PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: ویدئوی منتخب برنامه نود | 1 مهــر :::

Amin-TopGoal
23-09-2008, 11:28
بسم الله الرحمن الرحیم

منتخب برنامه نود - 1 مهــر

[Only registered and activated users can see links]

درخواست های خودتون از برنامه دیشب رو در این تاپیک اعلام کنید تا براتون بزارم

[Only registered and activated users can see links]ویدئوی معرفی برنامه نود[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]مصاحبه فیروز کریمی و ...[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links]مصاحبه اکبر میثاقیان[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]گل دوم پیکان به ملوان[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]مصاحبه جالب فردوسی پور با رئیس کمیته انضباطی[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]مصاحبه مرفاوی و مصاحبه نکردن قلعه نویی[Only registered and activated users can see links]

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | FILEFACTORY ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

Clemenza
23-09-2008, 11:31
با تشکر از امین عزیز. دیگه بخش ثابت درخواست ها معرفی برنامه است. ممنون

Cesc 4 Arsenal
23-09-2008, 11:46
من دیشب 90 رو ندیدم ولی اگر در اون ، مصاحبه ای از فیروز کریمی پخش شده رو لطفا برام بزارید .:labkhand:

ARTESHE SORKH
23-09-2008, 11:56
سلام...اگه میشه اون قسمتی که بازی مسعود شجاعیو نشون داده بزار...ممنون

Ashkan Gunner
23-09-2008, 12:08
صحبتای آشتیانی رو اگه زحمتی نیست بزارین :D

Amin-TopGoal
23-09-2008, 12:12
سلام...اگه میشه اون قسمتی که بازی مسعود شجاعیو نشون داده بزار...ممنون
ویدئوی دریبل های مسعود شجاعی با کیفیت بهتر قبلا گذاشته شده

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت | شبکه Aljazeera Sport +3 | گزارش عربی | کیفیت AVI - H.264 [Only registered and activated users can see links]

سه تا از دریبل های زیبای شجاعی در یک فایل رار

RapidShare ([Only registered and activated users can see links]) | ZShare ([Only registered and activated users can see links]) | MegaUpload ([Only registered and activated users can see links]) | FileFactory ([Only registered and activated users can see links]) | Badongo ([Only registered and activated users can see links])

بقیه درخواستها هم بزودی گذاشته میشه

صحبتای آشتیانی رو اگه زحمتی نیست بزارین :D

همه قسمتهاشو؟؟ چیز جالبی نداشتا!!

Joga Bonito
23-09-2008, 12:25
گل حاج صفی هم بذار اینقدر تعریفشو می کنند من هنوز ندیدم.

ars
23-09-2008, 13:20
آقا این مصاحبهی جدید فیروز کریمی رو میگذارید که میگه با چراق قوه داور چهارم رو دیدم . ممنون میشم .

Amin-TopGoal
23-09-2008, 13:38
گل حاج صفی هم بذار اینقدر تعریفشو می کنند من هنوز ندیدم.

گلهای بازی سپاهان و ذوب اهن رو تو تاپیک گلهای هفته هفتم لیگ برتر گذاشتم.

ITALIANO
23-09-2008, 13:52
بی زحمت گل دوم پیکان و گل اول ذوب آهن(مسلمان) رو هم بزار.

Amin-TopGoal
23-09-2008, 14:09
بی زحمت گل دوم پیکان و گل اول ذوب آهن(مسلمان) رو هم بزار.

همونطور که به جئوگا هم گفتم گلهای بازی ذوب آهن و سپاهان به تاپیک گلهای هفته هفتم اضافه شده. گل دوم پیکان رو هم به همراه بقیه ویدئوها به پست اول اضافه کردم.

Hessam
23-09-2008, 14:48
یه تشکری کلی از این انجمن بدهکارم ..
راستشو بخوایید ازین انجمن خیلی استفاده کردم ولی هیچ وقت نشد پست بدم..
دمتون گرم ..
واسه کسانی که مثه من کانال ایران رو ندارن و یا اختلاف ساعت زیاد با برنامه نود دارن این لینکها خیلی مفیده :
دستتون درد نکنه ..

