PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حرفهای خصوصی بچه های سپاهان

amin_eshghesepahan
04-09-2008, 17:09
سلام به همگی برای جلوگیری از درگیری این تاپیک رو واسه حرفهای خصوصی بچه های

سپاهان میزنم امیدوارم سرخابی اینجا رو حریم سپاهانیا بدونن و یا اینجا سر نزنن

یا اینکه فقط بخونن و پست ندن تا جنگ دعوا راه نیفته

Mohsen_Torabi
04-09-2008, 19:38
بروبچ گل سپاهانی.اینجا رو به شخصه خیلی مخالفش نیستم.اما خواهشا همگی تو این مسئولیتی که به من دادند با من همکاری کنید.در این مکان هم اصلا توهین نکنید.درسته خصوصیه.اما در محافل خصوصی هم باید به دیگران احترام گذاشت.
نکته مهم که بهتون میخواستم بگم اینه که اصلا جواب ارسال های توهین امیز و تحریک کننده رو ندید.فقط به من گزارش کنید با همون علامت خطری که زیر مشخصاتتون هست.
من خودم رسیدگی میکنم.
میخوایم دقیقا مثل پارس فوتبال تاپیک سپاهان رو بهترین تاپیک پارس فوتبال بکنیم.
قراره به همه رفیق باشیم.مخصوصا پرسپولیسی ها که متاسفانه همه جا باهاشون مشکل داریم.
نمیدونم چرا با استقلالی ها اصلا مشکل نداریم.حتی بازی های با این تیم هم اصلا مشکل پیدا نمیکنه.اما بازی با پرسپولیس....
به هر حال خیلی ممنون میشم همکاری کنید.
تاپیک علی کریمی خیلی الکی به جنجال کشیده شد.اگر جواب ندیم نه بحثی پیش میاد.
اخرش هم اینه که خودمون اولین کسانی خواهیم بود که از محیط دوستانه و بدون جنجال انجمن لذت میبریم.
دم همتون گرم.
روی صحبتم با تمام دوستان پرسپولیسی و کم و بیش استقلالی هم هست.:flowerysmile::d0s69thbefhifftitrz

Loverboy
04-09-2008, 20:01
ببخشيد كه منم به محفل خصوصيه شما اومدم . يه سري مطالب رو بايد ذكر ميكردم

ما هممون بايد از تيم خودمون حمايت كنيم . وقتي يه پستي داده ميشه و به بازيكن حريف توهين ميشه اون طرف هم شك نكنيد كه بيكار نميشينه . فقط پستشونو گزارش كنيد كارتون نباشه مديريت به همه ي تخلفات رسيدگي ميكنه .

اينو به همه ميگم . بدونيد كه با توهين به بازيكن يا تيم حريف يا كاربر ديگه فقط شخصيت خودمونو به رخ ديگران ميكشيم .

من به شخصه با كسي مشكلي ندارم و به خاطر مسئوليتي كه دارم تا حدي كه بشه كوتاه ميام ولي بعضي چيزا رو كه ميبينم كُفرم بالا مياد .

محسن جان اون مشكلي كه داري ازش حرف ميزني به خاطر در كورس بودن فصل قبله كه هنوز تو دل طرفداراي دو تيم مونده . بهتره با خونسردي با همه ي مسائل برخورد كنيم .

بازم عذر ميخوام كه محفل خصوصيتون رو خراب كردم .

موفق باشيد .

Mohsen_Torabi
04-09-2008, 22:10
ببخشيد كه منم به محفل خصوصيه شما اومدم . يه سري مطالب رو بايد ذكر ميكردم

ما هممون بايد از تيم خودمون حمايت كنيم . وقتي يه پستي داده ميشه و به بازيكن حريف توهين ميشه اون طرف هم شك نكنيد كه بيكار نميشينه . فقط پستشونو گزارش كنيد كارتون نباشه مديريت به همه ي تخلفات رسيدگي ميكنه .

اينو به همه ميگم . بدونيد كه با توهين به بازيكن يا تيم حريف يا كاربر ديگه فقط شخصيت خودمونو به رخ ديگران ميكشيم .

من به شخصه با كسي مشكلي ندارم و به خاطر مسئوليتي كه دارم تا حدي كه بشه كوتاه ميام ولي بعضي چيزا رو كه ميبينم كُفرم بالا مياد .

محسن جان اون مشكلي كه داري ازش حرف ميزني به خاطر در كورس بودن فصل قبله كه هنوز تو دل طرفداراي دو تيم مونده . بهتره با خونسردي با همه ي مسائل برخورد كنيم .

بازم عذر ميخوام كه محفل خصوصيتون رو خراب كردم .

موفق باشيد .
مرسی عزیزم.
حرف های متین و بسیار بجایی بود.امیدوارم همه رعایت بکنند.:13:

amin_eshghesepahan
04-09-2008, 22:57
اقا من هدفم از زدن این تاپیک این بود که حرفهای که ممکنه جنجال بشه
تو اینجا گفته بشه نه اینکه توهین بشه امیدوارم
سپاهانیا رعایت کنن سرخابیا مراعات کنن

خدمونیم شعر گفتیم

من پیشنهاد میدم برا تیمهای دیگم این تاپیک درست بشه

مهم ترین چیز تو این تاپیک احترام به دیگرانه
اگه بچه ها خوب رفتار کنن این تاپیک میتونه خیلی از جنجالها رو کم کنه
و گرنه خودش میتونه باعث جنجال بشه

من میخوام

سپاهنیا رو به محرم

پرسپولیسیها رو به عابدزاده یا ...

استقلالیا رو به جباری یا ....

قسم بدم که توهین نکنین ولی تو این تاپیک صبرتونو بیشتر کنین

sepahan_zard
05-09-2008, 09:01
اگه اينجا مال درد و دل خصوصيه ... من كه دلم از اين راه دور فولاد شهر پره ... خدا تا كي بايد 60 كيلومتر راه بريم تا برسيم ... بعدشم 2 ساعت تو ترافيك تا برگرديم ...اگه 2 شنبه برنامه ورزش 5 رو ديدين در خصوص ورزشگاه نقش جهان بود واقعا به حال مسئولين ورزش كشور بايد تاسف خورد .. تا كي ؟

mdpisfir
05-09-2008, 09:11
من نمي دونم چرا بايد براي يه بازي با عربستان 2 هفته ليگ تعطيل بشه؟ما با اين مديراي بي برنامه تو اين فوتبال به هيچ جا نمي رسيم.مسخره اش را در آوردن.2 هفته شده كه بازي تيم محبوبمون را نديدم.هر چند به لطف رسانه اسماً‌ ملي به اين چيزها عادت كرديم!
يكي نيست به اين بي فكرا بگه آخه تا ليگ درست نباشه كه تيم ملي موفقيت هاش تداوم نداره.امسالم دوباره تو باشگاه هاي آسيا پدرمون در مي ياد.ان شا الله وقتي به مرحله بعد صعود كنيم و با شرقي ها روبرو بشيم ديگه چي مي شه؟خود به خود 3 روز يه بازي هم لغو مي شه.هرچند اون موقع كه برسه اون وقت رعايت نظم و قانون تو ليگ از اهم موضوعات مي شه!حالا ببينيم اونايي كه پارسال مي گفتن چرا بازي هاي سپاهان بايد لغو بشه و چشاشون را به روي سفرهاي طولاني سپاهان بسته بودن اون وقت چي مي گن؟قربون خدا برم كه زود مي زاره تو كاسه شون.امسال افتضاح ليگي داريم كه اون سرش ناپيداس.ديگه امسال هم كه دوردونه حسن كبابي هم تو آسيا هستن و قطعاً فدراسيون بهشون آوانس هاي زيادي خواهد داد كه خوب بالتبع ما و صبا هم بهره خواهيم برد.
خلاصه بايد امسال نشست و ديد كه اين ليگ به كجا مي رسه؟اصلاً سرانجامي داره يا نه؟

sepahan_zard
05-09-2008, 09:16
راستي خدا خيرت بده... ما تازه به يه فرق جديد بين سپاهان با آبياي قرمز پي برده بوديم كه اونو بستي ! مجبورم اينجا بنويسم ..... بازيكن و تيم تو قرمز و آبيا اگه تولدي چيزي جشني بشه سريعا محروميت بخشيده ميشه .. ولي بازيكني مثل علي مولايي چون فقط سپاهانيه امكان داره مثل فرم آمار كه تمديد ميشه 1 سال ديگه هم تمديد بشه ... اين كار انقدر اجحافه كه حتي صداي شاه حسيني ( كه از روابط پشت پرده با تيمهاي ... شكي نيست ) هم در مياد و برا اولين بار تو زندگيش از يه سپاهاني دفاع ميكنه

mdpisfir
05-09-2008, 09:18
اگه اينجا مال درد و دل خصوصيه ... من كه دلم از اين راه دور فولاد شهر پره ... خدا تا كي بايد 60 كيلومتر راه بريم تا برسيم ... بعدشم 2 ساعت تو ترافيك تا برگرديم ...اگه 2 شنبه برنامه ورزش 5 رو ديدين در خصوص ورزشگاه نقش جهان بود واقعا به حال مسئولين ورزش كشور بايد تاسف خورد .. تا كي ؟

تا وقتي كه سپاهان را كله كنن.آخه مي دونن سپاهان تموم افتخاراتش را از اين ورزشگاه به دست آورده.مي دونن اگه دو سال پيش سپاهان تو اين ورزشگاه تو آسيا بازي مي كرد 90 هزارتا تماشاگر به زور كنار هم مي شستن و تيم را تو قهرماني همراهي مي كردند و اجازه از دست دادن جام را نمي دادن.مي دونن كه اگه سپاهان تو اين ورزشگاه با سرخابي ها در بيوفته حسابشون با كرام الكاتبينه.
ولي زهي خيال باطل.تا وقتي دل هوادارهاي سپاهان تو قلب بازيكناي اين تيم بتپه هيچ كس نمي تونه سر تيم محبوب ايرانيان مخالف فوتبال 2 قطبي را زير آب كنه.
توجه داشته باشيد كه تموم شدن ورزشگاه كليدش به دست پدر دلسوز سرخابي هاست.حالا كي روش كم بشه خدا مي دونه.

mdpisfir
05-09-2008, 09:23
راستي خدا خيرت بده... ما تازه به يه فرق جديد بين سپاهان با آبياي قرمز پي برده بوديم كه اونو بستي ! مجبورم اينجا بنويسم ..... بازيكن و تيم تو قرمز و آبيا اگه تولدي چيزي جشني بشه سريعا محروميت بخشيده ميشه .. ولي بازيكني مثل علي مولايي چون فقط سپاهانيه امكان داره مثل فرم آمار كه تمديد ميشه 1 سال ديگه هم تمديد بشه ... اين كار انقدر اجحافه كه حتي صداي شاه حسيني ( كه از روابط پشت پرده با تيمهاي ... شكي نيست ) هم در مياد و برا اولين بار تو زندگيش از يه سپاهاني دفاع ميكنه

خب اونا عدالتشون به عدالت معاويه رفته.هر كاري كه باعث بشه بيشتر تو چش مردم بيان همون را انجام مي دن مثل حضرت علي نيستن كه تو بحث عدالت به برادر خودشم آوانس نده.
اينجا عدالت يعني توجه به اكثريت نه توجه به همه.يعني چون سرخابي ها بيشتر هستن بايد برا خوشحالي اين بيشترين هر عمل منافي عدالت عمومي صورت بگيره ولي ما چو تو اقليت هستيم طوري نيست كه ناديده گرفته بشيم.

ambordastghofli
06-09-2008, 05:13
من میگم اگه همینجا بمونیم بهتر نیست؟ سایت خوبیه با سرور سریع نه مثل پارس فوتبال.:1:
خبری از سایت خصوصی کسی‌ داره؟ اگه درست نشده میتونیم همینجا بمونیم.:31:
راستش حس کوچ کردن نیست دیگه.:D

M-reza
06-09-2008, 11:40
بچه ها علی قاف رو که یادتونه توی پارسفوتبال یا همون علی آرسنالی

[Only registered and activated users can see links]

M-reza
06-09-2008, 14:36
خوب محرم که داره دوران نقاهت رو پشت سر می ذاره:2: . . . خدا رو شکر خوب شده و فعلا خیالمون راحته از طرف محرم. . .:girl_sigh:
فقط محمود می مونه که اون رو هم امیدوارم بر گرده که ایشالله هر چه زودتر برمی گرده.. .:53:
می مونه علی مولایی که اون هم اخباری ازش شنیده میشه که مهر بر می گرده :13:امیدوارم این هم درست باشه و محرومیتش رو ببخشن ...
ای کاش علی مولایی رو اول میفرستادیم پرسپولیس یا استقلال محرومیتش رو می بخشیدن بعد از اونجا می آووردیمش سپاهان .:D

Sepahan 4 Ever
06-09-2008, 15:29
کیا دوست دارن گلهای سپاهان هم برای دانلود گذاشته بشه؟
هرکی دوست داره یه تشکر بزنه

ambordastghofli
06-09-2008, 15:45
کیا دوست دارن گلهای سپاهان هم برای دانلود گذاشته بشه؟
هرکی دوست داره یه تشکر بزنه
من دیدم گل‌های سپاهان- صبا رو گذاشتن خیلی‌ خوشحال شدم. اگه بشه گل‌های سپاهان رو دانلود کرد هر هفته خیلی‌ عالی‌ میشه.:flowerysmile:

amin_eshghesepahan
06-09-2008, 23:37
وای خدا از دست این علی دائی دیدین حسینی به جا اینکه بره بیرون یار بگیره
میاد سمت کرنر یارو خالی میذاره

من نمیدونم دائی کی میخواد بفهمه اگه عقیلی و حسینی تا 4 سال دیگم کنار هم بازی کنن
نمیتونن به نصف امادگی و هماهنگی عقیلی و بنگر برسن که امتحانشون پس دادن چرا
بنگر نمیذاره کنار عقیلی و جلال حسینی با اینکه دفاع وسطه بذاره چپ یا راست وای خدااااااااااا

RealMadrid7
07-09-2008, 01:42
سلام بر همه ی دوستان سپاهانی:wavesmile:

ازینکه بخش سپاهان دارای سرپرست شد و بروبچ عزیز سپاهانی هم دور هم جمع شدن و یه انجمن فعال رو را انداختن خیلی خوشحالم:d0s69thbefhifftitrzامیدوارم روزای خیلی خوب و بدون حاشیه ای رو با هم داشته باشیم همراه با کلی موفقیت و سرافرازی برای باشگاه بزرگ سپاهان تنها باشگاه کاملا حرفه ای و بین المللی ایران:flowerysmile:

EHSANZ
07-09-2008, 14:10
محمد رضا داشتی در مورد علی قاف میگفتی ؟!! چی شد ؟

Mohsen_Torabi
07-09-2008, 15:40
محمد رضا داشتی در مورد علی قاف میگفتی ؟!! چی شد ؟
تو چرا اینقدر کم میای.یعنی حالتو میگیرم اگر دیر به دیر بیای.بدون احسان زارعی انجمن یعنی هییییییییییییییچ.راستی احسان با کی میریند فولادشهر؟
بچه ها کیا میرند فولادشهر بازی ها رو؟

babak-sepahani
07-09-2008, 15:56
عجب . . . :-??

mdpisfir
07-09-2008, 17:00
عجب . . . :-??

عجب به جمالت.عجب چي؟نكنه محسن احسان را تحويل گرفته رفتي تو لك؟عجب چي؟

mdpisfir
07-09-2008, 17:09
انگار اين عربا ديگه اساسي با ايران به مشكل برخوردن.از يه امتياز بيشتر نمي تونن بگيرن.چه حالي مي ده؟نكنه تبعات له شدهنشون توسط سپاهانه.
ديشب نيمه اول كه افتضاح بود.كاملاً ناهماهنگ بودن.سمت غلام نژاد كه تعطيله تعطيله.سمت زارع هم يه همچين چيزايي.نه پاس درستي مي داد نه تو دفاع بود.همش جاش خالي بود.فكر كنم از همون جا هم ضربه خورديم.خوب ديگه اين ما با كفايتي فدراسيونه.وقتي بازي هاي دوستانه خارج روزهاي فيفا باشه و ما نتونيم بازيكناي لژيونر را با بقيه كنار هم داشته باشيم و يه دفعه بخوايم ازشون استفاده كنيم همينه.اين تيموريان هم خيلي بد بود.اصلاً‌ نتونست به عنوان يه هافبك دفاعي توپ هاي پشت محوطه خودمون را جمع كنه.اصلاً‌ معلوم نبود چيكار مي كنه.
اما دايي نشون داده مربي نيمه هاي دومه.نيمه دوم خيلي بهتر بودند.شايد هم اگه ترس بي خود عرب ها نبود و بي دليل نمي كشيدن عقب اين بلا سرشون نمي يومد.به هر حال من احساس مي كردم كه بازي بدون باخت ما تموم بشه.
احسان حاج صفي يالا پسر كه جات خيلي خاليه تو تيم ملي.

EHSANZ
07-09-2008, 18:39
تو چرا اینقدر کم میای.یعنی حالتو میگیرم اگر دیر به دیر بیای.بدون احسان زارعی انجمن یعنی هییییییییییییییچ.راستی احسان با کی میریند فولادشهر؟
بچه ها کیا میرند فولادشهر بازی ها رو؟

حاج محسن ازت دلگیرم بد جور !/:)

ما تو پی اف ده بار بهت گفتیم به خاطر اون مطئله برگرد نیومدی و رو ما رو زمین انداختی ! :6:

حالا من که سعی میکنم به حرفت بگوشم و بیشتر بیام ولی اونجا رسمش این نبود !:29:

فولاد شهر هم حاجی یه بازی که بیشتر نبوده ! اونم نتونستم برم ! ایشالله یه 1 ماه و خورده ای دیگه خدمت تموم میشه وقتم بیشتر ازاد میشه تا اونجا که بتونم تیمو تنها نمیزارم

میریم با بیرق های زرد :kap: (این که سفیده ! تو زردشو تصور کن) واسه حمایت تیم هر کی بیاد لولش میکنیم :7:

EHSANZ
07-09-2008, 18:46
بچه ها یه سری هم به این لینک بزنید هرکی دعوتنامه خواست (من دو تا دیگه دعوتنامه دارم) بگه تا واسش میل کنم
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

amin_eshghesepahan
07-09-2008, 22:33
برا من بفرست

EHSANZ
08-09-2008, 13:57
فرستادم حاجی ! فقط یه اینویت دیگه وام باقی مونده

ambordastghofli
08-09-2008, 14:23
میخواستم ویرایش کنم نشد !

این لینک :

من خیلی‌ وقت پیش رجیستر کردم اینجا. ولی‌ سر در نیاوردم این چیه.:-??:D

Mohsen_Torabi
08-09-2008, 17:27
حاج محسن ازت دلگیرم بد جور !/:)

ما تو پی اف ده بار بهت گفتیم به خاطر اون مطئله برگرد نیومدی و رو ما رو زمین انداختی ! :6:

حالا من که سعی میکنم به حرفت بگوشم و بیشتر بیام ولی اونجا رسمش این نبود !:29:

فولاد شهر هم حاجی یه بازی که بیشتر نبوده ! اونم نتونستم برم ! ایشالله یه 1 ماه و خورده ای دیگه خدمت تموم میشه وقتم بیشتر ازاد میشه تا اونجا که بتونم تیمو تنها نمیزارم

میریم با بیرق های زرد :kap: (این که سفیده ! تو زردشو تصور کن) واسه حمایت تیم هر کی بیاد لولش میکنیم :7:
ای بابا.حاج اقا ما کی باشیم که روی شما رو زمین بگذاریم.
شما سرور مایی.راستش اون مسئله جریان داره.به بعضی بچه ها گفتم.ای دی مسنجرت رو بده که کلی باهات کار دارم.:flowerysmile::7:

EHSANZ
08-09-2008, 17:51
mohsen_excellent ایدی توه ؟

ایدی من [Only registered and activated users can see links]

فقط زیاد با مسنجر رابطه خوبی ندارم ها :winksmiley02:

EHSANZ
09-09-2008, 09:33
مسعود مث اینکه قرص هاتو نشسته خوردی ها ! یا خوابت دیر شده ؟

چرا چرت و پرت میگی ؟ :1:

با این امضات !:117:

babak-sepahani
09-09-2008, 10:56
محسن ترابی که توی پارس فوتبال میگفت من حال ندارم بیام تالار اصفهان حالا مجبوره همه ی تاپیک های این بخش را بخونه! :117:

M-reza
09-09-2008, 12:40
جمعه کیا میان ورزشگاه؟
شایان تو میای:13:

Masouda
09-09-2008, 14:28
مسعود مث اینکه قرص هاتو نشسته خوردی ها ! یا خوابت دیر شده ؟

چرا چرت و پرت میگی ؟ :1:

با این امضات !:117:
من که هیچ پستی نداشتم؟ راجع به چی صحبت میکنی؟:d0s69thbefhifftitrz

M-reza
09-09-2008, 22:38
یه تالار گفتگوی ورزشیه دیگه گیر آووردم
[Only registered and activated users can see links] cc;www
D:

ambordastghofli
10-09-2008, 07:42
جمعه کیا میان ورزشگاه؟
آره میام. ۲ ساعت دیگه پرواز دارم.:D

babak-sepahani
10-09-2008, 14:58
بچه ها پارس فوتبال هم دوباره باز شد! :3ztzsjm:

labkhande_ejbari20
10-09-2008, 15:04
جمعه کیا میان ورزشگاه؟
من هم میام
یه امید قهرمانی سپاهان

شاد چهر
10-09-2008, 21:53

sepahan_zard
11-09-2008, 14:38
جمعه کیا میان ورزشگاه؟
من كه با پسرخاله هام هستيم ... ولي به نظرم برا اينايي كه ماشين شخصي ندارن اومدن ساعت 10 ونيم از فولاد شهر خيلي سخته

sepahan_zard
12-09-2008, 07:27
باور كنين من هر وقت تو اين قسمت ميام يه نيم ساعتي طول ميكشه تا بفهمم چي طور شدس ؟ كاملا معلومه خيلي خصوصيه !

ambordastghofli
13-09-2008, 13:26
جواب عرفان (رپر اصفهانی) به برنامه شوک. حتماً ببينيد!

M-reza
13-09-2008, 16:13
واقعا این برنامه هه جک بود . . .
می خواستن رپو ربط بدن به شیطان پرستی و از اون ور معتادی و کراک و ولشون می کردی قتلو ، غارت و .. . .
امیدوارم این برنامه رو حرفاشو باور نکرده باشید چون واقعا اگر منطقی فکر کنید می فهمید قضیه چیه. .

babak-sepahani
13-09-2008, 16:20
اتفاقا خیلی برنامه ی خوب و آموزنده ای بود و مطالب مفیدی را این برنامه به مخاطبین ارائه داد و سطح آگاهی مردم را بالا برد. امیدوارم صدا و سیما بازم از این برنامه های خوب بسازه و واقعیت ها را به مردم نشون بده!
با تشکر

M-reza
13-09-2008, 17:36
اتفاقا خیلی برنامه ی خوب و آموزنده ای بود و مطالب مفیدی را این برنامه به مخاطبین ارائه داد و سطح آگاهی مردم را بالا برد. امیدوارم صدا و سیما بازم از این برنامه های خوب بسازه و واقعیت ها را به مردم نشون بده!
با تشکر

بیا یاهو بینم:قلیون:

mdpisfir
13-09-2008, 20:05
بابا اينا چيه اينجا مي گين؟رپ و شيطون اينجا چيكار دارن؟ول كنين اين حرفا را؟
ببينيد اين پرسپوليسي ها عجب بامبولي سر داوري در آوردن؟هنوز دارن تو روزنامه و تلوزيون از اون حرف مي زنن.واقعاً كه!امان از وقتي آدم خودش را تافته جدا بافته بدونه و به غير از خودش كسه ديگه را نبينه!

Sepahan 4 Ever
14-09-2008, 00:50
بابا اينا چيه اينجا مي گين؟رپ و شيطون اينجا چيكار دارن؟ول كنين اين حرفا را؟
ببينيد اين پرسپوليسي ها عجب بامبولي سر داوري در آوردن؟هنوز دارن تو روزنامه و تلوزيون از اون حرف مي زنن.واقعاً كه!امان از وقتي آدم خودش را تافته جدا بافته بدونه و به غير از خودش كسه ديگه را نبينه!

راست میگه
این بحث خوبیه که راه انداختی
یعنی چی دیگه شورشو دراوردن یعنی چی یه مدیر باشگاه بیاد به داور ناسزا بگه
مصاحبه های مصطفوی رو گوش کردین انگار کیه با قلدری میاد پشت تریبون میگه"این آقا اصلا اشتباهشو قبول نداره و اصلا ایشون کیه؟" هیم طرفدارا پرسپولیس (مردم>:)) رو به رخ میکشونه
د دیگه تابلو بود که توپی که از یه متری به دست بخوره هند نیست:wagfinger1: پنالتی دومم که داور کاملا نزدیک به صحنه بود ودید که شیری دایوینگ کرد تازه اگه پنالتی بود، اشتباه جزئی از داوریه
من که حسابی آتیش میگیرم وقتی این رفتار 2 گانه رو از طرف رسانه ها می بینم
اه اه دیگه حالم از این رسانه های به اصطلاح بی طرف بهم میخوره شورو از مزه بردن:-&
تو بازی سپاهانم یه پنالتی برا سپاهان نگرفت کسی اومد بگه ما با داور مساوی کردیم داوری افتضاح بود و... و جالب اینکه هیچکس غیر از سپاهانی ها تو ایران این مسئله رو نمی دونند اما اگر پنالتیه بضرر پرسپولیس بود...................... خدا به داد داور و آقای عنایت برسد همچین جوی درست میکنن علیه داور که داور بدبخت میخواد خود کشی کنه
بله آقای مصطفوی به جای تعریف از علی آبادی و کفاشیان در رسانه ها (به خصوص ورزش از نگاه دو) برو تیمتو ترمیم کن با اون خریدای نجومی وبا 7-8 میلیارد هزینه نیاد تو بازیه خونگی جلو 60000 طرفدار متوسل به پنالتی بشه وآخرم ببازه
با ذوب آهن که فکر کنم فوقش 3 میلیارد هزینه کرده تو خونه مساوی کنی
وقتی 8 میلیارد هزینه کنی یعنی باید هر بازیو با اختلاف 2-3 تا ببری برید بازیکن گل نزنتونو سرزنش کنید
با این همه طرفدار والا قباهت داره:wagfinger1:
این چه جوی هست که درست کردید علیه داوری یادتون نیست خودتون به لطف داوری قهرمان شدید یادتون نیست بازی با پاس رو توپی که کامل از خط رد شدو....
خدا به داد مدیران آینده پرسپولیس برسد با این خریدای نجومی!:-?
اگه داوری خرابه خوب چرا وقتی به ضرر پرسپولیس میگیرن صدا تون در میاد:-?
راست میگی عجب بامبولی سر داوری در اوردن شاید توجیهی شود برای کسب نتایج ضعیف آینده وحال
اگه داوری ضعیفه برا همه ضعیفه
یه روز اشتباهات داوری به نفعتون هست یه روز به ضررتون
مثله .... میایند امتیازات کسر شده توسط داورارو میشمارین:31: 4 امتیاز.......... 7 امتیاز .....................
این چه عدالتیه تو جمهوری مثلا اسلامی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
صدای مظلومان شنیده نمی شود................:-??

در آخر اگه تند رفتم از طرفدارای پرسپولیس عذر میخوام اینارو با کلی سانسور نوشتم:301:
واقعیت تلخ است............................................ ....:29:

ambordastghofli
14-09-2008, 03:08
واقعا این برنامه هه جک بود . . .
می خواستن رپو ربط بدن به شیطان پرستی و از اون ور معتادی و کراک و ولشون می کردی قتلو ، غارت و .. . .
امیدوارم این برنامه رو حرفاشو باور نکرده باشید چون واقعا اگر منطقی فکر کنید می فهمید قضیه چیه. .
یه بچه ۲ سال هم میتونه بفهمه که این برنامه فقط یک جوکه.
به قول عرفان: "با این کارشون خودشون رو کوچیک کردن ما رو بزرگ".

ambordastghofli
14-09-2008, 03:09
با تشکر
بابک تو الان چیزی گفتی‌؟:-t
نکنه شستشو مغزی شدی.:D

mag
14-09-2008, 11:52
این فوتیران هم سایت نشد...
هر وقت میام این پیغامو میده: The server is too busy at the moment. Please try again later
امیدوارم سایت رو هرچه زودتر بچه ها راه بندازن تا بریم اونجا. من که دیگه اعصابم از این سایت خورد شد.
برای همین ارسال صد بار refresh کردم تا ارسال شد!!!

mdpisfir
14-09-2008, 17:15
ما كه رفتيم.باي

M-reza
14-09-2008, 17:32
کجا؟؟؟!!1!!!!!!!!!!!!!!

M-reza
14-09-2008, 17:41
می گم هر کسی عکس تکی از بازیکنان داره یعنی 3 در چهار بذاره من لازم دارم
باتشکر

ambordastghofli
15-09-2008, 08:35
کجا؟؟؟!!1!!!!!!!!!!!!!!
پارس فوتبال حتما.
می گم هر کسی عکس تکی از بازیکنان داره یعنی 3 در چهار بذاره من لازم دارم
باتشکر

Sepahan 4 Ever
15-09-2008, 14:34
مديران باشگاه ها نگاهى به اطراف خود بيندازند!

چايخانه نشينى فوتباليست هاى اصفهانى

امين كريميان
خبرنگار ايران ورزشى در اصفهان

باشگاه هاى ورزشى ايران تحت عنوان باشگاه فرهنگى، ورزشى فعاليت مى كنند كه در همين راستا از جمله اقدامات بسيار قابل تحسين آنان پيش بينى رسته هاى مديريتى تحت عنوان معاونت فرهنگى در چارت برخى باشگاه ها است. با اينكه تاكنون حتى توسط سازمان تربيت بدنى شرح وظايف معاون فرهنگى مشخص نشده است، اما اقدامات ويژه اى در برخى از فدراسيون ها يا باشگاه هاى ورزشى صورت گرفته است. 2 باشگاه اصفهانى ذوب آهن و سپاهان نيز كه تحت همان عنوان ذكر شده فعاليت مى كنند، اقداماتى درخصوص بحث اشاعه فرهنگ در بين تيم هاى ورزشى خود داشته اند. باشگاه فولاد مباركه سپاهان كه مديرعامل آن از جمله چهره هاى مذهبى شهر اصفهان است با اينكه در چارت مجموعه تحت مديريتى اش عنوان معاونت فرهنگى ندارد، اما پايبندى به اصول اخلاقى، انسانى و پهلوانى را هميشه از جمله شعارها و نكات مورد اهميت در برنامه هاى خود اعلام كرده است. سعيد آذرى، مديرعامل باشگاه ذوب آهن نيز بارها و بارها درخصوص فرهنگ و فرهنگ سازى صحبت كرده و از حاميان شعار پهلوانى به جاى قهرمانى است.
و اما روى ديگر سكه، اى كاش مسؤولان اين دو باشگاه اصفهانى به ويژه در بحث تيم هاى فوتبال خود به جاى ارائه جوابيه و تكذيبيه در مورد حركات غيراخلاقى برخى از بازيكنان، به فكر راه چاره اى باشند تا با وجود به اصطلاح اينگونه سيب ها، سيب هاى ديگر مجموعه خراب نشوند. مديران باشگاه هاى اصفهانى بهتر است برخى مواقع به تعامل و گفت و گو و تبادل تجربياتشان نيز بپردازند و به دنبال سابقه فلان هاى بازيكن باشند كه به چه علت از تيم يا باشگاه قبلى اش اخراج شده و يا با وى تمديد قرارداد نشده است. به اعتقاد نگارنده، آذرى و ساكت بايد كمى به اطرافيان خود و باشگاهشان نگاهى انداخته و برخى از مگسان دورشيرينى را كه به دنبال بازيكنان فوتبال اين دو تيم هستند شناسايى كنند: همچنين مديران باشگاه هاى اصفهانى بهتر است شبى به خيابان مير، نظر يا توحيد اصفهان رفته و نگاهى به وضعيت سوگلى هاى جوان و شايد مصدوم خود بيندازند. آنها مى توانند با اخذ مجوز از انجمن صنفى چايخانه داران اصفهان، براى بازيكنان خود و صرف چاى و قليان اين قشر، چايخانه اى را تاسيس كنند تا ديگر بازيكنان ۲ باشگاه ياد شده را در چايخانه هاى بالاى شهر اصفهان پيدا نكنند. آقايان مديرعامل، به جاى تلاش براى شناسايى جاسوس ها و سوءظن پيدا كردن به تمامى اطرافيان از سخنرانى برخى بازيكنان خام خود در چايخانه ها جلوگيرى كنيد تا ديگر به دنبال تكذيب كردن مدارك جعلى بازيكنان خاص نباشيد. آنها بهتر است براى بازيكنان تيم هاى خود جلسات توجيهى برگزار كنند و به جوان ترها تذكر دهند تا در تعاملات و رفت و آمد خود مراقب افراد سودجو باشند. همچنين مديران بهتر است به جاى پاك كردن صورت مسأله به حل مسأله بپردازند و شايد لازم باشد كه برخى از مواقع در صدور احكام بعضى از پرسنل يا سرپرستان و ... تيم ها عجله نكرده و پس از تاييد آنها توسط مراجع ذيصلاح، اقدام به صدور حكم كنند:6::قلیون::قلیون::قلیون::ق لیون::قلیون:

Divar-Ricord
15-09-2008, 15:14
خدایش عرفان خوب جوابی به این برنامه جوک داد . ای ول به این جوون اصفهانی .

من بوشهری هستم ولی

عشق اصفهان :heartsmile: عشق سپاهان
:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbefhifftitrz:d0s69thbe fhifftitrz

Sepahan 4 Ever
16-09-2008, 01:35
90 رو دیدید
حال کردم
خوب این آذری زد تو برجک این مصطفوی
سیاه بازی مظلوم نمایی و....
فردوسی پورم بعدش رفت تو شوک نمیدونست چی بگه

M-reza
16-09-2008, 04:50
مصطفوی به قول آذری چقدر مظلوم نمایی الکی می کنه
. . .. واقعا هر چیزی اندازه داره . . .

vahid_b
16-09-2008, 12:11
مصطفوی از همون روز اول مشخص بود چیکارست
واقعا حرف های اذری برازندش بود اذری بهش گفت حتی اسم پیشکسوت هم نمیشه رو تو گذاشت...
هر چی بهش میگفت بازم کمش بود.

ambordastghofli
16-09-2008, 15:59
سلام بچه ها.:wavesmile:
من چند تا عکس خوب از ورزشگاه نقش جهان میخوام، کسی‌ هر چی‌ داره رو کنه.:6::D

sepahan_zard
17-09-2008, 18:30
90 رو دیدید
حال کردم
خوب این آذری زد تو برجک این مصطفوی
سیاه بازی مظلوم نمایی و....
فردوسی پورم بعدش رفت تو شوک نمیدونست چی بگه
من كه واقعا لجم گرفته بود ... هر باشگاهي بود چند هفته به خاطر توهين به داور و زدو خورد با هم محروم ميشد ولي اين بشر انقدر طلبكاره كه دفاع هم ميكرد .... خوشم اومد از آذري ..حرف دل خيليا از جمله منو زد

mdpisfir
18-09-2008, 10:06
سلام مجدد
آقا چندتا مورد بگم و زحمت را كم كنم:
يكي اينكه بعضي دوستان اينجا همچين از باخت ذوب آهن با نتيجه پرگل حرف مي زنن كه آدم فكر مي كنه با اين تيم پدركشتگي دارن.ذوب آهن هم براي قريب به اتفاق ما اصفهاني ها محبوب و دوست داشتني هستش و قطعاً همه مون آرزوي موفقيتش را داريم.اميدوارم سال به سال هر دو تا تيم اون قدر قوي بشن كه هميشه شاهد يه رقابت جذاب بين اين دو تا تيم باشيم.قوي بودن هر دو تا تيم به سود فوتبال اصفهان هستش.
مورد ديگه اينكه منم به شخصه با اينكه براي سخته ولي دوست دارم امشب سپاهان ببره چون اعتقاد دارم ذوب آهن چندان تيم قوي اي نيست كه امسال مدعي قهرماني و حتي كسب سهميه آسيا باشه.ذوبي ها دستشون توي بازيكن خاليه و بازيكن تاپ و تاثير گذار كه به تيم شخصيت بده ندارن.سياست ذوب آهن براي تبديل شدن به تيمي مثل سپاهان با وضع فعلي شكست خورده هست.
اما خبر خوب:ان شا الله امروز و يا حداكثر فردا قرار انجمن خودمون راه بيوفته.ديشب با محمد كريمي صحبت كردم اين وعده را داده.ضمن اينكه بقيه بخش هاي سايت هم تو 3-4 روز آينده قرار راه بيوفته.اميدوارم كه با كمك و همراهي همه سايتي شايسته بزرگي سپاهان را شاهد باشيم.همين جا هم شخصاً از همه دوستاني كه براي راه اندازي اين سايت زحمت كشيدند پيش پيش تشكر مي كنم.

مورد آخر صد حيف كه با نامردي هاي داخلي و خارجي سپاهان ما از باشگاه هاي آسيا حذف شد.سپاهان مون لياقت رسيدن به فينال را امسال هم داشت ولي ....به هر حال كاري بود كه شد و دست ما هم نبود.سايپا هم ديشب خوب بازي كرد ولي تجربه لازم را نداشت.به احتمال زياد هم سايپا حذف مي شه كه اميدوارم نشه.نتيجه بدي تو خونه گرفت و تقريباً مي شه گفت براي صعود فقط بايد ببره.ببينيد يه تيم ازبك با سرمايه گذاري خوب و حمايت كشورش مي ره ريوالدو را مي خره تا فوتبال كشورش را مطرح كنه و از اون براي افتخار آفريني براي كشورش استفاده كنه.حالا فرض كنيد اين كار را سپاهان كرده بود.چه بلاهايي كه سرش در نمي آوردن.روزگارمون را سياه مي كردن.فقط بايد تاسف خورد از سياه بازي هاي مملكتمون.واقعاً تو اين يه هفته ديديد كه رسانه ها بازي سايپا را ببرن تو راس خبرهاشون.افتخار ملي را فداي هاي وهوي بحث هاي داوري و صحبت هاي اين مدير عامل و اون مدير عامل كردند.فوتبال ما لياقت توسعه و پيشرفت را نداره چون مسئولاش ظرفيتش را ندارن.شعورش را ندارن.بازم سپاهان حمايت شهر و هوادارهاش را داشت و تك و تنها رفت تا فينال.واقعاً از سايپا نبايد توقع صعود داشت چون فوتبال ما ظرفيت و لياقتش را نداره.

mdpisfir
18-09-2008, 10:28
راستي به نظرتون چقدر از اون جمعيت بازي ديشب سايپا برا خود سايپا اومده بودند؟يعني مي خوام بگم ممكنه خيلي از اونها ديشب براي خاطر ديدن ريوالدو رفته باشن ورزشگاه؟

mdpisfir
18-09-2008, 10:40
اگه بي ربطه معذرت مي خوام ولي جالبه:

«بزنگاه» توقيف شد

دستور توقف پخش سريال «بزنگاه» ابلاغ شد
دستور توقف پخش سريال «بزنگاه» از سوي شوراي نظارت بر برنامه‌هاي صداوسيما صادر شد.
در نامه‌اي كه از سوي شوراي نظارت بر برنامه‌هاي صداوسيما به خبرگزاري فارس ارسال شده، آمده است: با توجه به اعتراضات گسترده مردمي و بسياري از نخبگان و كارشناسان دلسوز حوزوي و دانشگاهي و همچنين انتقاد قبلي رياست شوراي نظارت بر سازمان صدا و سيما از ادامه هنجارشكني‌هاي غيراخلاقي و غيرشرعي و حتي غيرقانوني سريال «بزنگاه»، دستور توقف اين سريال طي نامه‌اي خطاب به رياست سازمان صداوسيما از سوي رياست شوراي نظارت ابلاغ شد. در اين نامه ضمن تبيين رسالت صداوسيما به عنوان دانشگاه عمومي و وظيفه خطير اين رسانه در ارتقاي بينش فرهنگي جامعه آمده است: اگرچه رسالت صداوسيماي جمهوري اسلامي ايران به عنوان رسانه‌ ملي و مهم‌ترين دستگاه فرهنگي، ارتقاي دانش و بينش و منش عمومي آحاد جامعه و گسترش ارزش‌ها، آرمان‌هاي اسلام و انقلاب به مخاطبان بويژه نسل جديد است ولي متاسفانه محتواي برخي از سريال‌هاي توليدي شبكه صداوسيما، نه تنها در اين راستا نبوده بلكه متاثر از خاستگاه غربي آن، به عاملي براي رخنه و شكافي براي تهاجم فرهنگي و آسيب‌رساني بر پيكره فرهنگ و ديانت كشور مبدل شده است.
حسين مظفر در ابتداي اين نامه عدم تعريف صحيح و منطقي از طنز و مساوي دانستن آن با هجو و لغو و تمسخر و رواج فحاشي و الفاظ زشت و هنجارشكني‌هاي غيراخلاقي و غير شرعي و حتي غيرعرفي در برخي سريال‌هاي توليدي را از جمله مصاديقي دانسته كه ضمن مغايرت با منويات مقام معظم رهبري در باب كاركرد طنز در رسانه ملي با معيارها و ملاك‌هاي برنامه‌سازان سازمان نيز به استناد بند 16-3-1 ضوابط و سياست‌هاي برنامه‌سازي (زبان و گفتار برنامه‌هاي صداوسيما بايد از هرگونه ناسزا، فحاشي، اهانت، كلمات ناشايست مبرا باشد) و بند 30-19-2 (كلمات، جملات و اصطلاحات چند پهلو كه معنايي دور از ادب، اخلاق و شان مخاطب يا رسانه ملي را داشته باشد ممنوع است) مغايرت داشته و نشان از انحراف از ضوابط و معيارهاي ساخت برنامه دارد و موجب اعتراض شديد مخاطبان و هتك حيثيت رسانه ملي و تنزل جايگاه والاي دانشگاه عمومي سازمان گرديده است. وي در ادامه اين نامه به ذكر نمونه‌هايي از بخش الفاظ ركيك و زشت در سريال بزنگاه آن هم در بهترين ساعت معنوي ماه مبارك رمضان از قبيل: «خفه شو، اينقدر زر نزن، مي‌ترسم خريتش كار را خراب كنه، گاز بده لعنتي، تو كپه مرگت روبذار، درسته گاهي من خلم ولي تو هميشه خلي، حرف زيادي نزن، چه مرگته، اينا رو از كدوم گوري پيدا كردي، اي يارو عوضي، تا آن روي سگ من بالا نيومده، آشغال‌بر، مرتيكه مزاحم، برو گم‌شو، احمق‌هاي ديوونه و نمايش حركات ناپسند از قبيل بازي با انگشتان دست كه در عرف نماد يا معناي زشتي را متبادر مي‌كند، انتخاب سوژه مكرر آبريزگاه و دستشويي، توهين به والدين كه در دستشويي مي گويد: «اينجا بوي آقاجون رو ميده» اشاره نمودند كه در تضاد آشكار در ايفاي رسالت فرهنگي سازمان صداوسيما است.
رييس شوراي نظارت در پايان اين نامه از مهندس ضرغامي خواست با توجه به تخلفات انجام شده و انتقادات شديد مردم نسبت به توقف سريال مذكور اقدام عاجل معمول و نتيجه را به شوراي نظارت منعكس شود.

ambordastghofli
18-09-2008, 14:36
راستي به نظرتون چقدر از اون جمعيت بازي ديشب سايپا برا خود سايپا اومده بودند؟يعني مي خوام بگم ممكنه خيلي از اونها ديشب براي خاطر ديدن ريوالدو رفته باشن ورزشگاه؟
شک نکن محمد جان که بیش از ۱۰ هزار از ۱۵ هزاری در ورزشگاه بودند به خاطر ریوالدو اومده بودند. اکثرشون هم پرسپلیسی بودن. آخه سایپا در این چند سال عزیز دوردونه پرسپولیس شده، مخصوصا پارسال که همه دیدن./:)

ambordastghofli
18-09-2008, 14:44
سلام مجدد
آقا چندتا مورد بگم و زحمت را كم كنم:
يكي اينكه بعضي دوستان اينجا همچين از باخت ذوب آهن با نتيجه پرگل حرف مي زنن كه آدم فكر مي كنه با اين تيم پدركشتگي دارن.ذوب آهن هم براي قريب به اتفاق ما اصفهاني ها محبوب و دوست داشتني هستش و قطعاً همه مون آرزوي موفقيتش را داريم
من برام مهم نیست چه تیمی مقابل سپاهان بازی داره، چه اصفهانی‌ باشه چه هر چی‌. فقط سپاهان.
ذوب آهن هم قبول دارم ولی‌ وقتی‌ با تیمی به جز سپاهان بازی داره.
تازه چطور ذوب آهن میره از ابومسلم با این بازی گندش ۴ تا میخوره بعد میخواد بیاد برای سپاهان شاخ بشه؟:117:
همین که گفتم امیدوارم سپاهان پر گل ببره.:2:

Masouda
18-09-2008, 16:11
سپاهان مثل اینکه میخود با یه پوله زیاد یه مدافع 32 ساله که تو دست 3 آلمان بازی میکنه رو بخره. البته یارو در اصل مال اف سی بروژ بلژیکه ولی نخواستنش قرضش دادن به یه تیم دست سوم آلمان. من که خیلی عصبانی شدم این خبر رو شنیدم.

sepahan_zard
19-09-2008, 12:21
به نظر شما تا كي 20 هزار نفر حاضرند 60 كيلومتر راه رو برند تا فولاد شهر و تيمشون بد بازي كنه و هيچي نگن برگردند ... طاقت اينا تا كي ؟ من خودم كه ديگه دارم ميتركم .. اگه اين 3 تا بازي بعدي رو 9 امتياز نگيره ديگه قاطي ميكنم .. بابا حد و حسابي داره

Divar-Ricord
20-09-2008, 17:57
دوستان هر کدومتون تو اصفهان هستید تیم رو تو بازی های اینده تنها نذارین از طرف ما که

نمیتونیم بیایم هم تیم رو تشویق کنید انشا الله بازی های بعدی رو میبریم . زیا ناراحت نباشید .

سپاهان :heartsmile: :heartsmile:

Divar-Ricord
20-09-2008, 18:21

labkhande_ejbari20
20-09-2008, 18:41
به نظر شما تا كي 20 هزار نفر حاضرند 60 كيلومتر راه رو برند تا فولاد شهر و تيمشون بد بازي كنه و هيچي نگن برگردند ... طاقت اينا تا كي ؟ من خودم كه ديگه دارم ميتركم .. اگه اين 3 تا بازي بعدي رو 9 امتياز نگيره ديگه قاطي ميكنم .. بابا حد و حسابي داره
من که این بازیا نمیرم البته من با 4 تا دیگه هستم

hamidsepahani
21-09-2008, 03:19
واقعا زشته . من قبلا چون زیاد فوتبال دیدم و توی ورزشگاهها رفتم می دونستم که طرفدارای سرخابی اصلا فوتبال نمیفهمند و در اثر تبلیغات تلویزیون طرفدار اون دو تا تیم شدندو فقط طرفدار برد اونا هستند نه خود تیم و فکر میکردم طرفدارای سپاهان بهترند و حرفه ای ولی الان مطمئنم که اشتباه میکردم میبینم طرفدارای سپاهان هم اصلا حرفه ای نیستند و نه فوتبال رو میشناسند و نه وظیفه خودشون رو. اول تو بازی بعد از حرکت عماد رضا اونو هو میکنند ولی بعد از گل خوردن از مربی میخواند تیم را ترک کنه و عماد رضا رو تشویق میکنند.تضاد در بیست دقیقه. و حالا هم که یه باخت داده می خواند دیگه ورزشگاه نرند طرفدارا اگر بعد از گل زدن تیم رو تشویق بکنه و بعد از برد به ورزشگاه بره که دیگه طرفدار نیست . می شه مثل طرفدارای سرخابی . ما باید تیم رو تشویق کنیم روزی که به ما احتیاج دارند .و به اونا روحیه بدیم نه اینکه ضد روحیه باشیم من که همه بازی ها رو ببازه بازم میرم چون عشق من سپاهانه نه بردش . و موقعی به تیم و مربی اعتراض میکنم که به موقع باشه نه دیر نه زود
سسسسسسسسپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپاااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااهههه هههههاااااااااااااااننننن نننن

Mohsen_Torabi
21-09-2008, 18:03
واقعا زشته . من قبلا چون زیاد فوتبال دیدم و توی ورزشگاهها رفتم می دونستم که طرفدارای سرخابی اصلا فوتبال نمیفهمند و در اثر تبلیغات تلویزیون طرفدار اون دو تا تیم شدندو فقط طرفدار برد اونا هستند نه خود تیم و فکر میکردم طرفدارای سپاهان بهترند و حرفه ای ولی الان مطمئنم که اشتباه میکردم میبینم طرفدارای سپاهان هم اصلا حرفه ای نیستند و نه فوتبال رو میشناسند و نه وظیفه خودشون رو. اول تو بازی بعد از حرکت عماد رضا اونو هو میکنند ولی بعد از گل خوردن از مربی میخواند تیم را ترک کنه و عماد رضا رو تشویق میکنند.تضاد در بیست دقیقه. و حالا هم که یه باخت داده می خواند دیگه ورزشگاه نرند طرفدارا اگر بعد از گل زدن تیم رو تشویق بکنه و بعد از برد به ورزشگاه بره که دیگه طرفدار نیست . می شه مثل طرفدارای سرخابی . ما باید تیم رو تشویق کنیم روزی که به ما احتیاج دارند .و به اونا روحیه بدیم نه اینکه ضد روحیه باشیم من که همه بازی ها رو ببازه بازم میرم چون عشق من سپاهانه نه بردش . و موقعی به تیم و مربی اعتراض میکنم که به موقع باشه نه دیر نه زود
سسسسسسسسپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپاااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااهههه هههههاااااااااااااااننننن نننن

باریکلا رفیق.دقیقا زدی وسط خال.من خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم به فیرات چیز گفتند.اصلا این کار درست نیست که بعد از 6 هفته اولین باخت رو دادیم شروع کنند به مربی چیز گفتن.بعد از اون از هو کردن عماد رضا و بعدش تشویقش ناراحت شدم.تماشاگر اصلا به این کارهای بازیکن ها نباید کاری داشته باشه.تنبیه بازیکن باید فقط با مربی و باشگاه باشه.
از همه اینها بدتر اینه که بعضی نخواهند دیگر برند ورزشگاه.
من همه بازی های فصل قبل بغیر از بازی با پرسپولیس که اون اتفاقات افتاد رو رفتم.اون بازی هم چون تحویل پروژه داشتم و دیگه واقعا غیر ممکن بود برام رفتنش.
امسال دیگه متاسفانه ایران نیستم که برم.اما واقعا هر کسی که میتونه بره ازش میخوام تیم رو تنها نگذاره.من مطمئنم سپاهان بسیار بهتر خواهد شد.
اصلا سپاهان بد نتیجه نگرفته.اگر بازی عقب افتاده رو ببره 4 امتیاز از ذوب عقبه.این اختلاف اون هم در اوایل فصل اصلا زیاد نیست.راحت میتونیم به صدر جدول برگردیم.اون هم در فصلی که تقریبا رقابت بسیار حساس خواهد بود.و تیم های خوب کم نیستند.من مطمئنم سپاهان بسیار خوب و اماده خواهد شد.این حاشیه ها رو هم ساکت به خوبی جمع خواهد کرد.استاد این کاره.به موقعش به حرف من میرسید.فقط هیچ کس نباید تیم رو تنها بگذاره.البته این نکته رو هم بگم که همیشه عادت سپاهانه که هر فصل که طرفدارا شروع میکنند به استقبال از تیم شروع کنه به بد نتیجه گرفتن.امیدوارم تیم خوب بشه و استقبال هم بیشتر.

sepahan_zard
22-09-2008, 08:27
ببين دوست من .. شايد من در حدي باشم كه بتونم از برخورد تماشاچيا اظهار نظر كنم .. اولا كسايي كه هو كشيدن و بعد به فيرات حرف زدند تماشاچيا نشسته در جايگاه بودند و ما ميدونيم تماشاچياييي كه دائما ميان استاديوم و به قول معروف حرفه اي اند روبرو ميشينن و دوما اصلا اون قسمت ليدرهاي تيم حضور نداشتند و تماشاچي ها از روي احساس هر چي دلشون ميخواست ميگفتند . اون تماشاچي ها اصولا به خاطر اينكه بازيا 8 و نيم شب بوده و خوش موقع بوده اومدند و مصلما ديگه نميان ! اومدنشون مهم نيست . ما طرفدارايي داريم كه در بدترين روزا و بدترين موقع ها تيمو ول نميكنن نه به خاطر يه باخت ( در صورتي كه پرسپوليسم باخته و هنوز چيزي از دست نداديم ) بگن ما ديگه نميايم ورزشگاه !
در بازي با فولاد خواهيد ديد ورزشگاه پر ميشه مثل هميشه

labkhande_ejbari20
22-09-2008, 13:55
باریکلا رفیق.دقیقا زدی وسط خال.من خیلی ناراحت شدم وقتی شنیدم به فیرات چیز گفتند.اصلا این کار درست نیست که بعد از 6 هفته اولین باخت رو دادیم شروع کنند به مربی چیز گفتن.بعد از اون از هو کردن عماد رضا و بعدش تشویقش ناراحت شدم.تماشاگر اصلا به این کارهای بازیکن ها نباید کاری داشته باشه.تنبیه بازیکن باید فقط با مربی و باشگاه باشه.
از همه اینها بدتر اینه که بعضی نخواهند دیگر برند ورزشگاه.
من همه بازی های فصل قبل بغیر از بازی با پرسپولیس که اون اتفاقات افتاد رو رفتم.اون بازی هم چون تحویل پروژه داشتم و دیگه واقعا غیر ممکن بود برام رفتنش.
امسال دیگه متاسفانه ایران نیستم که برم.اما واقعا هر کسی که میتونه بره ازش میخوام تیم رو تنها نگذاره.من مطمئنم سپاهان بسیار بهتر خواهد شد.
اصلا سپاهان بد نتیجه نگرفته.اگر بازی عقب افتاده رو ببره 4 امتیاز از ذوب عقبه.این اختلاف اون هم در اوایل فصل اصلا زیاد نیست.راحت میتونیم به صدر جدول برگردیم.اون هم در فصلی که تقریبا رقابت بسیار حساس خواهد بود.و تیم های خوب کم نیستند.من مطمئنم سپاهان بسیار خوب و اماده خواهد شد.این حاشیه ها رو هم ساکت به خوبی جمع خواهد کرد.استاد این کاره.به موقعش به حرف من میرسید.فقط هیچ کس نباید تیم رو تنها بگذاره.البته این نکته رو هم بگم که همیشه عادت سپاهانه که هر فصل که طرفدارا شروع میکنند به استقبال از تیم شروع کنه به بد نتیجه گرفتن.امیدوارم تیم خوب بشه و استقبال هم بیشتر.
من با نظر دوستمون موافق هستم نباید به فیرات توهین میشد ام الان دیگه سطح انتظارات از سپاهان رفته بالا سپاهان تنها تیم بین اللملی ایران این نتیجه ها زشت واسمون
درسته که بهد از 6 هفته باخته ولی نتیجه هم نگرفته تیم

ambordastghofli
22-09-2008, 14:46
باید قبول کنیم ذوب آهن خوب سپاهان رو آزار داده در این چند سال.
ما با لوکا هم بهشون باختیم.
یکی‌ ذوب آهن یکی‌ سایپا.:53:

sepahan_zard
23-09-2008, 11:27
ديگه بايد ذوب آهنو فراموش كرد ... يه خوبي كه ذوب داره اينه كه همينطور كه سپاهانو ميزنه پس تيمهاي بزرگ هم ور مياد .. بايد بريم تو كار تيم خودمون كه يه 4 تا بازي سختي ( بجز فولاد) رو پشت سر هم داره كه بايد ببره

sepahan_zard
23-09-2008, 11:49
دوستان كسي اگه ميتونه ترانه خورشيدهاي روشن ( آي سپاهان) از عليرضا افتخاري رو بزاره يا بگه كجاس برا دانلود ... متاسفانه فرمتهاي تصويريش هست ولي فرمت ام پي تري كيفيت دار گير نمياد ....

labkhande_ejbari20
23-09-2008, 13:41
تهران – خبرگزاری ایسکانیوز: دروازه بان تیم فوتبال سپاهان گفت: با وجود شکست مقابل ذوب آهن و تساوی با ملوان برای اعاده حیثیت محکوم به شکست فولادیم
رحمان احمدی روز سه شنبه در گفتگو باخبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز" خاطرنشان ساخت : در دیدار دربی اصفهان هر چند که مستحق باخت نبودیم اما اتفاقات نادر فوتبال گریبان گیرمان شد تا نتوانیم نتیجه بازی برتر خود را با کسب سه امتیاز تکمیل کنیم .
وی در خصوص بازی مقابل تیم فولاد گفت: تیم فولاد با کادر فنی متفکر و تلفیقی از بازیکنان جوان و با تجربه در ترکیب خود تاکنون نتایج مطلوبی را بدست آورده اما از آنجایی که این بازی در اصفهان است باید برنده باشیم.
دروازه بان تیم سپاهان در خصوص نیمکت نشینی خود تاکید کرد: پس از دیدار با استقلال ازناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده بودم و بلافاصله با رسیدن به مرز آمادگی به تیم ملی دعوت شدم و این عوامل بود که موجبات نیمکت نشینی ام را فراهم کرد.
احمدی اضافه کرد: رقابت من و محمدی برای حضور در چار چوب دروازه سپاهان در عین رقابتی بودن رفاقتی است اما به هیچ وجه در صورت نیمکت نشینی به نظر کادر فنی اعتراضی نخواهم کرد.
وی با رد خبر برکناری فیرات به ایسکانیوز گفت: اصلا در باشگاه چنین حرفی نیست که بخواهند یاوری و یا استیلی را بجای فیرات به خدمت بگیرند و تمامی این ها ساخته ذهن برخی افرادی است که قصد تخریب سپاهان را دارند

Divar-Ricord
24-09-2008, 11:36
دوست من sepahan- zard فکر کنم بتونم اهنگ رو پیدا کنم فقط ممکنه چند روز طول بکشه

خودتون هم سعی کنید اگه پیدا کردین برای ما هم بذارید .

Sepahan 4 Ever
24-09-2008, 16:02
کسی مصاحبه جنجالی عماد رضارو نداره؟:3ztzsjm:

labkhande_ejbari20
24-09-2008, 19:37
کسی مصاحبه جنجالی عماد رضارو نداره؟:3ztzsjm:
دوست عزیز عماد با حضور در دفتر محمد رضا ساکت هر گونه مصاحبه علیه سپاهان و کادر فنی سپاهان را رد کرده

M-reza
24-09-2008, 22:18
ساکت از فیرات دفاع کرده خفن امیدوارم فیرات جواب این دفاع ساکت رو بده و بازی های بعدی رو ببریمفقط برد می خواییم و گرنه اخراج فیرات

Sepahan 4 Ever
25-09-2008, 00:16
دوست عزیز عماد با حضور در دفتر محمد رضا ساکت هر گونه مصاحبه علیه سپاهان و کادر فنی سپاهان را رد کرده

.............................و ما هم دو شاخ روی سر داریم و باور میکنیم:evilgrin:>:)

اصلا یعنی چی یه بازیکن با اون شکل و با دورخیز بیاد به بطری لگد بزنه؟:-L

اگه سپاهان مربیشو همینالآن عوض نکنه بید فاتحشو برای این فصل خوند

اینم قیافه عماد رضا بعد از خروج از دفتر ساکت:^o>:):^o>:):^o>:):^o

Divar-Ricord
25-09-2008, 09:56
صحبت از قاف بود بگید ما هم باش حرف بزنیم .

صامت 021

دیوار و صامت با هم متحدن > پاهام محکمه دشمنا مضتربن :7::7::7::7:

Divar-Ricord
25-09-2008, 10:09
با با بنگر :labkhand:

sepahan_zard
25-09-2008, 15:39
..من كه امشب ميرم فولاد شهر .. سپاهان سروره .. همين

labkhande_ejbari20
25-09-2008, 16:25
..من كه امشب ميرم فولاد شهر .. سپاهان سروره .. همين
منم میام

به امید قهرمانی سپاهان

Sepahan 4 Ever
25-09-2008, 16:34
منم میرم فولاد شهر

انتقام..................

vahid_b
25-09-2008, 16:48
ساعت چند و چه جوری باید بریم؟موقع برگشت وسیله هست؟من تا حالا فولاد شهر نیومدم!

Mohsen_Torabi
25-09-2008, 19:43
بچه ها دمتون گرم که تیم رو تنها نمیگذاریند.ای کاش ایران بودم و به شدت تیم رو هر بازی تشویق میکردم.من کسی بودم که همه بازی ها رو میرفتم.هر بازی هم صدام گرفته میشد.
امیدوارم امسال غیرت سپاهانی ها مثل همیشه کمک تیم بکنه و تیممون بتونه امسال قهرمان لیگ بشه.
من به اینده این تیم امیدوارم.فکر میکنم به مرور بهتر بشیم.

Mohsen_Torabi
25-09-2008, 19:45

صامت 021

علی جون تویی؟چطوری جیگر.دلمون برات تنگ شده بود.بچه ها یک سایتی درست کردند ازشون پرسیدم کیا از قدیمیا نیستند گفتند علی اموز و علی ارسنالی و ....
گفتم پیداش کنم میگم به اونجا هم سر بزنه.من راستش هر دو جا رو میرم.اونجا ارسالی نداشتم.اما به موقعش اونجا هم فعال میشم.:72::72:

M-reza
25-09-2008, 22:30

صامت 021

داداش اون قاف که ما بحثش رو کردیم یکی از بچه ها بود توی پارسفوتبال که این لقب رو خودش گذاشته بود ایشالله ایمیل قاف رو پیدا کردی به ما هم بده بهش ایمیل بدیم البته ایمیل سروش لشکری رو من دارم اگر خواستید بگید:قلیون:

sepahan_zard
26-09-2008, 13:03
من كه چيز با حالي تو پارس فوتبال نديدم .. همشم كه قطعه ... شما چي ديدين كه هي سنگشو به سينه ميزنين ؟

M-reza
27-09-2008, 17:23
بچه های فوتیران بای من رفتم انجمن خودمون خیلی خیلی کم اینجا میام

Divar-Ricord
29-09-2008, 09:45
محسن جان من علی نیستم < من اصلا اصفهانی نیستم اهل بوشهرم

ولی هوادار سپاهان .

Mohsen_Torabi
29-09-2008, 16:40
محسن جان من علی نیستم < من اصلا اصفهانی نیستم اهل بوشهرم

ولی هوادار سپاهان .

شرمنده عزیزم.اخه ما یک علی داشتیم پارس فوتبال اونم عین خودت طرفدار سپاهان و ارسنال بود.عین خودت خیلی کارش درست بود.
حالا اسم قشنگ شما چی هست؟:flowerysmile:

ambordastghofli
29-09-2008, 17:06
شرمنده عزیزم.اخه ما یک علی داشتیم پارس فوتبال اونم عین خودت طرفدار سپاهان و ارسنال بود.عین خودت خیلی کارش درست بود.
حالا اسم قشنگ شما چی هست؟:flowerysmile:
ولی اينتری نبود.:D:D

Divar-Ricord
30-09-2008, 00:06
ما یکی چاکر شماییم محسن خان .

کوچیک شما محمد هستم از برو بچه های افتاب دیده ی بوشهر .:fkr:

majid sepahan
30-09-2008, 09:00
سلام دوستان عزيز
من يه دوست تازه واردم و اميدوارم بتونم يه برادر خوب برا همه عزيزان باشم
دوستان عزيز دست به دست همديگه انشاالله دوباره قله آسيا رو فتح ميكنيم و جواب تمام ناعدالتي ها رو ميديم.
يا حق

labkhande_ejbari20
30-09-2008, 13:04
سلام دوستان عزيز
دوستان عزيز دست به دست همديگه انشاالله دوباره قله آسيا رو فتح ميكنيم و جواب تمام ناعدالتي ها رو ميديم.
يا حق
سلام دوست عزیز یه جمع ما سپاهانیها خوش امدی

labkhande_ejbari20
30-09-2008, 13:06
دید دیشب تو برنامه 90 آخز از همه بازی سپاهان را نشون داد واقعا خیلی زشته آقای فردوسی پور اخه هدفت از این کارها چیه میخوای چیا ثابت بکنی

sepahan_zard
30-09-2008, 18:26
دید دیشب تو برنامه 90 آخز از همه بازی سپاهان را نشون داد واقعا خیلی زشته آقای فردوسی پور اخه هدفت از این کارها چیه میخوای چیا ثابت بکنی
هدفش از اين نوع رفتار فقط 1 چيزه و اون اينه كه ميخواد با جنگ رواني سرخابي ها رو تو اوج نگه داره .. مگه نديدي به خاطر چند تا طرفدار كه شايد اون بازي اولين و آخرين بازيشون بود كه اومدن ورزشگاه و ضد فيرات حرف زدن چطوري تبديل كرد به جنجال در حاليكه تو بازي با فولاد اينهمه طرفدار چند بار فيرات و بازيكنا رو به شدت تشويق كردند ولي امان از ....سپاهان با درخشش خودش ميتونه پوز امثال اينا رو به خاك بمالونه

Mohsen_Torabi
30-09-2008, 18:46
سلام دوستان عزيز
يا حق
سلام مجید جون.خیلی خوش اومدی.ایشالا همیشه فعال باشی.قدمتم خوبه خوبه حتما.قهرمانی ها رو با هم جشن بگیریم.

Mohsen_Torabi
30-09-2008, 18:48
ما یکی چاکر شماییم محسن خان .

کوچیک شما محمد هستم از برو بچه های افتاب دیده ی بوشهر .:fkr:
مخلصتم ممد جون.ما کوچیک بچه های افتاب دیده بوشهرم هستیم.:13::d0s69thbefhifftitrzپ
راستش این که طرفداره سپاهانی نشون میده الکی فوتبال نمیبینی و الکی طرفدار تیمی نمیشی.چون ما اعتقاد داریم طرفدارای ابی و قرمز در شهرهای دیگر بخصوص اگر کسانی باشند که در این سالها به این جرگه پیوسته باشند فقط و فقط بخاطر تبلیغات رسانه ای و چشم و گوش بسته بوده.والا نه کلاس بازی این تیم ها و نه افتخاراتشون تو این سالها اصلا و ابدا در حد سپاهان نبوده.فقط رسانه ها و بس.
دمت گرم.خیلی کارت درسته.:flowerysmile:

labkhande_ejbari20
30-09-2008, 23:15
هدفش از اين نوع رفتار فقط 1 چيزه و اون اينه كه ميخواد با جنگ رواني سرخابي ها رو تو اوج نگه داره .. مگه نديدي به خاطر چند تا طرفدار كه شايد اون بازي اولين و آخرين بازيشون بود كه اومدن ورزشگاه و ضد فيرات حرف زدن چطوري تبديل كرد به جنجال در حاليكه تو بازي با فولاد اينهمه طرفدار چند بار فيرات و بازيكنا رو به شدت تشويق كردند ولي امان از ....سپاهان با درخشش خودش ميتونه پوز امثال اينا رو به خاك بمالونه
مثل 2 فصل قبل که گفت سپاهان شخصیت ورزشی نداره به نظر من باید برنامه 90 تمام بشه

Divar-Ricord
01-10-2008, 00:44
محسن جان قبل از اینکه شما مدیر انجمن بشید . من اولین پستم رو تو انجمن دادم ولی حدس بزن چی شد تو اولین روز اخطار و توبیخ دریافت کردم < یکم فضا ازادانه نبود منم دیگه به انجمن نمیومدم ولی حالا که شما هستین همچی خوبه

آزادی بیشتر

Sepahan 4 Ever
01-10-2008, 01:03
ارتباط با عادل فردوسی پور
درد و دل کنید

seedorf10
01-10-2008, 02:25
به نظر من باید برنامه 90 تمام بشه

شما اگه کلهم صدا و سیما رو برات تعطیل کنن بازم به یه چیزی گیر میدی!

sepahan_zard
01-10-2008, 10:14
:labkhand:محسن جان قبل از اینکه شما مدیر انجمن بشید . من اولین پستم رو تو انجمن دادم ولی حدس بزن چی شد تو اولین روز اخطار و توبیخ دریافت کردم < یکم فضا ازادانه نبود منم دیگه به انجمن نمیومدم ولی حالا که شما هستین همچی خوبه

آزادی بیشتر
دقيقا ... من هم اون روزا به خاطر هر چيزي كه مخالف عقايدشون بود انواع اقسام توهين ها بهم ميشد و تذكر و.. هم ميشدم ! قديمي ها در جريان هستند ... ولي الان خيلي كمتر شده و ديروز مدير كل سايت به خاطر نوشتن اينكه پيام با اين بازي به دسته دوم ميره ! تذكر داده و دليلش كل كل ..... الان هم اين چيزا هست ولي بي خيال ... ما با اقتدار ادامه ميديم
فقط سپاهان

Divar-Ricord
01-10-2008, 17:04
دوست عزیز sedoorf10 مثل اینکه به عنوان تاپیک توجه نکردی

نوشته :

حرفهای خصوصی بچه های سپاهان .

البته بخشیدا .

labkhande_ejbari20
01-10-2008, 21:47
خیلی ممنونم دوست عزیز از یاد اوری که به دوست پرسپولیسیمون کردی

maryam .
02-10-2008, 16:12
سلام به همه ي برو بچه هاي
سپاهاني

maryam .
02-10-2008, 16:27
salam khobi

Divar-Ricord
02-10-2008, 23:24
سلام گرم به سپاهانی تازه به جمع دوستان پیوسته .

:wavesmile::wavesmile::wavesmile::wavesmile::waves mile::wavesmile::wavesmile::wavesmile::wavesmile:: wavesmile::13:

.[Only registered and activated users can see links]

Divar-Ricord
02-10-2008, 23:35
والپیپر داش محمود کریمی

.

sepahan_zard
03-10-2008, 12:18
سپاهاني
سلام دوست عزيز خوش اومدي .. ما با قدرت ادامه ميديم .... :13:

vahid_b
03-10-2008, 13:42
سپاهاني

سلام.خوش اومدی

ambordastghofli
03-10-2008, 14:12
به کاربر جديد خوش آمد ميگم.:wavesmile:
اميدوارم فعال باشی.

majid sepahan
04-10-2008, 13:43
سلام دوستان عزيز
به همگي دوستان عرض خير مقدم و خوش آمد دارم
اميدوارم بتونيم دوستان خيلي خوبي برا همديگه باشيم و بمونيم .
با تلاش همه سپاهانيا چه اونايي كه تو زمين هستن چه دست اند كاران و به خصوص هواداران خونگرم ، فهيم ، باشعور و فوتبال فهم اصفهاني و سپاهاني انشاالله قهرمانيهياي
مجددي نصيب تيم محبوب شهرمون ميشه انشاالله

جاي بسي خوشحالي و مايه افتخار بنده هست كه دوستان گلي مثل شما عزيزان دارم
برادر كوچيك شما مجيد

labkhande_ejbari20
04-10-2008, 13:45
سپاهاني
سلام خوس امدی دوست عزیز سپاهانی

Mohsen_Torabi
04-10-2008, 16:48
سلام دوستان عزيز
به همگي دوستان عرض خير مقدم و خوش آمد دارم
اميدوارم بتونيم دوستان خيلي خوبي برا همديگه باشيم و بمونيم .
با تلاش همه سپاهانيا چه اونايي كه تو زمين هستن چه دست اند كاران و به خصوص هواداران خونگرم ، فهيم ، باشعور و فوتبال فهم اصفهاني و سپاهاني انشاالله قهرمانيهياي
مجددي نصيب تيم محبوب شهرمون ميشه انشاالله

جاي بسي خوشحالي و مايه افتخار بنده هست كه دوستان گلي مثل شما عزيزان دارم
برادر كوچيك شما مجيد
سلام مجید جون.برای ما هم باعث خوشحالی رفاقت با شما و دیگر دوستان سپاهانی.تبریک میگم برد سپاهان رو.ایشالا اولین شکست برق رو هم خودمون رقم میزنیم و میریم بالا.
برد مقابل راه اهن بسیار شیرین و بجا بود.حالشو ببریند.

labkhande_ejbari20
05-10-2008, 12:59
خدا از زبونت بشنوه محسن جان اینشاالله همینطوری میشه
به دوست عزیز سپاهانی هم خوش آمد میگم

ambordastghofli
06-10-2008, 08:02
خدا رو شکر مثل اينکه هر 4 تا تيممون ميتونن در جام آسيا حضور داشته باشند.
البته هم هنوز باورم نميشه.

sepahan_zard
07-10-2008, 18:25
خدا رو شکر مثل اينکه هر 4 تا تيممون ميتونن در جام آسيا حضور داشته باشند.
البته هم هنوز باورم نميشه.
حرف شما كاملا متين ولي ! به نظرت بازي كردن سپاهان تو خونش ( تهران ) بيشتر شبيه بازي كردن تو خونه بي طرف نيست ؟ تا كي ؟ وقتي ما ميتونيم با حمايتمون تيممونو تا فينال ببريم چرا بايد تو ورزشگاه خالي آزادي بازيا دنبال بشه ؟ براي چي ؟ :6:

ambordastghofli
08-10-2008, 06:44
حرف شما كاملا متين ولي ! به نظرت بازي كردن سپاهان تو خونش ( تهران ) بيشتر شبيه بازي كردن تو خونه بي طرف نيست ؟ تا كي ؟ وقتي ما ميتونيم با حمايتمون تيممونو تا فينال ببريم چرا بايد تو ورزشگاه خالي آزادي بازيا دنبال بشه ؟ براي چي ؟ :6:
نه. مثل اينکه AFC فولاد شهر رو قبول کرده فقط بايد اسکور بورد داشته باشه که اونم حله.:21:

labkhande_ejbari20
08-10-2008, 13:35
نه. مثل اينکه AFC فولاد شهر رو قبول کرده فقط بايد اسکور بورد داشته باشه که اونم حله.:21:
تا اذر ماه مهلت داده واسه نصب اسکوربرد

labkhande_ejbari20
08-10-2008, 14:01
گل زيبای حاج صفی فابرگاس به برق.

[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

([Only registered and activated users can see links])

sepahan_zard
09-10-2008, 08:09
قبلا يه بخشي درست كرده بودم كه موضوعش فرق قرمز آبي با سپاهان بود .. كه مديريت جديد همون روز اول اومدنش قفلش كرد ... يه فرق جديد كشف شده كه براتون مينويسم :
بازيكن هر چقدر هم بزرگ باشه تو تيم سپاهان نظم حاكمه و بازيكن سالاري معني نميده ! نمونه اش آقاي عماد رضا تو اون بازي حساس به خاطر شوت كردن بطري آب علاوه بر چند جلسه محروميت از تمرين 2 بازي هم نزاشتنش .. ولي عين همين اتفاق به مراتب بدتر در مورد نيكبخت واحدي اتفاق افتاد كه مربي ضعيف اونها ( مجبور شد به دلايل خيلي زيادي ) اون رو ببخشه ! و علاوه بر از دست دادن ابهت مربي گريش راه رو براي اعتراضات بعدي هم باز كنه و ... وقايعي كه چند هفته آينده در تيمشون بوجود خواهد اومد .. فقط به خاطر ترس مربي از بازيكنان بزرگه . واقعا نظم موجود تو باشگاه سپاهان رو با هيچ تيمي نميشه مقايسه كرد

sepahan_zard
09-10-2008, 10:27
آخرين مصاحبه مربي كه تيمشو ميخواد قهرمان آسيا كنه
افشين قطبي پس از ديدار برابر ابومسلم عنوان كرد: از دي كارمو راضي هستم. او بازي خوبي انجام داد؛ هرچند به دليل آنكه كيف ورزشي اش در فرودگاه مشهد ناپديد شد، نتوانست با كفش هاي خود بازي كند. به همين دليل در گلزني ناموفق بود.
منبع : خبر گزاري پرسپوليس
واقعا چقدر حرفه اي ! 1 مليارد كم بود بايد چند دنگ از تيم رو بنام همچين مربي زد

labkhande_ejbari20
10-10-2008, 01:07

Carles Puyol
10-10-2008, 02:28
قبلا يه بخشي درست كرده بودم كه موضوعش فرق قرمز آبي با سپاهان بود .. كه مديريت جديد همون روز اول اومدنش قفلش كرد ... يه فرق جديد كشف شده كه براتون مينويسم :
بازيكن هر چقدر هم بزرگ باشه تو تيم سپاهان نظم حاكمه و بازيكن سالاري معني نميده ! نمونه اش آقاي عماد رضا تو اون بازي حساس به خاطر شوت كردن بطري آب علاوه بر چند جلسه محروميت از تمرين 2 بازي هم نزاشتنش .. ولي عين همين اتفاق به مراتب بدتر در مورد نيكبخت واحدي اتفاق افتاد كه مربي ضعيف اونها ( مجبور شد به دلايل خيلي زيادي ) اون رو ببخشه ! و علاوه بر از دست دادن ابهت مربي گريش راه رو براي اعتراضات بعدي هم باز كنه و ... وقايعي كه چند هفته آينده در تيمشون بوجود خواهد اومد .. فقط به خاطر ترس مربي از بازيكنان بزرگه . واقعا نظم موجود تو باشگاه سپاهان رو با هيچ تيمي نميشه مقايسه كرد

آخرين مصاحبه مربي كه تيمشو ميخواد قهرمان آسيا كنه
افشين قطبي پس از ديدار برابر ابومسلم عنوان كرد: از دي كارمو راضي هستم. او بازي خوبي انجام داد؛ هرچند به دليل آنكه كيف ورزشي اش در فرودگاه مشهد ناپديد شد، نتوانست با كفش هاي خود بازي كند. به همين دليل در گلزني ناموفق بود.
منبع : خبر گزاري پرسپوليس
واقعا چقدر حرفه اي ! 1 مليارد كم بود بايد چند دنگ از تيم رو بنام همچين مربي زد
نمیدونم چرا شما هی پرسپولیس رو با سپاهان مقایسه میکنید ؟ انگار دوست دارید پرسپولیس رو با تیمتون مقایسه کنید ؟

sepahan_zard
10-10-2008, 10:42
نمیدونم چرا شما هی پرسپولیس رو با سپاهان مقایسه میکنید ؟ انگار دوست دارید پرسپولیس رو با تیمتون مقایسه کنید ؟
دقيقا به همون دليل كه جنابعالي كه طرفدار تيم ... هستي مياي تو قسمت حرفهاي خصوصي ما ببيني چي ميگذره . ولي فرقمون اينه كه ما تيممون حاشيه و ... نداره چيزي گيرتون نمياد ولي تيم شما خدا بده بركت .. هر روز يه فيلم سينمايي كمدي . والبته تو اين چند ساله ژاپني

Divar-Ricord
10-10-2008, 11:00
دوستاني كه سپاهاني نيستند زياد تند نرن و به عنوان تاپيك توجه كنند و يه كم عقلشون رو به كار بندازن .

