توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تجزيه تحليل آمار برنامه 90
sepahan_zard
30-09-2008, 18:49
اولا اميدوارم دوستان قرمز و آبي جنبه انتقاد رو از خودشون نشون بدند و البته اجازه اظهار نظر هم به ما ! ضمن اينكه توهيني هم نيست به هيچ فرد يا تيمي
جبهه گيري هاي برنامه 90 عليه تيمهاي شهرستاني كم و بيش بوده و البته بعضي وقتا تبديل به گوشه و كنايه زدن و طعنه زدن به برخي تيمها ( از جمله باشگاه مس در خصوص جذب علي كريمي ) و كار رو به جايي كشوند كه توي 2 برنامه تقريبا متوالي آقايان آذري ( مدير عامل ذوب آهن ) و خداداد عزيزي( مربي پيام ) صداشون در اومد و لب به انتقاد گشودند و بلاخره آقاي مجري ! هم دست به ترفند نهايي براي تخريب تيمهاي شهرستاني گرفت و با برپا كردن يك نمايش آمار طرفداري ضربه آخر رو زد ...
مشاهده اون آمار نكات جالبي رو داره صرف نظر از بيشتر بودن طرفداران يك تيم نسبت به تيم رقيبش كه باعث به هم خوردن روحيه اونها قبل از دربي ميشه نكاتي داره كه به ما مربوط ميشه :
اون آمار 95 درصد طرفداران تيمهاي تهراني ( در وضعيت كنوني ) كاملا معموليه ..شما خودتون رو جاي اون فرد ياسوجي يا لرستاني يا كرد يا ترك يا سمنان و ... 18 تا استان ديگه ! بگذارين كه تيم ندارن .. طرفدار چه تيمي ميشدين ؟ جوابش معلومه يا قرمز يا آبي ...و البته خيلي از استانهايي كه تيم دارند هم به علت مدعي نبودن تيمشون مثل خوزشتان و شيراز و مشهد و.... بيش از 80 درصد مردمشون طرفدار قرمز و آبي بايد باشن ....
بگذريم اين آمار رو ميشد از طرف ديگه اي نگاه كرد ... از استان اصفهان چند نفر طرفدار آبي و قرمز بودن ( شايد حدود 10 تا 15 درصد ) . اگه واقعا چند تا تيم مثل سپاهان پرقدرت ظاهر ميشدن آيا مردم اون شهرها هم آمارشون مثل الان بود ... آقاي فردوسي پور اين آماري كه دادي به خاطر شاهكار تيمهاي تهران نيست بلكه به خاطر ضعف تيمهاي شهرستاني در مدعي نشون دادن خودشونه و عدم جذب تماشاگرشون ..جاي تخريب تيمهاي ضعيف بايد فضايي عادلانه براشون مهيا كنيم نه كه تا تيمي قدرت گرفت با فشار رواني روي اون تيم قصد حذفش رو داشته باشيم:قلیون: ....
آقاي فردوسي پور اين آماري كه دادي به خاطر شاهكار تيمهاي تهران نيست بلكه به خاطر ضعف تيمهاي شهرستاني در مدعي نشون دادن خودشونه و عدم جذب تماشاگرشون ..جاي تخريب تيمهاي ضعيف بايد فضايي عادلانه براشون مهيا كنيم نه كه تا تيمي قدرت گرفت با فشار رواني روي اون تيم قصد حذفش رو داشته باشيم:قلیون: ....
آره تا حدودی حرفت درسته ولی از طرفی هم نمیشه گفت که اگه تیمای دیگه هم قوی بودن این امار تغییر زیادی میکرد چون این نظر سنجی در استانه دربی بود حتی یه سپاهانیه دو اتیشه هم ممکنه به دوتا تیم پایتخت رای داده باشه احتمالا اون دو گزینه دیگه واسه این بوده که صدای بقیه درنیاد ونمیشه گفت واسه کوبوندن تیمای دیگه بوده چون وقت زیاد بود که بخواد این کارو بکنه
Elbimbo deoro
30-09-2008, 19:48
این حرفی که زدی مثل اینه که فردوسی پور بیا سوال تشریحی واسه پیامک بده که اگر شهرتون تیم داشت طرفدار سرخابی می شدین یا نه
این چرندیات رو جایی نگین یعنی شما میخواید بگید خیلی طرفدار دارین ؟؟
پرسپولیس 6 سال جامی نمی گرفت ولی محبوب ترین تیم آسیا بوده و هست ، تیم شما 5 ساله 4تا جام گرفته این همه ادعا پیدا کردی با کلا 50 هزار تماشاگر ؟؟ شما 5 ساله تیم شدین ولی تا 500 سال دیگه هم طرفداراتون به اندازه طرفدارای یه بازی پرسپولیس که میرن استادیوم نمیشه
من هم حرف دوست سپاهانیمون رو قبول ندارم.
مثل اینه که بگیم رئال مادرید و بارسلونا یا منچستر و یوونتوس و ..... چرا توی جهان ازشون حمایت میشه و کلی طرفدار دارند اما تیم های ردینگ و بتیس و کاتانیا و .... طرفدار کمتری دارند.
طرفداری تیمها با افتخاراتشون رابطه مستقیم داره.
sepahan_zard
30-09-2008, 19:58
این حرفی که زدی مثل اینه که فردوسی پور بیا سوال تشریحی واسه پیامک بده که اگر شهرتون تیم داشت طرفدار سرخابی می شدین یا نه
، تیم شما 5 ساله 4تا جام گرفته این همه ادعا پیدا کردی با کلا 50 هزار تماشاگر ؟؟ شما 5 ساله تیم شدین ولی تا 500 سال دیگه هم طرفداراتون به اندازه طرفدارای یه بازی پرسپولیس که میرن استادیوم نمیشه
جالب بود ... من نگفتم طرفدار ندارن ! من گفتم دلايل طرفداراي زيادشون چيه ؟ به نظر شما يكي كه تو لندن ميشينه طرفدار چه تيميه ؟ خب فرقش با يه شهر تو سوئد چيه ؟ ببين قبول كن خيليا چاره ندارن و عشق فوتبالن !
معمولا تو جهان ! تماشاگر به خاطر افتخارات جهاني يك تيم طرفدار اون تيم ميشه ولي تو ايران تيمي كه تا حالا حتي 1 بار فينال آسيا هم نرفته ...... شايد من هم اگه الان متولد خرم آباد بودم ئداشتم تو تاپيك... پيغام ميزاشتم ولي خدا خواست شهرمون تيمي داره كه مدعيه
Elbimbo deoro
30-09-2008, 20:05
جالب بود ... من نگفتم طرفدار ندارن ! من گفتم دلايل طرفداراي زيادشون چيه ؟ به نظر شما يكي كه تو لندن ميشينه طرفدار چه تيميه ؟ خب فرقش با يه شهر تو سوئد چيه ؟ ببين قبول كن خيليا چاره ندارن و عشق فوتبالن !
معمولا تو جهان ! تماشاگر به خاطر افتخارات جهاني يك تيم طرفدار اون تيم ميشه ولي تو ايران تيمي كه تا حالا حتي 1 بار فينال آسيا هم نرفته ...... شايد من هم اگه الان متولد خرم آباد بودم ئداشتم تو تاپيك... پيغام ميزاشتم ولي خدا خواست شهرمون تيمي داره كه مدعيه
خوب شد شما یک بار رفتید فینال آسیا جز این حرف دیگه ای هم دارین ؟؟ چه سوابقی دارین ؟ چه خدمتی به فوتبال ایران کردین ؟ چه لژیونر بزرگی رو تحویل دادین ؟؟
شما که متولد خرم آباد نیستی آیا تا قبل از سال 82 هم طرفدار سپاهان بودین ؟؟ نخیر نبودین ، چون طرفدار هر تیمی می شین که ببره و اگه سپاهان بره دسته یک و مثلا ذوب اهن قهرمان ایران بشه شما این دفعه طرفدار ذوب اهن میشین
میخوام بدونم چند درصد از طرفدارای تیم سپاهان تا قبل از 5سال پیش طرفدار این تیم بودند ؟ آیا اگر سپاهان نمی رفت فینال آسیا بازم تماشاگر داشت ؟؟
پس بهتره به تیمی که بدون هیچ افتخاری 30 ملیون طرفدار داره احترام بزارین و بیش از این خودتون رو مضحکه نکنید
manchester7
30-09-2008, 21:49
اقا ما فینال اسیا نرفتیم اصلا قرار هم نیست بریم ولی طرفدار تیممون هستیم به کسی ربطی داره؟ چرا میخوای نتیجه نظرسنجی رو بپیچونی؟همه دیدن با اون نظرسنجی تمام تیمهای ایران در مقابل پرسپولیس(که فینال نرفته )تحقیر شدن
منظورت از فضای عادلانه چیه اخه وقتی یه تیمی بیشتر از نصف ایران طرفدار داره اون وقت باید بهش اندازه ی شما توجه بشه
خیلی پرتوقعی
Joga Bonito
30-09-2008, 22:12
افتخار کنید و منتظر هم باشید این فوتبال پیشرفت کنه!
95 درصد فقط طرفدار دوتیم!!!
labkhande_ejbari20
30-09-2008, 23:18
فوتبال ما تا این دونا نیم زیر نظر دولت و نظام کار میکنند به هیج دردی نمیخوره
ambordastghofli
01-10-2008, 03:54
اين اصلاً مهم نيست.
مهم اينه که کدوم تيم توی زمين حال ديگری رو ميگيره.
sepahan_zard
01-10-2008, 10:17
شما وقتي رو در نظر بگيريد كه تيم سوم بياد و اونها رو بزنه اونوقت حال چند درصد مردم گرفته ميشه ؟ ... يعني حدود 10 مليون نفر .....!... ميشن
manchester7
01-10-2008, 15:27
اين اصلاً مهم نيست.
مهم اينه که کدوم تيم توی زمين حال ديگری رو ميگيره.
افرین به شما حالا خودت بگو اخرین بار کدوم تیم بود که حالش گرفته شد؟راهنمایی میکنم دقیقه 96:D ؟ اول اسمش هم سپاهانه اگه گفتی
labkhande_ejbari20
01-10-2008, 15:40
افرین به شما حالا خودت بگو اخرین بار کدوم تیم بود که حالش گرفته شد؟راهنمایی میکنم دقیقه 96:D ؟ اول اسمش هم سپاهانه اگه گفتی
البته با کمک شاه حسینی و مظفری و....
manchester7
01-10-2008, 15:47
دوست ندارم به کل کل سال پیش برگردم اما یادت نره که ما 6 امتیاز ازمون کسر شد 2 یا3 امتیاز شما هم بخشیده شد مظفری هم یک پنالتی مارو تو همون بازی نگرفت اون 7 دقیقه هم که تو نود مشخص شد کاملا درست بوده دیگه چی میگی؟
labkhande_ejbari20
01-10-2008, 15:50
دوست ندارم به کل کل سال پیش برگردم اما یادت نره که ما 6 امتیاز ازمون کسر شد 2 یا3 امتیاز شما هم بخشیده شد مظفری هم یک پنالتی مارو تو همون بازی نگرفت اون 7 دقیقه هم که تو نود مشخص شد کاملا درست بوده دیگه چی میگی؟
دوست عزیز منم دوست ندارم برگردم.اصلا اینجا جای کل کل نیست اینجا جای دوستیه
ambordastghofli
01-10-2008, 15:51
2 سال داغ جام گرفتن رو تو دلتون گذاشتيم.:D
البته پارسال هم به زور شدين قهرمان وگر نه ميشد 3 سال متوالی.:5:
labkhande_ejbari20
01-10-2008, 15:56
2 سال داغ جام گرفتن رو تو دلتون گذاشتيم.:D
البته پارسال هم به زور شدين قهرمان وگر نه ميشد 3 سال متوالی.:5:
اون 4 تا جام حذفی هم هست
manchester7
01-10-2008, 16:02
دوست عزیز منم دوست ندارم برگردم.اصلا اینجا جای کل کل نیست اینجا جای دوستیه
اون 4 تا جام حذفی هم هست
در عرض چند دقیقه از حرق خودت برگشتی اصلا بحث سر چی بود؟
چون خودم بحثو شروع کردم میخوام خودم تمومش کنم
labkhande_ejbari20
01-10-2008, 16:10
در عرض چند دقیقه از حرق خودت برگشتی اصلا بحث سر چی بود؟
چون خودم بحثو شروع کردم میخوام خودم تمومش کنم
هیچی دوست عزیز تمام شد:flowerysmile:
AmiR Tifo36
01-10-2008, 16:12
من هنوزم ميگم در صد واقعي اين نبود.ديديد که چه تعداد هم تکراري فرستاده بودند و به حساب نيومدند.حالا با توجه به همين آمار ، يعني 61 به 35 و در نظر گرفتن 60 مليون هوادار فوتبال ( از بين 75 مليون ) مي بينيم که تقريباً 37000000 مليون هوادارا پرسپوليسي هستند.در حالي که فقط 21000000 نفر هوادار اس اس هستند !!! بازم ميگم که نظر من اينه که درصد واقعي حداقل 70 به 30 هست ... يعني ما نزديک به 40000000 هوادار داريم ( فقط توي ايران ) ... به خدا بايد افتخار کنيم که طرفدار پرسپوليس هستيم.واقعا ً پرسپوليس عشقه ... اون 20 مليون هوادار اس تق لال هم بايد ارشاد بشن و تغيير عقيده بدن !! هميشه در توبه بازه !! ماشالله به اين همه هوادار سرخ ... فوق العاده هست به خداااااااا
Mohsen_Bar3lona
01-10-2008, 17:04
فکر نمیکردم کاربران صاحب مسلک سایت هم در همچین تاپیک مسخره ای شرکت کنن...
اتلاف وقت...از بین بردن آرامش...مسخره بازی...پست های تعصبی...متشنج شدن جو انجمن
و نهایتا بی نتیجه موندن این تاپیک و احتمالا قفل شدنش...
شاد باشید جوونا
اون 20 مليون هوادار اس تق لال هم بايد ارشاد بشن و تغيير عقيده بدن !! هميشه در توبه بازه !! ماشالله به اين همه هوادار سرخ ... فوق العاده هست به خداااااااا
تورو خدا این جمله معنیش چیه؟
اصلاً در مُخیلم نمیگنجه
یعنی طرفدارای استقلال خدای ناکرده کافر و ملهد هستند و باید ارشاد بشن؟؟؟؟؟ به خاطر اینکه از استقلال خوششون اومده؟ تو که کل دین رو از پایه بردی زیر سوال.
بابا به خدا فوتبال یه تفریحه.
اصلاً خدا پدر این فوتبال رو لعنت کنه که موجب پیدایش همچین تفکراتی میشه که من فکر کنم تو قرن 21 دارم در عصر جاهلیت زندگی میکنم.
در انتها باید عرض کنم: خاک تو سر من که اخبار این فوتبالو دنبال میکنم.
ambordastghofli
01-10-2008, 17:51
سؤال نظر سنجی برنامه نود خيلی زشت بود.:3ztzsjm:
اصلاً باورم نميشه همچين سؤالی کردن وقتی که جوابش معلومه.
شايد از طرح سؤال کم اورده فردوسيپور:-??
labkhande_ejbari20
01-10-2008, 21:44
سؤال نظر سنجی برنامه نود خيلی زشت بود.:3ztzsjm:
اصلاً باورم نميشه همچين سؤالی کردن وقتی که جوابش معلومه.
شايد از طرح سؤال کم اورده فردوسيپور:-??
عادل خان همه چیزش مسخره هست برنامه مسابقه
sepahan_zard
01-10-2008, 22:56
فکر نمیکردم کاربران صاحب مسلک سایت هم در همچین تاپیک مسخره ای شرکت کنن...
