PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ..::.. گلهای دور برگشت جام یوفا | مرحله یک چهارم نهایی ..::..

Amin-TopGoal
12-04-2008, 10:49
بسم الله الرحمن الرحیم

UEFA CUP 2008

گلهای دور برگشت مرحله یک چهارم نهایی جام یوفا

[Only registered and activated users can see links]

ختافه 3-3 بایرن مونیخ

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی | کیفیت 1400 کیلوبایت [Only registered and activated users can see links]

کونترا ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

ریبری ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

کاسکوئرو ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

براولیو ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

تونی ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

تونی ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

اسپورتینگ 0-2 رنجرز

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی [Only registered and activated users can see links]

دارچویل ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

وایتاکر ([Only registered and activated users can see links]) ( لینک کمکی ([Only registered and activated users can see links]) )

آیندهون 0-2 فیورنتینا

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی | کیفیت عالی [Only registered and activated users can see links]

موتو ([Only registered and activated users can see links])

موتو ([Only registered and activated users can see links])

زنیت 1-0 بایرلورکوزن

[Only registered and activated users can see links] گلهای بازی [Only registered and activated users can see links]

بلوخین ([Only registered and activated users can see links])

Amin-TopGoal
12-04-2008, 12:36
بازی و شب به یاد ماندنی برای بایرنی ها بود!

فقط موندم چه جوری ختافه ده نفره سه تا گل به بایرن زد!! :1:

9midstuta
12-04-2008, 18:24
بازی و شب به یاد ماندنی برای بایرنی ها بود!

فقط موندم چه جوری ختافه ده نفره سه تا گل به بایرن زد!! :1:
همون طور که بایرن 10 نفره بازی 1-0 باخته رو 3-1 برد!!! (بایرن 3-1 بوخوم)

Amin-TopGoal
12-04-2008, 18:29
همون طور که بایرن 10 نفره بازی 1-0 باخته رو 3-1 برد!!! (بایرن 3-1 بوخوم)

البته من نمیخوام بر ضد بایرن حرفی زده باشم چون بعضی ها :1: طرفدارشن

اما بایرن اگه ده نفره بود حریفش بوخوم بود. اما حریف تیم 10 نفره ختافه کی بود؟ :7:

9midstuta
12-04-2008, 18:30
گل سوم بازی که توسط تونی زده شد رو لینک zShare شو اشتباه گذاشتی...

9midstuta
12-04-2008, 18:33
البته من نمیخوام بر ضد بایرن حرفی زده باشم چون بعضی ها :1: طرفدارشن

اما بایرن اگه ده نفره بود حریفش بوخوم بود. اما حریف تیم 10 نفره ختافه کی بود؟ :7:
خب اینو باید قبول کرد که ختافه تیم کوچیکی نیست, برای همین یه مقدار برای بایرن مشکل ساز شد... بایرن خودشو قهرمان می دونه برای همین زیاد یوفا رو جدی نمی گیره:1:
نا گفته نماند که ختافه خیلی بزرگتر از اسمش بازی می کنه:winksmiley02:

9midstuta
12-04-2008, 18:36
خلاصه بازی پی اس وی 0-2 فیورنتینا - حجم 64 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
گل اول موتو - حجم 7.12 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])
گل دوم موتو - حجم: 5.89 مگابایت ([Only registered and activated users can see links])

Amin-TopGoal
12-04-2008, 18:39
گل سوم بازی که توسط تونی زده شد رو لینک zShare شو اشتباه گذاشتی...

درستش کردم

خب اینو باید قبول کرد که ختافه تیم کوچیکی نیست, برای همین یه مقدار برای بایرن مشکل ساز شد... بایرن خودشو قهرمان می دونه برای همین زیاد یوفا رو جدی نمی گیره:1:
نا گفته نماند که ختافه خیلی بزرگتر از اسمش بازی می کنه:winksmiley02:

ایشالله بایرن و فیورنتینا میرسن فینال. البته در این حالت امیدوارم فلورانسی ها برنده باشن

9midstuta
12-04-2008, 19:29
ایشالله بایرن و فیورنتینا میرسن فینال. البته در این حالت امیدوارم فلورانسی ها برنده باشن
ایشالا,
دو تیم مورد علاقه ی من همین بایرن و فیو هستن, امیدوارم حق به حقدار برسه,
بازی به پنالتی هم بکشه بد نیست:4: اینجوری افسوس خوردنش کمتره.

Ramtin7
13-04-2008, 19:51
خب این بازی از اون بازیها بود به همین علتم ختافه 10 نفره تونست سه تا گل بزنه(خودمم از منطق خودم حال کردم:17::17::19::19: