توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حركت بسيار غير اخلاقي فان بومل
اين حركت فان بومل اگر در خارج هم همان معنايي را داشته باشد كه در ايران دارد ديگه واويلا.
اين فيلم رو چند ماه پيش از سايت تاپگل (هموني كه بعدآ فوتيران شد) گرفتم.بنابراين مورد اخلاقي اي اگه داشته امين حتمآ تو سايتش قرار نمي داده.حجم فيلم 4 مگ هستش و مدتش حدود 1 دقيقه.كسي فرمت موبايل خواست در خدمتم.
Download for mobile ([Only registered and activated users can see links])
Download ([Only registered and activated users can see links])
manchester7
06-09-2008, 20:27
خوب حتما باید بگیم از همون اول لینک موبایل بذار واسه ما دیال آپ های بیچاره
Mehdi Bayern
06-09-2008, 20:47
من دانلود نکردم ولی فکر کنم بازی با رئال باشه وقتی گل دوم بایرن رو زد این حرکت رو انجام داد و 3 جلسه محروم شد
من دانلود نکردم ولی فکر کنم بازی با رئال باشه وقتی گل دوم بایرن رو زد این حرکت رو انجام داد و 3 جلسه محروم شد
نه بازي با رئال نيست.اون حركت بازي با رئالش در مقابل اين به حساب نمياد اصلآ.اگه اشتباه نكنم بايد بازي با هامبورگ باشه.
آدم کشته؟!؟!؟!؟
نه خيلي:D
خوب حتما باید بگیم از همون اول لینک موبایل بذار واسه ما دیال آپ های بیچاره
خدمت دوست بيچارم :D بايد عرض كنم كه تا دقايقي ديگه به پست اول اضافه خواهد شد.
Iker Casillas
07-09-2008, 20:18
فکر کنم اگه تو ایران همچین حرکتی کرده بودن
3-4 ماه رو شاخش بود:heartsmile:
فکر کنم اگه تو ایران همچین حرکتی کرده بودن
3-4 ماه رو شاخش بود:heartsmile:
بستگي به تيمش داره.اگه تو استقلال يا پرسپوليس (و اندكي سپاهان) بود ازش تقدير هم مي كردند.:D
Death Angel
07-09-2008, 20:31
اقا اخر چيكار كرده؟خيلي كارش غير اخلاقي؟پيراهنشو دراورده؟يا زيرپيراهنشو؟[Only registered and activated users can see links]
اقا اخر چيكار كرده؟خيلي كارش غير اخلاقي؟پيراهنشو دراورده؟يا زيرپيراهنشو؟[Only registered and activated users can see links]
فيلم رو دانلود كردي يا نه؟
يا دانلود نكردي كه دانلود خواهي كرد و لذت خواهي برد:117:
يا دانلود كردي و معني اون حركت رو نمي دوني كه ديگه از توضيحش معذورم!
AmiR Ho3iN
07-09-2008, 21:44
بابا این که چیزی نبود
بابا این که چیزی نبود
استغفروا الي الله و اتوبو عليه (اميدوارم درست نوشته باشمش):D
Iker Casillas
08-09-2008, 01:36
بابا این که چیزی نبود
جیزی نبوووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:117:
دیگه میخواستی چیکار کنه:5::D:D:5:
استغفر ا...:D
Arastoo 10
08-09-2008, 02:15
من هر چي ميكنم دانلود نميشه!
من هر چي ميكنم دانلود نميشه!
بايد از اينترنت اكسپلورر 7 استفاده كني
MamadMunchen
10-09-2008, 03:57
من دانلود نكردم ولي فكر كنم بدونم كدوم صحنه هستش !
فن بومل سره توپ لب خط با يكي درگير شد و توپ رفت تو اوت داور به نفع تيم اونا سوت زد بومل اعتراض كرد و كارت گرفت بعد از كارت گرفتنش اين حركت رو انجام داد كه بلافاصله كارت دوم رو هم گرفت و اخراج شد .
