارم؟
به این صورت عمل کنید :
کنترل پنل -->اطلاعات خود را ویرایش کنید
بعد یه کم که برید پایین گزینش رو پیدا می کنید
Juventus S.F
13-09-2010, 23:00
سلام
چیزهای جدید در سایت میبینم :D غافل گیر شدم، نمیدونم تازه دیدم یا قبلا هم بوده.
- اولین سوالم این [Only registered and activated users can see links] چیه؟ این لوگو در پایین تیم محبوب قرار میگیره؟ چه استفاده ای داره؟ کلا برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیره؟
- این [Only registered and activated users can see links] چی هست، در اینجا همه کاربران سایت این نشان را دارند حتی مدیران محترم سایت این نشان را دارند.میشه در مورد این هم کمی توضیح بدهید.
باتشکر
سلام
چیزهای جدید در سایت میبینم :D غافل گیر شدم، نمیدونم تازه دیدم یا قبلا هم بوده.
- اولین سوالم این [Only registered and activated users can see links] چیه؟ این لوگو در پایین تیم محبوب قرار میگیره؟ چه استفاده ای داره؟ کلا برای چه مواردی مورد استفاده قرار میگیره؟
- این [Only registered and activated users can see links] چی هست، در اینجا همه کاربران سایت این نشان را دارند حتی مدیران محترم سایت این نشان را دارند.میشه در مورد این هم کمی توضیح بدهید.
باتشکر
سلام
MeHDi ArSeNaL
14-09-2010, 11:19
سلام
منظور از معارفه ها تو قسمت آمار چیه؟
Clemenza
14-09-2010, 11:35
سلام
منظور از معارفه ها تو قسمت آمار چیه؟
سلام. منظور تعداد افرادی هستند که شما اون ها رو به سایت معرفی کردید که اون افراد باید در هنگام ثبت نام در قسمت معارفه اسم کاربری شما رو به عنوان معرف ثبت کنند تا در پروفایل شما یک عدد به تعداد معارفه ها اضافه شه.
khaf Esteghlali
14-09-2010, 11:40
سلام
فکر کنم این سیتسم ادغام دو پست متوالی که فبلا به صورت اتوماتیک انجام می شد اگه دو پست پشت هم در فاصله ی زمانی 15 دقیقه می دادیم خودش ادغام می کرد خراب شده و پست قبلی رو پاک می کنه پست جدید رو می ذاره جاش لطفا رسیدگی کنید:winksmiley02:
سلام
فکر کنم این سیتسم ادغام دو پست متوالی که فبلا به صورت اتوماتیک انجام می شد اگه دو پست پشت هم در فاصله ی زمانی 15 دقیقه می دادیم خودش ادغام می کرد خراب شده و پست قبلی رو پاک می کنه پست جدید رو می ذاره جاش لطفا رسیدگی کنید:winksmiley02:
سلام
درسته، سیستم ادغام پستهای متوالی مشکل داشت که برطرف شد.
امکانش هست که بشه تیزر فیلم هایی که جدید می آید رو روی سایت در قسمت تلویزیون قرار داد؟
سلام
من یه سوال داشتم
نحوه قرار دادن لینک سایتی که اخبار رو از اونجا گرفتیم که فقط کلمه منبع باشه و وقی روش کلیک کنیم به سایت مبدا خبر بریم رو برام توضیح بدین
مرسی
Amin-TopGoal
22-09-2010, 13:39
امکانش هست که بشه تیزر فیلم هایی که جدید می آید رو روی سایت در قسمت تلویزیون قرار داد؟
به شرط فعالیت مداوم تاپیکش رو ایجاد می کنم. به من پیام خصوصی بدید
سلام
من یه سوال داشتم
نحوه قرار دادن لینک سایتی که اخبار رو از اونجا گرفتیم که فقط کلمه منبع باشه و وقی روش کلیک کنیم به سایت مبدا خبر بریم رو برام توضیح بدین
مرسی
در پست اول همین تاپیک توضیحات خیلی از سوالات شما موجوده
د) تاپیک، پست، پیغام های بازدید کننده، ایجاد نظرسنجی و مواردی از این دست:
.
.
.
.
7- لینک دادن به متن ([Only registered and activated users can see links])
Unrepeatable Seven
22-09-2010, 21:12
سلام؛
لطفا يه آپلودر براي عكس معرفي كنيد كه سايت با اون مشكلي نداشته باشه !
من جديدا پياپي با مشكل هات لينك مواجه ميشم !
تشكر
The Better One
22-09-2010, 21:43
سلام؛
تشكر
بفرما ! بهترين جا :177:
سلام؛
تشكر
سلام
دوست عزیز، هات لینک چیزی نیست که صرفاً سایت ما با اون مشکل داشته باشه. وقتی از طرف مدیر سایت مبدا هات لینک اعمال بشه، تصاویر فقط تحت دومینهایی که توسط مدیر اون سایت تعریف شدهاند نمایش داده خواهند شد. بنابراین این محدودیتیه که از طرف سایتهایی که شما تصاویرتون رو روی اونها آپلود میکنید و برای جلوگیری از نمایششون در سایر سایتها اعمال شده و ارتباطی به مشکل ما با بقیه سایتها نداره.
lovely reds
27-09-2010, 14:18
چرا تو بخش لیورپول نمی تونم تشکر کنم؟
Clemenza
27-09-2010, 16:32
چرا تو بخش لیورپول نمی تونم تشکر کنم؟
قاعدتاً تعداد تشکرهای 24 ساعت اخیر شما بیش از 35 بار بوده است.
