PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||||| منتخب برنامـه نـــود | 22 مهــــر |||||

Amin-TopGoal
14-10-2008, 15:09
بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - 22 مهــر

[Only registered and activated users can see links]

درخواست های خودتون از برنامه 22 مهـر رو در این تاپیک اعلام کنید تا براتون بزارم

[Only registered and activated users can see links] گلچین مصاحبه دایی و فردوسی پور [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] عکس العمل های عابدزاده [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] مصاحبه قدیمی با علی دایی [Only registered and activated users can see links]

Mehdi
14-10-2008, 15:13
حضور علی دایی. نمی دونم چقدر بود، اگه طولانی بود فقط جاهای خفنشو بذار. مخصوصاً اون جایی که دایی می گفت برای کریمی آرزوی موفقیت می کنم و فردوسی پور با لحن بدی می خندید! و اونجایی که عادل می گفت نمودار روابط من و شما سینوسیه!

مرسی.

R0NALD0
14-10-2008, 16:29
اين هفته به اون صورت چيز خاصي نداشت :-?

اما كلا دم علي دايي گرم ... خيلي مرده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه

Moein-Chelsea
14-10-2008, 17:07
به نظر من هم چیز خواصی نداشت

Arsenal-4ever
14-10-2008, 17:35
آقا امین لطفا اون مصاحبه قدیمی علی دایی + (فقط) پنالتی هایی که عابدزاده گرفت + گلهای پیوس و زنده یاد قایقران تو اون بازی با کره.ش

ممنون

ssr_70
14-10-2008, 20:47
من نود رو ندیدم اگه اون بازی ایران کره شمالی که توش نارنجک زدن و بازی 3-0 به نفع ایران تموم شد رو هم نشون داد یه تیکه هاییش رو بزارید ممنون میشم

Amin-TopGoal
14-10-2008, 21:07
حضور علی دایی. نمی دونم چقدر بود، اگه طولانی بود فقط جاهای خفنشو بذار. مخصوصاً اون جایی که دایی می گفت برای کریمی آرزوی موفقیت می کنم و فردوسی پور با لحن بدی می خندید! و اونجایی که عادل می گفت نمودار روابط من و شما سینوسیه!

مرسی.
ویدئویی که خواستی رو گذاشتم. کلش که 45 دقیقه بود اما خلاصه ش کردم به 5-6 دقیقه. اونجاهایی هم که خواستی گذاشتم

بقیه درخواستها هم میذارم به زودی

Mehdi
14-10-2008, 21:19
ویدئویی که خواستی رو گذاشتم. کلش که 45 دقیقه بود اما خلاصه ش کردم به 5-6 دقیقه. اونجاهایی هم که خواستی گذاشتم

45 دقیقه؟! نه دیگه من راضی به درومدن پدر صاب بچه ات نبوده و نیستم :32:

دستت درد نکنه.

m_s_d
14-10-2008, 21:19
امین خان نود 15 مهر هم یادت نره
ممنون

Amin-TopGoal
14-10-2008, 22:22
آقا امین لطفا اون مصاحبه قدیمی علی دایی + (فقط) پنالتی هایی که عابدزاده گرفت + گلهای پیوس و زنده یاد قایقران تو اون بازی با کره.ش

ممنون
مصاحبه دایی و پنالتی های عابدزاده گذاشته شد

zidane
14-10-2008, 23:15
درخواستها:

خلاصه بازیهای فوتسال

و

بازیهای قدیمی ایران - کره مخصوصا اون بازی که علی کریمی 2 گل زد

ممنونم:flowerysmile:

Mohammad_AcMilan
18-10-2008, 19:39
تیکه های فردوسی پور به دایی خیلی خوب بود:wavesmile: