توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ هواداران تیم های شیرازی-برق و سپاسی
اين برد شيرين رو به همه شيرازي هاي با مرام تبريک ميگم.
بردن استقلال اونم تو اوج کار خيلي مشکلي بود .
غلام پيرواني ثابت کرد که بهترين مربي ايرانه
اميدوارم که برق هم بتونه زود خودشو جمع و جور کنه . البته پيوس قول داده که تا اخر فصل برق از ته جدول جدا بشه ( انشاالله)
برق اگه رفت دسته 1 دیگه نمی تونه بیاد بالا
خدا کنه این تیم زودی جمع بشه تا فاصله استقلال اهواز بیشتر نشده
بالاخره برق تونست امتیاز بگیره. نمیدونم این امتیاز تا چه اندازه در سرنوشت این تیم تاثیر خواهد داشت ولی حداقل فایده اش این بود که یه جورایی اون جریان جادو جنبل رو ...
بالاخره برق تونست امتیاز بگیره. نمیدونم این امتیاز تا چه اندازه در سرنوشت این تیم تاثیر خواهد داشت ولی حداقل فایده اش این بود که یه جورایی اون جریان جادو جنبل رو ...
به نظرم برق باید بازی رو میبرد
چون واقعآ خوب بازی کرد
نود که خلاصه بازی رو نشون داد پرسپولیس یه موقعیت گل داشت که اونم همون پنالتی بود ولی برق حد اقل 5 تا موقعیت گل داشت
اشکالی نداره هرچی خدا بخواد
فکر میکنم همون یک امتیاز هم خیلی به کمک برق بیاد
Rahavard
28-02-2009, 21:33
غلامحسین پیروانی : تساوی نتیجه عادلانه ای برای مقاومت و سایپا بود
سرمربی تیم فوتبال مقاومت سپاسی شیراز نتیجه بازی امروز این تیم مقابل سایپا را عادلانه خواند.
غلامحسین پیروانی عصر امروز پس از تساوی تیمش مقابل سایپا در جمع خبرنگاران افزود: امروز تیم مقاومت در مصاف با سایپا بازی درگیرانه و نزدیک به هم انجام داد و در مجموع می توان نتیجه بازی را راضی کننده دانست.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط زمین حافظیه دو تیم تصمیم گرفتند که بازی را در هوا پیگیری کنند. ضمن اینکه داور در دو صحنه به ضرر تیم مقاومت قضاوت کرد و در این خصوص کارشناسان باید نظر دهند.
سرمربی تیم مقاومت سپاسی شیراز همچنین گفت: ما در زمین حافظیه مقابل تیم هایی که سراسر تهاجمی بازی کنند نتایج بهتری را کسب می کنیم اما امروز بازی نزدیک و درگیرانه ای را شاهد بودیم.
پیروانی در پایان سخنانش گفت: در کل من از شاگردان خود رضایت داشته و نتیجه بازی امروز را عادلانه می دانم. منبع ([Only registered and activated users can see links])
پس از بركناري محترمانه پيوس
كربكندي سرمربي برق شيراز شد
خبرگزاري فارس: رسول كربكندي به عنوان سرمربي جديد تيم فوتبال برق شيراز انتخاب شد.
[Only registered and activated users can see links]
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه شيرازي پس از كسب نتايج ضعيف، فرشاد پيوس را كنار گذاشته و رسول كربكندي را جايگزين وي كردند.
سرمربي سابق ذوب آهن اصفهان از فردا به طور رسمي كار خود را در برق آغاز مي كند.
فرشاد پيوس پس از شكست اين هفته تيم شيرازي به درخواست مسئولان برق از حضور در تمرينات منع شد.
وي به تازگي جانشين عباسي در برق شيراز شده بود؛ اما توفيقي در اين تيم كسب نكرد.
كربكندي خطاب به بازيكنان برق:
طرز تفكرتان را عوض كنيد
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد تيم فوتبال برق شيراز از بازيكنان اين تيم خواست طرز تفكر خود را تغيير دهند.
به گزارش خبرگزاري فارس، رسول كربكندي ساعت 14 امروز در زمين تمريني برق به بازيكنان اين تيم معرفي شد.
كربكندي كه شب گذشته با اخراج پيوس جايگزين او شد امروز بعد از صحبت هاي رسول فلاح مديرعامل باشگاه برق براي بازيكنان صحبت كرد.
وي خطاب به بازيكنان گفت: تصميم خيلي سختي بود كه گرفتم. خيلي ها با من تماس گرفتند و قصد منصرف كردنم را داشتند اما به هر حال اين شغل ماست و تعويض مربي در آن امري طبيعي است.
وي ادامه داد: برق را به خوبي مي شناسم. اين تيم بازيكنان با غيرتي دارد و فقط اسير بدشانسي شده است. ما بايد با هم تعامل پيدا كنيم؛ به طوري كه شايد صلاح بدانم با مشورت بازيكنان ارنج تيم را انتخاب كنم. ما يك راه بيشتر نداريم و اين است كه ببريم و به پيروزي فكر كنيم.
كربكندي تصريح كرد: تنها هدفم از حضور در شيراز كمك به اين تيم است. من از محمد عباسي هم بايد حمايت كنم كه به جوانان ميدان داد. او فقط بدشانس بود. جوانان در اين تيم مسئوليت سنگيني دارند. بازي هاي اين تيم را ديده ام. در بعضي از بازي ها مستحق باخت نبوديد. همه بايد كمك كنيم تا از اين فشار خارج شويم.
سرمربي جديد برق تاكيد كرد: شما بايد طرز فكر خود را تغيير دهيد و اين فكر از پيش باختگي را از ذهن خارج كنيد.
*در حاشيه
* از بين بازيكنان فقط مهدي شيري نبود. او همچنان مصدوم است و به نظر نمي رسد كه به زودي به ميدان برود.
* روزبه اكبرپور با لباس تيم بعد از مدت ها در محل تمرين حاضر شد.
* محسن نيكخواه كه اوايل فصل مصدوم شد پا به توپ شده بود.
* طهمورثي ديگر بازيكني بوده كه در جريان بازي با تيم راه آهن با شكستگي از ناحيه پا دچار شده بود و وقتي با پاي گچ گرفته در محل تمرين حاضر شد باعث تعجب همگان شد. حتي رسول فلاح بابت عدم هماهنگي پزشك تيم در اطلاع رساني از او انتقاد كرد.
* علي خسروي كه در زمان حضور پيوس به اين تيم ملحق شد با وجود بركناري اين مربي همچنان در كادر فني باقي ماند.
*بهنام زارع مربي بدنساز برق كه در زمان پيوس از تيم جدا شده بود بار ديگر به اين تيم بازگشت.
در گفت و گو با فارس
كربكندي: قول دادن كار مربيان جوان است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: به مسئولان برق قولي ندادم، چون قول دادن كار مربيان جوان است.
رسول كربكندي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره چگونگي پذيرش سرمربيگري برق اظهار داشت: به نيت كمك به اين تيم به شيراز رفته ام. بعد از دو مربي جوان، به عنوان يك مربي با تجربه به اين تيم پيوسته ام. به هر حال شيوه هاي خاص خود را دارم.
وي افزود: در ابتداي مذاكراتم با مسئولان برق قولي به آنها ندادم. گفتند مربيان جوان قول مي دهند و من گفتم از جواني قول مي دهند؛ اما كار فوتبال قول دادن نيست.
كربكندي در مورد شرايط فعلي برق شيراز ادامه داد: در تمرين همه چيز خوب است؛ اما بايد شرايط مسابقه را ديد. تيم در اين 2 روز سرحال تمرين كرده است. بايد ذهنيت باخت را در بازيكنان از بين ببريم. اين تيم بايد اعتماد به نفس خود را به دست بياورد و از دست من به تنهايي كاري بر نمي آيد.
سرمربي برق شيراز تصريح كرد: وضعيت ما براي بقا در ليگ علاوه بر اينكه به جمع آوري امتياز بستگي دارد به نتايج حريفانمان هم بستگي دارد. اگر بتوانيم در 2 بازي آينده، سه امتياز را بگيريم مي توانيم در تعطيلات روي مسائل فني نيز كار كنيم.
كربكندي در مورد درگيري هواداران اين تيم در جريان تمرين با بازيكنان بوشهري اين تيم گفت: هواداران تيم حق دارند كه معترض باشند؛ اما در شرايط فعلي بايد رفتارهاي منطقي تري داشته باشيم. صدا و سيماي استاني بايد مردم را براي حضور در ورزشگاه تشويق كند.
خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه پيكان قزوين گفت: تغيير و تحول كادر فني، تغييري در برق شيراز ايجاد نخواهد كرد.
ميرشاد ماجدي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: تغييري در كار برق شيراز رخ نخواهد داد زيرا اين تيم شماري از بازيكنان خود را از دست داده است. برخي از بازيكنان به دليل مصدوميت نمي توانند براي اين تيم بازي كنند و برخي هم از برق شيراز جدا شده اند.بنابراين پتانسيل برق فقط در حدي است كه براي بقا در ليگ برتر بجنگند.
سخنگوي باشگاه پيكان ادامه داد: تيم ما در ديدار با برق شيراز سعيد لطفي وسيد مهدي سيد صالحي را در اختيار ندارد.
ماجدي تصريح كرد : كامران صاحب پناه؛ مديرعامل باشگاه و بشكوفه رئيس هيات مديره پيكان همراه تيم به شيراز سفر كرده اند تا اين ديدار را از نزديك تماشا كنند.
خبرگزاری فارس/
/هفته سيام ليگ برتر فوتبال/
شكست اروپايي پرسپوليس در ورزشگاه آزادي
خبرگزاري فارس: ديدار تيمهاي فوتبال پرسپوليس و مقاومت سپاسي شيراز با نتيجه 2 بر يك به سود مقاومت به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، تيم هاي فوتبال پرسپوليس و مقاومت سپاسي شيراز در هفته سيام ليگ برتر از ساعت 16 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 15 هزار تماشاگر به مصاف يكديگر رفتند. پرسپوليس در اين ديدار خانگي 2 بر يك شكست خورد.
پرسپوليس با تك گل پژمان نوري در دقيقه 40 از حريف شيرازي خود پيش افتاد اما مقاومت سپاسي با گلهاي سيامك كوهنورد در دقيقه 52 و مصطفي صبري در دقيقه 59 توانست ميزبان نامدار خود را مغلوب كند.
محسن قهرماني، داور مسابقه به همراه فرح نيا و فريماني قضاوت اين بازي را بر عهده داشت. وي به حميدضا عليعسگر از پرسپوليس و سيامك كوهنورد و علي ممبيني از مقاومت سپاسي كارت زرد نشان داد.
پرسپوليس با اين شكست 49 امتيازي ماند و در رتبه سوم ماند. مقاومت با 43 امتياز با 2 پله صعود در رتبه هشتم قرار گرفت.
وينگادا پس از ديدار با سپاهان بازي تيمش را اروپايي خوانده بود اما اين تيم امروز بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشت.
تركيب پرسپوليس:
مهدي واعظي، سپهر حيدري، مسعود زارعي (محسن خليلي61)، عليرضا محمد، مجتبي شيري، پژمان نوري، مازيار زارع، حميدرضا علي عسگر، كريم باقري (حسين بادامكي62)، ابراهيم توره (هادي نوروزي71) و عليرضا نيكبخت واحدي.
تركيب مقاومت سپاسي شيراز:
مسعود همامي، جمال عباسي، مصطفي صبري، امين متوسل زاده (ايمان موسوي82)، شهرام گودرزي (رضا خالقي فر77)، صادق كرمي، سيامك كوهنورد، هادي رمضاني، محسن نيساني، علي ممبيني (محمود محمدي87) و ميرهاني هاشمي.
Rahavard
04-03-2009, 20:43
مقاومت ؛ غول کش بزرگ / تحلیلی از شکست امروز پرسپولیس در برابر شاگردان شاغلام به همراه برنامه ادامه دیدارهای هفته سی ام لیگ برتر
تیم فوتبال مقاومت سپاسی با پیروزی برابر پرسپولیس در ورزشگاه آزادی، دومین تیم بزرگ فوتبال ایران را نیز شکست داد تا از دو تیم استقلال و پرسپولیس در لیگ هشتم 9 امتیاز بگیرد.
در دومین دیدار از هفته سی ام رقابتهای فوتبال لیگ برتر از ساعت 16 امروز دو تیم پرسپولیس و مقاومت سپاسی شیراز به قضاوت محسن قهرمانی و در حضور حدود 15 هزار تماشاگر به مصاف هم رفتند که در پایان شاگردان غلامحسین پیروانی به پیروزی 2 بر یک دست یافتند.
در نیمه اول پرسپولیس موفق شد با تنها گل دقیقه 40 پژمان نوری حریف شیرازی خود را شکست دهد اما در نیمه دوم ورق برگشت و در نیمه ای که پرسپولیس عملکرد بسیار ناامید کننده و ضعیفی داشت، تیم مقاومت در دقایق 53 و 58 توسط سیامک کهنورد و مصطفی صبری به دو گل دست پیدا کرد.
در ادامه این دیدار پرسپولیس با به میدان فرستادن محسن خلیلی بر قدرت تهاجمی خود افزود اما حضور این مهاجم پس از چندماه هم نتوانست مشکلات پرسپولیس را برطرف کند تا این تیم با شکست 2 بر یک برابر مقاومت در ورزشگاه آزادی نه تنها شانس قهرمانی در لیگ هشتم را از دست بدهد بلکه در خطر از دست دادن کسب سهمیه لیگ قهرمانان آسیا قرار بگیرد. پرسپولیس در دیدارهای فردا رده سوم را از دست خواهد داد و باید در دیدارهای آینده برای پس گرفتن این جایگاه تلاش کند.
مقاومت سپاسی شیراز نیز که چند هفته پیش استقلال را شکست داده بود و سه امتیاز از این تیم کسب کرده بود، در دو دیدار رفت و برگشت هم پرسپولیس را شکست داد تا 6 امتیاز هم از این تیم بگیرد و غلامحسین پیروانی به خاطرای خوش فعالیتش را در تیم امید آغاز کند. منبع ([Only registered and activated users can see links])
allvllir15
05-03-2009, 22:35
گويا سرنوشت برق در اين فصل با باخت گره خورده..
حتي روزي هم كه تيم خوب بازي مي كنه ، بازيكن هاي شوهر بيكار نمي شينن و دو دستي گل تقديم حريف مي كنن... حيف تماشاگراي با ذوق امروز كه از ساعت 2:15 در ورزشگاه حضور داشتن..
بازيكن بوشهري هو هو هو ~x(
گويا سرنوشت برق در اين فصل با باخت گره خورده..
حتي روزي هم كه تيم خوب بازي مي كنه ، بازيكن هاي شوهر بيكار نمي شينن و دو دستي گل تقديم حريف مي كنن... حيف تماشاگراي با ذوق امروز كه از ساعت 2:15 در ورزشگاه حضور داشتن..
بازيكن بوشهري هو هو هو ~x(
واقعآ دلم به خاطر خودم میسوزه که همه چیزم رو پای این تیم گزاشتم
این باخت میدونم از کجا آب میخوره
2 روز قبل ما با رفیقامون با بازیکنای بوشهری بحثمون شد اونا هم امروز خواستن تلافی کنن
نامردا
حیف اون همه تشویق
امشب که اخبار تشویقامونو نشون داد برای اویلن بار داشت برای افتادن برق گریم میگرفت:29:
اینم منبع واسه اثباتش:
كربكندي: قول دادن كار مربيان جوان است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: به مسئولان برق قولي ندادم، چون قول دادن كار مربيان جوان است.
رسول كربكندي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره چگونگي پذيرش سرمربيگري برق اظهار داشت: به نيت كمك به اين تيم به شيراز رفته ام. بعد از دو مربي جوان، به عنوان يك مربي با تجربه به اين تيم پيوسته ام. به هر حال شيوه هاي خاص خود را دارم.
وي افزود: در ابتداي مذاكراتم با مسئولان برق قولي به آنها ندادم. گفتند مربيان جوان قول مي دهند و من گفتم از جواني قول مي دهند؛ اما كار فوتبال قول دادن نيست.
كربكندي در مورد شرايط فعلي برق شيراز ادامه داد: در تمرين همه چيز خوب است؛ اما بايد شرايط مسابقه را ديد. تيم در اين 2 روز سرحال تمرين كرده است. بايد ذهنيت باخت را در بازيكنان از بين ببريم. اين تيم بايد اعتماد به نفس خود را به دست بياورد و از دست من به تنهايي كاري بر نمي آيد.
سرمربي برق شيراز تصريح كرد: وضعيت ما براي بقا در ليگ علاوه بر اينكه به جمع آوري امتياز بستگي دارد به نتايج حريفانمان هم بستگي دارد. اگر بتوانيم در 2 بازي آينده، سه امتياز را بگيريم مي توانيم در تعطيلات روي مسائل فني نيز كار كنيم.
كربكندي در مورد درگيري هواداران اين تيم در جريان تمرين با بازيكنان بوشهري اين تيم گفت: هواداران تيم حق دارند كه معترض باشند؛ اما در شرايط فعلي بايد رفتارهاي منطقي تري داشته باشيم. صدا و سيماي استاني بايد مردم را براي حضور در ورزشگاه تشويق كند.
منبع: خبرگزاری فارس
EMPERATOOR_96
05-03-2009, 23:32
بعد از پيروزي پرگل پاس بزرگ همدان مقابل استقلال اهواز حالا نوبت مقاومته
از قهرمان آسيا بترسيد
:7:
بعد از پيروزي پرگل پاس بزرگ همدان مقابل استقلال اهواز حالا نوبت مقاومته
از قهرمان آسيا بترسيد
:7:
درسته دل خوشی از مقاومت ندارم ولی راحت پاسو میبره
در ضمن اون پاسی که قهرمان آسیا شد پاس تهران بود نه پاس همدان
ویرایش...
لطفا رعایت کنید و از توهین خودداری کنید
بدبخت نگو بدبخت میشی
اولآ که زارع و افند بوشهری نیستن الکی نچسبونشون به بوشهریا
دومآ کریمیان اونقدر تو برق بازی کرده که خودشو برقی میدونه و باغیرت بازی میکنه و اصلآ روی من با این بازیکن خوب نیست
دلیل با تعصب بودنشم اینه که پارسال که برق تو جام حذفی با شاهین بازی داشت تو یه صحنه که درگیری پیش اومد اومد جلو و به طرفداری از بازیکنای برق با بازیکنای تیم سابقش درگیر شد
از مسعود نظر زاده هم خوشم میاد و از اون دلگیر نیستم ولی اونم امروز به طرفداری از همشهریاش اون توپو لو داد تا برق گل بخوره
ولی هرچی میکشیم از دست این قاید پوری هست
اول اینکه اون هفته پنالتی داد و خودش هم با صراحت کامل تو نود گفت پنالت بوده
بعدش هم که ما رفتیم سر تمرین و به همه بازیکنا اعتراض کردیم ایشون کاسه داغ تر از اش شد و اومد جلو یه فحش داد که من از بازیکنای شیرازی هم نشنیده بودم و باعث اون درگیری شد
امروز هم که تازه فیکس نبود وقتی وارد بازی شد به 5 دقیقه نکشید که باعث شد گل اول رو بخوریم و شیرازه تیم بپاشه در روزی که برق خیلی خیلی خوب بازی میکرد
وقتی از چیزی خبر نداری الکی حرف نزن
به خدا اون مهرداد هم خیلی با غیرته
اونم پارسال به خاطر تیمش با همشهریاش درگیر شد
اعتراض به بازيكنان بوشهري
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال برق شيراز به بازيكنان بوشهري تيم خود معترض شدند
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي برق شيراز و پيكان هواداران تيم شيرازي با اعتراض به محسن قائد پوري و براداران نظر زاده به آنها بابت بازيشان اعتراض كردند.
از طرفي ديگر ستار زارع و مهدی كريميان پس از شكست در بازي امروز با چشمان گريان به رختكن رفتند.
منبع:خبرگزاری فارس
allvllir15
06-03-2009, 14:53
فجر از پاس ببازه؟!! عمرااااااااااا
اسم پاس بزرگ هم نياريد.. پاس بزرگ، نابود شد! همون طور كه محمد گفت اين پاس الان پاس همدانه.. نه تهران.. سابقه فعاليتش هم فقط 2 فصل هست.
ضمنا پاس بزرگ با كاور بازي نمي كنه
--------------------
ویرایش...
بحث رو تموم کنید و کل کل نکنید.
شیراز - خبرگزاری مهر: سرمربی جدید تیم فوتبال برق شیراز گفت: طی این دو روزی که تیم را در اختیار گرفتم بیشتر وقتم را به بازسازی روحیه بازیکنان اختصاص دادم. به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، رسول کربکندی بعد از ظهر امروز پس از شکست تیمش مقابل پیکان در نشستی خبری افزود: باید تفکر شکست را از این تیم دور می کردم و برای این کار بازیکنان باید روحیه بهتری داشته باشند.
وی تصریح کرد: برای من مهم بود که این بازی را واگذار نکنیم تا از این بازی روند رو به جلوی برق را شروع کنیم اما برق شکست خورد و شرایط برای تیم ما سخت تر شد.
سرمربی تیم برق شیراز عنوان کرد: بارها به بازیکنان هشدار داده بودم که از توپهای بلند استفاده نکنند اما حتی بازیکنان با تجربه تیم نیز توجهی نکردند، با این حال از هیچکدام آنها ناراحت نیستم.
کربکندی با بیان اینکه امروز تیم برق در مصاف با پیکان بازی احساسی انجام داد، افزود: تیم ما آنقدر نفرات کم دارد که تمام تاکتیکهای مورد نظر کادر فنی را نمی توانیم اجرا کنیم، مشکل برق این است که خیلی راحت گل می خورد و به سختی گل می زند.
وی با بیان اینکه من اعتبار خودم را بر روی این تیم گذاشته ام، گفت: ما به شدت با کمبود بازیکن مواجه هستیم و چاره ای نداریم جز اینکه با نفرات کنونی خود را از این خطر دور کنیم.
از تعطیلی لیگ استفاده می کنم
سرمربی تیم برق شیراز در ادامه سخنان خود تعطیلی لیگ برتر را به سود تیم برق دانست و افزود: این تعطیلی به ما کمک می کند که با جوانهای تیم صحبت کرده و از نظر روحی بازیکنان را تقویت کنیم در عین حال اعتقاد داریم بازیکنان جوان تیم باید در کنار تیم می بودند و به تدریج وارد کار می شدند به هرحال با تقویت روحیه بازیکنان طی ایام تعطیلات سعی می کنم که به تیم کمک کنم.
کربکندی با اشاره به بازی آتی تیم برق مقابل پیکان نیز اظهار داشت: برعکس آنچه همگان فکر می کنند بازی با تیمهای انتهای جدولی بسیار مشکل است و چنانچه نتوانیم از این دیدار نیز نتیجه بگیریم به طور تقریبی تکلیف تیم مشخص خواهد شد.
خبرگزاری مهر/
يك نگاهي بي اندازيد بد نيست
خیلی جالبه آقایون سایت بوشهری پیدا میکنن میذارن اینجا
در ضمن این کار خلاف قانونه و تبلیغات حساب میشه
حالا عرض میکنم
در حاشيه توهين به بازيكنان بوشهري برق شيراز! ۱۵ اسفند ۱۳۸۷ [Only registered and activated users can see links]بازيكنان بوشهري برق در اين فصل خوش درخشيده اند اما مشكل برق جاي ديگريست
PTFB.IR : برق شيراز پس از 9 بازي آغازين ، دچار افت گرديد و آنقدر در يافتن دلايل اين افت تعلل شد تا به ته جدول رسيد و حالا كه جغد سقوط بر بام اين باشگاه در حال قهقهه است ، برخي تماشاگران آن دهان دريدگي كرده و بازيكنان بوشهري شاغل در اين باشگاه را هدف كلمات و جملات ناروا قرار داده و اين بچه ها را آزرده اند یک بار دیکه میگم ما به همه اعتراض کردیم نه فقط بوشهریا
در ضمن این سایتتون هم داره به ما توهین میکنه حواستون باشه
. و اينطور وانمود مي كنند كه اين بازيكنان علت اين سقوط وحشتناك هستند. در برابر كساني كه با فوتبال بيگانه اند چه ميتوان گفت؟ اما بالاخره بايد چيزي گفت تا شايد به خود آيند .
در يك باشگاه فوتبال بازيكنان ابزار هستند ، همانند يك كارخانه و انها كه اين ابزار را به كار ميگيرند و كالايي را توليد مي كنند ( در فوتبال ، پيروزي و رفتن به مدارج بالاتر ، همان كالا هستند) كادر فني و مديران و تماشاگران و ساير عوامل هستند .
حال اگر يك كارخانه موفق به توليد نشد يا كالاي توليد شده نامرغوب باشد آيا ابزارها مقصرند يا استادكاران و مديران و كارگران؟ ابزار اگر درست به كار گرفته شود ، كار خود را انجام مي دهد.وقتی این ابزار نامرغوب هستند مربی چیکار میتونه بکنه
بعدشم عباسی اینارو اورده و حالا کو عباسی؟ هستش؟ نه نیستش
من نمیدونم دیگه بازیکن باید چیکار کنه تا بگن این بد بازی کرده
دیگه همه دیدن که علنآ توپ رو در اختیار پیکانیا قرار داد و اونا به گل رسیدن
خود اون قاید پوری میدونه که اگه همچین کاری رو تو بوشهر میکرد همون بوشهریا تا شب زنده نمیذاشتنش
ساليان سال است كه تيم برق شيراز از بازيكنان بوشهري تغذيه مي شود. احمد رزمي ، رضا ماهيني و چند تن ديگر در گذشته و نفرات فعلي و قبلي از قبيل برادران كريميان ، برادران نظرزاده ،قائدپوري ، بحريني ، قوسي و چند تن ديگر كه اصالتا بوشهري اند نظير ستار زارع تنها ملي پوش آنها امير تهمورثي ، محمد آفند و غيره....... آيا پاسخ اين بچه ها پس از عمري زحمت براي فوتبال يك شهر اين است؟
در مورد کریمیان ها و مسعود نظرزاده نظرمو گفتم
ستار بچه شیخ علی چوپان شیراز هست و اصالتآ و هرجور بخوای حساب کنی شیرازیه
امیر طهمورثی بچه گناوه هست
آفند هم آبادانی هست
اینا همشون رفیقای من هستن
اگه باورتون نمیشه همین فرادا بیاین تا ببرمتون پیش اینا ازشون بپرسین
در تمام تاريخ فوتبال شيراز يك مهره تمام عيار كه در فوتبال ايران نقشي تعيين كننده داشته وجود ندارد با اين همه توجه خاص به فوتبال اين شهر از قيبل ورزشگاههاي بزرگ ، زمين هاي چمن متعدد ، برگزاري بسياري از بازيها و خلاصه بهره گيري آنها از بسياري از امتيازات.
اگر افشين و غلام پيرواني در زمان اوج فوتبال آنها ، درهم ادغام كرده و يك بازيكن ساخته شود ، به اندازه يك پاي رزمي ، عباس احمدي ، عباس شريفيان ، محسن هاشمي ، خداداد برزگر و ديگر مدافعان مياني بوشهر از قديمي ها و مثلا از كساني كه هم اينك بازي مي كنند نظير رضا بازياري ، نمي رسند.
اگر افشين پيراني بطور اتفاقي در ميان پرسپوليسي ها قرار نمي گرفت و در شيراز مي ماند هرگز براي تيم ملي انتخاب نمي شد اما در فوتبال چيزي به نام شانس هم وجود دارد.
مشكل فوتبال شيراز اين است كه جوانان آن به اين ورزش علاقه ندارند و اگر هم دارند استعداد انها در حد همين غلامحسين پيرواني است.. در تمام آن سالها كه ايشان دفاع مياني برق بودند ، همه بارها بر دوش احمد رزمي بود.
اگر جمعيت شيراز و شهرستانهاي تابعه با جمعيت استان بوشهر را مقايسه كنيم ، سپس فوتباليست هاي مطرح شيرازي و بوشهري را هم مقايسه كنيم آنگاه خواهيم ديد كه در تمام چند دهه اخير به جزء يك بازيكن كه چند صباحي در بوشهر بازي كرد ، هيچ گاه فوتبال بوشهر نيازمند فوتبال شيراز نبود ، اما عكس آن را هم اكنون مشاهده ميكنيم
همین برادران پیروانی که میگی تو یه مقطع سه تاشون سرمربی سه تا تیم لیگ برتری بودن
و همین شاغلام بود که امسال هم رفت و هم برگشت پرسپولیس و یک بار هم تیم فوق العاده استقلال که به قول محمود یاوری سیل و زلزله هم جلوی استقلال رو نمیتونه بگیره برد
در ضمن اگه من بخوام بشینم از بازیکنای شیرازی بگم تا فردا طول میکشه
رجب زاده،معدنچی،غلامرضا رضایی،سیاوش اکبرپور،هاشم بیگ زاده،علیرضا عباسفرد، داریوش یزدانی،ستار زارع،امین متوسل زاده،مهدی شیری،مجتبی شیری و ..............
در ضمن اون رزمی که هی دارین ازش دم میزنین من نمیدونم بوشهر چه بلایی سرش اورده که هنوز هم راضی نمیشه برگرده شهرش و هنوز هم ما تو باشگاه میبینیمش
این نشون از مهمان نوازی باشگاه برق هست
در هيچ جاي دنيا حتي عربستان و اريتره!! هيچ گاه تماشاگران ، باخت تيم خود را به بازيكنان نسبت نمي دهند ، اين رويداد تاريخي و نادر تنها در شيراز اتفاق افتاده و نكته جالب اينكه همين تماشاگران در حالي كه خواهان محمد عباسي به عنوان مربي هستند ، شاگردان محمد عباسي را يعني نظرزاده و كريميان و غيره را مورد هجوم قرار مي دهند .
همه اينها بر مي گردد به اينكه شيرازي ها ، يا حداقل بخش مهمي از هواداران برق شيراز فوتبال را نمي شناسند. مجموعه فوتبال شيراز اين حقيقت را آشكار كرده كه كل بضاعت فوتبال شيراز براي يك تيم در ليگ برتر است ، حتي همين يك تيم را هم اگر بخواهد به مدارج بالاي ليگ برتر برسد بايد تقويت شود.خود عباسی و پیوس هم که نتیجه نگرفتند و از هواداران ناسزا شنیدند هم در بسیاری از مصاحبه هاشون عنوان کردند که این حق تماشاچی هست که اعتراض کنه
دیگه کور که نبودیم که پرسپولیس یک-هیچ از پیام جلو بود ولی تماشاچیا داشتن اعتراض میکردن
همون معدنچی ما وقتی تو پرسپولیس بود چقدر فحشش دادن تا ول کرد رفت امارات
اميد است با صعود شاهين به ليگ برتر بچه هاي بوشهر براي بازي در ليگ برتر مجبور به بازي در چنين تيم هايي نباشند كه تمام نيروي جواني خود را صرف كنند و دست آخر مورد دشنام قرار بگيرند .
اميد است دست اندركاران فوتبال شيراز با تشكيل جلساتي با هواداران فوتبال خود ، به آنها حالي كنند كه بازيكن مقصر نيست آن كسي مقصر است كه يا بازيكن را اشتباهي برگزيده و يا قادر به استفاده از آن نبوده كه در هر صورت بازيكن مقصر نيست . مگر بازيكنان بوشهري برق ، خود به اين تيم رفته اند؟؟ آنها با درخواست باشگاه برق و اخذ پول به اين باشگاه رفته اند ، بنابراين حتما بازيكنان خوبي بوده اند كه خريداري شده اند با همه اين مسائل بايد به آن دسته از تماشاگر هتاك گفت : خود شكن ، آينه شكستن خطاستخدا کنه تیم شما بیاد لیگ برتر تا این همه بازیکنای با استعداد بوشهری تو تیمای دیگه بی استعداد نشن
این قدر هم واسه ما کری نخونین که همون شاهینتون پارسال تو جام حذفی با اون همه تماشاچیتون 2-0 از برق باخت
قاسم مهدي زاده - مدير روابط عمومي باشگاه شاهين بوشهر
منبع:PTFB.IR
allvllir15
07-03-2009, 00:21
حيف كه دو دقيقه ديگه ميان ويرايش مي كنن ،
چه طور جرئت مي كني به تيم برق بگي درپيتي ؟
بعدم يه لينك از يه سايت كاملا خصوصي بذاري؟
با اين همه معدن ناب استعداد چرا بوشهر بعد از اين همه سال نتونسته تو ليگ 1 حتي ( جز امسال) يه تيم قابل احترام بسازه؟
خيلي بده آدم با يه سال كه تيمش خوب مي بره ( اونم تو ليگ يك ) بياد دور بگيره..
لطفا رو اعصاب نداشته ي ما راه نرو ..
لطفا بذاريد طرف بخونه، بعد ويرايش كنين
Rahavard
07-03-2009, 21:35
مهدى شيرى: با كربكندى در ليگ برتر مى مانيم
مهدى شيرى هافبك تيم برق شيراز در چند بازى اخير تيمش به دليل آسيب ديدگى حضور نيافت .
