PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ - جلد 2 {::}

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

nesta
30-06-2009, 08:54
بچه ها یک خبر
کاظمیان گفته فصل دیگه 100% به پرسپولیس میام
البته مابابد امسال رو بچسبیم نه سال دیگه
ولی همین خبر هم خیلی خوشحال کنندس ، البته اگه فوتبالش اونجا تمون نشده باشه

تا وقتی این عربا دارن اینجوری پول خرج میکنن محاله بیاد-اگه دلش با پرسپولیس بود همین فصل میومد

ALi ReZa
30-06-2009, 08:59
بچه ها واقعا جای پژمان نوری این فصل خالیه و جا داره از این بازیکن با تعصب قدر دانی بشه و باید آرزو کنیم که فردی باشه که بتونه جای اون بازی کنه

یعنی چی ؟:117:
مگه پژمان هم رفته ؟:53:

nesta
30-06-2009, 09:34
یعنی چی ؟:117:
مگه پژمان هم رفته ؟:53:

آره متاسفانه پژمان رفت ملوان
اینم منبعش ([Only registered and activated users can see links])

Only Gerrard 8
30-06-2009, 11:50
بچه ها محمد هم امروز تو تمرينات پرسپوليس شرکت کرده پس موند خدا رو شکر

ViVa LiverP♥♥L
30-06-2009, 11:57
آقا یعنی چی رسما اسگولمون کردنا یه خبر گذاری می گه رفته یکی می گه نرفته بعد ص.س هم میگه رفته اونوقت امروز تو تمرینات پرسپولیس شرکت کرده!!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]

Only Gerrard 8
30-06-2009, 12:02
آقا یعنی چی رسما اسگولمون کردنا یه خبر گذاری می گه رفته یکی می گه نرفته بعد ص.س هم میگه رفته اونوقت امروز تو تمرینات پرسپولیس شرکت کرده!!!!!!!!!![Only registered and activated users can see links]

نه اين ديگه و اقعی هست نرفته يکی از بچه ها هم امروز رفته بود سر تمرين پرسپوليس محمد رو ديده بود

L . F . C
30-06-2009, 12:10
آقا راستی امروز تو روزنامه ها و هم خبرگزاری ها نوشته شده بود مجتبی زارعی با پرسپولیس دو ساله بسته !
پس دیگه این فصل باید زوج آرفی _ زارعی رو تو خط حمله ببینیم :13:

Loverboy
30-06-2009, 12:15
کاظمیان با عجمان قرارداد بسته .

منبع ([Only registered and activated users can see links] 20%D9%BE%D9%88%D9%84%20%D9%88%20%D8%A2%D8%B1%D8%A7 %D9%85%D8%B4%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A 8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%20%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86%20% D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%20%D8 %AA%D8%B1%D8%AC%D9%8A%D8%AD%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D 9%85)

nesta
30-06-2009, 12:19
آقا راستی امروز تو روزنامه ها و هم خبرگزاری ها نوشته شده بود مجتبی زارعی با پرسپولیس دو ساله بسته !
پس دیگه این فصل باید زوج آرفی _ زارعی رو تو خط حمله ببینیم :13:
کاش این دونفر اسیر حاشیه نشن و بتونن مثل باشگاهایه سابقشون واسه پرسپولیسم مفید باشن:smil4337dd8b9eb25:

Liverpudlian
30-06-2009, 12:27
کاظمیان با عجمان قرارداد بسته .

منبع ([Only registered and activated users can see links] 20%D9%BE%D9%88%D9%84%20%D9%88%20%D8%A2%D8%B1%D8%A7 %D9%85%D8%B4%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20%D8%A 8%D8%A7%D8%B2%D9%8A%20%D9%83%D8%B1%D8%AF%D9%86%20% D8%AF%D8%B1%20%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%20%D8 %AA%D8%B1%D8%AC%D9%8A%D8%AD%20%D8%AF%D8%A7%D8%AF%D 9%85)

نه ممد جون امسال که نه اونجوری که من شنيدم قراره سال بعد بياد
امسال که اره با عجمان قرارداد بسته اخبار ورزشی هم گفت

Loverboy
30-06-2009, 12:32
نه ممد جون امسال که نه اونجوری که من شنيدم قراره سال بعد بياد
امسال که اره با عجمان قرارداد بسته اخبار ورزشی هم گفت

اونجور که تیم داره میره جلو فکر کنم سال دیگه بهادر عبدی و خیرخواه هم برای قرارداد کلاس بذارن برامونو شرایط تعیین کنن . همه بازیکنامون هم که داریم از دست میدیم و یا محروم میشن . خدا به داد برسه

nesta
30-06-2009, 12:33
معدنچی گفته باشگاههای اماراتی 4برابر پرسپولیس بهم پول میدن مگه دیوانم بیام پرسپولیس باید به فکر آیندم باشم
اینم منبع ([Only registered and activated users can see links])

SpEeD
30-06-2009, 14:30
معدنچی گفته باشگاههای اماراتی 4برابر پرسپولیس بهم پول میدن مگه دیوانم بیام پرسپولیس باید به فکر آیندم باشم

فرق بازیکن غیرتی وپولکی اینجا معلوم میشه
فوری // پیوستن کریمی به الاهلی منتفی شد
کانون هواداران پرسپولیس : مدیربرنامه های علی کریمی از منتفی شدن پیوستن این بازیکن به تیم الاهلی امارات و برخی مذاکرات با تیم های اروپایی خبر داد.
محمودرضا فاضلی ضمن اعلام این خبر به سایت گل گفت: ماجرای پیوستن علی کریمی به تیم الاهلی امارات را باید تمام شده دانست· مسوولان باشگاه الاهلی تمایل بسیار زیادی داشتند که ژانویه علی را به خدمت بگیرند اما در آن مقطع کریمی بازیکن پرسپولیس بود و به واسطه علاقمندی به این تیم و هوادارانش به ما تاکید کرد که نمی خواهد در میانه راه پرسپولیس را ترک کند· در این راستا مسوولان باشگاه الاهلی اخیرا نیز پیشنهادی دادند که در پی برگزاری یک جلسه با مسوولان این باشگاه اماراتی توافقی حاصل نشد و باید قضیه پیوستن علی کریمی به الاهلی را منتفی شده دانست. مدیر برنامه های علی کریمی درباره احتمال بازگشت علی کریمی به فوتبال اروپا گفت: از این موضوع ناامید نیستیم و مذاکراتی هم انجام داده ام اما نظر خود بازیکن هم شرط است· بنده باید صراحتا تاکید کنم زمانی که کریمی از بایرن مونیخ جدا شد به راحتی می توانست در یکی از تیم های اروپایی به فوتبالش ادامه دهد اما او بنا به دلایل شخصی و خانوادگی ترجیح داد به قطر و کشور نزدیک به ایران برود· پس از آن هم کریمی در حالی به پرسپولیس رفت که برخی تیم های عربی با مبلغی قابل توجه خواهان عقد قرارداد با او بودند و امکان انتقال او به تیم های اروپایی نیز وجود داشت.

وی افزود: حالا هم بنده با علم به اینکه ممکن است کریمی پیشنهاد تیم های اروپایی را بنا به دلایل متعدد قبول نکند مذاکراتی انجام می دهم و در نهایت نتیجه مذاکرات را به او منتقل می کنم تا تصمیم گیری کند.

فاضلی درباره احتمال پیوستن کریمی به استیل آذین گفت: در این باره همین قدر می دانم که کریمی به خاطر پیوستن به پرسپولیس قید بسیاری از پیشنهادات مالی بهتر را زد.

بابا این ریشو سگ صفت (انصاریخر ) تو یکی از روزنامه ها گفته بود من چند بار با کریمی تماس گرفتم اما کریمی به ما پشت کرده

میدونید یاد چی افتادم یاد فیلم مرد دوهزار چهره که مدیر عامل به سردبیر روزنامه ها پول می داد تا تیتر مورد نظرشون رو بزنند

این ریشو سگ صفت منافق هم همین کارو کرده

اینم از مصاحبه کریمی
كريمي: هيچ مسئولي از باشگاه پرسپوليس با من تماس نگرفته است
هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم با مصاحبه‌هاي خود دنبال چه هستند چون تا به امروز هيچ مسئولي از باشگاه پرسپوليس با من تماس نگرفته است.
علي كريمي در خصوص اظهارات انصاري‌فرد مبني بر اينكه كريمي بارها به باشگاه پرسپوليس دعوت شده است، اظهار داشت:‌ نمي‌دانم آقايان با اين حرف‌ها دنبال چه هستند. تا به امروز هيچ مسئولي با من تماس نگرفته است. من مي‌توانم بپرسم آقايان چه وقت و كجا به من زنگ زدند يا من را براي تمديد قرارداد دعوت كردند؟
وي اضافه كرد: من دروغگو نيستم و روحم از تماس و دعوت شدنم به باشگاه بي‌خبر است اما فكر مي‌كنم تمام اين كارها براي تخريب شخصيت و توهين به من است. قسم مي‌خورم باز هم به خاطر هواداران سكوت مي‌كنم و منتظر اقدامات مسئولان باشگاه مي‌مانم چون دوست ندارم برخلاف علاقه قلبي‌ام به خاطر ميليون‌ها هوادار پرسپوليس به اين تيم پشت كنم. كريمي ادامه داد:‌ مي‌توانيد حتي از مدير برنامه‌هاي من هم بپرسيد كه آيا با آنها تماس گرفته‌اند يا خير.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: دوست دارم هواداران پرسپوليس واقعيت را بدانند. من تا به امروز در خانه خودم به انتظار خدمت دوباره به پرسپوليس نشسته‌ام و اگر باز هم اقدامي نشود تصميم ديگري خواهم گرفت. من فعلا به الاهلي و اروپا فكر نمي‌كنم و همچنان در انتظار پرسپوليس مي‌مانم اما دوست ندارم برخلاف ميل باطني‌ام تصميم بگيرم.

منبع ([Only registered and activated users can see links])

ViVa LiverP♥♥L
30-06-2009, 19:23
بابا این ریشو سگ صفت (انصاریخر ) تو یکی از روزنامه ها گفته بود من چند بار با کریمی تماس گرفتم اما کریمی به ما پشت کرده

میدونید یاد چی افتادم یاد فیلم مرد دوهزار چهره که مدیر عامل به سردبیر روزنامه ها پول می داد تا تیتر مورد نظرشون رو بزنند

این ریشو سگ صفت منافق هم همین کارو کرده

تو وان فیلم همه ی کثافت کاریهای فوتبالمونو با خنده نشون دادن!:6qwup3:
[/B]

pers20
30-06-2009, 19:28
این داستان رفتن نیکبخت به تراکتور چیه دیگه؟؟؟ هردفعه میایم یه خبره مسخره میشنویم این بابا که با پرسپولیس قرارداد داره این شفق هم کلا تو رویا سیر میکنه , این قضیه رفتن یا موندن علی کریمی چیه؟ آقا انصاری فرد اگه راست میگه همین فردا بره باهاش صحبت کنه اگر به توافق رسید که قرارداد میبنده اگرم نه که بزاره بره دیگه , چرا مردم رو سره کار گذاشتن!!!

L . F . C
30-06-2009, 19:46
کسی از این غلامرضا رضایی خبر داره که میگفت میخواد بیاد پرسپولیس ؟
بعد یه سوال دیگه الان با جذب مجتبی زارعی چند تا سهمیه از 6 تا برامون مونده ؟

sinaoneal
30-06-2009, 20:19
نیکبخت واحدی به تراکتورسازی پیوستمهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس در حالی با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز پیوست که روز دوشنبه در نشست با عباس انصاریفرد برای ماندن در پرسپولیس ابراز تمایل کرده بود.ناصر شفق مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام رسمی خبر پیوستن علیرضا نیکبخت واحدی به این باشگاه گفت: امروز در نشستی که با بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس داشتیم با وی برای عقد قراردادی یکساله به توافق رسیدیم.
شفق ادامه داد: امروز تولد نیکبخت واحدی بود که به همین مناسبت ضمن توافق برای پیوستن به تراکتورسازی جشن کوچکی هم برای او در محل دفتر بنده گرفتیم.
مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی گفت: تاکنون از پنج سهمیه لیگ برتری خود در جذب بازیکنان جدید استفاده کرده ایم که حضور صابر میرقربانی ، الوترائوره ، رسول خطیبی ، عباس آقایی و مهرداد پولادی در تراکتورسازی قطعی شده است و احتمالا یک دروازه بان جدید نیز جذب خواهیم کرد.
وی تصریح کرد: با محمد نصرتی نیز به توافقات نهایی رسیده ایم و به احتمال فراوان او تنها بازیکنی خواهد بود که به عنوان لژیونر به تیم ما ملحق خواهد شد.

Unrepeatable Seven
30-06-2009, 21:10
با اومدن اشبيتيم از رفتن احتمالي نيكبخت اصلا ناراحت نيستم.:5:
توي اين 2فصل اخير نيكبخت خيلي افت كرده .:6:

Liverpudlian
30-06-2009, 21:25
با اومدن اشبيتيم از رفتن احتمالي نيكبخت اصلا ناراحت نيستم.:5:
توي اين 2فصل اخير نيكبخت خيلي افت كرده .:6:

باز ارفی يه جهشی ميکنه تو زمين نيکبخت چيکار ميکنه جز راه رفتن تو زمين چيز ديگه ی بلد نيست توپ هم دست بازيکنی ميوفته دستش رو بالا ميبره يعنی که به من پاس بدين پاس هم ميدی خراب ميکنه توپ رو اين آقا هم از اون سوسولها بود تيم رو تو حاشيه ميبرد اصلا بهتر که بره
ما بازيکن ميخواييم نه کسی که ميخواد بياد تو زمين 70 قلم ارايش ميکنه موهاش رو درست ميکنه ...........

SpEeD
30-06-2009, 21:40
همه این جریانات دسته گلی هست که مدیر عامل برامون درست کرده تا با تقدیم کردن اون به هواداران سقوط به لیگ 1 رو جشن بگیره
پ.ن:انصاریفرد یک استقلالی ودشمن قسم خورده پرسپولیس هست

pers20
30-06-2009, 21:40
آخه مشکل ما اینجاست که انصاری فرد عرضه نداره حداقل بازیکنا رو ترانسفر کنه به پولی بگیره الان اگر نیکبخت رو به تراکتور داده باشه حداقل 300 400 میلیون میوتنست بزنه به جیب , چون نیکبخت قرارداد داشت !!

Cactus
30-06-2009, 21:42
همه این جریانات دسته گلی هست که مدیر عامل برامون درست کرده تا با تقدیم کردن اون به هواداران سقوط به لیگ 1 رو جشن بگیره

صد در صد مشکل پرسپولیس فقط اونه بره پرسپولیس اوضاعش خوب میشه:smil4337dd8b9eb25:

SpEeD
30-06-2009, 21:45

Cactus
30-06-2009, 21:49
من نمی دونم ما هنوز یه سرمربی نداریم فقط 37 روز مانده تا شروع لیگ من نمی دونم این انصاری فرد این همه مدّت چیکار کرده؟
با این اوضاع ما دهم تو لیگ نمی شیم~x(

SpEeD
30-06-2009, 21:49
کسی از منبع خبر پیوستن نیکبخت به تراکتور سازی خبر داره یانه؟؟

انصاریفرد میخواد ثابت کنه چقدر جوانمرد هست ومیخواد نشون بده مشکلات پارسال پرسپولیس مربوط به مصطفوی نبوده بلکه مربوط به خودش بوده ، واستعفا هم نداده تا این مطلب رو ثابت کنه
ماشالله به جوانمردیت انصاریخر

Cactus
30-06-2009, 21:54
واقعا همین طوره

در مورد نیکبخت هم یه چند جایی نوشته بودن ولی دقیقا یادم نیست کجا ها بود و تازه اخبار ورزشی شبکه 3 هم این مسئله رو اعلام کرد

Orange
30-06-2009, 21:55
خوب دوستان تبریک میگم خداحافظی کنید با پرسپولیس که این فصل هم ترکیدیم :-w.
سالی که نکوست از بهارش پیداست :D.

pers20
30-06-2009, 22:02

دروغ نیوز تایید کرده!!!:interview:

Cactus
30-06-2009, 22:04
نقل قول:
SpEeD نوشته است: [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

راستی پرسپولیس نیوز هم تایید کرده

SpEeD
30-06-2009, 22:05
راستی یه چیز دیگه
امروز تو اخبار ورزشی گفت عزیز محمدی گفته باید قرارداد شیث لغو بشه ، چون مشکل انضباطی داره
واین قرارداد تو سازمان لیگ رسمی نیست وشیث باید بره دسته 1 بازی کنه

این انصاریخر داره رو اعصاب 3500000 راه میره

Cactus
30-06-2009, 22:08
آره این رو هم گفته بودن وای از دست اینا که مارو دیوونه کردن می تونستن یکم قبل از خریدنش تحقیق کنن بابا اینا دیگه کی ان

POUYA
30-06-2009, 22:11
به انصاری فرد چه ربطی داره
این سازمان لیگ داره شورشو در میاره
یه باره تیمو بفرسته دسته 2 و خلاص

Cactus
30-06-2009, 22:13

همشون کلا شورشو در آوردن ما که دیگه از پرسپولیس قطع امید کردیم:29:

Orange
30-06-2009, 22:14
از اون ور سپاهان و ذوب آهن و استقلال و سایپا و ....... تیمهاشون رو بستند و مربیشون شروع کرده از این ور ما در خم یک مربی مانده ایم :-w.
دوستان رتبه ما امسال از تراکتور سازی هم پایین تره چون این تیم هرچند اولین بارشه اومده لیگ برتر ولی تمریناتش رو شروع کرده خریداش هم داره انجام میشه و مربیشم معلومه پس باید نتیجه بگیریم اونا از ما حرفه ای تر هستند خاک بر سر اینا بکنند :53: (اعصاب ندارم الان فحش میدم :D)

SpEeD
30-06-2009, 22:15
آره این رو هم گفته بودن وای از دست اینا که مارو دیوونه کردن می تونستن یکم قبل از خریدنش تحقیق کنن بابا اینا دیگه کی ان

مگه نمیدونی دوست عزیز انصاریفرد تمام تحقیقاتش رو کرده تا بدونه چطوری پرسپولیس را نابود کنه وظاهرا موفق شده ، حساب کنید پرسپولیس میشه زنگ تفریح تو این لیگ

pers20
30-06-2009, 22:16

اینو راست میگه دیگه این دیگه به انصاری فرد ربط نداشت شیث رفته گاو بازی در اورده به خودش مربوطه!!!

SpEeD
30-06-2009, 22:19
اینو راست میگه دیگه این دیگه به انصاری فرد ربط نداشت شیث رفته گاو بازی در اورده به خودش مربوطه!!!
اتفاقا خیلی هم ربط داره
این نشون از بی سوادی وآگاهی نداشتن مدیر عامل از فوتبال هست

ViVa LiverP♥♥L
30-06-2009, 22:22
آقا باید چیکار کنیم خیلی شیرتوشیر شده آخه یعنی چی اینا دارن داغون می کنن پرسپولیسو بابا یکی به این یارو حالی کنه هوادارا دلشون نمی خواد برای تیم محبوبشون تصمیم بگیره .[Only registered and activated users can see links]

pers20
30-06-2009, 22:24
اتفاقا خیلی هم ربط داره
این نشون از بی سوادی وآگاهی نداشتن مدیر عامل از فوتبال هست

دوست عزیز خودم میدونم تقصیره انصاری فرده اینجا باید افعال معکوس رو بگیری دیگه!!!

SpEeD
30-06-2009, 22:27
دوست عزیز خودم میدونم تقصیره انصاری فرده اینجا باید افعال معکوس رو بگیری دیگه!!!
گفتی افعال معکوس یاد فیلم شب های برره افتادم
اون قسمتی که فوتبال بازی میکردن یادتون هست
یادتونه میگفتن حتی این کسانی که فوتبال رئو به دست گرفتن قوانینش رو هم نمیدونن

یادش بخیر مهران مدیری به جای خطای هند میگفت خطای فوت
بازی باپا خطا بود و....
همه اونا حکایت فوتبال ما بود

Cactus
30-06-2009, 22:39
پرسپولیس اگه اینجوری پیش بره خیلی از فصل پیشم داغون تر میشه حالا میخوان هر بازیکنی رو بگیرن همه دعا کنید تا مشکلات سریع تر حل بشه و تیمه ما اوضاعش درست بشه:smil4337dd8b9eb25:

SpEeD
30-06-2009, 22:44
پرسپولیس اگه اینجوری پیش بره خیلی از فصل پیشم داغون تر میشه
این از اون حرفا بود!!!
مگه نمیدونی انصارفرد قول قهرمانی داده؟؟؟
مگه نشنیدی مرد وقولش
مرد همیشه رو قولش میمونه
قول انصاریفرد قهرمانی در فصل بعدی لیگ 1 برای صعود به لیگ برتر هست

Cactus
30-06-2009, 22:51
این از اون حرفا بود!!!
مگه نشنیدی مرد وقولش
مرد همیشه رو قولش میمونه

بله ایشون همیشه به قولاشون عمل کرده یه نمونش تو آسیا بود
یه نمونشم اینه که هر روز میاد میگه ظرف 24 ساعت یا هر زمان دیگه ای تکلیف سرمربی معلوم میشه:146fs495919: ولی ما هنوز یه سرمربی نداریم:27:

ALi ReZa
30-06-2009, 23:47
این فصل به سلامتی سقوط میکنیم
این خط : ----------------
اینم نشون : *

ViVa LiverP♥♥L
30-06-2009, 23:51

با این مدیریتو تیمی که ما داریم بعید می دونم لیگه 1 هم قهرمان بشیم:D

خطو نشونت منو کشته .:5:
حالا حی به مسخره بگیرید اگه همین نشد!:6:

Ferguson
01-07-2009, 00:30
فردی که 95 هزار نفر به فحش و ناسزا می کشنش و بازم اینقدر رو داره که هنوز داره به کارش ادامه می ده ! بهتر از این نمی شه.
پرسپولیس با انصاری فرد = مرگ !

Cactus
01-07-2009, 00:34
فردی که 95 هزار نفر به فحش و ناسزا می کشنش و بازم اینقدر رو داره که هنوز داره به کارش ادامه می ده ! بهتر از این نمی شه.
پرسپولیس با انصاری فرد = مرگ !

بله بابا ما هم داریم همینو میگیم بابا دیوونه شدیم من موندم کی از این انصاری فرد خوشش میاد یا طرفدارشه که هنوز مدیر عامله :-w

AriaN-B
01-07-2009, 00:35
من نمی دونم یک مدیرعامل تا چه اندازه می تونه رو داشته باشه ...! ~x( ~x( ~x(

SpEeD
01-07-2009, 04:52
من نمی دونم یک مدیرعامل تا چه اندازه می تونه رو داشته باشه ...! ~x( ~x( ~x(
تا اندازه ای که برینه تو تیم و طلبکار باشه روش زیاده :قلیون:-اما اگه طرفدارا مثل سگ تو چند بازی هوش کنند دیگه پررویی فایده نداره ، تجربه اینو نشون داده که اگه فشار تماشاگرها زیاد باشه میتونه خواست آقایون رو عوض کنه:snapoutofit::snapoutofit:

nesta
01-07-2009, 06:59
با جدا شدن پژمان نوری(حیف از رفتنش) و علی نیکی(جدائیش به نفع پرسپولیس بود)/آماده نبودن بادامکی و ابراز علاقه منصوری برا بازی تو جناح راست پرسپولیس به یک گوش چپ خیلی
با کلاس نیاز داره
ولی با این وضعیت و مدیریت بازیکن که نمیگیریم هیچ یکی یکی باریکنم از دست میدیم~x(:53::53:

SpEeD
01-07-2009, 07:30
نیکبخت: در مورد پرسپوليس خيلي از مسائل را افشا خواهم كرد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس سرانجام به باشگاه تراكتورسازي تبريز پيوست.
در چند روز گذشته خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت نيكبخت از حضور در ليگ برتر شنيده شد و حتي شايعات در اين مورد همچنان ادامه داد. در شرايطي كه خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت اين بازيكن شنيده مي‌شود او دقايقي پيش با حضور در باشگاه تراكتورسازي قرارداد يك ساله‌اي را با اين تيم امضا كرد. نيكبخت با تاييد اين خبر گفت: «حضور من در تراكتورسازي قطعي است و خوشحالم كه فصل آينده در اين تيم بازي خواهم كرد.» نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چرا از پرسپوليس جدا شدي، تاكيد كرد: «در اين مورد حرف‌هاي زيادي دارم و مسائل مختلفي را افشا خواهم كرد.» وي در مورد موضوع محروميت‌اش گفت: «من محروم نيستم و بدون مشكل خاصي قراردادم را بستم.»

nesta
01-07-2009, 07:56
نیکبخت: در مورد پرسپوليس خيلي از مسائل را افشا خواهم كرد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت مهاجم فصل گذشته پرسپوليس سرانجام به باشگاه تراكتورسازي تبريز پيوست.
در چند روز گذشته خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت نيكبخت از حضور در ليگ برتر شنيده شد و حتي شايعات در اين مورد همچنان ادامه داد. در شرايطي كه خبرهاي مختلفي در خصوص محروميت اين بازيكن شنيده مي‌شود او دقايقي پيش با حضور در باشگاه تراكتورسازي قرارداد يك ساله‌اي را با اين تيم امضا كرد. نيكبخت با تاييد اين خبر گفت: «حضور من در تراكتورسازي قطعي است و خوشحالم كه فصل آينده در اين تيم بازي خواهم كرد.» نيكبخت در پاسخ به اين سئوال كه چرا از پرسپوليس جدا شدي، تاكيد كرد: «در اين مورد حرف‌هاي زيادي دارم و مسائل مختلفي را افشا خواهم كرد.» وي در مورد موضوع محروميت‌اش گفت: «من محروم نيستم و بدون مشكل خاصي قراردادم را بستم.»

همون بهتر که رفت-دیگه فوتبالش تموم شده بود چیزی جز حاشیه نداشت

RVN10
01-07-2009, 09:08
پس محرومیتش چی ؟؟
سازمان لیگ میگه محرومه کمیته انضباطی میگه نیست معلوم نیست تو فوتبال مملکت چه خبر هست
حالا چرا رفت تراکتور؟؟!
من که از رفتنش خوشحالم

adel_pes
01-07-2009, 09:36
سلام.موضوع الونگ الونگ چی شد.آخرش اومد یا نه.پژمان که رفت مازیارم که معلوم نیست بمونه.الان هافبک دفاعی تیم کیه...؟اکبر صغیری:33:

nesta
01-07-2009, 09:41
سلام.موضوع الونگ الونگ چی شد.آخرش اومد یا نه.پژمان که رفت مازیارم که معلوم نیست بمونه.الان هافبک دفاعی تیم کیه...؟اکبر صغیری:33:

الونگ که اومدنش منتفی شد-اما پژمان از انصاری فرد خواسته با احمدزاده صحبت کنه پژمان برگرده از رفتنش پشیمونه

Only Gerrard 8
01-07-2009, 10:15
نيکبخت همون بهتر که رفت تو دربی ها زاقارت بازی در مياورد که منم هستم دو تا موچبند ميبست که منم هستم باز مجتبی زارعی

Liverpudlian
01-07-2009, 10:38
نيکبخت جز اين که بد بازی ميکرد يه سوژه هم واسه مردم بود تو پرسپوليس تو بازی استقلال پرسپوليس انواع فحشها رو ميگرفت تو شيراز ميگفتن نيکبخت بايد برقصه خلاصه تو هر جا يه چيزی بهش ميگفتن همون بهتر که رفت بخدا من برم تو زمين بازی از اين نيکبخت بيشتر ميدووم اين جز راه رفتن چيز ديگه ی بلد نيست
پ.ن تو تبريز ببينيم ميخواد چيکار کنه

nesta
01-07-2009, 10:58
نيکبخت جز اين که بد بازی ميکرد يه سوژه هم واسه مردم بود تو پرسپوليس تو بازی استقلال پرسپوليس انواع فحشها رو ميگرفت تو شيراز ميگفتن نيکبخت بايد برقصه خلاصه تو هر جا يه چيزی بهش ميگفتن همون بهتر که رفت بخدا من برم تو زمين بازی از اين نيکبخت بيشتر ميدووم اين جز راه رفتن چيز ديگه ی بلد نيست

تو تبریزم هیچ کاری نمیکنه جز درست کردن حاشیه مطمئن باش

ViVa LiverP♥♥L
01-07-2009, 11:10

درسته که نیکبخت دیگه جایی تو پرسپولیس نداشت و هم به نفع خودش بود بره و هم به نفع تیم اما این حرفایی که در موردش می زنید خیلی بی انصافیه.
قبل از این جریان تیم ملی که براش پیش اومد یادتون نیست چه بازیهای می کرد چه گل هایی می زد.
بازی با سپاهان که تو آزادی سه دو بردیم یادتون نیست چه گلایی برامون زد بازیه دو یک باخترو سه دو بردیم.
منظورم این نیست که باید میموند ولی دیگه نباید این حرفا پشتش زده می شد چون قبل از اون جریان تیم ملی خیلی خوب بازی می کرد.

nesta
01-07-2009, 11:16
درسته که نیکبخت دیگه جایی تو پرسپولیس نداشت و هم به نفع خودش بود بره و هم به نفع تیم اما این حرفایی که در موردش می زنید خیلی بی انصافیه.
قبل از این جریان تیم ملی که براش پیش اومد یادتون نیست چه بازیهای می کرد چه گل هایی می زد.
بازی با سپاهان که تو آزادی سه دو بردیم یادتون نیست چه گلایی برامون زد بازیه دو یک باخترو سه دو بردیم.
منظورم این نیست که باید میموند ولی دیگه نباید این حرفا پشتش زده می شد چون قبل از اون جریان تیم ملی خیلی خوب بازی می کرد.

منم موافقم که بازیکن رو بعد ترک باشگاه نباید کوبید اما اینم بدون عزیز که قبل تیم ملی هم همچین بازیکن توپی نبود گاهی وقتا یه جرقه ای بود اما-حاشیه هاش خیلی بیشتر از بازیش به چشم میومد

ViVa LiverP♥♥L
01-07-2009, 11:33
منم موافقم که بازیکن رو بعد ترک باشگاه نباید کوبید اما اینم بدون عزیز که قبل تیم ملی هم همچین بازیکن توپی نبود گاهی وقتا یه جرقه ای بود اما-حاشیه هاش خیلی بیشتر از بازیش به چشم میومد

نیکبخت یه بازیکنی بود که همیشه تو حاشیه بود به نظر می رسید که یه همچین شخصیته فوتبالی رو خیلی دوست داره اما قضیه تیم ملی داغونش کرد درسته که هیچ وقت یه فوروارد قابل اعتماد نبوده دلیلشم خودش بود با اون حاشیه هایی که درست می کرد اما اینقدر خوب بازی کرده بود که دعوت شد به تیم ملی .
در هر حال دیگه رفته با اومدن آرفی و زارع واقعا دیگه جایی نداشت در پرسپولیس .
راستی کسی از محسن خبری نداره؟ تمدید کرد یا نه؟

nesta
01-07-2009, 11:40
نیکبخت یه بازیکنی بود که همیشه تو حاشیه بود به نظر می رسید که یه همچین شخصیته فوتبالی رو خیلی دوست داره اما قضیه تیم ملی داغونش کرد درسته که هیچ وقت یه فوروارد قابل اعتماد نبوده دلیلشم خودش بود با اون حاشیه هایی که درست می کرد اما اینقدر خوب بازی کرده بود که دعوت شد به تیم ملی .
در هر حال دیگه رفته با اومدن آرفی و زارع واقعا دیگه جایی نداشت در پرسپولیس .
راستی کسی از محسن خبری نداره؟ تمدید کرد یا نه؟

محسن با انصاری فرد یه صحبتائی کرده ولی فعلا که به توافق نرسیدن انگار سر 100میلیون اختلاف دارن واسه بستن قرارداد

Loverboy
01-07-2009, 12:01
نیکبختی که تا 1 ماه پیش عکسش تو آواتارهاتون بود و نیکی جون صداش میکردید کجا رفت ؟ تغییر موضع 180 درجه دادین ؟ با این وضعی که داریم و بهادر عبدی شده ستارمون شما میگید نیکبخت خوب شد رفت ؟ جنازه همچین بازیکنی به 100 تا علی محمد و ... ارزش داره . هر بازیکنی افت میکنه و نیکبخت هم مستثنا نیست . خلیلی چه کار کرد ؟ خلیلی یکی از بازیکناییه که بنده علاقه شدیدی بهش دارم ولی نمیتونم چشمام رو رو حقایق ببندم . اگه کریمی هم همون کریمیه قطر بود میومدید فحش میکشیدید بهش نه اینکه سنبل باشگاه بدونیدش . حاضرم شرط ببندم نیکبخت تو تراکتور چنان بازی کنه که تو استقلال و پرسپولیس کسی چنین بازی ای ازش ندیده باشه . همچین میگید نیکبخت خوب شد رفت هر کی ندونه خیال میکنه که پرسپولیس رفته کاکا و رونالدینیو رو خریده که نیکبخت رو گذاشته تو لیست مازاد . نه عزیزان ، پرسپولیس رفته کیا رو خریده ؟ مهدی شیری فوتبالش تموم نشده ؟ آرفی رو خریدیم توره رو دادیم . نیکبخت رو دادیم شیری رو گرفتیم . سپهر رو داریم میدیم جاش شیث رو برگردوندیم و پژمان رو دادیم بائو رو گرفتیم و به احتمال فراوان کریمی رو دادیم زارعی رو گرفتیم . لیستی که از دست دادیم خیلی سنگین تر از خریدهامونه . ما بازیکنایی که خریدیم از اونایی که از دست دادیم خیلی ضعیفترند . روزی رو پیش بینی میکنم که وقتی فرهاد خیرخواه بخواد بره تو زمین همه حال کنند که ستارمون داره میره تو زمین . در حالی که ستاره هایی که سپاهان یا حتی استقلال داره قابل قیاس نیستند با ستاره های ما . ستاره های ما خیرخواه و عبدی هستند واسه اونا سید جلال و رحمتی . در کل با این روند فصل حقارت آمیزی برای خودم و سایر هواداران پیش بینی میکنم .

در کل باید بگم که نیکی جون و پژمان عزیز ، هیچوقت روزهای خوش تو پرسپولیس که با بازیهای خوبتون به منه هوادار خوشحالی دادید رو فراموش نمیکنم . قهرمانی دو سال پیش رو فراموش نمیکنم که با غیرتتون نشون دادید که پرسپولیس کبیر اگه صاحب داشته باشه هیچ تیمی جلودارش نیست . حتی اگه 6 امتیاز کم بشه . سپهر سر طلایی گل دقیقه 96 خیلی زود فراموش شد . متاسفم که با نا لایقی مدیران نتونستند خواسته های ناچیزتو ( نسبت به قرارداد سایرین ) بر آورده کنند . به امید به اینکه در تیم جدیدتون طوری بازی کنید که فصل بعدش همه تیمها در حسرت قرارداد باهاتون باشند .

پرسپولیس قهرمان ، خداحافظ

Meysam
01-07-2009, 12:09
توافق خليلي با پرسپوليس به شرط تست پزشكي

گل- محسن خليلي مهاجم تيم پرسپوليس ظهر ديروز با حضور در باشگاه براي تمديد قرارداد به توافقاتي با عباس انصاري فرد دست يافت·

محسن خليلي در اين نشست با مديرعامل باشگاه پرسپوليس به توافق مالي دست يافت و مقرر شد قرارداد اين بازيكن بعد از تست پزشكي در هيات فوتبال استان تهران به ثبت برسد· خليلي در شرايطي فصل گذشته با پرسپوليس تمديد كرده بود كه گفته مي شد از ناحيه رباط پا با مصدوميت مواجه شده است·

او يك ماه بعد از تمديد قرارداد با پرسپوليس در آلمان تحت عمل جراحي قرار گرفت· مسوولان باشگاه پرسپوليس از آنجا كه خليلي در تمرينات تيم ملي از ناحيه همسترينگ دچار مصدوميت شده بود قصد دارند بعد از تست پزشكي با او قرارداد ببندد تا اتفاقات فصل گذشته تكرار نشود·

nesta
01-07-2009, 12:10
نیکبختی که تا 1 ماه پیش عکسش تو آواتارهاتون بود و نیکی جون صداش میکردید کجا رفت ؟ تغییر موضع 180 درجه دادین ؟ با این وضعی که داریم و بهادر عبدی شده ستارمون شما میگید نیکبخت خوب شد رفت ؟ جنازه همچین بازیکنی به 100 تا علی محمد و ... ارزش داره . هر بازیکنی افت میکنه و نیکبخت هم مستثنا نیست . خلیلی چه کار کرد ؟ خلیلی یکی از بازیکناییه که بنده علاقه شدیدی بهش دارم ولی نمیتونم چشمام رو رو حقایق ببندم . اگه کریمی هم همون کریمیه قطر بود میومدید فحش میکشیدید بهش نه اینکه سنبل باشگاه بدونیدش . حاضرم شرط ببندم نیکبخت تو تراکتور چنان بازی کنه که تو استقلال و پرسپولیس کسی چنین بازی ای ازش ندیده باشه . همچین میگید نیکبخت خوب شد رفت هر کی ندونه خیال میکنه که پرسپولیس رفته کاکا و رونالدینیو رو خریده که نیکبخت رو گذاشته تو لیست مازاد . نه عزیزان ، پرسپولیس رفته کیا رو خریده ؟ مهدی شیری فوتبالش تموم نشده ؟ آرفی رو خریدیم توره رو دادیم . نیکبخت رو دادیم شیری رو گرفتیم . سپهر رو داریم میدیم جاش شیث رو برگردوندیم و پژمان رو دادیم بائو رو گرفتیم و به احتمال فراوان کریمی رو دادیم زارعی رو گرفتیم . لیستی که از دست دادیم خیلی سنگین تر از خریدهامونه . ما بازیکنایی که خریدیم از اونایی که از دست دادیم خیلی ضعیفترند . روزی رو پیش بینی میکنم که وقتی فرهاد خیرخواه بخواد بره تو زمین همه حال کنند که ستارمون داره میره تو زمین . در حالی که ستاره هایی که سپاهان یا حتی استقلال داره قابل قیاس نیستند با ستاره های ما . ستاره های ما خیرخواه و عبدی هستند واسه اونا سید جلال و رحمتی . در کل با این روند فصل حقارت آمیزی برای خودم و سایر هواداران پیش بینی میکنم .

در کل باید بگم که نیکی جون و پژمان عزیز ، هیچوقت روزهای خوش تو پرسپولیس که با بازیهای خوبتون به منه هوادار خوشحالی دادید رو فراموش نمیکنم . قهرمانی دو سال پیش رو فراموش نمیکنم که با غیرتتون نشون دادید که پرسپولیس کبیر اگه صاحب داشته باشه هیچ تیمی جلودارش نیست . حتی اگه 6 امتیاز کم بشه . سپهر سر طلایی گل دقیقه 96 خیلی زود فراموش شد . متاسفم که با نا لایقی مدیران نتونستند خواسته های ناچیزتو ( نسبت به قرارداد سایرین ) بر آورده کنند . به امید به اینکه در تیم جدیدتون طوری بازی کنید که فصل بعدش همه تیمها در حسرت قرارداد باهاتون باشند .

پرسپولیس قهرمان ، خداحافظ

ولی بنظر من نیکی خوب شد رفت هرچند اگه میموندم دیگه نمیتونست بازی کنه(تعلیق شد)فقط باید یه پول مفت میدادیم واسه قراردادش ولی پژمان خیلی حیف شد رفت هیچی مثه پژمان تو پرسپولیس نمی دوئید خدائیش غیرتش از همه سر بود

Meysam
01-07-2009, 12:13
منم با نظر Loverboy موافقم، نيكبخت يكي از بهترين هاي پرسپوليس بود. علت افت فصل قبلش هم بازي نگرفتن خوب ازش بود.
يادتون نره نيكبخت تا قبل از رفتن قطبي 9گل زده بود، ولي توي زمان پيرواني و ...... بخاطر تغيير تاكتيك و خيلي از مسائل ديگه افت كرد.
اميدوارم نيكبخت هرجا كه هست موفق باشه.

SpEeD
01-07-2009, 12:14
من اصلا به نیکبخت علاقه نداشتم از اولش
ولی همیشه مخالف این بود که زحمات کسی رو نادیده بگیریم وفقط بدیها رو ببینیم
به غیر از دایی که همه چیزش بدی بود وهیچ جایی برای دفاع از خودش نذاشته

در هرصورت امیدوارم امسال سقوط نکنیم

L . F . C
01-07-2009, 12:16
آقا میگن پژمان منصرف شده و میخواد برگرده پرسپولیس !!!

اینم منبعش:
[Only registered and activated users can see links]

Cactus
01-07-2009, 12:20
آقا میگن پژمان منصرف شده و میخواد برگرده پرسپولیس !!!

اینم منبعش:

آره اینجا هم نوشته ممکنه برگرده ولی فکر نکنم که اونا بذارن:29:

nesta
01-07-2009, 12:42
آره اینجا هم نوشته ممکنه برگرده ولی فکر نکنم که اونا بذارن:29:

طبق قانون اگه بخواد برگرده پرسپولیس باید نصف مبلغ قراردادشو بده به ملوان با این بی پولیم بعیده
خیلی حیف شد رفت-
فقط دعا کنید پرسپولیس امسال سقوط نکنه:53::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25: :29::29:

S_roo_13
01-07-2009, 12:47

تيم فوتبال سپاهان كه از لحاظ مديريت حتي ميشه گفت بهترين تيم 10 سال اخير فوتبال ايران هست تيمش رو بست و رفت تركيه..
مس كرمان، تيم 2 - 3 ساله ی ليگ برتر فوتبال هم تيم خوبي رو داره جمع مي كنه...
و متاسفانه از تيم رغيب يعني استقلال هم خبراي خيلی خوبی به هواداراش مي رسه..
و جالبتر اينكه تراكتورسازي كه امسال بعد از چندين سال به ليگ برتر راه پيدا كرد هم خيلي خوب داره بازيكن مي گيره...
راستي.. تبريك مي گم..
بعد از پژمان نوري ، ‌نيكبخت هم رفت... كجا؟؟؟ تراكتورسازي تبريز!!!!!!!!!

راستی يه سوال؟؟
اين آقايی كه ديروز گفت شك نكنيد امسال پرسپوليس قهرمان ميشه ، همونی نيست كه 6 ماه قبل گفت پرسپوليس تو سه جام قهرمان ميشه ، چهار ماه پيش بعد از قهرماني در ليگ برتر!!! كه حاصل نشد قول دو تا قهرمانی ديگه رو داد و همين دو ماه پيش گفت ما از الان جشن قهرماني آسيا رو گرفتيم؟؟؟؟

خسته نباشيد آقای انصاری فرد
من واقعا از ته دل خوشحالم كه مدير عاملی مقتدر و كاردان و بزرگي مث شما (البته در بحث چك برگشتي و اينجور چيزا) بالاسر محبوب ترين تيم دوران زندگيمه و داره آوار مي كنه همين يكم ديوار متروكي كه از پارسال به امسال ارث رسيده...
واقعا خاك بر سر من كه عاشقانه تيمي رو دوست دارم كه مديرش مدير نيست..
حرص تيمي رو مي خورم كه يك عده چپاولگر بالاسرشن..
چرا بايد پرسپوليس بزرگ اينجوري خار بشه...
زخم اوايل دهه 80 تازه داشت خوب مي شد..
همون زخمی رو می گم كه جناب سلطان با مديريتها و مربي گري ها ويارگيريها و بازيها و نتايج فوق العاده استثنايي رو دلمون گذاشت...!!!؟؟
؟!؟!؟!؟
آقای انصاري فرد به چه چيز خوبت می نازي؟؟
اخلاق نداشتت؟ كارنامه ي خوبت؟ مديريت حرفه ايت؟ راستگويهات با مردم و بازيكنان؟ پيشينه ي خوبت كه نداري؟
آقاي انصاري فرد.. چرا دوست داري واسه خودت آه بخري؟ نفرين بخري؟
چرا دوست داري دل اون بچه ي 15 ساله رو كه از شهر سراب واسه بازي با بنيادكار 1 روز زير كاجهاي جلوي استاديوم خوابيده بود رو بشكني؟
چرا از من مردم مايه مي زاري؟
آقا جون مگه نمي گي هدف من خدمت و شاد كردن دل پرسپوليسياست؟؟ آقا ما نمي خوايم
به جون مادرم نمي خوام شاد باشم..
پرسپوليس اينقدر خار و زليل شده كه پژمان نوري آچار فرانسه ي تيممون رفت...
مي گم چرا رفتي ميگه بخدا نمي دونم فقط نمي خواستم بمونم..
بقيه هم كه تك تك داري فراريشون مي دي..
؟!؟!؟!؟
راستي.. نيكبخت كو؟؟؟
شنيدم از BMW سواري خسته شده و رفته تراكتور سواري...
10 رو هم دادن بهش بپوشه..!!
؟!؟!؟!؟
راستي.. شنيدم به محسن خليلي، همون محسن آقاي گل پيشنهاد 70 - 80 ميليوني دادي..
خيلي باحالی..
بهش بگو برو ديگه.. چه كاريه..
؟!؟!؟!؟
جلال حسينی‌ گفت امسال 100% پرسپوليسم .. چي شد بهتريم دفاع چند سال اخير فوتبال ايران؟؟؟ چرا رفت سپاهان؟؟ مگه ديگه مي شه سيد جلال رو از ساكت خريد؟؟؟
؟!؟!؟!؟
مهدي رحمتي به خودم گفت ميام پرسپوليس... الان مي گه هر تيمي برم پرسپوليس نميام...
؟!؟!؟!؟
خريدتون الونگ الونگ هم كه رفت اتريش... خسته نباشيد..
؟!؟!؟!؟
راستي ؟؟ تاپ مولر چی شد حاج آقا؟؟؟
ببين... راستي اگه دوست و رفيق شفيقي داري كه چيزي از فوتبال سرش مي شه بزار سرمربي دور هم بشينيد و حال كنيد...
كاش منم از آشناهات بودم تا حداقل مدير فني و نمي دونم يه كاره اي مي شدم...

جماعت قرمز،‌ لشكرگاهياي روي سكو ، عاشقاي سرخ...
متاسفم براي عشقم پرسپوليس كه يك لپچه مثل اميرحسين صادقي از تيم محبوبمون بعنوان طعمه استفاده مي كنه كه به استقلال برگرده..
و يه چيز باحالتر...
شنيدم يك تيم محلي زمين تمرين پرسپوليس رو اجاره كرده بود و بازيكنان رو بعد از 20 دقيقه بيرون ريخته بود...

.: كوروش كجايي ببيی كه با پرسپوليس چه كردن :.

آقاي انصاري فرد بد سوخت دادي.. بد
ما كه ديگه حرفي نمي زنيم يعني نمي تونيم بزنيم...
پس هر كاري دوست داري بكن
شما كه هي مي گين اين روزها مهمن
فصل حساسه
چطوره يه برنامه با خانواده بريزي بري شمال؟؟!!!
ما كه واسمون فرقي نداره مدير عامل باشه يا نه
تازه اگه مدير عامل نداشتيم پژمان نمي رفت ،‌ نيكي هم نمي رفت
و جناب امير حسين صادقي هم.... بيخيال
دوستات رو بيار بزار يه كاره ي باشگاه شن
بازيكنان رو بريز بيرون
اوو ِرت چك بده (كي به كيه، بيت الماله ديگه)
با همه درگير شو
دروغ بگو
از مربيان استفاده ابزاري كن البته براي پاك كردن اشتاباهات خودت
و....
هركاري ميخواي بكن
فقط قول قهرمانی نده
چون خيلي ها مث من عاشقن
با يه قول قهرماني ساده مي شن
و بعد ........
حاج آقا.. با تو پرسپوليس براي بقا مي جنگه نه قهرمانی!!!
جون مادرت..
جون بچت..
التماست مي كنيم..
برو..

.:: سروش ::.

nesta
01-07-2009, 12:55
تویه این همه خبرای بدی که هر روز میشنویم یه خبر خوبم داشته باشید
پرسپوليس صد پله بالاتر از استقلالبعد از پرسپوليس، از جمع تيم‌هاي ايراني، ذوب‌آهن با 5/63 امتياز در رده 346 و استقلال با 63 امتياز در رده 349 قرار دارند

DaNiOK
01-07-2009, 12:56
جالب بود رفیق :girl_sigh:

ss_ss gahreman
01-07-2009, 14:14
میشه یکی بهم بگه این منشور اخلاقی چیه دیگه

بابا این بدبخت نیکبخت مگه چیکار کرد

اینا دیگه کین بابا بزارید بدبخت فوتبالشو بازی کنه

حالا که تیم ملی نرفت جام جهانی میخوان مردمو خر کنن خر خودتونید

خواستن یه بهونه ای داشته باشن یقه این دو تا بدبختا رو گرفتن شیث و نیکبخت

Meysam
01-07-2009, 14:26
کانون هواداران پرسپولیس: با اتفاقاتي كه درباره استخدام كلاس تاپ مولر سرمربي آلماني در پرسپوليس رخ داده است، مشخص نيست كه در نهايت او به ايران خواهد آمد يا نه. در شرايطي فعلي مديران تيم به‌دنبال كاهش مبلغ پيشنهادي او هستند و اين مساله در شرايطي است كه او به هيچ‌وجه از آنچه كه پيشنهاد مي‌دهد، پايين نيامده است.
روز گذشته در جلسه هيات‌مديره پرسپوليس پيشنهاد عجيب و تازه‌اي مطرح شد. يكي از اعضا عقيده دارد بهترين انتخاب براي پرسپوليس مجيد جلالي سرمربي سابق پاس و فولاد است كه در فصل جاري به هيچ تيمي نپيوسته. اين در شرايطي است كه عباس انصاري‌فرد نام هانري ميشل مربي نامدار فرانسوي را هم مطرح كرده است.

اينكه آيا جلالي گزينه ايده‌آل مديران پرسپوليس است يا نه، پاسخ روشني دارد. اما با توجه به شرايط زماني او به عنوان يك گزينه منطقي مطرح شده است. در باشگاه پرسپوليس مي‌گويند كه كميته فني در اين‌باره تصميم خواهد گرفت. اما فعلا كه اولين خروجي كميته فني درباره انتخاب سرمربي آلماني، به‌دليل مسائل خارج از حيطه مسوولان اين تيم، به نتيجه نرسيده است. باشگاه پرسپوليس زمان بسياري را براي انتخاب مربي از دست داده و تمرينات اين تيم در حالي زيرنظر احمدرضا عابدزاده دنبال مي‌شود كه بسياري عقيده دارند آسيب اين تمرينات كم نيست و چه بسا بهتر است اين تمرينات برگزار نشود. جلالي تا به حال دو بار تا مرز سرمربيگري پرسپوليس پيش رفته اما به دلايلي، حضور او در جمع قرمزها وتو شده است.

پ.ن. : اين مطلبو از خبرگزاري رسمي پرسپوليس برداشتم (زياد مطمئن نيست) ولي اگه حقيقت داشته باشه ميتونيم يه كم به انصاريخر اميدوار بشيم، مجيد كامپيوتر هم به ليگ اشراف كامل داره هم تيم هاي تحت نظرش خوب فوتبال بازي ميكنند.
جلالي كلا مربي فهميده اييه، خدا كنه يه قرارداد چهار، پنج ساله باهاش ببندن. من قول ميدم توي سال سوم يا چهارم تيمو به راحتي قهرمان آسيا ميكنه.