Mehran14233
27-09-2010, 18:44
دوستان آدرس اصلی این سایت چیه ؟ footiran.ir ؟ topgoal.ir ؟ ... ؟
کدومشون پر سرعت تره ؟
ممنون .
سلام
شما میتونید از هر چهار دومین سایت که در صفحه اصلی و در قسمت پایین سایت مشخص هست استفاده کنید
از نظر فنی هم فرقی بین سرعت نباید باشه ولی اگر داخل ایران هستین از دامین های ir و اگر خارج ایران هستین (که براشون زیاد فرقی نمیکنه از نظر سرعت!) از دامنه های com و net استفاده کنید.
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
lovely reds
28-09-2010, 14:20
قاعدتاً تعداد تشکرهای 24 ساعت اخیر شما بیش از 35 بار بوده است.
ممنون:72::thumbsup:
چه جالب. درسته دوسه روز نبودم. بعد اومدم کلی بحث شده بود ولی با این وجود فکر نمی کنم این قدر تشکر زده باشم
در ضمن هنوزم برطرف نشده.
ممنون:72::thumbsup:
چه جالب. درسته دوسه روز نبودم. بعد اومدم کلی بحث شده بود ولی با این وجود فکر نمی کنم این قدر تشکر زده باشم
در ضمن هنوزم برطرف نشده.
سلام
آیا این مشکل رو فقط در همون تاپیک و بخش دارین؟
اگر اینطوره لطفا یک اسکرین شات بگیرین (عکس از صفحه) و بصورت پیغام خصوصی برام بفرستین.
lovely reds
29-09-2010, 15:44
ممنون از توجهتون
امروز مشکل حل شد.
MasihArsenaL
04-10-2010, 02:34
می خواستم ببینم می شه تمام کاربرایی رو که تو یه شهر خاص هستند رو search کرد؟ مثلا لیست تمام کاربرایی که تو شیراز هستند رو یه جا ببینی؟
MeHDi ArSeNaL
04-10-2010, 06:20
می خواستم ببینم می شه تمام کاربرایی رو که تو یه شهر خاص هستند رو search کرد؟ مثلا لیست تمام کاربرایی که تو شیراز هستند رو یه جا ببینی؟تو نوار بالایی برو تو قسمت فهرست کاربران.گوشه بالا سمت چپش جستجوی کاربران رو بزن و روی قسمت جستجوی پیشرفته کلیک کن.بعد هم تو قسمت محل سکونت شیراز رو واردکن
دقت داشته باش که جستجو رو دو بار انجام بدی.چون ممکنه بعضی ها شیراز تایپ کرده باشند و بعضی هاshiraz
SiLeNt DeλtH
07-10-2010, 23:17
سلام .
قبلا یادمه تو قسمت تنظیمات شخصی فکر کنم ، یک گزینه بود که رنگ پیش فرض فونت ـت و چند چیز دیگه رو میتونستی انتخاب کنی تا همیشه به همون رنگ باشن پست هات و اینها . اما چند وقتی میشه که دیگه نیستش ، یعنی من پیدا نمیکنمش . میخواستم بدونم این حالت رو کلا از بین بردین یا به جای دیگه ای منتقل شده تنظیماتش ... ؟!
سلام
به اشتباه غیر فعال شده بود که فعال شد و دوباره میتونید استفاده کنید.
R9TheBest
10-10-2010, 01:02
سلام
یه سئوال داشتم
اگر کاربری تخلف داشته و بعد مدتی تخلفش به 0% برسه اونوقت این تخلفش برداشته میشه ؟!
اخه من بعضی ها رو دیدم که این 0% واسشون میمونه و بعضی های دیگه هم کلا این 0% درصد رو ندارن
سلام
یه سئوال داشتم
اگر کاربری تخلف داشته و بعد مدتی تخلفش به 0% برسه اونوقت این تخلفش برداشته میشه ؟!
اخه من بعضی ها رو دیدم که این 0% واسشون میمونه و بعضی های دیگه هم کلا این 0% درصد رو ندارن
تخلف های منقضی به هیچ شکلی بین عموم نمایش داده نمیشند :D (فقط از گروه کاربری سرپرست به بالا در پروفایل به پروندش دسترسی دارند ) اون صفر درصد هایی هم که گاهی مشاهده میشه مربوط به کسانی میشه که کارت زرد (اخطار اولیه) می گیرند و کارت زرد هم بدون امتیاز منفی هست و اون صفر درصد هم فقط تا منقضی شدن کارت زرد باقی می مونه.
سلام .یه سئوال داشتم بازی انلاین انجمن برای من غیرفعال یا کلا تعطیله.این اخطار رو میده
The administrator has disabled playing games for your usergroup.
Clemenza
11-10-2010, 14:12
سلام .یه سئوال داشتم بازی انلاین انجمن برای من غیرفعال یا کلا تعطیله.این اخطار رو میده
The administrator has disabled playing games for your usergroup.
این قسمت برای کاربران ویژه هست.
MasihArsenaL
23-10-2010, 19:03
سلام. می خواستم ببینم چطور می تونم یه آهنگ رو توی پروفایلم بذارم که پخش بشه؟
سلام
از بالای صفحه به این قسمت مراجعه کنید: کنترل پنل شما ([Only registered and activated users can see links])
سپس از سمت راست این گزینه رو کلیک کنید : ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links])
به پایین صفحه مراجعه کنید؛ نوشته شده:
پخش موزیک در پروفایل (قابل استفاده برای اعضای ویژه)
در این قسمت لینک خودتون "که حتما باید مستقیم باشه" را وارد کنید. برای این منظور میتونین از سایتهایی مثل fileden یا پرشین گیگ استفاده کنید.