وى در رابطه با آخرين وضعيت خود و تيمش برق گفت: خوشبختانه مينيسك و رباط صليبى ام پاره نشده اما به دليل كشيدگى رباط صليبى زانويم نمى توانم فعلا براى برق شيراز بازى كنم اما بعد از تعطيلات يك ماهه ليگ قطعا با تمام توان در خدمت برق شيراز خواهم بود.او در ادامه در رابطه با حضور كربكندى با اطمينان خاصى از سقوط نكردن تيمش تصريح كرد: مطمئن هستم كربكندى به دليل تجربه بالايش قادر خواهد بود تيم ما را در ليگ برتر حفظ كند. ضمن آنكه ما يك ديدار مستقيم با استقلال اهواز در شيراز پيش رو داريم كه قطعا حريف اهوازى را در شهر خودمان شكست داده و نهايتا در ليگ برتر خودمان را حفظ خواهيم كرد منبع ([Only registered and activated users can see links])
باید برنده دیدار مرگ و زندگی باشیم/ شکست پیام ما را امیدوارتر می کند
سرمربی تیم فوتبال برق شیراز پیش از دیدار با پیام مشهد گفت: باید در این بازی که حکم مرگ و زندگی را برای ما دارد، پیروز شویم. رسول کربکندی در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد دیدار عقب افتاده تیمش برابر پیام مشهد گفت: بازیکنان ما پس از فشار بسیاری که در بازی با پیکان تحمل کردند، استراحت مطلوب و تمرینات خوبی را پشت سر گذاشته اند و آماده دیدار با تیم فوتبال پیام هستند.
وی ادامه داد: باید در این بازی بسیار مهم و حساس به پیروزی دست یابیم زیرا در صورت از دست دادن امتیاز در این دیدار، کارمان برای حفظ سهمیه خود در لیگ برتر به یک معجزه بزرگ تبدیل می شود.
سرمربی تیم فوتبال برق شیراز با بیان اینکه جعفری هافبک این تیم با رفع مصدومیت می تواند در بازی فردا به میدان برود، افزود: بازیکنان تیم قطعا در مسابقه با پیام تمام تلاش خود را به کار می بندند تا با پیروزی در این بازی که حکم مرگ و زندگی را برای ما دارد، شانس حفظ سهمیه تیم در لیگ برتر را افزایش دهند.
وی با اشاره به اینکه اشتباهات فردی در بازی با پیکان عامل شکست این تیم شد، تاکید کرد: اگر در این دیدار پیروز شویم با توجه به فضای امیدواری که در تیم بوجود می آید و همچنین استفاده بسیار خوب از تعطیلی 20 روزه مسابقات، می توانیم با قدرت در 4 بازی پایانی لیگ به میدان برویم، ضمن اینکه رفع مصدومیت بازیکنان کلیدی ما تا آن زمان، هم به ما برای رسیدن به موفقیت نهایی کمک شایانی خواهد کرد.
کربکندی در پایان گفت: برتری در بازی فردا به ما کمک می کند با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به دو تیم دیگر، ضمن صعود دو پله ای در جدول رده بندی، اختلاف خود را با تیم پانزدهم به 2 امتیاز برسانیم که همین مسائل باعث می شود بازیکنان با تلاش بیشتر در مسابقات باقیمانده به میدان رفته و با کسب امتیازات لازم، سهیمه تیم را در رقابت های لیگ برتر حفظ کنند.
دیدار تیم های فوتبال برق شیراز و پیام مشهد، معوقه از هفته هجدهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور، عصر فردا در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار می شود.
منبع:خبرگزاری مهر
/ ديدار معوقه ليگ برتر فوتبال/
پيام پيروز دوئل ته جدولي ها شد
خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي برق شيراز و پيام مشهد با نتيجه يك بر صفر يه سود پيام به پايان رسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار تيم هاي برق شيراز و پيام از ساعت 15:15 در ورزشگاه حافظيه شيراز آغاز شد.
در دقيقه 23 اين بازي خطا روي مسعود نظر زاده باعث شد داور به نفع برق پنالتي بگيرد، اما ستار زارع نتوانست اين ضربه را گل كند.
در دقيقه 80 روح ا... سلطاني با اشتباه همت عابدين نژاد مدافع برق شيراز توانست دروازه اين تيم را باز كند تا پيام در دوئل ته جدولي ها پيروز شود.
قضاوت اين ديدار بر عهده خداداد افشاريان بود. وي در اين بازي به نناد نيلكوف از برق شيراز و محمد مطوري از پيام كارت زرد نشان داد.
از نكات حاشيه اي اين ديدار بايد به نداشتن كاپيتان در تيم پيام بعد از تعويض مطوري اشاره كرد. اين بازيكن پس از تعويض حاضر نشد بازوبند كاپيتاني را به ديگر بازيكنان اين تيم بدهد.
در حالي كه از اين بازي 10 هزار نفر ديدن كرده بودند تيم برق نتواسنت به پيروزي برسد تا تماشاگران اين تيم به شدت عليه بازيكنان اين تيم شعار دهند.
تيم برق از هفته دوازدهم به بعد فقط يك امتياز كسب كرده است و با باخت امروز به سقوط نزديك تر شد.
برق با 23 امتياز در رده هجدهم است و پيام با 29 امتياز با 2 پله صعود به مكان پانزدهم جدول رسيد.
پس از باخت مقابل پيام
كربكندي: بازيكنان برق بلد نيستند زير توپ بزنند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: بازيكنان اين تيم حتي بلد نيستند زير توپ بزنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، رسول كربكندي پس از حضور در سالن كنفرانس از خبرنگاران خواست سئوالي از وي نكنند تا خودش صحبت كند.
وي اظهار داشت: روزي كه به شيراز آمدم سابقه 30 ساله خودم را زير سئوال بردم و به نيت كمك به اين تيم آمدم اما از روزي كه وارد شيراز شدم فقط درحال صحبت با بازيكنان هستم و هنوز كار تاكتيكي با آنان انجام ندادم.
وي افزود: بازيكنان روحيه ندارند و نميتوانند كار تاكتيكي انجام دهند. حرفهايي كه من به آنها ميزنم در زمين اجرا نميكنند و فقط زير توپ ميزنند البته اي كاش اين كار را هم خوب بلد بودند.
كربكندي عنوان كرد: فكر مي كردم در اين دو بازي ميتوانيم امتياز كسب كنيم اما آنها روي اشتباهات فردي گل ميخورند. امروز حتي در حد محلات هم بازي نكردند. شماري از بازيكنان اين تيم در حد ليگ برتر هم نيستند حتي بزرگان ما هم امروز خوب نبودند و نتوانستند پاس سالم به هم بدهند.
كربكندي خاطرنشان كرد: فقط به خاطر آبروي خودم 4 بازي آينده ليگ را در شيراز ميمانم.
allvllir15
09-03-2009, 19:45
دلم تنگه براي گريه كردن... كجاست مادر .. كجاست گهواره ي من؟!!
بي غيرتا به ليگ 1 خوش آمديد..
بالاخره برق هم افتاد.. سال ديگه بايد بريم بازي هاي برق در ليگ 1 رو تماشا كنيم.. اميدوارم در اون ليگ ديگه شايد بازيكن هايي نظير همت عابدي نژاد ، صمد زارع ، نظرزاده ها ، علمداري، آلن آدويچ ، سجاد بيرانوند و ... نباشيم ، حتم ندارم با اين بازيكنا سال ديگه به ليگ 2 هم سقوط مي كنيم !
محمد ، اين شماره 2 و 3 كدوم آشغالايي بودن؟ اسمشون چيه ؟!
POORIA BAYERNI
09-03-2009, 19:50
برقم ديگه سقوطش قطعي شد!:29::29:...خوب شد امروز استاديم نرفتيم وگرنه گند ميشد به حالمون...سال ديگه هم كه شاغلام از فجر ميره فجرم سقوط ميكنه و شيراز با دو نماينده قدرتمند در ليگ دسته 1 بازي ميكنه:-&...اون موقع كه بايد به برق ميرسيدن نرسيدن و متاسفانه ديگه دير است:53:...
فقط متاسفم:29::29::29::29:
به قول دوستمون زمانی که باید به تیم توجه میشد نشد حالا میان استادیمو مفتی میکنن که تماشاچی بیاد حالا تماشاچی اومد شما چه گلی به سرمون زدید؟؟؟؟؟؟:29:
واقعآ تیمی با این همه سابقه خیلی زشته که اینطوری بشه
شماره2: بهمن شیروانی:-&
شماره 3: آرمین هنرور
این احتمال وجود داره و از چند منبع مطلع هم شنیدیم که وزارت نیرو تیم برق رو فقط تو لیگ برتر میخواد و اگه این تیم بره دسته یک (که رفته) امتیازش فروخته خواهد شد......
فقط متاسفم
POORIA BAYERNI
09-03-2009, 23:15
فقط متاسفم:29::29::29::29:
به قول دوستمون زمانی که باید به تیم توجه میشد نشد حالا میان استادیمو مفتی میکنن که تماشاچی بیاد حالا تماشاچی اومد شما چه گلی به سرمون زدید؟؟؟؟؟؟:29:
واقعآ تیمی با این همه سابقه خیلی زشته که اینطوری بشه
شماره2: بهمن شیروانی:-&
شماره 3: آرمین هنرور
این احتمال وجود داره و از چند منبع مطلع هم شنیدیم که وزارت نیرو تیم برق رو فقط تو لیگ برتر میخواد و اگه این تیم بره دسته یک (که رفته) امتیازش فروخته خواهد شد......
فقط متاسفم
ماشالآ خيلي هم خدمت كرده حالاهم كه فرستادتش دسته 1ميگه نميخوامش...پول كه نميدن بازيكناهم كه بخاطر پول لا ميدن اونم از چمنشون كه عامل باخت هاي فجرو برق منم مثل اينا اينقدر زحمت ميكشيدم تا تيم بره دسته1 ناراحت ميشدم و تيمو واگذار ميكردم...
اون موقع كه شاغلام اينقدر داد ميزد ميگفت به اين تيم برسين وضعيتش خطرناكه يا به تماشاگراي بي غيرت ميگفت تو شيراز طرفدار تيم شهرتون باشيد گوش شنوا نبود كه...حالا هم 4تا برنامه ميزارن دلايل سقوطشو ميگن تموم ميشه ميره...
وزارت نيرو هم اگه به فكر برق باشه 1پول كلوني ميده امتياز 1تيمو تو ليگ برتر ميخره كه اگه اينان اول بازيكنارو ميفروشن بعدشم تيمو واگذار ميكنن...خلاصه گند زدن آقايون شيرازي
ماشالآ خيلي هم خدمت كرده حالاهم كه فرستادتش دسته 1ميگه نميخوامش...پول كه نميدن بازيكناهم كه بخاطر پول لا ميدن اونم از چمنشون كه عامل باخت هاي فجرو برق منم مثل اينا اينقدر زحمت ميكشيدم تا تيم بره دسته1 ناراحت ميشدم و تيمو واگذار ميكردم...
اون موقع كه شاغلام اينقدر داد ميزد ميگفت به اين تيم برسين وضعيتش خطرناكه يا به تماشاگراي بي غيرت ميگفت تو شيراز طرفدار تيم شهرتون باشيد گوش شنوا نبود كه...حالا هم 4تا برنامه ميزارن دلايل سقوطشو ميگن تموم ميشه ميره...
وزارت نيرو هم اگه به فكر برق باشه 1پول كلوني ميده امتياز 1تيمو تو ليگ برتر ميخره كه اگه اينان اول بازيكنارو ميفروشن بعدشم تيمو واگذار ميكنن...خلاصه گند زدن آقايون شيرازي
دوستان واقعآ اگه دو نفر تو این سایت فوتبال هالیشون بشه یکیش ایشون هستن
خیلی خوب درک میکنی
اصلآ به نظر من خود وزارت نیرو نقشش این بود که امسال خرج نکنه و تیم بیفته بعدشم به این بهونه بگه تیم نمیخوام
والسلام
اگه به تیم برق اهمیت میدادن و براشون مهم بود اون بازی که پیام اوضاش بحرانی بود و نتونست به شیراز بیاد باید دنبال کارو میگرفتن تا 3بر صفر اعلام شه.
ببین حالا کار به جایی رسیده که تیم برق داره سقوط میکنه.
کاش مسولان این تیم توجه بیشتری به برق داشتن تا این تیم به این روز نیفته.
اگر برق سقوط کنه برای فوتبال شیراز خیلی بد میشه.
در هر حال به امید حال و روز بهتر برای برق.
Moein-Chelsea
11-03-2009, 13:09
مثلا دلشون خوشه که مربی درجه یک آوردن خوب چرا از همون اول لیگ این کار رو نکردند کربکندی چه کار میتونه در این مدت کم انجام بده
هیچکی دلش برای این تیم نسوخته
نه پول میدن نه چیزی
تیم های لیگ یکی بیشتر از برق بودجه دارن
سعید غلامزاده دیروز زنگ زده بود نیم ساعت داشت باهام حرف میزد که ناراحت نباشین و این حرفا
داشت گریم میگرفت که سعید بازیش نمیدادن زنگ میزنه از هوادارا دلجویی میکنه ولی بقیه نشستن میخندن به برق که به همچین روزی افتاده...:29:
Rahavard
03-04-2009, 19:28
غلامحسين پيرواني: هيچ شكايتي از هيچ كس ندارم
سرمربي تيم فوتبال مقاومت سپاسي پس از شكست تيمش برابر پاس همدان گفت: غفلت بازيكنان ما در دقيقه 90 باعث شد تا بازي را واگذار كنيم.
غلامحسين پيرواني شرايط زمين و لغزنده بودن آن را عامل زيبا نبودن بازي دانست و افزود: امروز فوتبال زيبايي به خاطر شرايط زمين شاهد نبوديم؛ لغزنده بودن زمين باعث شد تيمها نتوانند حتي چند پاس پشت سر هم روي زمين دهند و رو به بازي مستقيم آوردند.
وي همچنين پيرامون داوري بازي گفت: باخت را گردن داور نمياندازم ولي داور ميتوانست باتجربهتر عمل كند.
پيرواني همچنين در مورد مذاكره فدراسيون فوتبال با وي و قبول پست سرمربي گري تيم ملي گفت: صحبتهايي در اين زمينه با من شده است اما آنها را بازگو نخواهم كرد.
وي پيرامون سريال مرد دو هزار چهره و برخي صحبتها كه در مورد فوتبال در اين سريال شده و شايعه شكايت برخي مربيان از عوامل اين سريال گفت: من هيچ شكايتي از هيچ كس ندارم و دنبال حاشيه نيستم. خدا پدرشان را هم بيامرزد كه اسم ما را هم آوردند. منبع ([Only registered and activated users can see links])
MoHaMad.Divar
03-04-2009, 19:29
اگه دو تیم مرد تو ایران باشه همین تیم شیرازی هاست
ناموسا فقط این دوتا + استقلال تهران
تعصب خاصی رو فجر سپاسی دارم
مربیش واقعا مرده
اکثر بازیکن های ستاره ایران زیر دست ایشون بودن
منظورم آقای غلامرضا پیروانی هست
بنده خدا پیروانی والله خوب مربی که نرفته
کل باشگاه به قول خودش : سر جمع 8 میلیارد نمیشه که تیم های بزرگ ایرانی
هر بازیکنشون اندازه تیم باشگاه ماست
من تیم و دارم با 200 تومن میچرخونم ماهیانه
والله نمیرسن به این باشگاه آرزو دارم این همه بودجه ای که کمک سالیانه پیروزی و استقلال میشد به این تیم ها هم سری میزدن
حتما که نباید داد بزنی و رسوایی کنی انجام بدن
چقدر خوبه آدم مشکل خودش و متوجه بشه نه اینکه کسی بیاد بگه
اگه برید تو فکر فجر میدونید چی میگم. . . .
به گزارش خبرگزاري فارس، غلامحسين پيرواني بعد از باخت يك بر صفر برابر پاس همدان عنوان كرد: به دليل بارندگي فوتبال زيبايي از هر دو تيم نديديم. با اين حال مساوي مي توانست عادلانه ترين نتيجه باشد اما بر اثر غفلت يك گل دريافت كرديم. اين برد را به پاس تبريك مي گويم.
وي ادامه داد: از بازي بازيكنانم راضي هستم. البته به آنها تذكر داده بودم كه روي توپ هاي ارسالي دقت كنند.
سرمربي تيم مقاومت در مورد نحوه قضاوت داور گفت: جمشيد دانش مهر اكثر خطاها را با تاخير سوت مي زد اما من به داوري كاري ندارم و باخت تيمم را به گردن داور نمي اندازم.
