توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات و مشکلات کاربران درباره سایت
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
S K i L L E T
04-10-2011, 15:01
سلام مي خواستم ببينم تاپيك بحث و تبادل نظر راجعبه برنامه هاي پخش زنده شبكه 3 چرا بسته شده؟
همـون بهـتر بستـه بـاشـه ؛ دقيـقا هـركي هرچـي عقـده از بـارسـا داره اونجـا خالـي ميكنـه ؛ نـه واقعـا ... ؟!
Mehran14233
04-10-2011, 17:56
همه فروم ها معمولاً یه تاپیکی دارند که توی اون تاپیک اسم افراد بن شده با علت ذکر میشه . فوتیران همچین چیزی نداره ؟ به نظر من بزارید خیلی خوبه !
سوال ما رو که جواب ندادین !
بن شدن های اینجا دائمیه ؟ معمولاً جز در موارد معدود کاربرای خاطی رو موقت و برای مدت محدود بن می کنند اما اینجا ظاهزاً بن ها دائمیه !
همـون بهـتر بستـه بـاشـه ؛ دقيـقا هـركي هرچـي عقـده از بـارسـا داره اونجـا خالـي ميكنـه ؛ نـه واقعـا ... ؟!
حالا یه مساله ی دیگه ای هم با توجه به این حرف و حرف بالای من هست . چرا اینقدر بارسایی بن شده داریم ؟ خیلی هاشون هم جدیداً بن شدند . من تا حالا به این ها برخورد کردم که همه شون بارسلونایی هستند !
hitman47 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
barsa10 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
mmfa [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
SpEeD [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
ArshamMessi10 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
؟ !
سلام مي خواستم ببينم تاپيك بحث و تبادل نظر راجعبه برنامه هاي پخش زنده شبكه 3 چرا بسته شده؟
سلام
بودن این تاپیک خیلی ضروری نبود و اکثرا هم صحبتهای توهین آمیز انجام میشد.
سلام.
خواستم بدونم چرا من رو از کلوپ بارسلونا حذف کردن؟:confused2:
من که کاری نکرده بودم.درخواست دارم رسیدگی کنید
با تشکر:72:
سلام
بهتره این سوالات رو از مسئول بخش یا کلوب بپرسین که مسئول بارسلونا آقای spyro هستند.
قسمت یادداشت شخصی (داخل کنترل پنل) سیو نمی شه. با دو تا کامپیوتر متخلف هم چک کردم و سیو نمی شد. لطفا رسیدگی کنید:72:
سلام
بررسی میشه.
سوال ما رو که جواب ندادین !
بن شدن های اینجا دائمیه ؟ معمولاً جز در موارد معدود کاربرای خاطی رو موقت و برای مدت محدود بن می کنند اما اینجا ظاهزاً بن ها دائمیه !
حالا یه مساله ی دیگه ای هم با توجه به این حرف و حرف بالای من هست . چرا اینقدر بارسایی بن شده داریم ؟ خیلی هاشون هم جدیداً بن شدند . من تا حالا به این ها برخورد کردم که همه شون بارسلونایی هستند !
hitman47 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
barsa10 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
mmfa [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
SpEeD [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
ArshamMessi10 [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
محروم
؟ !
سلام
این تاپیک هم در بعضی فروم ها وجود داره اما در فروم های بزرگ و حرفه ای کمتر دیده شده.
به نظر ما این تاپیک ضرورتی نداشت. علت محرومیت کاربران هم اکثرا برای خودشون قابل مشاهده هست (هرچند کاربران دیگه هم میبینند)
در ضمن دو مساله باید ذکر بشه
یکی اینکه محرومیت کاربران بر اساس رعایت نکردن قوانین سایت هست نه تیم مورد علاقشون!
دوم اینکه همه محرومیت های سایت دایم نیست و اکثر محرومیت ها مدت دار هست . فقط تعدادی که بعد از چند محرومیت به کار خودشون ادامه میدن و قوانین رو رعایت نمیکنند دایم میشن یا اینکه تخلف سنگینی داشته باشند.
BeYaZaLaR
05-10-2011, 01:24
درود . من می خواستم یه خواهشی کنم از سرپرست محترم بخش گفت وگوی آزاد ما آف تاپیک رو زدیم واسه ی چی ؟ واقعا یکی از پربازدید ترین تاپیک سایت شده .... هرکی یه جوک میبینه زود کپی پست یعنی چی مگه ما برای هریک از اینا تاپیکی داریم ! لطفا رسیدگی کنید حالا نمی خواهم اسم ببرم ولی به هرحال همه میدونن که کی هارو میگم کلا شده کپی پست الان بگریدین نمیتونین یه پست درستو درمون پیدا کنید برای بحث باشه یا اطلاعات عموی یکی میاد از خاطرات مدرسه میگه اون یکی میاد عکس سه بعدی میزاره !
سلام و خسته نباشین و.....
چرا من جدیدا عکس تو پستام میزارم این ارور ظاهر میشه نکنه ارسال عکسم جزو مزیتهای ویجه بودن شده.:twiddle:
The text that you have entered is too long (422798 characters). Please shorten it to 45000 characters long.
این ارور خیلی ارور بی خودیه چون من یه عکس کم حجم تو پست میزارم و با دو سه کلمه ی کوچولو بازم این ظاهر میشه.
heristo نوشته است: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
چند وقته تو پست هايي كه از spoilerاستفاده ميكنم به جاي 1 بار چند بار عمل ميكنه وقتي هم كه ميرم ويرايشش ميكنم بعد ارسال پست دوباره خراب ميشه و اون spoiler2-3 باز عمل ميكنه هر كار كردم درست نميشه چكار كنم؟:confused2:
سلام
فکر میکنم اشکال از مرورگر شما باشه. در صورتی که با مرورگر دیگه ای هم این مشکل رو داشتین بصورت خصوصی بهم اعلام کنید.
1 ماه بعد...:372:
با مرور گر ديگم امتحان كردم توفيقي حاصل نشد!
پ.خ هم دادم حدود 20 روز پيش
hoseingh
10-10-2011, 10:49
سلام یه پیشنهاد دارم، فکر کنم برای پیشرفت سایت و همچنین برای راحتی کاربران سایت مفید باشه.
چرا برای این سایت امکان RSS Feed رو راه اندازی نمی کنید؟
من به شخصه فرصت نمی کنم هر روز کل سایت رو چک کنم اما یک سری سایتها رو از طریق RSS همیشه و شاید هم هر ساعت دنبال می کنم.
امیدوارم این پست مفید باشه.
با تشکر از زحمات تمامی دست اندر کاران این سایت
hamidjalab
12-10-2011, 20:18
سلام.من واقعا نمیدونم اینجا ناظرو مدیر نداره؟!یا فقط واسه ما وجود داره که هرچی اخطارو تخلفه فقط به کاربرایی داده میشه که نسبت به بقیه سابقه کمتری دارن!
واقعا متاسفم واسه یه عده افراد مثل این آقا>>>ALi ReZa ([Only registered and activated users can see links]).
الان چند وقته هی میاد تو کلوپ هوادارن آرژانتین با پستای مسخرش رو اعصاب همه راه میره.هی شکلک لول میزنه.از مارادونا تا کوچیکترین بازیکنو به باد مسخره و توهین میگیره.کسی که طرفداره یه تیم ملی دیگس تکلیفش با خودش مشخص نیست.هر روز یه تیم! خیلی بیجا میکنه بیاد تو تاپیک تیم دیگه الکی هی پست بزنه اعصاب همرو بهم بریزه بره!.فکر کرده کاربر قدیمی اینجاست که متاسفانه چون همین فکرو میکنه و جوریم که ما دیدیم اینجا به کاربرای قدیمی کاری ندارن هرچی دلش میخواد میتونه بگه...این انصافه؟!
واقعا دیگه از حد گذرونده.خواهشا به این مورد رسیدگی بشه.اینجور نباشه باز بیاین الکی تاپیکو ببندین بره!
یه دوستمون دوتا حرف زد بر خلاف همین افراد سریع محروم شد که اصلا حقش نبود بعد اینا میان هر سری با مسخرگیه تموم اعصاب یه عدرو بهم میریزنو میرن که بگن ما هم هستیم!
دیگه هرچیزیم یه حدی داره...خواستم جوابشو خیلی بدو بدتر تو خود کلوپ بدم .در صورتی که قبلا هم گفتم که ازین ادما به شدت بدم میاد که کمم نیستن تو اینجا!کسایی که ادعا دارنو هیچی نیستن...
با تشکر از مدیریت!
toxin inter
13-10-2011, 16:37
با سلام خدمت مدیریت محترم
در رابطه با پست بالا خواستم بگم اگر قراره با علیرضا برخورد بشه به خاطر اینکه تو تایپیک ارژانتین پست داده و نظره شخصیشو در مورد یکی دو تا از بازیکنای ارژانتین گفته و ارژانتین رو با المان مقایسه کرده. پس منم درخواست میکنم به بعضی از توهین هایی که در ادامه میزارم که در تایپیک ارزانتین به اینتر زده شده هم رسیدگی بشه.
اشنایدر+ژولیو سزار 2...........اتحاد نویر و رائول 5
اونم تو جوزپه ماتزا
بارسلونا 5 اینتر 0(خوان گامپر 2007)
میلان 6 اینتر 0(سالشو دقیقا یادم نمیاد ولی حدود 2002 یا 2003)
دیگه بگذریم از ناپولی و من سیتی و نوارا و بقیه که اینترو بدجوری له کردن
تو نمیخاد دلت به حال ما بسوزه برو یه راهکاری برای تیم خودت پیدا کن که 3 تا 3 تا از ناپولی و نوارا و من سیتی و 6 تا 6 تا از میلان نخوره و یه پیشنهادی به مربیتون بده که چه جوری تیمو از رده ی 14 بیاره بالاتر
-مثلا شاید بخاطر رفتن مربی محبوبت به رئال باشه... :6177:
-یا شاید واسه رفتن بازیکن محبوبت !!! به تیم رقیب...(زلاتان!!!)
-یا شایدم 5تا از شالکه خوردین زیادی بهت شوک وارد شده و...به این حال و روز افتادی..!!! :laugh4:
(من مورد آخر رو تایید میکنم...:D )
-راستی امیدوارم دیگه اینتر 3تا 3تا از ناپولی نخوره یا...تا شما از شدت ناراحتی نیای بگی.... بیخیال دادا
جالبه که در همین تایپک ارژانتین مستقیم و غیر مستقیم به یکی از کاربرا که برای مدتی محروم شده و حقه دفاع از خودشو نداره نیز توهین شده . حتی اسمشم اورده شده:
بعد از کوپا 2011 هم که دیدید با اون یارو Billardo چجوری رو اعصاب بعضیها رژه رفتن..
The Golden Boy
13-10-2011, 18:12
سلام .
تو بخش پیشبینی مسابقات ، لوگوی تیم جلوی تیم جنوای ایتالیا ، لوگوی ماینز آلمان قرار گرفته . لطفا درستش کنید .
ممنون
The Better One
14-10-2011, 19:45
سلام.من واقعا نمیدونم اینجا ناظرو مدیر نداره؟!یا فقط واسه ما وجود داره که هرچی اخطارو تخلفه فقط به کاربرایی داده میشه که نسبت به بقیه سابقه کمتری دارن!
واقعا متاسفم واسه یه عده افراد مثل این آقا>>>ALi ReZa ([Only registered and activated users can see links]).
الان چند وقته هی میاد تو کلوپ هوادارن آرژانتین با پستای مسخرش رو اعصاب همه راه میره.هی شکلک لول میزنه.از مارادونا تا کوچیکترین بازیکنو به باد مسخره و توهین میگیره.کسی که طرفداره یه تیم ملی دیگس تکلیفش با خودش مشخص نیست.هر روز یه تیم! خیلی بیجا میکنه بیاد تو تاپیک تیم دیگه الکی هی پست بزنه اعصاب همرو بهم بریزه بره!.فکر کرده کاربر قدیمی اینجاست که متاسفانه چون همین فکرو میکنه و جوریم که ما دیدیم اینجا به کاربرای قدیمی کاری ندارن هرچی دلش میخواد میتونه بگه...این انصافه؟!
واقعا دیگه از حد گذرونده.خواهشا به این مورد رسیدگی بشه.اینجور نباشه باز بیاین الکی تاپیکو ببندین بره!
یه دوستمون دوتا حرف زد بر خلاف همین افراد سریع محروم شد که اصلا حقش نبود بعد اینا میان هر سری با مسخرگیه تموم اعصاب یه عدرو بهم میریزنو میرن که بگن ما هم هستیم!
دیگه هرچیزیم یه حدی داره...خواستم جوابشو خیلی بدو بدتر تو خود کلوپ بدم .در صورتی که قبلا هم گفتم که ازین ادما به شدت بدم میاد که کمم نیستن تو اینجا!کسایی که ادعا دارنو هیچی نیستن...
با تشکر از مدیریت!
با سلام خدمت مدیریت محترم
در رابطه با پست بالا خواستم بگم اگر قراره با علیرضا برخورد بشه به خاطر اینکه تو تایپیک ارژانتین پست داده و نظره شخصیشو در مورد یکی دو تا از بازیکنای ارژانتین گفته و ارژانتین رو با المان مقایسه کرده. پس منم درخواست میکنم به بعضی از توهین هایی که در ادامه میزارم که در تایپیک ارزانتین به اینتر زده شده هم رسیدگی بشه.
جالبه که در همین تایپک ارژانتین مستقیم و غیر مستقیم به یکی از کاربرا که برای مدتی محروم شده و حقه دفاع از خودشو نداره نیز توهین شده . حتی اسمشم اورده شده:
جر نکنید دعوا میشه :D:lol::D
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
این Header سایت رو عوض کنید :دی حالا نمیگم یه جدید طراحی کنید ، همون قبلی خیلی خوب بود ، نمیشه سوئیچ کنید به اون قبلیه ؟ 127fs3556139
Persian Se7en
19-10-2011, 01:04
سلام
راستش درک نمیکنم چرا وقتی تاپیک آرژانتین الان دچار یک سری مشکلات و درگیری ها هست ، این وسط باید تاپیک برزیل قفل باشه؟ :d
درخواست دارم هرچه زودتر تاپیک رو از بسته بودن خارج کنید. هرچند که نمیدونم مشکلش چی بوده ولی امیدوارم زودتر بازگشاییش کنید. :72:
جـالبه! 3 مـدیر سایـت و 2 مـدیر انجـمن سایـت، تقـریباً همـه ـشون اینجـا رو ول کـردن!
پُـست گـزارش مـیشه رسیـدگی نمـی شه، آواتـار و امضـاء گـزارش مـیشه رسیـدگی نمـی شه، توهیـن و ناسـزا گُـزارش میشـه رسیـدگی نمـی شه، رضـا رتکـس به دلایـل نا معلـوم بخـش پیشبینـی رو از هفتـه هفتـم به این ور آپدیت نکـرده، یه مُـدیر نیـومده یه مهمـان به بخـش استودیـو نود دعـوت کنـه، سـوال پرسیـده میشـه جـواب داده نمـی شه، دعـوا میشـه حـل و فـصل نمـی شه و ...!
چـرا دیگـه به سـایت نمیـاید ؟!
پ.ن : اُمیـدوارم این یکـی جـواب داده بـشه!
از صبح تا الان این مشکل رو دارم .... گاهی میگه سایت فیلتره !!!!!!
گاهی اوقات هم اخرین ارسالهای انجمن فیلتره :دی !!!!!!
باید چندبار رفرش بزنم تا بیاد
اینم مدرک
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
کسی هم این مشکل رو داره ؟
سلام
نمیدونم مدیرای این سایت کجا رفتن دسته جمعی
یه عده میان به ما تو تاپیکمون فحش خواهر و مادر و رکیک میدن ولی هرچی گزارش میدیم پیام میزنیم هیچکی جوابگو نیست
بابا اگه اینجوریه سایتو تعطیل کنه بره پی کارش
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
22-10-2011, 14:20
با تاخیر خسته نباشید میگم به همگی. وقتهایی هم هست این جوری میشه که هیچ کدوم از مدیران فروم به خاطر مشکلات شخصی نمی تونند حضور داشته باشند. دو سه نفر هم با تلاش و قدرت تمام سعی کردند محروم بشند که هیچ حرفی هم برای گفتن باقی نگذاشتند، چه اونی که به قصد "آفتابه گرفتن" به یه عده طرفدار آرژانتین که ازشون خوشش نمیومد "رسالتش" رو خوب انجام داد چه اونی که اینطور لجن پراکنی، محرومیت با افتخار براش محسوب میشد. ولی اگر می خواستم یه تصمیم شخصی بگیرم فقط با کسانی برخورد میکردم که به طرفداری از این دو گروه یا حتی برای تفریح(رو اعصاب جمعی رفتن هم نوعی تفریحه در ایران) آتیش ماجرا رو شعله ور کردند...
من احساس می کنم بعضی وقت ها ما کاربرا که سکوت می کنیم و حرفی نمی زنیم، مدیرا دچار اعتماد به نفس کاذب می شن و فکر می کنن کارشون حیلی درسته و هر سیاستی که در پیش گرفتن کاملا بی عیب و نقصه! این که 5 تا مدیر یه انجمن به این بزرگی، سایت رو بنا به هر دلیلی یه مدت هیچی حساب نکن و بعد یهو بیان یه بیانیه بدن و چند خط تکراری و به باور خودشون خیلی "درست" رو به خورد کاربرا بدن و دوباره برن که نشد کار. اینو به یه بچه 5 ساله هم خط بدیم می تونه انجام بده. واقعا برام جالبه بدونم این هنر های مدیریتیو به صورت آکادمیک از کجا یاد گرفتید. تو کمتر از یه ماه دو تا از بهترین و معتبر ترین کاربراتونو به خاطر بچه بازیه یه عده ی دیگه محروم می کنید. بعد از اون ور واقعا انتظار دارید سایت با از دست دادن امثال این ها و موندن چند تا اسپمر یا کسایی که مرتب چند خط تکراری و به عنوان پست ارسال می کنن سطحش بالاتر بره؟ واقعا برای من یکی خیلی عجیبه. اگه فقط یه توجیه منطقی برای محروم کردن علیرضا داشتید من می گفتم حق با شماست. کسی که خودش اون تاپیک رو زد و فقط مشکلش اختلاف نظر با چند تا کاربر به ظاهر بزرگِ در درون، بچه سال بود! اگه شما از همون اول حضور درخشان خودتون رو نشون می دادین به هیچ عنوان کار به اینجا نمی کشید. جالبه میاید می گید :
ولی اگر می خواستم یه تصمیم شخصی بگیرم فقط با کسانی برخورد میکردم که به طرفداری از این دو گروه یا حتی برای تفریح(رو اعصاب جمعی رفتن هم نوعی تفریحه در ایران) آتیش ماجرا رو شعله ور کردند... در حالیکه همه کسانی که مثلا به طرفداری از علیرضا اومدن قصدشون آروم کردن جو بود و حرف حق رو زدن. فرومی که نشه توش ابراز عقیده کرد به چه دردی می خوره؟
اگه واقعا مشکل شخصی دارید کسی شما رو زور کرده بمونید؟ جاتون رو بدین به کسایی که یه ذره واسه سایت ارزش قائلن و طوری نیستن که سه ماه خودشونو غیب کنن و هیچ کاری با سایت نداشته باشن....
پ.ن: هر کی پست رو بزاره به حساب طرفداری، رفاقت یا هر چیز دیگه ای فقط کوته فکریه خودشو ثابت کرده...
Abbas Heidary
22-10-2011, 14:35
یعنی عاشقم پرنس زدی تو خال.
من و تمام اعضای تاپگل از دوستان صمیمی علی رضا بودیم. اون حقش نبود که اینطوری رفتار شه باهاش. من از طرف بیشتر بچه های تاپگل خواهش می کنم اونو برشگردونین. اون از معتبر ترین کاربرا و علاوه بر معتبر بودنش از با دانش ترین کاربر ها بود. خواهش میکنم تجدید نظر کنین. تاپگل بدون اون هیچ لطفی نداره.
واقعا خیلی متاسف شدم یعنی اخر این همه فعالیت تو تاپگل این میشه؟ گفتن ترو خشک با هم میسوزن ولی دیگه نه اینطوری. واقعا متاسفام. انگیزم برای فعالیت تو تاپگل خیلی کم تر شده.:72:
Real Madrid C.F
22-10-2011, 14:43
احساس میکنم تصمیم اینجور گرفته شده چون دو نفر از طرف هواداران تیم آلبیسلسته اخراج شده
گفتن یه نفر هم از این طرف اخراج بشه تا عدالت رعایت بشه !!!!!!!!!
آخه علیرضا که نه فحشی داد و نه چیز مزخرفی گفت همه ی حرفهاش با دلیل بود و اینجور نبود نگاه به یه جاییش بکنه حرف بزنه !!
احساس میکنم اخراج ها سلیقه ای صورت میگیره
آخه چند هفته پیش یکی از مدیران به بقیه فحش میداد اخراج نشد اما .....
چی بگم ......
Charlie Adam
22-10-2011, 15:12
احساس میکنم تصمیم اینجور گرفته شده چون دو نفر از طرف هواداران تیم آلبیسلسته اخراج شده
گفتن یه نفر هم از این طرف اخراج بشه تا عدالت رعایت بشه !!!!!!!!!
آخه علیرضا که نه فحشی داد و نه چیز مزخرفی گفت همه ی حرفهاش با دلیل بود و اینجور نبود نگاه به یه جاییش بکنه حرف بزنه !!
احساس میکنم اخراج ها سلیقه ای صورت میگیره
آخه چند هفته پیش یکی از مدیران به بقیه فحش میداد اخراج نشد اما .....
چی بگم ......
بله اون مدیر آقای امیر یونایتد بود که به هواداران لیورپول فقط یه فحش ناموس رو نداد . هرچی از دهنشون در اومد گفتن
Abbas Heidary
22-10-2011, 15:20
من از تمام مدیرای این فروم خواهش می کنم به احترام نظر بیشتر اعضا هم که شده محرومیت دوستمون علی رضا رو لغو کنن. ایشون حقش محرومیت نبود. این انصاف نیست که با یکی از بهترین کاربرات یه همچین کاری رو انجام بدی. من کاری ندارم که مدیرا به کی فوش می دن و با کی هستن اما بدونا تاپگل بدون اعضایی مثل علی رضا که فکر نکنم حتی یه پست بی منطقی نداشته باشه رو محروم کنن هیچ لطفی نداره. مدیرا خواهش می کنیم اگه هستین حرف ما رو گوش کنین.
Abbas Heidary
22-10-2011, 15:43
ببخشین من هی اینجا پست میدم.
یه سوال دارم:
زمانی که بحثشون داشت کم کم بالا می گرفت مدیرا کجا بودن؟ یه سرپرستی اومد یه تذکر بده؟
حتما باید میذاشتین دعوا تموم شه بعد بیاین محروم کنید؟
Red_United
22-10-2011, 16:34
نمیدونم واقعا آخهههه چی باید بگی!!!!!!
من به عنوان یک کاربر داشتم پست های همه ی دوستان رو میخوندم همه داشتن به هم توهین میکردن یا فهش میدادن!! یک مدیر نبود که بیاد اونجا یه چیزی بگه هنوز پست یکی از کاربرای سایت ویرایش نده که امده فهش خواهر مادر داده!!!!!!! اگه واقعا شما مدیر این انجمن هستید باید بیایین و نظارت داشته باشید ... نه اینکه وقتی دعوای دوستان تموم شده شما تازه امدین محرومشون کردین و جالبه که پست هیچ کدوم هم ویرایش نشده !!!!! این واقعا برای یک انجمن به این بزرگی خیلی زشته .. فقط امیدوارم به مدیران بر نخورده باشه چون من فقط امدم و حرف حق رو زدم .. در ضمن من به هیچ عنوان طرفدار آرزانتین نیستم اما این چنین چیزی واقعا خیلی بد بود .. و من فقط داشتم به عنوان یم بیننده پست ها رو میدیم .....
Sir.Pooyan
22-10-2011, 17:46
الان داریم میبینیم که مدیرها نیستن...برای همه کار پیش میاد و این کاملا طبیعی هستش و نمیشه از این نظر از مدیران خورده گرفت ولی برای این که حداقل چنین مشکلاتی پیش نیاد میشه چندتا همکار بیشتر اضافه کرد تا مواقع اینجوری که چندتا نیستن چندتای دیگه باشن و سایت بای مدت زمان طولانی ول نشه به امون خدا...
Real Madrid C.F
22-10-2011, 17:58
اگه واقعا شما مدیر این انجمن هستید باید بیایین و نظارت داشته باشید ... نه اینکه وقتی دعوای دوستان تموم شده شما تازه امدین محرومشون کردین و جالبه که پست هیچ کدوم هم ویرایش نشده !!!!!
این حرکت من رو یاد نیروی انتظامی میندازه .....
دعوا میشه با قمه میزنن همدیگه رو آش و لاش میکنن زنگ میزنی 110 بعد از اینکه دعوا تموم شد و همه رفتن خونه هاشون تازه مامور میاد.... کی بود ؟ چی شد ؟؟ اون طرفی رو که کتک خورده و نای راه رفتن رو نداره جمع میکنن با کتک میبرن !!!!!
big master
22-10-2011, 19:06
من احساس می کنم بعضی وقت ها ما کاربرا که سکوت می کنیم و حرفی نمی زنیم، مدیرا دچار اعتماد به نفس کاذب می شن و فکر می کنن کارشون حیلی درسته و هر سیاستی که در پیش گرفتن کاملا بی عیب و نقصه! این که 5 تا مدیر یه انجمن به این بزرگی، سایت رو بنا به هر دلیلی یه مدت هیچی حساب نکن و بعد یهو بیان یه بیانیه بدن و چند خط تکراری و به باور خودشون خیلی "درست" رو به خورد کاربرا بدن و دوباره برن که نشد کار. اینو به یه بچه 5 ساله هم خط بدیم می تونه انجام بده. واقعا برام جالبه بدونم این هنر های مدیریتیو به صورت آکادمیک از کجا یاد گرفتید. تو کمتر از یه ماه دو تا از بهترین و معتبر ترین کاربراتونو به خاطر بچه بازیه یه عده ی دیگه محروم می کنید. بعد از اون ور واقعا انتظار دارید سایت با از دست دادن امثال این ها و موندن چند تا اسپمر یا کسایی که مرتب چند خط تکراری و به عنوان پست ارسال می کنن سطحش بالاتر بره؟ واقعا برای من یکی خیلی عجیبه. اگه فقط یه توجیه منطقی برای محروم کردن علیرضا داشتید من می گفتم حق با شماست. کسی که خودش اون تاپیک رو زد و فقط مشکلش اختلاف نظر با چند تا کاربر به ظاهر بزرگِ در درون، بچه سال بود! اگه شما از همون اول حضور درخشان خودتون رو نشون می دادین به هیچ عنوان کار به اینجا نمی کشید. جالبه میاید می گید :
در حالیکه همه کسانی که مثلا به طرفداری از علیرضا اومدن قصدشون آروم کردن جو بود و حرف حق رو زدن. فرومی که نشه توش ابراز عقیده کرد به چه دردی می خوره؟
اگه واقعا مشکل شخصی دارید کسی شما رو زور کرده بمونید؟ جاتون رو بدین به کسایی که یه ذره واسه سایت ارزش قائلن و طوری نیستن که سه ماه خودشونو غیب کنن و هیچ کاری با سایت نداشته باشن....
پ.ن: هر کی پست رو بزاره به حساب طرفداری، رفاقت یا هر چیز دیگه ای فقط کوته فکریه خودشو ثابت کرده...
:177::1r0n6:
گل گفتی :72::72::72::72:
بعنوان یک عضو بیطرف در این مسئله میخواستم دو سه تا نکته کوچولو بگم امیدوارم به کسی برنخوره زیاد !(بیشتر پیشنهاد انتقاد گونه هست:cool: )
این انجمن واقعا جز 5 تا انجمن ورزشی و فوتبالی برتر ایران هست بدون شک (اسنادشم موجوده:1r0n6: ) که واقعا هم کاربران قوی و محتوای خوب و هم سازماندهی مناسب اما ...
مدیران اکثر بخش ها خیلی در دسترس نیستند! یا بعضی اوقات اصلا نیستن ...حداقل خودم با اینکه زیاد نمیام ولی به دفعات دیدم دوستان سر پستشون نبودن بعد از کلی پیگیری ...و واقعا برای چنین سایت با عظمتی اصلا و به هیچ وجه جالب نیست !!(واقعا مهمه:twiddle: )
از این گذشته خواهشا دوستان فعال در سایت که مطلب هم زیاد تهیه میکنن بعنوان مدیران بخش گوناگون قرار داده بشن تا اینطوری هم نظارت بیشتر بشه و هم رونق کار بیشتر از قبل بشه ...کسیکه حال یا وقت سر زدن خالی (فقط نگاه ) هم نداره چطور باید بشه مسول بخش ؟
در اخر استدعا دارم محرومیت ها رو کوتاه مدت بکنید و بعد از درگیری همه عوامل بترتیب رتبه بندی بشن و مجازات ها برابر نباشه ....ببخشید سهم کسیکه چراغ اول روشن میکنه با سهم کسیکه اخر کار ... رویت میشه یکسان نمیتونه باشه ...
بازم ببخشید همگی ...در پایان بیایید از سرگذشت کارلوس توز مهاجمی که در منچستر و سیتی بازی کرد و الان ...درس عبرت بگیریم :72::72::72::72::72::72::72::72:
مرسی:tazim::tazim:
Abbas Heidary
22-10-2011, 19:29
کجای کارین بابا همین الانشم کسی نیست که مطلب ما رو بخونه. الان بیشتر اعضای سایت بر این نظرن که علی رضا حقش محرومیت نبود اما کیه که گوش کنه. واقعا متاسفم همین و همین حد اقل یه مدیر نباید بیاد جواب این همه آدمو بده؟ فرومی که برای مدیرش بی ارزش بشه خیلی زود دووم نمیاره.
روز 14 خـرداد کـه کـاربرا مثـل نقـل و نبـات به خـاطر گُـفتن Who is Next محـروم مـی شدن، به عمـق فاجـعه ـی مـدیریـت آقـایان پـی بُـردم، اون مـوقع که خیلـی ها اومـدن و طـرفداری کـردن. الآن همـون عـده داره ایـن بلا سـر خودشون یـا دوستـاشون داره میـاد! همـون افـرادی که مـا رو بچـه و رفتـارمـون رو بچـه گـانه مـی پنـداشتـن الآن بیـان ببینـن، بـه خـاطر رفتـار آقـایون مُـدیر، چنـدتا از بهـترین کاربـرای سـایـت رفتـن؛ مثـل علـی رونالـدو، ساسان، رضـا بوریلـو، علـی اسکوزر، احسـان سگـردا و ... رفـتن. ، احتمـالاً ALi ReZa هـم خـواهد رفـت. منـم به عنـوان یه کـاربـر عـادی، بچـه، بـی سـواد و ... فقـط و فقـط به خـاطر دوستـای خـوبی که اینجـا پیـدا کـردم مـوندم. به نظـر مـن اگـه سـایت و کـاربرا بـراتون ارزش نـداره مـی تونیـد تعطیل ـش کنیـد یـا استعفـا بدیـد یا فـروم رو بفـروشید به یکـی دیگه! فکـر کنـم بَـن کردن فـلّه ای رو دوسـت داریـد :lol:
پ.ن : یه وقـت Ban ـم نکنیـد! :781: مـن دوستـام رو دوسـت دارم.
Real Madrid C.F
23-10-2011, 23:17
و اما ....
پشم !!!!!
ارزش کار ما برای مدیران دقیقا برابر بود با بادمجون واکس زدن !!!!!!!
یک نفر تصمیم میگیره که یه کاربر ارزشمند اخراج بشه و نظر بقیه کاربران رو به بند کفشش حساب نکنه !!!!
اگه بگیم علیرضا و بقیه کاربرا یکی هستن و از یه چشم بهشون نگاه میکنیم و قانون برا همه یکیه کاملا یه حرف چرت هست دیگه چون همه میدونیم که علیرضا و چند نفر دیگه که پست های با ارزشی میدن حضورشون تو فاروم باعث بالا رفتن کیفیت انجمن میشه
مطمئنا ارزش علیرضا و اون بی تربیتی که به بقیه میگفت خر و گاو و هری یکی نیست ........... این رو هر کاربری که 1 هفته اینجا فعالیت کرده باشه میدونه
پ.ن: ارتباط من با علیرضا فقط به پیامهامون تو پروفایلهامون برمیکرده و فقط یک بار با هم چت کردیم دیشب یه چت کوتاه با هم داشتیم .....همین
پس خیلی منفی نگر هستین اگه بخواین فکر کنید علیرضا خط داده
AmiR Tifo36
24-10-2011, 06:11
اگه قرار باشه محرومیت کسی کم یا برداشته باشه(به قولی عفو میدیریت بخورن) باید واسه 3تاشون اعمال بشه... (امیدوارم مدیریت تبعیض قائل نشه...)
خیلی از طرفدارای رئال و اینتر اومدن تاپیک ما و بیشتر از حمید و حشمت بد و بیراه گفتن و از علیرضا(شروع کننده دعوا) حمایت کور کورانه میکردن و به قول داش جوگا: طرفدار جمع میکردن میاوردن....
====================
3تا تقاضای 2فوریتی دارم حواهشا رسیدگی کنید... مخصوصا 2تای آخر
1- یه سرپرست یا مدیر واسه بخش آرژانتین بذارید...(ترجیحا آرژانتینی) چون خیلی جنجالی هست و باید یکی بالا سرش باشه..
2-شدیدا به 1تاپیک واسه هواداران من سیتی نیاز داریم...
خواااااهش میکنم...
همش مجبوریم بریم فروم یونایتد مزاحم بشید...
مارو از مستاجری در بیارید...(چون هواداراش حداقل از اتلتیکو مادرید بیشترن...)
3-تو بخش تیمهای مورد علاقه شدیدا لوگوی ناپولی نیاز هستش...خواهشا اقدام کنید...بالای 10-20 نفر طرفدار ناپولی داریم.
----------------------------------------------
-واسه اونهایی که بحثهای فروم آرژانتین رو اینجا نقل کردن متاسفم...من که خجالت کشیدم از این کار...
زت زیاد
The Better One
25-10-2011, 12:04
توی قسمت Top 10 Stats اگه میشه مقالات جدید تحریریه رو بردارید جاش یه چیز دیگه مثل بیشترین اعتبارات ، یا تاپیک های پربازدید بزارید ، یا اینکه بزارید هر چند تا تاپیک مورد علاقه ـش رو انتخاب کنه بزاره اونجا :72:
آخه قسمت تحریریه خیلی کم آپدیت میشه !
Abbas Heidary
25-10-2011, 12:25
دوست عزیز من دو ماه پیش در این خصوص با امیر یونایتد به توافق رسیدم که تا یک ماه پست بذاریم و بحث و تبادل نظر کنیم تا تایپیک منچستر سیتی راه بیافته من شروع کردم به خبر گذاشتن اما دیدم همونایی که اول به من پیشنهاد راه اندازی فروم رو کردن اول از همه تنهام گذاشتن و اصلا تو خبرام کلید تشکر رو هم نمی زدن. با این وضع امکان ساخت فروم منچستر سیتی نیست مگه اینکه چند 10 تا بشیم و همه بخوایم که فروم راه بیافته.
reza_1388
25-10-2011, 13:36
سلام خسته نباشید ...من برای کاربر ویژه شدن ثبت نام کردم اما هنوز جوابی نگرفتم....لطفا بهم خبر بدید.......منتظرم..باید چیکار کنم کسی میدونه.......:2mo5pow::flat: کلافه اااااااااااااااااااااااام ..........کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:gaah::gaah::gaah:@-)
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
26-10-2011, 15:58
خیلی راحت پستِ دیشبیه من و همه پست هایی که بعد از اون داده شد پاک شده.
نمی دونم با سیاست پاک کردن، تا کجا می خواید پیش برید. اما باور کنید فرار کردن از مساله فقط بزرگترش می کنه و اعتبار شما زیر سئوال می ره...
اگه واقعا حرف ما کاربرا براتون پیشیزی هم نمی ارزه و هیچ اهمیتی نداره، به جای پاک کردن پست کلا مارو از سایت پاک کنید. اگه نه و واقعا برای کاربراتون و خود سایت ارزش قائلید بهتره در مقام پاسخگویی ظاهر بشید و بگید چرا فوتیران باید یه همچین مدیری در خودش داشته باشه...مدیری که خیلی راحت یه کاربرو به خاطر قبول نداشتن عقایدش بن میکنه!
با این وضع مدیریتی باید فاتحه فوتیران رو خوند....
یکی از محبوب ترین و شلوغ ترین سایت های ورزشی ایران داره به خاطر ضعف مدیریتی نابود میشه....
به قولی باید unlike کنیم .
و اما محرومیت علیرضا ها هم که دیگه نقطه قوت مدیریت هست.....
Amin-TopGoal
26-10-2011, 21:30
خیلی راحت پستِ دیشبیه من و همه پست هایی که بعد از اون داده شد پاک شده.
نمی دونم با سیاست پاک کردن، تا کجا می خواید پیش برید. اما باور کنید فرار کردن از مساله فقط بزرگترش می کنه و اعتبار شما زیر سئوال می ره...
اگه واقعا حرف ما کاربرا براتون پیشیزی هم نمی ارزه و هیچ اهمیتی نداره، به جای پاک کردن پست کلا مارو از سایت پاک کنید. اگه نه و واقعا برای کاربراتون و خود سایت ارزش قائلید بهتره در مقام پاسخگویی ظاهر بشید و بگید چرا فوتیران باید یه همچین مدیری در خودش داشته باشه...مدیری که خیلی راحت یه کاربرو به خاطر قبول نداشتن عقایدش بن میکنه!
احمدرضای عزیز. خیلی اشتباهه که حرفای خصوصیه یه نفر رو بیای تو یه مکان عمومی بزاری که مثلاً افشاگری کرده باشی. مدیرای اینجا هم مثل شما جوون و شاید نوجوونن و هزار جور اشکال می تونن داشته باشن. اما حداقل در مورد جوگا اینو مطمئن باش که یکی از بهترین کاربرای این سایت بوده که تونسته مدیر انجمن بشه اونم با اصرار ما و نه به میل خودش. تو کلوبهای خصوصی هم هر حرفی می تونه بزنه همونطور که بقیه آزاده ن. حالا اینکه جاسوس بازی در بیارین و از ارسالها کپچر بگیرین و تو محیط عمومی منتشر کنین زشتیه کار خودتون رو می رسونه.
سایت تو یه دوران گذره. لطفا اگه نمی تونین کمکی کنید لااقل کمی صبور باشید تا بتونیم مشکلات رو حل کنیم. اگه تونستیم که خدا رو شکر، اگرم نه که فکر دیگه ای می کنیم که هم شما راحت شید و هم ما
ممنون
آقا امین در حال حاضر تنها مشکل سایت اینه که کسی بالای سر سایت نیست...میگن مهدی خداحافظی کرده من در جریان نیستم ولی اگه اینطوری باشه نگه داشتن سایت براتون خیلی سخت میشه..معمولا مهدی بود که به مشکلات کاربرا و مسائل انضباطی سایت رسیدگی میکرد و من وقتی شنیدم خداحافظی کرده واقعا ناراحت شدم اول اینکه میخوام شفاف سازی بشه که آیا واقعا همچین چیزی صحت داره یا نه؟ اگر داره شما و آقا محمد حضورتون بیشتر بشه که لا اقل سایت به هرج و مرج کشیده نشه..من نه به محرومیت ها کاری دارم نه به دعواها و جنجالهای اخیر فقط میگم سایت بدون مدیر به جنجال کشیده میشه.
همیشه شما رو به خاطر مدیریت خوبتون تحسین کردم و شاید همین خوب بودنتون توقعاتو بالا یرده....ولی عدم حضورتون اونم در این شرایط هم جوو به هم میریزه هم شایعات و زیاد میکنه و درکل بعضیها هم کلا قوانینو یادشون میره متاسفانه.....
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
26-10-2011, 21:51
احمدرضای عزیز. خیلی اشتباهه که حرفای خصوصیه یه نفر رو بیای تو یه مکان عمومی بزاری که مثلاً افشاگری کرده باشی. مدیرای اینجا هم مثل شما جوون و شاید نوجوونن و هزار جور اشکال می تونن داشته باشن. اما حداقل در مورد جوگا اینو مطمئن باش که یکی از بهترین کاربرای این سایت بوده که تونسته مدیر انجمن بشه اونم با اصرار ما و نه به میل خودش. تو کلوبهای خصوصی هم هر حرفی می تونه بزنه همونطور که بقیه آزاده ن. حالا اینکه جاسوس بازی در بیارین و از ارسالها کپچر بگیرین و تو محیط عمومی منتشر کنین زشتیه کار خودتون رو می رسونه. سایت تو یه دوران گذره. لطفا اگه نمی تونین کمکی کنید لااقل کمی صبور باشید تا بتونیم مشکلات رو حل کنیم. اگه تونستیم که خدا رو شکر، اگرم نه که فکر دیگه ای می کنیم که هم شما راحت شید و هم ما ممنون
امین جان من با یه حرکت اشتباه اشتباهات بزرگتر کسیو نشون دادم که داره به عنوان مدیر تو این سایت فعالیت می کنه! حتی اگه به نظر شما و خودش بهترین کاربر سایت هم باشه حق نداره بیاد واسه کاربرای دیگه خطِ فکری تعیین کنه. حق نداره بیاد بگه فکرای شما و نظراتتون به درد این جا نمی خوره و خیلی راحت با این توجیح بزنه بنشون کنه. حق نداره یکی از بهترین کاربرای سایتو بن کنه و عین خیالشم نباشه. وقتی هم اعتراض کنیم بگه حوصله سر و کله زدن با مریدانش رو ندارم! عادت کرده هر جا هر اتفاقی میفته به همه انگِ لجن پراکنی بزنه در حالی که خودش تو این کار خبره هست. هنوز داستان 5 ماه پیش رو یادمون نرفته که چطوری تو نیم ساعت فله ای یه سری از بهترین کاربرای سایت رو بن کرد. بعد محمد اومد رو اشتباهات این آقا سرپوش گذاشت. و خیلی چیز های دیگه....
