توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایران - کره ی شمالی(بازی برگشت)
R9TheBest
08-06-2009, 11:41
شما تحصیلات و سابقه فوتبالیتون رو ارائه میدادید به جایه قطبی شمارو میبردند
قطبی اگه حیدری و برهانی رو میذاشت تو همین شماها میومدید میگفتید جرا از بازیکن هایه با تجربمون مثل هاشمیان و مهدوی کیا استفاده نکرد من میدونم مشکل شما استقلالی ها با قطبی چیه مشکلتون اینه که پرسپولیس رو قهرمان کرده
قطبی اندازه سنه من وشما سابقه داره درست نیست همینجوری بی منطق دربارش بحث کنیم به خاطره ضعفه خطه دفاعیمون باید با دو تا هافبک دفاعی بازی کنیم همینجوری زرت و زرت رو دروازمون توپ میریختن
همین هاشمیان که میگی گلی که به کره تو سئول زد رو یادت رفته؟؟؟!! تو کله بازی همون یه موقعیت رو داشت اون رو هم گل کرد حالا برهانی رو بیاریم که از هر 5 تا یدونه توپش هم گل نمیشه
بازی رفت باهمین کره شمالی رو یادت رفته کی گله اول رو زد ؟؟؟!! مهدی مهدوی کیا زد که الان شما داری مسخرش میکنی
کله ایران میدونن افشین قطبی کیه اگرم یه ادم صادق تو فوتباله ایران باشه همین قطبیه
با پست هایی که من و شما اینجا میدیم نه قطبی بزرگ میشه نه کوچیک پس بهتره با حرف هایی که می زنیم منطق و شعوره خودمون رو زیر سوال نبریم
ببين مطمئن بش اگه قطبی برهانی یا حیدری رو میذاشت تو زمین الان کار به اینجا ها نمی کشید . خودت هم داری میگی از هر چند موقعیتی یکی رو گل میزنه . چون کره شمالی تیمی نیست که بخواد واسه ی ما شاخ بشه .من استقلالی هم هستم و از قطبی هم خوشم نمیومد چون مربی پرسپولیس بود ولی وقتی که مربی تیم ملی شد خیلی هم خوشحال شدم که این مربی تیم ملی به جای مایلی کهن شده . می خوام بگم وقتی که بحث ملی وسط باشه دیگه کسی کار نداره قطبی مربی کجا بوده کجا نبوده ... . شما فک می کنی که هر کی سابقه داره مربی خوبیه ؟ :-? اینو گواردیولا خوب ثابت کرده نیازی نیست که من ثابت کنم . این رونالدوی منم تا چند سال پیش بهترین بازیکن دنیا بود .. ولی الان نیست .. به نظر تو حالا دونگا باید رونالدو رو دعوت کنه چون بهترین بازیکن دنیا شده بود ؟؟؟؟ به نظر من هاشمیان یه چیز اضافی تو زمین بود .. . ولی حالا مهدوی کیا یه چیزی .. بازم خوب دوندگی می کنه . اگه مهدی رو بذارن دفاع و خسرو حیدری رو بذارن هافبک دیگه خیالمون از اون گوش راست راحت میشه .
نترس من تازه وارد نیستم از شما هم خیلی قدیمی ترم من فقط حال و حوصله ی اومدن تو بحثارو ندارم اینم بدون که من از زمانی که تاپ گل شروع به کار کرد ( قبل از تبدیل شدن به انجمن) تا حالا فقط و فقط واسه دانلود گلهاییکه ندیدم میومدم اینم دیدم ایران داره تر میزنه مجبور شدم که یه چیزی بگم. پس لطف کن جوابمو بده :146fs495919::wagfinger1:
جواب شما و بعضی از استقلالی هایه حسود رو تو پستی که خودت نقل قول زدی دادم برو بخون
گواردیولا استثنا بود وگرنه بهترین مربی هایه دنیا کسانی هستند که با تجربه اند مثل فرگوسن هیدینگ کاپلو لیپی و ...
این رونالدوی منم تا چند سال پیش بهترین بازیکن دنیا بود .. ولی الان نیست .. به نظر تو حالا دونگا باید رونالدو رو دعوت کنه چون بهترین بازیکن دنیا شده بود ؟؟؟؟
اینم از اون حرفا بودا!!! بابا بضاعت برزیل رو با ایران مقایسه میکنی ؟؟؟! اونا انقدر بازیکن دارن که نمیدونن کیرو بزارن اینم بگم که اگه رونالدو امده باشه مطمئن باش فیکسه چون اون رونالدو هست با کلی سابقه درخشان
به نظر من هاشمیان یه چیز اضافی تو زمین بود .. . ولی حالا مهدوی کیا یه چیزی .. بازم خوب دوندگی می کنه . اگه مهدی رو بذارن دفاع و خسرو حیدری رو بذارن هافبک دیگه خیالمون از اون گوش راست راحت میشه .
این نظره شماست و خیلی هم محترم ولی چیزی که مهمه نظره قطبی به عنوان سرمربی تیمه ملیه و ما باید ازش حمایت کنیم
R9TheBest
08-06-2009, 13:04
این تصمیمه سر مربیه و باید بهش احترام گذاشت و مطمئنا قطبی خیلی بیشتر از منو و شما فوتبال میفهمه اینم اضافه کنم کره جنوبی هم که به جامه جهانی رفت نتونست کره شمالی رو تو زمین خودش ببره
گواردیولا استثنا بود وگرنه بهترین مربی هایه دنیا کسانی هستند که با تجربه اند مثل فرگوسن هیدینگ کاپلو لیپی و ...
اینم از اون حرفا بودا!!! بابا بضاعت برزیل رو با ایران مقایسه میکنی ؟؟؟! اونا انقدر بازیکن دارن که نمیدونن کیرو بزارن اینم بگم که اگه رونالدو امده باشه مطمئن باش فیکسه چون اون رونالدو هست با کلی سابقه درخشان
این نظره شماست و خیلی هم محترم ولی چیزی که مهمه نظره قطبی به عنوان سرمربی تیمه ملیه و ما باید ازش حمایت کنیم
قرار نیست که هر تیمی هر غلطی که کرده باشه ما هم بکنیم .. کره وضعیش خوب بوده و زیاد اصراری به برد نداشته . در ضمن ایران پر افتخار تر از کره هست که شما ایران رو با کره مقایسه می کنید ..
عزیز من نمیشه که بگی استثنا داره . تو با این جور حرف زدنت داری زحمت های اونو زیر سئوال می بری . حالا این گواردیولا رو اصن بیخیال .. دونگــــــــــــا چی که قهرمان کوپا امریکا شد اونم استثنا بود نه :1: .
اتفاقا الان برزیل مشکل کمبود فوروارد تو پست حمله رو داره . من نمیگم که اگه رونالدو بیا فیکس نیست میگم با اینکه سابقه خوبی داره نمیاره . الان هم فابیانو کارت قرمز گرفت ولی کسی رو به جاش انتخاب نکرد .
من کار به قطبی بودنش یا نا قطبی :D بودنش کار ندارم ولی اخه چقدر همایت کنیم . اون از علی دایی و مایلی کهن .. حالا هم گیر قطبی افتادیم
قرار نیست که هر تیمی هر غلطی که کرده باشه ما هم بکنیم .. کره وضعیش خوب بوده و زیاد اصراری به برد نداشته . در ضمن ایران پر افتخار تر از کره هست که شما ایران رو با کره مقایسه می کنید ..
فکر کنم این دفعه ششم بود که کره به جامه جهانی رفت و سابقه چهارم شدن تو جام جهانی هم دارن پس از ما پر افتخار ترن
عزیز من نمیشه که بگی استثنا داره . تو با این جور حرف زدنت داری زحمت های اونو زیر سئوال می بری
من کی زحمتش رو زیر سوال بردم میگم بهترین مربی هایه دنیا کسانی هستنذ که با تجربه اند
اتفاقا الان برزیل مشکل کمبود فوروارد تو پست حمله رو داره . من نمیگم که اگه رونالدو بیا فیکس نیست میگم با اینکه سابقه خوبی داره نمیاره . الان هم فابیانو کارت قرمز گرفت ولی کسی رو به جاش انتخاب نکرد .
هر مربی تو دنیا یک سلیقه داره شاید اگه کسه دیگه ای بود رونالدو رو دعوت میکرد هر مربی واسه خودش منطقی داره
من کار به قطبی بودنش یا نا قطبی :D بودنش کار ندارم ولی اخه چقدر همایت کنیم . اون از علی دایی و مایلی کهن .. حالا هم گیر قطبی افتادیم
بابا این مادر مرده که تازه یه ماهه اومده کی ازش حمایت کردیم؟؟؟؟!!از همین بازی اول زدیم تو سرش
علی دایی با حماقتش تیم رو خراب کرد امارات 1 امتیاز داره اونم از ما گرفته برایه اولین بار تو تاریخ تو تهران به عربستان باختیم قطبی رو باید حمایت کرد چون کاره دیگه ای ازمون بر نمیاد
R9TheBest
08-06-2009, 13:40
فکر کنم این دفعه ششم بود که کره به جامه جهانی رفت و سابقه چهارم شدن تو جام جهانی هم دارن پس از ما پر افتخار ترن
من کی زحمتش رو زیر سوال بردم میگم بهترین مربی هایه دنیا کسانی هستنذ که با تجربه اند
هر مربی تو دنیا یک سلیقه داره شاید اگه کسه دیگه ای بود رونالدو رو دعوت میکرد هر مربی واسه خودش منطقی داره
بابا این مادر مرده که تازه یه ماهه اومده کی ازش حمایت کردیم؟؟؟؟!!از همین بازی اول زدیم تو سرش
علی دایی با حماقتش تیم رو خراب کرد امارات 1 امتیاز داره اونم از ما گرفته برایه اولین بار تو تاریخ تو تهران به عربستان باختیم قطبی رو باید حمایت کرد چون کاره دیگه ای ازمون بر نمیاد
من دارم از قهرمانی های اسیا حرف میزنم .. ایران تو اسیا بهتر از کره جنوبیه .. چون چهارم شده تو جام جهانی باید بگیم بهتره ..
هنوز داری حرف خودته میزنی .. دونگا و گواردیولا با اینکه تجربشون 0 بود قهرمان هم شدند . الان هم بهترین هستند .
رونالدو و ادریانو و رونالدینیو چون خیلی کم بازی دارن می کنن نمیتونن از نظر دونگا بیان تیم ملی .. با اینکه همشون سابقه ی خوبی دارند . رونالدو تو 1 ماه و نیم 10 گل زده هنوز نیومده بعد این هاشمیان تو کل 1 سال 1 گل زده اومده تیم ملی ...
HoseinBallack13
08-06-2009, 13:53
آقا ول کنید الان من این حرف می زنم می گید تعصبت یه تیم ملی کجا رفته
من می گم بازی هایی نگاه بکنید که ارزش داشته باشه بازی های تیم ملی اصلا ارزش نگاه کرد ن ندارند
همتون بازی تیم ملی نگاه کردید همشون بی غیرتی بازی می کردند اونها پولشون می خورن ما ها باید حرص بخوریم تیم ملی نره جام جهانی مهم نیست
اگه تیم ملی بره جام جهانی فدراسیون همون کاری با قطبی میکنه که با برانکو کرد
منظورم این که به هیچ کس ارزش قائل نیستن
من کاری به استقلالی یا پرسپولیسی بودن سرمربی تیم ملی ندارم
اما این درست نیست که اینجوری در مورد قطبی حرف بزنیم
به نظرم بهتره یک نگاه به نتایجی که اون دایی بی منطق خودخواه گرفته وتیم رو به گند کشیده بندازی
تا خیلی چیزا گیرت بیاد
5 بازی 6 امتیاز فقط وفقط وفقط با درخشش مهدی رحمتی
امارات تیم آخر جدول که از همه تیمها 2 تا 3 تا گل خورده این یارو دایی باهاش مساوی کرد
این از این
بعدش هم همه کارشناسان میگن این کره شمالی بهترین تیمه سالهای اخیرش بوده
تیمی که ما تو تهران با بدبختی وباز هم درخشش رحمتی شکستش داشتیم
اگه دایی امارات رو میبرد که باید هم میبرد ومیبینید انتظار منطقی هم هست
