توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما درباره مدیر عاملی واعظی آشتیانی چیست؟
hamed s.s topiran
19-09-2008, 16:59
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
"اميررضا واعظي آشتياني" مديرعامل باشگاه استقلال تهران شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نشست اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال تهران با هدف تعيين مديرعامل بعد ازظهر امروز با حضور خسرو دانشجو، اميدوار رضايي، سعيد نفريه و اميررضا واعظي آشتياني در دفتر "دانشجو" رئيس هيات مديره باشگاه استقلال برگزار شد که واعظي آشتياني به عنوان مدير عامل باشگاه استقلال تهران انتخاب شد.
علي فتح الله زاده مديرعامل و منصور پورحيدري عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران روز چهارشنبه از سوي "زريبافان" رئيس مجمع باشگاه استقلال برکنار شده و واعظي آشتياني به همراه علي انصاري به عضويت هيات مديره استقلال در آمدند.
آشتياني در حال حاضر رئيس فدراسيون دوچرخه سواري است.
آشتياني پنجمين مدير عامل استقلال در سه فصل اخير و پس از قهرماني اين تيم در ليگ پنجم است. محمد حسين قريب، کاظم اوليايي (به عنوان سرپرست)، مقداد نجف نژاد و علي فتح الله زاده مديران استقلال در اين مدت بوده اند.
Death Angel
19-09-2008, 22:44
ببينيم اين يكي ديگه چيكار ميكنه والي انصافآ حاجي واسه تيم خيلي زحمت كشيد
من که ازش خوشم نمی یاد حاجی چیز دیگه ای بود حیف شد.
ما که نفهمیدیم تو ایران هیچی سرجاش نیست به جای اینکه بیان و یک نفر آدم فوتبالی رو بکنن مدیر عامل رفتند سروقت دوچرخه سواری البته بازم جای شکرداره سردارو پلیس نیاوردن
khaf Esteghlali
20-09-2008, 09:21
به نظر من او می تواند موفق باشد چون بالاخره او ریس فدراسیون دوچرخه سواری بوده و خوب آنجا را اداره می کرده.
فتح اله زاده خیلی واسه تيم زحمت كشيده استقلال رو هم واقعا دوست داشت در حقش بدی کردن. امیدوارم هر جا هست موفق باشه. این مدیر عامل جدید 100% اندازه فتح اله زاده استقلالی نیست و نمی تونه مثل او با جون و دل برای استقلال کار کنه ولی به هر حال به خاطر استقلال امیدوارم که موفق باشه
hamed s.s topiran
20-09-2008, 15:14
درسته آشتیانی فوتبالی نبوده ولی کسی که رییس فدراسیون هست حتما مدیر خوبیه مگه کاشانی از جنس فوتبال بود ولی باید حتما یک شغله باشه و از فدراسیون دوچرخه سواری کناره گیری کنه و تمام وقت در خدمت استقلال باشه
lordcrazy
20-09-2008, 16:15
امیدوارم موفق باشه.:smil4337dd8b9eb25:
با ید دید دوچرخه سواری وفوتبال با هم ترکیب بشه چه نتیجه ای خواهد داد
مديريت چيزيه كه در ايران معني درستي نداره و بيشتر انتزاعي و خياليه.
به نظر من مدير يك تيم فوتبال نبايد فوتبالي باشه. بلكه مشاوران و معاونان فوتبالي بايد داشته باشه.
يك مدير كه خودش فوتبالي باشه بايد مثل پزشك فوتباليست يك استثنا به حساب بياد.
ولي متاسفانه در ايران فكر ميكنن هركي سابقه بيشتري داره و به جاهاي زيادي وصل است را بايد گذاشت مدير... درحالي كه مديريت تخصصي جداگانه است كه به هيچ رشته ورزشي هم مرتبط نيست.
در ايران هر كسي فكر ميكنه ميتونه مدير بشه و هيچ وقت به اين پست به عنوان يك تخصص و به صورت علمي توجه نميشه.
اميدوارم مديرعامل جديد (اونطور كه از حرفهايش پيداست) واقعا مدير باشه. حتي اگه ندونه فوتبال چند دقيقه است!!!
sepahan_zard
01-10-2008, 10:42
راستي دوستان اين حاشيه هايي رو كه درست كردن و ميگن آشتياني زياد استقلالي نيس آيا درسته .. ميشه سوابقش رو بزارين ..
من که ازش خوشم نمی یاد حاجی چیز دیگه ای بود حیف شد.
.
این یارو آشتیانی قبلا رییس فدراسیون بوده. میشه بهش امیدوار بود.
از نظر اقتصادی هم مخش بیشتر میکشه.
ss_ss gahreman
23-10-2008, 19:57
منم از این یارو خوشم نمیاد همچین عقده ایه
خیلی عالیه...
من کار ندارم که چه جوریه ولی کارشو خوب بلده و خیلی باشگاه رو کمک خواهد کرد.
و حالا حالا ها برکنار نخواهد شد.
sepahan_zard
24-10-2008, 09:56
حالا فعلا تيم رو برده و با روحيه گرفتن مجدد داره خوب كار ميكنه .. مدير هم خوب يا بد .. حالا وقتش نيست .. حالا فقط حمايت ميخواد
sohrabss
24-10-2008, 10:56
چه خوب، چه بد فعلا مدیر عامل تیمه و باید ازش حمایت شه.
هرچند بحثهای زیادی درباره روی کار اومدنش وجود داره.
ss_ss gahreman
29-10-2008, 22:46
بچه ها نظرم عوض شد تازه این مدیر خوش قدم هم هست
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1