توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ترانه های خاطره انگیز پرسپولیس {::}
r-sociedad
29-09-2008, 14:44
آهنگ قرمزته با صداي قاسم افشار ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ پرسپوليس با صداي هيتلر ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ يه پرسپوليس يه ايران با صداي سعيد محمدي ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ پرسپوليس با صداي فرزين ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ مردان پرسپوليس ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ مردان پرسپوليس 2 با صداي رضا نقابت ([Only registered and activated users can see links])
آهنگ پرسپوليس با صداي دي جي مامسي و آواکيان ([Only registered and activated users can see links])
manchester7
29-09-2008, 14:56
دمت گرم خیلی حال کردم اهنگهای مردان پرسپولیس هموناییه که تو مستند مردان پرسپولیس بود؟
ghasem_babaie
30-09-2008, 18:14
ویرایش شد!
هرگونه تبلیغ در محیط انجمن ها ممنوع است.
Fenrir Greyback
06-11-2008, 00:47
آقا من در به در دنبال آهنگ پرسپولیس با صدای فرزین بودم ممنون!!
Rivaldo Lover
07-11-2008, 21:33
آهنگ پرسپوليس با صداي دي جي مامسي و آواکيان رو با فرمت دیگری ندارید که در موبایل هم قابل اجرا باشد؟ ([Only registered and activated users can see links])
داش حمید
12-11-2008, 11:24
چقدر بد می خوند:6qwup3:
Fenrir Greyback
13-11-2008, 02:25
آقا من شنیدم بیشتر از این حرفا آهنگ هست بقیشو ندارین؟
Fenrir Greyback
13-11-2008, 02:27
چقدر بد می خوند:6qwup3:
اتفاقا منم آهنگ سپاهان رو گوش کردم بدم اومد!! بستگی داره با چه دیدی گوش کنی
sepahe sorkh
19-11-2008, 17:21
امپراتور خون، امپراطور عشق با تمام وجود دوستت داریم و بدون از یادمون نمیری
ممنون خیلی حال دادی دمت گرم
اهنگه اخرو نشنیده بودم
armandavoodian
28-02-2009, 17:17
عالی بود
messi king
02-03-2009, 10:28
عالی بود وحالا همه باهم :smil4337dd8b9eb25:کنیم برای قهرمانی پیروزی
Amir Argentina
02-03-2009, 13:25
ممنون رفیق دمت گرم
siabiaroma
29-03-2009, 13:55
من يه اهنگ از پرسپوليس دارم
راهنماييم كنيد تا يه جا اپش كنم اهنگه جالبيه
با صداي
amir smax:2:
sina-shanton
02-04-2009, 01:01
:wavesmile:ایول بابا خیلی باحلید همتون
آخرشه:flowerysmile:
siabiaroma
08-04-2009, 13:23
اينم لينك آهنگ پرسپوليس با صداي
amir smax
خداييش قشنگه
[Only registered and activated users can see links]
.:AoShiMa SaN:.
08-04-2009, 13:43
خیلی قشنگ بود ، دمت گرم ، اشکمو در آورد :29: یاد امپراطور بخیر
ArtesheSorkh
08-04-2009, 16:26
ممنون از آهنگا
دمتون گرم آقا خیلی ممنون :5::*:84:*:
alikarimi_sarvarete
28-04-2009, 06:29
ey vaaaaalllaaaaaaaa
perssssspolissssssssss
sarvaaaaarrrreeeeeee
esteghlaaaaaaleeeeeee
mahdi torabi
28-04-2009, 09:39
سلام به همه
من کاری به قهرمانی استقلال ندارم ولی کسانی که می گن توانی کردن رو هم قبول ندارم چون ذوب آهن اگه می خواست بازی رو می برد ولی خوب امسال قسمت استقلالی ها شد . مبارکشون باشه
وي با اشاره به مطالب امروز روزنامه ها و نشريات کثيرالانتشار افزود: چرا امروز در هيچ رسانه اي خبري از واژه هاي زشت و توهين آميز "تباني" ديده نمي شود. آيا اگر فولاد بازي را واگذار مي کرد بازهم شاهد اين مساله بوديم.
وي اظهار داشت: ليگ هشتم ليگ با برنامه اي بود و در کنار حمايت از تيم ملي از تيم هاي حاضر در باشگاه هاي آسيا نيز به ميزان لازم حمايت شد.
پنجعلي با اشاره به فشردگي بازيها نيز گفت: اگر قرار است ليگي حرفه اي داشته باشيم بايد اين مسايل را در آن بپذيريم.
بازيکن اسبق تيم ملي فوتبال ايران در خصوص تيم پرسپوليس نيز گفت: وضعيت اين تيم در ليگ برتر چندان مناسب نبود و حرف و حديث هايى که پيرامون اين تيم گفته مى شود، باعث ايجاد حاشيه و مشکل در تيم خواهد شد.
به گفته وي، رفتن افشين قطبي و تغيير چند سرمربي سبب شد که تيم پرسپوليس نتواند در ليگ هشتم موفق باشد و حتي سهميه آسيايي به دست آورد.
پنجعلي با اشاره به اين تيم پرسپوليس بايد تمرکزش را بر روي جام حذفي بگذارد، خاطرنشان کرد: اگر اين تيم جام حذفي را به دست آورد مي تواند به آسيا هم راه يابد و اين دور از ذهن نيست.
وى تصريح کرد: پرسپوليس هم اکنون بازيکنان آماده بسياري دارد و از پتانسيل خوبى برخوردار است و توانايى کسب نتايج خوب و گرفتن جام حذفي را دارد.
بازيکن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس بيان داشت: اين امر زمانى محقق مى شود که تمامى اعضاى تيم يکدل و هماهنگ باشند و بدون حاشيه يک هدف را دنبال کنند.
[Only registered and activated users can see links] منبع
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1