PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ {::}

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8

Roozbeh
12-04-2008, 13:33
ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

Mostafa United
12-04-2008, 13:37
پرسپولیس اگه 4 تا میخوری ما باز هم بهت وفاداریم ومثل طرفدارای بعضی تیمها تیم خودمونو مسخره نمیکنیم

محمد
13-04-2008, 16:22
شعار معروف هواداراي پرسپوليس:

پرسپوليس اول بشي اخر بشي دوستت داريم.

پرسپوليس را با تمام وجود حمايت مي كنيم.
:perspolis::perspolis:

Carles Puyol
14-04-2008, 01:09
بچه ها برای حمایت از امپراتور بیاین اواتر خودمون رو امپراتور بزاریم ؟

Elbimbo deoro
22-04-2008, 14:18
من آسمان آبی را به خاطر طلوع و غروب سرخش دوست دارم

قرمز خون من پرسپولیس جون من

هیشکی جلودار تو نیست نمره فوتبال تو بیست
قرمزه رنگ پیرهنت با سرخی خون یکیست

Roozbeh
03-05-2008, 19:13
تبریک به همه پرسپولیسی ها ، این پرسپولیس بدون 6 امتیاز هم قهرمان خواهد شد !

Valencia
03-05-2008, 21:32
پرسپولیس قهرمان ایران و آسیا
love perspolis

Mehdi
14-05-2008, 18:12
پرسپولیس صبا رو در هم کوبید تا هفته آخر یه بازی رویایی و فینال گونه رو شاهد باشیم.

لیگ امسال از دو نظر با همه دوره های قبلی لیگ برتر تفاوت داره:

1- در هیچ دوره ای دو مدعی شماره یک قهرمانی هفته آخر با هم بازی رو در رو نداشتند.

2- چه سپاهان و چه پرسپولیس، هر کدوم قهرمان بشن، اولین تیمی هستند که دومین قهرمانیشون رو در لیگ برتر جشن می گیرن و طلسم لیگ برتر بالاخره و بعد از هفت فصل شکسته خواهد شد.

ballackgermany
14-05-2008, 19:01
ويرايش شد ! فارسي تايپ كنيد .

Elbimbo deoro
14-05-2008, 22:10
وای خدا یعنی میشه دیگه این دفعه سپاهانو ببریم ، انتقام بازیای زیادی مونده رو دلم که اگه بازم نبریم دق می کنم .

sosha
14-05-2008, 23:01
پرسپوليس قهرمان ميشه خدا ميدونه كه حقشه

به لطف يزدان و بچه ها تيم ما قهرمان ميشه

:17::17::17::17::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9e b25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25:

Amir Argentina
15-05-2008, 03:03
به امید خدا شنبه با شکست مقتدرانه سپاهان قهرمان میشیم
و با 100 هزار قرمز پوش جشن رو بر پا میکنیم

Mehdi
15-05-2008, 22:24
من به عنوان یه استقلالی، همیشه از باخت پرسپولیس خوشحال می شدم و از بردش ناراحت.
اما امان از دست افشین قطبی...

به حدی ازش خوشم میاد و برام دوست داشتنیه که در کمال تعجب از تیمی که ساخته لذت می برم و واضح بگم که تا حدودی دچار دوگانگی ارزشی شدم!!:D ممکنه باور نکنید ولی برای خودم هم باورنکردنیه. هیچ وقت برای پرسپولیس آرزوی موفقیت نمی کردم، اما الان...!:-??
احساسم بهم میگه پرسپولیس جام رو بالای سر خواهد برد و خودم هم از این احساس استقبال می کنم!:kap:

Elbimbo deoro
15-05-2008, 22:47
آه ای سرخترین ، دوبار دیگر که غروب شود چشمان من از این انتظار پرالتهاب رهایی یافته اند و تو دیگر می روی تا شاید چندماه دیگر
ای پرسپولیسم شنبه که تمام شود برایت گریه می کنم ؛ ببری یا نبری گریه می کنم قهرمان شوی یا نه برایت اشک می ریزم و یقه ام تا روی نگاهم بالا می کشم تا کسی به من و عشق سرخم نخندد
عزیزم هرچقدر انتظار کشیدم تا تو لبخند را به من هدیه کنی ارزشش را دارد که تو تنها معشوقی که مرا نمی رنجانی ، من ترا برای بردهایت و برای قهرمانیت نخواستم که به خاطر این همه انتظار و روزهای پریشانی ام ازتو برنجم
پرسپولیس من دلم میخواهد شنبه که تمام شد های های گریه کنم و پیراهن زیبایت را روی چشمهایم بفشارم ، دلم می خواهد سرخی چشمهایم را با سرخی رنگ پیراهنت پیوند بزنم
پرسپولیس من شنبه که گذشت دلم برایت بیشتر از همیشه تنگ می شود و این بار حتما بغض کهنه چندین ساله ام می شکند
پرسپولیس من این بار مثل همان فینال جام حذفی که نگذاشتم کسی اشکهایم را ببیند و برایت دل سوزاندم بازهم دور از چشم همه برایت سودای آه سر می دهم
شاید بازهم مثل همان فینال تلخ نتوانم بازی را ببینم مثل همان روزی که پشتم را به بازی کردم شنبه هم تلویزیون را خاموش می کنم .
پرسپولیس من تمام زندگیم با نامت گره خورده تو که می دانی ؟ دلم برای این روزها تنگ تنگ بود ، مدتهاست حواسم پیش رقیبت نیست که فقط تو تمام ذهن و دلم را پر کردی ، شاید به خاطر افشین که نگاهش عاشقانه بود و هنوز بغض گلویش را می فشارد ، شاید بغض من و افشین شنبه یکجا ترکید .
پرسپولیس من شنبه که تمام شد کاش صدای گریه ام را بشنوی .
خدای من کاش اینبار چشمهایم بازهم گریه کنند ودلم به این اشک ها بخنند کاش .

Jigsaw
15-05-2008, 23:35
محبوب هر چی دله پرسپولیس زلزله:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz
مرگ سپاهان زیره
رژه ی ارتش سرخ برای فتح لیگ برتر
PersePolis :perspolis:

Ardalan Club
26-06-2008, 14:44
دوستان لطفا نظر خودتون رو در باره خرید های پرسپولیس اینجا بگید (تا تاپیک زیادی ایجاد نشه)

محمد
منصوری
عباسفرد

به نظر شما چطورن؟

Elbimbo deoro
26-06-2008, 14:55
عباسفرد خیلی خوبه اگه خلیلی هم بمونه سال دیگه تو دربی دخلشونو میاریم چون دوتا متخصص گلزنی به استقلال رو خواهیم داشت محمد منصوری هم قطعا به درد می خوره فقط من زیاد بازیهای این محمد رو یادم نمیاد

samanta
02-07-2008, 22:32
پرسپولیس همیشه قهرمان هم در ایران هم در آسیا:13:

Seyed
19-07-2008, 00:27
فك مي كنم كه اين تايپيك نياز مبرمي به تعغير نام داره چون خيلي از اعضا از جمله خود من نمي دونستيم يه همچين وجود داره و به جاي اين كه نظم بخشا به هم بخوره اينجا نظر ميداديم

Mamad_Peach
19-07-2008, 07:54
:perspolis::14:

L . F . C
19-07-2008, 13:57
به نظر من پرسپولیس الان یک گام عقب تر از استقلاله چون با این که بازیکنای بسیار خوبی گرفتیم ولی هنوز قطبی تمرینات پرسپولیسو زیر نظر نگرفه امیدوارم هر چی زود تر بیاد

در ضمن کسی خبر نداره قطبی کی میاد:wagfinger1:

Ardalan Club
19-07-2008, 14:04
یکی از روزنامه ها امروز زده بود

قطبی از شنبه (امروز) در تمرینات پرسپولیس

Seyed
19-07-2008, 17:52
افشين يه كم دير كرده ها قرار بود شنبه يك شنبه 2-3 هفته پيش بياد ولي هنوزم كه هنوزه نيومده نكنه خدايي نكرده طوري شده

Spyro
19-07-2008, 17:54
مصطفوی دیروز گفت تا دور ورز آینده گفتیم که بیاد ....

Seyed
19-07-2008, 18:22
آخه گفتيم بياد كه معني نداره بايد علتشو فهميد كه چرا 2- 3 هفته از اون موقعي كه قرار بوده بياد دير كرده فك مي كنم يه خبرايي هست بروز نمي دن

L . F . C
19-07-2008, 19:50
جالبه:-??

من توی بیشتر روزنامه ها خوندم که این آقای کوسا که افشین میخواد بیاره یک مربی دروازه

بان هستش پس این یعنی عقاب آسیا ...

arash_2000
19-07-2008, 20:08
[quote=PERSPOLIS_TOP;51338]جالبه:-??

من توی بیشتر روزنامه ها خوندم که این آقای کوسا که افشین میخواد بیاره یک مربی دروازه

بان هستش پس این یعنی عقاب آسیا ...[/qu
یعنی بدبختی داره واسمون میاد هنوز ماله استیلی فراموش نکردیم که اینم اومد:53:

Seyed
21-07-2008, 18:01
مهاجم تیم فوتبال سائوپائولو در تمرین پرسپولیس

مهاجم پیشین تیم های فوتبال یوونتوس و سائوپائولو برزیل در تمرین عصر امروز تیم فوتبال پرسپولیس تهران شرکت کرد. به گزارش خبرنگار مهر، دانیل مهاجم 25 ساله برزیلی که پیشینه عضویت در تیم های یوونتوس و سائوپائولو برزیل و تیم های باشگاهی از کشورهای بلژیک، چین و کره جنوبی را دارد در تمرین عصر امروز تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کرد.
برپایه این گزارش، این بازیکن که توانایی بازی در سه پست را دارد، در صورت تایید کادرفنی به عضویت تیم فوتبال پرسپولیس در می آید تا جای خالی خلیلی را پر کند.

منبع: [Only registered and activated users can see links]

يعني واقعا قرار پرسپوليس يه بازيكن كه سابقه عضويت تو تيم هاي به اين بزرگي داشته بياره من كه باور نمي كنم:-o

Loverboy
21-07-2008, 18:07
جالبه:-??

بان هستش پس این یعنی عقاب آسیا ...

نه عزيزم ايشون موقعي كه بازي ميكرده دروازه بان بوده و الان هم به عنوان مربي خواهد اومد .
عابدزاده سر پستش خواهد موند .

Ferguson
21-07-2008, 18:12
يعني واقعا قرار پرسپوليس يه بازيكن كه سابقه عضويت تو تيم هاي به اين بزرگي داشته بياره من كه باور نمي كنم:-o
اقا پست ملتو نقل قول می کنی چرا در نام کاربریشونو تحریف ایجاد می کنی ؟ :d این بازیکن طبق تحقیقاتی که بنده انجام دادم بازیکن فیکس سائوپائولو بوده تا اینکه رباط پاره کرده و حالا دوباره خوب شده ولی دیگه سائوپائولو نمی خوادش . ( یه فصل مصدوم بوده ) برگشته یه فصل تو اسیا با پرسپولیس باشه و ....... تا دوباره اوج بگیره . یوونتوس هم مثل اینکه در جوانانش بازی می کرده :-?

موفق باشی

Fenrir Greyback
21-07-2008, 18:17
افشين يه كم دير كرده ها قرار بود شنبه يك شنبه 2-3 هفته پيش بياد ولي هنوزم كه هنوزه نيومده نكنه خدايي نكرده طوري شده

افشين قطبي عصر امروز (دوشنبه) به همراه يك مدافع برزيلي وارد تهران مي‌شود.
افشين قطبي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس كه قرار بود شب گذشته وارد تهران شود، با يك روز تاخير، عصر امروز (دوشنبه) وارد تهران خواهد شد.
تاخير يك روزه قطبي ظاهرا به دليل عدم تهيه بليت از اسپانيا به تهران بوده است.

همچنين قطبي با يك مدافع چپ برزيلي كه 21 ساله است، به توافق رسيده و قرار است او را با خود به تهران بياورد.

قطبي طي تماس‌هاي تلفني با مسوولان باشگاه پرسپوليس، از اين مدافع به عنوان بازيكني توانمند و تاثيرگذار ياد كرده و قرار است قرارداد يك‌ساله به امضا برساند.

گفتني است پيش از اين تيم پرسپوليس مدافعاني چون مجتبي شيري، مازيار زارع و فرانك‌ آتسو را نيز به خدمت گرفته است.

نه مشکلی خاصی نداشته بلیط گیرش نیومده

Seyed
21-07-2008, 19:01
اقا پست ملتو نقل قول می کنی چرا در نام کاربریشونو تحریف ایجاد می کنی ؟ :d این بازیکن طبق تحقیقاتی که بنده انجام دادم بازیکن فیکس سائوپائولو بوده تا اینکه رباط پاره کرده و حالا دوباره خوب شده ولی دیگه سائوپائولو نمی خوادش . ( یه فصل مصدوم بوده ) برگشته یه فصل تو اسیا با پرسپولیس باشه و ....... تا دوباره اوج بگیره . یوونتوس هم مثل اینکه در جوانانش بازی می کرده :-?

موفق باشی

ملت جان حالا اين كه مصدوم بوده اينقدر بدرد مي خوره كه بتونه جاي خليلي رو پر كنه يا نه رفتيم بيمارستان يونتوس و سائو پائلو رو خريديم

L . F . C
21-07-2008, 19:09
آقا کسی خبر نداره پرسپولیس چند نفر دیگه تو لیستش جا داره اون طور که من یادمه هر تیم میتونه 25 بازیکن در لیستش واسه ی مسابقات لیگ قرار بده

Ferguson
21-07-2008, 19:15
ملت جان حالا اين كه مصدوم بوده اينقدر بدرد مي خوره كه بتونه جاي خليلي رو پر كنه يا نه رفتيم بيمارستان يونتوس و سائو پائلو رو خريديم
دیگه اونشو من نمی دونم :winksmiley02: ولی احتمالا با چنین سابقه ای که داره می تونه جای خلیلی رو پر کنه :2:

Seyed
21-07-2008, 22:01
. 1 -دیگه اونشو من نمی دونم :winksmiley02:
2- ولی احتمالا با چنین سابقه ای که داره می تونه جای خلیلی رو پر کنه :2:
1- اين كه چيز عاديه :قلیون:
2- جاي خليلي رو كه فك نمي كنم هيچكس پر كنه ولي باتوجه به اينكه باشگاهش نمي خواستتش امسال احتمال زياد يه مشكلي داره ولي اميد وارم كه بتونه تا حدي پر كنه

Fenrir Greyback
21-07-2008, 23:47
دیگه اونشو من نمی دونم :winksmiley02: ولی احتمالا با چنین سابقه ای که داره می تونه جای خلیلی رو پر کنه :2:

جای خالی خلیلی رو که نمیتونه کسی پر کنه به چند دلیل 1.خلیلی تو پرسپولیس جا افتاده بود اگه مهاجمی بخواد مثله خلیلی جا بیوفته حداقل 10 هفته ای طول میکشه چون خلیلی از تماشاچیا انرژی میگرفت و هوادارا هم الحق واسش کم نزاشتن. 2.مشکل خارجی ها اینه که وقتی وارد ایران میشن یا خیلی دیر جا میوفتن یا اصلا جا نمیوفتن مثله جوچی یا سانجان و یا خیلی های دیگه اونم به خاطر شرایط تقریبا عجیب (امکانات بسیار ضعیف و تماشاچیهای بسیار زیاد و شرایط بعضا غیر حرفه ای) علت اینکه من با خریدهای پرسپولیس موافقم اینه که پرسپولیس بازیکن های خارجی رو گرفته که فصل های پیش امتحان خودشونو پس دادن و جزء ستاره های لیگ بودن مثله توره و پتروویچ در کل با شرایط ایران خودشونو تطبیق دادن اونجور که بوش میاد برای حمله بازیکن خارجی میخوان بگیرن که اولین تجربه ی ایرانیشون پرسپولیسه برای همین نگرانی منم از همینه که اتفاقاتی رو که شرح دادم واسه اون بیوفته اگه ایرانی بگیریم که خیلی بهتر

Fenrir Greyback
21-07-2008, 23:57
در کل یه چیزیم میدونم اینکه قطبی کار خودشو بلده و بی گدار به آب نمیزنه اگه کاری میکنه به عواقبشم فکر میکنه مثل قبول کردن دوباره ی سرمربی گری چون در صورت عدم نتیجه گیری محبوبیتی به این چشم گیری رو توی یک چشم به هم زدن از دست میده پس بهتره بهش اعتماد کنیم و به قول معروف ریش و قیچی رو به دست اون بسپاریم و دعا کنیم مثل فصل پیش دست به کارهای عجیب غریب بزنه!!:smil4337dd8b9eb25:

Ferguson
22-07-2008, 11:46
1- اين كه چيز عاديه :قلیون:
2- جاي خليلي رو كه فك نمي كنم هيچكس پر كنه ولي باتوجه به اينكه باشگاهش نمي خواستتش امسال احتمال زياد يه مشكلي داره ولي اميد وارم كه بتونه تا حدي پر كنه
1. نه عزیزم شما باز خودت رو با من اشتباه گرفتی :قلیون:

2. به هر حال چه جای خلیلی رو بگیره چه نگیره باید یک مهاجم دیگه به تیم اضافه بشه تا فصل اینده وارد بحران نشیم . در ضمن از الان اینقدر با اطمینان نمی شه گفت کی می تونه جای خلیلی رو بگیره و کی نمی تونه . همین خلیلی سال پیش که به پرسپولیس اومد کسی فکر نمی کرد بخواد اقای گل بشه ولی شد . و همین طور ممکن بود اگه امسال بمونه به سرنوشت اولروم دچار بشه و .... خلاصه هر احتمالی وجود داره و تا فصل شروع نشه و عمل کرد بازیکن ها دیده نشه نمی شه اینقدر با اطمینان صحبت کرد .

Seyed
22-07-2008, 12:02
1. نه عزیزم شما باز خودت رو با من اشتباه گرفتی :قلیون:

2. به هر حال چه جای خلیلی رو بگیره چه نگیره باید یک مهاجم دیگه به تیم اضافه بشه تا فصل اینده وارد بحران نشیم . در ضمن از الان اینقدر با اطمینان نمی شه گفت کی می تونه جای خلیلی رو بگیره و کی نمی تونه . همین خلیلی سال پیش که به پرسپولیس اومد کسی فکر نمی کرد بخواد اقای گل بشه ولی شد . و همین طور ممکن بود اگه امسال بمونه به سرنوشت اولروم دچار بشه و .... خلاصه هر احتمالی وجود داره و تا فصل شروع نشه و عمل کرد بازیکن ها دیده نشه نمی شه اینقدر با اطمینان صحبت کرد .

1- به دليل اينكه دچار اختار كلكل نشيم بماند

2- البته بگم خليلي سه تا فرق اساسي داشت

الف) اون ايراني بود و راحتتر مي تونست خودشو با تيم ايراني وفق بده در ضمن اون تو يه تيم ايراني هم بازي كرده بود

ب) اون تو سايپا خيلي درخشيده بود و اگر آقاي گل نشد ولي بازيكن درخشان فصل قبل بود

ج)در ضمن اون موقع در سلامت كامل به سر مي برد و يك فصل مصدوم و معدوم و جدات از ميادين نبود

ولي به هر حال اميدوارم مثمر ثمر باشه

Ferguson
22-07-2008, 12:18
1- به دليل اينكه دچار اختار كلكل نشيم بماند

2- البته بگم خليلي سه تا فرق اساسي داشت

الف) اون ايراني بود و راحتتر مي تونست خودشو با تيم ايراني وفق بده در ضمن اون تو يه تيم ايراني هم بازي كرده بود

ب) اون تو سايپا خيلي درخشيده بود و اگر آقاي گل نشد ولي بازيكن درخشان فصل قبل بود

ج)در ضمن اون موقع در سلامت كامل به سر مي برد و يك فصل مصدوم و معدوم و جدات از ميادين نبود

ولي به هر حال اميدوارم مثمر ثمر باشه

1. البته اون که شما می گی اخطار هست ولی به هر حال بگذریم ......

2. خارجی بودن و نبودن مسئله نیست . بازیکن بودن مهمه . در ضمن اون در سایپا فقط جلوی استقلال درخشیده بود و در طول بازی های دیگه درخششی نداشت :1: گزینه ج هم که گفتی هیچ ربطی به موضوع بحث نداشت .

Seyed
22-07-2008, 12:22
1- كه بماند
2- چرا ربط نداره مصدوميت اين يك سال دوري از ميدان ها روي بازي قطعا تاثير ميزاره و حداقل 10- 15 هفته طول مي كشه كه دوباره رو فرم بياد كسي كه يه سال بازي نكنه بازيش در حد آفتابه سازي نخجوان مي شه

در ضمن خارجي بودن و آشنا نبودش به مادين و اخلاقيات ايران خيلي موثره و 10 - 15 هفته اين طول ميكشه تا حل بشه

Ferguson
22-07-2008, 12:47
1- كه بماند
2- چرا ربط نداره مصدوميت اين يك سال دوري از ميدان ها روي بازي قطعا تاثير ميزاره و حداقل 10- 15 هفته طول مي كشه كه دوباره رو فرم بياد كسي كه يه سال بازي نكنه بازيش در حد آفتابه سازي نخجوان مي شه

در ضمن خارجي بودن و آشنا نبودش به مادين و اخلاقيات ايران خيلي موثره و 10 - 15 هفته اين طول ميكشه تا حل بشه
1. باشه :17:

2. اقا به خدا یک مقدار فکر بعد زدن دکمه ارسال از کسی هیچ چیزی کم نمی کنه :29: شما برو پست های قبلی رو بخون ببین این پستی که دادی ربطی به موضوع بحث داره یا نه ؟ :29: اصلا کسی راجع به اینکه محسن دوباره کی اماده می شه و به اوج بر می گرده حرف زد ؟ :29:

Elbimbo deoro
22-07-2008, 12:51
فقط جواد یه 9 دیگه میتونه جای 9 مصدوم رو بگیره

Seyed
22-07-2008, 12:51
1. باشه :17:

2. اقا به خدا یک مقدار فکر بعد زدن دکمه ارسال از کسی هیچ چیزی کم نمی کنه :29: شما برو پست های قبلی رو بخون ببین این پستی که دادی ربطی به موضوع بحث داره یا نه ؟ :29: اصلا کسی راجع به اینکه محسن دوباره کی اماده می شه و به اوج بر می گرده حرف زد ؟ :29:

فرگوسن جان چرا فرافكني مي كني هر وقت جواب منطقي نداري از اين تاكتيك ضايع كردن فرد و پست استفاده مي كني ها

بعدم ايندفعه شما عنوان موضوع رو نخوندي "هر چه مي خواهد دل تنگت در رابطه به پرسپوليس بگو" فك م كنم اين موضوع كه اين بازيكن ميتونه آماده بشه يا نه به اين موضوع ربط كامل داشته باشه

در ضمن شما مثال زدي كه كسي فك نمي كرد خليلي بياد بدرخشه منم گفتم چرا فكرش مي رفت ولي بحث اصلي الان درباره بازيكن برزيلي مصدومه است

Ferguson
22-07-2008, 13:00
فرگوسن جان چرا فرافكني مي كني هر وقت جواب منطقي نداري از اين تاكتيك ضايع كردن فرد و پست استفاده مي كني ها

بعدم ايندفعه شما عنوان موضوع رو نخوندي "هر چه مي خواهد دل تنگت در رابطه به پرسپوليس بگو" فك م كنم اين موضوع كه اين بازيكن ميتونه آماده بشه يا نه به اين موضوع ربط كامل داشته باشه

در ضمن شما مثال زدي كه كسي فك نمي كرد خليلي بياد بدرخشه منم گفتم چرا فكرش مي رفت ولي بحث اصلي الان درباره بازيكن برزيلي مصدومه است
الکی نمی خواد از فن مغلطه استفاده کنی و تمام افکار و روش های خودت رو به من نسبت بدی . بنده کسی رو ضایع نکردم و فرا فکنی و....... هم نکردم . اینکه شما داری راجع به یه موضوع صحبت می کنی و بعد یهو یه چیز بی ربطی می پرونی یک موضوع کاملا ازار دهنده هست که متاسفانه در فروم های ایرانی هم به وفور یافت می شه . بقیه حرفات هم که دوباره در راستای استفاده از همون فن مغلطه شما بود متاسفانه . به هر حال علاقه ای به این بحث های بیهوده ندارم و دیگه پستی نقل قول نمی کنم در این رابطه ...........

پ.ن : poema باهات موافقم . جواد می تونه جای محسن رو به بهترین نحو ممکن پر کنه اگر عجمان بذاره :29:

Scouser
23-07-2008, 12:07
اولاً اون بحثارو 1000 بار گفتن تو نقل و انتقالات مطرح نکنین
بعدشم شما زیادی دارین این جریان 3 تا جام رو بزرگ میکنینا
البته یه جورایی از روی ذوق زدگیه
جام حذفی که هیچی ...کلاً 5 تا بازیه
لیگ قهرمانان هم از حدود 6 ماه بعد شروع میشه.
تا اونوقت هم ایشاللا محسن برمیگرده

L . F . C
23-07-2008, 13:16
راست میگه ها ! ما اصلا نباید جام حذفیو جام حساب کنیم چون هر مرحله ی اون هر 2_3 ماه یکبار انجام میشه ولی از طرفی ما میتونیم با همین 5 تا بازی قهرمان بشیم و سال دیگه هم تو آسیا بمونیم .

Seyed
23-07-2008, 18:24
آقاي از قديم ميگن به جايي كه هر كاريو امتحان كني تا برات تجربه بشه از تجربه ديگران استفاده كن الان همين سپاهان رو مي بينيد همين چيز ها رو گفتن يار گيريش يه مقدار ضعيف بود اونوقت هر سه تا جامو از دست داد اگر قرار باشه ما هم همه چيو همين طور كه گفتيد سهل بگيريم و بگيم كه اون كه سالي يه باره اون كه 7 ماه ديگه شروع ميشه بايد چاره انديشي كنيم و مواضب باشيم

Fenrir Greyback
23-07-2008, 21:48
تمرکز اصلی پرسپولیس امسال روی جام باشگاه های آسیاست به عقیده ی من و به گفته ی قطبی

Seyed
23-07-2008, 21:55
شايد ولي توجه كنيد كه ما به دو دليل حداقل بايد يكي از جامهاي داخلي هم نگه داريم

1-حفظ آبروي پرسپوليس كه ممكنه با رده پايين با مخاطره روبرو بشه
2- گرفتن سهميه سال بعد

كه جفت اين اهداف بسيار مهمه

L . F . C
24-07-2008, 17:26
الان پرسپولیس باید یه برنامه ریزی حسابی تو لیگ داشته باشه به طوری که بتونیم در همه ی جام ها بدرخشیم

Ardalan Club
24-07-2008, 18:20
با A-Perspolis ([Only registered and activated users can see links]) و PERSPOLIS_TOP ([Only registered and activated users can see links]) کاملا موافقم

پرسپولیس به جام های داخلی 100٪ نیاز داره

Seyed
24-07-2008, 21:40
الان پرسپولیس باید یه برنامه ریزی حسابی تو لیگ داشته باشه به طوری که بتونیم در همه ی جام ها بدرخشیم

آخه با اين مشكلي كه تو خط حمله برامون پيش اومده اگر بخواييم كه سه جامو داشته باشيم ميشيم مثل سپاهان كه از هر سه جام موند ما بياد حداقل يه جام داخلي و يه جام خارجي رو بدست بياريم و تو اون جام باقيمونده هم يه مقام قابل توجه داشته باشيم مثلا اگر ليگو تمركز نمي كنيم بايد حداقل اول تا پنجم باشيم چون كمتر از اين مقام واسه آبروي ما خوب نيست

Scouser
24-07-2008, 21:46
آخه با اين مشكلي كه تو خط حمله برامون پيش اومده اگر بخواييم كه سه جامو داشته باشيم ميشيم مثل سپاهان كه از هر سه جام موند ما بياد حداقل يه جام داخلي و يه جام خارجي رو بدست بياريم و تو اون جام باقيمونده هم يه مقام قابل توجه داشته باشيم مثلا اگر ليگو تمركز نمي كنيم بايد حداقل اول تا پنجم باشيم چون كمتر از اين مقام واسه آبروي ما خوب نيست
چرا همش با سپاهان مقایسه میکنی
اولاً سپاهان تو 4 تا جام بود
دوماً سپاهان نصف فصل بی تماشاگر و بیرون از خونه بازی کرد
سوماً ورزشگاهشون و کیفیت زمین و نوع تماشاچیشون قابل مقایسه نیست
چهارماً دو تا از بهترینایه سپاهان نصف فصل رو از دست دادن
پنجماً مربیشون وسط فصل رفت....
ششماً پرسپولیس کوجا و سپاهان کوجا:21:
و ....

Seyed
24-07-2008, 21:57
چون مثال آشكارش اون بود مي خواي با سايپا مقايسه كنم

جواب اولا : سپاهان جام اولش كه جهان بود فقط 2 بازي بود
جواب دوما : با اجازتون ما هم سه تا بازي اول كه خيلي حساسه تماشاگر نداريم
جواب سوما اتفاقا اصفهان تماشاگر هاي با تعصبي داره تا حدودي از ما بيشتر
جواب چهارما : ما هم بهرينمونو از دست داديم كه نصف تيم ارزش داشت و تازه اول فصل نداريمش
جواب پنجما : اين نمي دونم چي بگم چون فصل هنوز به وسط نرسيده
جواب ششما اون كه بله ولي كجا رو اينطوري كوجا نمي نويسند :labkhand:

هفتما : اين طريق مال من بود كه ملت اعتراض كردن گذاشتم كنار اولا دوما رو مي گم

mahtab
24-07-2008, 21:59
فکر نمی کنم نبود یک بازیکن باعث شه خللی در کار ما ایجاد شه. ما دارای مربی عالی بازیکنان خوب و تماشاگران بسیار فهیم هستیم و با مصدوم شدن یک بازیکن اتفاقی برامون نمی افته.

mahtab
24-07-2008, 22:04

جواب چهارما : ما هم بهرينمونو از دست داديم كه نصف تيم ارزش داشت و تازه اول فصل نداريمش

بیشتر از ما؟ :117:پر افتخار ترین تیم اسیا پرسپولیسه. ما به مراتب قوی تر از سپاهان هستیم. اصلا قابل مقایسه نیستیم. تیمی که به یک بازیکن متکی باشه تیم نیست اگه قراره با نبود یک بازیکن همه چی رو از دست بدیم همون بهتر که قهرمان هیچ جامی نشیم.

Seyed
24-07-2008, 22:04
فکر نمی کنم نبود یک بازیکن باعث شه خللی در کار ما ایجاد شه. ما دارای مربی عالی بازیکنان خوب و تماشاگران بسیار فهیم هستیم و با مصدوم شدن یک بازیکن اتفاقی برامون نمی افته.

مهتاب جان ما آدما خيلي زود همه چيزو فراموش مي كنيم درسته كه خليلي فقط اسمش گلزن شد اونم مشترك ولي يادت نبايد بره چه گل هايي رو واسه ما زد گلهاي اون تقريبا براي ما 18 - 19 امتياز داشت كه اگر گل نمي زد ما حتي بدون كسر 6 امتياز بايد خواب قهرمانيو مي ديديم دو سه تا مثال

1- بازي با سايپا "رفت " دقيقه 94 2 امتياز
2- بازي با صبا باطري "برگشت" دقيقه 73 2 امتياز
3- بازي برگشت با ابومسلم يكي از سه گل مساوي پرسپوليس 1- امتياز

تازه من زياد يادم نيست پس ديدي چقدر تاثير داره

mahtab
24-07-2008, 22:15
مهتاب جان ما آدما خيلي زود همه چيزو فراموش مي كنيم درسته كه خليلي فقط اسمش گلزن شد اونم مشترك ولي يادت نبايد بره چه گل هايي رو واسه ما زد گلهاي اون تقريبا براي ما 18 - 19 امتياز داشت كه اگر گل نمي زد ما حتي بدون كسر 6 امتياز بايد خواب قهرمانيو مي ديديم دو سه تا مثال

در فوق العاده بودن خلیلی هیچ شکی نیست ولی ما نباید به یه بازیکن اینقدر متکی باشیم. ما بدون خلیلی هم میتونیم همه کار بکنیم. این تیم اسمش پرسپولیسه نه خلیلی.

Seyed
24-07-2008, 22:22
بله من منكر اين نيستم كه ما مي تونيم بدون خليلي موفق بشيم ولي مي گم كه چون ما تيممون اين مهره به اين بزرگيو نداره بايد طوري برنامه ريزي كنه كه يه وقت كم نياره و از اينجا مونده و از اونجا رونده نشه

Scouser
24-07-2008, 22:34
جواب اولاً:ولی به خاطرش مجبور شد چند هزار کیلومتر رو بره و بیاد...
جواب دوماً:3 تا بازی کوجا و 3 ماه کوجا.البته پرسپولیس تو تمومه شهرستانا تماشاگر داره و البته شاید این محرومیت پرسپولیس بخشیده شه
جواب سوماً:از ما بیشتر؟؟؟؟:117: جک میگی؟اونا نصف ورزشگاه 10000 نفری رو هم که پر نمیکنن!
جواب چهارماً:اولاً بهترینمون کریم باقری و نه خلیلی.به جاش توره رو که داریم که هیچی از محسن کمتر نیست
جواب پنجماً:عمراً اگه قطبی بخاد بره یا اخراج شه...
جواب ششماً:ما اینطوری کوجا رو مینویسیم :قلیون: مشکلیه؟:labkhand:
دیگه دیگه...
دقیقاً.قطبی میگه تیمش بین المللی بازی میکنه.خوب اینو باید ثابت کنه....

بهت قول میدم ابراهیم توره بیشتر میزنه...

بله من منكر اين نيستم كه ما مي تونيم بدون خليلي موفق بشيم ولي مي گم كه چون ما تيممون اين مهره به اين بزرگيو نداره بايد طوري برنامه ريزي كنه كه يه وقت كم نياره و از اينجا مونده و از اونجا رونده نشه
الان دنبال یه مهاجم جدید هم که هستن که اگه بخرن دیگه همه چی حللله:winksmiley02:

Seyed
24-07-2008, 23:04
جواب اولاً:ولی به خاطرش مجبور شد چند هزار کیلومتر رو بره و بیاد...
جواب دوماً:3 تا بازی کوجا و 3 ماه کوجا.البته پرسپولیس تو تمومه شهرستانا تماشاگر داره و البته شاید این محرومیت پرسپولیس بخشیده شه
جواب سوماً:از ما بیشتر؟؟؟؟:117: جک میگی؟اونا نصف ورزشگاه 10000 نفری رو هم که پر نمیکنن!
جواب چهارماً:اولاً بهترینمون کریم باقری و نه خلیلی.به جاش توره رو که داریم که هیچی از محسن کمتر نیست
جواب پنجماً:عمراً اگه قطبی بخاد بره یا اخراج شه...
جواب ششماً:ما اینطوری کوجا رو مینویسیم :قلیون: مشکلیه؟:labkhand:
دیگه دیگه...

دقیقاً.قطبی میگه تیمش بین المللی بازی میکنه.خوب اینو باید ثابت کنه....

اولا مگه ما مجبور نيستينم مخصوصا الان كه تيم هاي تهراني هم كم شد و بايد سفر كنيم
دوما : اون سه تا بازي حساسه و اول ليگ كه خيلي مهمه
سوما : من تعداد نگفتم تعصب گفتم كه قبل بازي آخر نديدي چطوري طرفداري مي كردن حتي از ما بيشتر "جك نيست نخند"
چهارما :شما بالا رو نخونديي كريم باقري كه جاي خود ولي گلاي خليلي بود كه به ما خيلي امتياز داد
پنجما : اون كه اميد وارم نشه ولي امسال مگه وسط فصل نبود كه ...
ششما : هر جور دوست داري شما صاحب اختياري

موافقم

quote=gerrardbarayehamishe;54671]
بهت قول میدم ابراهیم توره بیشتر میزنه...