سایت تو دوران گذره... درست...اما امین اشتباهت اینه که ما می خوایم بهت کمک کنیم و شما ها قبول نمی کنین...اشتباه شما اینه که اشتباهات خودتون رو قبول ندارین....کلی از همکاران و سرپرستان استعفا دادن و دیگه رغبتی به فعالیت تو سایت ندارن اما به جای این که خیلی سریع برکنارشون کنید و کاربرای جدید، فعال و با انگیزه رو وارد کار کنین همونارو اینقدر نگه می دارین تا اون بخش بپوسه و از کار بیفته...مهدی چند ماه پیش رسما خداحافظی کرد و ازت درخواست کرد رنگشو آبی کنی اما هنوزم مهدی اسما به عنوان مدیر سایت مونده....سایت نیاز به یه پوست اندازی گسترده داره اما شما به جای این که به این موضوع توجه کنین با بی خیالی از کنار همه اینها عبور کنین...خب وقتی مدیرایی مثل علی کلمنزا و همین جوگا چه به خواست و چه به اجبار دیگه نمی خوان تو سایت فعالیت کنن چرا باید در همون مقام بمونن؟ اگه بخوام ادامه بدم دو سر شاهنامه میشه....
تو این 5 ماه به اندازه کافی به خاطر همین قضایا تاوان دادین...اثراتشم مشخصه اما نمیدونم چرا قبول نمی کنین....وقتشه یه کم جدی تر وارد مسائل بشین و به همه چی رسیدگی کنین...ما از خدامونه سایت از این وضعیت در بیاد اما این در صورتی امکان پذیره که به جای موندن سر اشتباهاتون، به حرف کاربرا توجه کنین...
Amin-TopGoal
26-10-2011, 21:59
سایت تو دوران گذره... درست...اما امین اشتباهت اینه که ما می خوایم بهت کمک کنیم و شما ها قبول نمی کنین...اشتباه شما اینه که اشتباهات خودتون رو قبول ندارین....کلی از همکاران و سرپرستان استعفا دادن و دیگه رغبتی به فعالیت تو سایت ندارن اما به جای این که خیلی سریع برکنارشون کنید و کاربرای جدید، فعال و با انگیزه رو وارد کار کنین همونارو اینقدر نگه می دارین تا اون بخش بپوسه و از کار بیفته...مهدی چند ماه پیش رسما خداحافظی کرد و ازت درخواست کرد رنگشو آبی کنی اما هنوزم مهدی اسما به عنوان مدیر سایت مونده....سایت نیاز به یه پوست اندازی گستره داره اما شما به جای این که به این موضوع توجه کنین با بی خیالی از کنار همه اینها عبور کنین...
خب من همین الان گفتم که میخایم دستی به سر و روی سایت بکشیم دیگه. این معنیش اینه که منم قبول دارم که سایت دچار رخوت شده. مسائل سرپرستی رو هم بررسی می کنیم, اما من خودم 5 ماه نبودم و خودتم در جریانی به چه دلیل. اما الان که اومدم سعی می کنم در حد توانم با کمک بقیه مدیرا یه دستی به سر و روی سایت بکشیم. انشالله که درست میشه. شما هم لطفا به همون طریقی که اون بالا گفتم کمک کنید به ما. اینجا به هر حال خوب یا بد مکان جمع شدن یه عده فوتبال دوسته که تا جایی که سعی داریم نمیخوایم به هم بخوره.
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
26-10-2011, 22:27
اینجا به هر حال خوب یا بد مکان جمع شدن یه عده فوتبال دوسته که تا جایی که سعی داریم نمیخوایم به هم بخوره.
تنها دلیلی که اینقدر صریح اعتراض کردم همین بود...اصلا دوست ندارم چنین جوی با داشتن این همه کاربر خوب به خاطر یه سری اشتباهات الکی به هم بخوره...
تنها دلیلی هم که تا الان صبر کردم می دونستم خودت شخصا نیستی...الان هم صبر می کنم چون می دونم پای حرفی که می زنی وایمیسی. ما حاضریم هر کمکی که واسه بالا کشیدن دوباره سایت لازمه انجام بدیم اما این مشروط بر توجه خود شما به کاربرا هست...امیدوارم دوباره اشتباهات گذشته تکرار نشه و برای این گذر، از خودِ کاربرایی که مدت هاست در سایت فعال هستن استفاده کنید و دوباره رو به قدیمی ها و اونایی که رو به زوا رفتن نیارید....
امیدوارم دوباره اشتباهات گذشته تکرار نشه و برای این گذر، از خودِ کاربرایی که مدت هاست در سایت فعال هستن استفاده کنید و دوباره رو به قدیمی ها و اونایی که رو به زوا رفتن نیارید....
تو اين 8-9 ماهي كه من و خيلي از اعضاي جديد اينجا عضويم يكي از مشخصه هاي بارز سايت كه باعث جذب اين همه عضو و فعاليت شده بدون شك توانايي و بار فني همون مديرا و سرپرستايي بوده كه به عقيده شما رو به زوال رفتن!!!
تصور فوتيران بدون قديميهاي سايت قابل تصور نيست
شايد بعضي از اونا ديگه ميلي به فعاليت نداشته باشن ولي خدا كنه دوباره شرايطي فراهم بشه كه همه از مطالب فني و جالب اونايي كه الان به هر دليل بين ما نيستن مهيا بشه :72:
نمیخواید بخش پرسپولیس رو یه تکونی بدید
این تاپیک {::} بحث و تبادل نظر بازی پرسپولیس - ملوان {::} ([Only registered and activated users can see links]) ... از هفته اول به بعد اسمش تغییر نکرده !!!
یه همکار واسه بخش پرسپولیس بزارید تا حداقل اسم تاپیک رو تغییر بده
pandora tomorrow
27-10-2011, 13:39
سلام
من چند وقته هر بار که میام تو سایت باید یوزر و پسورد رو وارد کنم و اصلا سیو نمیشه! باید چیکار کنم ؟!
مرورگرم فایرفاکسه
R.M.D 2011
27-10-2011, 15:31
تمامی کوکی ها رو از Internet Option خود حذف کنید
pandora tomorrow
28-10-2011, 22:12
میشه بگین کوکی ها رو تو فایرفاکس از کجا میشه پاک کرد ؟!
فایرفاکستو باز کن ، بالا سمت چپ :
[Only registered and activated users can see links]
اگه میخوای فقط واسه یک سایت پاک شه ، انتخاب کن و Remove Cookie رو بزن واسش...
Insomniac
28-10-2011, 23:11
بابا این چه محصولاتی هست که باز دوباره بنرهاش رو گذاشتین اون بالا از این قدیمی تر هم بودا
چطوره گل های جام جهانی 1990 رو میزاشتین :D
یکم بروز کنید این فروشگاه رو محصولات بهتری رو اضافه کنید والا من هرچی تو تاپگل بودم یادم میاد که اینا هم بودن و عوض نشدن :6177:
Insomniac
29-10-2011, 21:30
آقا این چه وضعشه اگه شما دین و ایمون ندارین ما داریم این تاپیک کوروش بزرگ رو یا ببندید با حواستون بهش باشه از موضوعش منحرف نشه چون داره رسما به اعتقادات من توهین میشه
اگه نمیتونید متوقفش کنید بگید تا از جاهای دیگه پیگیری کنم
Chelsea London
30-10-2011, 11:45
سلام
فک کنم یک ماه پیش برای تمدید کاربر ویژه ، فرم رو پر کردم ، الان که اومدم دیدم تمدید نشده ، لطفاً رسیدگی بشه ، ممنون :72:
Amin-TopGoal
30-10-2011, 13:11
بابا این چه محصولاتی هست که باز دوباره بنرهاش رو گذاشتین اون بالا از این قدیمی تر هم بودا
چطوره گل های جام جهانی 1990 رو میزاشتین :D
یکم بروز کنید این فروشگاه رو محصولات بهتری رو اضافه کنید والا من هرچی تو تاپگل بودم یادم میاد که اینا هم بودن و عوض نشدن :6177:
اجازه بدید یه دست و رویی به سر سایت بکشیم. محصولاتم عوض می کنیم
سلام
فک کنم یک ماه پیش برای تمدید کاربر ویژه ، فرم رو پر کردم ، الان که اومدم دیدم تمدید نشده ، لطفاً رسیدگی بشه ، ممنون :72:
تمدید شد
برای نشون دادن روند تغییرات سایت و تغییر رفتار مدیران لطفاً تاپیک " تابلو اعلانات کاربران محروم شده " رو برگردونید و هر کاربری که محروم شد توش به همراه علت بنویسید .
نگید اکثر فروم های بزرگ و حرفه ای این تاپیک رو ندارن، چون این فروم نه بزرگ ـه(!) نه حرفه ای!
یه نکته همیشه برام جالب بوده، مدیرای عزیز برای محروم کردن کاربرا همیشه وقت دارن ولی برای رسیدگی به امور تاپیک ها و
جواب دادن به سوالات هیچوقت وقت ندارن.هنوز که هنوزه دلیل محروم شدن خیلی از کاربرها رو توسط یکی دو تا مدیر مشخص نمیدونم و نمیفهمم
Rossonery
30-10-2011, 19:02
آقا این چه وضعشه اگه شما دین و ایمون ندارین ما داریم این تاپیک کوروش بزرگ رو یا ببندید با حواستون بهش باشه از موضوعش منحرف نشه چون داره رسما به اعتقادات من توهین میشه
اگه نمیتونید متوقفش کنید بگید تا از جاهای دیگه پیگیری کنم
ارسال چنین پست و چنین لحنی اونم تنها سه ساعت بعد از دو سه پست تنش زا بی رحمی مطلقه! رسیدگی به مشکلات کمی صبر هم میخواد. حتی یه دونه پست از اون تاپیک گزارش هم نشده بود ولی در اسرع وقتی که به سایت برگشتم مشکلو حل کردم.
درسته مشکلاتی در چند بخش سایت بوجود اومد و مدتی تأخیر پیش اومد تا زمان رسیدگی به مشکلات، اما الآن اون مشکلات + اشکالات روزانه کاملاً تحت بررسی و رسیدگیه. موارد تخلف رو گزارش کنید و کمی منتظر رسیدگی باشید.
برای نشون دادن روند تغییرات سایت و تغییر رفتار مدیران لطفاً تاپیک " تابلو اعلانات کاربران محروم شده " رو برگردونید و هر کاربری که محروم شد توش به همراه علت بنویسید .
نگید اکثر فروم های بزرگ و حرفه ای این تاپیک رو ندارن، چون این فروم نه بزرگ ـه(!) نه حرفه ای!
یه نکته همیشه برام جالب بوده، مدیرای عزیز برای محروم کردن کاربرا همیشه وقت دارن ولی برای رسیدگی به امور تاپیک ها و
جواب دادن به سوالات هیچوقت وقت ندارن.هنوز که هنوزه دلیل محروم شدن خیلی از کاربرها رو توسط یکی دو تا مدیر مشخص نمیدونم و نمیفهمم
جواب این مورد رو میدم چون در این موارد در بخش مدیریت مشورت و بحث و نظرسنجی شده.
دلیل حذف تاپیک اعلانات کاربران محروم حفظ حرمت و شخصیت کاربران سایته.
زمانی که اون تاپیک بود ، افرادی که اسمشون در تاپیک آورده میشد بعد از سپری شدن مدت محرومیت ، گلگی بسیاری از اعلام دلیل محرومیت و تشکر کاربران داشتند.
نه تنها این مورد ، موارد دیگری هم هست که برای حفظ حرمت و شخصیت کاربران مخفی شده اند، مثل:
1. لیست تخلفات ثبت شده کاربران
2. قسمت ثبت ویرایش. اگر مدیری پست شما رو ویرایش کنه ، نام مدیر به عنوان ویرایشگر به کاربران دیگر نمایش داده نمیشه.
3. ارسال های حذف شده (بجز در بخش تاپگل)
و...
الان پست آخر اون تاپیک هنوز مرتبط با بحث دیشبه،ولی همه پستها پاک شدند به جز اون،احتمال داره در آینده یکی اون رو ببینه و بی اطلاع از این که پستهای قبلی چی بودند و این پست برای چی ارسال شده یه چیزی بگه و باز هم بحث پیش بیاد
پیشگیری بهتر از درمان است
Amin-TopGoal
30-10-2011, 20:53
مدتی تاخیر؟
تویه همین مدت تاخیر شما میدونید چند تا کاربر به جون پروفایل هم میفتند؟> و چه فحاشی هایی علیه هم میکنند؟ تو این اعتراضی که یکی از کاربران درمورد توهین به اعتقادات مذهبی ودین مذهب برخی از کاربرا شده منظوره شما اینه ما صبر کنیم تا بعضی ها هر چی دلشون میخواد بهمون بگن تا شما بیاین بررسی کنینو درنهایت هم بی دلیل و از روی سیاست 4 تا کاربر بی گناه رو محروم کنیم من چیز زیادی راجع به اعتراضات کاربرا به محروم شدن چند کاربر قدیمی سایت نمیدونم وهیچ اشاره ای هم به موضوع مربوطه ندارم .
به مقدار به مشکلاتی که کاربرا اینجا گزارش میدنو جدی تر بگیرید و عادلانه تر برخورد کنید.
ارزش تاپگل به پست هایی فنی و مفیدی که است که توش ارسالم یشه این پست ها رو هم همین کاربرا ارسال میکنند تاپگل هرچی تا حالا داشته از کاربراش داشته اما حالا داره بیشتر کاربراشو از دست میده پس مسلماً ارزشش هم از دست میده چرا باید کار به جایی برسه که یه عده از بهترین های سایت یه گروه تشکیل بدنو یک فروم جدا تشکیل بدن ؟
شما اصلاً متوجه شدی مرتضی چی گفت؟ یکی یه پست داده توش یه چیزایی گفته, 3 ساعت بعد یکی دیگه میاد به جای ریپورت کردن پستها تو این تاپیک اعتراض می کنه که چرا رسیدگی نمی کنید. خب سرپرست بخش شاید تو این ساعتها نبوده که رسیدگی کنه. سرپرست ربات نیست که 24 ساعته تو سایت باشه. دوستان به جای اینکه برن تو پروفایل طرف مقابل داد و قال کنن پست رو ریپورت کنن.
The Legend26
30-10-2011, 21:17
شما اصلاً متوجه شدی مرتضی چی گفت؟ یکی یه پست داده توش یه چیزایی گفته, 3 ساعت بعد یکی دیگه میاد به جای ریپورت کردن پستها تو این تاپیک اعتراض می کنه که چرا رسیدگی نمی کنید. خب سرپرست بخش شاید تو این ساعتها نبوده که رسیدگی کنه. سرپرست ربات نیست که 24 ساعته تو سایت باشه. دوستان به جای اینکه برن تو پروفایل طرف مقابل داد و قال کنن پست رو ریپورت کنن.
شما هم ظاهراً منظور منو نگرفتید من توی قسمت پایانی پستم اشاره به برخورد درست با کابربر داشتم چند وقت پیش یکی از دوستان من تازه عضو شده بود و آشنایی چندانی با فروم نداشت میگفت اولین مطلبی که ارسال کرده 1 اخطار گرفته!
فرتی فرت اخطار میدید الکی و بی دلیل بن میکنید.
Amin-TopGoal
30-10-2011, 21:25
شما هم ظاهراً منظور منو نگرفتید من توی قسمت پایانی پستم اشاره به برخورد درست با کابربر داشتم چند وقت پیش یکی از دوستان من تازه عضو شده بود و آشنایی چندانی با فروم نداشت میگفت اولین مطلبی که ارسال کرده 1 اخطار گرفته!
فرتی فرت اخطار میدید الکی و بی دلیل بن میکنید.
شما ارسالشو به من نشون بدین تا بگم بی دلیل بوده یا با دلیل. همینجور ندونسته حکم صادر نکنید اونم از موضع بالاتر
حدود دو ماهي از اخرين استوديو نود فوتيران ميگذره!
چرا اين بخش راه نميفته؟
Amin-TopGoal
01-11-2011, 12:38
حدود دو ماهي از اخرين استوديو نود فوتيران ميگذره!
چرا اين بخش راه نميفته؟
به زودی اون بخش هم راه می افته
سلام به دوستان فوتیران
آقا بی زحمت این قانونی که برا این تاپیک Video Compilations گذاشتید رو بر دارید و بزارید ما راحت ویدئوهایی که میسازیم رو نمایش بدیم.
من الان یه کلیپ رو 1 ماهه گذاشتم تو سایت ولی نمایش داده نشده.
والا کسی نمیاد تو اون تاپیک بیخود و برا یه موضوع غیر از موضوع اصلیش پست بده و تاپیک بسازه.
مرسی
MasihArsenaL
01-11-2011, 19:48
مدیرای سایت بد نیست بیان یه سری به تاپیک ارتش سرخ ([Only registered and activated users can see links]) بزنن.
جار و جنجالی داره می شه.:twiddle:
کی یاد میگیریم خودمون نظم و رفتار درست رو رعایت کنیم... یعنی حتما باید زور بالا سرمون باشه؟؟؟؟
S K i L L E T
04-11-2011, 20:23
درود ...
نمیـدونم چـرا ایـن گـزینـه های رنـگ و فـونت و کلا اینـایی که بـاز میشـه کـار نمیکـنه تـو ادیتـورم ... ؟!
The Better One
04-11-2011, 21:03
برای منم همینطوره ! از اینجا نمیشه فونت ، اندازه ی فونت و رنگ و شکلک رو انتخاب کرد ! توی پروفایل قسمت کادر بالایی لود نمیشه ! کلا اون گزینه هایی که وقتی میزنی روشون باز میشن کار نمیکنه :دی
ولی مثلا اسپویلر ، Quote و B و I کار میکنه ! :دی
MasihArsenaL
06-11-2011, 22:04
من تازگی وقتی می خوام یه پستی ارسال کنم که توش عکس باشه حتی کوچیک سیستم یه همچین پیغامی می ده
The text that you have entered is too long (86278 characters). Please shorten it to 45000 characters long.
باید چیکار کنم؟:confused2:
تـو قسمـت حالـت مـن، حـالت افـسـرده رو هـم اضـافه کنـید. ممنـون :72:
The Legend26
07-11-2011, 19:49
در حال عوض کردن صفحات بودم که وانگهی چیزی رو دیدم که بسی تعجب کردم :
ی
Mehdi>>>>>>>>>>>>Mehdi
MEHDI>>>>>>>>>>>>MEHDI
دلیلش چیه؟
در حال عوض کردن صفحات بودم که وانگهی چیزی رو دیدم که بسی تعجب کردم :
ی
Mehdi>>>>>>>>>>>>Mehdi
MEHDI>>>>>>>>>>>>MEHDI
دلیلش چیه؟
خودش خواسته آبی بشه:1h4:
ADEL OFFROAD
09-11-2011, 19:04
ســــلام
من چند روزه که نمیتونم به کسی امتیاز بدم . وقتی رو [Only registered and activated users can see links] کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
درود ...
نمیـدونم چـرا ایـن گـزینـه های رنـگ و فـونت و کلا اینـایی که بـاز میشـه کـار نمیکـنه تـو ادیتـورم ... ؟! منم چند روزه این مشکل رو دارم :hanghead:
پ.ن : اگه امکانش هست برای بخش پیش بینی لیگ برتر ایران هم یه فکری بکنید :72:
با سلام
با تشکر از انتخاب مدیران جدید و معرفی انها میخواستم بگم این بخش پرسپولیس رو هم یه دستی بهش بکشین
قبلا هم در این رابطه یه پست دادم
این تاپیک {::} بحث و تبادل نظر بازی پرسپولیس - ملوان {::} ([Only registered and activated users can see links]) ... از هفته اول به بعد اسمش تغییر نکرده !!!
