توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقايسه ستارگان فوتبال با يكديگر
در فوتبال امروز اروپا جونينيو و پيرلو از بهترين كاشته زنها هستند.بي مناسبت نديدم كه اين فيلم را براي شما قرار بدهم.فرمت فيلم اصلي avi بود و حجم آن 20 مگابايت.من براي كمتر شدن حجم فرمت آن را عوض كردم اما برنامه ي مربوط به فرمت مورد نظر را نيز قرار دادم.ديدن اين فيلم را به شما اكيدآ توصيه مي كنم:14:
[Only registered and activated users can see links]
اين تاپيك را براي كساني ايجاد نكردم كه هنگام تماشاي فوتبال به خالكوبي روي بازوي ماتراتزي و type پاي كريس رونالدو و هد بند تورس توجه مي كنند.اين تاپيك براي آنهايي است كه زيبايي فوتبال جوگابونيتو را درك مي كنند و فرق بازي زيباي بارسلونا را با بازي دفاعي چلسي متوجه مي شوند.كساني كه قصد همراهي با من را دارند كليپ هاي مقايسه 2 يا سه بازيكن با هم را در اينجا بگذارند.اولين مقايسه مربوط به مقايسه علي كريمي و كريستين رونالدو است كه قطعآ زيبايي خاص خود را دارد.
Mostafa United
12-04-2008, 12:35
مسی با رونالدو که قشنگتر بود !
فيلمي كه خواهيد ديد 17 مگابايت حجم دارد و زيبايي بازي هر دو به ويژه كريمي را نمايان مي كند.تنها چيزي كه فيلم به آن اشاره نكرده بازيهاي پر افت و خيز كريمي و ثبات رونالدو است.
مقايسه كريمي و ك.رونالدو ([Only registered and activated users can see links])
وقتي حرف ضربه آزاد مي شود شايد بشود از روي نام رونالدينيو گذشت اما از كنار نام سلاطين ضربه آزاد نمي توان گذشت.مقايسه پيرلو و جونينيو را ببينيد لذت ببريد و اگر هم خواستيد نظر بدهيد و دل حقير را شاد كنيد.
مقايسه پيرلو و جونينيو ([Only registered and activated users can see links])
مسی با رونالدو که قشنگتر بود !
كدام رونالدو .اگر منظورت رونالدوي منچستر است كه فيلمش را فردا مي گذارم .اگر هم منظورت رونالدوي ميلان است كه بعيد مي دانم با آن ابعاد و اندازه و سنش با مسي قابل مقايسه باشد.
yasaman_kaka
14-04-2008, 14:17
كدام رونالدو .اگر منظورت رونالدوي منچستر است كه فيلمش را فردا مي گذارم .اگر هم منظورت رونالدوي ميلان است كه بعيد مي دانم با آن ابعاد و اندازه و سنش با مسي قابل مقايسه باشد.
اره درسته یعنی مسی در حدی نیست که بشه با رونالدو مقایسش کرد.
میلان همیشه قهرمان
سلام.همانطور كه قولش را دادم اين تاپيك را مانند بچه بي مادر رها نكردم .لطف شما هم در ابعاد بسيار شامل حال من شد و با تشكرهاي بي پايان و نظرات بي انتها بنده را خجل كرديد.بگذريم.فيلمي كه امروز براي شما در نظر گرفتم مربوط به مقايسه دو بازيكني است كه ازخيلي جهات شبيه هم هستند .مدت فيلم 4 و نيم دقيقه است و حجم آن 26 مگابايت ناقابل.
مقايسه كاكا و ديگو ([Only registered and activated users can see links])
اره درسته یعنی مسی در حدی نیست که بشه با رونالدو مقایسش کرد.
میلان همیشه قهرمان
من خودم طرفدار ميلان هستم و اگر شما هم ميلان را دوست داريد تشنج به راه نيندازيد.وگرنه :34:
نتيجه بازي بارسلونا و منچستر نه تنها شايد قهرمان جام بلكه احتمالآ بهترين دروازه بان جام را مشخص خواهد كرد.فان در سار و والدز يقينآ بهترين دروازه بانهاي جام امسال بودند.زيرا چلسي كه اصلآ دروازه بان ثابت نداشت و رينا هم در ليورپول متزلزل ظاهر شد و نزديك بود داغ فينال را بر دل بازيكنان ليورپول بگذارد.والدز در ليگ اسپانيا هم بد نبوده و از آن والدز فصل پيش كه يار دوازدهم بي چون و چراي حريف بود فاصله اي بس زياد گرفته و به جز شنبه (كه تازه ليزي زمين در اشتباه وي بي تقصير نبود) فصل خوبي را سپري كرده است.فان در سار هم كه اصلآ گفتن نمي خواهد .قطعآ اگر او به منچستر نيامده بود فرگوسن به خاطر اشتباهات ويران
گر دروازه بانهاي بعد اشمايكل سكته مي كرد .حالا بگذريم از اين حرفها فيلم 29 مگا بايت حجم و دقيقآ 5 دقيقه مدت دارد.فرمت آن هم wmv است و ديدن آن را به شما توصيه مي كنم.فردا هم اگر زنده باشم مقايسه كاكا و مسي را خواهم گذاشت.
Valdez vs Van Der Sar ([Only registered and activated users can see links])
ARG MUTD
15-04-2008, 21:47
والدز با واندرسار ؟؟؟!!!!:-o
عزيز من والدز رو نبايد با دروازه باناني مثل واندرسار , بوفون و كاسياس مقيسه كرد
والدز رو بايد با همسطحان خودش مقايسش كرد مثل جوليو سزار
به درخواست كاكا تاپ اين فيلم را كه مي خواستم يك هفته ديگر بگذارم امروز مي گذارم.هرچند از لحاظ سبك بازي تفاوتهاي زيادي در آنها ديده مي شود اما يك شباهت بزرگ دارند و آن هم اين است كه فوق ستاره ليگشان هستند.فيلم 5 دقيقه مدت و 29 مگابايت حجم دارد.در ضمن فرمت آن هم Wmv است.
KAKA vs MESSI ([Only registered and activated users can see links])
من مقايسه زيدان با رونالدينيو رو دارم
اگه كسي خواست بگه براش بذارم
من مقايسه زيدان با رونالدينيو رو دارم
اگه كسي خواست بگه براش بذارم
لطفآ بگذار تا به من بيچاره كمكي كرده باشي
حالا که بازار مقایسه داغه اینم مقایسه ی توتی با دلپیرو تا هم آرشیو کاملتر بشه هم یه دست یاری به داش مهدی داده باشیم : :wavesmile:
(حجم: 20 مگابایت ، فرمت: WMV)
Totti VS Delpiero ([Only registered and activated users can see links])
برای تشکر از کلید [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید.
Old Trafford
17-04-2008, 12:22
از رونالدو کلیپ بیشتری نداری؟
اين فيلم با فيلمهاي مقايسه قبلي يك تفاوت بزرگ دارد. اين تفاوت هم در اين است سازنده فيلم فقط حركات تكنيكي سه نفر را مد نظر داشته است.ديدن آن را به شما توصيه مي كنم چون فرمت آن wmv است و فقط 7 مگابايت حجم دارد.مدت آن 4 دقيقه و كيفيت آن هم بي نظير است.
Zlatan vs Ronaldinho vs C.Ronaldo ([Only registered and activated users can see links])
Iker Casillas
17-04-2008, 13:42
با سلام.
اگه میشه از بکام هم بذار
با تشکر
Steven Gerrard
17-04-2008, 22:17
به نام خدا
خیلی هاتون دنبال مقایسه این دو تا سوپر بازیکن هستین
خب بالاخره با تلاش های بسیار تونستم لینکی که مدت پیش دانلود کرده بودم رو گیر بیارم
این ویدیو بهترین ویدیو ای بوده که تا بحال دیده بودم
واقعا میتونم یک مقایسه عالی با کیفیت بالا و موزیک بسیار زیبا
اینم لینک ویدیو:
([Only registered and activated users can see links])Kaka Vs Cristiano Ronaldo ([Only registered and activated users can see links])
به دوستان ADSL توصیه میکنم این ویدیو رو حتما دانلود کنید تا لینکش پاک نشده
مدت زمان:9 دقیقه
حجم: 72 MG
دو بازيكن شوت زن،گلزن،پنالتي زن،كاشته زن،بازيساز،با تكنيك و فوق ستاره هاي تيمشان .يك شباهت ديگر هم دارند و اين كه در تيمهاي ملي شان هيچ غلطي نكردند كه قابل ذكر باشد.در كل خيلي شبيهند.اين فيلم كه 19 مگا بايت حجم و 4 دقيقه مدت دارد را مشاهده كنيد و لذت ببريد
Totti vs Joninho ([Only registered and activated users can see links])
Steven Gerrard
18-04-2008, 22:42
سلام دوستان
اینم یک ویدیو ی مقایسه Totti با Henry دوتا از ستون های تیم های خودشون
Totti VS Thierry Henry ([Only registered and activated users can see links])
File Size: 62.6MB
Music: Fear - Ian Brown
لذت ببرید
R9TheBest
19-04-2008, 01:11
ویدیو بسیار کمیاب . مقایسه رونالدو و الکس دلپیرو
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
اگر خواستید دانلود کنین لینک بالایی رو کپی کنید و توی این سایت بذارید :
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
R9TheBest
19-04-2008, 01:18
مقایسه نستا و کاناوارو
نستا × کاناوارو
حجم :: 18.5
زمان ::3:45
دانلود : [Only registered and activated users can see links]
R9TheBest
19-04-2008, 03:06
ویدیو بسیار از دو ستاره ی رئال و بارسا ...... روبینیو × مسی :
از اين كه از تاپيك استقبال به عمل آورديد ممنونم.من هم از اين به بعد تلاش بيشتري مي كنم تا پاسخ شما را داده باشم .فيلم فوق 9 مگابايت حجم و 5 دقيقه مدت دارد و مقايسه زيبايي از دو شماره هشت فوتبال جزيره است.(لينك دوم براي موبايل است)
Lampard vs Gerrard ([Only registered and activated users can see links])
كساني كه معني فوتبال جوگا بونيتو را نمي دانند اين فيلم را ببينند.حجم 7 مگابايت و در مديافاير آپ شده و مدتش هم 5 دقيقه است.بدو تا از دست نرفته.
Cruyff vs Pele ([Only registered and activated users can see links])
اینم مقایسه بوفون با کاسیاس :
پیشنهاد می کنم دانلود کنید تا از دستتون نرفته.
حجم: 30 مگابایت ، فرمت: wmv
Buffon vs Casillas ([Only registered and activated users can see links])
برای تشکر از کلید [Only registered and activated users can see links] استفاده کنید.
ويدئو از كيفيت توپي برخوردار است و 3 و نيم دقيقه مدت دارد.مربوط به زماني است كه آنري در آرسنال يك ستاره بود .حجمش هم 22 مگابايت است.آهنگش هم توپ است و اصلآ يك بين ال است .بدو دانلود كن تا در نرفته.در ضمن در مديافاير هم نتوانستم آپ كنم اگر با زدشير مشكلي داشتيد بگيد تا يك خاكي به سرم بريزم.:14:
Henry vs Ronaldinio ([Only registered and activated users can see links])
در آستانه بازي سال اين ويدئو ديدن دارد .نه؟
Messi vs C.Ronaldo ([Only registered and activated users can see links])
van_persie
23-04-2008, 18:12
کلیپ مقایسه برمکپ با روبرتو باجو
3دقیقه و24 ثانیه و7.8 مگ
van_persie
23-04-2008, 18:13
فابرگاس با آلبرتو آکویلانی
12 مگ و 5 دقیقه و10 ثانیه
van_persie
23-04-2008, 18:13
و مقایسه فابرگاس با دیگو
5.6 مگ و 2دقیقه و25 ثانیه
van_persie
23-04-2008, 18:14
کلیپ مقایسه لمن با رینا
9.8 مگ
اين فيلم را ببينيد حالش را ببريد.دودك هم بالاخره بين سالهاي 2000 تا 2004 دروازه بان قابلي بود.در ضمن فيلم يك سوتي خيلي بد هم دارد(حدود 3 ثانيه) .اگر فهميديد ؟
Dudek vs Van Der Sar ([Only registered and activated users can see links])
yasaman_kaka
24-04-2008, 13:56
سُلام. اقا مهدی دستت درد نکنه خیلی برای این تاپیک زحمت میکشی. اگه میشه کلیپ مقایسه کاکا با ابراهیموویچ یا کریستیانو رونالدو رو با فرمت 3gp بزار!
Carles Puyol
25-04-2008, 13:40
سلام اگه میشه یک کلیپ داخل تمرینات از رونالدینهو و رونالدو بزارید کلیپهیاای که تو داخل تمرینات انجام میدن
سلام اگه میشه یک کلیپ داخل تمرینات از رونالدینهو و رونالدو بزارید کلیپهیاای که تو داخل تمرینات انجام میدن
بالاغيرتآ اسم تاپيك را خوانديد و وارد شديد؟
van_persie
25-04-2008, 20:49
این کلیپ خیلی خفنه مقایسه دو ستاره ایتالیا ویووه.دلپیرو با باجو
File Size: 12.49MB
5:19
به در خواست يكي از عزيزان اين كليپ ناقابل را مي گذارم.در مديا فاير آپ شده.اولي wmv و دومي 3gp است.
Kaka vs Ibrahimovic for pc ([Only registered and activated users can see links])
Kaka vs ([Only registered and activated users can see links])Ibrahimovic for mobile ([Only registered and activated users can see links])
RealMadrid7
27-04-2008, 00:23
سلام به همه.یه کلیپ قشنگ با حجم نسبتا مناسب میزارم بین روبینیو و کریس رونالدو.امیدوارم جالب باشه و خوشتون بیاد!!
Robinho vs Cristiano ronaldo ([Only registered and activated users can see links])
Ali Chelsea
27-04-2008, 15:35
از شوچنکو کلیپ مقایسه ندارید؟
ترجیحا تو چلسی!
Carles Puyol
27-04-2008, 18:14
بالاغيرتآ اسم تاپيك را خوانديد و وارد شديد؟
منظور من مقایسه تو تمرینات
===================
اینم مقایسه رونالدینهو و رونالدو در داخل تمرینات و کلیپهای ورزشی
ronaldinho vs ronaldo_new.zip - 11.43MB ([Only registered and activated users can see links])
حجمشو کم کردم تا لاک پشتی ها :D بتونن دانلود کنن برای 128 هم راحت باشن
Amin-TopGoal
27-04-2008, 22:40
دو بازيكن شوت زن،گلزن،پنالتي زن،كاشته زن،بازيساز،با تكنيك و فوق ستاره هاي تيمشان .يك شباهت ديگر هم دارند و اين كه در تيمهاي ملي شان هيچ غلطي نكردند كه قابل ذكر باشد.در كل خيلي شبيهند.
اینبار اون قسمت قرمز رو ندید میگیرم ولی اگه یه بار دیگه تکرار بشه :7:
جونینیو رو خودم قبولش دارذم به عنوان برترین ضربه آزاد زن جهان اما این جمله ت در مورد جونینیو صدق می کنه. ولی توتی حداقل یه نایب قهرمانی تو جام ملتهای اروپا و یه قهرمانی تو جام جهانی با تیم ملی ایتالیا داره. اتفاقا بازیهای خوبی هم انجام داد. پس رو هوا اظهار نظر نکن :15:
اینبار اون قسمت قرمز رو ندید میگیرم ولی اگه یه بار دیگه تکرار بشه :7:
جونینیو رو خودم قبولش دارم به عنوان برترین ضربه آزاد زن جهان اما این جمله ت در مورد جونینیو صدق می کنه. ولی توتی حداقل یه نایب قهرمانی تو جام ملتهای اروپا و یه قهرمانی تو جام جهانی با تیم ملی ایتالیا داره. اتفاقا بازیهای خوبی هم انجام داد. پس رو هوا اظهار نظر نکن :15:
توتي در جام جهاني 2006 چه كار كرد .كل كارهاي توتي سه حركت بود.1)كرنر ارسالي در بازي با چك كه منجر به گل اول ايتاليا شد.2)حركت مثلآ تكنيكي در جلوي يان پولاك بازيكن چك كه منجر به اخراج يار ناشي چك شد.3)پنالتي در برابر استراليا.
حالا سهم توتي را با نه با بوفون ، نه با پيرلو و نه با كاناوارو كه ستارگان ايتاليا بودند بلكه با فابيو گروسو كه تازه يك مدافع بود مقايسه كن.در ضمن انتظاري كه از ستاره هميشه رو اوج رم مي رود با انتظاري كه از مدافع تيم تازه به سري آ آمده پالرمو مي رود متفاوت است.
در يورو 2000 به گواه خاص و عام توتي از بهترين بازيكنان جام بود و كسي پاس زيبايش به پسوتو كه منجر به گل ايتاليا در فينال شد را فراموش نمي كند اما در پايان جام را به فرانسه دادند .من كاري به درست يا غلط بودن قهرماني فرانسه ندارم اما اين تفكر حاكم بر اهالي فوتبال است كه فقط تيم قهرمان موفق است حالا فرقي ندارد كه تيم دوم هلند جام جهاني 78 باشد ، برزيل 98 باشد ، ايتالياي 2000 باشد يا هر تيم ديگري .در جام جهاني 2006 كسي به غنا تيم موفق نگفت و تعاريف به چند تا آفرين تا دقايقي قبل از بازي با برزيل در يك هشتم خلاصه شد.:26:
از شوچنکو کلیپ مقایسه ندارید؟
ترجیحا تو چلسی!
در چلسي كه هيچ كاري نكرده كه بخواهيم مقايسه اش كنيم جز گند زدن .اما فيلم مقايسه اش با دل پيرو را به زودي مي گذارم.
Amin-TopGoal
27-04-2008, 23:31
توتي در جام جهاني 2006 چه كار كرد .كل كارهاي توتي سه حركت بود.1)كرنر ارسالي در بازي با چك كه منجر به گل اول ايتاليا شد.2)حركت مثلآ تكنيكي در جلوي يان پولاك بازيكن چك كه منجر به اخراج يار ناشي چك شد.3)پنالتي در برابر استراليا.
حالا سهم توتي را با نه با بوفون ، نه با پيرلو و نه با كاناوارو كه ستارگان ايتاليا بودند بلكه با فابيو گروسو كه تازه يك مدافع بود مقايسه كن.در ضمن انتظاري كه از ستاره هميشه رو اوج رم مي رود با انتظاري كه از مدافع تيم تازه به سري آ آمده پالرمو مي رود متفاوت است.
در يورو 2000 به گواه خاص و عام توتي از بهترين بازيكنان جام بود و كسي پاس زيبايش به پسوتو كه منجر به گل ايتاليا در فينال شد را فراموش نمي كند اما در پايان جام را به فرانسه دادند .من كاري به درست يا غلط بودن قهرماني فرانسه ندارم اما اين تفكر حاكم بر اهالي فوتبال است كه فقط تيم قهرمان موفق است حالا فرقي ندارد كه تيم دوم هلند جام جهاني 78 باشد ، برزيل 98 باشد ، ايتالياي 2000 باشد يا هر تيم ديگري .در جام جهاني 2006 كسي به غنا تيم موفق نگفت و تعاريف به چند تا آفرين تا دقايقي قبل از بازي با برزيل در يك هشتم خلاصه شد.:26:
البته شاید فقط بازیهای مرحله گروهی رو دیدی. اما توتی پاس گل به تونی ( جلو اوکراین ) رو هم داد. تو بازی آلمان هم یکی از بهترین بازیهای ایتالیا و توتی رو دیدیم. در ضمن چرا میگی توتی در جام جهانی در مقایسه با کاناوارو و گروسو چیزی نکرد. مگه ویدئوت مقایسه اینها بود؟
در ضمن عملکرد توتی در یورو 2000 که خودتم میگی خوب بود چه ربطی به نتیجه تیمی داره؟ تو جمله ت گفتی توتی هیچ غلطی نکرده، حالا میگی توتی بهترین بازیکن جام بوده!! جمله تو به کار فردی بازیکن مربوط میشد اما تو توضیحاتت بحث تیمی رو میاری وسط. به هر حال اینجا جای بحث نیست میشه جای دیگه اینکارو ادامه داد اما هرچقدر هم حرفت درست بوده باشه ( که نیست ) نباید از اون جمله استفاده میکردی.
البته شاید فقط بازیهای مرحله گروهی رو دیدی. اما توتی پاس گل به تونی ( جلو اوکراین ) رو هم داد. تو بازی آلمان هم یکی از بهترین بازیهای ایتالیا و توتی رو دیدیم. در ضمن چرا میگی توتی در جام جهانی در مقایسه با کاناوارو و گروسو چیزی نکرد. مگه ویدئوت مقایسه اینها بود؟
در ضمن عملکرد توتی در یورو 2000 که خودتم میگی خوب بود چه ربطی به نتیجه تیمی داره؟ تو جمله ت گفتی توتی هیچ غلطی نکرده، حالا میگی توتی بهترین بازیکن جام بوده!! جمله تو به کار فردی بازیکن مربوط میشد اما تو توضیحاتت بحث تیمی رو میاری وسط. به هر حال اینجا جای بحث نیست میشه جای دیگه اینکارو ادامه داد اما هرچقدر هم حرفت درست بوده باشه ( که نیست ) نباید از اون جمله استفاده میکردی.
