PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیشنهادات و انتقادات

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9

Mehdi
02-04-2008, 15:58
سلام

شما می توانید پیشنهادات و انتقادات سازنده خود را از طریق این تاپیک با ما در میان بگذارید.

کاربران گرامی در نظر داشته باشند که این تاپیک محلی برای پرس و جو در مورد علت حذف پست، دلیل محرومیت کاربران و احیاناً اعتراض به تصمیمات مشابه نیست. اینجا صرفاً محل طرح ایده ها و در میان گذاشتن پیشنهادات شما با مدیران در قبال کلیات فروم هست. در صورتی که قرار بر اعلام علت محرومیت کاربران باشد، این مسأله به صورت عمومی و در محیط فروم مطرح خواهد شد و در رابطه با علت حذف پست هم باید به مسئول بخوش مورد نظر رجوع کرد و علت رو جویا شد. بدیهی است مدیران فروم مختارند بر مبنای تشخیص خود در قبال علت حذف پست، پاسخگو باشند و یا این کار را انجام ندهند.

Elbimbo deoro
03-04-2008, 00:35
oK

آقا نميشه يه كاري كنين جديدترين ارسالات مثل قبل بياد اون بالاي سايت و توي تمام تالارها نشون داده بشه ؟؟

Iker Casillas
03-04-2008, 00:45
من قبلا عضو معمولی هستم و الان عضو جدید نمیشه سوابقم برگرده؟

Mehdi
03-04-2008, 00:45
oK

آقا نميشه يه كاري كنين جديدترين ارسالات مثل قبل بياد اون بالاي سايت و توي تمام تالارها نشون داده بشه ؟؟

بله، پیگیرش هستیم تا جدیدترین ارسالها رو به بالای سایت اضافه کنیم.

همون طوری که در تاپیک بازگشایی مجدد سایت ([Only registered and activated users can see links]) توضیح دادم، Database سایت پاک شده.

Steven Gerrard
03-04-2008, 22:21
میگم بخش ویدیو های فوتبالی دیگه نیستش؟

Amin-TopGoal
03-04-2008, 22:26
میگم بخش ویدیو های فوتبالی دیگه نیستش؟

اگه فایلی داری تو بخش فایلهای ویژه و یا ویدئوهای جالب بزارش

Steven Gerrard
03-04-2008, 23:29
این قسمت جدید که ارسال های جدید رو میاره مشکل داره

یک نیگاه بکنید

وقتی روی ارسال ها کلیک میکنیم میره توی یک فروم دیگه

Amin-TopGoal
03-04-2008, 23:33
اره. برش میداریم

the cat
04-04-2008, 13:30
سلام ببخشید شما گفتید که تمام Databaseپاک شده و این به خاطر بی دقتی مسوولانه اما شما میخواین بگید که حتی یه back up روزانه از سایت نمیگرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:12:
یه سوال هم داشتم اونم اینکه admin اصلی سایت کیه؟
بعد اون اینheder سایت یکم جالب نیست اگه میشه مثل قبلنا کهlogo رو میذاشتین تا اتخاب بشن واسه اینheder ها هم این کارو انجام بدین

Steven Gerrard
04-04-2008, 17:22
اقا این قالب رو عوض نمیکنید

خیلی سرده

Mehdi
04-04-2008, 17:30
1-سلام ببخشید شما گفتید که تمام Databaseپاک شده و این به خاطر بی دقتی مسوولانه اما شما میخواین بگید که حتی یه back up روزانه از سایت نمیگرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:12:
2-یه سوال هم داشتم اونم اینکه admin اصلی سایت کیه؟
3-بعد اون اینheder سایت یکم جالب نیست اگه میشه مثل قبلنا کهlogo رو میذاشتین تا اتخاب بشن واسه اینheder ها هم این کارو انجام بدین

سلام

1- بک آپ داشتیم ولی چون قدیمی بود ترجیح دادیم سایت رو مجدداً راه اندازی کنیم. مسولان سرور هنگام ارتقاء سرور موظف به گرفتن بک آپ بودند که این کار رو نکردند.

2- mohamad ([Only registered and activated users can see links])

3- بررسی میشه.

Mehdi
04-04-2008, 17:30
اقا این قالب رو عوض نمیکنید

خیلی سرده

چرا، در آینده یک قالب خوب برای فوروم پیدا می کنیم.

CHAMPION
05-04-2008, 08:59
سلام

فکر کنم تو قسمت فوتبال داخلی جای تاپیکهای مجزای مثل لیگ قهرمانان آسیا.جام ملتهای آسیا.جام حذفی ایران.اخبار لژیونرهاو.... خالی باشه.

اگه قرار هم باشه تو قسمت مباحث عمومی قرار بگیرن بی نظمی به وجود می یاد

ممنون

Mehdi
05-04-2008, 09:38
سلام

فکر کنم تو قسمت فوتبال داخلی جای تاپیکهای مجزای مثل لیگ قهرمانان آسیا.جام ملتهای آسیا.جام حذفی ایران.اخبار لژیونرهاو.... خالی باشه.

اگه قرار هم باشه تو قسمت مباحث عمومی قرار بگیرن بی نظمی به وجود می یاد.

ممنون
سلام

تاپیک های لیگ قهرمانان آسیا، لژیونر ها و جام حذفی زده شد.

در مورد جام ملتهای آسیا هم سر فرصت تصمیم گیری خواهد شد.

CHAMPION
05-04-2008, 10:00

مدیران سرپرستان اینها مشخص و یادتون مونده کیا هستن ولی متاسفانه یادتون نیست چه کاربرانی عضو فعال عضو قدیمی و...بودن؟؟؟؟!!!!:53:

نگین نمیشه تغییرش داد:8:

Mehdi
05-04-2008, 10:21
مدیران سرپرستان اینها مشخص و یادتون مونده کیا هستن ولی متاسفانه یادتون نیست چه کاربرانی عضو فعال عضو قدیمی و...بودن؟؟؟؟!!!!:53:

نگین نمیشه تغییرش داد:8:

تعداد مدیرها و سرپرست ها محدوده ولی تعداد کاربران نه.

در ضمن این طوری هر کسی ممکنه از راه برسه و خودش رو جای کس دیگه ای جا بزنه.

CHAMPION
05-04-2008, 10:27
سه تا عضو قدیمی هم بیشتر نداشتین.

به هر شکل بهتر بود وهست واسه دلگرمی هم که شده (سعی می کردید )کاربران فعال و قدیمی رو مشخص کنید

Arastoo 10
06-04-2008, 18:25
سلام
من يه پيشنهاد داشتم:
در صفحه اصلي سايت بعد از بسم ا... يه حديث از معصومين هم بذاريم.

Elbimbo deoro
06-04-2008, 18:50
وقتي قراره براي بخشي سرپرست انتخاب بشه ديگه لازم نيست تعداد ارسال و ... چقدره .
كساني كه حالا سرپرست هستند شايسته اند چون جواب كارشون توي فروم قبلي داده شده ولي من و شمايي كه كاربريم اومديم اينجا با هم آشنا بشيم و بحث كنيم و لذت ببريم حالا يه ستاره داشته باشيم چه 4تا ستاره

Xerxez
07-04-2008, 13:37
من 1 سوال داشتم.

چه طور ميشه عكس ها رو بدون اپلود كردن رو سايت قرار داد.

ممنون از توجهتون

Mehdi
07-04-2008, 15:10
من 1 سوال داشتم.

چه طور ميشه عكس ها رو بدون اپلود كردن رو سايت قرار داد.

ممنون از توجهتون

دوست عزیز
اینجا محل انتقادات و پیشنهاداته، برای طرح سوالاتتون به سوالات و مشکلات کاربران ([Only registered and activated users can see links]) بروید.

Arastoo 10
07-04-2008, 17:24
قالب سايت خيلي استقلاليه
كاش حداقل يه رنگ بي طرف بود!

Mehdi
07-04-2008, 17:26
قالب سايت خيلي استقلاليه
كاش حداقل يه رنگ بي طرف بود!

این قالب، قالب پیش فرض وی بولتینه و ما هنوز قالب دلخواهمون رو نصب نکردیم.

احتمالاً سران وی بولتین استقلالی های دو آتیشه ای هستند!:1:

Arastoo 10
07-04-2008, 17:37
احتمالاً سران وی بولتین استقلالی های دو آتیشه ای هستند!:1:[/quote]

خيالي نيست!
اگه اونا استقلاليه دو آتيشن من پرسپوليسيه آ تشفشانيم(البته آتشفشان فعال):5:

sedigheh_p
12-04-2008, 09:41
سلام
يه سوال دارم!
چرا چند وقته وقتى [Only registered and activated users can see links] رو ميارى [Only registered and activated users can see links] مياد؟؟؟!!!
اون سايت topgoal كه قديما بود چى شده؟ ديگه نمى تونيم بش دسترسى داشته باشيم؟

Totti_M72
12-04-2008, 10:36
خب خودت میگی سوال دارم
پس چرا میای اینجا مطرح میکنی؟به این ادرس برو:[Only registered and activated users can see links]
در جوابت هم باید بگم Topgoal با Footiran ادغام شده-از این به بعد گلهارو میتونی از این جا دانلود کنی
از مدیران هم معذرت میخوام-اگه جواب دادم:winksmiley02:

gnu-linux
12-04-2008, 11:13
سلام

این پیشنهاد خوبیه که یک نام سایت به زبان فارسی به لوگو اضافه بشود.

البته این نام میتواند غیر از فوتیران چیزی مثل فوتبال ایران نیز باشد ضمنا اگر نام سایت به جای فوتیران ،
iran soccer بود شاید بهتر بود !

Mehdi
12-04-2008, 11:25
سلام

1-این پیشنهاد خوبیه که یک نام سایت به زبان فارسی به لوگو اضافه بشود.

البته این نام میتواند غیر از فوتیران چیزی مثل فوتبال ایران نیز باشد ضمنا اگر نام سایت به جای فوتیران ،
iran soccer بود شاید بهتر بود !
سلام
به فوتیران خوش آمدید.

تاپیکی که فرستادید در این تاپیک ادغام شد.

بابت پیشنهادتون هم ممنون.

در مورد نام سایت هم سعی شده نامی منحصر به فرد، کوتاه و در عین حال گویا انتخاب بشه.

Carles Puyol
17-04-2008, 03:05
سلام نمیشه به جای اینکه هی تایپیک بزنیم مصدومان و خبرها و بحث ها یک تایپیک بزنیم که همش اون تو باشه
منظورم اینه که بخش اسپانیا برای بارسلونا فقط باشه کلوپ هواداران بارسلونا (یادواره کرایوف) و ...........
اینجوری خیلی بهتره چون من یک جای دیگه هم هستم اینجوریه و خیلی با حاله

و اگه میشه یک قرار عمومی برای فوتسال بزاریم کسایی که پاین بیان بریم اونجا فوتسال بزنیم

Mehdi
17-04-2008, 03:23
سلام
1-نمیشه به جای اینکه هی تایپیک بزنیم مصدومان و خبرها و بحث ها یک تایپیک بزنیم که همش اون تو باشه
منظورم اینه که بخش اسپانیا برای بارسلونا فقط باشه کلوپ هواداران بارسلونا (یادواره کرایوف) و ...........
اینجوری خیلی بهتره چون من یک جای دیگه هم هستم اینجوریه و خیلی با حاله

2-و اگه میشه یک قرار عمومی برای فوتسال بزاریم کسایی که پاین بیان بریم اونجا فوتسال بزنیم

سلام

1- هی تاپیک نمی زنیم، تاپیک ها یکبار زده شدند. به نظرت یک تاپیک برای یک تیم کم نیست؟

2- قرار عمومی ([Only registered and activated users can see links])

djamin
18-04-2008, 13:30
گلها وکلیپ ها را اگه میشه به صورت 3gp هم بزارید.

kia_lazio
18-04-2008, 14:23
مبادا یه موقع برای لاتزیو هم یه بخش مثل سایر تیمها اختصاص بدید؟ خیلی بی انصافیه. درسته هواداراش کمه ولی بالاخره از خیلی تیمهای دیگه به غیر از معروفها بیشتر تو ایران هوادار داره.

R9TheBest
19-04-2008, 00:55
یه پیشنهاد داشتم

چطوره کهقسمت ایتالیا رو همه با هم کنیم بعنی دیگه نمیخواد که ملان توی یه قسمت و یووه توی یه قسمت دیگه .... فهمیدین که چی گفتم . یعنی دقیقا مثل انجمن پارس فوتبال بشه ولی به روز تر و بهتر .

mohamad
19-04-2008, 04:20
سلام
به نظر من اینجوری که الان هست منظم تر و بهتره و هرکس هم راحت تر به بخش تیم محبوبش میره:-?

R9TheBest
19-04-2008, 04:29
اره درسته ولی این فرم رو ببین : ------------------------------------- ([Only registered and activated users can see links])

کلوپ تمام تیم های مهم سری آ توش هست . و همه چیز هم داره منظم پیش میره . من خودم توی این سایت مدیر هستم . این سایت هم جز در رده 129 جهان قرار داره .

اگر خواستید این کار رو بکنید بگید تا کمکتون کنم .

mohamad
19-04-2008, 18:15
اتفاقا به نظر من فروم بی نظمیه و اگر هم پر بازدیده فقط و فقط به خاطر گلهاست نه چیز دیگه
به هر حال پیشنهاد شما رو با مدیران مطرح میکنم:d

R9TheBest
19-04-2008, 19:12
اون بی نظمیش به خوتون مربوط میشه که چه جوری کنترولش کنید .

اگه خوب کنترول کنید که بی نظمی نمیشه ولی اگر نتونید کنترول کنید 100% بی نظمی میشه .

Steven Gerrard
19-04-2008, 19:18
اون بی نظمیش به خوتون مربوط میشه که چه جوری کنترولش کنید .

اگه خوب کنترول کنید که بی نظمی نمیشه ولی اگر نتونید کنترول کنید 100% بی نظمی میشه .

اقا من مدیرای اینجا رو میشناسم دیگه اگه بگن نه یعنی نه:D:D

نظر من رو میخوای بیخیال این قضیه شو

R9TheBest
19-04-2008, 19:33
اتفاقا به نظر من فروم بی نظمیه و اگر هم پر بازدیده فقط و فقط به خاطر گلهاست نه چیز دیگه
به هر حال پیشنهاد شما رو با مدیران مطرح میکنم:d

در ضمن اگر هم به خاطر گل ها میان دیگه توی فرم نمیان از همون سایت دانلود می کنن .

30na_me30
23-04-2008, 06:57
من یه پیشنهاد داشتم.اونم اینکه یه نفر یا حالا افرادی مسئول بشن و هر روز
اخرین نتایج فوتبال مهم رو تو سایت به شکل تیتر وار گزارش بدن.مثلا الان من بازی دیشب چلسی و لیورپول رو نمیدونم چی شد.اگه اینجوری میشد خیلی خوب بود.

30na_me30
23-04-2008, 06:59
همین الان مطلع شدیم که بازی 1-1 مساوی شده:d

mohamad
23-04-2008, 13:16
پیشنهاد خوبی دادی
یک فکرهایی دارم برای این پیشنهاد که اگر عملی شد میگم

Scouser
28-04-2008, 14:04
آقا کل کل تیمای انگلیسی چش شد؟:-?

Scouser
29-04-2008, 08:56
آقا یکی جواب مارو بده

Joga Bonito
29-04-2008, 09:03
آقا کل کل تیمای انگلیسی چش شد؟:-?

[Only registered and activated users can see links]

Scouser
29-04-2008, 09:09
واقعا مسخرست که کلکل بسته شد
کلکل جالب ترین قسمت اینجا بود
واقعا درکتون نمیکنم

MUNICH_58
29-04-2008, 11:37
براي اولين بار در طول زندگيم با يه ليورپولي موافقم. من خودم تازه عضو شدم و تنها دليلي که مي اومدم "کل کل تيم هاي انگليسي" بود. فقط هم دوست داشتم اونجا نظر بدم. اگر هم اونجا بسته بشه ديگه نميام. اميدوارم منطقي فکر کنيد.

Amin-TopGoal
29-04-2008, 11:49
بخش کل کل کلا بسته شده

می تونید تو سایر بخشها بحث هاتون رو ادامه بدید

CHAMPION
29-04-2008, 11:55
براي اولين بار در طول زندگيم با يه ليورپولي موافقم. من خودم تازه عضو شدم و تنها دليلي که مي اومدم "کل کل تيم هاي انگليسي" بود. فقط هم دوست داشتم اونجا نظر بدم. اگر هم اونجا بسته بشه ديگه نميام. اميدوارم منطقي فکر کنيد.

سلام

صحبت هات یه جورری به هم نمی خوره دو روزه عضو شدی که ولی می گی تنها دلیل امدنت "کل کل تيم هاي انگليسي و فقط اونجا نظر می دی وپست میدی در صورتی که همین نظر ت اولین پست شما هست.

به هر حال نظر مدیران سایت این بوده که این بخش بسته بشه و باید به نظرشون احترام گذاشت .

Joga Bonito
29-04-2008, 16:32
تنها دلیل امدنت "کل کل تيم هاي انگليسي و فقط اونجا نظر می دی وپست میدی در صورتی که همین نظر ت اولین پست شما هست.

البته ايشون يه نظر در بخش كل كل دارند....> كليك روي اسم كاربري و گزينه "يافتن پستهاي بيشتر"

من به عنوان يه عضو عادي ميگم بخش كل كل فوتيران به درد نمي خورد؛ خود من كسي هستم كه علاقه زيادي به خوندن كل كل دارم:دي گاهي اوقات هم يه خورده واسه تفريح شركت مي كنم...
تا حالا هم خيلي چيزا از همين بحث و جدلهاي هواداران تيمها ياد گرفتم، هيچ چيز مثل كل كل اطلاعات آدم رو بالا نمي بره!:دي اما...

كل كل هاي تو فوتيران بيشتر بچه بازي و بي منطقي بود تا يه كل كل واقعي! (فقط نظر شخصيم بود)

Mehdi
29-04-2008, 18:59
خود من كسي هستم كه علاقه زيادي به خوندن كل كل دارم:دي گاهي اوقات هم يه خورده واسه تفريح شركت مي كنم...

والا تا جایی که من می دونم اونی که خوندنیه، کُریه، نه کل کل!:wagfinger1:

تا حالا هم خيلي چيزا از همين بحث و جدلهاي هواداران تيمها ياد گرفتم، هيچ چيز مثل كل كل اطلاعات آدم رو بالا نمي بره!:دي اما...

مثلاً خود تو! هر چی اطلاعات فوتبالی داری از کری خوندن با خود من بوده!!:D یادش به خیر! :girl_sigh:

كل كل هاي تو فوتيران بيشتر بچه بازي و بي منطقي بود تا يه كل كل واقعي! (فقط نظر شخصيم بود)

کاملاً موافقم! جو بخش کل کل اصلاً جالب نبود. دقیقاً هم به همین خاطر تصمیم گرفته شد که بسته بشه. اکثراً بدون هیچ استدلالی می خواستند ثابت کنند که تیم مورد علاقه خودشون بهترین تیمه و بقیه تیمها...

Segreda
29-04-2008, 19:30
اگه ميشه كد Html رو فعال كنيد
(اگه فعال بشه من ميتونم تو زمينه هاي زيادي به شما و همكارانتان كمك كنم)

Joga Bonito
29-04-2008, 19:44
والا تا جایی که من می دونم اونی که خوندنیه، کُریه، نه کل کل!:wagfinger1:

/:) منظور من از خوندن ، مطالعه بود!، يهني اينكه پستهاي كل كل رو دوست دارم بخونم، خَشِه:دي

حيف كه بايد شان پُست مديريت فروم رو نگه دارم ....:دي

kia_lazio
29-04-2008, 22:40
به همه انتقادها جواب دادین الا به انتقاد من. رجوع شود به صفحه 4یا5

Mehdi
30-04-2008, 12:50
مبادا یه موقع برای لاتزیو هم یه بخش مثل سایر تیمها اختصاص بدید؟ خیلی بی انصافیه. درسته هواداراش کمه ولی بالاخره از خیلی تیمهای دیگه به غیر از معروفها بیشتر تو ایران هوادار داره.

ما که قبلاً درباره اش صحبت کردیم.
خودت قبول داری هواداراش کمه، از روز باز شدن سایت به جز خود تو فقط یه لاتزیویی دیگه دیده شده تو اینجا. خودت انصاف بده، اگه قرار باشه برای هر تیمی که یکی دو کاربر طرفدارش هستند یه بخش ایجاد بشه اولاً تعداد بخش ها خیلی زیاد میشه، ثانیاً پرنده پر نمی زنه تو اون بخش ها.

mohamad
30-04-2008, 14:44
تیمهایی هستند مثل والنسیا، لاتزیو، تاتنهام ، دورتموند ،فیورنتینا و .... که در ایران طرفدار دارند اما چون طرفدارانشون در مقایشه با سایر تیمها کمتره و تعداد تیمها هم زیاده متاسفانه نمیتونیم بخشی بسازیم...
شما میتونید در بخش فوتبال ایتالیا یک تاپیک برای طرفداران لاتزیو بسازین
-------------------
در مورد کدهای html هم بعد از صحبت با مدیران تصمیم میگیریم

Scouser
30-04-2008, 18:04
اگه ما میومدیم اینجا فقط به خاطر کلکل بود
خیال میکنین ما خودمون فروم نداریم؟
داریم خوبشم داریم
اگه باور نمیکنین اینم آدرسش:
forums.liverpoolfc.ir
واقعا متاسفم براتون:-&

Amin-TopGoal
30-04-2008, 18:22
داریم خوبشم داریم
-------------------------

خب عزیزم ما که برات نامه فدایت شوم نفرستادیم

هر کسی مایل بود می تونه بیاد

Ali18
01-05-2008, 11:59
آقا محترم. امین جان واسه ی چی این بخش کل کل رو بستی؟

CHAMPION
06-05-2008, 15:46
داریم خوبشم داریم

[Only registered and activated users can see links] class=bordercolor cellSpacing=1 cellPadding=4 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=catbg colSpan=4>آمار اصلی</TD></TR><TR><TD class=windowbg vAlign=center align=middle width=20></TD><TD class=windowbg2 vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>مجموع کاربران:</TD><TD align=right>46</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع ارسال های کاربر:</TD><TD align=right>1521</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع موضوعات:</TD><TD align=right>56</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع گروه ها:</TD><TD align=right>3</TD></TR><TR><TD noWrap>تعداد کاربران حاضر در انجمن:</TD><TD align=right>2</TD></TR><TR><TD vAlign=top noWrap>بیشترین تراکم حضور کاربر در انجمن:</TD><TD align=right>37 - آپریل 19, 2008, 06:34:05 am</TD></TR><TR><TD noWrap>تعداد کاربران آنلاین در امروز:4
</TD></TR></TBODY></TABLE>

یه نگاه به آمار فروم بنداز چنگی به دل نمی زنه:قلیون:

HaMi.News
07-05-2008, 08:01
سلام امین خان
خسته نباشی .
یه پیشنهاد داشتم یه بخش اخبار کامل راه بنداز ! که خبرها رو بتونیم بزاریم اونجا در مورد کل فوتبال جهان . که نخواییم توی هر بحث هی بریم . و پیدا کنیم اخبار کلی جهان . خبرهای روزنامه و خبرگزاریها و .... ! اینجوری خیلی بهتره . تعداد پست سایت بالا تر میره و اینجوری یوزرهای بیشتری از سایت دیدن میکنن به خاطر تنوع خبرها .
اگه این بخش رو راه بندازی قول میدم خودم این بخش رو آبدیت کنم خفن !

Mehdi
07-05-2008, 12:14
سلام امین خان
خسته نباشی .
یه پیشنهاد داشتم یه بخش اخبار کامل راه بنداز ! که خبرها رو بتونیم بزاریم اونجا در مورد کل فوتبال جهان . که نخواییم توی هر بحث هی بریم . و پیدا کنیم اخبار کلی جهان . خبرهای روزنامه و خبرگزاریها و .... ! اینجوری خیلی بهتره . تعداد پست سایت بالا تر میره و اینجوری یوزرهای بیشتری از سایت دیدن میکنن به خاطر تنوع خبرها .
اگه این بخش رو راه بندازی قول میدم خودم این بخش رو آبدیت کنم خفن !
سلام
من الان میبینم که شما برای هر خبر یک تاپیک جداگانه زدی. لطف کن و این کار رو نکن، چون باعث بی نظمی میشه و از تاپیک هایی که برای اخبار هست استفاده کن.

در مورد پیشنهادتون هم درسته که همه خبرها تو یک تاپیک قرار می گیرند، ولی هیچ نظم خاصی نخواهد داشت و طرفدار فلان تیم برای پیدا کردن خبر تیم محبوبش باید کل اون تاپیک رو زیر و رو کنه. در ضمن اینجا خبرگزاری نیست، بلکه محلی برای گفتگوی فوتبالدوستانه و قرار دادن اخبار (حتی الامکان مهم، نه هر خبری) بخشی از اون محسوب میشه.

HaMi.News
07-05-2008, 12:19
اینجوری که مشکل بیشتری به وجود میاد .
ما میتونیم با افتاح یه تاپیک جداگانه به نام اخبار با زدن تاریخ در هر تیتر خبر های روزانه رو بدیم ! اینجوری بهتره . در مورد اینک که گفتین واسه هر خبر دارم تاپیک میزنم اطلاع نداشتم و الان خوندم .
حالا یه سوال مثلا یه خبره خیلی مهم در مورد یک تیم در اسپانیا یه جایی باشه که اسم اون تیم معرفی نشده باشه !!! باید چی کار کرد ! حالا یا این بیخیال به نظر من یه تاپیک جدا گانه به نام اخبار روز نیاز هست !

HaMi.News
07-05-2008, 12:20
با این کار هم تاپیک ها شلوغ تر میشه
هم بازدید کننده بیشتری وارد میشه
هم یوزر سر در گم نمیشه و راحت به کارش میرسه !
به نظر من این یعنی محدود سازی

Mehdi
07-05-2008, 12:29
1-اینجوری که مشکل بیشتری به وجود میاد .
ما میتونیم با افتاح یه تاپیک جداگانه به نام اخبار با زدن تاریخ در هر تیتر خبر های روزانه رو بدیم ! اینجوری بهتره . در مورد اینک که گفتین واسه هر خبر دارم تاپیک میزنم اطلاع نداشتم و الان خوندم .
2-حالا یه سوال مثلا یه خبره خیلی مهم در مورد یک تیم در اسپانیا یه جایی باشه که اسم اون تیم معرفی نشده باشه !!! باید چی کار کرد ! حالا یا این بیخیال به نظر من یه تاپیک جدا گانه به نام اخبار روز نیاز هست !

1- این نظر شماست و قابل احترام ولی ما به این نتیجه رسیدیم که بخش های جداگانه برای تیمها جداگانه داشته باشیم.

2- احتمالاً منظورت اینه که خبری در مورد اسپانیا باشه ولی اینجا تاپیکی برای قرار گرفتن اون موضوع در نظر گرفته نشده باشه. ما سعی می کنیم برای هر نوع خبری تاپیک داشته باشیم، ولی هستند مطالبی که تاپیکی برای اونها در نظر گرفته نشده و در این مواقع ناچاراً می تونی تاپیک بزنی.

Mostafa United
09-05-2008, 10:37
ولي اگه ميشه اين كل كل رو باز كنيد !

Scouser
09-05-2008, 10:51
[Only registered and activated users can see links] class=bordercolor cellSpacing=1 cellPadding=4 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=catbg colSpan=4>آمار اصلی</TD></TR><TR><TD class=windowbg vAlign=center align=middle width=20></TD><TD class=windowbg2 vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD noWrap>مجموع کاربران:</TD><TD align=right>46</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع ارسال های کاربر:</TD><TD align=right>1521</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع موضوعات:</TD><TD align=right>56</TD></TR><TR><TD noWrap>مجموع گروه ها:</TD><TD align=right>3</TD></TR><TR><TD noWrap>تعداد کاربران حاضر در انجمن:</TD><TD align=right>2</TD></TR><TR><TD vAlign=top noWrap>بیشترین تراکم حضور کاربر در انجمن:</TD><TD align=right>37 - آپریل 19, 2008, 06:34:05 am</TD></TR><TR><TD noWrap>تعداد کاربران آنلاین در امروز:4

یه نگاه به آمار فروم بنداز چنگی به دل نمی زنه:قلیون:

لازم شد یکم توضیح بدم
ما حدود 1 سال یک فروم دیگه داشتیم(anfield.ir)اما الان کمتر از 1 ماهه که نقل مکان کردیم به این یکی
و خودتونم میدونین تو این مدت با توجه به زمان امتحانا و این بحثا بازدید یه کم کمتره
پس رو هوا خواهشا حرف نزنین
با تشکر از زحماتتون!

Mehrnaz
09-05-2008, 21:57
سلام
می شه از برنامه های دیگه مثل ورزش از نگاه دو هم ویدئو برای دانلود بذارید؟
مثلا همون برنامه ی 6 اردیبهشت که محسن خلیلی مهمونش بود
ممنون:72:

Joga Bonito
13-05-2008, 20:49
اگه زحمتي نيست بي زحمت يه 200 ، 300 تا ظرفيت پ خ باكس (!) رو بيشتر كنيد، واقعا زحمت مي كشيد اگه اينكارو بكنيد!

البت بد ني يه دستي به هم سر و روي اين اسمايلي ها بكشيد، اينايي كه الان هه كمي تا قسمتي خز و خيل شده.

ها راستي يه چيز ديگه، اين بخش تاپ گل الان براي اعضاي غير اعضا(!)‌غير قابل دسترسه، اينجوري فكر كنم تو نتايج سرچ هم نمياد، يا اينكه مياد؟! به هر حال فكر كنم اگر مثل قبلنترها لينكها رو براي همون اعضاي غير اعضا پنهون كنيد بيتر باشه،چون الان اينجوري تنها راه تبليغ فوتيران صرفا تبليغات دهان به دهان و آشنايي قبلي هست.

Mehdi
13-05-2008, 20:52
آمار اصلی

مجموع کاربران:46

مجموع ارسال های کاربر:1521
.
.
.

لازم شد یکم توضیح بدم
ما حدود 1 سال یک فروم دیگه داشتیم
.
.
.

دیگه به این بحث کذایی ادامه ندید لطفاً.

ولي اگه ميشه اين كل كل رو باز كنيد !

بستن بخش کل کل با حداکثر آرا بین مدیران تصویب شد و باز نخواهد شد.

سلام
می شه از برنامه های دیگه مثل ورزش از نگاه دو هم ویدئو برای دانلود بذارید؟
مثلا همون برنامه ی 6 اردیبهشت که محسن خلیلی مهمونش بود
ممنون:72:

ویدئوهای درخواستی ([Only registered and activated users can see links])

Totti_M72
13-05-2008, 21:02
الان یخش کل کل برای همیشه بسته هست؟!:29:
حالا نمیشه یه جوری باز کنین؟!:smil4337dd8b9eb25:
خب اگه میخواد برای همیشه بسته باشه پس اصلا اون قسمت رو بردارید:kap:

Sabina
13-05-2008, 22:01
1-الان یخش کل کل برای همیشه بسته هست؟!:29:
حالا نمیشه یه جوری باز کنین؟!:smil4337dd8b9eb25:
2-خب اگه میخواد برای همیشه بسته باشه پس اصلا اون قسمت رو بردارید:kap:
1- فعلا بسته اس درباره باز شدنش مديران تصميم گيري ميكنن
2- مديرها تصميم گيرنده اند

HaMi.News
16-05-2008, 10:47
من یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم
1- اولا که خبرها رو چند روز که من امدم از 20 تا خبرگزاری رسمی ایران من میزارم و لحظه ای میزارم یه برنامه واسه خودم نوشتم روی دیتا بس نصب کردم روی یه هاست مجانی خبرها ها رو لحظه ای برام من ریفرش میکنه . و من 24 ساعت آنلاین هست ( الان میگن بچه تو خواب نداری ) 24 ساعت خبری منظوره منه . پس خبری از دست من تو این 20 خبرگزاری که میاد در نمیره . پس خبرها رو من همیشه میزارم /// الان یه مشکلی که پیش امده تو انجمن ها خبر روز گذشته رو دارن روز بعدش میزارن یعنی اخبار تکراری دیروز رو روز بعدش میزارن و خبرهایی که من میزارم که ماله همون روز هست و آبدیت هست میره .
حالا پیشنهاد واسه اینکار که جلوگیری شه چیه ؟ راه اندازی پلیس انجمن . یه تذکر و توجیه یوزر ها که یکم سخته چون روز به روز بازدید کننده انجمن در حالا افزایش هست .

ITALIANO
16-05-2008, 10:57
من یه انتقاد و یه پیشنهاد دارم
1- اولا که خبرها رو چند روز که من امدم از 20 تا خبرگزاری رسمی ایران من میزارم و لحظه ای میزارم یه برنامه واسه خودم نوشتم روی دیتا بس نصب کردم روی یه هاست مجانی خبرها ها رو لحظه ای برام من ریفرش میکنه . و من 24 ساعت آنلاین هست ( الان میگن بچه تو خواب نداری ) 24 ساعت خبری منظوره منه . پس خبری از دست من تو این 20 خبرگزاری که میاد در نمیره . پس خبرها رو من همیشه میزارم /// الان یه مشکلی که پیش امده تو انجمن ها خبر روز گذشته رو دارن روز بعدش میزارن یعنی اخبار تکراری دیروز رو روز بعدش میزارن و خبرهایی که من میزارم که ماله همون روز هست و آبدیت هست میره .
حالا پیشنهاد واسه اینکار که جلوگیری شه چیه ؟ راه اندازی پلیس انجمن . یه تذکر و توجیه یوزر ها که یکم سخته چون روز به روز بازدید کننده انجمن در حالا افزایش هست .

دوست عزیز به زودی مدیران به شما کاملا توضیح خواهند داد ولی سوال من از شما این هست که چه اشکالی داره؟یعنی فقط شما باید اخبار به روز و آپدیت رو بزارید؟:-??

HaMi.News
16-05-2008, 11:02
دوست عزیز به زودی مدیران به شما کاملا توضیح خواهند داد ولی سوال من از شما این هست که چه اشکالی داره؟یعنی فقط شما باید اخبار به روز و آپدیت رو بزارید؟:-??

سلام دوست عزیزم / من اصلا نگفتم که همه خبرها رو من میزارم من توضیح دادم که یک برنامه نوشتم اینجوریه و خبرها رو که تا میاد روی تلکس خبرگزاریهای معروف و رسمی من میزارم ! من درخواستم اینه

1- قبل از پست زدن یا درج مطلب یه نگاه بندازن به تاپیک ها که خبرها نباشه . الان خودت یه نگاه تو تاپیک ها کنی متوجه منظوره من میشی

2- من نمیگم همه خبرها رو من بزارم . میگم یه خبر رو سه نفر نزاره . که الان اینجوره . من خبر رو که امده روی تلکس خبرگزاری رو همون لحظه یا 10 دقیقه بعد میزارم . ولی 3 ساعت بعدش یکی دیگه میزاره . 8 ساعت بعد یکی دیگه یک روز دیگه یه نفر دیگه میزاره .

من دوست دارم یه نظم تو سایت باشه و اگر نه سایت که ماله بابام نیست . خودخواهم نیستم . دوست دارم وقتی یوزری وارده سایت میشه . خبرهای به روز . آبدیت رو ببینه .

Joga Bonito
16-05-2008, 11:44
بي خي خيل! اينجا جمع شديم با هم در مورد فوتبال حرف بزنيم، اگر قرار باشه هر خبري كه مياد رو تلكس خبرگزاريها ، بلافاصله اينجا هم گذاشته بشه كه اصلا ديگه فروم نيست! تازه خود اون خبرگزاريها خيلي بهتر و دقيق تر اينكارو مي كنند...

فروم يا Forum در فارسي به تالار پرسش و پاسخ يا بحث و گفتگو يا انجمن معني شده است

HaMi.News
16-05-2008, 11:53
بي خي خيل! اينجا جمع شديم با هم در مورد فوتبال حرف بزنيم، اگر قرار باشه هر خبري كه مياد رو تلكس خبرگزاريها ، بلافاصله اينجا هم گذاشته بشه كه اصلا ديگه فروم نيست! تازه خود اون خبرگزاريها خيلي بهتر و دقيق تر اينكارو مي كنند...

سلام دوست عزیزم / مرسی که شما هم شرکت کردین ولی من چند تا سوال دارم !
گفتین جمع دوستانه / یا اینجا فروم هست ! پس این جمله بالای سایت چیه ؟
FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News
اینجا که عزیزم سایت دوستیابی که نیست .
جای همه چیز رو مشخص کردین مدیران اصلی سایت . گفتگوی آزاد رو میشه واسه پیدا کردن دوست انتخاب کرد . نه فروم مخصوص باشگاه پرسپولیس . اگه بنا به دوستی باشه اینجا بی نظمی به وجود میاد . نمیدونم شایدم دوست عزیزم من دارم اشتباه میکنم شاید اینجا اکتیو بودن و نظم داشتن معنا نداشته باشه و من دارم اشتباه میکنم . ! ولی اون چیزهایی که از شواهد امر میبینم . نظم و کلاس خاصی باید حکم فرما باشه اینجا / چون واسه هر چیزی یا بحث یه تاپیک خاص به وجود امده / شما عرض کردین که خبری که بیاد رو تلکس خبرگزاریها اینجا گذاشته بشه که دیگه فروم نیست ! هدف از ساخت فروم جمع آوری اخرین خبرها و گل ها ویدوهای روز بوده . اگه غیر از این هست بگین . !!! که من متوجه اشتباه و طرز تفکرم بشم . ما باید یه کاری کنیم که دیگه یوزرها به سایت های خبرگزاری نرن . بیان از همینجا تمامی اخبار روز و گل ها رو ببین ! هدف از زدن سایت جمع کردن یوزرهای زیاد و افزایش بازدیدکننده و جذب آگهی های برای درآمد زایی هست . ................ ببخشید خیلی حرف زدم .

Amin-TopGoal
16-05-2008, 12:04
درسته ما باید اخرین اخبار رو بزاریم اما نه هر خبری رو. یوزرها به خاطر خوندن چند تا خبر بی ارزش مثل بیشتر خبرهایی که داره پشت سر هم ارسال میشه اینجا نمیان.

اینجا قرار نیست کسی دوستیابی کنه اما برای خوندن خبر اینکه مربی ابومسلم چی گفته یا اینکه رئیس سازمان فوتبال گفته فینال رو منظم برگزار می کنیم هم اینجا نمیاد.

اینجا میاد خبرهای داغ رو بخونه. متاسفانه یا خوشبختانه بخشهایی مثل آخرین اخبار استقلال، آخرین اخبار پرسپولیس، و آخرین اخبار بقیه تیمها محلی شده برای درج پشت سر هم خبرهای دو سه خطی و بی ارزش.

هدف همه ما اینه که خبرها یا پست هایی رو بزاریم که بتونه کاربر جدید جذب کنه. حالا مثلا من یه سوال ازت می کنم. به نظرت خبری با تیتر " یاوری: بازیکنان برق شیراز روند رو به رشدی دارند " یا " مهرپيما و مديرروستا در نشست خبري حاضر نشدند " چند تا کاربر می تونه جذب کنه؟؟

از این جمله خبرها تو این انجمنها فوق العاده زیاده که سرپرست های این انجمن ها هم متاسفانه نظارتی ندارند

Elbimbo deoro
16-05-2008, 12:05
من کلا از این بحثای شما چیزی نبفهمم ولی به نظرم مَهدی راست میگه بهتره ما یاد بگیریم مقاله نویسی کنیم ، مثل این خبرنگارا که بازیارو تحلیل می کنن و انتقاد می کنن و اینا ، مام این کارو بکنیم و باهم درگیری بحثی از فنی و غیرفنی و حاشیه ای داشته باشیم ، اینطوری به نظرم بهتره

پ.ن از نوع مَهدی : منظورم از درگیری کل کل و دعوا نیست

Joga Bonito
16-05-2008, 12:16
هدف از ساخت فروم جمع آوری اخرین خبرها و گل ها ویدوهای روز بوده . اگه غیر از این هست بگین . !!!

يكي از دلايلش مي تونه اين باشه!

ما باید یه کاری کنیم که دیگه یوزرها به سایت های خبرگزاری نرن .

چرا مگه خداي نكرده مطالب غيراخلاقي تو اون سايتها هست ؟ منظورت از اين "ما" رو هم متوجه نمي شم، احيانا شما احساس مي كنيد به فوتبال مديون هستيد؟

بیان از همینجا تمامی اخبار روز و گل ها رو ببین !

دقيقا اشكال كارت همين يك كلمه هست؛ تمامي اخبار! فكر مي كنم همه اينو قبول داشته باشند كه هر خبري يه درجه اي از اهميت رو داشته باشه و فقط تعداد خاصي از خبرها هستند كه مي تونند واكنشهاي مختلف و زيادي رو به دنبال داشته باشند... (كيفيت و كميت)

هدف از زدن سایت جمع کردن یوزرهای زیاد و افزایش بازدیدکننده و جذب آگهی های برای درآمد زایی هست .
فروم اصلا و به هيچ وجه قابليت درآمدزايي نداره! مخصوصا يه فروم رايگان، شما به راحتي از تمام امكانات اينجا استفاده مي كنيد بدون اينكه حتي يك شاهي پول بپردازيد، تازه خيلي هامون هم توقعات بيجايي داريم انگار كه يه عده حقوق ميگيرند و مسئولند به ما كمك كنند

جای همه چیز رو مشخص کردین مدیران اصلی سایت . گفتگوی آزاد رو میشه واسه پیدا کردن دوست انتخاب کرد . نه فروم مخصوص باشگاه پرسپولیس . اگه بنا به دوستی باشه اینجا بی نظمی به وجود میاد . نمیدونم شایدم دوست عزیزم من دارم اشتباه میکنم شاید اینجا اکتیو بودن و نظم داشتن معنا نداشته باشه و من دارم اشتباه میکنم . !
آره داري اشتباه مي كني، نه گفتگوي آزاد جاي دوستيابي هست نه انجمن پرسپوليس جاي مباحث كلان و ريشه اي در مورد اين تيم. يعني هست ولي نه به اون معنايي كه الان داري فكر ميكني. پيشنهاد مي كنم يعني به همه؛ به فرومهاي مختبف سر بزنيد يك ماه دو ماه يا بيشتر بدون كه هيچ پستي بديد فقط به نحوه ارتباط اعضا و چگونگي فعاليت تو يه فروم دقت كنيد.

HaMi.News
16-05-2008, 12:30
درسته ما باید اخرین اخبار رو بزاریم اما نه هر خبری رو. یوزرها به خاطر خوندن چند تا خبر بی ارزش مثل بیشتر خبرهایی که داره پشت سر هم ارسال میشه اینجا نمیان.

اینجا قرار نیست کسی دوستیابی کنه اما برای خوندن خبر اینکه مربی ابومسلم چی گفته یا اینکه رئیس سازمان فوتبال گفته فینال رو منظم برگزار می کنیم هم اینجا نمیاد.

اینجا میاد خبرهای داغ رو بخونه. متاسفانه یا خوشبختانه بخشهایی مثل آخرین اخبار استقلال، آخرین اخبار پرسپولیس، و آخرین اخبار بقیه تیمها محلی شده برای درج پشت سر هم خبرهای دو سه خطی و بی ارزش.

هدف همه ما اینه که خبرها یا پست هایی رو بزاریم که بتونه کاربر جدید جذب کنه. حالا مثلا من یه سوال ازت می کنم. به نظرت خبری با تیتر " یاوری: بازیکنان برق شیراز روند رو به رشدی دارند " یا " مهرپيما و مديرروستا در نشست خبري حاضر نشدند " چند تا کاربر می تونه جذب کنه؟؟

از این جمله خبرها تو این انجمنها فوق العاده زیاده که سرپرست های این انجمن ها هم متاسفانه نظارتی ندارند

سلام امین خان / مرسی از حضور شما /
شما هم که دارین همون حرفها رو میزنین ! Latest رو باید پس عوض کنی بزاری hot فوتبال ایران که پرسپولیس و استقلال نیستن ! شما داری دو قطبی میکنین فوتبال رو . شاید یکی از کسایی که به سایت شما میاد طرفدار برق شیراز باشه . ایرانی هم نباشه دست رسی به هیچ سایت و روزنامه ای هم نداشته باشه . یا اطلاعی در این مورد نداشته باشه . به طور اتفاقی با سایت شما آشنا شده . میخواد از اخبار تیم محبوبش باخبر شه ! ولی شما میگین ( یاوری ..... ) که بالا ذکر کردین . نباید این چیزها رو بزاریم درست ؟ پس شما الان دقیقا برای یه یوزر سایت هیچ حقی قائل نشدین . چون باید استقلالی باشه یا پرسپولیسی ! که بایدم تیمش حاشیه داشته باشه تا خبر داشته باشه . اینو بهش میگن سانسور خبری . شما وقتی میگین اخرین اخبار یعنی اخرین خبرها . ببخشید که من تند حرف میزنم ولی من ادم روکی هستم و دوست دارم روک جواب بشنوم . لیگ برتر ایران یعنی چی ؟ یعنی کل تیم هایی که اونجا حاضر هستن ! اخبار لیگ برتر یعنی چی ؟ یعنی خبرهایی که در این لیگ به وجود میاد . متاسفانه من با نظر شما کاملا مخالف هستم و این حرفی که شما زدین من فکر میکنم شما دارین عقب گرد میکنین به همون تاپ گل میهن بلاگ که فقط یه سایت دانلود بود نه سایت خبری

HaMi.News
16-05-2008, 12:38
يكي از دلايلش مي تونه اين باشه!

چرا مگه خداي نكرده مطالب غيراخلاقي تو اون سايتها هست ؟ منظورت از اين "ما" رو هم متوجه نمي شم، احيانا شما احساس مي كنيد به فوتبال مديون هستيد؟

اصلا شما منظور من رو متوجه نشدین . من برای جذب یوزر گفتم عزیز . نه به خاطر که این سایت ها مشکل دارن .

دقيقا اشكال كارت همين يك كلمه هست؛ تمامي اخبار! فكر مي كنم همه اينو قبول داشته باشند كه هر خبري يه درجه اي از اهميت رو داشته باشه و فقط تعداد خاصي از خبرها هستند كه مي تونند واكنشهاي مختلف و زيادي رو به دنبال داشته باشند... (كيفيت و كميت)

منم گفتم وقتی میگیم اخرین خبر . یعنی تمام اخبار . وقتی دسته بندی میکنیم همه چیز رو پس همه چیز باید سره جای خودش قرارش داشته باشه

فروم اصلا و به هيچ وجه قابليت درآمدزايي نداره! مخصوصا يه فروم رايگان، شما به راحتي از تمام امكانات اينجا استفاده مي كنيد بدون اينكه حتي يك شاهي پول بپردازيد، تازه خيلي هامون هم توقعات بيجايي داريم انگار كه يه عده حقوق ميگيرند و مسئولند به ما كمك كنند

ببین دوست عزیزم . بحث در آمد زایی نیست رو اصلا موافق نیستم باهاش داری اشتباه میکنی در حده تیم ملی برزیل سال 2002 که قهرمان جام جهانی شد / بحث گرفتن پول از یوزر نیست که عزیزم . بحث اون شرکت ها و جاهایی هستن که پول میدن واسه تبلیغ توی سایت ها امین خان کاملا میدونه که من دارم در مورد چی حرف میزنم . بنر های بالای سایت رو یه نگاه بنداز

آره داري اشتباه مي كني، نه گفتگوي آزاد جاي دوستيابي هست نه انجمن پرسپوليس جاي مباحث كلان و ريشه اي در مورد اين تيم. يعني هست ولي نه به اون معنايي كه الان داري فكر ميكني. پيشنهاد مي كنم يعني به همه؛ به فرومهاي مختبف سر بزنيد يك ماه دو ماه يا بيشتر بدون كه هيچ پستي بديد فقط به نحوه ارتباط اعضا و چگونگي فعاليت تو يه فروم دقت كنيد.

بحث فروم نیست اینجا مثل سایت های نیوز هست . ولی از برنامه فروم استفاده شده میخوای من 10 ادرس سایت بهت میدم که اینجوریه !

Joga Bonito به قول داشمون اگه از همون اول بیخیال شده بودیم بهتر بود ! اینجا مثه جاهای دیگه ست که میگن انتقاد کن ولی تا انتقاد میکنی بهشون بر میخوره و میخوان یه جوری ادم رو توجیح کنن ! که اره عزیزه دله برادر شما داری اشتباه میکنی . اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست و ........... !!!

Amin-TopGoal
16-05-2008, 12:46
Joga Bonito به قول داشمون اگه از همون اول بیخیال شده بودیم بهتر بود ! اینجا مثه جاهای دیگه ست که میگن انتقاد کن ولی تا انتقاد میکنی بهشون بر میخوره و میخوان یه جوری ادم رو توجیح کنن ! که اره عزیزه دله برادر شما داری اشتباه میکنی . اصلا اینجوری که فکر میکنی نیست و ........... !!! <!-- / message --><!-- sig -->

شما انتقاد کردی ما هم داریم پاسخ میدیم. به کسی هم برنخورده اما مثل اینکه شما بیشتر ناراحت شدی. اینجا داریم بحث می کنیم که به نتیجه برسیم. نکنه انتظار داری تا هر کسی انتقاد کرد سریع انجام بشه. انتقاد باید روش بحث بشه تا ببینیم درست هست یا نه. انتقادی که هنوز درستیش ثابت نشده چه طور اجرا بشه؟

-----------------------

من هدف سایت رو گفتم چیه. و یه سوال هم مطرح کردم اما جوابی ندادی.

این چیزهایی هم میگی مربوط به سایت های خبریه نه فوروم و تالار گفتگو. بهتره این دو رو از هم جدا بدونی.

ما نوشتیم آخرین اخبار اما نه هر اخرین خبری. اینو باید شما خودتون تشخیص بدین که چه خبری مهم هست چه خبری نیست.

اگه اینطور باشه که فکر کنیم هر کاربری که میاد ممکنه طرفدار یه تیمی باشه پس باید در بخش لیگ برای هر هجده تیم یه تاپیک درست کنیم. تازه ممکنه بعضی ها مثل همین مهدی ( جوگا ) طرفدار تیم تربیت یزد از لیگ یک باشن پس برای همه تیمهای لیگ یک هم باید یه تاپیک ایجاد کنیم تا حتی یه نفر از مراجعین که ممکنه طرفدار این تیمها باشن رو از دست ندیم.

عزیزم اینجا تالار گفتگوست، یعنی چی؟؟ یعنی یه خبرهایی بزاریم که بشه روش گفتگو کرد. بشه بحث کرد. بشه صحبت کرد. اصلا بشه کل کل کرد.

نه اینکه فقط خبر بذاریم. ما خبرگزاری نیستیم

HaMi.News
16-05-2008, 12:54
من هدف سایت رو گفتم چیه. و یه سوال هم مطرح کردم اما جوابی ندادی.

این چیزهایی هم میگی مربوط به سایت های خبریه نه فوروم و تالار گفتگو. بهتره این دو رو از هم جدا بدونی.

ما نوشتیم آخرین اخبار اما نه هر اخرین خبری. اینو باید شما خودتون تشخیص بدین که چه خبری مهم هست چه خبری نیست.

اگه اینطور باشه که فکر کنیم هر کاربری که میاد ممکنه طرفدار یه تیمی باشه پس باید در بخش لیگ برای هر هجده تیم یه تاپیک درست کنیم. تازه ممکنه بعضی ها مثل همین مهدی ( جوگا ) طرفدار تیم تربیت یزد از لیگ یک باشن پس برای همه تیمهای لیگ یک هم باید یه تاپیک ایجاد کنیم تا حتی یه نفر از مراجعین که ممکنه طرفدار این تیمها باشن رو از دست ندیم.

عزیزم اینجا تالار گفتگوست، یعنی چی؟؟ یعنی یه خبرهایی بزاریم که بشه روش گفتگو کرد. بشه بحث کرد. بشه صحبت کرد. اصلا بشه کل کل کرد.

نه اینکه فقط خبر بذاریم. ما خبرگزاری نیستیم

امین خان عزیزم . میخوای بحث رو تموم کنی ؟ بگو . تو داری عزیزم عقب گرد میکنی یه به قول عامیانه داری میچونی !! اخه یه یوزری که هیچ آگهی نداشته باشه از کجا میتونه بفهمه که اینجا تالار گفتگو هست ؟ شما بالای سایت رو بخون ؟؟؟ چی زدی ؟ اوکی اون قبول میگم از برنامه و چیزهای دیگه سایت باید بفهمیم که تالار گفتگو هست اینجا . ولی شما هر تاپیکی رو که باز میکنی زده اخبار !!! این باشگاه اون باشگاه ..... !!!! مهدی خان طرفدار تربیت یزد هست !! درست شما سایت زدین دیگه عزیزم !! یا باید بگین در قوانین عضویت سایتون که ما فقط در مورد لیگ برتر و از تیم ها خاص حمایت یا خبر میگذاریم . !!! ولی وقتی نذاشتی امین خان !!!! باید به گفته های یوزرت در مورد کار سایت احترام بزاری ! چون سایتت سایت ورزشیه ! تیم تربیت یزد هم ورزشیه ! سایت فوتبالیه ! تربیت یزدم هم فوتبال داره بازی میکنه پس باید مورد حمایت شما باشه ببین امین خان شما مثه یه رسانه هستی تو ایران که نه توی کله جهان /// شما سایت پرطرفداری هستین . پس باید مدیریت و جوابگویی و پاسخ گویی هم بالا باشه عزیزم . مگه اونی که طرفدار تربیت یزد یا گلگهر سیرجان چه گناهی کرده عاشقه فوتبال و این تیم شده ؟؟

Joga Bonito
16-05-2008, 13:01
بحث اون شرکت ها و جاهایی هستن که پول میدن واسه تبلیغ توی سایت ها امین خان کاملا میدونه که من دارم در مورد چی حرف میزنم . بنر های بالای سایت رو یه نگاه بنداز

خب دقيقا همون يه دونه انتخاب وجود داره، يعني نميشه تو هر تاپيكي كه ميري يه تبليغ باشه!

تازه ممکنه بعضی ها مثل همین مهدی ( جوگا ) طرفدار تیم تربیت یزد از لیگ یک باشن

خدا وكيلي من دوتا پست بيشتر در مورد تيم تربيت داشتم؟:دي چرا خودتو مثال نمي زني كه طرفداريت از پگاه گوش فلك رو كر كرده:دي

Amin-TopGoal
16-05-2008, 13:02
من واسه شما دیگه جوابی ندارم چون هر چی بگم بازم میگی بالای سایت رو ببین چی نوشته. تیتر سایت باید یه چیز کوتاه و کامل باشه اون بالا نمی تونستیم تیتر بزنیم " فوت ایران - آخرین اخبار مهم از باشگاههای استقلال و پرسپولیس - دانلود اخرین ویدئوهای ورزشی "

یه تیتر که در برگیرنده همه باشه انتخاب شده اما همونطور که گفتم بیننده باید تشخیص داشته باشه که فوروم چیه - سایت چیه. این که بیننده اطلاع نداره رو من نباید پاسخگو باشم. این که میگی یوزر از کجا بدونه که اینجا تالار گفتگویه هم یه چیز عجیبیه. انقدر فوروم های گوناگون وجود داره که همه دیگه استاد هستن

Amin-TopGoal
16-05-2008, 13:04
خدا وكيلي من دوتا پست بيشتر در مورد تيم تربيت داشتم؟:دي چرا خودتو مثال نمي زني كه طرفداريت از پگاه گوش فلك رو كر كرده:دي

آخه پگاه که لیگ برتریه. خواستم یه مثال از لیگ یک بزنم که اونا هم طرفدار دارن :wagfinger1:. ایشالله واسه همه 40 - 50 تیم ایران یه تاپیک میزنیم

Mehdi
16-05-2008, 13:06
باید به گفته های یوزرت در مورد کار سایت احترام بزاری ! چون سایتت سایت ورزشیه ! تیم تربیت یزد هم ورزشیه ! سایت فوتبالیه ! تربیت یزدم هم فوتبال داره بازی میکنه پس باید مورد حمایت شما باشه ببین امین خان شما مثه یه رسانه هستی تو ایران که نه توی کله جهان /// شما سایت پرطرفداری هستین . پس باید مدیریت و جوابگویی و پاسخ گویی هم بالا باشه عزیزم . مگه اونی که طرفدار تربیت یزد یا گلگهر سیرجان چه گناهی کرده عاشقه فوتبال و این تیم شده ؟؟

کسی که طرفدار تربیت یزد، گلگهر سیرجان و هر تیم دیگه ای هست، هیچ گناهی مرتکب نشده. حتی اگه یک نفر هم داشته باشیم که طرفدار فلان تیم کم نام و نشان باشه و بیاد به عشق تیمش یه تاپیک بزنه و اخبار رو قرار بده قابل احترامتره، تا کسی که میاد انواع و اقسام خبر ها رو از اقصی نقاط کشور روی سایت میذاره، با این بهانه که فلان تیم کم نام و نشان چه گناهی داره؟؟؟!!!! این سایت (و تمام سایت ها) بر مبنای مخاطب سیاست گذاری میشه، چون بدون مخاطب و کاربر، سایت معنی نداره. اگه حتی دو نفر طرفدار تربیت یزد هم پیدا بشن که تو تاپیک مخصوص تیمشون به بحث بپردازن، فوق العاده ارزشمنده. اما طرفدار تربیت یزدی که بیاد اینجا و فقط بخواد اخبار تیمش رو دنبال کنه (بدون دادن پست)، بهتره به خبرگزاری مراجعه کنه. چون خواندن اخبار یک فرآیند یک طرفه اس، از سایت به مخاطب، دقیقاً مثل خبرگزاری، در حالیکه فوروم ماهیتاً دو طرفه اس. اینطوری ما باید برای بدست آوردن دل طرفداران تک تک تیمها تاپیک بزنیم و خبر بذاریم، بدون اینکه بدونیم آیا حتی یک نفر هم هست که اونها رو بخونه یا نه؟
اصولاً هر تیمی که اینجا طرفدار داشته باشه قابل احترامه و حتی براش تاپیک در نظر گرفته میشه، به شرطی که کاربران طرفدار اون تیم در تاپیکشون فعالیت کنن، نه اینکه یک نفر بیاد برای همه تیمها خبر بذاره.

Joga Bonito
16-05-2008, 13:10
خيلي نامرديد هردوتان:دي

HaMi.News
16-05-2008, 13:11
کسی که طرفدار تربیت یزد، گلگهر سیرجان و هر تیم دیگه ای هست، هیچ گناهی مرتکب نشده. حتی اگه یک نفر هم داشته باشیم که طرفدار فلان تیم کم نام و نشان باشه و بیاد به عشق تیمش یه تاپیک بزنه و اخبار رو قرار بده قابل احترامتره، تا کسی که میاد انواع و اقسام خبر ها رو از اقصی نقاط کشور روی سایت میذاره، با این بهانه که فلان تیم کم نام و نشان چه گناهی داره؟؟؟!!!! این سایت (و تمام سایت ها) بر مبنای مخاطب سیاست گذاری میشه، چون بدون مخاطب و کاربر، سایت معنی نداره. اگه حتی دو نفر طرفدار تربیت یزد هم پیدا بشن که تو تاپیک مخصوص تیمشون به بحث بپردازن، فوق العاده ارزشمنده. اما طرفدار تربیت یزدی که بیاد اینجا و فقط بخواد اخبار تیمش رو دنبال کنه (بدون دادن پست)، بهتره به خبرگزاری مراجعه کنه. چون خواندن اخبار یک فرآیند یک طرفه اس، از سایت به مخاطب، دقیقاً مثل خبرگزاری، در حالیکه فوروم ماهیتاً دو طرفه اس. اینطوری ما باید برای بدست آوردن دل طرفداران تک تک تیمها تاپیک بزنیم و خبر بذاریم، بدون اینکه بدونیم آیا حتی یک نفر هم هست که اونها رو بخونه یا نه؟
اصولاً هر تیمی که اینجا طرفدار داشته باشه قابل احترامه و حتی براش تاپیک در نظر گرفته میشه، به شرطی که کاربران طرفدار اون تیم در تاپیکشون فعالیت کنن، نه اینکه یه نفر بیاد برای همه تیمها خبر بذاره.

مهدی جان سلام عزیزم / افرین بر تو ! جواب من این بود ! منم صبح تا الان همین حرف رو دارم میزنیم !

من واسه شما دیگه جوابی ندارم چون هر چی بگم بازم میگی بالای سایت رو ببین چی نوشته. تیتر سایت باید یه چیز کوتاه و کامل باشه اون بالا نمی تونستیم تیتر بزنیم " فوت ایران - آخرین اخبار مهم از باشگاههای استقلال و پرسپولیس - دانلود اخرین ویدئوهای ورزشی "

یه تیتر که در برگیرنده همه باشه انتخاب شده اما همونطور که گفتم بیننده باید تشخیص داشته باشه که فوروم چیه - سایت چیه. این که بیننده اطلاع نداره رو من نباید پاسخگو باشم. این که میگی یوزر از کجا بدونه که اینجا تالار گفتگویه هم یه چیز عجیبیه. انقدر فوروم های گوناگون وجود داره که همه دیگه استاد هستن

مرسی امین خان از جواب شما .

Amin-TopGoal
16-05-2008, 13:16
مهدی جان سلام عزیزم / افرین بر تو ! جواب من این بود ! منم صبح تا الان همین حرف رو دارم میزنیم !
خب منم همینو میگم. الان یکی اومد گفت من طرفدار لاتزیو هستم چرا تاپیک نیست براش ما گفتیم خودت یه تاپیک ایجاد کن توش خبرها رو بزار اگه فعالیتت خوب باشه به حالت مهم هم درش میاریم. یه طرفدار والنسیا هم اومد همینو گفت. از تیمهای ایرانی هم واسه پگاه و ابومسلم همینکار رو کردن. پس اینجا کسی رو محدود نکردیم. اما من هم دقیقا همین صحبت مهدی رو تکرار می کنم

... طرفدار تربیت یزدی که بیاد اینجا و فقط بخواد اخبار تیمش رو دنبال کنه (بدون دادن پست)، بهتره به خبرگزاری مراجعه کنه ...

حالا تربیت یزد یه مثاله! طرفداراش ناراحت نشن :D

mohamad
16-05-2008, 13:51
سلام
به به میبینم چه بحث شیرینی کردین
من فقط یک جمله میگم که گویا باشه
the site title is FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News isnt FootIran .:.
TopGoal | Latest trashy Football Videos - News

من میگم خبر بزارین اما نه هر خبری رو خبری که ارزش داشته باشه
خبرهای کم ارزش رو در تاپیک طرفداران یک تیم بزارین.
من مشکلی با گذاشتن خبر ندارم حتی شما بیا از پیام مشهد خبر بزار اما با زدن تاپیک برای هر خبر دم دستی مخالفم

HaMi.News
16-05-2008, 13:55
سلام
به به میبینم چه بحث شیرینی کردین
من فقط یک جمله میگم که گویا باشه
the site title is FootIran .:. TopGoal | Latest Football Videos - News isnt FootIran .:.
TopGoal | Latest trashy Football Videos - News

من میگم خبر بزارین اما نه هر خبری رو خبری که ارزش داشته باشه
خبرهای کم ارزش رو در تاپیک طرفداران یک تیم بزارین.
من مشکلی با گذاشتن خبر ندارم حتی شما بیا از پیام مشهد خبر بزار اما با زدن تاپیک برای هر خبر دم دستی مخالفم

گل بود به سبزه نیست ... ! چندتا مدیر داره اینجا :2: همینجوری ..... تا شب باید جواب بدم شده مثه اداره آگهی

Sabina
16-05-2008, 14:04
جناب hamy.news بهت پيشنهاد ميكنم با اينا در نيفتي چون اگه در بيفتي ور ميفتي:loudlaff:
ادماي خطرناكين مخصوصا اين محمد:D ما كه اين همه وقته اينجاييم يه شوخي از محمد نديديم بسيار خشك و رسمي مثل دبير شيمي ما شايد منم بعد از اين حرفم كلا از سايت اخراج بشم:29::people_blagube:
ولي اگه بشه مخواييم محمد رو بياريم تو خط خودمون حالا ببينم چي ميشه؟:1:

HaMi.News
16-05-2008, 14:24
جناب hamy.news بهت پيشنهاد ميكنم با اينا در نيفتي چون اگه در بيفتي ور ميفتي:loudlaff:
ادماي خطرناكين مخصوصا اين محمد:D ما كه اين همه وقته اينجاييم يه شوخي از محمد نديديم بسيار خشك و رسمي مثل دبير شيمي ما شايد منم بعد از اين حرفم كلا از سايت اخراج بشم:29::people_blagube:
ولي اگه بشه مخواييم محمد رو بياريم تو خط خودمون حالا ببينم چي ميشه؟:1:

میگم sabina معلم املای اول دبستانت کی بوده ؟:5: :D

MamadMunchen
16-05-2008, 14:52

من هر روز حداقل چيزي در حدود 30 تا پست و تاپيك رو تو انجمن پرسپوليس پاك ميكنم !
من چيكار كنم كه ارسال كننده ها سرعت نور دارن ؟؟!:D

تا حالا به چندين نفر هم واسه ارسالهاشون تذكر دادم , ديگه چه كاري از دستم بر ميومده كه نكردم ؟؟

King_Of_BOYS
16-05-2008, 15:04
توجه توجه: جدیدا دارن سایتهای پر طرفدار رو هک میکنن و مطمئن باشید سراغ فوتیران هم میان . لطفا از مدیران سایت خواهش کینم که از برنامه هایی مانند ضد هک و اینجور حرفها استفاده کنن که بد بخت نشیم یه وقت. مثل هک شدن انجمنهای سایت باشگاه استقلال که خیلی هم شلوغ بود و همینطور مال اث میلان و سایت و انجمنهای سایت تخصصی موبایل که هر کدوم در روز بیش از 5 الی 6 هزار بازدید داشتن و بالای 10000 کاربر. لطفا مراقب باشید

ARG MUTD
16-05-2008, 15:18
سلام
اين آقاي هامی نیووووز من رو بياد يكي از كاربراي فوتيران قبلي ميندازه كه هر دو ثانيه يه خبر ميزاشت .از تمام تيمهاي دنيا از اخبار بيليارد و بولينگ گرفته تا فوتبال آمريكايي و راگبي :Dشايد هم خودش باشه :-?

حالا بگزريم
خوب از مديران ميخام كه به من اجازه بدن يه بخش در رابطه با خبرهاي تيم ام صلال قطر بزارم
ديشب هم در يه بازي نفس گير الغرافه رو شكست داد
آقاي نيوووز نظر شما چيه ؟

HaMi.News
16-05-2008, 15:32
توجه توجه: جدیدا دارن سایتهای پر طرفدار رو هک میکنن و مطمئن باشید سراغ فوتیران هم میان . لطفا از مدیران سایت خواهش کینم که از برنامه هایی مانند ضد هک و اینجور حرفها استفاده کنن که بد بخت نشیم یه وقت. مثل هک شدن انجمنهای سایت باشگاه استقلال که خیلی هم شلوغ بود و همینطور مال اث میلان و سایت و انجمنهای سایت تخصصی موبایل که هر کدوم در روز بیش از 5 الی 6 هزار بازدید داشتن و بالای 10000 کاربر. لطفا مراقب باشید

برنامه ضد هک چیزی نمیخواد . فقط یه backup بگیرن از DB های سایت همه چیز حله ! هک هم کنن تو 5 دقیقه همه چیزها رو میشه ریستور کرد !!!

HaMi.News
16-05-2008, 15:33
سلام
اين آقاي هامی نیووووز من رو بياد يكي از كاربراي فوتيران قبلي ميندازه كه هر دو ثانيه يه خبر ميزاشت .از تمام تيمهاي دنيا از اخبار بيليارد و بولينگ گرفته تا فوتبال آمريكايي و راگبي :Dشايد هم خودش باشه :-?

حالا بگزريم
خوب از مديران ميخام كه به من اجازه بدن يه بخش در رابطه با خبرهاي تيم ام صلال قطر بزارم
ديشب هم در يه بازي نفس گير الغرافه رو شكست داد
آقاي نيوووز نظر شما چيه ؟

اینم از مدل تربیت یزد . این فک کنم تربیت قطر باشه :D

mohamad
16-05-2008, 16:36
البته این سایت هکر سیف داره
ولی ممکنه بر اثر اشتباه یکی از مدیران و لو رفتن پسوورد سایت هک بشه که اکثا هم همینجوره و با یک تروجان مسخره یک سایت به اصطلاح هک میشه!

HaMi.News
16-05-2008, 16:40
البته این سایت هکر سیف داره
ولی ممکنه بر اثر اشتباه یکی از مدیران و لو رفتن پسوورد سایت هک بشه که اکثا هم همینجوره و با یک تروجان مسخره یک سایت به اصطلاح هک میشه!

هر کمکی از ما بر میاد بگو . ولی قبل از هر چیزی Back up بگیر از سایت سعی کن 2 روزی یه بار یا 3 روزی یه بار یه backup از سایت بگیری و یه جایی save کنی یا به اونجایی که سرویس گرفتی بگی که back up رو رویه یه سرور دیگه بگیرن برات یا اگه خودت یه جایی دیگه اکانت داری back up بگیر به من پیام بده تا بگم چیکار کنی . با یه برنامه راحت میتونی کله backup رو از این سرور ببری رو یه سرور دیگه 10 دقیقه هم طول نمیکشه .

Mehdi
17-05-2008, 10:21
1-اگه زحمتي نيست بي زحمت يه 200 ، 300 تا ظرفيت پ خ باكس (!) رو بيشتر كنيد، واقعا زحمت مي كشيد اگه اينكارو بكنيد!

2-البت بد ني يه دستي به هم سر و روي اين اسمايلي ها بكشيد، اينايي كه الان هه كمي تا قسمتي خز و خيل شده.

3-ها راستي يه چيز ديگه، اين بخش تاپ گل الان براي اعضاي غير اعضا(!)‌غير قابل دسترسه، اينجوري فكر كنم تو نتايج سرچ هم نمياد، يا اينكه مياد؟! به هر حال فكر كنم اگر مثل قبلنترها لينكها رو براي همون اعضاي غير اعضا پنهون كنيد بيتر باشه،چون الان اينجوري تنها راه تبليغ فوتيران صرفا تبليغات دهان به دهان و آشنايي قبلي هست.

1- آخه حسش نیست!:D (خیله خب بابا قاطی نکن!:-t زیادش کردم!)

2- این یکی رو دیگه شرمنده اخلاق ورزشکاریتم! اصلاً وقتش رو ندارم، اونم با این سلیقه مشکل پسند شما ها!

3- قبلاً هم علاوه بر مخفی شدن لینک ها، بخش ویدئوهای فوتبالی برای اعضای غیر اعضا:D دیده نمیشد. راس میگی، تو نتایج سرچ نمیاد، ایده خوبی بود! از تو بعید بود از این ایده ها بدی!:117:

Joga Bonito
20-05-2008, 09:19
آقا اين تگ اسپولير ([Only registered and activated users can see links]) رو اضافه كنيد، به جون بچه هام خيلي حال ميده!!:دي

3- قبلاً هم علاوه بر مخفی شدن لینک ها، بخش ویدئوهای فوتبالی برای اعضای غیر اعضا:D دیده نمیشد. راس میگی، تو نتایج سرچ نمیاد، ایده خوبی بود! از تو بعید بود از این ایده ها بدی!:117:

ميشه من همينجا اعلام كنم غلط كردم اين پيشنهادو دادم؟:دي نمي دونم چرا از وقتي كه اين كارو كرديد هي زرت و فرت از فوتيران شوت مي شم بيرون:دي اكثرا هم وقتي اين عمليات پرت شدن انجام ميشه كه ميرم تو يكي از بخشهاي تاپ گل...

دستور مستقيم ميدم برش گردوني به حالت قبلي:دي

mohamad
20-05-2008, 14:02
سلام
این باگ داره:26:
در مورد شوت شدنت هم بررسی میکنم
اما چیزی که هست اگر یک ساعت و نیم فعالیتی نکنی خارج میشی از سایت

HaMi.News
20-05-2008, 17:43
سلام
این باگ داره:26:
در مورد شوت شدنت هم بررسی میکنم
اما چیزی که هست اگر یک ساعت و نیم فعالیتی نکنی خارج میشی از سایت

خوب باید توی DB ها که میسازی تنظیمات رو انجام بدی !! از اونجا config کنی !

Clemenza
20-05-2008, 18:45
این مشکل رو که من خيلي وفته دارم. از 1:30 کمتره فکر کنم نیم ساعته میندازه بیرون

Elbimbo deoro
21-05-2008, 21:22
اقا این سایز آواتار رو محدودتر کنین ، 200*300 واسه خودش یه والپیپره

ara1988
21-05-2008, 21:57
سلام
من يه پيشنهاد داشتم:
در صفحه اصلي سايت بعد از بسم ا... يه حديث از معصومين هم بذاريم.

مگه اینجا مسجده؟:loudlaff:

ara1988
21-05-2008, 23:12
اقا این سایز آواتار رو محدودتر کنین ، 200*300 واسه خودش یه والپیپره

نه نه همین جوری خوبه

Sabina
24-05-2008, 02:57
بچه ها ميخواييم برا يورو 2008 بخش پيش بيني راه بندازيم الان به يه نفر نياز داريم كه بتونه پيش بيني ها رو محاسبه كنه و جدول رو برامون بزاره يعني بايد يه نفر باشه كه بتونه هر روز ان لاين شه خودش برنامه بازيها رو بزاره و آخر هر شب هم جدول رو برامون بزاره نحوه امتياز دادن هموني هست كه واسه پيش بيني هاي ليگ برتر بود فقط ضرب 0/9 نداريم يعني:

سیستم امتیاز دهی.

1- پیش بینی 100% صحیح 7 امتیاز

2- پیش بینی تیم برنده با تفاضل گل درست یا با تعداد گلهای زده درست یکی از طرفین 4 امتیاز (مثلاً بازی که 3-1 شده رو 2-0 پیش بینی کنه یا 2-1 یا 3-0 یا ... )

3- نتایج مساوی با تعداد غلط 4 امتیاز (مثلاً بازی 1-1 شده رو 0-0 پیش بینی کنید)

4- پیش بینی تیم برنده با تفاضل غلط و گلهای طرفین غلط 3 امتیاز(مثلاً بازی که 2-1 شده رو 3-0 پیش بینی کنید)

5- پیش بینی غلط با تعداد گل صحیح یکی از طرفین 1- امتیاز(مثلاً بازی که 2-1 شده رو 0-1 یا 2-2 پیش بینی کنید)

6- پیش بینی غلط با تعداد گل غلط برای هر دو تیم 2- امتیاز

7- بازی بدون پیش بینی صفر امتیاز

اگه كسي خواست داوطلب شه همين جا مطرح كنه
<!-- / message --><!-- edit note -->

Elbimbo deoro
24-05-2008, 16:42
آقا این ساعت یورو 2008 قاطی کرده

ara1988
24-05-2008, 19:39
بچه ها ميخواييم برا يورو 2008 بخش پيش بيني راه بندازيم الان به يه نفر نياز داريم كه بتونه پيش بيني ها رو محاسبه كنه و جدول رو برامون بزاره يعني بايد يه نفر باشه كه بتونه هر روز ان لاين شه خودش برنامه بازيها رو بزاره و آخر هر شب هم جدول رو برامون بزاره نحوه امتياز دادن هموني هست كه واسه پيش بيني هاي ليگ برتر بود فقط ضرب 0/9 نداريم يعني:

سیستم امتیاز دهی.

2- پیش بینی تیم برنده با تفاضل گل درست یا با تعداد گلهای زده درست یکی از طرفین 4 امتیاز (مثلاً بازی که 3-1 شده رو 2-0 پیش بینی کنه یا 2-1 یا 3-0 یا ... )

4- پیش بینی تیم برنده با تفاضل غلط و گلهای طرفین غلط 3 امتیاز(مثلاً بازی که 2-1 شده رو 3-0 پیش بینی کنید)

5- پیش بینی غلط با تعداد گل صحیح یکی از طرفین 1- امتیاز(مثلاً بازی که 2-1 شده رو 0-1 یا 2-2 پیش بینی کنید)

من هستم.......

Mehdi
24-05-2008, 20:21
آقا این ساعت یورو 2008 قاطی کرده

روزشمار درسته، منتها بر اساس تاریخ و ساعت کامپیوتر هر کسی کار می کنه، یعنی اگه ساعت و تاریخ کامپیوترت درست باشه، اونم مشکلی نداره و گرنه قاطی پاتی نشون میده:D

Alessandro
25-05-2008, 15:19
این ساعت روز شمار بازیها خیلی باحاله اگر میشه برای المپیک پکن هم بزارید زیبا تر میشه.
با تشکر

Prison Break
26-05-2008, 07:33

سیستم امتیاز دهی.

من میگم mohamd_67_b امتیازات رو بده چون توی فوتیران قبلی اون همه ی لیگ ها را نظارت داشت و هم لیگ فانتزی در کل اون زیاد زحمت کشید حالا اگه موافقید من بهش بگم اون این کارو انجام بده:-??

Sabina
26-05-2008, 12:00
من میگم mohamd_67_b امتیازات رو بده چون توی فوتیران قبلی اون همه ی لیگ ها را نظارت داشت و هم لیگ فانتزی در کل اون زیاد زحمت کشید حالا اگه موافقید من بهش بگم اون این کارو انجام بده:-??
ما حرفي نداريم ولي فكر كنم الان ديگه زياد آنلاين نميشه
تو بهش بگو ببين چي ميگه؟

mohamad_67_b
26-05-2008, 12:33
سلام دوستان
قضیه رو پرهام بهم گفت
ببینم این یورو 2008 دقیقا کی شرو ع میشه
اگه به امتحانات من نخوره من در خدمتم
فقط بگید زمان دقیق شروع مسابقات کی هست

Elbimbo deoro
26-05-2008, 12:57
18 خرداد شروع یورو 2008

mohamad_67_b
26-05-2008, 15:14
دوستان شرمنده
من 17 خرداد امتحانام شروع میشه
تا 5 تیر
دقیقا همون موقعه است دیگه

Joga Bonito
28-05-2008, 11:21
متاسفانه براي يورو هيچ فكري نشده هنوز :1: منظورم انجمن يورو هست؛

فكر ميكنم تجربه سي ال خيلي خوب بود كه براي هر بازي يك تاپيك زده شد، البته براي يورو نميشه اينكارو كرد ولي فكر كنم براي هر كدوم از اين چهارتا گروه يك تاپيك زدن گزينه مناسبي باشه.

در هرصورت يك كاريش بكنيد كه نظم داشته باشه ترجيحا يه صاحاب هم واسش بذاريد:دي

HaMi.News
28-05-2008, 11:27

فكر ميكنم تجربه سي ال خيلي خوب بود كه براي هر بازي يك تاپيك زده شد، البته براي يورو نميشه اينكارو كرد ولي فكر كنم براي هر كدوم از اين چهارتا گروه يك تاپيك زدن گزينه مناسبي باشه.

نظره منم همینه !! باید کم کم شروع کنیم

Alessandro
29-05-2008, 04:33
برای پیش بینی رقابتهای جام ملیتهای اروپا چه برنامه ای دارین؟
آیا کسی هست که بتونه مسابقات پیش بینی رو کنترل کنه

خواهشا زودتر تصمیم گیری کنید چون بازی ها داره شروع میشه

به امید قهرمانی ایتالیا

HaMi.News
29-05-2008, 07:13
در مورد اخبار هم باید تصمیم گیری شه . در مورد جدول ها در مورد بازیها هر گروه .....

Segreda
29-05-2008, 09:34

منم همین نظر رو دارم
لطفا زودتر شروع کنید..... چند روز دیگه بیشتر نمونده.....:-?:-?

Scouser
29-05-2008, 10:03
لامصب آخراش ضاف میخوره به اولای امتحانامون!:29:

Mehrnaz
29-05-2008, 21:42
می شه برنامه ی ورزش از نگاه دو رو هم برای دانلود بذارید؟ و به ویدئوها اضافه کنید مثل 90؟

R9TheBest
30-05-2008, 01:08
به نظر من پیش بینی زیاد مهم نیست .

مهم اینه که کلوپ تیم ها رو باز کنیم که متاسفانه کسی هنوز کاری نکرده.

یه پیشنهاد دیگه : چرا 1 موضوع باز نمی کنید و اسمش رو بذارید اخبار جام ملت های اروپا تا همه خبر های مربوط به جام ملت های اروپا توی اون قرار بگیره و از موضوع هایی که اون صفحه رو شلوغ می کنه خودداری کرد .

با تشکر...

Rossonery
03-06-2008, 14:27
سلام:d0s69thbefhifftitrz
امیدوارم حال مدیران انجمن خوب باشه.
آقا من یه پیشنهاد و درخواست داشتم.میشه یه امکان به سایت اضافه بشه که مثلا اگه تاپیکی تو موضوع مناسبش ارسال نشده؛انتقالش بدیم به موضوع مناسبش
مثلا یه نفر تو قسمت قوانین یه موضوع از کلیپ مورینیو گذاشته:D:10:
میشه یه امکان به نویسنده بدید تا این سوتی هاشون رو راست و ریست کنند و تاپیک رو به موضوع مناسبش بفرستند؟:D
فکر کنم خیلی ها با حرف من موافق باشند:winksmiley02:

Mehdi.A
03-06-2008, 14:44
سلام:d0s69thbefhifftitrz
امیدوارم حال مدیران انجمن خوب باشه.
آقا من یه پیشنهاد و درخواست داشتم.میشه یه امکان به سایت اضافه بشه که مثلا اگه تاپیکی تو موضوع مناسبش ارسال نشده؛انتقالش بدیم به موضوع مناسبش
مثلا یه نفر تو قسمت قوانین یه موضوع از کلیپ مورینیو گذاشته:d:10:
میشه یه امکان به نویسنده بدید تا این سوتی هاشون رو راست و ریست کنند و تاپیک رو به موضوع مناسبش بفرستند؟:d
فکر کنم خیلی ها با حرف من موافق باشند:winksmiley02:
موافقم .ولي شدني نيستش.

mohamad
03-06-2008, 14:45
این قابلیت اضافه شد

Mehdi.A
03-06-2008, 14:55
این قابلیت اضافه شد
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-oبرو خالي نبند.:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-oجدي مي گي.:-o:-oولي باز هم :-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o

Rossonery
03-06-2008, 15:04
این قابلیت اضافه شد
سلام:72:
خیلی ممنون که به حرفم توجه کردید.فقط یه سوال:
الان چجوری میشه از این قابلیت استفاه کرد؟

mohamad
03-06-2008, 15:04
این امکان وجود داره منتهای برای کسانی که خودشون موضوعی رو ایجاد میکنند.
البته در بعضی بخشها مثل تاپ گل و .... کار نمیکنه اما بیشتر جاهای سایت هستش
در بالای موضوعی که اشتباه به یک بخش دیگه فرستادین ابزارهای موضوع رو بزنین و میبینینش
mehdi.a قوانین رو بخون

kia_lazio
04-06-2008, 02:14
آقا مگه این سایت ورزشی نیست؟ هرروز کلی مطلب غیر ورزشی میذارن. مثلا میان درباره رپرها نظرسنجی راه میندازن. عیب نداره ولی خواهشا اگه میشه یه کاری کنید مطالبی که غیر ورزشی هستن ( یا تو قسمت گفتگوی آزاد ثبت میشن) رو جز اخباری که بالای سایت پخش میشن قرار ندید.بعضی از این موضوعها مثل رپ از شان و منزلت سایت فوتیران کم میکنن.

mohamad
04-06-2008, 02:24
درست میگی حق با شماست
اما کاربران باید رعایت کنند

Mostafa United
04-06-2008, 19:55
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیران و کاربرای عزیز ! :D

میخواستم یه پیشنهاد بدم . :قلیون:

اگه ممکنه حجم اواتار و امضا رو افزایش دهید ! :13:

حداقل امضارو 100% افزایش بدید ! :smil4337dd8b9eb25:

باور کنید 19.9 کیلوبایت خیلی کمه ! :29: :27:

از دوستان میخوام تو نظرسنجی شرکت کنن ! :301:

هر کی هم شرکت میکنه 1 پست بزنه که تاپیک بالا بمونه ! :31:

مرسی ! :13:

Mehdi
04-06-2008, 20:44
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت مدیران و کاربرای عزیز ! :d

میخواستم یه پیشنهاد بدم . :قلیون:

اگه ممکنه حجم اواتار و امضا رو افزایش دهید ! :13:

حداقل امضارو 100% افزایش بدید ! :smil4337dd8b9eb25:

باور کنید 19.9 کیلوبایت خیلی کمه ! :29: :27:

از دوستان میخوام تو نظرسنجی شرکت کنن ! :301:

هر کی هم شرکت میکنه 1 پست بزنه که تاپیک بالا بمونه ! :31:

مرسی ! :13:

فکر می کنی چرا حجم آواتار و تصویر امضا محدودیت داره؟
دایل آپی ها چه گناهی کردن که سرعت اینترنتشون پایینه؟
فرض کن همین الان یه نفر دایل آپی بخواد یکی از تاپیک ها رو برای اولین بار باز کنه، تو هر تاپیک 10 پست هست، با فرض اینکه 10 نفر مختلف اون 10 پست رو داده باشند و همشون هم از حداکثر مجاز حجم برای آواتار و امضا استفاده کرده باشند:

10 ضربدر 58 = 580 برای آواتار
10 ضربدر 20 = 200 برای امضا

مجموع: 780 کیلو بایت
یعنی با اینترنت دایل آپی که چهار کیلو بایت بر ثانیه سرعت داره، 195 ثانیه، یا به عبارتی چیزی حدود 3 دقیقه طول می کشه که تاپیک لود بشه... یعنی در همین حد فعلی هم برای دایل آپی ها فاجعه محسوب میشه.
درسته که بعد از دفعه اولی که لود شد دیگه این تایم رو نمی گیره، ولی با این حجم سنگین ممکنه کاربر دایل آپی که بار اولش باشه وارد سایت میشه، با دیدن اوضاع فرار رو بر قرار ترجیح بده...!
بنابراین حتی اگه 100 درصد افراد هم رای به افزایش حجم تصویر امضا بدهند، در کمال شرمندگی نمی تونیم زیادش کنیم.

شما می تونید حجم تصاویرتون رو با نرم افزارهای مختلف کاهش بدید تا به مشکل بر نخورید.

Arastoo 10
08-06-2008, 10:19
با سلام و خسته نباشيد
با اجازتون من يه پيشنهاد داشتم:
سايت ما (فوتيران)خيلي خوبه و همه چيز داره اما يه چيز كم داره اونم اينكه اول سايت با نام خدا شروع نميشه!
مگه چه اشكالي داره اول سايتمون يه بسم ا... داشته باشه و با نام خدا شروع بشه؟
(البته من قبلا هم اين پيشنهاد رو داده بودم اما توجهي نشد! و اين دفعه هم فكر نميكنم كه...)

Rossonery
08-06-2008, 11:39
من چند تا پیشنهاد دارم.یک این که وقتی یکی فینگلیش مینویسه؛ یا پستش رو حذف کنید یا خودتون تبدیل کنید.آخه بعضی موضوع ها زشت شده با این حرکت.یا اصلا به کسی که فینگلیش مینویسه پیام بدید و بهش مهلت بدید و فعالیتش رو قطع کنید تا فارسی ساز نصب کنه و یا از این به بعد مطلب هاش رو تبدیل بکنه وگرنه محروم میشه.:winksmiley02:
دو این که؛برای افراد محدودیت تاپیک ایجاد کنید.منظورم این هست که مثلا هر کسی هر هفته یکی دو تا تاپیک اختصاصی بزنه.چون خیلی از تاپیک ها بی مورد و برای طمع کاری و بالا بردن ارسال ها و تشکرها زده میشه.سایت رو هم تو این مدت خیلی شلوغ کرده./:)
سوم این که تاپیک ها تکراری و اضافی رو حذف کنید.مثل همون تاپیک آهنگ یورو 2008 که خود آقا امین تو یه پست داده بودند ولی یه دوستمون همون آهنگ رو برداشته بود و تاپیک جدا زده بود. یا مثل تاپیک افزایش حجم امضا که متنش اینجا هست.یا مثل تاپیکی که دیشب یه دوستی برای برد ایرون زده بود و آقا مهدی بستش.کلا تاپیک های بسته شده و حشو و تکراری رو حذف کند بهتر هست.:wagfinger1:
قالب قرمزتون خیلی قشنگه ولی بعضی جاهاش حذفش شده.مثل آخرین ارسال ها؛لیست کاربران و همچنین انتقال سریع به تاپیک های دیگه.لطفا رسیدگی کنید.:d0s69thbefhifftitrz
عذر میخوام.زیادی گفتم.ولی فکرکنم برای سایت موثر باشه.:1:

Mehdi
08-06-2008, 13:06
من چند تا پیشنهاد دارم.
یک این که وقتی یکی فینگلیش مینویسه؛ یا پستش رو حذف کنید یا خودتون تبدیل کنید.آخه بعضی موضوع ها زشت شده با این حرکت.یا اصلا به کسی که فینگلیش مینویسه پیام بدید و بهش مهلت بدید و فعالیتش رو قطع کنید تا فارسی ساز نصب کنه و یا از این به بعد مطلب هاش رو تبدیل بکنه وگرنه محروم میشه.:winksmiley02:
دو این که؛برای افراد محدودیت تاپیک ایجاد کنید.منظورم این هست که مثلا هر کسی هر هفته یکی دو تا تاپیک اختصاصی بزنه.چون خیلی از تاپیک ها بی مورد و برای طمع کاری و بالا بردن ارسال ها و تشکرها زده میشه.سایت رو هم تو این مدت خیلی شلوغ کرده./:)
سوم این که تاپیک ها تکراری و اضافی رو حذف کنید.مثل همون تاپیک آهنگ یورو 2008 که خود آقا امین تو یه پست داده بودند ولی یه دوستمون همون آهنگ رو برداشته بود و تاپیک جدا زده بود. یا مثل تاپیک افزایش حجم امضا که متنش اینجا هست.یا مثل تاپیکی که دیشب یه دوستی برای برد ایرون زده بود و آقا مهدی بستش.کلا تاپیک های بسته شده و حشو و تکراری رو حذف کند بهتر هست.:wagfinger1:

سلام
میگم یه کلاس پیشرفته مدیریت بذاری برامون بد نیست!:d
تمام ارسالهای فینگلیشی که دیده بشه یا پاک میشه، یا تذکر کلامی داده میشه، یا اخطار تخلف فینگلیش نویسی داده میشه. اخطارها هم که به 100 درصد برسند به طور اتوماتیک محروم می کنند. حتماً اون پست هایی که میگی رو مدیران ندیدند.
تاپیک هایی مثل برد ایران مقابل امارات که دیشب زده شد، قفل میشن و تذکر داده میشه که نویسنده تاپیک بیاد بخونه و متوجه بشه (همین طور بقیه کاربران) و بعد از مدتی حذف میشه.

بقیه تاپیک ها هم ادغام میشن. مثل همون تاپیک افزایش حجم امضا که پاسخ داده شد و قفل شد و الان ادغام شده در این تاپیک.

Rossonery
08-06-2008, 13:53
سلام:32:
خوب دیگه؛چکار کنیم؟!باشه چون شمایید قبول میکنیم؛شما وقتش رو بگید تا ما با برنامه های دیگمون مچش کنیم.:220:ثانیه اش جا نمونه چون من به وقتش خیلی حساسم باید کامل کامل باشه وگرنه برنامه هام خراب میشه:32::117:
خب من بیچاره(خدانکنه:d)از کجا این خدمات شما رو بدونم؟!ها!!
قوانین سایت هم که بطور کامل چیزی نگفته!حداقل تو یه پستی همه چیز رو بیان کنید که مزاحم نشیم/:)
در ضمن من هنوز خلافی هم نکردم که تجربه ای دستم بیاد و سوال نکنم.:32:
راستی این قالب قرمز رو که گفتم رو اصلاح کنید و اونهایی رو که گفتم اضافه بکنید(خواهشا:13:).خیلی نازه
راستی من شانس آوردم که اون ارسال قبلیم همنجا ثبت شد آخه یه صدم ثانیه نشد که وقتی کلید ارسال رو زدم برقامون رفت.:-?انگاری بمب:loudlaff:بود.:32:

Seyed
08-06-2008, 18:09
سلام مديران سايت خسته نباشيد من يه پيشنهاد و انتقاد داشتم اين درجه هائي كه با توجه به تعداد پست ها داده مي شه يه ذره فاصله هاشون باهم خيلي زياد مثلا فرق بين عضو معمولي با كاربر فعال 50 تا 200 است و در حق بعضي ها خيلي ضايع ميشه يعني اونيكه 50 پست داره بايد درجش با 190 پست يكي باشد لطفا تو درجات يه بازنگري صورت بديد لطفا

Mehdi
08-06-2008, 23:20
قالب قرمزتون خیلی قشنگه ولی بعضی جاهاش حذفش شده.مثل آخرین ارسال ها؛لیست کاربران و همچنین انتقال سریع به تاپیک های دیگه.لطفا رسیدگی کنید.:d0s69thbefhifftitrz

اگه منظورت آخرین ارسالها که به صورت اسکرول حرکت می کنند هست، که وجود داره.
اما اگه منظورت کلید آخرین ارسالهاست، روی [Only registered and activated users can see links] کلیک کن، گزینه ارسالهاي امروز ([Only registered and activated users can see links]) هم تقریباً همون کار رو می کنه. لیست کاربران هم که هست: [Only registered and activated users can see links]

انتقال سریع به انجمنهای دیگه هم که وجود داره، پایین صفحات تاپیک ها و بخش ها دیده میشه.

سلام مديران سايت خسته نباشيد من يه پيشنهاد و انتقاد داشتم اين درجه هائي كه با توجه به تعداد پست ها داده مي شه يه ذره فاصله هاشون باهم خيلي زياد مثلا فرق بين عضو معمولي با كاربر فعال 50 تا 200 است و در حق بعضي ها خيلي ضايع ميشه يعني اونيكه 50 پست داره بايد درجش با 190 پست يكي باشد لطفا تو درجات يه بازنگري صورت بديد لطفا

سلام

از طرف دیگه هم اگه فاصله بین پست های لازم برای تغییر درجات کم باشه، کاربری که تازه عضو شده می تونه با چند روز زیاد پست دادن خودش رو هم سطح قدیمی ها بکنه و این جالب نیست.

Seyed
08-06-2008, 23:32
نه منظور من اين نبود منظور من اين بود كه تعداد درجات زياد شه مثلا كسي با 30 پست فاصله 6 درجه باشه با 500 پست كه اونم با گرفتن درجات زود به زود براي كار در انجمن اميدوار شه تازه اگر دقت كرده باشيد من هدفم اين بود اوني كه 50 پست داره با يه قديمي كه 180 پست داره يه درجه يكسان نداشته باشه

Joga Bonito
09-06-2008, 08:13
اين بنري كه امروز يا از ديشب اضافه شده به طور جدي منو دچار مشكل كرده! قبلا فكر كنم 3 تا بود و زير هم الان چهار تاست و دو تا دوتا كنار هم، اين باعث شده كه عرض صفحه زيادتر بشه كه اپرا اصلا باهاش كنار نمياد!

من الان نه مي تونم نقل قول كنم نه تشكر نه نقل قول چندگانه ، حتي براي لوگين شدن هم بايد برم در يكي از تاپيكهاي بخش عكس و والپيپر و هوار تا مشكل ديگه...

پي نوشت: مرورگر رو عوض نخواهم كرد؛ نقطه

Alessandro
09-06-2008, 08:22
اين بنري كه امروز يا از ديشب اضافه شده به طور جدي منو دچار مشكل كرده! قبلا فكر كنم 3 تا بود و زير هم الان چهار تاست و دو تا دوتا كنار هم، اين باعث شده كه عرض صفحه زيادتر بشه كه اپرا اصلا باهاش كنار نمياد!

من الان نه مي تونم نقل قول كنم نه تشكر نه نقل قول چندگانه ، حتي براي لوگين شدن هم بايد برم در يكي از تاپيكهاي بخش عكس و والپيپر و هوار تا مشكل ديگه...

منم که با اپرا میام و هیچ مشکلی ندارم:34:

این تقصیر اسپانیایی ها هست که با فروم ناسازگاری دارن:5:

Mehdi
09-06-2008, 20:47

قبلاً تر:d هم چهار تا بنر با همین ابعاد، دو به دو زیر هم بودند. یعنی مثل همین الان. البته یه تغییر کوچیک دادم که شد دقیقاً مثل همون موقع. فکر نکنم دیگه مشکلی داشته باشه. هر چند که من خودم با اپرا تست کردم مشکلی نداشت.

HaMi.News
10-06-2008, 07:08

شما باید ریزولیش مانیتور رو تنظیم کنید . اگه تنظیم کارت گرافیک شما به خوبی نصب نشده .

Mamad_Peach
10-06-2008, 16:29
بد نبود
خوب هم بود

CAPITAN
13-06-2008, 21:02
يه پيشنهاد :
به نظرم يه سمت به اسم ناظم به انجمن بزاريد که به پستهاي بيهوده يا همون اسپم توهين و...رسيدگي کنه اينطوري بهتره البته يه پيشنهاد است فقط

Retex
13-06-2008, 21:31
يه پيشنهاد :
به نظرم يه سمت به اسم ناظم به انجمن بزاريد که به پستهاي بيهوده يا همون اسپم توهين و...رسيدگي کنه اينطوري بهتره البته يه پيشنهاد است فقط

سرپرست های بخش های مختلف این مسئولیت رو هم دارند.

Esien
15-06-2008, 14:15
یه انتقاد: صفحه هارو وقتی refresh میکنی صفحه اصلی سایت میاد این مشکل رو بر طرف کنید هر چه زود تر.
ممنون.

Esien
16-06-2008, 09:23
یه انتقاد: صفحه هارو وقتی Refresh میکنی صفحه اصلی سایت میاد این مشکل رو بر طرف کنید هر چه زود تر.
ممنون.

خیلی ممنون از این که درستش کردید.

SASAN
17-06-2008, 12:51
آقا یه پیشنهاد به جای آپلود توی zshare madafire ..... که مزخرف هستن بیاین توی این سایت آپلود کنید ، به راحتی ثبت نام کنید ، بدون فعال سازی ایمیل ! و 5 گیگ هم فضا میده به شما . محیطش هم دقیقا شبیه پرشین گیگ هستش

the cat
18-06-2008, 15:05
سلام دوستان محترم ببخشید من یه پیشنهاد داشتم اونم اینه که چرا به جای اینکه لقب های بچه ها مثل لقب "عضو فعال"رو به صورت لقب های فوتبالی نمیذارین اونجوری هم متنوع تره هم فوتبالی تر من نمونشو توی یه انجمن دیگه دیدم مثلا طرف لقبش کاپیتان بود یا بازیکن یا...البته این به خودتون مربوطه من فقط خواستم پیشنهادشو بدم با تشکر:72:

Mohamad021
18-06-2008, 19:46
آقا من یه پیشنهاد داشتم
ببینید الان سایت به هر کاربری به تعداد پست هایی که میزه یه آرم یا بهتره بگیم نشان کاربری میده
الان خیلی از کاربرا هستن که نمی دونن مثلا اسپمر به کی میگن یا سرپرست.. یعنی چی
بیاید یه قسمتی رو راه بندازید به نام درجات بعد تو قسمت قواننین هم ذکر کنید که اینطوریه ماجرا..
ممنون میشم که یه قسمت رو راه بندازید.
با تشکر
یه کاربر آرژانتینی

Fabio13
18-06-2008, 20:08
آقا من یه پیشنهاد داشتم
ببینید الان سایت به هر کاربری به تعداد پست هایی که میزه یه آرم یا بهتره بگیم نشان کاربری میده
الان خیلی از کاربرا هستن که نمی دونن مثلا اسپمر به کی میگن یا سرپرست.. یعنی چی
بیاید یه قسمتی رو راه بندازید به نام درجات بعد تو قسمت قواننین هم ذکر کنید که اینطوریه ماجرا..
ممنون میشم که یه قسمت رو راه بندازید.
با تشکر
یه کاربر آرژانتینی

دوست آرزانتینی من، فکر میکنم منظور شما تعریف کردن چارت سازمانی سایت هست.
البته من در سایت مقامی ندارم و یک کاربر ساده ام اما سابقه ای 5-6 ساله در کار فروم و مدیریت فرومها دارم.
چارت سازمانی سایت با توجه به تصویر ضمیمه که براتون قرار دادم تعریف شده. که مثلا رنگ قرمز مدیریت کل سایت هست. و ...
اما اگر منظور شما شرح وظایف و محدوده اختیارات هر مقام هست، اعلام یا عدم اعلامش بسته به نظر مدیران کل فروم داره.

البته باید بگم، ترتیب افزایش پستها و ستاره های اعضا معمولی هم باید اعلام بشه.

شاد باشید

Mehdi
18-06-2008, 20:13
البته باید بگم، ترتیب افزایش پستها و ستاره های اعضا معمولی هم باید اعلام بشه.

شاد باشید

مهم رده های مدیران و گروههای کاربریه که همون طوری که اشاره کردی در معرفی گروههای کاربری به چشم می خوره. هر گروه جدیدی هم که اضافه شده در تاپیک اخبار سایت اعلام شده.

ترتیب افزایش پست ها و ستاره های اعضای معمولی هم فکر می کنم اگه اعلام نشه بهتر باشه، چون به تدریج و با افزایش پست ها خود به خود مشخص خواهد شد.

Seyed
19-06-2008, 19:55
سلام خسته نباشيد من يه پيشنهاد داشتم كه اميدوارم مثل پيشنهاد قبلي كه اصلا بهش توجه نشد و سريع جواب رد به سينش خورد سريع رد نشه

بگزريم

من پيشنهادم اينه كه اگر يه ذره توجه كنيم متوجه مي شيم دليل فعاليت فقط تعداد پستا نيست چون اگه يه ذره فكر كنيم مي فهميم كه تارخ عضويت هر فرد متفاوته و تعداد پست هم نمي تونه تنها ملاك باشه چون اونيكه مثلا يك سال پيش عضو شده 200 پستش با اونيكه يه ماهه عضوه و 200 پست داره فعاليتش مساوي نيست
حالا من پيشنهادم اينكه شما مديران محترم اين انجمن بزرگ بياينو مثل بعضي از انجمناي ديگه يه ميانگين پست واسه اعضا قرار بديد تا ديگران بدونند كه ميانگين پست هر نفر با توجه به تاريخ عضويتش چنتا پست تو روزه ممنون مي شم اگر يه مقدار روي اين پيشنهاد فكر كنيد بعد اونو رد كنيد

Mehdi
19-06-2008, 21:35
سلام خسته نباشيد

1-من يه پيشنهاد داشتم كه اميدوارم مثل پيشنهاد قبلي كه اصلا بهش توجه نشد و سريع جواب رد به سينش خورد سريع رد نشه

بگزريم

2-من پيشنهادم اينه كه اگر يه ذره توجه كنيم متوجه مي شيم دليل فعاليت فقط تعداد پستا نيست چون اگه يه ذره فكر كنيم مي فهميم كه تارخ عضويت هر فرد متفاوته و تعداد پست هم نمي تونه تنها ملاك باشه چون اونيكه مثلا يك سال پيش عضو شده 200 پستش با اونيكه يه ماهه عضوه و 200 پست داره فعاليتش مساوي نيست
حالا من پيشنهادم اينكه شما مديران محترم اين انجمن بزرگ بياينو مثل بعضي از انجمناي ديگه يه ميانگين پست واسه اعضا قرار بديد تا ديگران بدونند كه ميانگين پست هر نفر با توجه به تاريخ عضويتش چنتا پست تو روزه ممنون مي شم اگر يه مقدار روي اين پيشنهاد فكر كنيد بعد اونو رد كنيد

سلام

1- چون به پیشنهاد قبلی شما سریع جواب داده شد دلیل نمیشه که بهش توجه نشده و بدون فکر رد شده. بخش کل کل چیزی بوده که قبلاً کاملاً امتحانش رو پس داده و به هیچ عنوان هم سربلند بیرون نیومده.

2- اولاً تاریخ عضویت بعضی کاربران به هم خورده (به دلیل ناسازگاری تاریخ شمسی که روی فوروم نصب شده بود). ثانیاً همین الان هم اگه به پروفایل هر کسی وارد بشی در قسمت "آمار" میانگین پستی که در روز داده وجود داره. البته مشروط بر اینکه تاریخ عضویت کاربر مورد نظر به هم نخورده باشه اعتبار داره.

Fabio13
19-06-2008, 22:13
سلام خسته نباشيد من يه پيشنهاد داشتم كه اميدوارم مثل پيشنهاد قبلي كه اصلا بهش توجه نشد و سريع جواب رد به سينش خورد سريع رد نشه

بگزريم

من پيشنهادم اينه كه اگر يه ذره توجه كنيم متوجه مي شيم دليل فعاليت فقط تعداد پستا نيست چون اگه يه ذره فكر كنيم مي فهميم كه تارخ عضويت هر فرد متفاوته و تعداد پست هم نمي تونه تنها ملاك باشه چون اونيكه مثلا يك سال پيش عضو شده 200 پستش با اونيكه يه ماهه عضوه و 200 پست داره فعاليتش مساوي نيست

سلام دوست من.

به نظر من، در هر صورت ملاک تعداد پستها یا میانگین پستها در روز ملاک معتبری نیست. ولی در تمام فرومها به این صورت است.

خیلی از اعضا، پستهای تشکر زیادی دارند. ملاک باید پستهای مفید باشد. که بسیار مشکل است، زیر نظر گرفتن پستهای مفید افراد و احتیاج به دقت و وقت زیادی از طرف مدیران کل دارد و در فرومهائی با اعضای بالای 30000 عضو شاید غیر ممکن باشد.

یک راه این است که کاربران فعال در هر بخش توسط مدیران آن بخش به مدیران کل معرفی شوند و با زیر نظر گرفتن آنها میشود پست آنها را ارتقا داد.

امیدوارم تا حدودی در مورد این سیستم توجیه شده باشید

شاد باشید:72:

Seyed
19-06-2008, 23:38
سلام

1- چون به پیشنهاد قبلی شما سریع جواب داده شد دلیل نمیشه که بهش توجه نشده و بدون فکر رد شده. بخش کل کل چیزی بوده که قبلاً کاملاً امتحانش رو پس داده و به هیچ عنوان هم سربلند بیرون نیومده.

2- اولاً تاریخ عضویت بعضی کاربران به هم خورده (به دلیل ناسازگاری تاریخ شمسی که روی فوروم نصب شده بود). ثانیاً همین الان هم اگه به پروفایل هر کسی وارد بشی در قسمت "آمار" میانگین پستی که در روز داده وجود داره. البته مشروط بر اینکه تاریخ عضویت کاربر مورد نظر به هم نخورده باشه اعتبار داره.

ممنون از جوابتون ولي منظور من پيشنهاد كم كردن فاصله درجات بود كه خيلي سريع رد شد بعدم منظور من از سريع رد شدن اين نيست كه سريع جواب دادن عيبه بلكه اين يكي از بهترين حسناي اين انجمنه و مديرانشه بلكه منظور من تفكر بيشتر بود.

در هر حال از توجه شما ممنونم من قصدم از پيشنهادات فقط هرچه بهتر ساختن اين انجمنه اونم انجمني كه مديرانش آنقدر آنلاين و فعال هستند حيفه كه يه مقدار ايراد داشته باشد

با تشكر

baghdik18
20-06-2008, 10:30
ba arze ehteram va khaste nabashid
bebakhshin man chon fonte farsi nadaram nemitoonam farsi benevisam man az amrika mifrestam baraye hamin fonte farsi nadaram ye soal dashtam in video haye bazie esteghlal pegah ro chetori mitoonam negah konam harchi download mikonam neshoon nemide age mishe baram javab ro befrestin kheyli mamnon

Seyed
20-06-2008, 11:30
دوست عزيز سايت هايي در اينترنت هستند كه مي توانند فونت فينگليش را به فارسي تبديل كنند البته اين سايت ها نرم افزار هايي در خدمت شما قرار مي دهند كه براي اين منظور شما مي توانيد به تايپيك كه مخصوص اين مورد در همين بخش مراجعه و برنامه ها را دانلود كنيد كه اميدوارم به دلايل گوناگون اين تايپيك حذف نشود

Mostafa United
20-06-2008, 11:35
تو بعضی از فرومها یه نوار زیر هر انجمن نشون میده که فعالیت اون انجمن رو نشون میده .
نمیشه اینجا هم از اون نوار ها بزارید !

Seyed
21-06-2008, 03:37
سلام يه انتقاد پيشنهاد داشتم مي خواستم بگم كه بحث مسابقات يورو 2008 خيلي پراكنده است و اينطور درست نيست مي خواستم پيشنهاد كنم كه تايپيك هاي متشابه رو با هم ادغام كنيد براي مثال بازي كرواسي - تركيه 2 تايپيك متشابه داشت

با تشكر از توجه شما مديران

PAOLO
21-06-2008, 07:30
اگر امکان دارد کلیپی از صحنه های اهسته در بازیهای یورو 2008 رو بزارید

ITALIANO
21-06-2008, 12:47
سلام
محمد جان ، مهدی جان ، امین جان ، ... :d
آقا یه پیشنهاد دارم:
اگر بشه تو هر تالار یک انجمن اضافه کنید به نام "کلوپ بازیکنان" خیلی خوب میشه.
برای هر انجمنی مثل : ایتالیا ، اسپانیا ، انگلیس ، ... یک تالار به همین نام درست کنید.
مثلا من الان خیلی وقته میخوام یک تاپیک فقط و فقط مختص به آنتونیو کاسانو(عشقم:d ) بزنم ولی الان موندم چطوری بزنم!

Seyed
23-06-2008, 00:25
چرا در انجمن براي زدن تايپيك بدون اساس و پايه مثل پيام اضافه جريمه اي نداريم زدن تايپيك اضافه سبب پايين آمدن كارايي انجمن مي شود از شما مديران محترم خواهشمندم براي اين امر تخلف محسوب كنيد

mohamad
23-06-2008, 13:33
اتفاقا چنین چیزی رو داریم و گروه اسپمر هم برای همین درست شده

Scouser
23-06-2008, 17:38
اگه یکی 2 ماهه پیش یه تخلفی داشته این پاک نمیشه؟!!!

Mehrnaz
23-06-2008, 22:03
توروخدا یکی جواب منو بده لطفا
نمی شه یه بخش هم ایجاد کنید برای برنامه های:
دوربین خبرساز
ورزش از نگاه 2
پارازیت
؟
این طوری سایت پربار تر هم می شه

hamid-vafa
24-06-2008, 07:30

آقایان مدیر لطفا این صفحه رو نگاه کنید !!!!!!!!!!!

Amin-TopGoal
24-06-2008, 10:22
توروخدا یکی جواب منو بده لطفا
نمی شه یه بخش هم ایجاد کنید برای برنامه های:
دوربین خبرساز
ورزش از نگاه 2
پارازیت
؟
این طوری سایت پربار تر هم می شه
فقط ایجاد کردن بخش نیست که! باید کسی باشه این ویدئوها رو بزاره

Mehrnaz
24-06-2008, 16:53
یعنی کسی این جا نیست که اینارو داشته باشه و بتونه جمع آوری کنه؟
این برنامه ها هم جذابیت زیادی دارن

Seyed
24-06-2008, 16:56
من اگر بدونم شماها چطور ظبط مي كنيد و امكاناتشو داشته باشم حتما همكاري مي كنم

mohamad
24-06-2008, 17:01
Dvb اگر داشته باشی و ماهواره ات هم سمت کانالهای داخلی باشه میتونی

Seyed
24-06-2008, 17:16
دستگاه كمبو كه dvd بخوره دارم ولي رو vhs ضبط مي كنه و كامپيوتر من vhs نمي خوره البته وال هيچ كس vhs نمي خوره

king14
25-06-2008, 08:53
سلام
سايت عالي شده
راستي شما تا حالا سايتتون رو ايميل ماركتينگ كرديد؟
اگه نكرديد اين كار رو بكنيد اعضا زياد ميشه بهتره :7:

the cat
28-06-2008, 17:53
ببخشید میشه یه مسابقه واسه بهترین تایپیک بذارین چون بعضی از تایپیکا خیلی باحالن:13:

Amin-TopGoal
28-06-2008, 18:09
دستگاه كمبو كه Dvd بخوره دارم ولي رو Vhs ضبط مي كنه و كامپيوتر من Vhs نمي خوره البته وال هيچ كس Vhs نمي خوره
منظور محمد دی وی بی بود نه دی وی دی

ITALIANO
28-06-2008, 18:28
دوستان اخیرا تعداد تاپیک های بی محتوا واقعا سر به فلک میزنه.
خیلی از تاپیک هایی هستند که واقعا هیچ گاه هم مفید نیستند و فقط فضای سایت رو اشغال می کنند،مثلا یه سری تاپیک هست مثل : فلان چیز از نظر شما؟ یا بهترین بازیکن یورو از نظر شما؟ یا بهترین دروازبان یورو از نظر شما؟ یا ...
یه فکری در این رابطه بکنید ، میدونم که بخش اسپمر مال همین چیزهاست ولی بیشتر مورد استفاده قرار بدین.
دستتون درد نکنه

Barcelonistas
29-06-2008, 02:14
آقا چه جوری میشه تاپیک بزنی؟

Farhad
29-06-2008, 02:24
فلان چیز از نظر شما؟ یا بهترین بازیکن یورو از نظر شما؟ یا بهترین دروازبان یورو از نظر شما؟ یا ....
دستتون درد نکنه
همین هایی که گفتی برو ببین که چقدر طرفدار داره.

the cat
29-06-2008, 08:44
آقا چه جوری میشه تاپیک بزنی؟
شما در هر بخشی (لینکی) از سایت کلیدی میبینید به نام ارسال موضوع جدید[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) روی اون کلیک میکنید و مطلب خود را به همراه عنوان مناسب ارسال میکنید اما از زدن تایپیک های بی محتوا و تکراری خودداری کنید :1:

Rossonery
30-06-2008, 13:04
من هم یه پیشنهاد داشتم.میشه تو منوی قالب ها یه قسمتی رو برای دسترسی به مدیریت سایت و انجمن ها بذارید.منظورم رو با این لینک واضح تر بکنم:
منظورم این هست که مثلا اگر مشکلی و اختلالی در انجمنی رخ داد؛این لینک در منوی سایت باشه که بشه سریع تر به مدیرت اون انجمن یا مدیریت کل سایت دسترسی پیدا کرد و خبر داد.اینجوری احتمالاً به نظم انجمن ها هم کمک میشه.
البته درسته که مدیر انجمن ها زیرش نوشته شده؛ولی چند تا انجمن بی سرپرست هم هست.
فکر کنم دیگر مزایاش هم این باشه که مثلا اگر کسی خواست تبلیغات و... پیشنهاد بده؛میتونه سریعتر با مدیر تماس پیدا بکنه.
با تشکر:72:

imanmafia
30-06-2008, 13:39
من یه پیشنهاد دارم بیاییم بجای عکس بازیکنان مورد علاقه امون از عکسهای خودمون برای آواتار استفاده کنیم اینجوری فکر کنم رابطه بهتری بین اعضا شکل میگیره

Mohamad021
30-06-2008, 17:56
بیباید یه بخش مدال راه بندازید زیر مربی مورد علاقه
هر کسی که اخلاق خوب دارهیه مدال ببید و هر کسی ....
اینو بسیار جالب میشه
اگه اطلاعات بیشتر خواستید و خوشتون اومد پیام بدید...

WorldCup in ir
30-06-2008, 18:05
اگه میشه یه نو آوری کنید
نمیدونم هرچی باشه
برید سایت های دیگه ببینید اونا چی دارن
بزارید تا تکمیل تر بشه
الانشم خیلی عالی بودید
اما نو آوری کنید و از یک نواخت بودن بیاد بیرون بد نیست
موفق باشی

mohamad
30-06-2008, 18:23
چشم! پیشنهاد خوبی بود

Retex
01-07-2008, 11:55
چشم! پیشنهاد خوبی بود

یکیش میتونه عوض کردن یا زیاد کردن اسمایل ها باشه ... :13:

SASAN
01-07-2008, 17:32
آقا من انتقاد دارم !
چرا محمد که مدیر کل این سایته ، مثه یه مدیر با کاربری مثه هامی نیوز برخورد نمیکنه ! و درست مثه دو نفر که با هم دعوا دارند صحبت میکنه ؟
باید بگم که با وارد شدن به این سایت یه فایل در قسمت my documents کامپیوتر های ما وارد میشه و فکر کنم شما هم از طریق همون فایل فهمیدید که هامی چند تا یوزر داره ! ولی فرضا که اون کامپیوتر توی یه شرکت باشه و دوست های هامی هم از اون کامپیوتر استفاده کنن ! و هامی به شوخی به اونها بگه : برید از من تشکر کنید و اونها هم این کار رو بکنن ، آیا این خلاف قوانین سایته ؟
ولی در کل میتونستی خیلی بهتر با بهترین ارسال کننده سایت برخورد کنی و از جملاتی مثل این جمله که پست هات بی مورد بودند استفاده نکنی ، هر چی باشه هامی به بهتر شدن این سایت خیلی کمک کرده !
در حالی که هیچ مقامی هم در این سایت نداشته و مسئول هیچ کجا هم نبوده ، من به شخصه از این برخورد شما اصلا خوشم نیومده و ما حق انتقاد داریم و من هم با این پیام از شما انتقاد کردم !
چه خوب بود اگه امین به تنهایی مدیر این سایت بود !

mohamad
01-07-2008, 17:59
آقا من انتقاد دارم !
چرا محمد که مدیر کل این سایته ، مثه یه مدیر با کاربری مثه هامی نیوز برخورد نمیکنه ! و درست مثه دو نفر که با هم دعوا دارند صحبت میکنه ؟
باید بگم که با وارد شدن به این سایت یه فایل در قسمت my documents کامپیوتر های ما وارد میشه و فکر کنم شما هم از طریق همون فایل فهمیدید که هامی چند تا یوزر داره ! ولی فرضا که اون کامپیوتر توی یه شرکت باشه و دوست های هامی هم از اون کامپیوتر استفاده کنن ! و هامی به شوخی به اونها بگه : برید از من تشکر کنید و اونها هم این کار رو بکنن ، آیا این خلاف قوانین سایته ؟
ولی در کل میتونستی خیلی بهتر با بهترین ارسال کننده سایت برخورد کنی و از جملاتی مثل این جمله که پست هات بی مورد بودند استفاده نکنی ، هر چی باشه هامی به بهتر شدن این سایت خیلی کمک کرده !
در حالی که هیچ مقامی هم در این سایت نداشته و مسئول هیچ کجا هم نبوده ، من به شخصه از این برخورد شما اصلا خوشم نیومده و ما حق انتقاد داریم و من هم با این پیام از شما انتقاد کردم !
چه خوب بود اگه امین به تنهایی مدیر این سایت بود !
منتظر بودم شما بیای به من آداب مدیریت رو یاد بدی
منظورت از فایلی که وارد کامپیوتر میشه همون کوکی هستش که با ورود به سایت گوگل هم این فایلها وارد کامپیوتر میشن پس هیچ چیزی جز کوکی در کامپیوتر شما نمیاد.در مورد ایشون هم جالبه شما حرف حامی نیوز رو باور میکنی اما حرف من رو که میگم مطمئنم باور نمیکنی.
من هم اگر بخوام میتونم توی یک روز بهترین ارسال کننده سایت بشم و اینقدر پست بدم که کسی تا چند ماه به گرد پام هم نرسه.

در ضمن برای مدیریت هم منتظر دستور شما بودم.چشم ازین به بعد من میرم کنار مهدی هم برکنار میکنم و امین مدیر سایت باشه کماکان.امر دیگه ای نیست؟
بعدشم دارم فارسی میگم این بحث تموم شده است . حالا بعد از پست من باز هم بیاین ادامه بدین و پست الکی بزنین منتها عواقبش با خودتون

SASAN
01-07-2008, 18:07
منتظر بودم شما بیای به من آداب مدیریت رو یاد بدی
منظورت از فایلی که وارد کامپیوتر میشه همون کوکی هستش که با ورود به سایت گوگل هم این فایلها وارد کامپیوتر میشن پس هیچ چیزی جز کوکی در کامپیوتر شما نمیاد.در مورد ایشون هم جالبه شما حرف حامی نیوز رو باور میکنی اما حرف من رو که میگم مطمئنم باور نمیکنی.
من هم اگر بخوام میتونم توی یک روز بهترین ارسال کننده سایت بشم و اینقدر پست بدم که کسی تا چند ماه به گرد پام هم نرسه.

در ضمن برای مدیریت هم منتظر دستور شما بودم.چشم ازین به بعد من میرم کنار مهدی هم برکنار میکنم و امین مدیر سایت باشه کماکان.امر دیگه ای نیست؟
بعدشم دارم فارسی میگم این بحث تموم شده است . حالا بعد از پست من باز هم بیاین ادامه بدین و پست الکی بزنین منتها عواقبش با خودتون
حالا که دوست نداری ادامه بدم چشم ادامه نمیدم
پس برای آخرین حرف هام فقط اینو میگم : آقا ببخشید ، غلط کردم انتقاد کردم ! منظور من کوکی هم نبود !
خیلی ببخشید ولی درست مثه وبلاگ نویسان با کاربران صحبت میکنی !
به هر حال من دوست دارم ، اینجا موفق بشه و به یک انجمن بزرگ فوتبال برای ایرانیان تبدیل بشه !
دیگه حرفی ندارم و نمیخوام هم کسی به این پست من جواب بده !
از همه مدیران هم عذر خواهی میکنم !

Farhad
02-07-2008, 13:23
سلام به مدیرای محترم سایت
یه چیزی میخوام بگم مطمئنم که هیچ یک از کاربرای سایت بهش توجه نکردن.
اگه میشه از این شکلکها:آلمان::24: که برای تیمهای ملی ایتالیا و آلمان هست برای بزرگترین تیم ملی جهان یعنی برزیل هم بسازید.
ممنون:d0s69thbefhifftitrz

*c*f*c*
02-07-2008, 18:11
اقا ی مدیر کل سایت به چه شما سرپرست فوتبال انگلستان را یک هوادار منچستر گذاشته اید این کار شما ممکن است باعث سوء تفاهم شود شما باید سرپرست هر لیگ را از طرفداران لیگهای دیگر بیاورید با تشکر

Mehdi
02-07-2008, 18:14
اقا ی مدیر کل سایت به چه شما سرپرست فوتبال انگلستان را یک هوادار منچستر گذاشته اید این کار شما ممکن است باعث سوء تفاهم شود شما باید سرپرست هر لیگ را از طرفداران لیگهای دیگر بیاورید با تشکر

فقط بخش انگلیس نیست، بخش های اسپانیا، ایتالیا و آلمان هم یک سرپرست دارند که طرفدار یکی از تیم های اون کشور هاست. اولاً یک سرپرست برای فوتبال هر کدوم از این کشور ها کفایت می کنه، ثانیاً سرپرست ها از بین کاربرانی انتخاب میشن که علایق خودشون رو در مدیریت دخالت ندهند.

Scouser
02-07-2008, 18:57
سلام
یه خواهشی داشتم
رضایته کاربرا رو از سرپرستایه قسمت های مختلف در نظر بگیرین
مثلا لیگ انگلستان

mohamad
02-07-2008, 19:02
من میدونم مشکل شما چیه
چون یک دختر سرپرسته یک بخش شده روش حساس شدین
براتون متاسفم و ایشون برای همیشه سرپرست انگلیس خواهد بود
شما هم جنبتون رو بالا ببرین

mahtab
02-07-2008, 19:08
من میدونم مشکل شما چیه

فکر نمی کنم اینطور باشه. این عقاید ماله قبل از اسلام است. شاید هم همینطوره که شما می گید.

HaMeD BaXfOOt
02-07-2008, 19:38
من یه سوال از مدیران محترم سایت داشتم . میخواستم بدونم شما سرپرستهای بخشهای مختلف رو به چه صورت انتخاب میکنید . آیا هم دیگرو ملاقات میکنین یا نه هر کس تو اون بخش فعالیت بیشتری داشته باشه سرپرستش میکنین ؟

mohamad
02-07-2008, 20:11
بارها و بارها گفته شده
تیم مدیریت ما سه نفره است(الان 4 نفر) که با مشورت هم مدیری رو انتخاب میکنیم.
خصوصیات اخلاقی ، ادب ، فعالیت ، و ... باعث میزان بیشتر تایید بین مدیران میشه
مثلا من یک نفر رو میپسندم و بین مدیران مطرح میکنم اگر رای آورد انتخاب میشه
در مورد سرپرستهای انتخابی هم بگم با نظر مدیران انتخاب میشه و حتی همکاران سرپرست هم نمیتونند راجع به انتخاب یا عدم انتخاب سرپرستی اظهار نظر کنند و ....
طبیعتا همه هم باید از سرپرستها حمایت کنند و احترام بزارن و مشکلات شخصی رو در سایت نیارن که اصلا اهمیتی نداره.در مورد سرپرست انگلیس بیشترین اخطار و تذکر رو ایشون به کاربران منچستری داده پس طرح چنین بحث هایی علتهای دیگری مثل کمبود جنبه ، عدم تمایل به رعایت نظم و ... داره.اما اصلی ترین چیز متاسفانه همون کم بودن جنبه بعضی پسران سایت و عدم فکر کردن به این مسئله که مدیر حتما نباید پسر باشه، میباشد.(البته مسائل دیگری هم هست که مطرح نمیکنم)
در مورد سرپرستهای انتخابی باید بگم تا موقعی که خلافی ازشون دیده نشه ، همچنان با تمام وجود ازشون حمایت خواهد شد که خوشبختانه تا امروز هم اینجوری بوده و به جز دو نفر از سرپرستان انتخابی بقیه به نحو احسن کارشون رو انجام دادند.

MoHaMad.Divar
03-07-2008, 02:04
سلام
یه درخواست داشتم
اگه میشه تو بخش گفتگو آزاد که بزرگترین بخش سایت هست
یه مدیری بزارید که فعالیتش تو اون قسمت حرفه ای تر از جاهای دیگه باشه
برای مثال بخش ....... بیاید یه نگاهی کنید که اون شخصی که همه مدیرا قبول کردن آیا فعالیتی داشته اونجا
خوب درسته تو بخش نظر راجب بازی و چیزای دیگه خیلی خوب طاهر شده اما دلیل نمیشه که بتونه اون قسمت هم خوب اداره کنه
مثل فردی میمونه که ظاهر زیبا و خوبی داره اما نمیتونه 4 تا کلمه لاو بگه
امیدوارم منظورم و فهمونده باشم
و منظور من اون بخش نبود و امیدوارم به مدیر قسمت گفتگو آزاد یه وقتی بر نخوره من فقط مثال زدم
باتشکر از شما

POORIA BAYERNI
03-07-2008, 03:55
مديران سايت مثل كادر فني يك تيم ميمونند و ديگر كاربران مانند بازيكنان..همونطوري كه بازيكنان تو كار كادر فني دخالت نميكنند بهتر كاربران هم تو كار مديران دخالت نكنند

Scouser
03-07-2008, 09:30
من میدونم مشکل شما چیه

سلام
چرا سعی میکنین تو این تاپیک و در جواب دادن به نظرات اونا رو به بدترین شکل ممیکن ضایع کنین
من زیاد منظورم این مورد و دختر بودن نبود.
اما شما یه فکری میکنین در مورد ما و نظر خودتونو بیان میکنین
من منظورم این نبود

Carles Puyol
03-07-2008, 11:04
سلام
چرا سعی میکنین تو این تاپیک و در جواب دادن به نظرات اونا رو به بدترین شکل ممیکن ضایع کنین
من زیاد منظورم این مورد و دختر بودن نبود.
اما شما یه فکری میکنین در مورد ما و نظر خودتونو بیان میکنین
من منظورم این نبود

مگه مدیر انگلیس اومدن از تیمشون یا به شما بی احترامی کردن ؟ حتما صلاح بوده که انتخابش کردن دیگه من که تا العان هیچی بدی و بی احترامی از
مدیر بخش انگلیس ندیدم :6:
======
اگه بی احترامی کرده بیا بگو تا مدیرا تحقیق کنن دربارش !!

TheSpecialOne
03-07-2008, 11:33
اینجا جاش نیست!! ولی می خواستم از Elham به خاطر بی طرفیش تشکر کنم. با اینکه منچستری هست ولی بیشتر به اونا تذکر میده و پستشونو ویرایش میکنه:1: مثل خودم که با اینکه منچستریم چند بار پستم ویرایش شده.

Seyed
03-07-2008, 14:39
سلام من يه پيشنهاد داشتم ميخواستم بگم اين محدوديت كاراكتر ها رو يه كم بيشتر كنيد اين خيلي واسه من اعصاب خورد كنه كه ميام 5 خط توضيح مينويسم و دستمو داغون مي كنم بعد يكي مياد با سه كلمه جواب ميده اين كم بودن ميزان كاراكتر خودش عاملي شده براي بالا بردن پست ها اگر ميشه اين محدوديتو از 10 حداقل به 50 برسونيد
با تشكر

Clemenza
03-07-2008, 19:04
من میدونم مشکل شما چیه

خوب Elham واقعاً سرپرست خوبیه. من اصلاً حرفم الان این نیست. اما آقا Mohammad گل که می دونم همراه بقیه مدیرها خیلی زحمت میکشه کلاً خیلی خشن برخورد می کنه. بابا خیلی تند برخورد می کنی برادر. البته شما قطعاً احاطه بیشتری روی فعالیت های سایت و مسائل دیگه داری و می دونی چی میگذره. به هر حال امیدوارم که همه با هم به پیشرفت سایت کمک کنیم. به همه مدیران و سرپرستان و کاربران هم خسته نباشید میگم از همین جا

mohamad
03-07-2008, 19:22
من خشن نیستم طاقت ندارم حرف ناحق رو بشنوم. شما با خودت فکر کن چرا بین اینهمه مدیر فقط به یک نفر گیر داده میشه در حالی که به گفته خودت من که مدیر کل هستم و میتونم ببینم مدیران چه کارهایی در طول روز انجام دادن میتونم بگم کی فعال بوده و چه کارهایی داده و نظم داده.واقعا این حرفها رو نمیتونم تحمل کنم.یک دفعه یکی از منچستریها به ایشون گفت بهتره آواتارت رو بهتره عوض کنی چون منچستری نیستی ، طرفدار چلسی و لیوورپول میاد میگه سرپرست منچستری نمیخوایم. من که اینها رو به جز کمبود جنبه چیز دیگری نمیبینم . مثلا روز اول ایشون انتخاب شده یکی اومده گفته چرا سرپرست دختر میزارین ، فرداش یک نفر که پیشنهاد دوستی داده و جواب رد شنیده میاد انتقاد...
بله من از خیلی چیزها خبر دارم که ممکنه شما نداشته باشین.
برای همین این حرفها رو ناحق میدونم .چون من بهتر از هر کسی به مدیرها اشراف دارم

Mehdi.A
03-07-2008, 19:40
فرداش یک نفر که پیشنهاد دوستی داده و جواب رد شنیده میاد انتقاد...
اي فضول.:Dولي حالا خداييش يه چند روز با Mehdi بگرد تو هم خودي مي شي.اگه ممكنه يه خورده پست بده ، يه خورده در بحثها شركت كن.راستي امسال كنكوري هستي (الآن دو دقيقه ديگه ااين تيكه اش ويرايش مي شود)

Clemenza
03-07-2008, 21:30
من خشن نیستم طاقت ندارم حرف ناحق رو بشنوم. شما با خودت فکر کن چرا بین اینهمه مدیر فقط به یک نفر گیر داده میشه در حالی که به گفته خودت من که مدیر کل هستم و میتونم ببینم مدیران چه کارهایی در طول روز انجام دادن میتونم بگم کی فعال بوده و چه کارهایی داده و نظم داده.واقعا این حرفها رو نمیتونم تحمل کنم.یک دفعه یکی از منچستریها به ایشون گفت بهتره آواتارت رو بهتره عوض کنی چون منچستری نیستی ، طرفدار چلسی و لیوورپول میاد میگه سرپرست منچستری نمیخوایم. من که اینها رو به جز کمبود جنبه چیز دیگری نمیبینم . مثلا روز اول ایشون انتخاب شده یکی اومده گفته چرا سرپرست دختر میزارین ، فرداش یک نفر که پیشنهاد دوستی داده و جواب رد شنیده میاد انتقاد...
بله من از خیلی چیزها خبر دارم که ممکنه شما نداشته باشین.
برای همین این حرفها رو ناحق میدونم .چون من بهتر از هر کسی به مدیرها اشراف دارم

باشه. در این که خیلی چیزها می دونی شکی نیست و منم به این امر اذعان داشتم. اما باز هم ... باشه. موفق باشی همیشه

Roma_Gladiator
03-07-2008, 22:08
یه درخواست دارم همانطور که برای عکس و والپیپر یه بخش دارید برای موزیک های فوتبالی و ورزشی هم یه بخش داشته باشید.با تشکر.

Farhad
03-07-2008, 22:39
اي فضول.:dولي حالا خداييش يه چند روز با mehdi بگرد تو هم خودي مي شي.اگه ممكنه يه خورده پست بده ، يه خورده در بحثها شركت كن.راستي امسال كنكوري هستي (الآن دو دقيقه ديگه ااين تيكه اش ويرايش مي شود)

آره راست میگی :13:
من همین چند وقت پیش توی تایپک معرفی اعضا خودم رو معرفی کردم و گفتم که از بندرعباس هستمو (از این حرفا) و آقا مهدی هم اومد و گفت من هم یه چند سالی بندر بودمو (از این حرفا) خیلی با معرفته:72:

Mehdi.A
04-07-2008, 09:43
یه درخواست دارم همانطور که برای عکس و والپیپر یه بخش دارید برای موزیک های فوتبالی و ورزشی هم یه بخش داشته باشید.با تشکر.
من هم يه چيزي تو اين مايه ها مي خواهم.يه بخشي كه اسكرين سيور و تم و آيكون و ... بگذاريم.
آره راست میگی :13:
من همین چند وقت پیش توی تایپک معرفی اعضا خودم رو معرفی کردم و گفتم که از بندرعباس هستمو (از این حرفا) و آقا مهدی هم اومد و گفت من هم یه چند سالی بندر بودمو (از این حرفا) خیلی با معرفته:72:
البته اين به با معرفت بودن ربطي نداره.به خاكي بودنش مربوطه.

Farhad
04-07-2008, 13:51
من هم يه چيزي تو اين مايه ها مي خواهم.يه بخشي كه اسكرين سيور و تم و آيكون و ... بگذاريم.

البته اين به با معرفت بودن ربطي نداره.به خاكي بودنش مربوطه.
حالا من هم منظورم همین بود (گیر میدیا):d

*c*f*c*
04-07-2008, 21:31
سلام خدمت مدیران زحمت کش سایت با تشکر از سایت شما یک پیشنهاد دارم میگم اگه میشه یه بخش رکوردها برای تمام تیمها درون سایت قرار دهید با تشکر

Esien
05-07-2008, 09:00
من یه چند هفته ای هست که میخواستم ببینم میشه سایت رو رو موبایل هم قرار بدین.

MoHaMad.Divar
05-07-2008, 09:51
اول سلام خدمت مدیران خیلی خوب سایت
یه درخواست داشتم میخواستم بگم سایتتون خوبه :d
همین..!

Mehdi.A
05-07-2008, 10:48
از مديران سايت يه خواهش كوچكي دارم.در بخش مولتي مديا قسمتي به اسم Football Desktop ايجاد كنند براي گذاشتن تم،آيكون،كراسر و اسكرين سيور كامپيوتر.الآن خيلي از كاربرها از من مي خواهند كه از تيم محبوبشان آيكون بگذارم اما من نمي دانم كجا بايد بگذارم.

Seyed
05-07-2008, 12:06
سلام خسته نباشيد من يه پيشنهاد انتقاد داشتم اونم اينكه تو قسمت باشكاه ها افراد رو ملزم كنيد كه خبر ها رو تو يه قسمت خاص بگن تا از آوردن يه پيام تكراري جلوگيري بشه براي مثال الان خبر برگشت قطبي در : ::[]:: اخبار باشگاه پرسپوليس ::[]:: ([Only registered and activated users can see links]) و ::[]:: اخبار مربوط به نقل و انتقالات بازيكنان و اعضاي كادر فني باشگاه پرسپوليس ::[]:: ([Only registered and activated users can see links]) و بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]) در اين چهار قسمت آورده شده و هر خبري تقريبا 4 بار تكرار شده و نظم انجمن رو بهم ريخته ازتون خواهش مي كنم يا افرادو ملزم كنيد يا سرپرست باشگاه بياد اينا رو ويرايش كنه ممنون

Mehdi
05-07-2008, 12:16
از مديران سايت يه خواهش كوچكي دارم.در بخش مولتي مديا قسمتي به اسم football desktop ايجاد كنند براي گذاشتن تم،آيكون،كراسر و اسكرين سيور كامپيوتر.الآن خيلي از كاربرها از من مي خواهند كه از تيم محبوبشان آيكون بگذارم اما من نمي دانم كجا بايد بگذارم.

به زودی قسمت های جدیدی به بخش مولتی مدیا اضافه خواهد شد.

سلام خسته نباشيد من يه پيشنهاد انتقاد داشتم اونم اينكه تو قسمت باشكاه ها افراد رو ملزم كنيد كه خبر ها رو تو يه قسمت خاص بگن تا از آوردن يه پيام تكراري جلوگيري بشه براي مثال الان خبر برگشت قطبي در : ::[]:: اخبار باشگاه پرسپوليس ::[]:: ([Only registered and activated users can see links]) و ::[]:: اخبار مربوط به نقل و انتقالات بازيكنان و اعضاي كادر فني باشگاه پرسپوليس ::[]:: ([Only registered and activated users can see links]) و بازگشت افشین قطبی به پرسپولیس ([Only registered and activated users can see links]) در اين چهار قسمت آورده شده و هر خبري تقريبا 4 بار تكرار شده و نظم انجمن رو بهم ريخته ازتون خواهش مي كنم يا افرادو ملزم كنيد يا سرپرست باشگاه بياد اينا رو ويرايش كنه ممنون

سلام

سرپرست پرسپولیس به دلیل مشغله ای که داشت مدتی بود کمتر وقت می کرد به سایت سر بزنه، از این به بعد و با رفع مشکل نظارت بیشتری خواهد داشت.

MoHaMad.Divar
05-07-2008, 21:32
سلام
یه پیشنهاد
آقا یه تالار خصوصی یا همون vip راه بندازید
هر کسی نمیتونه وارد تالار بشه باید رمز داشته باشه
ما میتونیم تو این تالار جشن ها یا کارایی که میخوایم همه کاربرا سایت باشن بیان اونجا
چون همه درش بسته هست و ... کاربرا جذب میشن واسه کارایی که هست اونجا مثل جشن
این تالار میتونیم مثلا واسه مدیرای سایت هم بزاریم که اونا یه میتینگ داشته باشن خصوصی که هیچ کاربری نتونه وارد شه
فکر کنم آقا مهدی مدیر سایت خیلی از فروم میدونن و فکر کنم بدونن چی میگم
به هرحال اگه دوست داشتید این کارو انجام بدید
موفق باشید

Ferguson
05-07-2008, 22:06
سلام

دوستان چرا توی بخش پرسپولیس اکثر تاپیک ها بسته شده ؟ حتی تاپیکی مثل نظرسنجی برای جذب بازیکن که توش بحث های خیلی خوبی هم می شد بسته شده . فکر کنم یه اشتباهاتی صورت گرفته اونجا .......

موفق باشید .

TheSpecialOne
06-07-2008, 11:12
آقا من انتقاد دارم!!!!!!
چرا از تو شکلکا (کرکرخنده) رو برداشتید؟؟ یا اون یکی خنده دیگه. من باهاشون خیلی حال می کردم.

Segreda
06-07-2008, 11:36
آقا من يه پيشنهاد دارم
اونم اينه كه يه بخش ديگه با نام كامپيوتر و موبايل و اينترنت ايجاد كنيد (در قسمت متفرقه)
چون درباره ي اينها خيلي مطلب ميشه نوشت (الان تنها جايي كه ميشه اينها رو گذاشت قسمت بازيهاي كامپيوتريه كه سيامك جان :flowerysmile: (30yamak ([Only registered and activated users can see links]) ) همه تاپيك هايي كه در مورد اين جور چيز ها باشه ميبنده يا پاك ميكنه )

به پيشنهادم فكر كنيد
بد نيست ... :wagfinger1:

SASAN
06-07-2008, 11:39
آقا من انتقاد دارم!!!!!!
چرا از تو شکلکا (کرکرخنده) رو برداشتید؟؟ یا اون یکی خنده دیگه. من باهاشون خیلی حال می کردم.
من هم موافقم
امین یه دو تا شکلک یاهو خوب برای خنده بودند چی شدند ؟ این :17: اصلا بدرد نمیخوره
یه پیشنهاد »
از بین این دو تا :72: :flowerysmile: یکی رو حذف کنید !

از بین این دو تا >:) :evilgrin: هم یکی رو حذف کنید !

اینها هم بی خودند
:21: :labkhand: :girl_sigh:

Amin-TopGoal
06-07-2008, 12:04
من هم موافقم
امین یه دو تا شکلک یاهو خوب برای خنده بودند چی شدند ؟ این :17: اصلا بدرد نمیخوره
یه پیشنهاد »
از بین این دو تا :72: :flowerysmile: یکی رو حذف کنید !

از بین این دو تا >:) :evilgrin: هم یکی رو حذف کنید !

اینها هم بی خودند
:21: :labkhand: :girl_sigh:
اگه شکلکی میخوای که تو سایت نیست یه این سایت برو و هر چی میخوای بزار

Mehdi
06-07-2008, 12:17
آقا من انتقاد دارم!!!!!!

دلیلش کاملاً معلومه. چون متاسفانه فرهنگ استفاده از شکلک وجود نداره بین کاربران. همش شده کل کل و مسخره کردن همدیگه. یکی (یا ده، بیست تا) از این شکلک های کرکره خنده هم گذاشته میشه کنار متن، تنها اتفاقی که می افته اینه که بحث و جدل بالا می گیره.

SASAN
06-07-2008, 12:51
دلیلش کاملاً معلومه. چون متاسفانه فرهنگ استفاده از شکلک وجود نداره بین کاربران. همش شده کل کل و مسخره کردن همدیگه. یکی (یا ده، بیست تا) از این شکلک های کرکره خنده هم گذاشته میشه کنار متن، تنها اتفاقی که می افته اینه که بحث و جدل بالا می گیره.
یعنی هر کی از کرکر خنده استفاده میکنه داره دیگران رو مسخره میکنی ؟ :-??
ببخشید ها ولی کرکرخنده چه ربطی داشت به مسخره کردن دیگران :d

Seyed
06-07-2008, 12:58
دقيقا منم موافقم كاربرد اون شكلكا خيلي بيشتر از مسخره كردن ديگرانه كلي كار ميشه باهاش كرد و به جاي زدن بعضي حرفا مي شه از اونا استفاده كرد دليل نمي شه دو نفرد كه واسه مسخره به كار مي برند اونا رو حذف كنيم اگر به اين علت باشه كه اين :-& از همه بدتره و تو بحث ها بيشتر به كار ميره

Mehdi
06-07-2008, 13:06
یعنی هر کی از کرکر خنده استفاده میکنه داره دیگران رو مسخره میکنی ؟ :-??
ببخشید ها ولی کرکرخنده چه ربطی داشت به مسخره کردن دیگران :d

هر کسی که از کرکره خنده استفاده می کنه هدفش مسخره کردن نیست، ولی متاسفانه اکثر موارد استفاده از این شکلک ها توی این انجمن و توسط کاربران اینجا همینه.

1-دقيقا منم موافقم كاربرد اون شكلكا خيلي بيشتر از مسخره كردن ديگرانه كلي كار ميشه باهاش كرد و به جاي زدن بعضي حرفا مي شه از اونا استفاده كرد دليل نمي شه دو نفرد كه واسه مسخره به كار مي برند اونا رو حذف كنيم

2-اگر به اين علت باشه كه اين :-& از همه بدتره و تو بحث ها بيشتر به كار ميره

1-دو نفر برای مسخره کردن استفاده نمی کنن، خیلی بیشتر از این تعداد این کار رو می کنن. کافیه به تاپیک هایی که جر و بحث انجام شده و بسته شده یه سری بزنی.

ما هم از ایجاد محدودیت برای کاربران خوشمون نمیاد. تصمیماتی مثل ساختن گروه اسپمر، محدود کردن شکلک ها و ... برای نشون دادن نارضایتی از سطح کیفی انجمنه و برخورد با اونهاست.

2- در صورت تشخیص اون شکلک هم برداشته میشه. عجله نکن.

TheSpecialOne
06-07-2008, 13:58
اینترنت هم وسیله ایه که میشه ازش هر جور استفاده ای کرد!! حالا چون بعضی ها ازش استفاده نادرست میکنن باید برداشته بشه؟؟؟
به نظر من دلیلتون قانع کننده نیست. اگه به اون کسایی که از این شکلکا واسه تمسخر استفاده می کنن تذکر بدین و در صورت تکرار جریمه بشن خیلی بهتر جواب میده!!
ما ایرانی ها تا چوب بالا سرمون نباشه کار درست رو انجام نمیدیم.
لطفاً اون شکلک ها رو برگردونید.:wagfinger1::wagfinger1:

Mehdi
06-07-2008, 16:03
اینترنت هم وسیله ایه که میشه ازش هر جور استفاده ای کرد!! حالا چون بعضی ها ازش استفاده نادرست میکنن باید برداشته بشه؟؟؟
به نظر من دلیلتون قانع کننده نیست. اگه به اون کسایی که از این شکلکا واسه تمسخر استفاده می کنن تذکر بدین و در صورت تکرار جریمه بشن خیلی بهتر جواب میده!!
ما ایرانی ها تا چوب بالا سرمون نباشه کار درست رو انجام نمیدیم.
لطفاً اون شکلک ها رو برگردونید.:wagfinger1::wagfinger1:

من لزومی نمی بینم شما رو قانع کنم. هر وقت مسئولیت جمع و جور کردن انجمنی با مختصات اینجا رو داشتی خودت متوجه میشی.

جالبه تا یکی محروم میشه همه نقش دایه مهربانتر از مادر رو ایفا می کنن!
و مواقعی که برای جلوگیری از محروم شدن زیاد اقدامات دیگه ای انجام میشه یه عده دم از جریمه کردن و... میزنن!

تو کار مدیران دخالت نکیند چون به همه مسائل اشراف ندارید.

30yamak
06-07-2008, 16:08
آقا من يه پيشنهاد دارم
اونم اينه كه يه بخش ديگه با نام كامپيوتر و موبايل و اينترنت ايجاد كنيد (در قسمت متفرقه)
چون درباره ي اينها خيلي مطلب ميشه نوشت (الان تنها جايي كه ميشه اينها رو گذاشت قسمت بازيهاي كامپيوتريه كه سيامك جان :flowerysmile: (30yamak ([Only registered and activated users can see links]) ) همه تاپيك هايي كه در مورد اين جور چيز ها باشه ميبنده يا پاك ميكنه )

به پيشنهادم فكر كنيد
بد نيست ... :wagfinger1:

سلام دوست عزیز و ممنون از پیشنهادی که دادید (البته مسئول عملی کردن پیشنهاد شما بنده نیستم)

تاپیک های مربوط به شما که بی ارتباط با بخش "بازیهای کامپیوتری" بود پاک نشدند بلکه به بخش"گفتگوی آزاد" انتقال یافتند.
ضمن اینکه پست های پشت سر هم شما (که بعضی از انها در حد فاصله ی کمتر از یک دقیقه بود) نیز با هم ترکیب شدند(تا با تجارت پست مقابله بشه.)
(مثلا با فاصله ی کمتر از چند ثانیه در یک پست جدید درخواست تشکر کرده بودید)

راستی شاید بنده در این انجمن تازه وارد باشم ولی بیش از چهار ساله که دارم مدیریت سایت و انجمن انجام میدم و با انواع سیستم ها و کاربر ها برخورد داشتم، حضور بنده در این سایت فقط برای انحراف فکری ام و سرگرمی بوده (ضمن ارتباط خبرسانی های این انجمن با فعالیت های ما) و مدیریت و سرپرستی دیگر معنای هیجان انگیزی و وسوسه کننده ای که بخواهم در سایه آن دست به هر عملی بزنم ، نداره.:-&

بعید نیست این حرف هایم را به خودستایی ربط دهید ولی مدیر و سرپرست شدن بنده در این انجمن افتخاری برایم محسوب نمیشه و اگر آمادگی اش را دارید همین حالا حاضر هستم جایم را با شما عوض کنم.:labkhand:

از MoHaMad.Divar ([Only registered and activated users can see links]) هم خیلی ممنون هستم که به صورت پ.خ این انتقاد را به بنده منتقل کرند و امیدوارم که دوست خوبمون ehbarcelona جواب قسمت انتقادی خود را گرفته باشند.:72:

Segreda
06-07-2008, 16:59
سلام دوست عزیز و ممنون از پیشنهادی که دادید (البته مسئول عملی کردن پیشنهاد شما بنده نیستم)

سلام :flowerysmile:

تاپیک های مربوط به شما که بی ارتباط با بخش "بازیهای کامپیوتری" بود پاک نشدند بلکه به بخش"گفتگوی آزاد" انتقال یافتند.
ضمن اینکه پست های پشت سر هم شما (که بعضی از انها در حد فاصله ی کمتر از یک دقیقه بود) نیز با هم ترکیب شدند(تا با تجارت پست مقابله بشه.)
(مثلا با فاصله ی کمتر از چند ثانیه در یک پست جدید درخواست تشکر کرده بودید)

درسته اين اشتباه از من بود :kap:
راستی شاید بنده در این انجمن تازه وارد باشم ولی بیش از چهار ساله که دارم مدیریت سایت و انجمن انجام میدم و با انواع سیستم ها و کاربر ها برخورد داشتم، حضور بنده در این سایت فقط برای انحراف فکری ام و سرگرمی بوده (ضمن ارتباط خبرسانی های این انجمن با فعالیت های ما) و مدیریت و سرپرستی دیگر معنای هیجان انگیزی و وسوسه کننده ای که بخواهم در سایه آن دست به هر عملی بزنم ، نداره.:-&

:117:

بعید نیست این حرف هایم را به خودستایی ربط دهید ولی مدیر و سرپرست شدن بنده در این انجمن افتخاری برایم محسوب نمیشه و اگر آمادگی اش را دارید همین حالا حاضر هستم جایم را با شما عوض کنم.:labkhand:

نه بابا اين كار خيلي سخته :-??
پ.ن : از همين جا به همه ي مديران و مديران انجمن ها خسته نباشيد ميگم :flowerysmile:
میدوارم که دوست خوبمون ehbarcelona جواب قسمت انتقادی خود را گرفته باشند.:72:

كاملا

ولي تا حالا جوابي براي پيشنهادم نديدم

TheSpecialOne
06-07-2008, 17:24
من لزومی نمی بینم شما رو قانع کنم. هر وقت مسئولیت جمع و جور کردن انجمنی با مختصات اینجا رو داشتی خودت متوجه میشی.

جالبه تا یکی محروم میشه همه نقش دایه مهربانتر از مادر رو ایفا می کنن!
و مواقعی که برای جلوگیری از محروم شدن زیاد اقدامات دیگه ای انجام میشه یه عده دم از جریمه کردن و... میزنن!

تو کار مدیران دخالت نکیند چون به همه مسائل اشراف ندارید.

فکر کنم اینجا اسمش بخش پیشنهادات و انتقاداته. من انتقاد کردم.
اگه انتقاد پذیر نیستید در اینجا رو تخته کنید(لطفاً با انتقادات دوستانه تر برخورد کنین!!).
اگه گفتن اینکه شکلکارو برگردونید دخالت تو کار مدیراست باشه من لال میشم.

Mehdi
06-07-2008, 17:36
فکر کنم اینجا اسمش بخش پیشنهادات و انتقاداته. من انتقاد کردم.
اگه انتقاد پذیر نیستید در اینجا رو تخته کنید(لطفاً با انتقادات دوستانه تر برخورد کنین!!).
اگه گفتن اینکه شکلکارو برگردونید دخالت تو کار مدیراست باشه من لال میشم.

انتقاد پذیر هستیم، به شرطی که انتقاد درستی در کار باشه.
برگردوندن شکلک یعنی تو هر تاپیکی که میری یکی به اون یکی گیر داده که فلان بازیکنتون مصدوم شد؟ الهی پاش قلم بشه (شکلک هر هر هر). طرف مقابل عصبانی میشه و چرت و پرت میگه. اون یکی میگه فلانی رو از دهن شیر در آوردیم هر هر هر. طرفدار رقیب می بینه و با دیدن شکلک ها عصبی تر میشه و جواب ناجوری میده. تو هر تاپیکی میری همین وضعیت هست. چیزی که فرهنگ استفاده ازش نیست برداشته بشه خیلی سنگینتریم. شما انتقادتو گفتی، منم جواب دادم. هیچ کدوم حرف اون یکی رو قبول نداریم. تا اینجاش هیچی.

و اما موضوع دخالت از اونجایی شروع میشه که میگی هر کی استفاده کرد تذکر بدید و... این اسمش دخالته. مدیریت اگه صلاح بدونه برخورد از نوع تذکر و اخراج رو انجام میده، اگه موضوع انقدر عمیق باشه که راه حلش این نباشه، ترجیح میدیم ابزارش رو حذف کنیم (شکلک).
لزومی نداره به هر پیشنهاد یا انتقادی عمل بشه. چون همه انتقادات ممکنه صحیح نباشه یا صلاح به عمل کردن بهشون نباشه. این به این معنی نیست که ما انتقاد پذیر نیستیم. بلکه وقتی شما توقع دارید هر چی گفتید سریع انجام بشه، این نشون دهنده تعریف غلطیه که شما از نقد دارید.

Seyed
06-07-2008, 18:26
انتقاد پذیر هستیم، به شرطی که انتقاد درستی در کار باشه.
برگردوندن شکلک یعنی تو هر تاپیکی که میری یکی به اون یکی گیر داده که فلان بازیکنتون مصدوم شد؟ الهی پاش قلم بشه (شکلک هر هر هر). طرف مقابل عصبانی میشه و چرت و پرت میگه. اون یکی میگه فلانی رو از دهن شیر در آوردیم هر هر هر. طرفدار رقیب می بینه و با دیدن شکلک ها عصبی تر میشه و جواب ناجوری میده. تو هر تاپیکی میری همین وضعیت هست. چیزی که فرهنگ استفاده ازش نیست برداشته بشه خیلی سنگینتریم. شما انتقادتو گفتی، منم جواب دادم. هیچ کدوم حرف اون یکی رو قبول نداریم. تا اینجاش هیچی.

و اما موضوع دخالت از اونجایی شروع میشه که میگی هر کی استفاده کرد تذکر بدید و... این اسمش دخالته. مدیریت اگه صلاح بدونه برخورد از نوع تذکر و اخراج رو انجام میده، اگه موضوع انقدر عمیق باشه که راه حلش این نباشه، ترجیح میدیم ابزارش رو حذف کنیم (شکلک).
لزومی نداره به هر پیشنهاد یا انتقادی عمل بشه. چون همه انتقادات ممکنه صحیح نباشه یا صلاح به عمل کردن بهشون نباشه. این به این معنی نیست که ما انتقاد پذیر نیستیم. بلکه وقتی شما توقع دارید هر چی گفتید سریع انجام بشه، این نشون دهنده تعریف غلطیه که شما از نقد دارید.

يه بار ميگم كه واسه كسي سوء تفاهم نشه و كسي هم از من آزرده نشه مخصوصا مديراي محترمه و زحمت كش و اميدوارم حرفهاي منو مبني بر دخالت بر كار مديران ندونند

به من مربوط نيست ولي من به عنوان يه انتقاد پيشنهاد ميگم يه بار ديگه هم گفتم بهتر نيست كه تو مديريت هامون از مديريت ورزشي كشور گرفته تا مديريت يك سايت ورزشي به جاي اينكه از اهرم محروميت يا زور يا هرچيزي كه به اين وادي ها مربوط ميشه استفاده كنيم به جاش يه مقدار از اهرم فرهنگ سازي يا تذكر استفاده كنيم و يا اينكه اصلا يه چار چوبي براي استفاده از ابزار مشخص كنيم كه در صورت عدم استفاده ابزار در اون چهار چوب آونوقت از اهرم ها محروميت و غيره .. استفاده كنيم

به هر حال بازم ميگم من و فكر مي كنم اكثر دوستان اصلا قصد دخالت در امور مديريتي را نداريم و فقط سعي مي كنيم كه به عنوان يك شخص سوم كه شاهد اعمال دوستان زخمت كش مدير هستيم انتقادات و پيشنهادات خودمونو ارائه كنيم و استفاده از اين انتقادات يا پيشنهادات رو به عهده شما بزاريم

با تشكر از جوابگويي مديران

Mehdi
06-07-2008, 18:40
يه بار ميگم كه واسه كسي سوء تفاهم نشه و كسي هم از من آزرده نشه مخصوصا مديراي محترمه و زحمت كش و اميدوارم حرفهاي منو مبني بر دخالت بر كار مديران ندونند

به من مربوط نيست ولي من به عنوان يه انتقاد پيشنهاد ميگم يه بار ديگه هم گفتم بهتر نيست كه تو مديريت هامون از مديريت ورزشي كشور گرفته تا مديريت يك سايت ورزشي به جاي اينكه از اهرم محروميت يا زور يا هرچيزي كه به اين وادي ها مربوط ميشه استفاده كنيم به جاش يه مقدار از اهرم فرهنگ سازي يا تذكر استفاده كنيم و يا اينكه اصلا يه چار چوبي براي استفاده از ابزار مشخص كنيم كه در صورت عدم استفاده ابزار در اون چهار چوب آونوقت از اهرم ها محروميت و غيره .. استفاده كنيم

به هر حال بازم ميگم من و فكر مي كنم اكثر دوستان اصلا قصد دخالت در امور مديريتي را نداريم و فقط سعي مي كنيم كه به عنوان يك شخص سوم كه شاهد اعمال دوستان زخمت كش مدير هستيم انتقادات و پيشنهادات خودمونو ارائه كنيم و استفاده از اين انتقادات يا پيشنهادات رو به عهده شما بزاريم

با تشكر از جوابگويي مديران

نمونه مدیریت ورزش کشور میدونی چیه؟
اینه که فیروز کریمی تو برنامه مثلث شیشه ای وقتی با سوال رشیدپور در مورد نظرش راجع به علی آبادی مواجه میشه و در جواب میگه: "مدیر موفق و کاربلد، اما در شهرداری! در مورد عملکردش در ورزش بعداً باید قضاوت کرد"، با محرومیت مواجه میشه!!!!!!!
در حالی که اینجا بارها و بارها به شخص محمد انتقاد شده که خشنه، با کاربر بد صحبت می کنه و... یا عنوان شده که من و محمد چیزی از مدیریت انجمن نمیدونیم!! اگه قرار بر استفاده از اهرم زور و محرومیت بود، یا اگه قرار بود مقایسه ای بین مدیریت ورزش کشور و اینجا انجام بشه (که از هر نظر محاله)، باید با محرومیت مواجه می شدند. در حالی که این اتفاق نیفتاد و حتی پست کاربر هم ویرایش نشد!!
پس قیاست مع الفارق بود.

در مورد مدیریت اینجا به جز مواردی که پای توهین و فحش و استفاده از الفاظ رکیک یا ساختن چند یوزر در میان بوده (که مستقیماً محرومیت در پی داشته)، همیشه باب تذکر و اخطار و برخورد مسالمت آمیز (به امید اصلاح کاربر خاطی) باز بوده. چیزی که با تذکر کلامی، کارت زرد، قرمز (که منجر به درج درصد اخطار در ارسالهای کاربر میشه) و در نهایت محرومیت صورت گرفته. پس می بینید که موضوع به اون سادگیها که شما هم فکر می کنید نیست که با غرض ورزی شخصی یا به راحتی کاربری محروم بشه.

Clemenza
06-07-2008, 18:44
نه من مطمئنم که غرض ورزی در کار نیست. من خودم به محمد عزیز هم گفتم خشن صحبت می کنه. اون موقع هم خودم در پستم گفتم مطمئناً شما چیزهای زیادی می دونی که ماها نمی دونیم. اما باز هم یه جاهایی از سر خستگی به نظرم درجه ی خشانت حرفاتون میره بالا. من باز هم تشکر می کنم از زحمات شما همون طور که قبلاً هم این کار رو کردم . و نه فقط شما بقیه ی سرپرست ها و ...

Seyed
06-07-2008, 18:45
بازم داره ايجاد سوء تفاهم ميشه من منظورم نه غرض ورزيه نه مقابله با انتقاد نه هيچ چيز ديگري كه به اين مسائل منجر ميشه اگر دفت كرده باشيد من هميشه گفتم مديريت جوابگو منطقي و غيره ... من منظورم در مقابله با جرائم بود منظورم اين بود كه اگر بقول شما دو نفرد نه 20 نفر از يك شكلك بد استفاده مي كنند بهتر اينكه با همون ابظار كارت ها رنگي و تذكر زباني و فرهنگ سازي با اين جرم ها مقابله بشه نه با اهرم حذف شكلك و از اين قبيل مسائل

((تو هر پست ميگم كه سوء تفاهم نشه من قصد دخالت نداشته و فقط به عنوان يك شخص سوم پيشنهاد يا انتقاد مي كنم و تصميم گيري رو به مديران محترم واگذار مي كنم))

Mehdi
06-07-2008, 18:53
بازم داره ايجاد سوء تفاهم ميشه من منظورم نه غرض ورزيه نه مقابله با انتقاد نه هيچ چيز ديگري كه به اين مسائل منجر ميشه اگر دفت كرده باشيد من هميشه گفتم مديريت جوابگو منطقي و غيره ...
من منظورم در مقابله با جرائم بود منظورم اين بود كه اگر بقول شما دو نفرد نه 20 نفر از يك شكلك بد استفاده مي كنند بهتر اينكه با همون ابظار كارت ها رنگي و تذكر زباني و فرهنگ سازي با اين جرم ها مقابله بشه نه با اهرم حذف شكلك و از اين قبيل مسائل

((تو هر پست ميگم كه سوء تفاهم نشه من قصد دخالت نداشته و فقط به عنوان يك شخص سوم پيشنهاد يا انتقاد مي كنم و تصميم گيري رو به مديران محترم واگذار مي كنم)) خوب منم مراحل برخورد با خاطیان رو توضیح دادم دیگه!!

من به عنوان کسی که مستقیماً بر انتخاب شکلک ها نظارت داشتم به این نتیجه رسیدم که انتخاب شکلک های به اصطلاح "کرکره خنده" اشتباه بود...

دیگه از این صریح تر نمی دونم چی باید بگم. متاسفانه تعداد کاربرانی که وارد سایت میشن و از شروع فعالیتشون از شکلک ها بد استفاده می کنن خیلی زیاده. به این رقم، تعداد کاربران قدیمی که این مشکل رو دارند رو اضافه کنید. جمع و جور کردن اینهمه کاربر با انواع و اقسام شکلک ها سختتر از اون چیزیه که شما تصور می کنید و براش نسخه می پیچید! کاربری که بهش تذکر داده بشه از شکلک درست استفاده کن یا موردی مشابه این، مسلماً این سوال براش پیش میاد که استفاده درست از شکلک از نظر مدیران یعنی چی؟ نمیشه کلاس طریقه استفاده از شکلک گذاشت. نمیشه بین اینهمه کاربر در استفاده از شکلک عدالت برقرار کرد. امیدوارم متوجه منظور من شده باشی.

Seyed
06-07-2008, 19:03
بله من كاملا بهتون حق مي دم و به عنوان كسي كه سابقا تجربه اين مسائلو داشتم و ميدونم كه جمع آوري يك انجمن كوچيك چقدر سخته چه برسه به انجمني با 6 هزار و اندي كاربر و قصدمم فقط بهبود كيفيت و كميت سايت بود و خوشحالم كه مديراني اين انجمن رو مديريت مي كنند كه داراي حس انتقاد پذيري و جوابگويي هستند به هر حال ممنون.

به هر حال من نظري كه داشتم اين بود كه اگر فرصت كرديد حتما قوانيني براي مسائل ريز سايت هم تدوين كنيد تا دوستان كاربر دچار مشكل نشوند

با تشكر

Alex Emperatoor
06-07-2008, 19:16
بله من كاملا بهتون حق مي دم و به عنوان كسي كه سابقا تجربه اين مسائلو داشتم و ميدونم كه جمع آوري يك انجمن كوچيك چقدر سخته چه برسه به انجمني با 6 هزار و اندي كاربر و قصدمم فقط بهبود كيفيت و كميت سايت بود و خوشحالم كه مديراني اين انجمن رو مديريت مي كنند كه داراي حس انتقاد پذيري و جوابگويي هستند به هر حال ممنون.

به هر حال من نظري كه داشتم اين بود كه اگر فرصت كرديد حتما قوانيني براي مسائل ريز سايت هم تدوين كنيد تا دوستان كاربر دچار مشكل نشوند

با تشكر

ادامه دادن این موضوع بی فایدس
من متن گفتگوی شما رو کامل خوندم هر دو منطقی حرف می زنین
اما من موافق فرهنگ سازی هستم
مثلا یه قانونی برای استفاده از شکلک ها تدوین بشه!
استفاده ی نادرست = محرومیت

MoHaMad.Divar
06-07-2008, 20:35
به نظر من مدیرای سایت
خیلی خوب کار کردن راجب شکلکها
من امروز دنبالش بودم اصلا پیداش نکردم
اومدم اینجا دیدم بچه ها پرسیدن و مدیرای جواب منطقی دادن
متاسفانه عیب از کاربر هست و تا کاربر کاری نکنه مدیرا علکی گیر نمیدن
مثل همین ماجرای شکلکها

Amin-TopGoal
06-07-2008, 20:54
بحث تقریبا تموم شده و نمیخوام ادامه ش بدم اما می بینم دوستان همه نسخه محرومیت رو می پیچن!!

حالا فرض کنید محروم کردیم. اونوقت همه میان می پرسن فلان کاربر چرا محروم شد؟ مام میگیم واسه شکلک!

اونوقت اولین کسایی که اعتراض می کنن که بابا شکلک هم چیزی شد که محروم می کنید، خود شمایید. بعدشم میرید امضاتونو عوض می کنید و میگید دیگه نمیایم و ...

شما که محرومیت به خاطر ساخت چند یوزر برای تشکر از خود رو دلیلی بر محرومیت نمیدونید و بهش اعتراض می کنید و میگید حالا ببخشش!، استفاده نادرست از شکلک رو برای محرومیت قبول می کنید؟

پس به جای اینکه کاربر رو محروم کنیم، شکلک رو حذف کردیم.

در ضمن اونایی که خیلی علاقه به استفاده از شکلکها دارن به سایتی که دادم برن و هر شکلکی خواستن بزارن.

Mehdi.A
06-07-2008, 21:11
نمونه مدیریت ورزش کشور میدونی چیه؟
اینه که فیروز کریمی تو برنامه مثلث شیشه ای وقتی با سوال رشیدپور در مورد نظرش راجع به علی آبادی مواجه میشه و در جواب میگه: "مدیر موفق و کاربلد، اما در شهرداری! در مورد عملکردش در ورزش بعداً باید قضاوت کرد"، با محرومیت مواجه میشه!!!!!!!
در حالی که اینجا بارها و بارها به شخص محمد انتقاد شده که خشنه، با کاربر بد صحبت می کنه و... یا عنوان شده که من و محمد چیزی از مدیریت انجمن نمیدونیم!! اگه قرار بر استفاده از اهرم زور و محرومیت بود، یا اگه قرار بود مقایسه ای بین مدیریت ورزش کشور و اینجا انجام بشه (که از هر نظر محاله)، باید با محرومیت مواجه می شدند. در حالی که این اتفاق نیفتاد و حتی پست کاربر هم ویرایش نشد!!
پس قیاست مع الفارق بود.

در مورد مدیریت اینجا به جز مواردی که پای توهین و فحش و استفاده از الفاظ رکیک یا ساختن چند یوزر در میان بوده (که مستقیماً محرومیت در پی داشته)، همیشه باب تذکر و اخطار و برخورد مسالمت آمیز (به امید اصلاح کاربر خاطی) باز بوده. چیزی که با تذکر کلامی، کارت زرد، قرمز (که منجر به درج درصد اخطار در ارسالهای کاربر میشه) و در نهایت محرومیت صورت گرفته. پس می بینید که موضوع به اون سادگیها که شما هم فکر می کنید نیست که با غرض ورزی شخصی یا به راحتی کاربری محروم بشه.
اگه شما هم مي خواهي بگي يه آدم سطح پايين و (اين يكي صفتش رو بگم محروميتم از سوي مدافع دولت جناب آقاي امين تاپگل قطعي هستش) مثل علي آبادي هستي مانعي نداري.ولي من به شخصه تصور ديگه اي از شما دارم.

Mehdi
06-07-2008, 21:17
اگه شما هم مي خواهي بگي يه آدم سطح پايين و (اين يكي صفتش رو بگم محروميتم از سوي مدافع دولت جناب آقاي امين تاپگل قطعي هستش) مثل علي آبادي هستي مانعي نداري.ولي من به شخصه تصور ديگه اي از شما دارم.

موضوع رو منحرف نکن و به دولت و سیاست و مشکلت با امین مربوط نکن.

منم نگفتم مثل علی آبادی هستم، A-Perspolis گفت مدیریت از تربیت بدنی تا یه انجمن ورزشی، منم گفتم مقایسه این دو تا صحیح نیست.

حالا تو چطوری برداشت دیگه ای کردی من نمی دونم.