توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ - جلد 2 {::}
صفحه ها :
[
1]
2
3
4
5
6
7
8
9
Loverboy
30-09-2008, 21:58
به نام خدا
ضمن عرض سلام به دوستان محترم ، يه سري قوانين البته قوانين كه نميشه گفت اينجا مينويسم زماني كه تو انجمن پرسپوليس هستين بايد اين قوانين رو رعايت كنيد .
1- براي ارسال خبر در بخش پرسپولیس بايد متن خبر شما داراي اندازه فونت 2 و تيتر خبر رو در قسمت عنوان و مطلب رو در قسمت خودش وارد كنيد .
2- لینک منبع خبر رو حتماً باید قرار بدید وگرنه حتی بمب خبری هم باشه بدون هیچ توضیحی پاک میشه !
3- اخبار تکراری رو دقت کنید که نذارید و نظم انجمن رو حفظ کنید !
4- مصاحبه های بازیکنان و کادر مدیریتی پرسپولیس رو همانند باید مثل پایین قرار بدید وگرنه پاک خواهد شد .
سوالات رو به این رنگ و به صورت Bold و پاسخها به رنگ سبز و ساده .
مثال :
افشین قطبی پس از حضور در باشگاه پرسپولیس با عقد قراردادی دو ساله سکان هدایت مربیگری تیم فوتبال پرسپولیس را بر عهده گرفت.
چرا رفتید و چه زود بازگشتید؟
قبل از این نیز گفته بودم که به دلایل متعدد که یکی از آنها عدم وجود امکانات و تجیهزات تیم پر افتخار پرسپولیس جهت کسب مقام قهرمانی در جام باشگاههای آسیا بود، نتوانستم قول قهرمانی بدهم و اینک فکر می کنم این امکانات مهیا باشد. بازگشت زود هنگام من نیز دلایل زیادی داشت که یکی از آنها بر میگردد به محبت بیکران هواداران محبوب این تیم که گاهی مرا تا آستانه غرور ایرانی و از خود گذشتگی میکشاند.
کدام مورد شما را بیشتر تحت تاثیر قرار داد؟
تقاضای هواداران محبوب پرسپولیس هر کدام بشکلی مرا تحت تاثیر قرار میداد اما در یکی از آن موارد، پیرمردی بود که طی مسیری دائماً گریه میکرد و از من میخواست که در تیم محبوب او «پرسپولیس» بمانم.
در مورد دوستانی که در انجمن پرسپولیس کامنت میذارن هم باید بگم که کوچکترین بی احترامی به هر یک از کاربران ، بازیکنان یا هر کس دیگه ای با سخت ترین شکل جریمه خواهد داشت . توهین به پرسپولیس و کادر تیمی از سوی کاربران تیم حریف برابره با سخت ترین جریمه ی ممکن . به دلایل مشکلاتی که چند تن از دوستان قبلاً ایجاد کردند مجبور به این هستیم که با کوچکترین اهانت به بدترین شکل برخورد کنیم ، پس مراقب رفتار خود باشیم
:72: با تشکر :72:
Loverboy
07-03-2009, 00:06
به نام خدا
دوستان عزیز ارتش سرخ
تاپیک قبلی تعداد صفحاتش سر به فلک کشیده بود و از اونجایی که هواداران محبوبترین تیم آسیا به داشتن همچین تاپیکی برای حمایت و انتقاد از تیم ، نیاز داشتند نسخه 2 ارتش سرخ میزبان شما دوستان گل پرسپولیسی میباشد .
:72::72: امیدوارم در این تاپیک جدید بحثهای خوبی رو داشته باشیم :72::72:
L . F . C
07-03-2009, 00:14
آقا لطفا یکی خبر دقیق مربوط به اومدن رجب زاده به پرسپولیس رو بگه !
با تشکر .
برو تو نقل و انتقالات باشگاه بخون!
واسه تاپیک هم تبریک
میگم جنابLoverboy ([Only registered and activated users can see links]) امروز خانه تکانی باشگاه پرسپولیس رو اغاز کردند اون از کلوپ اینم از اینجا :30upn9j:
خسته نباشید :72:
Amir Argentina
07-03-2009, 01:04
تبریک میگم به عنوان زدن تاپیک جدید امیدوارم با بردهای تیم محبوب
تو این تاپیک خبرهی خوش بنویسیم
Fenrir Greyback
07-03-2009, 02:08
ایشالا بچه ها از قهرمانی پرسپولیس توی آسیا مطلب ها خواهند نوشت!
gooolile
07-03-2009, 08:40
اینکه می گن وینگادا نیکبخت رو نمی خواد و دیگه قراردادش رو تمدید نمیکنن جریانش چیه؟
اول اینکه نیکبخت که قراردادش 2 ساله اس یعنی تا پایان فصل بعد قرارداد داره
دوم هم مگه میشه هنوز یه ماه نشده که وینگادا اومده می خواد همه رو قلع و قم کنه
تازه تو این دو بازی آخر که نیکبخت بهتر شده تازه پاس گل رو هم که نیکی داد
کسی اگه خبری داره لطفا بگه فعلا که هر روز باید منتظر یه شوک و اعصاب خوردی از طرف این مدیرا و مربی ها باشیم
Amir Argentina
07-03-2009, 18:50
من که چیزی نشنیدم
ولی امیدوارم اینطوری نباشه به هر حال نیکبخت اگه فرصت بهش بدن
و برگرده به روزهای اوجش خیلی بدرد پرسپولیس میخوره
اگه قرار باشه بحث اخراج پیش بیاد
دوباره یه حاشیه جدید درست میشه
تو این دوره که بازیهای حساس پیش رو داریم قرار گرفتن تو حاشیه اصلا به نفع پرسپولیس نیست
alirooney
07-03-2009, 21:05
وینگادا که قرارداد خودش رو هواست.
هر وقت قطعی شد میتونه اظهار نظر کنه.
راستی قبول دارید غلو زیاد میکنه؟
وینگادا که قرارداد خودش رو هواست.
هر وقت قطعی شد میتونه اظهار نظر کنه.
راستی قبول دارید قلو زیاد میکنه؟
آره قلو زیاد میکنه...
یه چیزه جالب... از امروز بازیکنای پرسپولیس ممنوع المصاحبه شدن...به دستور کی...ویگاندا
چرا؟ گفتن بخاطر بازیهای حساسی که توی باشگاهای آسیا دارن....
حالا یه چیزی...اگه کسی فقط تازه 1 سال با پرسپولیس آشنا شده باشه میدونه که مربی خارجی که میاد امکان نداره کمتر از 5-4 ماه بتونه با تیم آشنا بشه و حاشیه ها و ... رو بفهمه ولی حالا شما باورتون میشه که این دستور خود ویگاندا باشه؟!
یعنی تنها راه دوری از حاشیه ممنوع المصاحبه شدن هست ؟!:7:
.::BIANCONERI::.
07-03-2009, 21:42
اين جوري كه تو اخبار ميگه اين رجب زاده كه نه ميتونه تو ليگ بازي كنه نه جام حذفي اين طوري واسه آسيا با تيم هماهنگ نميشه كلي پول ميدن واسه چند تا بازي
abbaspmz
07-03-2009, 21:46
اين جوري كه تو اخبار ميگه اين رجب زاده كه نه ميتونه تو ليگ بازي كنه نه جام حذفي اين طوري واسه آسيا با تيم هماهنگ نميشه كلي پول ميدن واسه چند تا بازي
میگن قراردادش تا آخر فصل آیندست
Amir Argentina
08-03-2009, 14:32
رجب زاده نه در لیگ در جام حذفی نمیتونه بازی کنه :53:
فقط لیگ قهرمانان آسی حیف شد حداقل برای جام حذفی کمک خوبی بود
King_Of_BOYS
08-03-2009, 14:41
بابا ما شانس نداریم. بازیکنا همه تو تیمهای دیگه خوب بازی میکنن و گل میزنن ولی وقتی پاشون به پرسپولیس میرسه میشن در حد بازیکنان درجه 2 و 3. البته استثنا توشون هست.
just # 7
08-03-2009, 15:12
س لام بچه ها اگه تکراری بود ببخشید کسایی که ماهواره دارن دوشنبه کانال
ساعت 18:30 یه برنامه پخش میکنه امپراتور سرخ مصاحبه با افشین قطبی bbc persia
:labkhand:فک کنم جالب باشه
روزنامه نوشته بود وینگادا دوست داره باقری و توره رو بذاره کنار با جوونا کار کنه :-o
واسه فصل بعد خوبه
اما بازم تو تمرینات هماهنگ میشن :evilgrin:
reza ghermez
09-03-2009, 00:12
ميگم كسي ميدونه علي كريمي به بازي سه شنبه ميرسه يا نه؟چون بعضي ها ميگن نميرسه؟ پترويچ چي؟
Moein-Chelsea
09-03-2009, 10:26
بابا امسال میخواستن غیر از پرسپولیس یک تیم دیگه اول شه که به این امر دست پیدا کردن
Amir Argentina
09-03-2009, 13:45
ميگم كسي ميدونه علي كريمي به بازي سه شنبه ميرسه يا نه؟چون بعضي ها ميگن نميرسه؟ پترويچ چي؟
اینطوری مه تو اخبار و سایتها میگفتن انگار میرسه
امیدوارم هر دو تا شون برسن چون کار سخت میشه
King_Of_BOYS
09-03-2009, 18:48
رفتم استادیوم اعصابم خورد شد و برگشتم. اه اه به این داوری. باید عنایت رو کشت.
ذوب اهن یه موقعیت گل هم نداشت یهو پنالتی براش گرفتند. واقعا باید فاتحه داوری رو خوند....
راستی این عربها از الان کری خوندن رو شروع کردن. شنیدم میگن 3 هیچ استقلال رو میبرند.
این ملخ خورها :D چی فکر کردند؟ فکر کردند ایران اینقدر ضعیفه که تیم صدر جدولش به تیم عربستان 3 هیچ ببازه؟
من بیشتر از پرسپولیس دوست دارم استقلال ببره تا حالشون گرفته بشه. ......*
*: ...... یعنی فحش:D
Amir Argentina
09-03-2009, 19:47
دستت درد نکنه حالا دیگه بیشتر از پرسپولیس دوست داری استقلال ببره
نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم استقلالیها موفق باشن
دستت درد نکنه حالا دیگه بیشتر از پرسپولیس دوست داری استقلال ببره
نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم استقلالیها موفق باشن
واسه اينكه شما بر خلاف آقاي خطيب عرق ملي ندارين داداش من, همين!
به اميد موفقيت هر 4 نماينده ايران در جام باشكاههاي آسيا.................
abbaspmz
09-03-2009, 23:57
این ملخ خورها :D چی فکر کردند؟ فکر کردند ایران اینقدر ضعیفه که تیم صدر جدولش به تیم عربستان 3 هیچ ببازه؟
من چند تا از بازيهاي تيمهاي الهلال , الاتحاد و الشباب رو ديدم واقعا از هر جهت از فوتبال ما يه سر و گردن بالاترند.
درسته بازيكن خلاق و تكنيكي به اندازه ما ندارند ولي با پولي كه خرج ميكنن بازيكنايي گرفتن كه اصلا در سطح آسيا نيستند ولي خوب ديگه 20 ميليون دلار كه سطح آسيا و اروپا نميشنايه
تماشاگراشون هم كه بازي الاتحاد و الهلال ورزشگاه 75000 نفري رو پر كرده بودند يه سرو صدايي هم راه انداخته بودن سوسمار خورا مثل بازيهاي ليگ برتر انگليس كل 90دقيقه رو تشويق ميكردن
با اون سطح بازي كه من ديدم هيچ كدوم از تيمهايي ايراني كار راحتي ندارند تو عربستان
صد البته كه وضعيت ما در ايران از نظر تماشاگر خيلي بهتر از عربهاست , از نظر بازيكن هم كه پرسپوليس با داشتن با تجربه هايي مثل باقري , كريمي , خليلي , رضايي هيچ كمبودي نداره
sajad_shahin999
10-03-2009, 09:18
..................يه پرسپوليس يه ايران....................
.................يه تيم پر از دليران..........................
.................گرچه حريفش قدره.........................
.................اما تو ميشي قهرمان......................
دعاي هوادارتون................................ هميشه همراهتون
خدانگهدارتون .................................خدا نگهدارتون
هيچكي جلو داره تو نيست.................نمره ي فوتباله تو 20
قرمزه رنگه پيرهنت.............................با سرخيه خون يكيست
روزي روزگاري بود قديم نديما...................امجديه بودو شولوغي گرما
مردمي عاشق كه ميريختن تو صف................وا3 ديدنه فوتبالو گفتنه حق
مثله قصه ي عزيزه اصلي بودو.................پدرامو ابرامو جعفر كاشاني
اكبر محمديو محمود خوردبين...................علي پروينو بهزاديو كلاني
يه تيم پر از اسطوره هاي فوتبال...................فوتباله ما اينطوري شد جهاني
قصه ي فريادو شولوغ پولوغي................شيپور زنده ياد ممد بوغي
توپ رو زمين قل قل و قل قلي زد...............حريفم به زور اخره وقت گلي زد
يواشكي امضايي رو كاغذ شد................اسمه عزيزه پرسپوليس عوض شد
تو هرجو مرجو ولوشو..................پيروزي كردن اسمشو
اما عاقبت طرفداراي يكرنگ................با جرئت و با غيرت و با همت
با هم ديگه يهو شدن همبسته................وجدا از هز نيرنگو حذبو دسته
داد زدن:
پرسسسسسسسپوليييييييييس
پرسسسسسسسپوليييييييييس
پرسسسسسسسپوليييييييييس
sajad_shahin999
10-03-2009, 11:11
واسه اينكه شما بر خلاف آقاي خطيب عرق ملي ندارين داداش من, همين!
به اميد موفقيت هر 4 نماينده ايران در جام باشكاههاي آسيا.................
نظر من هم نظر amir_argentina هست من به عنوان یک پرسپولیسی آرزوی موفقیت سه نماینده ایران به جز استقلال در لیگ قهرمانان آسیا دارم
نظر من هم نظر amir_argentina هست من به عنوان یک پرسپولیسی آرزوی موفقیت سه نماینده ایران به جز استقلال در لیگ قهرمانان آسیا دارم
خب, اين ديگه بسته به نظر و شعور هر كسي داره, ولي من براي پرسپولیس ایران آرزوي موفقيت دارم.................
موفق باشي دوست من........................
Loverboy
10-03-2009, 11:48
خواهشاً این بحثهای بچه بازی رو تموم کنید
King_Of_BOYS
10-03-2009, 12:36
خواهشاً این بحثهای بچه بازی رو تموم کنید
اره تمومش کنید. ارزوی ما موفقیت هر 4 تا تیم ایرانیه و برای من یکی فرقی بین استقلال و پرسپولیس تو اسیا نیست. من هنوزم میگم واسه اینکه پوز این عربستانیها به خاک مالیده بشه دوست دارم حد اقل استقلال اگر قراره ببازه با یک گل ببازه. در ضمن پرسپولیسها هم اینو از روی رقابت دیرینه ای که با استقلال دارند و به خاطر تو سری خوردن از استقلالیها به خاطر دو قهرمانی ابی ها تو اسیا اینو میگن ولی من مطمئنم هیچکدومشون شاید زبونی بگن دوست دارن استقلال ببازه ولی مطمئنا وقتی بازی رو ببینند دلشون با استقلاله. چون ایرانین. من هیچ وقت حرف سپاهانیها یا پرسپولیسیها یا صبائیها و استقلالیها رو باور نمیکنم اگر بگن دوست ندارم رقیبم تو ایران تو اسیا موفق باشه. چون خودم تجربه کردم. پارسال که سپاهان تو فینال با اوراوا ردز بازی میکرد قبل از بازی میگفتم خدا کنه سپاهان قهرمان نشه و این حرفها ولی وقتی بازی شروع شد و سپاهان عقب افتاد خدا خدا میکردم که سپاهان بتونه جبران کنه چون ایرانیه.
راستی این عربها از الان کری خوندن رو شروع کردن. شنیدم میگن 3 هیچ استقلال رو میبرند.
من بیشتر از پرسپولیس دوست دارم استقلال ببره تا حالشون گرفته بشه. ......*
*: ...... یعنی فحش:D
ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار
که تاج کیانی کند آرزو تفو بر تو این چرخ گردون تفو
به امید موفقیت هر تیم ایرانی که با عربها بازی داره
چه آبی چه قرمز .....
.:AoShiMa SaN:.
10-03-2009, 23:28
آقا محرومیت ما بالاخره تموم شد ، چه کم تحملن بعضی از دوستان ، 5 تا اخطار مسلسلی داده بود ، این الهلالم که میگین آسفالتش می کنیم با گلای علی کریمی و هت تریک محسن:5:
ما که رفتیم استادیوم... :5:
ایشالا همه نماینده ها بترکونن... >:D<
Fenrir Greyback
11-03-2009, 16:23
الشارجه رو که ترکوندیم بد!!!:D
این پرسپولیس (نیمه اول) قهرمانه!!!:13:
11-03-2009, 16:50
آقا هفته دیگه عربستان با خاک یکسانه:5:
Amir Argentina
11-03-2009, 17:48
حریف بعدی آماده باشه ما اومدیم
با تمام حریفامون یه نیمه بازی کنیم کافیه
تا امید هم برای بازیهای بعدی روداشته باشن
King_Of_BOYS
11-03-2009, 17:57
ای ول پرسپولیس.
Loverboy , amir_argantina , issastice , Fenrir Greyback , DaniOk, sajad_shahin999 , A-Perspolis , .....
این برد مبارکتون باشه.:72:
ALi ReZa
11-03-2009, 19:06
جادوگر یکبار دیگر ثابت کرد که بهترین است:41:
بزرگترین است:41:
محبوبترین است:41:
و برای همیشه در قلب ما خواهد بود:heartsmile:
خوب این از چراغ اول
ان شاالله امشب صبا و فردا هم استقلال و سپاهان از نام ایران دفاع کنن
manchester7
11-03-2009, 19:09
نيمه دوم ثابت شد كه كريمي يعني چي
ما كه نيمه اول به اون راحتي برديم نيمه دوم دوباره مثل ليگ بازي كرديم خدا كريمي رو واسمون نگه داره
11-03-2009, 19:21
آره تازه برا آسیا هم باید جواد یا مهرزادو میاوردن نه این بابارو
تبریک بابت برد
خیلی خوب بود
alirooney
11-03-2009, 19:50
پا قدم من بو ها
عالی بود همین که با برد شروع کردیم جای شکر داره
ایشالله قهرمانی اسیا
پرسپولیس به راحتی میتونست بازی رو پر گلتر از این ببره اما وینگادا اشتباه کرد و نیمه دوم پرسپولیسو کشید عقب و خلیلی رو خیلی دیر به بازی اورد راستی چرا این توره اینجوری شده و اینگار توپا رو از عمد به بیرون میزنه
11-03-2009, 21:20
پرسپولیس به راحتی میتونست بازی رو پر گلتر از این ببره اما وینگادا اشتباه کرد و نیمه دوم پرسپولیسو کشید عقب و خلیلی رو خیلی دیر به بازی اورد راستی چرا این توره اینجوری شده و اینگار توپا رو از عمد به بیرون میزنه
این توره از اولشم مالی نبود ، بی رگ بی غیرت تبانی کار ... ی آشغال
حالا همینم واسه شروع بد نبود....ولی....ولی بازیهای بعدی شوخی بردار نیست....بقیه دیگه الشارجه نیستن...حتی همین الشارجه هم تو خونه خودش همچین بازی میکنه که نگو...
امیدوارم مثل تیم ملی فرانسه جام جهانی 2006 که بد شروع کرد و به فینال رسید پرسپولیس هم رفته رفته بهتر بشه(البته گفتم این بازیش هم خوب بود) و به فینال برسه...
حالا تو فینالش قهرمان نشد عیب نداره.(ببین چه جوری شده که باید آرزوی نایب قهرمانی برای پرطرفدارترین تیم آسیا بکنیم....اونم با ترس و اما و اگر....)
Liverpudlian
12-03-2009, 01:12
آقا کسی لقب کروو چی با الهلا ل رو ميدونه اگه ميدونين بگين برم مهمه :301:
King_Of_BOYS
12-03-2009, 15:20
آقایان بهتر است بجای تخریب قطبی از فساد مطبوعاتی ها و راز دلالی هایشان در فوتبال ایران بنویسند !
مصاحبه افشین قطبی با یک رسانه خارجی شاید از سر بزرگ نمایی و حسرت هایی که بر دل امپراتور باقی مانده بود اما نمی توان از بعضی واقعیت های موجود در میان صحبت های سرمربی اسبق پرسپولیس گذشت . واقعیتی تلخ که با وجود گذشت ماه ها از زمان خروج قطبی از ایران همچنان ادامه دارد . واقعیتی به نام جریان رسانه ای برای نابودی یک چهره محبوب ! مطبوعات و رسانه های ورزشی درست از زمانی که قطبی به جهت دروغ نویسی و نشر اکاذیب متهمشان کرد کمر به قتل او بستند تا دست در درست عوامل پایه بلند فوتبال و سازمان تربیت بدنی پروسه تخریب این چهره محبوب نزد افکار عمومی را سرعت ببخشند .
افشین قطبی دوشنبه شب و ساعاتی پیش از نخستین دیدار پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت و در حالی که سعی داشت خود را منطقی جلوه دهد سفره دل خود را برای این رسانه بیگانه باز کرد . قطبی از ماجرای سرمربیگری تیم ملی گفت و به تماس مهدی تاج ساعاتی پیش از انتخاب سرمربی تیم ملی اشاره کرد که انتخاب قطبی را به او تبریک گفته بود . جریان رسانه ای و در راس آن ها مطبوعات ورزشی امروز با متهم کردن قطبی ادعا کردند قطبی از سر نادانی سعی در تخریب علی دایی دارد و نرسیدن به نیمکت هدایت این تیم را از چشم سرمربی کنونی می بینند ! سوال اینست که مگر ساعاتی قبل از انتخاب دایی به عنوان سرمربی تیم ملی خود ایشان ادعا نکرده بودند هر کس لابی قوی تر دارد سرمربی تیم ملی می شود ؟ چگونه است که حالا اصحاب رسانه تمامی این اتفاقات را فراموش کرده و به همین راحتی افشین قطبی را متهم می کنند ؟ منتقدین دایی چطور حالا که پای تخریب افشین قطبی به میان آمده در مقام حامی سرمربی تیم ملی بر آمده اند ؟!
قطبی در بخش دیگری از صحبت هایش از بی سابقه بودن حضور 90 هزار تماشاگر در یک روز میان هفته آن هم در ماه مبارک رمضان و ساعات پایانی شب ( اشاره به بازی پرسپولیس و راه آهن در لیگ هفتم حرفه ای ایران ) گفت و امروز اصحاب رسانه سعی دارند این مساله را یک امر عادی جلوه دهند !! این درست که هواداران پرسپولیس هیچ گاه در شرایط حساس تیم خود را تنها نگذاشته و ارتش سرخ پایتخت همواره به عنوان پر طرفدار ترین تیم ایران و آسیا مطرح بوده اما کدام مثال شهودی از حضور 90 هزار نفری هواداران در یک روز میان هفته آن هم در ساعت 20 در ورزشگاه آزادی وجود دارد ؟ جالب تر آنکه یکی از روزنامه ها امروز مدعی شد حضور این تعداد تماشاگر به جهت حضور ستاره هایی چون علی کریمی و پتروویچ بوده ! در حالی که ماجرای نقل شده از سوی سرمربی پیشین پرسپولیس به فصل هفتم مربوط می شود نه فصل جاری رقابت های لیگ !
قطبی از حمله 50 نفری لیدرهای خط گرفته باشگاه به اتومبیل شخصی اش گفت در حالی که یکی از روزنامه ها امروز در مصاحبه با یکی از لیدر های باشگاه نوشت : " کدام 50 نفر ما کمتر از 10 نفر بودیم ! در ضمن فقط آینه ماشین را شکستیم و به شیشه ها کاری نداشتیم ! " روزنامه مذکور که در پی افشای حقایق از هیچ تلاشی دریغ نمی کند چرا از لیدر مسئول سوال نکرد شما به چه حقی به اتومبیل شخصی سرمربی تیم حمله کردید ؟ و اساسا تیمی که بالای سردر باشگاهش عنوان فرهنگی ورزشی نصب شده باید چنین لیدر هایی داشته باشد ؟
قصه ی کمبود امکانات در پرسپولیس و استقلال هم مورد جدیدی نیست و سال ها برای نداشتن امکانات اولیه شرمسار بوده ایم اما سوال اینست که چطور از تیمی چون پرسپولیس توقع قهرمانی در سطح قاره ای وجود دارد اما نداشتن امکانات اولیه چون دوش در زمین تمرین ( البته زمین تمرین اجاره ای که تازه برای جلب رضایت کادر فنی مجهز شده بود ) و بیان آن از سوی سرمربی سایق بهانه جویی خطاب می شود ؟ مگر غیر از اینست که وینگادا در همان روزی اولی که بر سر تمرینات تیم حاضر شد امکانات موجود را در سطح نام و اعتبار تیم بزرگی چون پرسپولیس ندانست ؟ مگر غیر از اینست که آری هان با دیدن همین مسائل پا به فرار گذاشت و دنیزلی به جهت نبودن همین امکانات اولیه از رسیدن به عنوان قهرمانی محروم شد ؟
این درست که افشین قطبی تنها چند ساعت مانده تا نخستین دیدار پرسپولیس در لیگ قهرمانان غیر حرفه ای رفتار کرد و با متهم کردن بازیکنان به کم فروشی در دیدار با صبا باتری تیم را به حاشیه برد اما اصحاب رسانه و مطبوعات که این روزها با منتشر شدن پرونده فساد راز دلالی هایشان ( البته بخشی از اصحاب رسانه و نه همه ی این عزیزان ) فاش شده بهتر است بجای تخریب چهره ی محبوبی چون افشین قطبی دست از اعمال غیر حرفه ای و فساد مالی بکشند ...
کاملا با حرفات موافقم
همین لیدرا پارسال تیمو تا مرز نابودی کشوندن
بعد بازی با استقلال اهواز :7:
صحبتاش در مورد تیم ملی هم که همه شنیدن
جالبه آقای تاج دیشب مصاحبه کرده و گفته من با افشین قطبی هیچ تماسی نگرفتم:-o
اینم از صداقت یکی از مهمترین آدمای فوتبالی این مملکت
دیگه چه انتظاری از بقیه دارید
این توره از اولشم مالی نبود ، بی رگ بی غیرت تبانی کار ... ی آشغال
بابا دیگه انقدر هم بد نیست بدبخت :33:
13-03-2009, 10:45
دیگه بهتره در مورد بازی بعدیمون بحث کنیم
بازی حساسی داریم بازیهای بیرون خونه باید قویتر عمل کنیم
شاید یک مساوی تو اون بازی کافی باشه
Moein-Chelsea
13-03-2009, 11:05
نباید به فکر تساوی باشیم وگرنه کارمون مثل استقلال میشه باید همش حمله در دستور کار باشه و بس
Liverpudlian
13-03-2009, 11:09
دیگه بهتره در مورد بازی بعدیمون بحث کنیم
بازی حساسی داریم بازیهای بیرون خونه باید قویتر عمل کنیم
شاید یک مساوی تو اون بازی کافی باشه
اگه واسه مساوی بريم ميباخيم+:42:+
only برد:163:
abbaspmz
13-03-2009, 12:08
الهلال و الاتحاد كه چيز زيادي نشون ندادن حالا الشباب فكر كنم از اون دوتا ضعيف تر باشه , پرسپوليس اگه با فكر برد بره به مسابقه حتما ميتونه ببره
13-03-2009, 13:25
آقا ایشالا همچین تو خونه این الشبابو زمینگیر کنیم که کلا در باشگاهشونو ببندن برن تیله بازی ، می بریم با گلای خلیلی و علیرضا رو پاسای کریمی:D
Loverboy
13-03-2009, 15:34
جناب Sahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]) خواهشاً لینک منبع بذارید
تا شب این کارو بکنید حتماً وگرنه مجبورم پاکش کنم .
reza ghermez
13-03-2009, 15:38
الشباب تيم بسيار خطرناكي هستش بايد مواظب باشيم مثل استقلال نشيم اگه با برنامه وهجومي كار كنيم ميبريم چون بهترين دفاع حمله است
King_Of_BOYS
13-03-2009, 15:47
الشباب تيم بسيار خطرناكي هستش بايد مواظب باشيم مثل استقلال نشيم اگه با برنامه وهجومي كار كنيم ميبريم چون بهترين دفاع حمله است
درسته. تیمی که بخواد مساوی بگیره میبازه. استقلال فقط مساوی میخواست. ولی پرسپولیس با استقلال فرق داره. هم بازیکنان بهتری داره و هم تجربه اش بیشتره. تنها ضعفی که پرسپولیسکادر فنیه.
در ضمن جناب Loverboy اون مقاله نوشته خودم بود. که در انجمن سایت پرسپولیس نیوز نوشتم دیدم بد نسیت اینجا هم باشه . ولی متاسفم که پاک شده.
Loverboy
13-03-2009, 15:50
درسته. تیمی که بخواد مساوی بگیره میبازه. استقلال فقط مساوی میخواست. ولی پرسپولیس با استقلال فرق داره. هم بازیکنان بهتری داره و هم تجربه اش بیشتره. تنها ضعفی که پرسپولیسکادر فنیه.
در ضمن جناب Loverboy اون مقاله نوشته خودم بود. که در انجمن سایت پرسپولیس نیوز نوشتم دیدم بد نسیت اینجا هم باشه . ولی متاسفم که پاک شده.
من کاری به این ندارم که شما نوشتی یا نه من میگم فقط منبع داشته باشه . شما میتونستی بنویسی :
منبع : خودم این مقاله رو نوشتم
تموم شد و رفت . اون کسی که میخواد بخونه باید بفهمه که کی این مطلب رو نوشته . در ضمن من پست شما رو پاک نکردم خودتون پاک کردید
جناب Sahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]) خواهشاً لینک منبع بذارید
تا شب این کارو بکنید حتماً وگرنه مجبورم پاکش کنم .
سلام
مدير محبوب و سرپرست عزيز بباشگاه پرسپوليس جناب( Loverboy ([Only registered and activated users can see links]))محمد آقاي عزيز ،:
مطلبي را كه كاربر Sahar_Mohammad در اينجا قرار دادند خبر يا گزارش و يا تحليل خبري نيست كه حتما منبع موثقي نياز داشته باشد .
اين ميتواند درد دل هر شخصي باشد كه با نگاه خود آن را بقلم آورده باشد و شما هم نبايد تا اين حد نسبت به اينگونه مطالب سختگيري از خودتان نشان بدهيد .
در اين مطلب نه توهيني شده است و نه از قول مقام و مسئولي صحبتي شده و نه خبري قرار داده شده . درنتيجه نميتواند منبع خاصي هم داشته باشد .
من و شما و ديگران هم ميتوانيم اين مطلب را بعنوان درد دل يك هوادار و عاشق قطبي بيان كنيم .
اينگونه كه شما ميفرماييد ما بايد براي نظرات شخصي خود كه در مورد بازيها و تحليل هاي مسابقات پرسپوليس و يا ساير موارد هم ، حتما منبع موثقي ذكر كنيم !!!
فكر نميكنيد كمي بيش از اندازه سخت گيري ميكنيد محمد آقاي عزيز و گل !!؟
اميدوارم پست فوق را كه به نوعي يك درد دل است را مجددا بازگردانيد .
با تشكر از شما
Loverboy
13-03-2009, 16:11
سلام
مدير محبوب و سرپرست عزيز بباشگاه پرسپوليس جناب( Loverboy ([Only registered and activated users can see links]))محمد آقاي عزيز ،:
مطلبي را كه كاربر Sahar_Mohammad در اينجا قرار دادند خبر يا گزارش و يا تحليل خبري نيست كه حتما منبع موثقي نياز داشته باشد .
اين ميتواند درد دل هر شخصي باشد كه با نگاه خود آن را بقلم آورده باشد و شما هم نبايد تا اين حد نسبت به اينگونه مطالب سختگيري از خودتان نشان بدهيد .
در اين مطلب نه توهيني شده است و نه از قول مقام و مسئولي صحبتي شده و نه خبري قرار داده شده . درنتيجه نميتواند منبع خاصي هم داشته باشد .
من و شما و ديگران هم ميتوانيم اين مطلب را بعنوان درد دل يك هوادار و عاشق قطبي بيان كنيم .
اينگونه كه شما ميفرماييد ما بايد براي نظرات شخصي خود كه در مورد بازيها و تحليل هاي مسابقات پرسپوليس و يا ساير موارد هم ، حتما منبع موثقي ذكر كنيم !!!
با تشكر از شما
با سلام و خسته نباشید
به خدا من یکی دیگه خسته شدم . هر مطلبی پست میشه اینجا سریع به من پیغام میدن که پست بی منبع داده شده بیا رسیدگی کن . میگیم منبع بذارید بهشون بر میخوره نمیگیم منبع بذار اونی که پیغام داده بهم میگه چطور ما تو بخشهای دیگه پست بی منبع میذاریم اخطار میگیریم ؟ آخه بخشهای دیگه به من چه ربطی داره ؟ arash_2000 ([Only registered and activated users can see links]) منظورم شما نیستی که تو پروفایلم پیغام گذاشتی . قبل شما یکی اومده از خجالتم دراومده . خودش میدونه کیه و نیازی نیست اسمشو بگم .
به هر حال شما بگید من این وسط تکلیفم چیه ؟ یه روز مثل دیروز هم بخوره به پستم که 4 تا بازی پشت سر هم باید پوشش بدم و در اسرع وقت توقع دارن گلاشو بذارم و بخش پرسپولیس میمونه رو هوا .
من خودم دوست ندارم سخت گیری کنم ولی دوست دارم شما بگی من چه کار کنم ؟ گیر بدم میگن چرا گیر میدی ؟ گیر ندم میگن چرا گیر نمیدی ؟ شما میگی محبوب ، اما باید به عرضتون برسونم که تو بخش پرسپولیس دو دستگی هست و جالبش اینه که من بین هر دو دسته منفور هستم نه محبوب .
بچه بازی هم حدی داره کم بیاید زیر آب همو بزنید والله خجالت داره .
King_Of_BOYS
13-03-2009, 16:15
من کاری به این ندارم که شما نوشتی یا نه من میگم فقط منبع داشته باشه . شما میتونستی بنویسی :
منبع : خودم این مقاله رو نوشتم
تموم شد و رفت . اون کسی که میخواد بخونه باید بفهمه که کی این مطلب رو نوشته . در ضمن من پست شما رو پاک نکردم خودتون پاک کردید
منم نگفتم شما پاک کردید . اون مطلب قدیمی شده یعنی بهتره نبش قبر نکنیم. واسه همین پاک کردم. اول نوشتمش ولی بعدش دیدم زیاد جالب نیست. اگر میخواید دوباره میزارمش. راستی این که بنویسیم منبع:خودم نوشتم یک کم ....
باشه. از این به بعد منبع میذارم.:72:
با سلام و خسته نباشید
به خدا من یکی دیگه خسته شدم . هر مطلبی پست میشه اینجا سریع به من پیغام میدن که پست بی منبع داده شده بیا رسیدگی کن . میگیم منبع بذارید بهشون بر میخوره نمیگیم منبع بذار اونی که پیغام داده بهم میگه چطور ما تو بخشهای دیگه پست بی منبع میذاریم اخطار میگیریم ؟ آخه بخشهای دیگه به من چه ربطی داره ؟ arash_2000 ([Only registered and activated users can see links]) منظورم شما نیستی که تو پروفایلم پیغام گذاشتی . قبل شما یکی اومده از خجالتم دراومده . خودش میدونه کیه و نیازی نیست اسمشو بگم .
به هر حال شما بگید من این وسط تکلیفم چیه ؟ یه روز مثل دیروز هم بخوره به پستم که 4 تا بازی پشت سر هم باید پوشش بدم و در اسرع وقت توقع دارن گلاشو بذارم و بخش پرسپولیس میمونه رو هوا .
من خودم دوست ندارم سخت گیری کنم ولی دوست دارم شما بگی من چه کار کنم ؟ گیر بدم میگن چرا گیر میدی ؟ گیر ندم میگن چرا گیر نمیدی ؟ شما میگی محبوب ، اما باید به عرضتون برسونم که تو بخش پرسپولیس دو دستگی هست و جالبش اینه که من بین هر دو دسته منفور هستم نه محبوب .
بهت حق میدم. من اگر جای شما بودم کم می اوردم. امیدوارم از دست من ناراحت نباشی.
13-03-2009, 16:17
استقلال برا مساوی رفته بود و باخت ، ولی صبا تو عربستان کاملا تهاجمی کار کرد و حتی حقش برد بود ، پس ما باید از تجربه ی دیروز نهایت استفاده رو ببریم ، ضمن اینکه بازی سپاهان و خصوصا صبا نشون داد که تیمای عربی ، حتی تیم خر پولی مثل الهلال به خاطر فیزیک بازیکناشون و قدای بلند ممکنه تو بازی هوایی و سانتر حتی برنده ی دیدار هم بشن چون که راحت رههای هوایی رو می بندن ، هر چند که استقلال روی این سانترا به گل رسید ولی تاکتیک مطمعنی نیست ، ولی پاسای تکضرب و نشونه گرفتن عمق دفاع سیستم هوشمندانه ای بود که صبا رو موفق کرد ، حالا علی کریمی و علیرضا و ایوان و ... بهتر از فشنگچی و خیری نمی تونن این سیستمو اجرا کنن؟ اگه بازی مثل بازی صبا جنگ تکنیکی و تاکتیکی باشه تا جنگ هوایی و فیزیکی ، صد در صد روز رویایی رو پشت سر میذاریم. ایشالا:flowerysmile:
Loverboy
13-03-2009, 16:17
منم نگفتم شما پاک کردید . اون مطلب قدیمی شده یعنی بهتره نبش قبر نکنیم. واسه همین پاک کردم. اول نوشتمش ولی بعدش دیدم زیاد جالب نیست. اگر میخواید دوباره میزارمش. راستی این که بنویسیم منبع:خودم نوشتم یک کم ....
باشه. از این به بعد منبع میذارم.:72:
شما بنویسید خودم نوشتم تا کم بیان بگن منبع نداره
King_Of_BOYS
13-03-2009, 16:28
شما بنویسید خودم نوشتم تا کم بیان بگن منبع نداره
اخه بنویسم خودم نوشتم میگن چه ادم مغروریه یه مقاله نوشته اون هم زیرش زده خودم نوشتم . باشه از این به بعد منبع میذارم. فقط میشه بپرسم کی گفته منبع نداره؟ ولی بهم بگو :
arash_2000 بود؟
Loverboy
13-03-2009, 16:33
اخه بنویسم خودم نوشتم میگن چه ادم مغروریه یه مقاله نوشته اون هم زیرش زده خودم نوشتم . باشه از این به بعد منبع میذارم. فقط میشه بپرسم کی گفته منبع نداره؟ ولی بهم بگو :
arash_2000 بود؟
شما این کارو بکن هر کی گفت مغرور بفرستش پیش من بهش مغرور بودنو حالی کنم
خواهشاً نپرسید کی بود . عرض کردم آرش نبوده . آرش آخر سر به من گفت و لحن آرش با اون طرف زمین تا آسمون فرقشه .
با سلام و خسته نباشید
سلامي مجدد:
محمد جان من خيلي كوچكتر از اينم كه بخوام براي شما سرپرست عزيز و محترم تكليف كنم كه چه بكنيد و چه نكنيد .
فقط در يك جمله كوتاه بعنوان برادر كوچك شما عرض ميكنم كه مدير بايد قاطعيت داشته باشه و مدبر باشه و با سياست عمل كنه تا بهانه اي بدست كسي نده .
همه كاربران بدون چون چرا بايد نظرات مديران را محترم بشمارند و چنانچه ايرادي مشاهده كردند بايد با انتقادي سازنده و دادن راهكار مناسب نظر خود را عنوان كنند و نبايد توقع داشته باشند كه حتما نظرشان اعمال شود ، چرا كه مديران زحمتكش و فعال در اين سايت مسايل را از تمامي جوانب در نظر ميگيرند و ميبينند ولي بعضي از ما كاربران بعلت كمي تجربه ممكن است دور انديشي كمتري داشته باشيم.
به نظر من، اينكه مطلبي منبع ميخواهد يا نه ، تشخيص آن با مدير و سرپرست است چرا كه ايشان بايد اگر مشكلي پيش آمد جوابگو باشد نه منه كاربر كه در آن مطلب هيچكونه مسئوليتي ندارم .
بنده هم جسارتا فقط انتقادي از شما كردم و شما مختار هستيد كه آن را بپذيريد و يا رد كنيد
اميدوارم اين حرف من جسارت بر نظر و ايده و انتقادات دوستان عزيز نباشه و به بزرگواري خودشان مرا ببخشند .
موفق باشيد
reza ghermez
13-03-2009, 17:00
دوستان ميگم بهتر نيست در اين تاپيك كه به نظر من بهترين تاپيك سايت هستش اين بحث ها نشه و مثلا در پيغام خصوصي ويا ... از اين بحث ها با هم بكنيد ودر اين تاپيك فقط در مورد بزرگترين باشگاه جهان پرسپوليس صحبت كنيم
Loverboy
13-03-2009, 17:12
سلامي مجدد:
محمد جان من خيلي كوچكتر از اينم كه بخوام براي شما سرپرست عزيز و محترم تكليف كنم كه چه بكنيد و چه نكنيد .
فقط در يك جمله كوتاه بعنوان برادر كوچك شما عرض ميكنم كه مدير بايد قاطعيت داشته باشه و مدبر باشه و با سياست عمل كنه تا بهانه اي بدست كسي نده .
همه كاربران بدون چون چرا بايد نظرات مديران را محترم بشمارند و چنانچه ايرادي مشاهده كردند بايد با انتقادي سازنده و دادن راهكار مناسب نظر خود را عنوان كنند و نبايد توقع داشته باشند كه حتما نظرشان اعمال شود ، چرا كه مديران زحمتكش و فعال در اين سايت مسايل را از تمامي جوانب در نظر ميگيرند و ميبينند ولي بعضي از ما كاربران بعلت كمي تجربه ممكن است دور انديشي كمتري داشته باشيم.
به نظر من، اينكه مطلبي منبع ميخواهد يا نه ، تشخيص آن با مدير و سرپرست است چرا كه ايشان بايد اگر مشكلي پيش آمد جوابگو باشد نه منه كاربر كه در آن مطلب هيچكونه مسئوليتي ندارم .
بنده هم جسارتا فقط انتقادي از شما كردم و شما مختار هستيد كه آن را بپذيريد و يا رد كنيد
اميدوارم اين حرف من جسارت بر نظر و ايده و انتقادات دوستان عزيز نباشه و به بزرگواري خودشان مرا ببخشند .
موفق باشيد
شما بزرگ ما هستید و نظرتون کاملاً محترمه و اگه برخورد جدی من با رقبا که تو بخش میان رو دیده باشید و همچنین بریدن پای اشرار که فقط کارشون بر هم زدن جو بوده متوجه خواهید شد که من با اونا چه رفتاری داشتم . اما خودمو مثل یه کاربر معمولی واسه دوستان پرسپولیسی میدونستم اما ظاهراً به مزاج دوستان این رفتار سازگار نیست
من تا امروز با دوستان پرسپولیسی مراعات کردم و هر چی گفتن تقریباً روشون رو زمین ننداختم اما فکر کنم باید با اونا هم مثل سپاهانی ها و استقلالی ها برخورد کنم که نتونن بیان بگن چه کار کن چه کار نکن .
دوستان پرسپولیسی امیدوارم ناراحت نشده باشید اما ظاهراً چاره ای نیست و باید یه مقدار برخوردم یه جور دیگه ای بشه که این مشکلات دیگه پیش نیاد
ممنون از نظرتون . موفق باشید
King_Of_BOYS
13-03-2009, 17:33
شما بزرگ ما هستید و نظرتون کاملاً محترمه و اگه برخورد جدی من با رقبا که تو بخش میان رو دیده باشید و همچنین بریدن پای اشرار که فقط کارشون بر هم زدن جو بوده متوجه خواهید شد که من با اونا چه رفتاری داشتم . اما خودمو مثل یه کاربر معمولی واسه دوستان پرسپولیسی میدونستم اما ظاهراً به مزاج دوستان این رفتار سازگار نیست
من تا امروز با دوستان پرسپولیسی مراعات کردم و هر چی گفتن تقریباً روشون رو زمین ننداختم اما فکر کنم باید با اونا هم مثل سپاهانی ها و استقلالی ها برخورد کنم که نتونن بیان بگن چه کار کن چه کار نکن .
دوستان پرسپولیسی امیدوارم ناراحت نشده باشید اما ظاهراً چاره ای نیست و باید یه مقدار برخوردم یه جور دیگه ای بشه که این مشکلات دیگه پیش نیاد
ممنون از نظرتون . موفق باشید
منظورت منم؟به اون خدا من تو اون دو مورد که به دو تا کاربر تازه کار تذکر دادم قصدی نداشتم. منظورم هم این نبود که بگم چیکار بکن و چیکار نکن. ولی مثل اینکه شما و ارش 2000 بد برداشت کردید که یکی میگه مامور مخفی سرپرستی شما هم....
اگر هم منظورت کسان دیگه ای هست . من نمیدونم. میشه بپرسم دوستان پرسپولیسی چیکار کردن؟ خواهشا بگو تا دیگه تکرار نکنند. اگر تو پروفایل و پ خ بهت بی احترامی میکنند که اونها پرسپولیسی نما هستند . نه پرسپولیسی.
کسانی مثل issastice بیش از حد رو تیمشون تعصب دارن. و از اینکه میبینند کسی به تیمشون گیر میده نمیتونن ساکت بشینند. منم به حرمت اینجا چیزی بهشون نمیگم و گرنه جلوی من چه تو مدرسه چه تو خونه کسی جرات نداره به پرسپولیس بگه پیروزی چه برسه بخواد توهین کنه.کل کل کردن تو همه جای دنیا هست و این فقط تاپگله که ممنوعه . اگر به بخش ایتالیا سر بزنی میفهمی چه خبره. پس بدون ما طرفدارای ایرانی تیمهای ایرانی خیلی بهتر از طرفدارای ایرانی تیمهای خارجی هستیم. بحث کل کل ریشه ایه و نمیشه به این راحتیها ریشه کنش کرد. به قول معروف اگر از در بیرونش کنی از پنجره میاد.
من خودم دیدم با سپاهانیها چیکار کردی ولی اونها از سر لجی که داشتند میومدن اینجا و جو رو خراب میکردن و بعضی از دوستان پرسپولیسی مثل من و شما طاقت ندارند. نا خود اگاه جواب میدن.
پرسپولیسی جماعت دم نداره ولی اگه پا روی دمش بزاری ..... نجات دادنت با خداست.
Loverboy
13-03-2009, 18:03
منظورت منم؟به اون خدا من تو اون دو مورد که به دو تا کاربر تازه کار تذکر دادم قصدی نداشتم. منظورم هم این نبود که بگم چیکار بکن و چیکار نکن. ولی مثل اینکه شما و ارش 2000 بد برداشت کردید که یکی میگه مامور مخفی سرپرستی شما هم....
اگر هم منظورت کسان دیگه ای هست . من نمیدونم. میشه بپرسم دوستان پرسپولیسی چیکار کردن؟ خواهشا بگو تا دیگه تکرار نکنند. اگر تو پروفایل و پ خ بهت بی احترامی میکنند که اونها پرسپولیسی نما هستند . نه پرسپولیسی.
کسانی مثل issastice بیش از حد رو تیمشون تعصب دارن. و از اینکه میبینند کسی به تیمشون گیر میده نمیتونن ساکت بشینند. منم به حرمت اینجا چیزی بهشون نمیگم و گرنه جلوی من چه تو مدرسه چه تو خونه کسی جرات نداره به پرسپولیس بگه پیروزی چه برسه بخواد توهین کنه.کل کل کردن تو همه جای دنیا هست و این فقط تاپگله که ممنوعه . اگر به بخش ایتالیا سر بزنی میفهمی چه خبره. پس بدون ما طرفدارای ایرانی تیمهای ایرانی خیلی بهتر از طرفدارای ایرانی تیمهای خارجی هستیم. بحث کل کل ریشه ایه و نمیشه به این راحتیها ریشه کنش کرد. به قول معروف اگر از در بیرونش کنی از پنجره میاد.
من خودم دیدم با سپاهانیها چیکار کردی ولی اونها از سر لجی که داشتند میومدن اینجا و جو رو خراب میکردن و بعضی از دوستان پرسپولیسی مثل من و شما طاقت ندارند. نا خود اگاه جواب میدن.
پرسپولیسی جماعت دم نداره ولی اگه پا روی دمش بزاری ..... نجات دادنت با خداست.
من نگفتم شما گفتی چه کار کنم چه کار نکنم . کاملاً کلی گفتم . فقط میگم دوستانی که دخالت میکنن تو کار بنده دیگه این کار رو نکنن که شرمندشون میشم . همین .
موفق باشید
13-03-2009, 18:07
آقا تو تایپک خودمون از تیممون دفاع می کنیم خوب
King_Of_BOYS
13-03-2009, 18:17
من نگفتم شما گفتی چه کار کنم چه کار نکنم . کاملاً کلی گفتم . فقط میگم دوستانی که دخالت میکنن تو کار بنده دیگه این کار رو نکنن که شرمندشون میشم . همین .
موفق باشید
پس زین پس به جای کلمه پرسپولیسیها از کلمه دوستانی که در کار بنده دخالت میکنند استفاده نمائید:D
اقا یه پرسپولیسه و یه ایران. پرسپولیس با طرفداراش زندست. مطمئنا ما اجازه نمیدیم کسی بخواد به پرسپولیس توهین کنه.
در مورد این کار هم صد در صد بکن. چون وقتی شما سرپرستی کسی دیگه حق نداره بگه این مطلب منبع نداره. منبع بذار. یا اینکه برای شما تکلییف تعیین کنند. منم قبلا یکی دو باز از سر نادانی :D این کار رو کردم که جلوی همه ازت معذرت میخوام.
پ ن : فکر کنم یه صدباری گفتی موفق باشید.:D
arash_2000
13-03-2009, 19:19
سلام
با تشكر از شما
ببین عزیز من کار ایشون سختگیری نیست بلکه این قانون نانوشته اینجاست که مدیرا خودشون رعایت میکنن و اون اینه که نباید از سایتهای دیگه و فروم های رقیب مطلبی رو بدون ذکر منبع بزارن و چون من اصلا اهل دو رو بودن و دروغ گفتن نیستم و تو پستام همیشه جدی هستم میتونم با صراحت بگم بله من دفعه ای که مطلب ایشون رو خوندم فهمیدم که ماله ایشون نیست(حالا اگه بوده من اشتباه کردم)چون ببینید همچین مطلبی یه فرد دست به قلم میخواد حالا اگه نوشته که خوب نوشته ولی من این مطلب رو تو پرسپولیس نیوز دیدم و جالب بود که اینو یکی از رفیقام تو اونجا زده بود ئاسه همین گفتم کار ایشون نبوده(حالا شاید رفیق من از مطلب ایشون کپی برداری کرده)ثانیا این ممد ما به عنوان سرپرست بیچاره مجبور رسیدگی کنه چون پس فردا میان به مدیر میگن که ایم ممد کم کاره و......:117:
با سلام و خسته نباشید
ببین داش ممد من یه جورایی میخواستم این فرصت پیش بیاد تا خیلی از مشکلات مخصوصا بخش پرسپولیس رو بگم(اینم یه درد و دل)به نظر من بخش پرسپولیس و سرپرستش یکی از مظلومترین بخشهاست تمام بخش ها همکار سرپرست دارن که راحت به اون بخش مخصوص خودشون رسیدگی میکنن مثل بخش های فوتبال خارجی ولی اینجا سرپرست بیچاره مجبور تو خستگی بیاد و آواری از پستهای بیهوده رو سرش بیاد حالا واویلا اگه تیم های حریف هم بیان اینجا:27: من مطمئنم شما از اینکه بعضیا میان پست میدن با اندازه9:117: که چی مثلا ما فردا 6تا میزنیم اونم تو یه خط که هیچ بار فنی نداره فقط و فقط اسپم به تمام معناست یا میان پیش بینی میکنن که کیا فردا گل میزنن خب قبول دارید که این واسه یه بخشی مثل پرسپولیس خوب نیست؟
مورد دیگه اینه که اگه یادتون باشه من تو آذر ماه بود فکر کنم که یه پیشنهاد به مهدی دادم که یه مقدار بار از رو دوش داش محمد برداره و یکی رو به همکاریش انتخاب کنه چون واقعا همکار تاپگلی وحشتناک طاقت فرساست:29: ولی به دلایلی که خود مدیرا دارن از این کار صرف نظر کردن ولی داش ممد من میگم ما بیاییم واسه کاربرا آموزش بدیم که وقتی میان اینجا چیکار کنن که سرپرست رو به دردسر نندازن یا بیان پستهایی بدن که ما وقتی اینجا میاییم یه چیزی یاد بگیریم نه اینکه..... حالا البته اینم یه بحث مفصلی میخواد.
King_Of_BOYS
13-03-2009, 19:47
اره درسته اینجا به یه همکار احتیاج داره.
واقعا بعضیها چشم دیدن منو تو این فروم ندارن. واقعا متاسفم.
خدا کنه که اشتباه باشه و من بدبینم .
Amir Argentina
13-03-2009, 20:32
بابا این بحثها رو تموم کنید
تو فکر بازی سه شنبه باشید
نه اینکه بین خودمون مشکل بندازیم
سلام. علی نصیری هستم. امیدوارم دوست خوبی برای همتون باشم.:72:
------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که اقا امیر گفت بهتره به فکر بازی سه شنبه باشیم.
من امیدوارم توی این بازی خلیلی رو از اول بازی بده :wagfinger1: و عین بازی با شارجه نیمه ی دوم تیم افت نکنه.
یا علی :heartsmile:
14-03-2009, 00:12
سلام. علی نصیری هستم. امیدوارم دوست خوبی برای همتون باشم.:72:
------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که اقا امیر گفت بهتره به فکر بازی سه شنبه باشیم.
من امیدوارم توی این بازی خلیلی رو از اول بازی بده :wagfinger1: و عین بازی با شارجه نیمه ی دوم تیم افت نکنه.
یا علی :heartsmile:
خوش اومدی ، در مورد خلیلی باهات موافقم:D
14-03-2009, 00:35
اين بازي خيلي مهمه و اميدوارم تيم بعد يك برد شيرين دچار غرور كاذب نشه و خوب بازي كنه اگه اين بازي را ببريم وضعيتمون خيلي خوب ميشه
اینجا چه خبره؟ :33: اینقدر این Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) بیچاره رو اذیت نکنید. البته منم از قیافش خوشم نمیاد :6qwup3: ولی خداییش اکثر اوقات آنیلاینه و زحمت کل بخش فوتبال ایران رو دوششه. تازه خیلی از گلها رو هم اون میزاره. من موندم این کی زندگی میکنه.
یه سوال فنی: برنامه دقیق بازی های پرسپولیس رو کجا میتونم ببینم؟
King_Of_BOYS
14-03-2009, 10:06
اینجا چه خبره؟ :33: اینقدر این Loverboy ([Only registered and activated users can see links]) بیچاره رو اذیت نکنید. البته منم از قیافش خوشم نمیاد :6qwup3: ولی خداییش اکثر اوقات آنیلاینه و زحمت کل بخش فوتبال ایران رو دوششه. تازه خیلی از گلها رو هم اون میزاره. من موندم این کی زندگی میکنه.
یه سوال فنی: برنامه دقیق بازی های پرسپولیس رو کجا میتونم ببینم؟
زدین فابیو رو ناکار کردین نوبت به لاور رسیده؟:D
اصلا اینتر با پرسپولیس چه ارتباطی داره؟:D اتفاقا قیافش خیلی هم خوبه از عکس اواتار تو که قشنگ تره :^o ( اه باز این دماغ کار دستمون داد ):D
در ضمن به جز عزیز محمدی فقط خدا میدونه برنامه دقیق بازیهای پرسپولیس کی هستش. ممکنه بگن بازی پرسپولیس صبا چهارشنبست اونوقت دو روز قبل از بازی لغو بشه. :D
زدین فابیو رو ناکار کردین نوبت به لاور رسیده؟:D
اصلا اینتر با پرسپولیس چه ارتباطی داره؟:D اتفاقا قیافش خیلی هم خوبه از عکس اواتار تو که قشنگ تره :^o ( اه باز این دماغ کار دستمون داد ):D
در ضمن به جز عزیز محمدی فقط خدا میدونه برنامه دقیق بازیهای پرسپولیس کی هستش. ممکنه بگن بازی پرسپولیس صبا چهارشنبست اونوقت دو روز قبل از بازی لغو بشه. :D
مگه به رنگ لباسه؟ :33: اینتر و پرسپولیس بنفش هم بپوشن من طرفدارشون میمونم. >:D<
برنامه تا آخر فصل رو که میدونم، خود عزیز محمدی هم نمیدونه!! :34: منظورم فقط بازی بعدی بود. مثلا اینکه بازی بعد پرسپولیس با چه تیمی، چه روزی و چه ساعتی برگزار میشه.
King_Of_BOYS
14-03-2009, 11:10
اوهوی بچه اینجا هرچی قرمزه عشقه. میلان یعنی عشق. اینتر چیه؟ با دست گل میزنید خوشحالید گل زدیم؟ :D
بازی پرسپولیس روز سه شنبه 37 ببخشید 27 :D اسفند 87 ساعت 20:30 به وقت تهران با الشباب عربستان در ورزشگاه King Fahad برگزار میشه.
سوال دیگه ای داری بگو . کیه که جواب بده :D
Amir Argentina
14-03-2009, 19:24
مگه به رنگ لباسه؟ :33: اینتر و پرسپولیس بنفش هم بپوشن من طرفدارشون میمونم. >:D<
برنامه تا آخر فصل رو که میدونم، خود عزیز محمدی هم نمیدونه!! :34: منظورم فقط بازی بعدی بود. مثلا اینکه بازی بعد پرسپولیس با چه تیمی، چه روزی و چه ساعتی برگزار میشه.
رفیق خیلی باحالی آخه چه هوادار پرسپولیسی هستی که نمیدونی بازی بعدی با کیه وکی هست :34:
راستی چه طوری برنامه لیگ ایران روتا آخر فصل میدونی چون برنامه لیگ ایران تا آخر فصل 100 بار عوض میشه :6qwup3:
همین حالا برو نگاه کن میبینی لیگ ایران به خاطر بازی با عربستان تا 2 سال آینده تعطیل شده :6qwup3:
من از یه چیزی خیلی میترسم.[Only registered and activated users can see links] اونم اینه که اگه توی این بازی خلیلی بازی نکنه ممکنه حاشیه سنگینی وارد تیم بشه. اگر هم وینگادا ترکیب رو دفاعی بفرسته تو زمین قطعا میبازیم [Only registered and activated users can see links]
که امیدوارم اینجوری نشه
14-03-2009, 22:55
باید خط هافبکمون سیستمای پیچیده و پاسای تکضرب و یه بازی حرفه ایرو اجرا کنن ، تا هم دفاع تحت فشار نباشه هم محسن و علیرضا مو قعیت به دست بیارن:5:
باید خط هافبکمون سیستمای پیچیده و پاسای تکضرب و یه بازی حرفه ایرو اجرا کنن ، تا هم دفاع تحت فشار نباشه هم محسن و علیرضا مو قعیت به دست بیارن:5:
البته اگه محسن بازی کنه ~x(
ببخشید دیدم خدایی خیلی به این رفیقمون(loverboy) ظلم داره میشه گفتم آخرین چیز رو بگم درباره اش...
آقای loverboy به نظر من شما بزار 1 هفته برو و اصلا کاری به کار تاپیک نداشته باش تا بعضی ها بدونن همه چی به این راحتی ها هم که فکر میکنن نیست...
بعضی ها لطف رو با وظیفه اشتباه گرفتن...باید عرض کنم خدمتشون که اگه میبینین مثل آب خوردن بعد از هر بازی داخلی و خارجی میاین اینجا و هر چی عشقتون میکشه رو تو کمترین زمان ممکن بعد بازی دانلود میکنین و تازه بعضی ها دستور هم میدین که فلان صحنه از بازی رو که تو فلان دقیقه و فلان ثانیه و از فلان دوربین ضبط شده رو بزارین و وای از روزی که نشه اون صحنه رو گذاشت اونوقته که زمین و زمان رو به هم میریزین....
