توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : |:| گلهای هفته چهارم لیگ برتر انگلیس |:|
Arsenal-4ever
13-09-2008, 16:22
به نام خدا
گلهای هفته چهارم لیگ برتر انگلیس - England Premier League
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] لیورپول 2 - 1 منچستر یونایتد [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] | AVI | گزارش انگلیسی [Only registered and activated users can see links]
کارلوس توز ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
براون ( گل به خودی ) ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
بابل ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
گلها با فرمت 3GP در یک فایل ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] بلکبرن 0 - 4 آرسنال [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] | AVI | گزارش انگلیسی [Only registered and activated users can see links]
روبین فن پرسی ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
آدبایور ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
آدبایور (پنالتی) ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
آدبایور ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
گلها با فرمت 3GP در یک فایل ([Only registered and activated users can see links])
[Only registered and activated users can see links] منچستر سیتی 1 - 3 چلسی [Only registered and activated users can see links]
روبینیو ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
کاروالیو ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
لمپارد ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
آنلکا ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links] _ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
7 کلیپ از کاروالیو در یک فایل ([Only registered and activated users can see links])_ لینک مستقیم ([Only registered and activated users can see links])
Mohsen_Bar3lona
13-09-2008, 16:23
به نام خدا
گلهای هفته چهارم لیگ جزیره - England Premier League
[Only registered and activated users can see links] لـیورپــــول 2 - 1 منچستریونایتد [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] H.264 | AVI 1000 | گزارش عادل فردوسی پور[Only registered and activated users can see links]
توز [Only registered and activated users can see links]
Easyshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
براون (گل به خودی)
Easyshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links])| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
بابل [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] من . سیتی 1 - 3 چلســــــــی [Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] H.264 | AVI 1000 | گزارش مزدک [Only registered and activated users can see links]
روبینیو [Only registered and activated users can see links]
کاروالیو [Only registered and activated users can see links]
Easyshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links] 6aaccfbb0b7e31fbec51960fd8e3f04b43a165f5ce9f4765d9 040ab095a08892271f8bfabc53e704ddab88eecfc25d1aecc0 07b3789ccb1d78d0e1f7ea84f853c68b98f588d093b881a971 610d5ff9e59ec1185f7cdc32ea0ea782c4d32c36bb16bd112b 7fce7a0159ecd13cdc65a51096ac5c49e4247c6828c334533e 6b0cf6d)| Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
لمپارد [Only registered and activated users can see links]
آنلکا [Only registered and activated users can see links]
Easyshare ([Only registered and activated users can see links])| Megaupload ([Only registered and activated users can see links]) | Rapidshare ([Only registered and activated users can see links])| Zshare ([Only registered and activated users can see links])
iran-esfahan-asia
13-09-2008, 17:17
حقش باخت نبود
alirooney
13-09-2008, 17:36
منچستر، چه ببری چه ببازی همیشه تو وجود مایی:winksmiley02::winksmiley02:
Amir Argentina
13-09-2008, 17:53
اشکال نداره گفتیم بزارن بعد از هفت سال تو زمین خودشون ببرن
فقط منچستر
باختیم :29:ولی اشکال نداره تازه اوله فصله :1: با هماهنگ شدن تیم و آماده شدن برباگل و برگشت کریس مطمئنا به روزهای اوج برمیگردیم :301:
به قول دوستان منچستر [Only registered and activated users can see links] ، چه ببری چه ببازی همیشه تو وجود مایی :13:
Arsenal-4ever
13-09-2008, 21:55
تاپیک با گلهای دو مسابقه اول امروز آپدیت شد./
HaMeD BaXfOOt
13-09-2008, 21:58
گلهای بازی چلسی رو هم بزارید. خداییش ترکوندش مچستر سیتی رو با این که 10 نفره شد. ممنون
Arsenal-4ever
13-09-2008, 22:07
متاسفانه امشب نتونستم بازی من سیتی-چلسی رو ضبط کنم
فردا تکرار این بازی رو ضبط میکنم و گلهاش رو براتون قرار میدم :winksmiley02:
Loverboy
13-09-2008, 22:10
متاسفانه امشب نتونستم بازی من سیتی-چلسی رو ضبط کنم
فردا تکرار این بازی رو ضبط میکنم و گلهاش رو براتون قرار میدم :winksmiley02:
متاسفانه همه جا اعلام شده بود كه بازي 21:30 برگزار ميشه و من هم كه مهمون بودم خونه همسايمون با مكافات اونجا رو پيچوندم و به خيال اينكه بازي 21:30 هستش زدم بازي رو ضبط كنم كه ديدم دقيقه 23 هستش و نتيجه 1-1 . بازم دست داش فضل الله درد نكنه كه فردا گلها رو ضبط ميكنه .