خوب بودن يعني مانند مارادونا يك تنه تيم را قهرمان جهان كني.در ضمن من منظورم از مقايسه، مقايسه فيلم نبود .مقايسه آنچه از آنها در جام جهاني ديده شده بودش بود.اين را هم اضافه كنم كه من نگفتم بهترين گفتم يكي بهترينهاي يورو 2000 .در مورد اون قسمت قرمز شده به بيت زير از مولوي بسنده مي كنم:
..........
هر كسي را سيرتي بنهادم /هر كسي را اصطلاحي دادم(مربوط به داستان موسي وشبان).
ادبيات من اين است .حضرت عالي اگر لاي يك مشت لات و بي سر و پا درس مي خواندي از من هم كارت وخيم تر مي شد.
Alessandro
28-04-2008, 01:07
کسی مقایسه ی لمپارد و بالاک رو داره
با تشکر
توتی هم مثل الکس دلپیرو بازیکنی تمام نشدنی هست و یکی از بهترین هافبک های جهان بوده.
اگر از الکس هم کلیپی دارید بزارید
کسی مقایسه ی لمپارد و بالاک رو داره
با تشکر
توتی هم مثل الکس دلپیرو بازیکنی تمام نشدنی هست و یکی از بهترین هافبک های جهان بوده.
اگر از الکس هم کلیپی دارید بزارید
بفرماييد:
ويديو مقايسه بالاك با لمپارد ([Only registered and activated users can see links])
برترين كاشته زنهاي جهان در اين تاپيك مقايسه به مقايسه گذاشته شده است.بكام ، جونينيو و ناكامورا كاشته زنهاي مورد نظر سازنده اند.ويدئو واقعآ زيبا است و ظرافت هاي كار هر سه را نمايش مي دهد.اما به نظر من به جاي بكام بايد از روجريو سني يا آسانسائو استفاده مي شد.فيلم 4 دقيقه مدت و 8 مگابايت حجم دارد و كيفيتش هم ميانگين خوب و عالي است.
Nakamora vs Juninho vs Beckham ([Only registered and activated users can see links])
hami_sami
28-04-2008, 13:27
خواهشا از دروگبا رو هم بزار:d0s69thbefhifftitrz
sasan_zalaghi
28-04-2008, 14:52
مهدی دستت درد نکنه بابت این کلیپ ها اما اون کلیپ مقایسه آکوئلانی با فابرگاس چه فرمتی داره آخه اصلا فرمت نداشت و من فرمت ها ی zip rar avi wmv mpg رو امتحان کردم نشد اگه میشه یه چک کن ببین چی بود ممنون میشم . اگه میشه یه مقایسه از توتی دوباره بزار
مهدی دستت درد نکنه بابت این کلیپ ها اما اون کلیپ مقایسه آکوئلانی با فابرگاس چه فرمتی داره آخه اصلا فرمت نداشت و من فرمت ها ی zip rar avi wmv mpg رو امتحان کردم نشد اگه میشه یه چک کن ببین چی بود ممنون میشم . اگه میشه یه مقایسه از توتی دوباره بزار
منوي استارت را باز كن .گزينه control Panel را انتخاب كن.داخل Control Panel منوي Folder Options را انتخاب كن.در داخل Folder Options سربرگ View را انتخاب كن.در داخل سربرگ view گزينه Hide extensions for known files types را غير فعال كن .(يعني جلوي آن تيك نداشته باشد.) . OK را بزن و به سراغ فايل مقايسه آكولاني و فابرگاس برو.بر روي آن رايت كليك كن و Rename را انتخاب كن .پس از انتخاب Rename دكمه End را فشار بده(End در صفحه كليد در سمت راست و بالاي دكمه هاي جهتها است).پس از فشردن End اين عبارت را بنويس : wmv. .(دقت كن كه اول نقطه را بزني و بعد Wmv را).حالا روي فايل دبل كليك كن تا فيلم را ببيني.
yasaman_kaka
28-04-2008, 16:07
مقايسه جواد كاظميان با سياوش اكبر بور رو كسي داره؟
sasan_zalaghi
28-04-2008, 16:18
مهدی جان خیلی ممنون اما میشه دلیل علمی شو بهم بگی :13: آخه با عقل جور در نمیاد اول پسوند ها رو غیر فعال کنی بعد براش پسوند بزنی به هر حال خیلی خیلی ممنون
یاسمن اینجا مقایسه ستارگان بزرگ فوتباله نه جواد کاظمیان و اکبرپور ! مهدی میگم خودت این کلیپ ها رو درست میکنی ؟ یه مقایسه از توتی هم بزار
مهدی جان خیلی ممنون اما میشه دلیل علمی شو بهم بگی :13: آخه با عقل جور در نمیاد اول پسوند ها رو غیر فعال کنی بعد براش پسوند بزنی به هر حال خیلی خیلی ممنون
یاسمن اینجا مقایسه ستارگان بزرگ فوتباله نه جواد کاظمیان و اکبرپور ! مهدی میگم خودت این کلیپ ها رو درست میکنی ؟ یه مقایسه از توتی هم بزار
نه همه اش را .تا حالا حد اكثر 8 تا ساختم. اگر 8 تا عدد درستي باشد ، گلچين حركات عليزاده نهمي آن خواهد شد.
yasaman_kaka
28-04-2008, 18:20
سلام ز اولا من از اقا مهدي خواستم نه از شماز دوما جواد كاظميان و سياووش اكبربور ستاره هاي ايرانن
اكر ميشه مقايسه خليلي و عنايتي رو هم بزاريد.:d0s69thbefhifftitrz
سلام ز اولا من از اقا مهدي خواستم نه از شماز دوما جواد كاظميان و سياووش اكبربور ستاره هاي ايرانن
اكر ميشه مقايسه خليلي و عنايتي رو هم بزاريد.:d0s69thbefhifftitrz
اين فيلمها تا به حال ساخته نشده اند و اگر قرار باشد بگذارم بايد خودم آن را بسازم .من هم فعلآ در گير درس و ساختن كليپ عليزاده هستم .ان شا الله بعد از كار عليزاده اون اولي را مي سازم.
sasan_zalaghi
28-04-2008, 22:25
پس ببخشید واقعا ببخشید
van_persie
29-04-2008, 19:02
اونایی که از شفچنکو کلیپ خواستن حتما دانلود کنن.کلیپ مقایسه شفچنکو با ادریانو که فکنم یه اهنگ هندی هم داره
14.67MB
4:11
کیفیت:خوب
پسوند:wmv
راستی از شفچنکو چلسی چیزی نیست
(طرفدارای چلسی یه سری به کلیپ های دیدنی بزنن حتما)
پست بازي بكام و روبرتو كارلوس به هيچ وجه شبيه به هم نيست اما تا قبل از ظهور نسل بعدي كاشته زنها بهترين ضربه آزاد زنان جهان بودند.اين ويدئو را 4 سال قبل بايد مي گذاشتم ولي الآن هم دير نشده .حجم ويدئو 14 مگا بايت ، مدت آن 3و نيم دقيقه و فرمت آن اي وي آي است.ببينيد و حالشو ببريد .راستي كسي نمي داند مديافاير چه مرگش است كه ديگر نمي شود در آن فايل آپ كرد.
beckham vs carlos ([Only registered and activated users can see links])
sasan_zalaghi
29-04-2008, 22:20
مهدی میگم اگه میشه یه مقایسه از توتی هم بزار البته بجز مقایسه توتی و الکس اونو فکر کنم همه دارند زیاد هم قشنگ نیست
ممنون میشم
مهدی میگم اگه میشه یه مقایسه از توتی هم بزار البته بجز مقایسه توتی و الکس اونو فکر کنم همه دارند زیاد هم قشنگ نیست
ممنون میشم
مقايسه توتي و جونينيو را ديدي؟
اين فيلم مربوط به مقايسه دو دروازه بان مكزيكي است.كامپوس كه معرفي نمي خواهد.دروازه بان گلزن مكزيك كه به واقع كوچكترين استعدادي در دروازه باني نداشت و نون كارهاي تكنيكي اش را مي خورد.نفر دوم دروازه بان تحصيل كرده تيم آمه ريكا است كه 22 سال سن بيشتر ندارد.براي اينكه قيافه اش يادتان بيايد به جلد فيفا 2008 مراجعه كنيد .كلآ اوچوا دروازه بان بد شانسي است كه پشت خط اوسوالدو سانچز مانده است.
Campos vs Ochoa ([Only registered and activated users can see links])
RealMadrid7
30-04-2008, 15:11
سلام.بدون توضیح اضافی میزارم.
C.Ronaldo Vs Cesc Fabregas ([Only registered and activated users can see links])
Prison Break
01-05-2008, 18:36
KAKAvs MESSI ([Only registered and activated users can see links])
حجم: ۲۹ مگابایت
پاسورد: milano1899.blogfa.com
ویدئوی مقایسه دو دروازبان رو برای شما آماده کردم. مقایسه خورخه کامپوس دروازبان عجیب مکزیکی که میزد به سرش دروازه رو ول می کرد با هم تیمی ها پاس کاری می کرد و گل می زد و ... و روجریو سنی دروازبان برزیلی و گلزنترین دروازبان جهان که استاد ضربه آزاد و پنالتی بود. :soccersmile:
Jorge Campos VS Rogerio Ceni ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 28 مگابایت - فرمت: MP4
van_persie
02-05-2008, 00:54
مقایسه پویول با مالدینی
12.31MB
5:16
کیفیت:متوسط
sasan_zalaghi
02-05-2008, 13:00
سلام مهدی جان مقایسه پله و کریف لینکش سالمه ولی همش اسکن میکونه برای ویروس و این اسکنش نمی ایسته اگه میشه توی zshare دانلود کن ببینیم ممنون میشم درضمن کارت حرف نداره اخرشی واقعا که آخرشی
sasan_zalaghi
02-05-2008, 13:09
ببخشید که دارم دو تا درخواست پشت سر هم میدم اما اگه میشه از دریبل ها و حرکات خورخه کامپوس بزار من اون مقایسه کامپوس و اوچا رو دانلود کردم فقط یه دونه صحنه از جلو آمدن کامپوس داشت اگه میشه بیشتر بزار ممنون میشم کارت عالیه
از بازیکنای لیورپول اگه چیزی دارین میشه بزارین
خیلی لازمش دارم
ببخشید که دارم دو تا درخواست پشت سر هم میدم اما اگه میشه از دریبل ها و حرکات خورخه کامپوس بزار من اون مقایسه کامپوس و اوچا رو دانلود کردم فقط یه دونه صحنه از جلو آمدن کامپوس داشت اگه میشه بیشتر بزار ممنون میشم کارت عالیه
من هم دنبال منتخب حركات و گلهاي كامپوس هستم.اگر كسي دارد نه در اينجا بلكه در ويدئو هاي وپژه بازيكنان بگذارد.
از بحث دروازه بانها خارج شويم .كاكا و لمپارد دو بازيكني هستند كه براي بازي در پست شماره 10 به دنيا آمده اند.هر دو شوت زن و گلزن با اين تفاوت كه كاكا در ضربات ايستگاهي مانند لمپارد توانا نيست و معمولآ منتظر يك سانتر زيبا از پيرلو است.اين فيلم دو و نيم دقيقه مدت و 8 مگابايت حجم دارد.ديدن آن را به شما توصيه مي كنم.
KAKA vs LAMPARD ([Only registered and activated users can see links])
yasaman_kaka
02-05-2008, 18:35
مهدي من مقايسه خليلي با عنايتي رو
ميخواااااااااااااااام :29::29:
مهدي من مقايسه خليلي با عنايتي رو
ميخواااااااااااااااام :29::29:
وقتي كار عليزاده را تمام كردم چشم.
Ali Chelsea
02-05-2008, 20:41
از بحث دروازه بانها خارج شويم .كاكا و لمپارد دو بازيكني هستند كه براي بازي در پست شماره 10 به دنيا آمده اند.هر دو شوت زن و گلزن با اين تفاوت كه كاكا در ضربات ايستگاهي مانند لمپارد توانا نيست و معمولآ منتظر يك سانتر زيبا از پيرلو است.اين فيلم دو و نيم دقيقه مدت و 8 مگابايت حجم دارد.ديدن آن را به شما توصيه مي كنم.
خیلی قدیمیه حد اکثر سال 2005 ولی به هر حال دستت درد نکنه
yasaman_kaka
02-05-2008, 23:09
وقتي كار عليزاده را تمام كردم چشم.
اخه این کار علیزاده کی تموم میشه؟:29::29::27:
اخه این کار علیزاده کی تموم میشه؟:29::29::27:
دوشنبه اگر خدا بخواهد.
yasaman_kaka
03-05-2008, 11:17
اوه . کو تا دوشنبه امروز تازه شنبست. بعدش میسازی کلیپ رو؟ چقدر طول میکشه؟ بابا اگر کلیپ مجتبی جباری رو درست میکردی اینقدر که مال علیزاده طول کشیده طول نمیکشید. حتما توش فقط پرتابهای اوت علیزاده رو گذاشتی اره؟ اخه علیزاده کار دیگه که بلد نیست. خواهش میکنم زودتر کلیپ رو بساز.:smil4337dd8b9eb25:
sasan_zalaghi
03-05-2008, 11:50
دستت درد نکنه اما کیفیتش مزخرف بود :27:
Juventus FC
03-05-2008, 12:02
مقایسه بین
فرناندو تورس و کریستین رونالدو را اگه بذارید خیلی داغ خواهد بود
Steven Gerrard
03-05-2008, 16:41
تا جایی که یادمه فرانکی شماره 10 نبوده
تا جایی که یادمه فرانکی شماره 10 نبوده
شماره پيراهن منظورم نيست .منظورم پست بازي است.شماره 10 به بازيكناني مي گويند كه در پشت مهاجمين بازي مي كنند و در حقيقت آخرين بازيكن رو به دروازه حريف هستند.جونينيو ، زيدان ،كرايوف ، روي كاستا و ... از جمله شماره ده هاي معروف بودند در حالي كه شماره پيراهن آنها الزامآ10 نبود.
كسي كليپى با كيفيت عالي از نستا نداره ؟
جديد هم باشه.
Juventus FC
04-05-2008, 20:40
فرناندو تورس و کریستین رونالدو را اگه بذارید خیلی داغ خواهد بود
كسي كليپى با كيفيت عالي از نستا نداره ؟
جديد هم باشه.
برو به تاپيك ويدئو هاي ويژه مدافعين
اين هم مقايسه دو جوان ميلان و ليورپول.
سه سال پيش قبل از فينال 2005 اين فيلم ديدن داشت.
KAKA vs Gerrard ([Only registered and activated users can see links])
ویدئوی بسیار زیبا و دیدنی مقایسه بوفون و دیدا : :2:
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Gianluigi Buffon V.S Nelson Dida ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 25.5 مگابایت - فرمت: wmv
پ.ن: آهنگ بسیار زیبایی که روی ویدئو هست حس لذت بردن از ویدئو رو تکمیل می کنه :1:
sasan_zalaghi
06-05-2008, 14:23
میگم نکنه ویدئو توتی و جونینهو رو حذف کردید در ضمن چرا این zshare بعضی از لینک هاش میره تا یه درصد خاص بعد پیغام میده که مسیر url عوض شده و باید دوباره دانلود کنی یه بار یه خلاصه بازی که امین گذاشته بود تا 88 درصد پر شد و چنین پیغامی داد :53: یه بار هم یکی از همین مقایسه ها نمیدونم کدومش بود که مهدی گذاشته بود اینم تا 50 پر شد ارور داد :53: آقا خواهشا یه دعوت نامه پارس اسپیس برای مهدی و امین بفرستین :29::29::29: راستی اینجا هم که خوبه برای آپلود 4rapidshare.com اگه درست نوشته باشم خوب اینجا اپلود کنین کلا یه سایت بگیرین که rusome داشته باشه و مشکل هم نداشته باشه :72::-??
Alessandro
08-05-2008, 03:55
اگر میشه مقایسه ی بازیکنان برای موبایل بیشتر بزارید.
اگر بازیکنان چلسی هم باشه خیلی عالی میشه.
راستی مقایسه ی اتوئو و دروگبا و همچنین جان تری و کاناوارو رو هم بزارید.(برای موبایل)
با تشکر
میگم نکنه ویدئو توتی و جونینهو رو حذف کردید در ضمن چرا این zshare بعضی از لینک هاش میره تا یه درصد خاص بعد پیغام میده که مسیر url عوض شده و باید دوباره دانلود کنی یه بار یه خلاصه بازی که امین گذاشته بود تا 88 درصد پر شد و چنین پیغامی داد :53: یه بار هم یکی از همین مقایسه ها نمیدونم کدومش بود که مهدی گذاشته بود اینم تا 50 پر شد ارور داد :53: آقا خواهشا یه دعوت نامه پارس اسپیس برای مهدی و امین بفرستین :29::29::29: راستی اینجا هم که خوبه برای آپلود 4rapidshare.com اگه درست نوشته باشم خوب اینجا اپلود کنین کلا یه سایت بگیرین که rusome داشته باشه و مشکل هم نداشته باشه :72::-??
Zshare بعضی وقت ها با برنامه های مدیریت دانلود دچار مشکل می شه بعضی وقت ها هم البته مشکلی نداره. ولی اگه گیر کرد بدون برنامه های مدیریت دانلود دانلود کنید ایشالا میشه :117:
از اين به بعد به دليل ضيغ وقت در ايام امتحانات از نوشتن توضيح معذورم اگر كسي ديد توضيحات را هم به نيابت از من بنويسد.
Gerrard vs Beckham ([Only registered and activated users can see links])
Prison Break
09-05-2008, 19:36
مقایسه رونی و مسی(PAGEDOWLOAD ([Only registered and activated users can see links])):2:
Prison Break
09-05-2008, 19:39
مقایسه آنری با مسی ([Only registered and activated users can see links])
مقایسه رونی و مسی(PAGEDOWLOAD ([Only registered and activated users can see links])):2:
مقایسه آنری با مسی ([Only registered and activated users can see links])
داش پرهام هیچکدوم نمی یاد یک نگاه بنداز بهشون.
رونی با مسی invalid می زنه، آنری با مسی هم Block می زنه.
داش پرهام هیچکدوم نمی یاد یک نگاه بنداز بهشون.
رونی با مسی invalid می زنه، آنری با مسی هم Block می زنه.
رضا راست مي گه .مشكل دارد.
از اين به بعد به دليل ضيغ وقت در ايام امتحانات از نوشتن توضيح معذورم اگر كسي ديد توضيحات را هم به نيابت از من بنويسد.
Gerrard vs Beckham ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
کلکسیونی از زیباترین گل های بکام و جرارد از روی ضربات آزاد و شوت های راه دور که فوق العاده هستند.
کلیپی حرفه ای با میکس عالی و موزیک بسیار زیبا و همچنین یک مقایسه واقعی که آخرش هم نتیجه می گیره که کدوم بهتره :26:
گل جرارد در تیم ملی انگلستان که با پاس بکام زده شد رو هم داره !
پ.ن: فرمت ویدئو MP4 هست. اگه با فرمت دیگه ای هم می خواهید بگید براتون بذارم.
در هفته های پایانی لیگ ایتالیا یک مقایسه داغ بین دروازبان صدر نشین لیگ ایتالیا با دروازبان تیم سوم ایتالیا براتون آماده کردم
مقایسه جولیو سزار دروازبان اینتر میلان با جیانلوئیجی بوفون دروازبان یوونتوس.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Gianluigi Buffon V.S Julio Cesar ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 12.5 مگابایت - فرمت: wmv
این هم مقایسه دروازبان های تیم های اول و دوم لیگ ایتالیا : :2:
مقایسه الکساندر دونی دروازبان آ.اس.رم با جولیو سزار دروازبان اینتر میلان.
Julio Cesar V.S Alexander Doni ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 24 مگابایت - فرمت: wmv
enrique_1975_21
12-05-2008, 18:10
3gp نذارلطفا
enrique_1975_21
12-05-2008, 18:12
mpeg4نذارلطفا
enrique_1975_21
12-05-2008, 18:23
wmv بذار لطفا
گلزنترين دروازه بانهاي تاريخ فوتبال جهان.ديدن مقايسه اين دو بازيكن را به شما توصيه مي كنم.فرمت آن wmv و حجم آن 8 مگابايت است.مقايسه را ببينيد و بگيد كه كداميك بهترند.
به نظر من سني هم در دروازه باني و هم در كارهاي تهاجمي از دروازه بان سابق پاراگوئه بهتر است.
V.S
Rogerio Ceni vs Chilavert ([Only registered and activated users can see links])
اين ويدئو در نوع خود از بهترين ها است.دو ستاره ميلان (سابق) و يووه كه اولي ميوه معرفت را خورد و هسته آن را تفيد و دومي در وفاداري به باشگاه فقط مالديني را رقيب خود مي بيند.مقايسه اين دو به معناي واقعي كلمه انجام شده و من هم براي شما با دو فرمت آن را گذاشتم .اولي wmv و دومي 3gp است.
V.S
Shevchenko vs Del Piero WMV ([Only registered and activated users can see links])
Shevchenko vs Del Piero 3GP ([Only registered and activated users can see links])
هر دو زماني آقاي بارسلونا بودند اما امروز يكي پاي منقله و اون يكي هم چيزي نگم بهتره .كيفيت فيلم خيلي توپ نيست اما بد هم نيست.حالشو ببريد.
[Only registered and activated users can see links] 290b262d76.jpg
مقايسه مارادونا و رونالدينيو ([Only registered and activated users can see links])
این بار مقایسه جولیا سزار دروازبان اینتر را با دیدا دروازبان میلان تماشا کنید (دربی دروازبانان در میلان :D ) :
Julio Cesar V.S Nelson Dida ([Only registered and activated users can see links])
حجم: 9.8 مگابایت - فرمت: wmv
Shevchenko vs Del Piero WMV ([Only registered and activated users can see links])
([Only registered and activated users can see links])
داش مهدی یک نگاه بنداز، فکر کنم مشکل داره. تصویر نداره صداشم خش داره :-?? :27:
توضيح نمي دهم.تمامي حركات ريوالدو و ال چينو در اين فيلم گنجانده شده است .
مدت آن 4 دقيقه و 29 ثانيه و حجم آن براي موبايل 5 مگابايت و براي كامپيوتر 16 مگابايت است .دانلود كنيد كه في الواقع ارزش دانلود را دارد حتي براي دايال آپي ها.
V.S
Recoba vs Rivaldo for PC ([Only registered and activated users can see links])
Recoba vs Rivaldo for MOBILE ([Only registered and activated users can see links])
داش مهدی یک نگاه بنداز، فکر کنم مشکل داره. تصویر نداره صداشم خش داره :-?? :27:
همون كاره دفعه قبلي را بكن.
ITALIANO
17-05-2008, 12:15
توضيح نمي دهم.تمامي حركات ريوالدو و ال چينو در اين فيلم گنجانده شده است .
مدت آن 4 دقيقه و 29 ثانيه و حجم آن براي موبايل 5 مگابايت و براي كامپيوتر 16 مگابايت است .دانلود كنيد كه في الواقع ارزش دانلود را دارد حتي براي دايال آپي ها.
V.S
Recoba vs Rivaldo for PC ([Only registered and activated users can see links])
Recoba vs Rivaldo for MOBILE
این هم لینک مستقیم این کلیپ برای کسانی که با برنامه های دانلود مناجر دانلود می کنن.
دانلود ([Only registered and activated users can see links])
اين ويدئو را ببينيد و حالشو ببريد.اولي يك برنامه هم بهش ضميمه شده كه اگر نصبش كنيد كامپيوترتان هر فرمت فيلم را پشتيباني مي كند.
Ostari vs Abbondanzieri ([Only registered and activated users can see links])
Ostari vs Abbondanzieri for MOBILE ([Only registered and activated users can see links])
ويدئوي مقايسه بكام با گيگز به زودي.
ديگه بكام و گيگز را همه مي شناسيد و نياز به معرفي و اين چيزها نيست.اين شما و اين هم فيلم مقايسه اين دو بازيكن سابق منچستر يونايتد.
Beckham vs Giggs ([Only registered and activated users can see links])
armin_waaa
20-05-2008, 15:29
عشق است کاکا:34:
King_Of_BOYS
20-05-2008, 15:35
میگم . مهدی جان اصلا به فکر درست کردن مقایسه خلیلی و عنایتی یا کاظمیان و اکبرپور نباش هااا. اون بیچاره خانمی که در خواست کرده بود هم به درک . نمیخواد. شما به همین گیگز و بکهام برس.
میگم . مهدی جان اصلا به فکر درست کردن مقایسه خلیلی و عنایتی یا کاظمیان و اکبرپور نباش هااا. اون بیچاره خانمی که در خواست کرده بود هم به درک . نمیخواد. شما به همین گیگز و بکهام برس.
بنده مثل حضرت عالي بي كار نيستم .امتحان دارم .مي خوام ديپلم با معدل خوب بگيرم و هزار تا بد بختي ديگه.يه خورده قدر شتاس باش و ادب رو رعايت كن .در ضمن اون خانم هم زبان دارد.اگر خيلي دلسوزي و احساس رابين هود بودن بهت دست داده خودت درست كن كن .اين ريش و اين هم قيچي.
مقایسه توتی و دلپیه رو {29mg}درفصل07&08
King_Of_BOYS
22-05-2008, 11:30
بنده مثل حضرت عالي بي كار نيستم .امتحان دارم .مي خوام ديپلم با معدل خوب بگيرم و هزار تا بد بختي ديگه.يه خورده قدر شتاس باش و ادب رو رعايت كن .در ضمن اون خانم هم زبان دارد.اگر خيلي دلسوزي و احساس رابين هود بودن بهت دست داده خودت درست كن كن .اين ريش و اين هم قيچي.
اقا من کجا بی ادبی کردم؟ حالا چرا میزنی؟ باشه بابا درست نکن. ولی این طور که معلومه ایشون قبل از گیگز و بکهام گفته بودن. اصلا به من چه به اون خانم هم بگید دیگه به من نگه. راست هم میگی مگه خودش زبون نداره که از من میخواد به شما بگم؟
اقا من کجا بی ادبی کردم؟ حالا چرا میزنی؟ باشه بابا درست نکن. ولی این طور که معلومه ایشون قبل از گیگز و بکهام گفته بودن. اصلا به من چه به اون خانم هم بگید دیگه به من نگه. راست هم میگی مگه خودش زبون نداره که از من میخواد به شما بگم؟
فيلم آماده شد.ولي يك عيبي دارد كه حجمش 124 مگ شده و هيچ سايتي بالاي صد تا قبول نمي كنه.حالا بيا و درستش كن .ولي انصافآ كار قوي شده.در ضمن فيلم گيگز و بكام را من نساختم.
Ali Chelsea
24-05-2008, 21:50
این یه مقایسه زیبا بین دلپیرو و توتی هست که ماله همین سایت هست از اولین بازی هاشون تا سال 2005 پیشنهاد می کنم حتما ببینید از قشنگترین مقایسه هایی که تا حاالا دیدم!:2:آهنگ قشنگی هم داره!:13:
Who is the best Italian player?
حجم:19.9 مگابایت
زمان:4دقیقه
کیفیت:700 کیلو بایت
پسورد:[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
هر دو برزيلي هستند ، هر دو در سري آ بازي مي كنند.اما مهمترين شباهتشان اين هست كه خيلي عصاي دست مربيشان در اين فصل نبودند برخلاف فصل قبل.دومين لينك براي موبايل است.يه فرقي هم كه دارند اينه كه كاكا در به دست آوردن جام كونفدراسيون ها سهمي هر چند كه داشت اما مانسيني فكر كنم فقط با برزيل جام كوپا آمه ريكا را گرفت كه پريرا در آن مسابقات خيلي بازيش نداد در ست مثل كاكا در جام جهاني 2002 .
Amantino Mancini vs Kaka WMV ([Only registered and activated users can see links])
Amantino Mancini vs Kaka 3GP ([Only registered and activated users can see links])
King_Of_BOYS
29-05-2008, 12:48
فيلم آماده شد.ولي يك عيبي دارد كه حجمش 124 مگ شده و هيچ سايتي بالاي صد تا قبول نمي كنه.حالا بيا و درستش كن .ولي انصافآ كار قوي شده.در ضمن فيلم گيگز و بكام را من نساختم.
خوب عزیزم با فرمت تری جی پی بزن تا حجمش کمتر بشه. اینطوری بهتره.
خوب عزیزم با فرمت تری جی پی بزن تا حجمش کمتر بشه. اینطوری بهتره.
مك فان سافت سولوشنم كرك ندارد و فقط 5 دقيقه را تبديل مي كند.
van_persie
30-05-2008, 14:15
سه تا از بهترین کاشته زنایی که من تا حالا دیدم.اخره کلیپه از کاشته های این سه نفر
البته امیدوارم تکراری نباشه چون حوصله نداشتم چک کنم
3snipers ([Only registered and activated users can see links])
حجم:41.87MB
5:49
سه تا از بهترین کاشته زنایی که من تا حالا دیدم.اخره کلیپه از کاشته های این سه نفر
حجم:41.87mb
نه كسي نگذاشته بود.
حجم:41.87mb
اگه كسي نداره دانلودش كنه چون بدون برو برگرد زيباترين فيلم مقايسه تا به اينجا هستش.
اگر سوتي هاي وحشتناك آبوندانزيري (پاتو) را در بازي با بايرن كنار بگذاريم از بهترين دروازه بانهاي لاليگا هستش و كاسياس هم كه ديگه معلومه.اين مقايسه را ببينيد و حالشو ببريد.در ضمن براي اونهايي كه دانلود مي كنند (همون يكي دو نفر هميشگي ) فرمت موبايل هم گذاشتم.
[Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
Casillas vs Abbondanzieri ([Only registered and activated users can see links])
Casillas vs Abbondanzieri for MOBILE ([Only registered and activated users can see links])
Prison Break
03-06-2008, 20:18
این کلیپ مربوط به مقایسه کاکا با ک رونالدو
دانلود کنین خیلی با حاله
این کلیپ مربوط به مقایسه کاکا با ک رونالدو
دانلود کنین خیلی با حاله
تا حالا بيش از 10 تا از اين فيلم گذاشته شده است.ولي باز هم بابت اينكه منت بر سر حقاير گذاشتي و براي تاپيك ارزش قائل شدي ممنونم.
Alessandro
04-06-2008, 02:12
اگر میشه مقایسه ی دروگبا و اتوئو رو هم بزارید.
با تشکر
اگر میشه مقایسه ی دروگبا و اتوئو رو هم بزارید.
با تشکر
مقايسه بوفون با چك و دروگبا با اتوو به زودي.اگه كسي مقايسه عنايتي و خليلي رو مي خواد يه سايت براي آپلود بيش از 100 مگ معرفي كند
هر دو توانايي اين رو دارند كه نصف كار يه تيم را انجام دهند.يعني دفاع كردن.بينيد و كيف كنيد.عكس مناسب اين پست هم نداشتم.
Buffon vs Cech WMV ([Only registered and activated users can see links])
Buffon vs Cech 3GP ([Only registered and activated users can see links])
qwerty11
05-06-2008, 14:02
مقايسه بوفون با چك و دروگبا با اتوو به زودي.اگه كسي مقايسه عنايتي و خليلي رو مي خواد يه سايت براي آپلود بيش از 100 مگ معرفي كند
filesend.net
ifile.it
mompload,com
adrive.com
filesend.net
Ifile.it
Mompload,com
Adrive.com
يه 4 مگ كم دارند.
لينك دبليو ام وي به پست مقايسه بوفون و چك اضافه شد.
Carles Puyol
05-06-2008, 15:52
برو اینجا شاید بدردت بخوره من 7 8 تا فیلم 700 مگی از اینجا دانلود کردم !!!
qwerty11
06-06-2008, 10:00
[quote=Mehdi.A;20707]يه 4 مگ كم دارند.[/quot
چی میگی؟
من ار اینا کلی دانلود کردم بیشتر از 100 مگ.
filesend.net
momupload.com
adrive.com
ifile.it
ibox.org.ua
همشون کار میکنن. سرعت سرورهاشونم خوبه.
اين شد يه چيزه بدرد بخور.
پولكي بود عزيز
Carles Puyol
15-06-2008, 04:21
پولكي بود عزيز
پولکی نی
تو یوسر رو بزن amirarsalan
پس رو بزن 123456
میاد من خودم امریکان پای 6 رو با این اپلود کردم
=======
تو تو فایل Rar نزار همینجوری اپلود کن اپلود میشه
پولکی نی
تو یوسر رو بزن Amirarsalan
پس رو بزن 123456
میاد من خودم امریکان پای 6 رو با این اپلود کردم
=======
تو تو فایل Rar نزار همینجوری اپلود کن اپلود میشه
خجالت بكش.حالا حتمآ بايد اسمش رو مياوردي؟در ضمن باهاش مشكل دارم.
Carles Puyol
21-06-2008, 17:52
خجالت بكش.حالا حتمآ بايد اسمش رو مياوردي؟در ضمن باهاش مشكل دارم.
اخه اگه میگفتم فیلم بچه ها فکر ها ی بد میکردند :17:
برای چی با این مشکل داری ؟ :-o
Del Piero vs Raul .به زودي
اين دو بازيكن خيلي شبيه يكديگرند.فقط دو تا فرق كوچك دارند.رائول چپ پا هستش و دل پيرو راست پا.در ضمن رائول در 17 سالگي همه رو از توانايي هايش متحير مي كرد اما دل پيرو در 23 سالگي اولين قرارداد حرفه اي خود را با تيم پادووا به ثبت رساند.ببينيد و حالشو بيريد.
Raul vs Del Piero ([Only registered and activated users can see links])
مقايسه از تورس داري که با کسي مقايسه شده باشه يا حتي ويا
مقايسه تورس با ويا را رفيقم دارد.سعي مي كنم برات جورش كنم.
در ضمن مقايسه چك با بارتز به زودي.
Manchester United
24-06-2008, 12:48
مقايسه ناني با كريس رونالدو يا مقايسه كريس با روبينيو رو ميتونيد بزاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Iker Casillas
24-06-2008, 13:21
مقایسه بکام با جونینیو
مقایسه بکام با اشنایدر
van_persie
24-06-2008, 16:47
مقایسه این دو هافبک موضوع این کلیپ هست.من که خیلی با البرتینی اشنا نیستم ولی فهمیدم از بازیکنای خوب میلان بوده.مقایسه جالبی هست حتما دانلود کنید
Steven Gerrard Vs Demetrio Albertini ([Only registered and activated users can see links])
15.78MB
03:34
پسوند:.wmv
یه خواهشی داشتم مخصوص از اقا مهدی که حجم یا حداقل مدت زمان ویدیو رو بگن
یه سول چه جوری می شه از این sharebee.com دانلود کرد رو هر لینکی که میزنم همون صفحه دوباره میاد
Iker Casillas
28-06-2008, 01:50
مقایسه کاسیاس با چک رو اگه دارید بذارید:72:
van_persie
04-07-2008, 18:18
اين دو بازيكن خيلي شبيه يكديگرند.فقط دو تا فرق كوچك دارند.رائول چپ پا هستش و دل پيرو راست پا.در ضمن رائول در 17 سالگي همه رو از توانايي هايش متحير مي كرد اما دل پيرو در 23 سالگي اولين قرارداد حرفه اي خود را با تيم پادووا به ثبت رساند.ببينيد و حالشو بيريد.
raul vs del piero ([Only registered and activated users can see links])
کلیپ جالبی بود.ولی در مورد توضیحاتش باید بگم دلپیرو در 19 سالگی به یووه پیوست.و 17 سالش بود وقتی به پادووا رفت
MoHaMad.Divar
04-07-2008, 18:24
کلیپ های خیلی توپی بودم
دستت دردنکنه
خیلی حال دادی رفیق
TanX
مقایسه کاسیاس با چک رو اگه دارید بذارید:72:
اولي چشم.دومي موجود نيست.سومي هم فكر كنم گذاشتم
کلیپ جالبی بود.ولی در مورد توضیحاتش باید بگم دلپیرو در 19 سالگی به یووه پیوست.و 17 سالش بود وقتی به پادووا رفت
فكر كنم داري اشتباه مي كني.
کلیپ های خیلی توپی بودم
دستت دردنکنه
خیلی حال دادی رفیق
TanX
ناقابل بود
مقایسه این دو هافبک موضوع این کلیپ هست.من که خیلی با البرتینی اشنا نیستم ولی فهمیدم از بازیکنای خوب میلان بوده.مقایسه جالبی هست حتما دانلود کنید
Steven Gerrard Vs Demetrio Albertini ([Only registered and activated users can see links])
15.78MB
03:34
پسوند:.wmv
یه خواهشی داشتم مخصوص از اقا مهدی که حجم یا حداقل مدت زمان ویدیو رو بگن
یه سول چه جوری می شه از این sharebee.com دانلود کرد رو هر لینکی که میزنم همون صفحه دوباره میاد
اولآ اين كليپ رو حتمآ دانلود كنيد كه فوق العاده هستش.در ضمن چشم.لينكها رو بايد روش كليك كني.نه Open in a new tab و نه Open.اصلا نبايد با Right Click كار كني.
مقايسه ناني با كريس رونالدو يا مقايسه كريس با روبينيو رو ميتونيد بزاريد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مقايسه ناني با كريس موجود نيست.مقايسه كريس با روبينيو را هم يه بنده خدايي گذاشته بود.
به زودي(همچين خيلي زود هم نه ها:D)
van_persie
04-07-2008, 21:58
فكر كنم داري اشتباه مي كني.
تولد دلپیرو November 9, 1974
عضویت در پادووا 1991
عضویت در یووه 1993
(البته چون بیشتر همین فکر رو دارن گفتم.)
لينكها رو بايد روش كليك كني.نه Open in a new tab و نه Open.اصلا نبايد با Right Click كار كني.
مرسی
مقایسه اوون با انری به زودی.فقط اگه تکراری بگین تا نزاشتم
مقایسه اوون با انری به زودی.فقط اگه تکراری بگین تا نزاشتم
نه نيست.بگذار.
mohsen_ali_hmid
04-07-2008, 23:12
تابلو که زیدان سرتره اما یه حالی بده کلیپ رو بذار.
Clemenza
05-07-2008, 09:10
مقایسه رونالدینیو و کریس رونالدو قبلاً گذاشته شده؟
زیدان و رونالدیینیو چی؟
مقایسه رونالدینیو و کریس رونالدو قبلاً گذاشته شده؟
زیدان و رونالدیینیو چی؟
مقايسه اي كه از رونالدينيو و كريس گذاشته شده بود فوتبالي نبود.زيدان و رونالدينيو هم گذاشته شده بود.
MoHaMad.Divar
05-07-2008, 09:52
آقا مقایسه بروبچ اینوری با اونوری هم بزارید..جالب میشه هااا..
--------------------
مارادونا و پله هم اگه دارید اذافه کنید
مرسی
از کیلیپی که گذاشتی ممنونم دوست عزیز
اما دیگه شلغم و لبو مقایسه کردن داره ؟
این مقایسه یه جور بی احترامی به توتی کبیر می باشد.
من فکر میکنم کفشهای توتی از جونینیو بهتر بازی کنه چه برسه به خودش [Only registered and activated users can see links]
دایی این یاروها در حد و اندازه رونالدینهو نیستند .
چي بگم.رفتي از اول جد و آباد تاپيك رو كنفيكون كردي.
Clemenza
05-07-2008, 10:31
مقايسه اي كه از رونالدينيو و كريس گذاشته شده بود فوتبالي نبود.زيدان و رونالدينيو هم گذاشته شده بود.
من یه فایلی برای مقایسه رونالدینیو و کریس پیدا کردم هنوز خودم دانلود نکردم. حالا می ذارم:
Ronaldinho_VS_Cristiano Ronaldo
-----------------------------------------
گل های کریس در فصل 2006 و 2007 هم هست اگه می خواین
بابا یه کلیپی یه مقایسه ای از xavi برایه من بزارید
واقعا دقت کردی داری درمورد دوتا از بهترینای جهان نظر میدی:-L
شلغم و لبو فعلا رونالدینیوئه . واقعا از اوضاعش مشخصه.
این نظرتم بزار در کوزه آبشو بخور
در حدی نیستی که درمورد جرارد نظر بدی:3ztzsjm::7:
لطفا درست در مورد بازیکن های دیگه حرف بزنید ....
Carles Puyol
05-07-2008, 22:32
واقعا دقت کردی داری درمورد دوتا از بهترینای جهان نظر میدی:-l
شلغم و لبو فعلا رونالدینیوئه . واقعا از اوضاعش مشخصه.
این نظرتم بزار در کوزه آبشو بخور
در حدی نیستی که درمورد جرارد نظر بدی:3ztzsjm::7:
همین رونالدینهو با این وضعش از اون جرارد بهتره !! انجا جاش نی جرات داری بیا یاهو !
HaMeD BaXfOOt
05-07-2008, 22:38
کریس رونالدو 1 کلام
همین رونالدینهو با این وضعش از اون جرارد بهتره !! انجا جاش نی جرات داری بیا یاهو !
چقدر هم همپست هستند.
van_persie
06-07-2008, 11:10
مقایسه این دو بازیکن که در زمان اوجشون از سریع ترین و نمام کننده ترین مهاجمان بودند
henry vs owen ([Only registered and activated users can see links])
27.34MB
5:57
کیفیت:خوب(نه خیلی:1:)
Arsenal-4ever
12-07-2008, 19:26
لطف کنید مقایسه برگکمپ کبیر و روبین فن پرسی رو بزارید
کیفیت هم هر چی بالاتر بهتر تر !!!! :d
اقا کسی مقایسه ی xavi و fabregas رو نداره یا مقایسه ی quaresma و ronaldo اگه بزارید ممنون میشم
Iker Casillas
20-07-2008, 02:09
فکر کنم این تایپیک نیاز به پاکسازی داره/:)
کسایی که میخوان بر سر بازیکنای مورد علاقشون بحث کنن یا توهین به همدیگه کنن خواهشا اصلا نظر ندن:wagfinger1:
مقایسه توز و اتوئو[Only registered and activated users can see links]
دانلود ([Only registered and activated users can see links]).....32مگ
Mamad_Peach
26-07-2008, 17:03
بچه ها چون نتونستم کلیپ رو مستقیم برای دانلود بزارم لینکش رو دادم.این کلیپ مقایسه ی کاکا با کریس رونالدو هست که خیلی باحاله.پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنید.
تشکر هم یادتون نره.
مقایسه رافائل فن در فارت با وسلی اسنایدر
vs
[Only registered and activated users can see links] der vart.jpg
دانلودzshare ([Only registered and activated users can see links])
Ghazal_Ramos
29-07-2008, 11:07
میشه مقایسه راموس با پویول رو بازرین؟ ممنون میشم:wavesmile:
مقایسه کریس رونالدو با ال نینو(تورس)|12مگ|فرمت:wmv|دانلو ([Only registered and activated users can see links])
van_persie
01-08-2008, 15:01
اقا کسی مقایسه ی xavi و fabregas رو نداره یا مقایسه ی quaresma و ronaldo اگه بزارید ممنون میشم
کلیپ مقایسه این دو بازیکن پرتغالی و تکنیکی.میکس و کیفیت بسیار خوبی داره و جدیده.بیشتر مقایسه حرکات هست تا گلها
the number-7
ronaldo vs quaresma
Rapidshare ([Only registered and activated users can see links]) / FileFactory ([Only registered and activated users can see links]) / Zshare ([Only registered and activated users can see links])/ sharedzilla ([Only registered and activated users can see links])
75.20MB
4:20
mohsen_ali_hmid
05-08-2008, 19:39
اين ويدئو در نوع خود از بهترين ها است.دو ستاره ميلان (سابق) و يووه كه اولي ميوه معرفت را خورد و هسته آن را تفيد و دومي در وفاداري به باشگاه فقط مالديني را رقيب خود مي بيند.مقايسه اين دو به معناي واقعي كلمه انجام شده و من هم براي شما با دو فرمت آن را گذاشتم .اولي wmv و دومي 3gp است.
v.s
shevchenko vs del piero wmv ([Only registered and activated users can see links])
shevchenko vs del piero 3gp ([Only registered and activated users can see links])
سلام .اگه میشه بیشتر از حرکات تکنیکی و دریبل های بازیکنان کلیپ نمایش بدید،چون ضربات پنالتی زیاد جالب نیستند و ضربات کاشته بعد از مدتی تکراری میشن.
ممنون
Mamad_Peach
05-08-2008, 20:57
کسی مقایسه ی کریس رونالدو با مسی رو نداره یا مقایسه ی ک.رونادو با رونالدینیو؟
هرکی داره بزاره
Manchester United
08-08-2008, 19:39
کسی مقایسه ی کریس رونالدو با مسی رو نداره یا مقایسه ی ک.رونادو با رونالدینیو؟
هرکی داره بزاره
اينم كليپ مقايسه كريس رونالدو ا مسي كه بسيار زيباست
only Delpiero
09-08-2008, 11:56
کسی دیگه مقایسه از الکس نداره مثلا با رونالدینیو یا کریس رونالدو
Cristiano Ronaldo
تشابهات بازی زالاتان و رونالدو
خیلی زیباست
Mamad_Peach
19-08-2008, 15:01
اقا کسی مقایسه ی بکهام با اشنایدر رو نداره؟
MBeckham
19-08-2008, 15:34
اقا کسی مقایسه ی بکهام با اشنایدر رو نداره؟
راست میگه کسی داره بزاره منم دنبالشم :flowerysmile:
MBeckham
19-08-2008, 15:41
ديگه بكام و گيگز را همه مي شناسيد و نياز به معرفي و اين چيزها نيست.اين شما و اين هم فيلم مقايسه اين دو بازيكن سابق منچستر يونايتد.
beckham vs giggs ([Only registered and activated users can see links])
این لینکش خرابه داداش میشه دوباره اپلود کنی؟:27::27:
lukas podolski bastian schweinsteiger are salar
behnammessi
24-08-2008, 19:52
اگر کسی مقایسه مارادونا و پله یا باتیستوتا و رونالدو رو بذاره ممنون میشم و جبران میکنم.:-??:flowerysmile:
Delpiero_alex
25-08-2008, 12:31
کسی مقایسه دلپیرو با هانری را داره؟!!
Delpiero_alex
27-08-2008, 10:19
کسی دیگه مقایسه از الکس نداره مثلا با رونالدینیو یا کریس رونالدو
سلام من خودم یه مقایسه از کریس با الکس درست کردم ارزش دانلود داره حجمش حدود 2 مگ هست با فرمت موبایل امیدوارم خوشت بیاد
اینم لینک:
Delpiero_alex
29-08-2008, 10:31
سلام کسی موافق هست من کلیپ مقایسه الکس با تورس را درست کنم؟
Alex.Del piero
30-08-2008, 08:27
اگه براتون مقدوره لطفا مقايسه ي الكس دلپيرو با تيري انري رو بذاريد ممنون
only Delpiero
06-09-2008, 14:04
هر چند بی شک الکس بهترینه اما الکس با تورس یا هانری باید جالب باشه در صورت امکان بذار
بعد از مدتها يه حالي به اين تاپيك دادم.اين هم مقايسه دو ستاره آژاكس اواسط دهه نود.ويدئوي بسيار زيبايي هستش.از دستش نديد.اگه كسي فرمت موبايلش رو خواست يه ندا بده.
Edgar Davids vs Clarence Seedorf ([Only registered and activated users can see links])
دوستان کسی میتونه یه کلیپ از مقایسه سرخیو راموس با یه بازیکن دیگه بزاره
آگه کسی این کار رو انجام بده ممنون میشم
Iker Casillas
13-09-2008, 01:43
دوستان کسی میتونه یه کلیپ از مقایسه سرخیو راموس با یه بازیکن دیگه بزاره
آگه کسی این کار رو انجام بده ممنون میشم
فکر کنم مقایسه راموس با مالدینی میتونه جالب باشه:301:
Iker Casillas
13-09-2008, 01:45
بعد از مدتها يه حالي به اين تاپيك دادم.اين هم مقايسه دو ستاره آژاكس اواسط دهه نود.ويدئوي بسيار زيبايي هستش.از دستش نديد.اگه كسي فرمت موبايلش رو خواست يه ندا بده.
Edgar Davids vs Clarence Seedorf ([Only registered and activated users can see links])
از مقایسه های بکام اگه گیر اوردی بذار حتما(تکراری نباشه)
با تشکر فراوان:72:
cesc guner
09-10-2008, 22:45
dostan golam kasy yek klip kam hajm az fabregas bezarid
MBeckham
10-10-2008, 00:22
داش مهدی بیا لینک مقایسه بکهام با گیگز رو بزار دیگه لینکش خرابه:29:
mojtaba1370
14-10-2008, 23:37
رونالدو لویس نازاریو دلیما × الکس دل پیرو
برای مشاهده :
اگر خواستید این ویدیو رو دانلود کنید میتونید لینک بالایی رو کوپی کنید و بعد توی این سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) بذارید
mojtaba1370
14-10-2008, 23:38
:2::2::2::2::2::2::2:كليپ مقايسه پيرلو و جونينيو
---------------------------------------
حجم 9.26 مگابايت
mojtaba1370
14-10-2008, 23:39
كليپ مقایسه مالدینی و پويول
-----------------------------------
حجم: 12 مگابايت
mojtaba1370
14-10-2008, 23:41
كليپ مقايسه شوچنكو با آدريانو ( زمانى كه در ميلان بود)
-------------------------------
حجم: 15 مگابايت
كليپ مقايسه بوفون و ديدا ( با موزيك زيبا)
-----------------------------------
حجم: 26 مگابايت
([Only registered and activated users can see links])
كليپ زيبا از حركات دفاعى نستا
--------------------------------
حجم: 19 مگابايت
دوستان هر کی میتونه یه کلیپ از مقایسه راموس بزاره
با هر بازیکنی شد
inter_is_mylife
16-10-2008, 06:29
فکر کنم مقایسه راموس با مالدینی میتونه جالب باشه:301:
فكر كنم راموس رو بايد با مايكون ويا دني الوز مقايسه كرد!!جالبتر ميشه:-?
Moein-Chelsea
16-10-2008, 10:20
به نظر من آدریانو بهتر بود
ali_soltani
17-10-2008, 11:18
فارسی تایپ کنید.
اگه یه مقایسه ای از رمی ها(توتی-دروسی-آکوییلانی) بذاریددعاتون میکنم(media fire یا لینک مستقیم)
چگونه دانلوئد کنیم
:3ztzsjm:
دوستان من خودم هر چی از ایبرا بوده رو تا حالا گرفتم ولی اگه کلیپ با کیفیت بالایی دارین برای مقایسه ایبرا با مهاجمای تووپ حتما بزارید.
و اگه کسی از ایبرا چیزی میخواد بگه :13:
cesc guner
09-11-2008, 14:38
چند تا کلیپ کم حجم از ایبرا بزارید
fgvfgfgfgfgfgfgfgfgf
10-11-2008, 01:51
KAKAvs MESSI ([Only registered and activated users can see links])
حجم: ۲۹ مگابایت
پاسورد: milano1899.blogfa.com
اینو میشه یجا دیگه آپلود کنید؟
جدید چیزی از مسی یا رونالدو یا کاکا نیومده؟
Mohammad_AcMilan
17-11-2008, 19:23
من می خوام از zshare فایل دانلود کنم وقتی اون کلید here می یاد که باید روش بزنی تا دانلود کنه می زنم دوباره بر می گرده به همون صفحه ای که download now داره باید چی کار کنم؟؟؟
Quaresma Vs Kaka
دانلود از ربيدشر ([Only registered and activated users can see links])
Mohammad_AcMilan
30-11-2008, 16:15
Quaresma Vs Kaka
دانلود از ربيدشر ([Only registered and activated users can see links])
لینکش خراب شده اگخ میشه درستش کن!!
meisamsalari
01-12-2008, 22:04
سلام.بدون توضیح اضافی میزارم.
