PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سپاهان از جام باشگاه های آسيا حذف شد!!!

ambordastghofli
28-09-2008, 06:41
سپاهان، استقلال و صبا حذف شدند ولی اينجور که معلومه پرسپليس بخواطر اينکه قهرمان شده ميتونه در جام باشگاه ها بازی کنه. عجب!!!!
واقعاً بايد برای اين فوتبال گريه کرد.

---------------
ايران ورزشى- دفتر رييس مجمع تشخيص مصلحت نظام با ارسال نمابرى درباره طرح اختصاص درصدى از درآمد صدا و سيما به فدراسيون هاى ورزشى توضيح داد.
متن اين نمابر به شرح ذيل است:

طرح اختصاص درصدى از درآمد حاصل از پخش مسابقات ورزشى توسط صدا و سيما به فدراسيون هاى ورزشى كه در جلسه مورخ ۹/۱۲/۱۳۸۰ مجلس شوراى اسلامى به تصويب رسيده و مورد ايراد شوراى نگهبان قرار گرفته بود و در اجراى اصل يكصد و دوازدهم قانون اساسى به مجمع تشخيص مصلحت نظام ارجاع گرديده بود در جلسه رسمى مجمع تشخيص مصلحت نظام به شرح ذيل به تصويب رسيد: مجمع تشخيص مصحلت نظام با بررسى مفاد مصوبه مجلس شوراى اسلامى و استماع اظهارات نماينده دولت (رييس سازمان تربيت بدنى) و دفاعيات رييس كميسيون برنامه و بودجه مجلس شوراى اسلامى و يكى از نمايندگان ارايه دهنده طرح و پس از اظهارات موافقان و مخالفان به اين نتيجه رسيد كه اين مصوبه ضمن ايجاد اختلال در ضبط و پخش مسابقات ورزشى، به روابط جارى وتفاهم باشگاه ها و صدا و سيما آسيب خواهند زد و صدا و سيما را به سمت برنامه ورزشى خاص و محدود سوق خواهد داد كه نتيجه نهايى آن تقبل برنامه هاى ورزشى صدا و سيما، تضعيف مسابقات ورزشى و در نهايت تنزل ورزش كشور خواهد بود.

ضمن اينكه اختلاف نظر دولت و مجلس شوراى اسلامى در نحوه مستقيم وجوه حاصله از اين مصوبه اجراى آن را مشكل خواهند كرد و باعث اختلافات جديدى بين باشگاه ها، فدراسيون ها و دولت خواهند شد. با عنايت به مراتب فوق و فقدان مصلحت ملزمه براى عدول از قانون اساسى مصوبه مجلس شوراى اسلامى مورد تأييد قرار نگرفت. همچنين مجمع تشخيص مصلحت نظام ضمن تأكيد بر اهميت ورزش و ضرورت ارتقاى سطح ورزش كشور و تقويت و توسعه باشگاه هاى ورزشى و با توجه به اينكه صدا و سيما از بابت پخش مسابقات ورزشى درآمدى كسب نمى كند و هر گونه پرداخت به فدارسيون ها ضرورتا از محل بودجه هاى دولتى تأمين خواهند شد توصيه مى نمايد دولت سهم مناسبى از بودجه كشور به ورزش اختصاص دهد و با عنايت به اهميت برنامه هاى صدا و سيما در گسترش ورزش و با در نظر گرفتن تفاهم موجود بين باشگاه ها و صدا و سيما، توصيه مى شود براى ترغيب باشگاه هاى ورزشى به مشاركت فعال وگسترده در برنامه هاى ورزشى كشور، صدا و سيماى جمهورى اسلامى ايران همكارى و مساعدت بيشترى به عمل آورد. مصوبه فوق در اجراى اصل يكصد و دوازدهم (۱۱۲) قانون اساسى و در جلسه مورخ ۲۶/۵/۸۱ مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيد

Amin-TopGoal
28-09-2008, 08:19
کجای این مطلب درج شده که این تیمها حذف شدن و پرسپولیس حذف نشده؟

Hassan_Bar3lona
28-09-2008, 08:37
منم سوالم همین بود

صدا و سیما اعلام کرد:مجاز به پرداخت هیچگونه وجهی نیستیم/ پیشنهاد ما بی پاسخ مانده استروابط عمومی سازمان صدا و سیما اعلام کرد مطابق مصوبه مجمع تشخیص مصلحت نظام، این سازمان برای پخش مسابقات ورزشی در همه رشته‌ها مجاز به پرداخت هیچ‌گونه وجهی نیست.به گزارش خبرگزاری مهر، در اطلاعیه روابط عمومی صدا و سیما آمده است: « پیرو بحث‌های اخیر رسانه‌ها در مورد مساله حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال و اظهار نظرهای متعدد مسئولان فدراسیون فوتبال و سازمان تربیت بدنی در این خصوص، به اطلاع هموطنان می رساند:
1- مطابق مصوبه مورخ 16/5/81 مجمع تشخیص مصلحت نظام، سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران برای پخش مسابقات ورزشی در همه رشته‌ها مجاز به پرداخت هیچگونه وجهی نیست. این مصوبه که به پیوست آمده کاملا متقن و بر اساس مصالح کلیت ورزش کشور بوده و رسانه ملی خود را ملزم به این حکم قانونی می داند. طبیعی است دستگاه‌های نظارتی مانند دیوان محاسبات و سازمان بازرسی کل کشور وظیفه نظارت بر حسن اجرای این قانون را برعهده دارند.
2- سازمان صدا و سیما بر حسب وظیفه ملی و با درک شرایط خاصی که متاسفانه به فوتبال کشور در حال تحمیل شدن است، داوطلبانه، راه حل مناسبی برای برطرف کردن مشکل ایجاد شده بین فدراسیون فوتبال کشورمان و کنفدراسیون فوتبال آسیا پیشنهاد کرده که متاسفانه تا این لحظه مورد قبول مسئولان سازمان تربیت بدنی قرار نگرفته است.
این پیشنهاد در حال حاضر از سوی سازمان صدا و سیما جهت استحضار و تصمیم گیری نهایی برای ریاست محترم جمهور ارسال شده که امیدواریم با توجه به ضرورت رعایت قانون از یکسو و حل مشکل مهم فدراسیون فوتبال به نحو مقتضی تصمیم گیری و به دستگاه های ذیربط ابلاغ شود.
3- بر اساس قانون بودجه کل کشور مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی، مبلغ 170 میلیارد تومان از اعتبارات صدا و سیما باید از طریق درآمدهای ناشی از پخش آگهی‌های بازگانی تامین شود که این ماموریت در خلال تمام برنامه‌های سازمان در سیما و صدا با برنامه ریزی واحد صورت می گیرد.»