Ali Chelsea
13-09-2008, 22:21
صدرنشینی شیرهای لندن ادامه دارد!!! :2::2::flowerysmile::5::5:
صدرنشینی شیرهای لندن ادامه دارد!!! :2::2::flowerysmile::5::5:
ببخشيد ولي الان ارسنال صدر نشين هستش ها:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flo werysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmil e::31::5::5::5::5::5::5:
من بازی رو ندیدم
ولی شنیدم روبینهو خوب بازی کرده
اگه میشه صحنه های قشنگ بازی رو هم بزارید
ببخشيد ولي الان ارسنال صدر نشين هستش ها:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flo werysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmil e::31::5::5::5::5::5::5:
حالا اون مزدک یه چیزی تو تخیلاتش بودو گفت تو چرا باور کردی؟
ببخشید گل چهارم آرسنال چهار ستاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه تک به تک ساده بودا.:1:
Mohsen_Bar3lona
14-09-2008, 03:19
سلام ...
دوستان لینک گل های بازی لیورپول-منچستر و من.سیتی-چلسی از شبکه 3 ، در پست 2 همین تاپیک قرار گرفت ...
شرمنده که دیر شد...من ADSL ام محدودیت داره شبا باید آپلود کنم که یکمی دیر میشه...بزودی این مشکل حل خواهد شد...
iran-esfahan-asia
14-09-2008, 04:57
شبکه 3 هم مثل کیفیتش مثل show sport یا نه؟
Mohsen_Bar3lona
14-09-2008, 05:55
شبکه 3 هم مثل کیفیتش مثل show sport یا نه؟
کیفیت show sport قطعا بالاتره.چون با dvb ریکورد میشه...اما شبکه3 با کارت تی وی انجام میشه...
ولی خب کیفیت کلیپ های شبکه 3 هم خوبه و ارزش دانلود داره...اگه از 100 بخوایم نمره بدیم show sport حدودا 95 میگیره شبکه 3 حدوده 75... :31:
اتقاقا خیلی گل قشنگی بود آرسنالیها حدود 20 تا پاس به هم دادن تا به دروازه رسیدن و آخرش گل زدن
Topsoccer
14-09-2008, 16:10
ایول به چلسی-ایول به لمپارد:2:
ولی اصلا خطای جان تری کارت قرمز نداشت:-o
Arsenal-4ever
14-09-2008, 16:51
اتقاقا خیلی گل قشنگی بود آرسنالیها حدود 20 تا پاس به هم دادن تا به دروازه رسیدن و آخرش گل زدن
دقیقا همونطور که دوستمون گفتن گل چهارم آرسنال تعریف واقعی فوتبال بود :13:
17 پاس پیاپی - پاس 18 از رمزی به آده - دریبل زدن دروازه بان - و گل :d0s69thbefhifftitrz
اگه محدودیت ستاره نبود یه کهکشان براش میزدم :21:
داش فضل الله يه زحمت خيلي خفن برات دارم.لطفآ تمام حركات ديشب كارواليو رو بذار.براي اولين بار تو يه روز 2 تا بازي ليگ انگليس رو ديدم.خداييش ضرر هم نكردم.هر چند اي كاش نتيجه ها بر عكس مي شد.
راستي بي زحمت گل آدبايور رو به صورت كامل با 8-9 تا صحنه آهسته بذار.يه شاهكار بود.من تا حالا فقط 2 تا شبيه به اين رو ديده بودم.يكي گل اوورمارس به ليورپول و گل كارلوس آلبرتو به ايتاليا
صدرنشینی شیرهای لندن ادامه دارد!!!
ببخشيد ولي الان ارسنال صدر نشين هستش ها:flo werysmile::flowerysmil e:
چلسی صدره و لیورپول دوم و آرسنال سوم
آرسنال فقط 9 امتیاز داره.اما لیورپول و چلسی فقط تفاضلشون 3-4 تا با هم فرق میکنه که ایشاللا اونم به زودی جبران میشه:5:
Ali Chelsea
14-09-2008, 20:21
خوب نشون دادی که طرفدار واقعی تیمت هستی و امتیاز هارو می دونی!
عزیز من آرسنال به هیچ وجه نمی تونست بره صدر این مزدک واسه خودش یه چیزی گفت.تو اگه هوادارا واقعی بودی باور نمی کردی!
حد اقل امتیاز ها رو دنبال کن! چلسی از هفته اول تا حالا صدر جدوله!:2:
Arsenal-4ever
14-09-2008, 20:57
خوب نشون دادی که طرفدار واقعی تیمت هستی و امتیاز هارو می دونی!
عزیز من آرسنال به هیچ وجه نمی تونست بره صدر این مزدک واسه خودش یه چیزی گفت.تو اگه هوادارا واقعی بودی باور نمی کردی!
حد اقل امتیاز ها رو دنبال کن! چلسی از هفته اول تا حالا صدر جدوله!:2:
من بازی چلسی رو از شبکه 3 ندیدم که مزدک چی گفته بوده
ولی خوب معلومه که مزدک چیزی رو اشتباه نگفته
اون موقع چلسی در حال بازی بوده و نتیجش معلوم نبود بنابراین چون آرسنال بازی خودشو انجام داده بوده و برده بوده در هر حال بالاتر از چلسی بوده :winksmiley02:
چلسی که 3-1 برد دوباره یک امتیاز با آرسنال اختلاف گرفت
در ضمن تا قبل از هفته 6 یا 7 صدرنشینی معنایی نداره :1:
و یه نکته برای شما دوست عزیز :
فاصله دو پستی که دادی 2 دقیقه هست !!!
شما به راحتی میتونی از نقل قول چندگانه استفاده کنی که خدایی نکرده جز گروه اسپمرها قرار نگیری !
Ali Chelsea
14-09-2008, 21:07
اون موقع چلسی در حال بازی بوده و نتیجش معلوم نبود بنابراین چون آرسنال بازی خودشو انجام داده بوده و برده بوده در هر حال بالاتر از چلسی بوده :winksmiley02:
شما به راحتی میتونی از نقل قول چندگانه استفاده کنی که خدایی نکرده جز گروه اسپمرها قرار نگیری !
در مورد اینکه آرسنال بالاتر بود درست میگی ولی دقت کن که لیورپول قبل از آرسنال حریفش رو برده بود و صدر جدول بود!!! بنابراین به هیچ وجه آرسنال صدر نبوده
HaMeD BaXfOOt
14-09-2008, 21:32
آقا چرا گلها رو با مدیا پلیر باز میکنی نشون نمیده؟ چه جوری باید این مشکلو حل کنم؟
Joga Bonito
14-09-2008, 21:42
لیورپول قبل از آرسنال حریفش رو برده بود و صدر جدول بود!!! بنابراین به هیچ وجه آرسنال صدر نبوده
لیورپول قبل آرسنال بازیشو برده بود آرسنالم قبل چلسی برده بود اینجوری هم لیورپول مدت کوتاهی صدر بود هم آرسنال.
جون مادرتون تو تاپیک گلها در مورد بازیها و اتفاقاتش و اینا حرف نزنید[Only registered and activated users can see links]
Mohsen_Bar3lona
15-09-2008, 00:02
آقا چرا گلها رو با مدیا پلیر باز میکنی نشون نمیده؟ چه جوری باید این مشکلو حل کنم؟
به صفحه ی زیر برو و کدک(CODEC) های AVI رو دانلود کن چون گویا ویندوزت ساپورت نمیکنه...
سلام به تمامی دوستان گل
آقایونی که میتونن فایل بزارن
یه زحمتی براتون داشتم
اگه میشه صحنه های قشنگ بازی چلسی با منچستر سیتی رو بزارین
اگه این کار رو انجام بدین ممنون میشم
Special Two
15-09-2008, 01:19
لیورپول قبل آرسنال بازیشو برده بود آرسنالم قبل چلسی برده بود اینجوری هم لیورپول مدت کوتاهی صدر بود هم آرسنال.
جون مادرتون تو تاپیک گلها در مورد بازیها و اتفاقاتش و اینا حرف نزنید[Only registered and activated users can see links]
آقايون خواهشآ اگه مطلبي بيان ميكنيد خوب تامل كنيد كه اينقدر بحث ها ادامه پيدا نكند!
بازي آرسنال 2 ساعت و ربع بعد از بازي ليورپول منچستر بود به هيچ وجه حتي يك صدم ثانيه آرسنال به صدر نميره كه نميره!!!!
درضمن اصلآ بحث يه چيزديگه است مزدك گفت آرسنال با 12 امتياز و يك بازي بيشتر در صدر قرار داره!!!از اون سوتي هاي بود كه دوسه بار تكرار كرد..... دوست خوبمون Ali_chelseafc هم كاملآ حق داره اگه كسي طرفدار واقعي يه تيم باشه هيچ وقت تو امتيازها به اشتباه نمي افته حتي با حرف مزدك!!!
Mohsen_Bar3lona
15-09-2008, 02:56
آقايون خواهشآ اگه مطلبي بيان ميكنيد خوب تامل كنيد كه اينقدر بحث ها ادامه پيدا نكند!
بازي آرسنال 2 ساعت و ربع بعد از بازي ليورپول منچستر بود به هيچ وجه حتي يك صدم ثانيه آرسنال به صدر نميره كه نميره!!!!
درضمن اصلآ بحث يه چيزديگه است مزدك گفت آرسنال با 12 امتياز و يك بازي بيشتر در صدر قرار داره!!!از اون سوتي هاي بود كه دوسه بار تكرار كرد..... دوست خوبمون Ali_chelseafc هم كاملآ حق داره اگه كسي طرفدار واقعي يه تيم باشه هيچ وقت تو امتيازها به اشتباه نمي افته حتي با حرف مزدك!!!
همونطور که دوست عزیزمون joga-bonito گفتن اینجور بحث ها جاش اینجا نیست.بار ها و بارها به دوستان تاکید کردیم که ازین چرت و پرت ها از قبیل (تیم ما فلان بود ، باخت حق فلانی نبود ، دمشون گرم لولشون کردیم ، شما تیمتون فلانه...) توی تاپیک های تاپ گل که مربوط به ویدئو هست بیان نکنن.نمی دونم آخه این چه اخلاقیه که بعضی از دوستان دارن...درسته لیورپول یک امتیاز از آرسنال بیشتر داره و آرسنال نمیتونه به صدر اومده باشه...ولی ادب و نزاکت رو رعایت کنید...آفرین به شما که هوادار "واقعای" هستی و حواست جمعه.ولی اشتباهه دیگه...خواهشا این بحث مسخره رو ادامه ندید...حداقل تا هفته ی دهم صبر کنید بعد شروع کنید... :53:
سلام به تمامی دوستان گل
آقایونی که میتونن فایل بزارن
یه زحمتی براتون داشتم
اگه میشه صحنه های قشنگ بازی چلسی با منچستر سیتی رو بزارین
اگه این کار رو انجام بدین ممنون میشم
خلاصه نیمه اول ([Only registered and activated users can see links]) و خلاصه نیمه دوم ([Only registered and activated users can see links]) . دوربین تو صورت روبینهو::: 1 ([Only registered and activated users can see links]) و 2 ([Only registered and activated users can see links]) . اخراج جان تری ([Only registered and activated users can see links]). حمله چلسی در دقیقه 90 ([Only registered and activated users can see links]) و .... [Only registered and activated users can see links]$Common/Image/Logo/PremierLeague/93x25/SP1.gif
alirooney
15-09-2008, 09:09
سلام.این کلیپ نشون میده که لیورپول چه شاهکاری کرده:-o
alirooney
15-09-2008, 09:13
این هم جامهایی که منچستر با فرگوسن از سال 2002 تا حالا گرفته
alirooney
15-09-2008, 09:13
فعلا یا علی
دوستان من شنیدم روبینهو تو این بازی چند تا حرکت قشنگ زده
اگه میشه اونا رو بزارین
ممنون
همونطور که دوست عزیزمون joga-bonito گفتن اینجور بحث ها جاش اینجا نیست.بار ها و بارها به دوستان تاکید کردیم که ازین چرت و پرت ها از قبیل (تیم ما فلان بود ، باخت حق فلانی نبود ، دمشون گرم لولشون کردیم ، شما تیمتون فلانه...) توی تاپیک های تاپ گل که مربوط به ویدئو هست بیان نکنن.نمی دونم آخه این چه اخلاقیه که بعضی از دوستان دارن...درسته لیورپول یک امتیاز از آرسنال بیشتر داره و آرسنال نمیتونه به صدر اومده باشه...ولی ادب و نزاکت رو رعایت کنید...آفرین به شما که هوادار "واقعای" هستی و حواست جمعه.ولی اشتباهه دیگه...خواهشا این بحث مسخره رو ادامه ندید...حداقل تا هفته ی دهم صبر کنید بعد شروع کنید... :53:
ای بابا چرا خون خودت و کثیف میکنی حالا از 2تا بازی 1 امتیاز دارید دیگه مشکلی نیست که به قول یکی از دوستان صدرنشینی تا هفته ی 6-7 معنی و مفهومی نداره!!!
اگه شما میخواید جلوی این مشکلات رو بگیرید باید بعد از قرار دادن لینک گلها تاپیک رو ببندید اگه اینکار رو نمیکنید نباید هی گیر بدید که شما چرا در مورد تیمت صحبت میکنی خب طرف تیمش باخته یا برده می خواد از تیمش دفاع یا تمجید کنه.:13:
دوستان من شنیدم روبینهو تو این بازی چند تا حرکت قشنگ زده
اگه میشه اونا رو بزارین
ممنون
سلام
یا اشتباه رسوندن یا اشتباه شنیدی!!! روبینهو فقط تو این بازی 1گل زد و تمام بعد از اون هم تا اومد از 30متری جلو تر بیاد با تکل های زیبای کاروالیو و اشلی متوقف شد و همین و حرکت قشنگش تو بازی پشت سر هم اعتراض غلط در مورد این تکل ها به داور بود :d0s69thbefhifftitrz
این رو هم میگم که دیگه جواب من رو ندی: کاروالیو به عنوان بهترین بازیکن زمین انتخاب شد :72:
TheProfessor
15-09-2008, 11:08
قرار بود فیلم کامل گل آخر آرسنال رو بذاری!! ممنون می شم بذارین!!:1:
راستی من می تونم از لینک دانلود گل ها جای دیگه ای استفاده کنم؟!
Arsenal-4ever
15-09-2008, 11:29
قرار بود فیلم کامل گل آخر آرسنال رو بذاری!! ممنون می شم بذارین!!:1:
اجازه بدید هر وقت که بازی تکرار شد گل رو دوباره ضبط میکنم و میزارم کاملشو !
در حال حاضر تازه نیمه دوم شروع شده ( تکرار بازی ) و 45 دقیقه دیگه آدبایور گل خواهد زد :D
در صورت ذکر منبع ( [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ) ایرادی نداره
Ali Chelsea
15-09-2008, 11:41
ای بابا چرا خون خودت و کثیف میکنی حالا از 2تا بازی 1 امتیاز دارید دیگه مشکلی نیست که به قول یکی از دوستان صدرنشینی تا هفته ی 6-7 معنی و مفهومی نداره!!!
اگه شما میخواید جلوی این مشکلات رو بگیرید باید بعد از قرار دادن لینک گلها تاپیک رو ببندید اگه اینکار رو نمیکنید نباید هی گیر بدید که شما چرا در مورد تیمت صحبت میکنی خب طرف تیمش باخته یا برده می خواد از تیمش دفاع یا تمجید کنه.:13:
کاملا از هر نظر با این دوستمون موافقم
بابا ما يك اشتباهي كرديم ها راست ميگين تقصير مزدك بود ارسنال اصلا بازي زيادي نكرده
منم اشتباه كردم پس لطفا بحث درباره ي اين را تموم كنيد :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25:
نبايد به اين گزارشگرها اعتماد كرد:301:
اگه كسي صحنه ي سوتي مارا هم بذهره ممنون ميشيم:winksmiley02:
Mohsen_Bar3lona
15-09-2008, 15:30
:72:
آش شور خاله رو ربط میدی به بنده شلواره اصغر؟ [Only registered and activated users can see links] خیلی عذر می خوام شما دیگه از کجا پیداتون میشه؟ آخه چه ربطی به بارسلونا داره؟[Only registered and activated users can see links] آره یعنی اگه تاپیک رو قفل نکنیم نمیشه کنترلتون کرد نه؟نمی دونم چطور میشه که به یه انسان هر چی بگی یه کار رو نکن ، بازم میکنه.نمیدونم شاید اون انسان...[Only registered and activated users can see links]
Special Two
15-09-2008, 16:09
بابا ما يك اشتباهي كرديم ها راست ميگين تقصير مزدك بود ارسنال اصلا بازي زيادي نكرده
منم اشتباه كردم پس لطفا بحث درباره ي اين را تموم كنيد :smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8b9eb25::smil4337dd8 b9eb25:
نبايد به اين گزارشگرها اعتماد كرد:301:
اگه كسي صحنه ي سوتي مارا هم بذهره ممنون ميشيم:winksmiley02:
ايول به اين قدرت و اراده خيلي ازت خوشم اومد پسر.:flowerysmile:
Arsenal-4ever
15-09-2008, 16:43
تاپیک با گلهای بازی من سیتی - چلسی آپدیت شد.
کلیپهای کاروالیو و گل چهارم آرسنال تا دقایقی دیگر
Arsenal-4ever
15-09-2008, 17:53
بهترین گلهای فصل 2008-2009 تا به حال ( از نظر کار تیمی )
کیفیت : 1088 کیلوبایت
کدک : H.26
فرمت : AVI
Show Sports 1 - گزارش انگلیسی
گل دوم آرسنال - 26 پاس (مدت زمان : 2 دقیقه و 7 ثانیه )
حجم : 16.8 مگابایت
Arsenal Super Class Vs Blackburn ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links]
گل چهارم آرسنال - 18 پاس (مدت زمان : 1 دقیقه و 58 ثانیه )
حجم : 15.79 مگابایت
Arsenal Super Class Vs Blackburn ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
Ali Chelsea
15-09-2008, 18:38
بهترین گل فصل 2008-2009 تا به حال ( از نظر کار تیمی )
Arsenal Super Class Vs Blackburn ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]
چه منبعی اعلام کرده که این بهترین گل شده؟
Arsenal-4ever
15-09-2008, 19:20
منبعش منم ! :D
شما اگه دوست نداری نگیر :1:
البته یه اشتباهی هم شده !
این گل با 18 پاس به ثمر رسیده در صورتی که گل دوم آرسنال با 26 پاس به ثمر رسیده بوده :117: که تا دقایقی دیگر این گل رو هم به پست بالا اضافه میکنم
:117::-o:117::-o:117::-oچه منبعي؟اصلآ گل رو ديدي؟زدن همچين گلي خيلي سادس؟آرزوي خيلي از مربياي بزرگه كه تيمشون به يه تيم دسته چهارمي هم كه شده يه چنين گلي بزنه.من خيلي وقت بود يه همچين گلي نديده بودم.
ehsan-aria
15-09-2008, 20:12
:72:مرسی
واقعا عالی بود:flowerysmile:
Ali Chelsea
15-09-2008, 22:15
گل رو دیدم. بله خیلی قشنگ بود ولی خوب هیچ منبعی که گلهارو رده بندی نکرده!
ali712233
15-09-2008, 23:32
Fulham v Bolton
Fulham 1-0 Gera ([Only registered and activated users can see links]) / Fulham 1-0 Gera ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Fulham 2-0 Zamora ([Only registered and activated users can see links]) / Fulham 2-0 Zamora ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Bolton 2-1 Helguson ([Only registered and activated users can see links]) / Bolton 2-1 Helguson ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links]) / MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links])
[/URL]
Newcastle v Hull
[U]Hull 0-1 King ([Only registered and activated users can see links]) / Hull 0-1 King ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Hull 0-2 King ([Only registered and activated users can see links]) / Hull 0-2 King ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Newcastle 1-2 Xisco ([Only registered and activated users can see links]) / Newcastle 1-2 Xisco ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
MOTD Highlights / MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links])
Portsmouth v Middlesbrough
Middlesbrough 0-1 Mido ([Only registered and activated users can see links]) / Middlesbrough 0-1 Mido ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Portsmouth 1-1 Defoe ([Only registered and activated users can see links]) / Portsmouth 1-1 Defoe ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Portsmouth 2-1 Defoe ([Only registered and activated users can see links]) / Portsmouth 2-1 Defoe ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links]) / MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links])
Stoke v Everton
Everton 0-1 Yakubu ([Only registered and activated users can see links]) / Everton 0-1 Yakubu ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 0-1 Yakubu ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 0-1 Yakubu ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Everton 0-2 Anichebe ([Only registered and activated users can see links]) / Everton 0-2 Anichebe ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 0-2 Anichebe ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 0-2 Anichebe ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Stoke 1-2 Olofinjana / Stoke 1-2 Olofinjana ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Stoke 1-2 Olofinjana ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Stoke 