**پرچم بالاست **
اينو بدون

Divar-Ricord
12-10-2008, 09:52
سلام دوستان امروز چهل و یکمین سالگرد فوت چگوارا است به همين مناسبت براي اشنايي شما با اين مرد بزرگ زندگينامه ويه اهنگ براتون اووردم :

Right Click & Save Traget As
دانلود آهنگ با کیفیت بالا ([Only registered and activated users can see links])
دانلود آهنگ با کیفیت پایین ([Only registered and activated users can see links] 3)
دانلود عکسها در یک فایل زیپ ([Only registered and activated users can see links])
نامه ی چگوارا به همسر و فرزندانش:
هليدا ، آليدا ، كاميلو ، سليا و ارنستيو ، عزيزان من !
اگر ناچاريد كه اين نامه را بخوانيد علتش اين است كه من ديگر در بين شما نخواهم بود .آن موقع شما مرا سخت به خاطر مي آوريد و كوچكترها كه اصلاً مرا به ياد نخواهند داشت . پدر شما مردي بود كه كارها و افكارش با يكديگر هماهنگ بود و شكي نيست كه او نسبت به اعتقادات خود وفادار بود ه .
دوست دارم انقلابي هاي خوبي از كار درآييد ، تا مي توانيد مالعه كنيد تا با روشهاو فنوني كه شما را بر طبيعت مسلط مي كنند ، كاملاً آشنا شويد . فراموش نكنيد كه انقلاب مهمترين چيز است و ما هر كدام به تنهايي ارزش نداريم .
مهمتر از همه ، هميشه اين توانايي را داشته باشيد كه هرگونه ظلمي را كه در جايي از اين دنيا نسبت به كسي رواداشته مي شود عميقاً برسي كنيد . اين زيبا ترين خصلت يك فرد انقلابي است .
به اميد ديدار هاي هرچه بيشتر با شما بچه هاي كوچك من !
مي بوسمتان و در آغوشتان مي گيرم
پدر

زندگینامه:

ژوئن سال 1928 ميلادي ارنستو رافائل دو لا سرنا مشهور به چگوارا در شهر روزاريو آرژانتين متولد شد. او سنين نوجواني را در شهر كوردوبا سپري كرد سپس در دانشگاه بوينس آيرس در رشته پزشكي فارغ التحصيل شد. در سال 1951 ميلادي ، ارنستو پس از اخذ مدرك پزشكي دست به سفري در كشورهاي آمريكاي لاتين زد كه چندين ماه به طول انجاميد و در اين سفر با فقر و فلاكتي كه در منطقه حكم فرما بود ، آشنا شد. ارنستو چه گوارا در سال 1955 ميلادي در شهر مكزيكو با فيدل كاسترو ملاقات كرد

ارنستو جزو 82 مردي بود كه در سال 1956 ميلادي با فيدل كاسترو به كوبا رفتند و فقط 12 نفر آنها موفق به بازگشت شدند.
از آن پس آنها جنگ چريكي عليه رژيم ديكتاتوري فولخنسيو باتيستا مترسك دست نشانده آمريكا در كوبا را آغاز كردند.
در اين نبرد نابرابر از نظر تعداد و تجهيزات سرانجام اين مورچه بود كه در مقابل فيل پيروز شد.

در سال 1965 ميلادي ، چه گوارا با تعدادي داوطلب كوبايي براي اشاعه انقلاب ، كوبا را ترك كرد.
او ابتدا به كنگو رفت و در آنجا با لوران دزيره كابيلا آشنا شد اما كابيلا چندان اعتماد او را جلب نكرد. چه گوارا سپس به بوليوي رفت و عليه ديكتاتوري وقت بوليوي دست به يك جنگ چريكي زد. اما در اثر يك توطئه سازمان سيا در سال 1967 ميلادي توسط نيروهاي ارتش بوليوي اسير شد و به دستور سازمان سيا پس از تحمل شكنجه هاي فراوان كه حتي گفته مي شود دست چپ او را قطع كردند (زيرا عكس هايي كه از جسد او تهيه شده از زاويه اي گرفته شده اند كه دست چپ او غيرقابل مشاهده است) در روز 11 اكتبر سال 1967 ميلادي به قتل رسيد ( عکس زیر متعلق به چگوارا هست )

ارنستو علي رغم داشتن يك خانواده و زندگي مرفه با مشاهده فقر و فلاكت منطقه آمريكاي لاتين به داشتن يك زندگي راحت و مرفه پشت كرد و زندگي خود را وقف تلاش براي تغيير زندگي مردمي كه دربند ديكتاتوري بودند ، كرد. مردم او را فقط با نام «چه » يا « ال چه » مي ناميدند

زنده باد ارنستو

ambordastghofli
12-10-2008, 15:29
به نظر شما 4 تيم بالای ليگ کدوم تيم ها ميشن؟

من ميگم :
1. سپاهان
2. استقلال
3. پرسپليس
4. ذوب آهن

labkhande_ejbari20
13-10-2008, 13:56
1-سپاهان
2-استقلال
3-پرسپولیس
4-ذوب آهن

Amin-TopGoal
13-10-2008, 15:00
سلام دوستان امروز چهل و یکمین سالگرد فوت چگوارا است به همين مناسبت براي اشنايي شما با اين مرد بزرگ زندگينامه ويه اهنگ براتون اووردم :

Right Click & Save Traget As
دانلود آهنگ با کیفیت بالا ([Only registered and activated users can see links])
دانلود آهنگ با کیفیت پایین ([Only registered and activated users can see links] 3)
دانلود عکسها در یک فایل زیپ ([Only registered and activated users can see links])
نامه ی چگوارا به همسر و فرزندانش:
هليدا ، آليدا ، كاميلو ، سليا و ارنستيو ، عزيزان من !
اگر ناچاريد كه اين نامه را بخوانيد علتش اين است كه من ديگر در بين شما نخواهم بود .آن موقع شما مرا سخت به خاطر مي آوريد و كوچكترها كه اصلاً مرا به ياد نخواهند داشت . پدر شما مردي بود كه كارها و افكارش با يكديگر هماهنگ بود و شكي نيست كه او نسبت به اعتقادات خود وفادار بود ه .
دوست دارم انقلابي هاي خوبي از كار درآييد ، تا مي توانيد مالعه كنيد تا با روشهاو فنوني كه شما را بر طبيعت مسلط مي كنند ، كاملاً آشنا شويد . فراموش نكنيد كه انقلاب مهمترين چيز است و ما هر كدام به تنهايي ارزش نداريم .
مهمتر از همه ، هميشه اين توانايي را داشته باشيد كه هرگونه ظلمي را كه در جايي از اين دنيا نسبت به كسي رواداشته مي شود عميقاً برسي كنيد . اين زيبا ترين خصلت يك فرد انقلابي است .
به اميد ديدار هاي هرچه بيشتر با شما بچه هاي كوچك من !
مي بوسمتان و در آغوشتان مي گيرم
پدر

زندگینامه:

ژوئن سال 1928 ميلادي ارنستو رافائل دو لا سرنا مشهور به چگوارا در شهر روزاريو آرژانتين متولد شد. او سنين نوجواني را در شهر كوردوبا سپري كرد سپس در دانشگاه بوينس آيرس در رشته پزشكي فارغ التحصيل شد. در سال 1951 ميلادي ، ارنستو پس از اخذ مدرك پزشكي دست به سفري در كشورهاي آمريكاي لاتين زد كه چندين ماه به طول انجاميد و در اين سفر با فقر و فلاكتي كه در منطقه حكم فرما بود ، آشنا شد. ارنستو چه گوارا در سال 1955 ميلادي در شهر مكزيكو با فيدل كاسترو ملاقات كرد

ارنستو جزو 82 مردي بود كه در سال 1956 ميلادي با فيدل كاسترو به كوبا رفتند و فقط 12 نفر آنها موفق به بازگشت شدند.
از آن پس آنها جنگ چريكي عليه رژيم ديكتاتوري فولخنسيو باتيستا مترسك دست نشانده آمريكا در كوبا را آغاز كردند.
در اين نبرد نابرابر از نظر تعداد و تجهيزات سرانجام اين مورچه بود كه در مقابل فيل پيروز شد.

در سال 1965 ميلادي ، چه گوارا با تعدادي داوطلب كوبايي براي اشاعه انقلاب ، كوبا را ترك كرد.
او ابتدا به كنگو رفت و در آنجا با لوران دزيره كابيلا آشنا شد اما كابيلا چندان اعتماد او را جلب نكرد. چه گوارا سپس به بوليوي رفت و عليه ديكتاتوري وقت بوليوي دست به يك جنگ چريكي زد. اما در اثر يك توطئه سازمان سيا در سال 1967 ميلادي توسط نيروهاي ارتش بوليوي اسير شد و به دستور سازمان سيا پس از تحمل شكنجه هاي فراوان كه حتي گفته مي شود دست چپ او را قطع كردند (زيرا عكس هايي كه از جسد او تهيه شده از زاويه اي گرفته شده اند كه دست چپ او غيرقابل مشاهده است) در روز 11 اكتبر سال 1967 ميلادي به قتل رسيد ( عکس زیر متعلق به چگوارا هست )

ارنستو علي رغم داشتن يك خانواده و زندگي مرفه با مشاهده فقر و فلاكت منطقه آمريكاي لاتين به داشتن يك زندگي راحت و مرفه پشت كرد و زندگي خود را وقف تلاش براي تغيير زندگي مردمي كه دربند ديكتاتوري بودند ، كرد. مردم او را فقط با نام «چه » يا « ال چه » مي ناميدند

زنده باد ارنستو

فکر نمی کنی جای این مطلب تو بخش گفتگوی آزاد باید باشه؟ مسائل غیرورزشی رو به بخش ورزشی وارد نکنید.

Divar-Ricord
13-10-2008, 20:28
سلام خدمت مدير سايت

باشه چشم از اين به بعد اونجا ميفرستيم . اگه ميتونين انتقال بديد . با تشكر .

labkhande_ejbari20
14-10-2008, 12:29
جدیدا جناب احمدی نژاد 4 میلیارد کمک نقدی به سرخابی کرده-
البته با این همه کمک هم امسال دیگه قهرمان نمیشن

ambordastghofli
14-10-2008, 14:32
جدیدا جناب احمدی نژاد 4 میلیارد کمک نقدی به سرخابی کرده-
البته با این همه کمک هم امسال دیگه قهرمان نمیشن
100 بیلیون هم بهشون بده سپاهان قهرمان می‌شه. چی‌ فکر کردی.:D

labkhande_ejbari20
16-10-2008, 13:16
سرباز احمدی از امروز می بیند 24 مهر 1387 16:08 محمداحمدی سرباز وظیفه ای كه بر اثر پرتاب مواد محترقه در حاشیه بازی پارسال تیم های فوتبال پیروزی و سپاهان در اصفهان از ناحیه دو چشم آسیب دیده بود با تلاش پزشكان بینایی یك چشمش را به دست آورد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، محمد حسین دهقان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و پزشك معالج سرباز احمدی در این باره گفت : سرباز احمدی پس از چند عمل حساس و دشوار روی چشمانش بینایی یك چشم خود را به دست آورده است.

وی افزود : سرباز احمدی همچنان نیازمند مراقبت های ویژه است و نبایدكمك به وی را فراموش كرد.

sepahan_zard
17-10-2008, 08:37
سرباز احمدی از امروز می بیند 24 مهر 1387 16:08 محمداحمدی سرباز وظیفه ای كه بر اثر پرتاب مواد محترقه در حاشیه بازی پارسال تیم های فوتبال پیروزی و سپاهان در اصفهان از ناحیه دو چشم آسیب دیده بود با تلاش پزشكان بینایی یك چشمش را به دست آورد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، محمد حسین دهقان عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی و پزشك معالج سرباز احمدی در این باره گفت : سرباز احمدی پس از چند عمل حساس و دشوار روی چشمانش بینایی یك چشم خود را به دست آورده است.

وی افزود : سرباز احمدی همچنان نیازمند مراقبت های ویژه است و نبایدكمك به وی را فراموش كرد.
اي ...تو فلانش ... اين سرباز احمدي فكر نكنم ولمون كنه تا تيمو نفرستهدسته 2 ! البته غم خوار ظاهريش ( شاه حسيني ) كه رفت .....كمك به وي فراموش نشود ! فكر كنم با پولايي كه گرفت يه چند درصدي از سهام فولاد مباركه رو ميتونه بخره .. كارمند افتخاريشم كه هست ! بيشتر از 80 مليونم كه گرفت ... والا رو كه نيست سنگ پاي قزوينه

Amin-TopGoal
17-10-2008, 10:32
با توجه به اینکه حرفهای این تاپیک چندان هم خصوصی نیست و همه می تونن ببینن و با توجه به اینکه کلوب هواداران سپاهان ( که فقط سپاهانی ها می تونن ببینن و ارسال داشته باشن ) ایجاد شده این تاپیک بسته میشه.

سپاهانی هایی که هنوز به کلوب دعوت نشدن به من پیام خصوصی بفرستن.