PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : {::} ارتش سرخ {::}

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8]

sajad_shahin999
03-03-2009, 10:56
ایشالله که خلیلی یواش یواش و بازی به بازی امادگی بازی کردن به طور کامل رو بدست بیاره تا در کنار ابراهیم توره زوج خوبی رو تشکیل بدن. توی این دو بازی اخیر که کریمی و پتروویچ غائب بودند سایر هافبک های تیم اصلا ابراهیم توره رو خوب تغذیه نکردند و گرنه ابراهیم توره با زدن 10 گل زده و زدن 9 ضربه به تیرک دروازه حریفن نشون داده که مهاجم خوب و زهر داریه. امیدوارم محسن بازی به بازی بتونه اماده بشه چون خیلی دلم براش تنگ شده.
.

Amir Argentina
03-03-2009, 11:02
محسن قهرمانی پرسپولیس مقاومت را سوت میزند

کانون هواداران پرسپولیس : کميته داوران فدراسيون فوتبال اسامي داوران هفته‌ي سي‌ام ليگ برتر را اعلام كرد. فدراسيون فوتبال پس از موفقيت محسن تركي در داربي، حساس‌ترين ديدار هفته بين تيم‌هاي ذوب آهن و استقلال را نيز به اين داور سپرد. محسن قهرماني نيز پس از هفته‌ها محروميت اين هفته ديدار پرسپوليس و مقاومت را قضاوت مي‌كند.

sajad_shahin999
03-03-2009, 11:03
خوب به سلامتی.از الان 1 گل عقبیم.چون یک پنالتی برای فجر میگیرد و احتمالا پنالتی های ماترا هم که حرام است.پزمان نوری هم توصیه میکنم اصلا تو 18 قدم نیاد چون نفس کشیدن پزمان در 18 قدم هم خطای پنالتی برای تیم مقابل است البته به نظر قهرمانی

King_Of_BOYS
03-03-2009, 18:31
تورج عاطف: مخصوص سیدورف 10 و بقیه:
سالها است كه اين جمله را مي شنويم كه " تساوي در سيستم سه امتيازه يك باخت خفيف است " و شايد اگر باخت را بتوانيم رنگ سياه دهيم به تساوي بايد رنگ خاكستري داد . بازي سپاهان كه به زردهاي اصفهان معروفند در مقابل سرخهاي تهراني چون سالهاي گذشته يك نبرد سنتي در سطح اول فوتبال كشور بود دو تيم چون سال گذشته در سايه هم در جدول حركت مي كنند و تفاوت اين بود كه اگر تا سال پيش اين دو تيم دغدغه قهرماني داشتند حال هر دو در جنگ براي كسب سومين سهميه جام باشگاههاي آسيا هستند زيرا نبرد براي قهرماني را به دو همشهري خود يعني ذوب آهن و استقلال سپرده اند تا در جنگ براي كسب سهميه هاي ايران در ليگ قهرماني آسيا سال آينده جنگ اصلي بين تيمهاي پايتخت ايران و پايتخت فرهنگي ايران باشد و همه اين عوامل دست در دست هم داد تا دو تيم سپاهان و پرسپوليس ارائه گر يك بازي پر هيجان باشند با هم نگاهي به نكته هاي اين بازي مي كنيم

غيبت ستاره ها
همه ديديم كه در بازي سپاهان و پرسپوليس جايگاه ستاره ها تا چه حد خالي است در تيم سپاهان شاه مهره ميانه زمين يعني نويدكيا مصدوم بود تا فرهاد كاظمي علي رغم حضور خطيبي و عماد رضا و علاقه به استفاده از فضاي قلب دفاعي پرسپوليس نتواند در اين راه موفق باشد . خطيبي و عماد رضا هيچگاه از سوي جمشيديان نتوانستند به درستي تغذيه شوند حتي آمدن محمود كريمي و حضور خطيبي در جاي نويدكيا باز نتوانست از عماد رضا و محمود كريمي زوج خطرناكي بسازد . همين داستان در مورد پرسپوليس بود . سرخهاي تهراني كه بعد از آمدن وينگادا ديگر ميلي به بازي هوائي ندارند بدون دو مهره تكنيكي خود در ميانه زمين يعني علي كريمي و پتروويچ عملا مشكل در راه رسيدن به دروازه حريف اصفهاني خود داشتند ضمن آن كه نبود خليلي نيز هر روز در سيماي سرخها نماد بيشتري مي گيرد و بازيكناني چون عسگر و نوروزي و نيكبخت نتوانستند ياد آور بازيهاي درخشان آقاي گل سال پيش باشند
عدم توازن در جناحين
پرسپوليس و سپاهان براي موفقيت در كسب عنوان سومي در ليگ و قهرماني در جام حذفي و حضور موفق در ليگ باشگاههاي آسيا بايد فكري بسيار جديدي به توازن در جناجين خود بكنند . سپاهان با جلال اكبري و احسان حاج صفي در سمت چپ درسيستم 2-4-4 خود بسيار موثر است اما در سوي مخالف آرماندو و جعفرپور به هيچ عنوان نتوانستند حتي 50% كاربري سمت چپ خود را داشته باشد . همين اتفاق براي پرسپوليس نيز افتاد پرسپوليس در سيستم پايه اول بازي خود 2-3-2-3 با عليرضا محمد و عسگر از جناح راست بسيار بهتر از منصوري و نوري از چپ حركت مي كرد. ضمن آن كه با غيبت نويد كيا و علي كريمي هيچكدام از دو تيم نتوانستند از حضور يك طراح فانتزي بهره بگيرند به نظر مي آيد براي رفع اين نقصيه ها پرسپوليس مي تواند با حضور مسعود زارعي در سمت راست و بردن عليرضا محمد به سمت چپ به جاي استفاده از منصوري و يا نيكبخت و يانوري در اين نقطه كه در بازيهاي قبلي استفاده كرده است روند بهتري بگيرد ضمن آن كه سپاهان نيز مي تواند با استفاده از جمشيديان در سمت راست و بازگشت نويدكيا روزهاي بهتري را تجربه كند
قدرت در روند تدافعي
با حضور وينگادا پرسپوليس از بعد حركات تدافعي وضعيت به مراتب متفاوت تر نسبت به زمان قطبي و پيرواني دارد . حضور سه مدافع متمركز يعني رضائي در چپ و شيري در ميانه و سپهر حيدري در راست و حضور و دوندگيهاي بي امان نوري و جنگهاي مازيار زارع در جلوي خط دفاعي باعث ثبات بيشتري در خط دفاعي شود . سپاهان اگر چه با سيستم 2-4-4 بازي مي كرد اما عدم نفوذ زياد مدافعين ميانيش يعني بنگر و عقيلي و استفاده از مهره اي كار آمد نظير ابوليهيل نشان از روند رو به رشد سيستم تدافعي خود داد ضمن آن كه اكبري و آرماندو مهره هاي بسيار خوبي در دفاعين كناري هستند وسوال اين است كه چرا كاپيتان سپاهان نبايد در پست دفاع چپ تيم ملي آزموده شود ؟
استفاده از مردان جديد در تركيب تيمها
همان طوري كه گفته شد پرسپوليس با سيستم 2-3-2-3 پاي به ميدان گذاشت كه در ادامه اين سيستم تبديل به 1-4-2-3 شد . شايد حضور عسگر در كنار توره تمرين بوجود آمدن زوج توره – خليلي باشد اين زوج گل زن نياز به حاميان بيشتري نيز دارد به نظر مي آيد اگر توره و خليلي با هم بازي كنند در پشت اين دو بايد كريمي- باقري- پتروويچ بهره گرفت كه بازيكناني نظير نيكبخت بعنوان جانشين دو مرد تهاجمي و استفاده از محمد در جناج چپ و زارعي در سمت راست بعنوان گزينه اي در هنگام تعويض باقري يا پتروويچ بايد حساب نمود و در سپاهان در صورت حضور در زمين حريفان و استفاده از روشهاي تدافعي مي توان زوج الونگ – ابولهيل را در جلوي خط دفاعي چيد و يا با بازگشت نويدكيا سپاهان نيز مي تواند از سيستم 1-3-2-4 استفاده كند و عمادر رضا يا محمود كريمي را به نوك حمله بفرستد و از جمشيديان و يا خطيبي در راست و نويدكيا در ميانه و حاج صفي در كنارين استفاده كند
ضعف در آسمان در پيشاني خط حمله
سپاهان بي دليل 45 دقيقه اول را تن به حمله از سمت آسمان به سمت دروازه پرسپوليس داد اما حضور بازيكنان نه چندان موثر در امر سرزني باعث عدم موفقيت اين تيم شد پرسپوليس نيز نشان داد كه نگاه چنداني به آسمان ندارد زيرا ابزار اين كار را ندارد شايد بازگشت خليلي و استفاده بيشتر سپاهان از طهماسبي باعث شود كه اين نقيصه دو نماينده ما در ليگ باشگاههاي آسيا رفع شود
بهرحال اگر تنها نگاهي به نتيجه خاكستري تساوي سپاهان و پرسپوليس نشود و آموخته هاي اين بازي مورد نظر بگيرد به طور حتم طرفداران اين دو تيم پر طرفدار نتايج خوش رنگ تري را در آِنده اين دو تيم در ليگ و جام حذفي و ليگ باشگاههاي آسيا خواهند ديد

منبع ([Only registered and activated users can see links])

gooolile
03-03-2009, 19:57
شما دسترسي به كانال هاي Intelsat 902 يا Hotbird دارين ؟
نه من فقط کانال های ملی یا دولتی تلویزیون مالزی رو دارم ماهواره ندارم
می هوام بدونم این شبکه های دولتی اش پخش می کنه فوتبال رو؟
و اگه بخوام ماهواره بگیرم چه کانال هایی بازیها رو پخش می کنه که اون کانالها رو بگیرم.
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه جام جم های ایران رو نمی تونم اینجا بگیرم؟
با تشکر

King_Of_BOYS
03-03-2009, 21:58
امیدوارم فردا ببریم
وگرنه کار برای گرفتن سهمیه خیلی سخت میشه
لازم نیست که دو جا پست بدی و بگی که فردا نبریم کار سخت میشه. توی تاپیک بازی مقاومت و پرسپولیس هم همین پست رو دادی و این یعنی اسپم.