14ChICh@RiT0_19_22
29-10-2010, 15:51
سلام خسته نباشی
کمکم کنید!من وقتی تو قسمت تایپ که میرم تا چیزی بنویسم.اون چیزی که درحال نوشتنشم رو نمیبینم!متلا الان این متنو که دارم مینویسم نمیبینم،ولی متن در حال نوشته شدنه!نمیدونم که اشتباه املایی دارم،ندارم،چجوری دارم مینویسم،کلا نمیفهمم!
الان باید چکار کنم؟؟اینو هم بگم که فقط تو این فروم این مشکلو دارم.
سلام خسته نباشی
کمکم کنید!من وقتی تو قسمت تایپ که میرم تا چیزی بنویسم.اون چیزی که درحال نوشتنشم رو نمیبینم!متلا الان این متنو که دارم مینویسم نمیبینم،ولی متن در حال نوشته شدنه!نمیدونم که اشتباه املایی دارم،ندارم،چجوری دارم مینویسم،کلا نمیفهمم!
سلام
مرورگر شما چی هست؟ از فایرفوکس استفاده کنید
اگر این مشکل رو دو روز هست پیدا کردین، دو روز هم صبر کنید حل میشه.
14ChICh@RiT0_19_22
29-10-2010, 16:48
مرورگرم فایرفاکس هست و 2 روزه که این مشکل رو دارم!
چشم 2 روز دیگه هم صبر میکنم!
سلام خسته نباشی
سلام
من هم بعد از آپ دیت کردن فایرفاکسم به همین مشکل شما بر خوردم، دلیلش این بود که تو قسمت تنظیمات شخصی فونت پیش فرض رو عوض کرده بودم، وقتی به حالت اول برگردوندم درست شد.
ali_badboy9000
31-10-2010, 15:23
سلام.ببخشید چه جوری میشه فیفا رو انلاین بازی کرد؟
خواهش میکنم راهنمایم کنین.
چند ماهه گیرشم
Rossonery
31-10-2010, 16:23
سلام.ببخشید چه جوری میشه فیفا رو انلاین بازی کرد؟
خواهش میکنم راهنمایم کنین.
چند ماهه گیرشم
به این تاپیک مراجعه کنید و بپرسید:
اولین دوره تورنومنت مسابقات آنلاین ([Only registered and activated users can see links])FIFA 2011 ([Only registered and activated users can see links])
sorina_1100
31-10-2010, 21:15
سلام خسته نباشید, من دیروز فرم اعضای ویژه رو پر کردم , چطوری بفهمم که از چه موقع میتونم دانلود مستقیم از
خود سایت انجام بدم؟ (چطوری متوجه بشم که درخواستم مورد تایید قرار گرفته)
سلام خسته نباشید, من دیروز فرم اعضای ویژه رو پر کردم , چطوری بفهمم که از چه موقع میتونم دانلود مستقیم از
خود سایت انجام بدم؟ (چطوری متوجه بشم که درخواستم مورد تایید قرار گرفته)
سلام
عضویت شما هنوز تایید نشده ( با توجه به مشکلی که برای امین پیش اومده ممکنه طول بکشه)
ولی بعد از تایید عضویت شما در کاربران ویژه، رنگ کاربر ویژه به این صورت در خواهد آمد.
کاربر ویژه
چرا تاپیک پیشنهادات و انتقادات بسته شده . . . ! ؟
ميخوام لينك مثل مديران بزارم...
PLZ راهنمايي كنين...
يعني هركي با هر داميني وارد شد با همون بره تو لينك
>:D< ممنون
سلام به مدیرسایت وهمه دوستان !
من یکم نابلدم وقتی که اینجا پست ویا سوال مینوسم دیگه نمیدانم.(حالم میخوره به هم) جواب انرا چطور پیداکنم.روزبعدکه همه سایت رامیگردم جواب آن رادریافت کرده نمیتوانم . البته بایدمتذکرشوم که اکثرپست ها وسوالات من درمورد بازیpes2011 میباشد.لطفاً مرارهنمائی کنید.
ArtesheSorkh
12-11-2010, 17:21
سلام به مدیرسایت وهمه دوستان !
من یکم نابلدم وقتی که اینجا پست ویا سوال مینوسم دیگه نمیدانم.(حالم میخوره به هم) جواب انرا چطور پیداکنم.روزبعدکه همه سایت رامیگردم جواب آن رادریافت کرده نمیتوانم . البته بایدمتذکرشوم که اکثرپست ها وسوالات من درمورد بازیpes2011 میباشد.لطفاً مرارهنمائی کنید.
کلیه مطالب رو در مورد PES رو میتونید در این تاپیک پیدا کنید :
P.E.S ([Only registered and activated users can see links])
در ضمن میتوانید از جستجوی سایت برای پیدا کردن پستتون کمک بگیرید :
جستجو ([Only registered and activated users can see links])
و یا در پروفایل خودتون در قسمت آمار روی آخرین پستها کلیک کنید تا آخرین پستهای ارسالی شما پیدا شود
Ali Chelsea
13-11-2010, 21:54
آقا این لیست پایین سایت که افراد آنلاین رو نشون میده یه کم مشکل داره :دی ! خیلی ها توش محروم هستن:
اسم منم مشکل داره :دی یه قسمتش رفته خط بعد
آقا این لیست پایین سایت که افراد آنلاین رو نشون میده یه کم مشکل داره :دی ! خیلی ها توش محروم هستن:
اسم منم مشکل داره :دی یه قسمتش رفته خط بعد
اون خط به دلیل حضور اون کاربر عرب محروم شده هست که چون قسمتی از نام کاربریش فارسی (در واقع عربی) و قسمتیش انگلیسی هست اونطوری نمایش داده شده که از این به بعد دیگه آنلاین نخواهد شد و این مشکل هم به وجود نخواهد اومد!
اما نمایش قسمتی از نام کاربری در خط بعد، برای نامهای کاربری دو تکهای (که وسط نام از کاراکتر اسپیس استفاده شده باشه) یک چیز طبیعی هست و بسته به ترکیب کاربران آنلاین میتونه اتفاق بیفته.
ADEL OFFROAD
16-11-2010, 11:59
سلام
درصد تخلفی که به کاربرها میدین بعد از چند روز منقضی میشه ؟؟:27:
سلام
درصد تخلفی که به کاربرها میدین بعد از چند روز منقضی میشه ؟؟:27:
سلام
پروفایل-----> تخلفات-----> امتیاز / انقضاء
داش مهدی این پوشه تخلفات رو پاک نمیکنی
خیلی...
Protection
23-11-2010, 19:35
عضو جدید
عضو انجمن
جریان چیه ؟ :دی
:2qcmh45:
عضو جدید
عضو انجمن
جریان چیه ؟ :دی
:2qcmh45:
تغییراتی در گروههای کاربری در حال اعمال بود تا کاربرانی که 4 ماه از عضویتشون گذشته باشه هم علاوه بر کاربرانی که 50 پست ارسال میکنند، از عضو جدید به عضو سایت تبدیل بشند.
سلام شرمنده شايد سوالام تكراري باشه
اولا مدال كاربر اخلاق كه پايين پرو فايل بعضي از كاربرا هست واسه چيه ؟
چطور انتخاب ميشن؟
دوما اين سايت چند تا مدير كل سايت داره:confused2::confused2::confused2::125e:
سلام شرمنده شايد سوالام تكراري باشه
اولا مدال كاربر اخلاق كه پايين پرو فايل بعضي از كاربرا هست واسه چيه ؟
چطور انتخاب ميشن؟
دوما اين سايت چند تا مدير كل سايت داره:confused2::confused2::confused2::125e:
سلام
اسم مديران كل رو ميدونم ولي سوال من اينه كه يعني بطور همزمان 3تا مدير كل؟؟؟؟؟؟؟
مثل اينه كه يه تيم 3 تا سر مربي داشته باشه يا يه كشور 3تا پرزيدنت:gaah:
اسم مديران كل رو ميدونم ولي سوال من اينه كه يعني بطور همزمان 3تا مدير كل؟؟؟؟؟؟؟
مثل اينه كه يه تيم 3 تا سر مربي داشته باشه يا يه كشور 3تا پرزيدنت
دوست عزیز هر یک از این مدیران ظایف مشخصی دارند :
محمد : پشتیبانی ، کد و برنامه نویسی و طراحی قالب سایت رو بر عهده داره .
مهدی : سرپرست مدیران بخش ها هست که بر کارشون نظارت میکنه و در صورت لزوم اون ها رو عوض میکنه و به طور کلی کارهای عمومی انجمن رو انجام میده .
امین : سرپرست همکاران تاپگل که بر کار همکار های تاپگل نظارت میکنه و وظیفه ضبط و آپلود گل بازیها رو بر عهده داره .
top ten پایین صفحه اصلی رو چه جوری باید بیاریم؟؟
top ten پایین صفحه اصلی رو چه جوری باید بیاریم؟؟
توضیحش در پست اول همین تاپیک وجود داره:
2- بازگرداندن اطلاعات آماری پایین صفحه اصلی انجمن (در صورت حذف) ([Only registered and activated users can see links])
shayan1989
17-12-2010, 22:23
سلام؟
یه سوال؟
من یه چند ساعت که نمیتونم از دکمه تشکر استفاده کنم!! یعنی اصلا دکمه تشکر نمیاد چرا؟؟؟؟
Loverboy
17-12-2010, 23:14
سلام؟
یه سوال؟
من یه چند ساعت که نمیتونم از دکمه تشکر استفاده کنم!! یعنی اصلا دکمه تشکر نمیاد چرا؟؟؟؟
شما از سهمیه ی تعداد تشکرت در 24 ساعت استفاده کردید و تا موقعی که تعداد تشکرهای 24 ساعت اخیرتون بیاد زیر 35 تا، باید صبر کنید که بتونید دوباره تشکر کنید !
R9TheBest
17-12-2010, 23:48
البته بعضي وقتا هم پيش اومده كه بعد از چند ساعت دوباره كليد تيشكر پيداش بشه !
(امروز دقيقا همين اتفاق افتاد و براي چندمين باره كه اينجوري ميشه:دي)
البته بعضي وقتا هم پيش اومده كه بعد از چند ساعت دوباره كليد تيشكر پيداش بشه !