اتلاف وقت...از بین بردن آرامش...مسخره بازی...پست های تعصبی...متشنج شدن جو انجمن
و نهایتا بی نتیجه موندن این تاپیک و احتمالا قفل شدنش...
شاد باشید جوونا
دوست عزيز بهتره يه سري به قسمت هواداران سرخابي بزني تا معني مسخره رو دقيقا بفهمي .. دارن خودشونو با حرفاي واقعا عجيب و غريب جر ميدند .... جاي اين حرفهاي... متن رو ميخوندي و اگه مسخره است جوابشو ميدادي تا ما هم قانع شيم
به نظر شما ما كه تو كشورمون اينهمه طرفدار منچستر يونايتد هست آيا در شهر مادريد يا بارسلون هم طرفداران منچستر هستند ....؟ مسلما خير چرا ؟ چون شهرشون و كشورشون تيمي در حد بالا داره ... حالا معني حرفاي منو شايد بيشتر بفهمي
اگه مثلا يكي از اون 20 استاني كه 100 در صد به سرخابي ها راي داده بودند تيمي داشتند كه حداقل 2 بار قهرماني متوالي ليگ رو داشت بازم همه با سرخابي ها راي ميدادند ؟ اونا مجبورند :fkr:
ARTESHE SORKH
01-10-2008, 23:12
دوست عزيز بهتره يه سري به قسمت هواداران سرخابي بزني تا معني مسخره رو دقيقا بفهمي .. دارن خودشونو با حرفاي واقعا عجيب و غريب جر ميدند .... جاي اين حرفهاي... متن رو ميخوندي و اگه مسخره است جوابشو ميدادي تا ما هم قانع شيم
به نظر شما ما كه تو كشورمون اينهمه طرفدار منچستر يونايتد هست آيا در شهر مادريد يا بارسلون هم طرفداران منچستر هستند ....؟ مسلما خير چرا ؟ چون شهرشون و كشورشون تيمي در حد بالا داره ... حالا معني حرفاي منو شايد بيشتر بفهمي
اگه مثلا يكي از اون 20 استاني كه 100 در صد به سرخابي ها راي داده بودند تيمي داشتند كه حداقل 2 بار قهرماني متوالي ليگ رو داشت بازم همه با سرخابي ها راي ميدادند ؟ اونا مجبورند :fkr:
شما خیلی تیمتون فوق العادست...خوش به حالتون...به سپاهان رای دادی؟؟خیالت راحت شد؟؟؟؟
3% شدید بستونه دیگه نه؟بخدا واسه جمعیت اصفهان کافیه.....
عادل عزیز هر وقت انتقاداتی از برنامه ی همیشه جذابش بشود ، از این نمونه نظر سنجی ها در برنامش گذاشته میشود ، شاید یکی از دلایلش به رخ کشیدن تعداد بیننده های برنامش باشه ، که در ساعت هایی بعد از نیمه شب (صبح) هنوز هم به دیدن برنامه طولانی اش ادامه میدهند...برنامه ای محبوب که نداشتن تکرار برنامه (سریال های شبکه 3 گاهی بیش از سه تکرار در 24 ساعت دارند) و پخش شدنش در ساعاتی بعد از نیمه شب جای بحث دارد !
اما چرا مطرح کردن این سوال ؟! شما طرفدار کدام تیم هستید؟ چرا پرسپولیس و استقلال را باید روبروی هم قرار دهیم؟ جواب سوال دو شنبه شب مثل همیشه قابل حدس بود...حتی با دیدن بازی های پرسپولیس و استقلال هم میشه به این نتیجه رسید که کدام تیم هوادار بیشتری دارد...پرسپولیس - پگاه 90 هزار ... استقلال - راه آهن 45 هزار...
ای کاش عادل عزیز بجای پرداختن به این موضوع کهنه ، کمی در جهت پیشرفت فوتبال کشورمان قدم بر میداشت، قدمی محکم تر از گذشته،
کسی میداند دلایل پیشرفت ذوب آهن اصفهان - پیکان - برق شیراز چیست و در چه برنامه ای باید به آن پرداخته شود؟ برنامه ای که حتی به کارشناسی فوتبال هم نمی پردازد و تنها هدفش حاشیه و داوریست. اما حاصل این همه حاشیه و پرداختن به اشتباهات داوری چیست؟! امسال بدترین سال داوری فوتبال ایران در سالهای اخیر بوده است! داورانی که با اشتباهات مرگ بارشان باز هم مورد حمایت قرار می گیرند و روز به روز چاق تر میشوند !
سهم ملوان بندر انزلی فقط جنگیدن برای بقا و بازی در زمین گل آلود و باتلاق مانندش است؟
صنعت نقت آبادان به یک باره چه میشود؟! آسانسور لیگ برتر ! شهری که تنها یک تیم دارد و زردی رنگ پیراهنش محبوب ترین رنگ مردم آن شهر است و استادیوم اش که هیچ گاه پرچمهای قرمز و آبی به خود ندیده است ! سپاهان نوین چه شد؟ پیام مشهد چی میشود؟
فوتبال ما تا 90 سال دیگر هم پیشرفت نخواهد کرد! ! 90 برنامه ای برای پیشرفت فوتبال و داوریست اما تنها چیزی که بعد از سالها برای ما باقی گذاشته است ، داورانی چاق ، استادیوم هایی غیر استاندارد ، مدیرانی نا لایق ، قربانی کردن تیم ها و فرستادن آنها به شهرهایی که هیچ گاه فوتبالی نبوده اند...(قم-همدان-قزوین-کرمانشاه)! مدیرانی که فکر می کنند با پخش شدن فوتبال در کل کشور باعث پیشرفت این ورزش خواهند شد !
«در ایران بچه ها وقتی شروع به حرف زدن می کنند و بعد از گفتن بابا - مامان به آنها یاد می دهیم که قرمز و آبی بگویند» بله ، خداداد عزیزی راست می گوید! اما حرف اصلی او این است ، «اگر بجای 3 دقیقه حرف زدن از تیم های شهرستانی 10 دقیقه به آنها بپردازید این 3 درصد در نظر سنجی بیشتر خواهد شد»
اصلاً تمام هواداران این فوتبال سرخ آبی ! باید خوشحال بود؟! باید به حال این فوتبال گریست !
در آخر ، 70 میلیون سرخ آبی مبارکتان !
ali_sicilia
02-10-2008, 00:16
مثل اینه که بگیم رئال مادرید و بارسلونا یا منچستر و یوونتوس و ..... چرا توی جهان ازشون حمایت میشه و کلی طرفدار دارند اما تیم های ردینگ و بتیس و کاتانیا و .... طرفدار کمتری دارند.
اروپا رو با ایران قیاس نکن اونجا هر کسی اول طرفدار تیم شهر خودشه و بعد تیم دیگه ای مثلا کاتانیا یکی از پر طرفدارترین تیمهای ایتالیاست مخصوصا توی سیسیل
labkhande_ejbari20
02-10-2008, 00:46
تیم منچستر اگه بره تو یک شهری که تیمش تازه امده لیگ برتر بتزی بکنه 1 طرفدار منچستری نمیبینی
Sepahan 4 Ever
02-10-2008, 00:46
من هنوزم ميگم در صد واقعي اين نبود.ديديد که چه تعداد هم تکراري فرستاده بودند و به حساب نيومدند.حالا با توجه به همين آمار ، يعني 61 به 35 و در نظر گرفتن 60 مليون هوادار فوتبال ( از بين 75 مليون ) مي بينيم که تقريباً 37000000 مليون هوادارا پرسپوليسي هستند.در حالي که فقط 21000000 نفر هوادار اس اس هستند !!! بازم ميگم که نظر من اينه که درصد واقعي حداقل 70 به 30 هست ... يعني ما نزديک به 40000000 هوادار داريم ( فقط توي ايران ) ... به خدا بايد افتخار کنيم که طرفدار پرسپوليس هستيم.واقعا ً پرسپوليس عشقه ... اون 20 مليون هوادار اس تق لال هم بايد ارشاد بشن و تغيير عقيده بدن !! هميشه در توبه بازه !! ماشالله به اين همه هوادار سرخ ... فوق العاده هست به خداااااااا
من فکر میکنم کل ایران به زور 30 میلیون طرفدار باشگاهی داره که پرسپولیس 15 میلیون استقلال 10 میلیون وبقیه تیمها 5 میلیون طرفدار دارن
به خاطر اینکه سرخابی در تهران 15 میلیونی زندگی می کنند که مردم ان شهر خیلی فوتبالی هستند و مسائلی که بهتر میدونید...
Sepahan 4 Ever
02-10-2008, 00:48
پرسپولیس 6 سال جامی نمی گرفت ولی محبوب ترین تیم آسیا بوده و هست ، تیم شما 5 ساله 4تا جام گرفته این همه ادعا پیدا کردی با کلا 50 هزار تماشاگر ؟؟ شما 5 ساله تیم شدین ولی تا 500 سال دیگه هم طرفداراتون به اندازه طرفدارای یه بازی پرسپولیس که میرن استادیوم نمیشه
منظور از طرفداران کم ظرفیت دقیقا شما بودید:winksmiley02:
Sepahan 4 Ever
02-10-2008, 01:28
در انگلستان تمام تیمها طرفدار دارن حتی تیم دسته دومی
حتی تیم دسته دومی هم طرفدار داره و اون طرفدار کسی نیست جز ساکن ان شهری که تیم مال اونجاست
وقتی تیمی مثل فولام(لندن) یا وست هم(لندن) رومیبینیم متوجه میشیم که طرفدارهای آنها طرفدار تیم محله خودشون هستند و طرفدار غول های لندن آرسنال و چلسی نیستند
اصلا فلسفه طرفداری از تاتنهام چیست؟
افتخارات؟!
نه. یه چیزی مثله نصف جهان دیارمه سپاهان افتخارمه
البته در شمال لندن دو تیم هست که آرسنال واقعا سروره تاتنهام هست ولی این باعث نمیشه که تاتنهام طرفدار نداشته باشه چون هر کس در اونجا طرفدار تیم دیار و محله خودشه
نه طرفدار تیمی که بیشتر افتخار داره و قوی تر هست
انگلیسیها ناسیونالیست هستند و همین عامل اجازه نمیدهد که طر فدار تیم دیار یا محله ای غیر از محله خودشان باشند یا کشوری غیر از انگلیس...
فکر میکنید اگر فوتبال ما خصوصی شود ، میشه لیگ فوتبال تشکیل داد؟!
خیر.
اون مایه داری که میاد تیم میخره میخواد تیمش سودده باشه و فقط سود دهی را می توان از دو تیم انتظار داشت آن هم سرخابی هستند(چون طرفدار دارن) و بقیه تیمها بدون مشتری میمانند ولیگ تشکیل نمی شود
بله در انگلستان تمام تیمها (حتی تیم دسته انمی) طرفدار دارند و این موجب پویایی و رونق فوتبال در ان کشور شود چون تمام تیمها طرفدار دارن واز این طرفدار پول در میارن(این مسئله در تمام کشور های پیشرفته فوتبال صدق می کنه)
در اخر بگم نظر سنجی 90 در آستانه دربی واقعا زیرکانه بود. چرا؟
1-در آستانه دربی بودن و شوق طرفداران سرخابی برای دیدن 90 این هفته
2-اس ام اس های شهرستان که نمیرفت یعنی سند نمی شد
خانواده ما یه نمونه ازش
از 4 موبایل به زور فقط یه دونش سند شد(شاید این مشکل فقط برای اصفهان بوده:-?)
3-شاید تقلب
نتیجه:نظر سنجی برنامه 90 مثل نظر سنجی در روزنامه پیروزی یا استقلال جوان بود
چون دیگه برنامه 90 طرفدار غیر سرخابی نداره
labkhande_ejbari20
02-10-2008, 13:57
بچها این قسمت خیلی بیخود شده.از همه قسمتها داران اظهار نظر میکنند بهتر ایم حرفها را تو قسمت حرفهای خوصوصی بزنیم
sepahan_zard
03-10-2008, 12:04
بچها این قسمت خیلی بیخود شده.از همه قسمتها داران اظهار نظر میکنند بهتر ایم حرفها را تو قسمت حرفهای خوصوصی بزنیم
من اين موضوع رو تو تالار اصلي گزاشتم تا بفهمن ما .. نيستيم و حاليمونه چه خبره .. وگرنه همه سپاهانيا از آمار 90 فهميدن چه خبره و اين قضيه از كجا آب ميخوره-:2:
AmiR Tifo36
03-10-2008, 22:13
تورو خدا این جمله معنیش چیه؟
اصلاً در مُخیلم نمیگنجه
یعنی طرفدارای استقلال خدای ناکرده کافر و ملهد هستند و باید ارشاد بشن؟؟؟؟؟ به خاطر اینکه از استقلال خوششون اومده؟ تو که کل دین رو از پایه بردی زیر سوال.
بابا به خدا فوتبال یه تفریحه.
اصلاً خدا پدر این فوتبال رو لعنت کنه که موجب پیدایش همچین تفکراتی میشه که من فکر کنم تو قرن 21 دارم در عصر جاهلیت زندگی میکنم.
در انتها باید عرض کنم: خاک تو سر من که اخبار این فوتبالو دنبال میکنم.
احتمالا جاهلی که حرفمو نگرفتی...:7:
ولی غصه نخور فدای سرت...:wagfinger1:
Mohsen_Torabi
04-10-2008, 17:24
خوب شد شما یک بار رفتید فینال آسیا جز این حرف دیگه ای هم دارین ؟؟ چه سوابقی دارین ؟ چه خدمتی به فوتبال ایران کردین ؟ چه لژیونر بزرگی رو تحویل دادین ؟؟
شما که متولد خرم آباد نیستی آیا تا قبل از سال 82 هم طرفدار سپاهان بودین ؟؟ نخیر نبودین ، چون طرفدار هر تیمی می شین که ببره و اگه سپاهان بره دسته یک و مثلا ذوب اهن قهرمان ایران بشه شما این دفعه طرفدار ذوب اهن میشین
میخوام بدونم چند درصد از طرفدارای تیم سپاهان تا قبل از 5سال پیش طرفدار این تیم بودند ؟ آیا اگر سپاهان نمی رفت فینال آسیا بازم تماشاگر داشت ؟؟
پس بهتره به تیمی که بدون هیچ افتخاری 30 ملیون طرفدار داره احترام بزارین و بیش از این خودتون رو مضحکه نکنید
ببخشید میشه معنی خدمت رو برای من مشخص کنید؟
در این سال های اخیر کدوم تیم بیشترین افتخار و خدمت رو به فوتبال ایران کرده؟
در اوج بی ابرویی ورزش ما سپاهان نایب قهرمان اسیا میشه و پرچم ایران رو در جام جهانیه باشگاه ها به نمایش میگذاره.میتونی بگی خدمت یعنی چی؟
اگر سپاهان نبود ما الان تیمی در رنکینگ فیفا داشتیم؟
کدوم تیم باشگاهیه اسیا تو رنکینگ فیفا به رتبه 55 رسیده و از امثال شالکه و ... بالاتر بوده؟
ببخشید شما که حرف از خدمت میزنی بگو ببینم تیم شما از زمانی که لیگ برتر شروع شده چندتا بازیکن پرورش داده که بتونند به فوتبال ایران و فوتبال ملی ما خدمت بکنند؟
اصلا پرسپولیس تیم پایه داره؟
تیم شما یک تیم کاملا اماده خوره که امسال دیگه این موضوع رو به حد کمال رسونده.
اینکه بازیکنهای پرورش یافته در دیگر باشگاه ها رو بخریم و اماده خوری بکنیم به فوتبال خدمت کردیم یا داشتن بالغ بر 25 بازیکن در تمام رده های سنی فوتبال ایران؟
این خدمت نیست؟
دوست عزیز چشمانت رو باز کن.هرچیزی که تو روزنامه و 90 و غیره میبینی اینجا تکرار نکن.
تیم ما هر سال تیم های پایش قهرمان ایران میشند.
لیست تیم های ملی رو بخون تا بفهمی چندتا بازیکن در حد ملی در سپاهان پرورش پیدا میکنند.
پول باشگاه ما خرج چی میشه و پول باشگاه شما خرج چی؟
اینقدر که سپاهان و ذوب اهن و سپاسی و فولاد و استقلال اهواز و ملوان و امثالهم به فوتبال ما خدمت میکنند تیم شما یک هزارمش رو هم نمیکنه.
بله سپاهان تا قبل از سال 82 هم بسیار در اصفهان محبوب بود.
درسته که الان بسیار بسیار بسیار محبوب تره.اما اون موقع هم طرفداران زیادی اینجا داشت.
Mohsen_Torabi
04-10-2008, 17:33
این امارها واقعا به هر جای دنیا فرستاده بشند جهانی رو میخندونند.
تو کشور ما 30 میلیون فوتبال رو دنبال کنند امار خوشبینانه ایه.
کلا این امار مشکل داشت.
این امار جز تقلب و نظر شخصیه اقای فردوسی پور چیز دیگری نبود.
تمام ایران هم این رو قبول دارند.البته اونهایی که چشمانی باز داشته باشند.
من برام این سوال شکل گرفته اگر این دو تیم اینقدر طرفدار دارند چرا بغیر از ازادی در تمام ورزشگاه های ایران یک میهمان واقعیند؟
چرا 80% ورزشگاه و در برخی شهرها بالغ بر 100% ورزشگاه طرفدار تیم های شهرستانی هستند؟
چرا تیم هایی که در این نظر سنجی 3% طرفدار دارند اینقدر تو شهر خودشون محبوبند؟
این موضوع چند تا چیز رو میرسونه:
1-شاید هر 75 میلیون ایرانی در تهران زندگی میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟
2-شاید تلویزیون ملت رنگ قاطی کرده و رنگ تماشاگرای حاضر در ورزشگاه های شهرستان ها در مقابل ابی و قرمز رو اشتباهی رنگ پیراهن تیم میهمان نشون میده؟؟؟؟
3-این موضوع خیلی مهمه که فردوسی پور نظرسنجی هاش بر طبق سلیقه خودشه و محور برنامش که مشخصا محور برنامش هم بر اساس تیم محبوبشه.
4- از این موضوع مهم تر اینه که این برنامه بطور کل جایگاهش رو در شهرستان ها از دست داده و جز طرفداران قرمز و ابی و تهرانی ها مردم دیگر شهر بسیار کم از این برنامه استقبال میکنند یا اصلا اس ام اسی به این برنامه نمیدند.
چون این برنامه چقدر بیننده داره و کلا بیشترین اس ام اسی که داشته نزدیک به 1 میلیون بوده.ببینید چقدر از اس ام اس این برنامه کم استقبال میشه.
در کل 90 برنامه ایست بسیار بی هویت و بی هدف که به قول علی دایی جز حاشیه و بریز و بپاش هیچ پیشرفتی برای فوتبال ایران نداشته .دوست گلمون خیلی قشنگ توضیح داده بود که این برنامه ماهیت فاجعه ای داره و جز تخریب برخی چیزها و تضعیفشون و بالا بردن اون چیزهایی که همه میدونند هدف دیگری نداره.
Mohsen_Torabi
04-10-2008, 17:38
عادل عزیز هر وقت انتقاداتی از برنامه ی همیشه جذابش بشود ، از این نمونه نظر سنجی ها در برنامش گذاشته میشود ، شاید یکی از دلایلش به رخ کشیدن تعداد بیننده های برنامش باشه ، که در ساعت هایی بعد از نیمه شب (صبح) هنوز هم به دیدن برنامه طولانی اش ادامه میدهند...برنامه ای محبوب که نداشتن تکرار برنامه (سریال های شبکه 3 گاهی بیش از سه تکرار در 24 ساعت دارند) و پخش شدنش در ساعاتی بعد از نیمه شب جای بحث دارد !
اما چرا مطرح کردن این سوال ؟! شما طرفدار کدام تیم هستید؟ چرا پرسپولیس و استقلال را باید روبروی هم قرار دهیم؟ جواب سوال دو شنبه شب مثل همیشه قابل حدس بود...حتی با دیدن بازی های پرسپولیس و استقلال هم میشه به این نتیجه رسید که کدام تیم هوادار بیشتری دارد...پرسپولیس - پگاه 90 هزار ... استقلال - راه آهن 45 هزار...
ای کاش عادل عزیز بجای پرداختن به این موضوع کهنه ، کمی در جهت پیشرفت فوتبال کشورمان قدم بر میداشت، قدمی محکم تر از گذشته،
کسی میداند دلایل پیشرفت ذوب آهن اصفهان - پیکان - برق شیراز چیست و در چه برنامه ای باید به آن پرداخته شود؟ برنامه ای که حتی به کارشناسی فوتبال هم نمی پردازد و تنها هدفش حاشیه و داوریست. اما حاصل این همه حاشیه و پرداختن به اشتباهات داوری چیست؟! امسال بدترین سال داوری فوتبال ایران در سالهای اخیر بوده است! داورانی که با اشتباهات مرگ بارشان باز هم مورد حمایت قرار می گیرند و روز به روز چاق تر میشوند !
سهم ملوان بندر انزلی فقط جنگیدن برای بقا و بازی در زمین گل آلود و باتلاق مانندش است؟
صنعت نقت آبادان به یک باره چه میشود؟! آسانسور لیگ برتر ! شهری که تنها یک تیم دارد و زردی رنگ پیراهنش محبوب ترین رنگ مردم آن شهر است و استادیوم اش که هیچ گاه پرچمهای قرمز و آبی به خود ندیده است ! سپاهان نوین چه شد؟ پیام مشهد چی میشود؟
فوتبال ما تا 90 سال دیگر هم پیشرفت نخواهد کرد! ! 90 برنامه ای برای پیشرفت فوتبال و داوریست اما تنها چیزی که بعد از سالها برای ما باقی گذاشته است ، داورانی چاق ، استادیوم هایی غیر استاندارد ، مدیرانی نا لایق ، قربانی کردن تیم ها و فرستادن آنها به شهرهایی که هیچ گاه فوتبالی نبوده اند...(قم-همدان-قزوین-کرمانشاه)! مدیرانی که فکر می کنند با پخش شدن فوتبال در کل کشور باعث پیشرفت این ورزش خواهند شد !
«در ایران بچه ها وقتی شروع به حرف زدن می کنند و بعد از گفتن بابا - مامان به آنها یاد می دهیم که قرمز و آبی بگویند» بله ، خداداد عزیزی راست می گوید! اما حرف اصلی او این است ، «اگر بجای 3 دقیقه حرف زدن از تیم های شهرستانی 10 دقیقه به آنها بپردازید این 3 درصد در نظر سنجی بیشتر خواهد شد»
اصلاً تمام هواداران این فوتبال سرخ آبی ! باید خوشحال بود؟! باید به حال این فوتبال گریست !
در آخر ، 70 میلیون سرخ آبی مبارکتان !
بسی لذت بردم از این صحبت هات دوست عزیز.
ما اگر 10 میلیون فوتبال دوست تو کل کشور داشتیم و این 10 میلیون طرز فکر کردنشون و نگاهشون به مسائل فوتبالی اینگونه بود ما رو همین 10 میلیون بس بود و میتونستیم بهترین در اسیا و یکی از خوب ها در جهان باشیم.
sepahan_zard
07-10-2008, 18:37
جالب ميدونين چيه ؟ من چند روز پيش روزنامه اي رو ميخوندم توش نوشته بود تو كشوري كه ادعاشون ميشه بيش از 30 مليون طرفدار فوتبال داخلي هستن شمارگان بهترين روزنامه شون بيشتر از 5000 تا نميشه ! البته از اين دوستان رو من هم ديدم كه بعد از تساوي 2 تيم توي ليگ منتظر هستند كه پنالتي هاش زده بشه ! يا اينكه خيلي از اين 30 مليون حتي نميدونن تيم محبوبشون كي بازي داره ؟ چندم جدوله ؟ و ...
Mohsen_Bar3lona
07-10-2008, 21:22
دوست عزیز بی خودی منو وارد این بحث مسخره نکن.بخش سرخابی هم مسخره تر از اینجا.مردم اصفهان وقتی یه جو غیرت ندارن به تیم محبوبشون رای بدن ربطی به ما نداره.واقعیت همینیه که می بینی.بحث هم نداره.از همون اولی که فوتیران تاسیس شد دم به دقیقه به هواداران قرمز و آبی می پرید.بیشتر ازینکه اونا به شما گیر بدن شما به اونا گیر میدین.نمیدونم این کارای بچگانه تا کی ادامه دار خواهد بود.ولی مجددا پیشنهاد میکنم وقتتون رو با این فرم اراجیف تلف نکنید...
labkhande_ejbari20
07-10-2008, 23:52
دوستان عزیز سپاهانی میشه این بحث مسخره را تمام کنید همه این بحثها بیهوده است
sepahan_zard
09-10-2008, 08:38
دوست عزیز بی خودی منو وارد این بحث مسخره نکن.بخش سرخابی هم مسخره تر از اینجا.مردم اصفهان وقتی یه جو غیرت ندارن به تیم محبوبشون رای بدن ربطی به ما نداره.واقعیت همینیه که می بینی.بحث هم نداره.از همون اولی که فوتیران تاسیس شد دم به دقیقه به هواداران قرمز و آبی می پرید.بیشتر ازینکه اونا به شما گیر بدن شما به اونا گیر میدین...
من دلم به حال اون 63 درصد جامعه ! كه حدود 20 مليون ( اگه راضي ميشين اگه نميشين تا 80 مليون هم زيادش كنين مساله اي نيست ) ميسوزه ... اگه مربي همينطور كولاك كنه .. احتمالا جامعه ما دچار افسردگي مزمن ميشه و كار به عقده گشايي ميكشه و قانون سوم نيوتن باعث ميشه كار از صندلي ها به مسئولين تيم و خداي نكرده امپراطور برسه كه به اينور و اونور پرت مبشن ...
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1