سرمربي تيم ملي اميد در مورد احتمال حضورش در تيم ملي گفت: من هم يكي از گزينه ها هستم و با من هم در اين مورد صحبت شده اما بيش از اين حرفي براي گفتن ندارم.
Rahavard
03-04-2009, 19:35
رسول كربكندي: فقط معجزه ميتواند برق را در ليگ نگه دارد
سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: فقط يك معجزه ميتواند برق را در ليگ برتر نگه دارد.
رسول كربكندي در جمع خبرنگاران افزود: ديگر حريفان روبروي ما مهم نيستند اين ما هستيم كه مشكل داريم و براي ما تفاوتي ندارد كه با كدام تيم بازي خواهيم كرد زيرا ما به تيمهاي صدر و انتهاي جدول باختيم.
وي ادامه داد: روز به روز صداي خطر و سقوط را بيشتر ميشنويم اما همچنان اميدوار هستيم تا بر اساس اتفاقات و حوادث در ليگ برتر ماندني شويم.
وي درمورد ديدار تيمش با ابومسلم خراسان گفت: اين بازي را بايد ميبرديم زيرا كه موقعيتهاي بسيار زيادي داشتيم و يك پنالتي را در دقيقه 90 از دست داديم اما تيمي كه اعتماد به نفس نداشته باشد نميتواند موفق شود.
وي گفت: از وقتي كه به برق آمدم سعي كردم بر اساس خواسته خودم بازي تيم برق را از هوا به روي زمين بياورم كه در اين كار موفق بودم و هماكنون برق خوب بازي ميكند اما، بردن فاكتورهاي ديگري هم ميخواهد كه تيم برق تاكنون نداشته است و به همين دليل در انتهاي جدول قرار گرفته است.
وي گفت: اين يك امتياز به هيچ درد ما نميخورد اما اگر پنالتي ما گل ميشد پس از 22 هفته شكست به يك برد خوب دست پيدا ميكرديم و از نظر رواني شرايطمان بهبود پيدا ميكرد اما ديگر تقدير با ما يار نبود.
سرمربي تيم برق شيراز در خصوص داوري اين ديدار گفت: از كميتهي داوران فدراسيون فوتبال به خاطر درك حساسيت ديدارهاي تيمهاي انتهاي جدول و قرار دادن داورهاي خوب براي بازيهاي آنها تشكر ميكنم و داور بازي امروز هم هيچ اشتباه چشمگيري نداشت.
رسول كربكندي در پاسخ به اين سوال با توجه به شرايط نامطلوب برق چطور سرمربيگري آن را قبول كرده است، گفت: زماني كه 13 بازي به انتهاي فصل مانده بود براي سرمربيگري برق با من صحبت كردند اما سپس فرشاد پيوس را به برق آوردند و هنگامي كه شش هفته به انتهاي فصل مانده بود دوباره به من پيشنهاد دادند و با اينكه اين كار را با من كرده بودند باز هم قبول كردم كه سرمربيگري برق را بپذيرم در حالي كه در آن زمان شانس برق براي ماندن در ليگ برتر بيشتر بود و من هم مربي هستم نبايد در خانه بنشينم و بايد كار كنم.
سرمربي تيم برق شرايط درباره عدم حضور ستار زارع در تركيب اصلي تيمش گفت: ستار زارع پس از بازي تيم ملي با عربستان دير به تمرينات ما آمد و به دليل عدم حضور منظم در تمرينات امروز او را كنار گذاشتم.
منبع ([Only registered and activated users can see links])
POORIA BAYERNI
03-04-2009, 22:08
معجزه كه خوبه با لابي بازي تو فدراسيون هم نميشه سقوط نكنه...باز بقيه تيم ها 1تلاشي ميكنند به هوادارا 1اميدواري ميدند ولي برق انگار نه انگار...اگه شاغلام بالا سرشون بود 2تا داد ميزد تا آدم بشند...
مثل اینکه بازیکنان برق باورشون شده که سال بعد باید تو لیگ 1 باشند
حیفه یه شهر تاریخی مثل شیراز تیمش این بلا سرش بیاد
مشکل از جای دیگس
Liverpudlian
06-04-2009, 14:21
در گفت و گو با فارس
عاري: تا جعفري باشد مديرعامل مقاومت نميشوم
خبرگزاري فارس: سرپرست سابق تيم فوتبال مقاومت سپاسي گفت: تا زماني كه سرهنگ جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت است من اين سمت را قبول نمي كنم.
عاري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود مسئولان رده بالاي باشگاه مقاومت قصد دارند براي فصل آينده در بحث مديريت تغييرات ايجاد كنند و وي از گزينه هاي مديرعاملي اين باشگاه است اظهار داشت: اين موضوع در اوايل فصل جاري هم مطرح شد و اصرار بر اين داشتند كه من به عنوان مديرعامل با باشگاه مقاومت همكاري كنم، اما قبول نكردم.
وي افزود: من سال ها با آقاي جعفري دوست هستم و در جبهه نيز با يكديگر بوده ايم. رفاقت برايم مهم تر از پست و مقام است. به مسئولان مقاومت هم گفتم تا زماني كه جعفري نخواهد از اين سمت كنار برود حاضر نيستم جاي او را بگيرم.
عاري ادامه داد: مسئولان اين باشگاه اگر قصد تغييرات دارند ابتدا بايد با خود جعفري صحبت كنند و به بگويند كه مي خواهند تغيير ايجاد كنند. من فقط در صورتي كه هيات مديره تشخيص دهد بايد تغييرات ايجاد شود و خود جعفري هم بگويد كه نمي خواهد بماند؛ اين سمت را قبول مي كنم.
منبع. فارس
Liverpudlian
06-04-2009, 15:17
با رد شايعه بركناري از سرمربيگري تيم اميد
پيرواني: من با خدا معامله كرده ام
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال اميد گفت: من با خدا معامله كرده ام و شايد خبرنگاران مي خواهند بركنارم كنند.
غلامحسين پيرواني در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود با بركناري علي دايي از سرمربيگري تيم ملي قصد دارند او را هم از كادر فني تيم اميد بركنار كنند، اظهار داشت: همه مرا مي شناسند كه در روزهاي سخت هم كنار نمي كشم، پس چطور هنوز كار شروع نشده اين حرف ها را مي زنند؟ مگر اين كه خبرنگاران بخواهند بركنارم كنند.
وي افزود: اگر مسئولان فدراسيون خود نخواهند كه من در تيم اميد باشم يك دقيقه هم نمي مانم.
سرمربي فعلي تيم مقاومت در اين مورد كه آستانه تحمل فدراسيون فوتبال پايين است و ممكن است با كسب نتايج ضعيف مثل دايي بركنار شود عنوان كرد: هيچ وقت نگران اين موارد نيستم. در مورد دايي هم عجله كردند. چطور وقتي در اين فوتبال برانكو در جام جهاني نتيجه نگرفت و يا بلازويچ نتوانست تيم ملي را به جام جهاني ببرد صداي كسي در نيامد. وقتي به بلاژ ايراد مي گرفتند مي گفت عقب عقب مي دوم تا به شماها برسم.
پيرواني ادامه داد: همه ما پشت خط هستيم و تنها كسي كه آن طرف خط قرار دارد خدا است. من نه به كسي زور گفته ام و نه هيچ چيز ديگر. هر گاه هم كه باخته ام گردنم از مو باريكتر بوده است و آن را پذيرفته ام و باخت را گردن كسي نيانداخته ام.
سرمربي مقاومت تصريح كرد: مربيگري مثل مرغ است كه در عزا و عروسي سرش را مي برند. دايي هم خدايي دارد. بد كرد كه در تيم ملي جوانگرايي كرد و براي تيم ملي پشتوانه سازي كرد؟ اگر قرار بر انتقاد باشد پس رسانه هاي آرژانتين بايد مارادونا را تير باران كنند.
وي اظهار داشت: من معتقد هستم كه اگر توپ هاي مهدوي كيا و رضايي گل مي شد حالا اين حرف ها نبود. بر خلاف اعتقاد بعضي ها فكر نمي كنم دايي قرباني شده باشد، بايد سعي كنيم مقابل خدا شرمنده نشويم.
پيرواني ادامه داد: هيچ كسي در پست و مقامي كه قرا دارد نمي ماند. اين پست ها نه براي كفاشيان، علي آبادي و من مي ماند و نه افراد ديگر. هميشه مي گويند مرده و زنده فيل 100 تومان است آن هم به خاطر عاجش. فوتبال هميشه بي رحم است.
سرمربي تيم اميد عنوان كرد: با توجه به اين شرايط نه در پيروزي ها شير مي شوم و نه در باخت ها مغموم. وقتي با تيم هاي فجر و برق قهرمان شدم، بي خيال بودم. هميشه با خدا معامله مي كنم و به همين دليل هم هيچ وقت مربي نيستم كه پشت خط بمانم.
وي در مورد اينكه در پايان سال با توجه به قرارداد با فدراسيون بايد از مقاومت جدا شود گفت: هنوز با فدراسيون قرار دادي نبستم؛ اما دل كندن از مقاومت هم برايم سخت است. درست است كه نمي توانم كنار اين تيم باشم؛ اما مي توانم مشاوره دهم. ضمن اين كه هميشه فكرم با اين تيم است.
پيرواني در مورد اينكه گفته مي شود براي فصل آنيده قرار است تغييراتي در مديريت اين باشگاه اعمال شود اظهار داشت: اين طور نيست. سرهنگ جعفري هميشه همراه اين تيم است. او مثل يك برادر 11 سال به حمايت از من پرداخت و ممنون او هستم.
منبع. فارس
Liverpudlian
10-04-2009, 17:37
در پي پخش صداي ضبط شده فلاح صورت ميگيرد
شكايت باشگاه برق شيراز از مدير كل تربيت بدني فارس
خبرگزاري فارس: باشگاه برق شيراز به زودي از مديركل تربيت بدني فارس شكايت خواهد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، نشست خبري رشيد خدابخش در شيراز در ارتباط با صحبت هاي انتقادي رسول فلاح عليه او و اداره كل تربيت بدني استان فارس بي حاشيه نبوده است و وي در جريان اين نشست در اقدامي عجيب و بي سابقه با پخش صداي ضبط شده صحبت هاي رسول فلاح كه در يكي از جلسات هيات مديره اين باشگاه انجام شده تعجب حاضران را بر انگيخت.
اين اقدام مدير كل تربيت بدني استان فارس واكنش مسئولان باشگاه را بر انگيخته است و قصد دارند بعد از بازي اين تيم مقابل ذوب آهن از طريق مسئولان استاني از خدابخش بابت پخش صحبت هاي خصوصي هيات مديره شكايت كنند.
مشاور حقوقي باشگاه برق در حال تكميل كردن اين پرونده است.
منبع. فارس
saeed_cris
10-04-2009, 22:54
در گفت و گو با فارس
فلاح: حرفهايم باعث فرار شبانه مديران تربيتبدني شيراز ميشود
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: اگر حرف هايم درباره اداره تربيت بدني استان فارس را بزنم، آنها بايد شبانه فرار كنند.
رسول فلاح در گفت و گو با خبرگزاري فارس در باره نشست خبري مديركل تربيت بدني استان فارس و زير سئوال رفتن مديريت او توسط خدابخش اظهار داشت: جاي تاسف است كه در آستانه بازي حساس مقابل ذوب آهن كه تيمي اصفهاني است، مديركل اصفهاني تربيت بدني فارس چنين مباحثي را مطرح مي كند و برق را به حاشيه مي كشد. به دليل بازي حساسي كه داريم وقت ندارم جواب اين اقا را بدهم و مي خواهم تيم تمركز خود را از دست ندهد.
وي افزود: اگر او خواهان موفقيت تيم برق بود، با اين حرف ها تيم را به حاشيه نمي برد. چطور به تيم ما 550 ميليون تومان كمك كرده در حالي كه همه مي دانند كه كل بودجه ما براي اين فصل يك ميليارد و 200 ميليون تومان بوده است؟ او با اين حرف فرافكني كرده است.اگر ما بودجه بشتري داشتيم محمود ياوري را حفظ مي كرديم تا او بازيكنان مورد نيازش را جذب كند.
فلاح تصريح كرد: مدير كل تربيت بدني استان فارس ابتداي فصل 90 ميليون تومان از بودجه برق شيراز كم كرد؛ اما مطمئن باشد كه بعد از بازي تيم ذوب آهن صحبت هايي در مورد اين آقا و دو سه تن از مشاورانش گفته و در يك نشست خبري حقايقي را افشا خواهم كرد كه در اينصورت اين افراد بايد شبانه شيراز را ترك كنند.
مديرعامل باشگاه برق با بيان اينكه در اين مدت فقط اداره برق به تعهداتش عمل كرد، اظهار داشت: در كنار اداره برق نبايد از كمك هاي استاندار محترم غافل شويم؛ اما متولي ورزش استان فارس نه تنها به ما كمكي نكرد، بلكه مشكل ساز هم شد.
وي ادامه داد: اجازه نخواهم داد كسي كه مدت حضورش در استان زياد نيست در يك نشست خبري مديريت مرا زير سئوال ببرد. در ابتداي فصل گذشته اگر همين مدير كل در استان بود تيم فصل گذشته به ليگ دسته اول سقوط مي كرد. در زمان مدير كل قبلي هم تيم شرايط مالي مناسب نداشت؛ اما مدير كل وقت شخصا براي حمايت از تيم نزد استانداري مي رفت؛ اما خدابخش مي خواهد تيشه به ريشه برق بزند.
مديرعامل باشگاه برق شيراز اضافه كرد: اين آقا در ابتداي حضورش در اداره كل تربيت بدني به مخالفانش پست داد تا آنها را ساكت كند. دلم براي جيره خوارها مي سوزد. خط هايي كه داده مي شود جاي تاسف دارد.
قلاح تاكيد كرد: آنها مي خواستند مثل تيم پيام، مالكيت برق را تحت كنترل خود در آورند اما نتوانستند و بعد اين مشكلات به وجود آمد كه همه شاهد آن هستند.
وي درباره پخش صحبت هاي خود در جلسه هيات مديره توسط خدابخش در نشست خبري گفت: كجاي دنيا صحبت هاي خصوصي اعضاي هيات مديره را در براي عموم پخش مي كنند كه خدابخش در اقدامي غير حرفه اي اين كار را مرتكب شده است؟ آنها در اقدامي پيش بيني شده صداي ما را ضبط كردند تا در چنين روزي پخش كنند. اين حركت غير اخلاقي است و مثل اين است كه يكي وارد منزل شما شود و اسنادتان را با خود ببرد و در اختيار همگان قرار دهد.
فلاح متذكر شد: به نقطه اي رسيده ايم كه در روزهاي بد حال برق هركسي به خود اين اجازه را مي دهد تا به تيم ضربه بزند. در اين شرايط خبرنگاران هم حق دارند كه انتقاد كنند.
مدير عامل باشگاه برق ادامه داد: اگر مدير كل به واقع منتقد مديريت من است، چرا اكنون كه عليه او حرف زده ام يادش افتاده كه من مدير توانمندي نيستم؟ گويا فراموش كرده زماني كه برق در صدر جدول بود همين آقا مرا مديري عالي معرفي كرد. اگر او نگاهي به گذشته من كند 10 سال مديريتم در مرصاد را خواهد ديد و البته اگر بخواهد مي توانم عكس هايم با لباس ورزشي ام را نشانش دهم.
فلاح با اشاره به مراسم تجليل از ورزشكاران استان ادامه داد: خبرنگاران قضاوت كنند مديريت من مشكل دار است يا مدير كل تربيت بدني كه در مراسم تجليل از ورزشكاران استان نام يك فوتباليست هم برده نشد و در مراسم تجليل اخلاق هم نامي از بازيكنان فوتبال برده نشد. انگار همه ما بي اخلاق هستيم و او فقط اخلاق مدار است. كار مديريت در شيراز با اين شرايط سخت است و نه فقط ما بلكه مسئولان باشگاه مقاومت را نيز مورد تمجيد قرار داد كه در اين شرايط تيم را اداره مي كنند
ss_ss gahreman
11-04-2009, 13:44
مچ پاي زارع شكست
خبرگزاري فارس: مچ پاي مدافع تيم فوتبال برق شيراز شكست.
به گزارش خبرگزاري فارس، صمد زارع در جريان بازي اين تيم مقابل ابومسلم در هفته گذشته با ترك خوردن مچ پايش روبرو شد و به دليل تمرين با همان شرايط با شكستگي مچ پايش مواجه شد تا بازي هاي پاياني تيم خود را از دست بدهد.