سر سوزنی انصاف داشتن هم بد نیست رفقا....اگه میبینین کسی مثل loverboy و دوستای دیگه دارن اینجا زحمت میکشن این رو به حساب وظیفه نزارین ....اونا هیچ احتیاجی به آپدیت این فروم ها و آپلود فیلم ها ندارن و فقط به عشقشونه که دارن این کارا رو میکنن...حالا بی انصافیه که با این همه زحمتی که میکشن اینجوری برخورد بشه باهاشون....
کار سختی نیست .... فقط یه ذره فکر کنید و ببینید اگه فردا نشستین پای تلویزیون و 4 تا فوتبال دیدین و همه فکرتون این بود که بعدش بلانفاصله بیاین و گل ها رو دانلود کنید و یا از تیمتون تو تاپیک طرفداری کنید....فکر کنید که یه همچین مرجع کاملی دیگه نباشه....اونوقت خیلی چیزا دستگیرتون میشه....
اینم از طرف خودم میخوام به رفیقمون loverboy بگم که : هر چی آدم محبوبتر باشه دشمناش بیشترن داداش....پس اینو بدون شما خیلی محبوبی که اون همه منتقد داری....
به این چیزها فکر نکن کاره خودتو بکن رفیق....
Loverboy
14-03-2009, 23:31
Nastooh ([Only registered and activated users can see links]) مگه تو اصلاً منو دیدی که خوشت بیاد از قیافم یا نه ؟
arash_2000 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز اینجا همکار زیاد داره . همه ی شما همکار من هستید وقتی که با هم متحد باشید . وقتی متحد باشیدو دو دستگی پیش نیارید بخش پرسپولیس دیگه مشکلی نداره . مشکل فقط برخی دوستان رقیب بودن که اونا هم پاشون بریده شد
ad2007 ([Only registered and activated users can see links]) عزیز . ممنون از حمایتت . حقیقتش اون روز یه چند ساعتی سایت نیومدم و میخواستم 1 هفته نیام که واقعاً طاقت نیاوردم . امیدوارم دیگه از این مشکلات پیش نیاد . اینم بگم اصلاً برام مهم نیست محبوب باشم یا منفور چون کار خودمو میکنم و اکثر مواقع سرم تو لاک خودمه
ممنون از همتون به امید برد مقابل الشباب عربستان
سلام.
برو بچز من دو هفته نبودم واقعا چیکار کردین؟
یه چند تا سوال برام پیش اومد با دیدن صفحات قبل :
1 ) اینجا ارتش سرخه یا میدونه جنگ ؟
2) چرا به جونه هم افتادین؟
3) چرا دیگه او مزاحمهایه همیشگی نیستند همونایی که طرفداره تیمهایه دیگه بودند میومدند اینجا جنجال؟
loverboy جان کار خودتو بکن کاری به این کارا نداشته باش.
خوب برای عوض کردن جو بریم سراغ مربیمون :5:.
عزیز دل برادر هنوزم میگی وینگادا مربی خوبیه ؟ :-w
سهمیه آسیایی رو داره از دست میده :27: تیمم بدون ستارش (کریمی ) میترکه. :girl_sigh:
امیدوارم تو آسیا یه کارایی بکنه من که هنوزم ازش خوشم نیومده نمیدونم چرا به دلم ننشسته :34:.
در مورده خلیلی هم امیدوارم زود پاش به گل باز بشه وگرنه میره تو حاشیه بعدشم خدا میدونه چی بسرش میاد ~x(.
یه لطفی کنید بحث هایه قبلی رو بیخیال شین.:72:
15-03-2009, 00:51
برا فصل بعد باید دنیزلیو بیارن ، یه 5 ساله هم باهاش ببندن ، تا بتونه برنامه هاشو پایه ای پیاده کنه.:wagfinger1:
برا فصل بعد باید دنیزلیو بیارن ، یه 5 ساله هم باهاش ببندن ، تا بتونه برنامه هاشو پایه ای پیاده کنه.:wagfinger1:
5 ساله ببندند ؟!!!!!! :6qwup3:
اونوقت اگه نتیجه نگرفت چی ؟!!! /:)
این پسر پتروویچ چرا نرفته با بچه ها ؟
مصدومه؟
arash_2000
15-03-2009, 14:04
این پسر پتروویچ چرا نرفته با بچه ها ؟
مصدومه؟
متاسفانه مصدومیت قبلیش مثه اینکه باز سراغش اومده:29:
ولی یه چیز دیگه اینه که دیشب الشباب با النصر بازی داشت که بازی 120 دقیقه شد و به پنالتی کشید که در پنالتی الشباب برد.این 120 دقیقه بازی به فاصله کمتر از 3 روز با بازی پرسپولیس میتونه به ما کمک کنه یه چیز دیگه مهار کاماچو است که همه کاره تیم است و با مهارش 80 %توان الشباب خنثی می شود.دفاع چپ انها هم نفوذهای خوبی دارد .و سانترهای عالی.25 هم فروارد خطرناکی است و سرعتی و تکنیکی.
Amir Argentina
15-03-2009, 14:14
کاش بعد از 120 دقیقه بازی میباختن اینجوری از لحاظ روحی هم خرابشون میکرد
حیف شد نبود پتروویچ کا رو سخت میکنه
ولی به امید خدا میبریم
King_Of_BOYS
15-03-2009, 14:19
من کاملا لاور رو درک میکنم. ادم وقتی تو کارهاش موفقه دشمن هم زیاد داره. اگر یک کدوم از شماها تاپیک خاطرات با مزه رو خونده باشید میفهمید که من از دست این جماعت چی میکشیدم. از یه طرف میومدن میگفتن خاطره بنویس. خوشمون میاد. طرفدارتیم. مثل A-Perspolis , Nastooh , hamedss, jigsaw, mahtab , EsPaNola , mohammad_acmilan , reza_ghermez , seedorf و خیلیهای دیگه. اما از اون طرف ادمهایی بودن که میومدن خاطرات رو میخوندن و اتفاقا تشکر هم میکردن ولی بعدش میمومدن و فحش میدادن و میگفتن خالی بند و فیلمنامه نویس و هزار تا دری وری دیگه حتی فحش ناموسی میدادند. طوری که خواستم به روسو بگم تاپیک رو قفل کن تا اینکه بچه ها اومدن و گفتن ادامه بده ما پشتیتیم. اگر باور ندارید میتونید برید به تاپیکش و ببینید. ادرسش تو امضام هست.
امیدوارم همه تون کاری کنید تا این تاپیک و بخش پرسپولیس همونطور که محبوبترین تالار بوده با فرهنگترین و منظمترینش هم بشه.
کاش بعد از 120 دقیقه بازی میباختن اینجوری از لحاظ روحی هم خرابشون میکرد
حیف شد نبود پتروویچ کا رو سخت میکنه
ولی به امید خدا میبریم
اگه میباختن انگیزشون بیشتر میشد !!! :-??
Amir Argentina
15-03-2009, 14:37
اگه میباختن انگیزشون بیشتر میشد !!! :-??
گمون نکنم باختن بعد از 120 دقیقه خیلی تیم رو از لحاظ روحی در افت قرار میده
تا بیان تیم رو بعد از باخت جمع و جور کنن ما لهشون میکردیم
حالا که نباختن
خودمون میبازونیمشون :13:
فقط پرسپولیس توی این بازی باید ترس رو بزاره کنار :wagfinger1:
اصلا چرا باید پرسپولیس از اونا بترسه ؟!!! الشباب باید از پرسپولیس بترسه چون پرسپولیس هجومی ترین و محبوب ترین باشگاه تاریخ فوتبال اسیاست :heartsmile::heartsmile::heartsmile::heartsmile::7 2:
15-03-2009, 15:43
5 ساله ببندند ؟!!!!!! :6qwup3:
اونوقت اگه نتیجه نگرفت چی ؟!!! /:)
شک نکن نتیجه می گیره ، با 4 تا بازیکن در پیت و چند تا بازیکن خوب مثل علیرضا و مهرزاد بیشترین گل زده و زیباترین بازیها مال ما شد ، این آدم نابغس:flowerysmile:
issatice جان اگه به خر 5 سال مهلت بدی توی این 5 سال ادم میشه :D:D:D
چه برسه به دنیزلی :5::5::5:
ولی حالا که ما میخوایم 5 سال مهلت بدیم چرا به یه مربی دیگه مثل درخشان مهلت ندیم ؟!!:27:
چرا به امثال استیلی ها و ......... مهلت ندیم ؟!!!! :wagfinger1:
چرا به خود عابدزاده مهلت ندیم ؟!!! :heartsmile::heartsmile:
حتما باید یه خارجی وایسه بالا سر تیم ؟!!!
من مطمعن بودم اگه قطبی چند سال بیشتر تو پرسپولیس میموند انواع جام ها رو درو میکردیم:heartsmile:
که قسمت این بود که بره ............ :27:
reza ghermez
15-03-2009, 16:23
پرسپوليس اگه با تاكتيك هجومي بره تو زمين مطمئنم مي بريم. نيكبخت و محسن رفت وبرگشت بايد زوج خط حمله باشند وتوره كه آرزو ميكنم هر چي زودتر شرش كم شه بايد روي نيمكت بشينه چون اصلا يه ذره احساس مسئوليت نميكنه لا اقل براي پولي كه ميگيره درست بازي كنه!!! اون از كارت هاي بي جهت كه عمدا ميگرفت تا استراحت كنه اينم از موقعيت هايي كه توي هر بازي ميزنه زيرش
15-03-2009, 17:19
issatice جان اگه به خر 5 سال مهلت بدی توی این 5 سال ادم میشه :D:D:D
چه برسه به دنیزلی :5::5::5:
ولی حالا که ما میخوایم 5 سال مهلت بدیم چرا به یه مربی دیگه مثل درخشان مهلت ندیم ؟!!:27:
چرا به امثال استیلی ها و ......... مهلت ندیم ؟!!!! :wagfinger1:
چرا به خود عابدزاده مهلت ندیم ؟!!! :heartsmile::heartsmile:
حتما باید یه خارجی وایسه بالا سر تیم ؟!!!
من مطمعن بودم اگه قطبی چند سال بیشتر تو پرسپولیس میموند انواع جام ها رو درو میکردیم:heartsmile:
که قسمت این بود که بره ............ :27:
مگه من گفتم 4 سال اولو گند بزنه ، از همون سال اول مدعی اصلی قهرمانی میشیم ، اگه حواشی بذارن البته:flowerysmile:
البته از بین ایرانیها جلالی و استیلی هم ارزش سرمایه گذاری دارن ، بقیه نه :-?
متكي به كريمي بودن
پرسپوليس بيدار شده؟ اصلا خواب بود كه حالا بخواهد بيدار شده باشد؟
اين تيم فقط مرتكب يك گناه شده است و آن هم وابستگي به ستارهاي به نام علي كريمي است.
شايد اين تحليل به مذاق ديگر اهالي اين تيم خودش نيايد اما تجربه ماههاي اخير ثابت كرد كه تفاوت يك پرسپوليس كوبنده و پرقدرت و پرسپوليس عليل و رنجور فقط در سر ذوق بودن اوست.
اگر كريمي آماده و روپا باشد و هوس دريبل زدن به سرش بزند پرسپوليس آن روز بيدار است و هر حريفي را ميتواند از دم تيغ عبور دهد اما واي به حال وقتي كه او نباشد و يا باشد و سر كيف نباشد.
حضور 50 دقيقهاي او در زمين كافي بود تا پرسپوليس، الشارجه را قورت بدهد.
اتفاقي كه آنقدر ساده افتاد كه بسياري آن را حاصل ضعف حريف تعبير كردند(اصولا اين عادت ماست كه هر وقت نتيجه نميگيريم از ضعف هميشگيمان ميگوييم و وقتي نتيجه ميگيريم باز هم سياه نمايي ميكنيم و حريف را كوچك ميكنيم)و تيمي را كه لنگ يك ستاره است مورد نكوهش قرار دادند:
«استدلال فوتبال بازي گروهي است.»
استدلال محكمه پسندي است اما اين همه خاصيت يك گروه انساني است كه تواناييها و قابليتها به طور مساوي تقسيم نميشود.
آدم قد كوتاه هست. آدم قد بلند هم هست. بازيكن كارگر هست. بازيكن خلاق و رهبر هم هست. علي كريمي دارد. بهادر عبدي هم بايد داشته باشد.
تيمهاي بزرگ دنيا هم هستند كه اساس و بنيان كار تاكتيكي خود را بر پايه و اساس تواناييهاي فوق ستارههاي خود ميريزند.
آنجا به دليل وجود پول و امكانات امكان گلچين كردن يك گروه همگنتر بيشتر است اما در جايي مثل ايران و تيمي مثل پرسپوليس طبيعي است كه اين شكاف طبقاتي بيشتر خود را نشان دهد و وابستگي به ستاره چشمگيرتر.
بر پرسپوليس نميتوان خرده گرفت وقتي تيم ملي هم به صرافت اين تفاوت افتاده است و به اين نتيجه رسيده كه بدون جادوگر يك جاي كارش ميلنگد و بايد جنسش را با حضور او جور كند.
تيم ملي و پرسپوليس اين شانس را دارند كه از ستارهاي با استانداردهاي بينالمللي استفاده كنند.
اين درست كه اتكا به چنين بازيكناني در زمان غيبت ايشان مشكلاتي را فراهم ميآورد اما نميشود به اين بهانه از آنها گذشت.
پرسپوليس با كريمي 45 دقيقه اروپايي بازي ميكند اما نميتواند خودش را به بهانه تمرين نداشتن او از همين 45 دقيقه هم محروم كند.
هنر اين تيم استفاده بهينه است.
آنچه كه وينگادا ميفهمد و از سكه افتادن تيمش را با بيرون كشيدن او به جان ميخرد تا ستارهاش را حفظ كند و به خاطر يك بازي برده و تمام شده بيش از حد به او فشار وارد نكند.
براي داشتن كريمي در اوج، اولويتهايي غير از مراقبت از كمر آسيب ديده او هم وجود دارد.
او يك بار ديگر در آستانه اعلام ليست بازيكنان تيم ملي آتشبازي ميكند و براي حضور در تيم ملي اعلام آمادگي ميكند.
بار قبل هم همين انگيزه از او يك چهره ويژه در پرسپوليس ساخت اما اتفاقات به گونهاي رقم خورد كه آقاي ستاره سرخورده و وامانده نه براي تيم ملي بازيكن شد و نه براي پرسپوليس.
كريمي به اوج بر ميگردد و با تحريك انگيزشي او در دو جبهه جام باشگاههاي آسيا و مسابقات مقدماتي جام جهاني دستاوردهايي ملي را به ارمغان آورد.
آن وقت هيچكس آنها و موفقيت احتماليشان را به گناه وابستگي به كريمي و حاصل شدنش از صدقه سر او مورد سرزنش قرار نخواهد داد.
-----------------------
منبع ([Only registered and activated users can see links])
نويسنده : رضا خدادادي
King_Of_BOYS
15-03-2009, 18:18
واقعا هم این مسئله خطرناکه . پرسپولیس با حضور کریمی یه تیم منسجم و قوی مثل بارسا و منچستره ولی وقتی کریمی نیست در حد داماش و برق شیراز بازی میکنه.
Amir Argentina
15-03-2009, 18:22
مگه من گفتم 4 سال اولو گند بزنه ، از همون سال اول مدعی اصلی قهرمانی میشیم ، اگه حواشی بذارن البته:flowerysmile:
البته از بین ایرانیها جلالی و استیلی هم ارزش سرمایه گذاری دارن ، بقیه نه :-?
اگه حواشی میزاشتن قطبی هم نمیرفت
همین حاشیه ها هست که نمیزارن مربیها تو پرسپولیس موفق باشن
15-03-2009, 19:19
با این حال من سیستم بازی دنیزلیو به امپراطور هم ترجیح میدم:D
با این حال من سیستم بازی دنیزلیو به امپراطور هم ترجیح میدم:D
بله دنیزلی توی بازی زیبا سیستمش از قطبی بهتره ولی یه مربی حرفه ای تیمش هم باید زیبا بازی کنه هم نتیجه بگیره.
زمان دنیزلی متاسفانه تیم خارج از خونه اصلا نمیتونست خوب بازی کنه :wagfinger1:
Mohammad_AcMilan
15-03-2009, 21:28
دنیزلی خوب بازی می کرد اما نتیجه خیلی بد می گرفت اما قطبی هم خوب بازی می کرد هم نتیجه می گرفت فصل قبل کل بازی دست ما بود و می بردیم این فصل متاسفانه اوایلش که کل بازی دست ما بود و نتیجه نمی گرفتیم~x( که بعدش هم اومدن قطبی رو برکنار کردن:27:(البته اونا برکنارش نکردن خودش رفت:27: که اونا باعث رفتنش شدن)بعدش هم تیم دیگه نه قشنگ بازی می کرد نه نتیجه می گرفت حالا باز بهتر شدیم هروقت کریمی هست عالی بازی می کنیم اما وای به حال وقتی که کریمی نیست127fs3556139
الان من از مصدومیت پتروویچ تو بازی با الشباب نگرانم :-w
متاسفانه جایگزین درست و حسابی هم براش نداریم :27:
15-03-2009, 22:47
الان من از مصدومیت پتروویچ تو بازی با الشباب نگرانم :-w
متاسفانه جایگزین درست و حسابی هم براش نداریم :27:
کریم رو فرم باشه پوشش میده ، تازه علی کریمی رو 90 دقه داریم ، غم نداریم ، باید یه سیستمس بچینن که دو تا از بچه ها فقط مراقب کریمی باشن مصدوم نشه.:5:
کریم ؟!!!!!!
یه بازیکن سرعتی میخوایم :girl_sigh:
16-03-2009, 00:03
دنیزلی خوب بازی می کرد اما نتیجه خیلی بد می گرفت اما قطبی هم خوب بازی می کرد هم نتیجه می گرفت فصل قبل کل بازی دست ما بود و می بردیم این فصل متاسفانه اوایلش که کل بازی دست ما بود و نتیجه نمی گرفتیم~x( که بعدش هم اومدن قطبی رو برکنار کردن:27:(البته اونا برکنارش نکردن خودش رفت:27: که اونا باعث رفتنش شدن)بعدش هم تیم دیگه نه قشنگ بازی می کرد نه نتیجه می گرفت حالا باز بهتر شدیم هروقت کریمی هست عالی بازی می کنیم اما وای به حال وقتی که کریمی نیست127fs3556139
دنيزلي يه مربي بود كه تيم هاي تحت رهبري اون دو نيمه كاملا متفاوت داشتند دنيزلي يه مشكلي كه داشت تيم را با تاكتيك مناسب نيمه دوم به بازي نميفرستاد
در مورد وينگادا هم حالا زوده بايد كمي صبر كرد
قطبي بر خلاف دنيزلي بازي خوني خوبي داشت
16-03-2009, 00:24
کریم ؟!!!!!!
یه بازیکن سرعتی میخوایم :girl_sigh:
آره ، اینم هست ، جای مهرزاد خالی واقعا :-?
خوب زمون دنیزلی یه تمام کننده مثل محسنو نداشتیم و تو فاز دفاعی هم اگه یادتون باشه مجبور می شدیم از پژمان برا دفاع وسط استفاده کنیم ، فرشید کریمی هم که یه گلایی می خورد ، صد رحمت به ایلیچ ، با این حال از نظر من اون تیم تو هر دو تا جام با ناداوری از قهرمانی محروم شد
arash_2000
16-03-2009, 00:32
واقعا هم این مسئله خطرناکه . پرسپولیس با حضور کریمی یه تیم منسجم و قوی مثل بارسا و منچستره ولی وقتی کریمی نیست در حد داماش و برق شیراز بازی میکنه.
مثلا وقتی کریمی نیست پرسپولیس در حد پیام خراسان و ابومسلم مشهد هم بازی میکنه همین برق اقلا 9هفته صدر جدول بود.
King_Of_BOYS
16-03-2009, 07:46
مثلا وقتی کریمی نیست پرسپولیس در حد پیام خراسان و ابومسلم مشهد هم بازی میکنه همین برق اقلا 9هفته صدر جدول بود.