چه آبی چه قرمز ...دمتون گرم:d0s69thbefhifftitrz

Hessam
23-09-2008, 14:51
آقا اگه ممکنه قسمتهای بیشتری بزارید :4: قسمتهای مرتبط با استقلال..
با پرسپولیس..

k1satan021
23-09-2008, 15:01
:wagfinger1:صحبت های مرفاوی رو حتما بزارین . خواهش میکنم
اگه بتونین صحبت های واعظ آشتیانی رو گلچین کنین و بزارین علی میشه
آخه واسه هفته قبل صحبت های مصطفوی رو گذاشتین /:)

k1satan021
23-09-2008, 15:03
منظورم عالی بود :D اشتباه لپی بود

Mehdi
23-09-2008, 15:58
صحبت های شریفی ( رئیس کمیته انظباطی ) و فردوسی پور رو بی زحمت بذار.

عادل عجب تیکه هایی بار شریفی می کرد. بهش می گفت: لابد اکبرپور اشک تو چشاش حلقه زده بود و بهش گفتید که اِ ؟ گریه کردی؟ آخی :دی، حالا بیا دور هم باشیم! و بخشیدمت و از اونورم شریفی با اون لحن خاص بهش می گفت عادل جـــــــــــان، عادلم خوشش میومد و دلش غنج می رفت :دی

Scouser
23-09-2008, 16:01
جالبتر از اون اونجاهایی بود که این آشتیانی میگفت آقای مهندس فردوستی پور:117:
ولی عجب دو پهلو حرف میزدا:117:

Mohsen_Bar3lona
23-09-2008, 18:10
امین جان حتما اون قسمت دکتر شریفی رو بذار...

خدا به استقلالی ها صبر بده با این مدیر عامله...شون...واقعا آدم ....ماه رمضونه ولمون کنین

allesandro nesta
23-09-2008, 19:16
من اونجایی رو میخوام که امیر از مصاحبه طفره میرفت

Amin-TopGoal
23-09-2008, 20:40
:wagfinger1:صحبت های مرفاوی رو حتما بزارین . خواهش میکنم
اگه بتونین صحبت های واعظ آشتیانی رو گلچین کنین و بزارین علی میشه
آخه واسه هفته قبل صحبت های مصطفوی رو گذاشتین /:)

صحبتهای مرفاوی رو گذاشتم. صحبتهای آشتیانی هیچ چیز جالبی نداشت بنابراین نذاشتم.

صحبت های شریفی ( رئیس کمیته انظباطی ) و فردوسی پور رو بی زحمت بذار.

عادل عجب تیکه هایی بار شریفی می کرد. بهش می گفت: لابد اکبرپور اشک تو چشاش حلقه زده بود و بهش گفتید که اِ ؟ گریه کردی؟ آخی :دی، حالا بیا دور هم باشیم! و بخشیدمت و از اونورم شریفی با اون لحن خاص بهش می گفت عادل جـــــــــــان، عادلم خوشش میومد و دلش غنج می رفت :دی

امین جان حتما اون قسمت دکتر شریفی رو بذار...

خدا به استقلالی ها صبر بده با این مدیر عامله...شون...واقعا آدم ....ماه رمضونه ولمون کنین

صحبتهای شریفی و فردوسی پور رو هم گذاشتم
من اونجایی رو میخوام که امیر از مصاحبه طفره میرفت

تو ویدئوی مصاحبه مرفاوی هست

Theatre Of Dreams
23-09-2008, 21:14
من دیشب نود را ندیدم اگه میشه کلیپهای قشنگشو یه ستاره ای چیزی یزن که بفهمیم ارزش دانلود داره یا نه
اگه این کارو کنی ممنون میشم:13:

mohamad_67_b
23-09-2008, 21:32

محسن جان خوبي داداش؟اثرات روزه است ديگه:1:

صحبتهای آشتیانی هیچ چیز جالبی نداشت بنابراین نذاشتم.

آقاي امين خان شما سليقه اي کليپ ميزاري؟خوب شايد يه نفر اون قسمت رو بخواد چون به نظر شما چيز جالبي نذاشت پس نميزاري؟:-?

Mehdi Bayern
23-09-2008, 22:28
حرکات مسعود شجاعی اگه میشه با حجمه کمتر مثلا 3 یا4 مگ بزارید

Amin-TopGoal
23-09-2008, 22:55
آقاي امين خان شما سليقه اي کليپ ميزاري؟خوب شايد يه نفر اون قسمت رو بخواد چون به نظر شما چيز جالبي نذاشت پس نميزاري؟:-?
من قسمت هایی که جذاب باشه و بدونم زیاد دانلود میشه میذارم.

نه اینکه سر کل کل قرمز و آبی ها و چون هفته قبل مصطفوی گذاشته شده پس باید این هفته حتما آشتیانی گذاشته بشه، برم کلی فایل اپلود کنم.

همشم که درباره مدیریت و راههای درامد زایی بود. موندم چیشو میخواین نگاه کنید!

allesandro nesta
23-09-2008, 23:40
با واعظ اشتیانی به سوی قهرمانی

Mohsen_Bar3lona
24-09-2008, 03:36
محسن جان خوبي داداش؟اثرات روزه است ديگه:1:

جان ؟ منظورت رو نفهمیدم...یعنی حرف اشتباهی زدم؟ انصافا یه تاره موی فتح الله زاده به هیکل این ...نمی ارزه؟ شما الآن ازین خبر و جابجایی خوشحالی؟ [Only registered and activated users can see links]

ضمنا در مورد خط دوم پستت ،

ببین محمد جان من هفته ی قبل اگه دیدی از مصطفوی گذاشتم ، اولا به این دلیل بود که مدت حضور مصطفوی توی برنامه نزدیک 1 ساعت بود(اما جناب آشتیانی کمتر از 15 دقیقه بودند) دوما حین حضور مصطفوی توی برنامه چند نفر زنگ زدن و در مورد پرسپولیس صحبت کردن و متعاقبش اون مباحث جالب و صحبت های طعنه آمیز رخ داد و نهایتا سوم اینکه صحبت های مصطفوی در مورد پنالتی و سر و صدای هواداران و کلا حواشی بازی پرسپولیس-مس بود که خب از جذابیت خاصی برخوردار بود(این در حالیه که من از صحبت های تک نفره ی مصطفوی هیچ کلیپی نذاشتم با اینکه چندین نفر این درخواست رو داشتن و فقط اونجاهایی رو گذاشتم که کسی زنگ زده بود و...) ولی آقای آشتیانی غیر ازین بود که اومد یه سری چرندیات سره هم کرد و رفت؟ مزخرفاتی در مورد سازمان و نظام ورزش و نظم و برنامه ریزی [Only registered and activated users can see links] و مسائل بنیادی فوتبال مملکت [Only registered and activated users can see links] تحویل مایی داد که این چیزا توی هیچ جای کشورمون به هیچ عنوان جایگاهی نداره. استقلالی های عزیز ناراحت نشن چون من خودم به شخصه احترام زیادی برای فتح الله زاده قائلم و از مصطفوی هم خوشم نمیاد.بهمین جهت ازین جابجایی در سمت مدیر عاملی استقلال کمال تاسف رو برای هواداران این تیم بزرگ دارم و واسه همین گفتم خدا صبرتون بده.فکر میکنم صحبت های خود فتح الله زاده دیشب به وضوح نشون داد که این جریانات عادی نبوده و باز هم روی بی برنامگی و باند بازی گریه یه عده لاش خور یه حرکت اشتباه دیگه(مثل عزل شدن کاشانی و و و ) توی ورزشمون صورت گرفت...
کسی که بر میگرده مسئله ی دو شغله بودش رو یک بحث "غیر منطقی" تلقی میکنه و از همین اوله کار داره واسه اشتباهاتش توجیه نا درست پیدا میکنه معلومه چی از آب در خواهد اومد...والا ما که با استقلالی برخورد کردیم ازین یارو خوشش نیومد نمی دونم شما چه دفاعی ازش میکنید.
مطمئنم در آینده به حرفه من خواهید رسید...

