PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بین هدایتی و عابدینی کدام رو انتخاب می کنید؟

ARTESHE SORKH
21-09-2008, 00:15
دوستان بحث داغ محافل ورزشی این چند ماه اخیر،واگذاری پرسپولیس به بخش خصوصیی...

هم عابدینی ادعا میکنه که من صاحب اصلیم و هم اقای هدایتی....

به نظر شما کدام یک از این دونفر بهتر که بر صندلیه مدیر عاملی باشگاه تکیه بزنه و سکان پرطرفدارترین و پر افتخار ترین تیم ایران و اسیارو بر عهده بگیره؟

ARTESHE SORKH
21-09-2008, 00:21
عابديني در گفت و گو با فارس:

[Only registered and activated users can see links]

واگذاري سهام پرسپوليس بدون مصوبه دولت غيرقانوني است

مديرعامل اسبق باشگاه پرسپوليس تهران گفت: واگذاري سهام باشگاه به بخش خصوصي، بدون مصوبه دولت غيرقانوني است.
به گزارش خبرگزاري فارس، واگذاري سهام باشگاه پرسپوليس به بخش خصوصي بحث‌هاي فراواني را در محافل ورزشي مطرح كرده است. امير عابديني شخصي كه ادعا مي كند مالك اين باشگاه است، با خبرنگار خبرگزاري فارس گفت و گويي انجام داده كه متن آن را در زير مي‌خوانيد:

* براي واگذاري پرسپوليس بايد دولت مصوبه بدهد
مي‌توانيم حرف‌هاي غيرقانوني بزنيم؛ اما نمي‌توانيم كار غيرقانوني انجام دهيم زيرا گريبانمان را مي‌گيرند. واگذاري سهام نيز معنا و مفهومي دارد. نه فقط سهام پرسپوليس كه هر بخشي از سهام دولت را بخواهيم واگذار كنيم، رقم و عدد وجود دارد و اين ارقام حرف مي‌زنند. اگر رقم بيش از 500 ميلون تومان باشد، براي واگذاري سهام، به مصوبه دولت نياز است و بدون تشريفات قانوني نمي‌توان آن را بفروش برساند. اين تشريفات قانوني نامش مزايده است.

* پرسپوليس بايد به صاحبانش داده شود
روزي كه پرسپوليس را از ما گرفتند و به دولت دادند، معنايش اين نبود كه باشگاه از بخش خصوصي به دولت واگذار شود؛ بلكه عنوان شد صلاح مملكت اين است كه به دلايل فرهنگي، اجتماعي و ... باشگاه در اختيار دولت باشد. حالا هم كه تشخيص داده‌اند پرسپوليس را به بخش خصوصي واگذار كنند، بايد به صاحبان اوليه آن واگذار شود يا اگر به هر دليل به صاحبان اوليه داده نمي‌شود، به آنها حق شركت در مزايده را بدهند.

* پرسپوليس به غير از بدهي چيزي ندارد
پرسپوليس تا بن دندان بدهكار است. اموالي ندارد و تمام دارايي‌اش يك ساختمان هبه شده از سوي فدراسيون است كه فدراسيون هر زماني بخواهد، مي‌تواند آن را پس بگيرد. اين تيم‌ تعدادي بازيكن دارد كه اين بازيكنان رقم قرارداد و قيمتشان مشخص است. چگونه است كه براي فروش سهام آن ارقام عجيب و نجومي اعلام مي‌كنيم؟ اين رقم‌هاي نجومي اعتباري است. در واقع، مي‌خواهند بار معنوي باشگاه را بفروشند. آيا صاحبان اصلي باشگاه مرده‌اند كه مي‌خواهند چنين كاري انجام دهند؟

* قانون تعيين كننده است
اسناد و مدارك ثبت شركت‌ها و احكام ديوان عالي كشور، بر اين مسئله استناد دارند كه باشگاه متعلق به اشخاصي است. اگر بر فرض آن افراد صلاحيت اداره باشگاه را هم نداشته باشند، اين را بايد قانون بگويد و شخص ديگري نمي‌تواند در اين مورد نظر بدهد. به عنوان مثال، پس از طلاق، دادگاه حكم مي‌كند كه حضانت بچه را مادر بر عهده بگيرد يا پدر. بنابراين، درباره بچه خود آدم هم، قانون بايد حكم بدهد.