(امروز دقيقا همين اتفاق افتاد و براي چندمين باره كه اينجوري ميشه:دي)
الزامی نیست که 24 ساعت از ناپدید شدن کلید تشکر بگذره یا وارد روز بعد بشیم تا دوباره پیداش بشه. بلکه در 24 ساعت اخیر، تعداد تشکرها اگه به 35 برسه، باعث میشه کلید تشکر محو بشه و این محو شدن تا زمانی پابرجاست که تعداد تشکرهای 24 ساعت اخیر کاربر بیاد زیر 35 تا مجدداً بتونه تشکر کنه. این 24 ساعت مورد نظر، کاملاً پویا و شناور هست و دقیقاً از 24 ساعت قبل تا لحظه فعلی محاسبه میشه، نه بر اساس 24 ساعت تقویمی. بنابراین کاملاً محتمله که این موضوع در یک بازه زمانی کوتاه، چندین بار تکرار بشه.
R i V a L d O
18-12-2010, 01:09
عذر میخوام سایت آپلود سنتر نداره؟
عذر میخوام سایت آپلود سنتر نداره؟
خیر، آپلود سنتر عمومی نداره.
سلام بعضي وقتها كه يه پست حاوي چند تا عكس ميفرستم عكساش واسه خودم تو ص اصلي نمايش داده نميشه؟ فقط واسه من اين طوريه يا واسه همه؟
مشكل كار كجاست؟
Luis Figo
21-12-2010, 12:50
سلام و خسته نباشید:wavesmile:
گل ها و مراسم اینتر تو جام باشگاه های جهان و از کجا باید دانلود کنم؟! :اینتر:
سلام و خسته نباشید:wavesmile:
گل ها و مراسم اینتر تو جام باشگاه های جهان و از کجا باید دانلود کنم؟! :اینتر:
سلام
BeYaZaLaR
23-12-2010, 00:09
اقا یه سوال این سایت چند سال تاسیس شده است ممنون
اقا یه سوال این سایت چند سال تاسیس شده است ممنون
سلام
off topic چرا بسته شد؟
Rossonery
24-12-2010, 22:39
سلام
off topic چرا بسته شد؟
سلام
این تاپیک به هزار پست رسید و برای زدن جلد جدیدش بسته شد. جلد جدیدش بزودی زده میشه
Farid Chelsea
25-12-2010, 15:31
سلام
کجا درباره جام ملت های آسیا بحث میشه ؟
Farid Chelsea
30-12-2010, 19:41
میشه بگین زبان ویدئو های دو زبانه رو چجوری میشه تغییر داد ؟
Clemenza
31-12-2010, 20:47
سلام
کجا درباره جام ملت های آسیا بحث میشه ؟
سلام. سه تاپیک در بخش فوتبال ملی (به دلیل این که این رقابت ها جنبه ملی نیز دارد) ایجاد شده است که می توانید از آن ها استفاده لازم را بنمائید.
تبادل نظر در مورد جام ملتهای آسيا 2011 ([Only registered and activated users can see links])
اخبار جام ملتهای آسیا 2011 ([Only registered and activated users can see links])
برنامه و تابلوی نتایج جام ملتهای آسیا 2011 ([Only registered and activated users can see links])
میشه بگین زبان ویدئو های دو زبانه رو چجوری میشه تغییر داد ؟
به این پست ([Only registered and activated users can see links]) مراجعه کنید.
hadi1258
01-01-2011, 22:55
با عرض سلام و خسته نباشید از نوع زیاد زیاد
اول از هر چیز از شما (آقا امین گل و سایر دوستان ) کمال تشکر رو دارم بابت زحمات فراوانی که برای گلها و کلیپ ها می کشید.
دوم یه سوال داشتم اینکه شما گل ها ( بازی ها ) رو که می خواین ضبط کنین از کجا ضبط مکنین؟منظورم اینه که شبکه هایی مثل اسکای و ... که قفل است !!!!
آیا از دانگل یا ... استفاده می کنیین اگه امکانش هست یه کم توضیح بدین تا بلکه ما هم بتونیم به صورت شخصی مسابقه یا گل ها رو ضبط کنیم. ( چرا که سرعت اینترنت من { خیلی } پایینه و نمیتونم خلاصه بازی ها و آنالیز اونها و ... رو دانلود کنم )
با تشکر و سپاس فراوان از نوع خیلی خیلی:72: :72::72:
با عرض سلام و خسته نباشید از نوع زیاد زیاد
اول از هر چیز از شما (آقا امین گل و سایر دوستان ) کمال تشکر رو دارم بابت زحمات فراوانی که برای گلها و کلیپ ها می کشید.
دوم یه سوال داشتم اینکه شما گل ها ( بازی ها ) رو که می خواین ضبط کنین از کجا ضبط مکنین؟منظورم اینه که شبکه هایی مثل اسکای و ... که قفل است !!!!
آیا از دانگل یا ... استفاده می کنیین اگه امکانش هست یه کم توضیح بدین تا بلکه ما هم بتونیم به صورت شخصی مسابقه یا گل ها رو ضبط کنیم. ( چرا که سرعت اینترنت من { خیلی } پایینه و نمیتونم خلاصه بازی ها و آنالیز اونها و ... رو دانلود کنم )
با تشکر و سپاس فراوان از نوع خیلی خیلی:72: :72::72:
سلام
برای ضبط بازی ها از دو روش استفاده میشه. استفاده از dvb و ccam و همینطور رسیور و کارت.
اگر سرعت اینترنت شما پایین هست از ccam نمیتونین استفاده کنید و کیفیت تصویری بدی خواهید داشت.
امیر محمد
04-01-2011, 16:37
با سلام و تشکر فراوان.
من اول توی خود قسمت گلهای اسپانیا هفته ی 16 مشکلم را نوشتم اما کسی جوا بمو نمیده.