Loverboy
03-03-2009, 22:11
خبر خوش :

علی کریمی گفت حاضر است برای تیم ملی ایران بازی کند

منبع : اخبار ساعت 22

Fenrir Greyback
03-03-2009, 23:44
:5::5::5:بزن کفو به افتخار خردبین!!!:5::5::5:
خیلی جالب و به حق جواب همتای سپاهانی رو توی برنامه 90 داد

No.10
03-03-2009, 23:58
راست میگه :flowerysmile:
این یارو سرپرسته بصیرت عینهو ساکت انگار طلب باباش رو میخواد :3ztzsjm::-w

Fenrir Greyback
04-03-2009, 00:07
در پاسخ به استقلالی ها ؛ رکوردهای ملی در تسخیر سرخپوشان است
پرسپولیسی ها رکوردداران اصلی در تیم ملی کشورمان محسوب می شوند چرا که نام بهترین بازیکنان تیم ملی از تیم سرخ جامگان به چشم می خورد.
علی دایی با 149 بازی رکورددار بازی ملی در ایران است، علی کریمی با 109 بازی ملی و مهدی مهدوی کیا با 103 بازی ملی در رتبه های دوم و سوم قرار دارند و کریم باقری با 84 بازی و حمید استیلی با 82 بازی در رتبه های پنجم و ششم جای دارند و احمدرضا عابدزاده با 80 بازی ملی در رتبه هشتم این جدول قرار دارد.
در ضمن در جمع گلزنان ملی، علی دایی با 109 گل برترین گلزن تاریخ ایران است و کریم باقری با 50 گل زده در رتبه دوم و علی کریمی با 35 گل زده در رتبه سوم برترین گلزنان تاریخ تیم ملی کشورمان جای دارند.
منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

این خبر باید تو اخبار باشه ولی جاش در ملاعام تره!!! ازتشه سرخ مناسبه

arash_2000
04-03-2009, 01:16
یک کم دیر شنیدی . اخبار ساعت 18:45 گفت که کریمی به تیم ملی برمیگرده.:D

ماشالا به اسپم بعضیا خودشون به دیگران تذکر میدن خودشون میان....:117:حالا مثلا ساعت اخبار باعث میشد که کریمی زودتر بره تیم ملی؟:-?

reza ghermez
04-03-2009, 02:20
حالا ديگه مونده علي نيكبخت به شرايط آرماني برگرده و كميته انضباطي هم ببخشدش و برگرده تيم ملي چي ميشه:smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smi l4337dd8b9eb25:

King_Of_BOYS
04-03-2009, 07:51
ماشالا به اسپم بعضیا خودشون به دیگران تذکر میدن خودشون میان....:117:حالا مثلا ساعت اخبار باعث میشد که کریمی زودتر بره تیم ملی؟:-?
تو هم که دنبال یه نکته میگردی به من گیر بدی. باشه بابا. برای این که نظم تاپیک بهم نخوره . این پست منو با پست قبلی رو پاک کنید.
در ضمن خودتون خوب میدونید من دنبال اسپم و اینطور چیزها نیستم و اصلا بالا رفتن پستهام برام هیچ فرقی نداره. من هیچ منظوری نداشتم و همینطوری گفتم .
اون پستی رو که نقل قول کردی رو هم حذف کردم.
میدونید اینطور برخوردها باعث میشه که ادم راحت نباشه. من میام تو فوتیران فقط به عشق بخش پرسپولیس و گفتگوی ازاد . فقط میشه بپرسم چرا من هرچی میگم باعث میشه شما ( ارش ) در برابرم موضع بگیری؟ اقایون اگر واقعا مشکلتون منم بگید نیام و پست ندم به خدا من فقط به عشق پرسپولیس میام همینو بس . اگر یکیتون فقط یکیتون بگه نیا شک نکنید دیگه نمیام.
خداحافظ

sajad_shahin999
04-03-2009, 08:16
[Only registered and activated users can see links]کانون هواداران پرسپولیس : پرسپولیسی ها رکوردداران اصلی در تیم ملی کشورمان محسوب می شوند چرا که نام بهترین بازیکنان تیم ملی از تیم سرخ جامگان به چشم می خورد.
علی دایی با 149 بازی رکورددار بازی ملی در ایران است، علی کریمی با 109 بازی ملی و مهدی مهدوی کیا با 103 بازی ملی در رتبه های دوم و سوم قرار دارند و کریم باقری با 84 بازی و حمید استیلی با 82 بازی در رتبه های پنجم و ششم جای دارند و احمدرضا عابدزاده با 80 بازی ملی در رتبه هشتم این جدول قرار دارد.
در ضمن در جمع گلزنان ملی، علی دایی با 109 گل برترین گلزن تاریخ ایران است و کریم باقری با 50 گل زده در رتبه دوم و علی کریمی با 35 گل زده در رتبه سوم برترین گلزنان تاریخ تیم ملی کشورمان جای دارند.

Loverboy
04-03-2009, 13:19
در صورت ادامه ی خاله زنک بازی :32: و گیر دادن به هم [Only registered and activated users can see links] و بچه بازی [Only registered and activated users can see links] اخطار دریافت خواهید کرد :evilgrin:

پ.ن : قوانین جدیدو حال کنید :دی .

arash_2000
04-03-2009, 13:37
تو هم که دنبال یه نکته میگردی به من گیر بدی. باشه بابا. برای این که نظم تاپیک بهم نخوره . این پست منو با پست قبلی رو پاک کنید.

در ضمن خودتون خوب میدونید من دنبال اسپم و اینطور چیزها نیستم و اصلا بالا رفتن پستهام برام هیچ فرقی نداره. من هیچ منظوری نداشتم و همینطوری گفتم .
اون پستی رو که نقل قول کردی رو هم حذف کردم.
میدونید اینطور برخوردها باعث میشه که ادم راحت نباشه. من میام تو فوتیران فقط به عشق بخش پرسپولیس و گفتگوی ازاد . فقط میشه بپرسم چرا من هرچی میگم باعث میشه شما ( ارش ) در برابرم موضع بگیری؟ اقایون اگر واقعا مشکلتون منم بگید نیام و پست ندم به خدا من فقط به عشق پرسپولیس میام همینو بس . اگر یکیتون فقط یکیتون بگه نیا شک نکنید دیگه نمیام.

خداحافظ

متاسفانه شما فکر میکنید همه از گل نازک تر نباید بتون بگن و یه کم.... ندارید فکر میکنید همه از سرپرست گرفته تا کاربر باتون مشکل داره و متاسفانه مشکلات بیرون رو میارید اینجا منم دیگه نمیخوام ادامه بدم.

abbaspmz
04-03-2009, 14:15
نه من فقط کانال های ملی یا دولتی تلویزیون مالزی رو دارم ماهواره ندارم
می هوام بدونم این شبکه های دولتی اش پخش می کنه فوتبال رو؟
و اگه بخوام ماهواره بگیرم چه کانال هایی بازیها رو پخش می کنه که اون کانالها رو بگیرم.
و یه سوال دیگه هم داشتم اینکه جام جم های ایران رو نمی تونم اینجا بگیرم؟
با تشکر

- نه متاسفانه پخش نمیکنن
- معمولا irib3 , iran tv3 از Intelsat 902 و irib2 از hotbird
- رو 2 تا ماهواره ای که گفتم هر 3 تاشو میتونین بگیرین

King_Of_BOYS
04-03-2009, 14:18
همینجا میگم اماده دریافت اخطار هم هستم و پیشاپیش از سرپرست بخش عذر میخوام ولی باید بگم.این شمایی که گیر دادی نه من. در ضمن اینجا همه دوست من هستند به غیر از دو سه نفر که متاسفانه با من مشکل دارن ولی من باهاشون مشکلی ندارم. اگر بار اولت بود هیچی نمیگفتم ولی درست این بار سومته که به پستهای من گیر میدی . بار اول گفتم 1 ساله اینجا عضوم که اومدی گیر دادی تو کاربر 2015 هستی و من 196 و از این طور حرفها.بار دوم گفتم خاطراتم تو بخش گفتگوی ازاد پاک شده و مهدی گفت متاسفم ولی شما باز اومدی و گیر دادی که خاطرات من خیالبافی و نمیدونم از این طور حرفها . بار سوم هم که امروز بود. یک بار دیگه هم سر موضوع دومی بهت گفتم جناب ارش خان فکر کن منو نمیبینی . همین. حالا هم بهتره ادامه ندیم. منتظر اخطار هم هستم.

hamedss
04-03-2009, 14:39
همینجا میگم اماده دریافت اخطار هم هستم و پیشاپیش از سرپرست بخش عذر میخوام ولی باید بگم.این شمایی که گیر دادی نه من. در ضمن اینجا همه دوست من هستند به غیر از دو سه نفر که متاسفانه با من مشکل دارن ولی من باهاشون مشکلی ندارم. اگر بار اولت بود هیچی نمیگفتم ولی درست این بار سومته که به پستهای من گیر میدی . بار اول گفتم 1 ساله اینجا عضوم که اومدی گیر دادی تو کاربر 2015 هستی و من 196 و از این طور حرفها.بار دوم گفتم خاطراتم تو بخش گفتگوی ازاد پاک شده و مهدی گفت متاسفم ولی شما باز اومدی و گیر دادی که خاطرات من خیالبافی و نمیدونم از این طور حرفها . بار سوم هم که امروز بود. یک بار دیگه هم سر موضوع دومی بهت گفتم جناب ارش خان فکر کن منو نمیبینی . همین. حالا هم بهتره ادامه ندیم. منتظر اخطار هم هستم.