Orange
24-09-2008, 05:35
یه لطفی میکنید مصاحبه خداداد عزیزی رو بزارید خیلی باحال بود خدایی دلم واسش سوخت صحنه پنالتی مارو که هند شده بود 1 دقیقه ولی صحنه پنالتی پرسپولیس رو 140 دقیقه بحث کردند هم مصاحبش رو میگم که درباره تماشاگرها هم گفت!:117:
ممنون میشم!:flowerysmile:

mohamad_67_b
24-09-2008, 05:47
من قسمت هایی که جذاب باشه و بدونم زیاد دانلود میشه میذارم.

نه اینکه سر کل کل قرمز و آبی ها و چون هفته قبل مصطفوی گذاشته شده پس باید این هفته حتما آشتیانی گذاشته بشه، برم کلی فایل اپلود کنم.

همشم که درباره مدیریت و راههای درامد زایی بود. موندم چیشو میخواین نگاه کنید!

شما وقتي گفتيد در خواست هاتون رو بزاريد بايد بهشون اهميت بديد ديگه!خود من اون قسمت هايي که واعظ آشتياني بود رو نديدم و واسه من جذاب بود اولين صحبت هاي مدير عامل جديدمون رو بشنوم!تعريفش هم زياد شنيدم که صحبت هاي خوبي کرده!حالا چون واسه شخص شما جذاب نيست پس نميزاري؟:-?
پس اون پست اول بزن درخواست هاتون رو بگيد اگه واسه خودم جذاب بود ميزارم !!!!!

Mohsen_Bar3lona
24-09-2008, 06:02
شما وقتي گفتيد در خواست هاتون رو بزاريد بايد بهشون اهميت بديد ديگه!خود من اون قسمت هايي که واعظ آشتياني بود رو نديدم و واسه من جذاب بود اولين صحبت هاي مدير عامل جديدمون رو بشنوم!تعريفش هم زياد شنيدم که صحبت هاي خوبي کرده!حالا چون واسه شخص شما جذاب نيست پس نميزاري؟:-?
پس اون پست اول بزن درخواست هاتون رو بگيد اگه واسه خودم جذاب بود ميزارم !!!!!

آهان شما اصلا ندیدی؟

خب بحث فرق کرد...آقا 3GP بذاریم مشکلی نداره؟ یا مثلا با کیفیت 300 بذاریم...اگه میخوای فقط ببینی طرف چی گفته فکر کنم کیفیت پایین هم کفایت کنه...امین جان کیفیت پایین بذار...اگه نمیتونی من بذارم...:31:

mohamad_67_b
24-09-2008, 06:06
جان ؟ منظورت رو نفهمیدم...یعنی حرف اشتباهی زدم؟ انصافا یه تاره موی فتح الله زاده به هیکل این ...نمی ارزه؟ شما الآن ازین خبر و جابجایی خوشحالی؟ [Only registered and activated users can see links]

ضمنا در مورد خط دوم پستت ،

ببین محمد جان من هفته ی قبل اگه دیدی از مصطفوی گذاشتم ، اولا به این دلیل بود که مدت حضور مصطفوی توی برنامه نزدیک 1 ساعت بود(اما جناب آشتیانی کمتر از 15 دقیقه بودند) دوما حین حضور مصطفوی توی برنامه چند نفر زنگ زدن و در مورد پرسپولیس صحبت کردن و متعاقبش اون مباحث جالب و صحبت های طعنه آمیز رخ داد و نهایتا سوم اینکه صحبت های مصطفوی در مورد پنالتی و سر و صدای هواداران و کلا حواشی بازی پرسپولیس-مس بود که خب از جذابیت خاصی برخوردار بود(این در حالیه که من از صحبت های تک نفره ی مصطفوی هیچ کلیپی نذاشتم با اینکه چندین نفر این درخواست رو داشتن و فقط اونجاهایی رو گذاشتم که کسی زنگ زده بود و...) ولی آقای آشتیانی غیر ازین بود که اومد یه سری چرندیات سره هم کرد و رفت؟ مزخرفاتی در مورد سازمان و نظام ورزش و نظم و برنامه ریزی [Only registered and activated users can see links] و مسائل بنیادی فوتبال مملکت [Only registered and activated users can see links] تحویل مایی داد که این چیزا توی هیچ جای کشورمون به هیچ عنوان جایگاهی نداره. استقلالی های عزیز ناراحت نشن چون من خودم به شخصه احترام زیادی برای فتح الله زاده قائلم و از مصطفوی هم خوشم نمیاد.بهمین جهت ازین جابجایی در سمت مدیر عاملی استقلال کمال تاسف رو برای هواداران این تیم بزرگ دارم و واسه همین گفتم خدا صبرتون بده.فکر میکنم صحبت های خود فتح الله زاده دیشب به وضوح نشون داد که این جریانات عادی نبوده و باز هم روی بی برنامگی و باند بازی گریه یه عده لاش خور یه حرکت اشتباه دیگه(مثل عزل شدن کاشانی و و و ) توی ورزشمون صورت گرفت...
کسی که بر میگرده مسئله ی دو شغله بودش رو یک بحث "غیر منطقی" تلقی میکنه و از همین اوله کار داره واسه اشتباهاتش توجیه نا درست پیدا میکنه معلومه چی از آب در خواهد اومد...والا ما که با استقلالی برخورد کردیم ازین یارو خوشش نیومد نمی دونم شما چه دفاعی ازش میکنید.
مطمئنم در آینده به حرفه من خواهید رسید...

تو اين مدتي که فتح الله زاده تو استقلال بود فکر کنم تعداد باخت هاي ما از تعداد بردامون بيشتر بود!
من کاري ندارم شما صحبت هاي مصطفوي رو گذاشتي يا نه!اصلا کاملش رو ميذاشتي مگه کسي حرفي داره!خوب طرفداراي پرسپوليس شايد بخوان همه حرع ها رو داشته باشند!بحث من سر اينه که الان که يه در خواست شده که صحبت هاي واعظ آشتياني رو بزار جناب امين خان ميگه چون به نظر من جذاب نيست پس نميزارم!خوب اين صحب ها شايد واسه يکي مثل من خيلي هم جذاب باشه!اگه قراره به در خواست ها اهميت داده بشه پس بايد به تک تکش اهميت بديد نه اينکه سليقه اي باشه!در ضمن من خودم اون تيکه رو نديدم ولي خود شما گفتي صحبت هاي آشتياني 15 دقيقه بود پس فکر نکنم زياد هم مشکلي واسه گذاشتنش باشه!
در مورد چرت و پرت گفتن که جناب مصطفوي استاد اين کارند!تو همه مصاحبه هاشون به جاي بحث منطقي کل کل ميکنن!به اعتقاد بنده و خيلي از دوستان استقلالي (اگه خواستي بيا نظرات اونها رو هم بهت نشون بدم)واعظ آشتياني يکي از مدير هاي خوب ماست که اين تغييرات ميتونه به نفع استقلال باشه!و يکي از تنها کسايي بود که تو برنامه 90 فردوسي پور رو به چالش انداخت!نا عادلي که همه رو به چالش ميندازه تو برنامش!!!

آهان شما اصلا ندیدی؟

خب بحث فرق کرد...آقا 3GP بذاریم مشکلی نداره؟ یا مثلا با کیفیت 300 بذاریم...اگه میخوای فقط ببینی طرف چی گفته فکر کنم کیفیت پایین هم کفایت کنه...امین جان کیفیت پایین بذار...اگه نمیتونی من بذارم...:31:
نه نديدم !!!
چرا حالا کيفيت پايين؟:-?
اگه با کيفت خوب بزاريد ممنون ميشم :72:

Amin-TopGoal
24-09-2008, 10:42
آهان شما اصلا ندیدی؟

من بیکار نیستم. شما خواستی بزار

Mehdi Bayern
24-09-2008, 11:13
کسی که به حرفه ما توجه نمیکنه بعد میگن درخواستتون رو بگید
حداقل حرکات شجاعی رو 3gp بزارید اگه خسته نمیشید

No.10
24-09-2008, 18:18
دوستان عصباني من لطف مي كنيد حركات مسعود شجاعي در بخش با لژيونرها رو كه اخرين بخش برنامه هم بود با حجم كم براي من بذاريد. اخه نميشه ازش گذشت بلاي بدي سر البلدا و ماتا اورد.:2:

allesandro nesta
24-09-2008, 19:39
در صورتی که تکرار بشه محروم میشی. اولا این تاپیک ربطی به صحبتهایی که می کنی نداره. دوما بهتره تمرکزت رو برای حمایت از تیم خودت بزاری

k1satan021
24-09-2008, 21:53
من دیدم کل کل بین پرسپولیسی ها و استقلالی ها زیاده و هی میگن تیم ما برتره
تو لینک زیر شما میبینید که کی برترین تیمه

[Only registered and activated users can see links]_Club

پر افتخارترین تیم آسیا که هیچ تیمی به گرد پاش نرسیده استقلال
برین و ببینین . از سایت AFC هم هستش

** بین همه ی تیم ها عشق است استقلال **

Orange
25-09-2008, 02:17
فکر کنم یه فکری باید برای این هوادارایی که نمیدونن چی رو باید کجا گفت کرد اینجا که جایه کل کل نیست!
ما فقط صحبتهای خدادا رو خواستیم ها همین خیلی هم حجم نداره یه لطفی کنید جواب مارو هم بدید.:flowerysmile:

Mohsen_Bar3lona
25-09-2008, 03:12
من دیدم کل کل بین پرسپولیسی ها و استقلالی ها زیاده و هی میگن تیم ما برتره
تو لینک زیر شما میبینید که کی برترین تیمه

[Only registered and activated users can see links]_Club

پر افتخارترین تیم آسیا که هیچ تیمی به گرد پاش نرسیده استقلال
برین و ببینین . از سایت AFC هم هستش

** بین همه ی تیم ها عشق است استقلال **

هرچند جای این بحث ها اینجا نیست و برای روشن شدن اذهان عمومی بی زحمت عکس زیر رو ببینید:

جناب فرمودند:

پر افتخارترین تیم آسیا که هیچ تیمی به گرد پاش نرسیده

کجای این جدول اینو نشون میده که هیچ کس به گرده پای شما نمیرسه؟ عوض این که جک سره هم کنی حداقل سایت رو باز می کردی یه نیگا میکردی داداش...یعنی عینا 7 تیمی که زیره شما هستن اگه یه بار فقط یه بار دیگه قهرمان بشن میان بالا سر شما.تازه بماند که الهلال دقیقا افتخاراتش مثل شماست و شما هیچ برتری ای نسبت به این تیم ندارید.پس میشه گفت شما برترین نیستید (نیشخند تمسخرانه)

درسته توی تیم های ایرانی از همه بالاتر هستین.بحثی توش نیست.ولی تیمی که توی کشورش پر افتخار ترین نباشه افتخاراتش توی قاره اش همچین نمیچسبه (منظورمو میگیری که؟!!! ) ...

ضمنا دوستان لطف کنن به جای این جک گفتن ها و صحبت های متعصبانه بیان کلیپ هاشونو دانلود کنن و برن... [Only registered and activated users can see links]

Mohsen_Bar3lona
25-09-2008, 06:39
بچه ها مصاحبه ی کامل فیروز کریمی رو که نمیدونم چرا 90 نشون نداد رو من توی تاپیک گلهای هفته ی هفتم گذاشتم که ضبط شده از اخبار ورزشی هست و خیلی خیلی کاملتره از کلیپ 90...

allesandro nesta
25-09-2008, 17:28
لینک دریبل های شجاعی مشکل داره

Orange
26-09-2008, 00:17
دسستون درد نکنه که حرفهای خداداد رو گذاشتین خسته نباشید دوستان دوتون گرم !
همین یه کلیپ رو میخواستم که شما گزاشتین خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون که به درخواستم جواب دادید ممنون!:girl_sigh:

Orange
30-09-2008, 01:40
یه لطفی میکنید مصاحبه خداداد عزیزی رو بزارید خیلی باحال بود خدایی دلم واسش سوخت صحنه پنالتی مارو که هند شده بود 1 دقیقه ولی صحنه پنالتی پرسپولیس رو 140 دقیقه بحث کردند هم مصاحبش رو میگم که درباره تماشاگرها هم گفت!:117:
ممنون میشم!:flowerysmile:

دسستون درد نکنه که حرفهای خداداد رو گذاشتین خسته نباشید دوستان دوتون گرم !
همین یه کلیپ رو میخواستم که شما گزاشتین خیلی خیلی خیلی خیلی ممنون که به درخواستم جواب دادید ممنون!:girl_sigh:
اینقدر لطف کردید به ما و نگذاشتین این مصاحبه خداد هفته پیشو که این هفته هم فردوسی پور دربارش صحبت کرد یک خورده مارو هم تحویل بگیرید بد نیست ها :29: !

mostafa2x
30-09-2008, 07:36
لطفا نظر سنجی دیشب برنامه نود در مورد امارگیری طرفداران تیم ها رو بذار
مرسی.

hamed6429
30-09-2008, 09:13
مرسی.
61٪ پرسپولیس 35٪‌استقلال 4٪ دیگر گزینه ها

Deldar
30-09-2008, 09:21
مرسی.

Majid_4553
30-09-2008, 13:34
تاپيك برنامه هاي اين هفته نود رو كسي نميزنه؟

Cesc 4 Arsenal
30-09-2008, 13:42
سلام
اگه دیشب نود از فیروز کریمی مصاحبه پخش کرده لطفا بزارید . ممنون .خداحافظ .عیدتون هم مبارک.

manchester7
30-09-2008, 17:19
کسی برنامه دیشب رو ضبط نکرده
اگه میشه نتیجه نظرسنجی رو به صورت تصویری بزارید تا حال بعضیها رو بگیریم

Mehrnaz
01-10-2008, 08:27
نود 8 مهر رو ندارین؟
من ویدئوی قربانیو می خواستم

khaled4u
01-10-2008, 15:23
من بازيهاي استقلال بيروزي كه توي برنامه نود گذاشت مي خوام

Mohsen_Bar3lona
01-10-2008, 15:33
بچه ها متاسفانه فایل های 90 مربوط به 1 مهر پاک شده و 8 مهر هم بنا به دلایلی اصلا ضبط نشده.پس خواهشا در خواست نفرمایید...

اگه داشتیم مگه مرض داریم که نذاریم؟ خب نداریم که نمیذاریم دیگه...

manchester7
01-10-2008, 15:38
اقا محسن چرا عصبانی میشی زود تر میگفتی نداریم و خلاص

Multi User
01-10-2008, 19:06
اگر فایل های برنامه نود این هفته رو ضبط نکردین حداقل در مورد برنامه و حرف هایی که فیروز کریمی زده توضیح بدین :301:

j.klinsmann
02-10-2008, 01:21
محسن جان مرسی از زحماتت تو این سایت...فدای سرت

shools
02-10-2008, 08:30
گلهای قدیمی پرسپولیس استقلال که از برنامه 90 پخش شد را بگذارید.