Mahmata
28-09-2008, 10:14
:-??
من که سر در نیاوردم چی شد.

*c*f*c*
28-09-2008, 10:23
نه رفیق اینطوری نیست ضرقامی گفته ما امتیاز حق پخش رو نمیخریم یعنی پول نمیدیم afcمیگه باید بخرین به همین دلیل تصمیم گیری نهایی رو دادن به رییس جمهور اگه قبول کرد 4 تا سهمیه در غیر این صورت 1 سهمیه نصیب ایران میشه

hamed6429
28-09-2008, 11:37
کجای این مطلب درج شده که این تیمها حذف شدن و پرسپولیس حذف نشده؟
میگن بن همام زمانی که تهران بوده گفته اگه حق پخش نگیرید کلی از امتیازات رو از دست میدین و فقط یک تیمتون میتونه تو لیگ قهرمانان شرکت کنه که اون هم قهرمان لیگ برتره (پرسپولیس)

*c*f*c*
28-09-2008, 11:47
اگه این جوری بشه که استقلالیا انگار قسمت نیست برن اسیا اون از شاهکاره مسولان که نرفت بعد عمری قهرمان جام حذفی شد که بازم نمیشه خنده داره بیچاره ها تو کف میمونن

labkhande_ejbari20
28-09-2008, 13:42
نه بابا همه اینها شایعه هست اینا بخاطر دربی که به سرخ پوشان روحیه بدن اینکارا میکنند
مثل فصل قبت که قبل از بازی با سپاهان گفتند 6 امتیاز پرسپولیس را بر میگردونند

pers20
28-09-2008, 13:54
امسال سپاهان و استقلال تو کف لیگ قهرمانان آسیا میمونن ببینید من کی گفتم پرسپولیسم میره اونجا اوراواردز رو 6تا میزنه قهرمان میشه برمیگرده !!!

manchester7
28-09-2008, 14:42
امکان نداره مطمئن باشید دولت نمیزاره تیما حذف بشن حتی اگه شده صدا و سیما رو مجبور کنن هم این کارو میکنن یادتون نره تربیت بدنی دست علی ابادیه و اونم با نفوذی که در دولت داره نمیذاره 3 تیم حذف بشن
حالا من یه سوال دارم afc یکسری شرط و شروط داشت تا 4 تیم از ایران برن اسیا و گفته بود اگه اونشرایط حاضر نشه ایران هیچ نماینده ای نخواهد داشت میخوام ببینم تیما اون شرایط رو به دست اوردن ؟

only perspolis
28-09-2008, 14:56
قهکجای این مطلب درج شده که این تیمها حذف شدن و پرسپولیس حذف نشده؟

عزیز من [Only registered and activated users can see links] پرسپولیس کبیر به این خاطر که قهرمان number one لیگ برتر شده[Only registered and activated users can see links] این مسئله تهدیدش نمیکنه و تو لیست نهایی a.f.cیک سهمیه از ایران امکان رفتنش به آسیا وجود داره که تیم کبیر پرسپولیس میره..a.f.cگفته {.دیشب خواب بن همام رو دیدم..گفتم بن همام بزار دستت رو بپیچونم..نزاشت..گفت صابر آره به من گفته به بقیه بگو حقشون رو از پخش بگیرن..و شیطونی نکنن وبچه های خوبی باشن <راشون میدم آسا وگرنه باید بمونن پشت در... ....این دستور فقط واسه تیمهاییه که تو جام حذفی قهرمان شدن ویاتیمهاییه که بعد ماقرار گرفتنو به اصطاح مفت میخوان برن آسیا..امری نیس دادا؟ عزی زیاد [Only registered and activated users can see links] ماکه رفتیم آسیا

ambordastghofli
28-09-2008, 15:26
در اینجا قشنگ گفته که فقط پرسپولیس می‌تونه بره آسیا!

ابرار ورزشی
قول و قرار شفاهى Afc با فدراسيون
بدون حق پخش فقط پرسپوليس به جام قهرمانان بيايد
چندى پيش وقتى كنفدراسيون فوتبال آسيا در پايان نشست كميته اجرايى خود اعلام كرد: ليگ ايران در جام قهرمانان داراى ۴ سهميه خواهد بود، در ميان خوشحالى اهالى فوتبال ايران، نوشتيم كه اين مسأله قطعى نيست و اما و اگرهاى بسيارى دارد و چندى بعد، اين مسأله براى همه جا افتاد كه تا سرمنزل مقصود راهى طولانى در پيش است.كنفدراسيون فوتبال آسيا تلاش مى كند با اين اهرم، كشورها را وادار به حمايت از فوتبال كند و لقمه را هم دور سر خود نچرخانند. در حال حاضر اين نگرانى به قوت خود باقى است كه Afc طرح پيشنهادى را نپذيرد و در اينصورت هر ۴ سهميه باطل شود.چندى پيش هم، بن همام در تهران اين مسأله را اعلام كرد در حاليكه قبل از او صفايى فراهانى فاش كرده بود كه اگر مشكل حق پخش تلويزيونى حل نشود؛ ليگ ايران فقط يك سهميه در جام قهرمانان خواهد داشت.در اين ارتباط روز گذشته، يكى از مسئولان فدراسيون فوتبال خبر از يك توافق شفاهى داد. اين مقام مسئول مى گويد: نامه كتبى در كار نيست اما مسئولان Afc به فدراسيون گفته اند كه اگر مشكل حق پخش حل نشود، قهرمان ليگ برتر مى تواند در جام قهرمانان حضور پيدا كند. البته نه از مرحله اصلى، بلكه آنها بايد با يكسرى تيمهاى درجه دوم مسابقه بدهند و در صورت كاميابى به مرحله اصلى راه پيدا كنند كه از اسفند ماه آغاز مى شود. بنابراين قول و قرار پرسپوليس با پذيرش اين موضوع كه براى فوتبال ايران افت دارد به جام قهرمانان راه پيدا مى كند اما ۳ تيم ديگر از جمله استقلال بايد در جام Afc حضور پيدا كنند. شايان ذكر اينكه ما از يك قول و قرار شفاهى صحبت مى كنيم و اين برنامه زمانى قطعى مى شود كه كميته اجرايى Afc به آن رأى مثبت بدهد. اگر مشكل حق پخش حل نشود. ممكن است آنها سختگيرانه تر عمل كنند وشايد هم تسهيلات بيشترى را اهدا كنند