یه سرپرستی هم واسه بخش پرسپولیس انتخاب کنید
Persian Se7en
09-11-2011, 21:01
با سلام
با تشکر از انتخاب مدیران جدید و معرفی انها میخواستم بگم این بخش پرسپولیس رو هم یه دستی بهش بکشین
قبلا هم در این رابطه یه پست دادم
یه سرپرستی هم واسه بخش پرسپولیس انتخاب کنید
به زودی این تغییرات و معرفی همکاران و مدیران جدید برای برخی قسمت ها ، مثل همین تاپیک پرسپولیس که نیاز به مدیر دارند ، اعلام خواهد شد و سعی میکنیم هرچه زودتر این مشکلات برطرف بشه.
ممنون از صبر و همکاری شما :72: ;)
ســــلام
من چند روزه که نمیتونم به کسی امتیاز بدم . وقتی رو [Only registered and activated users can see links] کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیوفته !
منم چند روزه این مشکل رو دارم :hanghead:
سلام
به اطلاع مدیریت رسیده مشکل و داره حل میشه ، مشکل از نا همخونی بعضی کد ها با مرورگر هست که برای برخی رخ داده و برای بعضی دیگه مشکلی نیست که من خودم از اون قربانی هام :D
فعلا برای استفاده از اطلاع رسان پیام خصوصی و دیدن پیام خصوصی و اعتبار دادن روی عمس مربوطه راست کلیک کنید و یه تب یا صفحه جدید باز کنید و اون تو اعتبار بدید یا پیام خصوصی رو ببینید و برای گذاشتن شکلک از ادیتور پیشرفته استفاده کنید ، تا این مشکل ریشه یابی و مشکل اصلی حل شه :D
برای فونت و اندازه و رنگ هم می تونید اگر بلد هستید از BB کد ها استفاده کنید :D
تو بخـش پرسپـولیس یه کاربـر مثلاً محتـرم هسـت که عقـده ای از مـن داره و داره خـودش اونجـا تخلیـه مـی کنی، با انـواع و اقسـام توهیـن ها به مـن، به یه کـاربر استقلالـی. میـدم بچـه ـست عقلـش نمـیرسه و فقـط 19 سالش ـه، ولـی من توهین رو تحمـل نمـی کنم. مـن هم جـواب ـش رو دادم، پستـم پاک شـد ولـی پسـت اون همچنـان با برجـاست. اومـدم اعتـراض کـردم اونجـا، باز هم پـاک شـد. دو سـوال داشتـم؛ خـون کاربـرای پرسپولیسـی از مـا رنگیـن تـره ؟! اینـه عـدالت ؟! به ایـن تغییـرات امـیدوار بـودم ولـی خـیلی زودتـر از اونچـه که تصـورش رو مـی کردم نـا امیـد شـدم ...
پ.ن : امیـدوارم این یکـی رو دیگه پـاک نکنیـد. چـون چیزی حـل نمیشـه.
Amin-TopGoal
10-11-2011, 01:57
تو بخـش پرسپـولیس یه کاربـر مثلاً محتـرم هسـت که عقـده ای از مـن داره و داره خـودش اونجـا تخلیـه مـی کنی، با انـواع و اقسـام توهیـن ها به مـن، به یه کـاربر استقلالـی. میـدم بچـه ـست عقلـش نمـیرسه و فقـط 19 سالش ـه، ولـی من توهین رو تحمـل نمـی کنم. مـن هم جـواب ـش رو دادم، پستـم پاک شـد ولـی پسـت اون همچنـان با برجـاست. اومـدم اعتـراض کـردم اونجـا، باز هم پـاک شـد. دو سـوال داشتـم؛ خـون کاربـرای پرسپولیسـی از مـا رنگیـن تـره ؟! اینـه عـدالت ؟! به ایـن تغییـرات امـیدوار بـودم ولـی خـیلی زودتـر از اونچـه که تصـورش رو مـی کردم نـا امیـد شـدم ...
پ.ن : امیـدوارم این یکـی رو دیگه پـاک نکنیـد. چـون چیزی حـل نمیشـه.
پست طرف مقابل هم پاک شده دوست عزیز. ضمنا شما تو پستتون توهین کرده بودید که پاک شد.
نکته دوم اینکه شما شروع کننده بحث بودید اونم به شکل نه چندان جالب, و طبیعیه به پستتون با لحن خودتون جواب داده بشه. اگه همون اول اون پستی که از لفظ کیسه کش استفاده شده بود رو گزارش می کردید و اونطور جواب نمیدادید, نه تاپیک دو سه صفحه با درگیری دنبال میشد و نه پستهای شما پاک میشد. به همین راحتی.
پست طرف مقابل هم پاک شده دوست عزیز. ضمنا شما تو پستتون توهین کرده بودید که پاک شد.
نکته دوم اینکه شما شروع کننده بحث بودید اونم به شکل نه چندان جالب, و طبیعیه به پستتون با لحن خودتون جواب داده بشه. اگه همون اول اون پستی که از لفظ کیسه کش استفاده شده بود رو گزارش می کردید و اونطور جواب نمیدادید, نه تاپیک دو سه صفحه با درگیری دنبال میشد و نه پستهای شما پاک میشد. به همین راحتی.
شـروع کننـده ـی بحـث دو نفـره کـاربر مقـابل بـود که تو مسئلـه ای که مـربوط به مـن بود هیـچ ربطـی به اون بچـه نداشت دخـالت کـرد. شمـا هم مثـل اینکـه فقـط لحـن من رو دیـدی. همـون طور که بحـث رو شـروع کـرد، مـن هم جـواب دادم.
گـزارش مـی کردم !؟ به همـین راحتـی ؟! نه اینکـه به ده هـا پـست قبلـی که گزارش شـد رسیـدگی شـده که به ایـن بشـه. والاّ انقـدر گـزارش کـردم که خـسته شـدم. از ایـن به بعـد ببینیـم رسیـدگـی مـی کنیـد یا نـه!
یه سـوال !؟ تـوی کلـوب شخصـی توهیـن به کاربـران و تیـم حـریف بر ضـد قـوانیـن سایـت هـست دیگـه ؟! اگـه آره یه سـری به کلـوب پرسپـولیسـی ها بـزنید ممنـون میشـم. اگـه هم نه، کـه هیچـی دیگه!
Atomic Ant
10-11-2011, 15:46
رها جان بحث سر انتظار متقابل هست.
اينكه سايت يه مدت به هم ريخته بود چيزي نيست كه بشه انكارش كرد.به موقع جواب اعضاء تو يه برهه داده نشد چون سايت مشكلاتي داشت.الان هم كه قراره يه سري تغييرات صورت بگيره فقط خواستار صبر و همكاري اعضاء هستيم تا اگر واقعاً مقدور باشه در كوتاه ترين زمان ممكن همه چيز به حالت عادي برگرده.
وضعيت و قالب فورم, شرايط سرپرستا و همكارا و...
پس انتظاري كه ما از شما داريم هم اينه كه ديگه تو چنين مسائل واقعاً كوچيكي اينقدر تمركز نشه كه سايت از مسير اصلي خارج بشه.انتظار ميره چنين چيزايي فقط ريپورت بشه تا بررسي بشه و اگر بحث ادامه پيدا كنه مسلماً دو طرف مقصرند.از الان بدون شك تمومي پست هاي گزارش شده بررسي خواهد شد.ضمن اينكه يه سري تغييرات بنيادين در دست انجام هست كه به دنبالش نظم سايت و علي الخصوص بعضي بخش ها ارتقاء پيدا مي كنه كه ديگه اصلاً چنين بحث هاي پيش پا افتاده اي نخواد پيش بياد كه فكر ريپورت شدنش باشيم.نهايتاً هدف ارتقاء سطح سايت هست با كمك اعضاء.
ممنون از كساني كه تو اين راه به ما كمك مي كنند.
تقاضاي ما فقط كمي صبر هست تو زمان كنوني :72:
فقـط یه تشکـر از ادبیـات ـتون.
واقعـاً فوق العـاده ـس. از مـدیرای انجمـن قبلـی که خیلـی سرد و خشـک جـواب میـدادن خیلـی بهتـره، امـیدوارم همیـن طوری هم باقـی بمـونه! ممنـون :) :72:
Atomic Ant
10-11-2011, 22:13
ممنون ولي يه تيكه ي صحبتات شايد زياد جالب نبود و شخصاً ناراحت شدم.
با توجه به زحمتي كه مديراي قبلي اين سايت كشيدند بي انصافيه كه اينطوري در مورد يه مسئله قضاوت كنيم.فقط همين كافيه كه بگم نبودن همون چند نفر تو اين مدت باعث شد سايت افت كنه كه اين نشون ميده نقش اونا چقدر در ارتقاء سطح كيفي سايت پر اهميت بوده.
گاهاً اين چند خطي كه مي نويسيم اصلاً و اصلاً معيار خوبي براي سنجش احساس دروني ما نيست پس اگه مثلاً شما حالت تا حدودي رسمي تري در ادبيات نوشتاري نفرات قبلي ديديد نميشه اين مسئله رو دليلي بر خشك بودن اين افراد بدونيد و احساس شخصي رو اينطوري بيان كنيد.اون وقتي كه نفرات قبلي براي جواب دادن به تك تك سوالات شما گذاشتند چيزيه كه اهميت اصلي رو داره.به جرئت مي گم نقش و تأثيري كه اون افراد روي روند فورم در اين چند سال داشتند غير قابل تكرار هست...
ممنون ميشم اين بحث رو خاتمه بديم همين جا.
اميدوارم همه چيز خوب پيش بره تا سايت هم به روزهاي خوب خودش برگرده... :72:
منم با اینکه تازه فعالیتم رو توو سایت شروع کردم ، ولی همیشه از این سایت بازدید میکردم.
به نظر منم ، نبود مدیران و سرپرستان هر بخش ، باعث بی نظمی های زیادی شده بود.
به هر حال مدیران قبلی زحمت های خودشون رو به نوبه خودش کشیدن و سعی در ارتقای سایت ، کاربرا و محتوای پست ها داشتن ، تا بچه ها با هم یک رفاقت سالم رو تجربه کنن.
تبریک میگم سمت های جدید رو به کابران عزیزی که این مسئولیت ها رو پذیرفتن و امیدوارم که توو انجامشون موفق باشن و بچه ها هم نهایت همکاری رو باهاشون انجام بدن.
ما اینجا میخوایم با هم دوست و رفیق باشیم.
شاید بعضی ها همدیگه رو نشناسیم ولی حتی بدون آشنایی هم میتونیم رفیق خوبی برای همدیگه باشیم.
پس همه با هم با کمک مدیران محترم در جهت ارتقای سایت گام برمیداریم.
با تشکر و آرزو ی موفقیت برای تمام دوستان عزیزم.
سلام
نمیدونم باید اینجا سوالم رو مطرح کنم یا نه!
فقط میخواستم بدونم که بخش استودیو نود تعطیل شده یا بازم ادامه پیدا میکنه؟
پیشاپیش از همگی ممنونم.
Persian Se7en
12-11-2011, 14:59
سلام
نمیدونم باید اینجا سوالم رو مطرح کنم یا نه!
فقط میخواستم بدونم که بخش استودیو نود تعطیل شده یا بازم ادامه پیدا میکنه؟
پیشاپیش از همگی ممنونم.
سلام
این بخش تعطیل نشده و به زودی یکی از اعضای سایت در این تاپیک در اختیار آسفالتکاران عزیز قرار خواهد گرفت:D:72:
Sajad - TiFuSi
12-11-2011, 15:48
سلـام
يه مشكلي برام بوجود اومده. معلوم نيست چي شده كلاْ فوتيران از راست چين تبديل شده به چپ چين يه عكس ميذارم خودتون ببينيد.
shayan1989
13-11-2011, 18:58
سلام یه سوال داشتم و البته بیشتر درخواست:32: امکان به وجود امدن تاپیکی برای بازی وارکرافت و به خصوص مپ dota allstar هستش؟ چون من میدونم چند تا از بچه ها بصورت حرفه ای بازی می کنن و بازیاشونم خوبه؟ که حتی در صورت استقبال مسابقاتی هم برگزار کنیم؟؟
([Only registered and activated users can see links])
Atomic Ant
14-11-2011, 02:33
سلـام
يه مشكلي برام بوجود اومده. معلوم نيست چي شده كلاْ فوتيران از راست چين تبديل شده به چپ چين يه عكس ميذارم خودتون ببينيد.
سلام.
اگر از مرورگر فايرفاكس استفاده مي كنيد سعي كنيد ورژن متفاوت با اوني كه الان هست رو استفاده كنيد يا در صورت امكان اصلاً از مرورگر ديگه اي استفاده كنيد.من خودم فاير فاكس 8 رو دارم مشكلي نيست ولي خب گويا مثلاً با فاير فاكس 7 يه سري مشكلات اين چنين بوجود مياد.مشكلتون به احتمال بالا با عوض كردن مرورگر درست ميشه ولي اگه بازم ادامه پيدا كرد اطلاع بديد تا حتماً بررسي كنيم.
سلام یه سوال داشتم و البته بیشتر درخواست:32: امکان به وجود امدن تاپیکی برای بازی وارکرافت و به خصوص مپ dota allstar هستش؟ چون من میدونم چند تا از بچه ها بصورت حرفه ای بازی می کنن و بازیاشونم خوبه؟ که حتی در صورت استقبال مسابقاتی هم برگزار کنیم؟؟
([Only registered and activated users can see links])
سلام دوست عزيز.
با سرپرست بخش مربوطه در اين رابطه صحبت كنيد. ( بخش بازي هاي كامپيوتري )
shayan1989
14-11-2011, 16:41
سلام دوست عزيز.
با سرپرست بخش مربوطه در اين رابطه صحبت كنيد. ( بخش بازي هاي كامپيوتري )
ویرایش: مشکل حل شد :6qwup3:
The CitiZen
14-11-2011, 16:49
ببخشید دوسنان , اما اگر این طرح آقا شایان انجام شود , خیلی خوب می شود , شاید یک تیم هم برای سایت تشکیل دادیم , فکر میکنم بچه های دوتا باز در اینجا کم نباشند .
AmiR Tifo36
15-11-2011, 10:15
آقایون تا کی باید این همه ظلمی رو که به بچه های کلوپ آرژاتنین میشه تحمل کنیییم....
قضیه اون درگیری ها که تموم شده و 2نفر از بچه های کلوپمونو محروووم کردید....هیچی نگفتیم!
با اینکه آزاد شدن علیرضا منو ناراحت نکرده...
ولی قانون باید در مورد همه یکسان باشه...
آخه چرا مثل آپارتاید تبعیض قائل میشید...
یعنی خون بقیه کاربرا از کاربرای آرژانتین پر رنگ تره ؟؟!!
چرا بچه های مارو آزاد نمیکنید...؟
دوست دارید کلوپ ما متروکه بمونه؟؟!!!
فعلا که به آرزوتون رسیدین...من نمیفههم ما چه هیزم تری به بقیه کاربرا فروختیم...ای خداااااااا
واقعا واسه خودم و دوستانم متاسفم...که بین ما و بقیه کاربراااا تبعیض قائل میشین و قانون واسه همه یکساااان نیست...
کلا استفاده از بند ((پ)) تو واسه همه بجز ما حلاله...
-حالا باز بیاید پست منو ویرایش کنید و بگید اعتراض نکن...
من وقتی تبعیض میبینم نمیتونم ساکت بشینم....
Atomic Ant
15-11-2011, 15:21
پيش از هر مسئله اي لازمه اينو بگم كه مسئوليت اين مسئله به عهده ي من و شهريار هست و امين فقط طبق درخواست ما دو نفر اين كار رو انجام داده پس اگه صحبت و مشكلي هم در اين رابطه بوجود بياد ما دو نفر به طور مشترك موظفيم جوابگو باشيم.
1.
با توجه به درخواست عده ي زيادي از بچه ها تو اين مدتْ و بررسي هاي ما روي اين مسئله محروميت عليرضا برداشته شده و اين هيچ ارتباطي با قبل و يا نوع محروميت وي نداره.پس سعي كنيم پيش از اينكه براي التهاب جو صحبتي كنيم كه چندان خوشايند نيست راجع بهش فكر كنيم و به جاي روحيه ي انقلاب پروري (!) و تفسير كانال هاي خوف انگيز مافياي فوتيران كه ما مي خوايم از طريقش كل دنيا رو تسخير كنيم (!) كمي احترام متقابل رو هم ياد بگيريم چون اينجا طبق صحبتي كه شد با همون ادبياتي كار پيش برده ميشه كه هر كسي براي خودش انتخاب كرده پس اگر درست و منطقي صحبت بشه با نهايت ادب جواب داده ميشه و اگر با تهمت بي دليل و... صحبت بشه با وجود احترامي كه براي صحبت هر فرد هست ولي انتظار موردي متقابل و شبيه رو بايد داشت...
2.
باز هم طبق درخواست ما دو نفر كه خب قصد داشتيم ليستي رو در اين باره تهيه كنيم ولي جداً كارهاي سنگين انجمن فعلاً بهمون اين اجازه رو نداده قرار بود يه سري محروم هاي مدت دار ( نه دائمي ) بخشيده بشند كه بازم تأكيد مي كنم اين مسئله هيچ ربطي به گذشته و نوع محروميت افراد نداره چون مديراي قبلي اگر كاري كردند حتماً درست بوده و به منظور حفظ نظم فورم.هنوز اين مسئله بررسي نشده و اگر قرار باشه اتفاقي بيفته هم به زودي روشن خواهد شد.اين مسئله هم به هيچ عنوان نمي تونه انتظار ايجاد كنه كه كسي كه ما دوست داريم بايد حتماً محروميتش برداشته بشه بلكه يه سري موارد و شدت علت محروميت فرد بررسي ميشه كه به تبع اون تصميم در اين رابطه گرفته ميشه كه اين تصميم نهايي و انجام شدن يا نشدن اون تماماً با نظر ما خواهد بود زيرا كه بايد يه سري مسائل بررسي بشه.
چون اين مسئله كنار كارهاي سايت هست به تدريج و نفر به نفر بررسي ميشه كه در صورت امكان و البته صلاحديد امين انجام خواهد شد.
فكر مي كنم واضح تر از اين نمي شد تو صحبت هاي قبليمون تا يه مدت درخواستِ صبر كنيم چون واقعاً كارهاي سايت زياد هستند و ما هم سعي در اين داريم كه با يه سرعت خوب و البته با نگاه به كيفيت اين مسئله رو حل كنيم.
ممنون از اون دسته از كساني كه كمك و صبر مي كنند
:72:
Sajad - TiFuSi
15-11-2011, 15:37
سلام.
اگر از مرورگر فايرفاكس استفاده مي كنيد سعي كنيد ورژن متفاوت با اوني كه الان هست رو استفاده كنيد يا در صورت امكان اصلاً از مرورگر ديگه اي استفاده كنيد.من خودم فاير فاكس 8 رو دارم مشكلي نيست ولي خب گويا مثلاً با فاير فاكس 7 يه سري مشكلات اين چنين بوجود مياد.مشكلتون به احتمال بالا با عوض كردن مرورگر درست ميشه ولي اگه بازم ادامه پيدا كرد اطلاع بديد تا حتماً بررسي كنيم.
محمد جان من آخرين ورژن فايرفاكس استفاده ميكنم. فكر كنم بچه هاي ديگه هم همچين مشكلي داشته باشند.
AmiR Tifo36
16-11-2011, 05:21
با توجه به درخواست عده ي زيادي از بچه ها تو اين مدتْ و بررسي هاي ما روي اين مسئله محروميت عليرضا برداشته شده و اين هيچ ارتباطي با قبل و يا نوع محروميت وي نداره...
ما که منظورتو دقیق نفهمیدیم برادر....لازم بخاطر شونه خالی کردن بحث رو بپیچونید...
من خودمم یکی از درخواست کننده های بخشش محرومیت بودم...اما واسه هر 3تاشون....
خودتم اعتراف کردی که بخاطر درخواست بچه ها و
و یکسری بررسی مسائل...(که من مطمئنم شامل بند ((پ)) میشه که تو ایران همیشه رعایت میشه...)
ماهم آرژانتینی ها هم خواستار بخشش دوستان خود هستیم...ولی چون کم درخواست دادیم و خونمون کمرنگ تره و با مدیراها لابی نداریم...بین ما و بقیه کاربرا تبعیض قائل میشید...
یه دلیلشم اینه که تو این سایت داش علی محبوب و همه دوسش دارن...پس این باعث شده که شماها ما بد بخت بیچاره هاروووو چیز... هم حساب نکنید و به خواسته هامون توجه نمیکنید...
والسلام....:hanghead:
واقعا متاسفم واسه این همه عدااااااااالت...:1187:
Atomic Ant
16-11-2011, 22:33
محمد جان من آخرين ورژن فايرفاكس استفاده ميكنم. فكر كنم بچه هاي ديگه هم همچين مشكلي داشته باشند.
از مرورگر ديگه اي جز فايرفاكس هم استفاده كردي و جواب نداد؟
حالا من در اين مورد داخل پيام خصوصي مشكلت رو بررسي مي كنم سجاد جان.
اگر كس ديگه اي هم اين مشكل رو داره و با عوض كردن مرورگر هم درست نميشه به ما خبر بده تا مشكلش حتماً بررسي بشه.
ما که منظورتو دقیق نفهمیدیم برادر....لازم بخاطر شونه خالی کردن بحث رو بپیچونید...
من خودمم یکی از درخواست کننده های بخشش محرومیت بودم...اما واسه هر 3تاشون....
خودتم اعتراف کردی که بخاطر درخواست بچه ها و
و یکسری بررسی مسائل...(که من مطمئنم شامل بند ((پ)) میشه که تو ایران همیشه رعایت میشه...)
ماهم آرژانتینی ها هم خواستار بخشش دوستان خود هستیم...ولی چون کم درخواست دادیم و خونمون کمرنگ تره و با مدیراها لابی نداریم...بین ما و بقیه کاربرا تبعیض قائل میشید...
یه دلیلشم اینه که تو این سایت داش علی محبوب و همه دوسش دارن...پس این باعث شده که شماها ما بد بخت بیچاره هاروووو چیز... هم حساب نکنید و به خواسته هامون توجه نمیکنید...
والسلام....:hanghead:
واقعا متاسفم واسه این همه عدااااااااالت...:1187:
براي يادگيري هر زبان زنده ي دنيا 4 تا توانايي نياز هست.
1.نوشتن
2.صحبت كردن
3.خواندن
4.گوش دادن
دو تاي اولي هم شيرين تره هم خيلي خوب و دلچسبه.مشكلي هم نيست.منم اون دو تا رو بيشتر دوست دارم.لااقل اولي رو خيلي دوست دارم! ولي گاهي وقتا استفاده از دو تاي اولي لااقل براي خودمون جنبه ي خوبي نداره.قضاوت سايرين كه بماند...
باشد كه ياد بگيريم قبل از اينكه خوب بنويسيم و صحبت كنيم بتونيم خوب بخونيم و گوش بديم.چيزي كه جالبه اينه كه هم آسون تره هم وقت كمتري از خودمون و سايرين تلف مي كنه ولي بازم دوست داريم مدام بنويسيم و صحبت كنيم! اينم از اون ويژگي هاي عجيبِ كلاً بشريت هست كه بر خلاف هميشه كه دوست داره تنبلي كنه, تو اين يه مورد اينقدر پر انرژي و زرنگ ميشه كه از لُنگ بايد اينجاها استفاده كرد!
اينجاست كه ميگم اي كاش قبل از نوشتن و صحبت كردن ياد بگيريم اول خوب و دقيق بخونيم:
اين مسئله كنار كارهاي سايت هست و به تدريج و نفر به نفر بررسي ميشهاگر اينقدر براي شما گنگ و نامربوط هست من عذرخواهي مي كنم چون نوشتن بلد نيستم.
ضمناً در كنار جمله ي پست قبليم اين رو هم بگم كه اين دليل نميشه محروميتي برداشته بشه بلكه بررسي ميشه و برداشتن محروميتش يا در حالت بن موندن فرد مورد نظر با نظر ما خواهد بود پس خواهشاً Cool it...
چون كار سختي نيست با لحن شبيهْ پاسخ دادن.
AmiR Tifo36
17-11-2011, 05:36
کلا کشته مرده ی این شورای حل اختلافتون هستم...که همش رای به بخشش مستعمره های خودشون میدن...
ماهم آرژانتینی ها از اون اول تاریخ مورد بی مهری عالم و آدم (اعم از انگلیس و C.I.A و بولیوی فیفا و...) قرار گرفتیم تا به امروز که هیئت ژولی مارو تحریم کرده...
-حتما باید ماهم هوادار و بالا خواه استخدام کنیم بیاریم تا مثل مردم عادی با ما رفتار بشه و بینمون تبعیض قائل نشن...
و دوتامون بخشیده بشن....(خداوندا عدالتت را در همه جای زمین بگستران...)
MU Lover
17-11-2011, 11:10
خب چیز زیادی که نمیخوان حالا نمیشه اون دو نفرو هم ببخشید :دی
کلا شاید این طوری آتش داستان خاموش بشه
Atomic Ant
17-11-2011, 17:10
خب چیز زیادی که نمیخوان حالا نمیشه اون دو نفرو هم ببخشید :دی
کلا شاید این طوری آتش داستان خاموش بشه
صادق جان مسئله اينجاست كه من با زبون فارسي صريح تو پستم اعلام كردم اين مسئله بررسي ميشه و چون اين يه كار تقريباً عمومي بوده سعي ميشه تا جايي كه علت محروميت كاربر و سطح اشتباهاتش اجازه بده چنين بخششي صورت بگيره و درخواست مهلت بررسي كردم چون قرار نيست همه يكسان بخشيده بشند زيرا كه تو اون برهه هر كسي به اندازه ي خودش اشتباهاتي داشته و بايد به اين مسئله نگاه بشه و گر نه خودش يه نوع ظلم هست.همونطور كه عليرضا هم پست هاش ديده شد وقتي درخواست صورت گرفت.
در كنار مسائل بالا بنده دارم اشتباه بدي مي كنم كه هنوز هم با احترام جواب اون دوست انقلابي رو مي دم چون راحت ترين كار اين بود كه پست ها رو پاك كنم و خودم بشينم اين مسئله رو ريز به ريز نگاه كنم و فقط تصميم نهايي رو بذارم روي سايت كه نه وقت خودم هدر بشه و نه اينكه سر ديگران رو درد بيارم ولي اي كاش كمي ياد مي گرفتيم فرهنگ احترام متقابل رو در خودمون پرورش بديم.ديگه هم نيازي به پاسخ دادن و نقل قول كردن نمي بينم چون قضاوت با سايرين هست و همين كافي.
به هر حال در راستاي درخواست هايي كه صورت گرفت اين مسئله توسط ما بررسي شد كه خب نتيجه ي نهايي رو هم همين جا اعلام مي كنيم.تمامي پست هاي مربوط به اين قضيه در تاپيك آرژانتين از اول بازبيني شد.مسلماً طبق تشخيص ما همه به يك ميزان مقصر نبودند چون تمامي پست ها از ابتدا ديده شد تا تصميمي عادلانه گرفته بشه همونطور كه اگر قرار باشه همه به يك ميزان جريمه بشند اونوقت اين كاربر ([Only registered and activated users can see links]) هم احتمالاً طبق اين منطق بايد بخشيده بشه كه نشون داد به لحاظ فرهنگي در چه سطحي قرار داره در اون زمان!
===============
1.كاربر hamidjalab ([Only registered and activated users can see links]) بدليل پيگيري بحث و ارسال پست هاي اسپم و حاوي توهين به مدت 2 ماه محروم شده بود كه 14 روز از اين محروميت كاسته ميشه كه دليل اين مسئله هم فقط اين هست كه سعي كرديم تا حد امكان يه بخشش عمومي رو داشته باشيم ولي حد اين بخشش رو فعاليت قبلي كاربر و علت محروميتش معين مي كنه كه از نظر ما 3 نفر همين ميزان كافي هست چرا كه پست هاي اين كاربر در بعضي موارد به هيچ وجه قابل دفاع نيست.با اين اوصاف 20 روز از محروميت اين كاربر باقي خواهد موند.
2.كاربر Leo Heshi ([Only registered and activated users can see links])بدلايل بالا 2 ماه محروم شده بود كه با بررسي هاي صورت گرفته تصميم بر اين شد كه 1 ماه از اين محروميت كم بشه كه اين هم دليلش فقط همون حالت عفو عمومي هست كه براي بعضي كاربراي مدت دار اجراء شد.ضمن اينكه علت تفاوت در تخفيف محروميت اين دو نفر هم صرفاً شدت اشتباهات در برهه ي مربوطه هست چون اين رو اعلام كردم كه هر كسي به همون ميزاني كه اشتباه كرده بايد در موردش قضاوت بشه چون اگر اين كار صورت نگيره خودش نوعي ظلم هست.با اين اوصاف 4 روز ديگه محروميت اين كاربر به پايان خواهد رسيد.
ضمناً جا داره از كاربر Abolfazl ([Only registered and activated users can see links]) يكي از كاربراي بخش آرژانتين به واسطه ي تلاش براي پايان دادن به بحث تشكر بشه كه احساس شد همين جا بهترين مكان براي عنوان اين مسئله هست.
===============
با توجه به اتفاقات رخ داده در تاپيك آرژانتين اين مسئله به تمامي عوامل اين قضيه كه بحث رو با توهين پيش بردند و نه منطق, بصورت تك به تك تذكر داده خواهد شد چون چنين اتفاقاتي از اين پس قابل تحمل نيست.اگر واقعاً قراره از هر قسمت سايت و خوندن مباحثش لذتي حاصل بشه بايد كاربراي سايت و لزوماً كاربراي اون بخش در اين مورد احساس مسئوليت بيشتري داشته باشند.اميدوارم در آينده اين مسائل پيش نياد و بخش آرژانتين هم رونق خودش رو در راه درستي پيدا كنه كما اينكه هدف ما از زير مجموعه كردن اون چند بخش خارجي و گذاشتن سرپرست براشون اين بوده كه اين موارد بيش از پيش بهش دقت بشه.ضمنا اينكه تصميمات بالا به هيچ عنوان قابل تغيير نيست.فكر مي كنم به اندازه ي كافي روي اين مسئله تمركز كرديم كه تصميم اشتباهي نگيريم و ميزان تأثير هر شخص در بحث ها از ابتدا تا انتها مشخص بود.
مورد خاص ديگه اي نمي مونه به جز يك مورد كه بد نمي دونم راجع بهش همينجا صحبت كنم.امروز كه پست ها رو مي خوندم يه نوشته اي رو ديدم كه لازم هست كلاً راجع به اين فسلفه هم توضيحي داده بشه:
تاپیک خودمونه حق داریم تعیین تکلیف کنیم تو هم برو تو تاپیک خودتون همین کارو بکن اگه ما اومدیم بهت گیر بدیماين مسئله اتفاقي تو تاپيك آرژانتين به چشم من خورد ولي مسئله اينه كه خيلي كلي در مورد همه ي سايت هست و فقط اين بهانه شد تا اينجا در اين مور صحبت بشه چون اين مسئله تو خيلي جاهاي سايت ديده ميشه.فلسفه ي جمله ي بالا از بنيان غلط هست چون تمامي بخش هاي اين سايت محل تبادل نظر هست و هر كسي با هر ايده اي به شرط اينكه "توهيني در حرفاش نباشه و قصدش ارسال پست اسپم نباشه" مي تونه در هر جاي سايت كه دلش خواست اظهار نظر كنه و كسي هم نمي تونه مانع اين مسئله بشه پس تاپيك مال كسي نيست و كدخدايي در اين موارد تازه باعث دوري بيشتر بچه هاي سايت و منزوي شدن هر بخش هست.باز هم اين رو ميگم كه خواهشاً الان كه اين صحبت ها رو مي كنم ديد بدي به بخش آرژانتين نداشته باشيد چون اين فقط بهانه شد تا من مشكل عمومي اين سايت رو بيان كنم.پس همه آزاد هستند هر جايي كه مايلند اظهار نظر كنند ولي(!) اگر شرط ادب زير پا گذاشته شد كابراي بخش مربوطه براي رسيدگي به پست مربوطه موظفند اون رو گزارش كنند تا رسيدگي بشه نه اينكه مستقيماً وارد بحث ها بشند.مطمئناً با كاربر خاطي برخورد مناسب صورت خواهد گرفت.پس كسي نمي تونه تعيين تكليف كنه كه چه كسي كجا پست بده.نه من نه شما و نه هيچ كس ديگه.ولي اگر بعد از ارسال پست مشكل پيدا بشه ديگه اون مرحله ي بعد از ارسال پست هست كه وظيفه ي بررسي اين مسئله هم به عهده ي سرپرست يا همكار بخش هست.
نهايتاً اميدوارم قسمت كوپا آمريكاي سايت كه طرفداراي زيادي هم داره با برنامه هاي سرپرست جديد رونق خوبي بگيره كه مطمئناً ما هم در اين زمينه كمك خواهيم كرد.بقيه ي بخش ها هم همينطور :72:
درود.
رضـا [ کاربر Retex ] کجـاست ؟! بعـد اون قضایـای فانتـزی رفت ـش و دیگه پیداش نشـد. بخش پیش بینـی هم از هفته شـشم آپ نشـده بود که جدیداً یاسیـن برای هفته سیزدهـم رو گذاشـت. تکلیف این بخـش چـی میشه !؟
بـــدرود :72:
Amin-TopGoal
18-11-2011, 16:37
درود.
رضـا [ کاربر Retex ] کجـاست ؟! بعـد اون قضایـای فانتـزی رفت ـش و دیگه پیداش نشـد. بخش پیش بینـی هم از هفته شـشم آپ نشـده بود که جدیداً یاسیـن برای هفته سیزدهـم رو گذاشـت. تکلیف این بخـش چـی میشه !؟
بـــدرود :72:
بخش پیش بینی به زودی به همکار جدیدش سپرده میشه و امتیاز این هفته و هفته های بعد به شش هفته اول اضافه میشه.
MU Lover
18-11-2011, 17:20
سایت از 4 ساعت پیش تا دو سه دقیقه پیش برا من باز نمیشد
الان اومدم دیدم بقیه تو این مدت بودن دلیلش چیه ؟
درود دوباره :دی
مـی گم نمیشه یه کـاری کنید حجـم صفحه اصلـی سایـت کم بشـه ؟! الآن بیش تـر از 1MB هسـت. یعنـی کسـی روزی 50 باز صفحه اصلـی رو بازی کنـه، ماهـی یک گیگ و نیـم میشـه! حالا بقیـه صفحـات بمـاند!
بـدرود :72:
Amin-TopGoal
18-11-2011, 20:33
درود دوباره :دی
مـی گم نمیشه یه کـاری کنید حجـم صفحه اصلـی سایـت کم بشـه ؟! الآن بیش تـر از 1MB هسـت. یعنـی کسـی روزی 50 باز صفحه اصلـی رو بازی کنـه، ماهـی یک گیگ و نیـم میشـه! حالا بقیـه صفحـات بمـاند!
از این کمتر نمیشه. ضمناً اگه بنرهای بالای سایت یه بار براتون باز بشه فقط همون بار از حجمتون کم میشه و تو دفعه های بعد چیزی کم نمیشه.
سلام من قبلا هم این مشکل رو داشتم و هنوز بعد 2 3 ماه رفع نشده
سلام
یه مشکل دارم
عکس هایی که بچه های دیگه گذاشتن واسه من اصلا نمایش داده نمیشند ( البته عکس امضا ها و تصاویر پیوست رو میبینم) دلیلش چیه؟
ممنون
از فایرفاکس 8 استفاده میکنم و مشکلم اینه که عکس ها واسه من لود نمیشه و نمیتونم ببینم
Le Samourai
19-11-2011, 21:38
یک سوال فنی برام پیش ا ومده ،چرا بخش امریکای جنوبی اسمش شده کوپا امریکا ،کلا یه اشتبا ه هستش اسمش ،اگه میشه اسمشو بکنید امریکای جنوبی ،یا بکنید کنمبول ...کوپا امریکا کلا غلطه :دی مرسی
The Better One
19-11-2011, 22:44
دوست خیلی محترم !
وقتی اطلاعات ندارید لطفا اظهار فضل نکنید !
بنده بیش از 3 ماه هستش که از سرپرستی این بخش استعفا دادم و همون موقع هم جانشین برای خودم معرفی کردم هم گفتم زودتر کسی رو به جام بیارن !
من توی تابستون استعفا دادم قبل اینکه فصل شروع بشه ! چون نمی خواستم این بخش به این حال و روز بیافته !
و علت اینکه از لیگ انگلیس گذاشته میشه !
به خاطر اینکه من مشغله دارم و به همین علت هم استعفا دادم ! نمی تونم اخبرا همه لیگ ها رو دنبال کنم و فقط می تونم لیگ انگلیس رو پوشش بدم ! اون هم فقط به خاطر اینکه این بخش کلا تعطیل نشه و کمی فعال باشه !
من بیش از 3 ماه هست که استعفا دادم و از نظر خودم هیچ ایرادی به من وارد نیست چون همین هایی هم که برای انگلیس گذاشتم از روی دلسوزی برای بخش بوده!
وگرنه شما می تونید کارنامه من تو فصل قبل رو ببینید که این بخش چه وضعیتی داشت !
وقتی اطلاعات ندارید لطفا اظهار فضل نکنید !
بله ما علم غیب داریم دیگه ؟ میایم توی بخش میبینیم مسئول اونجا شما هستی ، از کجا باید فهمید شما استعفا دادی ؟
من نمیدونم کسی که استفا داده چطور میاد دلش میسوزه برا یه بخش ، چقدر هم دلسوز هست ، در حد لیگ انگلیس ، نه بیشتر ! :lol:
=-=-=-=-=-=-=
یه همکار هم برای Fan vs Fan بزارید :72:
MU Lover
19-11-2011, 22:44
من میگم کوپا آمریکا رو نگه دارین ولی ساختارش شبیه جام جهانی و جام ملت های اروپا باشه
بعدم تاپیک های اخبار و بحث و تبادل نظر تیم های برزیل و آرژانتین رو توی مباحث عمومی ببرین مثل تیم های اروپایی
Atomic Ant
19-11-2011, 23:54
سلام من قبلا هم این مشکل رو داشتم و هنوز بعد 2 3 ماه رفع نشده
از فایرفاکس 8 استفاده میکنم و مشکلم اینه که عکس ها واسه من لود نمیشه و نمیتونم ببینم
سلام دوست عزيز
در صورت امكان مرورگر خودتون رو عوض كنيد ( يه چيزي جز فايرفاكس جان من! :flat: :D )
یک سوال فنی برام پیش ا ومده ،چرا بخش امریکای جنوبی اسمش شده کوپا امریکا ،کلا یه اشتبا ه هستش اسمش ،اگه میشه اسمشو بکنید امریکای جنوبی ،یا بکنید کنمبول ...کوپا امریکا کلا غلطه :دی مرسی
من میگم کوپا آمریکا رو نگه دارین ولی ساختارش شبیه جام جهانی و جام ملت های اروپا باشه
بعدم تاپیک های اخبار و بحث و تبادل نظر تیم های برزیل و آرژانتین رو توی مباحث عمومی ببرین مثل تیم های اروپایی
در مورد نظرات ممنونم :72:
حقيقتش رو بخوايد ما خودمونم تو اين مسئله ي اسم اين قسمت شك داشتيم :D نهايتاً فلسفه ي اين اسم كنوني هم اين بود كه همسان با دو بخش ديگه اسم تورنمنت روش گذاشته بشه.درست شبيه جام جهاني و جام ملت هاي اروپا.ولي خب حقيقتش در اين مورد نظرات متفاوته و حتماً از اين نظرات هم استفاده مي كنيم :thumbsup:
حال مي كنم اين بخش برزيل و آرژانتين شروع نشده خفن ترين جاي سايت شده و كلي حاشيه داشته! :D ( Fun... :72: )
بله ما علم غیب داریم دیگه ؟ میایم توی بخش میبینیم مسئول اونجا شما هستی ، از کجا باید فهمید شما استعفا دادی ؟
من نمیدونم کسی که استفا داده چطور میاد دلش میسوزه برا یه بخش ، چقدر هم دلسوز هست ، در حد لیگ انگلیس ، نه بیشتر ! :lol:
=-=-=-=-=-=-=
یه همکار هم برای Fan vs Fan بزارید :72:
مشكل از سمت علي نيست
اون واقعاً براي اين بخش زحمت كشيده.
مسئله برميگرده به همون وقفه اي كه تو سايت بوجود اومده.علي هم استعفاء داده بود و تقصيركار نيست.الانم اگه مشكلي باشه از سمت ماهاست كه تا الان نتونستيم سريع اين مسئله رو حل كنيم.واقعاً سعي مي كنيم همه جاهاي سايت رو سريع سر و سامون بديم ولي بعضي وقتا يه جا كه روي يه مسئله گير مي كنيم ديگه سخت ميشه و براي همين يه كم طول مي كشه :D مطمئن باشيد در روزهاي آينده همكار جديد اون بخش از بين گزينه هاي موجود انتخاب ميشه و سريعاً معرفي خواهد شد.از زحمات علي عزيز براي اون بخش هم جا داره تشكر كنيم :72:
Oℓiveŗ Қάhn
20-11-2011, 11:19
سلام
با بخش اول پیشنهادتون موافقم و حتما درخصوصش مشورت و تصمیم گیری خواهیم کرد. کوپا آمریکا هم نه به اندازه جام جهانی و یورو اما می تونه بهانه خوبی برای بحث و تبادل نظر باشه.
اما درخصوص بخش دوم پیشنهاد، باید بگم مخالف هستم. آرژانتین و برزیل تعداد هواداران فعال نسبتا زیادی دارند و مستحق داشتن بخش کاملا جدا و مستقل هستند.
ممنون بابت پیشنهادات :72: و لطفا ادامه داشته باشه:2qcmh45::D
[QUOTE=Atomic Ant;608012]سلام دوست عزيز
در صورت امكان مرورگر خودتون رو عوض كنيد ( يه چيزي جز فايرفاكس جان من! :flat: :D )
ممنون ولی در کروم هم همین مشکل هست یعنی از هر 3 بار که با گوگل کروم باز میکنم 1 بارش به این مشکل میخورم
از چی استفاده کنیم که بی ایراد باشه؟:D
اکسپلور 5 خوبه؟!127fs3556139
Insomniac
20-11-2011, 13:33
آقا این 2تا سایت ه ی ت ل ر شده کلا تبلیغات و ........ با سایت های اینطوری فکر کنم خلاف قوانین باشه یه فکری براش کنید
شاید واسه فوتیران هم دردسرساز بشه
رامین راست میگه! بهتـره هـر سایتـی تبلیغ ـش بالای سایـت گذاشتـه شد بعد اون سایت هیلتـر شد تبلیغـات رو بردارید چون احتمالا تبلیغ سایت ها هیلتر موجب به فنا رفتن خود سایت بشه!
Amin-TopGoal
21-11-2011, 23:13
این سایتها برای تبلیغ هزینه به ما پرداخت کردن و ما موظف به قرار دادن بنرشون هستیم. در تمام سایتها و این سایت, قرار دادن تبلیغ به معنای پذیرفتن محتوای اونها نیست.
سلام:heart:
من با اجازتون یه ماهی محروم بودم ولی حالا که برگشتم هربار که میخام وارد سایت بشم باید یوزر و پس رو روارد کنم
یه دونه ایمیلم اومد که پسورد جدیدی فرستاده بود که اونم زدم بعد دوبار پسوردو عوض کردم ولی بارم مشکل حل نشد
بی زحمت اگه کسی میدونه جواب بده
:heart:
MasihArsenaL
23-11-2011, 15:42
شهریار جون من اون مشکل قبلی هنگام ارسال پست عکس دار رو دارم اگه می شه کمکم کن ببینم باید چیکار کنم. حتی اگه یه عکس کوچیکم تو پستم باشه این پیغام رو می ده:
The text that you have entered is too long (612333 characters). Please shorten it to 45000 characters long
Persian Se7en
23-11-2011, 19:22
من با اجازتون یه ماهی محروم بودم ولی حالا که برگشتم هربار که میخام وارد سایت بشم باید یوزر و پس رو روارد کنم
یه دونه ایمیلم اومد که پسورد جدیدی فرستاده بود که اونم زدم بعد دوبار پسوردو عوض کردم ولی بارم مشکل حل نشد
شما موقع ورود در جایی که باید نام کاربری و پسورد رو وارد کنید ، اون تیک گزینه " ذخیره " رو میزنید؟
شهریار جون من اون مشکل قبلی هنگام ارسال پست عکس دار رو دارم اگه می شه کمکم کن ببینم باید چیکار کنم. حتی اگه یه عکس کوچیکم تو پستم باشه این پیغام رو می ده:
فکر میکنم باید عکست هم شامل همون کدهای اضافه ای که بهت گفتم باشه. یه بار عکس رو کلا Mark کن و روی اون گزینه " حذف فرمت متن " کلیک کن تا کدها پاکسازی بشه. البته همونجور که گفتم اینو میتونی برای کل متنت هم استفاده کنی و از کدهای اضافه ای که در ادیتورهای word و جاهای دیگه به وجود میاد، خلاص بشی. این مشکل معمولا به این خاطر به وجود میاد.اگر بازم حل نشد بهم پیام خصوصی بده تا یه طور دیگه حلش کنیم :D:winksmiley02:
MasihArsenaL
23-11-2011, 19:35
شهریار جان مرسی.
فعلا مشکل برطرف شد:72:
شما موقع ورود در جایی که باید نام کاربری و پسورد رو وارد کنید ، اون تیک گزینه " ذخیره " رو میزنید؟
سلام مجدد
بله میزدم ولی حل نمیشد
دیگه ولش کن مجبور شدم همون پسورد اولی رو بزارم درست شد
ولی اگه عوضش کنم بازم خراب میشه
لینک لیگ برتر ایران تو منوی فوتبال داخلی خرابه ..
Sir.Pooyan
24-11-2011, 23:15
من توی پستهایی که میخوام بنویسم اصلا نمیتونم از نوار ابزار استفاده کنم..نه میتونم رنگ تغییر بدم و نه اندازه و کلا هیچی...حتی وقتی برا پ.خ میاد نمیتونم با کلیک روی اون فلش کوچیک که کنار عدد تعداد پیام هست بازش کنم...مشکل چیه؟
ŞⱨệᶌḉⱨệὴӃὅ
24-11-2011, 23:29
این مشکل رو خیلی ها الان دارن :دی سید تو این پست کامل توضیح داده :
کمی صبر کنید تا متخصصش بیاد و این مشکلو رفع کنه...:دی
Sajad - TiFuSi
25-11-2011, 01:18
سلام
شما كوكي هاي مرورگرت رو پاك كني درست ميشه :72:
MU Lover
25-11-2011, 11:12
این تشکرا اعصاب مارو خورد کرد مثل اینکه سیستمش مشکل داره :دی
از دیشب هر چند دقیقه نمیتونم تشکر بزنم در حالی که مابین این زمان ها 5 تا تشکرم نزدم :دی
من یک سوال دارم.
توی قسمتی که امتیازامو تو کنترل پنلم نوشته.این دفعه نوشته بود:
موضوع:N/A
این چیه؟ روشم نمی شه کلیک کرد.
من یک سوال دارم.
توی قسمتی که امتیازامو تو کنترل پنلم نوشته.این دفعه نوشته بود:
موضوع:N/A
این چیه؟ روشم نمی شه کلیک کرد.
چون پستت پاک شده مینویسه N/A
Sir.Pooyan
27-11-2011, 13:36
آقا ای صفحه آبی رنگی که پایین سمت چپ جدیدا اومده مبنی بر محبوب کردن فوتیران رو چیکار کنیم که بسته بشه؟
Insomniac
27-11-2011, 14:07
اون بسته نمیشه پویان جان اصلا کدش طوری طراحی شده که همیشه توی همه صفحات باشه :6qwup3:
خوبه سمت راست که بنر واسه کاربران ویژه است (با اینکه ویزه هستیم ! :lol: ) چپ هم برای حمایت .... !
گوشه های بالا خالی مونده هــــا ! پرش کنین... :دی
Amin-TopGoal
27-11-2011, 17:50
قابل توجه دوستانی که مشکل باز شدن منوهای کشویی در ادیتورها رو دارن. قالب های Red و Blue فعلا این مشکل رو دارن که تا حل شدن این مشکل می تونید از قالب Gold استفاده کنید.
بنر مثلثی کاربر ویژه هم به زودی از دید کاربران ویژه مخفی میشه.
ADEL OFFROAD
28-11-2011, 15:35
من وقتی قالب GOLD رو انتخاب می کنم بعدش که پیج رو عوض می کنم دوباره برمی گرده به قالب قبلی :1:
Abbas Heidary
04-12-2011, 09:02
سلام خسته نباشید مقاله استعداد های برزیلی که می توانند به سری آ بروند از مباحث عمومی حذف شده
خواستم علتش رو بدونم. در ضمن اگه جاش مناسب نبود می تونستین انتقالش بدین نه حذفش کنین. وقتی به سرپرست هم نامه میدم جواب نمیده لطفا رسیده کنید.
Oℓiveŗ Қάhn
04-12-2011, 17:18
سلام خسته نباشید مقاله استعداد های برزیلی که می توانند به سری آ بروند از مباحث عمومی حذف شده
خواستم علتش رو بدونم. در ضمن اگه جاش مناسب نبود می تونستین انتقالش بدین نه حذفش کنین. وقتی به سرپرست هم نامه میدم جواب نمیده لطفا رسیده کنید.
سلام
کمی صبر داشته باشد لطفا. بنده تو این چند روز درگیری زیادی داشتم و به سایت سر نزده بودم، پس طبیعی ـه که نمی تونستم پیغام خصوصی شما رو پاسخ بدم.:31:
هرچند پاسخ شما رو در همون پیغام خصوصی مطرح کردم اما برای روشن شدن سایر دوستان :
هیچ مقاله ای از بخش مباحث عمومی خارجی حذف نشده، بلکه به خاطر یک سری تغییرات موقتا به صورت تأیید نشده در اومده. متأسفانه به دلیل مشغله هنوز نتونستم تغییرات لازم رو اعمال کنم.
بعد از چند روز سوپرایز خواهید شد:2qcmh45:
سلام،من مبلغ 10000 تومان بابت عضويت يكساله بعنوان كاربر ويژه در تاريخ 13/09/90 پرداخت كردم ،سوالي كه دارم اينه كه عضويت من چطور فعال ميشه و من به چه صورتي مطلع ميشم و اينكه چرا بعد از سه روز من هيچ ايميلي از شما دريافت نكرم .
Amin-TopGoal
07-12-2011, 11:41
سلام،من مبلغ 10000 تومان بابت عضويت يكساله بعنوان كاربر ويژه در تاريخ 13/09/90 پرداخت كردم ،سوالي كه دارم اينه كه عضويت من چطور فعال ميشه و من به چه صورتي مطلع ميشم و اينكه چرا بعد از سه روز من هيچ ايميلي از شما دريافت نكرم .
سلام
باید فرم رو پر کنید تا ما از واریز شما مطلع بشیم
من همون روز يكشنبه و پس از واريز وجه بصورت كارت به كارت (از طريق سايت پاسارگاد و بصورت اينترنتي)با مشخصات زير ، فرم شما رو تكميل و ارسال كردم(حدود ساعت 12 ظهر) ، يعني شما دريافت نكرديد ؟
مشخصات واريز 10000 تومان توسط من :
"رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : 4600 0665 (چهار رقم سمت راست كارت من)
كارت مقصد : ۵٠٢٢٢٩١٠١٣١٢٠٩٨٣
مبلغ انتقال : ١٠٠,٠٠٠ ریال
تاریخ انتقال : یک شنبه ١٣ آذر ماه سال ١٣٩٠ ساعت ١١:۵٢:٣٢
شماره پیگیری : ٣٩۶۶۶٣
شماره ارجاع : ٣٩۶٢١١٨٨ "
بهر حال من بايد چه كاري انجام بدم ؟مجدد فرم رو تكميل و ارسال كنم؟
ايميل اينجانب :[Only registered and activated users can see links]
Amin-TopGoal
07-12-2011, 16:29
من همون روز يكشنبه و پس از واريز وجه بصورت كارت به كارت (از طريق سايت پاسارگاد و بصورت اينترنتي)با مشخصات زير ، فرم شما رو تكميل و ارسال كردم(حدود ساعت 12 ظهر) ، يعني شما دريافت نكرديد ؟
مشخصات واريز 10000 تومان توسط من :
"رسید انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت بانک
عملیات انتقال وجه کارت به کارت به شرح ذیل از طریق اینترنت بانک پاسارگاد با موفقیت ثبت شد
کارت مبدا : 4600 0665 (چهار رقم سمت راست كارت من)
كارت مقصد : ۵٠٢٢٢٩١٠١٣١٢٠٩٨٣
مبلغ انتقال : ١٠٠,٠٠٠ ریال
تاریخ انتقال : یک شنبه ١٣ آذر ماه سال ١٣٩٠ ساعت ١١:۵٢:٣٢
شماره پیگیری : ٣٩۶۶۶٣
شماره ارجاع : ٣٩۶٢١١٨٨ "
بهر حال من بايد چه كاري انجام بدم ؟مجدد فرم رو تكميل و ارسال كنم؟
ايميل اينجانب :[Only registered and activated users can see links]
شما مجددا فرم رو پر کنید
شما مجددا فرم رو پر کنید
من مجددا فرم رو پر کردم لطفا سریعتر اکانت بنده را فعال نمایید ./
درود.
چـرا هِـی داره به تعداد پستت های من اضافـه میشـه !؟ :6177: دیــروز 777 بـود الآن شـده 810 که با این پست میشه 811 ! =)) نکنـه دارید پست های کاربرای دیگه رو هـم به تعـداد پست های من اضافه مـی کنید ؟! :دی
بدرود :دی :72:
Atomic Ant
08-12-2011, 19:01
درود.
چـرا هِـی داره به تعداد پستت های من اضافـه میشـه !؟ :6177: دیــروز 777 بـود الآن شـده 810 که با این پست میشه 811 ! =)) نکنـه دارید پست های کاربرای دیگه رو هـم به تعـداد پست های من اضافه مـی کنید ؟! :دی
بدرود :دی :72:
سلام
با توجه به نبود mohamad ([Only registered and activated users can see links]) دراين مدت سايت به لحاظ فني يه سري مشكلات پيدا كرده كه حالا با برگشتن محمد اين مشكلات به مرور زمان حل ميشه.خواهشاً مدتي در اين مورد يا موارد مشابه صبر داشته باشيد تا مسئله حل بشه.ممنون :72:
پیکان به تهـران منتقـل شد! با موس روی عکـس میـری زده پیکـان قـزوین! درست ـش کنیـد :دی
سلام
انگار محرومیت کاربری زیر چند روز پیش به پایان رسیده ولی فراموش کردین آزادش کنین
hamidjalab
بی زحمت چک کنین ببینین اوضاع از چه قراره
MoHaMad.Divar
11-12-2011, 14:42
سلام من یه مشکل دارم /
چند روزه که میخوام متن توی امضا رو بردارم و بجاش بنویسم آرژانتین
و اسم " اینتر " و کامل بنویسم و کمی هم افکت بدم بهش //
اما نمیشه...
اول گفتم شاید بخاطر سرور و یا . . باشه اما طی این چند روز هنوز نمیشه تغییر بدم :no:
Any idea ?
S K i L L E T
14-12-2011, 21:42
لکـن درود اینـا ...
میگـم ایـن قـالـب آبی قـرار نیسـت اشکـالاتـش رفـع بشـه ... ؟!
The Legend26
14-12-2011, 23:30
سلام,
چرا گاهی اوقات سایت قاطی میکنه و کلاً یک سری سوتی های عجیب و غریب میده :d
سلام,
چرا گاهی اوقات سایت قاطی میکنه و کلاً یک سری سوتی های عجیب و غریب میده :d
:372:
سلام
با توجه به نبود mohamad ([Only registered and activated users can see links]) دراين مدت سايت به لحاظ فني يه سري مشكلات پيدا كرده كه حالا با برگشتن محمد اين مشكلات به مرور زمان حل ميشه.خواهشاً مدتي در اين مورد يا موارد مشابه صبر داشته باشيد تا مسئله حل بشه.ممنون :72:
با تشکــر :دی :72:
BeYaZaLaR
17-12-2011, 18:46
آقا من یه سوال دارم ArSeNaL ([Only registered and activated users can see links]) چجوری امضاش رو به این بزرگی است در حالی که کاربر ویژه هم نمیتونه یه چنین امضای بگزاره جریانش چی؟!
مدت اعتبار كاربر ويژه من تموم شده رمز دوم عابر بانك ندارم به بانك پاسارگاد هم دسترسي ندارم اون مبلغ ويژه شدن رو چطور پرداخت كنم
Amin-TopGoal
19-12-2011, 12:38
آقا من یه سوال دارم ArSeNaL ([Only registered and activated users can see links]) چجوری امضاش رو به این بزرگی است در حالی که کاربر ویژه هم نمیتونه یه چنین امضای بگزاره جریانش چی؟!
امضاش فلشه. البته سایزش باید کوچیکتر بشه
مدت اعتبار كاربر ويژه من تموم شده رمز دوم عابر بانك ندارم به بانك پاسارگاد هم دسترسي ندارم اون مبلغ ويژه شدن رو چطور پرداخت كنم
از یکی از شعبه های خودپرداز هر بانکی می تونید وجه رو به صورت کارت به کارت واریز کنید.
BeYaZaLaR
19-12-2011, 15:11
امضاش فلشه. البته سایزش باید کوچیکتر بشه
یعنی اینطور که میگین خلاف قانون نیست پس ماهم میتونیم از فـــلــش به عنوان امضا
استفاده کنیم:1:
خب اینم خز شد، برای همین پیشنهاد میکنم که امکان گذاشتن فایل فلش رو برای کاربران عادی غیر فعال کنید به دلیل اینکه روی حجم و سایز فایلهای فلش نمیشه محدودیت گذاشت.َ
MoHaMad.Divar
20-12-2011, 20:57
با سلام
یه باز سوال کردم اما کسی جوابی نداد :no: .
من چند وقته میخوام امضام رو عوض کنم اما نمیشه .
و به من این پیغام رو میدت :
BB code size value is too big.
چیزی اصلا نیست که بزرگ باشه توی امضام .
فقط میخوام نوشته هارو پاک کنم و یه میلانو به آخر اینتر اضافه کنم .
gladiator1993
21-12-2011, 03:33
سلام لطفا بگین از کدوم کانال ها میتونیم پخش مستقیم بازیها ( مثلا لا لیگا ) رو ببینیم !!!:thankyou:
سلام لطفا بگین از کدوم کانال ها میتونیم پخش مستقیم بازیها ( مثلا لا لیگا ) رو ببینیم !!!
Sir.Pooyan
21-12-2011, 10:10
سلام لطفا بگین از کدوم کانال ها میتونیم پخش مستقیم بازیها ( مثلا لا لیگا ) رو ببینیم !!!:thankyou:
سلام لطفا بگین از کدوم کانال ها میتونیم پخش مستقیم بازیها ( مثلا لا لیگا ) رو ببینیم !!!
به اینجا مراجعه کنید:
برنامه پخش مسابقات ([Only registered and activated users can see links])
ببخشید یک سوال؟
فقط کاربرای ویژه می تونن سرپرست شن؟
اصلا کاربرای ویژه چه امکاناتی دارن؟
Sir.Pooyan
21-12-2011, 17:53
ببخشید یک سوال؟
فقط کاربرای ویژه می تونن سرپرست شن؟
اصلا کاربرای ویژه چه امکاناتی دارن؟
برای اطلاع در مورد امکانات کاربر ویژه به تاپیک زیر سر بزن. :72:
[§©§] کاربــران ویــژه [§©§] ([Only registered and activated users can see links])
M. Argentina
24-12-2011, 19:45
بچه ها من لیست آخرین ارسالها که پایین صفحه هست برام دیگه به نمایش در نمیاد. چیکار کنم؟
Amin-TopGoal
24-12-2011, 21:57
بچه ها من لیست آخرین ارسالها که پایین صفحه هست برام دیگه به نمایش در نمیاد. چیکار کنم؟
از منوی بالای سایت روی کلید میانبر بزنید و بعد از اون همونطور که تو شکل می بینی گزینه Enable Top Statistics رو بزن
درود.
بعد از اون اتفاق 14 خرداد، خیلی از کاربرا محروم شدن و اکثرآ هم برگشتن. ساسان که جزو سه نفر اصلی بود از بن در اومد، هادی هم که به قول مدیرانِ قبلی خبرچین بود از بن در اومد. خواهشی که دارم اگه میشه دو تا کاربر خوب ِ دیگه رو هم از بن در بیارید و شاهد دوستی های بیشتری باشیم. منظورم از دو نفر، علی رونالدو و رضا بوریلو هست که دوتاشون هم از کاربرای خوب، با اخلاق و فنی اینجا بودن. خواهشآ این دوستان رو هم از بن در بیارید :)
ممنون و بـدرود :72:
Moein-Chelsea
09-01-2012, 08:38
با عرض سلام
خدمتتون عرض کنم که من با وجود اینکه مدت زیادی جزو کلوپ هواداران ارتش سرخ هستم حالا برای ورود به کلوپ به مشکل برخوردم در ضمن باز هم برای من دعوتنامه آمده که باز هم نمیشود وارد شد لطفا راهنمایی کنید
ممنون
Persian Se7en
09-01-2012, 08:48
با عرض سلام
خدمتتون عرض کنم که من با وجود اینکه مدت زیادی جزو کلوپ هواداران ارتش سرخ هستم حالا برای ورود به کلوپ به مشکل برخوردم در ضمن باز هم برای من دعوتنامه آمده که باز هم نمیشود وارد شد لطفا راهنمایی کنید
ممنون
از این لینک زیر میتونید چگونگی قبول دعوتنامه عضویت در این کلوب ها رو ببینید.
اگر با انجام دادن این کار هم باز مشکل در ورود داشتید ، بگید تا بررسی کنم.