الان دنبال یه مهاجم جدید هم که هستن که اگه بخرن دیگه همه چی حللله:winksmiley02:[/quote]

مثله فقط زدن نيست مثلا به موقع زدنه ممكنه تو يه بازي كه برد توش معلومه 10 تا گل بزنه مهم اينكه تيمو نجات بده

اگر بخره كه واقعا حله

Ardalan Club
24-07-2008, 23:11
ممنون از بحث جالتون

آره خلیلی خیلی ارزشمنده (ایشالله هر چه زودتر خوب بشه)
ولی بازم باید بتونیم و می تونیم خلاشو جبران کنیم

همینطور که فصل قبل ضربه بزرگی خوردیم وقتی آلونگ مصدوم شد

من شک ندارم اگه مصدوم نمی شد کار به هفته پایانی هم کشیده نمی شد (شروعش از بازی با صبا نیم فصل اول 2-0 جلو بودیم )

ولی بازم جمع کردیم

این بار یه فرق داره که قبل از شروع لیگ خلیلی مصدوم شده و میشه بیشتر بش فکر کرد تا بتونیم جبران کنیم

Scouser
24-07-2008, 23:27
اولا مگه ما مجبور نيستينم مخصوصا الان كه تيم هاي تهراني هم كم شد و بايد سفر كنيم
دوما : اون سه تا بازي حساسه و اول ليگ كه خيلي مهمه
سوما : من تعداد نگفتم تعصب گفتم كه قبل بازي آخر نديدي چطوري طرفداري مي كردن حتي از ما بيشتر "جك نيست نخند"
چهارما :شما بالا رو نخونديي كريم باقري كه جاي خود ولي گلاي خليلي بود كه به ما خيلي امتياز داد
پنجما : اون كه اميد وارم نشه ولي امسال مگه وسط فصل نبود كه ...
ششما : هر جور دوست داري شما صاحب اختياري
موافقم

ژاپن کجا و قزوین و قم و ساری کوجا؟:winksmiley02: تازه اونجا با یه جوه وحشتناک روبرو میشد اما تو ایران و تو اکثر ورزشگاهها جو به نفع سرخابیه...
تیمی که به قول افشین بین المللی بازی کنه با و بی تماشاگر فرقی نمیکنه براش...درستیه حرفایه قطبی هم که تا حالا کم بهمون ثابت نشده...البته بازم میگم با توجه به سیاسته کد خدامنشانه احتمال بخشیده شدنش زیاده.
وقتی تو یه ورزشگاهی جو غالب یه تیمی باشه تماشاگرایه تیمی که کمتره تعدادشون وایمیستن تا صدایه قسمت غالب فروکش کنه اونوقت سرو صدا میکنن که آدم رو به اشتباه میندازه.ولی هر چی هم داد و بیداد کنن بازم محون:قلیون:
تو یه تیم معمولاً چیزی که اکثراً بهش توجه میکنن گلزنه.در حالی که اینطوری نیست .اگه کریم نبود که محسن و بقیرو ساپورت کنه اونم نمیتونست گل بزنه.اگه واعظی زیاد گل میخورد انگیزه از بین میرفت . هافبکایه پرسپولیس مقتدرتر از سال قبلن که این کمک میکنه هم خودشون گل بزنن و هم موقعیت های بهتری رو واهس ابی و بقیه درست کنن
فصل قبل با این فصل قابل مقایسه نیست از هر لحاظ

مثله فقط زدن نيست مثلا به موقع زدنه ممكنه تو يه بازي كه برد توش معلومه 10 تا گل بزنه مهم اينكه تيمو نجات بده

اگر بخره كه واقعا حله
ممنون از بحث جالتون
آره خلیلی خیلی ارزشمنده (ایشالله هر چه زودتر خوب بشه)
ولی بازم باید بتونیم و می تونیم خلاشو جبران کنیم
همینطور که فصل قبل ضربه بزرگی خوردیم وقتی آلونگ مصدوم شد
من شک ندارم اگه مصدوم نمی شد کار به هفته پایانی هم کشیده نمی شد (شروعش از بازی با صبا نیم فصل اول 2-0 جلو بودیم )
ولی بازم جمع کردیم
این بار یه فرق داره که قبل از شروع لیگ خلیلی مصدوم شده و میشه بیشتر بش فکر کرد تا بتونیم جبران کنیم
امان از دست این آلونگ احمق
اگه همون وقت میزاشت عملش کنن الان خوب شده بودا اما گفت من میرم طب سوزنی میکنم سر 1 ماه خوب میشه....که رفت و بدتر و چاق تر برگشت:53:
واقعاً بدردبخوره آلونگ...
آخره حرفتم 100% قبول دارم

Seyed
24-07-2008, 23:43
نقل قول:

ژاپن کجا و قزوین و قم و ساری کوجا؟:winksmiley02: تازه اونجا با یه جوه وحشتناک روبرو میشد اما تو ایران و تو اکثر ورزشگاهها جو به نفع سرخابیه...
تیمی که به قول افشین بین المللی بازی کنه با و بی تماشاگر فرقی نمیکنه براش...درستیه حرفایه قطبی هم که تا حالا کم بهمون ثابت نشده...البته بازم میگم با توجه به سیاسته کد خدامنشانه احتمال بخشیده شدنش زیاده.
وقتی تو یه ورزشگاهی جو غالب یه تیمی باشه تماشاگرایه تیمی که کمتره تعدادشون وایمیستن تا صدایه قسمت غالب فروکش کنه اونوقت سرو صدا میکنن که آدم رو به اشتباه میندازه.ولی هر چی هم داد و بیداد کنن بازم محون:قلیون:
تو یه تیم معمولاً چیزی که اکثراً بهش توجه میکنن گلزنه.در حالی که اینطوری نیست .اگه کریم نبود که محسن و بقیرو ساپورت کنه اونم نمیتونست گل بزنه.اگه واعظی زیاد گل میخورد انگیزه از بین میرفت . هافبکایه پرسپولیس مقتدرتر از سال قبلن که این کمک میکنه هم خودشون گل بزنن و هم موقعیت های بهتری رو واهس ابی و بقیه درست کنن
فصل قبل با این فصل قابل مقایسه نیست از هر لحاظ

--------------------------------------------------------------------------------------------

با كليت حرفت موافقم و اينكه گفتي اگر ساپرت باقري نبود خليلي هيچ خوب اينكه مشخصه ما داريم مي گيم تيم نمي گيم فرد كه ولي خوب خليلي اگر گل نمي زد اونوقت ما قهرمان نبوديم ميشه گفت اون يكي از اركان قهرماني بود مثل قطبي درسته اون گل نزد ولي اگر اون نبود ما قهرمان نبوديم به هر حال اميدوارم فصل خوبي باشه امسال

Seyed
25-07-2008, 21:40
مقاله هاي قشنگي داري ولي اگر به جاي زدن چند تايپيك همه را در يك تايپيك آماده كني فك مي كنم بهتر و در دسترس تر است

arash_2000
25-07-2008, 21:50
یعنی منظورت اینه که تو باشگاه persepolis یه قسمتو اختصاص بدم به اینجور مقاله ها؟:-?

Seyed
25-07-2008, 23:23
یعنی منظورت اینه که تو باشگاه persepolis یه قسمتو اختصاص بدم به اینجور مقاله ها؟:-?

بله البته يه صحبتي با سرپرست محترم بخش پرسپوليس شده مبني بر تاسيس بخش مقاله باشكاه پرسپوليس كه قرار شد فكر كنند اگر جواب مثبت دادند اين بخش رو يا خودشون تاسيس مي كنند يا ما فك مي كنم از درست كردن يه تايپيك واسه هر مقاله بهتره

Elbimbo deoro
26-07-2008, 09:56
هر مقاله ای به هرحال مربوط به مسائلی میشه که تاپیکش هست به نظر من نیازی نیست برای مقاله ها که البته مال خودمون نیست و از جای دیگه کپی می کنیم تاپیک زده بشه

Seyed
26-07-2008, 10:21
پوما جان اينجا جاي بحثش نيست و تصميم هم گرفته شد ولي توجه كن كه هيچ يك از مطالبي كه اينجا تو فروم نوشته ميشه مال خودمون نيست و از جاي ديگه كپي ميشه يعني اونا نيازي به قرار دادنشون نيست خوب اگر اينطور باشه كه اصلا بايد در فويرانو تخته كرد اتفاقا بعضي از مقاله ها هستند كه جالب و خواندني هستند و جايي هم براشون نيست مثل همون توضيح كادر فني كه تايپيكش حذف نشد خوب اينا رو يا بايد قرار نداد يا بايد تايپيك زد براشون كه حالا تصميم شد كه بفرستيم براي محمد و غيره ...

kaka_totti
26-07-2008, 11:48
این بازیکن برزیلی کی هست؟

arash_2000
26-07-2008, 15:18
capitan تیم جوانان برزیل من شنیدم بازیکن تکنیکی هستش

Ferguson
28-07-2008, 10:22
دوستان امروز اخرین روز فصل نقل و انتقالات هست و تیم ما هنوز مهاجمی جذب نکرده :53: مگه فرخزادی نگفته بود با یک مهاجم بزرگ و لیگ برتری به توافق رسیدیم و باهاش می بندیم ؟ :53: پس چی شد ؟ رضایی که اصلا نمی یاد . خلعتبری هم که خبری نشده :53: وضع خیلی بد می شه اینطوری .

Seyed
28-07-2008, 11:55
عدم تدبیر همین مسائل هم در بر داره اون زمانی که من اینجا هی داد می زدم می گفتم با این سه جامی که در پیش داریم ما واسه هر کدومش یه مهاجم می خواییم حداقل برید عماد رضا رو بیارید آقایون می گفتند که قطبی تک مهاجمه بدردمون نمی خوره حالا بیا حداقل 20 - 25 بازیو باید با توره بگذرونیم اینم از این فصل این همه زحمت کشیدیم داره همش به باد میره

Roozbeh
28-07-2008, 12:04
ما با 1-3-2-4 بازی می کنیم دوستان ! بازیکنایی نقش اصلی رو بازی می کنن که پشت سر تک مهاجم به بازی گرفته میشن ، البته جای خالی محسن خلیلی واقعاً حس خواهد شد ، البته شنیدم بازیکنای جوان پرسپولیس خیلی خوب عمل کردن و این امیدوار کنندست...

Seyed
28-07-2008, 12:27
دوست عزیز حرف شما درست ولی اومد و هفته سوم بازی ها توره هم مصدوم شد حالا نه به طولانی خلیلی 1 ماهه یا نه دو هفته ای ما باید بدون مهاجم بازی کنیم یا بریم محاجم های درجه 3 مونو بازی بدیم؟ اینکه نمی شه

Mostafa_61
28-07-2008, 12:50
عدم تدبیر همین مسائل هم در بر داره اون زمانی که من اینجا هی داد می زدم می گفتم با این سه جامی که در پیش داریم ما واسه هر کدومش یه مهاجم می خواییم حداقل برید عماد رضا رو بیارید آقایون می گفتند که قطبی تک مهاجمه بدردمون نمی خوره حالا بیا حداقل 20 - 25 بازیو باید با توره بگذرونیم اینم از این فصل این همه زحمت کشیدیم داره همش به باد میره

دوست عزيز ناراحت نشي ولي ميتونم بپرسم شما چه سمتي در باشگاه پرسپوليس دارين كه هيچ كس به دادهاي (حرفهاي) شما گوش نكرد ؟
شما از اينجا با آمپلي فاير jbl هم داد بزني توي باشگاه پرسپوليس كه هيچي ، توي تاپيك بغلي هم كسي متوجه نميشه ( اگر هم متوجه بشه گوش نميده ):قلیون:
ا

Scouser
28-07-2008, 12:51
چرا همیشه نیمه ی خالیه لیوان رو میبینی؟
احتمال داره اما خیلی ضعیف
تازه مگه خیرخواه چشه یا همین نوروزی
خلاصه یه وقتی باید به جوونا اعتماد کرد دیگه

Seyed
28-07-2008, 12:59
دوست عزيز ناراحت نشي ولي ميتونم بپرسم شما چه سمتي در باشگاه پرسپوليس دارين كه هيچ كس به دادهاي (حرفهاي) شما گوش نكرد ؟
شما از اينجا با آمپلي فاير jbl هم داد بزني توي باشگاه پرسپوليس كه هيچي ، توي تاپيك بغلي هم كسي متوجه نميشه ( اگر هم متوجه بشه گوش نميده ):قلیون:
ا

ممنون از شوخی که کردی

ولی منظور من از هیچ کس گوش نمی ده همین به های سایت بودن شما فک می کنم تازه به جمع ما اومدی من توی تایپیک نقل و انتقالات بار ها گفتم ما مهاجم سوم می خواییم که شش دانگ باشه اما همه فرمودند که نه سیسم قطبی تک مهاجمه اینم نتیجه اش

چرا همیشه نیمه ی خالیه لیوان رو میبینی؟
احتمال داره اما خیلی ضعیف
تازه مگه خیرخواه چشه یا همین نوروزی
خلاصه یه وقتی باید به جوونا اعتماد کرد دیگه

عزیز جان من نیمه الی لیوانو نمی بینم اتفاقا من از افرادی هستم که زیادی خوش بین هستم ولی انسان باید دور اندیش باشه الان کی فک می کرد خلیلی 6 ماه نتونه بازی کنه من میگم حداقل باید واسه جای توره یه فکری کرد بلاخره اون خسته که میشه تو این 25 بازی حداقل نباید یه مهاجم 6 دانگ بیاد جاش

در مورد قسمت دوم اونا هیچ چیزشون نیست ولی ÷رس÷ولیس مهاجم شش دانگ می خواد که اونا هنوز به این نقطه نه رسیدند

باید به جوونا اعتماد کرد ولی نه الان که باشگاه باید در نقطه اوجش باشه مخصوصا آسیا و لیگ برتر

arash_2000
28-07-2008, 13:24
کاملا با نظرت موافقم تو این موقعیت که تیممون تو اوجه نباید بی خود ریسک کرد به جوونا باید اعتماد کرد ولی نه تو شرایط حساسی مثله جام باشگاها و لیگ برتر:301:

SIR
28-07-2008, 14:30
منم موافقم که باید یه مهاجم دیگه میگرفتیم :-? به نظر من لئوناردو پیمنتا خیلی بدردمون میخورد :-??ولی حالا که نشد باید دعا کنیم که توره بتونه کل فصل آماده باشه و خیرخواه و نوروزی هم بتونن بهش کمک کنن :13:تازه تو شرایط بحرانی نیکبختم میتونه نوک وایسه :301:
ایشالا خلیلی هم هرچه زودتر مصدومیتش برطرف بشه :smil4337dd8b9eb25:

Ferguson
28-07-2008, 14:34
دیگه اینارو به خود من که داشتم خودمو جر می دادم واسه خرید عماد رضا که نگو :d فکر کنم بری پست های قبلی رو ببینی متوجه می شی که چقدر من سر این عماد رضا حرص و جوش خوردم و حتی توی سایت پرسپولیس به مدیر عامل و هر ننه قمری که بگی ایمیل زدم . خودمو کشتم و........ اخرشم هیچی به هیچی . نه تنها اون نیومد بلکه محسنم مصدوم شد و الان این اقای فرخزادی که می گفت ما یک مهاجم عالی می گیریم و..... باید جوابگو باشه به 25 میلیون هوادار پرسپولیس . :53:

kaka_totti
28-07-2008, 15:13
کاشکی به همین راحتی بود اقای cr7

Seyed
28-07-2008, 22:41
منم موافقم که باید یه مهاجم دیگه میگرفتیم :-? به نظر من لئوناردو پیمنتا خیلی بدردمون میخورد :-??ولی حالا که نشد باید دعا کنیم که توره بتونه کل فصل آماده باشه و خیرخواه و نوروزی هم بتونن بهش کمک کنن :13:تازه تو شرایط بحرانی نیکبختم میتونه نوک وایسه :301:
ایشالا خلیلی هم هرچه زودتر مصدومیتش برطرف بشه :smil4337dd8b9eb25:

خیلی ساده اندیشی دوست عزیز

من یه چندتا سوال دارم
توره چطور بتونه 25 بازیو بدون خستگی بازی کنه؟
خیر خواه و نوروزی به این حد هستند که تو تیمی مثل پرسپولیس بتونند جلو قول های خودمون و آسیا کاری بکنند؟
نیکبخت با اون خود واهی که داره بدرد تیمی که بخواد حداقل قهرمان جام آسیا بشه می خوره و می تونه همکاری کنه یا بقیه باهاش همکاری می کنند؟
اونم که دست خداست و فقط خدا میتونه شش ماه کم کنه

دیگه اینارو به خود من که داشتم خودمو جر می دادم واسه خرید عماد رضا که نگو :d فکر کنم بری پست های قبلی رو ببینی متوجه می شی که چقدر من سر این عماد رضا حرص و جوش خوردم و حتی توی سایت پرسپولیس به مدیر عامل و هر ننه قمری که بگی ایمیل زدم . خودمو کشتم و........ اخرشم هیچی به هیچی . نه تنها اون نیومد بلکه محسنم مصدوم شد و الان این اقای فرخزادی که می گفت ما یک مهاجم عالی می گیریم و..... باید جوابگو باشه به 25 میلیون هوادار پرسپولیس . :53:

می دونم تو هم خیلی داد میزدی که پرسپولی فلان پرسپولیس بیسار ولی بقول دوستمون آمپی فایر فلانم که بگری دستت همین مهدی خودمون صداشو نمی شنوه چه برسه فرحزادی ... رفتی ایمیل زدی؟ بابا یه ملت آدم تو اون فدراسیون دارن داد می زنند کسی گوش نمی ده اونقوت حرف منو تو رو گوش بدن :117:

SIR
28-07-2008, 22:58
خیلی ساده اندیشی دوست عزیز

من یه چندتا سوال دارم
توره چطور بتونه 25 بازیو بدون خستگی بازی کنه؟
خیر خواه و نوروزی به این حد هستند که تو تیمی مثل پرسپولیس بتونند جلو قول های خودمون و آسیا کاری بکنند؟
نیکبخت با اون خود واهی که داره بدرد تیمی که بخواد حداقل قهرمان جام آسیا بشه می خوره و می تونه همکاری کنه یا بقیه باهاش همکاری می کنند؟
اونم که دست خداست و فقط خدا میتونه شش ماه کم کنه

من نگفتم میتونه گفتم باید امیدوار باشیم و دعا کنیم :smil4337dd8b9eb25:
دادو بی داد کردن الکی که فایده ای نداره :301:

L . F . C
28-07-2008, 23:03
آقا !

امیدوار باشید. ببینیم چی میشه تا آخر فصل:1:

pers20
29-07-2008, 10:20
آقای A-Perspolis باید بهتون بگم که هنوز توی نیم فصل میشه بازیکن گرفت یعنی قبل از شروع مسابقات آسیایی همون موقع میتونن یه مهاجم بیارن ولی در کل من با حرف دوستان موافقم باید 1مهاجم TOP میگرفتن عماد رضا هم خیلی راحت از دست دادن شاید تو باد اینکه خلیلی هست خوابیدن و همین باعث شد عماد رضا از چنگشون بپره !!!

RVN10
29-07-2008, 15:06
من نگفتم میتونه گفتم باید امیدوار باشیم و دعا کنیم :smil4337dd8b9eb25:
دادو بی داد کردن الکی که فایده ای نداره :301:
به نظر من هم باید امیدوار باشیم :34:
خدا کنه تو نیم فصل مهاجم بگیریم :smil4337dd8b9eb25:

Ferguson
29-07-2008, 15:26
یک وقت دیدید خلعتبری با پرسپولیس بست :d خیال همرو راحت کرد . چون اون و امثال اون که توی تیم ملی بودن تا 12 مرداد وقت دارن :117:
در هر صورت اگر تا 12 یک مهاجم نخریم معلوم می شه هم مصطفوی و هم فرخزادی ضرضر زیادی می کردن :-&

L . F . C
29-07-2008, 19:01
من که فکر کنم پرسپولیس تا آخر نیم فصل بازیکنی نمیتونه بگیره و در نیم فصل میره به جای یک مهاجم ایرانی خوب میره یک مهاجم خارجی میگیره که نمونشو میتونین در 2_3 سال پیش ببینیم که پرسپولیس یک مهاجم آفریقایی و سال پیش هم ماته رو اوردکه هیچ کدوم به درد نخوردند.

Seyed
30-07-2008, 05:36
آقای A-Perspolis باید بهتون بگم که هنوز توی نیم فصل میشه بازیکن گرفت یعنی قبل از شروع مسابقات آسیایی همون موقع میتونن یه مهاجم بیارن ولی در کل من با حرف دوستان موافقم باید 1مهاجم TOP میگرفتن عماد رضا هم خیلی راحت از دست دادن شاید تو باد اینکه خلیلی هست خوابیدن و همین باعث شد عماد رضا از چنگشون بپره !!!

Pers 20 عزیز شما می گی تو نیم فصل میشه بازیکن گرفت می شه بفرمایید این 17 تا بازی نیم فصل اول رو باید چیکار کرد ما تمام مشکلمون همین نیم فل واله وگرنه که خلیلی تا نیم فصل دوم احتمال 90 درصد خوب میشه و نیاز ما تا حدی کم میشه همین نیم فصل اوله که نمی شه با یه مهاجم که هنوز شش دانگیشم کامل بهم ثابت نشده بازی کرد ما هرچی می گرفتیم الان باید می گرفتیم دیگه بعدا فایده نداره

L . F . C
30-07-2008, 18:31
بابا شما چرا این قدر راجع به مهاجم میگین! انشاء الله تا نیم فصل میتونیم دوام بیاریم.

یکی باید فکر دفاع چپ رو بکنه ما نباید مثل فصل قبل از پژمان نوری استفاده کنیم چون هم امکان مصدومیت و محرومیتش هست هم در برگشت خیلی ضعیفه تازه دیگه اومدن مدافع چپ برزیلی که قرار بود قطبی بیارش منتفی شده.

Seyed
30-07-2008, 22:47
آخه مدافع رو میشه جمع و جور کرد ولی گر یه دونه مهاجم گل زن نباشه تیم دیگه بدرد نمی خوره تیمی که گل نزنه گل می خوره این یک اصل اساسی فوتباله بحث می کنیم چون فک می کنم مهمترین بحث الان باشگاه همینه البته از هفته دیگه لیگ شروع میشه و دیگه هر چی که هست باید به فکر بازی ها باشه دیگه بحث فایده نداره اون چیزی که نباید می شد شد

sasuke89
31-07-2008, 07:55
انشالله برای مهاجم هم افشین خان یه فکری میکنه...راستی کسی نمیدونی گلهای بازی پرسپولیس و منتخب هواپیمایی امارات رو کیا زدن؟

Ardalan Club
31-07-2008, 10:46
4گل خیرخواه
بادمکی و توره 2گل

باقی 1 گله بودن که نوری بود نوروزي و آتسو

Seyed
31-07-2008, 16:29
ببخشید مگه در کل چند تا گل زده شده که 6 تاشو فقط اینا زدن ؟ تیم سر کوچه ما کمتر گل می خورد

pers20
31-07-2008, 18:50
الان ما هرچقدرهم بگیم پرسپولیس مهاجم نداره فایده ای دیگه نداره بهتره در مورد بازیه پرسپولیس با سایپا وبازیهای آیندش صحبت کنیم به نظر من سایپا فکر کرده الان چون آقایی با کعبی (بازیکنان اسبق پرسپولیس)رو داره میتونه راحت پرسپولیس رو ببره ولی باید به اینا بگم باختشون با 3گل 100% هستش برن به فکر بازیهای بعدی باشن!!!

Seyed
31-07-2008, 19:35
اون که کاملا مشخصه ما هر چقدر هم که تیممون مشکل داشته باشه بردن تیمی مثل سایپا واسمون آسونه حالا چه برسه که ما همچین ترکیب طلائی داریم تازه هفته های اول از لحاظ مهاجم هم ما مشکلی ندارین

L . F . C
31-07-2008, 19:38
امیدوارم این طور که pers20 ([Only registered and activated users can see links]) میگوید باشد ولی کلا فکر کنم امسال سایپا هم شاخ بشه:-o

pers20
31-07-2008, 23:34
سایپا ساخته شده حال استقلال رو بگیره ولا هیچ وقت در مقابل پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشته مثلا 2سال پیش سایپا 2بار با استقلال بازی کرد 1بار 2-1 برد 1بار 3-1 بعد سال بعدش یعنی پارسال یکبار باهاش 0-0 کرد یکبارم 2-1 استقلال رو برد ولی پارسال 2بار سایپا با پرسپولیس بازی کرد جفتشو باخت پس نتیجه میگیرم سایپا جلوی پرسپولیس عددی نیست!!

cavity_8mile
01-08-2008, 01:35
احساس من اینه که تو حط حمله مشکل نداریم
فقط دفاع چپ !!

Seyed
01-08-2008, 02:02
شاید هفته های اول مشکل نداشته باشیم ولی بازی 12 به بعد رو بهت میگم مشکل داریم یا نه

Ardalan Club
01-08-2008, 11:22
ببخشید مگه در کل چند تا گل زده شده که 6 تاشو فقط اینا زدن ؟ تیم سر کوچه ما کمتر گل می خورد

بازی رو پرسپولیس 11-0 برده

فبل از بازی فکر می کردن از ویند تیمش بهتره ولی آخرش معلوم شد که اینطور نبوده

در کل خوب بود تمرین گلزنی واسه مهاجمامون
ابراهیم توره هم عالی کار کرده تو این بازی علاوه بر 2 گلی که زده چند پاس گل هم داده
مدافع چپ برزیلی هم نیمه دوم بازی کرده
با این بازی که عیارش مشخص نمیشه..

L . F . C
02-08-2008, 00:26
آقا امشب برنامه ی ورزش از نگاه 2 رو دیدم که قطبی اومده بود میگفت یک مهاجم خارجی میاریم بعد از مجتبی شیری و محمد نصرتی در پست دفاع چپ استفاده میکنیم.

تازه از علیرضا محمد هم خیلی تعریف میکردن میگفتن هم میتونه دفاع راست بازی کنه هم دفاع چپ نظر شما بروبکس چیه؟:-??

Hojat--Perspolisi
02-08-2008, 22:46
سلام به تمام پرسپولیسی ها ی عزیز...من عضو جدید هستم...اسم من حجت هست خوشحال میشم اگه کسی بروبچ اینجا رو بهم معرفی کنه...

John_Terry
02-08-2008, 22:56
هم تو دفاع چپ مشکل داریم هم تو قسمت هافبک راست /:)

Seyed
03-08-2008, 02:21
آقا امشب برنامه ی ورزش از نگاه 2 رو دیدم که قطبی اومده بود میگفت یک مهاجم خارجی میاریم بعد از مجتبی شیری و محمد نصرتی در پست دفاع چپ استفاده میکنیم.

تازه از علیرضا محمد هم خیلی تعریف میکردن میگفتن هم میتونه دفاع راست بازی کنه هم دفاع چپ نظر شما بروبکس چیه؟:-??

اگر امپراطور می گه حله یعنی بی چون و چرا حله من رو حرف امپراطور حرف نمی زنم و تازه از محمدم خیلی چیزای خوبی شنیدم فک می کنم بتونه تو دو پست بازی کنه

سلام به تمام پرسپولیسی ها ی عزیز...من عضو جدید هستم...اسم من حجت هست خوشحال میشم اگه کسی بروبچ اینجا رو بهم معرفی کنه...

خوش اومدی ولی اینجا بچه ها زیادند شما بگو کیو می خوای معرفی کنیم بهت وگرنه باید حداقل 500 تا کارب کاملا فعال سایتو بهت معرفی کنیم

Arash
03-08-2008, 12:55
سلام . میخواستم بدونم بازی فردای پرسپولیس سایپا تماشاگر دارد یا نه

Elbimbo deoro
03-08-2008, 15:07
فردا سایپا میزبانه و بازی با تماشاگر خواهد بود

L . F . C
03-08-2008, 16:16
ولی تو روزنامه ها و بعضی خبرگزاری ها نوشته بودن سایپایی ها میخوان چون میزبان هستند بر اساس قانون فقط 10 درصد ورزشگاه رو به هواداران اختصاص بدن .
ولی من فکر نکنم بتونن فشار زیاد هواداران رو تحمل کنن و نمیتونن جلوشو بگیرن مگه تو این چند ساله این اتفاق افتاده؟

Ardalan Club
03-08-2008, 21:44
قردا منتظریم بالای 70 هزار تماشاگر به ورزشگاه بیاد

Seyed
04-08-2008, 01:37
فک می کنم بیان ولی میدونی که غیر قانونیه چون میزبان سایپا هستش ما فقط 10 درصد تماشاگر ها رو سهمیه داریم

pers20
04-08-2008, 10:58
الان من برم تو ورزشگاه بگم من طرفداره سایپا هستم منو باید راه بدن دیگه اونا که کانون هواداران ندارن !!!

Hojat--Perspolisi
04-08-2008, 11:09
امروز اولین حریف پرسپولیس جلو ما زانو میزنه...

Ferguson
04-08-2008, 11:40
باز لیگ اغاز شد و دل شوره های منم شروع شد :winksmiley02: دوستان امروز ترکیب سایپا رو دیدم دلم ریخت :-? خیلی مهره دارن فلان فلان شده ها ....... ولی هر طور شده باید با برد شروع کنیم بازی هارو. ترکیب نهایی مشخص نشده هنوز ؟

Amir Argentina
04-08-2008, 11:46
ویرایش شد، فارسی بنویسید.
only perspolis

perspolisboy
04-08-2008, 12:00
آقا هر کی شک داره که پیروزی نمیتونه امروز بازی رو ببره بازی رو نگاه نکنه
شک نکنید که پرسپولیس بازی رو میبره (فدای هر چی پرسپولیسیه)

ARTESHE SORKH
04-08-2008, 12:15
ارتش سرخ وارد میشود، تعظیم کنید...

Seyed
04-08-2008, 14:00
منم موافقم امروز با امید خدا میترکونیمشون اگر اونا مهره دارن ما هم مهره داریم ولی ما یه نفر داریم به نام افشین که ملقب شده به امپراطور ولی اونا این مهره رو ندارند پس به امید خدا اگر علی دایی عین ... بالا پایین نپره ما امروز بردیم

John_Terry
05-08-2008, 19:53
مطمعن باشید که پرسپولیس اگه بیشتر هماهنگ شه بلای جون همه ی تیم هاست :d0s69thbefhifftitrz
یعنی قهرمان اسیاست :heartsmile:

Seyed
05-08-2008, 19:59
ما دیروز تازه نصف مهره های اصلیمون نبودن و کریم باقزی هم خوب موقعیت از دست داد وگرنه قطعا اثری از سایپا دیگه تو لیگ نمی موند و 6 - 7 گل می ترکوندیمشون الان هم یکی دو هفته که بگذره و بیایم رو فرم و اصلیامون بیان دیگه هیچ کس حتی این استقلال که الان ابومسلم ضعیفو گیر آورده هی میزنتش نمی تونه کاری بکنه

ballackgermany
05-08-2008, 21:21
پرسپولیسسسسسسسسس زلزله !!
جاتون خالی استادیوم
:perspolis::perspolis::perspolis::perspolis::persp olis::perspolis::perspolis::perspolis::perspolis:: perspolis::perspolis::perspolis::perspolis::perspo lis::perspolis::perspolis:

Hojat--Perspolisi
05-08-2008, 21:36
بچه ها کسی میدونه بازی با پاس کی میزبانه؟

Hojat--Perspolisi
05-08-2008, 21:39
هفته ی اول مهم نیست...بذارین استقلالی ها هم یکبار رنگ صدر جدول ببینن...مهم از هفته ی دوم به بعد هست...

Seyed
05-08-2008, 21:45
مگه تو هم رفته بودی اگر رفته بودی بگم که خیلی کم گفتین "آقایی بی غیرت اون آدم رو باید تمام باقی مونده بازی بهش همینو می گفتین تا حالش جا بیاد مر ................. خجالت نمی کشه

SIR
05-08-2008, 21:51
بچه ها کسی میدونه بازی با پاس کی میزبانه؟
پرسپولیس میزبانه ولی بازی بدون تماشاگره :29:
امیدوارم محرومیتمونو ببخشند :smil4337dd8b9eb25:
بازی با سایپا زیاد تماشاگر نیومد :27:انشااله از بازیهای بعد استادیوم پر میشه :13:
نامردا قیمت بلیط هارو دو برابر کردند :6:

mahtab
05-08-2008, 21:55
مگه تو هم رفته بودی اگر رفته بودی بگم که خیلی کم گفتین "آقایی بی غیرت اون آدم رو باید تمام باقی مونده بازی بهش همینو می گفتین تا حالش جا بیاد مر ................. خجالت نمی کشه

بی غیرت براش زیاده. لیاقت نداشت تو پرسپولیس بازی کنه. بهتر که رفت.

Seyed
06-08-2008, 01:01
بی غیرت براش زیاده. لیاقت نداشت تو پرسپولیس بازی کنه. بهتر که رفت.

چرا براش زیاده آدمی که اول تو باشگاهی که از بغل این باشگاه به خیلی جا ها رسیده و اسم آقایی تو لیگ پخش شده مشکل ایجاد می کنه و شروع می کنه بر علیه مربی تیم جو درست کردن بعدم بلند میشه خیلی راحت و بی تفاوت یه باشگاه دیگه چرا براش زیاده خیلی هم کمه هرچی بگی کمه

mahtab
06-08-2008, 01:08
چرا براش زیاده آدمی که اول تو باشگاهی که از بغل این باشگاه به خیلی جا ها رسیده و اسم آقایی تو لیگ پخش شده مشکل ایجاد می کنه و شروع می کنه بر علیه مربی تیم جو درست کردن بعدم بلند میشه خیلی راحت و بی تفاوت یه باشگاه دیگه چرا براش زیاده خیلی هم کمه هرچی بگی کمه
منظورم از زیاد یعنی بد تر از این بهش بگن. از همون اول هم ازش خوشم نمی یومد.

Seyed
06-08-2008, 13:23
واقعا که هر چی در مورد این جور آدما بگی کم گفتی ول کنید این بحث رو تموم کنید من که فکر نمی کنم بتونه تو سایپا موفق بشه هفته اول که همینو نشون داد

راستی بچه ها بازی بعد هم که تماشاگر نداریم دعا کنید که بتونیم خوب کار کنیم پاس همدان هم تیم نسبتا شاخیه

Pou Manchester
06-08-2008, 14:04
این آقایی تو دوربین خبرساز گفت که تماشاگرها خیلی کم لطفی کردن . تنها دلیل من برای رففنتم به سایپا فقط همین بوده که احساس کردم در سایپا می تونم خیلی موفق تر باشم .:d
آخه یکی نیست بهش بگه یعنی سایپا از پرسپولیس بهتره ؟!! من فکر کنم به خاطر راهیابی به تیم ملی رفت سایپا

Seyed
06-08-2008, 14:11
سعی کنید این بحث رو تموم کنید ولی این بازیکنا فقط برای چیزای دیگه هست که می رن تیم های دسته پایین تر وگرنه هیچ جا نمی تونست بهتر از پرسپولیس موفق بشه نمونشم که دیدی 60 دقیقه نیمکت نشین بود که علت نا رضایتیش تو پرسپولیس همین بود هیچی نگفت تو بازی هم که 1 - 2 بار بیشتر توپ بهش نرسید الان این بازیکن موفق شد نه؟

pers20
06-08-2008, 17:11
نظرتون راجب پاس همدان چیه؟ به نظر من پاس از سایپا هماهنگ تر و قوی تر هست با اینکه مهرهاش مثل سایپا سرشناس نیستن ولی قدرتش بیشتر از سایپاست پرسپولیس باید بدون تماشاگرا بازی رو ببره که کاره خیلی سختیه امیدوارم بتونه ببره پاسو!!!

Seyed
06-08-2008, 17:16
منم باهات موافقم پاس یه تیم اس و قوس داریه که بدون تماشاگر بردنش یه مقدار دشواره و اگر قرار باشه بازم هی موقعیت خراب کنیم و در ضمن واعظی نتونه بازی کنه برنشون خیلی برامون سخت میشه

mahtab
06-08-2008, 17:18
پاس تیمه خیلی خوبیه. البته نگو سایپا قوی نیست. در مقابل پرسپولیسه که همه ضعیف میشن. در کل کار بسیار سختی پیشرو داریم بدون تماشاگر. ما یه خاطره تلخ هم از پاس داریم. که باید جبران کنیم.

Seyed
09-08-2008, 13:54
راست میگه پاس از وقتی که رفته همدان خیلی قوی شده و ما خاطره های خوبی ازش نداریم امروز هم ما تماشاگر نداریم و این کار سختتره ولی کن ما هم تیممون تیمه مربی مون هم فوق مربی باید امید داشته باشیم تا تیممون به امید خدا امروز بازیو ببره

Hojat--Perspolisi
09-08-2008, 20:48
تبریک میگم برد شیرین رو به همه...

