PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ||::|| استرالیا-ایران (حماسه ملبورن) - گلها + خلاصه بازی ||::||

Arsenal-4ever
11-10-2008, 10:59
به نام خدا

مارک بوسنیچ .....حالا توپ رو می زنه.. کریم باقری..دایی یه فرصت خوب..حالا پشت مدافعان خداداد عزیزی تـوی دروازه تــوی دروازه گــــــــــــــــــل گل برای ایران.

اگر شما هم یک فوتبالدوست واقعی باشید هرگز این صحنه ها و کلمات از ذهنتون پاک نمیشه، 8 آذر 1376 حماسه ملبورن.
جایی که تیم ملی فوتبال ایران با خداداد و احمدرضاش غیر ممکن رو ممکن کرد و در تاریخ جاودانه شد.

دیدن دوباره این تصاویر احتمالا آرزوی خیلی از شماهاست که تقریبا برای اولین بار در اینترنت می تونید اونها رو با کیفیت خوب (که البته عالی نیست) از لینکهای زیر بگیرید.

[Only registered and activated users can see links] استرالیا 2-2 ایران [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] فرمت AVI | گزارش جواد خیابانی [Only registered and activated users can see links]

هری کیول
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

اورلیو ویدمار
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])| ([Only registered and activated users can see links])Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

کریم باقری
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])| ([Only registered and activated users can see links])Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

خداداد عزیزی

[Only registered and activated users can see links]

خلاصه بازی

نیمه اول ( مدت زمان : 5:46 )
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-share ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

نیمه دوم ( مدت زمان : 13:51 )
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Easy-share ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

نیمه دوم در 3 پارت رار ( 2 پارت 23.7 + 18.7 مگابایت )

پارت اول
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Easy-share ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

پارت دوم
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) | Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Easy-share ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

پارت سوم
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Easy-share ([Only registered and activated users can see links])| Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

خوشحالی مردم در خیابان ها + ورود تیم ملی به ایران

[Only registered and activated users can see links] لینک از Mehdi.A ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| ([Only registered and activated users can see links])Direct Link ([Only registered and activated users can see links])

Joga Bonito
12-10-2008, 21:41
فقط می خواستم از زحمات بسیار زیاد فضل الله عزیز تشکر کنم، واقعا تو درست کردن خلاصه بازی و آپلود کردن این ویدئوها خیلی اذیت شد.

کسایی که می تونن حتما خلاصه بازی رو دانلود کنند بسیار کامل و عالی در اومده:2:

Mehdi
12-10-2008, 22:36
چه می کنه این فضل الله [Only registered and activated users can see links]

شکی در این نیست که هیچ ویدئویی وجود نداره که در عین خاطره انگیز بودن برای همه مون، انقدر هم کمیاب و تقریباً نایاب باشه.

اینجاست که قوانین سایت رنگ می بازند:دی و استفاده از کلید تشکر به هیچ عنوان کفایت نمی کنه. دستت درست. [Only registered and activated users can see links]

Majid_4553
13-10-2008, 00:55
اون نيمه دوم رو اگه بتونيد 3 پارت بزاري (3تا 20 مگي) خيلي عالي ميشه:34:

zidane
13-10-2008, 05:16
کارت عالی بود

فقط فکر کنم گل هری کیول ایراد داره...

MamadMunchen
13-10-2008, 15:45
فقط می خواستم از زحمات بسیار زیاد فضل الله عزیز تشکر کنم، واقعا تو درست کردن خلاصه بازی و آپلود کردن این ویدئوها خیلی اذیت شد.

کسایی که می تونن حتما خلاصه بازی رو دانلود کنند بسیار کامل و عالی در اومده:2:

مرتیکه تو به من قول ندادی به محض اینکه بازی رسید دستت یه نسخه واسه من پست کنی ؟

حیف این همه خوبی ای که من در حق تو کردم :-& بشکنه این دست که درصد نمکش خیلی پایینه :D

ما که با دایل آپ نمیتونیم گلارو دانلود کنیم :29: یه بنده خدایی واسه ما پست کنه بیاد >:D<

Arsenal-4ever
13-10-2008, 16:27
اون نيمه دوم رو اگه بتونيد 3 پارت بزاري (3تا 20 مگي) خيلي عالي ميشه:34:

درخواست شما به پست اول اضافه شد

کارت عالی بود

فقط فکر کنم گل هری کیول ایراد داره...

میشه واضح تر بگی که چه ایرادی داشت ؟!
گل هری کیول حداقل 20 بار دانلود شده ولی هیچ کس مشکلی نداشته !

zidane
13-10-2008, 16:47
میشه واضح تر بگی که چه ایرادی داشت ؟!
گل هری کیول حداقل 20 بار دانلود شده ولی هیچ کس مشکلی نداشته !

3 یا 4 بارش رو خودم دانلود کردم
موقع extract فایل error میده

Arsenal-4ever
13-10-2008, 17:48
موقع extract فایل error میده

بله
حق با شماست
دانلودش کردم، مشکل داشت
لینک جدید رو تو پست اول قرار دادم

ممنون از تذکرت

ITALIANO
15-10-2008, 09:27
داش فضلی کارت در نوع خودش بی نظیر و به یاد ماندنی بوددددددددد.
دستت درد نکنه ، فقط 2 تا درخواست داشتم :
تو نیمه اول حدودا از دقیقه 1 تا دقیقه 18 بازی عابدزاده کاملا تحت فشار بود ، اگر میشه یه خلاصه ای کامل از موقعیت های استرالیا در نیمه اول بزار .
اگر سرود های بعد از بازی رو هم داشتی ممنون میشم بزاری.
مخصوصا اون سرود : ورزشکاران دلاوران نام آوران به نام یزدان چون کوه باشید.

Arsenal-4ever
15-10-2008, 11:00
داش فضلی کارت در نوع خودش بی نظیر و به یاد ماندنی بوددددددددد.
دستت درد نکنه ، فقط 2 تا درخواست داشتم :
تو نیمه اول حدودا از دقیقه 1 تا دقیقه 18 بازی عابدزاده کاملا تحت فشار بود ، اگر میشه یه خلاصه ای کامل از موقعیت های استرالیا در نیمه اول بزار .
اگر سرود های بعد از بازی رو هم داشتی ممنون میشم بزاری.
مخصوصا اون سرود : ورزشکاران دلاوران نام آوران به نام یزدان چون کوه باشید.

ممنون مهدی جان
البته من سعی کردم که تو هایلایت بازی هیچ صحنه ای رو حذف نکنم !
تو همین نیمه اول هم، همه موقعیتهای دو تیم هست ( که البته بیشتر از استرالیاست. چون ایران فقط دو موقعیت داشت ! )
تو نیمه اول اگه ایشالله دانلود کردی :6qwup3: میبینی که از همه جهت کامله
اون سرود رو هم تو فایلی که به دستم رسیده، نبود !

ITALIANO
15-10-2008, 12:35
ممنون مهدی جان
البته من سعی کردم که تو هایلایت بازی هیچ صحنه ای رو حذف نکنم !
تو همین نیمه اول هم، همه موقعیتهای دو تیم هست ( که البته بیشتر از استرالیاست. چون ایران فقط دو موقعیت داشت ! )
تو نیمه اول اگه ایشالله دانلود کردی :6qwup3: میبینی که از همه جهت کامله
اون سرود رو هم تو فایلی که به دستم رسیده، نبود !

داش فضلی دستت درد نکنه ، فقط نیمه دوم رو دانلود کرده بودم ، ولی وقتی نیمه اول رو دانلود کردم همه اون موقعیت هایی رو که دنبالش بودم رو داشت :D دستت درد نکنه .
آخه قبلش دیده بودم که خلاصه نیمه اول تقریبا 6 دقیقس فکر کردم اونا توش نباشند.
در کل کار کانورت کلیپ ها عالی بود.

Arsenal-4ever
16-10-2008, 19:04
صحنه های خوشحالی مردم تو خیابون ها + تصاویر ورود تیم ملی به ایران و ... :32: به پست اول اضافه شد.
با تشکر از Mehdi.A که این ویدئو رو آپلود کرد.

کیوان-
30-11-2008, 05:27
شعرجاودانه استاد فراز اصفهانی دروصف حماسه ملبورن

حماسه آفرینان

آفرین فخرآفرینان ، قهرمانان ، آفرین / بر شما پیروزمندان صد هزاران آفرین
نغمه شادی ز اعماق دل پیر و جوان/ چون سبب گشتید ای شورآفرینان آفرین
یادگاری جاودان ، فرخنده بر ایرانیان / بهر من شد این ستایش ثبت دیوان آفرین
آفرین بر" ناجی" ارزنده و" قلب" و" دفاع"/ بر" مهاجمها " ی ما آن تیزهوشان آفرین
سرفرازی هدیه چون کردید بر ایران زمین/ از مسرت ، چشم مردم ، اشکباران آفرین
ملت ایران یکایک بر شما تحسین کنند/ بر ثنای ملت پرشور ایران آفرین
لحظه ای آهنگ حق شد حامی آهنگتان/ با شما باشد همیشه دست یزدان آفرین
کوشش "والدیر ویه را" نیز اندر رهبری/ بی گمان نقش آفرین بوده است وشایان آفرین
راح روح ای" بلبلان مست" از"گلها" یتان/ در " خزان " آورده بر ما نوبهاران آفرین
ورزش ایران همی نام آور عزم شما/ بر رشادتها یتان ، صدها هزاران ، آفرین
پرچم پر افتخار کشور ما در " فراز "/ شد به دنیا ای " حماسه آفرینان " آفرین

سروده : استاد فراز اصفهانی
8-9-1376
به مناسبت پیروزی تاریخی تیم ملی ایران بر استرالیا

Mohammad_AcMilan
15-03-2009, 15:25
واقعا ممنونم من خودم که بازی رو ندیدم الان خیلی دنبالشم بودم الان این جا پیدا کردم واقعا ممنون!!

Topsoccer
15-03-2009, 20:09
یه نکته دیگه این بازی واسه من گل زنی اورلیو ویدمار سرمربی حال حاضر آدلاید یونایتد بود

Retex
16-03-2009, 08:50
داش فضل الله دمت گرم نمی دونی چه حالی دادی به ما >:D< لذتی بسی عظیم بردیم. چه روزی بود اون روز، یادش بخیر من تو خونه تنها بودم ایران که رفت بالا نمی دونستم با کی شادیمو تقسیم کنم، با کله رفتم تو خیابون دیدم به به همه هستند :D تا نصفه شب داشتیم ژانگولر میزدیم :-t

ملی پوشان پیروز باشید ... سرفراز... سر بلند... هر روز باشید :5:

پ.ن: فضل الله جان یه نگاه بنداز لینک های مستقیم فکر کنم مشکل دارن یا کامپیوتر من مشکل داره؟ :-?

Arsenal-4ever
16-03-2009, 11:30
داش فضل الله دمت گرم نمی دونی چه حالی دادی به ما >:D< لذتی بسی عظیم بردیم. چه روزی بود اون روز، یادش بخیر من تو خونه تنها بودم ایران که رفت بالا نمی دونستم با کی شادیمو تقسیم کنم، با کله رفتم تو خیابون دیدم به به همه هستند :D تا نصفه شب داشتیم ژانگولر میزدیم :-t

ملی پوشان پیروز باشید ... سرفراز... سر بلند... هر روز باشید :5:

پ.ن: فضل الله جان یه نگاه بنداز لینک های مستقیم فکر کنم مشکل دارن یا کامپیوتر من مشکل داره؟ :-?

ممنون رضا جان

ج.پ.ن :
یهو چه استقبالی شد از این تاپیک :32:
تاپیک رو حدودا 5 ماه قبل زده بودم :D که بعدها مهدی لینکهای مستقیم رو اضافه کرد منتها به دلیل انفجار قبلی سایت :6qwup3: همه لینکها از بین رفتن !
تا 30 دقیقه بعد از ارسال این پست، لینکهای مستقیم جدید رو به پست اول اضافه میکنم !

ArtesheSorkh
16-03-2009, 15:58
ممنون ولی یکی از لینکا خراب بود

app_app24
21-05-2009, 20:56
با سلام خدمت دوستان من تازه عضو سایت خوبه شما شدم

بنده بدنبال بازی ایران استرالیا هستم اما کامل ! کسی لینکشو داره ممنون میشم برام بزاره

با تشکر

churchil
24-05-2009, 12:48
اون بازی خیلی حال داد
ولی خداییش اگه عابدزاده و پاشازاده نبودن ایران 2-3 تای دیگه میخورد شایدم بیشتر

Death Angel
09-12-2009, 14:56
دستتون درد نکنه.یادش بخیر عجب بازی بود.عابد زاده عجب بازی کرد.کاشکی بازیکنای الانمون هم غیرت اون موقع رو داشتن

saeed_cris
09-12-2009, 17:06
شباهت بين تيم ملي اون سال و حالا فقط به اسم تيم ملي ايرانه ولي بازيكناش چي .غيرت وتعصبشون 180 درجه عوض شده وهيچ تعصبي نسبت به پيراهني كه ميپوشن ندارن.يادش بخير اون روز ها..:27:
اين تيم ملي با اين كادر فني به هيچ جايي نميرسه......

m_taba2005
14-02-2010, 23:10
سلام
آقا فایل ها مثل اینکه خراب شدن اگه دوباره آپلودشون کنید ممنون میشم ( مخصوصا نیمه دوم)

DR.DISH
14-02-2010, 23:31
سلام
آقا فایل ها مثل اینکه خراب شدن اگه دوباره آپلودشون کنید ممنون میشم ( مخصوصا نیمه دوم)
من چک کردم درست بود! لینک مستقیم = Direct link

m_taba2005
14-02-2010, 23:36
آقا واسه من دانلود میشه ولی فایل رو که باز میکنم هنگ میکنه
مشکل از کجاست؟:72:

DR.DISH
14-02-2010, 23:48
آقا واسه من دانلود میشه ولی فایل رو که باز میکنم هنگ میکنه
مشکل از کجاست؟:72:
موقع unzip کردن تمامی برنامه ها رو ببند
در ضمن پسورد هم باید به صورت صحیح وارد کنید : [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
آخرین ورژن winrar خدمت شما
WinRAR x86 (32 bit) 3.92 beta 1 ([Only registered and activated users can see links])

Boomb
15-02-2010, 09:32
ایول دادا! دستت درست!
ما نمیدونستیم ایران باید 3-4 تا فقط تو نیمه اول گل میخورد! فقط شنیده بودیم حماسه ملبورن!
ایران هم که موقعیت به درد بخوری تو نیمه اول نداشت!

پ.ن: نیمه دوم رو که دانلود کردم میام در موردش نظرات پربارمو میگم! :دی

____

خوب نیمه دوم متعادل بود. با تغییر تاکتیک تونستیم به نتیجه مورد نظر برسیم! :دی
ولی حالا فهمیدم سطح فوتبال اون موقع اصلابا الان قابل مقایسه نیست!

پ.ن2: بازی ایران - آمریکا رو کسی نداره بذاره؟!

efrain3276
10-06-2010, 17:42
البته جناب عابدزاده هم چنتا سوتی تمیز دادن ولی خب درمجموع (با توجه به اینکه بعداز دیدن فیلم بازی گفته بود مصدوم بوده) بد کار نکرد... :2qcmh45:

Super
16-06-2010, 22:52
دیگه تا ابد همچین بازی از تیم ملی نمیبینیم!!! تا ابد!
عشق به پیرهن تیم ملی تو همه بازیکنا در همین کلیپ هم میشه حس کرد اما الان پول جا این عشق رو گرفت!

xpersian_knight
04-07-2010, 15:37
مرسی از hight light بازی
این نعیم سعداوی به معنای واقعی گند زده بود
ولی واقعا حماسه بود ایران باید 10 تا می خورد

کسی نمی دونه سروش سیما این بازی یا بازی ایران آمریکا رو با کیفیت عالی داره یا نه؟
چون این خیلی بی کیفیت بود

sedani
04-04-2011, 22:14
ازت تشکر میکنم اما سرعت دانلود کردنشان خیلی پایینه اعصاب آدمو خراب می کنه هر فایلی رو چند بار دانلود کردم

ازت تشکر میکنم اما سرعت دانلود کردنشان خیلی پایینه اعصاب آدمو خراب می کنه هر فایلی رو چند بار دانلود کردم

sedani
05-04-2011, 08:19
بابت همه چیز ممنون چه سالی بود اون سال. کیفیت خوب بود متشکرم

ASI SOL
05-04-2011, 11:04
واقعاً عالی.

Requiem for a Dream
05-04-2011, 12:24
یادش بخیر چه دورانی بود........با اینکه تیپامون مثل الان خوشکل نبود ولی دلامون یه رنگ بود و صمیمیت بین مردم موج میزد...دوست عزیز ممنون

sasan_bnw
13-04-2011, 07:37
دستتون درد نكنه
امروز دانلودش كردم
واقعا خاطره انگيز بود
:iran:

redarmy
07-07-2011, 22:48
میشه دوباره خلاصه نیمه دوم رو آپلود کنین ؟ الان نمیشه دانلودش کرد

Capitan Vieira
08-07-2011, 18:24
میشه دوباره خلاصه نیمه دوم رو آپلود کنین ؟ الان نمیشه دانلودش کرد

خلاصه بازی و گلهاش با کیفیت بالاتر تو این پست هست

aviator
11-07-2011, 09:40
مرسی از hight light بازی
این نعیم سعداوی به معنای واقعی گند زده بود
ولی واقعا حماسه بود ایران باید 10 تا می خورد

کسی نمی دونه سروش سیما این بازی یا بازی ایران آمریکا رو با کیفیت عالی داره یا نه؟
چون این خیلی بی کیفیت بود

اگه فهمیدید به منم بگید چون دنبالشم

رضا63
09-09-2011, 13:11
سلام انجمنتون عالیهههههههههههه