تلويريون ايران هم نشون داد بازي رو .
آخه دیگه این چیزای کم اهمیت [Only registered and activated users can see links] هم این همه بحث و جدول داره بعضی کارا تو ایران زشته اونجا خیلی هم خوبه مصل علامت موفقیت[Only registered and activated users can see links] حالا چرا اینقد بزرگش می کنید شاید خاسته خستگی در کنه بیچاره داور اشتباه منظورشو گرفته [Only registered and activated users can see links] [Only registered and activated users can see links]
اما اگر منظور اون منظور بوده [Only registered and activated users can see links] من به حکم دین و شرع مقدس وی را به 110 ضربه شلاق با اعمال شاقه دعوت می کنم[Only registered and activated users can see links]
اما اگر منظور اون منظور بوده [Only registered and activated users can see links] من به حکم دین و شرع مقدس وی را به 110 ضربه شلاق با اعمال شاقه دعوت می کنم[Only registered and activated users can see links]
من شنيده بودم 70 ضربه هستش؟حالا اون رو ولش كن من الان يه چيز جالبي رو فهميدم.داور دقيقآ پشتش به صحنه بود!
ali online
10-09-2008, 13:39
اقا قضیه چیه چی کار کرده مگه ؟
اقا قضیه چیه چی کار کرده مگه ؟
من دانلود نكردم ولي فكر كنم بدونم كدوم صحنه هستش !
فن بومل سره توپ لب خط با يكي درگير شد و توپ رفت تو اوت داور به نفع تيم اونا سوت زد بومل اعتراض كرد و كارت گرفت بعد از كارت گرفتنش اين حركت رو انجام داد كه بلافاصله كارت دوم رو هم گرفت و اخراج شد .
تلويريون ايران هم نشون داد بازي رو .
همينيه كه اين گفت.از اين واضح تر گفتن=محروميت
جالبه. میشه دید اما نمیشه در موردش حرف زد!
ARG MUTD
10-09-2008, 14:51
خدا وكيلي شماها حالتون خوبه ؟:117:
الان يه هفتس كه در مورد اين تاپيك بحث و تبادل نظر انجام ميشه
خو يه غلطي كرد تموم شد رفت . اين همه بحث لازم نداره
حالا اون رو ولش كن من الان يه چيز جالبي رو فهميدم.داور دقيقآ پشتش به صحنه بود!
يه معلمي داشتيم هميشه ميگفت , من پشت سرم هم چشم دارم ., پس حواستون به خودتون باشه :7:
حالا اون رو ولش كن من الان يه چيز جالبي رو فهميدم.داور دقيقآ پشتش به صحنه بود!
يه معلمي داشتيم هميشه ميگفت , من پشت سرم هم چشم دارم ., پس حواستون به خودتون باشه :7:
داور اصلاً به خاطر اون حرکت اخراجش نکرد، چون چیزی ندید!
به خاطر دست زدن برای داور کارت زرد دوم رو گرفت و اخراج شد، وگرنه باید با کارت قرمز مستقیم اخراج میشد.
داور اصلاً به خاطر اون حرکت اخراجش نکرد، چون چیزی ندید!
به خاطر دست زدن برای داور کارت زرد دوم رو گرفت و اخراج شد، وگرنه باید با کارت قرمز مستقیم اخراج میشد.
داش مهدي مسألة:پس چرا تا اون كار رو كرد كارت رو كشيد بيرون؟
بي زحمت از اينجا به بعد هر چي خواستيد بگيد تو آف تاپيك بگيد.
با اين كه هلند رو دوست دارم اما از فن بومل خيلي بدم مياد ! ( به بايرني ها بر نخوره منظورم چيز ديگه بود)
r10ronaldinho
12-09-2008, 18:29
داوره چه جوری اینو دید اصلا یه دفعه برگشت :-?
عمو فان بامل که بازیکن نیست الکی هم شد کاپیتان
ardavan1981
01-10-2008, 18:26
خیلی ممنون از زحماتتون
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1