اگه دایی در برابر 120000 تماشاگزر به عربستان نمیباخت یا حداقل مساوی میکرد
ما الان با این مساوی که از تیم قدرتمند کره شمالی گرفتیم خوشحال بودیم
ومیتونستیم در بازی چهارشنبه با امارات جشن صعود بگیریم
پس داداش اونی که فوتبال ما رو نابود کرد کسی نبود جز دایی بی منطق ، روانپریش
که حالا هم مارو به این روز انداخته
دایی الهی از زندگیت خیر نبینی
یعنی لیاقت فوتبال ایران این هست که تو زمین خودمون در برابر اون وهابی ها تحقیر بشیم
یعنی لیاقت فوتبال ما اینه که امارات با ما مساوی کنه
ما در هردو بازی با کره و عربستان از اشتباه داوری سود بردیم
تو عربستان که یک پنالتی به نفع عربا گرفته نشد
تو بازی با کره هم همینطور
دایی فوتبال رو به گند کشید و 1/000/000/000 ملیار ناقابل پول گرفت و به ما هم خندید وطلبکارمون همک کرد
والان رفته رو مبل نشسته بازی ایران وکره شمالی رو 100 بار نگاه کرده وخندیده به ملت
پس قبل از هرچیز دایی رو فراموش نکن که چه بلایی سرمون آورد
R9TheBest
08-06-2009, 14:13
من کاری به استقلالی یا پرسپولیسی بودن سرمربی تیم ملی ندارم
اما این درست نیست که اینجوری در مورد قطبی حرف بزنیم
به نظرم بهتره یک نگاه به نتایجی که اون دایی بی منطق خودخواه گرفته وتیم رو به گند کشیده بندازی
تا خیلی چیزا گیرت بیاد
5 بازی 6 امتیاز فقط وفقط وفقط با درخشش مهدی رحمتی
امارات تیم آخر جدول که از همه تیمها 2 تا 3 تا گل خورده این یارو دایی باهاش مساوی کرد
این از این
بعدش هم همه کارشناسان میگن این کره شمالی بهترین تیمه سالهای اخیرش بوده
تیمی که ما تو تهران با بدبختی وباز هم درخشش رحمتی شکستش داشتیم
اگه دایی امارات رو میبرد که باید هم میبرد ومیبینید انتظار منطقی هم هست
اگه دایی در برابر 120000 تماشاگزر به عربستان نمیباخت یا حداقل مساوی میکرد
ما الان با این مساوی که از تیم قدرتمند کره شمالی گرفتیم خوشحال بودیم
ومیتونستیم در بازی چهارشنبه با امارات جشن صعود بگیریم
پس داداش اونی که فوتبال ما رو نابود کرد کسی نبود جز دایی بی منطق ، روانپریش
که حالا هم مارو به این روز انداخته
دایی الهی از زندگیت خیر نبینی
یعنی لیاقت فوتبال ایران این هست که تو زمین خودمون در برابر اون وهابی ها تحقیر بشیم
یعنی لیاقت فوتبال ما اینه که امارات با ما مساوی کنه
ما در هردو بازی با کره و عربستان از اشتباه داوری سود بردیم
تو عربستان که یک پنالتی به نفع عربا گرفته نشد
تو بازی با کره هم همینطور
دایی فوتبال رو به گند کشید و 1/000/000/000 ملیار ناقابل پول گرفت و به ما هم خندید وطلبکارمون همک کرد
والان رفته رو مبل نشسته بازی ایران وکره شمالی رو 100 بار نگاه کرده وخندیده به ملت
پس قبل از هرچیز دایی رو فراموش نکن که چه بلایی سرمون آورد
منم همینو دارم میگم .. اگه به عربستان نمی باختیم از امارات هم میبردیم الان دیگه رفته بودیم جام جهانی ولی حیف که علی دایی ما رو بدبخت کرد . دور قبلی همین مسابقات حتی علی دایی نتونست از کویت که اسیا اصلا قبولش نداره رو ببره .
به نظر من قطبی تو بازی اخیرش اشتباه کرد و همون کاری رو کرد که علی دایی کرده بود .