آقایون محترم به محمد(Sahar_Mohammad) گیر ندین سرتون به کار خودتون باشه

هر کسی اگه اول به خودش یه نگاهی بندازه میبینه سر تا پا ایراده اولیش خودم که بدتون نیاد پس لطفا به جای اینکه از هم ایراد بگیرید یک قدری فکر اصلاح خودمون باشیم تا دیگران رو ناراحت نکنیم

تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد:D

Loverboy
04-03-2009, 15:54
من بیمار نیستم بی جهت به کسی اخطار بدم و فکر کنم اون شکلکها بیانگر این بوده که من با شوخی و دوستی میخواستم که کدورتها رو کنار بذارید و اون بحث اخطار فقط شوخی بود .

در صورت ادامه ی خاله زنک بازی :32: و گیر دادن به هم [Only registered and activated users can see links] و بچه بازی [Only registered and activated users can see links] اخطار دریافت خواهید کرد :evilgrin:

پ.ن : قوانین جدیدو حال کنید :دی .

King_Of_BOYS
04-03-2009, 17:40
منم نگفتم خدایی نکرده شما مریضی . اصلا موضوع بحث ما شما نیستی. اگر هم اخطار بدی حق داری چون تاپیک منحرف شد. در ضمن
میدونستم شوخی بود منم خواستم بگم خیلی شجاعم:6qwup3:
باز همین رو نیاین موضع بگیرید . شوخی کردم. بسه دیگه اینجا جای این بحثها نیست.
پرسپولبیس هم شورش رو در اورده . حالا هی بیاین بگین دفاع خوبه. اینم از دفاع .
فقط شانس بیاریم بازی سپاهان و مس مساوی بشه. و گرنه یا باید قهرمان اسیا بشیم یا جام حذفی.
من به عنوان اولین نفر میگم باید انصاری فرد برکنار بشه.

arash_2000
04-03-2009, 17:58
اگه بخوام جواب بدم که باید قضیه رو روشن کنم شما متاسفانه تا یه چیزی میشه میایی مظلوم نمایی میکنی و میایی... میگی خب مگه شما به بقیه کاربرا گیر نمیدی که: این پست چه ربطی داره و از سرپرست میخوام این پست رو پاک کنه و... خب چون اونا جدید اومدن شما هرچی میخوایی میتونی بهشون بگی کسی ندونه فکر میکنه کمک سرپرست مخفی سایت هستی متاسفانه شما هر چیز خصوصی یا عمومی رو میایی همه جا پخش میکنی که این خیلی بده این صحبتا بین ما بود دلیلی نمیبینم بیایید اینجا این حرفای مسخره رو بزنید اگه شما اون صحبتتون شوخی بود منم اون خاطرات پاک شده رو که گفتم شوخی بود:^o هر چند که این حرفا جز منحرف کردن بخش چیز دیگه ای نداره.
خب شما دوست داری اخطار بگیری بگیر ولی با این حرفا:-o
آقایون محترم به محمد(Sahar_Mohammad) گیر ندین سرتون به کار خودتون باشه

هر کسی اگه اول به خودش یه نگاهی بندازه میبینه سر تا پا ایراده اولیش خودم که بدتون نیاد پس لطفا به جای اینکه از هم ایراد بگیرید یک قدری فکر اصلاح خودمون باشیم تا دیگران رو ناراحت نکنیم

تا توانی دلی بدست آور دل شکستن هنر نمیباشد:D
دلیلی نمیبینم شما بیایی به عنواتن وکیل مدافع اینجا چون باعث میشی این بخش منحرف تر بشه و سرپرست رو به کاری که نمیخواد بکنه وادار کنی منم هیچوقت نگفتم هیچ عیب و نقصی ندارم و اگه پست منو بخونی میبینی که من عیب کسی رو بهش متذکر نشدم پس بهتر شما سرت به کار خودت باشه اینجا هم پارک یا کافی شاپ یا صحنه فیلم نیست که ما بخواییم دل کسیو بشکونیم:-& مسخره بازی در بیاریم.

King_Of_BOYS
04-03-2009, 18:23
اگه بخوام جواب بدم که باید قضیه رو روشن کنم شما متاسفانه تا یه چیزی میشه میایی مظلوم نمایی میکنی و میایی... میگی خب مگه شما به بقیه کاربرا گیر نمیدی که: این پست چه ربطی داره و از سرپرست میخوام این پست رو پاک کنه و... خب چون اونا جدید اومدن شما هرچی میخوایی میتونی بهشون بگی کسی ندونه فکر میکنه کمک سرپرست مخفی سایت هستی متاسفانه شما هر چیز خصوصی یا عمومی رو میایی همه جا پخش میکنی که این خیلی بده این صحبتا بین ما بود دلیلی نمیبینم بیایید اینجا این حرفای مسخره رو بزنید اگه شما اون صحبتتون شوخی بود منم اون خاطرات پاک شده رو که گفتم شوخی بود:^o هر چند که این حرفا جز منحرف کردن بخش چیز دیگه ای نداره.
خب شما دوست داری اخطار بگیری بگیر ولی با این حرفا:-o

.
تا منو دار نزنی ول کن نیستی :D اقا هر چی تو میگی . من مامور مخفی سرپرست :fkr:هستم . اسپمر هستم. بابا تورو خدا بس کن. حامد هم فقط خواست از من طرفداری کنه و ادم زنده هم وکیل وصی نمیخود.
بابا ما یه خبطی :D کردیم و یه پستی دادیم. پاکش هم کردیم . میخوای خودمم دار بزنم؟:D
من همینجا به خاطر اون پست از :
Loverboy
seedorf10
amir_argantina
A-Perspolis
issastice
reza_ghermez
arash_2000
hamedss
...
معذرت میخوام. قول میدم دیگه تکرار نشه. تو رو خدا بیخیال شید :D

Amir Argentina
04-03-2009, 18:23
نمیدونم کسی حالا هم هست که از سیستم این آقا دفاع کنه
حالا ببینید با چه روحی هم میاد از تیمش حمایت میکنه
در حد دسته 2 بودیم

hamedss
04-03-2009, 18:45
دلیلی نمیبینم شما بیایی به عنواتن وکیل مدافع اینجا چون باعث میشی این بخش منحرف تر بشه و سرپرست رو به کاری که نمیخواد بکنه وادار کنی منم هیچوقت نگفتم هیچ عیب و نقصی ندارم و اگه پست منو بخونی میبینی که من عیب کسی رو بهش متذکر نشدم پس بهتر شما سرت به کار خودت باشه اینجا هم پارک یا کافی شاپ یا صحنه فیلم نیست که ما بخواییم دل کسیو بشکونیم:-& مسخره بازی در بیاریم.

عزیز شما دلیلی نمیبینی من وکیل مدافع بشم ولی تو مرام من رفیقم هر جا مشکلی داشته باشه من نمیتونم خودم رو گول بزنم (به قول شما سرم به کار خودم باشه) ولی از اینکه میگی منظور شما رو اشتباه فهمیدم قصدت عیبجویی نبوده خوشحالم که به قول شما این مسخره بازیها تو مرامت نیست

King_Of_BOYS
04-03-2009, 21:03
دیشب در حالی که جنگ لفظی خردبین و بصیرت در برنامه نود بالا گرفته بود سرپرست سپاهان در جمله ای جالب توجه اعلام کرد " ما به پرسپولیس توهین نمی کنیم اما سپاهان هم باشگاه بسیار بزرگی است . ما چند دوره در لیگ قهرمانان حاضر بودیم و در رنکینگ فیفا حضور داریم ! " . صحبت اما اینجاست که اساسا مقایسه تیم های پرسپولیس و استقلال با تیمی مثل سپاهان چیزی نیست جز سخن پراکنی گزاف ! منکر این نیستیم که سپاهان با حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا و همچنین مسابقات جام باشگاه های جهان برای ایران افتخار آفرینی کرده اما از هیچ منظری با تیم بزرگی چون پرسپولیس قابل قیاس نیست و اینکه تیم اصفهانی در چند سال اخیر در پی افت سرخابی ها سری میان سرها در آورده دلیل برابری طرفین نیست !

به طور مثال قهرمانی سویا در جام یوفا قطعا برای اسپانیایی ها غرور انگیز بود و حس ناسیونالیستی آن ها را بیش از پیش تحریک کرد اما هرگز جای قیاس میان این تیم با دو غول بزرگ فوتبال اسپانیا یعنی بارسلونا و رئال مادرید ایجاد نشد . تیم های بزرگ کاریزما دارند در واقع تیم های بزرگ تیم هایی هستند که سوای بحث جغرافیایی هواداران زیادی را به خود جلب می کنند و این برگرفته از جذابیت های موجود در این تیم هاست . گفته می شود بارسلونا بیش از یک صد میلیون هوادار رسمی در سراسر جهان دارد یا منچستر یونایتد حتی در دور افتاده ترین نقاط کره خاکی مورد توجه فوتبالدوستان قرار می گیرد . پرسپولیس و استقلال سال ها قطب های اصلی فوتبال ایران بوده اند و مانند بارسلونا و رئال مادرید حیات آن ها تضمین کننده حیات فوتبال ملی خواهد بود در حالی که همین حالا اگر سپاهان را از فوتبال ایران کنار بگذارند شاید احساساتی زیادی برانگیخته نشود .
برای توصیف بهتر لازم است تیم پاس را مثال بزنیم که قطعا افتخارات بیشتری را هم برای فوتبال ایران به ارمغان آورده اما حالا ناکامی هایش و یا انتقال به همدان چندان تاثیری در جذابیت فوتبال ایران ندارد . به هر حال دوستداران سپاهان به حق حامی تیم شهرشان هستند که در چند سال اخیر و در پی ثبات مدیریت موجود توانسته در سایه افول سرخابی ها افتخاراتی را هم به ارمغان بیاورد اما همان طور که گفته شد تیمی چون سپاهان از هیچ دیدگاهی قابل قیاس با پرسپولیس و استقلال نیست . همان طور که سویا در اسپانیا یا فیورنتینا و لاتزیو در ایتالیا حالا بسیار قابل احترام هستند اما نمی توان آن ها را غول های فوتبال این دو کشور مقایسه کرد .
شاید مجموع هواداران تیم اصفهانی در ایران کمتر از یک دهم تیم های سرخابی است و اساسا افتخارات این تیم هم با پرسپولیس و استقلال قابل قیاس نیست . تیمی چون والنسیا چندین دوره قهرمان اسپانیا شده و افتخارت کمی ندارد اما هرگز از سوی مدیرانش با دو غول فوتبال اسپانیا قیاس نمی شود . سپاهان پدیده ای است که در فوتبال ما ظهور کرده و مسلما روزی هم افول می کند ...