اره. درسته. پرسپولیس بدون کریمی در حد تیمهای درجه 2 ایران بازی میکنه مثل :
مقاومت سپاسی و برق شیراز
Nastooh ([Only registered and activated users can see links]) مگه تو اصلاً منو دیدی که خوشت بیاد از قیافم یا نه ؟
ممنون از همتون به امید برد مقابل الشباب عربستان
همینجوری کلی گفتم. :33: فکر نکنم از قیافه ات خوشم بیاد. 127fs3556139 حالا تو هم بزن تو حال من. :-w
راستی اینجا هم اسپم بدم پاک میشه؟ :6qwup3:
آی گفتی. وقتی کریمی هست یه طوری بازی میکنیم آدم افتخار میکنه. وقتی نیست میزنیم تو خط بکش زیرش و فوتبال علی اصغری. نمیدونم کریم چرا افت کرده. :53: انصافا اون بازیکن آماده پارسال نیست.
بیخیال بابا منظورش توهین به تیم شهر شما نبود. خواست بگه تیم افت میکنه 2 تا از تیم های پائین جدول رو گفت. اصلا وقتی کریمی نیست پرسپولیس میشه شبیه شموشک. خوبه؟ (الان یه نوشهری میاد فکم رو میاره پائین :121fs725372:)
شش پرده از سال پرماجرا
سال ۱۳۸۷ براى على كريمى سال پرمخاطره اى بود و اين نكته با ورود دوباره او به فوتبال ايران پررنگ و پررنگ تر شد.
هر چند كه جادوگر فوتبال آسيا از ميانه هاى سال شمسى برگشت تا براى تيم محبوبش بازى كند اما در همين بازه زمانى اتفاقات متعددى باعث شد تا هر از چند گاهى عناوين درشت روزنامه هاى ورزشى و سايت هاى خبرى با كلمات جادو و جادوگر رنگ و لعاب ويژه اى به خود بگيرند.
در اينجا شش اتفاق مهم پيرامون على كريمى را مرور مى كنيم تا ثابت شود ستاره كم سروصداى فوتبال ايران در دهه گذشته، در سال ۸۷ مهمترين سوژه مطبوعات در رسانه هاى ورزشى بود.
۱- در فوتبال قطر اين يك قانون است كه مقاصد بازيكنان خارجى شاغل در ليگ ستارگان اين كشور با نظر كميته المپيك قطر مشخص مى شود. على كريمى با همين قانون ويژه از القطر به السيليه رفت اما اصلا راضى نمى شد در اين تيم ته جدولى كه در ليگ ۱۰تيمى قطر جزو ضعيف ترين ها به حساب مى آمد بازى كند.
زمان حضور كريمى در اين تيم اعلام شد. او يك قرارداد ۶ ميليون دلارى با السيليه منعقد كرده اما ستاره فوتبال ايران حاضر شد به ازاى از دست دادن مبلغ كلانى از اين پول قيد السيليه را بزند.
۲- على كريمى يك پرسپوليسى است و به همين خاطر خيلى زود مقدمات بازگشت او به تيم محبوبش فراهم شد.
در روزهاى اول شايعه شد افشين قطبى او را نمى خواهد اما بعدتر كريمى تبديل به ستاره مورد علاقه سرمربى پرسپوليس شد.
على كريمى روزى كه به پيراهن محبوبش رسيد اعلام كرد شايد سال بعد (۸۸) با همين پيراهن از فوتبال خداحافظى كند.
او در دومين حضور با پيراهن پرسپوليس در دربى تهران منجى قرمزها شد و با هت تريك در مشهد ثابت كرد دوباره همان مارادوناى آسيا است. اتفاقى كه على دايى و فدراسيون را مجاب به دعوت دوباره از او براى حضور در تيم ملى كرد.
۳- على كريمى يك بار در روزهاى نيمه ابتدايى سال عليه فدراسيون حرف زده بود اما هرچند كه وساطت مقامات سياسى و بزرگان كشور براى متقاعد كردن دايى و فدراسيون كافى بود، كريمى طى نامه اى بلندبالا اين دعوت را نپذيرفت.
محروميت كريمى از سوى فدراسيون بخشيده شد اما او در نامه اش نوشت كه سلايق گردانندگان تيم ملى در كنارگذاشتن او مؤثر بوده است. او خود را يك سرباز آماده خدمت معرفى كرد اما ضمن تبريك به تيم ملى براى پيروزى مقابل امارات و تجليل از آنهايى كه براى برگرداندنش تلاش كردند گفت به تيم ملى برنمى گردد.
۴- در بين دو نيمه ديدار پرسپوليس - برق شيراز عده اى از مسؤولان ورزشگاه و فرمانده انتظامى حاضر در استاديوم به صورت خودجوش درصدد آشتى بين دايى و كريمى برآمدند و اين دو را روبه روى هم قرار دادنداما برخورد سرد دايى و كريمى نشان داد ابرهاى تيره براى كنار رفتن احتياج به توفانى مهيب دارند.
۵- در اولين روزهاى مديريت عباس انصارى فرد در باشگاه پرسپوليس كريمى بار ديگر خبرساز شد. او كه از بركنارى قريب الوقوع افشين پيروانى خبردار شده بود طى مصاحبه اى جنجالى اين موضوع را بهانه كرد تا بگويد:
«براى فوتبالى كه مديرش انصارى فرد است متأسفم.»
او ضمن انتقاد از تمام كاستى هاى پرسپوليس به مديريت باشگاه تاخت و از رويارويى با انصارى فرد در محل تمرين امتناع كرد.
بعد از اين اتفاق خبر اخراج كريمى از پرسپوليس شنيده شد اما برخورد نرم انصارى فرد و حل و فصل قضايا در فاصله اى كوتاه همه مشكلات را به دست فراموشى سپرد.
۶- بعد از تساوى تيم ملى ايران مقابل كره جنوبى در تهران و به خطر افتادن صعود آسان به جام جهانى خبر دعوت مجدد از كريمى به گوش رسيد.
على دايى و على كريمى در لواسان و به واسطه دوستان مشترك خود طى ملاقاتى صلح كردند.
در روزهايى كه فشار رسانه ها و نمايش هاى ويژه كريمى دعوت دوباره از او را نزديك كرده بود، جادوگر خود نيز اعلام كرد اگر دعوت شود با كمال ميل براى تيم ملى بازى مى كند اما اين بار على دايى برگى ديگر از داستان دنباله دار جادوگر در سال ۸۷ را ورق زد و از او براى مسابقه فوق حساس مقابل عربستان دعوت به عمل نياورد.
شايعات متناقض درباره بازگشت كريمى به تيم ملى يا خداحافظى هميشگى او از شماره ۸ ملى تا آخرين ساعات سال خورشيدى شنيده مى شد.
------------------
16-03-2009, 14:06
مشكل اينا با كريمي اساسيه بهتره كه زياد اميد به برگشتنش نداشته باشيم
فعلا كه داره تو پرسپوليس خوب بازي ميكنه و هر روز بهتر ميشه و طرفدارهاي زيادي داره
Loverboy
16-03-2009, 14:16
Sahar_Mohammad ([Only registered and activated users can see links]) و arash_2000 ([Only registered and activated users can see links]) . خواهش میکنم به تیمهای شهر های هم توهین نکنید . واقعاً خجالت آوره .
King_Of_BOYS
16-03-2009, 14:19
بیخیال بابا منظورش توهین به تیم شهر شما نبود. خواست بگه تیم افت میکنه 2 تا از تیم های پائین جدول رو گفت. اصلا وقتی کریمی نیست پرسپولیس میشه شبیه شموشک. خوبه؟ (الان یه نوشهری میاد فکم رو میاره پائین :121fs725372:)
همینو بگو. من اصلا منظورم توهین نبود فقط خواستم دو تا تیم پایین رو بگم.
اصلا در حد الشارجه و الغرافه بازی میکنه. من مظورم این بود که در حد تیمهای ته جدولی بازی میکنه. که پیام هم جزوشونه.
خوبه خودت فهمیدی !! به نظر من شموشک اصلا در حد لیگ برتره سابقه حضور تو لیگ برتر هم داره خیلی تیمهای تهرانی هنوز نتونستن بیان لیگ برتر ولی شموشک اومده خواهشا دیگه تیم مارو انقدر تحقیر نکنید!!:301:
King_Of_BOYS
16-03-2009, 16:08
Nastooh تا تو باشی دیگه علکی حرف نزنی. 127fs3556139 اینجا همه رو تیمهاشون تعصب دارن . مثلا الان یه تیکه به تیم نساجی قائمشهر بنداز دو دقیقه بعد میان میکشنت.
بابا بیخیال شید. منظور ما توهین نیست. من یه بار یه اسم در اوردم از خودم گفتم :
خیاطان ییلاقیات حومه سبزوار اومدن دهنمو اسفالت کردن. گفتم برق اینطوری شد. به نظرم برای مثال زدن هم مثل همیشه کاسه کوزه ها رو سر عربها بشکنید.
در حد الغرافه و الشباب و الزورا و الجویه و .....
16-03-2009, 16:20
آقا می بینم که دنبال یه تیم فحش خور می گردین ، این استقلال کوچیکه ی اهواز کیس مناسبیه به نظر من :-?
سقوط کنه ، به جاش نفت یا یه تیم تبریزی بیاد بالا خوبه:flowerysmile:
abbaspmz
16-03-2009, 16:48
تیم فوتبال پرسپولیس روز سه شنبه بیست و هفتم اسفند ماه در چارچوب رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا و در دومین دیدار خود مقابل الشباب عربستان قرار می گیرد. سرخپوشان ایرانی تاکنون 10 بار به مصاف تیم های عربستانی رفته و صاحب 4 پیروزی، 4 تساوی و 2 باخت شده اند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، اولین دیدار پرسپولیس مقابل نماینده عربستان 27 تیر ماه 1370 با قضاوت سوکوهارا از ژاپن در ریاض انجام شد که دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.
دومین دیدار در مرداد ماه 1370 در چارچوب مرحله برگشت نیمه نهایی جام در جام آسیا در تهران برگزار شد که پرسپولیس با تک گل دقیقه 62 فرشاد پیوس مقابل الهلال به برتری رسید و راهی فینال این رقابتها شد. آل عبدا... بعنوان داور در حضور یکصد هزار تماشاگر قضاوت کرد. سیلهو مربی برزیلی هدایت تیم حریف را بر عهده داشت.
در آبان 1371 تیم پرسپولیس در تهران در چارچوب مسابقات جام در جام آسیا به مصاف تیم الاتحاد عربستان رفت و با تک گل حمید درخشان با نتیجه یک بر صفر به برتری رسید و در دیدار برگشت تیم پرسپولیس با گل از راه دور کلهر به تساوی یک بر یک رضایت داد و دوباره فینالیست شد.
در آبان 1375 در دوحه و در چارچوب مسابقات باشگاههای آسیا تیم پرسپولیس به مصاف النصر عربستان رفت و با نتیجه 3 بر 2 مغلوب شد. ادموند بزیک و خداداد عزیزی برای پرسپولیس و اوهن کندی (3 گل) زننده گلهای این دیدار بودند.
سوم اسفند 1376 در طرابلس تیم پرسپولیس در چارچوب جام باشگاههای آسیا به مصاف تیم الهلال رفت و با گل زیبای مهدی مهدوی کیا با نتیجه یک بر صفر به پیروزی رسید.
در فروردین 1377 پرسپولیس در هنگ کنگ به دیدار الهلال رفت و با نتیجه 4 بر یک مغلوب شد. سامی الجابر و احمد دوساری هر کدام دو گل برای حریف به ثمر رساندند و شاهرودی زننده تک گل پرسپولیس بود.
در بهمن ماه 1378 تیم پرسپولیس و الهلال در ریاض با داوری کامی کاوا از ژاپن به تساوی بدون گل رضایت دادند.
در اسفند ماه 1379 و در چارچوب جام باشگاههای آسیا در تهران تیم پرسپولیس و الاتحاد عربستان به تساوی بدون گل رسیدند.
21 اسفند 1379 تیم پرسپولیس با گلهای علی کریمی، علی انصاریان و حامد کاویانپور با نتیجه 3 بر یک تیم الهلال را در هم کوبید.
نکته جالب توجه اینکه پرسپولیس تاکنون در عربستان بازنده نبوده است.
گفتنی است؛ تیم های پرسپولیس و الشباب عربستان روز سه شنبه بیست و هفتم اسفند ماه در شهر ریاض و در ورزشگاه ملک فهد از ساعت 20 به مصاف هم می روند.
منبع ([Only registered and activated users can see links]تاریخ_حکایت_از_برتری_سرخپوش ان_دارد/#More)
16-03-2009, 17:04
آقا می بینم که دنبال یه تیم فحش خور می گردین ، این استقلال کوچیکه ی اهواز کیس مناسبیه به نظر من :-?
سقوط کنه ، به جاش نفت یا یه تیم تبریزی بیاد بالا خوبه:flowerysmile:
حالا از بين اين همه تيم اين بدبخت ها را پيدا كردي يعني اينقدر تيم در پيت كمه:7:
Loverboy
16-03-2009, 17:15
آقا دیگه تکرار نمیکنم . حق اینکه تیمی رو با تیم شهری مقایسه کنید ندارید
Amir Argentina
16-03-2009, 18:47
بابا ما فردا بازی به این مهمی داریم شما چه بحثهای الکی میکنید
به جاش نفت یا یه تیم تبریزی بیاد بالا خوبه:flowerysmile:
اره به نظرم تو این چند سال تراکتور سازی تبریز حقش بوده بیاد لیگ برتر که میدوارم بیاد تا دل مردم شهر تبریز هم شاد بشه :girl_sigh:
----------------------------------------------------------
این اقا امیر هم حرف خوبی میزنه فردا پرسپولیس یه بازی حساس داره اونوقت شماها سر چی دارید الکی بحث میکنید :wagfinger1:
King_Of_BOYS
16-03-2009, 19:00
اقا ما که علکی بحث نمیکنیم. تا وقتی اون اقا من هرچی بگم گیر بده وضعیت همینه. طوری که من الان مجبور شدم کمتر بیام اینجا.
پرسپولیس هم فردا مثل شیر اون شیرهای خوردنی عربستان رو میبره.
Loverboy
16-03-2009, 19:04
اقا ما که علکی بحث نمیکنیم. تا وقتی اون اقا من هرچی بگم گیر بده وضعیت همینه.
شرمندتم . اگه بخواید ادامه بدید نه تنها پاک میشه اون پستتون ، بلکه اخطار هم میدم به کسی که بحث رو شروع کنه و اون کسی که ادامه بده . شوخی هم ندارم . برید تو پروفایل هم انقدر با هم کل کل کنید که خسته شید ولی من در قبال اینجا مسئولیت دارم . هر کی هم نمیتونه جلوی خودشو بگیره بسم الله ، ما رو به خیرو اونو به سلامت .
Mohammad_AcMilan
16-03-2009, 19:31
من نمی دونم شما این قدر چرا به جای این که به بحث فنی بپردازین به حاشیه ها می پردازین؟؟
بعد میاین می گین اگه پرسپولیس حاشیه نداشت فلان می شد بهمان می شد این جا ما این همه حاشیه و دعوا داریم و نمی تونیم یه اینجا رو کنترل کنیم دیگه وای به حال پرسپولیس!!
ماشالله بحث های واجبتر از این که ندارین....انگار نه انگار فردا پرسپولیس بازی داره...
البته دوستمون هم که میگه بهتره بحث فنی بکنیم باید بگم که خود پرسپولیسی ها به بحث فنی ویگاندا گوش نمیدن بیان بحث های فنی مارو گوش بدن....:117:
بهرحال این انکار نشدنی که 50% جذابیت فوتبال و پرسپولیس و .... به خاطر حاشیه هایی هست که دارن :6qwup3:
16-03-2009, 20:56
خیلی خب بابا ، بریم سراغ بحث واجب ، بهترین ارنج از نظر من::D
--------------واعظی-------------
-------نبی----------سپهر-------
شیری------------------- --محمد
--------------مازیار--------------
----------------------------------
پژمان-----------------------کریم
------------کریمی--------------
---------------------------------
------علیرضا------خلیلی------
arash_2000
16-03-2009, 21:06
با احترام به همه مثل اینکه مجبورم بعضی چیزارو روشن کنم و حرف دلمو بزنم یه جور میگید بحث فنی اینگار قبلش چه جوری می اومدید بحث میکردید غیر از این بود که میومدید قبل از بازی فقط و فقط بعضیاتون واسه اضافه کردن پستاتون یا میومدید میگفتید 6تا بهشون میزنیم یا میومدید پیش بینی میکردید یا هم شعر ماشالا میگفتید چه میدونم از این شعرا که پرسپولیس قهرمان میشه و.... آخه غیر از تعداد اندکی یکیتون تو کل نیم فصل لیگ بازیهای پرسپولیس بحث فنی میکردید؟یکیتون میومدید یه چیزی بگید که آدم یاد بگیره؟حالا شدید کاسه داغ تر از آش که چرا این بحثارو میکنید؟مسخره تر از این حرف هست شما واسه چی این حرفو میزنید مگه سرپرست حرفاشو نزد؟میخوایید احراض وجود کنید بعد بازی هم ماشالا با خط اندازه 20:117: میومدید فقط تبریک میگفتید اکثرا که نصف خط هم نمیشد خیلی کم میومدید نقاط ضعف تیم رو متذکر میشدید کجای این سایت بحث فنی میکردیم؟تا کی میخواییم بیاییم مسخره بازی در بیاریم چطوره یه نفر وسط بحث میاد حرف از خاطرات.... تو گفتگوی آزاد میزنه که هیچ ربطی نداره(برید تو صفحات قبل بخونید تا باورتون شه) چرا به خودمون زحمت نمیدیم بیاییم یه کم حرف از مشکلات تیم بزنیم چرا بحثای بیهوده رو جای بحثای فنی عوض میکنیم؟چه دلیلی داره بیاییم قبل بازی بگیم کی گل میزنه چند تا میزنیم چند تا میخوریم؟چه دلیلی داره وقتی چند روز پیش داریم با سرپرست دوستانه بحث میکنیم بعضیا میپرن وسط که چی؟که چرا سرپرستو اذیت میکنید و بیخود جانبداری که سرپرست زحمت میکشه و ما چرا داریم بحث میکنیم؟مگه بحث ما اینه که شما میایید وسط کی گفته سرپرست زحمت نمیکشه؟همه سرپرستا زحمت میکشن من نمیخوام بگم میام بحث فنی میکنم ولی وقتی میخوام پست فنی بزنم میبینم چند نفر بیخود میان الکی پست میدن خب منم دلسرد میشم.
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه.
سلام به همه
اگه میشه اسامی بازیکنان الشباب یا حداقل معروفاشون
دوباره داریم میریم تو حاشیه ها ! (تاپیک رو میگم)
:27:
ببینم بازی های روز اول عید تعطیل شد نه؟
بازی بعد از الشباب تو جام آسیا تو چه تاریخیه؟
16-03-2009, 22:19
با احترام به همه مثل اینکه مجبورم بعضی چیزارو روشن کنم و حرف دلمو بزنم یه جور میگید بحث فنی اینگار قبلش چه جوری می اومدید بحث میکردید غیر از این بود که میومدید قبل از بازی فقط و فقط بعضیاتون واسه اضافه کردن پستاتون یا میومدید میگفتید 6تا بهشون میزنیم یا میومدید پیش بینی میکردید یا هم شعر ماشالا میگفتید چه میدونم از این شعرا که پرسپولیس قهرمان میشه و.... آخه غیر از تعداد اندکی یکیتون تو کل نیم فصل لیگ بازیهای پرسپولیس بحث فنی میکردید؟یکیتون میومدید یه چیزی بگید که آدم یاد بگیره؟حالا شدید کاسه داغ تر از آش که چرا این بحثارو میکنید؟مسخره تر از این حرف هست شما واسه چی این حرفو میزنید مگه سرپرست حرفاشو نزد؟میخوایید احراض وجود کنید بعد بازی هم ماشالا با خط اندازه 20:117: میومدید فقط تبریک میگفتید اکثرا که نصف خط هم نمیشد خیلی کم میومدید نقاط ضعف تیم رو متذکر میشدید کجای این سایت بحث فنی میکردیم؟تا کی میخواییم بیاییم مسخره بازی در بیاریم چطوره یه نفر وسط بحث میاد حرف از خاطرات.... تو گفتگوی آزاد میزنه که هیچ ربطی نداره(برید تو صفحات قبل بخونید تا باورتون شه) چرا به خودمون زحمت نمیدیم بیاییم یه کم حرف از مشکلات تیم بزنیم چرا بحثای بیهوده رو جای بحثای فنی عوض میکنیم؟چه دلیلی داره بیاییم قبل بازی بگیم کی گل میزنه چند تا میزنیم چند تا میخوریم؟چه دلیلی داره وقتی چند روز پیش داریم با سرپرست دوستانه بحث میکنیم بعضیا میپرن وسط که چی؟که چرا سرپرستو اذیت میکنید و بیخود جانبداری که سرپرست زحمت میکشه و ما چرا داریم بحث میکنیم؟مگه بحث ما اینه که شما میایید وسط کی گفته سرپرست زحمت نمیکشه؟همه سرپرستا زحمت میکشن من نمیخوام بگم میام بحث فنی میکنم ولی وقتی میخوام پست فنی بزنم میبینم چند نفر بیخود میان الکی پست میدن خب منم دلسرد میشم.
امیدوارم کسی از حرفام ناراحت نشده باشه.
شما شروع کنی ، ما استقبال می کنیم ، مثلا یه بحث را بنداز که چرا تیم بدون کریمی آچمز میشه و راه حل بده یا چه میدونم یه چیز دیگه ، با این بحثا و کنایه ها که به جایی نمی رسیم :wagfinger1:
arash_2000
16-03-2009, 22:23
شما شروع کنی ، ما استقبال می کنیم ، مثلا یه بحث را بنداز که چرا تیم بدون کریمی آچمز میشه و راه حل بده یا چه میدونم یه چیز دیگه ، با این بحثا و کنایه ها که به جایی نمی رسیم :wagfinger1:
مگه اینجا off topic هستش که من بحث کنم شما ادامه بدین؟مثلا چند نفر واسه بازی فردا بحث فنی کردن؟چه نیازی به راه انداختن بحث ما خودمون موضوع جلومونه منم این حرفامو به عنوان کنایه نزدم مجبور بودم بگم چون میدیم بعضیا به راحتی هر چیزی میخوان میان میگن و منظورم کلی بود نه شخص خاصی.
King_Of_BOYS
17-03-2009, 00:05
شرمندتم . اگه بخواید ادامه بدید نه تنها پاک میشه اون پستتون ، بلکه اخطار هم میدم به کسی که بحث رو شروع کنه و اون کسی که ادامه بده . شوخی هم ندارم . برید تو پروفایل هم انقدر با هم کل کل کنید که خسته شید ولی من در قبال اینجا مسئولیت دارم . هر کی هم نمیتونه جلوی خودشو بگیره بسم الله ، ما رو به خیرو اونو به سلامت .
شما چرا شرمنده باشی؟ دشمنت شرمنده. باشه اخطار بده اصلا محروم کن. فقط در یک صورت. اون هم اینکه تقصیر کار من باشم.
شماهایی که این تاپیک رو خوندید بگید تقصیر منه یا اون اقا؟ من حرف بدی زدم؟ توهین کردم؟ اگر یکیتون گفتید تقصیر منه . من با کمال میل حاظرم محروم بشم. اخطار هم کمه.واقعا دیگه خسته شدم نمیدونم چی بگم. خدا جای حق نشسته. من دیگه هیچ چی نمیگم.
اه ................................. :-w
حالا تقصیر کار هر کدومتون بودید مهم نیست .
انقدر به هم نپرید :3ztzsjm:
بی خیال شید دیگه :winksmiley02:
هر کدومتون یه عذز خواهی از اون طرف بکنه همه چی ردیف میشه همین :heartsmile::72:
17-03-2009, 00:44
از بحث فنی استقبال میشه ، اگه یکی طرحش کنه ، اگه نه حداقل واسه اینکه تایپک نگنده ، یه پیش بینی و تبریک و ... مینویسیم ، اگه کسی اطلاعات خاصی داره ، اگه سوژه ی جالبی داره ، بگه تا بحث داغ شه و یه نتیجه ی جالبی به دست بیاد ، به هر حال من که منظوری ندارم ، این جناب جراردم کلید فرمودن میگن تو اسپمی ، نمی دونم شاید زیادی پست میدم ، ولی منظوری ندارم اگرم این قضیه کسیو ناراحت کرده شرمنده
arash_2000
17-03-2009, 01:19
از بحث فنی استقبال میشه ، اگه یکی طرحش کنه ، اگه نه حداقل واسه اینکه تایپک نگنده ، یه پیش بینی و تبریک و ... مینویسیم ، اگه کسی اطلاعات خاصی داره ، اگه سوژه ی جالبی داره ، بگه تا بحث داغ شه و یه نتیجه ی جالبی به دست بیاد ، به هر حال من که منظوری ندارم ، این جناب جراردم کلید فرمودن میگن تو اسپمی ، نمی دونم شاید زیادی پست میدم ، ولی منظوری ندارم اگرم این قضیه کسیو ناراحت کرده شرمنده
عزیز من گفتم که اصلا منظورم شما نیستی چون اگه بودی به اسم میگفتم چون از همه هم بپرس آدمه رکی هستم و دورو هم نیستم اگه بودی میگفتم هستی من لب مطلبم اینه به جایی که بیاییم اینجا بیخود یه بحثی رو که سرپرست خودش تمومش کرده ادامه بدیم بیاییم حرفای بهتری بزنیم.
Loverboy
17-03-2009, 01:38
مهمترین مشکل ما ضعف سرعت خط دفاعیمونه . خدا رو شکر اعراب زیاد سرعتی نیستن ولی این مشکل وقتی محمد از راست و شیری از چپ میرن جلو در بازی با شرقی ها به مشکل میخوریم . پرسپولیس مشکل هجومی داره اونم اینه که وقتی کریمی نیست هیچ تاکتیکی برای گلزنی نداریم . واقعاً چرا باید انقدر به کریمی وابسته باشیم . چرا نباید به فکر روزهایی باشیم که کریمی رو نداریم ؟
پ.ن : برای بار چندم خواهش میکنم بحث حاشیه ای نکنید . آرش عزیز کاملاً با اون تیکه حرفت که فقط تبریک و شعر و ... انجام میدیم موافقم . بهتره بحثهای فنی کنیم .
خوش باشید [Only registered and activated users can see links]
17-03-2009, 01:49
مهمترین مشکل ما ضعف سرعت خط دفاعیمونه . خدا رو شکر اعراب زیاد سرعتی نیستن ولی این مشکل وقتی محمد از راست و شیری از چپ میرن جلو در بازی با شرقی ها به مشکل میخوریم . پرسپولیس مشکل هجومی داره اونم اینه که وقتی کریمی نیست هیچ تاکتیکی برای گلزنی نداریم . واقعاً چرا باید انقدر به کریمی وابسته باشیم . چرا نباید به فکر روزهایی باشیم که کریمی رو نداریم ؟
پ.ن : برای بار چندم خواهش میکنم بحث حاشیه ای نکنید . آرش عزیز کاملاً با اون تیکه حرفت که فقط تبریک و شعر و ... انجام میدیم موافقم . بهتره بحثهای فنی کنیم .
ما سال پیش آشوبی و آقایی رو داشتیم که بازیسازی می کردن ، علیرضا و بادامکی هم واقعا رو فرم بودن ، ولی امسال غیر کریمی یه هافبک بازیساز نداریم ، صد تا فوروارد هم بگیریم وضع همینه ، هر چند که محسن با همین وضعم میتونه یه کارایی کنه ، با این حال اگه آخر فصل آشوبی یا خیری و نوری رو جذب کنن ، با وجود پتروویچ احتمالا دیگه مشکلی نداریم
Loverboy
17-03-2009, 01:54
ما سال پیش آشوبی و آقایی رو داشتیم که بازیسازی می کردن ، علیرضا و بادامکی هم واقعا رو فرم بودن ، ولی امسال غیر کریمی یه هافبک بازیساز نداریم ، صد تا فوروارد هم بگیریم وضع همینه ، هر چند که محسن با همین وضعم میتونه یه کارایی کنه ، با این حال اگه آخر فصل آشوبی یا خیری و نوری رو جذب کنن ، با وجود پتروویچ احتمالا دیگه مشکلی نداریم
مشکل دیگه ای هم که داریم اینه که همه خوره ی گل زنی هستند . باقری از 60 متری میخواد گل بزنه که میزنه هواپیمای توپولوف روسی رو میاره پایین . اون یکی میبینه که بازیکن موقعیت 99 درصد گل داره ولی خودش میزنه به درو دیوار . اتحاد تو تیم ما وجود نداره متاسفانه چیزی که پارسال بود ولی امسال با تیم غریبه شده . امیدوارم تو بازیهای آسیایی ، انگیزه باعث بشه به یه جایی برسیم . به امید روزهای بهتر .
King_Of_BOYS
17-03-2009, 07:48
من همیشه این اعتقاد رو داشتم تیمی که ستاره زیاد داشته باشه خوب نتیجه نمیگیره. یه نگاه به تیم ذوب اهن و استقلال بندازین . بازیکناشون تو تیمهای دیگه اصلا شناخته شده نبودن یا اگر بودن زیاد به اون صورت ستاره نبودن. به غیر از دو سه تا ولی پرسپولیس رو نگاه کنی همشون تو تیمهاشون نقش یک رهبر رو داشتن و واقعا ستاره بودن. مثل کریمی باقری نیکبخت توره زارع محمد شیری نوری و...
اما کریمی یه وزنه برای تیممونه مخصوصا جلوی این عربها . چون همشون از کریمی میترسن . در مورد خط دفاعی هم الان ما بهترین دفاعهای ایران رو داریم ولی نمیدونیم چطوری باید ازشون استفاده کنیم و چیدمانشون اشتباست. من فقط اینو نفهمیدم که مگر همین اتسو دقیقه 92 پرسپولیس رو از گل خوردن جلوی داماش نجات نداد؟ چرا بازی نمیکنه؟ من خودم بازیهای ابومسلم رو میدیدم اتسو یکی از بهترینها بود.
Amir Argentina
17-03-2009, 10:09
هافبک تيم فوتبال پرسپوليس سه گل تا عنوان بهترين گلزن آسيا فاصله دارد.
علي کريمي با به ثمر رساندن يک گل در ديدار با الشارجه امارات ششمين گل آسيايي خود را براي پرسپوليس به ثمر رساند. با احتساب سه گل آسيايي وي به همراه الاهلي امارات، تعداد گل هاي کريمي در آسيا به عدد 9 رسيد و به جمع برترين گلزنان آسيايي ايران پيوست.
در حال حاضر فرشاد پيوس بازيکن اسبق پرسپوليس، محمود کريمي از سپاهان و فرهاد مجيدي از استقلال با به ثمر رساندن 11 گل، بهترين گلزنان ايراني در جام باشگاه هاي آسيا، جام در جام و ليگ قهرمانان آسيا محسوب مي شوند. محمد احمدزاده از ملوان با 10 گل و علي کريمي از پرسپوليس و مهدي سيدصالحي بازيکن سابق سپاهان هر کدام با 9 گل زده در مکان هاي بعدي قرار دارند. کريمي در صورت به ثمر رساندن دو گل ديگر، به جمع برترين گلزنان آسيايي ايران مي پيوندد و در صورت زدن سه گل ديگر به عنوان برترين گلزنان آسيايي ايراني شناخته مي شود. جالب اينکه کريمي در پست هافبک بازي مي کند و گلزنان برتر فعلي هر سه فوروارد هستند.
امیدوارم امروز از پرسپولیس یه بازی هجومی ببینیم :smil4337dd8b9eb25:
اگه واسه مساوی بریم 100 درصد میبازیم :53:
سیستم 1-3-2-4 از همه سیستم ها بهتر میتونه باشه :winksmiley02:
ما باید تو این بازی تو موضع دفاعی باشیم تا بزاریم عربا بیان جلو و با ضده حمله کارشون رو تموم کنیم اونا اولین کارشون اینه که فشار بیارن برای زدن گل به پرسپولیس چون تو خونه ی خودشون بازی میکنن اگه ما با صبر و حوصله بازی کنیم چون عربا عجول هستن راحت میتونیم بازی رو به سود خودمون تموم کنیم!!!
ArtesheSorkh
17-03-2009, 11:07
مشکل دیگه ای هم که داریم اینه که همه خوره ی گل زنی هستند . باقری از 60 متری میخواد گل بزنه که میزنه هواپیمای توپولوف روسی رو میاره پایین . اون یکی میبینه که بازیکن موقعیت 99 درصد گل داره ولی خودش میزنه به درو دیوار . اتحاد تو تیم ما وجود نداره متاسفانه چیزی که پارسال بود ولی امسال با تیم غریبه شده . امیدوارم تو بازیهای آسیایی ، انگیزه باعث بشه به یه جایی برسیم . به امید روزهای بهتر .
بابا اون بیچاره 35 سالشه ... می دونی امسال بهتر از هر فصلی بوده ... 9تا گل :wavesmile:
تنها مشکلمون اینه که به غیر کریمی بازی ساز نداریم:-?? ... و تا دلت بخواد گل نزن داریم:53: (به غیر از نیمه اول بازی با شارجه:5:)
arash_2000
17-03-2009, 11:31
تو این بازی به نظر من چون پترویچ رو در اختیار نداریم نمیتونیم دل به کناره ها ببندیم حالا جناح راست شاید بشه به محمد امیدوار بود چون واقعا هم دوندست هم در خدمت تیم من که خیلی باهاش حال میکنم ولی جناح راست من فکر کنم ضعف داشته باشیم تو دروازه هم من میگم حقیقی باشه بد نیست هرچند که نمیشه معیار واعظی رو بازی قبل بگیریم چون به نظر من مقصر اون گل عمق دفاع بود در مورد حمله هم که به نظرم مشکلی نباشه چون اگه خلیلی بازی باشه وینگادا اگه میخواد با بک مهاجم بازی کنه نیکی و کریمی رو پشت سر اونا قرار میده اونوقت تو حمله نیکی میشه مهاجمئ کاذب و کریمی نقش play maker رو بازی میکنه اگه هم دومهاجمه باشیم احتمالا کریم رو همراه با کریمی پشت سر اونا قرار میگیرن من فکر کنم کریم تو این بازی انگیزه داشته باشه چون بازی تیم ملی هم دیگه نیست که بخواد تمرکزشو به هم بزنه مازیار هم من فکر کنم شاید بخاطر بازی تیم ملی یه مقدار خسته باشه چون فکر کنم 90 دقیقه بازی کرد
در کل من فکر میکنم اول میریم واسه گل نخوردن بعدشم واسه گل زدن هرچند که امیدوارم بلای استقلال سر ما نیاد.
reza ghermez
17-03-2009, 11:35
به نظر من تركيب زير براي بازي امشب خوبه نظر شما چيه؟
سيد مهدي واعظي
مجتبي شيري رحمان رضايي سپهر حيدري عليرضا محمد
مازيار زارع
پژمان نوري علي كريمي
كريم باقري
عليرضا نيكبخت واحدي محسن خليلي
17-03-2009, 11:48
اگه با پاسای تکضرب عمقو نشونه برن ، شک ندارم خلیلی گل میزنه اونم رو پاس کریمی ، اما اگه برن سراغ کناره و سانتر ، عملا دستمون میره تو پوست گردو
Moein-Chelsea
17-03-2009, 11:59
اصلا بردن بازی به کناره ها یک شیوه قدیمی شده و فوتبال مدرن امروز دیگه این شیوه رو نمیپسنده پس بهترین دفاع امروز دنیا حمله هست که پرسپولیس این پتانسیل رو در بازیکناش داره
arash_2000
17-03-2009, 12:05
اگه با پاسای تکضرب عمقو نشونه برن ، شک ندارم خلیلی گل میزنه اونم رو پاس کریمی ، اما اگه برن سراغ کناره و سانتر ، عملا دستمون میره تو پوست گردو
خب عمق دفاع شکافتن وپاس دادن که الکی نیست اولین چیز اینه که باید مهاجم قدرت بدنی خوبی داشته باشه تا بتونه با استارتای خوبش موقعیت تک به تک ایجاد کنه سانتر از کناره ها هم به نظرم خوبه چون مهاجم سر زن داریم.
اصلا بردن بازی به کناره ها یک شیوه قدیمی شده و فوتبال مدرن امروز دیگه این شیوه رو نمیپسنده پس بهترین دفاع امروز دنیا حمله هست که پرسپولیس این پتانسیل رو در بازیکناش داره
بردن به کناره ها هنوز هم منسوخ نشده همین منچستری که میبینی بازی با اینتر هر دو گلش اینجوری بود ما اگه تو پرسپولیس یه کسی مثل پارک داشتیم الان هرچی جام بود رو درو کرده بودیم سانتر از کنارین وقتی اثر بخش که منظم باشه و مدافعا رو به زحمت بندازه.
Pou Manchester
17-03-2009, 12:25
من بازی الشباب - الغرافه رو دیدم. الشبابیها از بازیکنان با قدرت بدنی بالایی برخوردارن و در طول نود دقیقه همواره جنگنده ظاهر میشن .
پس اگه پرسپولیس بخواد مثل بازی با شارجه فقط 30 دقیقه خوب بازی کنه فایده نداره .
به نظرم پرسپولیس باید اول خوب دفاع کنه و بعد سعی در خلق موقعیت و گلزنی کنه . مهم ترین فاکتور توی بازی امروز تداوم بازی خوب از سوی پرسپولیسه .
پرسپولیس اول باید گل نخوره و بعد گل بزنه . چراکه نتیجه ی مساوی در خانه ی قویترین تیم گروه نتیجه ی خوبیه .
امیدوارم پرسپولیس با امتیاز از عربستان برگرده .
Amir Argentina
17-03-2009, 13:58
پرسپولیس به هیچ عنوان نباید اجازه بده بازی رو اونا دست بگیرن
اگه بخوایم بریم برای مساوی مطمئن باشین بد میبازیم
به قول دوستمون نباید گل بخوریم
باید از موقعیتهامون خوب استفاده کنیم
اگه گل زدیم نباید مثل استقلال فکر کنیم بازی تمومه وگرنه همون بالا سر ما هم میاد
اقا چرا کسی قبول نمیکنه باید بریم هجومی بازی کنیم ؟!!!! :3ztzsjm:
من چند وقت پیش توی تالار گفتگوی سایت باشگاه الشباب دیدم که به تساوی هم تو زمین خودشون راضی هستند. حالا که اونا از پرسپولیس میترسن ما نباید هجومی بازی کنیم تا ببریم ؟!!!!! :33:
پرسپولیس به هیچ عنوان نباید اجازه بده بازی رو اونا دست بگیرن
اگه بخوایم بریم برای مساوی مطمئن باشین بد میبازیم
به قول دوستمون نباید گل بخوریم
باید از موقعیتهامون خوب استفاده کنیم
اگه گل زدیم نباید مثل استقلال فکر کنیم بازی تمومه وگرنه همون بالا سر ما هم میاد
کاملا مخالفم به نظر من پرسپولیس باید بازی رو برده دست اونا و بزاره عربها بازیشون رو بکنند بعد با یک ضد تاتیک ما اونا از پا در میان الان تیمهایه حرفه ای دنیا این کارو میکنند .
مهم مالکیت توپ نیست مهم اینه از تک موقعیتها گل بسازیم.
arash_2000
17-03-2009, 14:13
یه نکته تا یادم نرفته بگم اینه که امیدوارم این بازی بتونیم مهره های کلیدی الشباب رو مهار کنیم مهم ترینشون شماره های 8 (کاماچو )که 80%توان تیم هستش و شماره 17 (دفاع چپ )-25 (مهاجم) هستند که خیلی خطرناکندسمت چپ قوی دارند و سمت راستشون کمی ضعیفتر هستش .دفاع وسط شماره 5 هم خیلی قوی نیست میشه از اون نقطه بهش ضربه زد فقط اگه با مهار کاماچو به اهدافمون برسیم میشه امیدوار به برد اونم پر گل بود:smil4337dd8b9eb25: و جدی جای پترویچ خیلی خالیه.
اهم اهم :D
خب دیدیم که تا حالا تو این تاپیک جلد 2 ارتش سرخ پست ندادیم گفتیم قدم رنجه کنیم و قدم بر چشمانتان نهیم 127fs3556139:evilgrin:
برای اینکه پستمون اسپم حساب نشه یه نظر بدم و اونه که فقط من می دونم بازی کردن با این عربا:-& اونا از نوع عربستانیش ا:-&ونم تو سرزمین خودشون کار واقعا سختیه چون پولی که اونا بابت داورا می پردازند منچستر کارش واسه برد اونجا سخته چه برسه تیم ما اما به امید خدا می بریم اناشالله :32:
می رویم:D
17-03-2009, 17:02
اگه سه دفاعه بازی کنیم ، عین بازی با شارجه همه چی به خط هافبک بستگی داره و ممکنه با نبود کریمی تحت فشار قرار بگیریم
این الشبابم انگار بومیه ، اگه اینجور باشه سرعتشون باید بالا باشه
17-03-2009, 19:22
اگه سه دفاعه بازی کنیم ، عین بازی با شارجه همه چی به خط هافبک بستگی داره و ممکنه با نبود کریمی تحت فشار قرار بگیریم
این الشبابم انگار بومیه ، اگه اینجور باشه سرعتشون باید بالا باشه
سه دفاعه تو خونه حريف اونم الشباب كه خط حمله قوي داره ريسك خطرناكيه تازه با اينم وضع دفاع كه اين فصل داشتيم
abbaspmz
17-03-2009, 20:31
تركيب پرسپوليس :
عليرضا حقيقي ، رحمان رضايي ، سپهر حيدري ، عليرضا محمد ، مجتبي شيري ، هادي نوروزي ، پژمان نوري ، كريم باقري ، علي كريمي ، نيكبخت واحدي ، مازيار زارع
گوينده Art Sport 1
17-03-2009, 20:48
پس کو خلیلی؟ بابا خوب تو لیگ بازیش ندادن گفتن واسه آسیا ااااااااااااه
MAHDI_ITALIA
17-03-2009, 22:08
پرسپولیس با 3 مدافع خیلی بهتر از 4 دفاعه بازی میکنه
سلام. واقعا حیف شد :53: حداقل باید 4-0 میبردیم :6:
ولی خدا وکیلی یه پنالتی واسه الشباب گرفته نشد :1:
تو عربستان خوب نتیجه ای از این عربا گرفتیم با اینکه فک میکنم حتی میتونستیم ببریم تعویضها خوب نبود اونقدر. چرا پترویچ رو نذاشته بود بالایی سرش اومده؟
در کلّ تو دفاع خیلی خوب بودیم و نزاشتیم عربا آزادنه کاری بکن.
abbaspmz
17-03-2009, 23:19
دفاع عالي بود ، آفرين به رحمان رضايي
كريمي زود خسته شد ، تقصيري هم نداشت چون تيم دفاعي كار ميكرد تك مهاجممون بود وگرنه اون دو تا موقعيتو گل ميكرد
ايشالا بازي برگشت فكر كنم راحت ببريم
17-03-2009, 23:25
سلام. واقعا حیف شد :53: حداقل باید 4-0 میبردیم :6:
ولی خدا وکیلی یه پنالتی واسه الشباب گرفته نشد :1:
نه بابا ، اصلا بازس باید به خاطر اون درگیریها سه هیچ به نفع ما میشد ، ولی خداییش دم حقیقی گرم ، من گفتم الان میگیره یه چند تاشونو به قصد کشت میزنه ، به لحاظ روحی توان عابدزاده شدنو داره، اون اولای بازی هم خرکی رفت توپو گرفت ، قلبم اومد تو دهنم:6qwup3:
Loverboy
17-03-2009, 23:27
خب تنها بازی که میشد روش زیاد حرص خورد رو رد کردیم :دی .
ایشالله بازی های دیگه خیالمون راحت تره .
همین الشباب مطمعن باشید تو تهران با این همه تماشاگر جا میخوره و میبازه :heartsmile::heartsmile::heartsmile:
من 95 درصد به صعود از این گروه امیدوارم :72:
Fenrir Greyback
17-03-2009, 23:56
خب خب با این بازی فهمیدم الشباب هم عددی نیست بیاد تهران تو جهنم آزادی حتما میبازه
تقریبا میشه دیگه صعود رو قطعی دونست
تیم مشکلات داره و به نظر من در حال ترمیمه و تو این بازی نشون داد که در حال یاد گرفتن بعضی چیزهاست!!!
Amir Argentina
18-03-2009, 00:10
بازی خوبی بود
دفاع عالی بود حقیقی هم همینطور
دمشون گرم
نتیخه خوبی بود برای بازی بیرون خونه
میشه گفت سختترین بازی رو پشت سر گذاشتیم
18-03-2009, 00:11
كاملا مشخص بود تيم داره به مرور زمان دوباره خودش را پيدا ميكنه و بازيكن ها دارن خودشونو با تفكرات مربي جديد هماهنگ ميكنن
18-03-2009, 00:59
تنها مشکلمون برا قهرمانی احتمالا شرقیا هستن ، که ایشالا اونم حله:13:
arash_2000
18-03-2009, 01:05
البته به نظر من الان خیلی زود واسه این حرفا ولی من تحلیلم از این بازی اینه که اگه کریمی رو نیاورده بود نوک حمله خیلی بهتر بود واقعا کریمی خوب موقعیتی داشت من که میگم میتونستیم ببریم ولی خیلی بیخود کارت گرفت مطمئنم به ضررمون میشه.
shayan1989
18-03-2009, 02:06
چرا خلیلی تو نمیزاره؟ مگه از مصدومیت بیرون نیومده؟ خوب بازی کردیم اما باید میبوردیم. به احتمال90% صعود میکنیم
>Tofan-e-Zard<
18-03-2009, 02:25
ویرایش : فکر کنم چشمان مبارک رو باز کنید متوجه میشید اینجا بخش پرسپولیسه نه تیمهای دیگه
18-03-2009, 03:37
البته به نظر من الان خیلی زود واسه این حرفا ولی من تحلیلم از این بازی اینه که اگه کریمی رو نیاورده بود نوک حمله خیلی بهتر بود واقعا کریمی خوب موقعیتی داشت من که میگم میتونستیم ببریم ولی خیلی بیخود کارت گرفت مطمئنم به ضررمون میشه.
یارو ازگل محسنو بازی نمیده ، کریمی عصبی شده بود که کارت گرفت چند بار روش خطا کردن داوره نگرفت ، کارت اولش بود نه؟
Amir Argentina
18-03-2009, 10:04
خواهشا سپاهانیها اگه میخوان اینطوری صحبت کنن اینجا نیان
نمیدونم باید تا کی به شما گفت
reza ghermez
18-03-2009, 11:22
ديشب بد بازي نكرديم ولي شك نكنيد ميتونستيم حتي برنده هم باشيم:D اگه وينگادا يه كمي جرات به خرج ميداد و خليلي را مياورد:wagfinger1: محسن اگه جاي علي عسگر بود اون توپ صد در صد گل ميشد ولي با اين بازي كه ديدم مطمئنم به عنوان تيم اول كه صعود ميكنيم هيچ قهرماني كمترين حقمونه :smil4337dd8b9eb25:
>Tofan-e-Zard<
18-03-2009, 11:24
البته پرسپوليس هم ميتونست ببره
اگه ضربات اخرو كريمي زده بود تو گل
reza ghermez
18-03-2009, 11:39
يادش بخير وقتي سپاهان در شب عيد همين الشبابو برد و در پايان نايب قهرمان شد
ولي حالا ميبينيم پرسپوليس در حالي كه الشباب شنبه يه بازي 120 دقيقه اي انجام داده نتونست مثل سپاهان پيروز باشه
استقلال هم كه هفته پيش نتونست الاتحاد (رو كه پارسال سپاهان رفت و برگشت بردش) ببره
كلا سپاهان يه كلاس ديگه اي داره
آخي يادش بخير پارسال سپاهان چه قشنگ حذف شد كوروفچي -التحاد -مگه نه ؟؟؟؟ سپهر سر طلايي- تو آسيا كه با اوراواردز باختيد تو جام باشگاه هاي جهانم باختيد آخي يادش بخير
mobin1166
18-03-2009, 12:14
عشق است
پرسپولیس
18-03-2009, 12:30
ديشب بد بازي نكرديم ولي شك نكنيد ميتونستيم حتي برنده هم باشيم:D اگه وينگادا يه كمي جرات به خرج ميداد و خليلي را مياورد:wagfinger1: محسن اگه جاي علي عسگر بود اون توپ صد در صد گل ميشد ولي با اين بازي كه ديدم مطمئنم به عنوان تيم اول كه صعود ميكنيم هيچ قهرماني كمترين حقمونه :smil4337dd8b9eb25:
ديشب خوب بازي كرديم فقط اين مهجم ها كمي بي دقت بودند خليلي هم كه آماده بود بايد كلا اصلا به علي عسگر بازي نميداد
18-03-2009, 12:45
اصلا این بابا با محسن مشکل داره ، اون توره ی بی غیرت بازی کرد ، آقای گل بازی نکرد:wagfinger1:
arash_2000
18-03-2009, 14:10
من کلا اگه بخوام تحلیلی از بازی داشته باشم اینه که تو دروازه مشکلی نداشتیم ولی حقیقی واقعا بعضی وقتا کارای اضافی زیاد میکنه اون حرکتش که باعث یه مقدار درگیری شد پشت محوطه اگه داور دیده بود ممکن بود بهش اخطار بده.در دفاع عم که به نظر من شیری و سپهر بهترین بازیکنمون بودن رحمان هم کم اشتباه بود تو بازی دیروز کریم سر حال نشون داد و من خیلی خوشحال بودم چون بدون کریم یه چیزس کم داریم فقط به نظر من اگه کریمی رو نیاورده بود نوک خیلی بهتر بودچون خیلی خسته شده بود چون هم باید استارت میزد هم میومد عقب نیکبخت هم که به نظرم زیاد جالب نبود آخه کامل بره تو کناره ها نمیتونه مثمر ثمر باشه محمد هم که واقعا یه سرباز واسه تیم هرچند که میتونستیم 3امتیاز رو بگیریم ولی حیف که نشد خیلی موقعیت ایجاد کردیم به نظرم بدون احتساب بازی امروز استقلال و سپاهان ما الان قوی ترین نماینده ایران تو باشگاهای آسیا هستیم.
King_Of_BOYS
18-03-2009, 14:42
فقط باید خلیلی رو میاورد. اگر خلیلی بود صد در صد میبردیم.
حیف دو امتیاز پرید
Loverboy
18-03-2009, 14:53
بهتر که خلیلی رو بازی نداد . وحشیانه بازی میکردند عربها . سخت ترین بازی بو که خدارو شکر سربلند اومدیم بیرون . کریمی جاش بد بود و اگه باقری رو بازی نمیداد اتفاق خاصی رخ نمیداد .
arash_2000
18-03-2009, 15:16
بهتر که خلیلی رو بازی نداد . وحشیانه بازی میکردند عربها . سخت ترین بازی بو که خدارو شکر سربلند اومدیم بیرون . کریمی جاش بد بود و اگه باقری رو بازی نمیداد اتفاق خاصی رخ نمیداد .
من فکر میکنم باقری رو آورد تا یه مقدار بتونه تو هافبک دفاعی کنار مازیار مثمر ثمر باشه چون نفوذ هاش کم بود همینطور فقط رو ضربات آزاد میومد جلو.
منم موافق بودم خلیلی رو از اول نیاره ولی فکر نمیکردم اصلا تو بازی نیاد:girl_sigh:
>Tofan-e-Zard<
18-03-2009, 17:06
ویرایش : فکر کنم الان متوجه بشین که بخش پرسپولیس چه قوانینی داره
آقا این کیه اومده اینجا داره شروور میگه خواهشا سرپرست رسیدگی کنه دیگه داره از حد خودش خارج میشه !!!
yasaman_kaka
18-03-2009, 17:35
منم با سحر محمد موافقم
خليلي ميبود 4 تا ميزديم
Amir Argentina
18-03-2009, 18:05
نمیدونم کسی نیست جلو این یارو رو بگیره
من نمیدونم اصلا این اینجا چه کار داره
یکی بیاد یه تخلف باحال بهش بده
18-03-2009, 21:28
ایول ، رومو پاکسازی کردی ، میگم این محسنو بدجوری داره تو حاشیه می کشونه این وینگادا ، مشکلس چیه آخه
Juventus FC
18-03-2009, 23:13
پرسپولیس تا الآن بین تیمهای ایرانی بهترین نتایج رو گرفته و واقعا فوق العاده بوده..................
ولی ارگ امپراطور سرخ بود که دیگه قهرمان آسیا بودیم ولی تا الآن هم عالی کار کرده...........
ولی این نیکبخت اصلا خوب بازی نکرد یک پاس صحیح هم نداد باید محسن خیلی رو میاورد......
اگه میاورد حتما میبردیم و لااقل در خط حمله خیالمون راحت میبود.............
Pou Manchester
18-03-2009, 23:26
بعد از باخت مقابل فجر همه میگفتن این وینگادا به درد نمیخوره . این ویناگادا فلانه ، بهمانه .....
اما فکر میکنم همه الان دستگیرمون شده که وینگادا مربی بسیار کاربلدیه و پرسپولیس رو به اوج خواهد رسوند . نشونه اش هم همین ترمیم خط دفاعی به بهترین نحو. تا حالا هم که جام باشگاهها ی آسیا بهترین نتایج رو کسب کردیم.
من به آینده ی پرسپولیس وینگادایی بسیار امیدوارم!!! :301:
arash_2000
19-03-2009, 00:37
بعد از باخت مقابل فجر همه میگفتن این وینگادا به درد نمیخوره . این ویناگادا فلانه ، بهمانه .....
اما فکر میکنم همه الان دستگیرمون شده که وینگادا مربی بسیار کاربلدیه و پرسپولیس رو به اوج خواهد رسوند . نشونه اش هم همین ترمیم خط دفاعی به بهترین نحو. تا حالا هم که جام باشگاهها ی آسیا بهترین نتایج رو کسب کردیم.
من به آینده ی پرسپولیس وینگادایی بسیار امیدوارم!!! :301:
والا منم اونموقع که آقای مددی اون مقاله رو زد خیلی داد زدم ولی.. الان ما تو بازیهای آسیایی امیدمون زیاد فقط کافیه این مربی شرایط رو بهتر بدونه و با بزیکنا بیشتر آشنا شه ما تو اون بازیا کریمیو نداشتیم.
واقعا این وینگادا تونسته خط دفاعی رو ترمیم بده مثلا نمونش این مجتبی شیری تو بازیهای قبلی اصلا خوب نبود ولی الان در کنار رضایی زوج خوبی رو تشکیل دادند و تو بازی دیشب عالی و کم اشتباه بودند
Loverboy
19-03-2009, 00:41
خوشحالم که به حرف من رسیدید :دی
بابا یه کم صبور باشید تورو خدا . با دو هفته تمرین کل هیکل این بد بختو بردید زیر سوال ؟ مگه وقتی اون دنیزلی اومد از همون اول همه تیمها آبکش شدند ؟ پرسپولیس تا هفته 17 لیگ رتبه 8-9 جدول بود کم کم اومدن استقلال صدر جدولی هم کشیدن پایین و دربی هم بردن . صبور باشید و شک نکنید این تیم موفق خواهد شد .
پ.ن : :flowerysmile:
ARTESHE SORKH
19-03-2009, 00:56
بچها سلام...حقیقتشو بخاین من اهل فیلم بازی کردنو این حرفها نیستم(که تو یکی از بخشا،وقتی دوستان مهربون پرسپولیسی میان همدردی کنن،اونا بگن بیخود اشک تمساح نریزید...(من دارم اشک شوق میریزم))...اینقدر خوشحالم که استقلال مساوی کرده و از همه مهمتر سپاهان خورده که حد نداره....خدایا شکرت.....
19-03-2009, 01:16
بچها سلام...حقیقتشو بخاین من اهل فیلم بازی کردنو این حرفها نیستم(که تو یکی از بخشا،وقتی دوستان مهربون پرسپولیسی میان همدردی کنن،اونا بگن بیخود اشک تمساح نریزید...(من دارم اشک شوق میریزم))...اینقدر خوشحالم که استقلال مساوی کرده و از همه مهمتر سپاهان خورده که حد نداره....خدایا شکرت.....
ببین وقتی مثلا رم حذف میشه ، چه قد بازیکنای میلان و اینتر همدردی میکنن و میگن انتقام این تیم ایتالیایی رو می گیریم و ... ، تو فوتبال خودمون هم قبول دارم که سپاهانیا و استقلالیا اینجود نیستن و مثلا بنگر با برد پرسپولیس نارحت میشه و میاد کار تیمو زیر سوال ببره ، ولی بیا ما با غیرت باشیم ، مثل همیشه پرچم حرفه ای گری و اخلاقو تیم خودمون حمل کنه ، درست که مثلا پارسال که سپاهانیا سهمیه مارو دزدیدن و رفتن آسیا و ما کلی ازشون حمایت کردیم و گفتیم تو آسیا زرد قناریو عشقه و فلان و ... ، آخرش هم آخر فصل سیدصالحی مصاحبه کرد که حالا می بینیم پرسپولیس سال دیگه عمرا بتونه تو آسیا کاری کنه و ... ، می دونم برا منم اون صحبتا خیلی سخت بود ولی افتخار می کنم که نه فقط تو زمین که بیرون زمینم ما قهرمانیم و اخلاقو به بقیه دیکته می کنیم ، شاید برا همین چیزا بود که خدا دقیقه ی 96 دلمونو نشکوند و خیلی وقتای دیگه هم دعاهامونو بی جواب نذاشت ، به هر حال این نظر منه:flowerysmile:
ARTESHE SORKH
19-03-2009, 03:40
ببین وقتی مثلا رم حذف میشه ، چه قد بازیکنای میلان و اینتر همدردی میکنن و میگن انتقام این تیم ایتالیایی رو می گیریم و ... ، تو فوتبال خودمون هم قبول دارم که سپاهانیا و استقلالیا اینجود نیستن و مثلا بنگر با برد پرسپولیس نارحت میشه و میاد کار تیمو زیر سوال ببره ، ولی بیا ما با غیرت باشیم ، مثل همیشه پرچم حرفه ای گری و اخلاقو تیم خودمون حمل کنه ، درست که مثلا پارسال که سپاهانیا سهمیه مارو دزدیدن و رفتن آسیا و ما کلی ازشون حمایت کردیم و گفتیم تو آسیا زرد قناریو عشقه و فلان و ... ، آخرش هم آخر فصل سیدصالحی مصاحبه کرد که حالا می بینیم پرسپولیس سال دیگه عمرا بتونه تو آسیا کاری کنه و ... ، می دونم برا منم اون صحبتا خیلی سخت بود ولی افتخار می کنم که نه فقط تو زمین که بیرون زمینم ما قهرمانیم و اخلاقو به بقیه دیکته می کنیم ، شاید برا همین چیزا بود که خدا دقیقه ی 96 دلمونو نشکوند و خیلی وقتای دیگه هم دعاهامونو بی جواب نذاشت ، به هر حال این نظر منه:flowerysmile:
حرفات خیلی قشنگ بودن.... یادت باشه که به اوج رسیدن خوبه ،ولی بالا رفتن به قیمت پا روی سر کسی گذاشتن هرگز خوب نیست...منم دوست ندارم عربا خوشحال باشن وقتی یه ایرانی دلش میشکنه....خودمون انتقام میگیریم تا ثابت کنیم از همه بالاتریم،بدون تحقیرو لگد کردن کسی....
reza ghermez
19-03-2009, 11:27
پرسپوليس ديگه تا 15 فروردين بازي نداره من كه تا اون موقع نمي تونم دوام بيارم تازه داشتيم اوج ميگرفتيم من كه حالا ديگه مطمئنم قهرمانيم تو آسيا گامبا اوزاكا و آدلايد و نميدونم فلان تيم كيلو چنده فقط پرسپوليس
پس همه با هم ميخونيم : لالالاي لاي لاي لاي لا لاي لالاي لاي لاي لاي لاي پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقه شه به لطف يزدان و بچه ها پرسپوليس قهرمان ميشه
Loverboy
19-03-2009, 11:56
البته هر کسی نظری داره راجع به اینکه از باخت استقلال و سپاهان تو آسیا خوشحال میشه یا نه . نباید خرده گرفت بهشون چون هر کسی نظری داره . من به شخصه هم از استقلال و هم از سپاهان دل خوشی ندارم ولی در مقابل تنفرم نسبت به اعراب ( مخصوصاً عربستان ) اصلاً این تنفر نسبت به استقلال یا سپاهان حتی 1 هزارم هم نیست .
سلام. بهتره هرچی زودتر این بحث مسخره ی طرفداری از سپاهان و استقلال تموم بشه:1:
من امکان نداره یه روز طرفداری یکی از این دو تیم رو بکنم :6:
Mohammad_AcMilan
19-03-2009, 13:50
من که به شخصه خیلی از مساوی استقلال و باخت سپاهان ناراحت شدم و از الان هم می گم تا وقتی که به پرسپولیس نخوردن طرفدار تمام تیم های ایرانی هستم و امیدوارم یه فینال کاملا ایرانی که یه طرفش پرسپولیس است رو داشته باشیم:13:
arash_2000
19-03-2009, 14:52
دوستان با اجازه میخواستم آخرین پستم رو هم تو بهترین کلوپ فوتیران واسه حدود 1سال ونیم دیگه بدم چون قرار واسه فوق لیسانس دیگه کلا دور و بر نت رو خط بکشم و اومدم اینجا تا از همتون خداحافظی کنم و امیدوارم اگه بدی یا جسارتی در حقتون کردم من رو به خوبی خودتون ببخشید حالا شاید بعضیا از رفتن من شاد بشن ولی امیدوارم ناراحتی تو دل کسی قرار نداده باشم و امیدوارم پرسپولیس بتونه ما رو باز خوشحال کنه دوری از بهترین دوستام خیلی واسم سخته و فقط میتونم با یادتون دلتنگی هامو پر کنه مخلص همه ی شما هستم به امید دیدار دوباره اگه عمری باقی باشه:flowerysmile:
Amir Argentina
19-03-2009, 15:40
بچه ها دیگه بازی نداریم ما که نمیتونیم تحمل کنیم
ولی امیدوارم تو این تعطیلات به برطرف کردن ضعف تیم بپردازند
و محسن هم آماده بشه برای بازیها
من هنوز نفهمیدم چرا بازیش نمیده
19-03-2009, 17:46
دوستان با اجازه میخواستم آخرین پستم رو هم تو بهترین کلوپ فوتیران واسه حدود 1سال ونیم دیگه بدم چون قرار واسه فوق لیسانس دیگه کلا دور و بر نت رو خط بکشم و اومدم اینجا تا از همتون خداحافظی کنم و امیدوارم اگه بدی یا جسارتی در حقتون کردم من رو به خوبی خودتون ببخشید حالا شاید بعضیا از رفتن من شاد بشن ولی امیدوارم ناراحتی تو دل کسی قرار نداده باشم و امیدوارم پرسپولیس بتونه ما رو باز خوشحال کنه دوری از بهترین دوستام خیلی واسم سخته و فقط میتونم با یادتون دلتنگی هامو پر کنه مخلص همه ی شما هستم به امید دیدار دوباره اگه عمری باقی باشه:flowerysmile:
موفق باشی
:72:
ViVa LiverP♥♥L
19-03-2009, 18:40
دلمو به رحم آوردی با این حرفات:-??.یه خرده تنفرم نسبت به سپاهانو استقلال کم شد البته فقط تو بازیهای آسیایی.:D
عيدت مبارك ان شا الله قبول بشي و هينطور موفق باشي حالا هر چند وقت يه بار هم بيا ترك فوتيران سخته
reza ghermez
19-03-2009, 19:36
من نمي دونم وينگادا چه بدي از محسن ديده كه نمي ذاردش تو بازي لا اقل به خاطر هوادارا بذاردش بي شك يكي از محبوبترينه در كناره علي نيكبخت و كريم و علي كريمي حداقل اين را از آواتارهاي شما دوستان ميشه فهميد آخ چه گلي ميشه اولين گل بعد ازيك سال آخريش براي ارتش سرخ يادمه به سپاهان بود اون قيچي برگردون معروف من هر روز اون گل را رو گوشيم مي بينم و كلي حال مي كنم:6qwup3:
sajad_shahin999
19-03-2009, 19:51
واقعا ثابت كرديم كه تو ايران بهترين هستيم . يه سري مشكلاتي امسال برامون پيش اومد كه مطمئنم هر تيم ديگه اي بود كله پا ميشد . استقلال تو يه بازي شانس نداشته باشه اينه وضعيتش . تو آزادي با يك تيم نه چندان مطرح مساوي ميكنه !!
نميدونم چرا با اينكه يك ايراني هستم اما دوست ندارم استقلال تو آسيا موفق باشه !
خارج از اين حرفا , امسال هيچ كس به اندازه ي علي زاده من رو شاد نكرد .
ViVa LiverP♥♥L
19-03-2009, 19:52
من نمي دونم وينگادا چه بدي از محسن ديده كه نمي ذاردش تو بازي لا اقل به خاطر هوادارا بذاردش بي شك يكي از محبوبترينه در كناره علي نيكبخت و كريم و علي كريمي حداقل اين را از آواتارهاي شما دوستان ميشه فهميد آخ چه گلي ميشه اولين گل بعد ازيك سال آخريش براي ارتش سرخ يادمه به سپاهان بود اون قيچي برگردون معروف من هر روز اون گل را رو گوشيم مي بينم و كلي حال مي كنم:6qwup3:
ناراحت نباش بالآخره خودش میفهمه که محسن چه جور بازیکنیه.:-??
خوشحالم که به حرف من رسیدید :دی
من که هنوزم میگم باحاش حال نمیکنم .
کجاست اون بازی هجومی پرسپولیس ببین از تساوی مقابل الشباب خوشحال نباشید چون به نظرم اگر این مربی یخورده هوش و ذکاوت به خرج میداد از کریمی و باقری یکی رو میذاشت تو نیکبختم نیمه دوم عوض میکرد خلیلی رو می آورد.
به نظرم این بازی رو میتونستیم ببریم ولی اگر بجایه کریمی یک بازیکن سرعتی بکار میبرد.:27:
19-03-2009, 21:02
من فکر می کنم وینگادا از محبوبیت محسن می ترسه و اونو رقیب خودش میدونه ، و الا محسن همین الان به لحاظ آمادگی با علی کریمی هم طرازه و شم گلزنیش فوق العاده بالا رفته و حتی مثل نکونام می تونه بهتر از قبل از مصدومیتش بشه ، ایشالا:wagfinger1:
Loverboy
19-03-2009, 21:56
بابا چرا قصه میبافین واسه خودتون . از محبوبیت میترسه یعنی چی ؟ من که تا 3 هفته دیگه هم بگید میگم خلیلی به در این بازی تو عربستان نمیخورد :دی . پرسپولیس برای مساوی رفته بود و فقط نیاز به حفظ توپ داشت . به تعویضها دقت کنید . بازیکنهایی وارد بازی شدند که فقط دونده هستند . خلیلی تو بازی بعد قطعاً خواهد بود . کل تیم رو بردید تو حاشیه به جون خودم . در ضمن ما از اتفاقاتی که تو تمریین میفته بی خبریم . خلیلی رو اگه بازی میداد شاید با وحشی بازی عربها بازم مصدوم میشد . در ضمن الان دیگه اسمها بازی نمیکنن . مربی طبق تاکتیکش حتی شاید بهترین بازیکنشم بذاره بیرون . اگه یه تیم که در سطح اول باشه بازی کرده باشین دقیقاً حرف منو تایید میکنید . یادش بخیر زمانی که تو امیدهای پاس بودم منم مثل شما فکر میکردم اما الان میفهمم که تاکتیک یعنی چی .
پیشاپیش سال نو مبارک دوستان ارتش سرخ
19-03-2009, 23:26
بابا چرا قصه میبافین واسه خودتون . از محبوبیت میترسه یعنی چی ؟ من که تا 3 هفته دیگه هم بگید میگم خلیلی به در این بازی تو عربستان نمیخورد :دی . پرسپولیس برای مساوی رفته بود و فقط نیاز به حفظ توپ داشت . به تعویضها دقت کنید . بازیکنهایی وارد بازی شدند که فقط دونده هستند . خلیلی تو بازی بعد قطعاً خواهد بود . کل تیم رو بردید تو حاشیه به جون خودم . در ضمن ما از اتفاقاتی که تو تمریین میفته بی خبریم . خلیلی رو اگه بازی میداد شاید با وحشی بازی عربها بازم مصدوم میشد . در ضمن الان دیگه اسمها بازی نمیکنن . مربی طبق تاکتیکش حتی شاید بهترین بازیکنشم بذاره بیرون . اگه یه تیم که در سطح اول باشه بازی کرده باشین دقیقاً حرف منو تایید میکنید . یادش بخیر زمانی که تو امیدهای پاس بودم منم مثل شما فکر میکردم اما الان میفهمم که تاکتیک یعنی چی .
پیشاپیش سال نو مبارک دوستان ارتش سرخ
من که معتقدم اومدن وینگادا حداقل تا الان به نفع تیم بود ولی ، اومدن توره قبل از خلیلی تو بازی با شارجه و امودن توره و نیومدن خلیلی تو بازی با الشباب برام جالب نیست ، این توره اصلا بازیکن سالمی نیست که هیچ ارزش فنی هم نداره:-?
i DRUGHI
20-03-2009, 03:51
سلامممم.....:d0s69thbefhifftitrz
ببخشید :
1- این قدر سرزده اومدم....127fs3556139
2-دیر میام برا تبریک برتری پرسپولیس تو آسیا....:*:84:*: :*:84:*: :*:84:*: :*:84:*: :*:84:*:
من الان دو روزه رو هوام....:*:84:*: :*:84:*: :*:84:*: :*:84:*::*:84:*:
ایشالا عقد کنونش با جام....:6qwup3:
قرمزته :perspolis: :perspolis: :perspolis: :perspolis: قرمزته
عید همه هم مبارک...........:flowerysmile:............... .:*:84:*: :*:84:*: :*:84:*: :*:84:*: :*:84:*:
بروبچز پرسپولیس چرا این وینگادا چند بازیه به محسن بازی نمیده ؟ :-??
این جوون گرائیش که به درد خودش خورده هادی نوروزی میره سمت راست علی کریمی مجبور میشه بره جلو
توره رو هم میذاره دقیقه 80 میاره تو زمین :52:
از خلیلی هم که خبری نیست :29::53:
Ferguson
20-03-2009, 10:01
خلیلی همون بازی الشارجه بازی کرد دیدیم چیکار کرد !! این بابا فعلا اماده نیست . حد اقل امسال رو باید بیخیالش بشیم . اصلا می ترسه راه بره !
ALi ReZa
20-03-2009, 11:38
دوستان عزیز پرسپولیسی سال نو همگی مبارک:flowerysmile:
ان شاالله سالی پر از موفقیت واسه همتون و البته واسه ایران عزیزمون:flowerysmile:
[Only registered and activated users can see links]
Liverpudlian
20-03-2009, 12:29
عيد بر تمام ايرانی های عزيز مبارک [Only registered and activated users can see links]
reza ghermez
20-03-2009, 12:40
سلام دوستان عيد 88 بر شما مبارك انشالله امسال سالي پر از جام و قهرماني براي پرسپوليس زلزله باشه و قهرماني آسيا هم تو اين سال رقم بخوره
mahdi torabi
20-03-2009, 12:55
سلام به همه......
سال نو مبارک.....
امیدوارم سال خوبی برای همه ی قرمز دوستان در جهان باشه چون پرسپولیس رنگش و تیمش جهانیه.......
راستی من وبلاگ خودم رو راه اندازی کردم آدرس رو براتون می ذارم خوشحال می شم سر بزنین....
[Only registered and activated users can see links]
Mohammad_AcMilan
20-03-2009, 13:00
عید به همه ی دوستان پرسپولیسی و ایرانیمون مبارک باشه ایشالله تو سال جدید پرسپولیس کلی موفقیت بیاره و قهرمان آسیا بشیم!!!
به نظر من خلیلی باید بازی کنه از این مهاجمامون خیلی بهتره 2تا بازی هم بازی کنه راه می یفته!!
20-03-2009, 13:18
سلام عيد را به همه قرمز ها تبريك ميگم به اميد قهرماني در آسيا و ليگ برتر
20-03-2009, 13:32
خلیلی همون بازی الشارجه بازی کرد دیدیم چیکار کرد !! این بابا فعلا اماده نیست . حد اقل امسال رو باید بیخیالش بشیم . اصلا می ترسه راه بره !
ببین عزیز همین محسن سهمیه رو جفت و جور کرده ، بازی با مقاومتم نشون داد که رو فرمه ، من اگه جای اون بودم بازی با شارجه اصلا تو زمین نمیومدم ، آخرین تعویض اونم بعد از توره ، تو چند دقه قرار بود چی کار کنه؟ اونی که می ترسه را بره توره هست که پولشو با حاشیه سازی تمام و کمال گرفته دیگه فقط منتظره فصل تموم شه:wagfinger1:
راستی بچه ها عیدتون مبارک ، ایشالا سال جدید سال قهرمانی آسیاس :flowerysmile:
منم سال 1388رو به همه دوستان پرسپولیسی تبریک میگم امیدوارم سال 88 سال موفقیت پرسپولیس باشه !!!
kia_lazio
20-03-2009, 18:02
اره. درسته. پرسپولیس بدون کریمی در حد تیمهای درجه 2 ایران بازی میکنه مثل :
مقاومت سپاسی و برق شیراز
چرا این حرف رو میزنید؟ مگه پارسال پرسپولیس کریمی رو داشت؟ مگه ابتدای همین فصل اونو داشت؟ نه نداشت خوبم بازی میکرد. وجود امثال کریمی برای تیمهای ایرانی هم خوبه هم بد. خوبیش اینه که تکنیکش به تیم کمک میکنه. اما بدیش اینه که تیم رو کاملا وابسته میکنه. من از اول هم مخالف حضور کریمی بودم. چون تیم بدون اون تیم تر بود. بیشتر از تکنیک تاکتیک داشت. تازه کریمی یه بدی دیگه هم داره اونم اینه که بازیکن 90 دقیقه ای نیست. به همین خاطر نتونست تو اروپا بمونه!
20-03-2009, 19:00
مشکل بعضی از بازیکنا هستن که انگیزه قهرمانی ندارن ، بعضی هم که مثل توره خائنن ، ولی من مطمدنم این تیم آسیارو میگیره ایشالا
Mohammad_AcMilan
21-03-2009, 15:05
خلیلی بیاد رو فرم هیچ تیمی جلودار پرسپولیس نیست اینو بهتون قول می دم!
reza ghermez
21-03-2009, 19:35
ميگم دوستان بهترين روز در سال 87 به نظر شما كدوم روزه؟ آيا بهتر از 28 ارديبهشت پرسپوليسي هاي عزيز روزي در سال 87 سراغ دارند؟بله همان روزي كه با گل دقيقه 96 سپهر كه بعد آن گل به سر طلايي معروف شد است . هيچ پرسپوليسي اين سال و اين روز و 96 را از ياد نخواهد برد من كه به شخصه شيرين ترين خاطره ورزشي ام خواهد بود هيچ گاه اشك هاي شوق پس از آن بازي را از ياد نمي برم آن روز واقعا معلوم شد كه با وجود كسر 6 امتياز تيم پرسپوليس قهرمان است حتي اگر آن گل هم به ثمر نمي رسيد پرسپوليس براي طرفدارانش قهرمان بود . و من با صداي بلند داد مي زنم پرسپوليس تا وقتي زنده ام با عشق تو زنده ام...
21-03-2009, 22:49
من که اونسال افسردگی گرفته بودم و خیلی مشکلات داشتم ، ولی به محض اینکه پرسپولیس رفت تو کورس و دوباره امیدوار شدیم ، کلی روحیه گرفتم ، زندگیمو یه تکونی دادم ، خیلی وقته که دلمو گره زدم به پرسپولیس:6qwup3:
Amir Argentina
22-03-2009, 13:18
من که هیچ وقت اون لحظه رو هیچ وقت از یاد نمیبرم
28 اردیبهشت
اون لحظه نزدیک بود از خوشحالی سکته کنم
از خوشحالی فقط گریه میکرده و داد میزدم گل
البته یه چیز دیگه هم بود
نزدیک بود تلویزیون رو هم بشکنم
Loverboy
22-03-2009, 13:22
دوستان عزیز من فردا میرم مسافرت و احتمالاً 10 روی نباشم . خواهشاً نظم بخش رو حفظ کنید .
با تشکر
King_Of_BOYS
22-03-2009, 14:03
دوستان عزیز من فردا میرم مسافرت و احتمالاً 10 روی نباشم . خواهشاً نظم بخش رو حفظ کنید .
با تشکر
خوش بگذره. اینجا هم تو ایام عید خلوته و نظم خود به خود رعایت میشه.
پ ن :بچه ها سرپرست نیست. از فردا بزنید تو سر و کله هم :32:
Loverboy
22-03-2009, 14:09
من نیستم اما :دی :
بخشو به یه نفر سپردم که صداتون دراد جوری صداتونو میبُره که 1000 تا صلوات به نیّت جدّ من نذر کنید :دی
شوخی کردم اما اگه کسی اومد حتی توهین هم کرد جوابشو ندید و فقط گزارش کنید ، مهدی و امین محمد حتماً رسیدگی میکنند .
Mohammad_AcMilan
22-03-2009, 14:56
محمد می ری می خوای من جانشینت باشم؟؟؟:دی
ایشالله سفر بهت خوش بگذره
پ.ن:بچه ها 10 روز یه اسپمکده جور شد:دی
22-03-2009, 15:01
من نیستم اما :دی :
بخشو به یه نفر سپردم که صداتون دراد جوری صداتونو میبُره که 1000 تا صلوات به نیّت جدّ من نذر کنید :دی
شوخی کردم اما اگه کسی اومد حتی توهین هم کرد جوابشو ندید و فقط گزارش کنید ، مهدی و امین محمد حتماً رسیدگی میکنند .
آمریکاییا خلافترین تبهکارو می گردن کلانتر که بقیه حساب ببرن ، حالا میخوای تو هم اونی که بیشتر از همه محروم شده رو جانشین کن:D
King_Of_BOYS
22-03-2009, 15:37
آمریکاییا خلافترین تبهکارو می گردن کلانتر که بقیه حساب ببرن ، حالا میخوای تو هم اونی که بیشتر از همه محروم شده رو جانشین کن:D
بابا ای ول به تو نیومده 20 تا رفته تو پاچت.
بچه ها سعی کنید نظم اینجا رو رعایت کنید. اینجا براش خیلی زحمت کشیده شده. واقعا حیفه . بزارید وقتی سرپرست برمیگرده بگه افرین به شما بچه های خوب.
تا سرپرست نرفته از این شعارها بدیم. از فردا اینجا رو اسپم کده میکنیم عجیب. بالاییها فقط شعار بود. بچه ها سرپرست نیست. قابلمه کسی داره؟ من میخونم یکی قابلمه بزنه.
Loverboy
22-03-2009, 16:03
ایشالله وقتی برگشتم نگاه میکنم هرکی بی نظمی کرده باشه خونش پای خودشه :دی
پ.ن : بچه ها تاپیک بازی پرسپولیس - الغرافه رو هم آباد کنید دیگه :دی فقط اینجا اسپم ندید:دی
Mohammad_AcMilan
22-03-2009, 20:39
شعار ملی ما مرگ بر اسپمر:دی
همون قسمت توی باکس که sahar_mohammad گفت الان استفاده می شه:دی
به نظرتون خلیلی این بازی رو بازی می کنه؟
22-03-2009, 21:30
چون تو خونس آره ، تماشاچیا وادارش میکنن خلیلیو بازی بده:wagfinger1:
سلام. :heartsmile:
باور کنید اینبار اگه خلیلی بازی نکنه من میدونم و وینگادا :wagfinger1:
من نمیدونم خلیلی رو به چه دلیلی بازی نمیده ؟!!! :-??
هر چی باشه به نظرم از نوروزی خیلی بهتره :wagfinger1:
Only Gerrard 8
23-03-2009, 02:30
salam aghaion khobin man taze ozv shodam mishe be man beghin chetori bayad farsi taip konaM:-??
Mohammad_AcMilan
23-03-2009, 03:19
salam aghaion khobin man taze ozv shodam mishe be man beghin chetori bayad farsi taip konaM:-??
اولن که باید کامپیوترت زبون فارسی داشته باشه اگه داره ALT+SHIFT رو بزن فارسی بنویس!
اگرم کلا فارسی نداری می تونی بری تو قسمت قوانین و اطلاع رسانی و....تو قسمت تبدیل فینگیلیش به فارسی برنامه هاش رو دانلود و استفاده کنی!
Liverpudlian
23-03-2009, 13:28
آقا اين راسته ميگن هر تيمی 1 بشه تو گرهش با تيم 2 اون گروه يه
tk بازی ميکنن اونم تو خونه ی
تيم 1
پرسپوليس 1 بشه سپاهان 2 يه tk بازی تو آزادی
Only Gerrard 8
23-03-2009, 13:48
تونستم فارسی تايپ کنم دستتون درد نکنه به اميد موفقيت پرسپوليس:d0s69thbefhifftitrz
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1