آقا چرا برای بخش لیورپول یه سرپرست جدا و لیورپولی انتخاب نمیشه؟
MilaD SuiCidicaL
09-01-2012, 16:28
با سلام
با انتخاب یکی از بازی های موجود در قسمت بازی های آنلاین با پیغام زیر مواجه میشوم . دلیلش چیست ؟
manchester7
09-01-2012, 16:57
با سلام
با انتخاب یکی از بازی های موجود در قسمت بازی های آنلاین با پیغام زیر مواجه میشوم . دلیلش چیست ؟
بازی های ان لاین مخصوصا کاربران ویژه هست و ما نمیتونیم بازی کنیم :دی
aɖhɐrɐɳɫ Oʄ CҺɐlѕɐɑ
10-01-2012, 10:52
سلام،خسته نباشید...
امروز یه پیام از مدیران کلوب مبنی بر تخلف من در ارسال پیاپی اسپم،به دستم رسیده! خوشحال میشم این پست های اسپم رو به خود من هم نشون بدید!با تشکر!!!
Atomic Ant
10-01-2012, 12:19
سلام،خسته نباشید...
امروز یه پیام از مدیران کلوب مبنی بر تخلف من در ارسال پیاپی اسپم،به دستم رسیده! خوشحال میشم این پست های اسپم رو به خود من هم نشون بدید!با تشکر!!!
سلام
ممنون
نه اينطور نيست.من موقعي كه مي خواستم تخلف رو ثبت كنم عجله داشتم حواسم نبود گزينه ي موارد ديگر رو براي تخلف تيك بزنم و اشتباهاً اسپم دليل تخلف شما مونده بود.بعد متوجه شدم و اون تخلف رو برگشت دادم و الان اگه دقت كنيد دليل تخلف شما "استفاده از الفاظ نادرست در كلوپ چلسي" يا حالا تصاوير نادرست عنوان شده.در حال حاضر شما فقط بخاطر اين مسئله هست كه 10% تخلف گرفتيد.اون قضيه ي اسپم همون ديشب حل شد و برگشت داده شد...
:72:
بنده از مدیرانِ سایت عاجزانه درخواست دارم اگر میخواند تالار لیورپول از این وضع در بیاد یه سرپرستِ لیورپولی براش انتخاب کنند. واقعا نمیدونم چرا این همه بی عدالتی در حقِ لیورپولی ها میبینیم در این انجمن... خیلی هاشون که کوچ کردند رفتند حداقل حرمت ما چند لیورپولی که موندیم رو نگه داریند...علی امیر فر هم از بس بهش اینجا نا سزا گفته شد و نا عدالتی بهش شد چند وقت پیش که بهش گفتم بیا اینجا فعالیت کن از کلمه ی عمرا!! استفاده کرد... خب نکنید این کار را رو مگه لیورپولی ها چیکار کردند که اینجوری باید سرزنش شند؟ بازم خواهش میکنم یه فکری به حالِ تالارِ لیورپول کنید و بازم استدعا دارم یه سرپرست لیورپولی بگذارید براش
درود.
تو قسمت کنترل پنل و اون امتیاز هایی که توسط دیگران داده شده نمایش داده میشه قسمتی داره برای دیدن تمام امتیاز هایی که داده شده به اسم " نمایش آرشیو ". ولی وقتی که روش کلیک میکنی نتیجه ای جز یک صفحه ـی سفید نداره. اگه میشه این رو ردیفش کنید!
بدرود. :72:
adam johnson
22-01-2012, 23:02
با سلام .
میخواستم ببینم چطور میتونم هنگام بیام گذاشتن برای یک نفر . یکی از بیامهای خودشو نقل قول کنم؟
مرسی
The Legend26
22-01-2012, 23:51
با سلام .
میخواستم ببینم چطور میتونم هنگام بیام گذاشتن برای یک نفر . یکی از بیامهای خودشو نقل قول کنم؟
مرسی
سلام,
اول متن مربوط رو که قصد نقل قول کردنش رو داری انتخاب کن یعنی کپیش کن توی متن پستت بعد از کلید [Only registered and activated users can see links] توی ادیتور ارسال پست استفاده کن.
MU Lover
28-01-2012, 15:42
چرا یه چیزی در حدود 5 ارسال از پست های من کم شده ؟ :kiss:
چرا یه چیزی در حدود 5 ارسال از پست های من کم شده ؟ :kiss:
این اتفاق از دیروز برای من هم افتاده :33::D
البته من حدس میزنم این اتفاق ارتباط نزدیکی با ناپدید شدن تاپیک Offside داره :shrewd:
پ.ن: از مدیران عزیز خواهشمندیم جهت تنویر افکار عمومی یه توضیحی در این باره بدن :D با تشکر :72:
Persian Se7en
28-01-2012, 21:14
این اتفاق از دیروز برای من هم افتاده :33::D
البته من حدس میزنم این اتفاق ارتباط نزدیکی با ناپدید شدن تاپیک Offside داره :shrewd:
پ.ن: از مدیران عزیز خواهشمندیم جهت تنویر افکار عمومی یه توضیحی در این باره بدن :D با تشکر :72:
وقتی تاپیکی از دسترس خارج میشه ، شمارش پست هاش متوقف و از آمار پست های کاربر خارج میشه. اگر 5 ارسال شما و سایر افراد در اون موضوع بوده باشه این اتفاق براش افتاده و با بازگشت تاپیک این مشکل برطرف میشه. اون تاپیک هم برای بررسی فعلا از دسترس خارج شده و به زودی برخواهد گشت. :72:
Mehran14233
29-01-2012, 15:23
من توی تاپیک آفساید یه پستی دادم که نه توهینی توش بود نه چیز خاصی . از خیلی از پست های دیگه هم محترمانه تر و بی حاشیه تر بود . نمی دونم کی برش داشت پاک کرد . میشه دلیلش رو بدونم ؟
از اونجایی که می دونستم پاک میشه قبلش یه عکس ازش گرفتم که اگه پاک شد نشون بدم . حالا این عکس رو ببینید و یکی بیاد به من بگه چرا این پستم پاک شد ؟ نمی خوام آسمون رو به زمین ببافید و از مدیریتاتون برای من بگید فقط بگید چرا این پست پاک شد در حالی که پست های توهین آمیز به بازیکنای دیگه بود که پاک نشده !!!!
این هم عکس :
Amin-TopGoal
29-01-2012, 15:53
من توی تاپیک آفساید یه پستی دادم که نه توهینی توش بود نه چیز خاصی . از خیلی از پست های دیگه هم محترمانه تر و بی حاشیه تر بود . نمی دونم کی برش داشت پاک کرد . میشه دلیلش رو بدونم ؟
از اونجایی که می دونستم پاک میشه قبلش یه عکس ازش گرفتم که اگه پاک شد نشون بدم . حالا این عکس رو ببینید و یکی بیاد به من بگه چرا این پستم پاک شد ؟ نمی خوام آسمون رو به زمین ببافید و از مدیریتاتون برای من بگید فقط بگید چرا این پست پاک شد در حالی که پست های توهین آمیز به بازیکنای دیگه بود که پاک نشده !!!!
این هم عکس :
دلیلش پاک شدنش ذکر شده همون پایین
جالبه که خودتون می دونستید پاک میشه و باز اعتراض می کنید.
Mehran14233
29-01-2012, 21:12
دلیلش پاک شدنش ذکر شده همون پایین
جالبه که خودتون می دونستید پاک میشه و باز اعتراض می کنید.
من که دلیلی ندیدم خودم نمی دونستم پستم می خواد پاک شه اما از تجربه ای که داشتم و جوّ این فروم احتمال دادم که ممکنه پاک شه که درست هم حدس زدم . هر دلیلی هم بخواد داشته باشه وارد نیست چون من نه توهینی کردم و نه حرفی که بخواد کسی ناراحت شه . مورد های خیلی بدتر از اون بود که پاک نشد مثل قضیه بچه دار شدن مسی .
به هر حال فروم خودتونه و قوانین خاص خودتون رو دارید . موفق باشید :thumbsup:
Chelsea London
06-02-2012, 23:21
چرا فوتیران رو وقتی باز میکنم ، فیلتر شدست ؟! حتی وقتی دارم تو فوتیران میگردم ، وارد یه تایپیک که میشم فیلتر شده ــست !
اقا چرا فيلتريم ؟؟؟ :gaah:
Persian Se7en
07-02-2012, 00:04
اقا چرا فيلتريم ؟؟؟ :gaah:
چرا فوتیران رو وقتی باز میکنم ، فیلتر شدست ؟! حتی وقتی دارم تو فوتیران میگردم ، وارد یه تایپیک که میشم فیلتر شده ــست !
دوستان من الان با همین اینترنت و IP کشور ایران در سایت هستم و هیچ پیامی مبنی بر فیلترینگ برای من نیست :D. هنوز این مشکل شما ادامه داره؟
MeHDi ArSeNaL
07-02-2012, 09:22
تقویم مشکل داره؟
hamidjalab
07-02-2012, 19:15
اقا همین الان زدم فیلتریم چرا؟
El Capitán7
07-02-2012, 19:18
سیستم شیتلرینگ قاطی کرده :دی همه سایت های فوتبالی که میشناسم - از جمله این جا- شیتلرن .
hooman98
07-02-2012, 19:24
یه دور مودمم رو روشن خاموش کردم درست شد
Chelsea London
07-02-2012, 19:25
اینم با تصویر و مدرک ! :دی
THE GERMAN BOY
07-02-2012, 19:28
احتمالا یک مشکلی در سیستم فیلترینگ به وجود امده ...
در صورت بروز بیشتر باید با ای اس پی تون تماس بگیرید ...
فقط اینجا نیست ... خیلی از سایت ها این اتفاق براشون پیش امده
manchester7
08-02-2012, 00:15
تقویم کلا سال 2012 نداره یا فقط واسه من 2012 نداره ؟ :دی این تقویمی که این بالا بغل فهرست کاربران هست رو میگما :دی
تقویم مشکل داره؟
تقویم کلا سال 2012 نداره یا فقط واسه من 2012 نداره ؟ :دی این تقویمی که این بالا بغل فهرست کاربران هست رو میگما :دی
چقدر زود فهمیدین شما :D
آره برای همه همینطوره ، vBulletin که فوتیران ازش استفاده می کنه 3.8.3 هست که یکم قدیمی هست و تقویمش هم تا سال 2011 هست ، ورژن های جدید از همین vBulletin نسخه 3 وجود داره که باید به اون آپدیت بشه ، منتها مستلزم یه سری کار خاص هست که فعلا تا چند روز آینده امکان پذیر نیست :D مثلا نسخه 3.8.9 که استفاده شده تا 2013 داره :D
فعلا باید بیخیال تقویم باشید تا حالا اون روال فنی انجام بشه :D
MU Lover
09-02-2012, 10:06
قسمت ارسال پیام خصوصی سریع هم خیلی وقته مشکل داره :دی
وقتی از اونجا پیامی میفرستم به قسمت ارسال شده ها نمیره دیگه نمیدونم به دست صاحبش میرسه یا نه :دی
BaTisTuTa 9
09-02-2012, 12:18
قسمت ارسال پیام خصوصی سریع هم خیلی وقته مشکل داره :دی
وقتی از اونجا پیامی میفرستم به قسمت ارسال شده ها نمیره دیگه نمیدونم به دست صاحبش میرسه یا نه :دی
سلام
بله مطمئن باشین ارسال میشه، منم چندبار فرستادم تو قسمت ارسال ها نرفت ولی کلا بعد اینکه طرف مقابل جوابم رو داد فهمیدم پیام ارسال میشه ولی گاهی اوقات تو صندوق ارسال ها ثبت نمیشه!
خودم چندتا پیشنهاد داشتم البته اینجا بخش پیشنهادات و انتقادات نیست ولی فکر کنم مدیران بخونن
یکی اینکه الان بخش آفساید واسم جای تعجب داره که چرا کانتر میندازه و ارسال ها شمرده میشه ...
می خواستم ببینم نمیشه اون بخش رو از کانتر انداختن غیر فعال کرد، اون بخش بخشیه که اونجوری که من دیدم تو این چند مدت تقریبا پستهای بی محتوا و صرفا برای خنده زده میشه کمتر پستهای با محتوا و یا تحلیل زده میشه ..برای خودمم اتفاق افتاده مثلا دوستی سوالی کرد اون بخش می خواستم جوابش رو بدم از اونجایی که میدونستم پست یک خطیم کانتر میندازه و به نوعی پستم اسپم محسوب میشه از این کار صرف نظر کردم ..
کلا بنظرم تاپیک آفساید فرقی با تاپیک آف نداره با این تفاوت که درش مباحث فوتبالی مطرح میشه ...می تونه بخش گفتگوی آزاد قرار بگیره ...
یک پیشنهاد دیگه هم داشتم این بود که الان حالا به هر دلیلی بخش تحریریه غیر فعال هستش میگم نمیشه یه باکس مثله همون تحریه تو صفحه اول ایجاد کرد که اخرین ارسال ها مطالب فوتبال دور دنیا اونجا که دوستان زحمت میکشند قرار بگیره تا دیگه کسی که مطلب رو می نویسه یا ترجمه میکنه برای اینکه ممکنه دوستانی مطلبشون رو نبینن مجبور نشه هر دفعه بره پروفایل دیگران تا مطلبش رو بزاره ...
از طرفی همین کار شاید برای بعضی کاربران خوشایند نباشد به همین دلیل اگه اون باکس تو اول سایت ارسال ها قرار بگیره می تونه خیلی راحت این مشکل رفع بشه
آخرین پیشنهادم این بود کاربرانی که حالا به هر دلیلی از طرف مدیریت بخش ها اخطار میگیرن متاسفانه درصد اخطار آنها کاملا برای کابران دیگه قابل دیدن هست! که خودم به شخصه تو فروم های دیگه ندیدم، می خواستم ببینم نمیشه این دیده شدن درصد اخطار های کاربران دیگر فقط برای خود مدیران آشکار و دیده شود نه یک کاربر معمولی ...
چون اون اخظار حالا به هر دلیلی ممکنه توسط مدیران داده باشد اما اون درصد و نشان دادن خطایش در سایت و دیده شدن توسطط همه افراد فکر نکنم زیاد خوشایند باشد .
سلام میخواستم بگم من می خوام یکی از کابرای انجمن رو بفرستم توی بلک لیستم ایشون همکار هستند (یوزرشون آبیِ) نمیره تو بلک لیست میخواستم بپرسم راهی برای حل این مشکل نیست؟
سپاس
Amin-TopGoal
09-02-2012, 13:41
سلام
خودم چندتا پیشنهاد داشتم البته اینجا بخش پیشنهادات و انتقادات نیست ولی فکر کنم مدیران بخونن
یکی اینکه الان بخش آفساید واسم جای تعجب داره که چرا کانتر میندازه و ارسال ها شمرده میشه ...
می خواستم ببینم نمیشه اون بخش رو از کانتر انداختن غیر فعال کرد، اون بخش بخشیه که اونجوری که من دیدم تو این چند مدت تقریبا پستهای بی محتوا و صرفا برای خنده زده میشه کمتر پستهای با محتوا و یا تحلیل زده میشه ..برای خودمم اتفاق افتاده مثلا دوستی سوالی کرد اون بخش می خواستم جوابش رو بدم از اونجایی که میدونستم پست یک خطیم کانتر میندازه و به نوعی پستم اسپم محسوب میشه از این کار صرف نظر کردم ..
کلا بنظرم تاپیک آفساید فرقی با تاپیک آف نداره با این تفاوت که درش مباحث فوتبالی مطرح میشه ...می تونه بخش گفتگوی آزاد قرار بگیره ...
یک پیشنهاد دیگه هم داشتم این بود که الان حالا به هر دلیلی بخش تحریریه غیر فعال هستش میگم نمیشه یه باکس مثله همون تحریه تو صفحه اول ایجاد کرد که اخرین ارسال ها مطالب فوتبال دور دنیا اونجا که دوستان زحمت میکشند قرار بگیره تا دیگه کسی که مطلب رو می نویسه یا ترجمه میکنه برای اینکه ممکنه دوستانی مطلبشون رو نبینن مجبور نشه هر دفعه بره پروفایل دیگران تا مطلبش رو بزاره ...
از طرفی همین کار شاید برای بعضی کاربران خوشایند نباشد به همین دلیل اگه اون باکس تو اول سایت ارسال ها قرار بگیره می تونه خیلی راحت این مشکل رفع بشه
آخرین پیشنهادم این بود کاربرانی که حالا به هر دلیلی از طرف مدیریت بخش ها اخطار میگیرن متاسفانه درصد اخطار آنها کاملا برای کابران دیگه قابل دیدن هست! که خودم به شخصه تو فروم های دیگه ندیدم، می خواستم ببینم نمیشه این دیده شدن درصد اخطار های کاربران دیگر فقط برای خود مدیران آشکار و دیده شود نه یک کاربر معمولی ...
چون اون اخظار حالا به هر دلیلی ممکنه توسط مدیران داده باشد اما اون درصد و نشان دادن خطایش در سایت و دیده شدن توسطط همه افراد فکر نکنم زیاد خوشایند باشد .
مورد تاپیک آفساید برای ما هم مطرح بوده و این نکته رو بهش توجه کردیم. انتقال تاپیک به گفتگوی آزاد با موضوعی که تاپیک داره همخوانی نداره. از طرفی نمیشه یه تاپیک رو از شمارش غیر فعال کرد. منم امیدوارم یه راه حل برای این مورد پیدا بشه.
بخش تحریریه به زودی راه می افته و اون بخش نیاز هست که باقی بمونه. البته این تبلیغات تاپیک در پروفایل ها هم روش بحث های زیادی شده و این رو هم امیدوارم تصمیم نهاییش گرفته بشه.
وجود درصد خودش می تونه یه عامل بازدارنده باشه. طرف وقتی ببینه اخطارهایی که میگیره ( اگه به بن شدن نرسه ) دیده نمیشه خب با خیال راحت تر کارهای خودشو دنبال می کنه.
سلام میخواستم بگم من می خوام یکی از کابرای انجمن رو بفرستم توی بلک لیستم ایشون همکار هستند (یوزرشون آبیِ) نمیره تو بلک لیست میخواستم بپرسم راهی برای حل این مشکل نیست؟
سپاس
مدیران رو نمی تونید وارد لیست سیاهتون کنید.
سلام میخوام پیام پروفایل بدم به کسی یا پست بدم این ارور رو میده
پیامی که شما ارسال کردین خیلی کوتاه است. لطفا" اندازه 1 کارکتر پیامتان را بیشتر کنید.
بعد بار دوم میفرستم درست میشه :دی
MeHDi ArSeNaL
15-02-2012, 14:25
هر وقت که وارد سایت میشم چه از لپ تاپ چه از سیستم خونه و چه از کافی نت سیستم تا یه دقیقه هنگ میکنه.نمیدونم مشکل از چیه؟فکر نکنم حجم خیلی بالا باشه
satarkhan
17-02-2012, 19:10
یه سوال داشتم
اون امتیازاتی که با ستاره زرد توی کنترل پنل هست به امتیاز اضافه میشه یا نه ؟
Amin-TopGoal
17-02-2012, 19:30
یه سوال داشتم
اون امتیازاتی که با ستاره زرد توی کنترل پنل هست به امتیاز اضافه میشه یا نه ؟
قدرت اعتبار اونها 0 هست و چیزی به شما اضافه نمی کنه
ArtesheSorkh
19-02-2012, 10:15
سلام ..
میشه فرق " آف تاپیک " و " کافی شاپ " رو بگد ؟
سلام ..
میشه فرق " آف تاپیک " و " کافی شاپ " رو بگد ؟
فرقش اینجاست که مطالب جالب که از سراسر اینترنت مشاهده می کنید و می خواید که بقیه کابران هم ببینن باید در کافی شاپ گذاشته بشه.
اما آف تاپیک! اونجا یه جور تاپیک گفتگوی روزانه کاربران هست و موضوعاتِ جالبی که به قلم خودشون هست می تونند در اونجا بزارند. یا اگر در هر موردی از نصب بازی بگیر تا بورس (:دی) به مشکل خوردن در اونجا مشکلشون رو مطرح کنند تا بقیه کاربران اون ها رو راهنمایی کنند!
پ.ن: 127fs3556139
mehran99
22-02-2012, 15:02
یکی به این صفحه سری بزنید و به سوالات در مورد اجرانشدن pes2012 بر روی وین7 و اورو هایش پاسخ بدنین [Only registered and activated users can see links]
Real Madrid C.F
27-02-2012, 15:36
چندمدته تو يك روز بعد از اينكه چند تشكر ميزنم ديگه نميتونم تشكر كنم زير پستها ....تعدا زياد هم تشكر نكردم كه تموم شده باشن تشكرهام !!!مشكل چيه ؟؟؟ مرسي
VCF BATS
27-02-2012, 18:42
سلام
راستش من تو قسمت پيش بيني مسابقات ي مشكلي دارم تو قسمت لاليگاي اسپانيا الان هفته 25 تموم شده و داريم ميريم تو هفته 26 لاليگا اما واسه من به
ترتيب پيش نميره و رو هفته 19 ثابت مونده و خودم بايد كليك كنم و برم رو هفته مورد نظر.