در مورد خلیلی که قطبی اونو دعوت کرده تیم ملی
درسته من یک پرسپولیسی هستم وخلیلی رو هم دوست دارم
اما خلیلی امسال اصلا آماده نبود - حتی تو پرسپولیس بازیکن ذخیره بود اما سر از ترکیب اصلی تیم ملی دراورد
این حرکت قطبی دقیقا مثل دایی هست که فقط سلیقه ای عمل میکنند
ام اهاشمیان باید از اول تو زمین میبود ونیمه دوم برهانی بجاش میومد
در مورد خسرو حیدری هم یه جورایی میتونست دقیقه 70 به جای مهدویکیا بیاد
در هر صورت آوردن خلیلی بیشتر به ضرر خود قطبی هست تا تیم ملی
چون اگه مشکلاتی پیش بیاد یکی از ایرادات مسلم که به قطبی میگیرن همین دعوت کردن از خلیلی هست
بابا ما فقط بریم برای پلی آف
بابا ما فقط بریم برای پلی آف
البته زیادم دلتو خوش نکن تو اونجا هم باید با یکی دیگه از این عربا بازی کنیم بحرین رو دست کم نگیرید به خصوص که با وجود کعبی جنگ روانی توی بازی زیاد میشه و امکان اخراج و درگیری توی بازی زیاد میشه که این اغلب به ضررمون تموم شده من خودم دوست دارم از اون گروه ازبکستان بیاد بالا
البته زیادم دلتو خوش نکن تو اونجا هم باید با یکی دیگه از این عربا بازی کنیم بحرین رو دست کم نگیرید به خصوص که با وجود کعبی جنگ روانی توی بازی زیاد میشه و امکان اخراج و درگیری توی بازی زیاد میشه که این اغلب به ضررمون تموم شده من خودم دوست دارم از اون گروه ازبکستان بیاد بالا
آره ازبکستان بیاد بالا خیلی بهتره تا بحرین
جلال طالبی :چراآقای گل لیگ روی سکوها!
چرا آقای گل لیگ باید روی سکوها قرار بگیرد و مهاجمی که یک سال مصدوم بوده باید به میدان برود از اینکه آقای خلیلی مهاجم خوبی است هیچ شکی ندارم ولی در حال حاضر او آماده بازی نبود و دیدید به علت مصدومیت یکی از تعویضهایمان به راحتی از بین رفت.در صورتیکه آرش برهانی می توانست برای ما در این بازی کارساز باشد.
جلال طا لبی سرمربی تیم ملی ایران در جام جهانی فرانسه صعود تیم ملی به جام جهانی آفریقا را بعد از تساوی با کره شمالی، بسیار مشکل می داند.
او معتقد است باز هم به لطف درخشش مهدی رحمتی توانستیم به یک امتیاز دست پیدا کنیم.جلال طالبی معتقد است آنها به هیچ وجه توان برد تیم ما را نداشتند این کادر فنی ما بود که به علت نداشتن برنامه و تاکتیک خاص با آنها مساوی کرد.
او درباره زمان برگشت از دفاع به حمله توضیح میدهد:در این بازی این زمان از 25 ثانیه هم بیشتر طول می کشید در صورتی که آقتای قطبی قول 3 ثانیه را برای زمان فاز انتقال داده بود .گفتن این مسائل برای هواداران بسیار جذاب و شیرین است ولی آقای قطبی به عملی بودن آن فکر کرده بود؟
چرا آقای گل لیگ باید روی سکوها قرار بگیرد و مهاجمی که یک سال مصدوم بوده باید به میدان برود از اینکه آقای خلیلی مهاجم خوبی است هیچ شکی ندارم ولی در حال حاضر او آماده بازی نبود و دیدید به علت مصدومیت یکی از تعویضهایمان به راحتی از بین رفت.در صورتیکه آرش برهانی می توانست برای ما در این بازی کارساز باشد.
در نیمه اول بازیکنان حریف را پرس می کردیم ولی بعد از گرفتن توپ هیچ برنامه ای برای حمله به دروازه کره شمالی نداشتیم.
تعویض ما باید از میانه میدان شروع می شد نه از خط حمله در نیمه دوم توان جنگیدن در خط میانی را نداشتیم.
چرا محمد نصرتی به یکباره در خط دفاعی ما قرار گرفت ؟تیم ملی چه استفاده ای از بازیهای تدارکاتی داشت؟
جلال طالبی در آخر متذکر شد آقای قطبی به ما انشاء خوب درس داده است ولی برای زنگ حسابمان هیچ برنامه ی نداشت.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
Unrepeatable Seven
10-06-2009, 17:13
آره ازبکستان بیاد بالا خیلی بهتره تا بحرین
در هر صورت ما بايد خودمون رو بيشتر براي پلي آف آماده كنيم
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1