manchester7
28-09-2008, 15:36
به سلامتی خوب ما که رفتیم اسیا
استقلال تو هم بیا (سپاهان و صباباتری هم بیان)
اخه شما یک لحظه فکر کن که به خاطر حق پخش سه تیم استقلال و سپاهان و صبا حذف شوند اونوقت اصفهان و تهران و قم پدر سازمان و صدا و سیما رو در میاورن من که میگم هر جور شده حتی خود اقای احمدی نژاد به این مسئله رسیدگی میکنه

ssr_70
28-09-2008, 15:51
من که میگم هر جور شده حتی خود اقای احمدی نژاد به این مسئله رسیدگی میکنه

حالت خوبه اینجا هم آره بابا ولمون کنید اینا عمرا یه قرون واسه فوتبال خرج کنند

manchester7
28-09-2008, 16:09
ببین احمدی نژاد حتی شده واسه محبوبیت خودش این کارو میکنه مگه نمیبینی هی میره سر تمرینات تیم ملی و کلی پول میده بهشون

hamed s.s topiran
28-09-2008, 16:16

صداوسیما زیر نظر احمدی نژاد نیست که کاری بکنه زیر نظر رهبره

manchester7
28-09-2008, 16:22
خوب دیگه بهترم شد پس 100% مشکل حل میشه

Sepahan 4 Ever
28-09-2008, 16:48
امسال سپاهان و استقلال تو کف لیگ قهرمانان آسیا میمونن ببینید من کی گفتم پرسپولیسم میره اونجا اوراواردز رو 6تا میزنه قهرمان میشه برمیگرده !!!

ما که اینقدر رفتیم دیگه خسته شدیم :34:
یه سال بچسبیم به لیگ حال اینارو بگیریم

میلان هم نتونست اوروارو با اختلاف 3 گل ببره حالا میگی پرسپولیس 6 تا میزنه:-?>:)

ssr_70
28-09-2008, 16:54
ما که اینقدر رفتیم دیگه خسته شدیم :34:
یه سال بچسبیم به لیگ حال اینارو بگیریم

میلان هم نتونست اوروارو با اختلاف 3 گل ببره حالا میگی پرسپولیس 6 تا میزنه:-?>:)

نه چون پرسپولیس خیلی تو آسیا افتخار داره این حرفها رو ایشون زده حالا هم ایشاالله بتونه یه بار هم که شده طعم فینال آسیا رو بچشه ما که از خدا مونه همه به آرزوهاشون برسن
ما که بخیل نیستیم 4 بار تو فینال آسیا بودیم امسال نشد سال دیگه شرکت میکنیم

Orange
28-09-2008, 17:30
من یه سوال داشتم ببینید اصلا کاریم به تیمهای لیگ برتری نداشتم .
آیا واقعا حق ایران 4 سهمیه هست؟
خودم میگم نه به هیچ وجه.ببینید اگر حق ایران 4 سهمیه باشه اونم با این برنامه ریزی اونم با این امکانات به هیچ وجه درست نیست که ایران حقش 4 سهمیه باشه!
آخه خدایی بیان به ایران 4 سهمیه بدن بعد ژاپن و کره و خیلی کشورها (نمیخوام بحث سیاسی بشه ) اونم با اون امکانات با اون برنامه ریزی 4 سهمیه !
ایران تا امکاناتش رو ارتقا نده حقش همون یک سهمیه هست تازه اگرم با هر نوع کلاه گذاشتن سر خود به 4 سهمیه برسیم به نظرتون این خوبه؟ :-?

RealMadrid7
28-09-2008, 17:43
بینم دلیل اینکه حق پخش لیگهای اروپایی رو هم نمیخرن و همه ی بازیا رو از شبکه های ماهواره ای برمیدارن همین مصوبه هاست:-?؟

خوب واقعا اگه سه تا سهمیه از ایران بره کنار باید تاسف خورد واسه فوتبال کشور.در حالی که با حرفه ای بودن میتونیم 4 تا نماینده داشته باشیم یه نماینده در نهایت نصیبمون بشه باید گریه کنیم به حال ورزشمون.

*c*f*c*
28-09-2008, 17:44
احمدی نژآد برای اینکه تشنج تو ملت نیفته قبول میکنه من میگم نقشه قبلی بوده صدا سیما عمدا گفته نه که برسه یه احمدی نژآد بعد اون بگه ها که یه خورده محبوبیت کسب کنه

Mohsen_Torabi
28-09-2008, 20:25
نه رفیق اینطوری نیست ضرقامی گفته ما امتیاز حق پخش رو نمیخریم یعنی پول نمیدیم afcمیگه باید بخرین به همین دلیل تصمیم گیری نهایی رو دادن به رییس جمهور اگه قبول کرد 4 تا سهمیه در غیر این صورت 1 سهمیه نصیب ایران میشه
یک نکته رو من در مورد سهمیه بگم.من تا الان تمامی مصاحبه های بن همام رو به دقت بررسی کردم.در تمام مصاحبه ها گفته یا 4 سهمیه یا کلا فوتبال ایران محروم خواهد شد.
یعنی این باز جای سوال داره.چون احتمال اینکه هر 4 سهمیه کنسل بشه هست.
بن همام گفته تیم های ایرانی باید در جام ای اف سی شرکت کنند که ارزشش بسیار پایین تر از لیگ قهرمانانه.

Loverboy
28-09-2008, 20:33
تمامي اين اخبار كذب محضه . اگه سهميه اي بخواد قطع بشه كلاً قطع نميشه . يعني ليگ ما از مالزي و .. ضعيفتره ؟ اگه بخواد خبري هم باشه سهميه ي ايران كم ميشه قطع نميشه .

Mohsen_Torabi
28-09-2008, 20:47
ببین احمدی نژاد حتی شده واسه محبوبیت خودش این کارو میکنه مگه نمیبینی هی میره سر تمرینات تیم ملی و کلی پول میده بهشون
این حرف کاملا درسته.همین بودجه نجومی و خرج بسیاری که امسال برای ابی و قرمز کردند فقط برای قهرمانیشون و انتخوابات سال ایندست.بالاخره فوتبال وسیله خوبی برای رای اوردنه.
اما این رو هم بگم که هیچ جا داغون نخواهد شد.حتی وقتی هیچ تیمی هم از ایران نره اسیا.
روزی 4 ساعت برق ملت میره اون هم در اوج گرما.صدای کسی در نمیاد.حالا میخوای برا فوتبال کسی چیزی بگه؟دیگه فوتبال از کار و زندگی روزمره مهم تره؟
فوتبال تو ایران در بین زنان بسیار کم طرفداره.در نتیجه این قشر اولین کسانی هستند که این موضوعات اصلا براشون اهمیت نداره.
در همین لحظه تو اخبار 30/20 داره میگه اختلاف 70 میلیارد تومانی در مخارج دولت.
یکی گفته 50 میلیارد تومان.بعد رئیس دیوان محاسبات اداری گفته 120 میلیارد تومان.70 میلیارد تومان 1 تومان 2 تومان نیست.
یعنی 70 میلیارد تومان فقط تو بحث المپیک هاپولی شده.حالا کسی صداش در میاد؟؟؟
دوست من با این حرف ها خودمون رو گول نزنیم.هر کاری دلشون بخواد میکنند.کسی چیزی نمیگه.
همین که سوگولیشون یعنی پرسپولیس بره اسیا براشون بسه.دوستان پرسپولیسی از حرف من ناراحت نشند.من همیشه منطقی با قضایا برخورد کردم.
اما قبول کنید که شور و از مزه بردند.اگر مثلا سپاهان قهرمان شده بود همه کاری میکردند که اون دو تیم هم بتونند به اسیا برند.الان خیلی که با ای اف سی رای زنی کنند برای قهرمان لیگ و حذفیه.محال برای دو تیم دیگر کاری بکنند.
مهم نیست.دودش تو چشم همه فوتبال ایران میره.این که نگذارند نایب قهرمان اسیا به اسیا بره دردی بزرگ برای فوتبال این مملکته که تا مدتها این کارهای اقایون یادمون میمونه.
تو نامه مجمع تشخیص اورده شده که صدا و سیما درامدی از فوتبال نداره.
درحالی که تخمین ها حکایت از اون داره که حداقل 80 میلیارد تومان درامد صدا و سیما از فوتباله این اقایون با چه رویی این حرف رو میزنند؟ایا این پول حق باشگاه ها نیست؟
ایا حداقل 50 میلیارد تومانش حق باشگاه ها نیست؟
اگر ما اجازه داشتیم شبکه خصوصی تو کشور داشته باشیم این مشکلات بود؟
مطمئن باشید شبکه خصوصی که ورزش این کشور رو تحت پوشش قراره بده چیزی حدود 50 میلیارد تو جیب ورزش کشور و کلی هم تو جیب دولت و تمام مردم هم راضی بودند.
اما ..............
بابا ولمون کنید.همه چیزمون جز بدبختی و بیچارگی چیز دیگری نداره.......~x(~x(~x(~x(

pers20
28-09-2008, 20:55
من موندم الان 4سهمیه بدن به ایران این 4تا تیم کجا میخوان بازی کنن 2تا تیم که پرسپولیس و استقلال که 100% تو ورزشگاه آزادی بازی میکنن میمونه سپاهان و صبا باتری اونا هم ورزشگاهاشون قابل تعیید afc نیست و اوناهم احتمالا ورزشگاه آزادی بازیهای خانگی پرسپولیس و استقلال تو لیگ و جام حذفی بازم تو ورزشگاه آزادی و جالب تر اینکه بازیها تیم ملی هم تو ورزشگاه آزادی حالا شانس اوردیم سایپا از لیگ قهرمانان آسیا حذف شد واقعا ببنید چه وضعیتیه 4تا استادیوم بین المللی نداریم بعد گیرم دادیم 4تا سهمیه به ما بدن !!!!

Mohsen_Torabi
28-09-2008, 20:56
تمامي اين اخبار كذب محضه . اگه سهميه اي بخواد قطع بشه كلاً قطع نميشه . يعني ليگ ما از مالزي و .. ضعيفتره ؟ اگه بخواد خبري هم باشه سهميه ي ايران كم ميشه قطع نميشه .
بله دوست عزیز تو بسیاری از چیزها از همین مالزی هم ضعیف تریم.
کدوم ورزشگاه های این مالزی رو ما داریم؟
ما اینجاییم میبینیم.کشوری که ملتش تازه دارند میفهمند فوتبال یعنی چی باید ببینی چندتا ورزشگاه درست و حسابی داره.همه چیزشون هم رو حساب و کتابه.با اینکه خیلی خیلی مسلمون تر از ما هستند اما هزار و یک چیز دیگر رو هم رعایت میکنند.فقط شعار نمیدند.
ما جز ازادی پیر و پکیده و در به داغون که فقط چمنش دیگه بدرد بخوره چه امکانات سخت افزاری داریم؟
باشگاهامون کدوم استاندارد جهانی رو دارند؟
دولتمون چقدر سهم داره تو لیگ و بخش خصوصی چقدر؟
همین صدا و سیمای ما چقدر کارش رو درست انجام میده؟
هزار و یک مشکل داریم تو فوتبالمون که با همین کشور مالزی هم تو فوتبال قابل مقایسه نیست.
اخه بابا جز عشق مردم این کشور به فوتبال ما چی چی داریم؟؟؟؟؟؟
ای اف سی میخواد بازیهاش به استاندارد اروپا برسه.حاضرم هست همه جوره تاوان این قضیه رو پس بده.حتی اگر قرار باشه کشوری مثل ایران تو این بازی ها نباشه.
الان سوریه که الکرامش هر سال داره میره جز 8 تیم اسیا فقط 1 سهمیه داره.
اون هم میدونی چرا؟چون همین الان حداقل 3 تا ورزشگاه درست حسابی تو کشورشون دارند.خیلی مشکلات ما رو هم ندارند.
پس اگر ما هیچ سهمیه ای هم نداشته باشیم والا باید به ای اف سی حق داد.

pers20
28-09-2008, 21:08
ولی به نظر من به کشوری که همیشه جزو 2 3 تا تیم برتر قاره آسیا بوده حداقل این حق رو داره که یک تیم تو لیگ قهرمانان آسیا داشته باشه !!!!

Loverboy
28-09-2008, 21:27
بله دوست عزیز تو بسیاری از چیزها از همین مالزی هم ضعیف تریم.
کدوم ورزشگاه های این مالزی رو ما داریم؟
ما اینجاییم میبینیم.کشوری که ملتش تازه دارند میفهمند فوتبال یعنی چی باید ببینی چندتا ورزشگاه درست و حسابی داره.همه چیزشون هم رو حساب و کتابه.با اینکه خیلی خیلی مسلمون تر از ما هستند اما هزار و یک چیز دیگر رو هم رعایت میکنند.فقط شعار نمیدند.
ما جز ازادی پیر و پکیده و در به داغون که فقط چمنش دیگه بدرد بخوره چه امکانات سخت افزاری داریم؟
باشگاهامون کدوم استاندارد جهانی رو دارند؟
دولتمون چقدر سهم داره تو لیگ و بخش خصوصی چقدر؟
همین صدا و سیمای ما چقدر کارش رو درست انجام میده؟
هزار و یک مشکل داریم تو فوتبالمون که با همین کشور مالزی هم تو فوتبال قابل مقایسه نیست.
اخه بابا جز عشق مردم این کشور به فوتبال ما چی چی داریم؟؟؟؟؟؟
ای اف سی میخواد بازیهاش به استاندارد اروپا برسه.حاضرم هست همه جوره تاوان این قضیه رو پس بده.حتی اگر قرار باشه کشوری مثل ایران تو این بازی ها نباشه.
الان سوریه که الکرامش هر سال داره میره جز 8 تیم اسیا فقط 1 سهمیه داره.
اون هم میدونی چرا؟چون همین الان حداقل 3 تا ورزشگاه درست حسابی تو کشورشون دارند.خیلی مشکلات ما رو هم ندارند.
پس اگر ما هیچ سهمیه ای هم نداشته باشیم والا باید به ای اف سی حق داد.

تمام حرفهاي شما درست . مالزي امكاناتش از ما بيشتره ولي طبق اسناد AFC ايران هشتمين يا نهمين ليگ آسيا رو از هر لحاظ ( امكانات - كيفيت بازيكنان - و ... ) داره . چه جور ميشه اين ليگ يه نماينده نداشته باشه ؟ ايران تو رنكينگ آسيا سومه . ميشه تيمي كه در رده ي ملي سوم شده تيم نداشته باشه ؟ عراق نيست كه بگيم نا امنه . اينجا ايرانه . البته مگر اينكه مسايل سياسي دخيل بااشه كه اگه اين چنين باشه 1 نماينده كه چه عرض كنم ، اسم ايرانم بزودي از سايت فيفا حذف ميكنن .

Mohsen_Torabi
28-09-2008, 21:41
تمام حرفهاي شما درست . مالزي امكاناتش از ما بيشتره ولي طبق اسناد AFC ايران هشتمين يا نهمين ليگ آسيا رو از هر لحاظ ( امكانات - كيفيت بازيكنان - و ... ) داره . چه جور ميشه اين ليگ يه نماينده نداشته باشه ؟ ايران تو رنكينگ آسيا سومه . ميشه تيمي كه در رده ي ملي سوم شده تيم نداشته باشه ؟ عراق نيست كه بگيم نا امنه . اينجا ايرانه . البته مگر اينكه مسايل سياسي دخيل بااشه كه اگه اين چنين باشه 1 نماينده كه چه عرض كنم ، اسم ايرانم بزودي از سايت فيفا حذف ميكنن .
رفیق من اینها رو از خودم نگفتم.من مصاحبه های خود بن همام رو دیدم و شنیدم.خودش گفت یا 4 تا یا هیچی.
حتی این رو چند بار تو اخبار ورزشی هم شنیدم.حالا این که ما اینجا این بحث ها رو بکنیم فایده نداره.باید ببینیم اخرش اقایون چه خاکی تو سر این فوتبال میکنند.

labkhande_ejbari20
28-09-2008, 21:43
گزارش سرويس ورزشي برنا" در ابتداي جلسه سوزوکي در خصوص اين سوال که نتايج جلسه امروز چگونه بود گفت :من از فدراسيون فوتبال به خاطر تشکيل اين کنفرانس مطبوعاتي تشکر مي کنم. امروز بحث ما در دو بخش انجام شد که در بخش اول در خصوص ماهيت تجاري باشگاهها، ورود بانوان به ورزشگاهها، توسعه استاديوم ها، استاندارد سازي آنها و همچنين ورود تماشاچيان به ورزشگاهها بحث و تبادل نظر شد.
نماينده AFC ادامه داد: در بخش دوم که عملي تر بود، اساسنامه باشگاههايي که در ليگ برتر حضور دارند را بررسي نموده و سپس در مورد مبحث خصوصي و تجاري بودن آنها تبادل نظر شد. من بايد تشکر صميمانه خود را از رياست فدراسيون و نايب رئيس فدراسيون و رئيس سازمان ليگ و دبير کل فدراسيون ابراز کنم كه توانستند بند به بند مواردي را که AFC لازم دانسته بود و در جلسات قبل هم در مورد آن بحث شده بود را احراز کنند.
در ادامه جلسه نماينده AFC در جواب اين سوالات که "شما شخصاً چقدر خوشبين به گرفتن 4 سهميه ازسوي ايران هستيد" و همچنين "در خصوص دورنماي اين جلسه و بحث حق پخش تلويزيوني چه نظري داريد" گفت : فوتبال ايران قدرت بسيار زيادي در آسيا دارد که برکسي پوشيده نيست.در مورد استاديومها و تعداد تماشاچيان و همچنين سود ده بودن و ماهيت تجاري باشگاهها و در مورد سوال شما که در مورد اينکه چند سهميه ميتوانيد داشته باشيد بايد گفت که من بايد از 15 کشور ديگر هم بازديد کنم و در حال حاضر نمي توانم در اين خصوص اعلام نظر نمايم . ما در اين جلسه به دو موضوع اصلي پرداختيم که بخش اول پيرامون موضوع ماهيت تجاري باشگاهها، ورود بانوان به ورزشگاهها و اساسنامه سازمان ليگ و موضوع دوم در مورد حق پخش بازيها از طريق تلويزيون بود، که من اميدوارم فدراسبيون فوتبال و تلويزيون ايران رابطه نزديکي داشته باشند. آنها بايد با يکديگر يک قرارداد تجاري امضا نمايند و حق ليگ فوتبال ايران از پخش تلويزيوني مشخص شود. همانطور که ميدانيم ورزشگاهها نميتوانند کليه تماشاگران را در خود جاي دهند و بسياري از تماشاگران بايد از طريق تلويزيون ديدارها را تماشا کنند و به احترام اين مردم بايد تلويزيون ايران با فدراسيون به نتيجه رسيده و قرارداد حق پخش تلويزيوني را امضا نمايد. من از نتيجه جلسه امروز خوشحالم. ما در بحث تجاري بودن باشگاه ها به نتيجه خوبي رسيديم ولي متاسفانه در بخش دوم که حق پخش تلويزيوني بود به نتيجه نرسيديم و اين موضوع سبب به تعويق افتادن نتيجه سهميه ايران شد. در همين راستا در 25 نوامبر هم جلسه نهايي و تصميم گيري قطعي انجام خواهد شد.
سوزوكي ادامه داد: يکي از موارد بسيار مهم در فوتبال ايران پيشرفت فوتبال بانوان است و مورد بعدي اهميت حضور بانوان در ورزشگاهها است که اين امر باعث پيشرفت فوتبال خواهد شد. يکي از نکات بسيار مهم در جلسه امروز تاکيد سازمان ليگ برتر به باشگاه هاي عضو براي داشتن يک تيم بانوان بود که نشانه پيشرفت فوتبال ايران است. مطمئناً اين امر زمينه ساز بوجود آمدن يک ليگ حرفه اي براي بانوان خواهد بود.
در ادامه يکي از خبرنگاران از سوزوكي پرسيد "چند کشور در خصوص حق پخش تلويزيوني به نتيجه رسيده اند" كه نماينده AFC پاسخ داد: بازديد من تاکنون از سه کشور عربستان، اندونزي و ازبکستان بوده است. عربستان قرارداد بسيار خوبي با تلويزيون خود برقرار کرده بود كه اين توافق سود خوبي را عايد فوتبال اين کشور مي کند. اندونزي هم يک قرارداد بلند مدت با تلويزيون بسته است و ازبکستان هم که در حال ايجاد ليگ حرفه اي ميباشد، عنوان نموده که در حال بستن قرارداد با تلويزيون است.
وي در ادامه گفت : در ليگ ACL دو موضوع اساسي مطرح است كه ما روي آن بسيار مصر هسيتم. موضوع اول بحث حضور تماشاگران در ورزشگاهها است که البته ايران در اين بخش داراي پتانسيل بسيار خوبي است ولي بسياري از کشورها هستند که در آنها تماشاچيان به ورزشگاهها نمي آيند و ما قصد داريم آنها را به استاديوم ها بياوريم. موضوع دوم که بسيار مهم است حقوق پخش تلويزيوني براي باشگاهها است که به اين وسيله به آنها کمک بشود و البته اين بدون کمک شرکتهاي تلويزيوني امکان پذير نيست.
در ادامه کنفرانس خبرنگاران در خصوص جلسه و نتايج آن از تاج خواستند تا توضيحاتي را ارئه دهد، وي گفت :
سازمان ليگ با همتي که بکار برد توانست انتظارات AFC را برآورده نمايد و با توجه به صحبتهاي سوزوکي مشخص است که ماهيت تجاري باشگاهها موضوعي حل شده است و تمام مواردي که از سازمان ليگ خواسته شده بود مرتفع شده است. فقط موضوع حق پخش تلويزيوني بود که رئيس فدراسيون و هيات رئيسه در اين خصوص بارها تاکيد نمودند و اين موضوع بنا به اعلام AFC شرط لازم دريافت سهميه است نه شرط کافي.
نايب رييس فدراسيون فوتبال ادامه داد: در جلسه امروز با توجه به مطالب خواسته شده توسط AFC فقط موضوع حق پخش تلويزيوني باقي مانده است که با تدبيري که در مسئولين صداوسيما سراغ داريم ، اميدواريم اين موضوع هرچه سريعتر حل شود.
وي افزود: حق پخش تلويزيوني مشکلي در مجمع تشخيص مصلحت نظام دارد که اين موضوع قابل حل مي است. من اميدوارم اين مشکل ظرف چند روز آينده طي مذاکره با مسئولين صداو سيما برطرف شود.

labkhande_ejbari20
28-09-2008, 21:50
عزيز محمدي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، پس از برگزاري نشست با مسولان AFC اظهار داشت: نشست در شرايط خيلي خوبي برگزار شد و 2 نماينده AFC اساسنامه باشگاه‌ها را كه برايشان ارسال كرده بوديم را به خود به ايران آورده بودند و در مورد تك تك باشگاه‌ها از ما سوال كردند و به آنها پاسخ داديم.
وي ادامه داد: 4 سهميه ما در ليگ قهرمانان و آسيا نهايي شده است؛ اما همه چيز دوباره به شرايط حق پخش تلويزيوني بستگي دارد و تا 5 آذر به ما فرصت داده‌اند.
رئيس سازمان ليگ گفت: اين جلسه پيش از سه ساعت طول كشيد و ما به نتايج خوبي رسيديم.
حق پخش و اساسنامه باشگاه اولويت اصلي AFC است. قول داده‌ايم در مورد حق پخش هر چه زودتر اين مشكل را برطرف كنيم.
محمدي در باره اين سوال كه آيا نمايندگان AFC مي‌توانند با مديران صدا و سيما مذاكره كنند، گفت: آنها هرگز نمي‌توانند در زمينه حق پخش تلويزيوني با مديران صدا و سيما مذاكره كنند، بلكه بايد خودمان اين مسئله را در داخل حل كنيم.

Mohsen_Torabi
28-09-2008, 21:58
گزارش سرويس ورزشي برنا" در ابتداي جلسه سوزوکي در خصوص اين سوال که نتايج جلسه امروز چگونه بود گفت :من از فدراسيون فوتبال به خاطر تشکيل اين کنفرانس مطبوعاتي تشکر مي کنم. امروز بحث ما در دو بخش انجام شد که در بخش اول در خصوص ماهيت تجاري باشگاهها، ورود بانوان به ورزشگاهها، توسعه استاديوم ها، استاندارد سازي آنها و همچنين ورود تماشاچيان به ورزشگاهها بحث و تبادل نظر شد.
نماينده AFC ادامه داد: در بخش دوم که عملي تر بود، اساسنامه باشگاههايي که در ليگ برتر حضور دارند را بررسي نموده و سپس در مورد مبحث خصوصي و تجاري بودن آنها تبادل نظر شد. من بايد تشکر صميمانه خود را از رياست فدراسيون و نايب رئيس فدراسيون و رئيس سازمان ليگ و دبير کل فدراسيون ابراز کنم كه توانستند بند به بند مواردي را که AFC لازم دانسته بود و در جلسات قبل هم در مورد آن بحث شده بود را احراز کنند.
در ادامه جلسه نماينده AFC در جواب اين سوالات که "شما شخصاً چقدر خوشبين به گرفتن 4 سهميه ازسوي ايران هستيد" و همچنين "در خصوص دورنماي اين جلسه و بحث حق پخش تلويزيوني چه نظري داريد" گفت : فوتبال ايران قدرت بسيار زيادي در آسيا دارد که برکسي پوشيده نيست.در مورد استاديومها و تعداد تماشاچيان و همچنين سود ده بودن و ماهيت تجاري باشگاهها و در مورد سوال شما که در مورد اينکه چند سهميه ميتوانيد داشته باشيد بايد گفت که من بايد از 15 کشور ديگر هم بازديد کنم و در حال حاضر نمي توانم در اين خصوص اعلام نظر نمايم . ما در اين جلسه به دو موضوع اصلي پرداختيم که بخش اول پيرامون موضوع ماهيت تجاري باشگاهها، ورود بانوان به ورزشگاهها و اساسنامه سازمان ليگ و موضوع دوم در مورد حق پخش بازيها از طريق تلويزيون بود، که من اميدوارم فدراسبيون فوتبال و تلويزيون ايران رابطه نزديکي داشته باشند. آنها بايد با يکديگر يک قرارداد تجاري امضا نمايند و حق ليگ فوتبال ايران از پخش تلويزيوني مشخص شود. همانطور که ميدانيم ورزشگاهها نميتوانند کليه تماشاگران را در خود جاي دهند و بسياري از تماشاگران بايد از طريق تلويزيون ديدارها را تماشا کنند و به احترام اين مردم بايد تلويزيون ايران با فدراسيون به نتيجه رسيده و قرارداد حق پخش تلويزيوني را امضا نمايد. من از نتيجه جلسه امروز خوشحالم. ما در بحث تجاري بودن باشگاه ها به نتيجه خوبي رسيديم ولي متاسفانه در بخش دوم که حق پخش تلويزيوني بود به نتيجه نرسيديم و اين موضوع سبب به تعويق افتادن نتيجه سهميه ايران شد. در همين راستا در 25 نوامبر هم جلسه نهايي و تصميم گيري قطعي انجام خواهد شد.
سوزوكي ادامه داد: يکي از موارد بسيار مهم در فوتبال ايران پيشرفت فوتبال بانوان است و مورد بعدي اهميت حضور بانوان در ورزشگاهها است که اين امر باعث پيشرفت فوتبال خواهد شد. يکي از نکات بسيار مهم در جلسه امروز تاکيد سازمان ليگ برتر به باشگاه هاي عضو براي داشتن يک تيم بانوان بود که نشانه پيشرفت فوتبال ايران است. مطمئناً اين امر زمينه ساز بوجود آمدن يک ليگ حرفه اي براي بانوان خواهد بود.
در ادامه يکي از خبرنگاران از سوزوكي پرسيد "چند کشور در خصوص حق پخش تلويزيوني به نتيجه رسيده اند" كه نماينده AFC پاسخ داد: بازديد من تاکنون از سه کشور عربستان، اندونزي و ازبکستان بوده است. عربستان قرارداد بسيار خوبي با تلويزيون خود برقرار کرده بود كه اين توافق سود خوبي را عايد فوتبال اين کشور مي کند. اندونزي هم يک قرارداد بلند مدت با تلويزيون بسته است و ازبکستان هم که در حال ايجاد ليگ حرفه اي ميباشد، عنوان نموده که در حال بستن قرارداد با تلويزيون است.
وي در ادامه گفت : در ليگ ACL دو موضوع اساسي مطرح است كه ما روي آن بسيار مصر هسيتم. موضوع اول بحث حضور تماشاگران در ورزشگاهها است که البته ايران در اين بخش داراي پتانسيل بسيار خوبي است ولي بسياري از کشورها هستند که در آنها تماشاچيان به ورزشگاهها نمي آيند و ما قصد داريم آنها را به استاديوم ها بياوريم. موضوع دوم که بسيار مهم است حقوق پخش تلويزيوني براي باشگاهها است که به اين وسيله به آنها کمک بشود و البته اين بدون کمک شرکتهاي تلويزيوني امکان پذير نيست.
در ادامه کنفرانس خبرنگاران در خصوص جلسه و نتايج آن از تاج خواستند تا توضيحاتي را ارئه دهد، وي گفت :
سازمان ليگ با همتي که بکار برد توانست انتظارات AFC را برآورده نمايد و با توجه به صحبتهاي سوزوکي مشخص است که ماهيت تجاري باشگاهها موضوعي حل شده است و تمام مواردي که از سازمان ليگ خواسته شده بود مرتفع شده است. فقط موضوع حق پخش تلويزيوني بود که رئيس فدراسيون و هيات رئيسه در اين خصوص بارها تاکيد نمودند و اين موضوع بنا به اعلام AFC شرط لازم دريافت سهميه است نه شرط کافي.
نايب رييس فدراسيون فوتبال ادامه داد: در جلسه امروز با توجه به مطالب خواسته شده توسط AFC فقط موضوع حق پخش تلويزيوني باقي مانده است که با تدبيري که در مسئولين صداوسيما سراغ داريم ، اميدواريم اين موضوع هرچه سريعتر حل شود.
وي افزود: حق پخش تلويزيوني مشکلي در مجمع تشخيص مصلحت نظام دارد که اين موضوع قابل حل مي است. من اميدوارم اين مشکل ظرف چند روز آينده طي مذاکره با مسئولين صداو سيما برطرف شود.

امیدوارم هر 4 تا تیم برند اسیا.رقابتی که بین استقلال و سپاهان و پرسپولیس تو اسیا هم میتونه ادامه پیدا کنه به نفع فوتبال ما در اسیا است.

labkhande_ejbari20
28-09-2008, 22:05
امیدوارم هر 4 تا تیم برند اسیا.رقابتی که بین استقلال و سپاهان و پرسپولیس تو اسیا هم میتونه ادامه پیدا کنه به نفع فوتبال ما در اسیا است.
اره اونجا دیقه نه شاه حسینی هست نه مظفری

Valencia
28-09-2008, 23:10
با اینکه طرفدار پرسپولیسم اما هرچه قدر سهمیه ما تو آسیا بیشتر باشه به نفع فوتبال ماست و امیدوارم هر 4 تا تیم مانند کشورهای درجه 1 آسیایی دیگه بتونند با قدرت هرچه تمام تر در رقابت های آسیایی شرکت کنند و صعود کنند و در نهایت یکی از 4 تیم ما قهرمان قاره کهن بشه که فکر می کنم انگیزه شو تیم های ایرانی دارند .

red champion
29-09-2008, 00:38
من فکر کنم یه قرار داد صوری بین هم امضا میکنن و میره پی کارش. برای اینکه دهن afc رو ببندن.

ITALIANO
29-09-2008, 01:35
:-o:-o:-o:-o
خبر راسته؟:-??:-o:1::117::-?
یه منبع درست حسابی بده بریم ببینیم.
این خبر با احساسات طرفداران فوتبال داره بازی می کنه ، من هنوزم باورم نشده و نمیشه و نخواهد شد و امسال هم استقلال رو در آسیا خواهم دید.

ambordastghofli
29-09-2008, 06:16
رفیق من اینها رو از خودم نگفتم.من مصاحبه های خود بن همام رو دیدم و شنیدم.خودش گفت یا 4 تا یا هیچی.
حتی این رو چند بار تو اخبار ورزشی هم شنیدم.حالا این که ما اینجا این بحث ها رو بکنیم فایده نداره.باید ببینیم اخرش اقایون چه خاکی تو سر این فوتبال میکنند.
دقيقاً درسته. من هم خيلی تعجب کردم اينو خوندم، چون بن همام گفت ايران يا 4 تا سهميه داره يا هيچی.
منم اميدوارم کسانی که قدرت دستشونه يه کاری بکنن وگر نه...

labkhande_ejbari20
29-09-2008, 13:53
دقيقاً درسته. من هم خيلی تعجب کردم اينو خوندم، چون بن همام گفت ايران يا 4 تا سهميه داره يا هيچی.
منم اميدوارم کسانی که قدرت دستشونه يه کاری بکنن وگر نه...
مسئولان همش به فکر سرخابی ها هستند و بقیه تیمها واسشون مهم نیست

ambordastghofli
29-09-2008, 14:20
مسئولان همش به فکر سرخابی ها هستند و بقیه تیمها واسشون مهم نیست
اين وسط استقلال هم ضربه ميخوره اگه فقط پرسپليس بره آسيا.

labkhande_ejbari20
29-09-2008, 14:29
اين وسط استقلال هم ضربه ميخوره اگه فقط پرسپليس بره آسيا.
حالا این همه که ما ضرر کردیم کسی به فکر ما افتاد 1 دفعه هم اونا ضرر بکنند نترس هیچ اتفاقی نمییوفته
به قول معروف دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه

Shermin
29-09-2008, 15:31
فدراسیون فوتبال اعلام کرده ما نمی گذاریم هیچ تیمی از اسیا حذف بشه حتی اگر شده حق پخش مسابقات رو از صداوسیما میگیرم .اگه انها بخاطر پول همکاری نکنند ما اصلا اجازه پخش بازی ها رو به صداوسیما نمی دهیم تا این جوری مشکل حل شود .صدا.سیما عمده در امدش از پخش مسابقات استقلال و پرسپولیسه و نباید این ظلم رو به این دو تیم به خصوص استقلال که جریانش جدی تره بکنه

mojtaba1370
29-09-2008, 22:47
اصلا اينكه هيچ نماينده اي نداريم يا 1 يا 2 يا 3 يا 4 نماينده داريم مطرح نيست
اگر ما ادعا مي كنيم حرفه اي هستيم بايد همه چيزمون حرفه اي باشه اگر اين مساله الان حل نشه ديگه قابل حل نيست و سالهاي ديگه مشكلاتمون چند برابر ميشه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

labkhande_ejbari20
30-09-2008, 13:08
مشکل حق پخش دیشب حل شد

حالا دیگه هیچ تیمی از جام باشگاها حذف نمیشه