PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [|+|] گلهای بازی عربستان و ایران | مقدماتی جام جهانی [|+|]

Amin-TopGoal
07-09-2008, 02:54
بسم الله الرحمن الرحیم

دور اول مرحله مقدماتی جام جهانی 2010 - منطقه آسیا

Saudi Arabia VS Iran

[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links] عربستان 1-1 ایـــران [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links]شبکه Al Jazeera Sport 1 | گزارش عربی | فرمت: AVI[Only registered and activated users can see links]

سعد الحارثی

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])

جواد نکونـام

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links]) | MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links]) | ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])

خلاصه بـازی از شبکه سوم

[Only registered and activated users can see links] ::: گلچین دیدارهای تیمهای ملی ایران و عربستان ::: ([Only registered and activated users can see links]) [Only registered and activated users can see links]

Amin-TopGoal
07-09-2008, 02:55
چون پخش بازی از شبکه سه مشکل داشت، منم بازی رو از الجزیره گذاشتم :-??

Mohsen_Bar3lona
07-09-2008, 03:09
[Only registered and activated users can see links] عربستان 1-1 ایـــران [Only registered and activated users can see links]

[Only registered and activated users can see links] 1000 کیلوبایت| شبکه سه سیما | فرمت AVI [Only registered and activated users can see links]

سعد الحارثی

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

جواد نکونـام

RAPIDSHARE ([Only registered and activated users can see links])| MEGAUPLOAD ([Only registered and activated users can see links])| ZSHARE ([Only registered and activated users can see links])| EASYSHARE ([Only registered and activated users can see links])

ITALIANO
07-09-2008, 03:27
داش امین ای کاش از کانال Saudi Sport ضبط می کردی !
سر گل عربستان گزارشگر داشت خودشو پاره می کرد :D سر گل ایران هم فقط سکوت :13:
چه حالی داد .
ای کاش توپ خطیبی هم گل می شد تو 2 دقیقه 2-1 می بردیم ولی این نتیجه هم بد نیست.

Inter_Materazzi
07-09-2008, 04:25
با اینکه به نظرم اصلا خوب بازی نکردیم ولی خیلی خوشحال شدم. اگه میباختیم خیلی ضایع میشدیم. اخه نمیدونم با این همه بازیکن چرا تیم انقدر ضعیف بازی میکنه. موقعیت 100% گل نداشتیم گلم که ایستگاهی بود. باز دم رحمتی گرم 2 3 صحنه نجات داد. واقعا علی دایی داره خوب تیمو اماده میکنه بره جام جهانی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sami
07-09-2008, 07:49
بازی بعدی ایران کیه؟

Kazem-d
07-09-2008, 08:33
بازی بعدی ایران کیه؟

کیه؟ یا کیه؟! :-?........:D

زمان رو میخوای یا حریف بعدی رو میخوای؟! :D

.
.
.
.
.
.
البته خودمم جفتشو نمی دونم!!!!!! :-??:1::1:
:D

Amir Argentina
07-09-2008, 09:14
خدا را شکر مساوی کردیم بد نبود
ولی میتونستیم برنده هم باشیم
بازیهای بد جبران میکنیم

Amir Argentina
07-09-2008, 09:19
بازی بعدی ایران کیه؟
بازی بعدی ایران با کره شمالی در تهران
تاریخش هم
15 اکتبر هست حدود یک ماه و چهار پنج روز دیگه

ssr_70
07-09-2008, 09:34
آقا شد ما یه بازی ترو تمیز از این شبکه سه ببینیم خداییش من موندم این مزدک رفته عربستان چیکار اول بازی که از آرت اسپرت کپی کردن با وضع خفت بار بعدشم بازی وقتی توی یه کشور دیگه برگزار میشه یه گروه پوشش بازی تلویزیونی نباید بره اونارو پوشش بده به خدا موندم توی همه جای دنیا فناوری قرن 21 هست به جز ایران

OmiD22
07-09-2008, 09:50
بد بخت مزدک این همه را رفت تا یه بازیو گزارش کنه اخرشم نشد.من گیج به جای اینکه جام جم رو با گزارش عادل ببینم شبکه 3 و ارت 5 رو میدیدم.

ALI_SS
07-09-2008, 11:28
مثل بازی های اروپا اگه با فرمت 3gp هم بذارید عالیه .

Valencia
07-09-2008, 11:41
بازی بعدی ایران با کره شمالی در آزادی در تاریخ 16 مهر برگذار خواهد شد

alireza77777m
07-09-2008, 12:38
گل ايران حقاً كه لاليگايي بود فقط اگه شجاعي اون يكي موقعيت رو هم گل مي كرد الان رفته بوديم صدر جدول!!!!

Joga Bonito
07-09-2008, 12:52
محسن یا امین ، اگر فایل بازی رو پاک نکردید بلافاصله بعد تموم شدن بازی گل رو از پنج شش زاویه پشت سرهم نشون داد (حداقل از تلویزیون ایران)

ممنون

:دی

Amin-TopGoal
07-09-2008, 13:01
محسن یا امین ، اگر فایل بازی رو پاک نکردید بلافاصله بعد تموم شدن بازی گل رو از پنج شش زاویه پشت سرهم نشون داد (حداقل از تلویزیون ایران)

ممنون

تو فایلی که من گذاشتم چهار زاویه وجود داره. بازم بود اما اونایی که واضح تر بود رو انتخاب کردم

OmiD22
07-09-2008, 13:12
مثل بازی های اروپا اگه با فرمت 3gp هم بذارید عالیه .

[Only registered and activated users can see links]گلهای بازی به صورت 3gp[Only registered and activated users can see links]

الحارثی ([Only registered and activated users can see links])

نکونام ([Only registered and activated users can see links])

Mohsen_Bar3lona
07-09-2008, 13:27

ممنون

ماله من که کامل هست...من چیزی ازش کم نکردم... :1:

2+2
07-09-2008, 16:13
باز هم این یک امتیاز را اوردیم باید خدا را شکر کنیم
:wavesmile::wavesmile:

jjj
07-09-2008, 18:11
بازی بعدی ایران با کره شمالی در آزادی در تاریخ 16 مهر برگذار خواهد شد

بازي بعدي ايران 24مهره نه 16 مهر:301:

Juve.Amauri
08-09-2008, 03:08
اگه کسی گلهای بازی ایران-عربستان را از شبکه ART SPORT داره بذاره

Masouda
08-09-2008, 05:06
گل ايران حقاً كه لاليگايي بود فقط اگه شجاعي اون يكي موقعيت رو هم گل مي كرد الان رفته بوديم صدر جدول!!!!
موقعیتی که خطیبی گل نکرد که راحت تر بود. البته کسی از خطیبی انتظار نداره :قلیون:

miladperspolis
08-09-2008, 12:23
آقا مصاحبه ای حاشیه ای چیزی دیگر ازش ندارید

pers20
08-09-2008, 13:07
آقا کسی مصاحبه مطبوعاتی دایی بعد از بازی رو داره ؟؟؟

Ali Chelsea
08-09-2008, 15:15
های لایت بازی رو هم لطفا بذارید

zamiad
08-09-2008, 20:32
ببخشید ولی من نمیدونستم اینو کجا باید مطرح کنم حالا مربوط به هر جا هست سرپرستهای محترم انتقال بدن ولی نمیدونید از کجا میتونم یه عکسی فیلمی چیزی از محرم شدن بچه های تیم ملی پیدا کنم اگه فهمیدین به من یه خبری بدین و ترجیحا پ.خ باشه تا زود بگیرمش

ad2007
08-09-2008, 21:03
آقا امین قرار بود خلاصه بازی پریشب رو هم بزارین...چی شد؟:-??
منتظریم ناجور.....:53:
دمت گرم هر چقدر تونستی کم هجمش کن...:labkhand:

alireza77777m
09-09-2008, 13:49
آقا امین قرار بود خلاصه بازی پریشب رو هم بزارین...چی شد؟:-??
منتظریم ناجور.....:53:
دمت گرم هر چقدر تونستی کم هجمش کن...:labkhand:

خب حالا شمام . مي ذاره ديگه چي كارش دارين.امين اين چند روز مشغله كاري داري.صبر كنيد مي ذاره.:13:

ad2007
09-09-2008, 16:07
خب حالا شمام . مي ذاره ديگه چي كارش دارين.امين اين چند روز مشغله كاري داري.صبر كنيد مي ذاره.:13:

فدا سرش داداش....اصلا نزاره ما که توقع نداریم...:1:

ولی نیست تا حالا داش امین سر سوزنی بدقولی نداشته گفتیم نکنه یه وقت خدا نکرده مشکلی پیش اومده باشه واسش یا روم به دیوار روم به دیوار به وقت فراموش کرده باشه....
وگرنه ما که همیشه گفتیم : داش امین یادت باشه یادت بره دوست داریم :labkhand::D
خلاص.

Amin-TopGoal
10-09-2008, 17:38
خلاصه بازی از برنامه نود به پست اول اضافه شد