توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ::: فروشگاه آنلاین تاپ گل تاسیس شد :::
Amin-TopGoal
05-09-2008, 22:12
بسم الله الرحمن الرحیم
بعد از مدتها تلاش بالاخره از امروز فروشگاه آنلاین سایت تاپ گل راه اندازی شد. در این روش به راحتی می تونید انواع سی دی های ورزشی موجود در سایت رو خریداری کنید بدون اینکه از منزل خارج شوید. برای آشنایی با کار فروشگاه نکات زیر را بخوانید
برای خرید آنلاین روی [Only registered and activated users can see links][1].gif که زیر هر محصول قرار دارد کلیک می کنید ( شکل زیر هر محصول منحصرا مربوط به همان محصول است ) و در صفحه بعد نام استان و شهر خود را وارد می کنید. سپس نوع خرید خود اعم از پرداخت هنگام تحویل و یا پرداخت با کارت های عضو شتاب رو تعیین کرده و در مرحله آخر مشخصات خود را وارد می کنید.
اما نکاتی دیگر:
+ فروشگاه آنلاین تاپ گل تحت پوشش سیستم پرداخت می باشد که طرف قرارداد با شرکت پست جمهوری اسلامی ایران است.
+ در سراسر نقاط کشور ابتدا سی دی را مقابل درب منزل تحویل می گیرید و سپس وجه آنرا که بر روی فاکتور درج گردیده پرداخت می کنید.
+ در صورتی که قصد دارید چند سی دی خرید کنید از گزینه < اضافه کردن محصول > که در صفحات خرید قرار دارد استفاده کنید. که تمامی محصولات یکجا ارسال شود.
+ با منزل خود هماهنگ کنید تا در صورت حضور نداشتن شما محصول را تحویل بگیرند.
+ زمان ارسال برای پست پیشتاز 2 الی 3 روز و برای پست سفارشی 7 الی 10 روز می باشد.
توجه: 10% تخفیف شامل دوستانی می شود که از همون روش قدیمی، یعنی واریز وجه به حساب استفاده کنند. در این روش محصول با پست پیشتاز و ظرف حداکثر 3 روز به دستتون میرسه.
در صورتی که سوال دیگری دارید در همین تاپیک مطرح کنید. ضمنا هم اکنون می توانید تمامی محصولات رو به صورت آنلاین خریداری کنید
Mohsen_Bar3lona
05-09-2008, 22:22
و تاپ گل غول میشود...زنده باشی امین...به زودی ازت میخرم...
کارت بسیار عالیه...
بسيار عالي شد.
تبريك مي گم.
اين روش براي فروش محصولات در اكثر سايت هاي معتبر بود. خوشحالم كه تاپگل هم به اين روش مجهز شد.
moghaddasipouya
06-09-2008, 00:44
راحت شديم ايولتاپگللللللللللللللللل :2:
MBeckham
06-09-2008, 01:24
ایول اقا امین منتظر همین بودم دستت دردکنه به زودی من محصولات میخرم:13:
lordcrazy
06-09-2008, 01:58
سلام
آقا امين بهتون تبريك ميگم. :2:
كاره بزرگى كرديم خسته نباشيد :13:
من ازتون تا چند روز آينده خريد ميكنم.
Iker Casillas
06-09-2008, 03:21
سلام
آقا امير بهتون تبريك ميگم. :2:
كاره بزرگى كرديم خسته نباشيد :13:
من ازتون تا چند روز آينده خريد ميكنم.
فکر کنم منظورت امین باشه:72:
منم تبریک میگم:72:
miladperspolis
06-09-2008, 12:12
و تاپ گل غول میشود...زنده باشی امین...به زودی ازت میخرم...
کارت بسیار عالیه...
محسن جان مگه تاپ گل غول نبود آقا باید بگیم تاپ گل غول ترین و بزرگترین سایت ایران می شود
only perspolis
06-09-2008, 20:49
به به چه شود:5: ..ایول :13: به آقا امین فکرت بکربود..:2:توی تاپ گل گلللللللللللللللللللللللل ل کاشتی..ولی یه پیشنهاد دارم اونم اینه که فروش محصولات منحصرا فروش سی دی نباشه..و شامل تی شرت های ورزشی هم بشه..پیراهن تیم مورد علاقه.... شال گردن ..دستکش..پرچم..و غیره.....باشگاه مورد علاقه هم بشه..
Amir Argentina
08-09-2008, 08:57
امین جون دمت گرم بابا خیلی باهات حال کردم
دیگه همه چی تکمیل شد
فقط تاپ گل
خیلی ممنون عالیه حتما خرید میکنیم
Amin-TopGoal
26-09-2008, 00:00
دوستان، اکیدا خواهش می کنم سفارش تکراری ندید
کد رهگیری که بار اول و بعد از سفارش به شما داده میشه رو ذخیر کنید و هر چند روز از طریق سایت پرداخت پیگیر مراحل محصول باشید. اما چند تا از دوستان بعد از اینکه محصولشون آماده به ارسال میشه دوباره همون سفارش قبلی رو ارسال می کنند. و این باعث اشتباه میشه و ممکنه دو بار محصول براشون فرستاده بشه. مطمئن باشید همون بار اول که فرم پر می کنید و کد رهگیری بهتون داده میشه محصول رو براتون اماده می کنیم.
ابن هم حالت های مختلفی که ممکنه بعد از دادن کد رهگیری بهتون اعلام بشه. مفهوم و معنی هر کدوم هم نوشته شده
حالات مختلف سفارش
1- سفارشات معلق
پس از قرار گرفتن محصولات انتخابي در سبد خريد توسط خريدار و ارسال كامل مشخصات خريدار به عنوان تكميل خريد ، سفارش به حالت معلق در سيستم ثبت مي شود .
2- سفارشات آماده به ارسال
پس از آماده شدن كالاهاي انتخابي خريدار توسط فروشنده و انتخاب گزينه آماده به ارسال ، سفارش از حالت معلق به حالت آماده به ارسال تبديل مي شود ...
3- سفارشات دريافتي ( ارسال شده )
پس از تحويل گرفتن كالا توسط واحد حمل و نقل و انتخاب گزينه دريافتي و ارسال كالا ،سفارش از حالت آماده به ارسال به حالت دريافتيتبديل مي گردد.
4- سفارشات وصول شده
پس از تحويل كالا به خريدار و تحويل وجه آن به واحد حمل و نقل و انتخاب گزينه وصول شده ،سفارش از حالت دريافتي به حالت وصول شده تبديل مي گردد.
5- سفارشات برگشتي
سفارشاتي كه به دلايلي خريدار از دريافت آنها خودداري نمايد ، به فروشنده برگشت داده ميشود ودرسيستم به عنوان سفارش برگشتي ثبت مي گردد.
6- سفارشات انصرافي
سفارشاتي كه فروشنده به دلايلي از ارسال آنها خودداري نمايد در سيستم به عنوان سفارشات انصرافي ثبت مي گردند.
HaMeD BaXfOOt
26-09-2008, 22:10
امین جان در خواستهامون رو باید کجا مطرح کنیم؟
only perspolis
26-09-2008, 22:46
..ایولا... ولی بابا من سی دی میخوام چیکار:D..من تی شرت ورزشی میخوام..:29::29::29::29:.
Amin-TopGoal
26-09-2008, 23:22
امین جان در خواستهامون رو باید کجا مطرح کنیم؟
چه درخواستی؟ اگه خرید هست که زیر هر محصول لینک خرید آنلاینش قرار داده شده
HaMeD BaXfOOt
27-09-2008, 00:08
چه درخواستی؟ اگه خرید هست که زیر هر محصول لینک خرید آنلاینش قرار داده شده
نه امین. میخواستم بدونم که اگه کاربرها درخواستی از یک بازی که در لیست فروشگاه نیست رو بدن تهیه و برای فروش قرار میگیره؟ آیا پستی مخصوصی فروش واسه درخواستهای کاربران سایت زده میشه؟
به عنوان نمونه من بازی دوستانه ایران و آلمان رو که در ورزشگاه آزادی برگزار شد رو برای فروش میخوام
RealMadrid7
27-09-2008, 00:35
با عرض تبریک و خسته نباشید به امین عزیز حرکت بسیار پسندیده ای بود:wavesmile:(هرچند من اگرم بخوام چیزی بگیرم به همون روش قدیمی میگیرم که راحت ترم بش عادت کردم:D)
Amin-TopGoal
27-09-2008, 01:10
نه امین. میخواستم بدونم که اگه کاربرها درخواستی از یک بازی که در لیست فروشگاه نیست رو بدن تهیه و برای فروش قرار میگیره؟ آیا پستی مخصوصی فروش واسه درخواستهای کاربران سایت زده میشه؟
به عنوان نمونه من بازی دوستانه ایران و آلمان رو که در ورزشگاه آزادی برگزار شد رو برای فروش میخوام
نه چنین چیزی نداریم. چون مثلا در نظر بگیر همین بازیی که میگی رو که همون موقع ضبط نکردیم. پس الانم فیلمشو نداریم. حالا کسی درخواست بده باس از کجا بیاریم؟ اینگونه بازیها رو می تونی از سروش سیما بگیری. من هر چی داشته باشم تو همین محصولات فروشگاه برای فروش قرار میدم.