ابتدا اینکه از لینک راپید شر از بازی بارسا با سوسیداد نمیتونم گلهای بارسا را دانلود کنم. ام وقتی هم که از Zshare.com دانلود میکنم گل چهارم بارسا به اسپانیول رو نمی تونم دانلود کنم
لطفا اگر مقدور هست مشکل من را بر طرف کنید.
بسیار سپاس گزارم:confused2:
Clemenza
04-01-2011, 16:48
با سلام و تشکر فراوان.
من اول توی خود قسمت گلهای اسپانیا هفته ی 16 مشکلم را نوشتم اما کسی جوا بمو نمیده.
ابتدا اینکه از لینک راپید شر از بازی بارسا با سوسیداد نمیتونم گلهای بارسا را دانلود کنم. ام وقتی هم که از Zshare.com دانلود میکنم گل چهارم بارسا به اسپانیول رو نمی تونم دانلود کنم
لطفا اگر مقدور هست مشکل من را بر طرف کنید.
بسیار سپاس گزارم:confused2:
با سلام. می تونید از این لینک برای آموزش دانلود از رپیدشر استفاده کنید.
روش دانـلود رایگـان از سرور جـدید رپیدشیــر ([Only registered and activated users can see links])
یا از سایت هایی مثل ریپدباز برای میرور گرفتن از لینک استفاده کنید.
:confused2:
:confused2:
تصحیح شد.
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم من میتونم مثلا صفحاتی که دیروز ازشون بازدید داشتم دوباره سرچ کنم؟ چون یک جا مطلبی داشتم میخوندم شارژ سیستمم تموم شد خاموش شد
من چجور دوباره اون مطلب رو بجورم؟ توی سرچ هم زدم ولی پیدا نکردم:D
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم من میتونم مثلا صفحاتی که دیروز ازشون بازدید داشتم دوباره سرچ کنم؟ چون یک جا مطلبی داشتم میخوندم شارژ سیستمم تموم شد خاموش شد
من چجور دوباره اون مطلب رو بجورم؟ توی سرچ هم زدم ولی پیدا نکردم:D
سلام
یکی از راههای زیر میتونه کمکتون کنه:
1- قسمت آخرین ارسالها ([Only registered and activated users can see links])
2- اگه نویسنده اون پست خاطرتون هست میتونید ارسالهای اون کاربر رو از پروفایل و قسمت آمار سرچ کنید.
3- نمایش آمار بیشتر ([Only registered and activated users can see links]) از منوی Top 10 Stats رو باز کنید و نتایج سرچ رو از پیش فرض 5، به عدد بزرگتری تغییر بدید. به این وسیله میتونید تا 200 تاپیکی که اخیراً آپدیت شدند رو مشاهده کنید.
4- و در نهایت اگر کلمه کلیدیای از اون پست در ذهنتون هست از قسمت جستجوی پیشرفته ([Only registered and activated users can see links])، میتونید روی محتوای پست یا عنوان تاپیک سرچ کنید طوری که پستها یا تاپیکها به عنوان نتایج جستجو نمایش داده بشند (با انتخاب شما) و بهتر هست که جستجو رو به بازه زمانی کوچکتری محدود کنید (مثلاً 1 روز اخیر یا 1 هفته اخیر) تا سریعتر به نتیجه برسید.
ArtesheSorkh
07-01-2011, 21:31
سلام ...
ببخشيد براي بازيهاي جام ملت هاي آسيا پيش بيني نميذاريد؟
Amin-TopGoal
07-01-2011, 21:43
سلام ...
ببخشيد براي بازيهاي جام ملت هاي آسيا پيش بيني نميذاريد؟
خیر برای این مسابقات پیش بینی نداریم
سلام من فرم کاربران ویژه رو پر کردم کی اکانتم فعال میشه ؟ضمنان از روش انلاین ثبت نام کردم
Clemenza
13-01-2011, 11:14
سلام من فرم کاربران ویژه رو پر کردم کی اکانتم فعال میشه ؟ضمنان از روش انلاین ثبت نام کردم
شما الان کاربر ویژه هستید.
MilaD SuiCidicaL
13-01-2011, 14:09
با سلام
نمیدونم چرا من هرچقدر که پست میدهم هر 5-6 تا یکی حساب میشه و در پروفایلم کمتر از اون چیزی که هست نشون میده !! اگه میشه به مشکل بنده رسیدگی کنید .
با سلام
نمیدونم چرا من هرچقدر که پست میدهم هر 5-6 تا یکی حساب میشه و در پروفایلم کمتر از اون چیزی که هست نشون میده !! اگه میشه به مشکل بنده رسیدگی کنید .
احتمالا تو یکی از بخش های ورزشهای دیگر ([Only registered and activated users can see links]) یا فوتبال فانتزی ([Only registered and activated users can see links]) یا بازی های کامپیوتری ([Only registered and activated users can see links]) یا گفتگوی آزاد ([Only registered and activated users can see links]) پست دادی
(پست های ارسال شده در این بخش ها به تعداد پست های کاربران اضافه نمی کند.)
من چند روزه این مشکا رو دارم وقتی میخوام یکی از صفحات رو باز کنم با این ارور مواجه میشم:
Page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
دلیلش چیه؟
ممنون
من چند روزه این مشکا رو دارم وقتی میخوام یکی از صفحات رو باز کنم با این ارور مواجه میشم:
Page cannot be found
The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
دلیلش چیه؟
ممنون
الان مدت زیادیه که دومینهای سایت همگی روی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ریدایرکت شدند و اوایل این مشکل گاهی اوقات روی معدود لینکهایی که از دومینهای دیگه سایت بودند به چشم میخورد که بعید هست این مشکل شما از اون جنس باشه چون تمام لینکهای جدیدی که در سطح سایت به چشم میخورند از همین دومین هستند. اما در صورتی که این مشکل رو تنها در یک لینک به خصوص دارید، اون رو قرار بدید تا بررسی بشه و در صورتی که با لینکهای مختلف و زیادی این مسأله رو دارید، احتمالاً مشکل از ISP شما هست.
الان مدت زیادیه که دومینهای سایت همگی روی [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ریدایرکت شدند و اوایل این مشکل گاهی اوقات روی معدود لینکهایی که از دومینهای دیگه سایت بودند به چشم میخورد که بعید هست این مشکل شما از اون جنس باشه چون تمام لینکهای جدیدی که در سطح سایت به چشم میخورند از همین دومین هستند. اما در صورتی که این مشکل رو تنها در یک لینک به خصوص دارید، اون رو قرار بدید تا بررسی بشه و در صورتی که با لینکهای مختلف و زیادی این مسأله رو دارید، احتمالاً مشکل از ISP شما هست.
ممنون
فکر کنم مشکل از isp من باشه چون چند صفحه مختلف این مشکل رو داشتن
یکی بخش استودیو نود و بحث و تبادل نظر خفاش ها
این دو گاهی با همون eror مواجه میشدم
سلام.چرا اکثر لینک های دانلود کار نمیکنه؟؟؟حتی با rapidshare
R9TheBest
18-01-2011, 22:41
اقا من اومدم بزنم رو اين نمايش امار بيشتر كه اشتباهي عدم نمايش امار رو زدم :دي
چجوري ميشه دوباره برگردونمش ؟
Clemenza
18-01-2011, 22:56
اقا من اومدم بزنم رو اين نمايش امار بيشتر كه اشتباهي عدم نمايش امار رو زدم :دي
چجوري ميشه دوباره برگردونمش ؟
بازگرداندن اطلاعات آماری پایین صفحه اصلی انجمن (در صورت حذف) ([Only registered and activated users can see links])
چرا mediafire نمی زارین واسه دنلود !؟:confused2:
Amin-TopGoal
19-01-2011, 02:12
چرا mediafire نمی زارین واسه دنلود !؟:confused2:
اطلاعیه شماره یک ([Only registered and activated users can see links]) در رابطه با لینکهای غیرمستقیم، درخواستها و محتوای پستهای بخش تاپگل
سلام.
چرا درباره من رو نمیشه از داخل پروفایل تغییر داد؟
سلام.
چرا درباره من رو نمیشه از داخل پروفایل تغییر داد؟
سلام
چون برای نمایش لوگوی تیم محبوب، ساختار قالب پروفایل دچار دگرگونی شده و امکان تغییر مشخصات اون قسمت به "اطلاعات خود را ویرایش کنید ([Only registered and activated users can see links])" محدود شده است.
ببخشید چرا تعداد ارسالهای من از 23 بالاتر نمیره ؟؟؟؟ :confused2:
ببخشید چرا تعداد ارسالهای من از 23 بالاتر نمیره ؟؟؟؟ :confused2:
اینجا ([Only registered and activated users can see links]) رو بخون
Godfather
23-01-2011, 15:31
من نمیدونم چرا دکمه ی تشکر رو نمیتونم ازش استفاده کنم !!!!!
دکمه ی تشکر برای من از دیروز ناپدید شده :D
چیکار کنم؟
سلام دنبال سیوهای جدید pes10 هستم از کجا بیارم
F . C . B
23-01-2011, 23:59
ازهرکی میپرسم جواب نمیده!!!!!!!!من fifa ballo d'or2010 خریدم حدود 7یا8روزی هست که برام نیامده!!:29::29:
من نمیدونم چرا دکمه ی تشکر رو نمیتونم ازش استفاده کنم !!!!!
دکمه ی تشکر برای من از دیروز ناپدید شده :D
چیکار کنم؟
در 24 ساعت، حداکثر 35 بار میتونید از کلید تشکر استفاده کنید. توضیحات بیشتر:
سلام دنبال سیوهای جدید pes10 هستم از کجا بیارم
سلام
از مسئول بخش بازیهای کامپیوتری سوال کنید، ایشون راهنماییتون میکنند:
HoseinBallack13 ([Only registered and activated users can see links])
ازهرکی میپرسم جواب نمیده!!!!!!!!من fifa ballo d'or2010 خریدم حدود 7یا8روزی هست که برام نیامده!!:29::29:
یک سری از محصولات امروز ارسال شدند، از طریق Amin-TopGoal ([Only registered and activated users can see links]) پیگیری کنید.
سلام.
در قسمت هدر سایت ؛ لوگوی لیگ بوندس لیگا کمی تغییرات داشته ؛ لطفا آن را درست کنید :دی
سلام.