1-2 Olofinjana ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Stoke 2-2 Jagielka OG ([Only registered and activated users can see links]) / Stoke 2-2 Jagielka OG ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Stoke 2-2 Jagielka OG ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Stoke 2-2 Jagielka OG ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Everton 2-3 Cahill ([Only registered and activated users can see links]) / Everton 2-3 Cahill ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 2-3 Cahill ([Only registered and activated users can see links]) / SKY Everton 2-3 Cahill ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
West Brom v West Ham
West Brom 1-0 Morrison ([Only registered and activated users can see links]) / West Brom 1-0 Morrison ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
West Ham 1-1 Noble ([Only registered and activated users can see links]) / West Ham 1-1 Noble ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
West Ham 1-2 Neill ([Only registered and activated users can see links]) / West Ham 1-2 Neill ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
West Brom 2-2 Bednar ([Only registered and activated users can see links]) / West Brom 2-2 Bednar ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
West Brom 3-2 Brunt ([Only registered and activated users can see links]) / West Brom 3-2 Brunt ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
MOTD Highlights / MOTD Highlights ([Only registered and activated users can see links])
Wigan v Sunderland
Sunderland 0-1 Bramble OG ([Only registered and activated users can see links]) / Sunderland 0-1 Bramble OG ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
Wigan 1-1 Zaki ([Only registered and activated users can see links]) / Wigan 1-1 Zaki ([Only registered and activated users can see links]) (View ([Only registered and activated users can see links]))
با سلام
می خواستم بگم گل لمپارد به منسیتی رو دانلود کردم و فقط صدا داشت و تصویر نداشت.
با تشکر
alirooney
16-09-2008, 08:43
با یه برنامه دیگه باز کن:flowerysmile:
alirooney
16-09-2008, 08:47
دوستان عزیز خواب زدن حتی یک گل به منچستر رو ببینند.:evilgrin:
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]):7::7::7::7::7:
آش شور خاله رو ربط میدی به بنده شلواره اصغر؟ [Only registered and activated users can see links] خیلی عذر می خوام شما دیگه از کجا پیداتون میشه؟ آخه چه ربطی به بارسلونا داره؟[Only registered and activated users can see links] آره یعنی اگه تاپیک رو قفل نکنیم نمیشه کنترلتون کرد نه؟نمی دونم چطور میشه که به یه انسان هر چی بگی یه کار رو نکن ، بازم میکنه.نمیدونم شاید اون انسان...[Only registered and activated users can see links]
ما خیلی وقت هستش که پیدامون هستش.
ربطی به بارسا نداره اما به شما چرا!!!:fkr:
من به شما نگفتم که بیا تاپیک رو قفل کن منظورم به سرپرست ها یا مدیرا بود شما این مساُله رو به دل نگیر:13:
اگه دیده باشی من اولین پستم تو این تاپیک بود چون دیدم داری به بعضی هوادارا توهین غیر مستقیم میکنی و همین الآنم داری ادامه میدی.
بعدشم این تاپیک صاحاب داره و نیاز نیست که یه کاربر بیاد دیگران رو از کارشون منع کنه.
من فقط یه پیشنهاد دادم اونم نه به کاربرا :wavesmile:
Arsenal-4ever
16-09-2008, 09:44
با سلام
می خواستم بگم گل لمپارد به منسیتی رو دانلود کردم و فقط صدا داشت و تصویر نداشت.
با تشکر
این سوال رو داریم برای بار n-1 ام جواب میدیم !
امیدوارم که دیگه هیچ کسی برای بار آخر و n ام نپرسه چون دیگه جواب داده نخواهد شد !
اگه یه کمی به پست های همین تاپیک دقت میکردی بدون شک پست شماره 29 ([Only registered and activated users can see links]) رو میدیدی که یه نفر دیگه هم دقیقا همین سوال رو پرسیده بوده !
با تشكر از آقاي Arsenal_4ever براي لينك دانلود و همچنين شرمندگي به خاطر گذاشتن پيامهاي تكراري مي خواستم بگم كه من تازه عضو شده بودم و با پيامها آشنايي نداشتم!
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1