توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : == | گلهاي هفته ي هشتم ليگ برتر ايران | ==
Loverboy
25-09-2008, 20:08
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته هشتم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 2-0 پگاه گيلان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
كريم باقري
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
ابراهيم توره
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]
خلاصه ي نيمه اول
خلاصه ي نيمه دوم
واكنشهاي دروازه بانها ( با كيفيت اصلي )
[Only registered and activated users can see links] استقلال 2-1 راه آهن [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
زارع
MEGASHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
قرباني
برهاني
دوستان با عرض پوزش به دليل مشكلاتي كه در ضبط بازي در نيمه ي دوم برام پيش اومد خلاصه ي بازي استقلال - راه آهن رو نميتونم بذارم .
Loverboy
25-09-2008, 20:54
دوستان اگه درخواستي داشتيد با ذكر دقيقه ي بازي درخواستتون رو بگيد .
amir sajjad
25-09-2008, 20:59
سلام علیک . خسته نباشی
1.واکنش واعظی دقیقه ی 40و43
2.گل آفساید توره.
مرسی
HaMeD BaXfOOt
25-09-2008, 21:01
دوستان اگه درخواستي داشتيد با ذكر دقيقه ي بازي درخواستتون رو بگيد .
اون تک به تک کریمی رو هم بزارید لطفا . گل نشد اعصابم خرد شد:53:
ITALIANO
25-09-2008, 21:04
داش ممد بی زحمت بازی که تموم شد یه خلاصه کامل برامون بزار ( تو یک فایل)
ممنون
manchester7
25-09-2008, 21:09
عجب سرعتی داره این loverboy
منم گل افساید توره و تک به تک کریمی رو میخوام
Mohsen_Bar3lona
25-09-2008, 21:57
به نام خدا
IRAN PREMIER LEAGUE 1387 - 88
گلهای هفته هشتم لیگ برتر ایران - جام خلیج فارس
[Only registered and activated users can see links] پرسپوليس 2-0 پگاه گيلان [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
كريم باقري
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
ابراهیم توره
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
صحنه ی خراب شدن پنالتی ها توسط کریم بهمراه حواشی
RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links] lona.rar.html)| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] استقلال - راه آهن [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
اولین گل مردود راه آهن
Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] r3lona.rar.html)| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
دومین گل مردود راه آهن
Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links] ar3lona.rar.html)| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
زارع
Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
قرباني
Zshare ([Only registered and activated users can see links]) | Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
برهاني
Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
مصاحبه قطبی و دکتر ذوالفقارنسب بعد از بازی
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] 250 کیلوبایت (دایال)| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
مصاحبه قلعه نویی و مهابادی بعد از بازی
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]
Zshare ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Easyshare ([Only registered and activated users can see links])
نتایج پایانی دیگر بازی ها
مس 1 - 4 برق
فولاد 0 - 2 سپاهان
پيــام 0 - 0 صبای قم
ذوب آهن 2 - 2 پـــاس
پيکــــان 3 - 2 استقلال اهواز
مقاومت 2 - 1 ابومسلم
Hossein505
25-09-2008, 22:12
دست همه درد نکنه
خلاصه بازی پرسپولیس رو اگه لطف کنید مخصوصا نیمه اول که ندیدم !
داش محمد یه درخواست ویژه داشتم :D
یک ویدئو از مجموع واکنش های دروازبان ها برای بازی پرسپولیس با پگاه ردیف کنی خیلی عالی میشه :5: واعظی 3-4 تا واکنش قشنگ داشت، اون ور هم صحنه تکرار پنالتی و اون صحنه که بلافاصله بعد از پنالتی ایجاد شد و نظر محمدی دوبار پشت سر هم دروازش رو نجات داد.(با اینکه از نظر محمدی اصلاً خوشم نمیاد ولی باید اعتراف کنم این صحنه یکی از بهترین واکنش های دروازبانان در لیگ هشتم بود) :2:
اگه بتونی این ویدئو رو با کفیت اصلی برام ردیف کنی خیلی ممنونت میشم، حجمش هم اصلاً مهم نیست.
:flowerysmile::flowerysmile:
Liverpudlian
25-09-2008, 23:08
perspolise زلزله همینه بچه ها جاتون تو استادیم خالی بود :heartsmile: perspolis انصافا باید 3 تایی میزد از حق نگزریم pegah هم بد نبود :1: 2 3 تا موقعیت طلایی داشت
Amin-TopGoal
25-09-2008, 23:11
اقای قطبی فکری برای خط دفاعی تیمت بکن...پگاه 6 تا باید میزد...اگه این توپ ها نصیب فرهاد مجیدی میشد چه اتفاقی می افتاد؟
دوست عزیز دفعه بعد تذکر نمیدم. این اخرین تذکره. تمرکزتو بزار واسه هواداری از تیم خودت. بزار خط دفاعی پرسپولیس همینجوری باشه تا فرهاد مجیدی راحت گل بزنه.
HaMeD BaXfOOt
25-09-2008, 23:21
دوست عزیز دفعه بعد تذکر نمیدم. این اخرین تذکره. تمرکزتو بزار واسه هواداری از تیم خودت. بزار خط دفاعی پرسپولیس همینجوری باشه تا فرهاد مجیدی راحت گل بزنه.
عجب تیکهای تاپی میندازی امین جان تبریک میگم:D
لطفا صحنه ی گرفته شدن پنالتی و اتفاقات بعدش رو بزار
مرسی
Topsoccer
25-09-2008, 23:37
بابا این این خیابانی کرکر خنده است یه جا فکر کنم دقیقه 25 داشت نتایج بازیهای دیگه رو میگفت یه دفعه گفت ابومسلم هم یک یک از مقاومت جلو هست!!!اگه تونستی این رو هم بذار
allesandro nesta
25-09-2008, 23:43
امین جان چرا هر دفعه من نظر میدم منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موردی رو که من اشاره کردم واقعیت بود ..توهین که نکردم..در 1 سالی که در میلان بودم سایت های مختلفی وجود داشت که هواداران میلان و اینتر به صورت محترمانه کل کل میکردند...اگر این کل کل ها وجود نداشته باشه این سایت هیچ جذابیتی نداره
Loverboy
25-09-2008, 23:52
امین جان چرا هر دفعه من نظر میدم منو تهدید میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موردی رو که من اشاره کردم واقعیت بود ..توهین که نکردم..در 1 سالی که در میلان بودم سایت های مختلفی وجود داشت که هواداران میلان و اینتر به صورت محترمانه کل کل میکردند...اگر این کل کل ها وجود نداشته باشه این سایت هیچ جذابیتی نداره
يه انريكو تو سايت داشتيم كه بن شد و يه اسم كاربريه ديگه ساخت كه اونم بن شد و شما هم متاسفانه يا خوشبختانه خيلي شبيه به ايشون پست ميدي . حتي احوال ايشون هم ميپرسيدي كه كي محروميتش تموم ميشه . البته بعيد نيست كه خودش باشي ولي هر كي هستي در مورد تيم محترم خودت نظرت رو بده تا دوباره شاهد دعوا تو سايت نباشيم .
allesandro nesta
26-09-2008, 00:26
امین خیلی سخت میگیری...هیچی نمیشه تو این سایت گفت؟؟ حرفامونو کجا بزنیم پس؟؟ سعی میکنم از این به بعد منطقی تر
پست بدم.. در مورد انریکه هم ترجیح میدم سکوت کنم
Loverboy
26-09-2008, 01:13
خلاصه ي دو نيمه در پست اول قرار گرفت . فايلها رو تك تك نذاشتم ولي حجم فايل خلاصه ها زياد نيست
andalib_amir
26-09-2008, 01:18
نظر محمدی دوبار پشت سر هم دروازش رو نجات داد.(با اینکه از نظر محمدی اصلاً خوشم نمیاد ولی باید اعتراف کنم این صحنه یکی از بهترین واکنش های دروازبانان در لیگ هشتم بود) :2:
اونو که همه دیدن خود کریم خراب کرد کجا نظرمحمدی دوبار دروازشو نجات داد؟ ~x(/:):-o:3ztzsjm::D:54::53:
kaka for ever
26-09-2008, 01:34
آقا این گل آفساید توره رو بیزحمت بذارین. خیلی باحال بود. یکی از بهترین صحنه هاب بازی بود.
Amin-TopGoal
26-09-2008, 01:34
اونو که همه دیدن خود کریم خراب کرد کجا نظرمحمدی دوبار دروازشو نجات داد؟ ~x(/:):-o:3ztzsjm::D:54::53:
فکر کنم منظور رضا دو ضربه ابراهیم توره بود که عالی گرفت نظر محمدی
آقا این گل آفساید توره رو بیزحمت بذارین. خیلی باحال بود. یکی از بهترین صحنه هاب بازی بود.
تو خلاصه بازی هست
Loverboy
26-09-2008, 01:53
واكنشهاي دو دروازه بان هم با كيفيت اصلي مخصوص داش رضا گل در پست اول قرار گرفت
moshfeghnahvi
26-09-2008, 02:38
در انجمن فارسی تایپ کنید
آقا خدایی پرسپولیس باید 5 تا به پگاه میزد.
امپراطور دریا کیه ؟
افشین قطبی :5:
ویرایش شد
Mohsen_Bar3lona
26-09-2008, 09:47
خوب شد که بردند تا دیگر داورو مقصر نکنند . بعدشم شما لنگی های شب بخوابید تا بردتون رو تو خواب ببینید :-& چون امیر با پسران ابی فقط فقط میاد تا بکوبد لنگی را :7: . بعدشم این کریمی رو حیفه گذاشتینش تو زمین بزارینش کنار قطبی ویرایش شد . تا بر جذابیهتهای بازی اضافه شود . به امید برد پسران ابی در دربی :13:
دوست عزیز شما این مطلب رو عینا توی تاپیک " تحلیل باری پرسپولیس- پگاه " هم مطرح کردی...
بازیکنان پگاه همه جا زدند بجز گل . ولی خدا را شکر که بردند وگرنه بازم می زدند تو سر داور بازی . هفته دیگه در دربی زنرال اماده است با پسران ابی یک برد دیگر در داربی بدست اورند امیدوارم یه برد پرگل داشته باشیم در مقابل لنگی ها ...:7:
زنده باد پسران ابی که فقط به بردشون فکر می کنیم در دربی :13:
خنده دار نیست که به این شکل بخواید سایت رو به چالش بکشید؟
مگه ندیدی امین در صفحه ی اول چی گفت؟ اینجا کل کل ممنوعه.باشه جمعه هر تیمی که مستحق پیروزی باشه 3 امتیاز رو میبره.آخه این بحث ها چه فایده ای داره؟واقعا این پست های بچگانه کی میخواد تموم بشه من نمی دونم... :6:
L . F . C
26-09-2008, 10:48
آقا حیف شد کریمی تو نیمه اول گل نزد وگرنه به قول خیابانی ورزشگاه منفجر می شد ! :-o
Real4Ever
26-09-2008, 13:00
نمي دونم كه مربي ها مصاحبه كردند يا نه؟ ولي اگر كه مصاحبه كردند لطفا فيلم هايش را بگذاريد.ممنون
Sepahan 4 Ever
26-09-2008, 14:13
بی زحمت گلهای سپاهانم از 90 دوشنبه شب ظبط کن و بذار
مرسی:winksmiley02:
پگاه رو هم ترکوندیم رفت
ایشا ا... بتونیم استقلال رو هم بترکونیم هم 6 تایی
ایشا ا... جمعه یه سالگرد 6 تایی دیگه بییافرنیم
محسن کجایی که یادت بخیر
HaMeD BaXfOOt
26-09-2008, 15:59
پگاه رو هم ترکوندیم رفت
ایشا ا... بتونیم استقلال رو هم بترکونیم هم 6 تایی
ایشا ا... جمعه یه سالگرد 6 تایی دیگه بییافرنیم
محسن کجایی که یادت بخیر
عزیزم جو گیر نشو تازه اومدی یه کم داغی کم کم درست میشی .
[Only registered and activated users can see links] 700 کیلوبایت | شبکه جام جم | فرمت WMV [Only registered and activated users can see links]
خلاصه ي نيمه اول ( بزودي )
خلاصه ي نيمه دوم ( بزودي )
امین جان بزودی رو دیگه بردار..
شما که زحمت کشیدی زود هم خلاصه رو گذاشتی:D:D:D
HaMeD BaXfOOt
26-09-2008, 17:16
محمد جان اگه میتونستی مصاحبه با مربیان و بازیکنا رو هم بزاری خوب میشد
ballackgermany
26-09-2008, 17:56
من با چه برنامه ای ببینم ؟؟؟ چرا باز نمیشه ؟؟؟ فقط صداست :53:
andalib_amir
26-09-2008, 21:31
فکر کنم منظور رضا دو ضربه ابراهیم توره بود که عالی گرفت نظر محمدی
تو خلاصه بازی هست
آهان آره :6:
من استادیوم بودم فقط صحنه های خودمونو دیده بودم :D عجب توپایی رو گرفت نظر محمدی :7: خدایی تیم ملی فقط حق رحمتی و واعظی و نظرمحمدیه که دعوت بشن :smil4337dd8b9eb25::girl_sigh:
Amin-TopGoal
26-09-2008, 21:38
امین جان بزودی رو دیگه بردار..
شما که زحمت کشیدی زود هم خلاصه رو گذاشتی:D:D:D
مگه من تاپیک رو زدم؟
من با چه برنامه ای ببینم ؟؟؟ چرا باز نمیشه ؟؟؟ فقط صداست :53:
این فکر کنم هزار و سومین باره به این سوال پاسخ داده میشه. به تاپیک زیر برو تا بتونی با تصویر ببینی :29:
واقعا پرسپولیس به این برد احتیاج داشت . درود بر این 100 هزار هوادار پرسپولیس به امید شکست استقلال در دربی
miladperspolis
27-09-2008, 00:06
محمد جان دستت درد نکنه ممنون متشکر آقا لطف میکنی یه صحنه از آخر بازی بزاری وسط بازی هم یه قسمت داشت ((همون جایی که علیرضا واحدی نیکبخت 10)) رو نشون داد ولی تیپ قشنگی زده بود آقا دستت درد نکنه
Liverpudlian
27-09-2008, 14:37
بچه ها این انریکه هست :7::7::7: با یه نام کاربری دیگه امده:7:
andalib_amir
27-09-2008, 14:39
باشه مشکلی نیست، زمان همه چیو معلوم میکنه allesandro nesta ([Only registered and activated users can see links])ی عزیز ... فقط لطفاً اینقد اینجا بحث راه ننداز، این تاپیکا فقط مخصوص صحبت در مورد کیفیت کمیت گلهاست ... کرکری جای مخصوص خودشو داره که اینجا نیست! (فکر نکن ما بلد نیستیم) :-?? مرسی :D
Liverpudlian
27-09-2008, 14:42
البته در استقلال هم مشخصه
پرسپولیس فقط شانس داره همین
Loverboy
27-09-2008, 16:56
پرسپولیس فقط شانس داره همین
منتظر نظر شما بوديم .
پ.ن : از اين به بعد تو اين جور تاپيكها كسي كل كل كنه ( چه قرمز چه آبي ) و جو رو خراب كنه محرومش ميكنم . اگه تواناييه كنترل خودتون رو نداريد بهتره اصلاً تو اينجور تاپيكها نيايد . هر چي هيچي نميگيم ديگه مسخره اش رو درآوردين .
amir sajjad
27-09-2008, 22:19
سلام علیک . خسته نباشی
1.واکنش واعظی دقیقه ی 40و43
2.گل آفساید توره.
مرسی
تبریک میگن به استقلالی ها به خاطر بردشون اما متاسفم برای هواداران استقلال در ورزشگاه که بجای شعار در مورد تیمشون چرتو پرت ! در مورد تیم های دیگر می گفتند.
اگر استقلال در دربی هم مانند نیمه اول این مسابقه بازی کنند دو باره می تونند 6تایی شدن مقابل پرسپولیس را تجربه کنند!
HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 22:36
| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] استقلال 2-1 راه آهن [Only registered and activated users can see links]
زارع
MEGASHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])
قرباني
RAPIDSHARE | ZSHARE | MEGAUPLOAD | EASYSHARE
برهاني
RAPIDSHARE | ZSHARE | MEGAUPLOAD | EASYSHARE
دوستان با عرض پوزش به دليل مشكلاتي كه در ضبط بازي در نيمه ي دوم برام پيش اومد خلاصه ي بازي استقلال - راه آهن رو نميتونم بذارم .
محمد جان فقط این مشکلات تو بازیهای استقلال پیش میاد دیگه و اصلان در بازیهای پرسپولیس این جور مشکلات رو نداری:D. در کل ممنون ازت:72:
Loverboy
27-09-2008, 22:55
گلهاي بازي استقلال به پست اول اضافه شد
محمد جان فقط این مشکلات تو بازیهای استقلال پیش میاد دیگه و اصلان در بازیهای پرسپولیس این جور مشکلات رو نداری:D. در کل ممنون ازت:72:
متاسفانه هميشه سر بازي استقلال يه بلايي سر ( كامپيوتر يا ديش ) ما مياد :D .
ان شالله بازيهاي ديگه براتون جبران ميكنم .
Amin-TopGoal
27-09-2008, 23:01
خب مشکل پیش میاد دیگه. تقصیر محمد هم نیس که یکی میاد لگد میزنه به دیشش :D
ایشالله خلاصه بازی از نود گذاشته میشه
Majid_4553
28-09-2008, 00:08
ْآقا اگه همين نيمه اول رو بزاري خيلي عالي ميشه آخه نيمه دوم زياد جالب نبود :21:
allesandro nesta
28-09-2008, 00:10
ممد گل هاشمی نسب به عابدزاده رو نداری؟؟ از کجا میتونم پیدا کنم؟
Amin-TopGoal
28-09-2008, 00:35
ممد گل هاشمی نسب به عابدزاده رو نداری؟؟ از کجا میتونم پیدا کنم؟
بخش ویدئوهای درخواستی واسه همین وقتها گذاشته شده!!
kaka for ever
28-09-2008, 01:16
آقا برای بار هزارم: گل آفساید توره رو هم بذارید. 100 نفر خواستن. بذارید دیگه.
chelsea_200n
28-09-2008, 01:41
ویرایش شد؛ اینجا کل کل ممنوعه!
.. من خودم استقلالیم ولی به نظر من این تاپیک اصلا جای مناسبی واسه ی کل کل نیست ..:-??
به هرحال نظم تاپیک بهم میخوره ..
امین آقا بازی پرسپولیس پگاه رو نمیفروشید؟
بازی استقلال چه طور
Mohsen_Bar3lona
28-09-2008, 17:39
بچه ها ببخشید با تاخیر انجام شد...
کلیپ مصاحبه قطبی و دکتر ذوالفقارنسب و مصاحبه قلعه نویی و مهابادی بعد از بازی
به پست 7 در همین تاپیک در صفحه ی یک اضافه شد...
آقا بازی پرسپولیس-استقلال از شبکه ای عربی مثل dubai sport یا الکاس پخش نمیشه آخه میکروفنشون توی مصاحبه های بازی های این دوتا تیم هست
Liverpudlian
29-09-2008, 14:11
اقا بازی perspolis VS Esteghlal واسه فروش میزارن:-??:-??:-??:-??
Amin-TopGoal
29-09-2008, 16:09
آقا بازی پرسپولیس-استقلال از شبکه ای عربی مثل dubai sport یا الکاس پخش نمیشه آخه میکروفنشون توی مصاحبه های بازی های این دوتا تیم هست
پارسال که دبی اسپورت پخش کرد. احتمالا امسال هم میده
اقا بازی perspolis VS Esteghlal واسه فروش میزارن:-??:-??:-??:-??
اجازه بدید بازی که برگزار شد واسه فروش هم میذاریم.
اقا من میگم مگه این تاپیک اسمش گلهای لیگ برتر نیست؟ پس چرا گل های بقیه تیم ها رو نمیذارین؟؟
مثلآ این هفته برق گل های قشنگی زد خصوصآ گل اول فرید عابدی
خوب اگه قراره فقط گل های استقلال و پرسپولیس رو بذارین حداقل اسم تاپیک روبذارین گل ها استقلال و پرسپولیس
متشکرم
Amin-TopGoal
30-09-2008, 14:39
اقا من میگم مگه این تاپیک اسمش گلهای لیگ برتر نیست؟ پس چرا گل های بقیه تیم ها رو نمیذارین؟؟
مثلآ این هفته برق گل های قشنگی زد خصوصآ گل اول فرید عابدی
خوب اگه قراره فقط گل های استقلال و پرسپولیس رو بذارین حداقل اسم تاپیک روبذارین گل ها استقلال و پرسپولیس
متشکرم
تک گلهای قشنگ رو معمولا تو تاپیک نود هر هفته میذاریم.
ITALIANO
01-10-2008, 04:24
دوستان عزیزم بی زحمت خلاصه بازی استقلال رو هم بزارین.
01-10-2008, 13:21
آقایان لطف می کنید خلاصه ی بازی پرسپولیس با پگاه را با فرمت 3gp در همین تایپیک بگذارید
Topsoccer
01-10-2008, 19:46
یه درخواست دارم که میدونم سخته ولی امیدوارم عملی بشه:-??
اگه میشه یه خلاصه از تمام بازیهای پیروزی در این فصل بذارید البته هر بازی به صورت جدا:labkhand:
miladperspolis
01-10-2008, 20:42
یه درخواست دارم که میدونم سخته ولی امیدوارم عملی بشه:-??
اگه میشه یه خلاصه از تمام بازیهای پیروزی در این فصل بذارید البته هر بازی به صورت جدا:labkhand:
آقا تقریبا همه بازی ها خلاصه داره خلاصه کدوم بازی رو میخوای برام پیام خصوصی بزن
گلهای قدیمی پرسپولیس استقلال که از برنامه 90 پخش شد را بگذارید.
nikfallah
02-10-2008, 11:38
سلام چگونه میتونم گلهارودانلود کنم؟
سلام لطفا فایلها را باهمون فرمت قبلی و700کیلو بایت برای دانلود بگذار فایلهای aviحجم زیاد دارند وکیفیت خوبی ندارند ممنونم قرمزته
این سایت مگااپلود خیلی خیلی مزخرفه توی دانلود بارها خطا میده
Amin-TopGoal
03-10-2008, 13:00
سلام لطفا فایلها را باهمون فرمت قبلی و700کیلو بایت برای دانلود بگذار فایلهای aviحجم زیاد دارند وکیفیت خوبی ندارند ممنونم قرمزته
این سایت مگااپلود خیلی خیلی مزخرفه توی دانلود بارها خطا میده
مطمئنی که 700 wmv از 1000 avi بهتره؟؟ :-o
آقا اون گلهايي كه چند تا لينك دارند رو يدونشو مثلا zshare يا هر كدومش رو بنويس چجوري بگيرم ميرم تو لينكا نميدونم چجوري بگيرم تو رو خدا بگو خيلي اعصابم خورد شده ممنون؟~x(:41:
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1