* فروش ليزينگي پرسپوليس
اينكه مي‌گويند سهام پرسپوليس را مي‌فروشيم، غير قانوني است. مگر مي‌توانند چنين كاري كنند؟ حق فروش مايملك دولت را ندارند. همانطور كه گفتم، براي فروش بايد مصوبه‌ دولت وجود داشته باشد و سپس مزايده بگذارند؛ يعني هر كس بيشتر بخرد، به آن بفروشند. اينكه يك دوست را ابتدا عضو هيئت مديره بكنيد و سپس او به عنوان رئيس هيئت مديره انتخاب شود و پول بدهد و از باشگاه طلبكار شود و بعد بگويند به جاي پول بيايد سهام را بگيرد؛ يعني آنكه پرسپوليس را به صورت ليزينگي واگذار مي‌كنند.

* به هدايتي گفتم اين كار خلاف است
از طريق دوستان براي هدايتي پيغام فرستادم كه كاري كه انجام مي‌شود، خلاف است. امروز اگر كار خلاف قانون كنيد، يك روز قانون جلوي شما را مي‌گيرد. اين باشگاه مدعياني دارد كه حرفشان حق است و به خاطر مردم، دولت و مصالح كشور سكوت كرده‌اند و تا روزي كه دست دولت باشد، حرفي نمي‌زنيم.

* با موافقت سازمان، پرسپوليس به ما منتقل شد
ما يك شركت پرسپوليس داريم و يك موسسه پيروزي (پرسپوليس) كه در ثبت آنها تقدم و تاخر وجود دارد. شركت پرسپوليس قبل از موسسه پيروزي به ثبت رسيده است. غفوري فرد در آن زمان پرسپوليس را به عده‌اي واگذار كرده بود كه بروند و آن را اداره كند. درهمان زمان پيروزي دست بنياد مستضعفان بود. بنياد اين موسسه را تغيير نام مي‌دهد و با يك ورق كاغذ آن را به سازمان تربيت بدني برمي‌گرداند و مي‌گويد نمي‌توانم آن را اداره كنم؛ اما اسم هم عوض شده و به ثبت رسيده است. آن زمان غفوري‌فرد به عده‌اي مي‌گويد برويد موسسه‌اي را تشكيل دهيد و ثبت كنيد. من هم آن را حمايت مي‌كنم. در يكي از اين بندها نوشته‌اند هيئت موسس اختيار خود را به رئيس سازمان تفويض مي‌كند. بعد در ثبت ديگري و در مجمع ديگري اين اختيارات را سلب مي‌كنند. اين آقايان كه خودشان موسس بودند و سازمان تربيت بدني را هم خلع كرده بودند، مي گويند نمي‌توانيم آن را اداره كنيم. بنده هم مي‌گويم به شرطي كه سازمان تربيت بدني موافقت كند، به ما منتقل كنيد.

* انتقال پرسپوليس قانوني صورت گرفت
آقايان عباس انصاري‌فرد و مهدي منتظر الموعود در قراردادي آن را به ما واگذار مي‌كنند. اول نامه غفوري فرد را مي‌گيريم كه با اين انتقال موافقت مي‌كند و بعد به ثبت شركت‌ها مي‌رويم. همه چيز اين انتقال درست است. هم سازمان تربيت بدني موافقت مي‌كند و هم موسسين. در ثبت شركت‌ها به نام پيروزي ثبت مي‌شود. سهام آن به صاحبان جديد كه آقاي محلوجي، من و عباس انصاري‌فرد بودند، منتقل مي شود. بعد عباس انصاري‌فرد در برهه‌اي از زمان مي‌گويد مي‌خواهم كنار بروم و سهام هم نمي‌خواهم و رقمي داده شود يا نمي شود، بيست درصد سهام را به محلوجي مي‌دهد. محلوجي هفتاد درصد سهام را مالك مي‌شود. من 25 درصد و عباس انصاري‌فرد 5 درصد سهام را.

* مهرعليزاده به دنبال انتخابات رياست جمهوري بود
9 سال پرسپوليس را اداره كرديم و اتفاقي هم نيفتاد تا اينكه دولت هاشمي تغيير مي‌كند و دولت خاتمي مي‌آيد. از بد حادثه شخصي به نام مهرعليزاده رئيس سازمان تربيت‌بدني مي‌شود. او از ابتدا دنبال اين بود كه پرسپوليس و استقلال را خودش اداره كند و نامزد رياست جمهوري شود كه شد. ايشان گفتند اينجا را نمي‌گيريم و اگر بگيريم، شما سهامدار آن هستند. مي خواست جبهه من، محلوجي و انصاري فرد را تنگ كند؛ اما موفق نشد.