.:AoShiMa SaN:.
01-07-2009, 16:52
آقا سلام غیبت کبرای ما انگار تمومی نداره ، بدبختیا و غصه های تیممونم همانا ، بگذریم امیدوارم همتون خوب باشید

pers20
01-07-2009, 18:44
آقا سلام غیبت کبرای ما انگار تمومی نداره ، بدبختیا و غصه های تیممونم همانا ، بگذریم امیدوارم همتون خوب باشید
ویرایش : مسائل سیاسی ربطی به بخش پرسپولیس نداره

sambik
01-07-2009, 20:43
با سلام دوباره
امروز عصر داشتم کانال سه برنامه رخصت رو می دیدم امیدوارم شما هم دیده باشین .
آجرلو و کفاشیان افتاده بودن به جون هم واقعا برای خودم متاسف شدم که رییس فدراسیون فوتبال کشورم این بچه هست که فقط سنش بالا رفته . شخصیتی مثل رییس فدراسیون فوتبال یه کشور که مقامش از رییسش که رییس سازمان باشه بالاتره میاد تلویزیون و اونجوری ادا و اطوار در میاره موقع صحبت کردن و اون دروغا و اون سمبلها رو می بافه .
خوب نتیجه گیری راحته چرا باید پرسپولیس سرو سامون داشته باشه و لیگ حرفه ای باشه ، با این آدم که دیگه انتظاری نمیشه داشت
وای به حال ما

RVN10
01-07-2009, 21:57
ویرایش : مسائل سیاسی ربطی به بخش پرسپولیس نداره

only red
01-07-2009, 22:56
این معدنچی هم که دوباره با اماراتی ها قرارداد بست.شیث ونیکبخت هم
که اصلا محروم هستند.پژمان و مازیار هم که رفتنشون قطعی هست
پژمان که رفت.علی کریمی و پتروویچ هم که میخوان برن.خلیلی هم مشکل
مالی داره.سپهر و رحمان هم با تیم اختلاف دارن.توره و اتسو هم که اصلا
نباشن بهتره تازه مسعود زارعی می خواد بره پیکان واعظی هم رفت صبا .
دلمون به زارعی و جلال اکبری و بازیکنای شموشک که تازه خریدیم با مهاجم پتروشیمی خوشه.فقط تو خرید هایی که کردیم اشپیتیم وزارعی
با مهدی شیری خوبن.یه نگاهی به بازیکنایی که رفتن یا می خوان برن بندازین و اونایی که تازه خریدیم.تیمی که فصل قبل با این همه بازیکن
پنجم شد خدا به داد امسالمون برسه . شایدم چه دیدی همین تیم گرفت براش و تو حاشیه نرفتنش براش خوب بشه.

Sir Amir
02-07-2009, 00:04
کی میدونه شیث محرومه یا نه؟:-?? بعدش هم نیکبخت چه طور؟:-??

AmiR Tifo36
02-07-2009, 01:19
امروز تو اخبار ورزشي نشون داد شيث محروم نيست همش شايعه بود...داشت با تيم تمرين ميكرد
حقيقي و سپهر هم تمديد كردن:d0s69thbefhifftitrz
محمد هم نرفت مس و با پرسپوليس تمديد كرد :13:
واعظي هم رفت صبا /:)
اشپيتيم هم باتيم تمرين ميكنه

همشون منبعشون موثقه
مطمئن باشين

فقط خدا كنه ايوان :d0s69thbefhifftitrzجون من رو نگه دارن...لعنت به اين انصاريفر
يا حق

AmiR Tifo36
02-07-2009, 02:00
آمار پرسپولیس در ابتدای روز پنجشنبه به 19 نفر رسید
حال نگاهی کوتاه بر روی نفرات تیم پرسپولیس تا این لحظه می کنیم

نفراتی که حضور آنها قطعی می باشد:
1) حقیقی 2) معمارزاده 3) باقری ها 4) شیث رضایی 5)محمد 6)باقری 7) منصوری 8) بادامکی 9) مهدی شیری 10)مجتبی شیری 11)خیرخواه 12) نوروزی 13) جلال اکبری 14) مجتبی زارعی* راه آهن* 15) میثم حسینی * شموشک * 16) شعبان اسدی * شموشک* 17) اکبر صغیری * پتروشیمی * 18) آرفی 19) حیدری
** نفراتی که قرارداد داخلی منعقد و یا هنوز تمدید نکرده اند:
1) کریمی 2) زارع 3) رضایی 4) بائو 5) پتروویچ 6) آتسو 7) علی عسگر 8) بهادر عبدی 9 ) خلیلی
*** نفراتی که جدایی آنها قطعی می باشد :
1) توره 2) نوری 3) نیکبخت 4) مسعود زارعی 5) واعظی

Liverpudlian
02-07-2009, 05:40
آمار پرسپولیس در ابتدای روز پنجشنبه به 19 نفر رسید
حال نگاهی کوتاه بر روی نفرات تیم پرسپولیس تا این لحظه می کنیم

نفراتی که حضور آنها قطعی می باشد:
1) حقیقی 2) معمارزاده 3) باقری ها 4) شیث رضایی 5)محمد 6)باقری 7) منصوری 8) بادامکی 9) مهدی شیری 10)مجتبی شیری 11)خیرخواه 12) نوروزی 13) جلال اکبری 14) مجتبی زارعی* راه آهن* 15) میثم حسینی * شموشک * 16) شعبان اسدی * شموشک* 17) اکبر صغیری * پتروشیمی * 18) آرفی 19) حیدری
** نفراتی که قرارداد داخلی منعقد و یا هنوز تمدید نکرده اند:
1) کریمی 2) زارع 3) رضایی 4) بائو 5) پتروویچ 6) آتسو 7) علی عسگر 8) بهادر عبدی 9 ) خلیلی
*** نفراتی که جدایی آنها قطعی می باشد :
1) توره 2) نوری 3) نیکبخت 4) مسعود زارعی 5) واعظی

راستی بادامکی که امسال تمديد نکرده مگه 2 ساله بسته
خليلی هم احتمال بازگشتش زياد چون ديروز برای عقد قرارداد جديد رفته بود پيشه مدير عامل
کريمی رو هم ديگه نميدونم چی بگم اصلا حال ندارم بگم مدير عامل فلان اين فلان اينقدر گفتم خسته شدم اميدوارم تصميم درستی بگيرن در مورد کريمی

nesta
02-07-2009, 07:55
کی میدونه شیث محرومه یا نه؟:-?? بعدش هم نیکبخت چه طور؟:-??
دیروز که تو اخبار گفت شیث مشکلی نداره
اینم نقل قول ([Only registered and activated users can see links]) از شریفی رئیس کمیته انضباطی

ALi ReZa
02-07-2009, 08:32
خوب علی نیکی هم رفت
کم واسه پرسپولیس زحمت نکشید
جا داره ازش تقدیر کنیم
هم واسه خودش بهتر شد هم واسه پرسپولیس
اگه یه سال دیگه میموند با این تنبل بازی هاش همین یه سر سوزن محبوبیتش رو هم به باد میداد
امیدوارم موفق باشه

nesta
02-07-2009, 09:56
این مدیرای پرسپولیس دارن چیکار میکنن-انتخاب سرمربی مگه چقدر باید طول بکشه-پس تیم کی میخواد تمرینات قبل از فصل شو بطور جدی شروع کنه-متاسفانه با این وضعیت امسالم دستمون از جام کوتاهه:53::29:

Only Gerrard 8
02-07-2009, 10:57
دوازده مرداد ليگ شروع ميشه ما هنوز سرمربی نداريم بعد مهدی شيری ميگه ما ميخواييم امسال قهرمان بشيم خيال خييال خيال بازيکنامون هم با خيال زندگی ميکنن امسال قهرمان ليگ يا مس هست يا سپاهان

nesta
02-07-2009, 11:12
دوازده مرداد ليگ شروع ميشه ما هنوز سرمربی نداريم بعد مهدی شيری ميگه ما ميخواييم امسال قهرمان بشيم خيال خييال خيال بازيکنامون هم با خيال زندگی ميکنن امسال قهرمان ليگ يا مس هست يا سپاهان

قهرمانی:29::29:؟؟؟؟؟؟امسال واسه سقوط نکردن باید بجنگیم
هر روز یک گزینه واسه سرمربیگری اعلام میشه آخرم معلوم نیست کدوم از همه جا مونده ای رو میارن با به به و چه چه

L . F . C
02-07-2009, 11:20
راستی امسال دروازه بان سوم کیه ؟
حتما یکی از دسته دو یا تیمای پایه میارن ! امسال تو بخش دروازه بانی به نظر من ضعف داریم :27:

nesta
02-07-2009, 12:03
راستی امسال دروازه بان سوم کیه ؟
حتما یکی از دسته دو یا تیمای پایه میارن ! امسال تو بخش دروازه بانی به نظر من ضعف داریم :27:

تو کدوم پست مشکل نداریم ؟؟هنوز تو گرفتن بازیکن تو پست های اصلی موندیم دنباله دروازه بان سومی؟؟:33:
اگه مدیرا تونستن تیمو کامل ببندن به دروازه بان سومم میرسیم
اینا فقط دارن با اعصاب هوادارا بازی میکنن:53::53:~x(

ALi ReZa
02-07-2009, 14:12
امسال هم تیم نمیشیم
یه پژمان نوری بود که از جون مایه میذاشت که اونم ول کرد رفت
خیلی هنر کنیم سوم بشیم که سهمیه اسیا بگیریم (که البته اگه تا اون موقع سهمیه ایران رو به نصف کاهش نداده باشن)
در کل ====> خاک بر سر این تیم مدیریتی احمق

Cactus
02-07-2009, 14:46
دل گُنده، مثل انصاری فرد
کانون هواداران پرسپولیس : تقریبا اکثریت طرفداران، علاقه مندان، روزنامه نگاران و کارشناسان عقیده دارند که شیوه مدیریتی عباس انصاری فرد در پرسپولیس منجر به بدترین اتفاقات ممکن برای این باشگاه خواهد شد. اما در شرایطی که موج نارضایتی عمومی از انصاری فرد روز به روز ارتفاع بیشتری پیدا می کند، این مدیر خونسرد، با شیوه خودش به ادامه کار مشغول است. انصاری فرد که توسط حسین هدایتی به پرسپولیس تحمیل شد، قرار بود نقش یک مدیرعامل بله قربان گو را در مقابل هدایتی داشته باشد، اما چیزی نگذشت که او از زیر سایه هدایتی بیرون آمد و حتی باعث شد این رئیس متمول هیات مدیره، کار خود را در پرسپولیس از دست بدهد. در حال حاضر انصاری فرد بدون مربی و با مشورت افراد نزدیک، مشغول نهایی کردن ترکیب امسال پرسپولیس است و با سیاست دفع الوقت به دنبال یک سرمربی نامدار تا تیم را به دست او بدهد. در این شرایط احمدرضا عابدزاده امروز هفتمین جلسه تمرین را مدیریت کرد.
اتفاقی که پرسپولیسی های دو فصل گذشته با تعجب به آن می نگرند، چراکه دروازه بان اول تاریخ فوتبال ایران، احتمالا هنوز در شرایطی نیست که بتواند یک تیم را در آغاز فصل تمرین بدهد. جالب اینکه انصاری فرد حتی قدرت این را نداشته که یک بدنساز یا یک مربی دیگر را به پرسپولیس اضافه کند تا حداقل تمرینات شکل و بوی رسمیت به خود بگیرد. در عین حال در پرسپولیس همه چیز تحت تاثیر انتخاب سرمربی است و دوستان با طمانینه و آرامش خاص به دنبال این اند که بالاخره یک نفر به قلاب پرسپولیس نوک بزند.
در این میان مربیان گوناگون با سبک های مختلف، موردتوجه مدیران پرسپولیس قرار گرفته اند و کار به هیچ سرانجامی نرسیده است. در حالی که فقط 35 روز تا آغاز لیگ برتر باقی مانده، طرفداری از پرسپولیس کار دشواری است. به خصوص که عباس انصاری فرد مدیرعامل تیم محبوب شما باشد!

Cactus
02-07-2009, 16:35
خشت اول چون نهد معمار کج؛ تا ثریا می رود دیوار کج ! // پرسپولیس فصل بعد باید برای بقا بجنگد !
کانون هواداران پرسپولیس : 1 - ما را به خاطر این صراحت لهجه ببخشید. دیری صبوری کردیم تا چه بسا نسیم خنکی جهنم پرسپولیس را برای هوادارانش خنک‌تر کند، اما افسوس که حاصل زمامداری مدیران در یکی از مردمی ترین تیمهای این مملکت، آتش از پشت آتش بود. سپاهان را عالی بستند و به ترکیه بردند، مس را برای درخشش در آسیا آماده می‌کنند، استقلال تکاپویی جدی برای تکرار عنوان قهرمانی‌اش را از سر گرفته و حتی از استیل‌آذین هم بومی موفقیت و شگفتی می‌آید، اما پرسپولیس... حال شما خوب است آقای حاج‌عباس انصاری‌فرد؟!

2 - شما فکر می‌کنید اگر پرسپولیس مدیر‌عامل نداشت چه اتفاقی می‌افتاد؟ نه، جدی باشید لطفا! چند لحظه به این فکر کنید که اگر از پایان لیگ قبلی تا امروز، عنصری موسوم به مدیر‌عامل در این تیم وجود نداشت، چه پیش می‌آمد.
بگذارید با هم حدس بزنیم؛ پرسپولیس به واسطه اهمال در پرداخت بدهی‌هایش در آستانه تعلیق قرار می‌گرفت، بازیکنی قدیمی، چند پسته و کارگر مثل پژمان نوری این تیم را ترک می‌کرد، سرخپوشان نمی‌توانستند مهره کار آمدی را بگیرند، بازیکنی مثل امیرحسین صادقی از این باشگاه به عنوان طعمه‌ای برای پیوستن به رقیب دیرینه سود می‌برد، تکلیف سرمربی تیم مشخص نمی‌شد، تمرینات شکل جدی به خودش نمی‌گرفت و... خوشوقتیم که به سمع و نظرتان برسانیم امروز که پرسپولیس به اصطلاح مدیر‌عامل دارد، نه تنها تمام اتفاقات مزبور رخ داده، که مصیبتی به نام «مصاحبه‌های انصاری‌فرد» هم به سلسله نگون‌بختی‌های سرخپوشان اضافه شده است؛ آدمی که حرف می‌زند و از رد کردن «نیکبختی» می‌گوید که قرارداد دارد و البته از نگه‌داشتن علی کریمی حرف می‌زند؛ کسی که قراردادش به پایان رسیده و حتی یک تلفن هم از سوی باشگاه به او نشده است! هوادار با شما چه کند آقای حاج‌عباس انصاری‌فرد؟

3 - شخص مدیر‌عامل باشگاه پرسپولیس اخیرا در مصاحبه‌ای اعلام فرموده‌اند «موضع ما برابر پژمان نوری سکوت است»؛ گویا ایشان تصور کرده در مورد «پرونده انتخابات» مورد سوال واقع شده که سکوت کرده! در غیر این صورت، چگونه می‌توان پذیرفت نفر اول پرسپولیس در برابر یکی از معدود ستاره‌های آرام و زحمتکش تیمش ساکت بماند. این آیا دال بر ناتوانی انصاری‌فرد نیست؟ هم او که از آشوبی و حقی به عنوان خریدهایش حرف می‌زد، اما نامبردگان سر از مس و صبا درآوردند، چونان که الونگ الونگ راهی اتریش شد یا رحمتی به این نتیجه رسید که هر جایی برود، پرسپولیس نمی‌شود. شما دقیقا مشغول چه کاری تشریف دارید آقای حاج‌عباس انصاری‌فرد؟

4 - استاد قول قهرمانی داده‌اند. نه، شش ما پیش را نمی‌گوییم که تازه مدیر‌عامل شده بودند و قول فتح سه جام را می‌دادند، منظورمان چهار ماه پیش هم نیست که فرمودند لیگ از دست رفته، اما دو جام دیگر را می‌گیریم، اتفاقا از دو ماه پیش هم حرف نمی‌زنیم که عقیده داشتند از کف رفتن دو جام داخلی مهم نیست و قرار گذاشتند قهرمانی آسیا را جشن بگیرند! امروز از قول دیروزشان می‌گوییم که وعده فتح لیگ نهم را دادند! بسیار خب، به پاس خوش‌قولی‌های قبلی‌تان، حرف‌تان را باور کردیم آقای حاج‌عباس انصاری‌فرد؟

5 - ظاهرا قضیه استخدام تاپ‌مولر هم منتفی شده که ایشان فرمودند« به زودی جانشین این آلمانی را معرفی می‌کنیم.» گویا پیدا کردن «جانشین» کسی که خودش یک لحظه هم سرمربی تیم نبوده، یکی از هنرهای مدیریتی منحصر به فرد حاج‌عباس است! نه آقای عزیز، ما به شما اطمینان نداریم. شما با این پرسپولیس‌تان، میان آن همه گرگ، بدون تعارف فصل بعد را باید برای بقا بجنگید. این از بد روزگار است که جنابعالی با آن رزومه‌تان و این عملکردتان، معتمد خانواده میلیونی پرسپولیس می‌شوید تا در دوران حیاتی و سرنوشت‌ساز نقل و انتقالات، کمر تیم را بکشنید. حالا که در این آشفته بازار، قدرتی را برای سامان بخشیدن به شرایط پرسپولیس نمی‌بینیم، ای کاش خودتان «معرفت» به خرج می‌دادید و این ویرانه را رها می‌کردید تا دیگر یک تیم محلی، ‌زمین تمرین سرخپوشان را اجاره نکند و بازیکنان را بعد از 20 دقیقه بیرون نریزد!

SpEeD
02-07-2009, 18:52
پیشاپیش سقوط به لیگ دسته 1 رو به همه تسلیت عرض میکنم
وبرای طرفداران عزیز از پیشگاه خداوند صبر عاجل مصئلت می طلبم

:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53:

Unrepeatable Seven
02-07-2009, 19:01
انصاري فرد دقيقا داره نقشه ي آقايون رو به خوبي هر چه بيشتر انجام ميده.:-&:-&:-&
شما نگاه كنين وقتي يك مديرعامل در سخت ترين شرايط تيم رو قهرمان ميكنه و بعد كنار گذاشته ميشه سياست در قبال باشگاه پرسپوليس چيه.:girl_sigh::3ztzsjm:

canon
02-07-2009, 19:16
هدف اصلي آقايان نابودي پرسپوليس است.
از تغيير نام باشگاه شروع شد تا ...

Devils Master
02-07-2009, 19:18
سلام هنوز وضعیت مربی پرسپولیس معلوم نشده ؟

Cactus
02-07-2009, 19:21
سلام وضعیت مربی پرسپولیس معلوم نشده هنوز ؟

نه بابا اینا چی شون معلوم شده که سرمربی شون معلوم بشه امسال دیگه بیچاره شدیم:29:
تا وقتی اون انصاری فرد هست همین آش و همین کاسه:29:

canon
02-07-2009, 19:24
سلام وضعیت مربی پرسپولیس معلوم نشده هنوز ؟
مدير عامل فكر پست و جيب خودشه منتظره هر كي كمتر پول ميگيره بشه سر مربي

Devils Master
02-07-2009, 19:26
هدف اصلي آقايان نابودي پرسپوليس است.
از تغيير نام باشگاه شروع شد تا ...

سلام مگه کی گفته نام پرسپولیس میخوان عوض کنند

SpEeD
02-07-2009, 19:28
مصاحبه با حاج عباس
ديروز عصر جلسه هيات مديره پرسپوليس تشكيل شد و عباس انصاري‌فرد بعد از اين جلسه پاسخگوي سوالات ما شد. البته برخلاف انتظار دوباره خبر خاصي از اين جلسه بيرون نيامد غير از آنكه اصلا بحث سرمربيگري جلالي مطرح نيست، حضور تاپ مولر در پرسپوليس كنسل شد و روز شنبه از دو گزينه اسپانيايي و آرژانتيني يكي به عنوان سرمربي مشخص مي شود.

آقاي انصاري‌فرد بحث سرمربي به كجا رسيد؟
قرار شد روز شنبه يك جلسه مشترك بين هيات مديره و كميته فني داشته باشيم و دو گزينه جديد مربيگري را مطرح كنيم.
گفته مي‌شود آقاي مجيد جلالي گزينه قطعي شما بوده و در جلسه هيات مديره هم مطرح شده؟
نه اصلا اينطور نيست، ما همچنان روي گزينه‌هاي خارجي نظر داريم.
آقاي بهزادي گفته‌اند سرمربي سابق رئال. احتمالا برند شوستر كه جزو گزينه‌هايتان نيست؟
نه، رقم شوستر احتمالا برابر با تاپ مولر يا حتي بيشتر است.
خب بگوييد اين گزينه‌هاي جديد چه كساني هستند؟
نمي‌توانم بگويم، شنبه خودتان مي‌فهميد. اگر اسمشان را اعلام كنيم از اينجا تماس مي‌گيرند و مي‌گويند اوضاع پرسپوليس خراب است و نبايد بيايند.
فكر نمي‌كنيد خيلي دير شده؟
چرا، شنبه قطعا نام يكي از اين دو گزينه را به عنوان سرمربي اعلام مي‌كنيم.
ما كه باورمان نمي شود اين اتفاق به اين زودي بيفتد؟
باور كنيد، باور كنيد مي‌شود.
بحث بازيكنان هم در جلسه مطرح شد؟
ما با داود حقي به نتيجه رسيده‌ايم و احتمالا ايشان را جذب مي‌كنيم. ابتدا قرار بود داود حقي به صبا برود اما حالا به پرسپوليس مي‌آيد.
و داستان مذاكره با علي كريمي به كجا رسيد؟ خودش گفته از باشگاه با او تماس نگرفته‌اند؟
علي كريمي يكشنبه براي مذاكره مي‌آيد و خودش هم تمايل دارد كه بماند.
كي با او تماس گرفتيد؟
هم ديروز تماس گرفتيم و هم امروز.
مازيار زارع چطور، او هم مدام مصاحبه مي‌كند و مي‌گويد كسي از باشگاه سراغش را نمي‌گيرد؟
نه اين مسائل واقعيت ندارد. ما زارع را مي‌خواهيم و چندين بار با او تماس گرفته‌ايم.
و اينكه داستان بازگشت پژمان نوري صحت دارد؟
بله، احتمالش زياد است. ما در اين رابطه اقداماتي انجام داده‌ايم كه نتيجه آن هم شنبه مشخص مي‌شود.
حالا كه دروازه‌بان نداريد نمي‌خواهيد تكليف ميثاق معمارزاده را روشن كنيد؟
چرا، قرار بود امروز (ديروز) بيايد اما نيامد.

Devils Master
02-07-2009, 19:31
انصاری فرد به دنبال پولشه که ازش نبرن وگرنه با این پول میشه بهترین مربی رو انتخاب کرد

canon
02-07-2009, 19:36
سلام مگه کی گفته نام پرسپولیس میخوان عوض کنند
نام باشگاه پرسپوليس است ولي چرا ميگن پيروزي؟

Liverpudlian
02-07-2009, 20:25
نام باشگاه پرسپوليس است ولي چرا ميگن پيروزي؟

ول کنين بابا شماها دنبال اسم پرسپوليس هستين اسم پرسپوليس رو اصلا بايد بزارن علی ابادی نه پيروزی يا هرچی اين باشگاه تا وقتی خصوصی نشه همينه که هست ور داشته بازيکن اورده از شموشک آخه بازيکن شموشک به چه درد ما ميخوره يکی نيست بهش بگه جای اين کار برو قرارداد کريمی و زارع رو تمديد کن که دارن از دست ميرن
کسی هم دلشو خوش نکنه که قراره اين سرمربی اسبق مادريد بياد اين يارو ديونه نيست واسه 800 ميليون دلار بياد ايران با اينکه تو اونجا هزاران ميليارد پول ميگرفت

ALi ReZa
02-07-2009, 22:12
- پژمان گفته دلم پیش انزلی چی هاست و دیگه برنمیگردم:27:
- استیل آذین و تراکتور افتادن دنبال خلیلی:53:
- غلام رضا رضایی و مازیار هم شاید برن امارات:53:
- وعده و وعید های امثال مبعلی و کاظمیان و معدنچی هم واسه اومدن به پرسپولیس کشک بود:29:
- تیم هم که تعلیق هست و قراردادها ثبت نمیشه:53:
- سرمربی هم که نداریم اون موقع رفتن واسه مربی نداشته دستیار (حسین - عبدی) برداشتن اوردن:53:
- علی کریمی هم که واسه در رفتن از زیر تمرین های پرفشار عابدزاده فعلا سر تمرین نمیاد و حرفی از تمدید نمیزنه و انفرادی میره تمرین میکنه (اینم از مجتبی جباری یاد گرفته ):53:
- عباس انصاریفر هم این وسط قول قهرمانی میده:53:
- رحمان رضایی مسخره هم با اون بازی های مخرفی که انجام داد حالا دیگه واسه پرسپولیس ناز میکنه:53:
- هئیت مدیره میگه جلالی و آقای انصاری فر همچنان دنبال گزینه خارجیه
یکی نیست بگه مردک تو اصلا هنری میشل رو میشناسی؟:53:
- علی آبادی هم که فعلا خفه مرگ زده:53:
- کفاشیان هم که همچنان نیشش تا بناگوش بازه:53:
- لیگ هم 15 مرداد شروع میشه:53:

و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم:27:

پ.ن : کسی چیز دیگه یادش میاد اضافه کنه :girl_sigh:

Cactus
02-07-2009, 22:15
- پژمان گفته دلم پیش انزلی چی هاست و دیگه برنمیگردم:27:
- استیل آذین و تراکتور افتادن دنبال خلیلی:53:
- غلام رضا رضایی و مازیار هم شاید برن امارات:53:
- وعده و وعید های امثال مبعلی و کاظمیان و معدنچی هم واسه اومدن به پرسپولیس کشک بود:29:
- تیم هم که تعلیق هست و قراردادها ثبت نمیشه:53:
- سرمربی هم که نداریم اون موقع رفتن واسه مربی نداشته دستیار (حسین - عبدی) برداشتن اوردن:53:
- علی کریمی هم که واسه در رفتن از زیر تمرین های پرفشار عابدزاده فعلا سر تمرین نمیاد و حرفی از تمدید نمیزنه و انفرادی میره تمرین میکنه (اینم از مجتبی جباری یاد گرفته ):53:
- عباس انصاریفر هم این وسط قول قهرمانی میده:53:
- رحمان رضایی مسخره هم با اون بازی های مخرفی که انجام داد حالا دیگه واسه پرسپولیس ناز میکنه:53:
- هئیت مدیره میگه جلالی و آقای انصاری فر همچنان دنبال گزینه خارجیه
یکی نیست بگه مردک تو اصلا هنری میشل رو میشناسی؟:53:
- علی آبادی هم که فعلا خفه مرگ زده:53:
- کفاشیان هم که همچنان نیشش تا بناگوش بازه:53:
- لیگ هم 15 مرداد شروع میشه:53:

و ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم:27:

پ.ن : کسی چیز دیگه یادش میاد اضافه کنه :girl_sigh:

وای خدا چه بلا ها که سرمون اومده و قراره بیاد ای خدا بگم اون انصاری فرد رو چیکار نکنه اینم شد اوضاع؟؟؟؟؟:117:

hitman47
02-07-2009, 22:20
کلاً فوتبال ایران از ریشه مشکل داره با فرگوسن هم حل نمیشه
باید یه کشفی مثل افشین امپراتور بکنند. یه ایرانی خارجی که هم تجربه خارجیها رو داره وهم تعصب ایرانیها.
تو ایران همه بی تجربه ن. وقتی قلعه نوعی با سیستم منسوخ 3-5-2 قهرمان لیگ میشه دیگه سطح لیگ معلومه. با همون سیستم تو آسیا تو گروهش آخر شد. ای کاش فقط استقلال یه بازی دوستانه با بارسلونا انجام بده تا ببینیم اندازه ایران ومالدیو گل میخورن یا ایران وگوام.
کلاً مشکلات پرسپولیس(طبق نظر حقیر) اینه:
-بازیکنهای بی تعصب وغیرتی داره (که الحمد لله دارن یکی یکی میرن)
-بازیکنهای خیلی کندی داره که یه حفظ توپ ساده بلد نیستن.
-جوونهای با استعدادی نداره ونمیخره
-خریدهای مسخره ای میکنه
-مرتب مربی وکمک مربی عوض میکنه
-از همه مهمتر مدیریتشه که همه اعضاش هر کدوم حرف خودش رو میخاد رو تیم پیاده کنه. خیلیها به اشتباه میگن مدیر عامل مشکل تیمه درحالی که مدیر عامل تو تیم هیچ کاره ست بلکه هیئت مدیره همه کاره ست وهمین هیئت مدیره ست که سر یورو ودلار کار انصاریفرد رو با تاپ مولر لنگ کرده بود. همین هیئت مدیره ست که باعث شد کاشانی بره. همین هیئت مدیره ست که مصطفوی استقلالی رو آورد. وکلاً مشکل اصلی ما هیئت مدیره شه. که با خصوصی شدن شاید حل بشه. (ولی خصوصی شدن تیم هم خوابی بیش نیست)

فقط خدا از همه مقصرین تیم نگذره که با دل 30 ملیون هوادار بازی میکنند. خدا همشون رو عاقبت به خیر نکنه. بگید آمین

pers20
02-07-2009, 22:27
واسه 800 ميليون دلار بياد ايران با اينکه تو اونجا هزاران ميليارد پول ميگرفت

البته 800هزار دلار ,

بچه ها انقد یه موضوع رو تکرار نکنید مشکل به قول اون دوستمون(hitman47) از ریشه خرابه!!!

SpEeD
03-07-2009, 07:13
- علی کریمی هم که واسه در رفتن از زیر تمرین های پرفشار عابدزاده فعلا سر تمرین نمیاد و حرفی از تمدید نمیزنه و انفرادی میره تمرین میکنه (اینم از مجتبی جباری یاد گرفته )

اولا جباری در حد واندازه های نا خن کریمی نیست چه برسه کریمی بخواد کاری رو از اون تقلید کنه (تمرین کردن انفرادی)
ثانیا کریمی همونطور که میدونید امسال از لحاظ بدنی مشکل داشت چون دوره بدنسازی رو نگذرانده بود
ولی امسال برای اینکه از لحاظ بدنی آماده بشه یک بدنساز خصوصی گرفته واز همین الان داره بدنسازی میکنه
کاری که تو پرسپولیس شاید تا ماه دیگه انجان نشه

Liverpudlian
03-07-2009, 10:41
اين مدير عامل وايساده تا اين مشکل سرمربی درست بشه بعد برای عقد قرارداد ميوفته دنبال پای کريمی فلان قيمت رو پيشنهاد ميده بعد اخبار ميگه انصاری فرد در حال تخفيف گرفتن از کريمی هست ولی اخرش مياد کريمی چون خونه اول و اخرش همينجاست

C R 9
03-07-2009, 10:57
آشنايي با بنيتو فلورو سانس/نايب قهرمان لاليگا و روانشناس اسپانيايي در راه پرسپوليس

بنيتو فلورو سانس، متولد سال 1952 خيخون از ايالت آستورياس است. سانس كه به تازگي وارد 57 سالگي شده، در دوران جواني بازيكن شاخص و به نامي نبود هر چند ضربات سهمگين او در تيم آستورياس در آرشيو فدراسيون فوتبال اسپانيا قابل ملاحظه است.
بنيتو در واقع خود را هنگامي مطرح كرد كه به حرفه مربيگري روي آورد. وي كارش را در سال 1989 با مربيگري در آلباسته آغاز كرد. سانس در سال 1991 آلباسته از دسته سوم به دسته دوم آورد.
وي در سال 1992 سرمربي رئال مادريد شد. با آغاز همكاري در رئال مادريد قهرماني در كوپا‌دل‌ري و نايب قهرماني در لاليگا را در كارنامه خود ثبت كرد. بنيتو سپس در سال 1994 به آلباسته بازگشت و پس از آن در اسپورتينگ خيخون فعاليت كرد.
در سال 1997 يك واسطه ژاپني او را با تيم ثروتمند ژاپني آن روزها، ويسل كوب آشنا كرد اما در اين تيم چندان موفق نبود و سپس راهي مكزيك شد تا در تيم مونتري فعاليت كند.

او در بخش خاطرات مربيان در سايت رسمي رئال مادريد مي نويسد: اي كاش هرگز مادريد را ترك نكرده بودم و بيكاري را تحمل مي كردم تا اين همه جهانگردي نكنم.(نوشته شده در سال 2006)
بنيتو فلورو سانس در رشته روانشانسي نزد استاد روانشناسي اميليو سيداد دوره ديد و از آن پس طور ديگري در مربيگري قدم برداشت.
بنيتو در سال هاي اخير فعاليت هاي پيمانكاري متعددي با باشگاه پيشين خود رئال مادريد داشته و در بخش هاي روانشانسي فوتبال، آمادگي ذهن و مديريت رفتار تدريس داشته است.
براساس اظهارات دست اندركاران باشگاه پرسپوليس، قرار است روز شنبه بنيتو فلورو ‌سانس به ايران سفر كند تا در صورت كسب توافق هدايت و رهبري اين تيم سرخپوش را بپذيرد.
سانس در سال 2002 براي دو فصل ويارئال را هدايت كرد. اين مربي تا سال 2004 سرمربي اين تيم بود. پس از آن به عنوان سرمربي فعاليت نداشت و تنها مي توان به چند مورد كوتاه مدت مشاوره، دستيار و مربي نيم فصل در رئال مايوركا، تيم دوم بارسلونا و آلباسته اشاره كرد.

SpEeD
03-07-2009, 15:28
بچه ها اگه یادتون باشه من تو جاهای زیادی گفتم اون یارو مرتیکه بی خاصیت (انصاریخر ) استقلالی هست ، اما دارم به یقیین میرسم که این بابا استقلالی هست ، اولا همه بازیکنان با تعصب و قدیمی رو میخواد کنار بزاره ، ثانیا هر چی بی غیرت استقلالی هست رو میخواد بیاره پرسپولیس ، اول قرار بود امیر حسین صادقی بیاد ، که اتفاقا قرارداد داخلی هم امضا کرد اما از اونجایی که چنین آدمهایی غیرت ندارند دوباره رفت استقلال

حالا میگن با توافق انصاریخر و آشتیانی قراره یک بازیکن فلج دیگه از تیم استقلال بیاد پرسپولیس واونم کسی نیست جز میثم منیعی

این انصاریخر از طرف استقلالیها اومده تا تیم رو بفرسته دسته 1

Devils Master
03-07-2009, 16:51
سلام وضعیت علی کریمی معلوم نیست
که در پرسپولیس میمونه یا با تیمی قرارداد بسته

Cactus
03-07-2009, 17:17

نه دوست عزیز هنوز وضعیتش معلوم نیست ولی به احتمال زیاد میره:29::27:

SpEeD
03-07-2009, 18:12

فعلا که معلوم نیست ، علی کریمی 1000 بار گفته پرسپولیس را دوست دارم ودر لاین تیم میمانم
اما انصارفرد ودارودستش که یکیشون خوردبین هست نمیخوان کریمی تو تیم باشه ، گفتن کریمی پیشنهاد های خوبی داره و اگه بخواد بمونه پول کم میگیره

از اون طرف هدایتی برای اینکه ،انصاریفرد بهونه ای نداشته باشه گفته اگه پرسپولیس مشکل پول دادن به کریمی داره خودم پرداخت میکنم

اما با همه این اوصاف هنوز این انصاریخر با کریمی تماس نگرفته

ALi ReZa
03-07-2009, 18:34
بچه ها اگه یادتون باشه من تو جاهای زیادی گفتم اون یارو مرتیکه بی خاصیت (انصاریخر ) استقلالی هست ، اما دارم به یقیین میرسم که این بابا استقلالی هست ، اولا همه بازیکنان با تعصب و قدیمی رو میخواد کنار بزاره ، ثانیا هر چی بی غیرت استقلالی هست رو میخواد بیاره پرسپولیس ، اول قرار بود امیر حسین صادقی بیاد ، که اتفاقا قرارداد داخلی هم امضا کرد اما از اونجایی که چنین آدمهایی غیرت ندارند دوباره رفت استقلال

حالا میگن با توافق انصاریخر و آشتیانی قراره یک بازیکن فلج دیگه از تیم استقلال بیاد پرسپولیس واونم کسی نیست جز میثم منیعی

این انصاریخر از طرف استقلالیها اومده تا تیم رو بفرسته دسته 1

دوست عزیز من نمیدونم رو چه حسابی این حرفها رو میزنی ؟
یعنی چی که انصاری فر استقلالی؟ه
حالا یعنی هرکس که دوتا اشتباه کرد میشه استقلالی ؟
ببین رفیق پژمان که خودش رفت و رفت تا تعهدش رو به انزلی چی ها به جا بیاره
علی نیکی هم که رفتنش هم به نفع خودش بود هم به نفع پرسپولیس

در مورد امیرحسین صادقی هم من نمیفهمم چرا اینجوری صحبت میکنی؟
تو فوتبال حرفه ای امروز دیگه جای این بحث ها نیست
طرف پول میگیره و متعهده که تمام تلاشش رو واسه تیمش بکنه , حالا بر فرض هم که یه زمانی استقلالی بوده
مگه همین علی نیکی نبود؟
کم واسه پرسپولیس زحمت کشید ؟
در مورد میثم منیعی هم کاملا در اشتباهی
منیعی یه زمانی تو پاس خدایی میکرد
ولی متاسفانه حجازی و کریمی و قلعه نوعی نابودش کردن
شما یه نگاه به تیم خودمون بنداز
تو هر بازی کم کم 10 تا کرنر نصیبمون میشد ولی کو کسی که بتونه یه سانتر درست و حسابی بکنه ؟
یا پژمان نوری میرفت سانتر میکرد که سانترهاش همش رو دست گلر بود یا اگه ناراحت نمیشی و بهت بر نمیخوره علی کریمی میرفت پفکی مینداختش رو سر دفاع اونا یا اینکه توپش از اون طرف میرفت پشت
تیم ما 100% به منیعی نیاز داره
مطمئننا اگه بهش فرصت بدن میتونه احیا بشه و مثل 2 سال پیش حتی به تیم ملی هم برگرده
من که از اومدنش استقبال میکنم
یا علی

nesta
03-07-2009, 20:11
دوست عزیز من نمیدونم رو چه حسابی این حرفها رو میزنی ؟
یعنی چی که انصاری فر استقلالی؟ه
حالا یعنی هرکس که دوتا اشتباه کرد میشه استقلالی ؟
ببین رفیق پژمان که خودش رفت و رفت تا تعهدش رو به انزلی چی ها به جا بیاره
علی نیکی هم که رفتنش هم به نفع خودش بود هم به نفع پرسپولیس

در مورد امیرحسین صادقی هم من نمیفهمم چرا اینجوری صحبت میکنی؟
طرف پول میگیره و متعهده که تمام تلاشش رو واسه تیمش بکنه , حالا بر فرض هم که یه زمانی استقلالی بوده
مگه همین علی نیکی نبود؟
کم واسه پرسپولیس زحمت کشید ؟
در مورد میثم منیعی هم کاملا در اشتباهی
منیعی یه زمانی تو پاس خدایی میکرد
ولی متاسفانه حجازی و کریمی و قلعه نوعی نابودش کردن
شما یه نگاه به تیم خودمون بنداز
تو هر بازی کم کم 10 تا کرنر نصیبمون میشد ولی کو کسی که بتونه یه سانتر درست و حسابی بکنه ؟
یا پژمان نوری میرفت سانتر میکرد که سانترهاش همش رو دست گلر بود یا اگه ناراحت نمیشی و بهت بر نمیخوره علی کریمی میرفت پفکی مینداختش رو سر دفاع اونا یا اینکه توپش از اون طرف میرفت پشت
تیم ما 100% به منیعی نیاز داره
مطمئننا اگه بهش فرصت بدن میتونه احیا بشه و مثل 2 سال پیش حتی به تیم ملی هم برگرده
من که از اومدنش استقبال میکنم
یا علی
ببین دوست عزیز اگه انصاریفر استقلالی هم نباشه از یه استقلالی بیشتر داره به تیم ضربه میزنه
واسه بازیکنیم که بین دو تیم جا به جا بشه اینقدر واسش حاشیه میسازن که نتونه بازی کنه منیعیم از این قاعده مستثنی نیست پس بهتره نیاد
در کل انصاریفر فقط داره با اعصاب ما بازی میکنه و این هواداران که دارن نابود میشن

KLOSE 18
03-07-2009, 22:27
اینا که هر روز خبرهای بدی برای پرسپولیس میدن اخه این تیم مگه صاحب نداره که انصاری فر
داره این تیم رو بدبخت میکنه. یکی بداد ما برسه اعصاب نذاشتن برامون .چه بلایی بر سر
گران ترین تیم تاریخ پرسپولیس اوردند با اون تیمی که ماپارسال داشتیم اینجور نتیجه گرفتیم
دیگه این تیم چه بلایی بر سرش خواهد امد.واقعا باید دعا کنیم .تنها کار مثبت این مدیریت
می تونه نگه داشتن کریمی و مازیار باشه.حتما باید اینا رو حفظ کرد.

nesta
04-07-2009, 08:18
عجب بازی قشنگی راه انداختن این مدیرای پرسپولیس هر روز بازی با یه اسم بزرگ واسه سرمربی گری تیم
هر شب در خوابشون یه مربی واسه تیم انتخاب میکنن تا عقد قراردادم پیش میرن اونو به هوادار معرفی میکنن
آقایون لطفا بیدارشید ما تو واقعیت زنگی میکنیم نه خواب
اکثر تیما بازیکنای مورد نظرشونو جذب کردن دوران بدنسازیشون رو به اتمام اما:
پرسپولیس اندر خم یک کوچه است

SpEeD
04-07-2009, 10:44
طرف پول میگیره و متعهده که تمام تلاشش رو واسه تیمش بکنه , حالا بر فرض هم که یه زمانی
دوست عزیز علیرضا
اگه ناراحت نشی میخوام بگم این حرفهارو از برنامه مزخرف ورزش از نگاه دو یاد گرفتی
1000 تا مثال برات میزنم تا بدونی حرفه ای بودن به تعصب هم ربط دارذه
1- مالدینی ، میدونی مالدینی چند سال تو میلان بوده
2- گتوسو ، میلان
3-کاسیاس ، رئال مادرید ، هر چی پیشنهاد هنگفت بهش میدن از رئال نمیره
4-رائول
5- پویول ، بارسلونا
6-جرارد ، لیورپول
7-تری ، چلسی
8-بوفون ، یونتوسس
9-ندود ، یونتوس
10- مسی گفته تا پایان دوره بازیگریش تو بارسلون میمونه
و...
میدونی این بازیکنها هر چه قدر پیشنهاد بالا داشتن به خاطر تعصب یا همون اصطلاح شما آماتور (ورزش از نگاه دو ) این پیشنهادات رو رد کردن

پس بهتره اول یک نگاهی به سطح اول فوتبال دنیا بزنی بعد این حرفای کوثری رو تکرار کنی

pers20
04-07-2009, 11:26
دوست عزیز علیرضا
این حرفهارو از برنامه مزخرف ورزش از نگاه دو یاد گرفتی

البته درستش ورزش از نگاه استقلاله!!!! چون همش درباره استقلاله!!!

nesta
04-07-2009, 11:37
البته درستش ورزش از نگاه استقلاله!!!! چون همش درباره استقلاله!!!

ورزش یعنی جوانمردی پس ورزش رو هم ازش حذف کنیم اسم برنامه کاملتر میشه:6qwup3::32: اسم برنامه بشه نگاه استقلال یا نگاه کوثری به استقلال

Devils Master
04-07-2009, 12:59
سلام خبری از مربی نیست در پرسپولیس
امسال دیگه باید برای پایین جدول بجنگیم

hitman47
04-07-2009, 13:52
بابا مگه کوثری واون برنامه مزخرفش هم شدن کارشناس
دیدید که خرهایی مثل خداداد میارن درباره قطبی اظهار نظر کنه. (نه اینکه خداداد هم عین علی دایی فکر میکنه چون بازیکن خوبی بوده یعنی حق داره هر جور اظهار نظری بکنه وهرکسی رو مورد تهاجم بزاره) کلاً تو ایران ما کارشناس نداریم. همه این به اصطلاح کارشناسها رو در روی یک کارشناس خارجی بزاریم حرفی برای گفتن ندارن. (جک سال میگن دایی بهتر از قطبی نتیجه گرفته:6qwup3:)
بالآخره نفهمیدیم مربی پرسپولیس کیه. این انصاریخر هم واقعاً یه ملت رو سرکار گذاشته. همچین بار اول گفت سرمربی سابق رئال من فکر کردم گزینه هاش کسانی مثل : کاماچو کاپلو دل بوسکه والدانو هیدینگ اینان. آخرش این مربی که اولین بار اسمشو میشنوم رو معرفی کردن تازه الآن هم اعلام کردن منتفی شد.
تو رو خدا بیایید بگید کجای دنیا اول بازیکن میخرن بعد مربی انتخاب میکنند. مگه مربی نباید بازیکنهای دلخواهشو بیاره وبازیکنهای دلنخواهش رو بفرسته. حرفه ای گری کوثری همینه؟؟؟
اصلاً تو ایران مربی حرفه ای یا مدیر حرفه ای یا حتی بازیکن حرفه ای داریم؟؟؟
واقعاً این فوتبالی که میبینیم اصلاً استحقاق رفتن به جام جهانی رو نداشت (ناراحت نشین ولی واقعیته) اصلاً برنامه ریزی پایه ش صفره. معلومه وقتی باشگاههای ما اینقدر آماتور مدیریت میشن دیگه تیم ملی هم از همین باشگاهها انتخاب میشه. وقتی سطح باشگاههای لیگ ما ضعیف هست تیم ملی هم ضعیف میشه. حالا از اینهمه باشگاه ضعیف از لحاظ مدیریتی ضعیفترینشون حال حاضر پر طرفدارترینشونه:53::53::53:
تراکتور سازی داره بازیکن میخره برای فصل آینده بازی تدارکاتی میزاره (حتی شنیدم اردوی خارجی هم میخاد بره) اونوقت پر طرفدارترین تیم آسیا هنوز تو فکر انتخاب سر مربیشه. خدایا خودت یه خبر خوب برامون درست کن وفردا حضرت عزاییل رو بفرست پیش انصاریخر مورد عنایت قرارش بده بعدش هم تک تک اعضای هیئت مدیره نفهممون رو بفرست پیش اجدادشون.
ما فقط میتونیم برای تیم محبوبمون دعا کنیم. همین وبس

SpEeD
04-07-2009, 17:41
بچه ها فکر کنم مازیار دیگه رفتنی شده
تو خبرها دیدم که میخواد بره امارات

تو این فصل داریم همه چیز وهم کس رو از دست میدیم

البته مازیار هم این اواخر نسبت به بعضی از هم تیمی ها حسادت داشت وکاملا تو صحنه های تلویزیونی مشهود بود
اما در هر صورت جز بهترینهای فصل گذشته بود
با فوتبال مازیار هم باید خداحافظی کرد

Devils Master
04-07-2009, 19:24
سلام خداکنه یکی مثل مازیار در پرسولیس در اینده ببنیم

Liverpudlian
04-07-2009, 20:30
نگاه کن تو رو خدا اين جناب آقای مدير الان جانشين مازيار کی رو ميخواد بزاره لاقل اشوبی رو هم نگرفتن بابا اينا همشون تو افسايدن اصلا نميدونن دارن چيکار ميکنن فردا ليگ قرعه کشی ميشه و ما سرمربی نداريم خيلی جالبه من اين چند روزه به حال پرسپوليس ميخندم با اين مديريتش الان اسکولاری و هيديدنگ و شوستر وايسادن تا انصاری فرد زنگ بزنه و با کلّه بيان جمع کنيين بابا از ارژانتين مربی ميارم نکنه ميخواد مارادونا رو بياره بدون شک از اونجا هم يه مربی از دسته 3 اونجا ور ميداره مياره عين وينگادا خدايا به داد ما برس نه پرسپوليس

only red
04-07-2009, 20:36
خاک بر سر انصاری فر که نتونست مازیار رو هم نگه داره می ترسم کریمی هم بره .که این میتونه بد ترین خبر سال باشه.

El Capitán7
04-07-2009, 21:44
به نظر من اين انصاري فر تا پرسپوليس رو به دسته 1 نفرسته دست بردار نيست الان بيشتر باشگاه ها تيمشون بستن اما پرسپوليس ...

POUYA
04-07-2009, 21:52
این مازیار واقعا به درد پرسپولیس نخورد
یعنی هیچ وقت نتونست اون وسط زمینو مال خودش کنه
به درد تیم هایی میخوره که خودش همه کاره و در واقع ستارش باشه
این نظر منه

El Capitán7
04-07-2009, 21:52
البته به قول يكي از دوستان انصاري خر

POUYA
04-07-2009, 21:56
ورزش یعنی جوانمردی پس ورزش رو هم ازش حذف کنیم اسم برنامه کاملتر میشه:6qwup3::32: اسم برنامه بشه نگاه استقلال یا نگاه کوثری به استقلال

ته تیکه بود دمت گرم
نیم ساعت داشتم میخندیدم
-----------------
امسال یه لیگ داریم با پرسپولیس 100% کمدی
فکر کنید هفته آخر پرسپولیس مقاومتو میزنه و با شکست ابومسلم مقابل پاس تو لیگ موندنی میشیم127fs3556139

ALi ReZa
04-07-2009, 22:07
خيلی جالبه من اين چند روزه به حال پرسپوليس ميخندم

خنده تلخ من از گریه غم انگیزتر است
کارم از گریه گذشته است به خو میخندم :29:

Devils Master
04-07-2009, 22:18
این مازیار واقعا به درد پرسپولیس نخورد
یعنی هیچ وقت نتونست اون وسط زمینو مال خودش کنه
به درد تیم هایی میخوره که خودش همه کاره و در واقع ستارش باشه
این نظر منه
سلام
1-گلی که به سپاهان زد یادت نره
2-گلی که به استقلال زد یادت نره
3-بد شانسی آورد امسال پرسپولیس در حد خودش ضاهر نشد و خیلی از بازیکن ها هم مثل مازایار خیلی افت داشتند از جمله مسعود زارعی

SpEeD
04-07-2009, 22:22
آره منم اونقدر گریم گرفته که میخندم
ولی یه سرچی زدم واین عکس رو پیدا کردم و وبه یاد قدیم افتادم

بچه ها این عکس رو ببینید
واونو با کودکستان وبی غیردستان امروز پرسپولیس مقایسه کنید

علی کریمی ، رضا شاهرودی ، مهدی مهدویکیا ،حمید استیلی ، بهروز رهبری فرد ، احمدرضا عابدزاده ،مهدی هاشمی نصب ، نادر محمد خانی ، نعیم صعداوی ، ادموند بزیک ، افشین پیروانی

hitman47
04-07-2009, 22:38

بچه ها این عکس رو ببینید

علی کریمی ، رضا شاهرودی ، مهدی مهدویکیا ،حمید استیلی ، بهروز رهبری فرد ، احمدرضا عابدزاده ،مهدی هاشمی نصب ، نادر محمد خانی ، نعیم صعداوی ، ادموند بزیک ، افشین پیروانی

داداش دستت درد نکنه این پوستر رو گذاشتی. یاد اون روزهای خوش افتادم:29::29:
چه بازیکنهایی داشتیم. با این بی غیرتهای امروز مقایسه نمیشن. از اون تیم رویایی فقط کریمی مونده که اونم با مدیریت درخشان انصاریخر داره میره.
یادش بخیر چه راحت استقلال رو سه تا سه تا میکردیم وچه راحت قهرمان میشدیم.

ALi ReZa
04-07-2009, 22:56

بچه ها این عکس رو ببینید

یاد بگذشته به دل ماند و دریغ :27:
یادش به خیر چه تیم خدایی بود
ادموند بزیک
افشین پیروانی
عابذاره
شاهرودی
دمت گرم رفیق
خاطره ها زنده شد:29:

OM_ID
05-07-2009, 00:49

وای خدا
یادش بخیر
یه ایران بود و یه پرسپولیس
کجایید باغیرتا که الان بازیکنای تیمتون بخار اینکه چندر قاز از پولشون به دستشون نرسیده دیگه سر تمرین هم حاضر نمیشن
یاد گلهای بزیک بخیر
یاد سانترهای پفکی رضا شاهرودی بخیر
یاد استارت های طوفانی مهدوی کیا بخیر
یاد گل هاشمی نسب با این پیراهن به استقلال بخیر
یاد قهرمانان واقعی پیروزی بخیر
در کل یاد همتون بخیر

Liverpudlian
05-07-2009, 01:21
ول کنيين بابا ما خودمو بکوشيم باز اون روزهای خوب برنميگرده اونا يه خاطره بودن تموم شدن رفتن عقاب اسيا و اينا الان بايد به فکر الان باشيم که تيم داره نابود ميشه به دست ادمهای بی لياقتی عين علی ابادی و انصاريفر خدا خودش بيينده اين خيانتها هست چوب خدا صدا نداره همچين ميزنه اينا رو حالا ببينين

nesta
05-07-2009, 07:08
انصاری فرد گفته به خاطر دلالها اسم سرمربی رو اعلام نمیکنیم تا نهائی شه اون روزی رو تصور میکنم که هفته آخر لیگ هنوز سرمربی اعلام نشده
این انصاری فرد که خودش داره بازیکنا رو آزاد اعلام میکنه,بازیکن جذب میکنه خوب خودشم بشه سرمربی خیال همه از بابت سقوط به لیگ 1 راحت شه
یکی نیست به اینا بگه شما هرچی دارین ازین هواداراست حالا که به جائی میرسین تنها چیزی که واستون مهم نیست همین هوادارن