در قسمت هدر سایت ؛ لوگوی لیگ بوندس لیگا کمی تغییرات داشته ؛ لطفا آن را درست کنید :دی
سلام
اصلاح شد. با تشکر از Loverboy ([Only registered and activated users can see links])
rivaldok
26-01-2011, 19:15
سلام.چرا در بازي فيفا 11 در قسمت manager mode
وقتي مثلا تيم بارسلونارو انتخاب ميكنيم وسط فصل كار با بارسا تموم ميشه و مجبوري با يك تيم ديگه از ليگ ايرلند يا دسته دوم انگليس ادامه بدي؟
بايد چيكار كنم كه مثل فيفا هاي قيلي تا چند سال بتونم با بارسا تو managerباشم؟
آيا فيفا 11 در قسمت manager mode ليگ قهرمانان اروپا داره؟
سلام.چرا در بازي فيفا 11 در قسمت manager mode
وقتي مثلا تيم بارسلونارو انتخاب ميكنيم وسط فصل كار با بارسا تموم ميشه و مجبوري با يك تيم ديگه از ليگ ايرلند يا دسته دوم انگليس ادامه بدي؟
بايد چيكار كنم كه مثل فيفا هاي قيلي تا چند سال بتونم با بارسا تو managerباشم؟
آيا فيفا 11 در قسمت manager mode ليگ قهرمانان اروپا داره؟
سلام
این تاپیک مخصوص سوالات کاربران در رابطه با سایت هست، نه سوالات و مشکلات متفرقه یا شخصی. برای طرح سوالتون به بخش مناسب مراجعه کنید:
سلام
چرا وقتی زبان سایت رو English انتخاب میکنی این شکلی میشه ؟؟؟ اگه درست بشه خیلی خوب میشه
سلام من گزینه تشکر رو اصلا برای هیچ یک از کاربران ندارم! الان 1ساعته اینجور شده و نمیتونم از کسی تشکر کنم چرا؟
ویرایش:
میخواستم الان ازت تشکر کنم واسه راهنمایی نداشتم که بکنم!:thankyou: ممنون از راهنمایی
سلام
چرا وقتی زبان سایت رو English انتخاب میکنی این شکلی میشه ؟؟؟ اگه درست بشه خیلی خوب میشه
سلام
قبلاً در این رابطه صحبت شده. تغییر زبان، شامل عباراتی میشه که در رابطه با امکانات فروم هستند و در حقیقت عباراتی که در فارسی ساز ترجمه شدند، با تغییر زبان به انگلیسی، معادل اونها به درستی نمایش داده میشه اما متغیرهایی مثل محتوای پستها، عناوین کاربران و مشابهات اون، مسلمه که با تغییر زبان، به انگلیسی ترجمه نمیشند و چنین چیزی امکانپذیر نیست.
سلام من گزینه تشکر رو اصلا برای هیچ یک از کاربران ندارم! الان 1ساعته اینجور شده و نمیتونم از کسی تشکر کنم چرا؟
سلام
اگه مثلا من یکی از تشکر هام رو حذف کنم مشکلم حل میشه یا حتما باید همون 24 ساعت صبر کنم؟
اگه مثلا من یکی از تشکر هام رو حذف کنم مشکا حل میشه با حتما باید همون 24 ساعت صبر کنم؟
بله اگه یک تشکری رو که مربوط به 24 ساعت گذشته باشه رو حذف کنید میتونید یکبار دیگه از این امکان استفاده کنید اما، بر مبنای اون چیزی که در این ([Only registered and activated users can see links]) پست هم توضیح داده شده، برای ظاهر شدن کلید تشکر لزومی نداره 24 ساعت صبر کنید، بلکه کافیه تعداد تشکرهای ثبت شده توسط شما در 24 ساعت اخیر، کمتر از 35 عدد باشه که این اتفاق با گذشتن چند دقیقه یا چند ساعت (بسته به نوع و ساعتی که تشکرهای 24 ساعت اخیر شما صورت گرفته) خواهد افتاد و ممکنه در طی چند ساعت، بارها و بارها با رسیدن به مرز 35 تشکر، کلید فوق مخفی و مجدداً نمایان بشه و کاملاً شناور هست.
سلام
قبلاً در این رابطه صحبت شده. تغییر زبان، شامل عباراتی میشه که در رابطه با امکانات فروم هستند و در حقیقت عباراتی که در فارسی ساز ترجمه شدند، با تغییر زبان به انگلیسی، معادل اونها به درستی نمایش داده میشه اما متغیرهایی مثل محتوای پستها، عناوین کاربران و مشابهات اون، مسلمه که با تغییر زبان، به انگلیسی ترجمه نمیشند و چنین چیزی امکانپذیر نیست.
نمیشه با یه مترجم محتوای پست ها رو هم ترجمه کرد؟؟
مثلا گوگل
ویرایش
هیچ مترجمی انقدر قوی نیست که بخواد یک زبان رو به طور قابل مفهوم به زبان دیگری تبدیل کنه.
اگر چه نمیتونه به طور 100% ترجمه کنه
اما مترجم گوگل واقعا عالیه (از فارسی به انگلیسی) اما اگه برعکس باشه زیاد خوب نیست
حالا زیاد مهم نیست اما میتونه تو بالا بردن آمار سایت کمک کنه و از دیگر زبان ها هم بازدید کننده داشته باشه
مخصوصا اگه این مترجم رو به یه دومین یا ساب دومین جدا وصل کنید
مثلا en.footiran.com
این فقط در حد پیشنهاده
Clemenza
01-02-2011, 14:35
نمیشه با یه مترجم محتوای پست ها رو هم ترجمه کرد؟؟
مثلا گوگل
هیچ مترجمی انقدر قوی نیست که بخواد یک زبان رو به طور قابل مفهوم به زبان دیگری تبدیل کنه.
سلام
من ميخواستم اسم كاربري خودم رو در صورت امكان تغيير بدم ( يكي از دوستام گفت براي يه بار امكان داره )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1