HaMeD BaXfOOt
04-03-2009, 21:13
دیشب در حالی که جنگ لفظی خردبین و بصیرت در برنامه نود بالا گرفته بود سرپرست سپاهان در جمله ای جالب توجه اعلام کرد " ما به پرسپولیس توهین نمی کنیم اما سپاهان هم باشگاه بسیار بزرگی است . ما چند دوره در لیگ قهرمانان حاضر بودیم و در رنکینگ فیفا حضور داریم ! " . صحبت اما اینجاست که اساسا مقایسه تیم های پرسپولیس و استقلال با تیمی مثل سپاهان چیزی نیست جز سخن پراکنی گزاف ! منکر این نیستیم که سپاهان با حضور در فینال لیگ قهرمانان آسیا و همچنین مسابقات جام باشگاه های جهان برای ایران افتخار آفرینی کرده اما از هیچ منظری با تیم بزرگی چون پرسپولیس قابل قیاس نیست و اینکه تیم اصفهانی در چند سال اخیر در پی افت سرخابی ها سری میان سرها در آورده دلیل برابری طرفین نیست !

به طور مثال قهرمانی سویا در جام یوفا قطعا برای اسپانیایی ها غرور انگیز بود و حس ناسیونالیستی آن ها را بیش از پیش تحریک کرد اما هرگز جای قیاس میان این تیم با دو غول بزرگ فوتبال اسپانیا یعنی بارسلونا و رئال مادرید ایجاد نشد . تیم های بزرگ کاریزما دارند در واقع تیم های بزرگ تیم هایی هستند که سوای بحث جغرافیایی هواداران زیادی را به خود جلب می کنند و این برگرفته از جذابیت های موجود در این تیم هاست . گفته می شود بارسلونا بیش از یک صد میلیون هوادار رسمی در سراسر جهان دارد یا منچستر یونایتد حتی در دور افتاده ترین نقاط کره خاکی مورد توجه فوتبالدوستان قرار می گیرد . پرسپولیس و استقلال سال ها قطب های اصلی فوتبال ایران بوده اند و مانند بارسلونا و رئال مادرید حیات آن ها تضمین کننده حیات فوتبال ملی خواهد بود در حالی که همین حالا اگر سپاهان را از فوتبال ایران کنار بگذارند شاید احساساتی زیادی برانگیخته نشود .
برای توصیف بهتر لازم است تیم پاس را مثال بزنیم که قطعا افتخارات بیشتری را هم برای فوتبال ایران به ارمغان آورده اما حالا ناکامی هایش و یا انتقال به همدان چندان تاثیری در جذابیت فوتبال ایران ندارد . به هر حال دوستداران سپاهان به حق حامی تیم شهرشان هستند که در چند سال اخیر و در پی ثبات مدیریت موجود توانسته در سایه افول سرخابی ها افتخاراتی را هم به ارمغان بیاورد اما همان طور که گفته شد تیمی چون سپاهان از هیچ دیدگاهی قابل قیاس با پرسپولیس و استقلال نیست . همان طور که سویا در اسپانیا یا فیورنتینا و لاتزیو در ایتالیا حالا بسیار قابل احترام هستند اما نمی توان آن ها را غول های فوتبال این دو کشور مقایسه کرد .

شاید مجموع هواداران تیم اصفهانی در ایران کمتر از یک دهم تیم های سرخابی است و اساسا افتخارات این تیم هم با پرسپولیس و استقلال قابل قیاس نیست . تیمی چون والنسیا چندین دوره قهرمان اسپانیا شده و افتخارت کمی ندارد اما هرگز از سوی مدیرانش با دو غول فوتبال اسپانیا قیاس نمی شود . سپاهان پدیده ای است که در فوتبال ما ظهور کرده و مسلما روزی هم افول می کند ...

حرف هات رو قبول دارم ولی خوردبین دیشب قبول کن خیلی بد صحبت کرد با بصیرت ولی در مقابل بصیرت خیلی با احترام رفتار کرد و نباید خوردبین سپاهان رو اونجوری کوچیک میکرد:72:

.::BIANCONERI::.
04-03-2009, 21:22

درسته كه پرسپوليس و استقلال طرفداران افتخارات زيادي دارن اما اين دليل نميشه كه اونا را از بقيه تيم ها جدا كرد
اگه چند سال پيش بود ميگفتم درسته اما سپاهان ديگه چندين ساله داره عالي كار ميكنه وبهترين نتايج را بدست آورده
سويا را هم نميشه با سپاهان مقايسه كرد چون فقط توي همون يه سال خوب نتيجه گرفت اونم فقط تو جام يوفا
ولي سپاهان توهر سه جام

Fenrir Greyback
04-03-2009, 23:02

تماما همه ی حرف ها رو قبول دارم و بی شک به حقه!
حرف هات رو قبول دارم ولی خوردبین دیشب قبول کن خیلی بد صحبت کرد با بصیرت ولی در مقابل بصیرت خیلی با احترام رفتار کرد و نباید خوردبین سپاهان رو اونجوری کوچیک میکرد:72:
شما اگر بدونین تو اصفهان چه بلایی سر بازیکنان و کادر مربیان و ... دراوردن مطمئن باش به جای این طرز حرف زدن (که به نظر من همچین بدم نبود و اون حرفا اونطور جواب هایی داشت!) مسلما بدتر حرف میزدی
قبل بازی که مد کردن تقدیر میکنن از اون ور جلو در هتل میرن و فحش میدن! بعدشم که میان تو برنامه ای مثل نود (منظور پر بیننده بودنشه) خودشونو مظلوم جلوه میدن! متاسفم واقعا خوبیه خردبین اینه که دورو نیست
درسته كه پرسپوليس و استقلال طرفداران افتخارات زيادي دارن اما اين دليل نميشه كه اونا را از بقيه تيم ها جدا كرد
اگه چند سال پيش بود ميگفتم درسته اما سپاهان ديگه چندين ساله داره عالي كار ميكنه وبهترين نتايج را بدست آورده
سويا را هم نميشه با سپاهان مقايسه كرد چون فقط توي همون يه سال خوب نتيجه گرفت اونم فقط تو جام يوفا
ولي سپاهان توهر سه جام
حرفات درسته سپاهان به غیر از طرفدار و افتخار که یک دهم سرخابی هم نمیشه یه ویژگی مهم رو هم کم داره : سابقه!
میدونی اگر تیمی مثل ابومسلم میومد به این شدت! کری میخوندو از قطب سوم بودن حرف میزد شاید به این اندازه آدم اذیت نمیشد ولی سپاهانی که چند سال وارد لیگ شده و به لطف امکاناتی که خیلی از تیم ها ندارن مثل بازیکنان خوب ، دستمزد های خوب و ... این حرف ها رو میزنه نشان از خامی و کری خوندن بی اساسشونه که گذشت زمان خیلی چیزهارو بهشون ثابت میکنه

sajad_shahin999
05-03-2009, 08:42
من نمیدونم چی از جون این بهادر ها میخوان خیلی خوشحال شدم وقتی بعد از مدتها بهادر عبدی رو روی نیمکت دیدم ولی نمیدونستم 10 تا بهادر عبدی داریم:علی عسگر که 90 دقیقه یه پاس با ارتفاع 2متر هم نمیداد توره که هوای استقلال و امارات رو توی سرش داره یا اون زارعی که سرشو رو بالا نمی کرد یا بادامکب شفت که اصلا رو فرم نیست عشق فقط محسن خلیلی
دیگه بازیهای پرسپولیس
دیدن نداره متاسفانه فقط اعصاب خرد کنیه

Moein-Chelsea
05-03-2009, 09:13
من فکر نمیکنم با این وضع بتونیم سهمیه سال بعد آسیا رو به دست بیاریم

Roozbeh
05-03-2009, 12:49
البته من دوست دارم تو لیگ وضعمون از اینی که هست بدتر بشه تا این علی آبادی و دار و دستش حالیشون بشه که تیمی که قهرمان شده رو نباید تغییر داد . باورتون شاید نشه اما اعصابم از این قضیه کلاً به هم ریخته .

به خدا بازیکن مقصر نیست . نداشتن یه مدیر لایق که یه امید تو هوادارها و بازیکنان ایجاد کنه مشکل ماست نه یکی مثل اون مصطفوی و انصاری فرد پخمه که با 1 من عسل هم نمیشه خوردش . حاج حبیب کاشانی ( نه به خاطر قهرمانی پرسپولیس بلکه از بابت صادق بودن ) همیشه تو دل من به عنوان یکی و شاید تنها مدیر شریف ایرانی باقی خواهد ماند . نداشتن یه مربی که جنب و جوش کنار زمین داشته باشه و روحیه بده به بازیکن تو تیم وجود نداره . من همیشه مخالف تاکتیکهای قطبی بودم ( هرچند الان هیچ بویی از بازی تاکتیکی نبردیم و پارسال بازم چند تا تاکتیک داشتیم ) و دوست نداشتم دوباره برگرده که خرابش کنن اما همیشه این شور و هیجانش کنار زمین به منی که پای کامپیوتر بازیو میدیدم هیجان میداد چه برسه به بازیکن تو زمین . الان رو نیمکت پرسپولیس انگار خاک مرده ریختن .

یاد تیم آسمانیه پارسال بخیر :29::27:

اگه مستند مردان پرسپولیس رو دیده باشید با حرفهام کاملاً موافق خواهید شد .

« آقايان ببـــريد اما دل هوادار را نشكنيد »

مي آيند و با خود مي بَرند ، از من و توي هــوادار چه كاري بر مي آيد؟ مي گويند حمايت ! حمايت از تيم محبوبمان كه امروز به مرحله ي جديدي از بحران رسيده است كه در آزادي ميبازد !
آقايان تغييراتي در مديريت و كادر فني اعمال كردند كه ببازند...؟ اين آقايان همان هايي نيستند كه در گذشته هم ميخواستند مارا از بحــران خارج كنند اما به بن بست رسيدند و با فرياد اعتراض همين هوادار از سمت خود بركنار شدند و رفتند ؟
حال ديگر برايمان عادت بدي شده است كه در پرسپوليس هر بار به هر طريقي و به هر دليلي يك سري افراد خاص ، تحت عناوين خاص كه در ظاهر براي خدمت به من و توي هوادار اما در واقع و آشكارا براي پر كردن جيبشان و به تاراج بردن سرمايه هاي ملي است بيآينـد و بـــبَرند ، آنها توسط مقامات بلند پايه و سفارشات آنهــا به پست ها و سمت هاي مختلف كه توان اداره كردن آن را در گذشته نداشته و در حال هم همچنان ندارند منصوب ميشدند و همچنان نيــز منصوب ميشوند ، اما همين آقايان حتي گذشته خودشان را هم ناديده ميگيرند به خيال آنكه من و توي هوادار گذشته را فراموش كرده ايم و حال را هم بخاطر نخواهيم سپرد مي آيند وعــده مي دهند عمل نمي كنند و مي روند و در انتظار مي نشينند براي فرصتي براي بازگشت دوباره و سو استفاده اي دوباره از من و توي هوادار و از نام پرسپوليس !‌

اما كدام هوادار عملكرد حـــاج عـــباس انصاري فرد را در گذشته فراموش كرده است و عملكرد امروزش كه سومين حضورش در پرسپوليس است را فراموش مي كند؟! او تنهــا مديريست كه ســـه بار مديريت ناموق را در پرسپوليس تجربـــه مي كند ! كدام هوادار داريوش مصطفوي را كه در سالهاي آخر مديريت ورزشي اش بشكل عجيبي به پرسپوليس آمد را از ياد خواهد برد ؟ اينكه براي چه آمد و توسط چه كساني آمد ....بمـــاند ! كدام هوادار باورش ميشود كه حميد علي عسگر ، هادي نوروزي ، بهادر عبدي ، فرهاد خيرخواه از طرف آقايان سرفارش نشده اند و با توجه به قابليت هاي فني اشان به پرسپوليس آمده اند؟! هرچند دي كارموهاي ايراني در ليگ برتر فراوانند اما در پرسپوليس بيش از ساير تيمها ديده ميشوند !

اين رفتن ها و آمدن ها در واقع اين تغييرات مديريتي و البته اين مربياني كه همگي جز مربيان توصيه پذير هستند همچنان ادامه خواهــد داشت و كاري از من و توي هوادار كه دلمان اين روزها از هميشه خون تر است همچنان بر نمي آيد و نخــواهد آمد...!

Fenrir Greyback
05-03-2009, 15:49
ایول مهدی رجب زاده هم اومد پرسپولیس اگر تو حمله بازی کنه خوبه!!! آدم باهوشیه با اینکه از قیافش و موهاش!!:D به شدت بدم میاد!:winksmiley02:

MasihArsenaL
05-03-2009, 16:22
"وقتي رحمان رضايي نود دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2008
كارگردان:برانكو ايوانكوويچ

"وقتي رسول خطيبي 120دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2007
كارگردان:امير قلعه نوعي

"وقتي سياوش اكبرپور به تيم ملي دعوت مي شود"
محصول سال2008
كارگردان:علي دايي

"وقتي علي عسگر نود دقيقه بازي مي كند"
محصول سال2009
كارگردان:نلو وينگادا

05-03-2009, 19:11
رجب زاده خيلي توپه با خليلي يه خط حمله عالي را تشكيل ميدن
توره هم هست ديگه چي ميشه

ArtesheSorkh
05-03-2009, 19:34
رجب زاده خيلي توپه با خليلي يه خط حمله عالي را تشكيل ميدن
توره هم هست ديگه چي ميشه

مرده شور اون توره رو ببرم

Amir Argentina
05-03-2009, 20:41
رجب زاده اومد پرسپولیس
امیدوارم تو خط حمله کمک بزرگی برای پرسپولیس باشه

arash_2000
05-03-2009, 21:03
البته اگه بتونه کاری کنه من که کلا با هرچی بازیکن تو امارات مخالف100%

sepehr.handsome
05-03-2009, 22:22
امیدوارم بتونه به تیم کمک کنه.هرچند وینگادا بلد نیست از بازیکن بازی بگیره...بهترین بازیکنان ایران دارن تو پرسپوایس بازی میکنن اما وینگادا یکی مثل بادامکی با تجربه را مینشونه رو نیمکت و علی عسگر را بازی میده...اگر بازیکنان پرسپولیس رو یکی مثل غلام پیروانی داشت اجازه نمیداد هیچ تیمی نفس بکشه!(رجب زاده:چارپوب شناس و گلزن)-(خلیلی:گلزن 6 دانگ)-(کریمی:با توپ جادو میکنه)-(باقری:سیم خاردار)-(نیکبخت:باهوش و حظورش در زمین یعنی روحیه)-(نوری:90 دقیقه دوندگی)-(مازیار زارع:یه تنه وسط رو ماله خودش میکنه)و...اما نلو وینگادا توانایی بازی گرفتن از این ستاره هارو نداره!

Fenrir Greyback
06-03-2009, 00:46
1- آيا براي انتقاد از تيم نلووينگادا زود است؟‌علم فوتبال مي‌گويد:«بله»؛ يعني درست همان حرفي كه همكاران سرمربي پرسپوليس بارها به زبان آورده و از امروز به بعد هم خواهند آورد. مصاحبه هاي پي‌درپي افشين پيرواني دراين باره را زياد شنيده ايم: « وينگادا مربي بسيار با شخصيت و آگاهي است، اما اينكه مي‌گويند هنوز نتوانسته در تيم تغيير محسوسي ايجاد كند،‌برمي‌گردد به بحث زمان كه او هنوز به حدكافي آن را در اختيار نداشته است.» پيرواني راست مي‌گويد كه اگر اينطور نبود بايد تا امروز حملات تند مطبوعات و پيشكسوتان پرسپوليس به او را شاهد مي بوديم. حتي هواداران پرسپوليس هم تا به امروز خويشتن داري به خرج داده و درانتظار پرسپوليس واقعي با سرمربي مشهور و 800 هزار دلاري اش نشسته اند،‌ اما دراين تيم نكاتي چشم را مي‌زند كه ناخودآگاه استرس زاست و هرپرسپوليسي را نگران مي‌كند.
2- تيمي كه پرسپوليس ديروزبه آن باخت،‌چه شاخصه فني بارزي درشيوه بازي اش ديده شد؟‌ مقاومت ديروز، با آن تيمي كه درحافظيه 4 گل به استقلال زد قابل قياس بود؟‌ پاسخ روشن است،‌اگر نخواهيم از آن روز و بازي خاص فكت بياوريم و تازه وارد بودن وينگادا را بهانه كنيم. نقل قولي از يك دوست و همكار، امروز به‌شدت عينيت پيدا كرده است:« پرسپوليس امسال با اين همه ستاره، بدون مربي بهتر نتيجه مي‌گرفت!»

3- دلتنگ علي پروين شدن بازگشت به فوتبال علي اصغري است؟ احتمالا بله!‌ به‌خصوص براي آنهايي كه فرياد فوتبال مدرن مي‌زنند. اما عربده‌هاي سلطان روي سر اين به اصطلاح بازيكنان دقيقا همين امروز امروز است كه به‌كار مي‌آيد. راستي اگر ديروز همه بازيكنان پرسپوليس مثل محسن خليلي براي گل زدن « له له» مي‌زدند، اسكوربورد آزادي درانتها چه نتيجه اي را نشان مي‌داد؟ اگر علي پروين بود،‌چه برسر به اصطلاح ستارگان پرسپوليس مي‌آورد؟‌هرچند يال و كوپال سلطان هم ديگر اين اواخر ريخته بود!

4- اين يك هشدار است. نمودار رشد فني پرسپوليس با وينگادا،‌ به‌شدت كند حركت مي‌كند. شايد بتوان گفت كه اين منحني اصلا درحال حركت نيست! دراين ميان تكليف مديرعاملي مثل عباس انصاري فرد چيست؟‌ اخراج وينگادا كه محال است،‌همانطور كه با ادامه روند فعلي كسب سهميه ليگ قهرمانان براي پرسپوليس بيشتر يك روياست. اين يكي هم هشدار است.

منبع خبر ([Only registered and activated users can see links])

arash_2000
06-03-2009, 00:58
تو رو خدا بخاطر پرسپولیس به این مربی فرصت بدیم بلایی که سر امپراطور درآوردیم رو سر این در نیاریم والا خیلیا میان اینجا چه دوست چه رقیب بده ما تو این موقعیت اینجوری ازش انتقاد کنیم انتقاد وقتی سازندس که بشه کاری کرد نه تو این موقعیت حساس خب وقتی ما بازیساز نداریم چه توقعی داریم؟فوتبال علی اصغری دیگه چه مسخره بازیه:-&

AmiR Tifo36
06-03-2009, 01:35
آقایان بی خیال شوید . دنبال چه می گردید ؟

مقدمه بی ربط اول: می گویند در زمان هائی نه چندان دور،بعد از قدیم،شاید قبل از حال،عده‌ای برای حراست از مال و جان مردم، سلاح به کمر می بستند و به نگهبانی و گشت مشغول می‌شدند. به این گروه قراول می گفتند که بعضا داوطلبانه نیز بود.
مقدمه بی ربط دوم: بعضی قراولان و نگهبانان به علت کمبود اسلحه و شمشیر، فقط غلاف آنرا به کمرمی بستند.آنان در اصل خالی می بستند وبه خالی بند معروف شدند.
مقدمه بی ربط سوم: می‌گویند بلاژ سرمربی تیم ملی کرواسی،قسم خورد که اگر تیم ملی یوگسلاوی برابر تیم ملی ایران در جام جهانی 98 پیروز شود، توپ فوتبالی را، درسته قورت می‌دهد.یوگسلاوی برد و بلاژ شد خالی بند بزرگ فوتبال ما.

آقایان دست اندرکار پرسپولیس، سرمربی آوردند و آنهم از نوع پرتغالی که اگر نگوئیم خیلی باهوش است اما می توانیم بگوئیم که عقلش به اندازه «ویچ های» وارداتی کار می کند . او نشان داد که با استاد بزرگ خالی بندی، چیرو، نسبت یک به یک و متناظر دارد.کسی که پس از پیروزی بر عربستان در ورزشگاه آزادی،در به در، دنبال تیم ملی انگلستان می گشت تا با آسمانخراش هایش چند بر صفر، آنان را لت و پار کند.چیرو رفت اما خالی بندی هایش همچنان به یادگارماند تا باعث تبسم همه، علی الخصوص کارشناسان فوتبال شود.البته دراین قرابت و نزدیکی نباید از نام وینگو و شال گردنش به سادگی گذشت.
با همه این نشانه ها و قرابت ها، معلوم نیست که چرا چند روزی است روزنامه ها و رسانه ها همراه با مدیر عامل پرسپولیس، ترازو بدست و متر برکف، دنبال دلیل رفتارها و گفتارهای وینگادا در حال تجسس و آزمایش هستند.
...آقایان! شما را چه می شود؟و دنبال چه می گردید؟ بدانید و آگاه باشید که او آنقدر باهوش هست تا از تجربه تاریخی موجود و پیش رو، بهره ببرد. مواظب خود باشید و به کار و ماموریت خویش بپردازید.تاکید می کنم،آقایان! لطفا بی خیال ماجرا شوید، وینگادا، خالی بست

منبع:روزنامه دنیای فوتبال

sajad_shahin999
06-03-2009, 08:36
مهدی رجب زاده توی پست های ( مهاجم . هافبک میانی ) بازی میکنه اما توی این شرایط که ما هافبک راست نداریم میشه از رجب زاده در پست هافبک راست استفاده کرد. علی کریمی هم هافبک میانی و ایوان پتروویچ هم هافبک چپ

pers20
06-03-2009, 10:35
من نمیدونم شماچرا انقدر زود ذوق میکنید ؟؟ مثلا رجب زاده میخواد چیکار کنه ؟؟ اول باید یه فکری به حاله اون وینگادا کرد که اصلا از فوتبال هیچی نمیفهمه معلوم نیست از کجا اوردنش!!!

abbaspmz
06-03-2009, 13:14
ابرقدرت فوتبال ايران با موقعيتى اسطوره اى

سايت فيفا در گزارشى تفصيلى پيرامون باشگاه پيروزى تهران به شكل گيرى، افتخارات و موقعيت اين تيم در حال حاضر اشاره كرد و نوشت: اگر قرار باشد نفس يك اسم تأثيرى در كيفيت و عملكرد چيزى داشته باشد، هيچ عجيب نيست كه باشگاه پيروزى ايران كه به معنى برترى و موفقيت است، به عنوان يكى از موفق ترين باشگاه ها در سطح داخلى و قاره اى شناخته شود.
اين گزارش در ادامه آورده است: باشگاه پيروزى كه با نام اصلى پرسپوليس مشهور است، موقعيت ويژه و اسطوره اى در ايران يافته و براى چندين دهه قدرت برتر رقابت هاى ليگ برتر ايران و حتى آسيا بوده است.
در ادامه اين گزارش وضعيت اين باشگاه در پنج دهه گذشته بررسى شده كه در زير مى آيد:
باشگاه پرسپوليس، تأسيس شده در سال ،۱۹۶۳ قدمت باشگاهى مثل شاهين را كه در سال ۱۹۴۲ تأسيس شده بود نداشت اما به فاصله چهار سال بعد از شروع كار، با سرعتى خيره كننده پله هاى ترقى و شهرت را طى كرد كه بخش عمده اين موفقيت ناشى از سياست استخدام بهترين بازيكنان فوتبال بود، تعطيلى باشگاه شاهين نيز به پرسپوليس كمك كرد كه با شتاب بيشترى رشد كند و تقريباً تمام بازيكنان شاهين به اين تيم منتقل شدند.
پرسپوليس با حضور ستارگان بى بديل خيلى زود اسم و رسمى براى خود دست و پا كرد و در رقابت هاى ۴۴ تيمى سال ۱۹۶۸ جزو برترين ها بود.
اين اتفاق، سرآغاز دوران تازه اى بود كه پرسپوليس پس از آن به جمع مدعيان هميشگى فوتبال ايران اضافه شد.
سرخ پوشان كه اولين قهرمانى محلى خود را در سال ۱۹۷۱ با ركورد خيره كننده ۱۴ بازى بدون باخت (شامل ۱۳ برد و يك تساوى) به دست آوردند، دو سال ديگر طول كشيد تا براى اولين بار به قهرمانى در سطح ايران دست يابند.از اين جا به بعد، پرسپوليس ديگر هيچ عقب گردى نداشت و هفت قهرمانى در ليگ برتر و سه جام حذفى را به كلكسيون افتخاراتش افزود.
در ليست طولانى بازيكنان مشهورى كه پيراهن قرمزرنگ پيروزى را برتن كرده است، على پروين در يك دوره ۱۸ ساله از ۱۹۷۰ تا ۱۹۸۸ شامل هفت سال كار به عنوان بازيكن - مربى، خود را به يك اسطوره تمام عيار تبديل كرد.
هافبك سابق پيروزى در تيم ملى ايران نيز حضور ثابت و كليدى داشت و دو قهرمانى آسيايى در سال هاى ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ و صعود به جام جهانى ۱۹۷۸ آرژانتين با درخشش او ميسر شد.
دهه ۱۹۹۰ دوران طلايى پرسپوليس بود، اين تيم با حضور ستاره هاى جديدى مثل على دايى (سرمربى كنونى تيم ملى)، مهدى مهدوى كيا و كريم باقرى، به چهار قهرمانى در طى پنج فصل از ۱۹۹۵ تا ۲۰۰۰ دست يافت.
پرسپوليس با وجود كارنامه بى نظير موفقيت هاى خود در داخل، در سطح آسيا فقط يك بار در سال ۱۹۹۱ به قهرمانى دست يافت كه حاصل برترى يك - صفر در مصاف با المحرق بحرين بود و از سال ۲۰۰۳ كه شكل برگزارى مسابقات جام قهرمانان باشگاه هاى آسيا عوض شده، پرسپوليس از مرحله گروهى فراتر نرفته است.
رقابت هاى ليگ قهرمانان آسيا در سال ۲۰۰۹ از راه رسيده و پرسپوليس كه به عنوان قهرمان ليگ ايران صعود كرده، با الغرافه قطر، شارجه امارات و الشباب عربستان همگروه است.
اين تيم تحت سرمربيگرى نلو وينگادا پرتغالى و كاپيتانى كريم باقرى (هافبك سابق آرمينيا بيله فلد)، به نظر مى رسد حريف سرسختى براى بقيه است.

افتخارات: ليگ حرفه اى ايران (هشت بار):
،۱۹۷۴ ،۱۹۷۶ ،۱۹۹۶ ،۱۹۹۷ ،۱۹۹۹ ،۲۰۰۰ ،۲۰۰۱ ،۲۰۰۱ ۲۰۰۸
جام حذفى: 1987، ۱۹۹۱ و ۱۹۹۹
جام قهرمانى باشگاه هاى تهران: ،۱۹۸۲ ،۱۹۸۴ ،۱۹۸۶ ،۱۹۸۷ ۱۹۸۸ و ۱۹۸۹
جام حذفى تهران: ،۱۹۷۹ ۱۹۸۲ و ۱۹۸۷

جام برندگان جام آسيا: 1991
بازيكنان اسطوره اى: حميد جاسميان (۱۹۶۷-1970)، بيوك وطنخواه (۱۹۶۷-1974)، همايون بهزادى (۱۹۶۷-1974)، جعفر كاشانى (۱۹۶۷-1974)، ابراهيم آشتيانى (۱۹۶۷-1976)، على پروين (۱۹۶۷-1974)، محمد پنجعلى (۱۹۹۴- 1976)، فرشاد پيوس (۱۹۸۵-1988)، مجتبى محرمى (۱۹۸۸-1997)، احمد رضا عابدزاده (۱۹۹۴-2000)، افشين پيروانى (۱۹۹۳-2004 )، على دايى (۱۹۹۴-1996، ۲۰۰۳-2004)، كريم باقرى (۱۹۹۶-1997، ۲۰۰۲ ).

سرمربيان شاخص:
نلو وينگادا، على پروين، وينكو بگوويچ، راينر سوبل، آرى هان، مصطفى دنيزلى، افشين قطبى.

منبع : Fifa ([Only registered and activated users can see links])
منبع : ايران ورزشي ([Only registered and activated users can see links])

No.10
06-03-2009, 16:50
کاشکی رجب زاده دو سه تا بازی زودتر میومد چون پترویچ و کریمی مصدوم بودند :117:
حالا شاید تونست تیم رو از این منجلاب بالا بکشه +:42:+

reza ghermez
06-03-2009, 18:23
تا وقتي جناب وينگادا با اين تاكتيك هاش هستن كريس رونالدو هم بياد نمي تونه دردمونا دوا كنه! اگه برق و مقاومت را مي برديم (حتي سپاهان هم ميتونستيم شكست بديم) حالا مدعي اصلي قهرماني بوديم تا وقتي پيرواني بود يه اميد به قهرماني داشتيم حالا به قهرماني كه هيچ به سومي هم من يكي اگه اينطوري باشه هيچ اميدي ندارم تازه جام باشگاه ها هم هست! نمي خوام بگم پيرواني بهتر بود ولي حداقل ديگه پيرواني بود نه ادعايي داشت نه پول و... اگه خليلي را از همون اول به جاي علي عسگر كه 90 دقيقه خود ليدر هاي پرسپوليس حتي او را فحش ميدادند بود اوضاع كمي بهتر بود تازه ميگند بايد فرصت داد بله بايد فرصت داد تا تيم را در رده هفتم هشتم ديگه نگه داره آقاي نلو وينگادا...:29::29:

manchester7
06-03-2009, 19:28

شما چه توقعی دارید؟
رجب زاده اومده نه رونالدو:117:
اخه رجب زاده به درد این کارا میخوره
امامایدوارم موفق باشه

Loverboy
06-03-2009, 19:33
بابا یه کم صبور باشید تورو خدا . با دو هفته تمرین کل هیکل این بد بختو بردید زیر سوال ؟ مگه وقتی اون دنیزلی اومد از همون اول همه تیمها آبکش شدند ؟ پرسپولیس تا هفته 17 لیگ رتبه 8-9 جدول بود کم کم اومدن استقلال صدر جدولی هم کشیدن پایین و دربی هم بردن . صبور باشید و شک نکنید این تیم موفق خواهد شد .

reza ghermez
06-03-2009, 19:40
بابا یه کم صبور باشید تورو خدا . با دو هفته تمرین کل هیکل این بد بختو بردید زیر سوال ؟ مگه وقتی اون دنیزلی اومد از همون اول همه تیمها آبکش شدند ؟ پرسپولیس تا هفته 17 لیگ رتبه 8-9 جدول بود کم کم اومدن استقلال صدر جدولی هم کشیدن پایین و دربی هم بردن . صبور باشید و شک نکنید این تیم موفق خواهد شد .

آقا قبول حرف شما درست ولي دنيزلي را همه مي دونستند كارش چه جوريه اين اگه خوب بود كه اردن..
تازه صبر مي كنيم ولي بايد قيد سهميه سال آينده را بزنيم مگر اينكه قهرمان آسيا شيم :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25:

arash_2000
06-03-2009, 20:05

علی عالی
رجب‌زاده بازیکن خیالی پرسپولیس
معلوم نیست در باشگاه پرسپولیس چه می‌گذرد، این تیم تبدیل به فستیوال اشتباهات مدیریتی و فنی در لیگ هشتم شده است و نشان می‌دهد مدیریت منسجمی در راس این تیم قرار ندارد. بعد از گاف این تیم در خصوص ارسال مدارک ناقص به کنفدراسیون فوتبال آسیا که با هماهنگی و پادرمیانی فدراسیون فوتبال حل شد و بعد از اینکه در همان لیست پژمان نوری و علی کریمی صاحب پیراهن شماره هشت معرفی شدند، باز هم این تیم تبدیل به کانون خبر شده است و گافی دیگر در پرونده مدیران باشگاه پرسپولیس ثبت شد. انگار آه افشین قطبی همه را گرفته و این تیم با دست خودش به خود آسیب وارد می‌کند.
صید جدید، رجب‌زاده
خبرگزاری‌ها در اقدامی هماهنگ از انتقال مهدی رجب‌زاده به پرسپولیس خبر داده‌اند و نحوه تنظیم خبر نشان می‌دهد که آنها از یک منبع رسمی در باشگاه توانسته‌اند خبر را درج کنند. خبرگزاری‌ها نوشته‌اند مسئولان باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها پیش رایزنی‌هایی را با مهدی رجب‌زاده آغاز کرده بودند تا بتوانند وی را برای لیگ‌قهرمانان آسیا به خدمت بگیرند و در همین راستا طرفین به نتیجه رسیده‌اند تا طی روزها آتی قرارداد رسمی را امضا کنند. قرار است نام رجب‌زاده به‌جای دی‌کارمو به فدراسیون فوتبال اعلام شود تا فدراسیون تصمیم بگیرد.
لیگ‌قهرمانان یا لیگ برتر؟
در خبر از منبع رسمی باشگاه و البته مصاحبه‌های انصاریفرد، دی‌کارمو به‌عنوان نامی که از لیست خارج خواهد شد اعلام شده است اما مسئله اینجاست که اصلا نام این بازیکن در لیست باشگاه پرسپولیس برای لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد و دی‌کارمو فقط در لیست بازیکنان لیگ‌برتر یه‌چشم می‌خورد. آیا مدیران پرسپولیس باز هم اشتباه کرده‌اند و عاقلانه خودشان را به بی‌خبری زده‌اند تا با صحبت‌های پشت‌پرده مسئله را حل کنند؟ مدیران پرسپولیس گفته‌اند رجب‌زاده فقط برای لیگ‌قهرمانان به تیم خواهد آمد اما نام دی‌کارمو در لیست نیست و این در حالیست که برای حضور در لیگ‌برتر هم چندان امیدی وجود ندارد.
لیگ‌قهرمانان؟ تا 30اردیبهشت
طبق قانون لیگ‌قهرمانان آسیا که مدیران پرسپولیس چندان حوصله‌ای برای تورق آن ندارند نوشته است:«برای حضور تیم‌ها در مسابقات مقدماتی لیگ‌قهرمانان آسیا فقط تا 23بهمن فرصت وجود دارد» این یعنی بعد از این تاریخ نام هیچ بازیکنی پذیرفته نخواهد شد و تلاش‌ها بی‌ثمر خواهد بود، احتمالا مدیران قرمزپوشن پایتخت فکر می‌کنند «فوقش جریمه می‌دهند» اما AFC سال‌هاست که به قوانینش پایبند شده است و راه میانبری وجود ندراد. البته قانون در ادامه آورده است:«برای دور دوم مسابقات لیگ‌قهرمانان تیم‌ها می‌توانند از 30اردیبهشت نسبت به قرارداد جدید اقدام کنند و آنرا به ثبت برسانند» اما چه کسی تضمین می‌دهد که پرسپولیس در آن تاریخ هنوز در کورس رقابت‌ها باقی بماند؟
میثاق، نه در‌کارمو
اما بد نیست بدانید که باشگاه پرسپولیس برای خرید رجب‌زاده، درخواستی به فدراسیون فوتبال فرستاده‌اند که در آن آمده است:«لطفا نسبت به جایگزینی میثاق معمارزاده، دروازه‌بان مصدوم باشگاه پرسپولیس به‌جای بازیکن دیگر اقدام کنید» اما باز هم مدیران پرسپولیس دچار کمبود اطلاعات هستند چراکه بر طبق قوانین AFC، بازیکن جایگزین دروازه بان مصدوم فقط دروازه‌بان خواهد بود نه هر بازیکنی در پست دیگر. فعلا که مرغ مدیران پرسپولیسی یک‌پا دارد.
لیگ‌برتر هم منتفی
برای حضور مهدی رجب‌زاده در لیگ برتر شانس کمی وجود دارد، لیست بازیکنان این تیم پر است و جای خالی وجود ندارد و فقط هیات‌رییسه سازمان لیگ می‌تواند مصوب کند تا رجب‌زاده بتواند در لیگ‌برتر بازی کند که با این روندی که شاهد آن هستیم احتمالش کم است و البته هنوز ITC او از باشگاه الظفره صادر نشده است و ضمن اینکه مدیران پرسپولیس خودشان بهتر می‌دانستند که شانسی برای بازی در لیگ وجود ندارد و اعلام کردند فقط لیگ‌قهرمانان آسیا. حکایت عجیبی شده است، خرید بازیکن با چشم‌های بسته، حساب و کتاب این پول‌ها با کیست؟

Death Angel
06-03-2009, 20:21
اقا امروز پرسپوليسي ها اومده بودن جايي كه ما بوديم تمرين ميكردن(ورزشگاه خيريه عمل تو سردار جنگل)اولا كه 24 ساعته تمرين رو بيخيال شده بودن خليلي و عبدي داشتن پينگ پنگ ميزدن توره هم از در و ديوار اويزون بود بچه هاي ما يه نفر هم واسه امضا و عكس و اين قرتي بازي ها جلو نرفتن خيلي باحال بود خودشون كف كرده بودن

Amir Argentina
06-03-2009, 20:44
دیگه کلا بی خیال این تیم بشین
فکر نکنم درست بشه
رفت تا سال دیگه

Loverboy
06-03-2009, 20:59
دوستان کلوپ هواداران قبلی به خاطر زیاد شدن پستها پاک شد و کلوپ جدید زده شد . هر کی دعوت نشده به من پیغام بده که دعوتش کنم . تو این تاپیک در مورد دعوت شدن چیزی نگید

King_Of_BOYS
06-03-2009, 22:15
ببخشید کسی میتونه دانلود فیلم مستند مردان پرسپولیس رو با لینک مستقیم بزاره؟ حجمش هر چقدر بود اشکالی نداره.
اگه تونستید بزارید.

06-03-2009, 22:38
خط حمله را ولش كنيد مشكل زيادي نداره مشكل اصلي دفاع و دروازبانه كه اصلا خوب كار نكردند البته وينگادا داره يه كارهايي ميكنه اما اگه تو آسيا سوتي بدن كارمون تمومه

ad2007
06-03-2009, 22:44
شما چه توقعی دارید؟
رجب زاده اومده نه رونالدو:117:
اخه رجب زاده به درد این کارا میخوره
امامایدوارم موفق باشه

همینو بگو ...همچین میگن رجب زاده انگار سوپر منه بیچاره... حالا آمارشم همچین تو امارات چشمگیر نیست...:1:
تیمی که بخواد با یه بازیکن زیر و رو بشه همون بهتر که نشه...
به قول علی پروین اسم این بازیکن ها رو با تریلی هم نمیشه کشید ولی تو زمین....
حالا مشکل کجاست...خدا میدونه....

ببخشید کسی میتونه دانلود فیلم مستند مردان پرسپولیس رو با لینک مستقیم بزاره؟ حجمش هر چقدر بود اشکالی نداره.

اگه تونستید بزارید.

حجمش واسه شما اشکالی نداره واسه اونی که میخواد بزاره دردسر زیاد داره بیچاره :30upn9j:

خط حمله مشکل زیادی نداره ؟!!!
این متن رو بخون خیلی چیزا روشن میشه ...

(( چرا مهاجمان پرسپولیس گل نمی زنند؟

علیرضا نیكبخت ۱۴ بازی، صفر گل ابراهیم توره ۹ بازی، ۲ گل آمار خنده داری است (!) بخوانید تأسف آور. خط حمله ۷۰۰ میلیون تومانی پرسپولیس ظرف تقریباً ۱۲ هفته فقط ۲ ، ۳ گل زده است!
اینكه چرا در مورد یكی از هجومی ترین تیم های حاضر در فوتبال ایران چنین اتفاقی افتاده است جای بحث دارد. نیكبخت سنگین است، توره چطور؟ اینكه بخواهیم خط حمله سرخپوشان را با متر نیكبخت بسنجیم جفایی است در حق ابراهیم توره زیرا او نه فقط در قیاس با علیرضا از آمار مناسب تری برخوردار است، بلكه به لحاظ فیزیكی نیز آماده تر از او به نظر می رسد.
پس مشكل ارتش سرخ ها نمی تواند مشكل نداشتن بازیكن باشد و این كم گل زدن یا گل نزدن را باید به حساب دیگر موارد گذاشت. كدام زوج؟ كدام پاسور؟ اگر پرسپولیس مهاجمی با ویژگی های برهانی را داشت امروز به مشكل گلزنی مهاجمانش - بخوانید خط حمله اش- برنمی خورد زیرا اغلب هافبك های سرخپوش در دادن پاس به فضا تبحر دارند و این در حالی است كه مهاجمان كنونی این تیم با حركت و جاگیری در فضا غریبه هستند.
بدین ترتیب خبری از زوج های همگون نیست و در نتیجه پاسوری هم پیدا نمی شود كه بتواند برای این خط حمله (با مختصات فنی ای كه دارد) موقعیت سازی كند. ایوان كه افت كرد بسیاری از كارشناسان مشكل پرسپولیس را بدنی قلمداد می كنند اما نگارنده بر این باور است كه این تیم مشكل مهمتری نیز داشته است. مشكلی به نام عدم ثبات در به كارگیری یك روش مشخص؛ روشی كه منطبق با قابلیت های بازیكنانش باشد. آری سرخپوشان در طول فصل مدام تغییر روش داده و به دلیل تعویض ۳ سرمربی با ۳ طرز فكر مختلف، هر چند هفته یك بار تغییری بزرگ را تجربه كرده اند.
در همین گیر و دار بازیكنی نظیر ایوان پترویچ كه به درك متقابل از جنس بازی توره و نوع پاس هایی كه او می خواهد رسیده بود، دچار افت شد تا عملاً كانال ارتباطی خط میانی پرسپولیس با خط حمله این تیم دچار اختلال شود.))
خیلی بده نه؟
دفاع هم تازه از وقتی رحمان اومده بهتر شده وگرنه اگه همون دفاع قبل بود که....

No.10
06-03-2009, 23:28
علی عالی
رجب‌زاده بازیکن خیالی پرسپولیس
معلوم نیست در باشگاه پرسپولیس چه می‌گذرد، این تیم تبدیل به فستیوال اشتباهات مدیریتی و فنی در لیگ هشتم شده است و نشان می‌دهد مدیریت منسجمی در راس این تیم قرار ندارد. بعد از گاف این تیم در خصوص ارسال مدارک ناقص به کنفدراسیون فوتبال آسیا که با هماهنگی و پادرمیانی فدراسیون فوتبال حل شد و بعد از اینکه در همان لیست پژمان نوری و علی کریمی صاحب پیراهن شماره هشت معرفی شدند، باز هم این تیم تبدیل به کانون خبر شده است و گافی دیگر در پرونده مدیران باشگاه پرسپولیس ثبت شد. انگار آه افشین قطبی همه را گرفته و این تیم با دست خودش به خود آسیب وارد می‌کند.
صید جدید، رجب‌زاده
خبرگزاری‌ها در اقدامی هماهنگ از انتقال مهدی رجب‌زاده به پرسپولیس خبر داده‌اند و نحوه تنظیم خبر نشان می‌دهد که آنها از یک منبع رسمی در باشگاه توانسته‌اند خبر را درج کنند. خبرگزاری‌ها نوشته‌اند مسئولان باشگاه پرسپولیس از مدت‌ها پیش رایزنی‌هایی را با مهدی رجب‌زاده آغاز کرده بودند تا بتوانند وی را برای لیگ‌قهرمانان آسیا به خدمت بگیرند و در همین راستا طرفین به نتیجه رسیده‌اند تا طی روزها آتی قرارداد رسمی را امضا کنند. قرار است نام رجب‌زاده به‌جای دی‌کارمو به فدراسیون فوتبال اعلام شود تا فدراسیون تصمیم بگیرد.
لیگ‌قهرمانان یا لیگ برتر؟
در خبر از منبع رسمی باشگاه و البته مصاحبه‌های انصاریفرد، دی‌کارمو به‌عنوان نامی که از لیست خارج خواهد شد اعلام شده است اما مسئله اینجاست که اصلا نام این بازیکن در لیست باشگاه پرسپولیس برای لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد و دی‌کارمو فقط در لیست بازیکنان لیگ‌برتر یه‌چشم می‌خورد. آیا مدیران پرسپولیس باز هم اشتباه کرده‌اند و عاقلانه خودشان را به بی‌خبری زده‌اند تا با صحبت‌های پشت‌پرده مسئله را حل کنند؟ مدیران پرسپولیس گفته‌اند رجب‌زاده فقط برای لیگ‌قهرمانان به تیم خواهد آمد اما نام دی‌کارمو در لیست نیست و این در حالیست که برای حضور در لیگ‌برتر هم چندان امیدی وجود ندارد.
لیگ‌قهرمانان؟ تا 30اردیبهشت
طبق قانون لیگ‌قهرمانان آسیا که مدیران پرسپولیس چندان حوصله‌ای برای تورق آن ندارند نوشته است:«برای حضور تیم‌ها در مسابقات مقدماتی لیگ‌قهرمانان آسیا فقط تا 23بهمن فرصت وجود دارد» این یعنی بعد از این تاریخ نام هیچ بازیکنی پذیرفته نخواهد شد و تلاش‌ها بی‌ثمر خواهد بود، احتمالا مدیران قرمزپوشن پایتخت فکر می‌کنند «فوقش جریمه می‌دهند» اما AFC سال‌هاست که به قوانینش پایبند شده است و راه میانبری وجود ندراد. البته قانون در ادامه آورده است:«برای دور دوم مسابقات لیگ‌قهرمانان تیم‌ها می‌توانند از 30اردیبهشت نسبت به قرارداد جدید اقدام کنند و آنرا به ثبت برسانند» اما چه کسی تضمین می‌دهد که پرسپولیس در آن تاریخ هنوز در کورس رقابت‌ها باقی بماند؟
میثاق، نه در‌کارمو
اما بد نیست بدانید که باشگاه پرسپولیس برای خرید رجب‌زاده، درخواستی به فدراسیون فوتبال فرستاده‌اند که در آن آمده است:«لطفا نسبت به جایگزینی میثاق معمارزاده، دروازه‌بان مصدوم باشگاه پرسپولیس به‌جای بازیکن دیگر اقدام کنید» اما باز هم مدیران پرسپولیس دچار کمبود اطلاعات هستند چراکه بر طبق قوانین AFC، بازیکن جایگزین دروازه بان مصدوم فقط دروازه‌بان خواهد بود نه هر بازیکنی در پست دیگر. فعلا که مرغ مدیران پرسپولیسی یک‌پا دارد.
لیگ‌برتر هم منتفی
برای حضور مهدی رجب‌زاده در لیگ برتر شانس کمی وجود دارد، لیست بازیکنان این تیم پر است و جای خالی وجود ندارد و فقط هیات‌رییسه سازمان لیگ می‌تواند مصوب کند تا رجب‌زاده بتواند در لیگ‌برتر بازی کند که با این روندی که شاهد آن هستیم احتمالش کم است و البته هنوز ITC او از باشگاه الظفره صادر نشده است و ضمن اینکه مدیران پرسپولیس خودشان بهتر می‌دانستند که شانسی برای بازی در لیگ وجود ندارد و اعلام کردند فقط لیگ‌قهرمانان آسیا. حکایت عجیبی شده است، خرید بازیکن با چشم‌های بسته، حساب و کتاب این پول‌ها با کیست؟
حالا اینائی که تو الان گفتی یعنی چه ؟ :32:
یعنی به پست من چه ؟ :117:

abbaspmz
06-03-2009, 23:54

اگه تونستید بزارید.

لينك فيلم ها در Youtube :

براي نمايش

[Only registered and activated users can see links]

براي دريافت لينك دانلود هر قسمت از اين سايت استفاده كنيد

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

با نصب نرم افزار RealPlayer هم ميتونيد فيلم ها رو از سايت Youtube دانلود كنيد