PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : "علي كريمي" ‌از تيم ملي فوتبال ايــران خداحافظي كرد

SINA_7
09-10-2008, 15:16
علي كريمي‌ روز پنج‌شنبه - امروز - از تيم ملي فوتبال ايران رسما خداحافظي كرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي كريمي ‌روز پنج‌شنبه با ارسال نامه‌اي به علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال تصميم خود را براي خداحافظي از تيم ملي فوتبال ايران اعلام كرد.

داريوش مصطفوي مديرعامل باشگاه پرسپوليس تهران با تاييد اين خبر به ايسنا گفت: علي كريمي‌تصميم خود را براي خداحافظي از تيم ملي گرفته و متن نامه‌ي خداحافظي او در اختيار فدراسيون فوتبال قرار مي‌گيرد.

در همين حال "مهدي تاج" نايب رييس فدراسيون فوتبال نيز با اعلام اين موضوع كه در جريان خبر خداحافظي "علي كريمي‌" قرار گرفته است به ايسنا گفت: هنوز نامه‌ي مبني بر اين تصميم علي كريمي‌ دريافت نكرده‌ايم .

علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال نيز با تاكيد بر اين كه هنوز نامه‌اي مبني بر خداحافظي علي كريمي‌از سوي فدراسيون فوتبال دريافت نشده است به ايسنا گفت: پس از وصول اين نامه به سرعت آن را بررسي كرده و درباره‌اش تصميم گيري مي‌كنيم.

علي كريمي‌پس از انجام سه بازي در تركيب تيم پرسپوليس و به ثمر رساندن چهار گل چهارشنبه به تيم ملي فوتبال دعوت شد.

به گزارش ايسنا، متن كامل نامه علي كريمي‌به فدراسيون فوتبال به شرح زير است:
"جناب آقاي علي كفاشيان، رياست محترم فدراسيون فوتبال به اطلاع جناب‌عالي مي رساند با آنكه بيش از صدبار افتخار پوشيدن پيراهن تيم ملي را داشتم همچنان اين پيراهن برايم عزيز و مقدس است. اتفاقات چندماه اخير و موانعي كه در راه من در تيم ملي به وجود آمد، دور از مهر و محبت و خلوص نيت بوده. امروز احساس مي كنم تيم ملي و گردانندگان آن با نبود اين حقير آرامش و تمركز بهتري براي رساندن تيم ملي به سرمنزل مقصود خواهند داشت. از اين رو با تمام علاقه و عطش كه در راه رسيدن به تيم ملي دارم نوعي احساس تحميلي مرا رنج مي دهد، فشار رسانه ها و مردم انتخاب واقعي را از انتخاب كننده بازيكنان سلب نموده از اين رو باتوجه به جو فعلي ضمن عذرخواهي از مردم خوب و فهيم و تمامي آنهايي كه با محبت و مهر صادقانه مرا پذيرا شده‌اند به خاطر مصلحت تيم ملي و با آرزوي توفيق براي دوستان ملي پوش دعاگوي آنان در راه پرفراز و نشيب تا جام جهاني هستم.
اميدوارم جنابعالي و مردم خوب شرايط مرا درك كرده باشند و بدانند كه اين تصميم سخت و مشكل را صرفا به خاطر مصالح تيم ملي گرفته‌ام. زماني با حضورم به تيم ملي خدمت مي كردم و امروز با خداحافظي از تيم ملي خدمت بيشتري انجام داده ام. به اميد صعود تيم ملي به جام جهاني و خوشحالي تمام ملت عزيز ايران".
علي كريمي، بازيكن اسبق تيم ملي و باشگاه پرسپوليس.

amin 20
09-10-2008, 15:22
خیلی حیف شد خداحافظی کرد تازه داشت آماده می شد خیلی به درد تیم ملی می خورد .

hamid love oli
09-10-2008, 15:24
علي دايي بايد جوابگو باشه.

manzio
09-10-2008, 15:30
واقعا" كار قشنگي كرد...زير منتشون نرفت ...از همون اول معلوم بود كه مي خوان رو سرش منت بذارن محروش كردن بعد بخشيدنش بعدم كه دعوتش نكردن...

2+2
09-10-2008, 15:30
نه واقعا راست ميگي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
يعني چي اون الان بهترين اسياست مطمئن باش علي دايي پوست كلفت تر از اين است كه بخواهد به خاطر فشار رسانه او را دعوت كند خود كريمي الان براي تيم ملي بهترين است كه علي دايي اين را به خوبي ميداند
ولي به نظر من به زور هم كه شده برميگردوننش

m_s_d
09-10-2008, 15:36
فقط میتونم بگم حیف

Topsoccer
09-10-2008, 15:43
اینا همه زیر سر این مرتیکه دایی ...~x(:7: حالا باز دهنم رو باز کنم منو محروم میکنن
ولی خیلی حیف شد:53: باید میموند و دهن همه ی منتقدینش رو میبست

SINA_7
09-10-2008, 15:45
در پي انصراف "علي كريمي" از حضور در تيم ملي فوتبال ايران، رييس فدراسيون فوتبال رسما از وي براي مذاكره حضوري دعوت كرد.

علي كفاشيان پس از اعلام خداحافظي "علي كريمي" از همراهي تيم ملي به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: با توجه به اينكه "كريمي" بازيكن ارزنده‌اي است و جزء سرمايه‌هاي ايران به حساب مي‌آيد، قصد دارم با دعوت از وي در محل فدراسيون فوتبال طي ملاقاتي حضوري با او مذاكره كنم.

رييس فدراسيون فوتبال ايران، افزود: ابتدا بايد استدلال‌هاي كريمي را بشنويم. كريمي آزاردگي‌هايي از مسايلي كه اخيرا ايجاد شده در دل دارد. به اين جهت بايد با وي صحبت كنيم.

وي در پاسخ به اين پرسش كه چه زماني با "علي كريمي" ديدار خواهيد كرد؟ خاطر نشان كرد: در اولين فرصت از كريمي مي‌خواهيم تا براي مذاكره به فدراسيون فوتبال بيايد.

كفاشيان در پايان، متذكر شد: بايد ابتدا با علي كريمي صحبت كنيم. بالاخره يا او ما را قانع مي‌كند و از تيم ملي كناره‌گيري مي‌كند و يا ما او را قانع مي‌كنيم و او هم‌چنان در تيم ملي باقي مي‌مان

amin 20
09-10-2008, 15:50
من که فکر کنم راضی میشه بر گرده چون تیم ملی بهش احتیاج داره.

No.10
09-10-2008, 15:58
اين علي دايي نامرد يه كاري كرد كه علي كريمي رفت مهدوي كيا هم ميره نيكبخت رو قهر داده معدنچي و كاضميان رو دعوت نمي كنه فقط مونده سايپا و بعضي بازيكناي قديم و جديدش. .رحمان احمدي.مجيد غلام نژاد.كيانوش رحمتي و......

ssr_70
09-10-2008, 15:58
خوش به حال علی دایی شد الان می ره جشن می گیره که دیگه کسی نمی تونه رو دستش بیاد ولی من اینو مطمئنم که کریمی از دایی محبوبتره می تونیم اینو با یه نظر سنجی تو سایت به اثبات برسونیم

Death Angel
09-10-2008, 16:40
اتفاقآ به نظر من کریمی باید بیاد تو گود با بازیش جواب همه رو بده نه با کشیدن کنار

Special Two
09-10-2008, 16:43
علي دايي يه طرف خود كريمي هم كه گفته بود ديگه به تيم ملي فكر نميكنم !!
از اولم مشخص بو د كريمي به تيم ملي نميره.مگه آب علي دايي و كريمي تو يه جوب ميره كه دلتونو خوش كرده بوديد!!!:-?

Omid Ballack
09-10-2008, 16:56
حرکت کریمی منو یاد حرکت علیرضا حیدری تو کشتی انداخت ( البته حرکت اون خیلی بزرگتر بود ) ولی به نظر من فقط قصدش از اینکار ضایع کردن دایی بوده من که فکر می کنم قبول کنه و برگرده با اینکه می دونم حالش از دایی به هم می خوره و نامه شم خیلی راسته

Seyed
09-10-2008, 17:00
به نظر من که علی کریمی کار خیلی خوب و درستی کرد چون این خیلی بد بود که برای یه انتقاد بخوان بازیکن به این خوبی رو محروم کنند و کلی به شخصیت ورزشیش توهین کنند و تحقیرش کنند حالا که بازیش گل کرده بخوان با منت و با این حرف که چون مردم خواستن آوردیمش بیارنشو علی دایی بخواد با عقده ای که داره با گذاشتنش تو نیمکت بازیشو و شخصیتشو بیشتر خورد کنه به نظر من که کاری خیلی خوبی کرد

Spyro
09-10-2008, 17:17
علي دايي به زور هم شده برميگردونتش مثل قضيه ي عنايتي (اميدوارم)

بازيكن يعني علي دايي و كعبي كه تو بازي هاي ملي معني تعصب رو نشون ميدن (حالا با 2-3 سال اخير دايي كار ندارم)

كريمي بايد از خداش باشه كه با لباس مقدس تيم ملي بازي كنه نه اين كه مثل بچه ها قهر كنه !! حالا هر طور هم كه ميخواد باشه و هر چقدر هم حقش خورده شده باشه
يعني بازيكن هاي ايران از اون تركيه كمترن ؟

Cesc 4 Arsenal
09-10-2008, 17:24
به نظر من کارش اشتباه بوده ، البته این اشتباه در قبال مردم صورت گرفته . او که الان در اوجه باید بیاد به تیم ملی کمک کنه نه به خاطر لج و لجبازی خودش با دایی از تیم ملی خداحافظی کنه و منافع شخصیشو در نظر بگیره . ( من بگم که: اصلا و به هیچ وجه از دایی خوشم نمیاد ولی از علی کریمی بدم نمیاد .)
او به مردم کشورش پشت کرده و به همه ی ایرانی ها اهانت نموده . برای این بازیکن خوش اخلاق و حرفه ای ، این کارها بسیار دور از ذهن است . براش متاسفم .
بازی کردن برای تیم ملی ( خوب نه بد ) تنها خدمتی است که یک فوتبالیست می تواند به کشورش بکند .
در کل حیف شد .

Special Two
09-10-2008, 17:30
بچه ها اينو بخونيد چقدر خنده داره لابد بعد باقري يه نامه ميزنه ميگه :باعث افتخارمه ولي نميايم.:D

تیم ملی به بازیکن عاشق:D نیاز دارد، باقری دعوت می شود

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با تایید خبر خداحافظی علی كریمی از تیم ملی فوتبال ایران تصریح كرد: تیم ملی ایران به بازیکن عاشق نیاز دارد.
"علی دایی" در گفتگو با خبرنگار شبكه خبر درباره ارسال نامه كریمی و خداحافظی وی از تیم ملی ایران گفت : كریمی در روز های خوب خود قرار دارد و چون خوب بود به تیم ملی ایران دعوت شد .

وی افزود: برای من مهم دعوت از بازیكنان آماده و بهترین ها به تیم ملی ایران است و كریمی در دو بازی آخر به خوبی كار كرده بود و به همین علت به تیم ملی دعوت شد .

دایی تصریح كرد : تیم ملی ایران به انسان های عاشق نیاز دارد و كسانی می توانند برای تیم ملی ایران موثر باشند كه تیم ملی را دوست داشته باشند ؛ هر كس بخواهد به تیم ملی ایران كمك كند تكلیف مشخصی دارد و من هم وظیفه خود را درباره كریمی انجام داده ام .

سرمربی تیم ملی فوتبال ایران گفت: وظیفه من این بود كه كریمی را به تیم ملی ایران دعوت كنم و مهم نیست كه وی این دعوت را قبول می كند یا خیر . از نامه كریمی اطلاع دارم ولی كریمی باید بداند فقط وی نیست كه برای حضور در تیم ملی مورد آنالیز قرار می گیرد .

"علی دایی" درباره كریم باقری هم اعلام كرد : اگر دیروز آسیب دیده نمی شد وی را به تیم ملی ایران دعوت می كردم و با توجه به اینكه كریم بازی های خوبی را به نمایش گذاشته است و همچنین صحبت هایی كه با وی انجام داده ام این بازیكن خوب فوتبال ایران در مراحل بعدی به تیم ملی ایران خواهد پیوست.

وی با تاكید بر اینكه باقری در روزهای اوج خود به سر می برد درباره اینكه باقری گفته تمایلی به حضور در تیم ملی ندارد هم گفت : من با كریم صحبت و نظر وی را برای حضور در تیم ملی جلب كرده ام .

سرمربی تیم ملی فوتبال گفت : از برق شیراز فرید عابدی و از پیكان هم دروازه بان این تیم محمدی مد نظر من هستند و در مراحل بعدی به تیم ملی ایران دعوت می شوند .

نایب رئیس هیئت مدیره باشگاه سایپا درباره وضع این تیم گفت : پیر لیت بارسكی سرمربی این تیم اصلاً خوب تمرین نداده و نتایج سایپا در این فصل بسیار بد بوده است ؛ همچنین لیت بارسكی در برقراری ارتباط صحیح با بازیكنان ضعیف عملكرده است .

دایی با اشاره به حضور خود در جلسه دیشب هیئت مدیره باشگاه گفت : در این جلسه مقرر شد جواد منافی و رضا فروزانی ، دو دستیار سابق وی ، بار دیگر به كادر فنی اضافه شوند البته سرمربی سایپا با این كار مخالف بود ولی هیئت مدیره این موضوع را به وی تحمیل كرد و فعلاً پیر لیت بارسكی در سایپا می ماند

seedorf10
09-10-2008, 18:11
کریمی رو گمون نکنم بر نگرده ولی کریم محال برگرده.

L . F . C
09-10-2008, 18:48
واقعا حیف شد :29:
واقعا لقب مارادونا برازندش بود /:)
مطمئنم که دیگه کریمی دیگری نمی آید و تکرار نمیشود:29:
فقط میشه گفت بازم حیف .

*c*f*c*
09-10-2008, 18:51
جادوگر فوتبال اسیا دمش گرم خیلی دوستش دارم نیادم تو پرسپولیس میتازونه حال میکنیم

MBeckham
09-10-2008, 19:01
به نظر من تو بازی های تیم ملی خوب و متعصب ظاهر نمیشد !

MBeckham
09-10-2008, 19:09
کریمی رو گمون نکنم بر نگرده ولی کریم محال برگرده.
منم با نظر این دوست موافقم فکر نکنم باقری برگرده خدائیش باقری خیلی متعصبه هم خوب و با اخلاق هست خیلی بیشترازکریمی به درد تیم میخوره

seedorf10
09-10-2008, 19:15
البته از دایی با اون گردن کلفتش هیچی بعید نیست از کجا معلوم کریمو راضی نکنه.
____
تا 100 سال دیگه شوت زن مثل کریم . دریبل زن مثل کریمی . سانترکن مثل مهدوی کیا . دروازبان مثل عابدزاده . گل زن مثل دایی تو ایران پیدا نمیشه.حالا ما همینجور این ستاره هامونو خراب کنیم .البته این آمارو از خودم ندادم اینا حرف های کارشناس های بزرگی مثل مجید جلالی . حاج رضایی و ....هست.

MBeckham
09-10-2008, 19:18
فکرک نم علی دائی یک چیزی های درباره خداحافظیش شنفته بود و به خاطر همین دوعت کرده البته شاید!:D

*perspolis*
09-10-2008, 19:50
من به گلزنی کریمی توی بازی هفته آینده خیلی امیدوار بودم حیف شد که خداحافظی کرد البته کفاشیان گفته باید حضوری با کریمی صحبت کنه و دلایلش رو بگه و اگر دلخوری داره برطرف بشه امیدوارم کریمی برگرده

alireza77777m
09-10-2008, 20:04
اينا همش فيلمه كه كريمي بازي ميكنه اگه مي خواست خداحافظي كنه چرا در مصاحبه ي امروزش در روزنامه گفته بود من به خاطر مردم ميام تيم ملي نه علي دايي !!!
علي كريمي مطمئن باشين مقابل كره بازي مي كنه و 2 گل هم مي زنه.

popcorn
09-10-2008, 20:13
دمش گرم.زیر منت نرفت.چند نفر دیگه ای کارو بکنن یه کم اوضاع تغییر میکنه.

General Xavi
09-10-2008, 20:35
دمش گرم.زیر منت نرفت.چند نفر دیگه ای کارو بکنن یه کم اوضاع تغییر میکنه.
اوضاع چي تغيير كنه كه چي بشه مگه تيم ملي تا الان بد نتيجه گرفته :-??
علي كريمي جادوگره درست اصلا مارادوناست ولي با اين لج و لج بازيا تيم ملي ضرر نمي كنه:301: خيالت راحت شجاعي و جباري هم بازيكناي كمي نيستن مهدوي كيا هم كه دعوت شده

@li_K@K@
09-10-2008, 20:58
کریمی بیشتر از این که از دایی ناراحت باشه از دست فدراسیون فوتبال ناراحته , اگه واقعا بازیکنه با تعصبی باشه برمیگرده

همین که دایی اونوقت کریمی رو دعوت نکرد باعث شد که انگیزه ی کریمی صد چندان بشه وحتی بیاد پرسپولیس وگرنه نه الان کریمی تو ایران بود نه انقدر بازیکنه آماده ی بود, بی خودی نباید تقصیرو گردنه دایی بندازیم

به هر حال منم امیدوارم برگرده چون نشون داد هنوز هم اگه بخواد می تونه حداقل تو آسیا بهترین باشه

manchester7
09-10-2008, 21:01
دمش گرم اون قدر خوب بازی کرد که علی دایی مجبور شد به تیم ملی دعوتش کنه و مشخص شد دایی بهش نیاز داره اما کریمی با این کارش ثابت کرد که تنها مشکلش علی داییه

2afm
09-10-2008, 21:44
هنوز هیچی معلوم نیست کفاشیان گفته تاج اوایله هفته اینده جلسه داره با علی کریمی حیف اگه از تیم ملی خدافظی کنه قدرشو ندونستن شیره جادوگر

manchester7
09-10-2008, 22:15
حالا که کریمی نرفته دایی گفته باقری رو دعوت میکنم ایشالا اونم نره تا ببینیم دایی با این بازیکنای سایپا که همه با شایستگی انتخاب شدن چی کار میکنه

ابراهیم-totti
09-10-2008, 23:14
درسه خداحافظی علی به علی.نه به این نه به اون که به زور مجبور به خدا حافظی شد

sasuke89
09-10-2008, 23:34
ایول به مردانگی علی کریمی

صد شرف داره به یکی مثل هاشمیان تا برای دعوت به تیم ملی نامه غلط کردم امضا کردم....

ببینم علی دایی با این بازیکنای سایپایی تیم ملی رو به کجا میرسونه

Valencia
10-10-2008, 00:18
خداحافظی نکرد گفت در شرایط کنونی به تیم ملی نمی آد

MBeckham
10-10-2008, 00:30
پویا جون راست میگه بهتره این تایپک رو هم مدیران ببندن:Dکریم هم امد تیم ملی ایول به این بچه اذری:13:

Scouser
10-10-2008, 05:40
از اونجایی که ممکنه نظر علی کریمی عوض شه و شاید خبرایه جدیدی بیاد این تاپیک فعلا بسته نمیشه!

Jigsaw
10-10-2008, 07:08
ولی‌ به نظر من کریمی‌ بهترین کارو باسهٔ خودش کرد
در اوج محبوبیت کنار گیری کرد و تازه با این کارش محبوبیتش دو چندان شد
چون امکانش بود بازم تو تیم ملی‌ بره و نیمکتنشینش کنن و ترتیبشو بدن مخصوصا که کریمی‌ هم چین با فدراسیون خوب نیست و تازه اگه دایی هم بهاش خوب بود ریسک نمیکرد با فدراسیون در بیفته چون دایی هرچیم آدم قدی باشه بازم هوشش زیاده و میدونه که کریمیو رو باید دعوت کنه
ولی‌ اینجوری همیشه محبوب میمونه

در هرصورت امیدوارم اگه به تیم ملی‌ برگرده و برنگرده موفق باشه و دوباره با توپ جادو کنه تا مثل گذشته از دیدن بازیش لذت ببریم

just # 7
10-10-2008, 07:28
بهترین کارو کرد.علی دایی ضایع شدا!:D

30na_me30
10-10-2008, 07:33
از اونجایی که ممکنه نظر علی کریمی عوض شه و شاید خبرایه جدیدی بیاد این تاپیک فعلا بسته نمیشه!

مطمئن باشین که همینطورم میشه.اصلا شک نکنید...
این حرکت علی کریمی اونم درست موقعی که به تیم دعوتش کردن به اعتقاد من بیشتر شبیه به یه حرکت نمادین بود واسه جلب توجه.(هر چند بیش از این با بازی خوبش تونسته بود اینو به اثبات برسونه پس دیگه نیازی به این کار نبود)
وگرنه یه بازیکن حرفه ای مثل ایشون باید از خداشم باشه که تو تیم ملی بازی کنه همونطور که خودش تو مصاحبه ی هفته ی قبلش گفته بود:تمام تلاشمو برای حضور در تیم ملی میکنم.

ITALIANO
10-10-2008, 09:36
علی کریمی به نظرم بهترین کار ممکن رو انجام داد.
شایستگی های کریمی برای حضور در تیم ملی بر همگان اثبات شده ولی متاسفانه بعضی از آقایون مانع پیشرفت او شدند ، تو این ماجرای خداحافظی کریمی ، علی دایی 70% نقش داره و انقدر مربی آماتوری هست که همچین بازیکنانی رو که به درد تیم ملی میخورند رو باهاشون لج کرده ، یک هفته از لیگمون رو هم به خاطر یک مساوی شانسی تعطیل کرد ، اون شب تو برنامه نود با عادل همچین داد و بیداد می کرد که انگار میخواست عربستان رو با 6 گل شکست بده ولی اگر سر اون بازی هم لیگمون برگزار می شد و به جای 8 روز فقط 2 روز قبل بازی به عربستان می رفتیم هیچ اتفاقی نمی افتاد.
اینایی که گفتم ارتباط مستقیم با خداحافظی کریمی نداشت ولی همه این اتفاقات نا خوشایند به ضررمون تموم میشه.
امیدوارم دایی به خودش بیاد !!

arash_2000
10-10-2008, 12:19
در پي انصراف "علي كريمي" از حضور در تيم ملي فوتبال ايران، رييس فدراسيون فوتبال رسما از وي براي مذاكره حضوري دعوت كرد.
علي كفاشيان پس از اعلام خداحافظي "علي كريمي" از تيم ملي ، گفت: با توجه به اينكه "كريمي" بازيكن ارزنده‌اي است و جزء سرمايه‌هاي ايران به حساب مي‌آيد، قصد دارم با دعوت از وي در محل فدراسيون فوتبال طي ملاقاتي حضوري با او مذاكره كنم.
رييس فدراسيون فوتبال ايران افزود: ابتدا بايد استدلال‌هاي كريمي را بشنويم. كريمي از مسايلي كه اخيرا ايجاد شد ناراحت است. به اين جهت بايد با وي صحبت كنيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه چه زماني با "علي كريمي" ديدار خواهيد كرد؟ خاطر نشان كرد: در اولين فرصت از كريمي مي‌خواهيم تا براي مذاكره به فدراسيون فوتبال بيايد.
كفاشيان در پايان، متذكر شد: بايد ابتدا با علي كريمي صحبت كنيم. بالاخره يا او ما را قانع مي‌كند و از تيم ملي كناره‌گيري مي‌كند و يا ما او را قانع مي‌كنيم و او هم‌چنان در تيم ملي باقي مي‌ماند.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

arash_2000
10-10-2008, 12:28
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)، طي تماسي امروز كه با علي دايي درباره خداحافظي علي كريمي داشتيم سرمربي تيم ملي اعلام كرد كه درباره خداحافظي كريمي فعلا حرفي نخواهد زدو اظهار نظردر اين مورد را به روز كنفرانس خبري كه قرار است هفته آينده در محل فدراسيون فوتبال برگزار شود موكول خواهد كرد. به نظر مي‌رسد پس از كريم باقري كه به دلايل شخصي چند سال پيش از ادامه حضور در تيم ملي سر باز زد، علي كريمي كه در اوج فوتبال خود بسر مي‌برد، دومين بازيكني باشد كه به نوعي كدورت خاطر خود بابت سياست‌هاي اعمال شده در تيم ملي را به اين شكل نشان مي‌دهد.

