PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فراخوان های باشگاه سپاهان

M-reza
09-09-2008, 12:38
اینجا هر چی باشگاه فراخاون داد بذارید
من اولیش رو می ذارم:قلیون:

M-reza
09-09-2008, 12:38
فراخوان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
ارسال شده بوسيله ro در مورخه : سه شنبه، 19 شهريور ماه ، 1387 (3 مشاهده)

داشتن سمبل و نمادی ثابت و همیشگی در بین باشگاههای مطرح دنیا امری است که می تواند بهترین معرف و نماد آنها در رقابت های داخلی و بین المللی باشد و حتی موجبات اتحاد و همدلی بیشتر هوداران آنها در اقصی نقاط کشور و دنیا را به دنبال داشته باشد .
باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان که در رشته های مختلف ورزشی موفق به طی کردن مرزهای ایران زمین شده و مفتخر است حتی فراتر ازقاره کهن آسیا ، در رشته فوتبال حضور درجام باشگاههای جهان را به عنوان اولین تیم ایرانی در کارنامه ی خود داشته باشد ، درصدد است تا با فراخوانی از عموم علاقه مندانی که در امر طراحی نماد وسمبل آشنائی و توانائی های لازم رادارند در انتخاب و تثبیت سمبلی با گستره بین المللی یاری طلبد .
داشتن نشانی از فرهنگ بومی ایران و اصفهان ، عدم تناقص سمبل با فرهنگ ملی مذهبی ایران اسلامی ، جذابیت برای همه ی رده های سنی و حتی المقدوراستفاده ازرنگ های زرد و مشکی در طراحی ، شاخصه هایی است که لازم است علاقمندان در طراحی های خود آنان را مد نظر قرار دهند .
دوستداران و علاقمندان به مشارکت در این فراخوان تا پایان مهر ماه 1387 فرصت دارند تا آثار خود را بر روی CD به همراه نسخه چاپی آن با ذکر مشخصات ، در پاکت درب بسته و با ذکر آدرس دقیق پستی و تلفن خود به نشانی اصفهان ، پل فلزی – خیابان حکیم نظامی – نرسیده به چهار راه حکیم نظامی شماره 249 کدپستی : 77851 – 81756 دفتر مدیر عامل ارسال نمائید .
به 10 طرح برگزیده جرایز نفیسی تعلق خواهد گرفت و طرح برگزیده نهائی نیز برنده جایزه نقدی به مبلغ -000/000/10 (ده میلیون ریال ) خواهد شد .

P E D R A M
09-09-2008, 14:07
به نظر من آرم فعلی باشگاه خوبه و اشکالی نداره.
فقط باید یه کم تغییر بهش بدن و به قول خودشون بین الملیلش کنند.
آرم قشنگیه و ما هم بهش عادت کردیم. جزو هویت باشگاه شده.

Masouda
09-09-2008, 14:37
من نظرم روی این لوگو هستش. زیباست رنگ های زرد و مشکی هم داره.

[Only registered and activated users can see links]

Elbimbo deoro
09-09-2008, 14:52
به نظرم یه لوگو طراحی کنن که یه نشونی چیزی از اصفهان توش باشه آخه اسم کامل تیم که اینه : فولاد مبارکه سپاهان حالا لااقل به ذوب آهن میگن ذوب آهن اصفهان
اینطوری به نظر بیاد که سپاهان تیم کل استان نیست حالا لوگوشون یه طوری باشه که یعنی نماینده کل استان باشه بهتره

M-reza
09-09-2008, 16:51
از نظر من همین طرحی فعلی آرم خیلی قشنگه ای کاش عوض نشه
همین طرحی که الان هست خوبه و گرافیکی و زیبا و به دل می شینه
بزرگش رو هم طراحی کردم برای دفاع از لوگوی خودمون

mdpisfir
09-09-2008, 18:08
فراخوان باشگاه فولاد مبارکه سپاهان
ارسال شده بوسيله ro در مورخه : سه شنبه، 19 شهريور ماه ، 1387 (3 مشاهده)

داشتن سمبل و نمادی ثابت و همیشگی در بین باشگاههای مطرح دنیا امری است که می تواند بهترین معرف و نماد آنها در رقابت های داخلی و بین المللی باشد و حتی موجبات اتحاد و همدلی بیشتر هوداران آنها در اقصی نقاط کشور و دنیا را به دنبال داشته باشد .
باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان که در رشته های مختلف ورزشی موفق به طی کردن مرزهای ایران زمین شده و مفتخر است حتی فراتر ازقاره کهن آسیا ، در رشته فوتبال حضور درجام باشگاههای جهان را به عنوان اولین تیم ایرانی در کارنامه ی خود داشته باشد ، درصدد است تا با فراخوانی از عموم علاقه مندانی که در امر طراحی نماد وسمبل آشنائی و توانائی های لازم رادارند در انتخاب و تثبیت سمبلی با گستره بین المللی یاری طلبد .
داشتن نشانی از فرهنگ بومی ایران و اصفهان ، عدم تناقص سمبل با فرهنگ ملی مذهبی ایران اسلامی ، جذابیت برای همه ی رده های سنی و حتی المقدوراستفاده ازرنگ های زرد و مشکی در طراحی ، شاخصه هایی است که لازم است علاقمندان در طراحی های خود آنان را مد نظر قرار دهند .
دوستداران و علاقمندان به مشارکت در این فراخوان تا پایان مهر ماه 1387 فرصت دارند تا آثار خود را بر روی CD به همراه نسخه چاپی آن با ذکر مشخصات ، در پاکت درب بسته و با ذکر آدرس دقیق پستی و تلفن خود به نشانی اصفهان ، پل فلزی – خیابان حکیم نظامی – نرسیده به چهار راه حکیم نظامی شماره 249 کدپستی : 77851 – 81756 دفتر مدیر عامل ارسال نمائید .
به 10 طرح برگزیده جرایز نفیسی تعلق خواهد گرفت و طرح برگزیده نهائی نیز برنده جایزه نقدی به مبلغ -000/000/10 (ده میلیون ریال ) خواهد شد .

اين يعني چي؟منظور همون آرم باشگاه هستش يا يه نماد و سمبلي غير از اون؟
به نظر من آرم اصفهان هم بايد توي طرح وجود داشته باشه.هم معرف اصفهانه و هم نشانه يه موجود قدرتمند.هم يه نماد تاريخي هستش و هم مي شه تبديلش كرد به يه طرح اسليمي و اسلامي.ضمن اينكه با تبديل كردنش به يه حالت فانتزي مي تونه براي بچه ها هم جذاب باشه و حتي عروسك هاي بزرگش هم تهيه بشه.
مي تونيم فكرامون را بريزيم رو هم و يه طرح مشترك خوب دراريم.محمد رضا هم استاده و مي تونه اون را طراحي كنه.

ambordastghofli
10-09-2008, 08:00
من نظرم روی این لوگو هستش. زیباست رنگ های زرد و مشکی هم داره.

این ککه خوریا چیه میکنی‌ مسعود:117:. دیوونه شدی.:D

Masouda
11-09-2008, 01:34
این ککه خوریا چیه میکنی‌ مسعود:117:. دیوونه شدی.:D
شایان جان زیبای من. این لوگو تمام شرایط متذکر شده در فراخوان را دارا است. از جمله جذابیت برای تمام رده های سنی. به کار رفتن رنگهای زرد و مشکی. شما خودتون اگه توجه بکنید این پیشنهاد من بدون تفکر و تعقل نبوده.:heartsmile:

sepahan_zard
11-09-2008, 14:37
بابا آرم به اين قشنگي .... بي خيال شين بهش عادت داريم