C.Ronaldo Vs Cesc Fabregas ([Only registered and activated users can see links])
بابا اين zshare ديگه چيه
شماهام شورشو در اوردين
Mostafa United
01-12-2008, 22:08
مقايسه رونالدو و روبينهو !
SKY Comp - Robinho Vs Ronaldo
DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links])
با همكاري داش ممد گل دارم لينكهاي از بين رفته رو درست مي كنم.لينك پستهاي درست رو در اين پست مي گذارم.
manchester7
04-12-2008, 14:12
کاش زمانشو میگفتی چون 10 مگه و فقط 39 ثانیس اصلا حال نمیده ولی کیفیتش خیلی توپه
Mohammad_AcMilan
04-12-2008, 14:23
کیفیتش توپه جدیدم هست یعنی روبینو تو منچستر سیتیه و حتی گل چیپش به آرسنال هم هست ولی حیف کوتاه بود
Alireza59sg
09-12-2008, 13:37
مهدی جون این لینکش مشکل داره میشه رو megaupload بذاری؟؟؟
FrankLampard
11-12-2008, 19:31
من هر چي دانلود مقايسه لمپارد و جرارد رو مي زنم هيچي نمياد!
ali_soltani
12-12-2008, 19:54
اگه میشه مقایسهی Robinho با C.Ronaldo رو بزارید
Mohammad_AcMilan
10-01-2009, 13:06
بچه ها مژده!!!!!
سایتی برای دانلود مستقیم از Zshare یافتم البته برای یه سری سایت های دیگه هم هست که نوشته ولی مثلا مال رپیدش کار نمی کنه(با 4شرد به نظرم کار می کنه):
FrankLampard
12-01-2009, 12:59
از اين كه از تاپيك استقبال به عمل آورديد ممنونم.من هم از اين به بعد تلاش بيشتري مي كنم تا پاسخ شما را داده باشم .فيلم فوق 9 مگابايت حجم و 5 دقيقه مدت دارد و مقايسه زيبايي از دو شماره هشت فوتبال جزيره است.(لينك دوم براي موبايل است)
لطفا مقايسه ي لمپارد با جرارد رو از rapid share هم بذاريد!
FrankLampard
12-01-2009, 13:00
اگه ميشه مقايسه ي لمپارد و كاكا رو از rapid share هم بذاريد.
only Delpiero
18-01-2009, 11:18
اگه میشه یه مقایسه الکس دلپیرو با رونالدینیو یا هانری یاتورس بذارید
Sajad - TiFuSi
17-02-2009, 02:18
خوب واستون بعد از مدتها چندتا كليپ آوردم اميدوارم كه خوشتون بياد :2:
نام ویدئو: مقایسه كاكا با بازیكنهای دیگر
قسمت اول
مقایسه كاكا با لیونل مسی:wagfinger1:
حجم: 29.61 MB
دانلود : (PAGE DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]))
------------------
قسمت دوم
مقایسه كاكا با زلاتان ابراهیموویچ:wagfinger1:
حجم:24.48 MB
دانلود : (PAGE DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]))
--------------------------
قسمت سوم
مقایسه كاكا با كریستیانو رونالدو:wagfinger1:
حجم:5.697KB
دانلود: (PAGE DOWNLOAD ([Only registered and activated users can see links]))
منبع : ويدئو گل ([Only registered and activated users can see links])
نظرتون رو هم درباره كليپها بهم بگيد
aftabgardon
20-02-2009, 18:38
مقایسه روبینهو با رونالدینهو
Download ([Only registered and activated users can see links] _200911nafarir.html)
Mohammad_AcMilan
21-02-2009, 22:36
این هم ری آپ شده ی مقایسه ی داویدز با سیدرف که دوست خوبم Mehdi.A زحمتش رو کشیدن منم براتون می ذارم!!
only red
27-02-2009, 15:25
بابا زد شیر چیه دیگه تو یه چیز دیگه بذارید:53::53::53::53::53::53::53:
King_Of_BOYS
15-03-2009, 22:54
پیگیری درخواست مقایسه خلیلی و عنایتی :
چی شد؟
kia_lazio
15-03-2009, 23:26
آقایون اگه میشه مقایسه کاکا با توتی رو هم بذارید.
.::BIANCONERI::.
15-03-2009, 23:47
لطفا اگه ميتونيد مقايسه دل پيرو با توتي يا هر كي را داريد بزاريد با تشكر
gheorghemihai24
10-04-2009, 23:34
Kaka vs Ribery
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])]Download from Mediafire
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links][URL="[Only registered and activated users can see links]")]Download from Megaupload
VS
مقایسه ی جالب بین هوگو سانچز و رائول گونزالس دو مهاجم افسانه ای رئال
HUGO SANCHEZ VS RAUL GONZALEZ
HQ / x264 / 1000kbps / 624x352
اگه خواستین ده گل برتر رائول هم دارم بگین تا بزارم
__________________________________________________ __________
BALLACK-13
27-05-2009, 10:16
Kaka vs Ribery
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])]Download from Mediafire
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links][URL="[Only registered and activated users can see links]")]Download from Megaupload
VS
بابت کلیپت ممنون اما کاکا عمرا نمیتونه مثل ریبری باشه ... ریبری خیلی جلوتر از کاکاست
از ذوستان و زحمتکشانی که تهیه کلیپ مقایسه بازیکنه رو زحمت میکشند
تقاضا میکنم که خواهشا فایلهای مقایسه بازیکنا رو تو zshare اپ نکنن چون الان اگه دقت کرده باشید هر چی فایل که تو zshare اپ کردید پاک شده
لطفا مقایسه lampard vs gerard رو تو rapid share یا media fire اگه امکانش هست بذارید
با تشکر :flowerysmile:
مقایسه ی بکهام و جونینهو با تشکر از Arsenal-4ever ([Only registered and activated users can see links])
Juninho vs David Beckham
Click Here ([Only registered and activated users can see links])
البته من خیلی از این مقایسه ها دارم که متاسفانه همشون تو مگا ابلود هستن و اونم که فیلتره
اینم که گذاشتم اقا فضل الله عزیز زحمت ابلود رو کشیدن
Devils Master
01-07-2009, 17:52
کلیپ هایی از رونالدو م مسی بذارید
از ذوستان و زحمتکشانی که تهیه کلیپ مقایسه بازیکنه رو زحمت میکشند
تقاضا میکنم که خواهشا فایلهای مقایسه بازیکنا رو تو zshare اپ نکنن چون الان اگه دقت کرده باشید هر چی فایل که تو zshare اپ کردید پاک شده
لطفا مقایسه lampard vs gerard رو تو rapid share یا media fire اگه امکانش هست بذارید
با تشکر :flowerysmile:
یک کلیپ توپ توپ از مقایسه ی بین جرارد و لمپارد برات پیداکردم و از سرور 4شیر که به نظر من بهترین سرور رایگانه برات آپلود کردم.حتما ببین.تهشه.:2:
مدتش حدود سه دقیقه و نیمه.
دانلود با کیفیت FLV با حجم 6 مگابایت از سرور 4شیر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 12 مگابایت از سرور 4شیر ([Only registered and activated users can see links])
کلیپ هایی از رونالدو م مسی بذارید
این هم یک کلیپ دیدنی از مقایسه بین رونالدو و مسی
دانلود با کیفیت FLV با حجم 14 مگابایت از سرور 4شیر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت MP4 با حجم 26 مگابایت از سرور 4شیر ([Only registered and activated users can see links])
همیشه کل کل بین دو ضربه ایستگاهی زن مشهور دنیا یعنی دیوید بکهام و جونینهو زیاده.من هم از روی بیکاری برای اولین بار نشستم یک کلیپ مقایسه از این دو بازیکن ساختم.نمی دونم خوب شده یا نه.کاره اولمه.به بزرگواری خودتون ببخشید دیگه :smil4337dd8b9eb25:.
دانلود با حجم 12 مگابایت از سرور 4شیر ([Only registered and activated users can see links])
با تشکر فراوان از Arsenal4ever
MBeckham
24-07-2009, 21:01
مقایسه ی بکهام و رایان گیگز
ویرایش شد زحمت اپلود ویدئو رو اقا مهدی کشیدن
mohammad_gerrard
31-07-2009, 08:42
سلام . خسته نباشی دوست عزیز کلیپ مقایسه جرارد و لمپارد مشکل داره .
Hesam 76
14-08-2009, 13:33
اگه میشه کلیپ ها و گلهای سایت رو توی زدشیر و راپیدشیر نزارین چون محدودیت سرعت دارن و نمیشه با ADSL دانلود کرد. واقعا خیر ببینی
saeed ss
14-08-2009, 14:13
اگه میشه کلیپ مقایسه دیوید مورنو و مسی رو هم بزارید
تو رو به خدا مقایسه valdez با vandersar رو هر کی داره بذاره!!!!
دعاش می کنم
més que un club
20-08-2009, 15:33
سلام دوستان .
اگه امکان داره یه کلیپ جدید از مقایسه مسی با کاکا بزارید ( بهتره برایه سال 2009-2008 باشه ) .
ممنون :72:
سلام دوستان:wavesmile:
یک کلیپ از دوستاره برزیلی و آرژانتینی یعنی ریکاردو کاکا و لیونل مسی درست کردم که امیدوارم خوشتون بیاد.ممنون می شم با نظراتتون من رو کمک کنید.مدتش تقریبا 3 دقیقه است و با دو کیفیت به همراه لینک یوتیوب براتون آماده کردم.آهنگش هم از آهنگ های سریال دیدنی فرار از زندان گذاشتم.:2:
لینک کلیپ در یوتیوب با کیفیت HD ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت wmv با حجم 5.85 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
دانلود با کیفیت avi با حجم 130 مگابایت از سرور مدیافایر ([Only registered and activated users can see links])
والدز با واندرسار ؟؟؟!!!!:-o
عزيز من والدز رو نبايد با دروازه باناني مثل واندرسار , بوفون و كاسياس مقيسه كرد
والدز رو بايد با همسطحان خودش مقايسش كرد مثل جوليو سزار
من که نفهمیدم منظورت اینه که والدز بهتر از وندرساره یا بدتر :imoksmiley:
ولی چون مورد اول بسیار بسیار احمقانه است مورد دوم را برداشت میکنم
لطفا مقایسه مسی با تورس رو بزارید
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1