در صورتي كه قبلا اصلا اين طوري نبود ممنون ميشم راهنما ييم كنيد :thankyou:
Amin-TopGoal
27-02-2012, 18:53
چندمدته تو يك روز بعد از اينكه چند تشكر ميزنم ديگه نميتونم تشكر كنم زير پستها ....تعدا زياد هم تشكر نكردم كه تموم شده باشن تشكرهام !!!مشكل چيه ؟؟؟ مرسي
دکمه تشکر هست و تشکر ثبت نمیشه یا کلا دکمه تشکر ندارید؟
سلام
راستش من تو قسمت پيش بيني مسابقات ي مشكلي دارم تو قسمت لاليگاي اسپانيا الان هفته 25 تموم شده و داريم ميريم تو هفته 26 لاليگا اما واسه من به
ترتيب پيش نميره و رو هفته 19 ثابت مونده و خودم بايد كليك كنم و برم رو هفته مورد نظر.
در صورتي كه قبلا اصلا اين طوري نبود ممنون ميشم راهنما ييم كنيد :thankyou:
اگه رو لیست مسابقات بزنی موردی نداره و هفته انتهایی همه لیگها رو نشون میده. اما روی لالیگا روی هفته پایانی نیم فصل اول گیر کرده :دی بررسی می کنم ببینم چشه.
Real Madrid C.F
28-02-2012, 12:27
دکمه تشکر هست و تشکر ثبت نمیشه یا کلا دکمه تشکر ندارید؟
.
متاسفانه دكمه تشكر ندارم :(
مرسي
Capitan Vieira
28-02-2012, 13:46
چندمدته تو يك روز بعد از اينكه چند تشكر ميزنم ديگه نميتونم تشكر كنم زير پستها ....تعدا زياد هم تشكر نكردم كه تموم شده باشن تشكرهام !!!مشكل چيه ؟؟؟
متاسفانه دكمه تشكر ندارم
البته جسارت خدمت مدیریت اعظم نباشه که میخواستن جواب بدن :D من یه بار فک کردم :D بعد فهمیدم که این محدودیت تشکرها که 50 تا در 24 ساعت هست باعث این مشکل میشه که برای منم وجود داشت ! شما وقتی 50 تا تشکرتون در 24 ساعت تموم میشه دکمه تشکر از صفحه تون میره دیگه ! حالا اگه مثلا دو ساعت صبرکنی تا این محدودیت بپره در واقع کل این محدودیت نیست که میپره، بلکه تعداد تشکرهای شما تو اون 2 ساعت ابتدایی اون 24ساعت قبل هست که از اون counter پاک میشه و شما مثلا تو اون 2 ساعت پیش رو، بازم به تعدادی میتونی تشکر کنی که با تعداد تشکرهای 22 ساعت قبلی، سرجمع از 50 تا بیشتر نشه :D یعنی مثلا اگه از ساعت 9 صبح امروز تا 7 صبح فردا، تشکرهاتون تموم شد اون وقت طبیعیه که تا 9 صبح همچنان قادر به انجام این کار نیستین، ولی از 9 تا 10 صبح فردا هم به اندازه ای میتونی تشکر کنی که تعدادش بعلاوه تعداد تشکرها از ساعت 10 صبح امروز تا 9 صبح فردا از 50 تا بیشتر نشه ! میدونم که بد گفتم، اما جور دیگه ای به ذهنم نرسید که بگم 127fs3556139 البته به زبون خیلی ساده این میشه که محدودیت 50 تا در هر 24 ساعتی پابرجا هستش ! چاره کار هم اینه که شما، یا 7-8 ساعت (و حالا ترجیحا بیشتر) کلا تشکر نکنی، و یا خیلی کم تشکر کنی تا این محدودیت شرش کم بشه !
راستی یه مشکلی هم خود من دارم : از وقتی که همکار شدم خیلی از پستهایی که میفرستم (مخصوصا اونایی که تو بخش خودمون، یعنی استقلال هست) رو دوتایی میفرسته ! کسی تابحال به این مشکل خورده ؟
Abbas Heidary
29-02-2012, 21:45
سلام به شما.... اقا سایت برای من و بعضی از دوستام باز نمیشه یعنی باید با فیلتر شکن بازش کنیم. الانشم از فیلتر شکن استفاده می کنم. لطفا چک کنین ببینید عیب از چیه. مرسی.
راستی یه مشکلی هم خود من دارم : از وقتی که همکار شدم خیلی از پستهایی که میفرستم (مخصوصا اونایی که تو بخش خودمون، یعنی استقلال هست) رو دوتایی میفرسته ! کسی تابحال به این مشکل خورده ؟
احتمال داره از مرورگرت باشه
من با گوگل کروم گاهی همین مشکل رو دارم ولی با فایرفاکس که میام مشکلی نداره :دی
با سلام من چند بار عضو گروه هواداران یونایتد شدم ولی بدون اقدام من عضویتم لغو میشه؟علت از چیه..
ArtesheSorkh
29-02-2012, 22:14
با سلام من چند بار عضو گروه هواداران یونایتد شدم ولی بدون اقدام من عضویتم لغو میشه؟علت از چیه..
با اجازه بزرگترا !
دلیلش اینه شما حق داری فقط تو یه گروه خارجی عضو باشید و در حال حاضر در باشگاه. رئال مادريد عضويد
احساس میکنم ساعت سایت خراب ـه :دی
تو قسمت تنظیم ساعت توی ویرایش تنظیمات شخصی هم رفتم چک کردم دیدم +3.30 و تهران زده
اون قسمت مربوط به تغییر ساعت فصلی DST هم روی خودکار هست
ولی ساعت سایت واسه من الان یک ساعت جلوتره
MU Lover
07-03-2012, 13:11
دو تا سوال داشتم :دی
یکی این که لیست آخرین ارسال ها و بهترین ارسال کننده ها و اینا رو چطوری میتونم برگزدونم ؟ :دی هر چی گشتم پیدا نکردم :دی
دوم این که وقتی یه نفرو میفرستی توی لیست سیاهت بعد چی میشه ؟ :دی
Persian Se7en
07-03-2012, 14:30
دو تا سوال داشتم :دی
یکی این که لیست آخرین ارسال ها و بهترین ارسال کننده ها و اینا رو چطوری میتونم برگزدونم ؟ :دی هر چی گشتم پیدا نکردم :دی
دوم این که وقتی یه نفرو میفرستی توی لیست سیاهت بعد چی میشه ؟ :دی
جواب سوال اول :
لینک ([Only registered and activated users can see links])
جواب سوال دوم : با فرستادنش به لیست سیاه دیگه شما هیچ گونه پیام بازدید کننده یا خصوصی ، ارسال های انجمن و سایر ارتباطاتی که ممکن هست باهاش داشته باشید رو ندارید و براتون هیچ کدام از این آیتم هایی که از طرف اون کاربر بیاد قابل مشاهده نیست. و لازم به ذکر هست ک مدیران رو نمیشه در لیست سیاه قرار داد.
احساس میکنم ساعت سایت خراب ـه :دی
تو قسمت تنظیم ساعت توی ویرایش تنظیمات شخصی هم رفتم چک کردم دیدم +3.30 و تهران زده
اون قسمت مربوط به تغییر ساعت فصلی DST هم روی خودکار هست
ولی ساعت سایت واسه من الان یک ساعت جلوتره
هنوز این مشکل رو داری؟ :D . چندین بار از کامپیوتر خودم و جاهای دیگه هم بررسی کردم ولی مشکلی نداشت. ساعت و تاریخ ویندوزت مشکلی نداره؟
هنوز این مشکل رو داری؟ . چندین بار از کامپیوتر خودم و جاهای دیگه هم بررسی کردم ولی مشکلی نداشت. ساعت و تاریخ ویندوزت مشکلی نداره؟
به صورت مهمان وارد سایت میشم درست ـه ولی لوگین که میکنم یک ساعت جلوتره واسه من :دی اون تنظیمات رو هم چک کردم تهران +3.30 هستش اون تغییرات هم رو خودکار هست
مثلا همین پست خودت رو نیگا :
به صورت غیر مهمان : :دی
به صورت مهمان :
بخش تنظیمات ساعت و اینا :
The Golden Boy
12-03-2012, 12:37
سلام
دو روزه سایت واسم باز نمیشه . الان که با ف...یل..تر شکن میام سایت باز میشه !!!
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
arash_2000
12-03-2012, 21:06
آقا من یه مشکلی داشتم 4-3 روزی میشه که یه پیغام بازدید کننده اومده مثل چی به ما خبر میده بازش میکنم چیز جدیدی نیست و پیغام جدیدی ندارم جالب اینه که اون پیغام نمیره و همچنان میگه شما پیغام بازدید کننده جدید دارید مشکل از چیه؟
Amin-TopGoal
12-03-2012, 21:28
سلام
دو روزه سایت واسم باز نمیشه . الان که با ف...یل..تر شکن میام سایت باز میشه !!!
مشکل از کجاست ؟؟؟؟
هر چند روز به صورت مقطعی برای خودمم پیش میاد. اما چند روز پیاپی این مشکل نیست. حالا من بازم این مشکل رو با مسئولین سرور در میون میزاریم.
آقا من یه مشکلی داشتم 4-3 روزی میشه که یه پیغام بازدید کننده اومده مثل چی به ما خبر میده بازش میکنم چیز جدیدی نیست و پیغام جدیدی ندارم جالب اینه که اون پیغام نمیره و همچنان میگه شما پیغام بازدید کننده جدید دارید مشکل از چیه؟
الان چک کردم مشکلت حل شد
HAMID_MAN.UTD
13-03-2012, 18:08
سلام مدیران گرامی
بی زحمت نام تایپیک زیر رو به درخواست آهنگ و کلیپ پرسپولیس - پیکان سال 86
تغییر بدید ممنون اتفاقی اینطوری شد شرمنده
The Better One
13-03-2012, 18:57
برو رو پستت ویرایش بزن اسمش رو عوض کن :D
HAMID_MAN.UTD
13-03-2012, 19:31
باشه چشم ممنون :heart:
Sir.Pooyan
13-03-2012, 21:41
سلام. یکی از بچه ها ( sir.ali ([Only registered and activated users can see links]) ) میخاد پست ارسال بکنه نمیتونه. براش ارور the text is too long و یا همچین چیزی میده. عکسش رو تو یاهو برام فرستاده نوشتش اندازه یه خبر معمولی هستش. بهم گفت بیام مطرح بکنم تا ببینه مشکلش چیه. :72:
Amin-TopGoal
13-03-2012, 22:07
سلام. یکی از بچه ها ( sir.ali ([Only registered and activated users can see links]) ) میخاد پست ارسال بکنه نمیتونه. براش ارور the text is too long و یا همچین چیزی میده. عکسش رو تو یاهو برام فرستاده نوشتش اندازه یه خبر معمولی هستش. بهم گفت بیام مطرح بکنم تا ببینه مشکلش چیه. :72:
تست کردم می تونه پست ارسال کنه. مجددا سعی کنه یا با یه مروورگر دیگه امتحان کنه.
در مورد بالا نیومدن سایت در بعضی از مواقع و اینکه با ...شکن باید بیاین تو سایت که مشکل چند نفر بود از جمله خودِ من. قطعا چون سایت با فیلتر شکن بالا میاد پس مشکلی از سمت سرور سایت وجود نداره. احتمالا به ISP یا تغییراتی که این روزها داره روی اینترنت کشور انجام میشه مربوطه.
Artilleros
14-03-2012, 02:52
آقا خواهشا یه فکری به حال این پستایی که یدفعه صفحه بسته میشه و به همین راحتی میپره بکنین:27:
اینهمه آدم وقت میزاره یدفعه بخاطر یه ویروس که تو کامپیوترم بود صفحه پرید:29:
delpeiro10
15-03-2012, 22:40
چرا اینقدر زود تیپیک های من از روی آخرین ارسال ها میره
Amin-TopGoal
15-03-2012, 22:49
چرا اینقدر زود تیپیک های من از روی آخرین ارسال ها میره
تاپیکتون بدون هماهنگی با مدیر بخش زده شده بود و به همین دلیل حذف شد.
erfanfctaj
18-03-2012, 18:00
اقا بخش فول مچ سایت که هرکی درخواست داره میگه میشه ادرسشو بدین؟
سلام
از سایت اینتر اپلود چطوری باید دانلود کرد؟
Amin-TopGoal
24-03-2012, 18:31
سلام
از سایت اینتر اپلود چطوری باید دانلود کرد؟
این سایت فعلا سرویسی ارائه نمیده. گلهایی که قبلا رو این سرور بارگذاری شدند دیگه کار نمی کنند.
اقا من چند روزه نمی تونم پست بدم،یا حداقل باید چند ده بار امتحان کنم تا بشه
با پیغام زیر روبرو میشم
The text that you have entered is too long (2578332 characters). Please shorten it to 45000 characters long.
ArtesheSorkh
09-04-2012, 09:11
اقا من چند روزه نمی تونم پست بدم،یا حداقل باید چند ده بار امتحان کنم تا بشه
با پیغام زیر روبرو میشم
The text that you have entered is too long (2578332 characters). Please shorten it to 45000 characters long.
علتش اینه پست شما خیلی طولانیه ... و 2578332 حرف داره که حداکثر سایت 45000 حرف
برای رفع مشکل تکه تکه مطلب رو ارسال کنید که هرپست کمتر از 45000 حرف بشه
پ.ن : فاصله هم حرف حساب میشه
علتش اینه پست شما خیلی طولانیه ... و 2578332 حرف داره که حداکثر سایت 45000 حرف
برای رفع مشکل تکه تکه مطلب رو ارسال کنید که هرپست کمتر از 45000 حرف بشه
پ.ن : فاصله هم حرف حساب میشه
ولی زیاد طولانی نیست....:no:بعضی موقع پست کوتاه هم ارسال نمیشه
AmiR Ho3iN
25-04-2012, 14:14
ولی زیاد طولانی نیست....:no:بعضی موقع پست کوتاه هم ارسال نمیشه
دقیقاً من هم همین مشکل دارم
مثلاً قبلاً یه پست یک صفحه ای رو هم میفرستادم و مشکلی نبود اما الان حتی اگه 5خط هم باشه ارور میگیره که پست طولانیه، هر کاری هم کردم درست نشد
اگه میشه کسی کمک کنه
MU Lover
25-04-2012, 14:55
فکر کنم علتش این باشه که از عکس استفاده می کنید و عکس رو هم با راست کلیک و دستور Copy Image میزارید .
عکس رو هایلایت کنید بعد کپی بزنید بزارید تو پستتون
YAC€R-3BLIC
28-04-2012, 13:31
دوستان میشه بگید مشکل کجاست ؟ الان من از این پست تشکر نکردم ولی دکمه تشکر هم پیدا نیست ! پستم مال خودم نیست !
Oℓiveŗ Қάhn
28-04-2012, 13:44
محدودیت تعداد تشکر شما در طول 24 ساعت گذشته به اتمام رسیده دوست عزیز
YAC€R-3BLIC
28-04-2012, 16:57
محدودیت تعداد تشکر شما در طول 24 ساعت گذشته به اتمام رسیده دوست عزیز
میشه بگید هر نفر تو 24 ساعت چقدر میتونه تشکر کنه؟
بنظرم این رو بردارید ! اصلا جتالب نیست ! همین که یه نفر پست میزنه یعنی اینکه به انجمن و کابراش احترام گذاشته و قابل تشکر هست !
میشه بگید هر نفر تو 24 ساعت چقدر میتونه تشکر کنه؟
بنظرم این رو بردارید ! اصلا جتالب نیست ! همین که یه نفر پست میزنه یعنی اینکه به انجمن و کابراش احترام گذاشته و قابل تشکر هست !
سلام
اگر توی انجمن انتقادات و پیشنهادات این مسئله رو پیگیری می کردید ، 3-4 پست مونده به آخر مطرح شد که تعداد تشکر های هر فرد در شبانه روز از 25 به 35 افزایش پیدا کرد و فعلا این تعداد کافی هست .
علت های خاصی هم برای قرار دادنش وجود داره ، جلوگیری از تشکر های بیهوده و رفاقتی و کم ارزش گرفته ، تا جلو گیری از ساخت یوزر دوم برای تشکر از خود .
به هر حال تعداد فعلی با توجه به شرایط انجمن 35 تشکر در شبانه روز هست.
موفق باشید .
چـرا فروم قاطی کرده ؟! از هر کی 200 یا 300 تا پست کم شده!! من تا همین چند دقیقه پیش پست هام 1010تا بود.
چـرا فروم قاطی کرده ؟! از هر کی 200 یا 300 تا پست کم شده!! من تا همین چند دقیقه پیش پست هام 1010تا بود.
سلام
خیلی ساده و کوتاه شرح ماوقعی که ما خودمون هم بعد از علامت سوال شدن قیافمون رخ داد توضیح داده شد و حل شد برامون رو توضیح میدم اینجا .
برای بعضی ها 200-300 تا کم شده ، برای یه سری 1000 تا ، برای یه سری هم 20 تا بستگی به سابقه عضویت .
داستان هم خلاصه میشه اینکه این تعدادی که اینجا می بینید تعداد واقعی پست هاتون هست تو کل سایت ، منهای تمام پست هایی که از صدر عضویتتون در بخش های متفرقه ، مثل فانتزی ، آزاد ، ورزش های دیگر ، پیش بینی و ... دادید .
منتها این ما به تفاوت چیه و اون تعداد قبلی چی بود به این قرار هست که این مسئله به این دلیل به این وجود اومده ، که تا قبل از امروز ،اگر پستی قبل اینکه قانون باشه که پست های یه بخش محاسبه نشه ، فرستاده بودید ، اون آمار در تعداد ارسالیتون قرار داشت و محاسبه می شد ، که با تغییرات قسمت تحتانی انجمن و سر و شکل دادن به تعداد پست ها ، اون پست ها هم از گردونه پست هاتون خارج شد و این تعداد پست ها در بخش های فنی و بخش های غیر متفرقه هر کاربر هست
به صورت مثال فانتزی در اواسط تابستون سال 88 تعداد پست هاش از محاسبه خارج شده بود و من نوعی ، 580 تا پست تو اون بخش داشتم که محاسبه شده بود و بعد از تابستون 88 دیگه محاسبه نشد ، که تا امروز ، اون پست ها در تعداد پست هام بود . و تعداد پست های من 1580 تا نمایش داده می شد ، بعد از اجرای این تغییرات ، تعداد پست های من به 1000 پست کاهش پیدا کرده .
و خب این تعداد پست خالص هر فرد در بخش های فنی سایت هست . حالا بستگی به فعالیت یک فرد در بخش های آزاد در قبل از عدم محاسبه پست ها ، تعداد پست ها بین 0 تا 1500-1600 تا کاهش پیدا کرده .
و دیگر هیچ
موفق باشید :72:
پ.ن : کسی تونست رکورد منو بزنه تو فوتیران جایزه داره ، 1600 تا پست من تو بخش فانتزی و پیش بینی و ... بود که پرید و الان 1600 تا از 3200 تاش مونده ::D:::32:
ArtesheSorkh
04-05-2012, 14:09
سلام
وقتی یک کاربر در قسمت "ویرایش تنظیمات شخصی ([Only registered and activated users can see links])" تیک "نمایش درجه اعتبار شما" روغیر فعال میکنه در ظاهر در قسمت اطلاعات کاربری به شکل "[Only registered and activated users can see links]" در میاد ولی در قسمت آمار بیشتر غیر فعال نمیشه و نمایش داده میشه ...
لطفا رسیدگی کنید ... :72:
IMAN ZALPOOLI
05-05-2012, 20:15
آقا چی جوری میشه وارد این بازی شد؟
این فلش منوئِ کجا رفته ؟ :دی
کارم لنگه
Amin-TopGoal
10-05-2012, 22:24
آقا چی جوری میشه وارد این بازی شد؟
بازی ها مخصوص کاربران ویژه ست
این فلش منوئِ کجا رفته ؟ :دی
کارم لنگه
جمع شد.
Aghil United
10-05-2012, 22:28
چرا فلش منوی سایت جمع شد؟؟:no:
Amin-TopGoal
10-05-2012, 22:45
چرا فلش منوی سایت جمع شد؟؟:no:
چون چند تا از بچه ها دنبالش می گشتن :دی فقط به قالب طلایی اضافه شد.
El Capitán7
21-05-2012, 18:29
نمیدونم این مشکل از منه یا نه ، ولی خیلی از قسمت های سایت رو که کلیک میکنم خودکار وارد سایت usharj میشه
Amin-TopGoal
21-05-2012, 19:07
نمیدونم این مشکل از منه یا نه ، ولی خیلی از قسمت های سایت رو که کلیک میکنم خودکار وارد سایت usharj میشه
ممنون از اطلاع رسانیتون. مشکلش حل شد
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1