از سوي ديگر با وجودي كه مصدوميت مهدي شيري به پايان رسيده به دليل اينكه تنها دو روز است در تمرينات گروهي شركت كرده قرار گرفتنش در تركيب اين تيم مقابل ذوب آهن منتفي است.
Liverpudlian
11-04-2009, 13:58
در گفت و گو با فارس
كربكندي: ذوبآهن بيشتر از برق شيراز استرس دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: ذوب آهن به دليل رقابت براي قهرماني بيشتر از ما استرس دارد.
رسول كربكندي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا مقابل ذوب آهن اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم. من تيم ذوب آهن را به خوبي مي شناسم اما بايد ديد بازيكنان برق شيراز مي توانند خواسته هايم را در زمين پياده كنند يا نه. خودم كه نمي توانم بازي كنم.
وي افزود: تمام تلاش خود را انجام مي دهم تا برنده اين بازي باشم. ذوب آهن فوتبال را روان بازي مي كند و من هم در اين مدت كوتاه سعي كرده ام فوتبال برق را روي زمين منتقل كنم و بازيكنان را از فكر بازي مستقيم درآورم.
وي درباره تقابل با ابراهيم زاده عنوان كرد: حساسيتي روي اين موضوع ندارم. ذوب آهن از تجربه خوبي برخوردار است و چون براي قهرماني به سه امتياز اين بازي نياز دارد از ما كه شانس بسيار كمي براي بقا داريم استرس بيشتري دارند.
كربكندي كه خود اصفهاني است درباره اين حساسيت ها گفت: در فوتبال حرفه اي اين صحبت ها جايي ندارد. درست است كه قهرماني ذوب آهن به استان اصفهان كمكي خوبي مي كند اما من مسئول قهرماني اين تيم نيستم و اكنون به شرايط تيم خود فكر مي كنم.
سرمربي برق شيراز در ارتباط با بحث هاي به وجود آمده بين تربيت بدني استان فارس با باشگاه برق شيراز تصريح كرد: اين دعواها بيش از همه به ضرر باشگاه برق است. چون بخشي از بودجه اين تيم در اختيار تربيت بدني است و هر كمكي كه نرسد به تيم ضربه وارد مي كند.
وي خاطرنشان كرد: هيچ تيمي در ايران نيست كه با بودجه يك ميلياردي تيم جمع كند. مسئولان استان بايد با پادرمياني اين قضيه را حل كنند. من نمي دانم در گذشته چه اتفاقاتي رخ داده اما به جاي اين رودررويي مسئولان بايد كمك كنند.
خبرگزاري فارس
ss_ss gahreman
11-04-2009, 13:59
كربكندي: ذوبآهن بيشتر از برق شيراز استرس دارد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: ذوب آهن به دليل رقابت براي قهرماني بيشتر از ما استرس دارد.
رسول كربكندي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره بازي فردا مقابل ذوب آهن اظهار داشت: تمرينات خوبي را پشت سر گذاشته ايم. من تيم ذوب آهن را به خوبي مي شناسم اما بايد ديد بازيكنان برق شيراز مي توانند خواسته هايم را در زمين پياده كنند يا نه. خودم كه نمي توانم بازي كنم.
وي افزود: تمام تلاش خود را انجام مي دهم تا برنده اين بازي باشم. ذوب آهن فوتبال را روان بازي مي كند و من هم در اين مدت كوتاه سعي كرده ام فوتبال برق را روي زمين منتقل كنم و بازيكنان را از فكر بازي مستقيم درآورم.
وي درباره تقابل با ابراهيم زاده عنوان كرد: حساسيتي روي اين موضوع ندارم. ذوب آهن از تجربه خوبي برخوردار است و چون براي قهرماني به سه امتياز اين بازي نياز دارد از ما كه شانس بسيار كمي براي بقا داريم استرس بيشتري دارند.
كربكندي كه خود اصفهاني است درباره اين حساسيت ها گفت: در فوتبال حرفه اي اين صحبت ها جايي ندارد. درست است كه قهرماني ذوب آهن به استان اصفهان كمكي خوبي مي كند اما من مسئول قهرماني اين تيم نيستم و اكنون به شرايط تيم خود فكر مي كنم.
سرمربي برق شيراز در ارتباط با بحث هاي به وجود آمده بين تربيت بدني استان فارس با باشگاه برق شيراز تصريح كرد: اين دعواها بيش از همه به ضرر باشگاه برق است. چون بخشي از بودجه اين تيم در اختيار تربيت بدني است و هر كمكي كه نرسد به تيم ضربه وارد مي كند.
وي خاطرنشان كرد: هيچ تيمي در ايران نيست كه با بودجه يك ميلياردي تيم جمع كند. مسئولان استان بايد با پادرمياني اين قضيه را حل كنند. من نمي دانم در گذشته چه اتفاقاتي رخ داده اما به جاي اين رودررويي مسئولان بايد كمك كنند.
Liverpudlian
12-04-2009, 16:47
/حاشيه ديدار برق شيراز و ذوب آهن/
دسته گل كربكندي براي كاروان ذوب آهن
خبرگزاري فارس: سرمربي سابق تيم فوتبال ذوب آهن براي استقبال از نماينده اصفهان در شيراز دسته گلي را به محل اسكان ذوب آهني ها فرستاد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شب گذشته قرار بود رسول كربكندي سرمربي فعلي برق شيراز براي خوش آمد گويي به تيم سابق خود به محل اقامت تيم ذوب آهن برود، اما از اين كار منصرف شد و با فرستادن دسته گلي به هتل محل اقامت ذوب آهن، به بازيكنان تيم سابق خود خوش آمد گفت.
*دربهاي ورزشگاه حافظيه شيراز از ساعت 16به روي هواداران باز شده و هواداران 2 تيم وارد ورزشگاه شدهاند.حدود 1500 هوادار شيرازي از نزديك شاهد اين ديدار هستند و استقبال كم هواداران باعث كم شدن جذابيت اين مسابقه شده است.
*حدود 60 نفر از هواداران تيم ذوب آهن براي تشويق تيم خود از اصفهان همراه اين تيم به شيراز آمدهاند.هواداران تيم ذوب آهن پرچم بزرگي به رنگ سبز شطرنجي روي سكوهاي ورزشگاه حافظيه پهن كردهاند.
*جايگاه نامناسب خبرنگاران باعث اعتراض خبرنگاران به مسئولان برگزاري مسابقه شد و اصحاب رسانه به دليل نامناسب بودن جايگاه خبرنگاران به مسئولان ورزشگاه اعتراض كردند.
*مصطفي اعتمادي، ناظر اين ديدار قبل از شروع مسابقه با منصور ابراهيم زاده احوالپرسي كرد.
ديدار تيمهاي برق شيراز و ذوب آهن اصفهان از هفته سي و دوم ليگ برتر در ورزشگاه حافظيه شيراز برگزار ميشود. اين مسابقه تا دقيقه 43 با نتيجه 2 بر يك به سود ذوب آهن در جريان است.خبرگزاري فارس
Liverpudlian
12-04-2009, 18:02
/حاشيه ديدار برق شيراز و ذوب آهن/
هواداران برق داور را به تباني متهم كردند
خبرگزاري فارس: هواداران تيم فوتبال برق شيراز در جريان بازي با ذوب آهن عليه داور اين ديدار شعار سر دادند و وي را متهم كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه برق از ذوب آهن عقب بود هواداران ناراحت شيرازي با سردادن شعار عليه سعيد مظفري زاده اين داور را اصفهاني خواندند و وي را به تباني با تيم اصفهاني متهم كردند.
* در جريان بازي رسول كربكندي به شدت به داور به دليل وقت كشي بازيكنان ذوب آهن معترض بود.
* هواداران برق شيراز بارها در جريان بازي به خلعتبري و فرهادي، بازيكنان ذوب آهن فحاشي كردند.
* پس از پايان بازي و مسجل شدن سقوط برق شيراز بازيكنان اين تيم ناي بلند شدن از زمين را نداشتند. حتي شماري از آنها مثل ستار زارع و مهدي كريميان گريه كردند.
خبرگزاري فارس
MoHaMad.Divar
12-04-2009, 18:37
/هفته سی و دوم لیگ برتر فوتبال/
با توقف استقلال، ذوب آهن صدرنشین شد
برق شیراز به لیگ دسته یك سقوط كرد
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان به صدر جدول ردهبندی لیگ فوتبال كشور صعود كرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در هفته سی و دوم لیگ برتر فوتبال كشور، هشت دیدار به صورت همزمان از ساعت 16:45 آغاز شد كه تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان در ورزشگاه حافظیه شیرازبا نتیجه 2 بر یك میزبان خود برق شیراز را شكست داد و با 63 امتیاز به صدر جدول ردهبندی صعود كرد.
در این بازی ابتدا ذوب آهن با دو گل از میزبان خود پیش افتاد كه محمدرضا خلعتبری در دقیقه 14 و قاسم حدادی فر در دقیقه 27 برای تیم ذوب آهن گلزنی كردند اما در دقیقه 43 داور مسابقه با اعلام یك ضربه پنالتی به سود برق شیراز، منصوری بازیكن تیم ذوب آهن را نیز اخراج كرد كه كریمیان این ضربه پنالتی را به گل نخست تیم برق شیراز تبدیل كرد. در نیمه دوم گلی از خط دروازهها عبور نكرد تا بازی با برتری ذوب آهن خاتمه یابد.
با این نتیجه تیم برق شیراز به رقابتهای لیگ دسته یك سقوط كرد.
در دیگر دیدار حساس امروز تیمهای فولاد خوزستان و استقلال تهران در ورزشگاه تختی اهواز به مصاف یكدیگر رفتند كه این بازی با تساوی بدون گل خاتمه یافت. در این دیدار هر دو تیم بازی برابری را به نمایش گذاشتند و با وجود خلق موقعیتهای زیاد نتوانستند دروازه یكدیگر را باز كنند. با این نتیجه تیم استقلال 62 امتیازی شد و در رده دوم جدول قرار گرفت.
در ورزشگاه فولاد شهر اصفهان نیز تیم سپاهان موفق شد با نتیجه 2 بر یك میهمان خود استقلال اهواز را شكست دهد. سپاهان در ابتدا با دو گل احسان حاج صفی در دقیقه 19 و احمد جمشیدیان در دقیقه 35 از حریف خود پیش افتاد اما در نیمه دوم تیم استقلال اهواز توانست یكی از گلها را جبران كند اما در نهایت این بازی با برتری تیم سپاهان خاتمه یافت تا این تیم با 52 امتیاز در رده چهارم جدول قرار بگیرد.
در ورزشگاه ثامنالائمه مشهد نیز بازی تیمهای پیام خراسان و راهآهن شهرری با برتری دو بر یك تیم پیام خراسان خاتمه یافت. در این بازی محسن زاهدی و آرفی برای تیم پیام گلزنی كردند.
در ورزشگاه تختی انزلی نیز ملوان با تك گل سید جلال رافخایی در دقیقه 38 برابر میهمان خود مقاومت شهید سپاسی شیراز پیروز شد.
مس كرمان موفق شد با نتیجه یك بر صفر تیم داماش گیلان را در ورزشگاه شهید باهنر كرمان شكست دهد تا با 55 امتیاز جایگاهش را در رده سوم جدول مستحكمتر كند
دیدار تیمهای پاس همدان با صبای قم در ورزشگاه قدس همدان با تساوی بدون گل خاتمه یافت. تیم فوتبال سایپا كرج نیز در خانه با تساوی بدون گل مقابل ابومسلم خراسان متوقف شد.
Liverpudlian
12-04-2009, 19:03
پس از سقوط برق به دسته اول
كربكندي: شرمنده شيرازيها شدم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال برق شيراز گفت: با باخت مقابل ذوب آهن و سقوط به ليگ يك شرمنده هواداران برق شدم.
به گزارش خبرگزاري فارس رسول كربكندي كه از باخت 2 بر يك تيمش مقابل ذوب آهن ناراحت بود اظهار داشت: واقعا شرمنده هستم. من تمام تلاش خود را براي برق شيراز به كار گرفته ام اما متاسفانه نتوانسته ام به اين تيم كمك كنم.
وي ادامه داد: از بازيكنان باتجربه تيم توقع داشتم بهتر از تجربه خود استفاده كنند چون از بازيكنان جوان توقعي نمي رفت.
كربكندي خاطرنشان كرد: ساليان سال در اصفهان بودم و از آنجا خارج نشدم اما حالا مي فهمم كه اشتباه كرده ام. حالا كه در شيراز هستم و فضاي خوب اينجا را مي بينيم به اين اشتباه پي برده ام.
برق با شكست برابر ذوب آهن به ليگ يك سقوط كرد.
خبرگزاري فارس
POORIA BAYERNI
12-04-2009, 19:11
تبريك به تمام مدير اصفهاني برق و مديران ورزش استان فارس...به نحو احسن كار خود رو كردند و تيمو به دسته1فرستادند...درود بر شرفشون...
ALi ReZa
13-04-2009, 12:05
حیف حیف حیف
یادش به خیر اول فصل میرقتیم تو حافظیه یکصدا میخوندیم :
»» حمله حمله ای تیم برق , گل بزن بزن یاالله قهرمان ... ««
مدیران برق رو سقوط دادن
همین
arash_2000
13-04-2009, 12:53
مهدی بذرافکن
روز یکشنبه 23 فروردین ماه 1388 را هیچ فوتبال دوست شیرازی و استان فارسی فراموش نخواهد کرد.
در عصر چنین روزبهاری که شیراز جلوه ای از زیباییها را به خود می گیرد ورزشگاه حافظیه این شهر اما شاهد خداحافظی تلخ یکی از قدیمی ترین تیم های فوتبال ایران از لیگ برتر فوتبال کشور بود.
وقتی دیدار برق و ذوب آهن به پایان رسید و داور بازی در سوت خود به علامت پایان بازی دمید فوتبال فارس و شیراز ماتمی بزرگ به خود گرفت.
این ماتم اما همان سقوط تیم قدیمی و ریشه دار برق به دسته پایین تر بود.
حالا دیگر مدیر کل تربیت بدنی استان فارس و مدیر عامل سابق باشگاه برق شیراز هرچه می خواهند با یکدیگر دعوای لفظی کنند.
حالا دیگر "بررسی علل عدم نتیجه گیری برق در لیگ برتر" چه دردی دوا می کند.
آنانی که باید انتقاد می کردند، آنقدر دست روی دست گذاشتند و بی جهت تعریف و تمجید کردند تا برق به این حال و روز افتد.
حالا دیگر انتقاد از مدیران برق چه حاصلی برای آنان دارد.؟
حالا که کار از کار گذشته و برق به دسته یک سقوط کرده، آیا با این حرف ها این تیم در لیگ برتر ماندگار می شود؟
افسوس و صد افسوس که برق به دسته پایین تر سقوط کرد. مانند همان زمانی که آرارات به دسته پایین تر سقوط کرد و دیگر خبری از آن نشد.درست مانند نساجی،شاهین اهواز و...
برقی که به گفته مربیانش هزینه اقامت در هتل را نداشت حالا چگونه می خواهد از لیگ یک صعود کند؟ با کدام بودجه و امکانات مناسب؟
نمی خواهیم" گل مرده بر باد دهیم" به همین خاطر پرونده سقوط برق را همین جا می بندیم. چه دیگر با این حرف ها فقط داغ دل ها تازه
می شود و سود دیگری در میان نیست.
مسوولین ارشد استان فارس اگر می خواهند به برق –به عنوان قدیمی ترین تیم جنوب ایران-خدمت کنند باید از الان به فکر این تیم باشند.
آنان دو راه پیش رو دارند:
راه اول آنست که برق را در رقابتهای لیگ یک آنقدر تقویت کنند تا این تیم بتواند با تیم های گردن کلفت لیگ یک رقابت کند و با پشت سر گذاشتن ماراتنی نفس گیر دوباره لیگ برتری باشد.
راه دوم اما تقویت دو نماینده فوتبال فارس در لیگ دسته یک است.بدین نحو که مسوولین استان فارس از دو تیم پیام مخابرات و مقاومت بسیج حمایت های جدی تری به عمل آورند.
اما چرا می گوییم از این دو تیم حمایت شود؟
فارسی ها می توانند با حمایت از نمایندگان خود در لیگ دسته اول خصوصا تیم پیام مخابرات که وضعیت نسبتا خوبی در جدول رده بندی مسابقات خود دارد، کاری کنند تا یکی از این دو تیم به لیگ برتر صعود کند و آن گاه امتیاز این تیم با تیم برق معاوضه شود.
این کار یک شباهت نسبی با جریان سال گذشته فولاد نوین سپاهان دارد که امتیازش با تیم فولاد خوزستان معاوضه شد.
