PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تصویر آفساید بودن گل استقلال به پرسپولیس!!

rajabi_aboozar
05-10-2008, 12:17
متاسفانه باز هم اشتباه داوری علیه پرسپولیس:
[Only registered and activated users can see links]

این عکس به طور کامل همه چیز رو نشون می ده!! ضمن اینکه به جز خط، می تونید به سایه بازیکن ها هم توجه کنید و کاملا مشخصه که آفساید بوده این گل!! متاسفم!!!

Hassan_Bar3lona
05-10-2008, 12:24
به توپ که نگاه کنی زده شده یعنی دقیقا باید 1 ثانیه قبلشو میزاشتی که برهانی هنوز استارت نزده بود .

بعدشم اینا قصست دیگه .اگر هم حق با شما باشه تموم شده رفته .تیم بخواد ببره میبره نه اینکه همیشه داوری رو بهونه ملاک بده :دیLOL

SIR
05-10-2008, 12:40
من خودم پرسپولیسیم ولی فکر نکنم آفساید باشه :-?
این خطی که کشیده شده کجه یعنی موازی خط دروازه نیست :301:
در ضمن لازم نبود تاپیک بیهوده بزنید تو همون تاپیک مربوط به بازی در موردش بحث شد :wagfinger1:

Amin-TopGoal
05-10-2008, 12:53
فکر کنم از این زاویه ببینیم بهتر باشه. البته باید از چند ثانیه قبل گذاشته بشه. اما تلویزیون از همینجا نشون داد

rajabi_aboozar
05-10-2008, 12:57
به نظر نمی رسه که خط کج باشه! حتی اگر کج باشه هم به سایه بازیکن ها دقت کنید!

در ضمن عکس دقیقا لحظه ضربه زدن به توپ رو نشون می ده، توپ هنوز از پا جدا نشده!

j.klinsmann
05-10-2008, 13:15
j.klinsmann نوشته است [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[

برو عینک بخر خط کشیتو درست کن...همه دارن میبینن خط کشی رو چه جوری کشیدی جالبه تمام ایران دیدند ارش از سپهر عقب تر بود وگل کاملا سالم بود...فتو شاب در این صحنه تابلو میباشد...همه دارن میخندن...

امیدوارم گل سالم ارش نشان داده شود در برنامه 90 تا بعضی افراد با فتو شاپ و خط کشی کج گل سالم رو خراب نکنند... همه سایت دارن میخندن

CHAMPION
05-10-2008, 13:28
هیچ کارشناسی بحث رو این گل نداشته

طبق گفته امین صحنه ای که تلویزیون نشون داد یکم جا مونده بود

البته باید اینو گفت که مشکوک بود

Cesc 4 Arsenal
05-10-2008, 13:29
استقلالي نيستم ولي اصلا آفسايد نبود وگرنه به تعداد كافي كارشناس بيكار (اهانت نكردم ، بعضي ها رو ميگم)تو ايران ريخته كه بخوان قبل از ما ها براي مشهور شدن و نشون دادن خودشون ، همه جا رو پر كنن از اين مطالبي كه جنجاليه .
عكس شما 2 مشكل داره :
1- از پشت گرفتي و سايه رو بهانه كردي .
2- توپ روي پاي جباريه ، يه ثانيه قبلشو بايد مي ديدي .

به هر حال تو برنامه 90 شايد مطرح بشه .

Amin-TopGoal
05-10-2008, 13:36
منظورم از اون عکسی که گذاشتم این بود که آفساید نیست. تلویزیون از همینجا نشون داد که من گذاشتم. به نظر منم خط کشی درست کشیده نشده

j.klinsmann
05-10-2008, 13:53
اون کسی که این عکس گل سالم رو خراب کرده کم اورده ...متاسفام

rajabi_aboozar
05-10-2008, 13:58
اولا خط رو من نکشیدم!!