* بزرگان دولت اينطور تشخيص دادند
اگر لوايحي كه نوشته شده، دفاعيه‌هايي كه انجام شده، احكامي كه دادگاه‌هاي تجديد نظر و و ديوان عالي كشور صادر كرده، براي انتشار در اختيار رسانه‌هاي گروهي قرار بدهيم، همه تعجب خواهند كرد. راي ديوان عالي را به نفع خودمان داريم؛ اما آقاي خاتمي تشخيص دادند مهرعليزاده را تقويب كنند. آن روز مصاحبه كردم وگفتم بزرگان دولت تشخيص دادند كنار برويم و رفتيم. حالا اگر بزرگان دولت تشخيص مي‌دهند به بخش خصوصي داده شود، بايد به صاحب اصلي آن داده شود.

* يكي از وزراي دوليت حكميت كند
صاحب پرسپوليس هستيم و براي اين ادعا سند هم داريم. شركت پرسپوليس هم متعلق به ماست و آقايان نمي‌توانند شركتي به نام پرسپوليس را تشكيل بدهند. سكوت كرديم كه دولت آن را اداره كند؛ ولي حالا كه مي‌خواهند به بخش خصوصي بدهند. بايد بنشينند و با ما مذاكره كنند. آنها را قانع مي‌كنيم كه پرسپوليس متعلق به ماست. حتي حاضريم كه يكي از وزراي دولت حكميت كند. شخصي عادلي باشد و بگويد چه طور مي‌توانند پرسپوليس را به هدايتي بدهند؛ اما به محلوجي نمي‌توانند بدهند؟

* پرسپوليس آينده در اختيار من است
پرسپوليس آينده در در اختيار من است. چطور مي‌توانم در آن نقش نداشته باشم؟ مداركش به اسم من است و در ثبت شركت‌ها موجود است. هدايتي براي خودش صحبت مي‌كند. علي ميرزايي در روزنامه مصاحبه كرده و گفت: "نمي‌گوييم هدايتي نباشد، ايشان هم باشند؛ اما صاحبان اصلي پرسپوليس كسان ديگري هستند."

* يك قهرماني پرسپوليس با يك كرور پرونده در فيفا
من ادعا نمي‌كنم. مردم قضاوت كنند. آيا پرسپوليس را بد اداره كرديم؟ 8 سال در باشگاه بوديم و تعداد قهرماني‌ها و هزينه‌ها مشخص است. يك ريال هم از آن زمان بدهكار نيستم. هر كس ادعاي طلب دارد، بيايد بگيرد. پرسپوليس از سال 80 در اختيار دولت خاتمي و احمدي‌نژاد بود. مبلغ بدهي و نوع اداره چگونه بوده و بعد از هفت سال توانستند يك قهرماني بياورند؛ آن هم با يك كرور پرونده در فيفا. اين چه مديريتي است؟

* من مثل علي پروين نيستم
علي پروين نيستم كه امروز با هدايتي دعوا كنم و فردا با او آشتي كنم. با هدايتي دعوايي ندارم. اصلا نمي‌شناسمش و نمي‌دانم چه كسي است؛ اما كسي آمده كه تحت لواي او اين كار را مي‌كنند و معلوم نيست زير ميز چه خبر است؟

* حكميت علي آبادي را هم قبول دارم
حكميت خود علي‌آبادي را هم قبول مي‌كنم زيرا حكم كه نبايد به من پاسخ بدهد، بايد به خدا پاسخ بدهد. علي‌آبادي بهتر از هر كس مي‌داند كه پرسپوليس متعلق به من است. فائقي زماني كه مدارك ما را ديد، گفت به شما ظلم كرديم. علي آبادي هم آدمي نيست كه بعد از ديدن مدارك و مستندات، عكس آن نظر بدهد. دولت حكميت ايشان را قبول كند، ما هم قبول مي‌كنيم؛ اما اكنون علي‌آبادي طرف ماست و طرف نمي‌تواند حكم باشد.

* از دولت شكايت مي‌كنيم
اگر سهام به بخش خصوصي واگذار شود، 100 درصد اقدام مي‌كنيم و از دولت شكايت مي‌كنيم. براي پرسپوليس يك بار زندان رفتم و باز هم مي‌روم. آن زمان 40 ميليون تومان از معادن و فلزات به پرسپوليس كمك كرديم و به دادگاه رفتم و يك شب هم بازداشت شدم؛ اما اكنون كه ميلياردها تومان به پرسپوليس مي‌دهند، همه ساكت هستند و سكوت كرده‌اند. آب سر بالا مي‌رود.

* پروين يا ترسيده يا تطميع شده
رابطه من با پروين خوب است؛ اما نمي‌دانم چه طور يك آدمي به نام هدايتي بيايد اينهمه بد و بيراه به شما بگويد و فردا دوباره از او حمايت كنيد. يا علي پروين ترسيده و مورد رعب قرار گرفته يا تطميع شده كه اينچنين تغيير موضع مي‌دهد. من از دست دوستم عصباني هستم. نمي‌گويم پروين با همه دست "يا علي" ندهد؛ بلكه مي‌گويم دعوا راه نينداز تا بفهميم چه خبر است. يا پروين راست مي گفت يا هدايتي. اگر تو راست مي‌گفتي چرا 180درجه تغيير موضع دادي؟ هدايتي آدم باهوش و زرنگي است و مي‌فهمم چه كار مي‌كند. او پروين و پرسپوليس را وجهه المصالحه قرار ندهد تا مشهور شود. اگر هم مي گويد دنبال شهرت نيست، شايد دنبال محبوبيت است؛ اما اينگونه محبوبيت حاصل نمي شود.

گفت و گو از عليرضا وهابي

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

AliReza
21-09-2008, 00:39
به نظر من عابديني بهتره چون بالاخره چند سالي در اين فوتبال بوده و كارنامه نسبتاً موفقي هم داشته ولي هدايتي تازه وارد فوتبال شده و تجربه ي اولش (استيل آذين) هم كه ناموفق بوده .

Mostafa United
21-09-2008, 00:47
هدايتي ماشالله هزار ماشالله دست به جيبه !

پول كم نمياد ... پول ببيتي فراوون !

ARTESHE SORKH
21-09-2008, 00:52
درسته دست به جیبه ولی عابدینیم وضع مالیش بد نیست...اینکه عابدینی تجربه داره خیلی مهمه...

Mohsen_Bar3lona
21-09-2008, 00:56
والا ما قبلا مدیریت این جناب عابدینی رو دیدیم...اگه هارتو پورت داره چرا اون زمان خرج نمی کرد؟ اینجور آدما کفر آدم رو در میارن...بهش بگید اگه صاحابه باشگاهی چرا بین سال های 81 تا 84 توی اوج فلاکت مالی بود پرسپولیس؟ اون موقع کجا بودین؟

خجالت هم خوب چیزیه ها...اه اه اه

ولی در کل اگه بخوام یه نظری بدم...باید بگم چه خوبه که هر دوی اینها به جای بحث و جدل سره مسند پرسپولیس با هم یکی بشن و 2 تایی به تیمشون کمک کنن...

ACMilan
21-09-2008, 01:04
من هیچکدومو درست نمیشناسم ولی به هدایتی رای دادم چون پول ......

ARTESHE SORKH
21-09-2008, 01:08
به نظر من عابديني بهتره چون بالاخره چند سالي در اين فوتبال بوده و كارنامه نسبتاً موفقي هم داشته ولي هدايتي تازه وارد فوتبال شده و تجربه ي اولش (استيل آذين) هم كه ناموفق بوده .

اینکه میگی عابدینی با تجربه تره کاملا" درسته ... ولی نمیشه که بگی تجربه اول هدایتی بد بوده...

اتفاقا" واسه تجربه اولش خیلیم موفق بود...فقط حوادث فوتبال بود که بازی پلی اف اونجوری شد....با یه بازی که نمیشه قضاوت کرد...

Totti_M72
21-09-2008, 01:11
هدایتی بهتره چون پول داره!!:1:تو این دوره و زمونه با پول هر کاری میشه کرد!!:fkr:

samandooooon
21-09-2008, 02:03
پرسپولیس با عابدینی دوران خوشی رو داشت که یادش بخیر ولی الان پول مهمه چون با پول میشه همه کار کرد.(نه هر کاری)

Seyed
21-09-2008, 02:13
الان پرسپولیس بیشتر پول می خواد تا روزای خوش گذشته که معلوم نیست تکرار بشه چون باشگاه پولایی داده از جیب هدایتی که اگر هدایتی نباشه باشگاه وضعش همون می شه که قبلا بود پس به نظر من الان هدایتی با اون جیب خوبی که داره برای ما بهتره تا عابدینی

AliReza
21-09-2008, 02:47
اینکه میگی عابدینی با تجربه تره کاملا" درسته ... ولی نمیشه که بگی تجربه اول هدایتی بد بوده...

اتفاقا" واسه تجربه اولش خیلیم موفق بود...فقط حوادث فوتبال بود که بازی پلی اف اونجوری شد....با یه بازی که نمیشه قضاوت کرد...

به اين دليل هدايتي موفق تبود كه تيمي كه با هزينه ي چند ميلياردي و اون همه ستاره به سختي و در روز آخر تونست به پلي آف برسه و در طول فصل بسيار فراز و نشيب داشت و يادمون نره كه پارسال هدايتي مرد كاركشته مثل پروين در كنارش بود با اين اوصاف نبايد اصلا كار استيل آذين به حوادث فوتبال مي كشيد .

Ghermezeteh
21-09-2008, 07:15
از هر لحاظی که شما بخواید نگاه کنید به این نتیجه میرسید که سابقه مدیریت عابدینی خیلی بهتر از هدایتی هستش (من یاد ندارم که اون قهرمانی ها و افتخارتی که پرسپولیس زمان عابدینی آورد زمان مدیر دیگه هم تکرار شده باشه), ولی از لحاظ مالی مسلماً هدایتی خیلی بهتره.

ما به جای اینکه بیایم از بین این دو نفر یکی رو انتخاب کنیم, بیایم هر دو رو انتخاب کنیم

در نظر بگیرید یه مدیر با تجربه و کاربلد + وضع مالی هدایتی میشه یه پرسپولیس رویایی :2:

از بین این دو نفر نمیشه یکی رو انتخاب کرد

هدایتی خودش تو یکی از مصاحبه هاش گفت که من نه حوصله مدیرعاملی رو دارم و نه علاقه ای به این کار من فقط دوست دارم یکی از سهام داران باشگاه باشم

به نظر من اگه سازمان سهام پرسپولیس رو باید به چند نفر واگذار کنه تا در مورد پرسپولیس با نظر یه نفر یا دو نفر تصمیم گیری نکنن (اگه اینطور بشه پرسپولیس دقیقاً میشه مثل چلسی که آبراموویچی که هیچی از فوتبال حالیش نیست هر کی رو حال کنه میاره و هر کی هم دوست داره میندازه بیرون, تا حالا این فکر کردید چلسی که این همه داره روش سرمایه گذاری میشه چرا قهرمانی نمیاره؟ چون یه نفر تصمیم گیری میکنه که هیچ چیز از فوتبال حالیش نیست (ولی مثل هدایتی پول داره)

در کل شخصاً نظرم اینه که واگذاری باشگاه بزرگی مثل پرسپولیس به یک نفر عواقب خوشی نخواهد داشت

Elbimbo deoro
21-09-2008, 09:05
هدایتی که هنوز ناشناختس ولی بعدا به طلبکار میلیاردی پرسپولیس تبدیل خواهد شد که برای گرفتن پولایی که حالا داره خرج می کنه باید از باشگاه شکایت کنه
عابدینی هم علیرغم این که مدیریت قوی داشت ولی من هنوزم نفهمیدم اون پول فروش مهدوی کیا به بوخوم رو چطوری هاپولی کرد که هیشکی صداش درنیومد
درکل هیچکدوم بدرد تیمی مثل پرسپولیس نمی خورن حاج حبیبو عشق است

mmn
21-09-2008, 09:26
هیچ کدوم
فقطخودم:21:

ARTESHE SORKH
21-09-2008, 10:28
به اين دليل هدايتي موفق تبود كه تيمي كه با هزينه ي چند ميلياردي و اون همه ستاره به سختي و در روز آخر تونست به پلي آف برسه و در طول فصل بسيار فراز و نشيب داشت و يادمون نره كه پارسال هدايتي مرد كاركشته مثل پروين در كنارش بود با اين اوصاف نبايد اصلا كار استيل آذين به حوادث فوتبال مي كشيد .

حرفات تا حدودی درستن ولی خوب باید به اینم دقت کنی که اون بازیکنا برای اولین بار دور هم جمع شدن،و هماهنگی اونا طول میکشید...نقش پروین تو جمع و جور کردن تیم غیر قابل انکاره ولی خود پروین تو مواردی واسه تیم حاشیه درست میکرد....اقای هدایتیم بیاد پرسپولیس که نمیزارن تنها باشه....

L . F . C
21-09-2008, 11:25
به نظر من عابدینی تجربش بیشتره چون زمانی تو پرسپولیس بوده و حتی قهرمانی اورده ولی هدایتی با اون پولاش یه چیز دیگس:13:

*c*f*c*
21-09-2008, 11:34
به نظر من هدایتی بهتره

alireza77777m
21-09-2008, 11:46
100% عابديني بهتر از هدايتي است چون فقط هدايتي پول مي ريزه !!!:D

only perspolis
21-09-2008, 15:07
واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به بخش خصوصی بحث های فراوانی را در محافل ورزشی مطرح کرده است. امیر عابدینی شخصی که ادعا می کند مالک این باشگاه است

*برای واگذاری پرسپولیس باید دولت مصوبه بدهد

می توانیم حرف های غیرقانونی بزنیم اما نمی توانیم کار غیرقانونی انجام دهیم زیرا گریبانمان را می گیرند. واگذاری سهام نیز معنا و مفهومی دارد. نه فقط سهام پرسپولیس که هر بخشی از سهام دولت را بخواهیم واگذار کنیم، رقم و عدد وجود دارد و این ارقام حرف می زنند. اگر رقم بیش از ۵۰۰ میلون تومان باشد، برای واگذاری سهام، به مصوبه دولت نیاز است و بدون تشریفات قانونی نمی توان آن را بفروش برساند. این تشریفات قانونی نامش مزایده است.

*فروش لیزینگی پرسپولیس

اینکه می گویند سهام پرسپولیس را می فروشیم، غیر قانونی است. مگر می توانند چنین کاری کنند؟ حق فروش مایملک دولت را ندارند. همان طور که گفتم، برای فروش باید مصوبه دولت وجود داشته باشد و سپس مزایده بگذارند؛ یعنی هر کس بیشتر بخرد، به آن بفروشند. اینکه یک دوست را ابتدا عضو هیات مدیره بکنید و سپس او به عنوان رئیس هیات مدیره انتخاب شود و پول بدهد و از باشگاه طلبکار شود و بعد بگویند به جای پول بیاید سهام را بگیرد؛ یعنی آنکه پرسپولیس را به صورت لیزینگی واگذار می کنند.

*به هدایتی گفتم این کار خلاف است

از طریق دوستان برای هدایتی پیغام فرستادم که کاری که انجام می شود، خلاف است. امروز اگر کار خلاف قانون کنید، یک روز قانون جلوی شما را می گیرد. این باشگاه مدعیانی دارد که حرفشان حق است و به خاطر مردم، دولت و مصالح کشور سکوت کرده اند و تا روزی که دست دولت باشد، حرفی نمی زنیم.

*یکی از وزرای دولت حکمیت کند

صاحب پرسپولیس هستیم و برای این ادعا سند هم داریم. شرکت پرسپولیس هم متعلق به ماست و آقایان نمی توانند شرکتی به نام پرسپولیس را تشکیل بدهند.سکوت کردیم که دولت آن را اداره کند اما حالا که می خواهند به بخش خصوصی بدهند. باید بنشینند و با ما مذاکره کنند. آنها را قانع می کنیم که پرسپولیس متعلق به ماست. حتی حاضریم که یکی از وزرای دولت حکمیت کند. شخص عادلی باشد و بگوید چه طور می توانند پرسپولیس را به هدایتی بدهند اما به محلوجی نمی توانند بدهند؟

*من مثل علی پروین نیستم

علی پروین نیستم که امروز با هدایتی دعوا کنم و فردا با او آشتی کنم. با هدایتی دعوایی ندارم. اصلا نمی شناسمش و نمی دانم چه کسی است اما کسی آمده که تحت لوای او این کار را می کنند و معلوم نیست زیر میز چه خبر است؟

*حکمیت علی آبادی را هم قبول دارم

حکمیت خود علی آبادی را هم قبول می کنم زیرا حکم که نباید به من پاسخ بدهد، باید به خدا پاسخ بدهد. علی آبادی بهتر از هر کس می داند که پرسپولیس متعلق به من است. فائقی زمانی که مدارک ما را دید، گفت به شما ظلم کردیم. علی آبادی هم آدمی نیست که بعد از دیدن مدارک و مستندات، عکس آن نظر بدهد. دولت حکمیت ایشان را قبول کند، ما هم قبول می کنیم اما اکنون علی آبادی طرف ماست و طرف نمی تواند حکم باشد.

*از دولت شکایت می کنیم

اگر سهام به بخش خصوصی واگذار شود، صد در صد اقدام می کنیم و از دولت شکایت می کنیم. برای پرسپولیس یک بار زندان رفتم و باز هم می روم. آن زمان ۴۰ میلیون تومان از معادن و فلزات به پرسپولیس کمک کردیم و به دادگاه رفتم و یک شب هم بازداشت شدم اما اکنون که میلیاردها تومان به پرسپولیس می دهند، همه ساکت هستند و سکوت کرده اند.

منبع :برد وباخت ([Only registered and activated users can see links])

manchester7
21-09-2008, 15:36
من خودم به هدایتی رای میدم درسته که عابدینی هم پولداره ولی هدایتی بیشتر خرج میکنه

Seyed
21-09-2008, 15:51
عابدی پولداره میاد که از پرسپولیس پول در بیاره اما هدایتی تا اینجا فقط خرج کرده پس قطعا برای حال حاضر پرسپولیس هدایتی از این آقا بهتره در ضمن اگر واقعا پرسپولیسو دوست داشت تو این وقت حساس قبل دربی حاشیه درست نمی کرد

hamed6429
21-09-2008, 16:18
100% عابديني بهتر از هدايتي است چون فقط هدايتي پول مي ريزه !!!:D
منم موافقم هدایتی فقط پول میریزه ولی عابدینی یه کم ک ر م میریزه. هدایتی بهتره.
پ.ن: پول بده و سخن نگو تا ندهی نمی شود.

ARTESHE SORKH
22-09-2008, 00:33
ولی بچها قبول دارید که مدیر عامل یکمی باید گرگ باشه،مثل همین عابدینی...اینجوری هر باشگاهیم که بخواد حقمونو بخوره یا ازیت کنه بد میبینه...دیگه تو نقل و انتقالاتم خیالمون راحت که با قدرت کار میکنه...ولی هدایتی خیلی قوی نیست...فقط پولداره...

Elbimbo deoro
22-09-2008, 10:18
نه هدایتی به فکر پرسپولیسه نه عابدینی هردو به فکر خودشون هستند
فقط کاشانی دلش به حال مردم می سوخت

ARTESHE SORKH
22-09-2008, 12:24

حسین هدایتی با انتقاد از انتشار برخی اخبار نادرست پیرامون حضور او در باشگاه پرسپولیس گفت: یکبار برای همیشه تاکید می کنم که چه سهام باشگاه به بنده واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که زنده ام به عنوان یک حامی در خدمت پرسپولیس خواهم بود. رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس ضمن بیان این مطلب از انتشار اخبار ناصحیح و غیرواقع مبنی بر قطع کمک مالی اش به باشگاه پرسپولیس انتقاد کرد و گفت: متاسفم که خبرهایی را در برخی رسانه های ورزشی می خوانم که به هیچ عنوان صحت و سندیت ندارد باید بگویم که طی 24 ساعت گذشته 250 میلیون تومان جهت پرداخت برای تسویه حساب 70 درصد پیش پرداخت مربی برزیلی و تهیه مسکن یکساله برای همین مربی برزیلی و تمامی بازیکنان خارجی و مجتبی شیری پرداخت کرده ام.

حسین هدایتی ادامه داد: در پاسخ به کسانی که عنوان کرده اند بنده کمک های مالی ام به باشگاه را قطع کرده ام یا آنرا منوط به واگذاری سهام کرده ام باید بگویم که طی 24 ساعت گذشته 250 میلیون تومان جهت پرداخت برای تسویه حساب 70 درصد پیش پرداخت مربی برزیلی و تهیه مسکن یکساله برای همین مربی برزیلی و تمامی بازیکنان خارجی و مجتبی شیری پرداخت کرده ام. به نظر شما آیا این کمک های با اخباری که منتشر می شود همخوانی دارد؟

وی با بیان اینکه از خبرنگاران و رسانه های ورزشی می خواهم اجازه دهند در فضایی آرام و بدور از حاشیه های مرسوم به باشگاه پرسپولیس کمک کنم، خاطرنشان کرد: همانطور که از روز اول هم اعلام کردم بنده به عنوان یک هوادار و عاشق پرسپولیس برای کمک به این باشگاه آمده ام و در حالی که می توانم سرمایه ام را در امور دیگری هزینه کنم اما به فوتبال آمده ام و از همه رسانه های ورزشی می خواهم در این راه به ما کمک کنند تا پرسپولیس و سایر باشگاههای دیگر بتوانند با آرامش و به دور از هر گونه مشکلات مالی به شکوفایی فوتبال کمک کنند.

هدایتی ادامه داد: بازهم تاکید می کنم که بنده چه سهام باشگاه واگذار شود و چه نشود تا زمانی که زنده هستم به عنوان یک حامی پرسپولیس در کنار اعضای هیئت مدیره و سایر مسئولان خواهم بود و تلاش خواهم کرد برای این باشگاه منشا خدمت مثبت باشم.
وی که از انتشار اخبار غیر واقع مبنی بر اختلاف با مصطفوی یا قطع کمک های مالی اش به خاطر واگذار نشدن سهام دلخور و ناراحت بود ادامه داد: از رسانه ها می خواهم که زمینه را به گونه ای فراهم نکنند که سایر دوستان بنده هم که خواهان حضور در فوتبال و کمک به تیم های بزرگ هستند از این کار منصرف شوند.

وی ضمن تکذیب هرگونه اختلاف با داریوش مصطفوی گفت: چنین خبرهایی به هیچ وجه صحت ندارد و بنده در کمال دوستی با ایشان تا زمانی که مدیرعامل باشگاه خواهند بود با تمام وجود از وی حمایت خواهیم کرد.
هدایتی ادامه داد: درست است که بنده چهار سال است به عنوان نخستین فرد برای کمک های اینچنینی به باشگاه آمده ام، اما مطمئن باشید اگر شرایط فراهم شود و جامعه ورزش ما را ترد نکند، سایر دوستانم نیز به کمک باشگاههای دیگر خواهند آمد و این اتفاق مثبتی در فوتبال کشور خواهد بود که حداقل مشکلات مالی را به حداقل خواهد رساند.

رئیس هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در مورد حضور علی انصاری در باشگاه استقلال و صحبت هایی که در مورد او منتشر می شود نیز گفت: آقای انصاری از دوستان نزدیک بنده است و در گفتگویی که با یکدیگر داشتم برایش آرزوی موفقیت کردم. ایشان نیز با نیت خیر و کمک به فوتبال به باشگاه استقلال آمده است و امیدوارم مسئولان و رسانه ها به گونه ای برخورد کنند که ضمن ادامه فعالیت ایشان، سایر دوستان نیز برای هزینه کردن در این بخش ترغیب شوند.

حسین هدایتی تاکید کرد: بنده بازهم می گویم چه سهام واگذار شود و چه نشود، تا زمانی که مسئولان بخواهند و حضورم مثبت و موثر باشد تحت هر عنوانی در خدمت باشگاه پرسپولیس خواهم بود و از هیچ کمکی دریغ نخواهم کرد. صحبت هایی هم که این روزها در مورد اختلاف با مصطفوی و سایر مسئولان مطرح می شود صحت ندارد و زایده فکر برخی دوستان است که دلشان به حال پرسپولیس نمی سوزد.

عضو هیئت مدیره پرسپولیس با اشاره در پیش بودن دو دیدار حساس این تیم برابر پگاه گیلان و استقلال تهران گفت: از همه هواداران خونگرم پرسپولیس می خواهم در این دو بازی با حضور در ورزشگاه آزادی تهران به تشویق تیم خود بپردازند و با رعایت اخلاق و ادب بیش از پیش و حمایت هایشان زمینه قهرمانی پرسپولیس را فراهم کنند. قطعا با حضور مهاجم برزیلی و علی کریمی پرسپولیس در این دو بازی و بازیهای آینده تماشایی خواهد شد و در این راه تا به حال هر وظیفه ای به روی دوش بنده بوده با کمال میل انجام داده و از این پس نیز چه در ورزشگاه باشم یا در منزل با تمام قدرت از تیم پرسپولیس حمایت خواهم کرد و پاداش ویژه ای را برای دربی شصت و پنجم و پیروزی در این دیدار در نظر گرفته ایم که به محض پیروزی به بازیکنان پرداخت خواهد شد.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

ARG MUTD
22-09-2008, 13:31
من كه هيشكدومشون رو نميسناسم ولي به عابديني راي دادم چون كه هم اسم يكي از دوستامه  
شايد يه چي هم به ما رسيد :D

AliReza
24-09-2008, 05:14
حرفات تا حدودی درستن ولی خوب باید به اینم دقت کنی که اون بازیکنا برای اولین بار دور هم جمع شدن،و هماهنگی اونا طول میکشید...نقش پروین تو جمع و جور کردن تیم غیر قابل انکاره ولی خود پروین تو مواردی واسه تیم حاشیه درست میکرد....اقای هدایتیم بیاد پرسپولیس که نمیزارن تنها باشه....

خلاصه كلام اگر توي اين فوتبال كثيف اگر حتي از جنس اين فوتبال هم كه باشي آخرش امكان داره به سرنوشت الان فتح الله زاده دچار بشي واي بحال اينكه از جنس اين فوتبال هم نباشي ، چون اگر هر چقدر هم كه خوب كا كني ممكنه به سرنوشت كاشاني دچار بشي .
پس تو اين فوتبال بايد گرگ باران ديده باشي

Orange
24-09-2008, 05:23
نه هدایتی نه عابدینی !
خودم :34: !
شوخی بود ولی عابدینی زیرکه مشکل ساز میشه !
هدایتی هم خیلی بی تجربست و اصلا با محیط فوتبال و حاشیه ها آشنا نیست مشکل ساز میشه !
پس نتیجه میگیریم خودم ! :5:
سید قول میدم اگر خودم شدم بزارم یه عکس با قطبی بندازی! :31:

Ferguson
24-09-2008, 12:54
بدون تعارف باید بگم که : عابدینی یک فرد بی شخصیت و دزد و بی مسئولیت هست که اون زمانم که واسه ما قهرمانی می اورد . لیگ ایران به صورتی برگذار می شد که یا پرسپولیس باید قهرمان می شد یا استقلال و تیم ها وقتی با پرسپولیس بازی می کردن فقط به فکر این بودن که کم گل بخورن و بیان بیرون !! اون زمان فوتبال در جاهای دیگه هیچگونه رشدی نداشت و ...

پ.ن : هدایتی دوست داریم :2:

moghaddasipouya
25-09-2008, 11:11
هدايتي خيلي از عابديني بهتره