جز این اگر باشد به نظر می رسد برق نیز مانند سایر تیم های قدیمی که به لیگ یک سقوط کردند و دیگر مجالی برای صعود نیافتند ره به جایی نخواهد برد.همانگونه که تراکتور سازی تبریز،آرارات تهران، نساجی مازندران و... رفتند و دیگر هیچ گاه به جایگاه اصلی خود دست نیافتند.
یادش بخیر. برق شیراز، آن تیم درخشان مسابقات لیگ تخت جمشید، تیمی با سابقه قهرمانی در رقابت های جام حذفی کشور و حضوردر مسابقات فوتبال جام باشگاه های آسیا، تیمی که سابقه بهترین تیم شهرستانی در لیگ ایران و... را در کارنامه خود دارد از این به بعد باید برای لیگ برتری شدن در لیگ دسته اول، دست و پا بزند و اگر دری به تخته خورد و شانسی هم یار بود دوباره بتواند به سطح اول فوتبال ایران بازگردد.
تیمی که بازیکنانی چون غلامحسین و افشین پیروانی، جمال ندافی،محمد عباسی،محمدرضا مهربانی علی میرزا استواری،داریوش یزدانی،ستار زارع،مهدی شیری، محمد منصوری،علیرضا عباسفرد و...را به فوتبال ایران معرفی کرد اکنون باید شانس خود را در لیگ یک بیازماید.
پایان تلخ تر سخن اینکه با توجه به شرایط این روزهای باشگاه برق و عدم حمایت مسوولین، به نظر می رسد برق فوتبال شیراز برای همیشه قطع شده باشد،متاسفانه.
حیف شد که به دسته یک سقوط کردیم.
اگه تعویض مربی نمیکردیم به این روز نمی افتادیم.
Liverpudlian
13-04-2009, 13:59
جنجال به بهانه تحريك مردم
برخورد با خبرنگار پس از سقوط برق شيراز
خبرگزاري فارس: حراست تربيت بدني استان فارس به بهانه تحريك مردم با خبرنگار استاني صدا و سيما فارس برخورد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پس از پايان بازي تيم برق شيراز مقابل ذوب آهن خبرنگار صدا و سيماي استان فارس براي تهيه گزارش به ميان هواداران برق رفت اما هنوز دقايقي از كار نويد عبدالهي نگذشته بود كه رئيس حراست تربيت بدني استان فارس از ادامه گزارش اين خبرنگار جلوگيري مي كند.
اين كار كه با بدترين رفتار ممكن با يك خبرنگار صورت گرفت به حدي بود كه حراست تربيت بدني ميكروفن اين گزارشگر را از دست وي كشيد و حتي با بي سيم از همكاران خود خواست براي بازداشت تصويربردار و خبرنگار مذكور اقدامات لازم را انجام دهند.
نكته قابل توجه اين بود كه حراست تربيت بدني كه معلوم نيست به هنگام گزارش اين خبرنگار كجا بوده اند و چطور سئوالات مطرح شده اين خبرنگار از مردم را شنيده اند به نحوه سئوالات ايراد گرفته اند و مدعي شده اند نوع سئوالات تحريك آميز است و باعث تشنج مردم مي شود.
البته حراست سازمان تربيت بدني در حالي داعيه عدم تحريك پذيري مردم را داشته كه در چند روز اخير دعواهاي آشكاراي مدير كل تربيت بدني استان فارس با مسئولان باشگاه برق شيراز تنش زا بوده و عامل مهمي در تحريك مردم در ورزشگاه بوده است.
نويد عبدالهي گزارشگري كه برخورد تندي با وي شده درباره اين رفتار اظهار داشت: بعد از بازي طبق معمول در حال تهيه گزارش بودم كه اين اتفاق رخ داد. سئوال من از حراست تربيت بدني اين است كه اگر سئوال هاي من تحريك آميز بوده رفتار آنها با يك خبرنگار آن هم بعد از باخت برق نمي توانست باعث تحريك مردم ناراحت در ورزشگاه شود؟
تصاوير برخورد حراست تربيت بدني استان فاس شب گذشته از شبكه استاني فارس پخش شد.
خبرگزاري فارس
در پي سقوط به دسته اول
هواداران برق مقابل دفتر تربيت بدني استان فارس تجمع ميكنند
خبرگزاري فارس: هواداران باشگاه برق شيراز قصد دارد فردا مقابل دفتر تربيت بدني استان فارس تجمع كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس، سقوط برق شيراز از ليگ برتر به ليگ دسته اول اتفاق كوچكي براي هواداران اين تيم 60 ساله نيست. به همين دليل با توجه به اختلافات شديد اين باشگاه با مدير تربيت بدني فارس كه در اين روزها به شكل آشكاري بروز پيدا كرده باعث شده شماري از هواداران اين تيم به نشانه اعتراض 10 صبح فردا مقابل دفتر تربيت بدني تجمع كنند.
كانون هواداران باشگاه برق شيراز قصد هماهنگي برگزاري اين تجمع اعتراض آميز را دارد.
خبرگزاري فارس
در جام حذفي
اكباتان ميزبان برق شيراز شد
خبرگزاري فارس: ورزشگاه اكباتان ميزبان دو تيم فوتبال راه آهن و برق شيراز در جام حذفي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، با توجه به قرعه كشي تيم ها در جام حذفي از مرحله يك هشتم نهايي ديدار دو تيم راه آهن و برق شيراز روز پنجشنبه 10 ارديبهشت در ورزشگاه اكباتان ساعت 17:15 برگزار مي شود.
پيش از اين نام ورزشگاه ميزبان مشخص نبود. خبرگزاري فارس
واقعا از سقوط تيم ريشه دار برق شيراز به دسته اول متاسفم. شيرازيهاي عزيز ما رو هم تو غمتون شريك بدونين.
احتمالا اين سرنوشت در انتظار تيم ما هم هست
Moein-Chelsea
14-04-2009, 06:41
دیشب توی برنامه 90 آقای فلاح همچین یک روضهای سر داد وخودش و همکاراش رو تبرعه کرد که باید یه چیزی هم بدهکار باشیم... حیف برق ریشه دار
یه روزی اومدم اینجا و متأسف از اینکه روند پیروزی های برق قطع شده.
یه روزی اومدم و شاکی از اینکه برق چرا نمیبره.
یه روز اومدم و گیج از اینکه جریان این جادوگر چیه؟
امروز اومدم که دیگه برق سقوط کرده.
واقعاً متأسفم.:27:
MoHaMad.Divar
14-04-2009, 11:26
هیچ احدی حق مسخره کردن تیم های شیرازی نداره
یهو یه چیزی بهتون میگم ناراحت میشین
اگه کمی بودجه خرج میشد الان بودیم . ...
هر چی پوله فدراسیون مسخره مااا میکشه بالا و بین رفقاشون تقصیم میکنن
اگه فدراسیون وافعا تلاش گره بیاد به تمام باشگاها سر بزنه
نه علکی وعده و وسیع بدن ما اینطور ما اونطور
بابا جمش کنید حیف آدم که بخواد بخاطر یه مشت آدم ***** که هیچ از ورزش نمیدونن سرو کله بزنه
مردک اومده شده ریس هیچی حالیش نیست
نه مدیریت
نه تحصیلات تو این زمینه
نه اطلاعات عمومی
فقط اون بالا هستن و ما ما میکنن (فدراسونو میگم)
واقعا برای فدراسیون ایران متاسفم که تیم های تح جدولی باید اینجور باشن
در ضمن واسه اون کسایی هم متاسفم که بودجه تعیین میکنن واسه ورزش
به خیال خودشون کارشون درسته و هیچ تبعیضی در کار نیست
اگه نبود الان وضعمون این نبود
هم بازیکن درسته هم مربی ما وقتی پولی نیست به چه امدی بازیکن تو زمین بدوه
عادل فردوسی پور هم که باید هزاران بار از شرمندگی آب بشه بره تو زمین ...
مردک اومده بجاش مسخره مدیرای فدراسون کنه که بلد نیستن کمی بودجه ها رو درست تقسیم کنن
میاد مسخره مدیر باشگاه برق و تیم های بدبخت میکنه
دیگه حالم از عادل بهم میخوره
واقعا دیگه هیچی نمیتونم بگم
اینا همش حقیقت که من گفتم اینارو دیدم نشنوفتم
طرفدار حقم....دوست ندارم تبعیض رو ببینم
اگه غیر قابل حرفام یکم
اگه چیزایی میگم که خیلی تنده
بهم حق بده دوست من
اینجا باید ریشه مشکل و پیدا کنیم
نه بالا رفتن پست و آفرین عجب بازیکنی بود
شاید تاحالا ندیده باشید
چون منتظری حقیقت و توی اخبار بگن
اشکال ما همینه
دوست داریم لقمه آماده بره تو دهنمون
بقاي برق در ليگ برتر با كمك رئيس هيات مديره پرسپوليس
فلاح: هدايتي دوست دارد به فوتبال شيراز كمك كند
خبرگزاري فارس: اگر چه سقوط تيم فوتبال برق شيراز به دسته اول قطعي شده، اما اين احتمال وجود دارد كه اين تيم فصل آينده نيز در ليگ برتر حضور داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس، سقوط تيم برق شيراز به ليگ دسته اول براي مسئولان قديميترين تيم ليگ برتر قابل هضم نيست.
صحبتهاي رسول فلاح در برنامه تلويزيوني 90 بيانگر اين موضوع است كه سران اين باشگاه بر آن هستند از طريق كمكهاي رئيسجمهوري و خريد امتياز يك تيم ليگ برتري برق شيراز را در ليگ برتر حفظ كنند.
رايزنيهاي مديران برق براي به سرانجام رسيدن اين موضوع مثل هميشه در چنين زماني باعث گمانهزنيهاي گاه درست و گاه اشتباه شده است.
محتملترين قضيه مربوط به اين بحث، حضور حسين هدايتي در اين ماجرا است. در صورتي كه تيم استيل آذين با مالكيت هدايتي به ليگ برتر صعود كند، اين گمانهزني وجود دارد كه سران برق شيراز با رئيس هيات مديره باشگاه پرسپوليس وارد مذاكره شده و امتياز تيم برق شيراز را با استيل آذين معاوضه كنند.
اين گمانهزنيها در حالي در مورد قديمي ترين تيم فوتبال شيراز در جريان است كه حرفهاي رسول فلاح به عنوان مديرعامل اين باشگاه ميتواند به ابهامات پاسخ دهد.
فلاح در اين باره به خبرگزاري فارس گفت: من براي هدايتي ارزش قائلم و ميدانم كه ايشان همواره دوست دارند به جامعه فوتبال خدمت كنند اما واقعيت اين است كه ما با او مذاكرهاي نداشتهايم.
وي افزود: دوست دارم هر كسي كه كاري از دستش برميآيد براي برق شيراز انجام دهد. برق تيم پرطرفداري است و اميدوارم هدايتي و امثال هدايتيها به كمك اين تيم بيايند.
فلاح ادامه داد: ميخواهيم ابتدا وضعيت مالي باشگاه مشخص شود. مگر نه اينكه ملوان انزلي با مساعدت رئيسجمهوري به شركت خصوصي برده شده است. در مورد برق شيراز هم اين اتفاق ميتواند رخ بدهد. در شيراز هم شركتهاي خصوصي وجود دارد.
مديرعامل باشگاه برق شيراز تاكيد كرد: هر گاه وضعيت مالي باشگاه مشخص شد ميتوان به خريد يا معاوضه امتياز تيم ليگ برتري مثل استيل آذين يا هر تيم ديگري فكر كرد. من تا به حال با هدايتي صحبتي نداشتم اما دوست دارم با ايشان صحبتي داشته باشم. ميدانم كه ايشان برق و شهر شيراز را دوست دارد.
با اين حال شنيدهها حكايت از اين دارد كه امتياز استيل آذين در صورت صعود به ليگ برتر به برق واگذار ميشود. استيل آذين هم اكنون در ليگ دسته اول صدرنشين است و شانس زيادي براي صعود به ليگ برتر دارد. اين محتمل ترين اتفاقي است كه از درصد بالايي براي به وقوع پيوستن برخوردار است.
منبع: خبرگزاری فارس
واقعا ادم نمیدونه چی باید بگه
این فصل ستار بیچاره فقط دروازه بانی نکرد
پنالتی ستار
ضربه ازاد ستار
دفاع ستار
حمله ستار
یعنی تیم اینقدر بدبخت بود که یه بازیکن پشت دستش نداشت جای این مصدومها بذاره
واقعا واسه مسئولین ورزش فارس متاسفم
یه باشگاه اول باید واسه این که میخواد یه کار انجام بده یکی تو سر خودش بزنه 100تا توسر حساب کتاب هاش
باید منتظر سقوط مقاومت هم توی فصل اینده باشیم اونو هم شاغلام نگه داشته بود
معلوم نیست این فصل کدوم مربی داغونی رو که از همه تیما اخراج کردن میخوان بیارن
واقعا ادم نمیدونه چی باید بگه
این فصل ستار بیچاره فقط دروازه بانی نکرد
پنالتی ستار
ضربه ازاد ستار
دفاع ستار
حمله ستار
یعنی تیم اینقدر بدبخت بود که یه بازیکن پشت دستش نداشت جای این مصدومها بذاره
واقعا واسه مسئولین ورزش فارس متاسفم
یه باشگاه اول باید واسه این که میخواد یه کار انجام بده یکی تو سر خودش بزنه 100تا توسر حساب کتاب هاش
باید منتظر سقوط مقاومت هم توی فصل اینده باشیم اونو هم شاغلام نگه داشته بود
معلوم نیست این فصل کدوم مربی داغونی رو که از همه تیما اخراج کردن میخوان بیارن
ستار در نوع خودش اسطوره هست
سال دیگه سرمربی فجر محمود یاوری هست
مربی: محمد عباسی
بازیکن هم فرید عابدی + مهدی شیری از برق میرن فجر
اگه برقی هم وجود داشته باشه سرمربیش اصغر اکبری میشه به احتمال زیاد
یه حرفایی از حضور افشین به جای شاغلام بود
نمیدونم فقط امیدوارم نخوایم یه بار دیگه این چیزا رو ببینیم
POORIA BAYERNI
17-04-2009, 12:12
حالا بزاريد محمود ارديبهشت بياد شيراز ببنيم هديه چي ميده...
واقعا از سقوط تيم ريشه دار برق شيراز به دسته اول متاسفم. شيرازيهاي عزيز ما رو هم تو غمتون شريك بدونين.
احتمالا اين سرنوشت در انتظار تيم ما هم هست
همون طور كه گفته بودم سرنوشت ما هم مثل شما شد اميدوارم سال ديگه هم ما وهم شما بتونيم دوباره مقتدرانه به ليگ برتر صعود كنيم
Liverpudlian
19-04-2009, 19:55
در گفت و گو با فارس
فلاح: مقابل استقلال اهواز محكم بازي ميكنيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه برق شيراز گفت: براي اينكه حق هيچ تيمي ضايع نشود مقابل استقلال اهواز محكم بازي مي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه فقط يك هفته از مسجل شدن سقوط برق شيراز به ليگ دسته اول گذشته شايعات درباره آينده اين تيم هر روز شكل تازه تري به خود مي گيرد. اين در شرايطي است كه نه وزارت نيرو تا اين لحظه واكنشي به سقوط تيم نشان داده و نه مسئولان استاني و ورزشي فارس براي بقاي اين تيم در ليگ برتر از طريق خريد امتياز تيم هاي ليگ برتري روي خوشي نشان داده اند.
با وجود اينكه عكس العمل وزارت نيرو به عنوان متولي باشگاه برق شيراز و همچنين مسئولان ورزشي و سياسي استان فارس در آينده اين تيم موثر است افراد غيرمسئول و يا شايد از علاقه مندان به برق شيراز براي حفظ اين تيم در ليگ برتر در حال جريان سازي براي رسيدن به هدف خود هستند.
رسول فلاح در اين زمينه به خبرگزاري فارس گفت: تا اين لحظه كه درحال صحبت هستم هنوز هيچ تصميم براي تيم گرفته نشده است. نه وزارت نيرو واكنشي نشان داده و نه مسئولان استاني نظر خود را درباره آينده تيم اعلام نكرده اند.
وي افزود: من فقط نياز به حمايت دارم تا تيم را از اين وضعيت خارج كنم. مهمترين مسئله اي كه بايد مشخص شود وضعيت مالي باشگاه است. تا زماني كه اين مورد مشخص نشود نمي توانيم تصميم گيري كنيم.