دوما خط رو هم در نظر نگیرید، سایه برهانی با آخرین دفاع پرسپولیس رو یه خط هستن، یعنی برهانی جلوتره!!

سوما کارشناس ها معمولا رو صحنه هایی بحث می کنن و وقتی جار و جنجال درست می شه که صحنه ای از تلویزیون پخش شه!! اما این صحنه به طور کامل پخش نشد!

چهارما خط کشی به سایه استادیوم عمود شده، پس به نظر می رسه خط کشی درست باشه!

CHAMPION
05-10-2008, 14:02
حالا بازی رو که اکثر دوستان دانلود یا ضبط کردن

اگه از زمانی که توپ به آرش پاس داده میشه و یه کم قبلش حتی به صورت آهسته نگاه کنیم فکر کنم آفساید باشه

ACMilan
05-10-2008, 14:15
منم این احتمالو نمیدم که آفساید باشه
در هر صورت بازی باید مساوی میشد که شد

ARTESHE SORKH
05-10-2008, 14:20
اون کسی که این عکس گل سالم رو خراب کرده کم اورده ...متاسفام

حالا کار ندارم افساید بوده یا نه ولی میدونستی ،شمه خیلی باهوشی....عزیزم خوب معلوم با فتوشاپ این کارو کردن...عزیزم این برنامه به ما خدمت میکنه تا ما بتونیم خیلی کارا بکنیم...یجوری میگی فتو شاپ انگار داری از جادو صحبت میکنی.....

seedorf10
05-10-2008, 14:40
j.klinsmann نوشته است [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
[

جالبه تمام ایران دیدند ارش از سپهر عقب تر بود وگل کاملا سالم بود...فتو شاب در این صحنه تابلو میباشد...همه دارن میخندن...

امیدوارم گل سالم ارش نشان داده شود در برنامه 90 تا بعضی افراد با فتو شاپ و خط کشی کج گل سالم رو خراب نکنند... همه سایت دارن میخندن

من نظری راجع به آفساید بودن یا نبودن ندارم فقط میخوام یه چیزی به تو بگم:
اولا جناب عالی از کجا فهمیدی همه ی ایران دیدن.
دوما آرش از کی تا حالا شده ارش.
سوما یکم روی جمله بندیت کار کن توی قرار دادن فعل و فاعل یه سوتی وحشتناک دادی.
چهارما نمیتونستی اینو با یه فونت کوچکتر بنویسی.
پنجما گفتی همه ی سایت , معلوم شده تو سایت تعداد پرسپولیسی ها دو برابر تعداد استقلالی هاست تازه از کجا میدونی همه ی سایت دارن به اون میخندن شاید همه ی سایت دارن به این پست جناب عالی میخندن.
من نظری راجع به آفساید بودن یا نبودن ندارم.

seedorf10
05-10-2008, 14:43
به توپ که نگاه کنی زده شده یعنی دقیقا باید 1 ثانیه قبلشو میزاشتی که برهانی هنوز استارت نزده بود .

بعدشم اینا قصست دیگه .اگر هم حق با شما باشه تموم شده رفته .تیم بخواد ببره میبره نه اینکه همیشه داوری رو بهونه ملاک بده :دیLOL

وای چه سرعتی داره این برهانی که تو صدم ثانیه حرکت میکنه:-o:117:آخه این برهانی تا بعد از پاس ایستاده سر جاش اون گلی هم که زد محاسباتش به هم ریخته بود که گل زد.:D
تازه معلومه که امپراطور همیشه به داوری اعترض میکنه یا امیر قلعه نوعی و استقلالی ها:wagfinger1:

RealMadrid7
05-10-2008, 15:06
عجبا:-oدیگه منم که بیطرفم دیدم بابا تابلو بود آفساید نبود.همین مونده بود که این حرف بزنه بیرون:117:

Amin-TopGoal
05-10-2008, 15:37
رو این عکس دیگه همه چی واضحه که آفساید نبود! حالا نگید پرسپولیسیم که هی عکس میذارما! میخوام ملت گمراه نشن :D

Seyed
05-10-2008, 15:51
عجبا:-oدیگه منم که بیطرفم دیدم بابا تابلو بود آفساید نبود.همین مونده بود که این حرف بزنه بیرون:117:

در این که آفساید نبود شکی نیست :117: اما خودمونیم معنی بیطرف رو هم فهمیدیم آخه کدوم سپاهانی نسبت به پرسپولیس بیطرفه :117::D

mohamad
05-10-2008, 16:43
اگر آفساید بود خود مدافعین هم میفهمیدند و اعتراض میکردند.
ولی عجب فتوشاپ کاری بوده برهانی رو دو متر توی آفساید برده!

rajabi_aboozar
06-10-2008, 01:20
بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس هم انجام و دو تیم بعد از ۹۰ ذقیقه به تساوی رضایت دادند . در این پست به تفاوت سرمربی این دو تیم یعنی افشین قطبی و امیر قلعه نوعی در مصاحبه بعد از این بازی می پردازیم :
قسمتی از مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی ([Only registered and activated users can see links]) :
من از تمامی هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه شاهد پیروزی تیم‌شان نبودند و به خانه‌های‌شان بازگشتند عذرخواهی می‌کنم و کمال تشکر را برای حضور جوانمردانه‌شان در سکوهای استادیوم دارم. همچنین به تیم استقلال نیز تبریک می‌گویم چرا یک فوتبال بسته‌ای را بازی کرد و به هدفش رسیدشما حق دارید که از بازی دی‌کارمو ناراضی باشید او آن چیزی که من می‌خواستم نتوانست ارائه کند و از فوتبال او راضی نیستم اما فکر می‌کنم تلاش زیادی برای موفقیت تیم داشت ما زمانی که یک گل عقب بودیم باید یک مهاجم را به درون زمین می‌فرستادیم که دی‌کارمو با توجه به قد بلند و شرایط فیزیکی‌اش می‌توانست بهترین گزینه باشد به هر حال باید قبول کنیم که فضای روانی داربی روی این بازیکن هم تاثیر داشت.
file:///E:/DOCUME%7E1/mili/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[Only registered and activated users can see links]
قسمتی از مصاحبه امیر قلعه نوعی بعد از بازی ([Only registered and activated users can see links]) :
درست است که پرسپولیس سوار بر بازی بوده است، اما اگر شما مربی‌گری بلد بودید، می‌دانستید که سوار بازی بودن با موقعیت ساختن تفاوت می‌کند.وی هم‌چنین در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون استفاده نکردن از بازیکنان با تجربه‌ی استقلال چون فرهاد مجیدی و تعویض سیاوش اکبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینکه چه کسی به میدان می‌رود، سوال کنید. شما تنها حق دارید درباره‌ی حرکت کلی تیم سوال کنید.گلی که تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روی یک پاس ۷۰ متری و در واقع یک توپ “بکش زیرش” بود که بیژن کوشکی یار مستقیم خود را نگرفت اما،‌ در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تک به تک شدیم.
خبرنگاری با انتقاد از ادبیات امیر قلعه‌نویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین کرد که قلعه‌نویی پاسخ داد: افشین قطبی کسی نیست که بتواند درباره‌ی من صحبت کند.

او سپس به یکی از خبرنگاران که سوالاتی را مطرح می‌کرد، گفت: یا یک سوال بپرس و یا ساکت باش.

seedorf10
06-10-2008, 01:37
دمت گرم بابت این پستت. استقلالی ها حتما بخونن.ببینن چه مربی باشعوری دارن.فرق بین تفکرات رو متوجه میشین؟

milad salehi
06-10-2008, 01:54
عزیز من شما مثل اینکه قوانین افساید رو به طور کامل متوجه نشدی شما باید بازیکن در هنگام زدن ضربه پشت مدافعین باشد لطفا از رو احساساتت چیزی ننویس و عکسی نگذار

Mamad_Peach
06-10-2008, 16:12
اقا باشه شما بردین.افساید نبود اما صبر کنین نیم فصل 2 برسه اون وقت با کریمی و خلیلی و توره و پترویچ و کریم باقری استقلال رو به عزای مادرش میرسونیم.حالا ببین.راستی این پست منو گزارش پست خلاف نکنین.من عقیده ی خودمو گفتم.:evilgrin:

rajabi_aboozar
06-10-2008, 18:33
اگر شوت کریم گل می شد، 6 تایی می شدن دوباره! :5:

خداییش خیلی شانس می خواد دو تا تیرک خوردن تو دربی!!

در ضمن یکی جلوی این کوشکی رو بگیره!!

ali.messi10
06-10-2008, 18:44
من قبل از بازی هم به چند تا از دوستای پرسپولیسیم گفتم اگه استقلال ببره یا حتی مساوی بکنن :
داور یه 3،4 تایی پنالتی برای پرسپولیس که نگرفته
گل(گل های) استقالا یه مشکلی توش بوده
داور باید 11 نفر از استقلالیها رو اخراج میکرده و .............

HaMeD BaXfOOt
06-10-2008, 19:20
من قبل از بازی هم به چند تا از دوستای پرسپولیسیم گفتم اگه استقلال ببره یا حتی مساوی بکنن :
چیز دیگه ای نمیخوای . میخوای داور سه تا مشتم تو صورت برهانی میزد یا اینکه همون اول بازی رو 3 هیچ به نفع پرسپولیس اعلام میکرد؟>:-?

seedorf10
06-10-2008, 19:37
نه بابا برهانی که با پرسپولیس بود اون گلم محاصباتش بهم خورد که زد . باید یه دو . سه تا مشت به دیرک دروازه میزد:fkr:

Death Angel
06-10-2008, 20:13
اره انصافآ داور در حقتون ظلم کرد یه چندجا باید جفت پا می اومد تو سینه ی طالب لو که من نمیدونم چرا نیومد شاید اماده نبوده اها راستی یادم رفت یه اپرگاد هم باید به جباری میزد که اونم یادش رفت من نمیدونم این دیگه چه داوری بود.کلا خیلی لطیف با بازیکنا برخورد کرد~x(

seedorf10
06-10-2008, 20:25
اره انصافآ داور در حقتون ظلم کرد یه چندجا باید جفت پا می اومد تو سینه ی طالب لو که من نمیدونم چرا نیومد شاید اماده نبوده اها راستی یادم رفت یه اپرگاد هم باید به جباری میزد که اونم یادش رفت من نمیدونم این دیگه چه داوری بود.کلا خیلی لطیف با بازیکنا برخورد کرد~x(

اگه میخواستن حق رو رعایت کنن یه داور آماده می آوردن که این کارا هم بتونه انجام بده.

L . F . C
06-10-2008, 20:30
به نظر من یه کم دیر این صحنه رو گذاشتی چون پاس جباری زود تر به برهانی رسید.
البته امیدوارم آفساید باشه :5:

j.klinsmann
06-10-2008, 21:16
همه جا صحبت از پنالتی سوخت شده استقلال....پرسپولیسی ها با 2 میلیارد هزینه جذب بازیکن باز هم نتوانستند امیر رو ببرند....تو رو خدا 1 بار امیر رو ببرید برای ما استقلالی ها تنوع شه...اگر سعید کمیل نبود استقلال برده بود...

alireza77777m
06-10-2008, 21:21
همه ي بچه هايي كه ميگن آفسايد نبوده راست ميگن چون تو دقيقاً خط رو كج كشيدي.
چرا هميشه يه تيم وقتي مي بازه يا نتيجه ي بد ميگيره( كه پرسپوليس نتيجه ي عالي در سطح خودش گرفت) گير ميدن به داوري.!!!!

البته لازم به ذكر است كه سعد كميل واقعاً اشتباهات زيادي داشت.