Elbimbo deoro
09-08-2008, 20:51
دمشون جیز ولی خداییش نصم :d جاده رو اون یارو که اخراج شد باسمون آسفالت کرد
به هرحال ما مثل پارسال بازی کردیم و مثل پارسال سهل و آسان بردیم

Seyed
09-08-2008, 20:58
منم تبریک می گم برد خیلی شیرینی بود و حالا معه استقلال باخته بود بهترین وقتی بود که خودمونو حسابی بکشیم بالا حالا دیگه رقیب اصلی برق شیرازه که خیلی خوب عمل می کنه

*c*f*c*
09-08-2008, 21:01
دمشون گرم ترکوندن مخصوصا کریم ایول ولی خدایی پرسپولیس باید 5 تا میزد

kaka_totti
09-08-2008, 22:15
منم به نوبه خودم میگم دم کریم گرم حال کردم

L . F . C
09-08-2008, 22:45
تبریک :flowerysmile: این برد شیرین رو به همه تبریک میگم.

واقعا چه میکنه این کاپیتان کریم باقری :2:

SIR
09-08-2008, 23:41
منم به همه پرسپولیسیهای عزیز تبریک میگم :d0s69thbefhifftitrz
به امید قهرمانی آسیا :smil4337dd8b9eb25:

Hojat--Perspolisi
09-08-2008, 23:50
کریم چه کرده همه رو دیوانه کرده!

AriA
09-08-2008, 23:52
دمتون و دممون و دمشون و کلا دم همه گرم :2:

Ferguson
10-08-2008, 13:03
سلام

اول از همه به دوستداران پرسپولیس . پر طرفدارترین تیم اسیا و ایران تبریک می گم . دوم از همه هم اینکه می خواستم بگم از اینکه یکی از طرفداران کریم باقری هستم . دیشب افتخار کردم . :heartsmile:

محمد
10-08-2008, 13:04
برد ديروز خيلي شيرين بود،مخصوصآ وقتي كه باعث اين برد كاپيتان كريم باشه شيرينيش بيشتر ميشه فقط وقتي كريم گل 3 رو زد خيلي دوست داشتم توي ورزشگاه بودم و از ته دل كاپيتان تيممو صدا ميزدم...حيف كه ما ها رو فقط به خاطر خوشحالي از قهرماني تيممون، محروم كردن...اخه كجاي دنيا يه تيم رو به خاطر خوشحالي هواداراش محروم ميكنن؟!!

عشق است پرسپوليس...

L . F . C
10-08-2008, 17:10
حیف که بازی با ذوب آهن تو هفته ی چهارم هم باید بدون تماشاگر برگزار شه :53:

SIR
10-08-2008, 21:10
حیف که بازی با ذوب آهن تو هفته ی چهارم هم باید بدون تماشاگر برگزار شه :53:
انشااله که میبخشن :smil4337dd8b9eb25:
آخه هفته دیگه نیمه شعبانه :301:درخواست کردن که به خاطر نیمه شعبان ببخشند :D

Seyed
10-08-2008, 22:30
انشااله که میبخشن :smil4337dd8b9eb25:
آخه هفته دیگه نیمه شعبانه :301:درخواست کردن که به خاطر نیمه شعبان ببخشند :d

بابا نعوذ بالله خدا هم بیاد زمین به اینا بگه که این بازیو ببخشند اینا حالیشون نمیشه و قبول نمی کنند همه کارشناسا و اینا میگن این بازیو ببخشید اما اینا که نمی زارن ول کن شاید تنماشاگر نباشه بهتر ببریم:d

perspolisboy
11-08-2008, 13:05
بابا نعوذ بالله خدا هم بیاد زمین به اینا بگه که این بازیو ببخشند اینا حالیشون نمیشه و قبول نمی کنند همه کارشناسا و اینا میگن این بازیو ببخشید اما اینا که نمی زارن ول کن شاید تنماشاگر نباشه بهتر ببریم:d
راست میگی خیلی نیمردن مگه همین استقلال که قهرمان لیگ شد تماشاگرا نریختن وسط چرا اونا نباد محروم میشدن فقط میخوان پرسپولیسو تضعیف کنند
ولی همه دیدند که پرسپولیسیا چجور جوابشونو دادن
قربون هر چی پرسپولیسیه:72:

kaka_totti
11-08-2008, 16:51
بی خیال بابا پرسپولیس ضد ضربه شده هرکاریم کنن نمیتونن پرسپولیس رو از مسیر اصلیش منحرف کنن دیگه این چیزا داره عادی میشه:29:

*c*f*c*
11-08-2008, 17:13
پرسپولیس با تماشگر بی تماشاگر همه رو نابود میکنه فرقی براش نمیکنه

SIR
11-08-2008, 19:15
میگن دوباره میخوان 6 امتیاز از پرسپولیس کم کنن :29:

pers20
11-08-2008, 20:59
اینو بدونین که هرچی روزنامه نگار و سردبیر روزنامه ورزشی تو ایران هست 90% طرفدازه استقلال هستن اگر الان استقلال جریمه شده بود انقدر تو روزنامه مینوشتن که چه کاره اشتباهی کرده شورای استیناف که استقلال رو نبخشیده طرف (شورای استیناف ) مجبور میشد ببخشه مثاله بارزش همون قضیه جباری هستش !!

pers20
11-08-2008, 21:01
الان ما میخوایم 1جلسه از محرومیت پرسپولیس کم کنن نمیکنن عجب آدمایین؟؟؟؟؟؟

Ferguson
11-08-2008, 21:26
میگن دوباره میخوان 6 امتیاز از پرسپولیس کم کنن :29:
مثل اینکه 10 روز فرصت هست تا این اتفاق نیفته ......

Elbimbo deoro
11-08-2008, 21:37
من نمی دونم چطوریه که تا پارسال اینا تو لیگ بازی می کردند امسال که اومدن پرسپولیس باس مجوز بگیرن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Ferguson
11-08-2008, 22:14
باشگاه پرسپوليس تهران براي دريافت مجوز اشتغال به كار بازيكنان خارجي و رهايي از خطر از دست دادن امتيازات خود، 10 روز فرصت دارد. يك منبع آگاه امروز اعلام كرد، بازيكنان خارجي تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حال حاضر مجوز بازي در رقابت‌هاي ليگ برتر را كسب نكرده و بازي آنها برابر سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده و به طور قطع قرمز پوشان پايتخت بازنده اعلام خواند شد.
طبق گفته وي ايوان پترويچ و ابراهيم توره بازيكنان خارجي تيم پرسپوليس هنوز مجوز اشتغال خود را از اداره اشتغال اتباع خارجي سازمان كار و امور اجتماعي دريافت نكرده‌اند و به اين معني است كه بازي اين 2 بازيكن برابر تيم‌هاي سايپا و پاس همدان غير قانوني بوده است و در صورت اعتراض تيم‌هاي ذينفع، نتيجه اين بازي‌ها سه بر صفر اعلام خواهد شد. مسولان سازمان ليگ برتر؛ اما با رد اين خبر اعلام كردند باشگاه پرسپوليس براي حل اين مشكل فرصت لازم را در اختيار دارد. به گفته اين مسئولان، چندي پيش فرصتي 15 روزه به باشگاه پرسپوليس جهت دريافت مجوز اشتغال به كار پتروويچ، توره و آتسو داده شده است كه 10 روز از آن باقي است.

آلبرت دبير اجرايي سازمان ليگ در اين خصوص گفت:‌ نه تنها بازيكنان استقلال و پرسپوليس بلكه همه مربيان خارجي و بازيكنان بايد اين مجوز را از ابتداي ليگ برتر براي حضور در ايران اخذ كنند. باشگاه پرسپوليس نيز اين مورد را پيگيري كرده و از طريق وزارت كشور به زودي اين مجوز را با توجه به مداركي كه به سازمان ليگ برتر ارائه كرده است، دريافت خواهد كرد، البته بيش از 10 روز فرصت نخواهند داشت

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

Seyed
11-08-2008, 22:37
ای بابا نمی دونم چرا یه ملت دست به دست هم میدن که پرسپولیسو بدبخت کنند اون از پارسال کهه فیفا سر ما برید و هیچ کس جیکش در نیومد اینم از الان که با قانون های کشکی دارن پدر ما رو در میارند

Ferguson
11-08-2008, 22:54
ای بابا نمی دونم چرا یه ملت دست به دست هم میدن که پرسپولیسو بدبخت کنند اون از پارسال کهه فیفا سر ما برید و هیچ کس جیکش در نیومد اینم از الان که با قانون های کشکی دارن پدر ما رو در میارند
علیرضا اون خبرو گذاشتم که دیگه اینقدر منفی پست ندید :d ا مسئله فکر کنم حل شده هستا . البته همین چیزا خودش حاشیه درست می کنه . ولی چیکار می شه کرد ؟ فوتبال ایران همینه . البته برای اطمینان خاطر در رابطه با این قضیه امشب باید حتما برنامه نورد رو نگاه کرد . ایشالا که مشکلی نیست . اگرم بود بازی بعدی می رم استادیوم هر چی از دهنم در بیاد به مصطفوی می گم :53: معلوم نیست چه غلطی می کنن اون تو ( البته این حرف ها موقعی بهشون می چسبه که ازمون امتیاز کم کنن :d )

kaka_totti
12-08-2008, 12:02
پدر پرسپولیس رو در اوردن فقط همینو میتونم بگم

ballackgermany
12-08-2008, 12:59
فارسی تایپ کنید

manchester7
12-08-2008, 13:35
پرسپولیس واسه بازی با ملوان دروازه بان ذخیره داره؟

pers20
12-08-2008, 14:40
حقیقی که فکر کنم وایسه دروازه واعظی هم بشینه رو نیمکت !!!

L . F . C
12-08-2008, 19:28
اگه این جوری پیش بره فکر کنم پسر عابدزاده بشه دروازه بان سوم پرسپولیس :34:

Seyed
12-08-2008, 19:39
این که خوبه اگر بخواد اینطوری بشه فک می کنم که خود افشین قطبی باید بره تو دروازه وایسه اون بازیکن آزادو باید فقط دروازه بان ببگیریم

Spyro
12-08-2008, 19:42
چرا شلوغش میکنید دو تا رباط صلیبی پاره کردید دیگه:دی تازه جاش از اون بهترشون دارید

برید خدا رو شکر کنید که بازیکنان کلیدی ترتون مصدوم نشدن

AriA
12-08-2008, 19:47
کلیدی تر از خلیلی کیه؟؟:-?

ولی کلا مشکل خاصی نیست بدون اونا هم میشه ادامه داد و قهرمان شد :perspolis:

Amir Argentina
12-08-2008, 20:13
بابا امسال رو دوره بد شانسی مصدومیت هستیم همه دارن مصدوم میشن
ولی بازم همه رو میروفیم
فقط پرسپولیس

Mostafa_61
13-08-2008, 07:45
فوتبال ايران خيلي كم مشكل داشت حالا چپ و راست بازيكنا مصدوم ميشن اونم پارگي رباط از نوع صليبي .
تو اين بين و از شانس بد سهم پرسپوليس خيلي زياده .
واعظي خليلي كه مصدوم بودن ، زارعي و آتسو هم كه نميتونستن بازي كنن ، معمارزاده هم كه رفت لالا ، فقط همين مونده بود كه بگن پترويچ و بادامكي و عبدي هم نميتونن جلوي ملوان بازي كنن ، دايي هم كه مثل ديوانه ها شيري رو گرفته و نه ميده به پرسپوليس نه ازش بازي ميگيره (ما هم خير سرمون سرمربي تحصيل كرده تو تيم ملي داريم ) .
خدا به داد برسه

L . F . C
13-08-2008, 14:02
فکر کنم امسال مد شده همه رباط پاره کنن :wavesmile:

تا الان که 3 نفر پاره کردن ببینیم تا آخر فصل چی میشه:2:

Seyed
13-08-2008, 18:08
اصلا همه زدن تو کار رباط صلیبی دکترا آلمان از همین راه دارن میلیاردر می شن چپ و راست هم که هی داریم رباط پاره می کنیم می گم نکنه فردا مصطفوی هم رباط پاره کنه :1:

L . F . C
13-08-2008, 19:00
ما که شانس نداریم شاید دیدین همه ی اون بازیکنایی که رباط پاره کردن بازیکنای پرسپولیس
باشن مثلا..:29: کریم-نیکی واااای زبونم گاز بگیره :7:

Seyed
13-08-2008, 19:07
زبونتو گاز بگیر بچه این حرف چیه می زنی من حاظرم تمام بازکنای پرسپولیس رباط پاره کنند اما کریم نه کریم گر نباشه تیم پرسپولیس منحل والا

L . F . C
13-08-2008, 19:15
دوستان خبر این که پترویچ_عبدی و بادامکی مقابل ملوان بازی نمی کنن درسته؟
چون این خبر امروز تو بعضی روزنامه ها و خبرگزاری ها نوشته بودن:-o

SIR
13-08-2008, 19:34
دوستان خبر این که پترویچ_عبدی و بادامکی مقابل ملوان بازی نمی کنن درسته؟
چون این خبر امروز تو بعضی روزنامه ها و خبرگزاری ها نوشته بودن:-o
آره متاسفانه درسته :29:
حالا عبدی و بادامکی هیچی ولی ایوان خیلی حیف شد که نیست :27:
خوشبختانه خوده پتروویچ گفته که مصدومیتش خیلی حاد نیست و به بازی هفته چهارم میرسه :d

L . F . C
13-08-2008, 19:42
حالا که پترویچ نمی رسه دوباره باید این منصورثی رو تحمل کنیم:29:

خدا کنه هر چه زودتر منصوری به خودش بیاد و مثل سال پیش که تو ابومسلم بود بازی کنه:smil4337dd8b9eb25:

pers20
13-08-2008, 21:48
این علی دایی مجتبی شیری رو گرفته ول نمیکنه یکی نیست به این بگه بابا برگردونش به پرسپولیس ما الان با کمبود بازیکن مواجهیم !!!!

kaka_totti
13-08-2008, 21:58
پرسپولیس چپ و راست میره بد شانسی میاره:29:

Seyed
13-08-2008, 22:23
مثل اینکه چشم این افشین امپراطورم شوره ها یادمه پارسال تو بازی سایپا برگشت گفت خدا پرسپولیس رو دوست داره که البته همین طور بود و قهرمان شدیم امسال حالا بر عکس شده اینگر خدا اصلا دوست داره پرسپولیس بپوکه مصدومی محرومی عدم قرارداد دعوا هر چی که بگی سر ما اومده اگر نصفه این مسائل واسه استقلال بود الان لیگ دو که هیچی منجل شده بود

MamadMunchen
14-08-2008, 00:50
مثل اینکه چشم این افشین امپراطورم شوره ها یادمه پارسال تو بازی سایپا برگشت گفت خدا پرسپولیس رو دوست داره که البته همین طور بود و قهرمان شدیم امسال حالا بر عکس شده اینگر خدا اصلا دوست داره پرسپولیس بپوکه مصدومی محرومی عدم قرارداد دعوا هر چی که بگی سر ما اومده اگر نصفه این مسائل واسه استقلال بود الان لیگ دو که هیچی منجل شده بود

فقط در مورد پرسپوليس صحبت كنيد .

Deldar
15-08-2008, 08:05
[Only registered and activated users can see links]

بچه ها هيچ توجه كرديد كه پرسپوليس با برتری كه مقابل پاس همدان به دست آورد،به چند رکورد جالب هم رسيد !

جمع كل امتیازات از شروع ليگ برتر تا دوره هشتم:
پرسپوليس 349 امتياز
تیم‎ استقلال با 346 امتیاز
تیم پاس هم 330 امتیاز
و از این حیث پرسپولیس در صدر تیم‎های لیگ برتر قرار گرفت
( البته با احتساب کسر 6 امتیاز كه توسط فيفا از تيم پرسپوليس انجام شد)

باخت و شكستها از شروع ليگ برتر تا دوره هشتم :
تیم پرسپولیس با 41 بار شکست کمترین باخت.
و تیم‎ استقلال با 44 بار شکست در رده دوم.
و تیم پاس هم با 45 بار شكست در رده سوم قرار گرفت.

همچنین پرسپولیس با پیروزی برابر پاس به نود و سومین برد خود در لیگ برتر رسید و از این حیث به رکورد استقلال رسید
و تیم پاس با کسب 83 برد در رده سوم قرار گرفت.

L . F . C
15-08-2008, 17:08
پرسپولیسی که ما عاشقشیم اینه دیگه:2::wavesmile::heartsmile:
زنده باد پرسپولیس و هواداران:d0s69thbefhifftitrz

Seyed
15-08-2008, 18:18
اگر اینطوری بشه قطعا ما باید با قطبی و خردبین بریم تو زمین بابا این چه وضعشه پشت هم بدبختی :29:

Ferguson
15-08-2008, 19:10
اگر اینطوری بشه قطعا ما باید با قطبی و خردبین بریم تو زمین بابا این چه وضعشه پشت هم بدبختی :29:
من می گم این اقای کماسی معلوم نیست چیکار کرده . باز بعضی ها قبول نمی کنند و اینجا تاریخچه راه می ندازن :-?? متاسفانه انگار این بازیکنای پرسپولیس 3 ماه خوردن و خوابیدن و حالا اومدن توی مسابقات سنگین بازی کنن . یا تند تند مصدوم می شن یا وسط مسابقه خودشونو می ندازن پاشونو می گیرن . واقعا دیگه داره شورش در میاد :53: چرا بقیه تیم ها اینطوری نیستند ؟ اقا ی کماسی متاسفم برات :winksmiley02:

mahtab
15-08-2008, 19:11
اگه اینطوری پیش بریم مصطفوی بای بره نوک حمله وایسه. متاسفانه افتادیم روی دور بد شانسی. بادامکی هم که رباط صلیبی پاره کرد. بازیکنا دارن پشت هم مصدوم میشن.

kaka_totti
15-08-2008, 21:53
یعنی چی دیگه کسی نمونده

Seyed
15-08-2008, 22:00
این چه وضعشه یعنی چی اونقت همه مصدوم میشن اونم صلیبی بابا ایطوری لیگو جمع کنید این معضل واسه خودش واقعا وضع خیل بهرانیه من الان وضعیت قرمز اعلام می کنم ای بابا

kaka_totti
16-08-2008, 13:08
چرا تو همه تایپیک های پرسپولیس از رباط حرف میزنید بی خیال پرسپولیس همین جوریشم همه رو حریفه

Seyed
16-08-2008, 13:37
راست میگه دیگه کارهایی که شده و میشه دست ما نیست ما الان باید به فکر بازیهای باقیمونده امون باشیم که چکار باید بکنیم اینا ایشاالله واسه آسیا آمادن لیگم خود افشین و اون یکی افشین یه کاری می کننده دیگه آخرش مصطفوی میره جای خلیلی:d

sepahan_zard
17-08-2008, 09:35
من می گم این اقای کماسی معلوم نیست چیکار کرده . باز بعضی ها قبول نمی کنند و اینجا تاریخچه راه می ندازن :-?? متاسفانه انگار این بازیکنای پرسپولیس 3 ماه خوردن و خوابیدن و حالا اومدن توی مسابقات سنگین بازی کنن . یا تند تند مصدوم می شن یا وسط مسابقه خودشونو می ندازن پاشونو می گیرن . واقعا دیگه داره شورش در میاد :53: چرا بقیه تیم ها اینطوری نیستند ؟ اقا ی کماسی متاسفم برات :winksmiley02:
به نظر من تيم اگه تيم باشه كه با مصدوم شدن 2 نفر از هم نميپاشه .. مخصوصا تيمي كه از اول با يارگيري ( البته بيشتر تبليغاتي ) خودشو برا قهرماني آسيا ! آماده ميكنه نبايد منتظر مصدوم شدن يك نفر باشه تا با اولين شكست همه تقصير ها رو گردن اونا بندازه

Ghermezeteh
17-08-2008, 11:15
به نظر من تيم اگه تيم باشه كه با مصدوم شدن 2 نفر از هم نميپاشه .. مخصوصا تيمي كه از اول با يارگيري ( البته بيشتر تبليغاتي ) خودشو برا قهرماني آسيا ! آماده ميكنه نبايد منتظر مصدوم شدن يك نفر باشه تا با اولين شكست همه تقصير ها رو گردن اونا بندازه

من اصلا به این که میگین یه تیم بزرگ به بازیکن وابسته نیست موافق نیستم, چرا؟
چون وقتی یه تیم یه بازیکنی رو میخره روش حساب باز میکنه و اگه اون بازیکن هم بزرگ باشه که دیگه بدتر, مثلا مثل خلیلی که کادر فنی از لحاظ حمله خیالشون راحت بود ولی یک دفعه تمام برنامه هاشون به هم خورد یا مثل معمارزاده یا بادامکی.
ببین بارسلون با اون همه عظمت وقتی رونالدینهو مصدوم شد دیدید چه جوری بهم ریخت مثل یه تیم دسته اول بازی میکرد.

شمایی که ادعاتون میشه به قول اون سید صالحی یه عالمه جام دارید و قهرمان آسیایید چرا وقتی تیمتون سه تا بازیکنش (عقیلی, بنگر, حاج صفی) رو داده به تیم ملی الآن تو رده 11 با یک باخت یک مساوی داره پرپر میزنه (یه تیم بزرگ به بازیکن وابسته نیست که, پس چی شد :winksmiley02: )

شما بهتره بری این چیزایی رو که نمیدونم از مصاحبه علی دایی گوش کردی یا از کس دیگه ای شنیدی بری و تو بخش خودتون بزنی تا بعد از باخت و مساوی تقصیرات رو گردن تیم ملی نندازن (چون یه تیم بزرگ و قهرمان آسیا به یکی دو تا بازیکن وابسته نیست :winksmiley02: )

آقای sephan_zard برو تو بخش خودتون فعالیت کن و جو باشگاه رو بهم نزن ( راستی چی جوری غیرتت :5: اجازه میده بیای تو بخش پرسپولیس پرسه بزنی حالا چه برسه به اینکه نظر هم بدی, والا تا اونجا که یادمه یه بار هم تو بخش باشگاتون نیومدم حالا چه برسه به اینکه پست یا تایپیک هم بزنم, میدونی چرا؟

چون پرسپولیسی ها غیرت و تعصب دارن, دقیقاً چیزی که تو شما دیده نمیشه
:perspolis:

آها اینو یادم رفت بگم, یه اون مدیرعاملتون که نمیتونم اسمش رو بیارم (آلرژی دارم) سلام برسون و در جواب اون حرفی که زده بود گفته بود که :
با واگذاری تیم های تهرانی به شهرستان از راند خواری استقلال و پرسپولیس جلوگیری میشه و این به نفع فوتبال ماست

بهش بگو که این کارها اسمش راندخواری نیست و به نفع فوتبال نیست, شما وقتی به یه بازیکنی که نهایت 300 تا میارزه, میای و 450 تا + هر گل پاداش جداگانه + قهرمانی تو لیگ پاداش جداگانه + قهرمانی تو آسیا پاداش جداگانه که حدوداً میشه 600 تا پول میده به این میگن راندخواری و این به ضرر فوتبال ماست

آقای مدیرعامل اگر تیم ها تو تهران باشن مشکلاتشون بهتر تو چشم هست و مسئولین مجبورن اونا رو سریعتر برطرف کنن ولی وقتی میرن شهرستان میشن مثل پگاه و امثال اینا که بعد گذشت چندین سال هنوز همونی هستن که همون اول بودن

ولی وقتی شما اینجوری بازیکن میخری بزرگترین ضربه رو به فوتبال ما میزنه که
1- بازیکن ها برای پول این ور و اونور میرن
2- خصوصی شدن تیم ها رو به تاخیر میندازه
3- فوتبال ما پولکی هست دیگه کاملا پولکی میشه

SIR
17-08-2008, 13:43
خوشبختانه محرومیت پرسپولیس و به حالت تعلیق دراوردن :13:
ایشالا که بازی با ذوب آهن استادیوم پر میشه :wavesmile:

Seyed
17-08-2008, 14:48
این استادیو اونم جلوی ذوباهنی که فعلا فول امتیازه خیل مهم بود که خدا رو شکر درست شد که اگر اینطور باشه خیلی خوبه

در ضمن قرار بود بعضی از طردارا تو انجمن اون یکی نرن مخصوصا ارتش سرخ

Fenrir Greyback
17-08-2008, 15:59
مطمئنن پرسپولیس با تعداد زیاد مصدومانش (که انصافا کمر هر تیمی رو میشکنه) میتونه با یه مدیریت درست و پخش کردن بازیکنان در بازی های مختلف میتونه به امید خدا جواب بگیره!

Seyed
17-08-2008, 17:19
آخه شما از چیزی حرف می زنی که کمتر تو فوتبال ایران صورت می گیره اونم مدیریت درسته البته چون قطبی تو ترکیب هست میشه امیدوار بود ولی مطمئنم هر کی جز اون این شرایطو داشت تیم پاشیده بود

TheSpecialOne
17-08-2008, 18:47
این داور:53::53: تمام زحمات پرسپولیس رو خراب کرد.
تا کی میخوان نون اشتباهاشونو بخورن؟؟؟

Seyed
18-08-2008, 13:22
البته بگم داور که خیلی نامردی حق ما رو خورد ولی اینو باید بگم که ما هم خیلی بد بازی کردیم جز یکی دوتامون بقیه در حد تیم روستا بازی کردن و خیلی بد بازی کردن که البته این بازی های اوله و هماهنگی ها کامل نشده دیگه تا هفته 7 - 8 درست میشه حالاخوبیش این شد که اون یکی زارع محرومیتش 2 سال به تعویق افتا و تماشاگر ها هم 6 ماه قرار داد آتسو هم بسته میشه بعد ذوب آهن دیگه حله

kaka_totti
19-08-2008, 00:04
ایول دقیق حرف دل منو زدی پرسپولیسیا از این قهرمانی خاطره خوبی ندارن

Alireza59sg
19-08-2008, 00:13
این داور:53::53: تمام زحمات پرسپولیس رو خراب کرد.
تا کی میخوان نون اشتباهاشونو بخورن؟؟؟

همونجور که امپراطور گفت پرسپولیس چوب بی دقتیش رو خورد اگه کریم اوون توپ رو زده بود الان دیگه نمیگفتیم داور

Alireza59sg
19-08-2008, 00:23
خوشبختانه محرومیت پرسپولیس و به حالت تعلیق دراوردن :13:
:wavesmile:
همه جای دنیا یک کاری میکنند استادیوم ها پر بشه اون وقت ما هوادارها رو محروم میکنیم

red girl
19-08-2008, 23:03
بابا شمام گیر دادید به این کریم 34 ساله شما چه انتظاری ازش دارید با این سنش بدبخت هرکاری میکنه میگن اگه کریم... اگه کریم.. کریم پدر بزرک تیمه.:301:

Seyed
19-08-2008, 23:35
وا الله من نمی دونم این کریم باید واسه ما چی کار کنه که ما اینقدر بهش گیر ندیم نمی دونم من که یادم نرفته شاید شما ها یادتون رته که جفت پاسه گل های فینال هفته 34 که باعث قهرمانی ما شد رو کریم باقری داد اگر باور نمی کنید ویدیوش هنوز تو آرشیو هست برید دانلود کنید ببینید اصلا بد بازی می کنه فکر کنید تیم 10 نفره شده دیگه اینقدر هم که بد بازی نمی کنه هی شما به اون گیر می دید همین محسن خلیلی که همهمون داریم سنگو به سینه می زنیم از اول نیم فصل دو تا 4 -5 بازی اخر تو زمین قدم زنی می کرد دریغ از یه گلی که بزنه بلاخره هر بازیکن یه موقع خوبه یه موقع بد خیلی بیرحمانه عمل می کنید

Mostafa_61
20-08-2008, 07:26
وا الله من نمی دونم این کریم باید واسه ما چی کار کنه که ما اینقدر بهش گیر ندیم نمی دونم من که یادم نرفته شاید شما ها یادتون رته که جفت پاسه گل های فینال هفته 34 که باعث قهرمانی ما شد رو کریم باقری داد اگر باور نمی کنید ویدیوش هنوز تو آرشیو هست برید دانلود کنید ببینید اصلا بد بازی می کنه فکر کنید تیم 10 نفره شده دیگه اینقدر هم که بد بازی نمی کنه هی شما به اون گیر می دید همین محسن خلیلی که همهمون داریم سنگو به سینه می زنیم از اول نیم فصل دو تا 4 -5 بازی اخر تو زمین قدم زنی می کرد دریغ از یه گلی که بزنه بلاخره هر بازیکن یه موقع خوبه یه موقع بد خیلی بیرحمانه عمل می کنید

خوب دوست عزيز حرف منم همينه
منم ميگم اگه يه بازيكن يه روز بد بود قرار نيست كه تا آخر تو زمين بازي كنه حالا ميخواد كريم باقري 34 ساله باشه يا خليلي يا دايي 100 ساله يا رونالدينهو هركي ميخواد باشه، باشه ولي بايد تعويض بشه تا روند حركتي تيم بهم نخوره .

Seyed
20-08-2008, 13:59
دوست عزیز روند حرکتی یه تیم با یه نفر بهم نمی خوره بعدم حرف شما اینکه چندتا بازیکن خوب نبودن و باید تعویض می شدم اما شما فق یکی دوتا جایگزین براشون می گی خوب باید نیکت خوب باشه که بشه تعویض کرد یا نه

kaka_totti
20-08-2008, 15:30
مگه باقری بد بازی کرد که باید تعویض میشد؟

Seyed
20-08-2008, 15:33
نمی دونم والله همه این هفته گیر دادن به باقری بیچاره که البته مثل همیشه خوب نبود ولی بدم نبود بلاخره هر بازیکنی ممکنه چندتا موقعیت خراب کنه دیگه الا باید این همه داد و هوار کرد :d

kaka_totti
20-08-2008, 15:37
اره منم نگفتم خوب بازی کرد گفتم مگه بد بازی کرد فقط چند تا سوتی کارشو خراب کرد

Seyed
20-08-2008, 15:40
آره دیگه ما همین طوریم خیلی زود یادمون میره در ضمن اینو یادم رفته بود بگم کریم باقری تو زمین می مونه چون قابل پیش بینی نیست مگه تو بازی با پاس تو نیم اول از این بازی هم بدتر بازی کرد ولی یه دفعه تو نیمه دوم دوتا گل زد من فکر می کنم قطبی واسه این نیگهش میداره تو زمین

kaka_totti
20-08-2008, 15:45
قطبی کارشو خوب بلده با شناختی که از قطبی دارم به احتمال زیاد باقری رو تو ترکیب اصلی میذاره

Seyed
20-08-2008, 15:49
کار خوبیم می کنه باقری فعلا برای ما خیلی مفیده و اگر بعضی موقع ها هم بد بازی کنه واسه سنشه که اگر اینطوری باشه زیدان هم تو تیم فرانسه خیلی وقتا قدم میزد و بد بازی می کرد ولی بازم تو ترکیب اصلی بو چون به موقع کارشو می کرد در ضمن قطبیم خوب میتونه خودشو جمع و جور کنه اگر تو تیمای دیگه فردی مثل اتیلی و مرزبان کار خرابی می کردن تیم منحل می شد چه برسه بره قهرمان بشه اونم با 6 امتیاز کسر امتیاز

kaka_totti
20-08-2008, 15:52
از این بحث باقری بیایم بیرون پرسپولیس واسه بازی با ذوب اهن چند تا غایب قطعی داره؟

TheSpecialOne
24-08-2008, 18:53
وای دم پرسپولیس گرم.
این پرسپولیس رو فقط داورا میتونن متوقف کنن.
چه پاس گلایی داد این پتروویچ!!!

TheSpecialOne
24-08-2008, 20:01
قبلاً هم چوب بازی تدافعی تو نیمه دوم رو خورده بودیم.
نیمه اول کجا و نیمه دوم کجا ؟؟؟
کلاً قطبی خیلی محتاطه. اگه نیمه دوم هم حمله میکردیم گل میزدیم.

Seyed
24-08-2008, 23:12
اصلا این بازیکنا و کمی هم کادر فنی درس نمی گیرند که هر تیمی گل نزنه گل می خوره بابا ایها الناس سپاهانم دقیقه 96 به خاطر 40 دقیقه دفاع کردن و حمله نکردن از ما باخت اگر اینو بتونیم بفهمونیم دیگه تیممون به مشگل نمی خوره

kaka_totti
24-08-2008, 23:14
همش تقصیره دفاع چپ و راست میرن گل میخورن دفاع مزخرف همینه دیگه همشون اینه ماست وایساده بودن

Seyed
24-08-2008, 23:33
اینا بهانست اصلا تقصیر فرد خاصی نیست مشکل های ما سیاست کار باشکاه مشکل داره که تا جلو میوفته نمیره گل بزنه و بلاخره می بازه اصلا از گذشته درس نمی گیرن

Elbimbo deoro
25-08-2008, 08:12
مثل روز روشنه که بازگشت افشین قطبی اشتباه بود اما حالا به خاطر این مساوی بیان چنین حرف هایی بعیده ، اینکه گفته نمی خوان پرسپولیس قهرمان بشه ، فوتبال ایران همینه پارسال دلشون خواست پرسپولیس و استقلال قهرمان شدند امسال دلشون نمی خواد حرفیه ؟؟
تو این فوتبال تاکتیک و تمرین و نتیجه و بازی خوب یا بد همش کشکه

Ghermezeteh
25-08-2008, 10:45
بعد از بازي امروز در خبرگزاري ها قطبي صحبت هايي مبني بر استفعا كرد اما ساعت 11:30 نگفت استعفا مي دهم بلكه گلايه كرد.

هواداران تمام حرف هاي او درست است قطبي تغيير نكرده تيم تغيير كرده آقاي مصطفوي بسيار مدير خوبي هستند اما او در اصل يك ورزشكار است اما كاشاني كسي بود كه مديريت داشت تمام حرف هايي كه مي زد عمل مي كرد البته بايد به مصطفوي زمان داد مطمئن باشيد اين وضعيت درست مي شود

اما قطبي از بعضي اتفاق ها ناراحت است مخصوصا داوري، سال گذشته اشتباهات داوري خيلي به پرسپوليس ضربه نمي زد اما امسال از 4 بازي 4 امتياز از پرسپوليس گرفتند پس او حق دارد ناراحت باشد و وقتي يك انسان ناراحت باشد شايد حرف هايي بزند كه به نفع خودش نيست اما او حق دارد مهاجم برزيلي منتظر پولش هست تا بيايد خوب امسال همه از قطبي توقع دارند فشار عصبي بيشتري بر روي او وجود دارد

دقت كنيد اگر اين اشتباهات وجود نداشت در حال حاضر بايد پرسپوليس 12 امتيازي باشد در حالي كه 8 امتياز دارد پس او بايد ناراحت باشد

اتفاقي كه دیروز براي ماركو اتفاق افتاد او را خيلي ناراحت كرد چون او در جاهايي مربيگري كرده كه حرفه اي بودند ، اينجا داوران ترسو هستند فكر كنم همه ديدند داور ابتدا سوت زد اما بعدش پشيمان شد

هواداران همتون میدونید که قطبی هیچ وقت درباره داوری صحبت نمیکرد و اعتراضی هم نداشت,ولی امسال دارن به پرسپوایس ظلم میکنن, همتون دیروز دیدید که بی خود و بی جهت خواستن قطبی رو وارد حاشیه کنن ولی اون خیلی با تجربه تر از این حرفا نشون داد.

خیلی چیزها وجود داره که ما نمیدونیم یه بحث مهم دیگه ای که دیروز پیش اومد, مربوط میشه به گزارشگر, مثلا این بازی مهم ترین بازی هفته بود, دیدی که یه کسی گذاشته بودن بازی رو گزارش کنه که اگه بازی برزیل و آرزانتین رو گزارش میکرد هیچ جذابیتی به وجود نمی آورد.

تا حالا از خودتون سوال کردید که چرا وقتی 5 امتیاز از سپاهان کم میکنن دوباره 3 امتیازش برمیگرده و در مقابل همه دست به دست هم دادن تا به راحتی 6 امتیاز از پرسپولیس کم بشه؟

تا حالا از خودتون سوال کردید که چرا یه بازیکن از استقلال 10 بازی محروم میشه (اکبرپور) ولی تو جلسه 4 عفو میخوره ولی در مقابل زارعی که خودش میگه نمیدونم چی کار کردم 3 جلسه محروم میشه و تو جلسه 2 حکمش لغو نمیشه به حالت تعلیغ در میاد؟

تا حالا از خودتون سوال کردید که چرا وقتی استقلال به بازی بدون تماشاگر محروم میشه ولی شورا استیناف این خبر رو لغو میکنه ولی پرسپولیسی که همه میدونن یکی از مدعیان اصلی لیگ به حساب میاد, میان و خیلی راحت باز اونو بدون تماشاگر میکنن؟

چرا آقای وقتی عنایت خودش میگه که سپاهان دو سال هست که داره به لطف داوری میره آسیا (یعنی خیلی راحت گفت که حق پرسپولیس رو خوردیم)چرا همون داور رو میذارن تا بازی ملوان (امسال) قضاوت کنه و همون اشتباهات رو تکرار کنه حالا در مقابل میان میگن داور هم آدمه, قضاوت تلو یزیون با قضاوت داخل زمین فرق میکنه و ... (به نظرتون این اشتباهات برای استقلال و سپاهان بود هم این حرف ها میزدن)

چرا شاه حسینی که خیلی خوب کار میکرد و عاشق کارش بود استعفا داد؟
اونی که اصلا درباره هیچ تیمی به نفع قضاوت نمیکرد, یه هو بعداز اینکه استعفا داد میاد و میگه استقلال و سپاهان نور چشمی های فدراسیون هستن.(پس یه چیزی هست دیگه)

سال گذشته پرسپوليس نتيجه مي گرفت پول هم سر موقع پرداخت مي شد اما اين همه مشكل براي او نبود

او امسال خليلي ، بادامكي ، معمارزاده را حداقل تا نيم فصل از دست داده واعظي هنوز آماده نيست پس فشار عصبي بيشتري بر او وجود دارد

در بازي امروز حقيقي خيلي مطمئن نبود پس بايد او چاره اي بي انديشد توصيه مي كنم كه بايد قطبي صبور تر باشد

اميدوارم قطبي فقط تهديد كرده باشد و مصطفوي و هدايتي و بقيه اعضا به خودشان بيايند

اما اين را هم بدانيد كه اگر باز هم توجه اي نكنند هيچ بعيد نيست كه واقعا بخواهد برود او پرسپوليس را دوست دارد نمي خواهد امسال موفق نشود همه ي تلاش خود را مي كند

هنوز مديران جوابي بر حرف هاي او نداده اند اما اميدوارم به دست خودمان تيم را وارد حاشيه نكرده باشيم اما اين را بدانيد بعضي ها منتظر بودند قطبي اين حرف را بزند تا براي پرسپوليس حاشيه درست كنند پس بايد منتظر خبر هاي كذب زيادي باشيم اميدوارم كار قطبي درست بوده باشد و مديران را از خواب بيدار كند اما اگر اين طور نشود............................

قرمزها صبور باشید
نباید خودمون تیم رو تو حاشیه ببریم
ما باید افتخار کنیم به قطبی و تیمش که با این وضعیت موجود تیمی که 6 امتیاز ازش کسر میکنن و آورد قهرمان لیگ کرد

Elbimbo deoro
25-08-2008, 11:43
حالا هم مثل سال پیش قطبی مقصر نیست
علی آبادی و مصطفوی افشین رو آوردند تا بدنامش کنن هدف اینا همینه که اون بین مردم محبوب نباشه ولی امیدوارم هواداران باهوش باشند .
مصطفوی از ابتدای ورودش تیشه به ریشه تیم زده و آخر سال گندش با بدهکاری های میلیاردی که به اون قبلیا اضافه شده درمیاد ، مصطفوی همون راه غمخوار رو داره میره و علی آبادی هم با اطلاع کامل قصد تخریب تیم و افشین قطبی رو داره
دوای درد پرسپولیس اینه که اول از زیر یوغ سازمان دربیاد و دوم این که مدیری راستگو مثل کاشانی داشته باشه اونوقت همین قطبی تیم رو قهرمان آسیا می کنه

Seyed
25-08-2008, 15:58
واقعا فوتبال ایران خیلی کثیفه خیلی نمی تونند کسی که سالمه رو تو خودشون قبول کنند اونایی که پارسال قطبی رو دیدن می دونن منظورم چیه قطبی به بزرگترین چیز ها هم اعتراض نمی کرد اما حالا می بینه اینقد فوتبال کثیفه که نزنه آبروش رفته اون به شرط و قول قهرمانی اومد دوباره و اصلا دوست نداره که بدون عمل کردن به این قول بره پس حق بدید که کمی ناراحت باشه 4 امتیاز در 4 بازی خیل کسر بزرگی از یک تیمه پس اگر فوتبال هواشو نداره حداقل ما هواشو داشته باشیم

Pou Manchester
25-08-2008, 16:30
من نمیدونم چرا هرچی اشتباه داوری به ضرر پرسپولیسه ؟!! :3ztzsjm: اون از بازی با ملوان اینم از بازی با ذوب آهن . دیگه شورشو در آوردن . بعدم این مردک عنایت میاد میگه ما بهترین داورای دنیا رو داریم !!! دیگه صدای قطبی رو هم در آوردن . واقعا امروز که قطبی داشت حرف میزد دلم براش سوخت !!! بیپاره تازه داره و معضلات فوتبال ایران آشنا میشه .

Seyed
25-08-2008, 16:35
بابا اصلا از همین که قطبی صداش درومده یعنی دیگه وضع داوری خیلی خرابه قطبی کی بود کسی بود که اصلا نمی دونست اعتراض چیه کسی بود که لبخند از لبش نمیوفتاد کسی بود که صداش رو بلند نکرده بود حتی تو دعواهاش کسی بود ... الان چی شده هم اعتراض می کنه هم اخم تو صورتشه به جای لبخند هم ... اینا مال چیه اینا مال همین داوری هاست مال همین حق خوردناست آخه یکی نیست به این عنایت بگه مردک هر کارشناسی که میاد از بهترین داوارت حداقل 10 تا اشتباه تاثیر گذار می گیره اونقت تو برداشتی یه داور گمنام که از کابل آوردیشو کردی بازی به این حساسی بین دوتا مدعی آخه عقل تو اون کله هست با این تقسیم داورات بابا تو مرادی داری مظفری داری مبینی داری آخه این کی بود اون قهرمانی کی بود تا وقتی که همچین داورایی داریم فوتبال ما پیشرفت نمی کنه

Elbimbo deoro
26-08-2008, 22:13
بچه ها من این مطلب رو از انجمن قرمزته برمیدارم و اینجا میزارم تا یادمون نره افشین هنوز امپراطور قلب سرخ ماست :

نيكي كريمي :
قطبي بيش از هرچيز نشان داد بدون عصبانيت هم ميتوان برنده شد ميتوان بدون اين كه فحش داد فرياد زد و داد و بيداد كرد قهرمان شد و شادي كرد قطبي با آمدنش به فوتبال ايران نشان داد ميشود مثل خيلي از مربيان تيم هاي بزرگ جهان با شخصيت و متانت تيم را رهبري كرد و به قهرماني رساند ميشود با همدلي با بازيكنان يك تيم و بيرون آوردن بخشهاي خوبشان بهترين لحظه هاي ناب را در فوتبال خلق كرد قطبي باعث شد اعتماد به نفس بازيكنان بالا برود و اين چيز كمي نيست خوشحالي هاي قطبي و واكنش اش نسبت به گل پرسپوليس را ديديد همين كار او باعث ميشود تا بازيكنانش انرژي بگيرند البته فكر ميكنم اگر قطبي ري اكشن ما را سر صحنه فيلم برداري بعد از گل پرسپوليس ميديد خوشحال ميشد چون ما ركورد پرش ارتفاع او را هم زديم

رضا ميركريمي:
من طرفدار متعصب هيچ تيمي نيستم و معمولا منتظر ميشوم ببينم چه تيمي گل ميخورد تا در ادامه بازي طرفدار او باشم ولي بايد اعتراف كنم بعد از حضور آقاي افشين قطبي بر مسند مربيگري پرسپوليس و شنيدن ادبيات و لحن ايشان فصل گذشته را لحظه به لحظه پيگيري كردم با اين آرزو كهقطبي پيروز ليگ شود نه به خاطر پرسپوليس يا هر تيم ديگر بلكه به خاطر اين كه حضور قطبي باعث تقويت اين الگوي جديد اخلاق گرايي در فوتبال حرفه اي ما شد من ميخواهم بگويم درست است كه آقاي قطبي مدتها در ايران نبوده و خوب فارسي حرف نميزند ولي از بسياري از مربيان ايراني ما ايراني تر متعهدتر و اخلاق گراتر است

رضا امير خاني:
افشين قطبي يك جور سنگ محك براي سنجش شخصيت در فوتبال ماست اين آدم چون خودش است و خيلي صادق است هر كس كنارش قرار ميگيرد خودش را نشان ميدهد مثلا شما ديديد كه بعد از بازي با مس قلعه نوعي معلوم بود كه ميخواهد اداي علي پروين را در بياورد در حالي كه خود علي پروين پا شد و آمد استاديوم براي تشويق قطبي

پيمان قاسم خاني:
در علاقه قلبي من به عنوان يك پرسپوليسي قديمي به قطبي قهرماني پرسپوليس نقش ناچيزي دارد اگر پرسپوليس هم مثل بعضي تيمها رتبه اش دو رقمي ميشد !!چيزي از اين علاقه كم نميشد اصل قضيه همين است قطبي آدم محترمي است و اين در فوتبال كمياب است وقتي بعد از باخت 4-1 مقابل استقلال اهواز حدود 80 در بينندگان راي به ماندن قطبي ميدهند تصورم ين است كه اين راي نمي تواند صرفا ناشي از شعور بالاي فوتبالي يا طرفداري از پرسپوليس باشد اين راي به يك تفكر و منش است راي به انسانيت و احترام و متمدن بودن و ارزشهاي ديگري كه نه فقط از فوتبال كه از خيلي از شئونات ديگر زندگي ما رخت بر بسته حداقل معني راي منهمين بود دوستم _ژوله_ ايده جالبي براي يك مقاله داشت اين كه قطبي به درد فوتبال ما نميخورد همان طور كه آقاي خاتمي به درد سياست ما نميخورد چون هردو بيش از حد آرام هستند در آن زمان حرف ژوله به طرز نااميد كننده اي به نظرم درست ميرسيد ولي الان قهرماني قطبي برايم معنايي بيش از قهرماني پرسپوليس دارد

پژمان بازغي:
قطبي فوتبال ايران را از دو گانگي ها و بداخلاقي ها دور كرد و به ما آموخت دوران بازيكن سالاري به پايان رسيده و فوتبال حرفه اي اخلاق ميخواهد و اين همان چيزيست كه سالها از ما دورافتاده افشين قطبي هم چون لقب شير كه به بازيكنانش داده بود خودش در ميان دشمنان و تنگ نظران غرشي كرد و با زيركي و هوشمندي تمام توانست هم دل هوادارانش را به دست بياورد هم تيمش را قهرمان كند

احمد رضا عابدزاده :
افشين قطبي از زماني كه به پرسپوليس آمد كم اذيت نشد حتي مربيان هم با او سر سازگاري نداشتند ولي قطبي در برابر تمام ناملايمات فقط صبر كرد تا خدا هم جوابش را داد و پرسپوليس قهرمان شد

MamadMunchen
26-08-2008, 22:54
بچه ها من این مطلب رو از انجمن قرمزته برمیدارم و اینجا میزارم تا یادمون نره افشین هنوز امپراطور قلب سرخ ماست :

نيكي كريمي :
قطبي بيش از هرچيز نشان داد بدون عصبانيت هم ميتوان برنده شد ميتوان بدون اين كه فحش داد فرياد زد و داد و بيداد كرد قهرمان شد و شادي كرد قطبي با آمدنش به فوتبال ايران نشان داد ميشود مثل خيلي از مربيان تيم هاي بزرگ جهان با شخصيت و متانت تيم را رهبري كرد و به قهرماني رساند ميشود با همدلي با بازيكنان يك تيم و بيرون آوردن بخشهاي خوبشان بهترين لحظه هاي ناب را در فوتبال خلق كرد قطبي باعث شد اعتماد به نفس بازيكنان بالا برود و اين چيز كمي نيست خوشحالي هاي قطبي و واكنش اش نسبت به گل پرسپوليس را ديديد همين كار او باعث ميشود تا بازيكنانش انرژي بگيرند البته فكر ميكنم اگر قطبي ري اكشن ما را سر صحنه فيلم برداري بعد از گل پرسپوليس ميديد خوشحال ميشد چون ما ركورد پرش ارتفاع او را هم زديم

رضا ميركريمي:
من طرفدار متعصب هيچ تيمي نيستم و معمولا منتظر ميشوم ببينم چه تيمي گل ميخورد تا در ادامه بازي طرفدار او باشم ولي بايد اعتراف كنم بعد از حضور آقاي افشين قطبي بر مسند مربيگري پرسپوليس و شنيدن ادبيات و لحن ايشان فصل گذشته را لحظه به لحظه پيگيري كردم با اين آرزو كهقطبي پيروز ليگ شود نه به خاطر پرسپوليس يا هر تيم ديگر بلكه به خاطر اين كه حضور قطبي باعث تقويت اين الگوي جديد اخلاق گرايي در فوتبال حرفه اي ما شد من ميخواهم بگويم درست است كه آقاي قطبي مدتها در ايران نبوده و خوب فارسي حرف نميزند ولي از بسياري از مربيان ايراني ما ايراني تر متعهدتر و اخلاق گراتر است

رضا امير خاني:
افشين قطبي يك جور سنگ محك براي سنجش شخصيت در فوتبال ماست اين آدم چون خودش است و خيلي صادق است هر كس كنارش قرار ميگيرد خودش را نشان ميدهد مثلا شما ديديد كه بعد از بازي با مس قلعه نوعي معلوم بود كه ميخواهد اداي علي پروين را در بياورد در حالي كه خود علي پروين پا شد و آمد استاديوم براي تشويق قطبي

پيمان قاسم خاني:
در علاقه قلبي من به عنوان يك پرسپوليسي قديمي به قطبي قهرماني پرسپوليس نقش ناچيزي دارد اگر پرسپوليس هم مثل بعضي تيمها رتبه اش دو رقمي ميشد !!چيزي از اين علاقه كم نميشد اصل قضيه همين است قطبي آدم محترمي است و اين در فوتبال كمياب است وقتي بعد از باخت 4-1 مقابل استقلال اهواز حدود 80 در بينندگان راي به ماندن قطبي ميدهند تصورم ين است كه اين راي نمي تواند صرفا ناشي از شعور بالاي فوتبالي يا طرفداري از پرسپوليس باشد اين راي به يك تفكر و منش است راي به انسانيت و احترام و متمدن بودن و ارزشهاي ديگري كه نه فقط از فوتبال كه از خيلي از شئونات ديگر زندگي ما رخت بر بسته حداقل معني راي منهمين بود دوستم _ژوله_ ايده جالبي براي يك مقاله داشت اين كه قطبي به درد فوتبال ما نميخورد همان طور كه آقاي خاتمي به درد سياست ما نميخورد چون هردو بيش از حد آرام هستند در آن زمان حرف ژوله به طرز نااميد كننده اي به نظرم درست ميرسيد ولي الان قهرماني قطبي برايم معنايي بيش از قهرماني پرسپوليس دارد

پژمان بازغي:
قطبي فوتبال ايران را از دو گانگي ها و بداخلاقي ها دور كرد و به ما آموخت دوران بازيكن سالاري به پايان رسيده و فوتبال حرفه اي اخلاق ميخواهد و اين همان چيزيست كه سالها از ما دورافتاده افشين قطبي هم چون لقب شير كه به بازيكنانش داده بود خودش در ميان دشمنان و تنگ نظران غرشي كرد و با زيركي و هوشمندي تمام توانست هم دل هوادارانش را به دست بياورد هم تيمش را قهرمان كند

احمد رضا عابدزاده :
افشين قطبي از زماني كه به پرسپوليس آمد كم اذيت نشد حتي مربيان هم با او سر سازگاري نداشتند ولي قطبي در برابر تمام ناملايمات فقط صبر كرد تا خدا هم جوابش را داد و پرسپوليس قهرمان شد

منبع ؟ :-w

Scouser
26-08-2008, 23:01
به نظر من همتون زیادی نا امیدین!
هنوز سه چهار تا بازی گذشته و بیشتر طول لیگ مونده....خیلی زود نا امید شدین
اما پژمان بازغی و نیکی کریمی و ... رو چه به فوتبال:117:

Elbimbo deoro
26-08-2008, 23:11
منبع ؟ :-w

عقابم عقابای قدیم :d
میخواستی خط اولو بخونی :117:

only perspolis
26-08-2008, 23:29
بابا اصلا از همین که قطبی صداش درومده یعنی دیگه وضع داوری خیلی خرابه قطبی کی بود کسی بود که اصلا نمی دونست اعتراض چیه کسی بود که لبخند از لبش نمیوفتاد کسی بود که صداش رو بلند نکرده بود حتی تو دعواهاش کسی بود ... الان چی شده هم اعتراض می کنه هم اخم تو صورتشه به جای لبخند هم ... اینا مال چیه اینا مال همین داوری هاست مال همین حق خوردناست آخه یکی نیست به این عنایت بگه مردک هر کارشناسی که میاد از بهترین داوارت حداقل 10 تا اشتباه تاثیر گذار می گیره اونقت تو برداشتی یه داور گمنام که از کابل آوردیشو کردی بازی به این حساسی بین دوتا مدعی آخه عقل تو اون کله هست با این تقسیم داورات بابا تو مرادی داری مظفری داری مبینی داری آخه این کی بود اون قهرمانی کی بود تا وقتی که همچین داورایی داریم فوتبال ما پیشرفت نمی کنه
یا بهتر تمومش کنیم..تا وقتی که همچین پشت پرده ای وجود داشته باشه واین پرده کثیف کنار زده نشه وچرک کثیفای این پرده{افراد پشت پردش که یکیشون رنگش زرده} به قوتش باقی بمونه همینه.بازم داریم از این اتفاقها..پارسال با ایستادگیهای شاه حسینی کمتر بود..داشته باشید امسال رو

Seyed
26-08-2008, 23:29
تا نیومده بدو برو منبع لینکی بزار وگرنه الان میاد ممد سرتو میبره میزاره زیر پات قدت بلند بشه

در ضمن خواهشا تا اطلاع ثانوی از قطبی دفاع کنید خیل جنگ بر علیهش زیاده:29:

