PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: گلهای هفته پنجم بوندس لیگا - 09-2008 :::

Amin-TopGoal
21-09-2008, 10:02
بسم الله الرحمن الرحیم

BUDESLIGA 2008-09

هفته پنجم مسابقات بوندس لیگا - فصل 09-2008

[Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] بایرن مونیخ 2-5 وردربرمـن [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] کیلوبایت | شبکه ARD | گزارش آلمانی | فرمت AVI - H.264[Only registered and activated users can see links]

روزنبرگ

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

نالــدو

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])

اوزیـل [Only registered and activated users can see links]

پیـزارو

روزنبرگ

بروفسکی

بروفسکی [Only registered and activated users can see links]

خلاصه نیمه اول ( 06:35 دقیقه - حجم: 52 مگابایت )

خلاصه نیمه دوم ( 07:36 دقیقه - حجم: 60 مگابایت )

ITALIANO
21-09-2008, 10:06
داش امین دستت درد نکنه
برمن چه بازی کرد !!!
یه صحنه درخواستی رو بی زحمت بزار.
دقیقه 60 بازیکنای وردر یه پاسکاری عجیب می کنن که اگر کامل بزاری ممنون میشم:2:
حیفه که به خاطر یه صحنه 60 مگ رو دانلود کنم :D
خوب شد خودت تاپیک رو زدی و به ممدبیمار ندادی:D ، هر وقت یه صحنه درخواستی ازش میخوایم میگه بازی رو پاک کردم ! :1:

Amin-TopGoal
21-09-2008, 10:11
داش امین دستت درد نکنه
برمن چه بازی کرد !!!
یه صحنه درخواستی رو بی زحمت بزار.
دقیقه 60 بازیکنای وردر یه پاسکاری عجیب می کنن که اگر کامل بزاری ممنون میشم:2:
حیفه که به خاطر یه صحنه 60 مگ رو دانلود کنم :D
خوب شد خودت تاپیک رو زدی و به ممدبیمار ندادی:D ، هر وقت یه صحنه درخواستی ازش میخوایم میگه بازی رو پاک کردم ! :1:

این بازی با من نبود اما از خلاصه بازی که شب از ARD پخش شد ضبط کردم. خلاصه هم که فکر نکنم اون پاسکاری که میگی رو گذاشته باشه.

ITALIANO
21-09-2008, 10:20
این بازی با من نبود اما از خلاصه بازی که شب از ARD پخش شد ضبط کردم. خلاصه هم که فکر نکنم اون پاسکاری که میگی رو گذاشته باشه.

دقیق میدونی کدوم صحنه رو میگم؟
آخه پاسکاریشون داشت منجر به یه صحنه خطرناک هم می شد.
خالا سعی خودتو بکن اگر نشد ببینم چیکار میشه کرد.
دستت درد نکنه

Mehdi.A
21-09-2008, 10:23
داش امين اگه ممكنه يه خلاصه از كل بازي هم بذار.من از اين خلاصه ها كه نيمه اول را مي گذاريم،نيمه دوم جدا خوشم نمياد.تمنا مي كنم.در ضمن از خوشحالي برمنيها در پايان بازي هم يه فيلمي بذار.آقا دمت گرم.هر كدوم هم نشد اون خلاصه رو رديف كن بي زحمت.

ssr_70
21-09-2008, 10:30
داش امين اگه ممكنه يه خلاصه از كل بازي هم بذار.من از اين خلاصه ها كه نيمه اول را مي گذاريم،نيمه دوم جدا خوشم نمياد.تمنا مي كنم.در ضمن از خوشحالي برمنيها در پايان بازي هم يه فيلمي بذار.آقا دمت گرم.هر كدوم هم نشد اون خلاصه رو رديف كن بي زحمت.

خب عزیز بیا با این نرم افزار که جوین میده و افت کیفیتم نداره تو تا نیمه رو به هم جوین بده این یه نرم افزاریه برای اینکه فایلهایی که فرمت و کیفیتشون کاملا یکسان هست رو بدو نتغییر در فرمت باهم جوین بدی

ITALIANO
21-09-2008, 10:34

چند تا Version از خلاصه بازی به صورت تک فایل هست که هر کدوم به دردت میخوره مصرف کن :

همه گلها در یک فایل با گزارش آلمانی و کیفیت HQ :

ویرایش : اینم همون صحنه ای که دنبالش بودم ولی حیف که الان یه فایل طولانی دارم DL می کنم و فعلا اینو نتونستم دانلود کنم.
پیشنهاد می کنم سریعا دانلودش کنید تا لذت ببرید.

اگر کسی بتونه همین صحنه رو با کیفیت توپ بزاره دریغ نکنه.

Joga Bonito
21-09-2008, 12:21
تو گل پنجم برمن دو تا اتفاق خیلی جالب افتاد؛

یکی اینکه دختر ریبری که کنارش نشسته بود دست میزد...

یکی هم بازیکن شماره 31 بایرن(اسمشو نمی دونم) که مثلا اومد عصبانیتش رو خالی کنه و توپو شوت کرد به تابلوهای تبلیغاتی ولی خودش لیز خورد [Only registered and activated users can see links]

Topsoccer
21-09-2008, 16:34
آقا اون صحنه افتان بازیکن بایرن و برخورد رو با تابلو تبلیغاتی رو هم بذار خیلی خنده دار بود

Fabio13
21-09-2008, 21:53
ویرایش : اینم همون صحنه ای که دنبالش بودم ولی حیف که الان یه فایل طولانی دارم DL می کنم و فعلا اینو نتونستم دانلود کنم.
پیشنهاد می کنم سریعا دانلودش کنید تا لذت ببرید.

اگر کسی بتونه همین صحنه رو با کیفیت توپ بزاره دریغ نکنه.

عجب پاسکاری جالبی بود، کلی لذت بردم. :117::13:امروز میخواستم از اسکای برات بگیرم با کیفیت بالا، یه فریز اومد ترکوند اون لحظه پاسکاری رو :D

Topsoccer
21-09-2008, 23:27
خب عزیز بیا با این نرم افزار که جوین میده و افت کیفیتم نداره تو تا نیمه رو به هم جوین بده این یه نرم افزاریه برای اینکه فایلهایی که فرمت و کیفیتشون کاملا یکسان هست رو بدو نتغییر در فرمت باهم جوین بدی

آقا این چه طوری کار میکنه ما که هر کاری کردیم نتونستیم؟!

ssr_70
22-09-2008, 09:45
آقا این چه طوری کار میکنه ما که هر کاری کردیم نتونستیم؟!

فایلو کامل از لینک دانلود کن
برو توی قسمتی که فایل رو دانلود کرد اونو اجرا کن بعد از زدن 2 تا 3 گزینه next و ok و از این حرفها برنامه ریخته میشه و سپس بیا به منو استارت گزینه all program و سپس توی movietoolboxe و بعدشم movie joiner رو اجرا کن بسیار ساده اجرا میشه
من موندم چطور نتونستی این برنامه ساده و در عین حال کار آمد رو اجرا کنی بهد از بالا آمدن برنامه گزینه Try سپس گزینه + رو می زنی و فایلتهای هم فرمت و هم کیفیت تاکید می کنم باید فایلها و کیفیتشون صددرصد عین هم باشن رو آد میکنی بعدش میای روی آخرین گزینه که join file باشه کلیک میکنی و اسم انتخاب می کنی و بعد تموم میشه چیزه دیگه برات مبهم نیست

Topsoccer
22-09-2008, 21:28
فایلو کامل از لینک دانلود کن
برو توی قسمتی که فایل رو دانلود کرد اونو اجرا کن بعد از زدن 2 تا 3 گزینه next و ok و از این حرفها برنامه ریخته میشه و سپس بیا به منو استارت گزینه all program و سپس توی movietoolboxe و بعدشم movie joiner رو اجرا کن بسیار ساده اجرا میشه
من موندم چطور نتونستی این برنامه ساده و در عین حال کار آمد رو اجرا کنی بهد از بالا آمدن برنامه گزینه Try سپس گزینه + رو می زنی و فایلتهای هم فرمت و هم کیفیت تاکید می کنم باید فایلها و کیفیتشون صددرصد عین هم باشن رو آد میکنی بعدش میای روی آخرین گزینه که join file باشه کلیک میکنی و اسم انتخاب می کنی و بعد تموم میشه چیزه دیگه برات مبهم نیست

دمت گرم،کارم راه افتاد

ITALIANO
24-09-2008, 00:41
گل دوم آرمینیا بیلفلد به کلن رو کسی میتونه بزاره ؟ :-o:2::-o:2::D
عجب گلی بود !!!

ویرایش : گل رو تو چند تا لینک متفاوت گیر آوردم که میتونید از لینک های زیر دانلود کنید :

پ ن 1 : اخیرا نمیدونم چرا تا درخواست میدم ، خودم سریع پیداش می کنم :D
پ ن 2 : گل رو از دست ندین که خیلی قشنگ بود.