Iker Casillas
10-10-2008, 14:23
من میگم در یه صورت تصمیمش عوض میشه :-?
اونم اینه که سرمربی تیم ملی عوض بشه:heartsmile:

manchester7
10-10-2008, 14:27
علی به خاطر علاقه اش به تیم ملی برمیگرده اما الان نه وقتی که به خودش و دایی ثابت کنه که بهترین بازیکن ایرانه و به خاطر فشار مطبوعات دعوت نشده کلا مشکل اینه که کریمی فکر میکنه مطبوعات باعث دعوتش شدن نه بازی خوبش تو لیگ

arash_2000
10-10-2008, 14:47
سرمربي تيم ملي كشورمان طي مذاكره اي كه با كريم باقري داشته، اعلام كرده كه در صورت بر طرف شدن مصدوميت باقري تيم ملي پذيراي وي خواهد بود. سرمربي تيم ملي كشورمان طي مذاكره اي كه با كريم باقري داشته، اعلام كرده كه در صورت بر طرف شدن مصدوميت باقري تيم ملي پذيراي وي خواهد بود. پس از اعلام شدن فهرست اسامي بازيكنان تيم ملي از سوي علي دايي باز هم جاي خالي كريم باقري هم تيمي سابق وي و بازيكن باسابقه پرسپوليس كاملاً محسوس بود، اما به گفته خود سرمربي تيم ملي دعوت نشدن باقري فقط و فقط به دليل مصدوميت بوده و در صورت برطرف شدن اين مشكل كريم باقري نيز به تيم ملي دعوت خواهد شد. علي دايي طي صحبتي كه با كريم باقري داشته اين موضوع را به وي اعلام كرده كه تيم ملي پذيراي باقري خواهد بود.

vahid1364
10-10-2008, 16:16
سايت فوتبال گل بعد از انتشار خبر امتناع علي كريمي از حضور در اردوي تيم ملي فوتبال ايران، روز جمعه نوشت: -علي كريمي مهاجم باشگاه پرسپوليس تهران، با ارسال نامه‌اي سرگشاده براي فدراسيون فوتبال ايران، دعوت به اردوي تيم ملي را رد كرد.
به گزارش ايرنا به نوشته اين سايت، علي كريمي به رغم محروم شدن از همراهي تيم ملي فوتبال ايران در ماه مه، همچنان بر مواضع انتقادي خود نسبت به فدراسيون فوتبال ايستادگي كرد.

گل ادامه مي‌دهد: -كريمي درست شش ماه قبل به خبرنگاران گفت كادر فعلي فدراسيون فوتبال، ضعيف‌ترين گروهي است كه در دوران ‪ ۱۰‬ساله حضور خود در تيم ملي ديده است.>
وي افزود كه اين افراد فوتبال ايران را به جاي پيشرفت دچار پسرفت خواهند كرد و به رغم محروميت از همراهي تيم ملي فوتبال ايران به دليل همين اظهارات، تاكيد كرد از حرف هايش عقب نشيني نخواهد كرد، به اين اميد كه مجازات او به حل مشكلات فوتبال ايران كمك كند.

وي از هنگامي كه به ايران و باشگاه پرسپوليس تهران بازگشته، آمادگي بالايي نشان داده و چهار گل در دو مسابقه براي اين تيم تهراني به ثمر رسانده است.

همين امر، علي دايي سرمربي تيم ملي فوتبال ايران را بر آن داشت كه وي را براي حضور در ديدار مقدماتي مسابقه‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬برابر كره شمالي در روز چهارشنبه آينده به اردو دعوت كند.

اما كريمي در نامه‌اي كه براي علي كفاشيان نوشته، به بي‌عدالتي تصميم فدراسيون فوتبال در مورد محروميت او از تيم ملي اشاره كرده و افزوده است كادر فني تيم هم ظاهرا بدون حضور او بهتر مي‌توانند بر مديريت امور تمركز كنند.

مهاجم سابق باشگاه بايرن مونيخ آلمان در نامه‌اش از هواداران تيم ملي فوتبال ايران نيز تشكر و ابراز اميدواري كرده است كه دلايل وي براي رد دعوت به تيم ملي را درك كنند.

وي در خاتمه آورده است كه -من سالها خودم را وقف تيم ملي فوتبال ايران كردم و اكنون نيز با خداحافظي ام مي‌توانم به اين تيم كمك بيشتري كنم. با آرزوي موفقيت براي تيم ملي فوتبال ايران در مسير صعود به رقابتهاي جام جهاني سال ‪<.۲۰۱۰‬

خاطرنشان مي‌شود، تيم ملي فوتبال ايران بعد از تساوي يك بر يك مقابل عربستان سعودي در ديدار نخست خود، در رده سوم گروه دوم از مرحله پاياني رقابتهاي مقدماتي مسابقه‌هاي جام جهاني فوتبال قرار دارد.

mzizou10
10-10-2008, 16:24
علی کریمی یه حرفه ایه. کارش هم خیلی خوب بود مطمئنا توی این وضعیت اگر علی کریمی به تیم ملی برگرده همه بار تیم ملی روی دوش اونه و همه از اون توقع دارند و اگر هم تیم ملی نتیجه نگیره همون بلایی رو سر کریمی می آوردند که سر دایی توی جام جهانی اومد. تازه این علی دایی انقدر خودش رو گرفته که انگار قبلا همبازی این بازیکن ها نبوده. این حرکت کریمی اگرچه شاید به نفع تیم ملی نباشه اما باعث میشه که همه نگاه متوجه دایی و اشتباهاتش بشه. آخه چه دلیلی می تونه وجود داشته باشه که یه بازیکن عالی رو به تیم ملی دعوت نکنی فقط به بهانه نداشتن تیم باشگاهی! انگار تیم ملی مال خودشه تازه اگر هم قبلا کریمی را دعوتش می کرد و خوب بازی نمی کرد هیچ کس از دایی ایراد نمی گرفت چون نظر همه مردم نسبت به کریمی چیز دیگه ایه

Adelaide United
10-10-2008, 16:40
به نظر من خوب کرد خدا حافظی کرد.
چون با فشارهایی که شما تو ایران به بازیکنان میارید بازیکن رو له میکنید به جای اینکه قدر اون ها رو بدونید

vahid1364
10-10-2008, 17:03
تلـويـزيـون‌هـاي عـربـي منـطـقـه:

"كريمي" جادوگر شورشي

بخش‌هاي ورزشي تلويزيون‌هاي عربي منطقه دعوت از "علي كريمي" براي عضويت دوباره در تيم ملي ايران و سپس رد كردن اين دعوت را در صدر اخبار خود قرار دادند. نيل اسپورت "كريمي" را جادوگر شورشي ناميد و گفت ستاره فوتبال ايران كه دوباره به ليگ باشگاه‌هاي كشورش پيوسته است، قبل از اينكه دعوت دايي را رد كند با نيامدن خود به تيم ملي ايران عملا به دايي و حذف خود در ديدار با عربستان اعتراض كرد.
به گزارش مفسر اين تلويزيون با تعجب از جهش دوباره كريمي افزود: كريمي چهار گل در دو بازي به ثمر رسانده است كه سه گل آن در يك بازي بوده است و جالب‌تر آن كه اين گل‌ها نه با پاهاي جادويي او بلكه با سر جادويي‌اش به ثمر رسيده است.
وي پيش‌بيني كرد: كريمي كه افكار عمومي فوتبال ايران را نيز با خود دارد، تا انتظارات حرفه‌اي خود را بدست نياورد به تيم ملي ايران بازنخواهد گشت.
تلويزيون ورزشي العراقيه نيز گفت: علي كريمي با پشت كردن به دعوت مربي تيم ملي ايران پس از درخشش در ليگ اين كشور پاسخ عدم دعوتش در ديدار با عربستان را به دايي داد تا در آستانه ديدار حساس ايران و كره شمالي در راه جام جهاني فوتبال ايران و آسيا را غافلگير كند.
اين تلويزيون بازگشت مهدوي‌كيا را نيز مورد توجه قرار داد و گفت: دايي با دعوت دوباره ستاره‌هاي فوتبال ايران ضريب قدرت اين تيم را در مسابقات مقدماتي فوتبال آسيا بالا برد.
تلويزيون الراي نيز قهر علي كريمي از تيم ملي ايران را متوجه رقابت اين بازيكن و دايي توصيف كرد و گفت: رقابت كريمي و دايي از ديدار ايران با كره شمالي مهمتر شده است.

sohrabss
10-10-2008, 17:09
علی کریمی بهترین کار رو انجام داد و با این کارش از دامی که علی دایی براش پهن کرده بود فرار کرد.
دایی تحت فشار رسانه ها و مردم اسم علی کریمی رو تو لیست منتخب آورد تا هم از انتقادات کاسته شه و هم اینکه با بازی ندادن یا ساخت حاشیه ای جدید برای کریمی زمینه اخراج مجدد این بازیکن رو از تیم ملی فراهم کنه.
همه ما میدونیم که چرا علی کریمی به تیم ملی دعوت نمیشد و چه کسی باعث دور موندن کریمی از پیراهن تیم ملی بود.

این بحث آماده نبودن و نداشتن تیم باشگاهی هم بهانه ای بیش نیست. چرا که خود دایی آندو تیموریان رو فقط برا اینکه تو یه تیم اروپایی عضو بود (شما بخونید اسم بزرگش) به تیم ملی دعوت کرد. اونم در زمانی که آندو حتی رو نیمکت تیم باشگاهیش جایی نداشت و همه بازیها رو از تو هتل نگاه میکرد.
اما ناگهان این نوع نگرش دایی در مورد کریمی عوض شد.

بحث رو کش ندم.
بهترین تصمیمی که کریمی گرفت همین بود.
در ضمن شما مطمئن باشید که کریمی برای همیشه از تیم ملی خداحافظی نکرد. کریمی تو محفل دوستانه و بین رفقاش اعلام کرده که تا زمانی که دایی سرمربی تیم ملیه، دعوتشو قبول نمیکنه.

تا یادم نرفته اینم بگم، برای اینکه به عمق نفرت علی دایی نسبت به کریمی پی ببرید، یک بار دیگه مصاحبه آخر دایی رو که تو برنامه نود دیشب پخش شد رو ببینید.

farah
12-10-2008, 08:39
خيلي حيف شد تنها اونه كه ميتونه تيم ملي رونجات بده
خدا كنه بركرده

hamed6429
12-10-2008, 09:15
علی کریمی بهترین کار ممکن کرد. همه میدونن دایی کاری به بازی کردن بازیکن نداره وگرنه چطور زندی که به قول ممد مایلی تو قبرس پلی استیشن بازی میکنه رو دعوت میکنه:34:

arash_2000
12-10-2008, 13:35
علي كريمي بعد از تمرين امروز گفت: بهتر است ديگر براي انجام مصاحبه كسي به من رجوع نكند چون دوست ندارم حرفي بزنم و هر چه لازم بود،‌ گفتم.
وي ادامه داد: با حرف هايي كه در روزهاي اخير زدم بسيار تحت فشار قرار گرفتم،‌ تا آنجايي كه فكر مي كنم اشتباه كردم كه حرف دلم را گفتم؛ ولي به هر حال صحبت كردم و اكنون ديگر بايد خبرنگاران دست از سر من برداشته و اجازه دهند به پرسپوليس فكر كنم.
كريمي پس از تمرين امروز در مواجهه با خبرنگاران رفتار نامناسبي ارائه كرد و باعث رنجش آنها شد.

hamid-vafa
13-10-2008, 09:34
علي كريمي تنها با دو هفته درخشش در ليگ برتر ايران به تيم ملي دعوت شد. در حالي كه همه از مشكلا‌ت علي دايي با او مطلعند و مي‌دانند كه چرا پيش از اين در فهرست دعوت‌شدگان به تيم ملي نامي از او نبود و چرا حالا‌ كه با گل‌هايش مورد حمايت هواداران پرسپوليس قرار دارد، به اردوي ملي دعوت مي‌شود. پس عجيب نيست كه كريمي به اين دعوت پاسخ رد مي‌دهد و نارضايتي‌اش را از بي‌توجهي‌هاي گذشته علني مي‌كند. عده‌اي بر اين باورند كه كريمي در اين وضعيت دشوار، كه تيم ملي براي صعود به جام‌جهاني نياز به تمامي نيروهايش دارد، بايد كوتاه بيايد و به تيم ملي برگردد. عده‌اي نيز گمان مي‌كنند با توجه به بي‌محلي‌هاي گذشته، بايد حرف كريمي را فهميد و به او حق داد كه از تيم ملي كنار بكشد.

اگرچه همه تاييد مي‌كنند كه شماره 8 طلا‌يي پرسپوليس با اين كيفيتي كه در بازي‌هاي اخير از او ديده‌ايم مي‌تواند در لحظات حساس ديدارهاي ملي و در بازي مقابل كره‌شمالي گره‌گشاي كار باشد و به داد علي دايي و ما برسد اما نكته در اين ميان، نه آمدن يا نيامدن كريمي، بلكه برخوردي است كه با قهر او و امثال او مي‌شود. متاسفانه در ساعت‌هاي گذشته، جمله‌اي كه در پاسخ به كناره‌گيري كريمي، از مسوولا‌ن شنيديم جاي تامل بسيار داشت؛ اينكه كريمي بايد نسبت به سرنوشت تيم ملي احساس مسووليت كند و مثل يك سرباز در خدمت تيم ملي باشد. چنين توصيه و اندرزي پربيراه نبود اگر نمي‌ديديم آنچه را كه در سال‌هاي اخير پيرامون تيم ملي ديده‌ايم و همچنان مي‌بينيم. بله همه بازيكنان بايد همچون سرباز در خدمت تيم ملي باشند اما سوال اين است كه اين حكم تنها براي بازيكنان صادق است و شامل حال ديگران نمي‌شود؟ سوال اين است كه آقاي علي دايي سرمربي محترم تيم ملي نبايد مثل يك سرباز - تو بگو سردار- در خدمت تيم ملي باشد؟ تيم ملي امروز اسپانسر ندارد و به جاي آن بايد پيراهني با مارك دايي به تن كند و هزينه‌اش را بپردازد؛ آيا چنين رفتاري با تيم ملي مسوولا‌نه و از سر دلسوزي است؟ اينكه تيم ملي فوتسال نيز بايد چنين لباسي را مي‌پوشيد و به خاطر آن دچار مشكل مي‌شد، اين شائبه را به وجود نمي‌آورد كه كسي يا كساني به جاي در نظر گرفتن مصالح ملي به منافع شخصي خود مي‌انديشند؟ سرمربي تيم ملي در تمام ماه‌هاي حضورش در تيم ملي نشان داده است كه تسويه‌حساب‌هاي شخصي را فراموش نكرده است؛ به مناسبات خود ارج بسياري مي‌گذارد و حتي اينها را بر سرنوشت تيم ملي فوتبال ارجح مي‌داند؛ اين نكته را مي‌شود از بازيكناني كه به تيم ملي دعوت نشدند - و خيلي‌هايشان همچنان دعوت نمي‌شوند- فهميد و از سايپايي‌ها كه جاي ثابتي در فهرست ملي‌پوشان داشتند. در اين‌باره علي دايي حتي معتقد بود كه در حق بچه‌هاي سايپا اجحاف مي‌شود و اين تيم بايد 7 بازيكن در تيم ملي داشته باشد. براي پي‌بردن به درستي ادعاي سرمربي تيم ملي و عضو هيات‌مديره باشگاه سايپا، نگاهي به بازي‌هاي اين تيم، نتايج و رتبه‌اش در ليگ كفايت مي‌كند اما در همه اين احوال ما نشنيده‌ايم يكي از آقايان به علي دايي تذكر بدهد كه مسوولا‌نه رفتار كند و مثل سرباز در خدمت تيم ملي باشد. علي دايي پيش از اين نيز فرمان به تعطيلي مسابقات باشگاهي داد و برخي از مديران در كنار او قرار گرفتند و در جواب معترضان گفتند كه همه بايد در خدمت تيم ملي باشيم و به موفقيت اين تيم اولويت بدهيم. در آن روزها هيچ كس خاطرات گذشته را مرور نكرد و روزهايي را كه علي دايي در منصب يك مربي باشگاهي براي تيم ملي تره خرد نمي‌كرد را به ياد نياورد؛ زماني را كه تيم سايپا با مربي‌اش علي دايي همزمان با تيم ملي در اردوي كيش به‌سر مي‌برد و قرار بود تيم قلعه‌نويي مهم‌ترين بازي دوستانه سال‌هاي اخيرش را در برابر تيم ملي مالي انجام دهد. در آن روزها جناب آقاي سجادي، مسوول ورزش كيش (كه امروز مديرعامل سايپا و همكار آقاي دايي هستند) از دايي خواست تا با تعويق يا جابه‌جا كردن يكي از تمرينات تيمش از ورزشگاه اصلي كيش، به تيم ملي اجازه بازي مقابل مالي را بدهد. آقاي دايي در آن هنگام با اين پاسخ كه من مسوول تيم خودم هستم و تيم ملي به من مربوط نيست، قدمي در مقابل تيم ملي كوتاه نيامد. بازي ايران مقابل مالي به دليل شرايط نامساعد زمين پس از تمرين سايپا انجام نشد. روزها گذشت تا دايي به نيمكت تيم ملي برسد و همگان را به خاطر حمايت نكردن از تيم ملي به باد انتقاد بگيرد. ماجراي كيش كه يادتان نرفته آقاي دايي؟ ما حتي نشنيده‌ايم كسي از اساتيد، مديران فدراسيون فوتبال را خطاب قرار دهد و آنها را به خاطر ناتواني‌شان در استخدام يك سرمربي بزرگ براي تيم ملي و برگزاري مسابقات تداركاتي مناسب به رفتاري مسوولا‌نه دعوت كند. يادمان نرفته است كه رئيس سازمان ورزش ايران فوتبال ملي را تا پاي تعليق برد چرا كه دلش نمي‌خواست كسي چون صفايي‌فراهاني را در كميته فني فدراسيون ببيند و دلش مي‌خواست رياست فدراسيون را مال خود كند و... اما نديديم هيچ يك از كساني را كه امروز براي تيم ملي دلسوزي مي‌كنند و از علي كريمي مي‌خواهند سرباز باشد، تذكري به رئيس سازمان بدهند. ‌ تفاوتي نمي‌كند. علي كريمي شايد به درخواست‌ها پاسخ بدهد و برگردد، شايد هم پاها را در يك كفش كند و نيايد اما لا‌زم است بزرگواران اندرزگو كمي با خود بينديشند كه آيا از خودگذشتگي و حميت ملي براي همه واجب است يا تنها مي‌شود بر سر يك بازيكن فوتبال فرياد كشيد كه سرباز باشد.

farah
14-10-2008, 11:55
arash2000
شيوه ي بيغمبريست ونه مردانكي لطفا اصلاح كن

dwxx
14-10-2008, 13:22
دايي در برنامه 90 بالاخره نرمي نشان داد و گفت كه اگر فكر كريمي عوض شود من هم دوباره درباره او تصميم ميگيرم. كه اين موضوع با لجبازي فردوسي پور و اصرار بر اينكه آيا ديگر كريمي در تيم ملي جايي ندارد صورت گرفت.
با اين حساب ميتوان اميدوار بود كه اگر مسئولان پادرمياني كنند و كريمي را راضي كنند دايي حرفي ندارد و دوباره وي را دعوت ميكند.
ضمنا به نظر من بهتر بود فردوسي پور به جاي اينكه تاكيد كند كه كريمي گفته (( به تيم ملي فكر نمي كنم )) و اين مصاحبه را پخش كند. براي دايي توضيح ميداد كه كريمي اين جمله را گفت كه ثابت كند براي لجبازي و دعوت دوباره به تيم ملي به پرسپوليس نيامده است و الان (درزمان مصاحبه و بازي پرسپوليس) به تيم پرسپوليس فكر ميكند. پس اين جمله توهيني به تيم ملي نمي شود بلكه نشان ميدهد كه تابع مربي تيم ملي است و نمي خواهد خود را با كمك افكار عمومي تحميل كند.

در كل با صحبتهاي علي دايي در 90 به نظر من آينده روشن است و كريمي به تيم ملي بازخواهد گشت. البته در بازي هاي آينده

arash_2000
14-10-2008, 21:19
arash2000
شيوه ي بيغمبريست ونه مردانكي لطفا اصلاح كن
نمیدونم والا من از استاد ادبیاتمون اینجور شنیدم تحقیق میکنم اگه مطمئن شدم چشم.

arash_2000
14-10-2008, 21:21
انتخاب حق يك مربي است، همانگونه كه پاسخگويي در قبال نتايج كسب شده جزو وظايف او محسوب مي‌شود. اگر اين جمله به نظرتان تكراري مي‌آيد، مشكلي نيست و حق با شماست اما در مورد پرونده علي كريمي كه گويا هنوز براي بعضي‌ها مفتوح است، بايد به آن اشاره مي‌كرديم. كريمي يكي از بهترين‌هاي دهه اخير فوتبال ايراني بوده كه نمايش‌هاي خوب و چشمگيرش طي 108 حضور ملي، اگر بيشتر از بازي‌هاي ضعيفش نباشد، مسلما كمتر نيست و حالا كه با بازگشت به ليگ ايران و دو بازي خيره كننده باز هم خيلي‌ها را به هيجان آورده، همه دوست دارند تا شماره هشت استثنايي سال‌هاي اخير را دوباره در قالب جادوگر تيم ملي ببينند. همگان سابقه طولاني مشكلات ميان دايي و كريمي و دوران همبازي بودن در تيم ملي را مي‌دانند و اشاره مجدد به آن تكرار مكررات است. فقط اشاره به اين مورد كفايت مي‌كند كه علي كريمي بنا به دلايلي بعضا واهي و بعضا منطقي طي چهار ماه اخير از تيم ملي فوتبال دور بوده است. از طرف ديگر به هر دليل اعم از فشار مردم و رسانه‌ها يا بازي‌هاي خوب شماره هشت با پيراهن پرسپوليس در ليگ، علي دايي او را مجددا به تيم ملي فوتبال دعوت كرد. بحث ما بر سر چرايي امتناع از حضور كريمي در اردوي تيم ملي و خداحافظي موقت او از تيم ملي نيست چون كريمي هم در تصميم خود مختار بوده و حتما به دلايل و بنا به توجيهاتي كه براي خودش محترم است‌، از همراهي تيم ملي سرباز زده ولي صحبت اينجاست كه اين مساله ديگر يك بحث ملي نيست و به صورت يك مورد شخصي بين دايي و كريمي درآمده است.
علي دايي همانطور كه در مصاحبه مطبوعاتي خود اعلام كرده، به وظيفه‌اش در قالب سرمربي تيم ملي عمل كرده و بنابر رسالت ميدان دادن به شايسته‌ها علي كريمي را از صميم قلب يا به صورت اجباري به تيم ملي دعوت كرده و هافبك برجسته پرسپوليس هم دعوت او را رد كرده است. پس اينجا ديگر تكليف از دايي ساقط مي‌شود. اينكه سرمربي تيم ملي در حذف چند ماهه كريمي از اين تيم چه نقشي داشته يا پس از اعلام خداحافظي موقت كريمي با چه ادبياتي در مورد او صحبت كرده، كاملا به خود دايي ربط دارد. دايي تمام روزنه‌هاي اميد به بازگشت كريمي به تيم ملي را مي‌بندد و با اعلام اينكه «تا من هستم كريمي به تيم ملي دعوت نمي‌شود» آب پاكي را روي دست همه مي‌ريزد و حالا خودش مسووليت تمام عواقب اين تصميم را برعهده دارد.
گرچه شايد عده‌اي معتقد باشند كه دايي مي‌توانست به نوعي مديريت يا تدبير كند كه چنين اختلافاتي بين او و كريمي به اين صورت حاد و رسانه‌اي نشود و به عبارت بهتر تفاوت «دايي مربي» با «دايي بازيكن» را عيان سازد ولي آنهايي كه سرمربي تيم را خوب مي‌شناسند هرگز چنين انتظارات بيهوده‌اي از مرد سرسخت و غيرقابل انعطاف اردبيلي ندارند. خصوصياتي كه رسيدن دايي به نقطه فعلي زندگي حرفه‌اي‌اش تا حدود زيادي مرهون آنهاست ولي به هر حال پرونده علي كريمي و علي دايي فعلا مختومه است.
حال كه كريمي دعوت دايي را به هر دليلي رد كرده بايد سرمربي تيم ملي را به حال خود گذاشت تا با ابزاري كه در اختيار دارد، وظيفه‌اش را انجام دهد. وظيفه دايي رساندن تيم ملي به جام جهاني است و در اين ميان به گفته خودش «اگر تيم ملي به خاطر يك بازيكن به جام جهاني نرود، من بايد بروم پي كارم» نبود علي كريمي در تيم ملي تحت هدايت او تاثير مهم و منفي نخواهد داشت. اين كه كريمي يك بازيكن معمولي نيست و مي‌تواند با هنر خود در يك لحظه ورق را به سود تيم ملي برگرداند هم توجيهي است كه با امتناع او از حضور در تيم ملي تاريخ مصرف گذشته مي‌نمايد چون نمي‌توان يك بازيكن را به زور به تيم ملي آورد. اگر هم دايي در مورد دلايل تصميم كريمي به مشاوران يا مدير برنامه‌هايش گير مي‌دهد، در حال اشتباهي مجدد است. به خاطر آرامش تيم ملي و موفقيتش هم كه شده بايد دايي را به حال خود گذاشت. اين پرونده مختومه است.

sepahan_zard
18-10-2008, 11:25
علی کریمی بهترین کار ممکن کرد. همه میدونن دایی کاری به بازی کردن بازیکن نداره وگرنه چطور زندی که به قول ممد مایلی تو قبرس پلی استیشن بازی میکنه رو دعوت میکنه:34:
به نظر من آقاي كريمي خودشو خراب كرد و آقاي باقري با لبيك گفتن به پيشنهاد دايي يه جورايي كار رو برا كريمي بدتر كرد ... تيم ملي ما نشون داد كه بدون وجود يك ستاره هم ميتونه بره جام جهاني و .. تصور كنيد اگه تيم بره جام جهاني آقاي كريمي چه وضعيتي پيدا ميكنه ... برگشتنش كه محاله ( با وجود آقاي دايي)

MAHDI_ITALIA
18-10-2008, 11:39
کی گفته که تیم ملی خوب بازی کرد
اتفاقا خیلی افتضاح بود . مخصوصا عقیلی که بدترین بازیکن زمین بود.

pers20
18-10-2008, 12:31
به نظر من آقاي كريمي خودشو خراب كرد و آقاي باقري با لبيك گفتن به پيشنهاد دايي يه جورايي كار رو برا كريمي بدتر كرد ... تيم ملي ما نشون داد كه بدون وجود يك ستاره هم ميتونه بره جام جهاني و .. تصور كنيد اگه تيم بره جام جهاني آقاي كريمي چه وضعيتي پيدا ميكنه ... برگشتنش كه محاله ( با وجود آقاي دايي)

تو اصلا کلا نظرت غلطه به چند دلیل ...
اولا کریمی با این کارش خودشو خراب نکرد بلکه با پشت دستی زد تو صورت علی دایی!!

دوما قضیه کریم باقری با کریمی اصلا ربطی بهم نداره کریم باقری که فدراسیون یا با دایی مشکلی نداشته که بخواد نره !!!

سوما تیم ملی ما نشون داد که بدون علی کریمی خیلی مشکلات داره به زور زحمت کره شمالی رو برد در حالی که موقعیتهای گل کره شمالی 2برابر ایران بود همه کارشناساهم میگفتن ایران خیلی بد بازی کرد و بازی های بعدی کارش خیلی سختر از این خواهد بود!!

Mohammad_AcMilan
18-10-2008, 18:15
کار خوبی کرد که خداحافظی کرد چون منم بودم با این کارای دایی قبول نمی کردم
اما ای کاش برگرده چون وضع تیم ملی خیلی افتضاحه

zafar
19-10-2008, 17:03
به موقع خداحافظی کرد هر چند می تونست چند سال دیگه هم تو تیم ملی بدرخشه

sepahan_zard
21-10-2008, 17:18
تو اصلا کلا نظرت غلطه به چند دلیل ...
اولا کریمی با این کارش خودشو خراب نکرد بلکه با پشت دستی زد تو صورت علی دایی!!

دوما قضیه کریم باقری با کریمی اصلا ربطی بهم نداره کریم باقری که فدراسیون یا با دایی مشکلی نداشته که بخواد نره !!!

سوما تیم ملی ما نشون داد که بدون علی کریمی خیلی مشکلات داره به زور زحمت کره شمالی رو برد در حالی که موقعیتهای گل کره شمالی 2برابر ایران بود همه کارشناساهم میگفتن ایران خیلی بد بازی کرد و بازی های بعدی کارش خیلی سختر از این خواهد بود!!

خب مهم اينه كه الان سرمربي تيم ملي ايران علي داييه ! و اسمي از كسايي كه نيستن و پشت دست ميزنن و .. نيست
... اگه تيم ما رفت جام جهاني ! ( تا حالا كه نتيجه هاش خوب بوده ) اونوقت كي با پشت دست زده تو پوز كي ؟ و بعدشم كدوم بازيكن عقده رفتن به جام 2010 رو دلش ميمونه ؟ جوابش معلومه

Ferguson
21-10-2008, 17:31
خب مهم اينه كه الان سرمربي تيم ملي ايران علي داييه ! و اسمي از كسايي كه نيستن و پشت دست ميزنن و .. نيست
... اگه تيم ما رفت جام جهاني ! ( تا حالا كه نتيجه هاش خوب بوده ) اونوقت كي با پشت دست زده تو پوز كي ؟ و بعدشم كدوم بازيكن عقده رفتن به جام 2010 رو دلش ميمونه ؟ جوابش معلومه
اولا بازیکنی مثل کریمی که هم جام جهانی رو تجربه کرده و هم باشگاه های اروپا و هم هزارتا جام معتبر دیگرو . هیچوقت حسرت جام جهانی رو نمی خوره . اون ماله این بچه مچه هاست که می خوان اسمشونو معروف کنن نه امثال سوپر استار هایی مثل کریمی . دوما همین که تو استادیوم موقع بازی تیم ملی 50 هزارتا می گن افشین امپراتور . یعنی اینکه دایی نقش هویج رو داره ایفا می کنه . چرا ؟ به خاطر تحریکات درست و موضع گیری درست کریمی .

ss_ss gahreman
21-10-2008, 17:49
. اولا بازیکنی مثل کریمی که هم جام جهانی رو تجربه کرده و هم باشگاه های اروپا و هم هزارتا جام معتبر دیگرو . هیچوقت حسرت جام جهانی رو نمی خوره . اون ماله این بچه مچه هاست که می خوان اسمشونو معروف کنن نه امثال سوپر استار هایی مثل کریمی . دوما همین که تو استادیوم موقع بازی تیم ملی 50 هزارتا می گن افشین امپراتور . یعنی اینکه دایی نقش هویج رو داره ایفا می کنه . چرا ؟ به خاطر تحریکات درست و موضع گیری درست کریمی

اقای فرگوسن مثل اینکه تو دوست داری سایتو خراب کنی لطفا حرمت سایت رو حفظ کن

Ferguson
21-10-2008, 17:54
اقای فرگوسن مثل اینکه تو دوست داری سایتو خراب کنی لطفا حرمت سایت رو حفظ کن
تو سعی کن هیچوقت جو الکی ندی که کسی باور نمی کنه . کی سایت رو خراب کرد ؟ پست بالا در رابطه با علی کریمی و بحث خداحافظیش بود . شما اگه اشتباه نکنم همونی هستی که در بخش مقایسه نقل و انتقال قرمز ها و ابی ها به همه توهین می کردی ! حالا داری اهداف خودت رو به من نسبت می دی . این پست اسپم شما هم باعث شد تاپیک منحرف بشه متاسفانه .

sepahan_zard
22-10-2008, 12:36
اولا بازیکنی مثل کریمی که هم جام جهانی رو تجربه کرده و هم باشگاه های اروپا و هم هزارتا جام معتبر دیگرو . هیچوقت حسرت جام جهانی رو نمی خوره . اون ماله این بچه مچه هاست که می خوان اسمشونو معروف کنن نه امثال سوپر استار هایی مثل کریمی . دوما همین که تو استادیوم موقع بازی تیم ملی 50 هزارتا می گن افشین امپراتور . یعنی اینکه دایی نقش هویج رو داره ایفا می کنه . چرا ؟ به خاطر تحریکات درست و موضع گیری درست کریمی .
...عجب استدلال هاي عجيبي ؟؟؟ خب تو ورزشگاه آزادي جايي كه تماشاچياش اكثرا پرسپوليسي هستند ... خب چيزي كه گفته بشه حرف همه نيست
دوست من توي خوزستان هم يكسره همه ورزشگاه فحش و توهين ميفرستند برا مربياي تيم ميهمان .. پس مربي مربوطه منفوره !

Loverboy
22-10-2008, 12:56
كريمي با اين رفتار بدي كه فدراسيون باهاش داشت و از همه مهمتر نميخواست زير دست دايي باشه هيچ انگيزه اي براي بازي در تيم ملي نداره . حتي اگه جام جهاني هم بريم بازم دعوتش كنن نميره . اينو شك ندارم

sepahan_zard
23-10-2008, 13:46
تيم ملي تيم ستاره هاست .. نه ملك شخصي كسي .. يكي نرفت يكي ديگه جاشو ميگيره !

zafar
23-10-2008, 15:10
تيم ملي تيم ستاره هاست .. نه ملك شخصي كسي .. يكي نرفت يكي ديگه جاشو ميگيره !
حتما از این یکی های شما تو فوتبال ایران خیلی زیاده کریمی تو یک جمله بازیکنیه که یک قرن که هیچ یک هزاره هم بگذره فوتبال آسیا مثل اون به خودش نمی بینه .
اگه این طور نبود دیروز تو بازی پرسپولیس با برق نمی رفتن به دست و پاش بیفتن

ALi ReZa
23-10-2008, 19:47
این داستان هم شده فیلم هندی. مطمئن باشین با امارات شماره 8 تن کریمیه.

arash_2000
23-10-2008, 21:13
این مردک مصطفوی دهنمونو سرویس کرده اخه بتوچه دلش نمیخواد بیاد تو چیکاره ای؟

Ferguson
24-10-2008, 10:45
...عجب استدلال هاي عجيبي ؟؟؟ خب تو ورزشگاه آزادي جايي كه تماشاچياش اكثرا پرسپوليسي هستند ... خب چيزي كه گفته بشه حرف همه نيست
دوست من توي خوزستان هم يكسره همه ورزشگاه فحش و توهين ميفرستند برا مربياي تيم ميهمان .. پس مربي مربوطه منفوره !
افرین . مسئله اینجاست که جمعیت طرفداران پرسپولیس در کل ایران از همه بیشتره . استدلال قشنگی شد .

موفق باشی

zafar
24-10-2008, 12:11
این دایی همونی بود که بعد ضایع شدنش از نیومدن کریمی به تیم ملی تو هزار گزارش گفت که تا موقعی که من هستم کریمی به تیم ملی دعوت نمی شه حالا چی شده سر از رختکن پرسپولیس دراورد فکر کرده بود اگه خودش حضورا خدمت برسه کریمی بر می گرده که کریمی خیلی محترمانه جوابش کرد این دایی من نمی دونم چند بار دیگه می خواد ضایع بشه که ول کنه

.hojat.
24-10-2008, 12:59
من به شخه امیدوارم که علی کریمی به تیم ملی برگرده چون خیلی بازیکن با ارزشیه حالا درسته یه سری مشکلات هست اما او باید به خاطر طرفدارش و ملتش بیاد بازی کنه.
به نظر من اگر این نشریات به این موضوع تا این حد نمیپرداختن کار به اینجا کشیده نمیشد.
در هر حال امیدوارم که یک بار دیگر اونو تویه تیم ملی ببینیم

romanista
24-10-2008, 14:36
واقعا كار درستي كرد. منم بودم همين كارو مي كردم.
اصلا از اون اول نبايد اخراجش مي كردن. لوس بازي در آوردن نتيجشو ديدن. حالا بمونن بدون علي كريمي ببينيم چي ميشه!

Fenrir Greyback
25-10-2008, 22:38
علی دایی با حضور در رختکن پرسپولیس و دیدار با علی کریمی نشان داد به دنبال تعامل با همه بازیکنان و عاشقان تیم ملی فوتبال ایران است.به گزارش خبرنگار مهر، حضور علی دایی سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در رختکن تیم فوتبال پرسپولیس و دیدار با علی دایی اتفاقی مثبت به نفع فوتبال ایران بود که تا حدود زیادی خاطرات تلخ چند ماه اخیر را از ذهن ها پاک کرد.
یکی از مدیر برنامه ها و مشاوران علی کریمی که در ماههای گذشته مورد اتهامات زیادی برای تیره تر کردن روابط کریمی و دایی قرار گرفته بود، پس از این اقدام مثبت سرمربی تیم ملی، ابراز امیدواری کرد علی کریمی نیز از مواضع قبلی خود کوتاه بیاید و مثل گذشته در خدمت تیم ملی باشد.

ابوالفضل جلالی با ارسال نمابری به گروه ورزشی مهر ضمن اعلام این موضع خود نوشت: حرکت علی دایی نه تنها علی کریمی بلکه همه جامعه فوتبال را شگفت زده کرد و نشان داد او به سربلندی تیم ملی و صعود این تیم به جام جهانی می اندیشد و برای رسیدن به این امر مهم بر روی خیلی موارد پا می گذارد.

وی افزود: به نظر من علی دایی با این اقدام بهترین گل زندگی اش را زد اما باید از این پس نیز گوش هایش را بر حرف های خبرچینان و دشمنان تیم ملی ببندد.
جلالی در پایان با بیان اینکه مخالف خداحافظی علی کریمی از تیم ملی فوتبال کشورمان است گفت: من از همان ابتدا هم مخالف تصمیم وی بودم اما او تصمیمش را گرفته و ظاهرا مرغش یک پا دارد. با این حال امیدوارم دوستی علی دایی و علی کریمی سالهای سال تداوم داشته باشد و هر دو بتوانند به فوتبال کشورمان در راه رسیدن به جام جهانی خدمت کنند

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

Gezal
28-10-2008, 13:09
سلام
از اينكه علي كريمي بازيكن بزرگيه شكي نيست ولي كريمي زيادي خودشو بالا ميگيره

Abidelan
28-10-2008, 14:28
دوستان من نمیدونم چرا علی کریمی که با این همه توانایی در زمین فوتبال و تکنیکهای بسیار زیبایش که به جادوگر معروف است از نظر فکری خیلی ضعیف است و غیر حرفه ای که واقعا تکنیک و با این همه قابلیت بدون تصمیم و فکر هیچ است و چنین بازیکنی به جایی نمی رسد . اگر یادتان باشد کریمی قبل از اینکه به امارات برود از چند تیم بزرگ اروپایی پیشنهاد های خوبی داشت که بازی در لیگ ضعیف امارات ولی از نظر مالی قوی را ترجیح داد .که اگر اروپا می رفت واقعا می توانست با ان همه قابلیت در جهان و اروپا شناخته شود ولی افسوس که تصمیم اشتباه علی مبنی بر بازی در عرب ها بود که نه از نظر سطح تکنیکی و تاکتیکی اصلا مناسب پیشرفت چنین بازیکنی نبود . خوب کریمی رفت امارات دو تا دریب می داد دو تا گل می زد پولی بهش می دادند و خوش می گذراند تا اینکه شایعه پیوستن علی به بایر مونیخ المان به وجود امد که در نهایت کریمی راهی المان شد در همان فصل بازیهای خوبی از خود برای بایر مونیخ به نمایش گذاشت و همچنین زدن چندین گل و و همچنین بازی در مقابل تیمهای بزرگی مانند میلان و درخشش در ان بازیها . البته بد شانسی هم سراغ علی امد که ان هم مصدومیت وی بود که مدتی او را خانه نشین کرد . این را هم ذکر کنم که کریمی یکی از بهترینهای بایر مونیخ بود که قرار داد وی هم برای یک سال بعد تمدید شد . علی کریمی به دلایلی که ما نمی دانیم تصمصم بر ترک تیم و بایر مونیخ را گرفت . که تیم های زیاد و و بزرگ اروپایی خواهان جذب این بازیکنم ایرانی بودند علی می توانست همچنان حرفه ای در دنیای فوتبال بازی کند ولی علی کریمی بازی در لیگ قطر و با گرفتن پول زیاد راضی شد پیراهن تیم قطری را بپوشد که اخر یک تصمیم گیری اشتباه بود . خوب علی بعد از چندین فصل توپ زدن در کشورهای حوضه خلیج فارس تصمصم به برگشت به تیم محبوبش پرسپولیس را داشت که برگشت حتی در زمان برگشت از تیم کوروکچی ازبکستان پیشنهاد داشت که اقا علی قبول نکرد و حال هم اگه بازیهایش را دنبال کنید می بینید که دارد خوب کار می کند برای تیمش و شاید برای پرسپولیس خیلی خوب باشد . ولی افسوس که بازیکینی با این همه قابلیت به این زودی فوتبال خود را رو به اتمام می گذراند حالا هم که ماجرای تیم ملی . علی کریمی حیف شد واقعا . بازیکنی با این همه قابلیت اینطوری درامد از اب .

sepahan_zard
30-10-2008, 12:10
سلام
از اينكه علي كريمي بازيكن بزرگيه شكي نيست ولي كريمي زيادي خودشو بالا ميگيره
با شما هم عقيده ام .. خيلي مقروره .. به نظر من شايد مهره اصلي تيم سرخ باشه ولي تيم ملي جايي نيست كه با نبود يه بازيكن اتفاق خاصي بيفته