PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} بحث و تبادل نظر در مورد نقصهاي خطوط تيمي پرسپوليس {::}

Loverboy
08-10-2008, 22:50
دوستان با توجه به درخواست شما اين تاپيك رو زدم كه در مورد نقصهاي خطوط تيمي تيممون بحثهاي كارشناسانتون رو مطرح كنيد

[Only registered and activated users can see links]

Scouser
08-10-2008, 23:05
در حال حاضر پرسپولیس مشکل زیاد داره
یکیش اینه که هافبکا اصلا هماهنگ نیستن.هر کودوم برای خودشون بازی میکنن
مازیار زارع از هرجا توپو گیر میاره شوت:117: اما باز تیم ملی دعوت میشه
نیکبختم که ماشاللا شکمش هی میاد بالا:D . دی کارمویی هم که قطبی اینهمه سنگشو به سینه زد هنوز چیز خاصی نشون نداده!
گل زیاد میخوره اما مدافعا خیلی مقصر نیستن! مشکل از ساختار دفاعیه
وقتی قطبی فقط به فکر حملست و ریسک میکنه و مهاجم 2 تا 2 تا میاره دفاع ها تنهاتر میشن چون تا وقتی علوی بود تو حمله ها جلو نمیرفت و میموند اما وقتی رفت بیرو مازیار زارع که باید جای علوی رو پر میکرد و باقی میموند که نموند متاسفانه!
نبود خلیلی هم البته خیلی ضربه زده:53:
البته مربیایه پرسپولیس تو سالهایه قبل یه کم زیادی مظلوم بودن!
به 4 سال قبل نگاه کنید!
آری هان.آخرایه فص اومد و بد کار نکرد.تیمی که خودش نبسته بود رو تا فینال حذفی برد و در آخر با کلی دلایل عجیب بیرونش کردن
دنیزلی بود که تیمی رو تحویل گرفت که اصلا مدافع میانی نداشت! حاجی زاده ی هافبک دفاعی و کریم که بهترین بازیاشو با هافبک انجام داده مدافعاش بودن! بهترین بازیارو هم کرد و با 3 امتیاز اختلاف دستش به جام نرسید
قطبیم که تو این دوسال عملا تیمشو خودش نبست!
ثبات نداشتن مدیریت و مربی خیلی مقصره تو نتایجه مقطعیه پرسپولیس و استقلال

*perspolis*
08-10-2008, 23:09
اصلی ترین مشکل دفاعی پرسپولیس رو به جلو بازی کردن و عدم برگشت سریع به خط دفاع در ضد حملات است

abbaspmz
09-10-2008, 01:37
با اين كه تيم بهترين بازيكناي ليگ رو داره بازم ضعيف عمل ميكنه , معلوم نيست ابراهيم توره كه موقعيت هاي گلرو به راحتي از دست ميده (مخصوصا بازي استقلال و ابومسلم) براي چي بايد 90 دقيقه تو زمين باشه .
كاملا مشخصه يكي از اصلي ترين مشكلات تيم نبود يك مهاجم گلزنه كه بتونه تو حساس ترين زمان و حتي از تنها موقعيت گل تيمو به گل برسونه . شايد هم هماهنگ نبودن نيكبخت با مهاجم نوك دليلش باشه ؟!
چون تيم اين فصل 9 تا بازي انجام داده و 16 تا گل زده كه از اين 16 تا گل فقط 2 تا توسط مهاجم نوك به ثمر رسيده كه ابراهيم توره باشه و نيكبخت هم از 4 تا گلي كه زده 2 تا شو وقتي كه مهاجم نوك بوده (در غياب توره) زده كه در مقايسه با 9 تا بازي فصل پيش كه خليلي و نيكبخت روي هم 12 تا از 18 تا گل پرسپوليسو زده بودن خيلي ضعيفه :-?
از همه بدتر تو اين 9 تا بازي تو 6 تاش تيم گل اولو خورده كه به نظر من اگه مثل فصل پيش تو همون دقايق ابتدايي تهاجمي شروع كنه خيلي بهتر از اينكه مثل اين فصل بخواد كنترل كنه تا گل نخوره ولي با اشتباه مدافعا گل بخوره بعد با استرس و روحيه پايين به خاطر اشتباه دفاع ها كارو ادامه بده :29:

خدا كنه خيلي زود از اين وضع خارج بشن چون واقعا ما دلمون قهرماني آسيا رو با كريمي و باقري ميخواد :smil4337dd8b9eb25: نه ...

arash_2000
09-10-2008, 13:43
اگه بخواییم از ابتدای کار را شروع کنیم اولین قضیه مربوط میشه به خط دفاعی امسال متاسفانه قلب دفاعه ما خیلی ناکارامده و 2دلیل داره دلیل اول اینه که متاسفانه ما از کمبود یه دفاع اماده رنج میبریم.حیدری که با روزای اوجش خیلی فاصله داره اتسو هم هنوز رو فرم نیومده و خیلی کنده مسئله بعد در مورده کناره های ما هستش که با اینکه خوب هستند ولی به قول قطبی هنوز رو در حد یه تیم بین المللی نیستن.نوبت میرسه به هافبکامون که مازیار زارع بعد از نمایش خوبش برابر استقلال با اینکه زیاد تو بازی نبود ولی تونسته بود وظایفشو خوب انجام بده ولی تو بازی با ابومسلم همینجور که دوستمون گفت:مازیار زارع که باید جای علوی رو پر میکرد و باقی میموند که نموند ایوان هم که امیدواریم سلامتیشو بدست بیاره چون تو هافبک هجومی میتونه خیلی خوب باشه مثله بازی داربی که وقتی اومد مهاجمایه ما به کار افتادن.کریمم که جزء لاینفکه تیمه و بازی قبل نبودش واقعا احساس میشد.مسئله دیگه دوستمون اشاره کرد که ابراهيم توره كه موقعيت هاي گل رو به راحتي از دست ميده براي چي بايد 90 دقيقه تو زمين باشه؟عزیزم من با نظرت 100% مخالفم ما تو تیم یه مهاجمه واقعی لازم داریم که وظیفش فقط و فقط گلزنی باشه غیر از این توره هم دوندگیش خوبه هم میتونه میتونه موقعیت گل خلق کنه 3بازی قبل که یادت نرفته که چه نمایشی از خودش نشون داد؟علی نیکبختم بازی با ابومسلم خیلی خوب کار کرد جادوگرو که حرف نداشت.
در کل نتیجه میگیریم تنها راه اقتدار 2باره تیم محبوبمون فقط ترمیم خط دفاعه.

Seyed
09-10-2008, 16:48
من می خوام خیلی عامی و ساده بگم بیشترین مشکلی که ما داریم عدم هماهنگی بین خط دفاعمونه و البته مشکل گلزنی ابراهیم توره من خودم به شخصه بقیه قسمت ها تیما مخصوصا هافبکا از جمله کریم باقریو علی کریمی و ایوان پتروویچ رو خیلی خوب می بینم و اگر قطبی فکری برای خط دفاع و بعد از اون گل نزنی توره بکنه تیم قهرمانی لیگ که سهله قهرمانی آسیا رو خیلی راحت بدست میاره

samandooooon
09-10-2008, 17:24
تو 4231 دو بک کناری میرن جلو و این موقع است که 2 هافبک جلوی دفاعها و دو دفاع میانی باید جلوی ضد حمله رو بگیرن که تو این چنتا بازی و با اومدن اتسو و عدم هماهنگیش با سپهر اینجوری شد که دیدید.
تو اینجا من یه انتقاد از قطبی دارم اونم اینه که چرا به جای باقریها که چنتا بازی فصل پیش وسط بود رو بازی نداد و شیری رو برد وسط و همه دیدیم که تو دوتا کورس با اولروم با اینکه جلو بود عقب افتاد! پس بدرد وسط نمیخوره.
و مازیارم که تنهایی نمیتونه کاری کنه.

L . F . C
09-10-2008, 19:06
واقعا تو بازی با ابومسلم خط دفاع پرسپولیس مثل یه اتوبان بود معلوم نبود کی به کیه !
به نظر من سپهر حیدری بدترین بازیکن زمین بود بدون شک !:-?

mahtab
09-10-2008, 20:01
مشکل پرسپوليس نداشتنه مهاجمه شش دانگه.مدافعان هم که ديگه هيچي.4 تا 4 تا ميخورند.اينکه حالا ابومسلم بود.ما ميخواهيم تو آسيا بازي کنيم بايد خيلي قوي باشيم.اينجوري به جايي نميرسيم.

arash_2000
10-10-2008, 02:11
مشکل پرسپوليس نداشتنه مهاجمه شش دانگه.مدافعان هم که ديگه هيچي.4 تا 4 تا ميخورند.اينکه حالا ابومسلم بود.ما ميخواهيم تو آسيا بازي کنيم بايد خيلي قوي باشيم.اينجوري به جايي نميرسيم.
به نظر شما وظیفه ی یه مهاجمه شش دانگه چیه؟غیر از گل زنیه که ما تو گل زدن مشکل چندانی نداریم تو دفاع هم اگه باقریها رو بیاره تقریبا تیم اصلاح میشه.

Ghermezeteh
10-10-2008, 10:33
سلام
بچه ها قطبی یه حرف خیلی قشنگی زد و گفت که یه تیم قهرمان باید بعضی مواقع ببازه تا به خودش بیاد

پرسپولیس رو پارسال به یاد بیارید وقتی که داشت خوب نتیجه میگرفت و هیچ تیمی حریفش نمیشد, یهو اومد تو بازی با پاس همدان اونجوری خفت بار بازی رو باخت و وارد بحران شد, اون موقع من یادمه که خیلی ها از قهرمانی پرسپولیس ناامید شده بودند و میگفتن که تا حالا شانسی بوده نه تاکتیک قطبی, ولی قطبی تو اون شرایط هم گفت که این تیم قهرمان خواهد شد و شد .

بچه ها به این تیم امید داشته باشید که قهرمان میشه, ما اگه مهاجم شش دانگ میخوایم, خوب توره واقعاً بازیکن خارق العاده هستش ولی هنوز جا نیافتاده, اگه شما به این نگاه کنید که توره چرا گل فقط 2 تا زده! خوب باید هم بگید که توره مهاجم خوبی نیست ولی توره 3 تا بازی که مصدوم بوده و تا حالا 6 تا بازی کرده, پس یه نگاه به گلهایی که کریم, نیکبخت, کریمی و ... زدن بندازین میبینین که 70 درصد گلهایی که پرسپولیس زده رو نقش اصلیش رو توره بازی کرده مثلاً کریم اگه گل میزنه, در واقع این توره هستش که موقعیت رو برای کریم با بازی بدون توپش درست میکنه, حالا شما فرض کنید که خلیلی هم به تیم اضافه بشه ...

ما تا چند هفته دیگه الونگ رو داریم که ازش استفاده کنیم, الونگ قدرت بازی توی چند پست دفاع آخر, دفاع وسط, دفاع راست و چپ, هافبک دفاعی رو داره پس از اون بابت هم مشکلی نیست

به نظر من این تیم توی نیم فصل دوم به یه تیمی تبدیل میشه که قطبی تو هر بازی از 3 یا 4 سیستم استفاده میکنه (فراموش نکنین امسال بهترین خط هافبک, چه تدافعی چه تهاجمی پرسپولیس تو لیگ داره) این معنیش اینه که هیچ تیمی نمیتونه جلوی پرسپولیس دووم بیاره.

کمی صبر داشته باشید تا مثل پارسال قهرمانی لیگ رو تکرار کنیم البته + ایستادن بر بام آسیا

Alex.Del piero
10-10-2008, 11:21
به نظر من مشكل اصلي پرسپوليس مدافعاش هستن كه 2 ضعف بزرگ دارن
1.عدم هماهنگي بينشون(هي با هم قاطي ميكنن)
2.همشون ميل به جلو رفتن رو دارن و كسي دلش واسه تيم نمي سوزه

Ghermezeteh
10-10-2008, 11:26
به نظر من مشكل اصلي پرسپوليس مدافعاش هستن كه 2 ضعف بزرگ دارن
1.عدم هماهنگي بينشون(هي با هم قاطي ميكنن)
2.همشون ميل به جلو رفتن رو دارن و كسي دلش واسه تيم نمي سوزه

به نظر من دفاعهای وسط مشکلی ندارن ولی چون پیستونها میل به حملشون (البته به دستور قطبی) زیاده این وفاعهای وسط ما سرعتی نیستن که بخوان توی کورس به مهاجمان حریف برابری کنن, ولی این مدافعها از لحاظ قدرتی حرف ندارن

L . F . C
10-10-2008, 12:06
هم قدرت ملاکه هم سرعت و تکنیک باید ملاک باشه که تو این دو بازی اخیر از مدافعان میانی مون یعنی آتسو و حیدری چیزی ندیدیم مخصوصا این که سرعتَشون خیلی پایین بود !

arash_2000
10-10-2008, 12:10
اره مدافعان وسط هم قدرت لازم رو ندارن هم خیلی کندن

Madridista
10-10-2008, 12:29
در خط حمله و در خط هافبك كه پرسپوليس فوقالعاده هست
اما در خط دفاع باتوجه به گلهايي كه در بازيهاي اخير خورده بايد گفت كه مشكل دارند

arash_2000
10-10-2008, 12:31
به نظر من بزرگترین اشتباه باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقال ها این بود که نتونستیم با جواد شیرزاد به توافق برسیم. جواد شیرزاد چندین بار با مسئولین باشگاه مذاکره کرد اما اینقدر دست رو دست گذاشتیم که بنده خدا رفت و با پاس همدان دو ساله تمدید کرد. از نظر کارشناس ها جواد شیرزاد جزء مدافعین چپ پای کلاسیک ایرانه. جواد شیرزاد چندین بار توی مصاحبه ها اعلام کرده که علاقه بسیار زیادی به پرسپولیس داره. شما به خط دفاعی پرسپولیس در بازی با ابومسلم توجه کنید. گل اول که اشتباه داوری بود و اون اوت رو برای ابومسلم گرفت و دو مدافع پرسپولیس مشغول اعتراض به داور بودند اما سه گل بعدی ابومسلم رو از سمت چپ دفاع خوردیم. توی بازی با ابومسلم پژمان نوری دفاع چپ بود که مطمئنا پست پژمان هافبک دفاعیه نه مدافع چپ. در دیگر بازیها توی چندین بازی مجتبی شیری دفاع چپ بود و بعضی وقت ها هم علیرضا محمد به سمت چپ میاومد. ما در حال حاظر 4 بازیکن تخصصی دفاع وسط داریم \" سپهر حیدری . فرانک اتسو . مجتبی شیری . نی الله باقری ها \" و دو دفاع راست \" علیرضا محمد.مسعود زارعی \" اما توی پست دفاع چپ اصلا بازیکن تخصصی نداریم. حتی سه گلی رو که مقابل پاس همدان زدیم هیچکدام از سمت جواد شیرزاد گل نشد و دو گل از سمت راست دفاع پاس و یک گل هم پاس توی عمق بود.

Alireza59sg
10-10-2008, 12:53
ای کاش افشین بعد از بازی با ابومسلم نمیرفت دبی و از این مدت تعطیلی برای درست کردن خط دفاعی استفاده میکرد :1:

miladperspolis
10-10-2008, 13:00
به نظر من مشکل اصلی تیم پرسپولیس خط دفاعی وعدم گل زدن مهاجمان خارجی تیم محبوب پرسپولیس است متاسفانه توپ وقتی از خط هافبک رد میشود باید ما منتظر گل خوردن تیممون باشیم ((متاسفانه مازیار زارع بسیار خجالتی در پرسپولیس بازی میکند)) نمیدونم قطبی با بهترین بازیکن خارجی ابومسلم در فصل پیش یعنی (ایوان پتروویچ) چه مشکلی داره !! که به او کم بازی میده. این دی کارمو معلوم نیست از برزیل اومده یا از کشور گواتمالا برای آقای ابراهیم توره ابراز تاسف میکنم ((جای محسن خلیلی خالی است)) خط دفاع پرسپولیس هم بازیکنان خوبی دارد ولی هماهنگی درحد 0

manchester7
10-10-2008, 13:36
پرسپولیس در تمام خطوط مشکل داره
دروازه بان : با مصدومیت معمارزاده حالا بعد از واعظی دروازه بان مطمئن نداریم حقیقی خوبه ولی خیلی جوون و کم تجربس
دفاع:53:: شده چشم امید تیمای حریف هر تیمی یه مهاجم سرعتی و گلزن داشته باشه میتونه 2-3 گل به ما بزنه
هافبک :-?: همشون عالی هستن و یه ترافیکی ایجاد شده که مجبور میشن پتروویچ:-?? رو بزارن بیرون
مهاجم : کلا تو گلزنی مشکل دارن~x( این توره هر بازی کلی موقعیت از دست میده ای کاش محسن بود:29:

arash_2000
10-10-2008, 15:03
من میگم در نبود افشین باید کمیته ی فنی بشینه و کارشناسانه در مورد این خط دفاع کارشناسی کنه پس وظیفه ی این کمیته چیه؟ما که تا حالا چیزی ازش ندیدیم:-??

abbaspmz
10-10-2008, 23:33
اگه بخواییم از ابتدای کار را شروع کنیم اولین قضیه مربوط میشه به خط دفاعی امسال متاسفانه قلب دفاعه ما خیلی ناکارامده و 2دلیل داره دلیل اول اینه که متاسفانه ما از کمبود یه دفاع اماده رنج میبریم.حیدری که با روزای اوجش خیلی فاصله داره اتسو هم هنوز رو فرم نیومده و خیلی کنده مسئله بعد در مورده کناره های ما هستش که با اینکه خوب هستند ولی به قول قطبی هنوز رو در حد یه تیم بین المللی نیستن.نوبت میرسه به هافبکامون که مازیار زارع بعد از نمایش خوبش برابر استقلال با اینکه زیاد تو بازی نبود ولی تونسته بود وظایفشو خوب انجام بده ولی تو بازی با ابومسلم همینجور که دوستمون گفت:مازیار زارع که باید جای علوی رو پر میکرد و باقی میموند که نموند ایوان هم که امیدواریم سلامتیشو بدست بیاره چون تو هافبک هجومی میتونه خیلی خوب باشه مثله بازی داربی که وقتی اومد مهاجمایه ما به کار افتادن.کریمم که جزء لاینفکه تیمه و بازی قبل نبودش واقعا احساس میشد.مسئله دیگه دوستمون اشاره کرد که ابراهيم توره كه موقعيت هاي گل رو به راحتي از دست ميده براي چي بايد 90 دقيقه تو زمين باشه؟عزیزم من با نظرت 100% مخالفم ما تو تیم یه مهاجمه واقعی لازم داریم که وظیفش فقط و فقط گلزنی باشه غیر از این توره هم دوندگیش خوبه هم میتونه میتونه موقعیت گل خلق کنه 3بازی قبل که یادت نرفته که چه نمایشی از خودش نشون داد؟علی نیکبختم بازی با ابومسلم خیلی خوب کار کرد جادوگرو که حرف نداشت.
در کل نتیجه میگیریم تنها راه اقتدار 2باره تیم محبوبمون فقط ترمیم خط دفاعه.

عزيزم نظر شما قابل احترامه , البته من در كل ايرادي به دوندگي و خلق موقعيت گل توسط توره نگرفتم ولي مقايسه اي كه انجام دادم مربوط به تفاوت محسن خليلي با ابراهيم توره بوده و فكر كنم براي همه مشخص شده باشه كه توره به هيچ وجه در حدي نيست كه بتونه جاي خليلي رو پر كنه و اين براي پرسپوليس يه ضعف محسوب ميشه دي كارمو هم كه به نظر مياد بيشتر به تيم قالب شده تا اينكه به خاطر شايسنگي فني خريداري شده باشه

اميدوارم هرچه زودتر خليلي برگرده چون در اونصورت توره يه ذخيره طلايي براي خليلي مي تونه باشه

mahtab
11-10-2008, 00:07
به نظر شما وظیفه ی یه مهاجمه شش دانگه چیه؟غیر از گل زنیه که ما تو گل زدن مشکل چندانی نداریم تو دفاع هم اگه باقریها رو بیاره تقریبا تیم اصلاح میشه.
منظور من ابراهیم توره بود که اصلا خوب ظاهر نشده فکر میکردم میتونه جای خلیلی رو پر کنه اما اصلا نتونسته.

Alireza59sg
11-10-2008, 00:39
من میگم در نبود افشین باید کمیته ی فنی بشینه و کارشناسانه در مورد این خط دفاع کارشناسی کنه پس وظیفه ی این کمیته چیه؟ما که تا حالا چیزی ازش ندیدیم:-??

هیچی وظیفه این کمیته اینه که فقط بعد از بازی زیرآب قطبی رو پیش مصطفوی بزنه. من شنیدم قطبی خیلی با این کمیته اختلاف داره.
به خدا تو این پیشکسوت های پرسپولیس فقط پروین مرده همشون فقط بلدند نون به نرخ روز بخورند تا اوون موقعی که پرسپولیس قهرمان بود همشون به به و چه چه میکردند ولی حالا که فقط یکم تیم میلنگه آدم های ....... مثل پیوس فقط بلدند الکی انتقاد کنند و چرت و پرت بگویند چون نمیتونند ببینند که یکی مثل قطبی ازشون بالاتره

PAOLO
11-10-2008, 03:20
این توره که یک دهم محسن هم نتونسته به درد پرسپولیس بخوره تازه دم به دقیقه ناز هم میکنه

Jigsaw
11-10-2008, 05:11
بل آخره الان تنها مهاجمی که داریم همین تور س که حداقل میدوه و میگیم فضا سازی میکنه مدافع‌ها رو میدونه
نیکبخت که فک کرده خونهٔ خالس و فقط قدم میزنه:-w
دی کارمو هم که چیزی ندارم در موردش بگم :-??

Alireza59sg
11-10-2008, 09:52
به نظر من باید از نیکبخت در پست مهاجم نوک استفاده بشه چون دیگه مثل قبل سرعتی بازی نمیکنه و نمیتونه مدافع روبروش رو جا بذاره ولی شعور گلزنی اش خیلی خوبه تو دوتا بازی که مهاحم نوک بود 4 تا گل زده

arash_2000
11-10-2008, 22:03
به نظر من باید از نیکبخت در پست مهاجم نوک استفاده بشه چون دیگه مثل قبل سرعتی بازی نمیکنه و نمیتونه مدافع روبروش رو جا بذاره ولی شعور گلزنی اش خیلی خوبه تو دوتا بازی که مهاحم نوک بود 4 تا گل زده
ولی من میگم امار پاس گلش به مراتب بهتر بوده نظر من اینه که یه پاسور باشه.

Alireza59sg
12-10-2008, 00:21
ولی من میگم امار پاس گلش به مراتب بهتر بوده نظر من اینه که یه پاسور باشه.

درصد پاس های گلش بیشتر بوده چون بیشتر تو پست هافبک بازی کرده ولی اگه مهاجم بگذارش بیشتر گل میزنه

arash_2000
12-10-2008, 13:47
درصد پاس های گلش بیشتر بوده چون بیشتر تو پست هافبک بازی کرده ولی اگه مهاجم بگذارش بیشتر گل میزنه
این درست ولی باید یه جوری بازی کنه که فقط فروارد نباشه بازی با سایپا اصلا به درد نمیخورد چون خودش تنها بود.

Alireza59sg
12-10-2008, 14:05
این درست ولی باید یه جوری بازی کنه که فقط فروارد نباشه بازی با سایپا اصلا به درد نمیخورد چون خودش تنها بود.

نمیدونم چرا احساس میکنم علی نیکبخت سنگینه مثل اولین فصلی که اومد پرسپولیس نیست نمیتونه دریبل بزنه

Roozbeh
13-10-2008, 15:02
امروزه فوتبال به شکلی در آمده است که برای بردن باید در تمامی دقایق بازی برنامه داشته باشید، برنامه هایی از قبل تعیین شده و اهدافی مشخص ، کافیست در دقایقی از بازی تمرکز تیمیتان از بین برود آنگاه تمامی این برنامه ها از بین خواهد رفت.

بعضی از بازیکنان دارای مهارت های زیادی هستند مانند علیرضا محمد در پرسپولیس و یا مهدی امیر آبادی در استقلال اما همین بازیکنان در شرایط بازی آنقدر باهوش نیستند که در کارهای دفاعی و یا هجومی برای تیمشان مثمر ثمر واقع شوند و با نفوذ یکی از مدافعین تیمشان توانایی عمق دادن به سایر مدافعین و تراکم بخشیدن به دفاع را ندارند ، مانند پژمان نوری که در بازی های سال گذشته پرسپولیس در خیلی از بازی ها دچار این اشتباه می شد.

در ابتدای فصل با حضور هم زمان مهدی امیر آبادی در چپ و خسرو حیدری در راست استقلال تعادل و بالانس مناسب در زمین را از دست داده بود، و با نفوذ هر یک از این 2 این تیم دچار اختلال در دفاع می شد ، امیر آبادی و حیدری هر دو در حمله عالی هستند اما در دفاع کارایی خود را از دست می دهند پس یکی از آنها باید از تیم بیرون بماند.

بارسلونای پپ گواردیولا نیز دچار همین اشتباهات در ابتدای فصل می شود – دنی آلوز در راست ، آبیدال در چپ ، در بعضی از بازی ها پویول به چپ منتقل می شود تا تعادل در این میان از بین نرود و یا در بازی های اخیر شاهد هیچ گونه نفوذی از آبیدال از سمت چپ زمین نخواهید بود ، در صورتی که این تنها درخواست پپ از آبیدال در طول نود دقیقه بازی بوده است.

در این گونه وزن دادن ها به بازی نقش هافبک های تدافعی در زمین پررنگ تر از سایر بازیکنان است کافی است یکی از آنها در نیمه خودی دیده نشود آنگاه تمرکز و بالانس از بین خواهد رفت و فرصتی برای کند کردن بازی و جلوگیری از سرعت تیم حریف نخواهید داشت ، به گل آرش برهانی و پاس مجتبی جباری دقت کنید ، مازیار زارع با استپ اشتباه خود در زمین حریف و لو دادن توپ این تعادل را از بین می برد ، توپ به مجتبی جباری می رسد او آنفدر باهوش است که اصطلاحاً قبل از اینکه توپ برسد پاسش را می دهد و این یعنی جلوگیری از تصمیم گیری مدافعین (آفساید گیری) و سرعت دادن به بازی ، سپهر حیدری به باهوشی جباری نیست و قدرت بازی خوانی و تصمیم گیری اش بسیار کم است...او همان قدر کند است که سایر مدافعین کند هستند ، ، او حتی از فرنک آتسو سریع تر است ( اصولاً تمامی مدافعین وسط جز کندترین ها هستند) اما در آن لحظه شیری و آتسو باهوش تر از سپهر حیدری عمل می کنند و همانند او تمرکزشان را از دست نمی دهند.

ساختار دفاعی پرسپولیس آنقدر مشکل دارد که ساعت ها می توان راجبش نوشت و از آن ایراد گرفت ، البته در این بین ضعف نوری و زارع هم بسیار دیده می شود ، نفوذ های بی مورد نوری و زارع در طول 90 دقیقه باعث فاصله بین مدافعین و هافبک هاای این تیم می شود و بعد از گذشت چند دقیقه از بازی شاهد بی نظمی و فاصله بسیاز زیاد بین آخرین مدافع و استرایکر (ابراهیم توره) این تیم می شویم...فاصله ای که نباید بیشتر از 35 متر باشد اما همیشه بیش از این است. در فصل گذشته کریم باقری با بازی در میانه های میدان این فواصل را به خوبی کنترل می کرد و او پایه ریزی حملات و دفاع تیمش بود و توپ را بخوبی به چپ و راست زمین پخش می کرد و به بازی تعادل می داد ، اما با تغییر پست باقری پرسپولیس دچار سر درگمی در دفاع و حمله است ، در واقع پرسپولیس فاقد لیدر است و نوری و زارع قدرت وزن دادن به بازی را ندارند. و جلو تر از آنها هیچ گاه کریم باقری دیده نمی شود (برای دریافت و ایجاد تعادل) ناگزیر توپ یا به چپ می رود و یا به راست که باز هم نتیجه اش ارسال موزی شکل از جناحین است ...

تا زمانی که این فاصله ها (فاصله بین کریم و دو هافبک تدافعی - هافبک های تدافعی با مدافعین ) کم نشود این توپ ها به جناحین رسانده خواهند شد و به بازیکنانی که تنهاترین و سریع ترین راه رساندن توپ به فوروارد را ارسال می بینند....و کافیست تیم حریف قدری با بازی سرعت دهد آنگاه کند بودن مدافعین براحتی به تیم ضربه خواهد زد.

arash_2000
13-10-2008, 16:51
بیشتر مشکلات پرسپولیس در تمرکز بازیکنان و در صحنه هایی است که بازیکن در یک لحظه دچار اشتباه فردی می شود. به نظر من بازیکنان در زمین باید وظایف و دستورات لازم را با حوصله انجام دهند. در دیدار با تیم ابومسلم ما تنها 4 بازیکن فصل قبل را در زمین داشتیم و یقیناً تیم پرسپولیس در این فصل با یک ترکیب جدید به مصاف حریفان می رود و باید فرصت کافی برای هماهنگی بیشتر داشته باشیم.

Joga Bonito
14-10-2008, 21:42
فاصله ای که نباید بیشتر از 35 متر باشد
دقیقا فاصله بین خطوط هر تیم یکی از مهمترین نکاتی هست که مربیا باید رعایت کنند.
اتفاقا دوشب پیش داشتم دوباره بحث کارشناسی بعد بازی ایتالیا و هلند رو میدیدم. اونجا هم اگه یادتون باشه مجید جلالی به این مسئله اشاره کرد و مخصوصا اونجایی که در مورد فینال جام حذفی بین ابومسلم و صبا صحبت می کرد؛ خط هافبک ابومسلم اینا بودند: بادامکی، جباری، آندو و فکر کنم خلعتبری، یعنی یکی از بهترین خطوط ممکن تو ایران که خیلی سر تر از مال صبا بوده، اما مجید جلالی میگه وقتی فاصله خطوط این تیم یا به بیان صحیح تر عمق دفاعیشون رو درآورده این عدد 60 متر بوده! که از همین مسئله به نحو احسن استفاده کرده.

Valencia
14-10-2008, 21:47
به نظر من اگه رحمان رضایی بیاد با توجه به تجربه ای که داره اوضاع دفاع پرسپولیس بهتر میشه

ابراهیم-totti
14-10-2008, 22:31
رحمان-!!!!تجربش بود که تو بازی مکزیک دیدیم.باید جلال حسینی رو میخریدن

AmiR Tifo36
14-10-2008, 22:48
اميدوارم افشين قطبي براي بازي با فولاد دست به تغييرات عجيب و غريب نزنه و بتونه رضايت هوادارو دوباره جلب كنه.يه چيزه ديگه هم اين كه بهتره قبل از تيم ملي حواسش به تيم خودش جمع باشه...

L . F . C
14-10-2008, 22:50
بابا هم سید جلال حسینی کنده هم رحمان خیلی سرعتش کمه !
با این حساب مگر فقط تجربش به داد تیم برسه /:)

Cantona7
15-10-2008, 08:48
مشكل امروز پرسپوليس فقط كندي دفاعهاوناهماهنگيشون هم توسيستم تهاجمي وهم بين خودشونه. نگران نباشيم همه چي درست ميشه.

Cantona7
15-10-2008, 08:51
راستي الونگ حيفه نذاريدازدستمون بره

sepahan_zard
17-10-2008, 08:59
بابا هم سید جلال حسینی کنده هم رحمان خیلی سرعتش کمه !
با این حساب مگر فقط تجربش به داد تیم برسه /:)
جالبه !!! طوري حرف زده ميشه انگار خريدن رو نيمكته ! اول فوق ستاره هايي كه خريدن رو بزار ببينيم ميتونه بچينه و به خير و خوشي تموم ميشه ( يا هر بازي يه بازيكني سالار ميشه و بايد ...) به نظر من اگه بنز رو هم بدند به يه راننده ناشي اونرو ميزنه به ديوار .. مشكل از ماشين نيست از راننده است !

Amin-TopGoal
17-10-2008, 12:18
جالبه !!! طوري حرف زده ميشه انگار خريدن رو نيمكته ! اول فوق ستاره هايي كه خريدن رو بزار ببينيم ميتونه بچينه و به خير و خوشي تموم ميشه ( يا هر بازي يه بازيكني سالار ميشه و بايد ...) به نظر من اگه بنز رو هم بدند به يه راننده ناشي اونرو ميزنه به ديوار .. مشكل از ماشين نيست از راننده است !
اگه پست تشنج زا ادامه پیدا کنه برخورد میشه. تو قسمت تیم خودتون نظر بدید

SASAN
17-10-2008, 12:58
تیم پرسپولیس در کل تیم خوبیه ! برای اولین بار در ایران میبینم که پرسپولیسی ها از هافبک راست و چپ استفاده نمیکنند و از سیستم 4 - 3 - 3 استفاده میکنند ( از راست به چپ بخونید ) . حتما میگید کجای پرسپولیس 4 - 3 - 3 هست ؟ خب من میگم وقتی تیم پرسپولیس میخواد حمله کنه ، به این سیستم رو میاره ! یعنی دو بال کناری به جای اینکه بیشتر به سمت نقطه کرنر برند و سانتر کنند به وسط میاند . و در دفاع این سیستم به 4 - 2 - 3 - 1 تغییر پیدا میکنه !
این ترکیب قوی ترین ترکیب در دنیاست که تیم های بزرگ دنیا همه از این ترکیب استفاده میکنند و در چند سال آینده همه گیر میشه !
اما نقاط ضعف :
در این ترکیب فقط مدافعان کناری ( یعنی بیشتر اوقات ) باید نفوذ کنند و از کنار خط کرنر سانتر کنند ( زامبرتا و گروسو در ایتالیا را به یاد آورید یا تونتو و سیسینهو در رم و ... )
که باعث میشه دفاع خالی بمونه و به همین دلیل باید دو مدافع مرکزی به جز قدرت ، تکنیک هم داشته باشند ! بله تکنیک !
مجتبی شیری یکی از تکنیکی ترین مدافعان ایرانه ! که اگه به دفاع مرکزی بره میتونه خیلی به تیم پیروزی کمک کنه ! در این ترکیب مدافعان مرکزی وظیفه سنگینی بر عهده دارند ، چرا که با هجوم مدافعان کناری خود ، باید به تنهایی از پس ضد حمله ها بر بیاییند.

manchester7
17-10-2008, 13:27
تیم پرسپولیس در کل تیم خوبیه ! برای اولین بار در ایران میبینم که پرسپولیسی ها از هافبک راست و چپ استفاده نمیکنند و از سیستم 4 - 3 - 3 استفاده میکنند ( از راست به چپ بخونید ) . حتما میگید کجای پرسپولیس 4 - 3 - 3 هست ؟ خب من میگم وقتی تیم پرسپولیس میخواد حمله کنه ، به این سیستم رو میاره ! یعنی دو بال کناری به جای اینکه بیشتر به سمت نقطه کرنر برند و سانتر کنند به وسط میاند . و در دفاع این سیستم به 4 - 2 - 3 - 1 تغییر پیدا میکنه !
این ترکیب قوی ترین ترکیب در دنیاست که تیم های بزرگ دنیا همه از این ترکیب استفاده میکنند و در چند سال آینده همه گیر میشه !
اما نقاط ضعف :
در این ترکیب فقط مدافعان کناری ( یعنی بیشتر اوقات ) باید نفوذ کنند و از کنار خط کرنر سانتر کنند ( زامبرتا و گروسو در ایتالیا را به یاد آورید یا تونتو و سیسینهو در رم و ... )
که باعث میشه دفاع خالی بمونه و به همین دلیل باید دو مدافع مرکزی به جز قدرت ، تکنیک هم داشته باشند ! بله تکنیک !
مجتبی شیری یکی از تکنیکی ترین مدافعان ایرانه ! که اگه به دفاع مرکزی بره میتونه خیلی به تیم پیروزی کمک کنه ! در این ترکیب مدافعان مرکزی وظیفه سنگینی بر عهده دارند ، چرا که با هجوم مدافعان کناری خود ، باید به تنهایی از پس ضد حمله ها بر بیاییند.
کاملا با حرفهای شما موافقم اما این سیستم نیاز به دفاعهای (هم وسط و هم چپ و راست) خیلی خوب داره که پرسپولیس این دفاعها رو نداره

SASAN
17-10-2008, 13:34
کاملا با حرفهای شما موافقم اما این سیستم نیاز به دفاعهای (هم وسط و هم چپ و راست) خیلی خوب داره که پرسپولیس این دفاعها رو نداره
این مشکل رو الان کل کشور ایران داره ، توی ایران مدافع با کلاس و با کیفیت کم گیر میاد ، به همین دلیله که دفاع تیم ملی کشورمون هم مشکل داره !
شما 4 مدافع به من معرفی کن که بتونند توی این ترکیب ( که ترکیب تیم ملی کشورمون هم هست ) موفق باشند . جلال حسینی و هادی عقیلی از نظر بدنی قوی هستند اما از نظر فنی خیلی ضعیف !

Mohammad_AcMilan
18-10-2008, 18:05
دفاع پرسپولیس سرعتش کمه و مشکلش همینه

zafar
19-10-2008, 13:19
:perspolis:من با نظر دوستانی که عملکر خط حمله و کلا سیستم حمله پرسپولیس رو مثبت دیدن موافقم مگه یه تیم برای بردن چند گل می خواد پرسپولیس تو گل زنی مشکلی نداره ولی متاسفانه تو گل خوردن هم مشکلی نداره واین هم فقط به چهار بازیکن خط دفاعی بر نمی گرده باز کنان خط حمله و هافبک متا سفانه به اون اندازه که برای گلزنی تلاش مکنن برای شرکت در دفاع تیمی تلاش نمی کنن وقتی که یه تیم براحتی گل مخوره مطمعن باشید که از خط حمله شروع شده خط حمله روی دفاع حریف فشار نیاورده گذاشته براحتی برای بازیکنان خط میانیشون بازیسازی کنن و بازیکنان خط میانیشونم جنگ میانه میدانو بردن و بازی رو به خوبی به خط حملشون منتقل کردن در نهایت به اشتباه خط دفاعی و دروازه بان ختم شده:perspolis:

m_hamed
24-10-2008, 16:35
:wagfinger1:كاپيتان باقري دو بازي نبود تيم لنگ بود

quiet
27-10-2008, 14:33
مهمترین نقص خطوط دفایی تيمي پرسپوليس کریم باقری است
کریم دو بازی نبود پرسپولیس 7 گل خورد واقعا هم در بازیهایی که کریم نبوده پرسپولیس کلهای زیادی خورده و بیشتر باختهایی را که پرسپولیس آورده در غیاب کریم بوده یعنی حضور کریم در بازی انرژی فوق لعاده ای به تیم پرسپولیس میده

یاشاسین کریم باقرینی تبریزَ بیردانا ایتفیخاردی

Gezal
29-10-2008, 16:50
سيستم دفاعي پرسپوليس از بيخ مشكل داره و در حد تيمهاي دسته برتر نيست:قلیون:

arash_2000
02-11-2008, 22:09
خط دفاع که جلوی 3 تیم ( فجر سپاسی . سپاهان . برق شیراز ) خوب کار کرد. بازی با سپاهان که گل اول سپاهان افساید بود و بازی با فجر هم گل تیم فجر سپاسی یکی از اون گل های شانسی و اتفاقی بود.به نظر من که خط دفاع بهتر شده و احتیاجی به بازیکن نداریم.رحمن رضایی چند ماهه بازی نکرده و اگه به پرسپولیس بیاد حداقل یک ماه وقت لازم داره تا به امادگی اولیه برسه وبعد از اون هم چند وقت طول میکشه تا از نظر فنی اماده بشه پس در این صورت به این بازیکن اصلا نیاز نداریم.

pers20
02-11-2008, 22:57
به نظر من زوج حیدری با باقریها خوب کار میکنن چپ نوری و محمدم راست خوبن به نظرمن مشکله خط دفاعی از زمانی آغاز شد که فرانک آتسو به ترکیب اومد از اون موقع ما خیلی امتیاز از دست دادیم در حال که 7 و 8 امتیاز از استقلال جلو بودیم با ضعیف کارکردن خط دفاع و مخصوصا آتسو خیلی ضربه خوردیم و کار بجایی رسید که الان 3امتیاز از استقلال عقب افتادیم و اینم بگم که از وقتی باقریها دوباره کنار سپهر تو دفاع بازی میکنن خط دفاع مشکلاتش کمتر شده توی 3تا بازیه اخیرم درسته 4تا گل خورده ولی کلا خوب کار کرده!!

Ghermezeteh
02-11-2008, 23:00
بچه ها تا چندوقت دیگه الونگ هم به خط دفاعی اضافه میشه
تازگی پا به توپ شده و داره تمرین میکنه

arash_2000
02-11-2008, 23:13
بچه ها تا چندوقت دیگه الونگ هم به خط دفاعی اضافه میشه
تازگی پا به توپ شده و داره تمرین میکنه
اره پزشک تیم گفته تا 1ماهه دیگه میاد.

AM!R
02-11-2008, 23:34
خط دفاع پرسپولیس فقط مشکل کندی داره وگرنه مهره های خوبی داره و اصلا نیازی به رحمان رضایی نداره . فقط یکم باید جا بیفتن البته تو چند بازی هم بد شانسی اوردن .
البته با بازگشت الونگ افشین میتونه از الونگ هم تو هافبک دفاعی کنار مازیار زارع بذارتش هم تو دفاع .
در مورد خط هافبک هم که دیگه با اونهمه مهره صحبت نکنیم بهتره . چون خوب هم بازی میکنن
اما در مورد دی کارمو به نظرمن خوب خودش رو تو موقعیت گلزنی قرار میده که خودش حسنیه فقط فعلا تو ضربات آخر مشکل داره .به نظرم بهتر میشه.

Mohsen_Bar3lona
03-11-2008, 00:02
اگه بچه ها موافق باشن من توی یک پست مفصل با توجه به برداشت خودم و چیزایی در کارشناسی های مختلف خوندم براتون توضیح میدم که مشکل یا بهتره بگم مشکلات پرسپولیس چیه...تا چند هفته ی ابتدایی فصل توی هیچ تاپیک تحلیلی شرکت نکردم.ولی احساس میکنم حالا دیگه میشه روی تیم ها بحث فنی و کارشناسی کرد...خواهشا دوستانی که تعصبی قصد برخورد با مسائل رو دارن پست ندن...

بزودی پست خودم رو در مورد بازی پرسپولیس خواهم داد...

Fenrir Greyback
04-11-2008, 16:19
اگه این امیرحسین صادقی که جدیدا حرفش هست بیاد پرسپولیس واقعا بیاد فکر کنم آخرین قطعه ی گمشده ی این پازل تو دفاع پیدا بشه

Moein-Chelsea
04-11-2008, 16:35
اگه این امیرحسین صادقی که جدیدا حرفش هست بیاد پرسپولیس واقعا بیاد فکر کنم آخرین قطعه ی گمشده ی این پازل تو دفاع پیدا بشه
بهتر از صادقی میتونن بیارن توی تیم اون جنس از رده خارجه:*:84:*:

Mahmata
04-11-2008, 17:22
دفاع پرسپولیس نیاز به مهره جدید نداره.
نیاز به یک برنامه دفاعی حساب شده داره.
همش نظرات خودم بودها!:34:

Fenrir Greyback
06-11-2008, 00:45
آقا احتمال برگشت نصرتی هم زیاد شده در کل اینو میدونم این دفاع علاوه بر نظم به یک لیدر احتیاج داره!! شاید مثلا الونگ به درد بخوره چون قابلیت بازی تو دفاع رو هم داره

Fenrir Greyback
13-11-2008, 02:28
دیگه یه سوسوی امیدی تو قلبمون روشن شد
حالا رحمان رضایی میتونه این دفاع رو جمع و جور کنه

Alex.Del piero
13-11-2008, 14:26
دیگه یه سوسوی امیدی تو قلبمون روشن شد
حالا رحمان رضایی میتونه این دفاع رو جمع و جور کنه
آره رحمان مي تونه جمشون كنه به شرطي كه خودش آماده باشه

A T I L A
13-11-2008, 22:22
ويرايش : گفته بودم اهانت مساويه با اخطار

Fenrir Greyback
18-11-2008, 00:15
به یک دروازبان نیاز مبرم داریم ، الان برای بازی با پیکان باید احتمالا از الیاسی استفاده کنیم که فکر نکنم تا حالا تو لیگ بازی کرده باشه!!

6-0
20-11-2008, 17:58
مشکل ما فقط عدم تمرکز 4 دفاع و نداشتن دروازبان...:-??:-??:-??:-??:-??:-??

AriaN-B
20-11-2008, 18:25
مشکل ما فقط عدم تمرکز 4 دفاع و نداشتن دروازبان...:-??:-??:-??:-??:-??:-??

پرسپولیس این فصل واقعا متزلزل ظاهر شد، اما من فکر کنم، رحمان رضایی، یکی از کلید های موفقیت باشه...

Fenrir Greyback
22-11-2008, 14:08
قطبی با رفتنش آرزوهای قهرمانی مارو هم برد!!!!
ولی ایشالا امروز میبریم و این دفعه با این یکی افشین قهرمانی رو تکرار میکنیم

Moein-Chelsea
22-11-2008, 14:22
به خدا بچه ها پرسپولیس هیچی کم نداره اونا از مدیریت غلط رنج میبرن وگرنه همه پرسپولس وقتی یک رنگ میشه دیگه هیچ تیمی جلودار اونا نمیشه به امید قهرمانی برای بار سوم در لیگ برتر

amir milan
23-11-2008, 17:33
پرسپوليس بيشترين مشكلش تو خط دفاعيه البته توي خط حمله هم بازيكن گلزني مثل خليلي نداره
يكي ديگه از مشكلهاي اين فصلش كمبود بازيكن ذخيره
مشكل ديگه اي كه داره مربي بدنسازش خوب نيست چون اكثر بازيكنهاي پرسپوليس مصدوم ميشن

Mehryar
23-11-2008, 17:55
به قول یکی از دوستام این نیکبخت هم تا پیروانی بیرون نکنه و استیلی رو نیاره دست بردار نیست

Ghermezeteh
24-11-2008, 03:15
به قول یکی از دوستام این نیکبخت هم تا پیروانی بیرون نکنه و استیلی رو نیاره دست بردار نیست

سلام
اون دوستتون از قوتبال چیزی میدونه؟
یه نگاه به آمار بندازید, ببینید که پرسپولیسی که پارسال قطبی قهرمان کرد نیکبخت چقدر تاثیر گذار بوده؟
یا همین امسال که پرسپولیس اینجای جدول چقدر نیکبخت تاثیر گذار بوده؟
یعنی با دو تا پنالتی باید این همه تاثیرگذاری رو فراموش کرد؟ :-??

Gezal
24-11-2008, 03:48
ضعف پرسپولیس فقط سیستم دفاعیشه.

ALi ReZa
24-11-2008, 05:01
ضعف پرسپولیس فعلا فقط روحیه است.
ببینم من شنیدم نیکبخت شبی که تیم ملی میخواسته بره قطر با شرایط غیر عادی و غیر طبیعی (مست) به اردو ملحق شده واسه همین هم میخواستن واسه همیشه محرومش کنن. شما نظری ندارین؟
مطلب بالا رو البرز نوشته بود.

esfboy
26-11-2008, 01:07
ضعف پرسپولیس فعلا فقط روحیه است.
ببینم من شنیدم نیکبخت شبی که تیم ملی میخواسته بره قطر با شرایط غیر عادی و غیر طبیعی (مست) به اردو ملحق شده واسه همین هم میخواستن واسه همیشه محرومش کنن. شما نظری ندارین؟
مطلب بالا رو البرز نوشته بود.

منم شنیدم و اتفاقا قبول دارم وگر نه هیچ ضرورتی نداشت که کفاشیان و تاج و........اینقدر پا فشاری کنند

هم هافبک و هم دفاعتون میلنگه دفاع بیشتر

MasihArsenaL
30-11-2008, 09:49
خوشحالم از این که قطبی رفت
داشت تیم رو خراب می کرد. به جای واقع بینی فقط خیال پردازی می کرد

Fenrir Greyback
30-11-2008, 12:28
خوشحالم از این که قطبی رفت
داشت تیم رو خراب می کرد. به جای واقع بینی فقط خیال پردازی می کرد

بحث قطبی که به تاریخ پیوست ولی یادش تو دلمون میمونه
در مورد خیال پردازیاشم میتونم بگم بعد از 7 سال با همین خیال پردازی ها فعل خواستن رو تو پرسپولیسی های بی روحیه صرف کرد بهشون یاد داد که چطوری باید مثل قهرمان ها بازی کنن....

Sr.OmiD
15-12-2008, 15:44
آنالیز تیم پرسپولیس تهران در بازی با راه آهن شهر ری

به نام خدا

در بخشی خوب و در بخش هایی بد
پرسپولیس که رفته رفته با تفکرات پیروانی هم مسیر می گردد در هفته هفدهم لیگ برتر ایران ، راه آهنی را مقابل خود می دید که با یک مربی با تجربه به نام یاوری در حال پیشرفت بوده و علیرغم ضعف های بسیار در دفاع تیمی ، توانسته نتایج نسبتاً خوبی را کسب نماید و در تلاش است تا روند تاکتیکی خود را در جهت مثبت در سیری صعودی قرار دهد.
اما این پرسپولیس مطمئناً در حال تغییرات بوده و همچنان این تغییرات ادامه خواهد داشت . زمان پاسخ این سوال را خواهد داد که این دگرگونی نسبی مثبت است یا منفی؟
دربررسی این بازی به نکات کوتاه وکلی درمورد برخی نقاط ضعف و قدرت فعلی پرسپولیس خواهم پرداخت و بحث در مورد جزئیات را همچنان برای آینده می گذارم .

ساختار تهاجم
۱- بهره بردن از بازی مستقیم توسط دو دفاع میانی خود با هدف توره و پشت دفاع حریف.
۲- بردن بازی به کناره ها و ارسال از جناحین که غالبا از پتروویچ برای این منظور استفاده می گردد و این سبک با توجه به حضور توره و کریم باقری به عنوان عناصر سرزن تیم پرسپولیس می تواند بسیار موثر باشد.
۳- یکی از روش هایی که پرسپولیس در این بازی از آن بهره برد و بسیار مثبت می نمود، استفاده از بازی ترکیبی به شکل نمایش داده شده در تصویر ۲ می باشد که با پاس برای کریمی و گاهاً توره توپ در پشت محوطه برای باقری و بادامکی و گاهاً پتروویچ مهیا می شد تا این سه نیز یا با پاس عمق و یا شوت ، دروازه حریف را تهدید نمایند. این روش تهاجم بسیار موثر و قابل تحسین بود.
۴- از نکات قابل توجه ، استفاده از کریمی به عنوان بازیکنی بود که در جلوی مدافعان توپ می گرفت و با چرخش به خوبی بازیکنان پرسپولیس را در منافذ دفاعی راه آهن صاحب توپ می کرد.البته تحت فشار نبودن وی از سوی مدافعان راه آهن اورا در انجام این کار آسوده خاطر نموده بود.
۵- - تمرکز پرسپولیس برای تصاحب توپ های سوم در تهاجم نیز یکی از حربه های مثبت آنها در حمله بود.

ساختار دفاع
۱- یکی از نکاتی که به دفعات در این بازی شاهد آن بودم این بود که مدافعان پرسپولیس در هم پوشانی عرضی و مورب خوب عمل نمی کردند . تصاویر ۳ و ۴ و ۵ نمونه هایی از چندین نمونه اتفاق افتاده در جریان بازی می باشد که ملاحظه می نمایید ، فواصل موجود می تواند برای حریف بسیار سودمند باشد و استفاده حریفان پرسپولیس از ترکیب INTERLAP می تواند این نقیصه پرسپولیس را به مشکلی اساسی در دفاع این تیم تبدیل نماید.
۲- مورد بعد فضای کناری مازیار زارع می باشد که در تصاویر ۶ و ۷ و ۸ ملاحظه می نمایید. هرگاه توپ به یکی از جناحین می رفت ، زارع نیز برای پوشش و حتی توپ گیری به همان سمت متمایل می گردید و این درحالی بود که که هیچ یک از دو هافبک چپ و راست پرسپولیس و حتی کریم باقری برای پرکردن فضاهای موجود در تصاویر اقدام نمی کردند که البته این نقیصه در بادامکی مشهود تر بود. این امر به حریفان آنها کمک می نماید تا با بهره بردن از گردش عرضی بازی (SHIFT) در ¼ میانی پرسپولیس یعنی مناطق ۵ و ۶ و ۷ و۸ که در تصاویر ۱ و ۲ مشخص است ، به راحتی دفاع این تیم را باز نمایند و از منافذ به وجود آمده بهره کافی را برند.
۳- یکی از ضعف های بزرگ پرسپولیس که در بازی ملموس بود ، کندی آنها در انتقال از حالت حمله به دفاع بود که همین امر در گل راه آهن تاثیر مستقیم داشته و در این گل حتی راه آهنی ها در موقعیت برتری ۵ در مقابل ۴ در نیمه حریف قرار گرفتند که ناشی از بازگشت کند بازیکنان پرسپولیس به حالت دفاع بود.عدم توجه به این مسئله در بازی های آینده این تیم ، حتماً آنها را درمقابل ضدحملات و حملات سریع تیم مقابلشان دچار مشکل خواهد نمود.
۴- استفاده از بازیسازی در دفاع با حضور حیدری و باقریها این تیم را مقابل پرس آسیب پذیر می نماید ، چراکه قابلیت های این دو در روی زمین کمرنگ می باشد و در صورت مواجهه با پرس حریف مطمئناً برای تیم خود مشکل ساز می شوند.
نکات گفته شده کاملاً به صورت کلی مورد بررسی قرار گرفت و جزئیات این نکات و سایر نکات موجود در تفکرات کادر فنی پرسپولیس را در بازی های آینده این تیم مورد تجزیه و تحلیل بیشتر قرار خواهم داد.

با تشکر از شما عزیزان و آرزوی موفقیت برای شما

Sr.OmiD
15-12-2008, 15:45
آنالیز تیم پرسپولیس تهران در بازی با سایپا کرج

به نام خدا

... به پاس همدان خواهند باخت !
محمد مایلی کهن در اولین گام خود سکوی پرشی مناسب را بدست آورد و با امتیازی که از پرسپولیس هدیه گرفت باشگاه سایپا را به آینده امیدوار نمود و ازسوی دیگر افشین پیروانی مطمئناً آرزو داشت تا تعطیلی مقطعی لیگ که بعداز بازی های هفته نوزدهم آغاز می گردد ، یک هفته زودتر شروع می شد و او پیش از بازی مقابل پاس همدان به اوضاع تیم خود سامان می داد، چراکه با روندی که ما و خود افشین پیروانی از پرسپولیس در برابر سایپا دیدیم و به آن خواهیم پرداخت ، بدون شک آنها بازنده بازی شنبه می باشند، مگر آنکه پیروانی درفاصله زمانی بین بازی مقابل سایپا و پاس راهکارهایی را برای موفقیت درهمدان مدنظر قرار داده باشد.
اینکه سایپا با جنبه احتیاط پای به میدان گذاشت ، جای تعجب و اشکال تراشی نداشت . مایلی کهن باید در اولین بازی خود و بعداز تنها ۳ جلسه تمرین با تیم سایپا ، احتیاط را دردستور کار خود قرار می داد و یک طرفه شدن بازی و کسب حداقل امتیاز را به تهاجم خارج از احتیاط برای کسب پیروزی ترجیح می داد.
اما درسوی دیگر چنین بازی بی برنامه و بدون هدف نیز ازسوی تیمی که طرفدارانش ،جمعیت ۹۰ هزارنفری برای بازی های معمولیش در فصل گذشته و برخی بازی های این فصل این تیم را ازیاد نخواهند برد ، انتظار نمی رفت و باید گفت که آنها زنگ خطر حسرت از دست رفته ها را درنزدیکی خود حس کردند.
کیفیت فنی بازی آنچنان قابل ملاحظه نبود که بتوان درمورد آن بحث تفصیلی داشت .ازاینرو به خلاصه ای از روند تیم پرسپولیس در این دیدار بسنده می کنم.
آرایش تیم پرسپولیس بنابر انتظار بر مبنای ۲-۴-۴ بنیان گذارده شد(تصویر ۱).
علی کریمی با توجه به متمایل بودنش به مرکز و همچنین بازی با رکن حمل توپ و ارسال پاس های درعمق ، فضایی را درسمت راست برای محمد ایجاد نمود تا وی در طول بازی حرکت های رو به جلو فراوانی داشته باشد و امکان ارسال از جناحین با استفاده ازاو برای تیم پرسپولیس به خوبی ایجاد شد. ولی جای تعجب دارد که گرچه این مورد به خوبی در سیستم پرسپولیس تعریف گردیده بود ولیکن از آن بهره ای نبردند و با معطوف شدن به ارسال های پتروویچ ، عملاً نفوذهای محمد را بی اثر کردند و سایپا از لحا ظ دفاع در این سمت آسوده خاطر.
اما درروزی که پرسپولیس اساس کارخود را بر توپ های بلند و ارسال ازجناحین گذارد، تنها سه راه برای ورود به ۱/۳ دفاعی سایپا دردستورکار داشت(تصاویر ۲ و ۳) که با کمی دقت ، می بینیم که این ۳ روش تفاوت چندانی باهم ندارند و شالوده تمام آنها بر یک اصل استوار است و آن ارسال پاس های بلند است که با وجود ضعف شدید مدافعان سایپا روی زمین ، انتخاب این روش جای سوال دارد.
توضیح تصویر ۱: پاس بلند شیری برای توره ، برگشت توپ به باقری و سپس پاس باقری برای ارسال از جناح چپ توسط نیکبخت یا پتروویچ (مسیر زرد رنگ)
پاس بلند برای باقری (که البته گاهاً روی زمین هم ارسال می شد) و سپس پاس او به جناح چپ برای ارسال.
توضیح تصویر ۲: پاس های قطر کریم باقری برای نیکبخت که گاهاً به سمت راست و عمدتاً به سمت چپ ارسال می گردید و بازهم سانتر از جناحین را درپی داشت.
به علاوه ، پاس های بلند حیدری برای توره جهت استفاده از توپ سوم و یا اینکه پاس با پشت سر توسط توره برای نیکبخت در فضای پشت مدافعان سایپا (هیچگاه منجر به نتیجه نشد)
افشین پیروانی در چند بازی که به عنوان سرمربی پرسپولیس مشغول گردیده ، تعویض های دیرهنگامش از نکات قابل ذکر بوده ولی این مورد در تعویض بادامکی به اوج خود رسید. بادامکی در دقیقه ۸۷ وارد میدان شد که روند او دربازی ، علت تعویض او را به سوالی بزرگ تبدیل می نماید.
آیا بادامکی برای تغییر ساختار تهاجم وارد میدان شد؟ مطمئناً باید همینگونه باشد. اگر قرار به عدم تغییر دراین ساختار بود پس ایده پیروانی برای به گل رسیدن در دقایق پایانی نسبت به دقایق ابتدایی چه تغییری کرده بود؟
اما بادامکی در دقایق حضورش تنها یک کار انجام می داد و آن ارسال پاس ها ی بلند از دایره میانی زمین به محوطه احاطه شده از سایپایی ها بود(تصویر ۴).
گویا بادامکی نتوانسته بود دستورات تاکتیکی افشین پیروانی را به خوبی در زمین پیاده نماید.
در بخش پایانی به تصاویر ۵ و ۶ می پردازم که نمایان گر پاس های آخر پرسپولیس در دونیمه می باشد و مشاهده می نمایید که عمده این پاس ها از کانال چپ ارسال گردیده و جالب توجه این است که از میان تمام این پاس ها تنها ۳ مورد روی زمین ارسال گردیده و مابقی توپ ها بلند و ارسال از جناحین است.
اینکه یک تیم استراتژی و سبک تهاجمش ارسال پاس بلند و سانتر از جناحین باشد به خودی خود دارای اشکال نمی باشد ولی اینکه بیش از ۹۵% از پاس های ارسالی شامل موارد ذکر شده باشد ، مطمئناً نمی تواند موفقیت آن تیم را باعث گردد.
آمارهایی بدست آمده از بازی:
پرسپولیس ۲۲ سانتر داشته که ۱۰ مورد آن با هدف توره و ۷ مورد باهدف نیکبخت و تنها ۲ مورد با هدف باقری بوده است.(گل های کریم باقری با ضربات سر) سایر ارسال ها برای کریمی و باقریها.
بیشترین سانترها توسط پتروویچ و شیری (۷ و ۵) انجام شد. حال آنکه محمد علیرغم داشتن فضای مناسب تر تنها ۳ ارسال داشته.
بیشترین دریافت پاس ها:
توره ۴۸ دریافت
باقری ۴۶ دریافت
کریمی ۴۳ دریافت (با وجود این تعداد دریافت ،تعداد پاس های آخر او تنها ۵ پاس بوده_یک مورد روی زمین_ که با توجه به پست وی شرایط خوبی نمی باشد)
پتروویچ ۴۱ دریافت
نیکبخت ۴۰ دریافت
شیری ۲۷ دریافت
محمد ۲۱ دریافت
زارع ۱۵ دریافت(با توجه به اینکه در بازیسازی ، پست او نقش اساسی دارد ، این آمار عجیب است که ناشی از عدم استفاده پرسپولیس از او برای بازی درعرض و باز کردن دفاع تیم حریف است)
با شرایطی که مختصراً به آن پرداختم ، باید بگویم که پرسپولیس پیروانی اگر همین روند را در مقابل پاس همدان داشته باشد ، روز تلخی را سپری خواهد کرد و هواداران این تیم پایتخت به ای کاش ها روی خواهند آورد.

سربلند و پیروز باشید

Sr.OmiD
15-12-2008, 15:47
آنالیز تیم پاس همدان در بازی با پرسپولیس تهران

به نام خدا

نکاتی از تیم پاس همدان ،پیش از بازی مقابل پرسپولیس
مناسب دیدم تا با نگاهی کوتاه به سبک و استراتژی تیم پاس همدان ، موجبات آشنایی بیشتر با این تیم را پیش از دیدار مقابل پرسپولیس به وجود آورم.

آرایش تیم پاس همدان
این تیم احتمالاً در مقابل پرسپولیس با سیستم ۱-۳-۲-۴ وارد میدان خواهد شد(تصویر ۱). البته از لحاظ نفرات وجود تغییر در برخی پست ها(به خصوص هافبک های تدافعی) وجود دارد. درضمن این تیم سیستم های ۲-۴-۴ و ۳-۴-۳ را نیز در شرایطی که نیاز به تهاجم بیشتر دارد ،استفاده می نماید.
اهم خصوصیات برخی بازیکنان:
سامان صفا(۱): در شروع مجددها ضعف داشته و در بیشتر مواقع توپ های او از خط نیمه هم عبور نمی نماید و از دست می رود.ضمن اینکه وی در توپ های ارسالی نزدیک به دروازه و داخل محوطه دروازه(۵/۵ متر) معمولاً خروج نمی کند.
شیرزاد(۱۳) : نفوذهای خوبی انجام می دهد و در ضربات ایستگاهی سمت راست و همچنین کرنر های سمت راست به خوبی روی دروازه حریف توپ می فرستد و معمولاً توپ ها را کاملاً به دهانه دروازه (به قصد گل) ارسال می کند، حتی در کرنرها نیز به همین ترتیب عمل می نماید.
علی آبادی(۲۸) : در جدال های یک در مقابل یک ضعیف بوده و بسیار پر اشتباه می باشد.
ادیشون(۱۵) : با اینکه در پست هافبک دفاعی استفاده می شود ولی دارای خصوصیات تهاجمی زیادی می باشد و به خوبی در هنگام تهاجم در محوطه حریف حاضر می شود.
احمدزاده(۳) :این بازیکن از سرعت خوبی برخوردار است و در جاگیری پشت مدافعان حریف به خوبی عمل می نماید و در حرکت های از عمق موثر می باشد.
آرکینوف(۲۳) :بسیار جنگنده بوده و سرزن و در توپ گیری از بازیکنان حریف به خوبی عمل می نماید.

ساختارتهاجم
در تهاجم آنها ۴ مورد بسیار مهم دردستورکار خود دارند که در زیر به آنها اشاره شده است:
۱- (تصویر ۲)
استفاده از پاس های قطری (A ) توسط ۳ بازیکن میانی خود ،یعنی ۷ و ۱۵ و ۱۸ برای بال های خود(۲۱ و ۳) (B) و بهره بردن از حرکات این دو بازیکن در پشت مدافعان حریف و یا جناحین. البته همانطور که گفته شد ، شیرزاد نفوذهای خوبی انجام می دهد(C) و گاهاً این پاس های قطری برای او نیز ارسال می گردد که می تواند برای پرسپولیس خطرناک باشد.
۲- (تصویر ۳)
یکی دیگر از روشهایی که همدانی ها برای رسیدن به دروازه حریف از آن سود می برند ، استفاده از پاس های در عمق مجید غلام نژاد (۷) برای غفوری (۲۱)و احمدزاده(۳) است که غالب این پاس ها در سمت چپ ارسال می گردد و باید بگویم که در بازی شنبه فضای عمق A یعنی فاصله بین محمد و حیدری و همچنین فاصله بین شیری و باقریها می تواند آسیب پذیر باشد و پاسی ها از آن حداکثر منفعت را کسب نمایند. البته لازم به ذکر است که پاس های عمق غلام نژاد گاهاً به آرکینوف هم ختم می شود.اضافه می کنم که غلام نژاد مصدوم بوده و احتمالاً ابوالحسنی با شماره ۱۷ جایگزین وی می شود.
۳- (تصویر ۴)
یکی دیگر از راهکارهای آنها ، ارسال هایی است که شیرزاد از نزدیکی خط نیمه زمین به درون محوطه ارسال می نماید و یا تعویض بازی های او با یک پاس قطری برای غفوری می باشد که در تصویر ملاحظه می نمایید.
۴- (تصویر ۵)
از نکات قابل توجه در تیم پاس این است که آنها وقتی توپ را به جناحین و فضاهایی که در تصویر می بینید ، می برند ، از ارسال استفاده نمی نماید ، بلکه با پاس به بیرون (۱) ، و استفاده از شوتزنانی چون حاجی زاده و ادیشون و آرکینوف و... ، ضربات شوت (۲) را روانه دروازه حریف می کنند.
۵- استفاده از بازی مستقیم توسط مدافعان تیم پاس نیز در دستور کار آنها وجود دارد.

چند نکته
۱- تیم پاس در ضدحملات بسیار خوب عمل می نماید که در صورتی که پرسپولیس نیاز به گل داشته باشد و بخواهد در تهاجم قرار گیرد ، می تواند اسیر همین ضدحملات گردد.
۲- از نقایص پاس ، دفاع مقابل ضربات ایستگاهی می باشد که به تیر یک ارسال می گردد.
۳-بازیکنان سمت چپ پاس ، علاوه برآنکه با نفوذهایشان می توانند سمت راست پرسپولیس را دچار مشکل نمایند ، فضایی بسیار مناسب را در پشت سر خود نیز به پرسپولیسی ها می دهند.
۴- مدافعان میانی پاس روی زمین ضعف دارند و در ضمن به طور کلی مدافعان پاس روی توپ های ارسالی کم ارتفاع از جناحین ضعف شدیدی دارند و در دفع آن ناموفق هستند. ازاینرو شاید بهره بردن پرسپولیس از سانترهای با ارتفاع کم و سریع به جای ارسال های بلند می تواند در موفقیت آنها تاثیر بیشتری داشته باشد.
۵- فضای پشت سر محمد یکی از نکات مدنظر پاسی ها خواهد بود که با توجه به بازیکنان نسبتاً خوبی که در این سمت دارند ،این مورد دور از ذهن نمی باشد.
۶- پاس در صورت ارائه بازی تهاجمی (که گمان می رود همین گونه هم باشد) ممکن است در مقابل پاس های بلند و ناگهانی بازیکنان پرسپولیس به پشت دفاع آنها برای توره ، ضعف نشان دهد، که البته با توجه به ابعاد زمین همدان شاید بیش از نیمی از این خطر برای آنها حل گردد.
در انتها باید بگویم که پرسپولیس روز سختی را درهمدان تجربه خواهد کرد و بازگشت با امتیاز به تهران برای آنها آسان نخواهد بود.

موفق باشید

RVN10
24-01-2009, 21:25
پرسپوليس از نظره بازيکن ضعف نداره فقط يه مربی خوب لازم داره

RVN10
24-01-2009, 21:26
اگه ايويچ بياد خوب ميشه کسی نميدونه بالاخره مياد يا نه؟

POUYA
24-01-2009, 21:46
مهمترین ضعف تو خط مربیه .دیگه بعد از 7-8 تا بازی میشه فهمید که یه مربی چیزی واسه ارائه داره یا نه که خوب پیروانی واقعا نشون داده چیزی واسه ارائه به پرسپولیس بزرگ نداره!!!!

sepehr.handsome
05-03-2009, 22:27
در دروازه وجود یک گلر 6 دانگ احساس میشه و خط دفاع هماهنگ نیستن اصلا-در حمله هم امیدوارم با اومدن رجب زاده و خلیلی مشکلات گلزنی حل شه!

Topsoccer
05-03-2009, 22:33
خبرگزاري فارس: كارشناس فوتبال ايران گفت: پرسپوليسي ها نياز به طراح نزديك مثل جانواريو در خط مياني دارند.
[Only registered and activated users can see links]

جلال چراغپور در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره دلايل ضعف پرسپوليس در بازي هاي اخير عنوان كرد: با مهره هايي كه اين تيم دارد نمي توان به تركيب ايده آل رسيد. در هيچ تيمي اين اسم ها نيستند كه بازي مي كنند بلكه قابليت افراد است كه باعث موفقيت يك تيم مي شود.
وي افزود: در خط هافبك پرسپوليس بازيكناني هستند كه همگي شيوه بازي مشتركي دارند. آنها به راحتي دريبل مي خورند و هر كدام هم كه از بازيكن حريف عقب مي افتند روي آن خطا مي كنند.
سرمربي تيم دسته اولي نيروي زميني ادامه داد: تيم هاي بزرگ هيچ گاه بازيكنان خوب را با مشخصه هاي فني مشترك جذب نمي كنند. علي دايي در تيم ملي هم نزديك بود دچار اين اشتباه شود اما در تصميمي درست مقابل كره به جاي استفاده همزمان از باقري و زارع در يك پست از كاظمي استفاده كرد.
چراغپور مشكل پرسپوليس را در سرمربي جديد اين تيم ندانست و اضافه كرد: وقتي جنس مهره هاي اين تيم جور نيست به وينگادا نبايد ايراد گرفت. پرسپوليس به بازيكن طراح نزديك نياز دارد. بازيكني مثل جانواريو كه در استقلال اين نقش مهم را به خوبي ايفا مي كند و پاس هاي ريز و در عمق مناسبي مي دهد. پرسپوليس فاقد چنين بازيكني است.
وي اظهار داشت: در حال حاضر وينگادا در پرسپوليس پاس دادن را حذف كرده چرا كه با هر پاس روند اين تيم به جاي تند شدن كندتر مي شود. مازيار زارع و كريم باقري در اين تيم طراح دور هستند و اين كمكي به آنها نمي كند. پرسپوليس به دليل اين اشكلاتي كه دارد امسال به بن بست خورده است و كاري هم نمي تواند بكند.

Reza8
10-04-2009, 01:16
الان که قابل تحملتره !!!