فلاح در پاسخ به اين سئوال كه خبر پيشنهاد يك ثروتمند شيرازي به علي دايي براي خريد برق و سپردن هدايت اين تيم به دايي درست است يا خير عنوان كرد: اين موضوع را تازه مي شنوم و درست نيست. در حالي كه هنوز يك بازي ديگر باقي مانده چنين حرف هايي مطرح شود. ما فعلا به بازي پاياني خود فكر مي كنيم.
وي ادامه داد: نمي خواهيم هفته پاياني ليگ را با حرف و حديث به پايان ببريم. به خوبي مي دانيم كه استقلال اهواز براي بقا در ليگ نياز به پيروزي دارد اما ما نمي خواهيم حق تيمي ضايع شود و به همين دليل مقابل اين تيم محكم بازي مي كنيم.
خبرگزاري فارس
POORIA BAYERNI
20-04-2009, 18:51
محكم بازي نكنيد خوشحال شيد...
حالا بزاريد محمود ارديبهشت بياد شيراز ببنيم هديه چي ميده...
قربونت همون یه دفعه که اومد هنوز هدیه هاشو باز نکردم دیگه هدیه های ایندفعه رو نمیدونم باید چه کار کنم:34:
m_acmilan
26-04-2009, 13:56
برو بچ شیرازی این اتفاق باید می افتاد تا مسوولان به فکر بیفتن.
با اینکه با این اتفاق آب از آب هم تکون نمیخوره.
POORIA BAYERNI
26-04-2009, 19:35
قربونت همون یه دفعه که اومد هنوز هدیه هاشو باز نکردم دیگه هدیه های ایندفعه رو نمیدونم باید چه کار کنم:34:
حالا من 1چي گفتم:دي...
برو بچ شیرازی این اتفاق باید می افتاد تا مسوولان به فکر بیفتن.
با اینکه با این اتفاق آب از آب هم تکون نمیخوره.
مطمئن باش هيچ اتفاق خاصي نميوفته...سال بعد هم نوبت فجره...
ss_ss gahreman
02-05-2009, 18:23
از غلامحسين پيرواني تقدير ميشود
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه مقاومت سپاسي قصد تقدير از غلامحسين پيرواني را دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه مقاومت روز سه شنبه هفته جاري براي غلامحسين پيرواني مراسم تقدير در نظر گرفته اند.
اين مراسم در حسينيه ثارا... برگزار مي شود و مسئولان استاني و ورزشي به همراه بازيكنان و مديران باشگاه هاي ديگر در اين مراسم حضور خواهند داشت.
پيرواني با توجه به حضور در تيم اميد در فصل جاري هدايت تيم مقاومت را بر عهده نخواهد داشت.
انتهاي پيام/
مقاومتى به مثابه مقاومتى ها
مقاومت سپاسى
تيم شيرازى مثل هميشه بود، يك تيم غيرقابل پيش بينى كه بعضى از اوقات نتايجى مى گرفت كه كمتر كسى آن را پيش بينى مى كرد و گاهى از اوقات همچنان ضعيف ظاهر مى شد كه از تيمى چون مقاومت سپاسى بعيد به نظر مى رسيد. تيم شيرازى كه از نظر مالى وضعيتش نسبت به قبل بهتر و بهتر شده بود، مثل هميشه بسان تيم هاى سازنده ظاهر شد و با بها دادن به جوانان، چهره هايى را به فوتبال ايران هديه كرد كه قطعاً در ليگ نهم و نزد تيمهاى بزرگ بسيارى از بازيكنان اين تيم را خواهيم ديد. مقاومتى ها نيز مانند خيلى از تيم هاى ديگر ليگ به حداقل ها قانع بودند و همين كه در منطقه سقوط قرار نمى گرفتند برايشان موفقيت به حساب مى آمد. شاگردان غلامحسين پيروانى در ليگ هشتم يك تيم خوب و قابل اعتنا بودند. تيمى كه فوتبال بازى مى كرد و از اين لحاظ در بازى با تيم هاى بزرگ كمتر به چشم مى آمد كه شيرازى ها به ضد فوتبال روى بياورند. شيرازى ها در هشتمين سال حضورشان در ليگ برتر باز سرمربى هميشگى و ثابت خود يعنى غلامحسين پيروانى را در اختيار داشتند، همان مربى كه به واسطه آشنايى اش با اين تيم شيرازى يكى از مربيان موفق ليگ هم به حساب مى آمد. مربى كه تيمش را خوب مى شناخت و اعضاى تيم نيز براى او احترام قابل توجهى قائل بودند.
از مقاومت تا تيم ملى
در اواسط ليگ هشتم غلامحسين پيروانى با انتخاب فدراسيون فوتبال و تأييد كميته ملى المپيك به عنوان سرمربى تيم ملى اميد انتخاب شد تا پس از مدتها اميدواريها به اميدهاى فوتبال ايران دو چندان شود. با حضور پيروانى در تيم ملى اميد چنين تصور مى شد كه او در همان اواخر فصل از جمع مقاومتى ها جدا شده و به آمادگى تيم ملى اميد بپردازد اما با وجود ميل مسئولان كميته ملى المپيك اين اتفاق نيفتاد و پيروانى ترجيح داد تا آخر ليگ به كار خود در مقاومت سپاسى فكر كند.
مديريت
آنهايى كه دستى بر آتش فوتبال داشته و دارند و از نزديك تيم مقاومت سپاسى را مى شناسند خوب مى دانند كه يكى از عوامل موفقيت اين تيم مديريت خوب سرهنگ جعفرى مديرعامل سالهاى سال اين تيم است. رابطه خوب و نزديك مديرعامل با كادر فنى و بازيكنان تيم مقاومت سپاسى باعث شده است تا اين تيم شيرازى از خطر بروز مسائل حاشيه اى در امان بماند. چيزى كه در فوتبال امروز و نزد تيم هاى فوتبال نظير آن كمتر به چشم آمده و مى آيد. ثبات مديريت جعفرى در مقاومت سپاسى در كنار عملكرد غلام حسين پيروانى شايد از مهمترين عوامل موفقيت اين تيم شهرستانى تا به امروز بوده است.
حادثه ورزشگاه ثامن
به هنگام برگزارى ديدار رفت ۲ تيم پيام مشهد و مقاومت سپاسى در ورزشگاه ثامن مشهد اتفاقاتى افتاد كه در فوتبال امروز كمتر نظير آن به چشم آمده است. برخورد با يكى از خبرنگاران همراه تيم مقاومت سپاسى و در جايگاه ويژه ورزشگاه ثامن از سوى حماسه ساز ملبورن و دوستانش باعث شد تا اتفاقات تلخى در آن ورزشگاه رخ دهد.
عدم اعتقاد به خارجى ها
غلامحسين پيروانى سرمربى تيم فوتبال مقاومت سپاسى در ليگ هشتم و در حالى كه استفاده از بازيكنان خارجى در تيم هاى ليگى به يك اپيدمى تبديل شده بود، باز هم نشان داد كه اعتقادى به وجود چنين بازيكنانى ندارد و بهتر مى داند كه سرمايه تيمش را صرف بازيكنان داخلى نمايد. پيروانى كه در طول فصل تنها از ۲۲ بازيكن در تركيب خود استفاده كرد، هرگز حاضر نشد به خاطر خوشايند اين و آن تن به جذب بازيكن خارجى بدهد، كارى كه پيش از اينها برقى ها انجام داده و به نتيجه دلخواه هم نرسيده بودند.
پر گل ترين بازى
پرگل ترين بازى مقاومتى ها در ليگ هشتم در دور رفت اين بازيها در مقابل استقلالى ها رقم خورد. بازى با تيم استقلال تهران در تاريخ شانزدهم مهر ماه در ورزشگاه آزادى پرگل ترين بازى تيم مقاومت را رقم زده در آن ديدار تيم مقاومت شيرازى با حساب ۵ بر ۲ به استقلال باخت تا به يكى از سخت ترين شكست هاى دوران خود دست پيدا كند. شكست ۵ بر ۲ مقاومت سپاسى مقابل استقلال باعث بيدارى شيرازى ها شد و سبب گشت تا آنها در ديدار برگشت ضمن جبران نتيجه رفت، آبى پوشان تهرانى را در ورزشگاه حافظيه با حساب ۴ بر يك شكست دهند.
كار مهم
تيم مقاومت سپاسى يكى از تيم هاى شيرازى ليگ برتر در طول ۳۴ بازى خود در ليگ هشتم تنها به كسب يك نتيجه مشابه دست يافت. شيرازى ها در بازى رفت و برگشت مقابل داماش گيلان در ورزشگاه حافظيه شيراز و شهيد عضدى رشت در مقابل حريف خود به تساوى يك بر يك رسيدند تا دريك بازى به ۲ نتيجه يكسان رسيده باشند. اين نتايج به فاصله ۳ ماه براى شيرازى ها رقم خورد. مقاومت در بازى رفت كه در تاريخ ۲۶ مهرماه انجام شد مقابل داماش به نتيجه يك بر يك رسيد و در تاريخ ۲۷ دى ماه نيز بار ديگر چنين نتيجه اى براى آنها تكرار شد.
شكست تاريخى
مقاومت سپاسى در دور برگشت رقابت هاى ليگ و در مقابل استقلال تهران به نتيجه اى دست يافت كه كمتر كسى آن را پيش بينى مى كرد. مقاومتى ها در ورزشگاه حافظيه شيراز و در روزهايى كه استقلالى ها به كسب ۳ امتياز بازى بيش از نان شب نياز داشتند، موفق به شكست استقلال آن هم با حساب باور نكردنى ۴ بر يك شدند. محمد ايرانپوريان، امين متوسل زاده، مصطفى صبرى و على ممبينى زننده ۴ گل تيم مقاومت سپاسى در بازى با استقلال بودند.
2 شكست براى پرسپوليس
اگر مى گوييم مقاومتى ها در طول ليگ گاهى فراتر از حد انتظار ظاهر شدند، به خاطر نتايجى بود كه مقابل حريفان خود به دست آوردند. پيروزى مقابل استقلال و ۲ بار شكست پرسپوليس در ۲ ديدار رفت و برگشت نتايجى بود كه حتى خوشبين ترين افراد هم آن را باور نمى كردند. مقاومتى ها در ديدار رفت كه در ورزشگاه آزادى برگزار شد يك بر صفر حريف نامدار تهرانى خود را شكست دادند و در ديدار برگشت هم موفق به شكست ۲ بر يك حريف خود شدند. حريفى كه سال هاست طعم تلخ شكست مقابل تيم جوانى چون مقاومت سپاسى را تجربه كرده و مى كند.
مير هانى هاشمى ،ركورد دار بازى
مير هانى هاشمى با ۲۸۳۰ دقيقه بازى براى مقاومت سپاسى در طول ليگ هشتم از حيث حضور در ميدان يك ركورددار به حساب مى آمد. هاشمى در دور رفت در تمامى بازيها به عنوان بازيكن ثابت براى مقاومت سپاسى به ميدان رفت و در دور برگشت نيز تنها در بازى مقابل تيم هاى پيكان و صباى قم در ميدان حضور نداشت. ميرهانى هاشمى در حالى بيشترين بازى را براى مقاومت سپاسى انجام داد كه محسن نيسانى و مصطفى صبرى به ترتيب با ۲۷۹۰ دقيقه و ۲۷۶۰ دقيقه بازى در تعقيب او بودند.هاشمى بازيكن خوش آتيه اى است كه در ادامه از او بسيار خواهيد شنيد .
امتياز تماشاگر
در طول ليگ هشتم چيزى حدود ۱۶۸ هزار تماشاگر در ورزشگاه هاى حافظيه شيراز و ورزشگاه هاى ديگر كشور به تماشاى بازى هاى اين تيم نشستند تا مقاومت سپاسى را در بازى مقابل حريفانش تنها نگذاشته باشند. حضور ۸۸ هزار تماشاگر در دور رفت بازى ها و ۸۰ هزار تماشاگر در دور برگشت، همه آن مقدار تماشاگرى بود كه موفق به تماشاى بازيهاى اين تيم از نزديك شده بودند. مقاومتى ها به لحاظ حيث حضور تماشاگر در ورزشگاه ها نيز در ليگ هشتم نسبت به ادوار گذشته ليگ يك موفقيت نسبى را داشتند كه اين مسأله براى شيرازى ها يك امتياز به حساب مى آمد.
22 بازيكن براى مقاومت
ميرهانى هاشمى، محسن نيسانى، مصطفى صبرى، مسعود همامى، سيامك كوهنورد، امين متوسل زاده، هادى رمضانى، رضا خالقى فر، محمد صادق كرمى، محمدباقر زعفرانى، شهرام گودرزى، على ممبينى، محمد ايرانپوريان، جمال عباسى، محمود محمدى، هادى ايمانى، محمدامين صنايعى، محمد پورمند، ايمان موسوى، حسن فرجى، مهدى شجاعى پور و حسن رجبى ۲۲ بازيكنى بودند كه در طول ليگ هشتم براى تيم مقاومت سپاسى به ميدان رفتند و با تلاش خود موفق شدند به عنوان نهمى ليگ هشتم دست يابند.
اولين و آخرين گل
امين متوسل زاده در سومين بازى تيمش با پاس همدان در دقيقه ۱۷ بازى زننده نخستين گل تيمش در رقابت هاى ليگ هشتم بود. متوسل زاده در كوير گلزنى مقاومت سپاسى گلى را به ثمر رساند كه در پايان پيروزى ۲ بر صفر مقاومتى ها را بعد از ۲ نتيجه شكست و تساوى رقم زد. چنين وضعيتى در پايان ليگ هم براى مقاومتى ها رقم خورد. آنها در سى امين بازى خود در ليگ و مقابل تيم پرسپوليس توسط صبرى موفق شدند كه آخرين گل خود را در مقابل پرسپوليس به ثمر برسانند. مقاومتى ها در ۴ بازى پايانى خود مقابل تيم هاى پاس، ملوان، پيام و سپاهان موفق به باز كردن دروازه حريفان خود نشدند.
خشن ترين ها
شهرام گودرزى، ميرهانى هاشمى، محمد صادق كرمى، سيامك كوهنورد و محسن نيسانى خشن ترين بازيكنان تيم مقاومت سپاسى در ليگ هشتم بودند. گودرزى ، هاشمى ، كرمى، كوهنورد و نيسانى هركدام با دريافت ۵ كارت زرد در زمره خشن ترين بازيكنان اين تيم شيرازى قرار داشتند. محمد باقر زعفرانى، مصطفى صبرى و محمدى ۳ بازيكنى بودند كه به همراه شجاعى پور، با دريافت ۳ كارت زرد در يك قدمى بازيكنان خشن مقاومت قرار داشتند.
تنها اخراجى
مهدى شجاعى پور مهاجم تيم فوتبال مقاومت سپاسى كه در طول ليگ هشتم كمتر به او بازى رسيد، در نيم فصل اول و در بازى با تيم ابومسلم از هدايت ممبينى داور آن ديدار كارت قرمز گرفت و تيمش را ۱۰ نفره كرد. شجاعى پور در ديدار با ابومسلم از دقيقه ۸۷ بازى جايگزين رضا خالقى فر در خط حمله مقاومت شده بود اما هنوز ۲ دقيقه از حضورش در زمين نمى گذشت كه به دليل خطايى كه انجام داد كارت قرمز گرفت و زمين بازى را ترك كرد. شجاعى پور تنها بازيكن اخراجى تيم مقاومت سپاسى در طول رقابت هاى ليگ هشتم بود.
شروع بد
تيم مقاومت سپاسى كارش را در ليگ هشتم با شكست و به تعبيرى بد شروع كرد. مقاومتى ها در نخستين بازى خود در ليگ هشتم در تاريخ ۱۵ مردادماه در ورزشگاه حافظيه شيراز مقابل فولاد خوزستان تن به شكست يك بر صفر دادند تا به تعبيرى ليگ هشتم را بد شروع كرده باشند. شيرازى ها در آخرين بازى خود در ليگ هم مقابل تيم چهارم جدول رده بندى ليگ يعنى سپاهان قرار گرفته، ديدارى كه در پايان ۹۰ دقيقه وقت قانونى بازى با تساوى بدون گل همراه بود.
بهترين گلزن
امين متوسل زاده با ۱۱ گل زده در ۳۲ ديدارى كه براى مقاومتى ها به ميدان رفت عنوان بهترين گلزن اين تيم شيرازى را از آن خود ساخت. متوسل زاده در دور رفت و در بازى مقابل تيم هاى مس، پيكان، صباى قم، پاس، پيام و سپاهان براى تيمش گلزنى كرد. متوسل زاده در دور برگشت هم موفق شد در بازى با تيم هاى راه آهن، استقلال اهواز و استقلال تهران هم دروازه حريفان را باز كند و عنوان بهترين گلزن تيم مقاومت سپاسى را به خود اختصاص دهد. متوسل زاده در دور رفت ۷ بار موفق به گلزنى شد و در دور برگشت هم ۴ گل براى تيمش به ثمر رساند.
