PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ***ويدئوهاي فوتسالي***

Mehdi.A
10-09-2008, 15:47
چند نفر در خواست انواع و اقسام ويدئوهاي مربوط به فوتسال رو داده بودند و در ضمن تاپيكي هم در باره فوتسال نبود.به همين خاطر اين تاپيك رو درست كردم.هر كي هر چي از فوتسال داره بريزه اينجا.اوليش رو خودم مي ذارم.خلاصه بازي فوتسال ايران و ژاپن در فينال جام ملتهاي آسياي 2006 (اسم درستش رو يادم نيست) كه ايران مثل هميشه قهرمان آسيا شد.اگه كسي لينك موبايلش رو خواست يه ندا بده.

[Only registered and activated users can see links]

لينك شير بي.....لينك مگا آپلود......لينك زد شير......لينك رپيد شير......لينك بادونگو......لينك موبايل از زد شير

General Xavi
10-09-2008, 16:25
قربون دستت 3gp رو هم بذار

Mehdi.A
10-09-2008, 16:55
قربون دستت 3gp رو هم بذار
تا دقايقي ديگر به پست اول اضافه خواهد شد

Mehdi.A
10-09-2008, 17:42
لينك 3gp اولي رديف شد.اين فيلم رو هم ببينيد كه خيلي باحاله.اگه لينك موبايلش رو خواستيد يه ندا بديد.

Download ([Only registered and activated users can see links])

General Xavi
10-09-2008, 18:23
لينك 3gp اولي رديف شد.اين فيلم رو هم ببينيد كه خيلي باحاله.اگه لينك موبايلش رو خواستيد يه ندا بديد.

مهدي جان اينكه فقط 3 ثانيه بود كجاش باحال بود:-??

Mehdi.A
10-09-2008, 18:37
مهدي جان اينكه فقط 3 ثانيه بود كجاش باحال بود:-??
براي شما كه هر استاد اين حركات هستي راحته و جذابيتي نداره.:D
اسفند دو سال قبل يه بازي دوستانه فوتسال بين منتخب پاري سنت ژرمن و منتخب فرانسه 98 برگذار شد.زيدان تو اون بازي حسابي تركوند ولي اين سوتي رو هم داد.لينك موبايل خواستيد يه ندا بديد.احتمالآ تو چند روز آينده خلاصه حركات زيدان تو اون بازي رو هم مي ذارم.

General Xavi
10-09-2008, 18:40

اسفند دو سال قبل يه بازي دوستانه فوتسال بين منتخب پاري سنت ژرمن و منتخب فرانسه 98 برگذار شد.زيدان تو اون بازي حسابي تركوند ولي اين سوتي رو هم داد.لينك موبايل خواستيد يه ندا بديد.احتمالآ تو چند روز آينده خلاصه حركات زيدان تو اون بازي رو هم مي ذارم.

من نگفتم قشنگ نبود گفتم كوتاه بود
زيدان اين دريبل رو خورد :-oاصن معلوم نبود
بازم دستت دردنكنه منكه تشكرم ازت كردم

Mehdi.A
10-09-2008, 18:58
من نگفتم قشنگ نبود گفتم كوتاه بود
زيدان اين دريبل رو خورد :-oاصن معلوم نبود
بازم دستت دردنكنه منكه تشكرم ازت كردم
نه اون ويدئو 3 ثانيه ايه مربوط به زيدان نيست.اين آخريع مال زيدانه.

crouch_2008
11-09-2008, 11:35

:2:ایول گل کاشتی ، دمت گرم:2:

crouch_2008
11-09-2008, 11:42

:-??این رو که هنوز نگاه نکرده تموم شد :-??

dashhamid
21-09-2009, 00:48
از همه ی دوستان خواهش میکنم هر چی از فوتسال دارید اینجا برامون بذارید . دیگه خواهش کردما .