Topsoccer
28-09-2008, 15:50
امین جان میتونی یه گلچین از تمام گلهای جام ملتهای آسیا 2007 بذاری؟تو رو خدا اگه داری بزار آخه میخوام یه آرشیو ازش داشته باشم.
Amin-TopGoal
09-11-2008, 20:58
آمار پر فروش ترین محصولات فروشگاه تا این لحظه
1. دویست گل توتی ([Only registered and activated users can see links])
2. تمامی گلهای یورو 2008 ([Only registered and activated users can see links])
3. یک روز با رونالدینیو ([Only registered and activated users can see links])
mojtaba1370
12-11-2008, 23:12
سلام امین جان
میخاستم ببینم میتنی یه سی دی از تماما گل های میلان پیدا کنی مثل مال اینتر که گذاشتی
اگه پیدا کنی که واقعا ممنونت میشم
fcbayern
30-11-2008, 13:24
آقا من 5 روز پیش سفارش پکیج آرسنال را دادم ولی هنوز به دستم نرسیده و چون پست الکترونیکی را فراموش کردم که بدم نمی تونم رهگیری پستی کنم آیا مشکلی برای ارسال پیش میاد یا نه؟ چه مدت طول می کشه محصول به دستم برسه؟
Amin-TopGoal
30-11-2008, 13:39
آقا من 5 روز پیش سفارش پکیج آرسنال را دادم ولی هنوز به دستم نرسیده و چون پست الکترونیکی را فراموش کردم که بدم نمی تونم رهگیری پستی کنم آیا مشکلی برای ارسال پیش میاد یا نه؟ چه مدت طول می کشه محصول به دستم برسه؟
احتمالا باید محمد فراشاهی نژاد باشی!
احتمالا فردا ارسال میشه.
fcbayern
01-12-2008, 00:53
احتمالا باید محمد فراشاهی نژاد باشی!
احتمالا فردا ارسال میشه.
کاملا درسته.شرمنده که دیر جواب میدم چون تا 9 شب کلاس داشتم از اینکه خیال منا راحت کردید ممنونم و تشکر که این فروشگاه را راه اندازی کردید:flowerysmile:
Moein-Chelsea
17-04-2010, 09:34
میخواستم بدونم شما غیر از سی دیهای ورزشی در فروشگاتون مثلا فروش سر سوئیچی با آرم باشگاها هم دارید؟ممنون:72:
Amin-TopGoal
17-04-2010, 09:37
میخواستم بدونم شما غیر از سی دیهای ورزشی در فروشگاتون مثلا فروش سر سوئیچی با آرم باشگاها هم دارید؟ممنون:72:
خیر دوست عزیز
ArtesheSorkh
20-04-2010, 11:21
تبریک امین جان بابت تاسیس فروشگاه آنلاینت ... راستی این فیلم 6 تایی ها جدید که اومده رو داری؟؟؟
IMAN.BestBoY
15-05-2010, 10:41
سلام من ایمان باستانی هستم حدود یک هفته ای هست که سفارش دادم ممنون میشم پیگیری کنید... من منتظرم
deaf.hossein
15-07-2010, 17:32
عالي است دستت درد نكنه
با سلام من مهسا هاشمي به شماره رهگيري-19/1321284370 حدود بك ماه خورده اي شايدم بيشتره كه سفارش دادم و كماكان سفارشم به دستم نرسيده خواهشا پيگيري كنيد..
hossein_nor66
25-05-2011, 19:09
با سلام و خسته نباشید من 2 بار کامنت گذاشتم ولی کسی جواب واضحی به من نداد همان طور که گفتم لینک خرید پستی در بخش بازی های جام جهانی2010 کار نمی کند حتی قیمتی هم کنار ان نوشته نشده که بتوان مبلغ را واریز کرد من بازی های اسپانیا با المان و اسپانیا با هلند و اسپانیا با پاراگوعه را می خواهم بخرم ولی نمیتوانم اگر این بازی ها در فروشگاه هست لطفا لینک خریدشان را درست کنید یا مبلغشان را بگویید اگر هم نیست بگویید تا تکلیفمان را بدانیم
vBulletin v3.8.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.
Persian Language By
Persian Forum Ver 2.1