SIR
26-08-2008, 23:36
افشین عوض نشد :-? عوضش کردن :wagfinger1:
فصل پیش همه مشکلات و تحمل کرد ولی الان دیگه صبرش تموم شده :27:من نمیگم خوبه که اعتراض میکنه ولی باید بهش حق بدیم :301: امسال بهش قول داده بودند که هیچ مشکلی نباشه :1:
اگه بر نمیگشت میگفتن دل شیر نداشت که با مشکلات بجنگه :117: حالا که برگشت میگن به خاطر پول برگشته :7:خیلی ها دوست دارن قطبی رو خراب کنن :27: من به فردوسی پور کاری ندارم چون همیشه حقایق و نشون میده ولی خیلی ها هستن که نمیخوان قطبی محبوب بمونه :53:
درسته قطبی به خاطر متانت و اخلاق حرفه ایش محبوب شد و هیچ وقت به داوری اعتراض نمیکرد ولی به نظر من الان حق داره اعتراض کنه چون تو 2 تا بازی اخیر داوری فاجعه بود :53:تو این بازی من تو استادیوم بودم خودم دیدم داور نقطه پنالتی رو نشون داد بعد نظرش عوض شد :117: آخه مگه میشه اعتراض نکرد؟ :-??
من خودم قبول دارم که داور هم اشتباه میکنه ولی به نظر من داوری که اشتباه میکنه بایدمحروم بشه نه اینکه هی شعار بدن اشتباه داوری جزئی از فوتباله ~x(پرسپولس تا هفته چهارم 4 امتیاز به خاطر اشتباه داوری از دست داده :29: اینکه شد کل فوتبال :117:
قبول دارم پرسپولیس تو این 2 تا بازی خوب نبوده ولی بازم حقش برد بوده :301:
ایشالا امسال هم با دل شیر با همه مشکلات میجنگیم و 3 تا جام میگیریم :smil4337dd8b9eb25:
امیدوارم دیگه مشکلات داوری نباشه یا حداقل به ضرر ما نباشه :D
افشینم ایشالا دیگه عصبانی نمیشه و اعتراض نمیکنه :fkr:

only perspolis
27-08-2008, 00:42
افشین عوض نشد :-? عوضش کردن :wagfinger1:
فصل پیش همه مشکلات و تحمل کرد ولی الان دیگه صبرش تموم شده :27:من نمیگم خوبه که اعتراض میکنه ولی باید بهش حق بدیم :301: امسال بهش قول داده بودند که هیچ مشکلی نباشه :1:
اگه بر نمیگشت میگفتن دل شیر نداشت که با مشکلات بجنگه :117: حالا که برگشت میگن به خاطر پول برگشته :7:خیلی ها دوست دارن قطبی رو خراب کنن :27: من به فردوسی پور کاری ندارم چون همیشه حقایق و نشون میده ولی خیلی ها هستن که نمیخوان قطبی محبوب بمونه :53:
درسته قطبی به خاطر متانت و اخلاق حرفه ایش محبوب شد و هیچ وقت به داوری اعتراض نمیکرد ولی به نظر من الان حق داره اعتراض کنه چون تو 2 تا بازی اخیر داوری فاجعه بود :53:تو این بازی من تو استادیوم بودم خودم دیدم داور نقطه پنالتی رو نشون داد بعد نظرش عوض شد :117: آخه مگه میشه اعتراض نکرد؟ :-??
من خودم قبول دارم که داور هم اشتباه میکنه ولی به نظر من داوری که اشتباه میکنه بایدمحروم بشه نه اینکه هی شعار بدن اشتباه داوری جزئی از فوتباله ~x(پرسپولس تا هفته چهارم 4 امتیاز به خاطر اشتباه داوری از دست داده :29: اینکه شد کل فوتبال :117:
قبول دارم پرسپولیس تو این 2 تا بازی خوب نبوده ولی بازم حقش برد بوده :301:
ایشالا امسال هم با دل شیر با همه مشکلات میجنگیم و 3 تا جام میگیریم :smil4337dd8b9eb25:
امیدوارم دیگه مشکلات داوری نباشه یا حداقل به ضرر ما نباشه :d
افشینم ایشالا دیگه عصبانی نمیشه و اعتراض نمیکنه :fkr:
آخه نگاهها تو فوتبالم اینطوره که اگه به داوری اعتراض نکنه میگن:عجیبه 4امتیاز مفت وحساب شده ازش کم کردن اصلا حرفی نمیزنه وحتما آره حتما خیالش جمه واز آیندش مطمئنه که بهش کمک کنن..اگه اعتراض بکنه..اینطوره....اصلا آدم لال هم والا به زبون میاد..اگه حقتو نگیری با استخون قورتت میدن..به نظر شما فضای فوتبال ایران جایی واس اعتراض نکردن هم هست؟بازی با ملوان با همه حق کشی ها گفت اگه گل سوم رو میزدیم اینطور نمیشد..شما اگه جاش بودید وبه هر نحوی سعی در چوب لای چرخ انداختن برد پرسپولیس وخدشه دار کردن اعتبار شما داشتند وفردی بسیار هم جنتلمن بودید چه عکس العملی داشتید؟من اگه میبودم برای اینکه همیشه جنتلمن باشم میزاشتم ومیرفتم واین درست همون چیزیه که ردپاهای فدراسیون نشون میده..آقای دایی واسه آقای تاج دوست خوبی باش وقدرش رو بدون ..آخه خیلی دوست داره

Seyed
27-08-2008, 01:03
اصلا دوست دارند که فوتبال ایران پیشرفت نکنه انگار دوست دارند مردم کسیو دوست نداشته باشند انگار دوست دارن باند بازی باشه انگار دوست دارن وقتی می گن فوتبال ایران از فوتبال افغانستان هم کمتر باشه انگار دوست دارند که تو اسپنیا وقتی کلمنته می خواد بیاد می گن کجا میری این تیم سر کوچتون از فوتال ایران بهتره انگار دوست دارند قطبی ها تو ایران نباشند آخه تا کی این دوست داشتن ها این حسودی ها این زیراب زنی ها دل ما رو می خواد خون کنه این جمله قطبی تا آخر عمرا یادم نمیره که گفت من : من "کریزی" (دیوانه) بودم اومدم تو فوتبال ایران یادم نمیره که گفت دل من طرفدارای پرسپولیس خود پرسپولیس خونه از دست این مشکلات واقعا متاسفم اگر فوتبال اروپا شخصی مثل قطبی داشت اسطوره فوتبال اون کشور بود اونوقت رئیس سازمان تربیت بدی این کشور که نمی دونم شهرداری به ورزش چه برای خوب جلوه دادن خودش و بد کردن چهره قطبی هر کار که می تونه می کنه وقعا که برای ورزش این کشور متاسفم

Elbimbo deoro
27-08-2008, 10:04
اما پژمان بازغی و نیکی کریمی و ... رو چه به فوتبال:117:

نبدونستی هردو پرسپولیسی هستند ؟ خیلیای دیگه هم هستند
کامبیز دیرباز و مرحوم خسروشکیبایی ، ایرج نوذری و گل سرسبد همه مرتضی احمدی بزرگ

MamadMunchen
27-08-2008, 17:45
عقابم عقابای قدیم :d
میخواستی خط اولو بخونی :117:

هواست باشه من هنوز همون عقاب قديم هستم :fkr:

در ضمن خوشبختانه حوصلم تو خوندن مطالب خيلي زياده واسه همين تمامي پست ها حتي اگه 100 خطي هم باشن رو ميخونم و خوشبختانه بايد بگم انجمن پرسپوليس خيلي نظم گرفته ديگه از اون كل كل هاي بي مورد خبري نيست و همه با منطق و تفكرات خودشون صحبت ميكنن و با هم در مورد مسائل مختلف بحث ميكنن ، خيلي جالبه يكي كه با نظر اون يكي مخالفه دليل و منطق مياره اما طرف مقابل قبول نميكنه و طرف ديگه اين موضوع رو ادامه نميده ! كاري كه قبلا با كل كل تموم ميشد .

فقط يه خورده تو ارسال خبر مشكل هست كه اونم خيلي كم شده و ايشالا به زودي به طور كامل برطرف ميشه .

و اما اصل قضيه من منظورم لينكش بود :wagfinger1:

Seyed
27-08-2008, 17:51
هواست باشه من هنوز همون عقاب قديم هستم :fkr:

در ضمن خوشبختانه حوصلم تو خوندن مطالب خيلي زياده واسه همين تمامي پست ها حتي اگه 100 خطي هم باشن رو ميخونم و خوشبختانه بايد بگم انجمن پرسپوليس خيلي نظم گرفته ديگه از اون كل كل هاي بي مورد خبري نيست و همه با منطق و تفكرات خودشون صحبت ميكنن و با هم در مورد مسائل مختلف بحث ميكنن ، خيلي جالبه يكي كه با نظر اون يكي مخالفه دليل و منطق مياره اما طرف مقابل قبول نميكنه و طرف ديگه اين موضوع رو ادامه نميده ! كاري كه قبلا با كل كل تموم ميشد .

فقط يه خورده تو ارسال خبر مشكل هست كه اونم خيلي كم شده و ايشالا به زودي به طور كامل برطرف ميشه .

آمار جالب بود اما مونده یه قسمت اونم اینکه این عنوان تاپیک تبادل نظر زودتر عوض شه الان یه سال بازی ذوب آهن تموم شده هنوز ذوب آهنه آخه مردیم از بیکاری:29:

kaka_totti
27-08-2008, 23:29
چرا همتون به این قطبی بیچاره گیر دادید کم بود پارسال با هزار تا مشکل قهرمانمون کرد؟

Seyed
27-08-2008, 23:34
نمی دونم ما مشکلمون اینکه هم باید از خارجی بخوریم هم از داخلی جنگ های روانی و حاشیه ای که جر خراب کردن پرسپولیس هیچ کار دیگه ای نمی کنه از بیرون شروع شده شما به جای حمایت شروع می کنید به جبهه گیری

یادمه یکی اون موقع که ناراحت شدم قطبی رفته گفت خوش حال باش که مثل پروین و x و y نشد که با حقارت بیاندازنش بیرون من اونموقع گفتم نه قطبی با بقیه فرق می کنه کسی با قطبی این کارو نمی کنه ولی خوبه هنوز هیچی نشده هر کار می می تونید می کنید واقعا که ما آدمای فراموش کار و نامردی هستیم :29:

sepahan_zard
29-08-2008, 10:51
چرا همتون به این قطبی بیچاره گیر دادید کم بود پارسال با هزار تا مشکل قهرمانمون کرد؟
من هم موافقم ....كم بود پارسال قهرمان كرد؟

alireza77777m
29-08-2008, 13:45

واقعاً راست ميگي چون قطبي مربي خوبي است پارسال كه قهرمان شد بايد مي رفت از ايران چون معلوم بود امسال خراب ميشه و امسال بد رفتاري ها و كلاً بدي هاي ايران و پول ندادن هاي پرسپوليس رو هم ديد .به نظر من الان نبايد استعفا بده چون جلو هوادارا خراب ميشه.امسال كارشو تموم كرد بره از ايران و پشت سرش رو هم نگاه نكنه ؟ كيا اين حرف منو قبول دارن ؟

Seyed
29-08-2008, 13:56
واقعاً راست ميگي چون قطبي مربي خوبي است پارسال كه قهرمان شد بايد مي رفت از ايران چون معلوم بود امسال خراب ميشه و امسال بد رفتاري ها و كلاً بدي هاي ايران و پول ندادن هاي پرسپوليس رو هم ديد .به نظر من الان نبايد استعفا بده چون جلو هوادارا خراب ميشه.امسال كارشو تموم كرد بره از ايران و پشت سرش رو هم نگاه نكنه ؟ كيا اين حرف منو قبول دارن ؟

من کاملا باهات موافقم حالا که کارو شروع کرده دیگه باید تموم کنه اشتباه بزرگش این بود برگشت ایران نمی دونم فکر کرد میتونه با قهرمانی پرسپولیس تو آسیا خودشو بین المللی کنه ولی حالا که اومد باید تموم کنه تا تا آخر دنیا واسه ما امپراطور بمونه :heartsmile:

ballackgermany
29-08-2008, 17:14
سلام ....:53:
آقا قطبی بدبخ واسش امکانات فراهم نمیکنن اما داره خوب کار مبکنه ///
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟؟:1:
مشکل اینه که یه سري آدم ترسو میترسن پسپولیس 3 جامو بگیره
یه سری آدما هستند میسوزن چش ندارن ببینن یه تیم خوب بازی میکنه !!
آخه اون چه داوری بود به خدا تو استادیو خواستم بپرم پایین بکشمش :D
تو قلب ما پرسپولیسقهرمانه .............................

kaka_totti
29-08-2008, 17:50
تا قطبیو داریم غم نداریم مطمئن باشید هر چه قدر هم داورا به ضرر پرسپولیس قضاوت کنن وهر چه قدر هم پرسپولیس مصدوم بده بازم قطبی تیمو سر پا نگه میداره

Seyed
29-08-2008, 20:06
من مطمئنم اگر قطبی بتونه تحمل کنه و از تیم نره با تمام مشکلاتی که داریم قطبی حداقل حداقل یکی از سه جامو تساحب می کنه الانم ما توقعمون خیلی بالاست با این همه مشکل داوری ما تو چهار بازی 8 امتیاز آوردیم که یعنی تو هر بازی 2 امتیاز و این آمار خیلی خوبیه البته خوب اگر حقمونو میوردن می شد تو هر بازی 3 امتیاز :29:

Scouser
30-08-2008, 00:51
نبدونستی هردو پرسپولیسی هستند ؟ خیلیای دیگه هم هستند
کامبیز دیرباز و مرحوم خسروشکیبایی ، ایرج نوذری و گل سرسبد همه مرتضی احمدی بزرگ
اتفاقا این کامبیز دیرباز من شنیده بودم استقلالیه...:117:
البته کلهم اونا رو چه به فوتبال:D
اونا برن خاک صحنه بخورن
ما خودمون 80 برابر بیشتر از اینا فوتبال حالیمونه که :قلیون:
خوشبختانه بايد بگم انجمن پرسپوليس خيلي نظم گرفته ديگه از اون كل كل هاي بي مورد خبري نيست و همه با منطق و تفكرات خودشون صحبت ميكنن و با هم در مورد مسائل مختلف بحث ميكنن ، خيلي جالبه يكي كه با نظر اون يكي مخالفه دليل و منطق مياره اما طرف مقابل قبول نميكنه و طرف ديگه اين موضوع رو ادامه نميده ! كاري كه قبلا با كل كل تموم ميشد .
از دست این سپاهانیا ~x( البته بعضیاشون :D که با رینگ بوکس و اینا اشتباهی گرفتن
ولی انصافا نسبت به مخصوصا حوزه ی استحفاضیه حامد خیلی خیلی بهتره:D

Arastoo 10
30-08-2008, 01:17
يعني اگه پرسپوليس قهرمان نشه(خداي نكرده زبونم...)ديگه امپراتور براتون تمومه و ديگه دوستش ندارين؟
اين ته بي مراميه!
من هميشه قطبي رو دوست خواهم داشت حتي اگه امسال....
اون امتحان خودشو پس داده اگه مشكلي هم باشه از مديريت و... هستش نه امپراتور!

Seyed
30-08-2008, 01:55
يعني اگه پرسپوليس قهرمان نشه(خداي نكرده زبونم...)ديگه امپراتور براتون تمومه و ديگه دوستش ندارين؟
اين ته بي مراميه!

متاسفانه اینجا خیلی ها قدر نشناسند و خیلی زود همه چی یادشون میره انگار یادشون رفته که همین خونسردی و ترکیب به اصطلاح بی خود قطبی بود که پرسپولیسو با هزار و 3 تا بدبختی قهرمان لیگ کرد حالا هنوز هیچی نشده دارن به قطبی بیچاره همش نیش و کنایه می زنند وای به حالی که قطبی نتونه موفق بشه :27:

Alex.Del piero
30-08-2008, 08:02
اين ته بي مراميه!
نه اينجوري نيست من ميدونم طرفدارايه امپراطور هيچ وقت پشتشو خالي نميكنن
هنوز يادمون نرفته پارسال با اون همه زجزي كه كشيد تونست قهرمانمون كنه
بچه ها درست ميگم يا نه؟؟؟؟؟:-??

manchester7
30-08-2008, 14:31
امسال پرسپولیس از پارسالم بهتره فقط یه مشکل داره اونم دفاعه که اتسو که بیاد اونم حل میشه ما قطبی رو داریم که بدون امکانات داره با تیم میسازه یادمون نرفته که قطبی واسه قهرمانی آسیا شرایطی داشت که فراهم نشده پس اگر قهرمان نشیم تقصیر قطبی نیست
پس باز هم میگیم
افشین امپراطور

Ferguson
30-08-2008, 18:26
سلام ....:53:
آقا قطبی بدبخ واسش امکانات فراهم نمیکنن اما داره خوب کار مبکنه ///
میدونید مشکل از کجاست ؟؟؟؟:1:
مشکل اینه که یه سري آدم ترسو میترسن پسپولیس 3 جامو بگیره
یه سری آدما هستند میسوزن چش ندارن ببینن یه تیم خوب بازی میکنه !!
آخه اون چه داوری بود به خدا تو استادیو خواستم بپرم پایین بکشمش :D
تو قلب ما پرسپولیسقهرمانه .............................
البته این طوری ها هم نیست که هیچ امکاناتی برای اقای قطبی فراهم نشده باشه . خودم هم پرسپولیسی هستم و هم طرفدار قطبی . ولی قطبی رو پرستش نمی کنم . یعنی چی ؟ یعنی وقتی یه حرکت اشتباه بکنه یا یه حرف اشتباه بزنه به اون اعتراض می کنم . این قضیه هم که برای ایشون امکانات فراهم نشده از اون حرف های اشتباه هست . من نمی دونم امکانات یعنی چی ؟ مشخص هست که ما تیممون رئال مادرید که نیست که امکانات اونارو داشته باشیم ولی امسال همه جوره مسئولان گل کاشتند . کل ستاره های لیگ رو جمع کردند و دادن تحویل این اقا . گرون ترین مربی لیگ ایران کیه ؟ اقای قطبی با یک میلیارد تومن پول . خانومه ایشون خوشش نمیاد از ایران . به خاطر اینکه بیخیال بشن ما باید 200 میلیون تومن بابت مدیریت سایت پرسپولیس به خانومشون بدیم . قرار داد همه بازیکن ها و ... هم تا اینجا پرداخت شده . خطاب به اقای قطبی : اگر به دلیل اشتباه تاکتیکی و بازی مذخرف نبی باقری ها و سپهر حیدری بازی برده رو با مساوی عوض کردید . اون رو تقصیر لابی هتل و ... نندازید .

به امید موفقیت پرسپولیس و افشین قطبی در امسال :heartsmile: