توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 50 گل برتر يان دال توماسون
يادش بخير.يك زمان يك بازيكني در ميلان بود كه واقعآ نوبر بود .يادم هست بازي ميلان و آژاكس در يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بود.ميلان براي صعود به دور بعد به يك گل نياز داشت .دقايق پاياني بازي بود و آنجلوتي ردوندو را كشيد بيرون و توماسون را آورد داخل.گذارشگر راديو كه فكر كنم سلطان پور بود هي زرت و زرت مي گفت معلوم نيست توماسون مي خواهد در اين چند دقيقه معجزه كند ؟آقا جايتان خالي دقيقه 93 روي پاس اينزاگي توماسون گلي زد كه اصلآ... .من هم بي مناسبت نديدم يادي از اين عزيز بكنيم .اين شما و اين 50 گل برتر توماسون.در ضمن حجمش 14 مگابايت و مدتش هم 6 دقيقه است .كيفيت آن هم بد نيست و حتي خوب هم هست.ارزش دانلود و صد بار ديدن را دارد.
Tomasson top 50 goals ([Only registered and activated users can see links])
acmilan22
04-07-2008, 20:42
دانلود نمیشه که؟
رفتي تو تاپيك خاك خورده دنبال چي؟اينو 3 4 ماه پيش گذاشتم.چون كم دانلودش كردند و خيلي وقت از آخرين دانلودش مي گذره پاك شده.
acmilan22
04-07-2008, 20:56
حالا نمیشه بازم بذاریش؟
حالا نمیشه بازم بذاریش؟
شايد در آينده گذاشتم.
acmilan22
11-07-2008, 20:06
جان من بذار
من به خاطر توماسون میلانی شدم.
جان من بذار
آهان.حال كردم با اين حرفت.فردا نه تنها اين رو مي گذارم.بلكه چند تا گل مشدي از توماسون هم برات مي گذارم.
دانلود نمیشه که؟
حالا نمیشه بازم بذاریش؟
جان من بذار
اينها رو آوردم كه بگم يادت بودم.لينك جديد 50 گل برتر توماسون رو دوباره گذاشتم و اين چند تا گل هم از توماسون قابل نداره.اوليش گل كه چه عرض كنم.سوپر گل توماسون به سوئد هستش.دوميش همون گلي هستش كه صحبتش رو كردم و سوميش كه لينك مستقيم داره يه گل توماسوني در بازي اي هست كه يك گل زد و يه پاس گل داد و بهترين بازيكن زمين نشد!
يادم رفت بگم.اين عكس اوليه مربوط به همون بازي تاريخي ميلان-آژاكس هستش:D
[Only registered and activated users can see links]
Tomasson vs Sweden ([Only registered and activated users can see links])
Tomasson vs Ajax ([Only registered and activated users can see links])
Tomasson top 50 ([Only registered and activated users can see links])
acmilan22
12-07-2008, 20:13
دمت گرم خیلی حال دادی
acmilan22
12-07-2008, 20:19
دمت گرم خیلی حال دادی
acmilan22
12-07-2008, 20:20
اگه یک مرد تو این سایت باشه اونم مهدی هست
دمت گرم خیلی حال دادی
دمت گرم خیلی حال دادی
اگه یک مرد تو این سایت باشه اونم مهدی هست
خواهش مي كنم.قابلي نداشت.همين كه يه نفر وادارم كرد يه ويدئو رو دوباره بذارم كلي تشكره.در ضمن به جز من چند تا مهدي ديگه تو سايت هست كه خيلي اونها هم خيلي مردند.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1