ميانگين ها
ميانگين برد: ۰۹/۳
ميانگين تساوى: ۰۹/۳
ميانگين باخت: ۸۳/۲
ميانگين گل زده: ۹۷/۰
ميانگين گل خورده: ۰۸/۱
ميانگين امتياز:۲۹/۱
چراغى كه به خاموشى گراييد
برق
برق ليگ هشتم را بسيار خوب و فراتر از حد انتظار آغاز كرد. آنها هفته هاى متمادى با كسب پيروزى توانسته بودند، خود را به عنوان يك مدعى به ليگ و تيم هاى آن تحميل كنند اما آنهايى كه دستى بر آتش فوتبال داشتند خوب مى دانستند كه اين شروع، طوفانى موقتى است و خيلى زود اين اشتها فروكش خواهد كرد و اين اتفاق هم افتاد و از برق مدعى، يك تيم درجه دوم ساخت. برقى ها فوتبالى چند گانه را در ليگ هشتم به نمايش گذاشتند. آنها با وجود بازيكنان خوبى كه در اختيار داشتند هرگز نتوانستند در حد بضاعت خود نتيجه بگيرند اما آنچه باعث سقوط برقى ها شد به تعبير اهالى فوتبال عدم خودباورى لازم نزد آنها بود. آنها تقريباً از نيم فصل، سقوط خود را باور كرده بودند و همين طرز تفكر جسارت بازيكنان حريف برق را دوچندان مى كرد تا آنها از بازى با برق در نقش يك بازى امتيازآور نگاه كنند. برقى ها با وجود چند سال حضور نسبتاً قدرتمند در ليگ برتر در ليگ هشتم به ناچار از بازى در ليگ برتر خداحافظى كردند و شرايط سخت بازى در ليگ دسته اول را پذيرفتند.
مربيان مدعى
برقى ها وقتى احساس كردند كه با محمد عباسى در ليگ به بن بست رسيده اند، تصميم به تعويض او گرفتند اما انتخاب جانشين براى او كار بسيار دشوارى بود. آنها پس از هفته ها كنكاش سرانجام با فرشاد پيوس وارد گفت وگو شدند و او را به برق بردند تا بلكه او بتواند برق را از خطر سقوط برهاند اما هرگز اين اتفاق نيفتاد و تيره روزى هاى برق با پيوس نيز تداوم يافت. به همين خاطر او هم رفت تا محمدرضا كربكندى جايش را در اين تيم شيرازى بگيرد كه اين مربى اصفهانى نيز نتوانست كارى از پيش ببرد.
سقوط آزاد
برقى ها پس از آن شروع طوفانى به ناگاه آنقدر تنزل كردند كه بدبين ترين افراد هم آن را باور نمى كردند. برقى ها كه تا هفته هاى هفتم و هشتم ليگ صدرنشين ليگ بودند سقوط خود را شروع كردند و به چنان روزى افتادند كه عنوان هجدهمى ليگ استحقاق آنها بود. برقى ها در واقع از چند هفته مانده به پايان ليگ، سقوط خود را به چشم ديدند تا سقوط آزاد خود را كامل كرده باشند.
جدايى يزدانى
داريوش يزدانى، بازيكن نام آشناى فوتبال ايران وقتى پيش از شروع ليگ كارش با استقلالى هاى اهواز به سرانجام نرسيد، به زادگاهش شيراز بازگشت تا در تيم برق بازى كند اما سقف حضور او در اين تيم صرفاً نيم فصل اول ليگ بود چرا كه بعد از آن ديگر اثرى از داريوش يزدانى در تيم برق ديده نشد.
داريوش يزدانى از ۱۷ بازى نيم فصل اول در ۱۵ بازى آن براى برقى ها به ميدان رفت و در آخرين بازى هم در دقيقه ۵۱ از جمشيد دانش مهر كارت قرمز گرفت و تيمش را ۱۰ نفره كرد.
31 بازيكن براى برق
ستار زارع، محمد آفند، مسعود نظرزاده، فريد عابدى، همت عابدى نژاد، مهدى كريميان، سجاد بيرانوند، صمد زارع، مهدى شيرى، سعيد جعفرى، رضا نظرزاده، داريوش يزدانى، بهمن شيروانى، حميد هنرور، محسن نيكخواه، محمد صالح خليل آزاد، مهرداد علمدارى، محسن قائدى پور، ويليام مورنو، آلن آوديج، اميد طهمورثى، قاسم غلامزاده، فرهاد محمدى، وحيد ارمى، فرزاد رضايى، محمد آخوندى، ميلاد حيدرى فر، محمد عباسى، على ساسانى فر و روزبه اكبرپور، نناد تينكف ۳۱ بازيكنى بودند كه در طول ليگ هشتم براى برق شيراز به ميدان رفتند.
خارجى هاى برق
ويليام مورنو، آلن آوديج و نناد تينكف ۳ تن از بازيكنان خارجى تيم برق شيراز بودند كه مورنو عملكرد چندان قابل توجهى را در اين تيم نشان نداد اما تينكف و آوديج كه از نيمه فصل به برق افزوده شدند براى اين تيم پرتلاش ظاهر شدند به خصوص تينكف كه تقريباً به يار ثابت اين تيم مبدل شد.
315 هزار تماشاگر
نحوه عملكرد بازيكنان برق در ليگ هشتم به گونه اى بود كه در طول نيم فصل اول تماشاگران بسيارى را به ورزشگاه ها كشاند و براى اين تيم شيرازى يك ركورد خارق العاده را خلق كرد. حضور ۲۱۳ هزار تماشاگر در نيم فصل اول ليگ با توجه به درخشش بازيكنان اين تيم ركوردى بود كه براى برقى ها برجاى گذاشت اما با شروع نيم فصل دوم و سقوط فاحش اين تيم تماشاگران اين تيم هم نزول فاحشى را داشتند و تعداد آنها به ۱۰۲ هزار تماشاگر رسيد.
بهترين گلزن
فريد عابدى با ۱۰ گل زده عنوان بهترين گلزن اين تيم شيرازى را در ليگ هشتم به خود اختصاص داد. عابدى در نيم فصل اول و در۸ بازى با ملوان، صباى قم، پاس، فولاد، سايپا، مس، مقاومت و ابومسلم ۹ گل را به ثمر رساند تا نيم فصل موفقى را پشت سر گذاشته باشد اما اين بازيكن هم مانند تيم برق در نيم فصل دوم تحليل رفت و تنها يكبار و آن هم از روى نقطه پنالتى در بازى با مقاومت موفق به گلزنى شد.
اخراجى ها
داريوش يزدانى، ستار زارع و حميد هنرور ۳ بازيكن اخراجى تيم برق در ليگ هشتم فوتبال ايران بودند. يزدانى در نيم فصل اول و در بازى پايانى با استقلال اهواز در دقيقه ۵۱ از جمشيد دانش مهر كارت قرمز گرفت و تيمش را ۱۰ نفره كرد. ستار زارع در دور برگشت و در بازى با صباى قم در دقيقه ۷۸ از البرز حاجى پور كارت قرمز گرفت و از زمين بازى اخراج شد و هنرور نيز در بازى با پرسپوليس از دقيقه ۸۸ از زمين بازى توسط حاجى پور اخراج شد تا او نيز در زمره بازيكنان اخراجى اين تيم قرار گرفته باشد.
شكست پرگل
پرگل ترين شكست برقى ها در ليگ هشتم، در بازى پنجم آنها در دور برگشت و مقابل استقلال رقم خورد. ديدارى كه ۲۸ دى ماه انجام شد و در نهايت با شكست ۴ بر يك آنها همراه گشت. شكست پرگل برقى ها مقابل ديدگان طرفداران اين تيم در ورزشگاه حافظيه شيراز به دست آمد و براى مدت ها طرفداران و بازيكنان اين تيم را تحت تأثير خود قرار داد.
شروع خوب، پايان بد
برقى ها ليگ را با يك پيروزى خوب ۲ بر يك مقابل پيام در مشهد آغاز كردند تا نشان دهند از آمادگى خوبى برخوردار هستند.برقى ها در آن ديدار كه در روز ۱۵ مردادماه ۸۷ انجام شد، در يك بازى خوب يك شكست سنگين را به حريف ميزبان خود تحميل كردند.برقى ها كه ليگ را خوب شروع كردند، نتوانستند با خوبى آن را به پايان برسانند. آنها در آخرين بازى خود در ليگ و مقابل استقلال اهواز با وجود اينكه سقوط آنها از مدت ها قبل قطعى شده بود با حساب ۳ بر صفر مغلوب حريف خود شدند تا ليگ را بد تمام كرده باشند.
اولين و آخرين
نخستين گل برقى ها را در ليگ هشتم ستار زارع در دقيقه ۶۲ بازى با پيام به ثمر رساند. ديدارى كه در نهايت با پيروزى ۲ بر يك برقى ها به پايان رسيد.آخرين گل تيم برق را نيز در بازى سى وسوم اين تيم ويليام مورنو به ثمر رساند. او در بازى با داماش و در دقيقه ۵۰ موفق به باز كردن دروازه اين تيم شمالى شد تا تنها گل تيمش را به ثمر رسانده باشد، ديدارى كه در نهايت با حساب ۳ بر يك به سود داماشى ها به پايان رسيد.
بيشترين بازى
ستار زارع بازيكن مؤثر و موفق تيم برق با ۲۶۹۵ دقيقه بازى براى تيمش ركورد قابل توجهى از خود بر جاى گذاشت.زارع تنها در بازى برگشت با پاس، بازى رفت با داماش و بازى برگشت با استقلال اهواز نتوانست براى تيمش به ميدان برود.ستار زارع از مجموع ۳۱ ديدارى كه براى تيمش به ميدان رفت در ۲۹ بازى بازيكن ثابت و ۹۰ دقيقه اى تيمش بود.
ركورددار قضاوت
تورج حق وردى با ۴ بار قضاوت ركورددار داورى هاى اين تيم شيرازى بود.برق در ديدارهايى كه قضاوت آنها را حق وردى بر عهده داشت، صاحب ۴ شكست يك بر صفر مقابل پاس، ۳ بر يك مقابل فولاد، ۲ بر يك مقابل پيكان و ۳ بر يك مقابل داماش شد. نكته جالب توجه اينكه ۴ قضاوت تورج حق وردى براى برقى ها تماماً در نيم فصل دوم ليگ رقم خورد.
خشن ترين بازيكن
ستار زارع عنوان خشن ترين بازيكن تيم برق شيراز را به خود اختصاص داد.
زارع با دريافت ۶ كارت زرد و يك كارت قرمز در واقع خشن ترين بازيكن تيم برق در ليگ هشتم بود. زارع در ديدار مقابل تيم هاى پيام، مس، ذوب آهن، فولاد، مقاومت و پيكان از داوران كارت زرد گرفت. كاپيتان برقى ها تنها كارت قرمز خود را در ديدار با تيم صباى قم و از البرز حاجى پور دريافت داشت.
ميانگين
ميانگين برد: ۸۰/۶
ميانگين مساوى: ۷۷/۳
ميانگين باخت: ۷۰/۱
ميانگين گل زده: ۰۳/۱
ميانگين گل خورده: ۵۸/۱
ميانگين امتياز: ۷۰/۰
ss_ss gahreman
25-05-2009, 16:31
جعفري: ميخواهيم انتخاب درستي در مورد مربي داشته باشيم
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي گفت: نميتوانيم مثل تيم هاي ديگر هر دو سه هفته يكبار مربي خود را تغيير دهيم.
جعفر جعفري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه چرا سرمربي اين تيم را مشخص نمي كنند اظهار داشت: مي خواهيم با مطالعه دست به انتخاب بزنيم. مثل باشگاه هاي ديگر نمي خواهيم هر دو سه هفته يك بار مربي خود را تغيير دهيم.
وي افزود: به هر حال بعضي مسائل مربوط به هيات مديره مي شود و بايد آنها نظر خود را بدهند. قرار است اين هفته جلسه اي داشته باشيم. در حال حاضر رئيس هيات مديره در ماموريت بسر مي برند.
جعفري در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي شود اصغر اكبري گزينه مربيگري در اين تيم است گفت: ايشان جز گزينه هاي ما نبوده است اما اينكه جز گزينه هاي هيات مديره هست يا نه؛ نمي دانم.
مديرعامل باشگاه مقاومت درباره اينكه غلامحسين پيرواني براي مشاوره دادن به باشگاه برق شيراز رفته است اظهار داشت: مشاور كسي است كه در باشگاه حضور داشته باشد. پيرواني خود در تيم اميد بايد حضور داشته باشد و نمي تواند به صورت دائم در باشگاه برق باشد. پيرواني هميشه با تيم مقاومت مي ماند و به ما هم در امر يارگيري كمك مي كند.
saeed_cris
30-05-2009, 16:23
پيرواني گفت در شهرستان کار نمي کنم
جعفر جعفري اظهارداشت: منتظريم جلسه هيات مديره تشکيل شود تا نام سرمربي جديد را معرفي کنيم.
طبق هماهنگي هاي صورت گرفته اعضاي هيات اين هفته تشکيل جلسه مي دهند تا تکليف سرمربي مشخص شود.
وي افزود: با افشين پيرواني هم براي سرمربيگري مقاومت صحبت کرديم اما وي تمايلي به کارکردن در شهرستان ندارد.
ss_ss gahreman
06-06-2009, 13:43
محمود ياوري سرمربي مقاومت سپاسي شد
خبرگزاري فارس: سرمربي اسبق تيم فوتبال برق شيراز سرمربي مقاومت سپاسي شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري پس از توافق با مسئولان باشگاه مقاومت سپاسي شيراز شب گذشته به عنوان سرمربي اين تيم انتخاب شد.
ياوري امروز با هيات مديره باشگاه مقاومت جلسه اي داشت و حضور وي در اين تيم براي فصل آينده قطعي شد.
پيش از اين گفته مي شد امير حسين پيرواني و اصغر اكبري از گزينه هاي سرمربيگري در اين تيم هستند.
ss_ss gahreman
06-06-2009, 17:20
پس از توافق نهايي با محمود ياوري / جعفري: قرارداد به زودي امضا ميشود / تغييرات هيات مديره يك اتفاق معمولي بود
مديرعامل باشگاه مقاومت شهيد سپاسي شيراز گفت: قرارداد با محمود ياوري به زودي امضا ميشود.
جعفر جعفري اظهار كرد: با ياوري به توافق نهايي رسيديم و به زودي قرارداد رسمي با اين مربي امضا ميشود.
وي افزود: ياوري مربي خوب و با تجربهاي است و برنامههاي خوبي را به باشگاه ارايه داده است.
جعفري دربارهي تغييرات در هيات مديره نيز گفت: اين يك تصميم طبيعي در هر باشگاهي است و عاري، كشاورزي و رنجبر اعضاي جديد هيات مديره هستند.
وي دلايل اين تغييرات را مسائل معمول در فوتبال دانست.
جعفري ابراز اميدواري كرد مقاومت در ليگ نهم چهره جديدي از خود به نمايش بگذارد.
ss_ss gahreman
07-06-2009, 13:25
حضور ياوري در مقاومت سپاسي منتفي شد
خبرگزاري فارس: محمود ياوري براي هدايت تيم فوتبال مقاومت سپاسي با مسئولان اين باشگاه به توافق نرسيد
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري براي مذاكره با مسئولان باشگاه مقاومت روز گذشته به شيراز رفته بود. در حالي كه به نظر مي رسيد با مسئولان اين تيم به توافق رسيده و حتي مديرعامل اين تيم از توافق نهايي با ياوري خبر داده بود، صبح امروز اين موضوع منتفي شد.
ياوري به دليل بحث روي دستياران خود با هيات مديره اين باشگاه به توافق نرسيد.
عاري، عضو هيات مديره مقاومت در اين باره به خبرگزاري فارس اظهار داشت: آقاي ياوري قصد داشت دستياران مدنظر خود را به مقاومت بياورد اما ما نمي خواستيم مربياني كه سال ها براي اين تيم زحمت كشيده بودند را از دست بدهيم. به همين دليل حضور ايشان در اين فصل در تيم مقاومت منتفي شد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي شود اصغر اكبري گزينه بعدي مسئولان اين تيم است گفت: اگر تا قبل از 25 خرداد با گزينه ديگري به توافق رسيديم كه ايشان در كنار سرمربي جديد كار را آغاز مي كنند اما اگر نشد تمرينات با اكبري آغاز خواهد شد.
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1